Publikalhatna is

Te jó Jahve... 🤣🤣🤣
Nem biztos hogy nem lenne vicces ha ezt megkapná a família apátiban 🙂
Lehugyoztak help!

Előkészületben!
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Akkor ott biza’ mindenki meg lesz phaszva.
KURVArangy
Persze, amikor még ment a húgyos forradalom meg a főcigány is a csőcselék mögött állt, az meg Sodi mögött. Most már kicsit megváltozott a széljárás, magukra maradtak a retardok, a cigányok viszont köszönik szépen jól vannak. Hogy ízlik a krém Stoki?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem ismeri a szégyen szót szóval nem ezzel van a baj
Punszisza a lekjopp!
Gammer egy taktikus Román hadi csellel átáll a Szántó brigádhoz (hisz a vér kötelez) így csurran cseppen neki is a bánókból.
Idióta.
Nem fenyítettek be, csak azt mondták, hogyha nem törlöm le, akkor kurvanagy baj lesz.
A tárgyalások a telefonról sikeresen zajlanak, 6 számjegyű összegért megmondják, hogy hol nincs.
na ez már itt meg is bukott Stokinál.
A tárgyalások a telefonról sikeresen zajlanak, 6 számjegyű összegért megmondják, hogy hol nincs.
Megmondom én neked azt is, hogy hol van. Ott lenn a pincében! Csak le kell menned érte.
Ha így folytatja akkor hamarosan szabadságcsá utána meg életcsá lesz, mert nem hiszem, hogy sokáig bírná a gödörásást a vajda telkén.
Ezzel volt csak baja sztojkának, azzal nem, hogy előtte órákon keresztül önszántából mutogatta magát liveban?
Mondjuk ezt remélem hogy nem, ha a cigók halálraverik/megkéselik, akkor pont a blaha évadból maradunk ki. Ha meg csicskává teszik, akkor meg valami jogvédő hajlamú trashlégy lesz olyan hülye hogy kihisztizze a hatóságnál hogy kihozzák, aztán megint adófizetői pénzen héderelhet. Veszítse csak el a telefonjait, aztán cigógaleri balra el és irány a blaha.
A rendorseg a listas ugy utan nem feltetlen nem egy kezdo rendort allitana az ugyre, akinel ertheto modon legalabb 3 honapig tartana a dokumentum-olvasas. Nem beszelve arrol, hogy szimulatoron illetve a google maps segitsegevel a kornyeket is be kell gyakorolnia, mire a rendorautoval munkahoz lathat.
Tyerintyem esz ejthetyo
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem az adrenalin miatt lesz hosszabb, hanem mert magányos és "legalább nem vagyok egyedül" alapon fog velük lógni.
Végülis tibinek is fizetett, h vele legyen, most nekik is fizet. Krumpli-burgonya :D
Ilyen natyon egyszerű ez.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Tibornak azért dellázott, mert élvezte hogy az hintáztatja, mert addig is "kapcsolatban" voltak. Ez a hintáztatás más, ezt nem élvezi. Lényegében itt az új barátai írják meg a naptárját és rángatják ide-oda. Csak reaktív tud lenni. De mondjuk tudjuk, hogy ehhez is hülye.
Mi pedig hátradőlünk a kényelmes fotelünkben, kevergetjük a kávét és kezeljük a technikát nevetve a púpos korcs kalandjain.
Sajnos pirosat kapott és hirtelen meghalt....
De már jobban van!
Ehez nyugodtan Tedd hozza, hogy egyre inkabb terjed majd a hire, hogy a gyerek egy kiskancso akit le lehet venni. Egyre tobben felismerik majd ezekbol a korokbol.
