Ezzel a marfan-szindrómával meddig lehet élni amúgy?
Ugyan eléggé beágyazódott ez az elképzelés, asodinak szerintem nem Marfanja, hanem törékeny X-szindrómája van.
A Marfan "csak" fizikai elváltozásokkal jár, viszont a másiknak vannak bőven mentális tünetei is, amik megállnak a púposra:
"
- Nagy fejkerület, keskeny, hosszúkás arc, magas homlok, elálló fülek, gótikus szájpadlás, macroorchidismus (megnövekedett herék már a nemi érés előtt)
- Lassabb fejlődési ütem (a legfontosabb mérföldköveket általában később érik el)
- Általában már csecsemőkorban lassabb mozgásfejlődéssel jár együtt (gyakran kötőszöveti lazaság is társul hozzá), de legkésőbb a megkésett beszédfejlődés figyelmeztető jel lehet
- Tanulási nehézségek, figyelemzavar
- Szociális és viselkedési problémák (gyenge szemkontaktus, fokozott izgalmi állapot, csökkentett figyelem, hiperaktivitás, repkedés)
- Autisztikus tünetek"
hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C3%A9keny_X-szindr%C3%B3ma
Az angol nyelvű irodalom kicsit részletesebben taglalja a fizikai jeleket, amik között szerepelnek például a pókujjak is:
"
- Large, protruding ears (both)
- Long face (vertical maxillary excess)
- High-arched palate (related to the above)
- Hyperextensible finger joints
- Hyperextensible thumbs ('double-jointed')
- Flat feet
- Soft skin
- Postpubescent macroorchidism (large testicles in males after puberty)
- Hypotonia (low muscle tone)"
en.wikipedia.org/wiki/Fragile_X_syndrome
A teste, ideértve a fejét is most már felpüffedt és eltorzult az alkoholista életmód miatt, de ha valakinek megvan még az a kép, amit a 168 óra készített róla, plusz a gyermekkori/iskolás képek, eléggé illeszkednek a jelek. Az alacsony izomtónus gyakorlatilag végigkísérte az egész dokumentált életét (sorkatonaság "E" kategória, nem bírja a fizikai munkát, stb.)
Az uj buzi

A lopásra buzdító, gombáslány

Mert elmebeteg.
Mifaaaaaaaaaaaan
A Sodi mar nagyon regen nem tud kulonbseget tenni a kepzelete es a valosag kozott. Nagyon reszletesen, szinesen elkepzel jovobeli helyzeteket, aztan ugy tesz, mintha ezek megvalosulhatnanak. Ebben az esetben rafuggott a jogsira es addig loopolta, hogy ha megszerzi, a Szisza is visszajon, amig maga is elhitte. Pedig ennek nulla az eselye, a tranyot nem erdekli a vezetoi engedely, tegnap Lacikatol sem kerdezte, hogy all a vezetessel?
De Endre beteg agyaban mar rogeszmesse valt a jogsi egyenlo faszpina keplet, a legjobban o lepodne meg, ha atmenne a vizsgan es a Szisza tovabbra is leszarna. Akkor motyogna csalodottan, hogy nemejtyem. Pedig csak annyi tortent, hogy a fejeben elkepzelte, mit fog csinalni egy masik ember a jovoben, de mivel maga egy alkalmazkodaszavaros elmebeteg, aki negyven ev alatt sem tanulta meg, hogyan gondolkodnak az emberek, hibas prognozist allitott fel.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Papirja is van róla, hogy több féle is van neki!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...

