Tejmészetesen kezeli.
Nála egy normális ember logikája mentén kár gondolkozni szvsz.
Kvázi ő a wishes Forrest Gump!
Az,hogy random elkezd bandzsítani, meg selypíteni mind az agykárosodás része. Szerintem csak az instant halál azért nem következik be nála mert évek óta edzi a szervezetét ( mint ahogy a Bartos möster is )
Lehet a naponta elfogyasztott 14+ sör segít egy kicsit.
Végülis. Gondoljunk csak bele, neki is van egy mamája meg egy Jennyje. Remélem itt is ugyanaz lesz a végkifejlet, mint a filmben, értem ezt most a transzvesztitara.
Én is erre gondolok, hogy lehet emiatt van adásszünet.
Spoiler: Ki fog fizetni 500 EUR bánót (többet csak azért nem mert nincs), amit leírnak a pár 1000 EUR-s tartozásából és telefon nélkül fog távozni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hogy lehetséges az, hogy Endre ennyi ideg, stressz, és egyebek után nem kap spontán idegösszeomlást vagy minimum egy agyvérzést?
Az autipajzs miatt nem fogja fel azt a valódi veszélyt amiben van. Ködösít, hetyetyézik. Pl ha jön egy levél amiben hivatalos felszolítás van: "Amíg nem veszem át addig nem érint" stb...
Valszeg akkor se fogja felfogni milyen helyzetbe keverte magát ha kezdődik a Blaha évad és nemhogy egy telefonja, de egy lyukas gatyája sem lesz
Vagy szokás szerint hazudozik, nem volt tárgyalás, csak annak is hetyetyézett és le lett tiltva. Nem feltétlenül nem adta már el valami arabnak a keletiben a sztojka. De ne legyen igazam.
Igen, Endi a Raiffeisenes ügyintéző :D
youtu.be/5A5WtvzgsAY
blabla
Futásban biztos legyőzte volna Sztojkát, még azzal a kamu térdkötözővel is úgy sprintelt volna mint a nyúl, láttuk már eleget a trafó gecit menekülni :D
blabla
Megkérlek, minden hithű Bartosista párttársam nevèben, semmilyen párhuzamot ne vonj a Stoki-Möster relációban. Nem akarod te magadra haragitani a vadmèheket! NSZKSZ!
A b@szodj meg nem káromkodás. Inkább tanács!
De hiszen már tudjuk, Kiss Endre Farkas néven van a telefonkönyvben :D és egy Samsung készülék tartozik hozzá
Lehet telefont vesz.
Punszisza a lekjopp!
Az ostoba embereknél megfigyelhető egyfajta sajátos tompaság, aminek hatására, mintha nem nem érnének el a tudatukig bizonyos események. Sokszor fel sem fogják, hogy ami történt/történik/fog történni, az mennyire káros az életükre nézve. A gnómnál is ugyanez van, csak nála ez csúcsra van járatva. A snecólógusok ezt hívják autipajzsnak.
Természetesen néha előfordul, hogy akkora csapás éri a sodrák púpját, hogy még az autipajzs sem tud védelmet nyújtani.
Ilyenkor vannak a nagyobb összeomlások - de ez nem tart sokáig - relatíve hamar kiheveri és ott folytatja, ahol korábban abbahagyta.
A folyamatos alkoholos állapot felfogható egyfajta autipajzs tuningnak is - így még hatékonyabb a működése. Persze ezért súlyos árat kell a gyagyásnak fizetnie. Fizikailag rohamos tempóban épül lefelé, másrészt, az amúgy sem túl acélos kognitív képességei ilyenkor még alacsonyabbra szintre süllyednek.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Volt délelőtt valamilyen muszájidőpontja, ami miatt stresszelt a viselkedése alapján. Ennyit tudunk nagyjából.
Az "autipajzs" egy snecológiai kifejezés, de bolond Endinél tényleg létezik.
Papíros elmebeteg, az a három agysejtje tejesen máshogyan működik, mint a normális embereknél.
Az ital mellett rákapott a pszichiátriai, vényköteles gyógyszerekre, de teljesen random alapon, ami van, beszedi.
Ezek alkohollal kombinálva jót tesznek majd annak a pár kóbor agysejtnek, amik abban az ormótlan nagy koponyájában lézengenek, légüres térben.
A májának is, mert az alkohol mellett bonthatja le a gyógyszert is, nulla hasznos tápanyag mellett.
Ettől még az alien pörkűtt is jobb volt, de azt sem bírta lenyelni az aberrált.
Nyem fatyok szürke egér
Bocsánat keverem, Szigethy TH-val az a másik bűnöző haverja a Villám.
Szerintem azt a buta cigány is tudja már hogy iphoneokkal már nem éri meg annyira seftelni a jelkód miatt.
Hogy lehetséges az, hogy Endre ennyi ideg, stressz, és egyebek után nem kap spontán idegösszeomlást vagy minimum egy agyvérzést?
A fikás összes, számunkra értelmezhetetlen cselekedete visszavezethető arra a pontra, amikor golda lepasszolta a problémás gyerekét a nagymamának, mert ő nem tudta kezelni.
Ott a gyagyás olyan szinten traumatizálódott, hogy azóta sem állt fel belőle és egészen egyszerűen meg is rekedt azon a négy-ötéves gyermeki szinten, ahol az embernek még nincs félelemérzete és nem méri fel a tettei súlyát.
Ennek a lepasszolásnak a következménye a kötődési zavara, az összes zavara a felnőtt pár- és baráti kapcsolataiban, és az is, hogy nem tud önmagával kettesben egyetlen percet sem eltölteni. Ami egy egészséges, felnőtt embernek természetes igénye (az ún. énidő), az a fikásnak maga a pokol.
Hogy miért nem omlik össze?
1. van egy elég stabil(nak tűnő) autipajzsa, ami épp azt a célt szolgálja, hogy túlélje az elbaszott életét, az újabbnál újabb szartengereket, amik a nyakába ömlenek
2. Rivo Robi, Alkohol Aladár és a többi kispajtás nem véletlenül gyakori vendégek a kis endre életében
3. endrét nem érdemes felnőtt, "normális" emberekhez hasonlítani, mert ő nem az. Ő egy beteg, gondozásra/gyámságra szoruló kisgyermek, aki nem fogja fel, hogy mi zajlik kórülötte.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
3. endrét nem érdemes felnőtt, "normális" emberekhez hasonlítani, mert ő nem az. Ő egy beteg, gondozásra/gyámságra szoruló kisgyermek, aki nem fogja fel, hogy mi zajlik kórülötte.
