Megalázták. Meg bizony. Soha előtte ilyen sok gój ilyen kevés iq-val nem volt még abban az épületben.
Ja, és a kabátfetisizmusnak is behódolt. A flaneling a múlté!
Eleve a tény, hogy Toró NBH-ügynök lehetett, jelzi, hogy az országnak reszeltek.
Tudtommal Ond volt az egyetlen mszp-s droid a trollok közül.
Valamit kavart délen, de ha jól tudom nem igazán azt csinálta a végén, ami a dolga lett volna, így kirúgták. Vagy pedig új feladatot kapott és most is azt végzi :-)
Beépített színes bőrű ügynökünket felterjesztettem jutalomra, mert a célszemély anális vegzálása nem semmi teljesítmény volt.
Mellesleg priceless,hogy nem volt pénze telefonálni, ezért hívott mentőt,mert azt lehet ingyen. Sodival lehet egy anyagi szinten bakker.
Mondjuk a tükrözés sosem árt, rákos elváltozásokat idejében észre lehet venni. Az infúzió + beöntés pedig abban segített volna, hogy pihenjenek és tisztuljanak kicsit a belei. Az is megért volna egy misét, miért alakult ki nála ez, mit és mennyit zabál, mennyit mozog, stb, ebben is adtak volna tanácsot neki.
Dehát az orvosok hülyék, Sherlock Porks meg okos.
Sneci, ha vesznek neked a trollok egy "döntsd a tőkét, ne siránkozz"-pólót, felveszed a következő IMF-rohamra? Még fizetünk is érte.
El tudom amúgy képzelni azt is, hogy még ez is hazugság, mivel valójába bepánikolt, és egyből papot meg mentőt hívott, de utólag valamiért úgy érezte, hogy ezt cikibb lenne elismerni, mint azt hazudni, hogy nem volt pénz a telefonján.
ezen most kurva jót röhögtem. minden egyes droidzónás sztorinál kiderül, hogy Sherlock Porks a legnagyobb droid.
Nem hiszem, hogy érdekelné.
Tényleg, miért tartja maga elé a táskáját ez a görcs?
Amúgy milyen ratyis járása van már... pátyi ratyi caught on tape:)
Erdekes megfigyelni, hogy az osszes ilyen tunteteses es megmozdulasos videon mindig egyedul van. Sosem beszel senkivel, maganyosan maszkalgat fel-ala es sodrodik a tomeggel. Sajat elvbaratai is le se szarjak.
Régen még pálmarcsi azért szóba állt vele, de a Képíró per tárgyalásán (amikor sodi interjút készített a seggével), köszönés nélkül otthagyta a gnómot, pedig akkor még nem volt recskabotrány. Lehet, hogy marci már tudott valamit amit mi nem...
...viszont akkor már túl voltunk azon, hogy Sodika le se szarta Marcit, amikor lesittelték - mikor Marci volt az, aki megvédte Sodikát Sherlock Porkstól.
jogos...
Szerintem Marci azért nem volt Sodi mellett a Bankcenterben, mert nem sikerült bejutnia a forgóajtón a biciklijével.
lol, mint az ír County Kerry-s viccek
- How do you recognize a Kerry man in the car wash?
- He's the one sitting on the motorbike.
Sodinak tényleg elbaszott hajléktalan kinézete van.
Sodinak tényleg elbaszott hajléktalan kinézete van.[/quote]
hát ez tuti buzi, 0.57-nél az a láb és kéztartás....full ratykó
Tulajdonképpen ez azért van, mert elbaszott és hajléktalan is. Legalábbis a legutóbbi infók szerint nincs bejelentett lakcíme.
továbbra sem megy az utánzás. nem írok nagybetűvel, elemi hibákat vétesz, klein.
ez igaz, de elsősorban elbaszott púpos korcs kinézete van, a hajléktalan kinézet erre rakódik rá.
az álnevezős terror a visszatérni vágyás első jele a púpos korcsnál.
Csak nem a ceglédi proli személyesen?
megint becsicskultál, sneci?:))))
Te tényleg ennyire hülyének nézel minket ratyignóm? Saját neveden kommentelj!
te is álbroni vagy.
ha ki akarod fürkészni sodit, akkor csak kövesd az ütemes csattogás hangját.
Dehogy hagyott itt minket. Most is nekünk csicskázik, mert nem tud nélkülünk meglenni.
Pl. csomagolod a holmidat a kilakoltatás előtt és megpróbálsz kiizzadni egy kis aprót a Telenornak.Hasznos dolgokat évekkel ezelőtt kellett volna csinálni.
ez álsodi.
ez tényleg nem én voltam..
nagyon mérges lesz snecire, ha meglátja, hogy megint feljelentette.
Lehet tudni, hogy miért jelentette fel? :)
Nicsak, a púpos ratyi pátyi zsidó összeszarta magát, amikor kiderült, hogy elbaszta, és bizony be lesz perelve. Ejnye-ejnye. Ezt a sunyiságot.
