Itt mindenki...
Andi.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Soha többet nem eszem vagy iszom fórum olvasás közben. Hát majdnem megfulladtam. Ez is a te hibád gyagyás! minden a te hibád!
Arra gondolsz, hogy a mi endrenk milyen gyorsan lesz megforgatva?
Varjuk ki, hogy mi lesz a vege. A realitas mindig izgalmasabb mint amit mi elgondoltunk.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Vasútállomáson nem véletlenül csak arabul és magyarul kérdezik tőled az időt a telefonodon
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Kiszervezett elsodikázás, ez már mégiscsak egy új szint gyagyás!
kissendrefarkas életét irigyellem
Nem lehet inkább Molnár F-et összehozni tibivel? Biztos jó műsorok lennének
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nem nem nem nem nem troll vagy nem nem nem nincs igazad nem nem nem minden fasza lesz, lesz majd asztalom, székem, a laptopomat majd rárakom és úgy indul a melókeresés. Nem, nem, nincs igazad.
Endre, a nyomtatót a macskaólban ne hagyd!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Az e-személyi olvasó vagy mi a faszommal mi van? Az megvan még gyagyás?
Én úgy vettem ki, mivel Szandika körülményeivel már elégedett lenne és munkát is onnan akar laptopról keresni, hogy ez bizony fizikai jelenlét lesz :DDDDDD
Semmi.
Rajtam van mind a kettő, közben olvasgatom az angol nyelvtan könyvet!
Mifaaaaaaaaaaaan
Lehet azért kell, mert az Anutája a távollétében kiadja erbínbí-be a macskaólat, amolyan "Experience the Kadar-era in my retro home" hirdetésként, aztán nyilván el kell kérni az oda tévedő katasztrófaturistáktól a személyi igazolványt.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
"Vajon.. hol használják? Melyik szabadkőműves páholyban?"
/Wittner Mária/
Ha egy csöpp eszük volt, leöntötték benzinnel és elégették őket azonnal.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Vajon mi történt a 2 db alsógatyával, amit elcsentek a trollok a Manna ABC előtti összeomlás alkalmával?
Majd valaki felteszi a karácsonyfájára, mint a mazda rendszámot. :D
le vagy tiltva, kurva anyád
Nagyon remélem hogy valaki beküldte 23andme elemzésre. Lenne nevetés az askenazi géneken! Na zsidók vagytok, csá!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre, ne foglalkozz velünk egy percet sem! Csináld, amit jónak gondolsz! A nyugati társadalmak így működnek, hogy idült alkoholista segélycsalóknak ötcsillagos szállást juttatnak ingyen. Mindenhol ezt jelenti a hajléktalanellátás, hogy zavartalanul "állást kereshessenek" a pedofil migránsok.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Foszabaly szerint a gyagyas mindig hazudik es Haho mindig igazat mond. Miutan jelenleg az opcioja az, hogy notquatrierben alszik 4 hetet es rendszeresen bejar sirankozni, hogy ot bizony uldozik es verik nap mint nap, hogy kapjon egy helyet. Kozben napkozben meg a mekiben ulve probal melot talalni.
Persze ott van az, hogy mar kikuldtek valahova, ahol tul Kell elnie es csak kamuzik. Majd meglatjuk, hogy egy heten belul konyorog-e itt valami java megoldasert amit a chatgpt nem csinal meg neki.
Az lehetetlen, mert napok óta rajtam vannak. Közvetlenül Simon Géza Krisztiánnak fizettem érte jelképes 1000 Eurot, hahó!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nincs már szellemileg ilyen szinten. Olyannyira leépült, hogy már fel se fogja mi történik körülötte a nagyvilágban. Már csak sörért csoszog az UFO-ba, próbálja kiangolnázni az ájfón biztosítást esetleg nyüszít a segélycsalásos ügyekkel kapcsolatban.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Biztos azt fogja csinálni. :)
Valahol vicces azért, hogy Putyin “csodálatos” országában a két homokos 1 napig nem húzná. Mert vagy a lakótelepi gopnyikok vernék őket nyomorékká, vagy a rendőrség pakolná be a transzvesztitát meg a szellemi fogyatékos buzeránst.
Vagy lehet azt akarja csinálni, mint anno Murder (a BrutálTV-s hajléktalan biztonsági őr): Mekiből, Burger Kingből vagy pedig KFC-ből (:DD) fog bejelentkezni az állásinterjúra, AI zajszűréssel meg AI háttérrel. :DDD
Kujfa anyád ezt honnan tudod?? Nyem mondtam el senkinek!
Dehát egy segélyen tengődő, ingyenkonyhára járó, hajléktalanszállón élő alkoholistának nincs véleménye, az nem tud embereket hergelni. Az csak egy dolgot vált ki belőlünk, ha meglátjuk, kihívjuk rá a rendőrséget.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
LMBTQHDMI+ kvóta integet
Van lecsúszott, semmire sem jó alkoholista kvóta is?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Vajon mi történt a 2 db alsógatyával?
Nálunk vannak, egy Ikeás kék zacskóba hermetikusan elzárva, biztos helyen.
Szeretnénk felajánlani a Tanszék DNS elemző tagozatának, hogy végre pontot tegyünk egy régóta feszegetett kérdésre: asodi zsidó-e vagy nem.
Várjuk a szíves jelentkezéseket a teszt elvégzése céljából!
A teszt eredménye már meg is érkezett:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tőgye van, hogy lenne már 12 éves? Na osztrák segélyszállózás, csá!
Február 27, 14:57 perckor született az a komment, ami ezt ecsetelte. Tehát valamikor azelőtt kellett, hogy előkerüljön, az előtte lévő oldalak live linkjeiben kell keresni.
Igen, a kettő lényegében ugyanaz
A csövesszállóról biztos nem fog tudni online interlyúzni.
Petik sokért nem adnám azt a felvételt amikor bejelentkezik a nagy ügyfélhez videohívásba, a háttérben a pakoló osztrák meg paki hajleszekkel
Szerintem ez a nyomorult azt hiszi lesz egy fullos kis szobája fasza nettel, kényelmes ágyikóval meg minden a faszommal :D
Most végig néztem pár Bécsi szállóról képeket, és nem nagyon van egy fős szoba.
Imádni fogják a szoba társai híresen rendszerető fogyatékost :)
Amúgy Endre, hogy fogsz így iszogatni majd? Hajnal 3-as sörikét majd felpattintod az éjszaka közepén?