Es pont ez az oka annak, hogy aki eloszor talalkozik az endrevel, esik abba a csapdaba, hogy egy mentalisan beteg, szanni valo, segitsegre szorulo emberkent! kezelje. (En is beleestem ebbe a hibaba, nem tagadom.)
Nem! Az endre nem ember, nem erdemel szanalmat, nem erdemel segitseget es nem erdemel kegyelmet.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerintem beteg Endre így született, ha Golda nem passzolja le a nagyinak, akkor sem lett volna belőle semmi.
Egyszerűen selejt, génhibás, a természet tévedése, mit mondjak még?
Az a szerencséje, hogy a 20-21. században született és nőtt fel.
Semmi mást nem lehet felhozni a mentségére.
Szerencse, hogy még itt sem tudott szaporodni a mutáns féreg!
Oké, de akkor szegény nagymamáját miért rémisztgette mindig azzal kisgyerekként, hogy a sínek közé megy majd játszani? Mert ez a vonal nem vezethető vissza az őt elhanyagoló/lepasszoló anyjához.
Inkább szerintem az van, hogy ez a nyomorult ilyennek született és mindig másoknál felsőbb rendűnek gondolta magát.A púposnak az lenne a legnagyobb érvágás, ha senki nem foglalkozna vele. Nem nézné/hallgatná senki a makogásait,hanem levegőnek tekintenék.
Szerintem meg inkább elsodikázza az egészet és loopol majd róla szakadatlan (mint vérvétel, döblingi eset, tranyó 110000 etc.). Aztán a témát feledésbe meríti, és a Tanszék fogja alkalmanként erre a viselt dolgára (is) emlékeztetni.
Ez meg az én jóslatom
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Lassan másfél éve, hogy követem Endre "munkásságát". Soha egy pillanatra sem sajnáltam. Az első videó amit láttam tőle, pont a Jutka lego live volt... Úgyhogy...
És tényleg ebből mehetne a berlini álom! Okos vagy Stoki. Jól jön most a cigány köcsön. Igaz előlük nem logsz meg + Golda mamát is szemmel tarthatják félszemmel. Egy kis unokázos ez az. (Már mint ha nem lenné buzi és összejött volna egy igazi pinással).
Egész életedre eltarthatod a jászapáti bodza Ogre maffiát.
+50 FT
Eddig igen. De szintre pillanatról-pillanatra változik minden, úgyhogy még bármi lehet...
Most pár nap snecológiai ünnepnap van
Punszisza a lekjopp!
Legnagyobb vesztesége a faszpina...
Mi van, ha Endi azért csinálta az egész tegnapi előadást, mert unokázásnak álcázva akarja kiszedni Sztojkáék segítségével Goldából a maradék manit?
szerintem túlgondolod, endre csak a következő sörvásárlásig tud gondolkodni. tegnap is akkor kezdett el igazán aggódni amikor tudta, hogy jászapátin már nem lesz sörvásárlás.
le vagy tiltva, kurva anyád
Akkor két dologgal nem számolt:
1. Golda egy letört széklábat nem adna azért hogy a fiacskáját kihúzza a szarból, nem hogy pénzt.
2. Pénzt kicsalni nem lehet a rafkós vén kurvától, ha meg erővel akarják elvenni olyan héber rikácsolást csap amit a megyei rendőrfőkapitányságon is meghallanak.
Utána meg a tetracsavar, miszerint Endre szimplán egy ostoba kretén.
Akit a lamantin vett el tőle, Hahó prof közreműködésével. . Az a lamantin aki miatt, minimum 3x borult el az "agya" lásd HALÁL,HALÁL,HALÁL videó. És aki többek közt kibaszata az évi 60.000 eurós ATOSZ-tól.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Kezdődik a Szent Háború. Egy harcos vallás a pedofilok elpusztításának nevében. Az út vége az Édenkert.
És te a samsungot tegnap este óta?
Punszisza a lekjopp!
Nya jó, gye hány felijatkozód van?
Nya utye.
Sikerült tegnap meggyőznöd a Fremeneket hogy te vagy a Kiválasztott? Megízlelted a fűszerüket?
Ha bármi jó történt volna vele ma, akkor már mutogatná a ragyás fejét flokkban. Az elmúlt időszakban ha (magához képest) sokáig kussolt az majdnem mindig jót jelentett nekünk.
Lehugyoztak help!
Lehet az volt a nagybetűs TERV, hogy miután egyedül visszaszerezte a Samsungot az Orbitrágókat mutogatva nagy büszkén elújságolja nekünk, hogy megoldotta. Csak hát aztán történelmileg úgy alakult, hogy meghívta az egész családot 60 ezer Forintért ebédelni, az öregnek kifizette a bánópénzt plusz a bírságot és most Jenesnek/Goldának loopol.
Fura mód, sem a régit, sem az újakat nem láttam, de az összes dűne könyvet olvastam - ami Frank Herbert-től származik. Amit a fia biggyesztett hozzá, azok nem sikerültek túl jól. Ettől függetlenül a dűne a sci-fi sarokköve.
Szent meggyőződésem, hogy Sodit az öreg Harkonnen bárónak kellene ajándékozni, rendelkezzék vele belátása szerint.
tc-n fent van a 8oras
Pedig Endre a főszereplő twink fiúra ugrik 🥺
A harkonnen rabszolgaságot lehet még élvezné is a buheró.

Lehugyoztak help!
Szerintem már nincs túlságosan messze az az idő, mikor ezek a fillérek fognak dönteni élet és halál között. Nem árt, ha megtanulja becsülni ezeket a pénzeket.
Cserébe pár száz ezer vesztesége lett belőle.
Mit kezdene vele? Az is pedofil, a fiatal fiúkat szereti.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
ha jól számolom 80.000 óra lájfsz alatt bejön a tiktokmobil ára. Jól csinálod gyagya.
Lehugyoztak help!
De nekem van Samsungom.. 2 is..Az 2vel pont több mint neked
Punszisza a lekjopp!
Az új Feyd Rautha jobban tetszene Endrének:

Ha nem lesz miből nehéz lesz
Punszisza a lekjopp!
bomladozó macskaól
Jun 25, 2024 17:05:19
Hogy lehetséges az...
Tejmészetesen kezeli.