Ismerős a szöveg, sneci? Az a különbség, hogy én csináltam screenshotot, mégpedig a Facebook adatlapoddal.
EPIC!
Józan Becsület
Mar 16, 2012 02:39:15
Sodi 30 éve másfél mondatban: lehet milliónyi hazafi, a fizetése 30 ezer, és a bank meg kéri vissza a pénzt. A figyelmeztetés megvolt régen.
Mar 16, 2012 02:39:15
Haim
Mar 16, 2012 07:29:06
Sodi teljesen elvesztette már minden kapcsolatát a realitással.
"Kiss Endre Farkas Bizony. Hiába próbálják ezt egyesek fölényeskedve bagatellizálni, igenis hatalmas a mai győzelem. Megaláztuk az ellenség egyik legfőbb jelképét.
kb. egy órája"
"Kiss Endre Farkas Bizony. Hiába próbálják ezt egyesek fölényeskedve bagatellizálni, igenis hatalmas a mai győzelem. Megaláztuk az ellenség egyik legfőbb jelképét.
kb. egy órája"
Megalázták. Meg bizony. Soha előtte ilyen sok gój ilyen kevés iq-val nem volt még abban az épületben.
Mar 16, 2012 07:29:06
forever a loan
Mar 16, 2012 07:50:22
Sneci, azt említetted korábban, hogy azért nem jársz harcos pólóban, és azért nem hordasz nagy-magyarországos kitűzőket, mert az nem a te stílusod. De azt mivel magyarázod, hogy nem tűztél ki a kabátodra egy kibaszott kokárdát sem, te libsi szarkupac?
Ja, és a kabátfetisizmusnak is behódolt. A flaneling a múlté!
Mar 16, 2012 07:50:22
forever a loan
Mar 16, 2012 07:52:49
Szerintetek Toroczkainak van még rangja az NBH-ban vagy hogy hívják most, vagy már csak külsősként dolgozik nekik?
Vagy tényleg otthagyta volna végleg a gazdáit a jugós ügyködés után?
Vagy tényleg otthagyta volna végleg a gazdáit a jugós ügyködés után?
Eleve a tény, hogy Toró NBH-ügynök lehetett, jelzi, hogy az országnak reszeltek.
Mar 16, 2012 07:52:49
?
Mar 16, 2012 08:37:42
Sodi meséltél tegnap a trolljaidról is vagy csak a Bankcenter sikeres elfoglalása és az új ellenség, a Milla volt a masztiparty témája.Egyébként az Indexesek és rendőrök miért miért nem lettek megtámadva?Kakis volt a naci?
Mar 16, 2012 08:37:42
Karsai Dóri
Mar 16, 2012 09:08:09
* lájkolja Sodikát *
Mar 16, 2012 09:08:09
Saját Megoldás
Mar 16, 2012 09:10:27
* két hét múlva indul *
Mar 16, 2012 09:10:27
Évi Dance
Mar 16, 2012 09:44:00
Feltűnt-e valakinek is, hogy az alulról filmezett Toroczkais videó fókuszában a pénisz van? Toró Rudi.
Mar 16, 2012 09:44:00
Toró Rudi
Mar 16, 2012 09:45:48
Pfúj!
Mar 16, 2012 09:45:48
sneciakiraly
Mar 16, 2012 10:24:07
"Egy pillanatra ELMONDHATATLANUL ideges lesz a biztiőr. Ez a jelenet valami ZSENIÁLIS. xD"
büszke lehet magára. bár sneci ilyen helyzetben már az ágyneműtartóban kuksolna, az 500 ft-os órabérű biztonságiőr meg kiállt a 100 fős idióta tömeg elé.
szélsőbalos csürhe, azok ilyen bankellenesek.
büszke lehet magára. bár sneci ilyen helyzetben már az ágyneműtartóban kuksolna, az 500 ft-os órabérű biztonságiőr meg kiállt a 100 fős idióta tömeg elé.
szélsőbalos csürhe, azok ilyen bankellenesek.
Mar 16, 2012 10:24:07
Temporaly
Mar 16, 2012 10:55:33
Ez így egy az egyben igaz Fletóra, a 2006-os rendőrterrorista pribékjeire és azokra a sotétbunkókra, akik ezekkel szimpatizálnak.
Tudtommal Ond volt az egyetlen mszp-s droid a trollok közül.
Mar 16, 2012 10:55:33
IsmeretlenJoAkaro
Mar 16, 2012 11:41:33
Olvassátok el a legújabb droidzónát! Úgy látszik Sherlock Porks szerepet cserélt Bloginával vagy beszerzett egy új, szerecsen szeretőt!
Mar 16, 2012 11:41:33
pimpa
Mar 16, 2012 11:55:59
tényleg arra veri magát ez a torz kobold, hgoy megijedt a biztonsági őr srác egy pillanatra? hát bazmeg esküszöm bemegyek és megadom a szekunak a sodi nevét meg címét. aztán tesznek egy baráti látogatást ott a srácok, nem igazán tolerálják ugyanis, ha befenyítik az embereiket.
készülj endre.