Nemsokara nem tud majd szolnokon setalgatni sehol anelkul, hogy ne vonzana be valami "rajongot" akirol kiderul, hogy "unokaocsem a Jani, tudod. Mutasd ma mennyi az ido, teso. Jo a hatterkeped. Mi van alatta? Fasz vagy pina? Na adjal ma egy rivot, felhivom a spanomat a telodrol mer nincs penz a kartyamon. "
Ezzel parhuzamosan egyre tobbszor latjak majd romakkal egyutt pupszaszon is. Azt meg lathattuk, hogy a rendor elbol odabassza a buntetest ha egy cigannyal vagy, nem kerdez.
Jo az irany. Felfele baratkozo stoki a stoki. Csak mar nem ertelmisegi korokben, hanem a csurma rendjenek alapjan.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Álmodjatok Rémeket!
Hát ezzel nehéz vitatkozni :D Az új barátainak mindenhol vannak rokonai ugye. Vajon a forgatókönyvírók új irányt vesznek a következő évadra?
Szerintem azok a rendőrök, nem mernek bemenni a cigánytelepre egy telefon miatt.
Álmodjatok Rémeket!
Azért ezek nem a Gambino család, akik tisztán racionális alapon közelítik meg az üzleti tevékenységet. A mentális nyomás akkor is játszik ha elvileg semmid nincs. Merő játszásiból.
Még a végén, a Bécsi Caritast is átírják a nevükre Sztojkáék..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A riportokból ítélve ismerik őket már a rendőrök nagyon is. De mivel Stoki a szellem embere biztos nem hívott rendőrt, inkább megbeszéljük átbeszéljük megy.
Hitelfelvetelre, auto atiratasra, hazassagi szerzodesre CSOK-kal tokeletes. Erre kifinomult technikak leteznek, es szerintem ennek a galerinek a know-how is megvan.
Tul sokat aggodnak a trollok a stoki kezeli. Marpedig ha kezeli, az kezelve lesz khecik!
Abból látszik, hogy nagy a baj, hogy máskor akkor is "ismeretlen tettes" ellen tett feljelentést ha az U-bahnon a lábára léptek... Itt egyrészt retteg az úriemberek reakciójától, másrészt semmire nem emlékszik a történtekből, hogy össze tudja foglalni, harmadrészt semmi nem bizonyítható.
A trollok nem aggódnak 🙂
Gammer a gyomaendrődi dandy
Többórányi rögzített felvétel van, hogy önként adta át a telefont "Sztojkaúrnak". Nem volt sem fizikai, sem verbális erőszak. Arra hogy visszaadaták neki semmi nincs, csak max. egy állítás és egy tagadás. Erre sztem ő is rájött jéghideg jogászistenként, ezért sem szalad (a félelmen kívül) a kékekhez, hanem bízik az "üzleti tárgyalás" shikerében....
De mi a nyavajának adta oda a telefont?
Hogy tudjon Sztojka bácsi beszélni a betelefonálókkal.
Ez, meg az hogy Endrének már volt épp elég tapasztalata cigányokkal, pontosan tudja hogy abban a pillanatban hogy bevonja a rendőröket a telefon örökre oda, de még lehet hogy a macskaólat is rágyújtják.
Ugyanazért mint amikor a gyomai haverja ordibált mindenkivel a lájszjában. Neki az a tartalomgyártás és azt élvezi. A Sztojkaúras lájfot is több mint hatszázan nézték. Neki akkor ez hatalmas erekció volt
Nem annyira élvezte, h hintáztatja. Az egész tibi és minden retardhoz való csapódás lényege a magánytól való rettegés. Tibinél nyilván a "szex" is.
Nyilvánvalóan arra céloztam, h annyira magányos és leszart balfasz, h még ezt a helyzetet is meg fogja olyanra forgatni, ha feltölt a pajzs, h tképpen ezek jóarcok, félreértés volt, és még tényleg ő fog a nyakukra járni, m ennyire nyomorult és magányos.
Azt meg lathattuk, hogy a rendor elbol odabassza a buntetest ha egy cigannyal vagy, nem kerdez.