Picsakészen van a tranyó, a kártyen meg pörög
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
1 volt az ágyban, egy a készülődés alatt.
Fix a 3-órási és lefekvés előtt is szlopát.
Már felesleges számolni.
Folyamatosan iszik a pedofil.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Idult alkoholista, akinek meg van penze sorikere es mar nincs munkaja, ami egy percre is lefoglalna nap kozben. Duhodten iszik, de a jo vilag veget er majd, amikor a hitelpenz. Akkor fogja megcsapni a kenyszerlvonas, a padlon fog nyusziteni, csak egy korty sorikeert.
hát, a másik csávót nem sikerült megdugni, szóval mostmár mindegy neki xddd
a lepattanó a tiéd lehet, Endi
Az alatta lévő fekete pólóba fújta, de kvázi igen.
Sot, nem is erti, hogy ez miert lenne problema.
Meg mindig hihetetlen, hogy ezt az arcot barhova felveszik.
"debil2.jpg" ezeket sose unom meg :DDDD
MDI Fireburn
Gye-gye-gye fan autipapírom Herr Chef éty feleannyi kéjek mint ety ikaszi szenyor. Könyöjkökpéküjjünkki írja alá.
Azt hazudta, ha a mai nap nem jár shikerrel, akkor még pár napot marad - ha jól értettem - . Mondjuk nem igazán világos miért maradna Bécsben. Tényleg Szandikázni akar a szutyok? Annak ellenére hogy eltiltották a nőtől?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
terel. mondta h jövő héten forgalmi vizsga, tuti megy haza; és mondta is h még gyakorolnia kell előtte. tuti hétvégén is vezetni fog.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A valóság mindig rosszabb
Punszisza a lekjopp!
Beideztek a rendorsegre.
Nem csodalkoznek ha igazat mondott volna. Zaklato epmebeteg sodi a sodi.
Emlekezz, hogy a balnaval is ezt csinalta. Ment a passziv agressziv fenyegetozes, hogy " de ez neked sem jo ".
Baromira idegesitheti, hogy valami rendorsegi ugy fut a hatterben es nem csodalkoznek ha azert akar a szandikaval talalkozni, hogy infot szerezzen meg megprobalja raeroltetni a maga verziojat, hogy a csaj is "ugy emlekezzen" a tortentekre ahogy neki Jo.
A teljes retard univerzumot az tartja egyben, hogy megallas nelkul "feljelentgetik" egymast kepzeletben de igazabol ez sosem tortent meg ugy igazabol. Az egymasrol info gyujtogetes csak a piti zsarolasok miatt kellenek. De ha valaki tenyleg elmegy a rendorsegig akkor hirtelen beindul a para mert attol fosnak, hogy az egesz vodor a nyakukba borul.
Hetvegen tuti megy vezetni de nem lenne meglepo ha az AMS meg a kau(k)cio visszakunyizas melle meg egy kis lelki terror a szandikaval is becsusszanna.
Remelem szandika tartotisztje olvassa a figyelmezteto emails.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Tudjak, hogy mi van a fugeben. Tegnap beszeltem veluk. Fizeto vendeg. A szobaban dohanyzasrol meg sajnos nem volt video. Az lett volna az egyetlen dolog amit a nyakaba tudunk akasztani.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Már nem csak azért,hanem mert megérdemli.
Punszisza a lekjopp!
Mintha 2 mondatot 3 órán keresztül nem lehetne a Blaháról loopolni …
Tessvérem.. lehet hogy most itt vagyok a Blahán, ilyen körülmények között, de én a poklok poklát is megjártam tetyó... én komlóról jövök.. nem ám valami nyolcadik kerületi cigánygeci vagyok, én komlói félcigány vagyok tesó.. azért, tudok egy kicsit verekedni, meg tudok egy-két dolgot..
Ezek szerint ott a szolgaltatas resze, hogy beszarhatsz az agyba es osdzeverezheted a falat? Otcsillagos szalloda, gondolom.
A pedofil már olyan szinten alkoholista, hogy nélküle nem is funkcionálna. Ha nem töltikézne be 1 órán belül remegne és elviselhetetlen elvonási tünetei lennének. Innen már nincs visszaút számára és ezek az utolsó időszakok amikor még megpróbálja elhitetni a munkaadókkal, hogy még el tud látni feladatokat, ami nyilvánvalóan képtelenség már. Még 1-2 munkahelyről kibasszák a hozzá nem értése miatt és feladja az egészet, jó lesz neki a segélyke aztán lesz valahogy.
"asz nyem is kosz, asz asz epétem, ketyelmes ujam" - a sodi.
vérdíj target nr. 1
Szerintem Endre tud Interneten szállás foglalni. Annyira azért nem kretén ha tiktokozni is tud.
Negy osztalyt vegzett alkoholista, munkanelkuli, hajlektalan tranyokent Endre nelkul se elne sokkal jobban.
Sebaj, ott van asodi élő boxzsáknak, püfölheti a veknit a tévénéző gyerekek örömére.
endre : - Semmi köze a magánéletemhez, és sem kérdezem, hogy eszik e fikát, hülye troll..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Régen volt még esze. Ha nem itt volna el, akkor még akár lehetett is volna egy normális élete. De ahogy látod nem a normalitás ami vonzotta, hanem a deviancia és a rosszindulat. Már gyereknek is ilyen volt. Pusztulásra volt ítélve már születésekor. Majd most nemsokára abortálódik így utólag.
Heki a traki
Szerző:
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 01:23:18
Válasz
(10)
x45)
Válasz
(10)
1:22 Kaffka Tibor férfi, rángatózó herbáltáncot nyomja részegen.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 12, 2024 01:43:43
x5)
Az ashkenazi lenin jégtörő
Blaha Lujza tér
Jan 12, 2024 01:51:56
Gyere Endre, feküdj rám. Régóta várok már rád.
Jan 12, 2024 01:51:56
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 12, 2024 02:14:29
x9)
Ugyan eléggé beágyazódott ez az elképzelés, asodinak szerintem nem Marfanja, hanem törékeny X-szindrómája van.
A Marfan "csak" fizikai elváltozásokkal jár, viszont a másiknak vannak bőven mentális tünetei is, amik megállnak a púposra:
"
- Nagy fejkerület, keskeny, hosszúkás arc, magas homlok, elálló fülek, gótikus szájpadlás, macroorchidismus (megnövekedett herék már a nemi érés előtt)
- Lassabb fejlődési ütem (a legfontosabb mérföldköveket általában később érik el)
- Általában már csecsemőkorban lassabb mozgásfejlődéssel jár együtt (gyakran kötőszöveti lazaság is társul hozzá), de legkésőbb a megkésett beszédfejlődés figyelmeztető jel lehet
- Tanulási nehézségek, figyelemzavar
- Szociális és viselkedési problémák (gyenge szemkontaktus, fokozott izgalmi állapot, csökkentett figyelem, hiperaktivitás, repkedés)
- Autisztikus tünetek"
hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C3%A9keny_X-szindr%C3%B3ma
Az angol nyelvű irodalom kicsit részletesebben taglalja a fizikai jeleket, amik között szerepelnek például a pókujjak is:
"
- Large, protruding ears (both)
- Long face (vertical maxillary excess)
- High-arched palate (related to the above)
- Hyperextensible finger joints
- Hyperextensible thumbs ('double-jointed')
- Flat feet
- Soft skin
- Postpubescent macroorchidism (large testicles in males after puberty)
- Hypotonia (low muscle tone)"
en.wikipedia.org/wiki/Fragile_X_syndrome
A teste, ideértve a fejét is most már felpüffedt és eltorzult az alkoholista életmód miatt, de ha valakinek megvan még az a kép, amit a 168 óra készített róla, plusz a gyermekkori/iskolás képek, eléggé illeszkednek a jelek. Az alacsony izomtónus gyakorlatilag végigkísérte az egész dokumentált életét (sorkatonaság "E" kategória, nem bírja a fizikai munkát, stb.)
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 02:22:22
x45)
Egy fontos összeállítás amivel tudjuk cáfolni Endre meséjét, hogy ő meg Tibor valójában egy lmbtq menekült, miközben ők valójában egy kemény nazi alkoholista pár. Egy új kép, ahol Kaffka Tibor végre szint vall, és miután minimum 2 párja ismert kemény náci, kiderült hogy ő is szeret lendíteni:

Nem csoda hogy lendit hiszen 2 ismert parkapcsolata is náci:
Endre lendit:

Igazolás hogy egy pár(+millió másik ennél jobb kép akár):

Bubuka színt vall:

Igazolás hogy ők egy pár:

Ezek alapján egyértelmű, hogy Kaffka Tibor csak és kizárólag náci férfiakat keres.
Elvileg ez felhasználható Endre meséjének a cáfolatára is, illetve, ha Endre érdeke úgy kívánja akkor ezzel tibit könnyű kirugatni is.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Nem csoda hogy lendit hiszen 2 ismert parkapcsolata is náci:
Endre lendit:

Igazolás hogy egy pár(+millió másik ennél jobb kép akár):

Bubuka színt vall:

Igazolás hogy ők egy pár:

Ezek alapján egyértelmű, hogy Kaffka Tibor csak és kizárólag náci férfiakat keres.
Elvileg ez felhasználható Endre meséjének a cáfolatára is, illetve, ha Endre érdeke úgy kívánja akkor ezzel tibit könnyű kirugatni is.
Ténfép
(
x5)
Jan 12, 2024 02:25:19
x5)
Endre, öröm látni, hogy milyen lerohadt, szétrohadt, igénytelen gané fejed van. Erre ráadásul továbbra is olyan kibaszottul ocsmány a pofád, hogy még takony korodban a pap is vízipisztollyal keresztelt meg a tetű kurva anyád csontot kötött a nyakadba, hogy legalább a kutya játsszon veled.
Amelyik szülőben van 1 csepp lélek, eltakarja a gyermeke szemét, hogy ne sírjon, ha meglát. 10 méternél közelebb meg biztos nem engedi hozzád, te csöves, magamutogató pedofil patkány.
Igyunk egy sörtöt, he
Amelyik szülőben van 1 csepp lélek, eltakarja a gyermeke szemét, hogy ne sírjon, ha meglát. 10 méternél közelebb meg biztos nem engedi hozzád, te csöves, magamutogató pedofil patkány.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 12, 2024 02:25:58
x45)
Bónusz: A jelen helyzetben ha valaki megtudja szerezni a rendőrségi jegyzőkönyvet szandikától akkor az egy irgalmatlan ütő fegyver lenne, előástam egy régi képet ahol tisztán láthatóak együtt, és amin szandikán látszik, hogy bajban van Endre mellet:

-
Jan 12, 2024 03:11:49
Hajnali 3-as sör mellé.
Tranyónál éppen bebuzul az egyik új kis barátja, a csaj meg lopásra kínálja a csöves telóját, szétgombázva.
Tranyónál éppen bebuzul az egyik új kis barátja, a csaj meg lopásra kínálja a csöves telóját, szétgombázva.
Jan 12, 2024 03:11:49
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2024 03:15:01
x24)
Lenyultak a palidat Endre!
Most vitt fel a tranyo magaval egy palit es lelotte a liveot.
Annak a sracnak lehet, neked nem.
Magany Marton szorosan atolel?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Most vitt fel a tranyo magaval egy palit es lelotte a liveot.
Annak a sracnak lehet, neked nem.
Magany Marton szorosan atolel?
-
Jan 12, 2024 03:15:34
A tranyo szobara vitte a sracot es kinyomta a lajvot. Endre feltekeny vagy?
Jan 12, 2024 03:15:34
-
Jan 12, 2024 03:17:30
Az uj buzi

