trashcity-nek is leáldozóba - akad mint a fos
Ugye rettegsz attól, hogy a képzettségednek megfelelő melókra fogna kiközvetíteni?
Ami micsoda is pontosan? :DDDD
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Csikk szedés.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A zöld szám az egyenleg, vagy beérkező pénz.
Balra fenn a számlaszám látható AT kezdettel.
Érdekesek viszont az egyes tranzakciók azonositói, mert a formátumuk pontosan megegyezik az IBAN azonosítóéval, szinte biztosan mind osztrák easybankos IBAN számok.
Vajon virtuális számlák ezek, vagy mik?
Azzal a puppal a hatan vicces lenne, reszemrol mehet. :D
Na tejhabosítás, csá.
Az egyik az easybankos hitelkártyen mínusz 1600 euróval.
Endre, a rendes account-odról írkálj, ne ezekről a kamu profilokról, hahó!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
SODI, ha csak 1293€ segélyt folyósítottak, akkor hogy jön ki a matek? :D
sodileak
Endret egyebkent se erdekelje a TC mert o sosincs fent rajta es a nagy tarhely fejlesztessel is meg kellett varni amig segelyt kap.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ha a "tappenz" alatt mas volt a statusza akkor siman kaphatott ennyi segelyt es a tappenzes 3-4 napot kulon kuldtek at mas utalás alatt. Plusz volt napja amit bejelntve logott el.
Elozo honapot kicentizte volna de jott a tibi.
Szerintem ez a napi 20euro ez ki volt neki azert merve.
Majdnem jó, de mégsem.
Na bumm.
"Há itt írják! Hnnaa, ratyi."

A betegszabi nem számít, mert az első 3 napot az AMS fizeti, csak aztán rakják át az ÖGK-nak. Át is rakták, de az már májusban volt.
Szerintem az lehetett, hogy a hülye bevallotta az összes hétvégi napot (értsd szombatot és vasárnapot), mert őszintén azt hitte, hogy jár a segély, ha a nap egy részében Bécsben van.
Egyébként 1400 eurót kapott, ami 8 napos mínuszt jelent (30 napra kapott volna 1980 eurót), pont a hétvégi napok száma.
Látod Endre, teljesen megéri hétvégente hazajárkálni fórumozni!!
A cunaminak ára van..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szerintem az egyenleg, nem bejövő pénz.
Ha mégis ennyi segélyt kapott, akkor valamit rosszul tudunk, mert a segély előtt nullán volt a pénze a saját elmondása szerint (meg amúgyis egyértelmű), azóta pedig 900 euró körül költött (O2, A1, 200 euró kp felvét, napi 20 euró sörre 10 napon át, mai költések, stb.) a számláról, tehát csak 700 eurója maradhatott volna. Márpedig ő azt magyarázta, hogy 1300 maradt még neki.
Bocs a dupla kommentért, de megnéztem a képet és egyértelműen egyenlegek vannak azon a képen, nem pedig fizetési tételek, nézzétek meg.
Az 1300 euró megmaradt pénzt pedig kijön, mert azt jelenti, hogy segély óta összes 2200 euró körüli bevétele volt. Ez az 1900 eurós segélyhez hozzáadva a 7-i visszatérítést pont kijön.
saját bankomból kiindulva a bejövő pénz zöld, a kimenő - kiadás piros
Eljutott mar odaig hogy az eretsegivel vegzendo munkakat se tudja csinalni. Mai nap tokeletesen megmutatta hogy alkalmatlan mindenre, egy nadragot nem tudott meg venni, nem is beszelve arrol hogy nagy programozokent egy munkavedelmi feher nadrag jutott eszebe, foleg annak fenyeben hogy mostanaban rendszeres szokasa valt hogy foldon fetreng es hisztizik.
Jah es az is kiderult hogy ilyenkor meg alsonadragot se hord.
Na ennek fenyeben nem hiszem hogy barmilyen munkara alkalmas lenne.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Munkavédelmi, vagyis megvéd a munkától, hahó!
8 órázó szürkeegér
Mondjuk arra a latvanyra a vilag osszes hetero ferfija pontosan igy reagalna, kiegeszitve oklendezessel, undorral, hanyassal, a legdurvabb karomkodasokkal.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
De tesvérem, ez endrére mindig is igaz volt, mindig ilyen életképtelen balfasz volt, aztán a fogyi-buzi kártyent kijátszva mégis beangolnázta magát a gányoldákhoz.
Abban bízhatunk, hogy telítődik a piac + trottel egyre ocsmányabb és lerohadtabb lesz. Az ún. képességei (az a kevés) is avulnak el lassacskán, de gondolom ezekben hazudik még mindig a legnagyobbakat.
Hazudozás az élete, de talán a gányoldák is rájönnek, hogy egy büdös alkeszt a hajlesz szállóról felvenni nem erős ötlet, még ha rokkant buzi is.
Igyunk egy sörtöt, he
jajj kiköptem a kávét XXDDD és valóban XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Milyen szépen elkezdett kopaszodni a feje búbján is .
KURVArangy
Az eredmény stimmelne, másik kontinensre azért csak nem küldik ki. Bár azt sem bánná senki
Nincs élete a pedofil szatírnak, ember nem szól hozzá, még a kutyák sem hugyoznák bokán.