Ez nem igaz. Rendőrje válogatja, de amit én láttam-hallottam-tapasztaltam, abból is kurvakevés. A legnagyobb része ejnye-bejnyével továbbengedi mindet, lehet az cigány, fehér söpredék, vagy akár egy szakadt csöves is.
Igyunk egy sörtöt, he
Ilyen szarköpő gennyládák mint ez a Sztojka úr is ugye? Engem felettébb motivál, hogy gyűlöljem az ilyen szemetet. Ezért most csak nektek elmondom hogyan tudja ez a buzi transzisimogató pedofil - mert ugye mindenki értesült róla, hogy ez a másik K. Endre ez bizony tényleg pedofil - szóval, hogy ez az alsóbb rendű létforma miként szerezheti vissza a telefonját.
Hát ennél egyszerűbb dolog nincs is a mai világban bele kell keverni magyar pétert - aki megincsak köztudott, hogy Hahó, csak a liberális balsöpredék dugja a fejét homokba - és akkor mindent megtesznek, hogy előkerüljön a cigánykézre került telefon.

Stokika szomorú
Álmodjatok Rémeket!
Tranyó végülis fehér komlói cigány. Vele gyakorolt.
Nem altalanossagban ertettem hanem konkretan a gyagyasra.
Eddig szinte mindig meguszta a kozteruleten pialast. Most ott volt egy cigoval - mar irtak is a helyszinit.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Eleve a tegnapi uccsó flokkban azt monda, hogy majd talán ma este kb. ugyanabban az időben fog részleteket elárulni, szóval szerintem még várhatjuk, ha csak nem történik előtte valami nagyon komoly fejlemény.
blabla
max ha vesz egyet, Golda már nem engedi be a macskaólba, hahó!
*pr* nyilván, nem fogja kidobni a vén kurva
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Stokika szomorú
Ez mikor volt
Punszisza a lekjopp!
Hétfői livebol van a képkocka szerintem.
Abból van
Álmodjatok Rémeket!
Nszksz
Punszisza a lekjopp!
Miért? Dakotáknál is lehet legózni, csak ők sárgaréz kábellel csinálják. Kicsit szokni kell, meg lekell égetni róla a műanyag borítást, de Sodi szeret asszimilálódni az alsóbb társadalmi rétegekbe, szóval menni fog.
blabla
Stokika szomorú
Adrenalin kellett, lett adrenalin. Mi a baj irigykedők?
Szerző:
Bagolyka
(
x7)
Jun 26, 2024 10:32:55
Válasz
(27)
x7)
Válasz
(27)
Nem fért a recskás képzeletébe lassan 20 év kuruc.info fogyasztás után, hogy egy cigánybanda lehúzza a kecibe.
keserke
(
x4)
Jun 26, 2024 10:35:37
x4)
Hol vagy gyagya? Sörhöz hozzáférsz?
Vaják
(
x6)
Jun 26, 2024 10:37:24
x6)
Le is szedte a tegnapi flokkokat, de ne félj fikás megőriztük neked:
www.bitchute.com/video/QPokbBdT3ZGK/
www.bitchute.com/video/B6hk7YNBMntt/
www.bitchute.com/video/QPokbBdT3ZGK/
www.bitchute.com/video/B6hk7YNBMntt/
Klohek
(
x12)
Jun 26, 2024 10:37:32
x12)
Szántó Endreként nem tudnál újra jelentkezni az Atos-hoz?
Vaják
(
x6)
Jun 26, 2024 10:37:44
x6)
ja illetve ezt is:
www.bitchute.com/video/cRDrA5ZCy4VK/
www.bitchute.com/video/cRDrA5ZCy4VK/
Kötőjel
(
x12)
Jun 26, 2024 10:39:41
x12)
mi lesz most a taktika, tüdőcske?
a) live kiirtom a családját
b) natyon szépen kéjem a cigánúrakat, adják vissza a telefont
a sodi.
vérdíj target nr. 1
a) live kiirtom a családját
b) natyon szépen kéjem a cigánúrakat, adják vissza a telefont
a sodi.
gobesug
(
x30)
Jun 26, 2024 10:40:09
x30)
Szántó Endreként nem tudnál újra jelentkezni az Atos-hoz?
