Puma Varion 106472 03 Fekete
Röplabdás sodi asodi!
(Kéretik 25.000 ft.-ot levonni a Bittner örökségből!)
O és K együtt OK és minden OK!!
Fehérjét kapja rendesen!
"...szoptam azt a jóságos gecit"
[email protected] :)
youtu.be/nMRuiIeBEe0
blabla
A kokótól van bedagadva...Maradona is attól volt kövér, amikor Szicíliában élt.
O és K együtt OK és minden OK!!
Btw megvan még valakinek a felvétel?
Faszom
Három év után először látogatóban a lányomnál - Rácz Gábor László
www.youtube.com/watch?v=P6kEDU3dMzM
RGL - Ima a Fohászért (Dr F. Remix)
trashcity.net/video/8330
Egyik kedvencem Tematikus Endretol 🤣🤣🤣
youtu.be/F-HlX0ZmHe4
Good morning professor!
Szerintem az ilyen tök jó alternatív trash művészet.
Ezt Adda csinálta?
Minek béranya? Tibort már végleg elvettük tőle.
Ugye fikás?:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kirendelt védő ingyen jár neki, mint minden kuktúrországban. Csak egyrészt magát jogászistennek tartja, azt hiszi elérhet valamit a bíróságon, másrészt az alkalmazkodási zavara miatt képtelen utasításokat követni, így bármit tanácsolna neki az ügyvéd, csakazértis az ellenkezőjét tenné.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Annyira nem dagadt a tranyó, esetleg a feje vizesedik. Ha megnézzük azon a spottolos képen, továbbra is pálcika karok és lábai vannak. Itt valami más lehet a háttérben. Nem feltétlenül nem a sok anyagozástól püffedt a transzvesztita feje.
Igaz nszksz, valóban jár neki, nem gondoltam rá.
De ez esetben is garantált a tragikus kimenetel. :)
Szerintem nem is feltétlenül az ügyek kimenetele a lényeges.
Ha mindet megnyeri, jön a felpörgés, majd bukás.
Ha csak egyben is elítélik, faszulás.
És mindeközben a "maradék" pénzét és energiáját is felemészti a rengeteg utazás, levelezés és excel-gyártás.
Ebben eddig lehetett eljutni.
heló
Ha nem vesszük át a papírt, akkor nincs bukás.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Tegnap is hirtelen véget kellett vetni a livenak mert Tibike érezte a pezsiben volt valami kis pörgető. Valószínű Lamantin ezért nyomatta ki vele a liveot mert tudja jól kipofázta volna Tibi, hogy megy a kábítózás.
ne felejdjük, hogy tibornak amúgy jó fogyasztása is van. 1 fazék csirkálábpörkölt rizsikével simán lemegy. kieszi és kiszippantja laumót a fagyonából
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mea maxima culpa
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

a régi szép idők, amikor endrének csak annyi gondja volt, le tudja-e nyomi az alienpörköltet két sörike között
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Olyan hülye faty, eszek csak npc-k, ha eleget patkánykodok akkor lenyugszanak és pékén hagynak. Egyébként is, a tjollok ártalmatlanok. Na elmebeteg púpon pörgés, csá.
Holnap se jöjjön!!!!!
Sokadik snecológiai axióma: Amihez Endre hozzáér, az szarrá változik.
pont olyan hülyék hozzá, mint a profilképeden szereplő személy
Ha belegondolunk ott is a tranyó lett a veszte mert időszakosan inkább elment Jucizni meg Dáriuszozni ez a marha meg követte :D
Akkor se hallgatott kommenthaverokra. Inkább elment csöves tanyákra Tibit kergetni.
Pimaszul egyszerű, de praktikus előszűrő. Mutasd a munkaeszközöd, megmondom ki vagy. xD De jobb, mint ha elmennének háztűznézőbe.
Faszom
Endre Bécsi illetű csöves, igaz az, hogy minél büdösebb vagy, az ingyenkonyhán annál gyorsabban halad a sor?
Igyunk egy sörtöt, he
Van ilyen kis "7 órája tiszta" plecsnije is.
Faszom
endrén semmi sem tiszta már egy jó ideje
El is hagyja a keletiben amikor arra jár.
Ó, hát már le is parkolt a Superb-jével a medencés irodája mellé.
Szerencsére!
Punszisza a lekjopp!
40 évig szüzeskedett a púpos torzsszülött, kivételes élmény neki, hogy végre valaki magára engedte. Ráadásul még a buzidémon is egyből utat törhetett magának, persze csak olyan tessék-lássék elbaszott sodis módon, hogy nyelftanilak még kimatyarászhatóan hetero maradjon az incel fatászpika.
A másik, hogy már egyre kevesebb sikerélménye van, de a provokáláshoz, hergeléshez még nagyon ért ez a kibaszott féreg. Tudja jól, hogy mennyire nem kíváncsi senki az abarrált szarságaira, és azért szajkózza teli vigyorral a közönségének.
Ugyanaz, mint a magamutogatása. Az is cak a hergelésről, provokálásról, megbotránkoztatásról szól. Aljas egy geciláda ez, minden szenvedést megérdemel.
Azt is tizenötmillió fütyiért. Tökéletesen mutatja, mekkora csődtömeg az élete, hogy még a csúcspontok is olyanok, ami másnak a mélypont lenne.
Kaffka Tibor helyett Kiss Endre Farkas fog rovarrá változni.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Egyébként nem akarod beperelni a pszichomókust, gyagya? Csúnyákat mondd és ír rólad, ráadásul a hőn áhított jogsihoz sem enged hozzá. Ilyenkor piszony perelni kell.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Biztos kelleni fog még pár nap, mire kikeresik az összes BNO-kódot, amit ráírhatnak a papírra.