Nála egy normális ember logikája mentén kár gondolkozni szvsz.
Jun 25, 2024 17:05:19
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 17:05:22
x21)
Papíros elmebeteg. Alkalmazkodási zavaros, félkegyelmű. Fel sem fogja mi történik körülötte.
Flixbus utas
(
x1)
Jun 25, 2024 17:05:25
x1)
Kedves tanszék, egy lehetségesen ostoba kérdésem van felétek.
Ugyan hosszú ideje követem már a Gyagyást, de ez az elmúlt hét nagyon erős volt.
Ugyan hosszú ideje követem már a Gyagyást, de ez az elmúlt hét nagyon erős volt.
Az,hogy random elkezd bandzsítani, meg selypíteni mind az agykárosodás része. Szerintem csak az instant halál azért nem következik be nála mert évek óta edzi a szervezetét ( mint ahogy a Bartos möster is )
RECSKABUNKER
(
x3)
Jun 25, 2024 17:06:04
x3)
Lehet a naponta elfogyasztott 14+ sör segít egy kicsit.
Gunnar
(
x2)
Jun 25, 2024 17:06:40
x2)
Amekkora mázlista volt, hogy élve megúszta az éjjelt, lehet akkora balek, hogy már útban van Jászapáti felé ahol ma már kifilézik addig süsüzik a Samsung miatt.
blabla
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 17:08:04
x21)
Végülis. Gondoljunk csak bele, neki is van egy mamája meg egy Jennyje. Remélem itt is ugyanaz lesz a végkifejlet, mint a filmben, értem ezt most a transzvesztitara.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 25, 2024 17:08:25
x2)
Amekkora mázlista volt, hogy élve megúszta az éjjelt, lehet akkora balek, hogy már útban van Jászapáti felé ahol ma már kifilézik addig süsüzik a Samsung miatt.
Én is erre gondolok, hogy lehet emiatt van adásszünet.
SyntaxError
(
x24)
Jun 25, 2024 17:08:36
x24)
Spoiler: Ki fog fizetni 500 EUR bánót (többet csak azért nem mert nincs), amit leírnak a pár 1000 EUR-s tartozásából és telefon nélkül fog távozni.
Vaják
(
x6)
Jun 25, 2024 17:09:15
x6)
Az autipajzs miatt nem fogja fel azt a valódi veszélyt amiben van. Ködösít, hetyetyézik. Pl ha jön egy levél amiben hivatalos felszolítás van: "Amíg nem veszem át addig nem érint" stb...
Valszeg akkor se fogja felfogni milyen helyzetbe keverte magát ha kezdődik a Blaha évad és nemhogy egy telefonja, de egy lyukas gatyája sem lesz
-
Jun 25, 2024 17:10:58
Ahogy èn tudom elképzelni a “tàrgyalást”
- deee de de kell a telefonom. Faszom. Azon van az életem, a kártyáim. Pinkódok.
- igen? Ennyi minden? Akkor dràgább lesz a visszaszerzése.
-najó, ezt ne ne nee, szánok rá 30 ezret. Oké legyen 60. Vagyis 50 ezer.
-Stoki! Megmondtam tegnap, a védelmem alatt állsz, ezért visszaszerzem neked 400 ezerért!
- deee de de kell a telefonom. Faszom. Azon van az életem, a kártyáim. Pinkódok.
-Stoki! Megmondtam tegnap, a védelmem alatt állsz, ezért visszaszerzem neked 400 ezerért!
Jun 25, 2024 17:10:58
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 25, 2024 17:12:28
x2)
Ahogy èn tudom elképzelni a “tàrgyalást”
Vagy szokás szerint hazudozik, nem volt tárgyalás, csak annak is hetyetyézett és le lett tiltva. Nem feltétlenül nem adta már el valami arabnak a keletiben a sztojka. De ne legyen igazam.
Gunnar
(
x2)
Jun 25, 2024 17:13:37
x2)
Igen, Endi a Raiffeisenes ügyintéző :D
youtu.be/5A5WtvzgsAY
kxytop
Jun 25, 2024 17:13:47
Érdemes a Tiktokon írni ezeknek a csajoknak,hogy ha tudják adják meg Sztojka úr telefonszámát.
Tuti lenne pár infó az öregtől.
:)
Jun 25, 2024 17:13:47
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 25, 2024 17:13:48
x8)
Ha a komlói verőlegény vele lett volna, akkor simán inasba teszi a Sztojkát. Azért ne felejtsük, hogy rönkökkel edzett mint Conan a barbár.
Heki a traki
Gunnar
(
x2)
Jun 25, 2024 17:15:39
x2)
Ha a komlói verőlegény vele lett volna, akkor simán inasba teszi a Sztojkát. Azért ne felejtsük, hogy rönkökkel edzett mint Conan a barbár.
Futásban biztos legyőzte volna Sztojkát, még azzal a kamu térdkötözővel is úgy sprintelt volna mint a nyúl, láttuk már eleget a trafó gecit menekülni :D
Tetvek_mezeje
Jun 25, 2024 17:18:17
Megkérlek, minden hithű Bartosista párttársam nevèben, semmilyen párhuzamot ne vonj a Stoki-Möster relációban. Nem akarod te magadra haragitani a vadmèheket! NSZKSZ!
Jun 25, 2024 17:18:17
Soderák
(
x1)
Jun 25, 2024 17:18:33
x1)
Nem baj gyagyás, ezután se hallgass a trollszokra, te mindent kezelsz
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Negermann
Jun 25, 2024 17:19:07
Nagyszerű volt az utóbbi pár napban a műsor, hatalmas forma az összes új karakter akit behozott a Legnagyobb Forgókönyvíró. Minden elismerésem neki és a snecológus kollegáknak a helyszíni dokumentációkért, mert ha nem látnám a szememmel nem hinném el hogy ekkora kretén létezik.
Jun 25, 2024 17:19:07
Flixbus utas
(
x1)
Jun 25, 2024 17:21:18
x1)
Érdemes a Tiktokon írni ezeknek a csajoknak,hogy ha tudják adják meg Sztojka úr telefonszámát.
De hiszen már tudjuk, Kiss Endre Farkas néven van a telefonkönyvben :D és egy Samsung készülék tartozik hozzá
-
Jun 25, 2024 17:22:50
Endre, szerintem egy girosztálért visszaadják a telefont.