Publikalhatna is

0,5 dimenzióval arrébb
Jun 26, 2024 10:42:13
(vagy amikor még a sodi cigányidomító a sodi volt, nem pedig egy beszari, besavanyodott tranyónyaló fosszar)
Jun 26, 2024 10:42:13
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 26, 2024 10:43:36
x21)
(vagy amikor még a sodi cigányidomító a sodi volt, nem pedig egy beszari, besavanyodott tranyónyaló fosszar)
Te jó Jahve... 🤣🤣🤣
tyodika
Jun 26, 2024 10:43:45
Na sziasztok, bej
Ma megígérték nekem hogy visszaadják a telefont nekem, szóval a trollok korán örültek.
És jó ajánlat volt az úriember részéről, amit el is fogadtam, de nem mondok el semmit erről.
*mosolyogva felfele néz*
Viszont édesanyám pezsgőt bontott, mert az úriemberhez költözök és lesz saját cégem és autóm és háztartási munkákat fogok végezni a telefonért cserébe na mindegy sziasztok
*2 perc 2 másodperc*
Ma megígérték nekem hogy visszaadják a telefont nekem, szóval a trollok korán örültek.
És jó ajánlat volt az úriember részéről, amit el is fogadtam, de nem mondok el semmit erről.
*mosolyogva felfele néz*
Viszont édesanyám pezsgőt bontott, mert az úriemberhez költözök és lesz saját cégem és autóm és háztartási munkákat fogok végezni a telefonért cserébe na mindegy sziasztok
*2 perc 2 másodperc*
Jun 26, 2024 10:43:45
Pisás Farmer
Jun 26, 2024 10:43:58
Nem biztos hogy nem lenne vicces ha ezt megkapná a família apátiban 🙂
Jun 26, 2024 10:43:58
tigris
(
x1)
Jun 26, 2024 10:45:11
x1)
Endre miért nem kérdezted meg, hogy mennyi az idő?
az segített volna
az segített volna
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 10:46:18
x2)
Publikalhatna is

Előkészületben!
Klohek
(
x12)
Jun 26, 2024 10:46:45
x12)
endre, a Szolnoki pszichiátrián megtanítottak az ilyen személyek kezelésére, csak megint nem figyeltél! Tehát ha melléd ül egy sajtszagú, gűlű szemű cigány akkor mit kell neki mondani, na mit??!!! NEM BESZÉLGETÜNK! szívesen.
trolléga
(
x30)
Jun 26, 2024 10:48:44
x30)
Hívd le Tibit túsztárgyalónak, elvégre félig román. + legalább bővülne az ügyfélkör szimpatikus jászsági családapákkal. FOSHNÁ!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
gobesug
(
x30)
Jun 26, 2024 10:49:41
x30)
reggel ota a coffin dance music videot veretem megallas nelkul, ne okozz csalodast korcs es dogolj meg vegre rendesen!
kw
Jun 26, 2024 10:53:20
Buzi törölte a tegnapi flokkokat. Mivan Endre? Be lettél fenyítve? Most legyen nagy a pofád!!
Jun 26, 2024 10:53:20
Endi Vajna
(
x11)
Jun 26, 2024 11:03:23
x11)
Endre iphonet is oda adatt a szimpatikus úri embernek? Vagy mi ez a nagy csönd?
Elmentél trambulinozni Gammerhoz és utána indultok együtt Szántóékhoz?
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 26, 2024 11:04:04
x5)
Most azon agyal hogy hozza ki hogy ne legyen akkora szègyen.. Ne aggódj Stoki a rengeteg homokos lebukásod után ez már igazán semmisèg..