Ki az az Endre bácsi?
Ja annak időkell de a melocsá egy email
Punszisza a lekjopp!
Babúcsos Nyommdász úr készítette ezt a flyert?
🕎Endigame🕎
Pontosítanék, ezzel próbálkozott... Na de sikerült? :D
Szerintem senki nem vette be.
Egyébként álláspontom szerint Sodi egy nagyon rendes érző szívű közösségért élő ember!
Ismersz még valakit aki képes elkölteni 60.000 eurót csak azért hogy ezt a pár ezer embert szórakoztassa akik követék az útját a dögkút felé?
na ugye!
én nem nevezném azért normális életvitelnek sem normál közegnek a laura melletti életet
kvázi esznek alszanak basznak
ez a tibinek kedvező,eddig ingyen baszott mindenféle cigánnyal ,asodinak meg 10+ millába került a tibi ,ő kivétel
most van lehetősége orvosi undormány műtét korrigálásra (kétlem hogy megcsináltatja) de az mindenképp kedvező hogy pénzt kap a baszásért (fujj)
szerintem tibi tudja hogy nagyon is jó helyen van a lamantinnál ezért sem ellenkezik a tiltás ellen :DD a két ingyenélő szardarab egymásra talált :DD egyik sem nevezhető nőnek,vagy ezért vagy azért
Ügyfélszerző tölcsér ami először Tibor seggébe, aztán pedig zsarolásba torkollik.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
4 oldal úgy, hogy Sneci elvileg már reggel visszavonult -most már végleg- a fiteózástól. Úgy érzem, valami nem stimmel :D
Egyértelmű a fellebbezés. Sőt! Azt is meg fogja magyarázni, hogy pozitívan retardárt és ennek előnye is van. Mindenki hibás mindenért, csak a hiányzó agysejtes nem lesz az.
Magatyan funktyionyájó autyistya a tyodi höhö
Egy autista hajléktalan bukásokat provokál maga ellen, szerintem ez érthető.

Ekkor még nem akartál a PÁVról beszélni, most pedig, a kötelező órák négyszeresét levezetve meg már nem akarsz róla?
Nagyon nevetek. :D
Teljesen igazad van. Arra gondoltam, hogy neki a hajléktalan élet jobban bejön.
Dehogy jön be. Tibit én onnan ismerem föleg, mikor megismerkedett a gyagyásal 2021 vége felé (Október-November). És ha jól tudom elötte max 0.5 évet volt hajléktalan Judkával, az ellőt volt valami pesti lakásuk, ahol éltek. Tehát volt 0.5 évet hajléktalan majd rá akaszkodott a gyagyásra és kezdetét vette a Linzi, se veled se nélküled kaland, még hármasba. Ez még 2021 "telén" volt. Majd tavasszal szétmenetek kb 2 hónapra. Hogy aztán a ATOS után megint ráakaszkodjon a gyagyásra és lehúzón vele kettesbe 3/4 évet Bécsbe. Ami azért nem kis teljesítmény tőle, ismerve az elmebeteg gyagyást. Az is csak azért ért véget 2023 februárjába, mert csóró szar lett a gyagyás, ami miatt a macskaólig kellet menekülnie. Ja és erről jut eszembe, hogy ezek után 2023 nyarán amint lehetősége lett rá, a csöves szálló helyett inkább a púpszászi macskaólat választotta. Egészen addig míg onnan nem baszta ki Golda. Szóval szerintem ezekből is látszik hogy menyire nem jön be neki az a bizonyos hajléktalan élet. Hanem helyette a vele járó "szabadság" az ami bejön neki. Ezt viszont ugyanúgy megkapja a trashribanctól is, ahogy megkapta a gyagyástól is.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Már most a Géjzát hibáztatja érte, mert előtte "felkúrták az agyát" és nem tudott koncentrálni. Mint egy debil csecsemő, mindig más a hibás.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Akkor Gayzát kell beperelni. Nincs más megoldás. Piszony...
sajnos, kialakult a két véglény között valami kötődés. ez a kötelék hol erősebb, hol gyengébb, a púp anyagi helyzetétől függően.
Szerző:
Multinál labdaszedő
Jun 02, 2024 23:47:08
Válasz
(14)
Nagyon szépet lőtt a NIC.AT CEOja! Ti ezt sosem fogjátok átélni, ótvar kutyák!
Jun 02, 2024 23:47:08
again mine the refund
(
x6)
Jun 02, 2024 23:48:42
x6)
Ez a nap csak négy oldal volt? Ilyen sem mostanában történt
Golda csiklója
(
x8)
Jun 03, 2024 00:02:23
x8)
Puma Varion 106472 03 Fekete
Röplabdás sodi asodi!
(Kéretik 25.000 ft.-ot levonni a Bittner örökségből!)
Gunnar
(
x2)
Jun 03, 2024 00:02:39
x2)
Ezt mivel hizlalja a lamantin?
kb +15kg 1 hónap alatt
kb +15kg 1 hónap alatt
Fehérjét kapja rendesen!
"...szoptam azt a jóságos gecit"
[email protected] :)
youtu.be/nMRuiIeBEe0
Golda csiklója
(
x8)
Jun 03, 2024 00:04:19
x8)
kb +15kg 1 hónap alatt
kb +15kg 1 hónap alatt
A kokótól van bedagadva...Maradona is attól volt kövér, amikor Szicíliában élt.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 03, 2024 00:06:08
x47)
Én Berényi Miklóssal tízóraiztam és megbeszéltük, hogy nem fog ajánlólevelet adni az elmebeteg pedofilnak, de beajánlja Klaudiának, hogy kibasszon vele!