Endre, ha azt mondjak, hogy
- Koszonjuk de holnap mar nem kell jonnie.
Azzal biztos arra celoztak, hogy remote lesz a melo. Pizony.
nyilván feloldott endre lett az endre.
mennyibe fájt, púpom?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Két telefonszámlába.
ma megyünk orvoshoz, lesz fiagra is!
Az majd a hétvégén kiderül 😄
KURVArangy

Ezt szoktad loopolni, amikor a PÁV menetéről kérdeznek fifi?
Szejintem igen, ezt olvastad te balfék.
Álmodjatok Rémeket!
Ez pisztos sikerül a korcsnak! :D
A "mindenre rövid választ várt" résznél bukik legkésőbb .
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Utyan már, miért ne sikerülne? Hattyá má!
Minden retardált átmegy.
:D
Phaszó hétvége lesz a kúrókérón, mivel a trafó anyagilag kiszolgáltatott lett, endi meg kicsinosította a veknit 2 nem saját telekom számla hétvégi utalásához.
blabla
Mikor derül ki, hogy nem pszichés okokból impotens?
Amikor ki se engedik, hanem rögtön befektetik a kórházba egy teljes kivizsgalasra.
Azt hazudta, még ebben a hónapban, tehát nincs sok ideje.
Jobb lenne a hullaházba befektetni egy teljes boncolásra.
Csak Sodi lehet az, aki napi programot csinál a viagráért urológiához való járásból és ezt világgá is kürtöli. Mondjuk rohadt idegesítő, hogy amíg más azt sem tudná hová legyen a pánikban ilyen helyzetbe, ennek most is csak a kefélésen jár az agya. És amilyen hülyék ezek a germánok oda is adják neki, pluszba még valami nyalókát, pluszpénzt is, mert olyan nehéz sorsú "fiatalember".
Nem felétlenül nem ott végződik majd egy kórházi kaland. Egy májzsugort gyógyítani nem tudnak, csak írásban rögzíteni, hogy megvan.

Illusztris társaságba kerültél gyagyás!
ha a tranyó a rendőröknek is előadja az anonymous trollos hetyetyét akkor a hatóság félrevezetése miatt garantált a 2év börtön.
Hát, hetyetye....Mi az, hogy hatóság félrevezetése? Sorry, tényleg nem követem annyira ezt a telekom számlás dolgot, de sztem ezt nem kell túlbonyolítani. Vagy ki tudja fizetni, vagy nem. Ha igen, akkor ok. Ha nem, akkor ugrik a bankszámlája, egyebet nem hiszem, hogy tudnak vele csinálni. Számlatartozás miatt börtönbe? Nem hiszem, hogy van erre kapacitás, akármennyire priuszos is.
nem vagyok jogász igy nem tudom hogy lopásnak vagy adatokkal visszaélésnek számít más bankkartyajaval fizetni, de szerintem bűncselekmény.
Nem hiszem, hogy a hatóságok ennyire belemennének az ügybe, de ne legyen igazam. Ezek itt bűnözők, sokkal nagyobb dolgokat is elkövettek és mégis kint vannak. Sodinak megmondják, hogy legközelebb jobban vigyázz a kártyenedre és ennyi.
Ez már csak ilyen, Klohek úr! :)
Rutin, meg az évek.
Soha nem történik semmi új, pedig Endre minden egyes nap megfogad valamit, élőlájvban vagy flokkban.
Azután történelmileg mindig így alakul...
Utána meg a nagy örjöngő lájvok:D
Punszisza a lekjopp!
"a kibocsájtó bank bankkártya üzletszabályzata és általános szerződési feltételei értelmében a bankkártyát csak az a személy használhatja, akinek a nevére szól."
"a kártyabirtokos valóban köteles a személyazonosság igazolására szolgáló okmányt ellenőrzés céljából bemutatni. Sőt, további kétség esetén az elfogadóhely jogosult a bankkártya visszatartására is."
Tibi már önmagában azzal ÁSZF sértést követ el ha egy sört vásárol a fikás kártyenéről, erről pedig rengeteg bizonyíték van még a jutkás időkből is. És ők pont az EasyBankos kártyát kapták meg a fikástól annó is.
Azt a tüdejére szedi.
Melyik kolbász? Igen!
Kemény, hogy a trollszok fillérre tudják a pénzügyeit, Sodika meg azt se tudja merre van arccal :D
blabla
arra leszek kivi h az 1291 ojró elég lesz-e még 2 hétig.
Említette tegnap hogy ebböl még 2-300 eurót át akar rakni a hitelkártyára is, gondolom a kamatok miatt, hogy arra ne vonjanak sokat úgy. Mert azért talán nem mindegy hogy -1900 vagy -1600 áll e a kártya. Szóval igazából már az Osztrák kártyákat kell mentenie talán. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Valahogy a nyakába kellene rakni a csöves férfikurvát, akkor egy hét alatt elfüstölne.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
egyszer lehetne már valaminek valami következménye.
Dehogy lesz! Majd a természet teszi a dolgát, ők sem lesznek fiatalabbak, de a hatóságoknak elég kevés esélyt adok, hogy eltakarítsák bármelyiket is.