Jozsii Busák
mikedp
(
x9)
Jun 26, 2024 11:04:28
x9)
Endre iphonet is oda adatt a szimpatikus úri embernek? Vagy mi ez a nagy csönd?
keserke
(
x4)
x4)
(vagy amikor még a sodi cigányidomító a sodi volt,
Persze, amikor még ment a húgyos forradalom meg a főcigány is a csőcselék mögött állt, az meg Sodi mögött. Most már kicsit megváltozott a széljárás, magukra maradtak a retardok, a cigányok viszont köszönik szépen jól vannak. Hogy ízlik a krém Stoki?
MaxPayne
(
x24)
Jun 26, 2024 11:04:33
x24)
Jun 26, 2024 11:04:33
Most azon agyal hogy hozza ki hogy ne legyen akkora szègyen.. Ne aggódj Stoki a rengeteg homokos lebukásod után ez már igazán semmisèg..
Nincs szégyenérzete. Sose volt. Jun 26, 2024 11:04:33
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 26, 2024 11:05:11
x17)
Nem ismeri a szégyen szót szóval nem ezzel van a baj
Endi Vajna
(
x11)
Jun 26, 2024 11:05:33
x11)
Gammer egy taktikus Román hadi csellel átáll a Szántó brigádhoz (hisz a vér kötelez) így csurran cseppen neki is a bánókból.
Gunnar
(
x2)
Jun 26, 2024 11:06:47
x2)
Agresszív porszemet fújdogál a jászapáti putriszagú szellő...
blabla
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 11:08:08
x2)
Biztos, hogy nem mer majd "cigányozós" rasszista lájfszokat és flokkot felrakni, mert retteg, hogy felhasználható lesz ellene. Inkább "az úriemeberrel folytatott sikertelen üzleti tárgyalásokról" fog loopolni.
Sztokika
Jun 26, 2024 11:08:54
Gyeje ütölni Szájntó Zsóti. Gyeje!

Jun 26, 2024 11:08:54
ChatGPT
Jun 26, 2024 11:09:24
Ez egy nagyon stresszes és összetett helyzet. Az alábbi lépések segíthetnek a telefonod visszaszerzésében és a személyes adataid védelmében:
Azonnali teendők:
1. Lépj kapcsolatba a rendőrséggel: Jelentsd az esetet, és adj meg minden részletet, amit csak tudsz (pl. leírás az elkövetőkről, helyszín, időpont).
2. Blokkold a telefont: Ha van rá lehetőség, azonnal próbáld meg távolról letiltani a telefont a “Find My Mobile” (Samsung esetén) vagy hasonló szolgáltatások segítségével.
3. Változtasd meg a jelszavaidat: Ha van hozzáférésed egy másik eszközről, azonnal változtasd meg a netbank és minden más fontos fiók jelszavát.
4. Értesítsd a bankodat: Mondd el nekik, hogy mi történt, és kérd meg őket, hogy figyeljék az esetleges gyanús tevékenységeket.
Tárgyalási stratégia:
1. Ne fizess pénzt előre: Az ilyen helyzetekben gyakran előfordul, hogy az elkövetők csak több pénzt akarnak kicsalni belőled, anélkül hogy visszaadnák a telefont.
2. Tárgyalj óvatosan: Próbálj meg egy találkozót megszervezni egy nyilvános helyen, ahol lehetőleg vannak térfigyelő kamerák és ahol nem vagy egyedül.
3. Tartsd fenn a kommunikációt: Próbálj meg nyugodt maradni, és folyamatosan kommunikálni velük, amíg a rendőrség nem tud beavatkozni.
4. Ne menj egyedül a találkozóra: Ha megállapodsz egy találkozóban, vidd magaddal egy barátodat vagy családtagodat, és értesítsd a rendőrséget a találkozó helyszínéről és időpontjáról.
Későbbi lépések:
1. Adatvédelem: Vizsgáltasd meg a telefonodat és az adataidat egy szakértővel, hogy megbizonyosodj arról, nem történt-e adatlopás.