Na írok egy e-mailt Jockey Ewingnak, hogy vitessen egy mázsa szart az Attila utca 4-be, aztán elzárom a Dunát Bősnél.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Na írok egy e-mailt Jockey Ewingnak, hogy vitessen egy mázsa szart az Attila utca 4-be, aztán elzárom a Dunát Bősnél.
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 03, 2024 00:16:11
x2)
Kettesen Kaufmann skizostreamel:
youtu.be/Eb-Af-fFeZE?si=LUm3I9H9htJiIOUC
Nothing's better than cheddar!
youtu.be/Eb-Af-fFeZE?si=LUm3I9H9htJiIOUC
(!)
Jun 03, 2024 01:18:49
"Nem lehet egy férfinak baszni úgy, hogy nem keres pénzt!"

Jun 03, 2024 01:18:49
kramalon
(
x8)
Jun 03, 2024 01:24:13
x8)
"Nem lehet egy férfinak baszni úgy, hogy nem keres pénzt!"
segéd-alkönyvtáros tanonc
Jun 03, 2024 01:38:35
www.youtube.com/watch?v=P6kEDU3dMzM
trashcity.net/video/8330
Jun 03, 2024 01:38:35
SyntaxError
(
x24)
Jun 03, 2024 01:44:41
x24)
Endre, most hogy végleg visszavonultál, már megoszthatom veled, hogy milyen is volt a fórum élete az úgynevezett "Situation Room"-ban.
Itt egyszerre történtek döntések a fórum tartalmáról, az életed folyásáról, tárgyaltunk a stábbal, és szerződtettük le az egyes epizódszereplőket is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Itt egyszerre történtek döntések a fórum tartalmáról, az életed folyásáról, tárgyaltunk a stábbal, és szerződtettük le az egyes epizódszereplőket is.
technikai_proba
(
x1)
Jun 03, 2024 03:01:17
x1)
endre hallod...
újabb hét, újabb kudarcocskák. a melócsá megint nem jön össze, a páv buktáról megkapod a hivatalos papírt is.
viszont egy fiteót fellőhetnél, hogy pontosan mit is produkáltál a pszichológus bácsinak, amitől kiakadt. egyszer a vesztedbe rohansz, mert majd bevisznek egy alapos kivizsgálásra, de utána nem biztos, hogy kiengednek
újabb hét, újabb kudarcocskák. a melócsá megint nem jön össze, a páv buktáról megkapod a hivatalos papírt is.
viszont egy fiteót fellőhetnél, hogy pontosan mit is produkáltál a pszichológus bácsinak, amitől kiakadt. egyszer a vesztedbe rohansz, mert majd bevisznek egy alapos kivizsgálásra, de utána nem biztos, hogy kiengednek
technikai_proba
(
x1)
Jun 03, 2024 03:03:59
x1)
adósságot kiszámoltad már mennyi forintban? 389 az euró középárfolyama, szorozd be nyugodtan. kíváncsiak a tv néző gyerekek (vagyis többen kérdezik!)
Örebro
(
x17)
Jun 03, 2024 06:15:14
x17)
azt hittem, hogy az anyagos mår egy lezårult törtenelem, de ahogy låtom, meg mindig itt kuszködik. håt igen az anyag minösege egyenes arånyban lehet a verbålis kepessegekkel.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 03, 2024 06:16:06
x2)
Gyagyás, van még tablet, amit szétverhetsz?
A lamantinnak lehet cicázni, neked nem!
Irigyellek!
A lamantinnak lehet cicázni, neked nem!
Irigyellek!
Egyik kedvencem Tematikus Endretol 🤣🤣🤣
youtu.be/F-HlX0ZmHe4
Örebro
(
x17)
Jun 03, 2024 06:18:09
x17)
god moorgon.
hitelboy1
(
x2)
Jun 03, 2024 07:08:14
x2)
god moorgon.
Good morning professor!
Happy Gilmore
Jun 03, 2024 07:11:56
uDV MINDENKINEK A GOLFPALYAROL

Jun 03, 2024 07:11:56
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 03, 2024 07:18:20
x17)
Megkaptad már az elutasító levelet?
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 03, 2024 07:19:59
x17)
Most reggeliztem együtt az AMS vezérigazgatójával.Nem volt elragadtatva,hogy megint otthon csöveskedtél a pénzükön!
Punszisza a lekjopp!
-
Jun 03, 2024 07:39:15
youtube.com/watch?v=P6kEDU3dMzM
trashcity.net/video/8330
youtube.com/watch?v=P6kEDU3dMzM
trashcity.net/video/8330
Szerintem az ilyen tök jó alternatív trash művészet.
Ezt Adda csinálta?
Jun 03, 2024 07:39:15
Endre priusza
(
x11)
Jun 03, 2024 08:03:56
x11)
Endre, nem aggódsz a béranya miatt? Nagyon régóta késik már, lehet el kéne utaznod a favelába utánanézni mi a probléma!
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2024 08:12:46
x136)
Endre, nem aggódsz a béranya miatt? Nagyon régóta késik már, lehet el kéne utaznod a favelába utánanézni mi a probléma!
Minek béranya? Tibort már végleg elvettük tőle.
Ugye fikás?:)))
koriander
Jun 03, 2024 08:17:11
Sziasztok,
Szerintem SoDInak nem csak az őrültségei miatt kell aggódnia, hanem ha jól értem a hétvégét, akkor Hahó számtalan pert akaszt éppen a nyakába. :)
Ennek lesz egy olyan következménye, hogy SoDInak szüntelen a bíróságokat kell majd járnia, miközben Ausztriában kéne angolnáznia. :)
Ügyvédre nincs pénze, az egója meg azt fogja neki tanácsolni, hogy képviselje önmagát - mondjuk a pénz hiány miatt nincs is más lehetősége.