Onnan is ki fognak baszni ha alkesz vagy.

Ráadásul milyen szar telefonja van. 15 prósokat azért egy szobába teszik?
Golda le se tagadhatná, hogy a Fifi a kölyke .. túl sok a hasonlóság :D
Na, akkor másnak is feltűnt, csak ott a hatezer komment között elveszett, a sok világoskék faszorrú mínuszolós lájkfarmer retard eltakarodhatna a faszba, napok óta nekem is áll a faszom a végkifejlet miatt, de azért is, mert nemhogy aludni, de kiverni sincs időm, olyan mennyiségű komment született.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szégyen, csak nézd meg a fenti és eközött a kép között a különbséget.
Az ezzel a baj, hogy Endre pontosan olyannak látja magát, mint amilyen az elsö képen. A második képre meg azt mondja, hogy troll PS, fényviszonyok, nem volt fodrásznál, stb.
Életének talán legnagyobb hazugsága a saját magáról kialakitott önképe.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mármint törlesztőben? Meg hát.
Hagyatók mÁ
Mek haltam
Hol van most az a nagy érdekérvényesítö képességedÉs a “rendkívül erős kényelem szeretetet” is elvitte a Szisza?
Höhöhö.. rájöttem, hogy bármikor ihatok hajnali hármas sört, mert asz etyetemen tanultam, hogy sok időzóna van, és ezért mindig ihat három órás sört a sodi, mert a sodi az ilyen kiskapukat megtaláló alkoholista szar sodi.
hoty... hotyhotyhoty...
Szerintem az sosem volt, látva, hogy mekkora mocsokban és szeméthalmon szeret élni. Talán csak a meleghez ragaszkodik egyedül. Fázni nem szeret a pedofil.
A két kép, tökéletesen illusztrálja a problémát.
A felső képen, a minőségi (sosemvolt, képzeletbéli, mese) Fifi, meredten néz, CSUKOTT SZÁJJAL!!!
Az alsón pedig nyitva van...
Endre!
A megoldás talán az lenne, hogy csak kussolj!!! Ezzel basztad el az elmúlt 15 éved, hogy az ostobaságaidat fröcsögted habzó szájjal, te ostoba barom!
Zsidó fatyok hetyetye
youtu.be/RJ82zyxyu6c
Ha az anyukás interjú alatt jött elő a téma akkor ebben a fiteóban lesz.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre sosem volt együtt prostival.
Hát persze.
Az érőszak nem számít.
Azért rólam se feledkezzünk meg!
-Égyes gyjága anyuciká, kéjlek szépen....
-NEM!
-RAUS!
Így, mint minden rendes zsidó.
Amúgy igen! Tegnap ha már szóba került Xandika, már csak amiatt az ügy miatt megérdemel minden rosszat ez a féreg. A 60 iq-s megerőszakolt prostit 1 Bacardiért faszverésre kényszerítette és a labanc rendőrök futni hagyták. Ezért is kell saját kezünkbe venni gyagya sorsát...
Dehogynem. Atutalja Revolutra.
Endre mindig hazudik. Es mindenert endre a hibas. De! Van ugye kivetel. Amikor endre a zsido kurva annyara bizza a szar feltakitasat. Pl a tibi kiuzeteset a macskaolbol. Azert a Golda volt a hibas.
Ennek fenyeben ez a "bekuldom anyamat utalni" tortenet eleg fura. Hacsak nem arra megy ki ez is, hogy a vegen az annyat hibaztatva elvigye a maradek Bittner penzt becsbe.
Mi masert bizna ra ezt a goldara?
Endre nem buzi, csak a párja férfi "volt"
Szerencsére endrének már csak a flixbus ticketekkel kell bajlódnia. Mondjuk mint láttuk az is meghaladja a képességeit időnként.
Nincs pééz.
Nem rossz ötlet! A kinézetem végülis megvan hozzá. Na levelezés, csá!
Természetesen loopolás néálkül nem bírja, és pár felszopón kívül neki csak a buta lakatos maradt, a fogadott apukája.
Ő ellátja kiváló tanácsokkal, kicsit magas a tanácsadások óradíja, de legalább meghallgatja.
Ez az anyuka melyik fórumozó hölgy ? :D :D :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 17, 2024 20:30:23
x39)
Sodi, Sodi és Sodi.
Itt mindenki...
Andi.
Balogh
(
x1)
Mar 17, 2024 20:31:06
x1)
Én mindig felpontozom saját magam, ha 8 plusznál áll egy kommentem, mert 9-től kék :D :D Az viszont omegaLOL, hogy 3 ember mínuszozza szét az egész fórumot.
Soha többet nem eszem vagy iszom fórum olvasás közben. Hát majdnem megfulladtam. Ez is a te hibád gyagyás! minden a te hibád!
Eazy
(
x11)
Mar 17, 2024 20:38:05
x11)
Naiv ember azt hinné, hogy a bécsi hauptbahnhof az igazi etikai aknamező, de a szállókon szerintem ez sokkalta terjedelmesebb, főleg Bécsben..
Egy olyan exhibicionistának, mint a gyagyás ez egy kemény menet lesz, mert az ő egomán tendenciájával ezt majd egy előzetes letartóztatásnak éli meg.
Nem beszélve az amúgy is rohamosan romló egészségügyi állapotáról.
A segély is egyszer lecuppan, és nem nagyon töri magát munkaügyileg.
A végső downfall még odébb van, de az biztos, hogy nagyon rossz vége lesz. Számára.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Egy olyan exhibicionistának, mint a gyagyás ez egy kemény menet lesz, mert az ő egomán tendenciájával ezt majd egy előzetes letartóztatásnak éli meg.
A végső downfall még odébb van, de az biztos, hogy nagyon rossz vége lesz. Számára.
Bécsi hajlesz cigányok
Mar 17, 2024 20:39:55
Megtanítjuk geci buborékot fújni.
Mar 17, 2024 20:39:55
noikabatgomb
(
x10)
Mar 17, 2024 20:40:11
x10)
Naiv ember azt hinné, hogy a bécsi hauptbahnhof az igazi etikai aknamező, de a szállókon szerintem ez sokkalta terjedelmesebb, főleg Bécsben..
Arra gondolsz, hogy a mi endrenk milyen gyorsan lesz megforgatva?
Varjuk ki, hogy mi lesz a vege. A realitas mindig izgalmasabb mint amit mi elgondoltunk.