Jun 25, 2024 17:22:50
keserke
(
x4)
Jun 25, 2024 17:25:06
x4)
Egyébként mit csinál Bécsben? Még mindig megy a migiritanfolyam? Meddig fog ez tartani? Őszig? Nincs nyári szünet?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 17:25:41
x17)
Egyébként mit csinál Bécsben? Még mindig megy a migiritanfolyam? Meddig fog ez tartani? Őszig? Nincs nyári szünet?
Lehet telefont vesz.
Spybike
Jun 25, 2024 17:28:15
Stoki ez is azért van mert anno a Sherlock Porkstól nem kértél engem. Most már lennének cellainformációk és már tekerhetnél is oda keresgélni, becsöngetni és feltúrni a házakat/pincéket/padlásokat.
Jun 25, 2024 17:28:15
SodiTitkosRajongója
Jun 25, 2024 17:28:51
Az ostoba embereknél megfigyelhető egyfajta sajátos tompaság, aminek hatására, mintha nem nem érnének el a tudatukig bizonyos események. Sokszor fel sem fogják, hogy ami történt/történik/fog történni, az mennyire káros az életükre nézve. A gnómnál is ugyanez van, csak nála ez csúcsra van járatva. A snecólógusok ezt hívják autipajzsnak.
Természetesen néha előfordul, hogy akkora csapás éri a sodrák púpját, hogy még az autipajzs sem tud védelmet nyújtani.
Ilyenkor vannak a nagyobb összeomlások - de ez nem tart sokáig - relatíve hamar kiheveri és ott folytatja, ahol korábban abbahagyta.
A folyamatos alkoholos állapot felfogható egyfajta autipajzs tuningnak is - így még hatékonyabb a működése. Persze ezért súlyos árat kell a gyagyásnak fizetnie. Fizikailag rohamos tempóban épül lefelé, másrészt, az amúgy sem túl acélos kognitív képességei ilyenkor még alacsonyabbra szintre süllyednek.
Jun 25, 2024 17:28:51
-
Jun 25, 2024 17:29:01
Volt délelőtt valamilyen muszájidőpontja, ami miatt stresszelt a viselkedése alapján. Ennyit tudunk nagyjából.
Jun 25, 2024 17:29:01
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 25, 2024 17:29:59
x11)
Az "autipajzs" egy snecológiai kifejezés, de bolond Endinél tényleg létezik.
Papíros elmebeteg, az a három agysejtje tejesen máshogyan működik, mint a normális embereknél.
Az ital mellett rákapott a pszichiátriai, vényköteles gyógyszerekre, de teljesen random alapon, ami van, beszedi.
Ezek alkohollal kombinálva jót tesznek majd annak a pár kóbor agysejtnek, amik abban az ormótlan nagy koponyájában lézengenek, légüres térben.
A májának is, mert az alkohol mellett bonthatja le a gyógyszert is, nulla hasznos tápanyag mellett.
Ettől még az alien pörkűtt is jobb volt, de azt sem bírta lenyelni az aberrált.
keserke
(
x4)
Jun 25, 2024 17:31:01
x4)
Tehát akkor végül is már csak a bírósági ügyeire jár vissza és ezt fizetteti az osztrák állammal + ami segílykét meg hitelkét meg miegymást még be tud húzni. Dolgozni ki fog, stoki?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Álsodi
Jun 25, 2024 17:32:26
Tehát akkor végül is már csak a bírósági ügyeire jár vissza és ezt fizetteti az osztrák állammal + ami segílykét meg hitelkét meg miegymást még be tud húzni. Dolgozni ki fog, stoki?
Nyem fatyok szürke egér
Jun 25, 2024 17:32:26
Flixbus utas
(
x1)
Jun 25, 2024 17:32:28
x1)
Simán elképzelhető az is, hogy a Sztojka aki ezek szerint valójában Szigeti család felé fog kialakulni olyan beteges vonzódás mint ami Andi/Tibor/Márk/Laura stb felé volt idáig. Ez meg ugye beteges zaklatásban nyilvánul meg mindig Endrénél, valamint róluk való leakelésben és fenyegetőzésben meg zsarolásban. Az öreg és családja a tegnapiak tapasztalata alapján lopásban,rablásbam illetve kábszerben utazik. Na most képzeljük el ahpgy Endre lékelget róluk full bebaszba a fórumon. A Macskaól még aznap éijel lángolni fog
kripli figyelő
(
x12)
Jun 25, 2024 17:34:55
x12)
Gyagyásnak fel sem tűnik mi történt.Ha egy tolvaj cigány választhat a régebbi samsung és az új iphone közül akkor tudjuk melyiket viszi.Hogy történhetett az hogy a szarabb telefont vette el,amin viszont rajta van gyagyás minden adata.Véletlen lenne?
ügyeleteshüje
Jun 25, 2024 17:34:59
Kedvenc részem tegnapról :
-Random troll : Sztojka mennyibe kerül nálad a védelmi pénz?
-Sztojka : HEHEHEHEE nem lesz soooook!
-Random troll : De mégis mennyi?
-Sztojka : Majd megoldódik, mindennek eljön az ideje HEHEHEHEHEHEHEH bohócok mindig vannak NEM?
idő : 7:08.19
normálishüje
-Random troll : Sztojka mennyibe kerül nálad a védelmi pénz?
-Sztojka : HEHEHEHEE nem lesz soooook!
-Random troll : De mégis mennyi?
-Sztojka : Majd megoldódik, mindennek eljön az ideje HEHEHEHEHEHEHEH bohócok mindig vannak NEM?
idő : 7:08.19
Jun 25, 2024 17:34:59
Darth Tibor
(
x8)
Jun 25, 2024 17:40:58
x8)
Ha Szántó klán nem adja vissza a samsungot Stokinak, akkor bizony bűnözők, és el kell venni Emesét Zsoltitól!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Flixbus utas
(
x1)
Jun 25, 2024 17:42:09
x1)
Simán elképzelhető az is, hogy a Sztojka aki ezek szerint valójában Szigeti család felé fog kialakulni olyan beteges vonzódás mint ami Andi/Tibor/Márk/Laura stb felé volt idáig. Ez meg ugye beteges zaklatásban nyilvánul meg mindig Endrénél, valamint róluk való leakelésben és fenyegetőzésben meg zsarolásban. Az öreg és családja a tegnapiak tapasztalata alapján lopásban,rablásbam illetve kábszerben utazik. Na most képzeljük el ahpgy Endre lékelget róluk full bebaszba a fórumon. A Macskaól még aznap éijel lángolni fog
Bocsánat keverem, Szigethy TH-val az a másik bűnöző haverja a Villám.