Azt se felejtsük el, hogy követni se tudja, hogy mikor hol és mit csinált ha nincs benne a napi összefoglalóban. Konkréten olyan ügyekben kell majd bíró elé állnia, hogy halvány fogalma se lesz róla, hogy miért is áll éppen ott. Ráadásul idegesíteni fogja az egész és természetesen ittas állapotban lesz.
Én úgy gondolom, hogy meszeltek nagyon csúnyán ennek a SoDInak. :)
Szerintem SoDInak nem csak az őrültségei miatt kell aggódnia, hanem ha jól értem a hétvégét, akkor Hahó számtalan pert akaszt éppen a nyakába. :)
Ennek lesz egy olyan következménye, hogy SoDInak szüntelen a bíróságokat kell majd járnia, miközben Ausztriában kéne angolnáznia. :)
Ügyvédre nincs pénze, az egója meg azt fogja neki tanácsolni, hogy képviselje önmagát - mondjuk a pénz hiány miatt nincs is más lehetősége.
Azt se felejtsük el, hogy követni se tudja, hogy mikor hol és mit csinált ha nincs benne a napi összefoglalóban. Konkréten olyan ügyekben kell majd bíró elé állnia, hogy halvány fogalma se lesz róla, hogy miért is áll éppen ott. Ráadásul idegesíteni fogja az egész és természetesen ittas állapotban lesz.
Jun 03, 2024 08:17:11
trolléga
(
x30)
Jun 03, 2024 08:21:37
x30)
Endim tudunk indulni? Megjött már az alkalmatlan PÁF minősítés ütyfélkapura? De ne a csímél értesítést várd the szharr hanem tarhely.gov.hu hahó!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre priusza
(
x11)
Jun 03, 2024 08:25:55
x11)
Sziasztok,
Kirendelt védő ingyen jár neki, mint minden kuktúrországban. Csak egyrészt magát jogászistennek tartja, azt hiszi elérhet valamit a bíróságon, másrészt az alkalmazkodási zavara miatt képtelen utasításokat követni, így bármit tanácsolna neki az ügyvéd, csakazértis az ellenkezőjét tenné.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 03, 2024 08:29:37
x21)
kb +15kg 1 hónap alatt
kb +15kg 1 hónap alatt
Annyira nem dagadt a tranyó, esetleg a feje vizesedik. Ha megnézzük azon a spottolos képen, továbbra is pálcika karok és lábai vannak. Itt valami más lehet a háttérben. Nem feltétlenül nem a sok anyagozástól püffedt a transzvesztita feje.
koriander
Jun 03, 2024 08:40:32
Jun 03, 2024 08:40:32
Rufus
Jun 03, 2024 08:49:38
Szerintem nem is feltétlenül az ügyek kimenetele a lényeges.
Ha mindet megnyeri, jön a felpörgés, majd bukás.
Ha csak egyben is elítélik, faszulás.
És mindeközben a "maradék" pénzét és energiáját is felemészti a rengeteg utazás, levelezés és excel-gyártás.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jun 03, 2024 08:49:38
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 03, 2024 08:56:30
x10)
nah megbuktunk már hivatalosan is?
Álmodjatok Rémeket!
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jun 03, 2024 09:04:06
x1)
A szombati liveban 28 perc körül mondja a gyagyás, hogy az auditor kiégeti belőled az engramokat. Én nem tudtam, hogy ennek az univerzumnak szcientológus szála is van.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Kakaspina
(
x24)
Jun 03, 2024 09:04:17
x24)
nah megbuktunk már hivatalosan is?
Ha nem vesszük át a papírt, akkor nincs bukás.
MaxPayne
(
x24)
Jun 03, 2024 09:05:16
x24)
Tehat a kovetkezoket varjuk a heten:
- hivatalos PAV bukas
- grazi ceges elutasitas
- a markos ugyben a birosagi itelet jogerore emelkedese
- kevesebb segely a kulfondon tartozkodasok miatt
- ams kepzesbol valo kibaszasocska
Kihagytam valamit?
- hivatalos PAV bukas
- grazi ceges elutasitas
- a markos ugyben a birosagi itelet jogerore emelkedese
- kevesebb segely a kulfondon tartozkodasok miatt
- ams kepzesbol valo kibaszasocska
Kihagytam valamit?
Ténfép
(
x5)
Jun 03, 2024 09:06:48
x5)
Korcs, aztán elvárom, hogy ma beszámolj a melócsáról is, a pávcsáról is. És ne este 10kor kezdjed meresztgetni a részeg malacszemeidet, hanem legkésőbb 16:30 elkezdjed, itt veled ellentétbe dolgozó emberek vannak, nem érünk rá a szarakodásodra.
Meg ha eddig nem esett volna le, a befordított faszú majomember meg a dagadt labda senkit nem érdekel.
Igyunk egy sörtöt, he
Meg ha eddig nem esett volna le, a befordított faszú majomember meg a dagadt labda senkit nem érdekel.
trolléga
(
x30)
Jun 03, 2024 09:14:45
x30)
Grácba kellett a faptop, ott már körberöhögték és mondták többet ne jöjjön. Egy bécsi cégtől várjuk most az elutasításkát.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endi Vajna
(
x11)
Jun 03, 2024 09:15:16
x11)
Tegnap is hirtelen véget kellett vetni a livenak mert Tibike érezte a pezsiben volt valami kis pörgető. Valószínű Lamantin ezért nyomatta ki vele a liveot mert tudja jól kipofázta volna Tibi, hogy megy a kábítózás.
halászlé
(
x24)
Jun 03, 2024 09:18:18
x24)
ne felejdjük, hogy tibornak amúgy jó fogyasztása is van. 1 fazék csirkálábpörkölt rizsikével simán lemegy. kieszi és kiszippantja laumót a fagyonából
MaxPayne
(
x24)
Jun 03, 2024 09:18:45
x24)
Grácba kellett a faptop, ott már körberöhögték és mondták többet ne jöjjön. Egy bécsi cégtől várjuk most az elutasításkát.