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 17, 2024 20:46:10
x8)
Igazad volt Endre!!!!
Tibor, tényleg jól rendbe rakta a pénzügyeidet. :)
Heki a traki
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 17, 2024 20:48:49
x13)
A csövesszállón Sodit ki fogják csontozni a magyar cigányok. Nekik nem fogja tudni előadni a sajnálatra méltó fogyatékost, mert ők az ilyet otthon is bebaszták a dögkútba miután kirabolták. A legaljasabb kannibálok mentek ki nyugatra, vinni hazánk jó hírét (lásd pl Villámot).
Vasútállomáson nem véletlenül csak arabul és magyarul kérdezik tőled az időt a telefonodon
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 17, 2024 20:50:13
x3)
Igazad volt Endre!!!!
Kiszervezett elsodikázás, ez már mégiscsak egy új szint gyagyás!
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2024 20:54:00
x68)
Mármint tényleg csövesszállózni akar, vagy csak nyelvtanilag?
Mifaaaaaaaaaaaan
MegintKezded
(
x6)
Mar 17, 2024 20:55:53
x6)
Nem túl sok senior felhöéneket fognak csövesszállóról alkalmazni, föleg diploma nélkül. Jóból tetyó.
Na bumm.
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 17, 2024 20:56:29
x45)
Molnár F Árpád éppen olyan nőt keres akinek bármilyen lehet az anyagi helyzete!
Biztatási kár címén lopd el Tibiből a gumilabdákat, tedd fel magadnak, és máris mehetsz szopni Árpit két ufó észlelés között
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Biztatási kár címén lopd el Tibiből a gumilabdákat, tedd fel magadnak, és máris mehetsz szopni Árpit két ufó észlelés között
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 17, 2024 20:57:58
x13)
Molnár F Árpád éppen olyan nőt keres akinek bármilyen lehet az anyagi helyzete!
Nem lehet inkább Molnár F-et összehozni tibivel? Biztos jó műsorok lennének
linziasztal01
(
x78)
Mar 17, 2024 21:00:02
x78)
A csöviszállón milyen lesz a grínszkrín interjú alatt?:)
Megkéred a társakat, hogy fáradjanak ki onnan, mert kell számodra a megnyugtató környezet, Endre?
Megkéred a társakat, hogy fáradjanak ki onnan, mert kell számodra a megnyugtató környezet, Endre?
Gyagyás
Mar 17, 2024 21:00:55
Ez több okból lesz problémás.
Elsőként felmérik az állapotát, kiderül a szellemi fogyatéka, az elmebetegségei, meg a személyiségzavarai. Rögtön meg fogják kérdezni, hogy barátom, te hogy akarsz pjogjamozó lenni nyolcvanas IQ -val? Sőt, még talán arra is rákérdeznek, eddig hogy ment ez?
Utána az első vérképből ordítani fog a Recskás testi állapota. Nem, Endre nem fogod tudni kihetyetyézni azt, hogy mindhárom májenzimed és a vércukrod is az egekben. Pontosan látni fogják, hogy egy végstádiumos alkoholista vagy.
A pénzügyei felmérésekor le fog bukni a kártyenvárral, bizony meg fogják kérdezni, hogyan is működik ez a hét bank között pénzutalgatás, lehet egy kis feljelentésecske is indul.
Endre, Endre, te nagyon nagyot fogsz szopni, ha belépsz az osztrák rendszerbe!
Elsőként felmérik az állapotát, kiderül a szellemi fogyatéka, az elmebetegségei, meg a személyiségzavarai. Rögtön meg fogják kérdezni, hogy barátom, te hogy akarsz pjogjamozó lenni nyolcvanas IQ -val? Sőt, még talán arra is rákérdeznek, eddig hogy ment ez?
Utána az első vérképből ordítani fog a Recskás testi állapota. Nem, Endre nem fogod tudni kihetyetyézni azt, hogy mindhárom májenzimed és a vércukrod is az egekben. Pontosan látni fogják, hogy egy végstádiumos alkoholista vagy.
A pénzügyei felmérésekor le fog bukni a kártyenvárral, bizony meg fogják kérdezni, hogyan is működik ez a hét bank között pénzutalgatás, lehet egy kis feljelentésecske is indul.
Nem nem nem nem nem troll vagy nem nem nem nincs igazad nem nem nem minden fasza lesz, lesz majd asztalom, székem, a laptopomat majd rárakom és úgy indul a melókeresés. Nem, nem, nincs igazad.
Mar 17, 2024 21:00:55
Nemvoltdurex
(
x13)
Mar 17, 2024 21:04:45
x13)
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 17, 2024 21:13:57
x13)
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 17, 2024 21:19:16
x39)
Én úgy vettem ki, mivel Szandika körülményeivel már elégedett lenne és munkát is onnan akar laptopról keresni, hogy ez bizony fizikai jelenlét lesz :DDDDDD
SyntaxError
(
x24)
Mar 17, 2024 21:22:27
x24)
És mit fog címként megadni a munkaszerződésén (PR)?
Beírja a hajléktalanszállót?
Az finom lesz.
Beírja a hajléktalanszállót?
Az finom lesz.
Karib
(
x10)
Mar 17, 2024 21:24:50
x10)
Van egy fontos részlet, ami felett átsiklottunk, kedves trollégák, és ami már bő egy hete izgatja a fantáziámat.
Vajon mi történt a 2 db alsógatyával, amit elcsentek a trollok a Manna ABC előtti összeomlás alkalmával?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Woodoo pap
Mar 17, 2024 21:26:26
Van egy fontos részlet, ami felett átsiklottunk, kedves trollégák, és ami már bő egy hete izgatja a fantáziámat.
Semmi.
Mar 17, 2024 21:26:26
Ásó27
(
x68)
Mar 17, 2024 21:26:52
x68)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2024 21:32:15
x21)
Lehet azért kell, mert az Anutája a távollétében kiadja erbínbí-be a macskaólat, amolyan "Experience the Kadar-era in my retro home" hirdetésként, aztán nyilván el kell kérni az oda tévedő katasztrófaturistáktól a személyi igazolványt.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2024 21:33:53
x21)
"Vajon.. hol használják? Melyik szabadkőműves páholyban?"