123
May 15, 2024 22:10:00
Titeket milyen gyakran visznek be bilincsbe a rendőrségre?
trashcity.net/video/10295/sodi-kiss-endre-farkas-bilincsben-a-rend%C5%91rs%C3%A9gen-2024-m%C3%A1rcius
trashcity.net/video/10295/sodi-kiss-endre-farkas-bilincsben-a-rend%C5%91rs%C3%A9gen-2024-m%C3%A1rcius
May 15, 2024 22:10:00
keserke
(
x4)
May 15, 2024 22:10:12
x4)
Ugye rettegsz attól, hogy a képzettségednek megfelelő melókra fogna kiközvetíteni?
Kakaspina
(
x24)
May 15, 2024 22:13:10
x24)
Csikk szedés.
-
May 15, 2024 22:14:50
A fölső részen ahol zölden van a szám (1293) szerintem ez a kártyaszám van
Érdekesek viszont az egyes tranzakciók azonositói, mert a formátumuk pontosan megegyezik az IBAN azonosítóéval, szinte biztosan mind osztrák easybankos IBAN számok.
May 15, 2024 22:14:50
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
May 15, 2024 22:19:07
x5)
Csikk szedés.
Azzal a puppal a hatan vicces lenne, reszemrol mehet. :D
-
May 15, 2024 22:19:25
Az egyik az easybankos hitelkártyen mínusz 1600 euróval.
May 15, 2024 22:19:25
SyntaxError
(
x24)
May 15, 2024 22:26:55
x24)
sodileak
(
x1)
May 15, 2024 22:27:52
x1)
A fölső részen ahol zölden van a szám (1293) szerintem ez a kártyaszám van
noikabatgomb
(
x10)
May 15, 2024 22:29:54
x10)
Endret egyebkent se erdekelje a TC mert o sosincs fent rajta es a nagy tarhely fejlesztessel is meg kellett varni amig segelyt kap.
Quantensprung
May 15, 2024 22:33:17
Liebe Forumsmitglieder!
Mein Name ist H. (meinen vollen Namen möchte ich nicht preisgeben, nicht einmal meinen Vornamen, da Endre Kiss mich vielleicht kennt) und höchstwahrscheinlich nimmt der Herr an einem Integrationskurs namens Quantensprung teil, an dem ich auch als Betreuer teilnehme.
Über Endre wurde in den letzten Tagen berichtet, dass er regelmäßig mit zerzaustem Äußeren und wahrscheinlich unter Alkoholeinfluss (regelmäßig zu spät) im Kurs erschien, aber was dem Kursleiter wirklich die Sicherung durchbrannte, war, als er über eine Frau (wahrscheinlich seine Freundin) und ihre mysteriösen Bankbewegungen im Kurs berichtete, wobei er auch über dieses Forum sagte, dass "hier nur Leute mit schlechten Absichten (Endres Worte, Troll) sind.
Eine Frage, die ich habe, ist: Könnten Sie bitte Foto- und Videobeweise dafür beifügen, dass er unmittelbar vor dem Kurs unter dem Einfluss von Alkohol und/oder anderen Drogen stand? Dies wäre für den Kursleiter wichtig, da es uns ermöglichen würde, seinen Ausschluss förmlich zu veranlassen. Ich überwache das Forum, wenn Sie also die Beweise hier anhängen, wäre das für uns in Ordnung.
Mit freundlichen Grüßen,
H.
Übersetzt mit DeepL.com (kostenlose Version)
Mein Name ist H. (meinen vollen Namen möchte ich nicht preisgeben, nicht einmal meinen Vornamen, da Endre Kiss mich vielleicht kennt) und höchstwahrscheinlich nimmt der Herr an einem Integrationskurs namens Quantensprung teil, an dem ich auch als Betreuer teilnehme.
Über Endre wurde in den letzten Tagen berichtet, dass er regelmäßig mit zerzaustem Äußeren und wahrscheinlich unter Alkoholeinfluss (regelmäßig zu spät) im Kurs erschien, aber was dem Kursleiter wirklich die Sicherung durchbrannte, war, als er über eine Frau (wahrscheinlich seine Freundin) und ihre mysteriösen Bankbewegungen im Kurs berichtete, wobei er auch über dieses Forum sagte, dass "hier nur Leute mit schlechten Absichten (Endres Worte, Troll) sind.
Eine Frage, die ich habe, ist: Könnten Sie bitte Foto- und Videobeweise dafür beifügen, dass er unmittelbar vor dem Kurs unter dem Einfluss von Alkohol und/oder anderen Drogen stand? Dies wäre für den Kursleiter wichtig, da es uns ermöglichen würde, seinen Ausschluss förmlich zu veranlassen. Ich überwache das Forum, wenn Sie also die Beweise hier anhängen, wäre das für uns in Ordnung.
Mit freundlichen Grüßen,
H.
Übersetzt mit DeepL.com (kostenlose Version)
May 15, 2024 22:33:17
noikabatgomb
(
x10)
May 15, 2024 22:33:22
x10)
Ha a "tappenz" alatt mas volt a statusza akkor siman kaphatott ennyi segelyt es a tappenzes 3-4 napot kulon kuldtek at mas utalás alatt. Plusz volt napja amit bejelntve logott el.
Elozo honapot kicentizte volna de jott a tibi.
Szerintem ez a napi 20euro ez ki volt neki azert merve.