Mea maxima culpa
Bagolyka
(
x7)
Jun 03, 2024 09:19:29
x7)
Egy új nap a hírzárlatban, pokolban.
Endi Vajna
(
x11)
Jun 03, 2024 09:21:02
x11)

halászlé
(
x24)
Jun 03, 2024 09:22:36
x24)
a régi szép idők, amikor endrének csak annyi gondja volt, le tudja-e nyomi az alienpörköltet két sörike között
koriander
Jun 03, 2024 09:33:12
Az is bornirt ostobaság például, hogy időről-időre elhiteti magával, hogy ha egy kicsit meghúzza magát akkor rendeződnek a dolgai.
Pedig nem fognak. :) Én azt gondolom, hogy kár volt ennyi embert magára haragítania a folyamatos szemét húzásaival, mert azok akik igazán rámentek már nem fognak megállni soha.
Pedig nem fognak. :) Én azt gondolom, hogy kár volt ennyi embert magára haragítania a folyamatos szemét húzásaival, mert azok akik igazán rámentek már nem fognak megállni soha.
Jun 03, 2024 09:33:12
tyodika
Jun 03, 2024 09:38:27
Az is bornirt ostobaság például, hogy időről-időre elhiteti magával, hogy ha egy kicsit meghúzza magát akkor rendeződnek a dolgai.
Olyan hülye faty, eszek csak npc-k, ha eleget patkánykodok akkor lenyugszanak és pékén hagynak. Egyébként is, a tjollok ártalmatlanok. Na elmebeteg púpon pörgés, csá.
Jun 03, 2024 09:38:27
RGL, Isten embere
Jun 03, 2024 09:40:00
Grácba kellett a faptop, ott már körberöhögték és mondták többet ne jöjjön.
Holnap se jöjjön!!!!!
Jun 03, 2024 09:40:00
csicskovics
Jun 03, 2024 09:42:47
Még mindig elképedek azon, hogy a bécsi helyzetből hogy lehetett ilyen mélyre esni. Ott tényleg minden megvolt, szinte betonbiztos meló, luxus kégli (*pr*), tranyó és még a hitelek után is 1000-1500 euró költőpénz. Ha akkor felfuttatják a jutyut meg a tiktiket és abból is "kivesznek" 400-500k forintot havonta, akkor máig élhetnék a züllött életüket. Ehelyett Endi ezt is elrontotta.
Jun 03, 2024 09:42:47
MaxPayne
(
x24)
Jun 03, 2024 09:54:49
x24)
Ehelyett Endi ezt is elrontotta.
Sokadik snecológiai axióma: Amihez Endre hozzáér, az szarrá változik.
halászlé
(
x24)
Jun 03, 2024 09:57:07
x24)
Még mindig elképedek azon, hogy a bécsi helyzetből hogy lehetett ilyen mélyre esni. Ott tényleg minden megvolt, szinte betonbiztos meló, luxus kégli (*pr*), tranyó és még a hitelek után is 1000-1500 euró költőpénz. Ha akkor felfuttatják a jutyut meg a tiktiket és abból is "kivesznek" 400-500k forintot havonta, akkor máig élhetnék a züllött életüket. Ehelyett Endi ezt is elrontotta.
pont olyan hülyék hozzá, mint a profilképeden szereplő személy
Endi Vajna
(
x11)
Jun 03, 2024 10:06:54
x11)
Ha belegondolunk ott is a tranyó lett a veszte mert időszakosan inkább elment Jucizni meg Dáriuszozni ez a marha meg követte :D
Akkor se hallgatott kommenthaverokra. Inkább elment csöves tanyákra Tibit kergetni.
A Trójai Tranyó
Jun 03, 2024 10:09:48
Endre, kipakoltad már a táskát? Az elutasításkát? :))
Jun 03, 2024 10:09:48
kramalon
(
x8)
Jun 03, 2024 10:10:32
x8)
Pimaszul egyszerű, de praktikus előszűrő. Mutasd a munkaeszközöd, megmondom ki vagy. xD De jobb, mint ha elmennének háztűznézőbe.
Ténfép
(
x5)
Jun 03, 2024 10:17:54
x5)
mikedp
(
x9)
Jun 03, 2024 10:25:44
x9)
Púp, te is olyan vagy mint az anonim alkoholisták a visszavonulással, Csak ma nem videozol ?
KURVArangy
kramalon
(
x8)
Jun 03, 2024 10:27:07
x8)
Nosztalgia rovat most, hogy a GyaGYÁS végleg eltakarodott a netről:
Az első szerelmes triggerelés

Faszom
Az első szerelmes triggerelés

kramalon
(
x8)
Jun 03, 2024 10:28:55
x8)
Púp, te is olyan vagy mint az anonim alkoholisták a visszavonulással, Csak ma nem videozol ?
Rufus
Jun 03, 2024 10:30:36
Most, hogy megtörtént a nagy visszavonulás, mennyire ütött be a magány? Most is tuti itt lurkol a korcs.
A kurva anyád gyagyás!
heló
A kurva anyád gyagyás!