"tyérem tyépen aty nem úty volt! én kjónikás vatyok, én csak oty álltyam, kéjemszépen én tyem tyinyáltyam tyemmit"
készülj endre.
"tyérem tyépen aty nem úty volt! én kjónikás vatyok, én csak oty álltyam, kéjemszépen én tyem tyinyáltyam tyemmit"
Mar 16, 2012 11:55:59
Haim
Mar 16, 2012 11:59:19
<fieldset><legend>Haim</legend>Szerintetek Toroczkainak van még rangja az NBH-ban vagy hogy hívják most, vagy már csak külsősként dolgozik nekik?
Vagy tényleg otthagyta volna végleg a gazdáit a jugós ügyködés után?</fieldset>
Vagy tényleg otthagyta volna végleg a gazdáit a jugós ügyködés után?</fieldset>
Valamit kavart délen, de ha jól tudom nem igazán azt csinálta a végén, ami a dolga lett volna, így kirúgták. Vagy pedig új feladatot kapott és most is azt végzi :-)
Mar 16, 2012 11:59:19
Haim
Mar 16, 2012 12:11:14
Mar 16, 2012 12:11:14
Haim
Mar 16, 2012 12:27:15
Olvassátok el a legújabb droidzónát! Úgy látszik Sherlock Porks szerepet cserélt Bloginával vagy beszerzett egy új, szerecsen szeretőt!
Beépített színes bőrű ügynökünket felterjesztettem jutalomra, mert a célszemély anális vegzálása nem semmi teljesítmény volt.
Mellesleg priceless,hogy nem volt pénze telefonálni, ezért hívott mentőt,mert azt lehet ingyen. Sodival lehet egy anyagi szinten bakker.
Mar 16, 2012 12:27:15
pimpa
Mar 16, 2012 12:27:48
az persze jó kérdés, hogy mit kerestek az úgynevezett hazafiak a nemzeti ünnepen a bankcenterben..... ennél zsidósabb dolgot el se tudok képzelni. ahelyett, hogy a méltóságteljes megemlékezésre koncentráltak volna ,mindig csak a pénz a pénz a pénz.....
plusz azt se értem, hogy mi a bajuk az imf-fel. hogy vissza kell adni a hitelt? ez zavar sodi? hogy nem lehet csak úgy elsodikázni a visszafizetést? hogy nem lehet ellopni? vagy hogy az imf feltételeket ad a kölcsönadáshoz? ha nem lenneének ilyen pondró geci ingyenélő szörnyek, akik szlovákiában adóznak, jobban menne az országnak, az tuti.
a világ vicce, hogy te mész óbégatni az imf ellen, aki az egésznek a legnagyobb haszonélvezője.
plusz azt se értem, hogy mi a bajuk az imf-fel. hogy vissza kell adni a hitelt? ez zavar sodi? hogy nem lehet csak úgy elsodikázni a visszafizetést? hogy nem lehet ellopni? vagy hogy az imf feltételeket ad a kölcsönadáshoz? ha nem lenneének ilyen pondró geci ingyenélő szörnyek, akik szlovákiában adóznak, jobban menne az országnak, az tuti.
a világ vicce, hogy te mész óbégatni az imf ellen, aki az egésznek a legnagyobb haszonélvezője.
Mar 16, 2012 12:27:48
forever a loan
Mar 16, 2012 12:50:19
Mondjuk a tükrözés sosem árt, rákos elváltozásokat idejében észre lehet venni. Az infúzió + beöntés pedig abban segített volna, hogy pihenjenek és tisztuljanak kicsit a belei. Az is megért volna egy misét, miért alakult ki nála ez, mit és mennyit zabál, mennyit mozog, stb, ebben is adtak volna tanácsot neki.
Dehát az orvosok hülyék, Sherlock Porks meg okos.
Mar 16, 2012 12:50:19
forever a loan
Mar 16, 2012 12:59:57
az persze jó kérdés, hogy mit kerestek az úgynevezett hazafiak a nemzeti ünnepen a bankcenterben..... ennél zsidósabb dolgot el se tudok képzelni. ahelyett, hogy a méltóságteljes megemlékezésre koncentráltak volna ,mindig csak a pénz a pénz a pénz.....
Sneci, ha vesznek neked a trollok egy "döntsd a tőkét, ne siránkozz"-pólót, felveszed a következő IMF-rohamra? Még fizetünk is érte.
Mar 16, 2012 12:59:57
Béla
Mar 16, 2012 13:08:07
Mitől lesz hámsérülésed a végbeledben, bazdmeg?
- masszív anális behatolás
- idegen tárgy gondatlan felhelyezése
- kezdődő végbélrák
Szerintetek melyik lehet? És hogy lehet valaki ennyire segg hülye, hogy vérzik a seggén át, mint a nők havonta egy hétig, és be van szarva egy végbéltükrözéstől? Buta malac.