/Wittner Mária/
Endre priusza
(
x11)
Mar 17, 2024 21:40:27
x11)
Ha egy csöpp eszük volt, leöntötték benzinnel és elégették őket azonnal.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 17, 2024 21:41:00
x7)
Majd valaki felteszi a karácsonyfájára, mint a mazda rendszámot. :D
trolléga
(
x30)
Mar 17, 2024 21:43:09
x30)
Nagyon remélem hogy valaki beküldte 23andme elemzésre. Lenne nevetés az askenazi géneken! Na zsidók vagytok, csá!
Endre priusza
(
x11)
Mar 17, 2024 21:44:21
x11)
Endre, ne foglalkozz velünk egy percet sem! Csináld, amit jónak gondolsz! A nyugati társadalmak így működnek, hogy idült alkoholista segélycsalóknak ötcsillagos szállást juttatnak ingyen. Mindenhol ezt jelenti a hajléktalanellátás, hogy zavartalanul "állást kereshessenek" a pedofil migránsok.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 17, 2024 21:45:41
x10)
Foszabaly szerint a gyagyas mindig hazudik es Haho mindig igazat mond. Miutan jelenleg az opcioja az, hogy notquatrierben alszik 4 hetet es rendszeresen bejar sirankozni, hogy ot bizony uldozik es verik nap mint nap, hogy kapjon egy helyet. Kozben napkozben meg a mekiben ulve probal melot talalni.
Persze ott van az, hogy mar kikuldtek valahova, ahol tul Kell elnie es csak kamuzik. Majd meglatjuk, hogy egy heten belul konyorog-e itt valami java megoldasert amit a chatgpt nem csinal meg neki.
Dr Tájfel
Mar 17, 2024 21:47:58
Jó estét kívánok!
Gondolom emlékeznek még a videóra, ahol a gyerekszerető Sodi 2 tinédzsernek beszélt arról, hogy a 12 éves lány, nem-e akar magának farkat csináltatni?
Valaki írta korábban a videó alatt, hogy nem biztos, hogy 12 éves a lány a videóban. Ezután regisztrált és kommentált is valaki, aki azt állítja, hogy ő a felvételen a 12 éves lány és, hogy a Sodrák egész leszállásik cseszegette őket a témával. Ezen felül az aberrált pedofil azt is részletezte a fiatal lánynak, hogy hogyan baszta meg a Tibort.
Ez nyilván nem 100%-ig komolyan vehető forrás, de azért ez igencsak a meleg Sodira vall, szóval itt a beszámoló komment a vonatos esetről:
Én voltam/vagyok a 12 éves lány. Keletitől kezdve egészen addig amíg le nem szálltunk egész végig arról beszélt nekem meg Slavanak hogy akarok-e magamnak pöcst. Ez az egész téma Merciből indult ki. Aki nem látta liveot annak csak úgy szólpk, hogy arról beszélt, hogy így megb@szta őt, úgy megb@szta őt. Slavara akár mikor írok hogy emlékszik-e erre a Sodisra, mindig mondja hogy legszívesebben szétb@szta volna a fejét.
(A videó, ami alá írták: trashcity.net/video/8945)
Gondolom emlékeznek még a videóra, ahol a gyerekszerető Sodi 2 tinédzsernek beszélt arról, hogy a 12 éves lány, nem-e akar magának farkat csináltatni?
Valaki írta korábban a videó alatt, hogy nem biztos, hogy 12 éves a lány a videóban. Ezután regisztrált és kommentált is valaki, aki azt állítja, hogy ő a felvételen a 12 éves lány és, hogy a Sodrák egész leszállásik cseszegette őket a témával. Ezen felül az aberrált pedofil azt is részletezte a fiatal lánynak, hogy hogyan baszta meg a Tibort.
Ez nyilván nem 100%-ig komolyan vehető forrás, de azért ez igencsak a meleg Sodira vall, szóval itt a beszámoló komment a vonatos esetről:
Én voltam/vagyok a 12 éves lány. Keletitől kezdve egészen addig amíg le nem szálltunk egész végig arról beszélt nekem meg Slavanak hogy akarok-e magamnak pöcst. Ez az egész téma Merciből indult ki. Aki nem látta liveot annak csak úgy szólpk, hogy arról beszélt, hogy így megb@szta őt, úgy megb@szta őt. Slavara akár mikor írok hogy emlékszik-e erre a Sodisra, mindig mondja hogy legszívesebben szétb@szta volna a fejét.
(A videó, ami alá írták: trashcity.net/video/8945)
Mar 17, 2024 21:47:58
SyntaxError
(
x24)
Mar 17, 2024 21:49:09
x24)
Az lehetetlen, mert napok óta rajtam vannak. Közvetlenül Simon Géza Krisztiánnak fizettem érte jelképes 1000 Eurot, hahó!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2024 21:55:26
x21)
Holnap majd próbál provokálni/vicceskedni Putyin győzelmével vagy a Púpfalon, vagy itt.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 17, 2024 21:55:37
x10)
Mennyi a napi apanazs? Megkaptad a napi max 73 eurot?
Éjféli ebéd
Mar 17, 2024 21:59:47
Holnap majd próbál provokálni/vicceskedni Putyin győzelmével vagy a Púpfalon, vagy itt.
Nincs már szellemileg ilyen szinten. Olyannyira leépült, hogy már fel se fogja mi történik körülötte a nagyvilágban. Már csak sörért csoszog az UFO-ba, próbálja kiangolnázni az ájfón biztosítást esetleg nyüszít a segélycsalásos ügyekkel kapcsolatban.
Mar 17, 2024 21:59:47
Darth Tibor
(
x8)
Mar 17, 2024 22:00:56
x8)
Akkor a gyagyás most már teljesen elengedte azt, hogy valaha lesz még melócsája?
A csövesszállóról biztos nem fog tudni online interlyúzni. Az a legkevesebb, hogy a setup nem fog rendelkezésre állni.
Személyesen meg könnyen ki lehet szúrni, hogy mennyire szét van már csúszva. Nem tudom, hogy mennyire tud ápolt maradni, de a guberált női ruhák sem segítik a jó első benyomást.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
A csövesszállóról biztos nem fog tudni online interlyúzni. Az a legkevesebb, hogy a setup nem fog rendelkezésre állni.
Személyesen meg könnyen ki lehet szúrni, hogy mennyire szét van már csúszva. Nem tudom, hogy mennyire tud ápolt maradni, de a guberált női ruhák sem segítik a jó első benyomást.