Jun 03, 2024 10:30:36
SporoloProli
(
x3)
Jun 03, 2024 10:37:56
x3)
endrén semmi sem tiszta már egy jó ideje
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 03, 2024 10:40:43
x2)
El is hagyja a keletiben amikor arra jár.
rossz_elgátó
Jun 03, 2024 10:43:00
Endre, örülhetünk végre, hogy meglett a PÁV és még a melócsába is felvettek?
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Jun 03, 2024 10:43:00
Bagolyka
(
x7)
Jun 03, 2024 10:49:12
x7)
Most az eritreai migráns haveroknak lúpolsz a faszpináról, vagy azok egy kicsivel intoleránsabbak?
-
Jun 03, 2024 10:52:37
Ha az egész jogsi kálvàriàt közvetítetted felénk, illene a végeredményt is, csak jóból mondom!
Jun 03, 2024 10:52:37
nemet mondtak
(
x4)
Jun 03, 2024 10:52:53
x4)
Endre, örülhetünk végre, hogy meglett a PÁV és még a melócsába is felvettek?
Ó, hát már le is parkolt a Superb-jével a medencés irodája mellé.
NAGY ÜGYFÉL
Jun 03, 2024 10:56:19
sajnos el kell mennem
Jun 03, 2024 10:56:19
Ténfép
(
x5)
Jun 03, 2024 10:58:21
x5)
Endre, hiába pofáztam el százszor, én is meg mások is, ha egy épelméjű ember rádnéz, egyből látja, hogy kurva nagy baj van. Még mindig nem érted, mi?
Igyunk egy sörtöt, he
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2024 11:21:34
x23)
Gyagyás te beteg, aberrált, elmebeteg, buzeráns állat, megnéztem még csak most a szombati lájvodat, és tudod mit vettem észre? Azt mondod benne, hogy nem számolsz be róla ha megkapod a PÁV eredményt, ahogy nem számolsz be a birsági ítéletről se, mert ezek a magánéletedről szólnak, amik nem tartoznak ránk. És akkor az nem a magánéleted része, hogy hogyan szopott le a tibi, hogyan masszírozta a golyóidat, hogyan élveztél a szájába? Csak azért mert az utóbbiakról loopoltál szinte egész múlt héten.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
banshee
(
x24)
Jun 03, 2024 11:27:38
x24)
Élete csúcspontja volt, hogy beleélvezhetett egy férfi szájába.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 03, 2024 11:31:18
x17)
Szerencsére!
nemet mondtak
(
x4)
Jun 03, 2024 11:33:59
x4)
És akkor az nem a magánéleted része, hogy hogyan szopott le a tibi, hogyan masszírozta a golyóidat, hogyan élveztél a szájába? Csak azért mert az utóbbiakról loopoltál szinte egész múlt héten.
40 évig szüzeskedett a púpos torzsszülött, kivételes élmény neki, hogy végre valaki magára engedte. Ráadásul még a buzidémon is egyből utat törhetett magának, persze csak olyan tessék-lássék elbaszott sodis módon, hogy nyelftanilak még kimatyarászhatóan hetero maradjon az incel fatászpika.
A másik, hogy már egyre kevesebb sikerélménye van, de a provokáláshoz, hergeléshez még nagyon ért ez a kibaszott féreg. Tudja jól, hogy mennyire nem kíváncsi senki az abarrált szarságaira, és azért szajkózza teli vigyorral a közönségének.
Ugyanaz, mint a magamutogatása. Az is cak a hergelésről, provokálásról, megbotránkoztatásról szól. Aljas egy geciláda ez, minden szenvedést megérdemel.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 03, 2024 11:46:28
x17)
Na felolvassuk azt az elutasító levelet te buzi?
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Jun 03, 2024 11:47:22
x11)
Azt is tizenötmillió fütyiért. Tökéletesen mutatja, mekkora csődtömeg az élete, hogy még a csúcspontok is olyanok, ami másnak a mélypont lenne.
keserke
(
x4)
Jun 03, 2024 11:48:49
x4)
Endre, hiába pofáztam el százszor, én is meg mások is, ha egy épelméjű ember rádnéz, egyből látja, hogy kurva nagy baj van. Még mindig nem érted, mi?
Kaffka Tibor helyett Kiss Endre Farkas fog rovarrá változni.
Bubuka
(
x13)
Jun 03, 2024 11:49:18
x13)
Ugye felajánlotta már a pszichológus Úr a pszichiátriát púpos? Mondta ugye, hogy jót tenne egy kis kezelés?
mikedp
(
x9)
Jun 03, 2024 11:50:00
x9)
Megvolt a pá pá PÁV púpom ?
KURVArangy
keserke
(
x4)
Jun 03, 2024 11:50:58
x4)
Ugye felajánlotta már a pszichológus Úr a pszichiátriát púpos? Mondta ugye, hogy jót tenne egy kis kezelés?
Egyébként nem akarod beperelni a pszichomókust, gyagya? Csúnyákat mondd és ír rólad, ráadásul a hőn áhított jogsihoz sem enged hozzá. Ilyenkor piszony perelni kell.
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 03, 2024 11:55:36
x12)
Na felolvassuk azt az elutasító levelet te buzi?
Biztos kelleni fog még pár nap, mire kikeresik az összes BNO-kódot, amit ráírhatnak a papírra.
Auti magyarázat
Jun 03, 2024 11:59:23
Megjött ma a válasz a PÁV kiértékeléséről. Mint ahogy mondottam volt, a reflex tesztek nagyon jól mentek! Az értékelésben szerepel, hogy intelligens vagyok, a pszichológus személyesen is elmondta -és, hogy nagy a fütyim-. Benne van a levélben igaz, hogy ez most nek sikerült, de mint mondtam, feszült voltam, nem tudtam koncentrálni a kérdésekre, Merci hibája az egész végső soron, szerintem ez érhető!