MegintKezded
(
x6)
May 15, 2024 22:34:39
x6)
Majdnem jó, de mégsem.
Jucus
May 15, 2024 22:53:18
"Há itt írják! Hnnaa, ratyi."

May 15, 2024 22:53:18
ascites
(
x57)
May 15, 2024 23:01:05
x57)
A betegszabi nem számít, mert az első 3 napot az AMS fizeti, csak aztán rakják át az ÖGK-nak. Át is rakták, de az már májusban volt.
Szerintem az lehetett, hogy a hülye bevallotta az összes hétvégi napot (értsd szombatot és vasárnapot), mert őszintén azt hitte, hogy jár a segély, ha a nap egy részében Bécsben van.
Egyébként 1400 eurót kapott, ami 8 napos mínuszt jelent (30 napra kapott volna 1980 eurót), pont a hétvégi napok száma.
Eazy
(
x11)
May 15, 2024 23:18:17
x11)
Látod Endre, teljesen megéri hétvégente hazajárkálni fórumozni!!
A cunaminak ára van..
-
May 15, 2024 23:26:55
Ha mégis ennyi segélyt kapott, akkor valamit rosszul tudunk, mert a segély előtt nullán volt a pénze a saját elmondása szerint (meg amúgyis egyértelmű), azóta pedig 900 euró körül költött (O2, A1, 200 euró kp felvét, napi 20 euró sörre 10 napon át, mai költések, stb.) a számláról, tehát csak 700 eurója maradhatott volna. Márpedig ő azt magyarázta, hogy 1300 maradt még neki.
May 15, 2024 23:26:55
-
May 15, 2024 23:29:28
Bocs a dupla kommentért, de megnéztem a képet és egyértelműen egyenlegek vannak azon a képen, nem pedig fizetési tételek, nézzétek meg.
Az 1300 euró megmaradt pénzt pedig kijön, mert azt jelenti, hogy segély óta összes 2200 euró körüli bevétele volt. Ez az 1900 eurós segélyhez hozzáadva a 7-i visszatérítést pont kijön.
May 15, 2024 23:29:28
noikabatgomb
(
x10)
May 16, 2024 00:17:33
x10)
Biztos fizetett a Geza. Pr
-
May 16, 2024 01:34:38
saját bankomból kiindulva a bejövő pénz zöld, a kimenő - kiadás piros
May 16, 2024 01:34:38
-
May 16, 2024 02:50:42
Na lesz ma tutti állásinterjú, hordófejű? Vagy túl nehéz lesz a faptoptáska egy ilyen szép napos délelőtt? Én azt mondom, addig menjél lóbálni a lottyadt faszodat, amíg le nem rohad.
May 16, 2024 02:50:42
technikai_proba
(
x1)
May 16, 2024 03:30:38
x1)
endre, tudtál sörikézni 3-kor?
izzadás, kézremegés megvolt?
izzadás, kézremegés megvolt?
Angol Troll
(
x2)
May 16, 2024 04:38:37
x2)
Sodrák, a migrisimogató kurzuson ugye megíratták veled az új cv-det? Igaz belekerült, hogy a legmagasabb iskolai végzettséged a középiskola?
Álló fasszal várjuk.
Álló fasszal várjuk.
Eljutott mar odaig hogy az eretsegivel vegzendo munkakat se tudja csinalni. Mai nap tokeletesen megmutatta hogy alkalmatlan mindenre, egy nadragot nem tudott meg venni, nem is beszelve arrol hogy nagy programozokent egy munkavedelmi feher nadrag jutott eszebe, foleg annak fenyeben hogy mostanaban rendszeres szokasa valt hogy foldon fetreng es hisztizik.
Jah es az is kiderult hogy ilyenkor meg alsonadragot se hord.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 16, 2024 04:46:14
x11)
Elnézést, bocsánat! Nagyon le vagyok maradva (ezt nem is lehet követni), még most hallgatom vissza a tegnapi eseményeket.
Egy kérdésem lenne Endre: "Figyelj ide Szodi! Azt akarom kérdezni, hogy mér fekszel össze hajléktalanokkal?"
Ezen besírtam! XD
Egy kérdésem lenne Endre: "Figyelj ide Szodi! Azt akarom kérdezni, hogy mér fekszel össze hajléktalanokkal?"
Ezen besírtam! XD
Telebetyár_Időtelefon
May 16, 2024 05:08:39
programozokent egy munkavedelmi feher nadrag jutott eszébe
Munkavédelmi, vagyis megvéd a munkától, hahó!
May 16, 2024 05:08:39
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 16, 2024 05:13:32
x11)
Endre, majd kérdezd már meg az eszközt (amit ember alkotott, de nem személy), mi a véleménye arról, hogy miközben vele "beszéltél" gyerekek visongtak a háttérben.
Ez jelentheti azt, hogy pedofil szatír vagy?
Ez jelentheti azt, hogy pedofil szatír vagy?
banshee
(
x24)
May 16, 2024 07:06:10
x24)
Mi a valódi impotencia?
Tibor széttárja a lábát, Endre meg a kezét.
MaxPayne
(
x24)
May 16, 2024 07:15:29
x24)
Mi a valódi impotencia?