OmlosHal
(
x1)
Jun 25, 2024 17:43:04
x1)
Gyagyásnak fel sem tűnik mi történt.Ha egy tolvaj cigány választhat a régebbi samsung és az új iphone közül akkor tudjuk melyiket viszi.Hogy történhetett az hogy a szarabb telefont vette el,amin viszont rajta van gyagyás minden adata.Véletlen lenne?
Szerintem azt a buta cigány is tudja már hogy iphoneokkal már nem éri meg annyira seftelni a jelkód miatt.
SyntaxError
(
x24)
Jun 25, 2024 17:46:41
x24)
Tényleg, a jászapátiak nem tudnak kölcsönt adni stokinak?
Elvégre stoki rászorul, az ilyen sefteseknek meg mindig van egy két elfekvő milliócsá a paplanban.
Sztojka úrnak is milyen szép "arany" nyaklánca volt.
Nem igaz, hogy nem tudnák kisegíteni a kis fifit pár milkóval.
Visszaadja, becsszó!
Elvégre stoki rászorul, az ilyen sefteseknek meg mindig van egy két elfekvő milliócsá a paplanban.
Sztojka úrnak is milyen szép "arany" nyaklánca volt.
Visszaadja, becsszó!
CafkaMarci
(
x6)
Jun 25, 2024 17:47:22
x6)
A fikás összes, számunkra értelmezhetetlen cselekedete visszavezethető arra a pontra, amikor golda lepasszolta a problémás gyerekét a nagymamának, mert ő nem tudta kezelni.
Ott a gyagyás olyan szinten traumatizálódott, hogy azóta sem állt fel belőle és egészen egyszerűen meg is rekedt azon a négy-ötéves gyermeki szinten, ahol az embernek még nincs félelemérzete és nem méri fel a tettei súlyát.
Ennek a lepasszolásnak a következménye a kötődési zavara, az összes zavara a felnőtt pár- és baráti kapcsolataiban, és az is, hogy nem tud önmagával kettesben egyetlen percet sem eltölteni. Ami egy egészséges, felnőtt embernek természetes igénye (az ún. énidő), az a fikásnak maga a pokol.
1. van egy elég stabil(nak tűnő) autipajzsa, ami épp azt a célt szolgálja, hogy túlélje az elbaszott életét, az újabbnál újabb szartengereket, amik a nyakába ömlenek
2. Rivo Robi, Alkohol Aladár és a többi kispajtás nem véletlenül gyakori vendégek a kis endre életében
cucksodi
(
x3)
Jun 25, 2024 17:48:46
x3)
Látod fikás ez jó müsor, semmi tibi loop vagy buzi propaganda, csak emberek élvezik a pillanatot.
Ilyen kell több!
puskapoj
Ilyen kell több!
gobesug
(
x30)
Jun 25, 2024 17:49:34
x30)
endre ilyen a huszonegyedik század! ;D
MaxPayne
(
x24)
Jun 25, 2024 17:59:15
x24)
Es pont ez az oka annak, hogy aki eloszor talalkozik az endrevel, esik abba a csapdaba, hogy egy mentalisan beteg, szanni valo, segitsegre szorulo emberkent! kezelje. (En is beleestem ebbe a hibaba, nem tagadom.)
Nem! Az endre nem ember, nem erdemel szanalmat, nem erdemel segitseget es nem erdemel kegyelmet.
sörtötbontok
(
x8)
Jun 25, 2024 18:00:04
x8)
Onnan lehet tudni, hogy Endre NAGYON szomorú, hogy a reggeli flokkban a sörtötkóstolás közben nem dúdolt (mint ahogy a Laura dúdolt Endre farkának állítólag).
Amikor stresszmentes nyugi van, mindig dúdol a sörtötnek a bécsi illetőségű hajléktalan.
Amikor stresszmentes nyugi van, mindig dúdol a sörtötnek a bécsi illetőségű hajléktalan.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 25, 2024 18:03:30
x11)
Szerintem beteg Endre így született, ha Golda nem passzolja le a nagyinak, akkor sem lett volna belőle semmi.
Egyszerűen selejt, génhibás, a természet tévedése, mit mondjak még?
Az a szerencséje, hogy a 20-21. században született és nőtt fel.
Semmi mást nem lehet felhozni a mentségére.
Szerencse, hogy még itt sem tudott szaporodni a mutáns féreg!
Százéves Pumukli
Jun 25, 2024 18:03:35
Oké, de akkor szegény nagymamáját miért rémisztgette mindig azzal kisgyerekként, hogy a sínek közé megy majd játszani? Mert ez a vonal nem vezethető vissza az őt elhanyagoló/lepasszoló anyjához.
Inkább szerintem az van, hogy ez a nyomorult ilyennek született és mindig másoknál felsőbb rendűnek gondolta magát.A púposnak az lenne a legnagyobb érvágás, ha senki nem foglalkozna vele. Nem nézné/hallgatná senki a makogásait,hanem levegőnek tekintenék.
Jun 25, 2024 18:03:35
JohnCramer
(
x1)
Jun 25, 2024 18:03:45
x1)
Szerintem meg inkább elsodikázza az egészet és loopol majd róla szakadatlan (mint vérvétel, döblingi eset, tranyó 110000 etc.). Aztán a témát feledésbe meríti, és a Tanszék fogja alkalmanként erre a viselt dolgára (is) emlékeztetni.
Ez meg az én jóslatom
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 18:04:56
x21)
Lassan másfél éve, hogy követem Endre "munkásságát". Soha egy pillanatra sem sajnáltam. Az első videó amit láttam tőle, pont a Jutka lego live volt... Úgyhogy...
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 25, 2024 18:06:38
x8)
Stokibuzi, felhívtad már a múltkori banki ügyintézőt, akire akkor rábasztad a telefont, a hitel miatt, hogy most le kellene tiltani a kéártyeneket,segitsen?
Remélem ö is rádbaszta a telefont,hogy old meg balfasz:-D
Remélem ö is rádbaszta a telefont,hogy old meg balfasz:-D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 18:13:34
x17)
Tök nyugis ez a mai nap srácok nem?
Punszisza a lekjopp!
elfeldett sörösüveg
Jun 25, 2024 18:14:33
Tényleg, a jászapátiak nem tudnak kölcsönt adni stokinak?