A lopásra buzdító, gombáslány

Jan 12, 2024 03:17:30
-
Jan 12, 2024 03:19:36
Ha jól értem a történetet, Fenn említett Lacikát szétszopatják a kedves kollégák
Holnap reggel, egy új öngyilkos jelölttel lesz gazdagabb a föld.
Holnap reggel, egy új öngyilkos jelölttel lesz gazdagabb a föld.
Jan 12, 2024 03:19:36
Benedekdenes366
Jan 12, 2024 03:21:25
azért mekkora gecik már a barátai, hogy nem léptek közbe, a gyerek már a világát nem tudja. mondjuk én még nem buzultam be a pia miatt.
Jan 12, 2024 03:21:25
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 03:27:52
x3)
Elvileg, mikor Tranyó először startolt a srácra, valaki mondta neki, hogy “Lacika nagy rajongód, de nem fog felmenni hozzád,” de Tranyó erősködött, mire mondta a srác, hogy “barátnője van.”
Tranyó mondta, hogy “jó, akkor ne is jöjjön,” de csak felvitte a szerencsétlent. Én amúgy kicsit sajnálom a srácot, hallgatta a loopolást, még piára is meghívta; most meg egy ilyen gorilla fejű tranyó miatt lesz vége a párkapcsolatának, meg lesz köznevetség tárgya.
Látod, Endi, téged mikor húzott így Tranyesz utoljára az ágyába? Ja, hogy soha? Értem.
Tranyó mondta, hogy “jó, akkor ne is jöjjön,” de csak felvitte a szerencsétlent. Én amúgy kicsit sajnálom a srácot, hallgatta a loopolást, még piára is meghívta; most meg egy ilyen gorilla fejű tranyó miatt lesz vége a párkapcsolatának, meg lesz köznevetség tárgya.
Látod, Endi, téged mikor húzott így Tranyesz utoljára az ágyába? Ja, hogy soha? Értem.
Tyrion
Jan 12, 2024 03:31:44
Gyagyás, próbálkoztál már a sör felajánlása helyett a felhőének tudásoddal megúszni a konfrontációkat?
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Jan 12, 2024 03:31:44
Tyrion
Jan 12, 2024 03:37:39
Újraindult a tranyólájv, de már nem ebben a dimenzióban van.
Jan 12, 2024 03:37:39
Tyrion
Jan 12, 2024 03:43:35
Nagyon ideges a tranyó, hogy hazavitték a barátai a leszedált áldozatjelöltjét.
Szerintem megvan a loop témája reggelig.
Szerintem megvan a loop témája reggelig.
Jan 12, 2024 03:43:35
Bejlin
(
x8)
Jan 12, 2024 03:56:59
x8)
Tranyó ideges mert elvitték az áldozatát. Közben bewamzerkodja hogy a gyerek bevolt ekizve.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2024 04:04:12
x24)
Legalabb neki jo baratai vannak, akik nem hagytak, hogy bebuzoljon.
koriander
Jan 12, 2024 07:11:53
Miért annyira buta Endre, hogy azt mondja, hogy akkor közeledik majd jobban a Tranyóhoz, ha lesz jogosítványa, amikor most a nagy hidegben tudna neki imponálni a macskaolba csempészéssel?
Jan 12, 2024 07:11:53
CafkaMarci
(
x6)
Jan 12, 2024 07:16:48
x6)
Fikás, nyisd ki a pénztárcádat. A fügében nincs több üres szoba, a tranyónak 11.00-ig költöznie kell, kint meg elég hideg van.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Életképtelen elkövető
Jan 12, 2024 07:21:44
Endre, Endre... megint számkivetetten egy hotelben, teljesen magányosan, kínos csendben... közben nézi ahogy a herélt kandúr mindenkivel haverkodik, és még egy srácot is felszedett. Vekni az féltékenységtől és a tartozásoktól fuldokolva egyedül fekszik egy szobában, ahonnan valószínűleg rövidesen megint repülni fog. Neked hogyan telt az estéd, Endre? Nekünk fantasztikusan, és a kóbor macskádnak is.
Szerintem utalj még abból a kevésből Tibcédesznek valamennyit, hogy ő továbbra is jól tudja érezni magát nélküled.
Életképtelen elkövető
Szerintem utalj még abból a kevésből Tibcédesznek valamennyit, hogy ő továbbra is jól tudja érezni magát nélküled.
Jan 12, 2024 07:21:44
Ásó27
(
x68)
Jan 12, 2024 07:23:03
x68)
Miért annyira buta Endre, hogy azt mondja, hogy akkor közeledik majd jobban a Tranyóhoz, ha lesz jogosítványa, amikor most a nagy hidegben tudna neki imponálni a macskaolba csempészéssel?
Mert elmebeteg.
Sodi haja
Jan 12, 2024 07:37:11
megy a gyagyás live, tranyó is a vonalban
www.tiktok.com/@sodika82
mullet king
www.tiktok.com/@sodika82
Jan 12, 2024 07:37:11
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 12, 2024 07:38:31
x10)
Ma reggel is szép vagy Endi!
Álmodjatok Rémeket!
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:41:00
x30)
NSZKSZ az éjszakás műszaknak! Embertelen időpontokban lájfszoznak ezek az elmebetegek.
- gyönyörű munka volt a háromszögelés
- mi a kurva anyja hogy csak egy havi zsebpénze van már? Azt számoltuk hogy kb tavaszig/nyár elejéig elevickélne.. A valóság mindig durvább
- a véraláfutásos sztori vótmá, akkor se igazán akartuk elhinni a korcsnak, persze h akkor is be volt baszva
- remélem hogy kibasszák az interjúcsáról, én legalábbis tuti megmondanám h engem ne fertőzzön ez a szutyok és feleslegesen utazhatott fel Bécsbe 🙏
- gyönyörű munka volt a háromszögelés
- mi a kurva anyja hogy csak egy havi zsebpénze van már? Azt számoltuk hogy kb tavaszig/nyár elejéig elevickélne.. A valóság mindig durvább
- a véraláfutásos sztori vótmá, akkor se igazán akartuk elhinni a korcsnak, persze h akkor is be volt baszva
- remélem hogy kibasszák az interjúcsáról, én legalábbis tuti megmondanám h engem ne fertőzzön ez a szutyok és feleslegesen utazhatott fel Bécsbe 🙏
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 07:41:03
x11)
A Sodi mar nagyon regen nem tud kulonbseget tenni a kepzelete es a valosag kozott. Nagyon reszletesen, szinesen elkepzel jovobeli helyzeteket, aztan ugy tesz, mintha ezek megvalosulhatnanak. Ebben az esetben rafuggott a jogsira es addig loopolta, hogy ha megszerzi, a Szisza is visszajon, amig maga is elhitte. Pedig ennek nulla az eselye, a tranyot nem erdekli a vezetoi engedely, tegnap Lacikatol sem kerdezte, hogy all a vezetessel?
De Endre beteg agyaban mar rogeszmesse valt a jogsi egyenlo faszpina keplet, a legjobban o lepodne meg, ha atmenne a vizsgan es a Szisza tovabbra is leszarna. Akkor motyogna csalodottan, hogy nemejtyem. Pedig csak annyi tortent, hogy a fejeben elkepzelte, mit fog csinalni egy masik ember a jovoben, de mivel maga egy alkalmazkodaszavaros elmebeteg, aki negyven ev alatt sem tanulta meg, hogyan gondolkodnak az emberek, hibas prognozist allitott fel.
koriander
Jan 12, 2024 07:41:21
Igaz lehet, hogy elmebeteg Endre mert nagyon torz az egész ember.
megy a gyagyás live, tranyó is a vonalban
tiktok.com/@sodika82
tiktok.com/@sodika82
Jan 12, 2024 07:41:21
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:41:47
x30)
Elfoglalt sodi asodi, 20 perce van csak a tranyóra
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:43:43
x30)
"Klauzál, Klauzál, Klauzál"
"Mi mi mit nem enged? "
Épp szállást foglal a tranyónak. Eddig tartott az hogy ő nem pénzeli... Totál felpörgésben van.
"Mi mi mit nem enged? "
Épp szállást foglal a tranyónak. Eddig tartott az hogy ő nem pénzeli... Totál felpörgésben van.
Rumci
(
x2)
Jan 12, 2024 07:45:13
x2)
Balek sodi asodi.
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:45:14
x30)
Veszi valaki? Faptopot leakel
"Saját_adataim.Xls" :DD
"Saját_adataim.Xls" :DD
Rumci
(
x2)
Jan 12, 2024 07:45:44
x2)
Megoldom a felvételt
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:46:10
x30)
Játssza megint a Csekonicsot. Van itt pééénsz
Klohek
(
x12)
Jan 12, 2024 07:46:36
x12)
Igaz lehet, hogy elmebeteg Endre mert nagyon torz az egész ember.
Papirja is van róla, hogy több féle is van neki!
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:47:48
x30)