Mondjuk arra a latvanyra a vilag osszes hetero ferfija pontosan igy reagalna, kiegeszitve oklendezessel, undorral, hanyassal, a legdurvabb karomkodasokkal.
banshee
(
x24)
May 16, 2024 07:19:55
x24)
De Endre nem hetero, és nem férfi. A hímnemű is kérdőjeles.
trolléga
(
x30)
May 16, 2024 07:23:47
x30)
endim Bocskoréknál a béranyaság a téma, szerintem telefonálj be, úgyis nagy szakértője vagy a témának, hahó!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ténfép
(
x5)
May 16, 2024 07:33:05
x5)
...
De tesvérem, ez endrére mindig is igaz volt, mindig ilyen életképtelen balfasz volt, aztán a fogyi-buzi kártyent kijátszva mégis beangolnázta magát a gányoldákhoz.
Abban bízhatunk, hogy telítődik a piac + trottel egyre ocsmányabb és lerohadtabb lesz. Az ún. képességei (az a kevés) is avulnak el lassacskán, de gondolom ezekben hazudik még mindig a legnagyobbakat.
Hazudozás az élete, de talán a gányoldák is rájönnek, hogy egy büdös alkeszt a hajlesz szállóról felvenni nem erős ötlet, még ha rokkant buzi is.
MaxPayne
(
x24)
May 16, 2024 07:38:23
x24)
Soditrollok gyulekeznek az U1nel
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
halászlé
(
x24)
May 16, 2024 07:41:00
x24)
Mi a valódi impotencia?
jajj kiköptem a kávét XXDDD és valóban XXDDD
mikedp
(
x9)
May 16, 2024 07:47:09
x9)
Soditrollok gyulekeznek az U1nel
Milyen szépen elkezdett kopaszodni a feje búbján is .
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 16, 2024 07:47:29
x17)
Ma is beszélgetsz az új LooPajtással havi 20 dallárért te geci?
Punszisza a lekjopp!
halászlé
(
x24)
May 16, 2024 07:50:30
x24)
a chat gptvel veló társalgás már mc pista szint, annak sincs más looppajti
Ténfép
(
x5)
May 16, 2024 07:58:36
x5)
Jó reggelt
Igyunk egy sörtöt, he
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 16, 2024 08:45:54
x17)
Újabb csodás nap a nyomorban:) állásinterjúra felkeszultel?
Punszisza a lekjopp!
Hírek
May 16, 2024 08:46:59
Endrét kiküldte az AMS egy napos gyakorlatra. Eredmény:
hvg.hu/tudomany/20240516_google-cloud-unisuper-ausztralia-nyugdijalap-felhotarhely-torlese-konfiguracios-hiba-biztonsagi-mentes
hvg.hu/tudomany/20240516_google-cloud-unisuper-ausztralia-nyugdijalap-felhotarhely-torlese-konfiguracios-hiba-biztonsagi-mentes
May 16, 2024 08:46:59
2024
May 16, 2024 08:51:03
Endrét kiküldte az AMS egy napos gyakorlatra. Eredmény:
Az eredmény stimmelne, másik kontinensre azért csak nem küldik ki. Bár azt sem bánná senki
May 16, 2024 08:51:03
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 16, 2024 08:58:27
x11)
a chat gptvel veló társalgás már mc pista szint, annak sincs más looppajti
Nincs élete a pedofil szatírnak, ember nem szól hozzá, még a kutyák sem hugyoznák bokán.
Erkelyszimulator
(
x2)
May 16, 2024 09:00:29
x2)
Endre, kedvezőtlen előjelként értelmezhető, hogy a szinezőtanfokyamos tanarnő külön kiemeli a kérdéseivel személyeset?
noikabatgomb
(
x10)
May 16, 2024 09:08:09
x10)
Újabb csodás nap a nyomorban:) állásinterjúra felkeszultel?
Endre, ha azt mondjak, hogy
- Koszonjuk de holnap mar nem kell jonnie.
Azzal biztos arra celoztak, hogy remote lesz a melo. Pizony.
kissendrevagyok
(
x48)
May 16, 2024 09:17:39
x48)
Endre miért törölted a tegnapi Tolvajtranyós flokkokat ? 😂
kissendrevagyok
halászlé
(
x24)
May 16, 2024 09:21:09
x24)
mennyibe fájt, púpom?
Sodi valósága
May 16, 2024 09:24:55
mennyibe fájt, púpom?
mennyibe fájt, púpom?
Két telefonszámlába.
May 16, 2024 09:24:55
halászlé
(
x24)
May 16, 2024 09:25:41
x24)
Két telefonszámlába.
mikedp
(
x9)
May 16, 2024 09:25:53
x9)
mennyibe fájt, púpom?
mennyibe fájt, púpom?
Az majd a hétvégén kiderül 😄
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 16, 2024 09:27:52
x10)
púpostulok
(
x2)
May 16, 2024 09:30:56
x2)
Ez pisztos sikerül a korcsnak! :D
trolléga
(
x30)
May 16, 2024 09:34:34
x30)
„A vizsgálat kiterjed mindazokra a képességekre és személyiségvonásokra, amelyek a biztonságos közlekedési magatartást befolyásolják, például figyelem, tájékozódás, mozgáskoordináció, reakcióidő, monotóniatűrés, önuralom, érzelmi stabilitás, kockázatvállalás”
Ajjaj Endre!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ajjaj Endre!