D_Dezső
(
x29)
Mar 17, 2024 22:04:45
x29)
Biztos azt fogja csinálni. :)
Valahol vicces azért, hogy Putyin “csodálatos” országában a két homokos 1 napig nem húzná. Mert vagy a lakótelepi gopnyikok vernék őket nyomorékká, vagy a rendőrség pakolná be a transzvesztitát meg a szellemi fogyatékos buzeránst.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 17, 2024 22:05:08
x21)
Akkor a gyagyás most már teljesen elengedte azt, hogy valaha lesz még melócsája?
Vagy lehet azt akarja csinálni, mint anno Murder (a BrutálTV-s hajléktalan biztonsági őr): Mekiből, Burger Kingből vagy pedig KFC-ből (:DD) fog bejelentkezni az állásinterjúra, AI zajszűréssel meg AI háttérrel. :DDD
Tyodika
Mar 17, 2024 22:08:01
Kujfa anyád ezt honnan tudod?? Nyem mondtam el senkinek!
Mar 17, 2024 22:08:01
max5enutálnak
(
x47)
Mar 17, 2024 22:08:36
x47)
Dehát egy segélyen tengődő, ingyenkonyhára járó, hajléktalanszállón élő alkoholistának nincs véleménye, az nem tud embereket hergelni. Az csak egy dolgot vált ki belőlünk, ha meglátjuk, kihívjuk rá a rendőrséget.
SyntaxError
(
x24)
Mar 17, 2024 22:09:57
x24)
LMBTQHDMI+ kvóta integet
Darth Tibor
(
x8)
Mar 17, 2024 22:14:30
x8)
LMBTQHDMI+ kvóta integet
Moszados Troll
Mar 17, 2024 22:23:27
Vajon mi történt a 2 db alsógatyával?
Szeretnénk felajánlani a Tanszék DNS elemző tagozatának, hogy végre pontot tegyünk egy régóta feszegetett kérdésre: asodi zsidó-e vagy nem.
Mar 17, 2024 22:23:27
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 17, 2024 22:26:52
x45)
A teszt eredménye már meg is érkezett:

Tyodika
Mar 17, 2024 22:27:28
Ezután regisztrált és kommentált is valaki, aki azt állítja, hogy ő a felvételen a 12 éves lány és, hogy a Sodrák egész leszállásik cseszegette őket a témával.
Tőgye van, hogy lenne már 12 éves? Na osztrák segélyszállózás, csá!
Mar 17, 2024 22:27:28
-
Mar 17, 2024 22:38:59
Tovább erősíti a látható askenázi géneket a következő népi megfigyelés:
Ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos.
Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
Jó éjt!
Ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos.
Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
Jó éjt!
Mar 17, 2024 22:38:59
Autismus Maximus
(
x16)
Mar 17, 2024 22:44:22
x16)
Szerintem elsiklottunk egy fontos momentum fölött a nagy őrületben, szeretném a kollektív troll-memóriát aktiválni, Hahó! Még a nagy lerohadás első napjaiban volt egy lájv, ahol valami csajszi (anyuka?) volt bent ASODInál lájvban (talán kék pulcsiban??), és valahogy ott előkerült a kicsoda-micsoda vagy te, és akkor ASODI azt mondta, hogy "höhöhö de nem zsidó höhöhö", és kifejtette, hogy 3 nagyszülője tuti nem az, és a negyedikről, az anyai nagyanyjáról(!) nem tud semmit (?? vagy nem mond semmit!), de a végszó, amire kihozta ASODI az autilogikát, hogy "a náciknál is jó lett volna, mert 3 nagyszülője tuti nem zsidó", ami kurvára sántít persze, mert ha ugye az anyai nagyanyja (akiről kurvára gyanítjuk amúgy is, hogy) zsidó, akkor onnantól kezdve az anyja is az és ő is az
ennél nagyobb beismerés is történt, amikor a múltkor a tiktokcigány rákérdezett az etnikumra, a fikás úgy fejezte ki magát, hogy 3/4-részben biztos nem zsidó.
ezzel kvázi elismerte, hogy schwartz nagymama piszony zsidó volt.
ezzel kvázi elismerte, hogy schwartz nagymama piszony zsidó volt.
Február 27, 14:57 perckor született az a komment, ami ezt ecsetelte. Tehát valamikor azelőtt kellett, hogy előkerüljön, az előtte lévő oldalak live linkjeiben kell keresni.
símanó
(
x3)
Mar 17, 2024 22:59:57
x3)
LMBTQHDMI+ kvóta integet
Igen, a kettő lényegében ugyanaz
molos troll
(
x2)
Mar 17, 2024 23:39:01
x2)
A csövesszállóról biztos nem fog tudni online interlyúzni.
Petik sokért nem adnám azt a felvételt amikor bejelentkezik a nagy ügyfélhez videohívásba, a háttérben a pakoló osztrák meg paki hajleszekkel
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 17, 2024 23:40:19
x13)
Szerintem ez a nyomorult azt hiszi lesz egy fullos kis szobája fasza nettel, kényelmes ágyikóval meg minden a faszommal :D
apple jogsi pro 15
Mar 18, 2024 00:04:32
jók a tiktokok. egyutt nezzuk oket anyammal es anyam baratjaval. egyutt nezegetjuk a sodikaisten82 es sodipowwa tiktokkokkokat. utana pedg anyam baratjanak a netfilxen megnezuk a legujabb 40 eves rookie azaz ujonc sorozat legujabb reszet. anyam kedvenc resze amikor a rookie a foldre viszi a not a sajat testsulyaval nekem meg az amikor csokolozik a rookie meg egy no. anyam baratjanak pedig az amikor a rookie a pisztolyat hasznalja. nem semmi ez a rookie. a 40 eves rookie engem sodira emlekeztett mert o 42 eves rookie azaz junior.
Mar 18, 2024 00:04:32
apple jogsi pro 15
Mar 18, 2024 00:16:26
bugos ez a sodikanpc. multkor is ottragadt a benzinkutnal. patchelni kell mert mar korpasodik is kegyetlenul.
Mar 18, 2024 00:16:26
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2024 00:18:28
x29)
Most végig néztem pár Bécsi szállóról képeket, és nem nagyon van egy fős szoba.
Imádni fogják a szoba társai híresen rendszerető fogyatékost :)
Amúgy Endre, hogy fogsz így iszogatni majd? Hajnal 3-as sörikét majd felpattintod az éjszaka közepén?
Onnan is ki fognak baszni ha alkesz vagy.

tyodika
Mar 18, 2024 00:27:04
Most végig néztem pár Bécsi szállóról képeket, és nem nagyon van egy fős
Ráadásul milyen szar telefonja van. 15 prósokat azért egy szobába teszik?