2. További biztonsági intézkedések: Érdemes elgondolkodni további biztonsági intézkedések bevezetésén, mint például kéttényezős hitelesítés (2FA) a fontos fiókoknál.
Hasznos eszközök:
• Samsung Find My Mobile: Find My Mobile
• Google Find My Device: Find My Device
Végül, próbálj meg mindent megtenni, hogy nyugodt maradj és a megfelelő lépéseket kövesd. A rendőrség segítsége és a biztonsági lépések együtt talán segítenek megoldani a helyzetet.
Azonnali teendők:
1. Lépj kapcsolatba a rendőrséggel: Jelentsd az esetet, és adj meg minden részletet, amit csak tudsz (pl. leírás az elkövetőkről, helyszín, időpont).
2. Blokkold a telefont: Ha van rá lehetőség, azonnal próbáld meg távolról letiltani a telefont a “Find My Mobile” (Samsung esetén) vagy hasonló szolgáltatások segítségével.
3. Változtasd meg a jelszavaidat: Ha van hozzáférésed egy másik eszközről, azonnal változtasd meg a netbank és minden más fontos fiók jelszavát.
4. Értesítsd a bankodat: Mondd el nekik, hogy mi történt, és kérd meg őket, hogy figyeljék az esetleges gyanús tevékenységeket.
Tárgyalási stratégia:
1. Ne fizess pénzt előre: Az ilyen helyzetekben gyakran előfordul, hogy az elkövetők csak több pénzt akarnak kicsalni belőled, anélkül hogy visszaadnák a telefont.
2. Tárgyalj óvatosan: Próbálj meg egy találkozót megszervezni egy nyilvános helyen, ahol lehetőleg vannak térfigyelő kamerák és ahol nem vagy egyedül.
3. Tartsd fenn a kommunikációt: Próbálj meg nyugodt maradni, és folyamatosan kommunikálni velük, amíg a rendőrség nem tud beavatkozni.
4. Ne menj egyedül a találkozóra: Ha megállapodsz egy találkozóban, vidd magaddal egy barátodat vagy családtagodat, és értesítsd a rendőrséget a találkozó helyszínéről és időpontjáról.
Későbbi lépések:
1. Adatvédelem: Vizsgáltasd meg a telefonodat és az adataidat egy szakértővel, hogy megbizonyosodj arról, nem történt-e adatlopás.
2. További biztonsági intézkedések: Érdemes elgondolkodni további biztonsági intézkedések bevezetésén, mint például kéttényezős hitelesítés (2FA) a fontos fiókoknál.
Hasznos eszközök:
• Samsung Find My Mobile: Find My Mobile
• Google Find My Device: Find My Device
Végül, próbálj meg mindent megtenni, hogy nyugodt maradj és a megfelelő lépéseket kövesd. A rendőrség segítsége és a biztonsági lépések együtt talán segítenek megoldani a helyzetet.
Jun 26, 2024 11:09:24
stocki
Jun 26, 2024 11:09:44
Buzi törölte a tegnapi flokkokat. Mivan Endre? Be lettél fenyítve? Most legyen nagy a pofád!!
Idióta.
Nem fenyítettek be, csak azt mondták, hogyha nem törlöm le, akkor kurvanagy baj lesz.
Jun 26, 2024 11:09:44
Endi Vajna
(
x11)
Jun 26, 2024 11:10:31
x11)
Tárgyalási stratégia:
1. Ne fizess pénzt előre
1. Ne fizess pénzt előre
na ez már itt meg is bukott Stokinál.
Sztojka papa
Jun 26, 2024 11:17:39
Megmondom én neked azt is, hogy hol van. Ott lenn a pincében! Csak le kell menned érte.