Picsakészen van a tranyó, a kártyen meg pörög
Trollok harca
(
x5)
Jan 12, 2024 07:48:25
x5)
ha más lefoglalta a szobát péntektől akkor baszhatják..
Miskolci alvósejt
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:49:30
x30)
"ja megpróbáltam téged onnan kizárni? Höhö-höhö"
Együttérző sodi asodi
Együttérző sodi asodi
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:52:14
x30)
"megint tudsz vadászni ártatlan áldozatokra" - Endi
"maximum csak te kellesz" - Tibi
"maximum csak te kellesz" - Tibi
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:52:44
x30)
3 helyre is megy a ratyító, bécsi egységek készenlétbe!
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 07:57:12
x30)
7:50-es Stiegel työrike

Mehet majd a munkáltatónak
Endre annak örül hogy valakit megint felvitt magához a tranyó.
Endre mirrort nézett vissza, nem nézett élőt, hazudta
Tibinek hiányzik a macskaól
Endre szerint katasztrófális volt az első hete Bécsben azért menekült vissza a kedves mama szoknyája alá

Mehet majd a munkáltatónak
Endre annak örül hogy valakit megint felvitt magához a tranyó.
Endre mirrort nézett vissza, nem nézett élőt, hazudta
Tibinek hiányzik a macskaól
Endre szerint katasztrófális volt az első hete Bécsben azért menekült vissza a kedves mama szoknyája alá
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 07:58:01
x39)
A csöves már a macskaólon nosztalgiázik...
Megy a hinta.
Endre meg úgy beleült, mintha egy méteres műfasz lenne a székre ragasztva.
Megy a hinta.
Endre meg úgy beleült, mintha egy méteres műfasz lenne a székre ragasztva.
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 08:00:17
x30)
Megint felfelé bukott asodi: a trollok még jót is tettek vele hogy kibaszták az lmbtq kommunából
Nem fórumozó sodi: "fórumon volt egy link este"
Nem fórumozó sodi: "fórumon volt egy link este"
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 08:04:26
x30)
Farmerkabát, nyúlott nyakú fekete póló... Ez így megy interjúra? Az igénytelen kurva anyád sneci!
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 08:07:11
x30)
Felhőének egész este járatta a szagelszívót

Työrike majd fogmosás aztán indulhat a nap...

Työrike majd fogmosás aztán indulhat a nap...
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 08:08:34
x23)
36 euró egy éjszaka ott ahol van. Tényleg sziveséget tettünk neki, hogy elintéztük a LMBTQ kommunát. :)