És tényleg ebből mehetne a berlini álom! Okos vagy Stoki. Jól jön most a cigány köcsön. Igaz előlük nem logsz meg + Golda mamát is szemmel tarthatják félszemmel. Egy kis unokázos ez az. (Már mint ha nem lenné buzi és összejött volna egy igazi pinással).
Egész életedre eltarthatod a jászapáti bodza Ogre maffiát.
Jun 25, 2024 18:14:33
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 25, 2024 18:17:06
x45)
A “komoly tárgyalás sztojkával”
- Tyeretném fisszakapnyi a samsunygom
- Az a bánó te csicska, tegnapi bírságom fizeted, lányomat szombaton elveszed
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
- Tyeretném fisszakapnyi a samsunygom
- Az a bánó te csicska, tegnapi bírságom fizeted, lányomat szombaton elveszed
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 18:20:36
x21)
Tök nyugis ez a mai nap srácok nem?
Eddig igen. De szintre pillanatról-pillanatra változik minden, úgyhogy még bármi lehet...
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 25, 2024 18:22:08
x23)
Ragyás Gyagyás, azért tűnt el a Samsung, mert egy impotens buzi vagy, akinek nem állt fel az éjjel a döglött fasza, hogy jól megcsinálja, Sztojka Úr, 2 mázsás unokahúgát.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 18:24:10
x17)
Most pár nap snecológiai ünnepnap van
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 18:25:41
x17)
Az utóbbi 2 hónapban mindenét elvesztette kb. Már ami maradt,ez mekkora szakadék azért,még szerencse hogy bolond,más már zártosztályon lenne emiatt
Punszisza a lekjopp!
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 18:26:37
x21)
Az utóbbi 2 hónapban mindenét elvesztette kb. Már ami maradt,ez mekkora szakadék azért,még szerencse hogy bolond,más már zártosztályon lenne emiatt
Gunnar
(
x2)
Jun 25, 2024 18:27:12
x2)
Gayza szerint még kb. 120k van a bittner pénzből amit már nem ad oda Golda a Púposnak.
Most jön a triplacsavar!
Mi van, ha Endi azért csinálta az egész tegnapi előadást, mert unokázásnak álcázva akarja kiszedni Sztojkáék segítségével Goldából a maradék manit?
blabla
Most jön a triplacsavar!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 25, 2024 18:27:47
x7)
képzeljük el ahogy endre úgy lesz férj és apuka, hogy sose baszott nővel.
és kik szoktak szűzen házasodni? azok a cigányok akiket 12 évesen férjhez adnak.
le vagy tiltva, kurva anyád
és kik szoktak szűzen házasodni? azok a cigányok akiket 12 évesen férjhez adnak.
Darth Tibor
(
x8)
Jun 25, 2024 18:28:55
x8)
Endre, ha elindul vissza gémeskút földjére, remélem Jászapáti felé kerül majd! Ha a telefonját nem is kapja vissza, de megint meghívhatja a szanaszét szemű cigánybuddhát egy gyros tálra!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Bubuka
(
x13)
Jun 25, 2024 18:29:44
x13)
Lesz ma vérző pofával önsajnáltatós live korcs? Vagy csak akkor ha egyáltalán marad mivel fotóznod azt az ocsmány rénszarvas pofádat?
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 25, 2024 18:30:52
x7)
szerintem túlgondolod, endre csak a következő sörvásárlásig tud gondolkodni. tegnap is akkor kezdett el igazán aggódni amikor tudta, hogy jászapátin már nem lesz sörvásárlás.
molos troll
(
x2)
Jun 25, 2024 18:31:06
x2)
Akkor két dologgal nem számolt:
1. Golda egy letört széklábat nem adna azért hogy a fiacskáját kihúzza a szarból, nem hogy pénzt.
2. Pénzt kicsalni nem lehet a rafkós vén kurvától, ha meg erővel akarják elvenni olyan héber rikácsolást csap amit a megyei rendőrfőkapitányságon is meghallanak.
SodiTitkosRajongója
Jun 25, 2024 18:31:24
Gayza szerint még kb. 120k van a bittner pénzből amit már nem ad oda Golda a Púposnak.
Most jön a triplacsavar!
Most jön a triplacsavar!
Utána meg a tetracsavar, miszerint Endre szimplán egy ostoba kretén.
Jun 25, 2024 18:31:24
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 25, 2024 18:32:26
x23)
Akit a lamantin vett el tőle, Hahó prof közreműködésével. . Az a lamantin aki miatt, minimum 3x borult el az "agya" lásd HALÁL,HALÁL,HALÁL videó. És aki többek közt kibaszata az évi 60.000 eurós ATOSZ-tól.
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 25, 2024 18:33:37
x4)
stoki, van elég söröd?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 25, 2024 18:35:33
x45)
Endre, igaz lehet hogy trollok a nevedben írnak Facebookon a cigány fiának hogy hergeljék?
Az nem lenne túl jó, tárgyalási szempontból
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Az nem lenne túl jó, tárgyalási szempontból
tyodika
Jun 25, 2024 18:36:10
Láttátok már a Dűnét?
Jun 25, 2024 18:36:10
Paul Atreides
Jun 25, 2024 18:37:48
Láttátok már a Dűnét?
Kezdődik a Szent Háború. Egy harcos vallás a pedofilok elpusztításának nevében. Az út vége az Édenkert.
Jun 25, 2024 18:37:48
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 18:39:06
x17)
Láttátok már a Dűnét?
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 25, 2024 18:39:07
x2)
Porondra korcs, itt a kontent.
Mi volt tegnap?
Mi volt ma Ausztriában?
Döbling?
Ogre?
Márk?
Ítélet?
Egy csomó loopolható téma, erre baszol megszólalni.
Mi volt tegnap?
Mi volt ma Ausztriában?
Döbling?
Ogre?
Márk?
Ítélet?
Egy csomó loopolható téma, erre baszol megszólalni.
MaxPayne
(
x24)
Jun 25, 2024 18:40:02
x24)
Nem mintha bannam, de engem meglep a pedofil ilyen szintu kussulasa.
Remelem ez tenyleg nagy bajt jelent!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
max5enutálnak
(
x47)
Jun 25, 2024 18:40:49
x47)
Stokibohóc, mikor mész vissza cigánycsicskának? Vár az asszony! Tibit meg veri a féltékenység!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
tyodika
Jun 25, 2024 18:42:17
Nya utye.