Az egészet egy véleményként kezelem! Hogy akkor , épp ott annak a szakembernek ez volt a véleménye, de ez nem fedi le az általanossàgban rám jellemező képességeket és állapotokat. Pont ezért ennek megfelelően helyén kezelve az egészet, beiratkozok egy bécsi iskolaba. A rutin megvan! Nyár végére számításaim szerint meglesz a jogosítvány!
Az egészet egy véleményként kezelem! Hogy akkor , épp ott annak a szakembernek ez volt a véleménye, de ez nem fedi le az általanossàgban rám jellemező képességeket és állapotokat. Pont ezért ennek megfelelően helyén kezelve az egészet, beiratkozok egy bécsi iskolaba. A rutin megvan! Nyár végére számításaim szerint meglesz a jogosítvány!
Jun 03, 2024 11:59:23
Fatászpika
(
x2)
Jun 03, 2024 12:00:41
x2)
Szerintem megvan hogy Laumóék hogyan szerzik a kuncsaftokat, persze a díjmentes rész az csak beetetés

Fatászpika
(
x2)
Jun 03, 2024 12:01:33
x2)
A kép persze Szegeden készült, többször is láttam már ilyeneket kitéve a piac környékén
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 03, 2024 12:08:08
x17)
Ja annak időkell de a melocsá egy email
Penzmento
(
x6)
Jun 03, 2024 12:18:24
x6)
Szerintem megvan hogy Laumóék hogyan szerzik a kuncsaftokat, persze a díjmentes rész az csak beetetés
Babúcsos Nyommdász úr készítette ezt a flyert?
Balogh
(
x1)
Jun 03, 2024 12:20:49
x1)
Aki azt hiszi, hogy a tranyót el lehet tiltani a fikástól, az nagyon rossz úton jár. A tranyó folyamatos kontaktot tart vele, mert tudja jól, hogy a bálnánál nem tud hónapokig maradni.
Miért nem tud maradni? - Mert soha semmilyen normális élethez nem tud alkalmazkodni. Egy darabig lehet kordába tartani, de az nem évek és nem több hónap.
Én min 2 hetet max egy hónapot adok, hogy pszichiátriai eset kitörjön abból a közegből, ahol irányítani akarják.
Ez olyan biztos, mint a fikás "utolsó" lájvja.
Fikás! Tudod mii a dolgod? Tessék utalni a segélyből a szerelmednek és akkor csak a tiéd lesz! Xd (majdnem)
Miért nem tud maradni? - Mert soha semmilyen normális élethez nem tud alkalmazkodni. Egy darabig lehet kordába tartani, de az nem évek és nem több hónap.
Én min 2 hetet max egy hónapot adok, hogy pszichiátriai eset kitörjön abból a közegből, ahol irányítani akarják.
Fikás! Tudod mii a dolgod? Tessék utalni a segélyből a szerelmednek és akkor csak a tiéd lesz! Xd (majdnem)
Summa
Jun 03, 2024 12:21:38
persze csak olyan tessék-lássék elbaszott sodis módon, hogy nyelftanilak még kimatyarászhatóan hetero maradjon az incel fatászpika.
Pontosítanék, ezzel próbálkozott... Na de sikerült? :D
Szerintem senki nem vette be.
Egyébként álláspontom szerint Sodi egy nagyon rendes érző szívű közösségért élő ember!
Ismersz még valakit aki képes elkölteni 60.000 eurót csak azért hogy ezt a pár ezer embert szórakoztassa akik követék az útját a dögkút felé?
na ugye!
Jun 03, 2024 12:21:38
-
Jun 03, 2024 12:30:26
Aki azt hiszi, hogy a tranyót el lehet tiltani a fikástól, az nagyon rossz úton jár. A tranyó folyamatos kontaktot tart vele, mert tudja jól, hogy a bálnánál nem tud hónapokig maradni.
én nem nevezném azért normális életvitelnek sem normál közegnek a laura melletti életet
ez a tibinek kedvező,eddig ingyen baszott mindenféle cigánnyal ,asodinak meg 10+ millába került a tibi ,ő kivétel
most van lehetősége orvosi undormány műtét korrigálásra (kétlem hogy megcsináltatja) de az mindenképp kedvező hogy pénzt kap a baszásért (fujj)
szerintem tibi tudja hogy nagyon is jó helyen van a lamantinnál ezért sem ellenkezik a tiltás ellen :DD a két ingyenélő szardarab egymásra talált :DD egyik sem nevezhető nőnek,vagy ezért vagy azért
Jun 03, 2024 12:30:26
Sztrapacska
(
x6)
Jun 03, 2024 12:36:08
x6)
Ügyfélszerző tölcsér ami először Tibor seggébe, aztán pedig zsarolásba torkollik.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2024 12:36:16
x37)
Ez a nap csak négy oldal volt? Ilyen sem mostanában történt
4 oldal úgy, hogy Sneci elvileg már reggel visszavonult -most már végleg- a fiteózástól. Úgy érzem, valami nem stimmel :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 03, 2024 12:42:52
x38)
Egy ketyós srác PÁV szakpszichológusokat provokál maga ellen. Minden stimmel.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az unalom nagy úr
Jun 03, 2024 12:45:17
Kimaradtam pár napig, most nézem a lájfszokat és flokkokat, mi a franctól sejpeg újabban ennyire ez a retardált?