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 12, 2024 08:10:15
x10)
Bevan szarva Endi. Nyem merei nyomni a livot útközben. :D
Álmodjatok Rémeket!
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 08:10:21
x30)
Indul a gyagya. Lekövető egységek akcióba!
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 08:15:25
x23)
Mit mondott a live elején, 3 helyre kell mennie ma? Szerintem AMS , kaució visszaszerzése és felvételi a mai program.
Rumci
(
x2)
Jan 12, 2024 08:19:17
x2)
Kakaspina
(
x24)
Jan 12, 2024 08:26:00
x24)
Legkomolyabb Tibor féle férjem loopok, púpszászi buzipuccsok várhatóak. Nemsokára.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
koszos
(
x11)
Jan 12, 2024 08:29:26
x11)
Tuti vagy 3 sor mar eltunt a picsaszajban. a tib meg termeszetesen sodizni fig,hisz a penz lassan elfogy,dolgozni nem szeret es termeszetesen alkoholista. Biztos elhiszem,hogy nem ivott hetekig,perszepersze
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 12, 2024 08:30:18
x23)
Ha esetleg felvételizík is ma, az mondjuk akkor is jó jel, hogy a jelek szerint 1 hétre max 1 felvételi jut neki. Mert mult héten Kedden ment ki, viszont Csütörtök és Pénteken végig a tibi lájvokat nézte. Ezen a héten meg jó eséllyel itthon volt tegnap délutánig, és csak ma, Pénteken lesz, talán 1 interjú. Tehát túl sok ajánlatot, nem kap igy se.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 08:30:55
x39)
Tuti vagy 3 sor mar eltunt a picsaszajban. a tib meg termeszetesen sodizni fig,hisz a penz lassan elfogy,dolgozni nem szeret es termeszetesen alkoholista. Biztos elhiszem,hogy nem ivott hetekig,perszepersze
1 volt az ágyban, egy a készülődés alatt.
Fix a 3-órási és lefekvés előtt is szlopát.
Már felesleges számolni.
Folyamatosan iszik a pedofil.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 08:31:43
x39)
Estére, fajtalankodásra buzdítja a csöves a pedofilt.
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 08:37:35
x11)
Idult alkoholista, akinek meg van penze sorikere es mar nincs munkaja, ami egy percre is lefoglalna nap kozben. Duhodten iszik, de a jo vilag veget er majd, amikor a hitelpenz. Akkor fogja megcsapni a kenyszerlvonas, a padlon fog nyusziteni, csak egy korty sorikeert.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 08:41:21
x3)
Estére, fajtalankodásra buzdítja a csöves a pedofilt.
hát, a másik csávót nem sikerült megdugni, szóval mostmár mindegy neki xddd
a lepattanó a tiéd lehet, Endi
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 12, 2024 08:41:33
x17)
Nem tudom srácok..Igaz mindig mondjuk,de ahogy nézzük a buzeránsnak nem sok nagy péntekje van már azok miatt a kis gyönyörű sárgulásai miatt a szeme alatt..Már lassan nem kell aggódnunk azon sem,hogy felvegyék valahova hisz már látja a HRes is,hogy itt bizony komoly egészségügyi bajok vannak.
Punszisza a lekjopp!
Ténfép
(
x5)
Jan 12, 2024 08:41:48
x5)
Menjél szépen szerepelni nagy fatászpika, biztos kurvamód meggyőző leszel, a siker már most kiült arra a nem evilági veknidre.
Igyunk egy sörtöt, he
Fullkamu
(
x2)
Jan 12, 2024 08:42:52
x2)
abban az ingben megy interjura amibe belefujta az orrat este?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 12, 2024 08:43:44
x17)
Figyelem jogvédett táncmozdulatok a buzikurvánál
Punszisza a lekjopp!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 08:43:49
x39)
Az alatta lévő fekete pólóba fújta, de kvázi igen.
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 08:45:13
x11)
hunty
(
x2)
Jan 12, 2024 08:46:51
x2)
Menjél szépen szerepelni nagy fatászpika, biztos kurvamód meggyőző leszel, a siker már most kiült arra a nem evilági veknidre.
"debil2.jpg" ezeket sose unom meg :DDDD
Tyodika
Jan 12, 2024 08:50:15
Gye-gye-gye fan autipapírom Herr Chef éty feleannyi kéjek mint ety ikaszi szenyor. Könyöjkök
Jan 12, 2024 08:50:15
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 12, 2024 08:51:08
x21)
Nagyon professzionális az a denim ing.
Bár ezt nem űbereli semmi.

Faszom, amíg volt hitelcsalásból lóvéd, miért nem költöttél HDMI kábelek helyett normális, minőségi ruhákra? És itt nem az 5000 forintos hádás ingre meg az özvegy Kovács Bélánétól örökölt zakóra gondolok. Igénytelen, jellemtelen szar.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Bár ezt nem űbereli semmi.