Jun 25, 2024 18:42:17
molos troll
(
x2)
Jun 25, 2024 18:42:47
x2)
Láttátok már a Dűnét?
Sikerült tegnap meggyőznöd a Fremeneket hogy te vagy a Kiválasztott? Megízlelted a fűszerüket?
mikedp
(
x9)
Jun 25, 2024 18:43:03
x9)
Ej de ideges lenne a faszpinás Lajosbára, ha most nem szegeden lenne. Még meg is vert volna Endi , mint a régi szép időkben mikor más húzta le rólad a pénzt helyette.
KURVArangy
Pisás Farmer
Jun 25, 2024 18:43:13
Ha bármi jó történt volna vele ma, akkor már mutogatná a ragyás fejét flokkban. Az elmúlt időszakban ha (magához képest) sokáig kussolt az majdnem mindig jót jelentett nekünk.
Jun 25, 2024 18:43:13
Flixbus utas
(
x1)
Jun 25, 2024 18:45:35
x1)
Lehet az volt a nagybetűs TERV, hogy miután egyedül visszaszerezte a Samsungot az Orbitrágókat mutogatva nagy büszkén elújságolja nekünk, hogy megoldotta. Csak hát aztán történelmileg úgy alakult, hogy meghívta az egész családot 60 ezer Forintért ebédelni, az öregnek kifizette a bánópénzt plusz a bírságot és most Jenesnek/Goldának loopol.
SodiTitkosRajongója
Jun 25, 2024 18:48:21
Láttátok már a Dűnét?
Fura mód, sem a régit, sem az újakat nem láttam, de az összes dűne könyvet olvastam - ami Frank Herbert-től származik. Amit a fia biggyesztett hozzá, azok nem sikerültek túl jól. Ettől függetlenül a dűne a sci-fi sarokköve.
Szent meggyőződésem, hogy Sodit az öreg Harkonnen bárónak kellene ajándékozni, rendelkezzék vele belátása szerint.
Jun 25, 2024 18:48:21
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 25, 2024 18:49:13
x21)
A tegnapi adásról van felvétel?
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Golda csiklója
(
x8)
Jun 25, 2024 18:49:17
x8)
Stoki! Szádban a broki.
O és K együtt OK és minden OK!!
gobesug
(
x30)
Jun 25, 2024 18:50:15
x30)
A tegnapi adásról van felvétel?
tc-n fent van a 8oras
Jonciii
(
x8)
Jun 25, 2024 18:51:11
x8)
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 25, 2024 18:51:15
x23)
Gyagyás vehetjük negatív előjelnek azt, mondjuk erre a hétre, hogy Pénteken bebaszva elhagyod a Samsungot, de azért gyorsan vissza is kapod. Mire te beszámolsz róla Szombaton, hogy szerencse, hogy visszakaptad, mert az egész életed függ tőle. Erre Hétfőn éjjel megint elveszted, hogy igy már meginduljon a versenyfutás érte?
Ezek után nem lenne jobb a faptop után a telefont is Golda őrizetébe helyezni, mindig, amikor kimozdulsz a macskaólból?
Ezek után nem lenne jobb a faptop után a telefont is Golda őrizetébe helyezni, mindig, amikor kimozdulsz a macskaólból?
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 18:51:19
x21)
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 25, 2024 18:52:08
x45)
Az is hatalmas shiker hogy a 8 órás live alatt jött kb 60 forintnyi ajándék,m.
sírógörcs
(
x4)
Jun 25, 2024 18:53:03
x4)
Endi!
Azt hitted olyan lesz az unokahúg, mint az úriemberek-ben a cigányok? :)

Azt hitted olyan lesz az unokahúg, mint az úriemberek-ben a cigányok? :)

Pisás Farmer
Jun 25, 2024 18:54:18

Jun 25, 2024 18:54:18
SodiTitkosRajongója
Jun 25, 2024 18:56:10
Szerintem már nincs túlságosan messze az az idő, mikor ezek a fillérek fognak dönteni élet és halál között. Nem árt, ha megtanulja becsülni ezeket a pénzeket.
Jun 25, 2024 18:56:10
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 18:56:24
x21)
Cserébe pár száz ezer vesztesége lett belőle.
Endre priusza
(
x11)
Jun 25, 2024 18:58:37
x11)
Mit kezdene vele? Az is pedofil, a fiatal fiúkat szereti.
SyntaxError
(
x24)
Jun 25, 2024 18:58:47
x24)
A következő részek tartalmából:
Endre megérkezik a jászapáti gettóba:
-Jó napot Sztojka bácsi, a telefonyomért jöttem.
-Ülj le kobold beszélnünk kell. (Narrátor: fifi érkezésének hírére, közben csak gyűlik és gyűlik a nép a kis vályogkunyhó szűk ablakai előtt)
-Mi baj Sztojka bácsi, én én én én, hoztak pízt is. Itt van. Van pííííz. Annyi amennyit megbeszéjtünk.
-Na idefigyelj te félkegyelmű - csap az asztalra erős, érdes tenyerével a cigányvajda -. Megnéztük a telefonodon tartalmát. Mi ez sok férfi fotó benne?
-Ohhh... az a mejszi. Egy nő. Azaz féjfi, de női agya van. És a személyijéé ééé ééé - csattan az első pofon a félszerzet jobb orcáján. Olyan erővel, hogy egy örlőfoga bánja a hetyetyét.
-Nem azt kérdeztem, te féleszű! Hanem hogy te buzi vagy?
(Narrátor: az egyre sűrűbb tömegben ekkor kiáltás hallatszik: MÁGLYÁRA VELE - szól egy érdes férfihang.)
-Nyem fagyok buszi. Nyem. Én egy superstraight fatászpika vagyok. Laumót, a bálnaszirént is megbasztyam.
-A jó kurva anyádat basztad te meg! Ide leteszed a bánót, vagy elevenen nyúzunk meg!
Ekkor a félkegyelmű, papíros elmebeteg elhúzza az utolsó pár száz eurócsát, amit még a WU pénztárból sikerült kiszednie és remegő kézzel a vajda elé teszi.
-Azt hiszed ennyi elég lesz? Na ne nézz madárnak, te ketyós! - förmed rá a kövér viccesszínű.
-Csak ennyi volt, Sztojka bácsi. Esküszöm, csak ennyi. Nincstelen Sodi a Sodi.