Mar 18, 2024 00:27:04
kripli figyelő
(
x12)
Mar 18, 2024 00:35:45
x12)
Van piálás engedélyezve a csöves szálláson?Ha nincs akkor instant bukta.
D_Dezső
(
x29)
Mar 18, 2024 00:36:56
x29)
De egy dagadt ütnivaló fejed van Gyagyás :)

Faszaság van
(
x2)
Mar 18, 2024 00:39:34
x2)
Most akkor a csövesszállóról lesz nyomva a Mario Kart?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
A cigány kentaur
Mar 18, 2024 00:41:58
Havi 700k nettó megvan most is ugye? Addig nincs baj.
Na csá
Mar 18, 2024 00:41:58
Autilooprecorder
Mar 18, 2024 01:31:36
De egy dagadt ütnivaló fejed van Gyagyás :)
Golda le se tagadhatná, hogy a Fifi a kölyke .. túl sok a hasonlóság :D
Mar 18, 2024 01:31:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 18, 2024 02:54:32
x38)
Na, akkor másnak is feltűnt, csak ott a hatezer komment között elveszett, a sok világoskék faszorrú mínuszolós lájkfarmer retard eltakarodhatna a faszba, napok óta nekem is áll a faszom a végkifejlet miatt, de azért is, mert nemhogy aludni, de kiverni sincs időm, olyan mennyiségű komment született.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 18, 2024 02:56:23
x38)
Túl sok fasz volt ebben a kommentben, kérek egy tajgiplecsnit, szarevés helyett Aaron Cutet kéne nézegetnem. Vagy ciccenteni a 3 órás sörikét, na alvás BEJ!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 18, 2024 03:02:34
x3)
Endi! Hajnal 3-as tyoproni megyen? Vagy már az is akkora luxus, mint a macskaólban maradás?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 18, 2024 03:37:15
x45)
Endre, amikor apád hazát elvitték, ott dőlt el minden.
Akkor kezdtél igazán ehhez a Fórizs és Molnár F féle kilakoltatás kommunához csapódni, érthetően hogy levezesd a beteg apád ellen tett végrehajtói dolgokat.
Ha akkor nem a “bosszú” útját választod, hanem rájössz, hogy neked a saját életedben pénz kell termelni és akkor nem lesz ez, akkor már rég élhetnél olyan színvonalon mint az őseid.
Ehelyett te elkezdtél recskakrónikázni, szexinagyizni, Echelon elhárítani, nyilván mivel ezek az elmebetegek fogadtak be, mindenhol máshol undorodtak tőled, és még nem is a veknitől, mert akkoriban, ha normálisan feloltoztél volna, nagyjából vállalható lettél volna egy ilyen átlagos/fél hippi társaságban mint valami különc.
Ehhez képest a dőrpe mellet számítógépezve etted a fikád, és írtad a zsido buzi és minden gyűlölő blogod.
Elárulok neked valamit, nekünk trolloknak, csak azzal tudsz “bosszúságot okozni” ha nem a nyomor fele mész, mivel nekünk a te nyomorod egy kellemes showműsor, tehát ha anno a blog írás helyett diplomázol, és ma lennél valaki, /10 ennyi trollod nem lenne.
Simán posztolhatnál ilyen képeket: (mivel én szeretném hogy még legalább 10 évad legyen, nyugodtan használd a cvben a képet)

Ehelyett, egy csakis a pénz lehúzásra játszó, szőrös, szarszagú átműtetett férfiért sírsz, egy karton pezsgő árát érő ingatlan, macskaóljában, a térdig érő szemétben, miközben úgy nézel ki, mint aki rohadásnak indult.

És tudod, a szatírkodás, a pedofilia, az állandó aktuális politikai témákon való sikertelen hergelés, és a korábbi előzményeid egy dolog. De ami miatt te, és a nyomorult Tiborod bűnhődni fogtok, az az ahogy a közterületeken és külföldön viselkedtek. Szerinted hagyni fogjuk hogy a budai Kerületekben Tibor az utcára hugyozzon meg szarjon?
Igyad a sört bohóc, a mi csicskánk vagy :)
Akkor kezdtél igazán ehhez a Fórizs és Molnár F féle kilakoltatás kommunához csapódni, érthetően hogy levezesd a beteg apád ellen tett végrehajtói dolgokat.
Ha akkor nem a “bosszú” útját választod, hanem rájössz, hogy neked a saját életedben pénz kell termelni és akkor nem lesz ez, akkor már rég élhetnél olyan színvonalon mint az őseid.
Ehelyett te elkezdtél recskakrónikázni, szexinagyizni, Echelon elhárítani, nyilván mivel ezek az elmebetegek fogadtak be, mindenhol máshol undorodtak tőled, és még nem is a veknitől, mert akkoriban, ha normálisan feloltoztél volna, nagyjából vállalható lettél volna egy ilyen átlagos/fél hippi társaságban mint valami különc.
Ehhez képest a dőrpe mellet számítógépezve etted a fikád, és írtad a zsido buzi és minden gyűlölő blogod.
Elárulok neked valamit, nekünk trolloknak, csak azzal tudsz “bosszúságot okozni” ha nem a nyomor fele mész, mivel nekünk a te nyomorod egy kellemes showműsor, tehát ha anno a blog írás helyett diplomázol, és ma lennél valaki, /10 ennyi trollod nem lenne.
Simán posztolhatnál ilyen képeket: (mivel én szeretném hogy még legalább 10 évad legyen, nyugodtan használd a cvben a képet)

Ehelyett, egy csakis a pénz lehúzásra játszó, szőrös, szarszagú átműtetett férfiért sírsz, egy karton pezsgő árát érő ingatlan, macskaóljában, a térdig érő szemétben, miközben úgy nézel ki, mint aki rohadásnak indult.

És tudod, a szatírkodás, a pedofilia, az állandó aktuális politikai témákon való sikertelen hergelés, és a korábbi előzményeid egy dolog. De ami miatt te, és a nyomorult Tiborod bűnhődni fogtok, az az ahogy a közterületeken és külföldön viselkedtek. Szerinted hagyni fogjuk hogy a budai Kerületekben Tibor az utcára hugyozzon meg szarjon?