Jun 26, 2024 11:17:39
40_éves_junior
(
x6)
Jun 26, 2024 11:22:00
x6)
Ma volt már életjel a púpostól? Vagy örülhetünk, ájfoncsá, samsungcsá, tájékozódáscsá?
keserke
(
x4)
Jun 26, 2024 11:23:56
x4)
Ma volt már életjel a púpostól? Vagy örülhetünk, ájfoncsá, samsungcsá, tájékozódáscsá?
Ha így folytatja akkor hamarosan szabadságcsá utána meg életcsá lesz, mert nem hiszem, hogy sokáig bírná a gödörásást a vajda telkén.
PÁV-a gyerek
Jun 26, 2024 11:25:48
Ezzel volt csak baja sztojkának, azzal nem, hogy előtte órákon keresztül önszántából mutogatta magát liveban?
Jun 26, 2024 11:25:48
40_éves_junior
(
x6)
Jun 26, 2024 11:26:38
x6)
Mondjuk ezt remélem hogy nem, ha a cigók halálraverik/megkéselik, akkor pont a blaha évadból maradunk ki. Ha meg csicskává teszik, akkor meg valami jogvédő hajlamú trashlégy lesz olyan hülye hogy kihisztizze a hatóságnál hogy kihozzák, aztán megint adófizetői pénzen héderelhet. Veszítse csak el a telefonjait, aztán cigógaleri balra el és irány a blaha.
SporoloProli
(
x3)
Jun 26, 2024 11:32:24
x3)
Nem fogják ezek megölni.
Lehuznak róla amennyit tudnak, aztán 2-3 pofon kíséretében közlik vele hogy eddig tartott az üzleti kapcsolat közöttük.
Ha endre hepciaskodik,kap max még 2t.
De mivel világ életében az első pofon után becsicskult mindenkinek, az már nem fog kelleni.
Lehuznak róla amennyit tudnak, aztán 2-3 pofon kíséretében közlik vele hogy eddig tartott az üzleti kapcsolat közöttük.
Ha endre hepciaskodik,kap max még 2t.
De mivel világ életében az első pofon után becsicskult mindenkinek, az már nem fog kelleni.
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 11:34:30
x2)
Kicsit zoomoljunk ki. Sztem a Samsung bukón kívül nagyobb a lájfdéndzsör: ezek az úriemberek nem fogják, csak úgy elereszteni, bármi is lesz a Samsung "tárgyalás" eredménye. Tapadni fognak rá mint a kullancsok. Tudják hol héderel, de még képesek Bécsbe is utánanyúlni és nem eresztik egykönnyen, amíg akár 1 ajrója is van.
PÁV-a gyerek
Jun 26, 2024 11:36:04
Az ilyen lehúzások általában csak egy találkozásig tartanak, nem csak stoki erősködik az adrenalinfüggősége miatt, hogy legyen hosszabb a viszony?
Jun 26, 2024 11:36:04
MaxPayne
(
x24)
Jun 26, 2024 11:36:33
x24)
A rendőrség segítsége és a biztonsági lépések együtt talán segítenek megoldani a helyzetet.
A rendorseg a listas ugy utan nem feltetlen nem egy kezdo rendort allitana az ugyre, akinel ertheto modon legalabb 3 honapig tartana a dokumentum-olvasas. Nem beszelve arrol, hogy szimulatoron illetve a google maps segitsegevel a kornyeket is be kell gyakorolnia, mire a rendorautoval munkahoz lathat.
Tyerintyem esz ejthetyo
démondémon
(
x2)
Jun 26, 2024 11:38:35
x2)
Az ilyen lehúzások általában csak egy találkozásig tartanak, nem csak stoki erősködik az adrenalinfüggősége miatt, hogy legyen hosszabb a viszony?
Nem az adrenalin miatt lesz hosszabb, hanem mert magányos és "legalább nem vagyok egyedül" alapon fog velük lógni.
Végülis tibinek is fizetett, h vele legyen, most nekik is fizet. Krumpli-burgonya :D
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 26, 2024 11:39:33
x17)
Hol a déli flokk?