Még végig sem mondja a mondatot, de hátulról egy szőrős barna kéz ragadja meg a torkát, a döngölt vályogpadlóra esik, majd a kint lévő sokaság elé rángatják.
Innentől ellentmondásos történetek keringnek, hogy mi lett a féleszű kobolddal. Vannak akik megesküsznek rá, hogy nyűszített, mint egy vaddisznó, amikor nyúzták, vannak akik szerint viszont saját maga okozta a vesztét azzal, hogy amikor menekülőre fogta, a kikötődött cipőfűzőjében elesett és nyakát szegte. A család pedig csak a nyomokat takarította el, amikor benzinnel locsolták le a tetemet, a maradékot pedig a dögkútba dobták.
FIN
Endre megérkezik a jászapáti gettóba:
-Jó napot Sztojka bácsi, a telefonyomért jöttem.
-Ülj le kobold beszélnünk kell. (Narrátor: fifi érkezésének hírére, közben csak gyűlik és gyűlik a nép a kis vályogkunyhó szűk ablakai előtt)
-Mi baj Sztojka bácsi, én én én én, hoztak pízt is. Itt van. Van pííííz. Annyi amennyit megbeszéjtünk.
-Na idefigyelj te félkegyelmű - csap az asztalra erős, érdes tenyerével a cigányvajda -. Megnéztük a telefonodon tartalmát. Mi ez sok férfi fotó benne?
-Ohhh... az a mejszi. Egy nő. Azaz féjfi, de női agya van. És a személyijéé ééé ééé - csattan az első pofon a félszerzet jobb orcáján. Olyan erővel, hogy egy örlőfoga bánja a hetyetyét.
-Nem azt kérdeztem, te féleszű! Hanem hogy te buzi vagy?
(Narrátor: az egyre sűrűbb tömegben ekkor kiáltás hallatszik: MÁGLYÁRA VELE - szól egy érdes férfihang.)
-Nyem fagyok buszi. Nyem. Én egy superstraight fatászpika vagyok. Laumót, a bálnaszirént is megbasztyam.
-A jó kurva anyádat basztad te meg! Ide leteszed a bánót, vagy elevenen nyúzunk meg!
Ekkor a félkegyelmű, papíros elmebeteg elhúzza az utolsó pár száz eurócsát, amit még a WU pénztárból sikerült kiszednie és remegő kézzel a vajda elé teszi.
-Azt hiszed ennyi elég lesz? Na ne nézz madárnak, te ketyós! - förmed rá a kövér viccesszínű.
-Csak ennyi volt, Sztojka bácsi. Esküszöm, csak ennyi. Nincstelen Sodi a Sodi.
Még végig sem mondja a mondatot, de hátulról egy szőrős barna kéz ragadja meg a torkát, a döngölt vályogpadlóra esik, majd a kint lévő sokaság elé rángatják.
Innentől ellentmondásos történetek keringnek, hogy mi lett a féleszű kobolddal. Vannak akik megesküsznek rá, hogy nyűszített, mint egy vaddisznó, amikor nyúzták, vannak akik szerint viszont saját maga okozta a vesztét azzal, hogy amikor menekülőre fogta, a kikötődött cipőfűzőjében elesett és nyakát szegte. A család pedig csak a nyomokat takarította el, amikor benzinnel locsolták le a tetemet, a maradékot pedig a dögkútba dobták.
FIN
Pisás Farmer
Jun 25, 2024 18:59:07
ha jól számolom 80.000 óra lájfsz alatt bejön a tiktokmobil ára. Jól csinálod gyagya.
Jun 25, 2024 18:59:07
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 25, 2024 18:59:38
x45)
Na gyerünk te lasszófaszos buziinfluencer, porondra!
nabejj
(
x3)
Jun 25, 2024 19:00:06
x3)
Akinek van Endrés facebookja írhatna a Sztojka-Szántó klánnak pár boldozott családkiírtós, samsungos üzenetet
irodalmi szófordulatokkal beszél
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 19:00:17
x17)
Nya utye.
Nya utye.
De nekem van Samsungom.. 2 is..Az 2vel pont több mint neked
Tyrion
Jun 25, 2024 19:00:26
Na ne csigázd tovább az érdeklődésünket gyagyás, valj színt, hogy tetszik-e az ara?

"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."

Jun 25, 2024 19:00:26
nabejj
(
x3)
Jun 25, 2024 19:01:54
x3)
Éjjel csicskult a cigányoknak, nappal a labancoknak, most pedig az arabok között fekszik a hostelben nyüszítve:))
Rend van, na.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Rend van, na.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 25, 2024 19:01:56
x21)
Az új Feyd Rautha jobban tetszene Endrének:

Balázs Padre
(
x13)
Jun 25, 2024 19:02:01
x13)
Hol van a mai"minden csatát megnyerek"flokk.
Nagy kussolás van buzistoki.
Tegnap végre hazaértél.
Mehetsz is vissza a faluvégi sztojka erődbe.
Nagy kussolás van buzistoki.
Tegnap végre hazaértél.
Mehetsz is vissza a faluvégi sztojka erődbe.
SyntaxError
(
x24)
Jun 25, 2024 19:02:58
x24)
Amúgy kifejezetten cigány trükk, hogy mindig el fogják ilyen olyan dolgait venni, hogy vissza-vissza kelljen járkálnia apátiba.
Hol ezért, hol azért.
Közben megy majd a hintáztatás, hogy tesó, fizesd ki, fizesd ki azt, hozzá ilyen olyan cuccokat, stb...
Ez mejszi level 1000 lesz.
Jóból mondom tetyó.
Hol ezért, hol azért.
Közben megy majd a hintáztatás, hogy tesó, fizesd ki, fizesd ki azt, hozzá ilyen olyan cuccokat, stb...
Jóból mondom tetyó.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 25, 2024 19:04:56
x45)
Tényleg azon gondolkodsz hogy dőőrpét fogod oda küldeni behajtani, hogy ledolgozza a 200 ezres tartozását? Xd
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 25, 2024 19:06:21
x17)
Amúgy kifejezetten cigány trükk, hogy mindig el fogják ilyen olyan dolgait venni, hogy vissza-vissza kelljen járkálnia apátiba.
Hol ezért, hol azért.
Jóból mondom tetyó.
Hol ezért, hol azért.
Jóból mondom tetyó.
Ha nem lesz miből nehéz lesz
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Papíros elmebeteg. Alkalmazkodási zavaros, félkegyelmű. Fel sem fogja mi történik körülötte.