Jun 03, 2024 12:45:17
Balogh
(
x1)
Jun 03, 2024 12:45:18
x1)
[quote=-]én nem nevezném azért normális életvitelnek sem normál közegnek a laura melletti életet
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2024 12:45:41
x37)
Ha megérkezik a hivatalos PÁV-papír, akkor el fog füstölni az autipajzs. Az a kérdés, hogy lesz-e elég részeg a nyomorult ahhoz, hogy megfellebbezze a döntést, és bepróbáljon még egy kört, hátha másodjára sikerül. :D Imára kulcsolt kézzel várom, hogy leégjen a pajzsgenerátor, és a visszavonult fiteós egy kiadós őrjöngéssel térjen vissza. Lesz minden, pepszi szigorlat, összeesküvés, trollok, szegedi kurvák, mindenki hibás lesz, csak ő nem.
Balogh
(
x1)
Jun 03, 2024 12:48:12
x1)
Ha megérkezik a hivatalos PÁV-papír, akkor el fog füstölni az autipajzs. Az a kérdés, hogy lesz-e elég részeg a nyomorult ahhoz, hogy megfellebbezze a döntést, és bepróbáljon még egy kört, hátha másodjára sikerül. :D Imára kulcsolt kézzel várom, hogy leégjen a pajzsgenerátor, és a visszavonult fiteós egy kiadós őrjöngéssel térjen vissza. Lesz minden, pepszi szigorlat, összeesküvés, trollok, szegedi kurvák, mindenki hibás lesz, csak ő nem.
Egyértelmű a fellebbezés. Sőt! Azt is meg fogja magyarázni, hogy pozitívan retardárt és ennek előnye is van. Mindenki hibás mindenért, csak a hiányzó agysejtes nem lesz az.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2024 13:00:44
x37)
Megfellebbezi úgy, hogy maga ismerte el, hogy a pszichológus megsúgta neki, hogy nem látja értelmét. A reflex/neurológiai teszten is úgy kellett terelgetni, hogy ne javítson bele, ne nyomkodja összevissza, stb, ezt is elpöttyentette. Nagyon meglepődnék, ha azon átment volna, max az autipajzs szűri úgy az infót, hogy "magamhoz képest meglepően jól teljesítettem".
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2024 13:05:08
x37)
Tibinek 6 általánossal PÁV II-je van, asodi pedig 28 etyetemi félévvel elhasalt a PÁV IV-en.
tyodika
Jun 03, 2024 13:05:55
Magatyan funktyionyájó autyistya a tyodi höhö
Jun 03, 2024 13:05:55
kripli figyelő
(
x12)
Jun 03, 2024 13:06:10
x12)
Jun 03, 2024 13:06:10
Aki azt hiszi, hogy a tranyót el lehet tiltani a fikástól, az nagyon rossz úton jár.
Ez lényegtelen.Ha nincs pénz nincs kapcsolat.Ennyi a főszabály.Elég ha gyagyás nem tudja fizetni. Jun 03, 2024 13:06:10
40_éves_junior
(
x6)
Jun 03, 2024 13:14:34
x6)
Tibinek 6 általánossal PÁV II-je van, asodi pedig 28 etyetemi félévvel elhasalt a PÁV IV-en.
Egy autista hajléktalan bukásokat provokál maga ellen, szerintem ez érthető.
Tibor kisajkai
Jun 03, 2024 13:19:01
Ül a migránsképzőn, tibor gumicsöcsein mereng és néha összerezzen a pénteki bukás autipajzsra mért csapásától.
friss jogsis troll
Jun 03, 2024 13:19:01
nemet mondtak
(
x4)
Jun 03, 2024 13:31:49
x4)

Ekkor még nem akartál a PÁVról beszélni, most pedig, a kötelező órák négyszeresét levezetve meg már nem akarsz róla?
Nagyon nevetek. :D
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 03, 2024 13:31:53
x23)
Dehogy jön be. Tibit én onnan ismerem föleg, mikor megismerkedett a gyagyásal 2021 vége felé (Október-November). És ha jól tudom elötte max 0.5 évet volt hajléktalan Judkával, az ellőt volt valami pesti lakásuk, ahol éltek. Tehát volt 0.5 évet hajléktalan majd rá akaszkodott a gyagyásra és kezdetét vette a Linzi, se veled se nélküled kaland, még hármasba. Ez még 2021 "telén" volt. Majd tavasszal szétmenetek kb 2 hónapra. Hogy aztán a ATOS után megint ráakaszkodjon a gyagyásra és lehúzón vele kettesbe 3/4 évet Bécsbe. Ami azért nem kis teljesítmény tőle, ismerve az elmebeteg gyagyást. Az is csak azért ért véget 2023 februárjába, mert csóró szar lett a gyagyás, ami miatt a macskaólig kellet menekülnie. Ja és erről jut eszembe, hogy ezek után 2023 nyarán amint lehetősége lett rá, a csöves szálló helyett inkább a púpszászi macskaólat választotta. Egészen addig míg onnan nem baszta ki Golda. Szóval szerintem ezekből is látszik hogy menyire nem jön be neki az a bizonyos hajléktalan élet. Hanem helyette a vele járó "szabadság" az ami bejön neki. Ezt viszont ugyanúgy megkapja a trashribanctól is, ahogy megkapta a gyagyástól is.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 03, 2024 13:32:01
x13)
Ha megérkezik a hivatalos PÁV-papír, akkor el fog füstölni az autipajzs.
Már most a Géjzát hibáztatja érte, mert előtte "felkúrták az agyát" és nem tudott koncentrálni. Mint egy debil csecsemő, mindig más a hibás.
banshee
(
x24)
Jun 03, 2024 13:43:47
x24)
Akkor Gayzát kell beperelni. Nincs más megoldás. Piszony...
halászlé
(
x24)
Jun 03, 2024 13:45:52
x24)
Dehogy jön be....
sajnos, kialakult a két véglény között valami kötődés. ez a kötelék hol erősebb, hol gyengébb, a púp anyagi helyzetétől függően.
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™