Faszom, amíg volt hitelcsalásból lóvéd, miért nem költöttél HDMI kábelek helyett normális, minőségi ruhákra? És itt nem az 5000 forintos hádás ingre meg az özvegy Kovács Bélánétól örökölt zakóra gondolok. Igénytelen, jellemtelen szar.
trolléga
(
x30)
Jan 12, 2024 08:52:31
x30)
Ha esetleg felvételizík is ma, az mondjuk akkor is jó jel, hogy a jelek szerint 1 hétre max 1 felvételi jut neki.
Azt hazudta, ha a mai nap nem jár shikerrel, akkor még pár napot marad - ha jól értettem - . Mondjuk nem igazán világos miért maradna Bécsben. Tényleg Szandikázni akar a szutyok? Annak ellenére hogy eltiltották a nőtől?
halászlé
(
x24)
Jan 12, 2024 08:57:55
x24)
terel. mondta h jövő héten forgalmi vizsga, tuti megy haza; és mondta is h még gyakorolnia kell előtte. tuti hétvégén is vezetni fog.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 12, 2024 09:01:33
x17)
A valóság mindig rosszabb
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 12, 2024 09:07:10
x3)
Ugye reggel már Tranyó nem tudott szobát foglalni, de Vekni igen, azóval Vekni fizetett neki egy szobát mára…
Küldött amúgy valaki leveleket a Fügének, hogy mennyire vállalhatatlan tranyó?
De azon nevettem, mikor Sodi azt mondja: “Pihentél, feltöltődtél, és most tudsz majd a dolgaidra fókuszálni.” — azt Tranyó full készen, a szeme annyira összeakadva, hogy egyenesen se bír nézni.
De azon nevettem, mikor Sodi azt mondja: “Pihentél, feltöltődtél, és most tudsz majd a dolgaidra fókuszálni.” — azt Tranyó full készen, a szeme annyira összeakadva, hogy egyenesen se bír nézni.
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 09:07:27
x11)
Beideztek a rendorsegre.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 09:13:51
x10)
Nem csodalkoznek ha igazat mondott volna. Zaklato epmebeteg sodi a sodi.
Emlekezz, hogy a balnaval is ezt csinalta. Ment a passziv agressziv fenyegetozes, hogy " de ez neked sem jo ".
Baromira idegesitheti, hogy valami rendorsegi ugy fut a hatterben es nem csodalkoznek ha azert akar a szandikaval talalkozni, hogy infot szerezzen meg megprobalja raeroltetni a maga verziojat, hogy a csaj is "ugy emlekezzen" a tortentekre ahogy neki Jo.
A teljes retard univerzumot az tartja egyben, hogy megallas nelkul "feljelentgetik" egymast kepzeletben de igazabol ez sosem tortent meg ugy igazabol. Az egymasrol info gyujtogetes csak a piti zsarolasok miatt kellenek. De ha valaki tenyleg elmegy a rendorsegig akkor hirtelen beindul a para mert attol fosnak, hogy az egesz vodor a nyakukba borul.
Hetvegen tuti megy vezetni de nem lenne meglepo ha az AMS meg a kau(k)cio visszakunyizas melle meg egy kis lelki terror a szandikaval is becsusszanna.
Remelem szandika tartotisztje olvassa a figyelmezteto emails.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 12, 2024 09:17:28
x10)
Ugye reggel már Tranyó nem tudott szobát foglalni, de Vekni igen, azóval Vekni fizetett neki egy szobát mára…
Tudjak, hogy mi van a fugeben. Tegnap beszeltem veluk. Fizeto vendeg. A szobaban dohanyzasrol meg sajnos nem volt video. Az lett volna az egyetlen dolog amit a nyakaba tudunk akasztani.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 12, 2024 09:20:15
x39)
Tranyó a forumot fenyegeti...
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Az analfabéta csöves :D
Figyi tranyó!
A pedofil, a krokko pedofil, mindenféle random retard, a szúnyogok és az ózonlyuk után, te is meg leszel oldva...
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Az analfabéta csöves :D
Figyi tranyó!
A pedofil, a krokko pedofil, mindenféle random retard, a szúnyogok és az ózonlyuk után, te is meg leszel oldva...
Bubuka
(
x13)
Jan 12, 2024 09:20:31
x13)
"Endinek kellett foglalnia a szállást, most megint rá vagyok utalva"
Pontosan Tranyó, ez is kurva jó nekünk, mert a lehúzott balekból ismét lehúzott balekot csinálsz :D
Pontosan Tranyó, ez is kurva jó nekünk, mert a lehúzott balekból ismét lehúzott balekot csinálsz :D
-
Jan 12, 2024 09:29:27
"Endinek kellett foglalnia a szállást, most megint rá vagyok utalva"
Kár hogy gyagyás Bécsben van és semmi köze most Tibrohoz. Pontosan Tranyó, ez is kurva jó nekünk, mert a lehúzott balekból ismét lehúzott balekot csinálsz :D
Jan 12, 2024 09:29:27
MaxPayne
(
x24)
Jan 12, 2024 09:31:03
x24)
Endre! Ha sikerul bepatkanykodnod egy ganyoldaba, hazafele mar a sajat kocsiddal gyere haza! *pr
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 09:31:13
x8)
Nem esik le a buzi Zsebköcsögnek, hogy azért van szopóágon, mert a Veknivel van.:) Ennyire hülye ez a trafó.:)
Heki a traki
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 12, 2024 09:40:06
x17)
Nem esik le a buzi Zsebköcsögnek, hogy azért van szopóágon, mert a Veknivel van.:) Ennyire hülye ez a trafó.:)
Már nem csak azért,hanem mert megérdemli.
egynadrág
(
x2)
Jan 12, 2024 09:42:26
x2)
Az elmebeteg azért nem viszi magával a lájvot nehogy baj legyen.
Mi baj lehetne amikor még a forgalmis bukását is három kamerával vették?! :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Mi baj lehetne amikor még a forgalmis bukását is három kamerával vették?! :)
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 12, 2024 09:54:08
x1)
"Welche Anstellung als big data Wolkensang Herr Kiss?"
"Ja."
"Bitte verlassen sie sofort mein Büro."
Osztrák állásinterjú egy felvonásban.
"Ja."
"Bitte verlassen sie sofort mein Büro."
Osztrák állásinterjú egy felvonásban.
D_Dezső
(
x29)
Jan 12, 2024 09:57:23
x29)
Ez a tranyó az egyik legalávalóbb teremtmény a trash univerzumban.
Annyira primitív és annyira átlátszóan csinálja a dolgait, hogy még ez a féleszű púpos idióta is átlát rajta. Persze a fogykos annyira magányos és kilátástalan helyzetben van, hogy vagy a tranyó vagy a démonok a fejében, ebből választhat.
Még azt mondja a Tibi, hogy neki nyugodt környezetre van szüksége, hogy “kinontakozzon a liveban” :)