Endre priusza
(
x11)
May 16, 2024 09:36:48
x11)
A "mindenre rövid választ várt" résznél bukik legkésőbb .
nemet mondtak
(
x4)
May 16, 2024 09:37:02
x4)
„A vizsgálat kiterjed mindazokra a képességekre és személyiségvonásokra, amelyek a biztonságos közlekedési magatartást befolyásolják, például figyelem, tájékozódás, mozgáskoordináció, reakcióidő, monotóniatűrés, önuralom, érzelmi stabilitás, kockázatvállalás”
Ajjaj Endre!
Ajjaj Endre!
Utyan már, miért ne sikerülne? Hattyá má!
Minden retardált átmegy.
:D
Gunnar
(
x2)
May 16, 2024 09:37:06
x2)
Phaszó hétvége lesz a kúrókérón, mivel a trafó anyagilag kiszolgáltatott lett, endi meg kicsinosította a veknit 2 nem saját telekom számla hétvégi utalásához.
Kakaspina
(
x24)
May 16, 2024 09:37:52
x24)
Porondra Ragyás Gyagyás!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Púpszászi napelem
(
x13)
May 16, 2024 09:37:55
x13)
Tájékozódás simán menni fog neki. Tegnap sem tévedt el egy soron belül egy ruhaboltban! Az SoDi volt nem pedig Kiss Endre Farkas.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
banshee
(
x24)
May 16, 2024 09:40:29
x24)
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 16, 2024 09:41:13
x17)
Páv mikor lesz? Csak mert ketyeg az idő...van meg kb 1 eved?
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
May 16, 2024 09:41:45
x11)
Amikor ki se engedik, hanem rögtön befektetik a kórházba egy teljes kivizsgalasra.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 16, 2024 09:45:16
x11)
Páv mikor lesz? Csak mert ketyeg az idő...van meg kb 1 eved?
Azt hazudta, még ebben a hónapban, tehát nincs sok ideje.
banshee
(
x24)
May 16, 2024 09:46:30
x24)
sörtötbontok
(
x8)
May 16, 2024 09:46:54
x8)
Endre, csúnyán kibaszott veled az arab telivér, levágta a szép buzikontyodat :(
keserke
(
x4)
May 16, 2024 09:47:02
x4)
Csak Sodi lehet az, aki napi programot csinál a viagráért urológiához való járásból és ezt világgá is kürtöli. Mondjuk rohadt idegesítő, hogy amíg más azt sem tudná hová legyen a pánikban ilyen helyzetbe, ennek most is csak a kefélésen jár az agya. És amilyen hülyék ezek a germánok oda is adják neki, pluszba még valami nyalókát, pluszpénzt is, mert olyan nehéz sorsú "fiatalember".
nabejj
(
x3)
May 16, 2024 09:50:17
x3)
Józsefvárosi viagrától már nem áll fel, vagy elfogyott?
Mihez kellett, sörözéshez?
irodalmi szófordulatokkal beszél
vicces fun fact
May 16, 2024 09:50:21
Nem lennek a doktor ur helyeben a mai vizsgalaton. Vajon tibi ujja is azota rohad miota kesztyubabba tett?
May 16, 2024 09:50:21
Endre priusza
(
x11)
May 16, 2024 09:50:27
x11)
Nem felétlenül nem ott végződik majd egy kórházi kaland. Egy májzsugort gyógyítani nem tudnak, csak írásban rögzíteni, hogy megvan.
Bagolyka
(
x7)
May 16, 2024 09:52:48
x7)
Ajjaj! Baj fan recskás.
Ez a közelgő halál 12 jele:
a táplálék- és folyadékbevitel csökkenése;
✅
a testi funkciók visszaesése;
✅
megnövekedett alvásmennyiség;
✅ - sírsz ha nem tudsz aludni.
tompult fájdalom;
✅ - leszarod a varratokat.
váltakozó tájékozódási zavarok;
✅
halott rokonok vizionálása, róluk való beszéd;
✅ - igaz de trólokkal, meg retardokkal mert nincs családod, bár néha lúpolsz Goldáról.
változások a légzésben;
✅
bőrszínváltozás;
✅
láz;
✖️
üveges tekintet, vizenyős szemek;
✅
távolba révedés;
✅
nyugtalanság;
✅
12-ből 11 konfirmed. Piszony.
Ez a közelgő halál 12 jele:
a táplálék- és folyadékbevitel csökkenése;
✅
a testi funkciók visszaesése;
✅
megnövekedett alvásmennyiség;
✅ - sírsz ha nem tudsz aludni.
tompult fájdalom;
✅ - leszarod a varratokat.
váltakozó tájékozódási zavarok;
✅
halott rokonok vizionálása, róluk való beszéd;
✅ - igaz de trólokkal, meg retardokkal mert nincs családod, bár néha lúpolsz Goldáról.
változások a légzésben;
✅
bőrszínváltozás;
✅
láz;
✖️
üveges tekintet, vizenyős szemek;
✅
távolba révedés;
✅
nyugtalanság;
✅
12-ből 11 konfirmed. Piszony.
dogoljmegsodi
(
x5)
May 16, 2024 09:57:27
x5)
látom visszavonulót fújt a recskás megijedt hogy nem lesz faszpina.
kár, hogy hiába fizeti ki mostmár, a telekom megtette a feljelentést.
ha a tranyó a rendőröknek is előadja az anonymous trollos hetyetyét akkor a hatóság félrevezetése miatt garantált a 2év börtön.
ha bevallja hogy ő volt, talán felfüggesztett, de a viktoros üggyel meg elterelés után megint laurával drogozással együtt az is necces már.
kár, hogy hiába fizeti ki mostmár, a telekom megtette a feljelentést.
ha bevallja hogy ő volt, talán felfüggesztett, de a viktoros üggyel meg elterelés után megint laurával drogozással együtt az is necces már.