SodóToszó
Mar 18, 2024 03:57:38
Mar 18, 2024 03:57:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 18, 2024 04:53:13
x38)
Ha jól látom az alkoholista-orr hamarabb meglesz, mint a jogsi, ASODI az apja nyomdokain a szavakat keresgélő, nyáladzó, agyukat elivott csövesek közé tart fénysebességgel! Ahhoz nem is kell plasztik, csak ketyerű, Hahó!
-
Mar 18, 2024 05:32:33
...kihozta ASODI az autilogikát, hogy "a náciknál is jó lett volna, mert 3 nagyszülője tuti nem zsidó", ami kurvára sántít persze...
csak rá kell nézni a hatalmas zsidó hombár fejére és megkapjuk a választ Mar 18, 2024 05:32:33
MaxPayne
(
x24)
Mar 18, 2024 06:22:02
x24)
Az ezzel a baj, hogy Endre pontosan olyannak látja magát, mint amilyen az elsö képen. A második képre meg azt mondja, hogy troll PS, fényviszonyok, nem volt fodrásznál, stb.
Életének talán legnagyobb hazugsága a saját magáról kialakitott önképe.
molos troll
(
x2)
Mar 18, 2024 06:38:21
x2)
Havi 700k nettó megvan most is ugye? Addig nincs baj.
Mármint törlesztőben? Meg hát.
MaxPayne
(
x24)
Mar 18, 2024 06:54:55
x24)
Mi a helyzet az adósokkal Endre?
Hogy van ez, hogy ök fütött lakásból, jogsival, kocsival a birtokukban élik az életüket, neked meg hajlékonyszállóra kell menned?
NemCigány Márk fizet rendesen?
Hat a tranyóbaszó BuziGeyza törleszt ahogy kell?
Dörpe késziti a videókat?
Hol van most az a nagy érdekérvényesítö képességed, ha?
Még mindig úgy gondolod, hogy nem vagy balek?
Hogy van ez, hogy ök fütött lakásból, jogsival, kocsival a birtokukban élik az életüket, neked meg hajlékonyszállóra kell menned?
Hat a tranyóbaszó BuziGeyza törleszt ahogy kell?
Dörpe késziti a videókat?
Hol van most az a nagy érdekérvényesítö képességed, ha?
Még mindig úgy gondolod, hogy nem vagy balek?
Kovács Márk, CigóCEO
Mar 18, 2024 07:04:53
Mi a helyzet az adósokkal Endre?
Hagyatók mÁ
Mek haltam
Mar 18, 2024 07:04:53
Bagolyka
(
x7)
Mar 18, 2024 07:07:18
x7)
Hol van most az a nagy érdekérvényesítö képességed
Zegernye
(
x2)
Mar 18, 2024 07:10:33
x2)
Vagy ciccenteni a 3 órás sörikét, na alvás BEJ!
Höhöhö.. rájöttem, hogy bármikor ihatok hajnali hármas sört, mert asz etyetemen tanultam, hogy sok időzóna van, és ezért mindig ihat három órás sört a sodi, mert a sodi az ilyen kiskapukat megtaláló alkoholista szar sodi.
MaxPayne
(
x24)
Mar 18, 2024 07:36:32
x24)
És a “rendkívül erős kényelem szeretetet” is elvitte a Szisza?
Szerintem az sosem volt, látva, hogy mekkora mocsokban és szeméthalmon szeret élni. Talán csak a meleghez ragaszkodik egyedül. Fázni nem szeret a pedofil.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2024 07:52:20
x39)
Endre, amikor apád hazát elvitték, ott dőlt el minden.
Hetyetyetye...
Hetyetyetye...
A két kép, tökéletesen illusztrálja a problémát.
A felső képen, a minőségi (sosemvolt, képzeletbéli, mese) Fifi, meredten néz, CSUKOTT SZÁJJAL!!!
Az alsón pedig nyitva van...
Endre!
A megoldás talán az lenne, hogy csak kussolj!!! Ezzel basztad el az elmúlt 15 éved, hogy az ostobaságaidat fröcsögted habzó szájjal, te ostoba barom!
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2024 07:57:42
x30)
Zsidó fatyok hetyetye
youtu.be/RJ82zyxyu6c
Hivatásos Szandika
Mar 18, 2024 08:06:06
Zsidó fatyok hetyetye
youtu.be/RJ82zyxyu6c
youtu.be/RJ82zyxyu6c
Hát persze.
Az érőszak nem számít.
Mar 18, 2024 08:06:06
Impotencia Ince
Mar 18, 2024 08:14:28
Hát persze.
Az érőszak nem számít.
Hát persze.
Az érőszak nem számít.
Azért rólam se feledkezzünk meg!
Mar 18, 2024 08:14:28
linziasztal01
(
x78)
Mar 18, 2024 08:41:58
x78)
Anyádat elzavartad már utalni, faszszopó?
Agresszív porszem
Mar 18, 2024 08:43:22
Anyádat elzavartad már utalni, faszszopó?
-Égyes gyjága anyuciká, kéjlek szépen....
-NEM!
-RAUS!
Mar 18, 2024 08:43:22
MegintKezded
(
x6)
Mar 18, 2024 08:44:20
x6)
Nagyon nevetnék ha már annyi bittner pénz meg zsidó kókler golda nyugdíj sem lenne már, hogy ennyit átutaljanak xD
Na bumm.
MaxPayne
(
x24)
Mar 18, 2024 08:52:33
x24)
Vajon Golda vezet kezi Bittner-excelt, hogy mire kert mar penzt a pupos fia?
Francia kockás füzet
Mar 18, 2024 08:55:03
Vajon Golda vezet kezi Bittner-excelt, hogy mire kert mar penzt a pupos fia?
Így, mint minden rendes zsidó.
Mar 18, 2024 08:55:03
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2024 08:55:29
x30)
Hát persze.
Az érőszak nem számít.
Hát persze.
Az érőszak nem számít.
Amúgy igen! Tegnap ha már szóba került Xandika, már csak amiatt az ügy miatt megérdemel minden rosszat ez a féreg. A 60 iq-s megerőszakolt prostit 1 Bacardiért faszverésre kényszerítette és a labanc rendőrök futni hagyták. Ezért is kell saját kezünkbe venni gyagya sorsát...
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 18, 2024 08:55:44
x23)
De most mi a terv? Ha nem fér hozzá a számlához, mert kártyát vár hozzá és ezért nem tud utalni akkor pénzt se tud felvenni, hogy oda adja Goldának. Akkor viszont Golda a saját nyugdíjából utal majd?