Szerintem meg kamuzik az angyalföldi proli, és valójában egy brutális, kitüremkedő aranyere van, amit most az ügyeleten undorodva visszatömködtek a helyére, adtak neki egy kenőcsöt, és felhomályosították a zsírdisznót, hogy minden 5. felnőtt férfinak és Sherlock Porksnak van az élete során csúnyán vérző aranyere, ehhez ne hívjon máskor mentőt.
Magában leírni pedig ciki lett volna, ezért kanyarított egy szokásos kamukérót köré :)
- masszív anális behatolás
- idegen tárgy gondatlan felhelyezése
- kezdődő végbélrák
Szerintetek melyik lehet? És hogy lehet valaki ennyire segg hülye, hogy vérzik a seggén át, mint a nők havonta egy hétig, és be van szarva egy végbéltükrözéstől? Buta malac.
Szerintem meg kamuzik az angyalföldi proli, és valójában egy brutális, kitüremkedő aranyere van, amit most az ügyeleten undorodva visszatömködtek a helyére, adtak neki egy kenőcsöt, és felhomályosították a zsírdisznót, hogy minden 5. felnőtt férfinak és Sherlock Porksnak van az élete során csúnyán vérző aranyere, ehhez ne hívjon máskor mentőt.
Magában leírni pedig ciki lett volna, ezért kanyarított egy szokásos kamukérót köré :)
Mar 16, 2012 13:08:07
forever a loan
Mar 16, 2012 13:12:17
Hát, vagy az egészségtelen életmódtól lett (szar kaja, agresszivitás, önhergelés), vagy Heléna domina nem húzott gumit a magassarkúra, mikor Sherlock Porks seggébe tolta.
Mar 16, 2012 13:12:17
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 16, 2012 13:13:50
Nem semmi, hogy TC sem tudja fizetni a telefonkoltsegeit. Szep tarsasagban vagy Sodi.
Mar 16, 2012 13:13:50
Zulu
Mar 16, 2012 13:17:11
Nem semmi, hogy TC sem tudja fizetni a telefonkoltsegeit. Szep tarsasagban vagy Sodi.
El tudom amúgy képzelni azt is, hogy még ez is hazugság, mivel valójába bepánikolt, és egyből papot meg mentőt hívott, de utólag valamiért úgy érezte, hogy ezt cikibb lenne elismerni, mint azt hazudni, hogy nem volt pénz a telefonján.
Mar 16, 2012 13:17:11
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 13:21:41
ezen most kurva jót röhögtem. minden egyes droidzónás sztorinál kiderül, hogy Sherlock Porks a legnagyobb droid.
Mar 16, 2012 13:21:41
broni
Mar 16, 2012 13:24:20
szerintem a biztosnsági őr nyugodtam lőhetett is volna, az usá-ban tuti nem lett volna probléma, ha párat lelődöz.
Mar 16, 2012 13:24:20
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 13:29:35
lehet, hogy Sherlock Porks lenne a szexpapi, és sneci felsebezte a végbelét a 23 centis csodával?
Mar 16, 2012 13:29:35
Sodi on Tape!
Mar 16, 2012 13:34:27
Újabb videó Sodiról. Érdemes megigyelni, hogyan viszi a táskáját. :)
youtu.be/ACL-2syNm9I?t=52s
Mar 16, 2012 13:34:27
Callahan
Mar 16, 2012 13:37:36
Sherlock Porks vajon tud róla, hogy SoDI bevonzott droidjai törzsolvasói a blogjának?
Nem hiszem, hogy érdekelné.
Mar 16, 2012 13:37:36
Sodi on Tape!
Mar 16, 2012 13:37:50
megfigyelni
Mar 16, 2012 13:37:50
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 13:38:13
sneci még mindig a tegnapi petárdázásra veri a faszát (fel is veszed, sneci?), de jön a hétfő, és a közműcégek továbbra is kérik a pénzt.
a bankcenteres performansz, és az 1 pillanatra nagyon ideges biztonsági ő nem nullázta le az egyenleget, sneci. az excel továbbra is szarul érzi magát. nagyon szarul.
dolgozááá, rezsirabszolga!
a bankcenteres performansz, és az 1 pillanatra nagyon ideges biztonsági ő nem nullázta le az egyenleget, sneci. az excel továbbra is szarul érzi magát. nagyon szarul.
dolgozááá, rezsirabszolga!
Mar 16, 2012 13:38:13
forever a loan
Mar 16, 2012 13:40:18
Sodi, úgy hallom, bocsánatkérő levelet készülsz írni Szetey úrnak. Szerintem kiváló ötlet, részletezhetnéd benne szocionista hátteredet, leírhatnád benne nézeteidet az alanyi jogon járó minimálbérről, a tőkésosztály elleni harcról, valamint mellékelhetnél pár videót a 23 centis csodáról és a pride.hu-s nickedet is megadhatnád neki. Erre egész biztosan megenyhül, hiszen nem is álltok ti olyan messze egymástól - két, szocionista homognóm.