Fullkamu
(
x2)
May 16, 2024 09:58:09
x2)
medences hazikotol mrg teslato eljutottunk oda hogy ma talan sikerul venni egy hugyfoltos hasznalt nadragot az arab piacon
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 16, 2024 09:59:22
x2)

Illusztris társaságba kerültél gyagyás!
keserke
(
x4)
May 16, 2024 10:00:55
x4)
Hát, hetyetye....Mi az, hogy hatóság félrevezetése? Sorry, tényleg nem követem annyira ezt a telekom számlás dolgot, de sztem ezt nem kell túlbonyolítani. Vagy ki tudja fizetni, vagy nem. Ha igen, akkor ok. Ha nem, akkor ugrik a bankszámlája, egyebet nem hiszem, hogy tudnak vele csinálni. Számlatartozás miatt börtönbe? Nem hiszem, hogy van erre kapacitás, akármennyire priuszos is.
Klohek
(
x12)
May 16, 2024 10:03:19
x12)
Nagy békülések után szokott egyszerre kussban lenni, a két parazita..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
dogoljmegsodi
(
x5)
May 16, 2024 10:03:24
x5)
nem vagyok jogász igy nem tudom hogy lopásnak vagy adatokkal visszaélésnek számít más bankkartyajaval fizetni, de szerintem bűncselekmény.
keserke
(
x4)
May 16, 2024 10:16:08
x4)
Nem hiszem, hogy a hatóságok ennyire belemennének az ügybe, de ne legyen igazam. Ezek itt bűnözők, sokkal nagyobb dolgokat is elkövettek és mégis kint vannak. Sodinak megmondják, hogy legközelebb jobban vigyázz a kártyenedre és ennyi.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 16, 2024 10:18:00
x11)
Ez már csak ilyen, Klohek úr! :)
Rutin, meg az évek.
Soha nem történik semmi új, pedig Endre minden egyes nap megfogad valamit, élőlájvban vagy flokkban.
Azután történelmileg mindig így alakul...
keserke
(
x4)
May 16, 2024 10:19:16
x4)
Illetve gondolom a hatóság tele van ilyen "ügyekkel", amikor cigók egymást lopják meg.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 16, 2024 10:21:22
x17)
Utána meg a nagy örjöngő lájvok:D
dogoljmegsodi
(
x5)
May 16, 2024 10:23:30
x5)
nem úszhat meg mindent. telefon lopásból azért nem lett semmi mert "megkerült" de a telekom nem a sodi hogy ne tegyen feljelentést.
egy járőrkocsit minimum.
egy járőrkocsit minimum.
Bubuka
(
x13)
May 16, 2024 10:24:41
x13)
"a kibocsájtó bank bankkártya üzletszabályzata és általános szerződési feltételei értelmében a bankkártyát csak az a személy használhatja, akinek a nevére szól."
"a kártyabirtokos valóban köteles a személyazonosság igazolására szolgáló okmányt ellenőrzés céljából bemutatni. Sőt, további kétség esetén az elfogadóhely jogosult a bankkártya visszatartására is."
Tibi már önmagában azzal ÁSZF sértést követ el ha egy sört vásárol a fikás kártyenéről, erről pedig rengeteg bizonyíték van még a jutkás időkből is. És ők pont az EasyBankos kártyát kapták meg a fikástól annó is.
-
May 16, 2024 10:25:42
nem úszhat meg mindent. telefon lopásból azért nem lett semmi mert "megkerült" de a telekom nem a sodi hogy ne tegyen feljelentést.
Miért tenne feljelentést?Kár nem érte őket. May 16, 2024 10:25:42
dogoljmegsodi
(
x5)
May 16, 2024 10:29:47
x5)
ha hamis munkáltatói igazolással akarok felvenni hitelt, és észreveszik, technikailag akkor sem éri őket kár hiszen nem adnak, de feljelentést tesznek a csalás miatt.
ebből indulok ki.
ebből indulok ki.
-
May 16, 2024 10:30:51
ha hamis munkáltatói igazolással akarok felvenni hitelt, és észreveszik, technikailag akkor sem éri őket kár hiszen nem adnak, de feljelentést tesznek a csalás miatt.
ebből indulok ki.
ÉEnnek mi köze a telekomhoz? ebből indulok ki.
May 16, 2024 10:30:51
Martin Looper King
May 16, 2024 10:33:32
Józsefvárosi viagrától már nem áll fel, vagy elfogyott?
Azt a tüdejére szedi.