Mintha 2 mondatot 3 órán keresztül nem lehetne a Blaháról loopolni … tényleg pofám leszakad, hogy ezek az alja senkiháziak komolyan elhiszik magukról, hogy bármilyen értéket is hordozna az a szemét amit kihánynak a netre.
Annyira primitív és annyira átlátszóan csinálja a dolgait, hogy még ez a féleszű púpos idióta is átlát rajta. Persze a fogykos annyira magányos és kilátástalan helyzetben van, hogy vagy a tranyó vagy a démonok a fejében, ebből választhat.
Még azt mondja a Tibi, hogy neki nyugodt környezetre van szüksége, hogy “kinontakozzon a liveban” :)
Mintha 2 mondatot 3 órán keresztül nem lehetne a Blaháról loopolni … tényleg pofám leszakad, hogy ezek az alja senkiháziak komolyan elhiszik magukról, hogy bármilyen értéket is hordozna az a szemét amit kihánynak a netre.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 12, 2024 09:58:17
x13)
Interjúztató : - Endre, koszos a ruhája.
Endre : - Az csak takony.
Interjúztató : - Köszönjük az interjút, majd jelentkezünk….
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tranyó loop
Jan 12, 2024 09:59:51
Mintha 2 mondatot 3 órán keresztül nem lehetne a Blaháról loopolni …
Tessvérem.. lehet hogy most itt vagyok a Blahán, ilyen körülmények között, de én a poklok poklát is megjártam tetyó... én komlóról jövök.. nem ám valami nyolcadik kerületi cigánygeci vagyok, én komlói félcigány vagyok tesó.. azért, tudok egy kicsit verekedni, meg tudok egy-két dolgot..
Jan 12, 2024 09:59:51
mikedp
(
x9)
Jan 12, 2024 10:00:03
x9)
Milyen meglepő a saját ágyamban arra ébredni, hogy tranyó újra simogatja a púpot :)
KURVArangy
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 10:00:54
x8)
Most vagy én vagyok hülye, vagy nem tudom. De nekem nem lenne pofám odamenni egy állásinterjúra, vagy találkozóra úgy, hogy egy korty alkoholt is ittam volna. Ennyit változott a világ, hogy ma ez a divat? Mert akkor fejlesztenem kell magam.
Heki a traki
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 10:04:54
x11)
Ezek szerint ott a szolgaltatas resze, hogy beszarhatsz az agyba es osdzeverezheted a falat? Otcsillagos szalloda, gondolom.
Bubuka
(
x13)
Jan 12, 2024 10:06:19
x13)
Most vagy én vagyok hülye, vagy nem tudom. De nekem nem lenne pofám odamenni egy állásinterjúra, vagy találkozóra úgy, hogy egy korty alkoholt is ittam volna. Ennyit változott a világ, hogy ma ez a divat? Mert akkor fejlesztenem kell magam.
A pedofil már olyan szinten alkoholista, hogy nélküle nem is funkcionálna. Ha nem töltikézne be 1 órán belül remegne és elviselhetetlen elvonási tünetei lennének. Innen már nincs visszaút számára és ezek az utolsó időszakok amikor még megpróbálja elhitetni a munkaadókkal, hogy még el tud látni feladatokat, ami nyilvánvalóan képtelenség már. Még 1-2 munkahelyről kibasszák a hozzá nem értése miatt és feladja az egészet, jó lesz neki a segélyke aztán lesz valahogy.
Kötőjel
(
x12)
Jan 12, 2024 10:07:26
x12)
"asz nyem is kosz, asz asz epétem, ketyelmes ujam" - a sodi.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 10:11:25
x8)
De most komolyan egy rokkant hajléktalan kirakatni a szállásáról. Hát van nektek szívetek Látjátok hogy fáj a térde. :)
A box karriere is befuccsolt. Pedig ötvözni szerette volna a táncot és a boxot. Komoly dolgok voltak itt készülőben. De az a fránya térd
Heki a traki
A box karriere is befuccsolt. Pedig ötvözni szerette volna a táncot és a boxot. Komoly dolgok voltak itt készülőben. De az a fránya térd
koriander
Jan 12, 2024 10:13:58
Kár hogy gyagyás Bécsben van és semmi köze most Tibrohoz.
Szerintem Endre tud Interneten szállás foglalni. Annyira azért nem kretén ha tiktokozni is tud.
Jan 12, 2024 10:13:58
Endre priusza
(
x11)
Jan 12, 2024 10:16:56
x11)
Negy osztalyt vegzett alkoholista, munkanelkuli, hajlektalan tranyokent Endre nelkul se elne sokkal jobban.
Kakaspina
(
x24)
Jan 12, 2024 10:17:05
x24)
Hatos szobára ráférne egy tisztasági festés is, a komplett bútor cserét követően.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
-
Jan 12, 2024 10:18:20
A box karriere is befuccsolt. Pedig ötvözni szerette volna a táncot és a boxot.
Sebaj, ott van asodi élő boxzsáknak, püfölheti a veknit a tévénéző gyerekek örömére.
Jan 12, 2024 10:18:20
:)
Jan 12, 2024 10:22:29
Top nèzök között Endike :)
Este màr a hatos szobàban leszel pitonszt àllitani?
Este màr a hatos szobàban leszel pitonszt àllitani?
Jan 12, 2024 10:22:29
koriander
Jan 12, 2024 10:24:01
Amúgy ahogy olvashatom a a sodipédiát Endre inkább gonosz mint elmebeteg.
Jan 12, 2024 10:24:01
Klohek
(
x12)
Jan 12, 2024 10:25:40
x12)
endre : - Semmi köze a magánéletemhez, és sem kérdezem, hogy eszik e fikát, hülye troll..
D_Dezső
(
x29)
Jan 12, 2024 10:26:56
x29)
Csak most hallgatom vissza a reggeli(?) közös live-ot.
A Gyagyás 2 főre vett ki szobát, "hát ha felcsábít valakit" Tibó. Bármilyen submisszív csicska a Gyagyás ez nagyon tájidegen tőle.
Ha fogadnom kellene egy komolyabb összeget tennék rá, hogy ma már ott lesz a Fügében a fogyatékos is este. A "tyak holnyap tyudok mennyi" hetyetye sima troll terelés.
Szóval ha valaki kedvet érez akkor ma és holnap évadnyitó troll-tali a Fügében. :)
A Gyagyás 2 főre vett ki szobát, "hát ha felcsábít valakit" Tibó. Bármilyen submisszív csicska a Gyagyás ez nagyon tájidegen tőle.
Ha fogadnom kellene egy komolyabb összeget tennék rá, hogy ma már ott lesz a Fügében a fogyatékos is este. A "tyak holnyap tyudok mennyi" hetyetye sima troll terelés.
Szóval ha valaki kedvet érez akkor ma és holnap évadnyitó troll-tali a Fügében. :)
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 12, 2024 10:27:35
x8)
Amúgy ahogy olvashatom a a sodipédiát Endre inkább gonosz mint elmebeteg.
Régen volt még esze. Ha nem itt volna el, akkor még akár lehetett is volna egy normális élete. De ahogy látod nem a normalitás ami vonzotta, hanem a deviancia és a rosszindulat. Már gyereknek is ilyen volt. Pusztulásra volt ítélve már születésekor. Majd most nemsokára abortálódik így utólag.
143 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™