Mar 16, 2012 13:40:18
Dr. Kérdő Károly
Mar 16, 2012 13:43:33
Melyik nap várható a pátyi torzomborz kilakoltatása, kedves törzsgyökeres? Csak mert a közvetítés idejére mindenképp szeretném szabaddá tenni magamat.
Mar 16, 2012 13:43:33
Callahan
Mar 16, 2012 13:47:01
Lesz-e kilakoltatás?
Mar 16, 2012 13:47:01
Dr. Sas Péter
Mar 16, 2012 13:50:27
Micsoda??? Bandit kilakoltatják? Ilyen nagy a baj? És utána hova megy lakni? Abba a fűtetlen házba Szomódra, ahol az apja húzta meg magát egy időben?
Mar 16, 2012 13:50:27
sodileaks
Mar 16, 2012 13:59:08
Tényleg, miért tartja maga elé a táskáját ez a görcs?
Amúgy milyen ratyis járása van már... pátyi ratyi caught on tape:)
Mar 16, 2012 13:59:08
C. J. The Mayor of Szomód
Mar 16, 2012 13:59:49
Bandi, örülünk hogy végre hazatérsz hozzánk, s végre ismét keblünkre ölelhetünk téged, távolba (60km) szakadt fiunkat! Tiszteletedre máris utcát neveztünk el, hogy méltó környezetben lakhass:
href.hu/x/hecb
href.hu/x/hecb
Mar 16, 2012 13:59:49
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 16, 2012 14:01:57
Újabb videó Sodiról. Érdemes megigyelni, hogyan viszi a táskáját. :)http://youtu.be/ACL-2syNm9I?t=52s
Erdekes megfigyelni, hogy az osszes ilyen tunteteses es megmozdulasos videon mindig egyedul van. Sosem beszel senkivel, maganyosan maszkalgat fel-ala es sodrodik a tomeggel. Sajat elvbaratai is le se szarjak.
Mar 16, 2012 14:01:57
Béla
Mar 16, 2012 14:03:09
Rezso Puchleitner A Viszkis kiszabadult.
3 órája · 1
Rezső posztolgat a facsédre sneci. Átadta már a VH értesítéseket, és a NAV-ét?
3 órája · 1
Rezső posztolgat a facsédre sneci. Átadta már a VH értesítéseket, és a NAV-ét?
Mar 16, 2012 14:03:09
sodileaks
Mar 16, 2012 14:10:45
Sosem beszel senkivel, maganyosan maszkalgat fel-ala es sodrodik a tomeggel. Sajat elvbaratai is le se szarjak.
Régen még pálmarcsi azért szóba állt vele, de a Képíró per tárgyalásán (amikor sodi interjút készített a seggével), köszönés nélkül otthagyta a gnómot, pedig akkor még nem volt recskabotrány. Lehet, hogy marci már tudott valamit amit mi nem...
Mar 16, 2012 14:10:45
forever a loan
Mar 16, 2012 14:12:57
...viszont akkor már túl voltunk azon, hogy Sodika le se szarta Marcit, amikor lesittelték - mikor Marci volt az, aki megvédte Sodikát Sherlock Porkstól.
Mar 16, 2012 14:12:57
sodileaks
Mar 16, 2012 14:16:32
jogos...
Mar 16, 2012 14:16:32
Szép időnk van
Mar 16, 2012 14:17:31
Szerintem Marci azért nem volt Sodi mellett a Bankcenterben, mert nem sikerült bejutnia a forgóajtón a biciklijével.
Mar 16, 2012 14:17:31
Callahan
Mar 16, 2012 14:24:05
lol, mint az ír County Kerry-s viccek
- How do you recognize a Kerry man in the car wash?
- He's the one sitting on the motorbike.
Mar 16, 2012 14:24:05
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 14:39:00
sneci, toró beszéde árulkodó volt amúgy, mert azt mondta, hogy "soha nem voltunk olyan közel az urakhoz, mint most". ezzel beismerte, hogy szolgaként tekint saját magatokra.
sneci, amúgy minek mentetek az imf-hez? kedvezőbb hitelfeltételekért? vagy azért, hogy ne adjanak az országnak hitelkeretet? vagy mert azt szeretnétek, ha kilépnénk ebből a nemzetközi szervezetből?
és miért nem világosítottad fel volt közgazdász hallgatóként a sötétbunkó torót, hogy az imf kormányzótanácsa nem a budapesti bankcenterben működik, és nem a budapesti fiókszervezet hozza a döntéseket? vagy ezt te sem tudod?
sneci, amúgy minek mentetek az imf-hez? kedvezőbb hitelfeltételekért? vagy azért, hogy ne adjanak az országnak hitelkeretet? vagy mert azt szeretnétek, ha kilépnénk ebből a nemzetközi szervezetből?
és miért nem világosítottad fel volt közgazdász hallgatóként a sötétbunkó torót, hogy az imf kormányzótanácsa nem a budapesti bankcenterben működik, és nem a budapesti fiókszervezet hozza a döntéseket? vagy ezt te sem tudod?