May 16, 2024 10:33:32
dogoljmegsodi
(
x5)
May 16, 2024 10:40:38
x5)
hát jó én nem bánom ha nem két élősködő csöves férfiszerelmi életének a zsarolásaival kell foglalkozni a hatóságoknak.
de aSodi is mondogatja (hm) hetek óta hogy majd mennek kikérdezni a tranyot a rendőrök.
de aSodi is mondogatja (hm) hetek óta hogy majd mennek kikérdezni a tranyot a rendőrök.
Darth Tibor
(
x8)
May 16, 2024 10:44:37
x8)
Mára lett a varratszedés beígérve? Remélem így 2 hónap után csak úgy tudják kiszedni, hogy bele fognak borotválni a szép, frissen nyírt hajába!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
EasybankosPedo
(
x23)
May 16, 2024 10:46:17
x23)
Menyi segélyt kaphatot téma. Először is a -1688 hitelkártyáról mentek ezek állítása szerint. 200 euro készpénz, 22 euro páv, jegy. Igy áll az -1900 euró most
Nézzük most a számlát 1291 euró volt rajta tegnap. 300 euró ment Iphonokra. 202 euró német telekomra. 180 euró költés 9 nap alatt (napi 20 euros limit). Plusz számoljunk 70 eurót tegnap délutánig (fodrász, borotva, póló, sör stb ). Igy 752 euró jön ki.
1291+752 =2042 euró. Igen ám de ebbe bene van már a 7-én banktól kapott 291 euró. Enélkül 1752 eurót segélyt kaphatott talán.
Mivel 69 eurót kap 1 napra, egyszer említette hogy idomitó alatt 3 euróval többet kap, ezért nem 66 euróval kell talán számolni, akkor 30 napra 2070 eurót kapna. Szóval kb 5 napra nem kaphatot. Szerintem ezek az anyuka ápolási napok plusz 1 vagy 2 nap, pl mikor a tárgyalás volt.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nézzük most a számlát 1291 euró volt rajta tegnap. 300 euró ment Iphonokra. 202 euró német telekomra. 180 euró költés 9 nap alatt (napi 20 euros limit). Plusz számoljunk 70 eurót tegnap délutánig (fodrász, borotva, póló, sör stb ). Igy 752 euró jön ki.
1291+752 =2042 euró. Igen ám de ebbe bene van már a 7-én banktól kapott 291 euró. Enélkül 1752 eurót segélyt kaphatott talán.
Mivel 69 eurót kap 1 napra, egyszer említette hogy idomitó alatt 3 euróval többet kap, ezért nem 66 euróval kell talán számolni, akkor 30 napra 2070 eurót kapna. Szóval kb 5 napra nem kaphatot. Szerintem ezek az anyuka ápolási napok plusz 1 vagy 2 nap, pl mikor a tárgyalás volt.
Gunnar
(
x2)
May 16, 2024 10:49:22
x2)
Menyi segélyt kaphatot téma. Először is a -1688 hitelkártyáról mentek ezek állítása szerint. 200 euro készpénz, 22 euro páv, jegy. Igy áll az -1900 euró most
Nézzük most a számlát 1291 euró volt rajta tegnap.
Nézzük most a számlát 1291 euró volt rajta tegnap.
Kemény, hogy a trollszok fillérre tudják a pénzügyeit, Sodika meg azt se tudja merre van arccal :D
halászlé
(
x24)
May 16, 2024 10:51:25
x24)
M
EasybankosPedo
(
x23)
May 16, 2024 10:58:41
x23)
Említette tegnap hogy ebböl még 2-300 eurót át akar rakni a hitelkártyára is, gondolom a kamatok miatt, hogy arra ne vonjanak sokat úgy. Mert azért talán nem mindegy hogy -1900 vagy -1600 áll e a kártya. Szóval igazából már az Osztrák kártyákat kell mentenie talán. :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 16, 2024 11:00:53
x11)
Valahogy a nyakába kellene rakni a csöves férfikurvát, akkor egy hét alatt elfüstölne.
balek
(
x10)
May 16, 2024 11:05:45
x10)
keserke
(
x4)
May 16, 2024 11:07:06
x4)
Dehogy lesz! Majd a természet teszi a dolgát, ők sem lesznek fiatalabbak, de a hatóságoknak elég kevés esélyt adok, hogy eltakarítsák bármelyiket is.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 16, 2024 11:11:17
x10)
Elindult a fogyaték!
Álmodjatok Rémeket!
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 16, 2024 11:11:18
x2)
Live a pedo
Gunnar
(
x2)
May 16, 2024 11:11:23
x2)
Púpos live tiktiken
blabla
gobesug
(
x30)
May 16, 2024 11:11:24
x30)
elo a korcs
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 16, 2024 11:12:21
x37)
Hihetetlenül unalmas ez a migritanfolyamos-ingyenkonyhás-csövesszállós évad. Endre, nem baszatnál a trollok kedvéért valami jó kis őrjöngős lájvot?
keserke
(
x4)
May 16, 2024 11:12:33
x4)
Azt ne mondja, hogy rövidnadrágban van, mert beszarok.
OmlosHal
(
x1)
May 16, 2024 11:14:36
x1)
Borzalom ez az ingyen élő bagázs live gyülekezet, 2 centire az arcuk a kamerától.
Hektor a Traktor
(
x8)
May 16, 2024 11:14:49
x8)
Fájt a varrat kiszedés.;) Orvosolja egy kis alkohollal. :)
Heki a traki
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Álló fasszal várjuk.