Esetleg Goldát lehetne emlékeztetni, hogy korában ö azt tanácsolta a korcsnak, hogy hagyja bedölni a hiteleket, amit akkor most ö megtehet, ha nem utal.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Esetleg Goldát lehetne emlékeztetni, hogy korában ö azt tanácsolta a korcsnak, hogy hagyja bedölni a hiteleket, amit akkor most ö megtehet, ha nem utal.
linziasztal01
(
x78)
Mar 18, 2024 08:56:55
x78)
Ha 15-én vagy 15-ig kellett utalnia akkor elég fontos, hogy:
1) Golda hajlandó legyen elmenni utalni
2) Ne bassza el.
Miért nem utaltál 15-én, Endre? :)
1) Golda hajlandó legyen elmenni utalni
2) Ne bassza el.
Miért nem utaltál 15-én, Endre? :)
noikabatgomb
(
x10)
Mar 18, 2024 09:02:47
x10)
De most mi a terv? Ha nem fér hozzá a számlához, mert kártyát vár hozzá és ezért nem tud utalni akkor pénzt se tud felvenni, hogy oda adja Goldának. Akkor viszont Golda a saját nyugdíjából utal majd?
Dehogynem. Atutalja Revolutra.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 18, 2024 09:04:15
x21)
Kinézem a Korcsból, hogy ezt a hajléktalanszállós történetet is csak azért dobta be, hogy ne keresgéljünk aktívan utána annak, hogy nem feltétlen nem sikerült neki valami lepukkant szar szobát kibérelnie.
SporoloProli
(
x3)
Mar 18, 2024 09:04:54
x3)
Most nézem ezt az anyukával beszélgetős lájvot. De szekunder szégyen érzetem van endrétől...
"A nudizásban nem a meztelenség a lényeg hanem a ruha hiánya"
Köszönjük endre.
Köszönjük endre.
noikabatgomb
(
x10)
Mar 18, 2024 09:09:16
x10)
Kinézem a Korcsból, hogy ezt a hajléktalanszállós történetet is csak azért dobta be, hogy ne keresgéljünk aktívan utána annak, hogy nem feltétlen nem sikerült neki valami lepukkant szar szobát kibérelnie.
Endre mindig hazudik. Es mindenert endre a hibas. De! Van ugye kivetel. Amikor endre a zsido kurva annyara bizza a szar feltakitasat. Pl a tibi kiuzeteset a macskaolbol. Azert a Golda volt a hibas.
Ennek fenyeben ez a "bekuldom anyamat utalni" tortenet eleg fura. Hacsak nem arra megy ki ez is, hogy a vegen az annyat hibaztatva elvigye a maradek Bittner penzt becsbe.
Mi masert bizna ra ezt a goldara?
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2024 09:09:51
x39)
Most nézem ezt az anyukával beszélgetős lájvot. De szekunder szégyen érzetem van endrétől...
Köszönjük endre.
Köszönjük endre.
Endre nem buzi, csak a párja férfi "volt"
-
Mar 18, 2024 09:11:46
PÁV
Mar 18, 2024 09:11:46
KicsiNéző
(
x13)
Mar 18, 2024 09:12:19
x13)
*pr*
Endre hogy kezdődik az új munkahét? Sok ticket?
SporoloProli
(
x3)
Mar 18, 2024 09:14:17
x3)
*pr*
Szerencsére endrének már csak a flixbus ticketekkel kell bajlódnia. Mondjuk mint láttuk az is meghaladja a képességeit időnként.
linziasztal01
(
x78)
Mar 18, 2024 09:15:09
x78)
Amikor Szolnokon loholt jegyet venni ebből következik az, hogy nem sikerült ország bérletet venni? :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 18, 2024 09:21:51
x39)
Amikor Szolnokon loholt jegyet venni ebből következik az, hogy nem sikerült ország bérletet venni? :)
Nincs pééz.
Rumci
(
x2)
Mar 18, 2024 09:28:27
x2)
Endre!
Hogyan szeretnéd majd azt kezelni, mikor ehajtanak a PÁV-ról? Full alkalmatlan vagy te barom! Másfél Méter mínusz megint, beszarás vagy komolyan…
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Hogyan szeretnéd majd azt kezelni, mikor ehajtanak a PÁV-ról? Full alkalmatlan vagy te barom! Másfél Méter mínusz megint, beszarás vagy komolyan…
Ásó27
(
x68)
Mar 18, 2024 09:33:38
x68)
Miért nem írod a bankoknak, hogy rákos vagy? Másnak bejött...
Mifaaaaaaaaaaaan
Tyodika
Mar 18, 2024 09:37:02
Miért nem írod a bankoknak, hogy rákos vagy? Másnak bejött...
Nem rossz ötlet! A kinézetem végülis megvan hozzá. Na levelezés, csá!
Mar 18, 2024 09:37:02
trolléga
(
x30)
Mar 18, 2024 09:37:41
x30)
Kinek loopol vajon ez a féreg? Azért jól betanította a tranyó, mióta eltiltotta a fórumtól nagyságrendekkel kevesebbet loopol itt a szutyok!
Sunka
Mar 18, 2024 09:40:53
Kinek loopol vajon ez a féreg? Azért jól betanította a tranyó, mióta eltiltotta a fórumtól nagyságrendekkel kevesebbet loopol itt a szutyok!
Természetesen loopolás néálkül nem bírja, és pár felszopón kívül neki csak a buta lakatos maradt, a fogadott apukája.
Ő ellátja kiváló tanácsokkal, kicsit magas a tanácsadások óradíja, de legalább meghallgatja.
Mar 18, 2024 09:40:53
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 18, 2024 09:43:42
x5)
Köszönjük endre.
Köszönjük endre.
Ez az anyuka melyik fórumozó hölgy ? :D :D :D
110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szerintem a mesterterve már a jelentkezéskor meg fog bukni és hazatoloncolják a magyar hajléktalanellátó rendszerbe, de tegyük fel, hogy shikerül kapnia egy helyet egy bécsi szállón és regisztrálják hajléktalanként.
A retardált ebben a pillanatban kap maga mellé egy buzgó szociális munkást, aki a hajléktalan gyagyás speciális élethelyzetét (ide értve az anyagi/egészségügyi/családi/mentális helyzetét) azonnal vizsgálni kezdi. Emberünket el fogják küldeni orvosokhoz, pszichológusokhoz, csoportterápiákra és elkezdik felügyelni a pénzügyeit is.
Ez több okból lesz problémás.