Mar 16, 2012 14:39:00
Callahan
Mar 16, 2012 14:44:57
SF, ne pakold ki a részleteket! :)
Mar 16, 2012 14:44:57
Obresver
Mar 16, 2012 14:54:00
*hangosan gurgulázik*
Mar 16, 2012 14:54:00
?
Mar 16, 2012 15:06:36
Szeteyt már nem érdeklik ilyen Sodi féle underclassok.Cca 10.000 km-el odébb havonta pár millióért osztja az észt egy multinál.
Mar 16, 2012 15:06:36
Callahan
Mar 16, 2012 15:09:55
Az utóbbi 4 hsz. ál-Callahan.
Újra itt az álnevezős terror, szóval Snecike (vagy SF) megint nem bírja ki, hogy ne írjon be. :)
Újra itt az álnevezős terror, szóval Snecike (vagy SF) megint nem bírja ki, hogy ne írjon be. :)
Mar 16, 2012 15:09:55
Soós József
Mar 16, 2012 15:10:25
Mar 16, 2012 15:10:25
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:12:43
Meleg vagyok.
Mar 16, 2012 15:12:43
pimpa
Mar 16, 2012 15:12:50
[quote=Sodi on Tape!]Újabb videó Sodiról. Érdemes megigyelni, hogyan viszi a táskáját. :)
hát ez tuti buzi, 0.57-nél az a láb és kéztartás....full ratykó
Mar 16, 2012 15:12:50
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:13:41
* snecit vonzónak tartja *
Mar 16, 2012 15:13:41
Callahan
Mar 16, 2012 15:14:01
Tulajdonképpen ez azért van, mert elbaszott és hajléktalan is. Legalábbis a legutóbbi infók szerint nincs bejelentett lakcíme.
Mar 16, 2012 15:14:01
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:15:59
Meleg vagyok.
továbbra sem megy az utánzás. nem írok nagybetűvel, elemi hibákat vétesz, klein.
Mar 16, 2012 15:15:59
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:16:24
* sf-nek lehajol *
Mar 16, 2012 15:16:24
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:18:09
[quote=Sodi on Tape!]Újabb videó Sodiról. Érdemes megigyelni, hogyan viszi a táskáját. :)
ez igaz, de elsősorban elbaszott púpos korcs kinézete van, a hajléktalan kinézet erre rakódik rá.
Mar 16, 2012 15:18:09
zuhanyrózsa
Mar 16, 2012 15:19:57
* benntört S.F. valagában *
Mar 16, 2012 15:19:57
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:20:59
* óvatosabb lesz a zuhanyrózsás műveletekkel *
Mar 16, 2012 15:20:59
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:21:18
Az utóbbi 4 hsz. ál-Callahan.
az álnevezős terror a visszatérni vágyás első jele a púpos korcsnál.
Mar 16, 2012 15:21:18
Soós József
Mar 16, 2012 15:21:31
...amúgy mi lehetett Sodi táskájában? Mórickán meg zsebkendőkön kívül?
Mar 16, 2012 15:21:31
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:22:56
sneci, ha megjelensz lacival, akkor bemásolom neked, hogy milyen levelet küldtünk sas rékának, a tanár úr lányának.
Mar 16, 2012 15:22:56
Soós József
Mar 16, 2012 15:23:35
Amúgy rájöttem S.F. neve minek a rövidítése eredetileg.
Scroll Fast. Azért, mert a kommentjeit gyorsan át kell scrollozni. :D
Scroll Fast. Azért, mert a kommentjeit gyorsan át kell scrollozni. :D
Mar 16, 2012 15:23:35
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:24:57
sneci, sajnálhatod, hogy kibasztunk a listáról, így nem láthatod, hogy milyen trükkök százait vetette be a tanár úr, hogy ne juthass hozzá a pénzedhez. péter már a tenyerünkből eszik.
Mar 16, 2012 15:24:57
Zulu
Mar 16, 2012 15:30:16
Ejnye trollok! Igaz, hogy szoptam már faszt, de azért még nem vagyok ratyi. Különben is, 2012 van ám helló!
Csak nem a ceglédi proli személyesen?
Mar 16, 2012 15:30:16
szpítsopp
Mar 16, 2012 15:31:20
Annyira szánalmas Laci, hogy te ugye nem olvasol minket, az energiavámpírokat, de ennek ellenére kiposztolod facebookra azt a képet, amit tegnap talált rólad az egyik kolléga az origón, meg hogy-hogynem miután Béla megírta, hogy ismeri a facebookos képeden 'fényképező zsidó'-ként feltüntetett arcot, hirtelen a képaláírásból 'fényképező liberális' lett...
Nem látom rajtad a gázmaszkot btw. Víz még van a pátyi recskabarlangban? Vagy ezentúl a ceglédi proletár jogosan mondhatja majd, hogy büdös vagy?
Nem látom rajtad a gázmaszkot btw. Víz még van a pátyi recskabarlangban? Vagy ezentúl a ceglédi proletár jogosan mondhatja majd, hogy büdös vagy?
Mar 16, 2012 15:31:20
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:31:31
na, sneci, véget ért a forradalom, és továbbra sem szól hozzád senki a trolljaidon kívül, és az anyagi helyzeted sem javult.
micsoda kibaszás ez, mi?:)))
micsoda kibaszás ez, mi?:)))
Mar 16, 2012 15:31:31
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:34:31
* matatott már Sherlock Porksban *
Mar 16, 2012 15:34:31
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:36:03
miután Béla megírta, hogy ismeri a facebookos képeden 'fényképező zsidó'-ként feltüntetett arcot, hirtelen a képaláírásból 'fényképező liberális' lett...
megint becsicskultál, sneci?:))))
Mar 16, 2012 15:36:03
Callahan
Mar 16, 2012 15:36:42
Utolsó 2 hsz. ál-Callahan. Zsidó vagy!
Mar 16, 2012 15:36:42
Laci
Mar 16, 2012 15:36:48
Úgy gondoltam megnzéem mi helyzet veletek trollok, de látom itt semmi sem változott. DAgonyázzatok csak! Sodinak ennél sokkal hasznosabb elfoglaltságai vannak szerintem és végre megjött az esze és itt hagyta ezt a szemétdombot.
Mar 16, 2012 15:36:48
Texszopató Dicső Sodi
Mar 16, 2012 15:37:31
*nem olvassa ezt az oldalt, nem ám (F5 F5 F5)*
Mar 16, 2012 15:37:31
Rózsabimbó Laci
Mar 16, 2012 15:40:25
* ó ha zuhanyrózsa le-het-nééééék *
Mar 16, 2012 15:40:25
sodileaks
Mar 16, 2012 15:40:35
Úgy gondoltam megnzéem mi helyzet veletek trollok, de látom itt semmi sem változott. DAgonyázzatok csak! Sodinak ennél sokkal hasznosabb elfoglaltságai vannak szerintem és végre megjött az esze és itt hagyta ezt a szemétdombot.
Te tényleg ennyire hülyének nézel minket ratyignóm? Saját neveden kommentelj!
Mar 16, 2012 15:40:35
Frau Blogina
Mar 16, 2012 15:43:45
SF, gondolkoztál már azon, hogy a 23 centi milyen mélyen ki tudná tisztítani a végbeled? Olyan mélyre egy zuhanyrózsa sem tud eljutni! Csak jól be kell szappanoznod, aztán *véletlenül* elejteni és lehajolni érte... De nem fogok én itt evidenciákat magyarázni!
Mar 16, 2012 15:43:45
broni
Mar 16, 2012 15:44:27
most ez sodi vagy nem sodi???? nekem már túl sok itt a konspiráció!!!!!
Mar 16, 2012 15:44:27
Lace
Mar 16, 2012 15:45:08
Sodi joggal hagyott itt titeket! Zsidók vagytok, egy magyarnak nincs szüksége erre.
Mar 16, 2012 15:45:08
Rettegő Troll
Mar 16, 2012 15:46:00
Mivel Klein kapcsolata a valósággal szinte teljesen megszűnt, ezért veri magát erre a tegnapi bohóckodásra
az ő fejében ez valahogy így nézhetett ki:
www.youtube.com/watch?v=1ohYsK5Y8Dc
az ő fejében ez valahogy így nézhetett ki:
www.youtube.com/watch?v=1ohYsK5Y8Dc
Mar 16, 2012 15:46:00
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:47:14
most ez sodi vagy nem sodi???? nekem már túl sok itt a konspiráció!!!!!
te is álbroni vagy.
Mar 16, 2012 15:47:14
?
Mar 16, 2012 15:49:48
Sodi joggal hagyott itt titeket! Zsidók vagytok, egy magyarnak nincs szüksége erre.
Dehogy hagyott itt minket. Most is nekünk csicskázik, mert nem tud nélkülünk meglenni.
Mar 16, 2012 15:49:48
?
Mar 16, 2012 15:52:14
Pl. csomagolod a holmidat a kilakoltatás előtt és megpróbálsz kiizzadni egy kis aprót a Telenornak.Hasznos dolgokat évekkel ezelőtt kellett volna csinálni.
Mar 16, 2012 15:52:14
Zulu
Mar 16, 2012 15:54:06
ez álsodi.
Mar 16, 2012 15:54:06
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 15:56:42
sneci:
"Még 16 napja van elindítani a Saját Megoldást."
"Még 16 napja van elindítani a Saját Megoldást."
Mar 16, 2012 15:56:42
broni
Mar 16, 2012 16:17:21
te is álbroni vagy.
ez tényleg nem én voltam..
Mar 16, 2012 16:17:21
broni
Mar 16, 2012 16:18:18
éljen a pénzügyi oligarchia!!inkáb legyünk gyarmat, mint az órsós-klán!!!!
Mar 16, 2012 16:18:18
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 16:22:25
sneci, ilyet írtál még az atw-n:
"Ha keveset keresel, akkor vagy szart csinálsz, vagy szarul csinálod."
hehe, micsoda igazság ez a te munkádra és keresetedre.:)))
"Ha keveset keresel, akkor vagy szart csinálsz, vagy szarul csinálod."
hehe, micsoda igazság ez a te munkádra és keresetedre.:)))
Mar 16, 2012 16:22:25
saját megoldás
Mar 16, 2012 16:27:15
*sosem indul el*
Mar 16, 2012 16:27:15
Felköhögött turha
Mar 16, 2012 18:03:43
"A srác tehát bizakodó, hatalmas ambíciókat dédelgető, éleslátó gyerek, a gonzo-újságírás újabb önjelölt tanonca. Képzelj el egy 60 kg-os Sherlock Porkset, félhosszú, zsíros hajjal, kinőtt cuccokban. Kábé azt a szintet ostromolja."
Remek meglátás.
Remek meglátás.
Mar 16, 2012 18:03:43
szeszesember
Mar 16, 2012 18:03:44
„Fissura analis. Szép szó, jegyezzük meg. Állítólag a stressz és az ülőmunka okozza.”
Francokat! Nagyon durva seggbe baszás okozza.
Francokat! Nagyon durva seggbe baszás okozza.
Mar 16, 2012 18:03:44
Felköhögött turha
Mar 16, 2012 18:06:17
Sherlock Porkset seggbe tolják. Son of barátnője pedig Marok Marcsa.
Mar 16, 2012 18:06:17
szeszesember
Mar 16, 2012 18:07:34
Egyébként lehet, hogy Sherlock Porks csak ki akarta próbálni, mi vár rá a börtönben, ha nem bír nyugton maradni a próbaideje alatt.
Mar 16, 2012 18:07:34
Felköhögött turha
Mar 16, 2012 18:09:26
Elvégzett egy kísérletet egy bevetési doronggal?
Mar 16, 2012 18:09:26
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 18:09:56
Egyébként lehet, hogy Sherlock Porks csak ki akarta próbálni, mi vár rá a börtönben, ha nem bír nyugton maradni a próbaideje alatt.
Mar 16, 2012 18:09:56
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 18:18:41
sneci, nem kérdezted meg tegnap a bankcenterben, hogy nincs-e abban a nagy épületben egy felesleges zug, ahol meghúzhatnád magad a kilakoltatás után? egy szerszámos szoba, egy nem használt személyzeti öltöző, egy nagyobb biztosíték szekrény, ilyesmi. elkurucozgatsz te ilyen helyen hónapokig is. anyáddal behozatod minden nap a gyroszt-tálat.
Mar 16, 2012 18:18:41
Felköhögött turha
Mar 16, 2012 18:20:37
"ahol meghúzhatnád magad..."
Hahahaha!
Hahahaha!
Mar 16, 2012 18:20:37
Andy Dufresne
Mar 16, 2012 18:22:39
Lehet tudni, hogy miért jelentette fel? :)
Mar 16, 2012 18:22:39
törzsgyökeres
Mar 16, 2012 18:24:06
szegény sneci, hogy szenvedhet, hogy nem szólhat a kvázi-komment-haverjaihoz. egész nap egyedül, a hd-filmből senki nem szól hozzá, a ratyinak nincs pénze telefonálni, az anyja csak a rezsi miatt nyitja rá a szobát.
Mar 16, 2012 18:24:06
Béla
Mar 16, 2012 18:25:00
Annyira szánalmas Laci, hogy te ugye nem olvasol minket, az energiavámpírokat, de ennek ellenére kiposztolod facebookra azt a képet, amit tegnap talált rólad az egyik kolléga az origón, meg hogy-hogynem miután Béla megírta, hogy ismeri a facebookos képeden 'fényképező zsidó'-ként feltüntetett arcot, hirtelen a képaláírásból 'fényképező liberális' lett...?
Nicsak, a púpos ratyi pátyi zsidó összeszarta magát, amikor kiderült, hogy elbaszta, és bizony be lesz perelve. Ejnye-ejnye. Ezt a sunyiságot.
Ismerős a szöveg, sneci? Az a különbség, hogy én csináltam screenshotot, mégpedig a Facebook adatlapoddal.
EPIC!
Mar 16, 2012 18:25:00
Géntolvaj református
Mar 16, 2012 18:52:53
Nincs ezzel semmi gond. Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen.
Mar 16, 2012 18:52:53
szeszesember
Mar 16, 2012 18:54:58
Nincs ezzel semmi gond. Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen.
Egy milyen srác? Mar 16, 2012 18:54:58
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

27 seconds ago near Budapest, Hungary
A tegnapi nap zseniális összefoglalása másfél mondatban: "A lényeg az, hogy lehet milliónyi ellentüntető, lehet 30 ezer rendőr, a bank nincs biztonságban. Ez csak egy figyelmeztetés volt."[/quote]
Ezt most miért csinálja? Annyira nyilván nem idióta, hogy elhiggyje, amit mond, ugye?