Punszisza a lekjopp!
JohnCramer
(
x1)
Jun 26, 2024 11:39:46
x1)
Tegnap a Tiktiken a kis fehérnégyzeteimről rendezgettem a képeket, amikor véletlenül beleakadt a kezem Laumó+ Tiborsz közös konferenciabeszélgetésébe 2 másik retardálttal. 20 másodpercig bírta a fülem hallgatni azt a rekedt kőműves orgánumot, meg intelligenciát. A különbség annyi csak hogy a kőműves tud négyzetre emelni meg gyököt vonni, Tibi nem.
Pusztító volt, az hurka.
Amúgy örvendetes, hogy a nemhiábaszületettek megadták az új beceneved, Fikás.
Össze is rakhatjuk szerintem az új Rexet: a Pedofil a Stoki(nger), Moser a haja miatt Tibor, Höllerer meg alkata miatt a Bálnaszirén...
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Pusztító volt, az hurka.
Amúgy örvendetes, hogy a nemhiábaszületettek megadták az új beceneved, Fikás.
Össze is rakhatjuk szerintem az új Rexet: a Pedofil a Stoki(nger), Moser a haja miatt Tibor, Höllerer meg alkata miatt a Bálnaszirén...
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 11:43:49
x2)
Tibornak azért dellázott, mert élvezte hogy az hintáztatja, mert addig is "kapcsolatban" voltak. Ez a hintáztatás más, ezt nem élvezi. Lényegében itt az új barátai írják meg a naptárját és rángatják ide-oda. Csak reaktív tud lenni. De mondjuk tudjuk, hogy ehhez is hülye.
Gunnar
(
x2)
Jun 26, 2024 11:44:33
x2)
Juteszembe, igazmondó Fullfing Gayza mintha ma fél10-re ígért volna következő infoinfo-t amit osztani kell minimum kettővel.
blabla
ELME DIAGNÓZIS
Jun 26, 2024 11:45:17
Akkor most összefoglalva.
...
...
Mi pedig hátradőlünk a kényelmes fotelünkben, kevergetjük a kávét és kezeljük a technikát nevetve a púpos korcs kalandjain.
Jun 26, 2024 11:45:17
Endi Vajna
(
x11)
Jun 26, 2024 11:45:21
x11)
Juteszembe, igazmondó Fullfing Gayza mintha ma fél10-re ígért volna következő infoinfo-t amit osztani kell minimum kettővel.
Sajnos pirosat kapott és hirtelen meghalt....
De már jobban van!
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 11:46:39
x2)
Endi! Remélem kész van már a csekély szabadidőd ellenére megírt "Samsung üzleti tárgyalás" excel. Oszd meg velünk bátran, segítünk!
-
Jun 26, 2024 11:48:43
www.tiktok.com/@gammer_bandita_eredeti/video/7384570349813255457
Még jól van a gyagyás, itt kommentelget :D
Még jól van a gyagyás, itt kommentelget :D
Jun 26, 2024 11:48:43
noikabatgomb
(
x10)
Jun 26, 2024 11:49:53
x10)
Kicsit zoomoljunk ki. Sztem a Samsung bukón kívül nagyobb a lájfdéndzsör: ezek az úriemberek nem fogják, csak úgy elereszteni, bármi is lesz a Samsung "tárgyalás" eredménye. Tapadni fognak rá mint a kullancsok. Tudják hol héderel, de még képesek Bécsbe is utánanyúlni és nem eresztik egykönnyen, amíg akár 1 ajrója is van.
Ehez nyugodtan Tedd hozza, hogy egyre inkabb terjed majd a hire, hogy a gyerek egy kiskancso akit le lehet venni. Egyre tobben felismerik majd ezekbol a korokbol.
Nemsokara nem tud majd szolnokon setalgatni sehol anelkul, hogy ne vonzana be valami "rajongot" akirol kiderul, hogy "unokaocsem a Jani, tudod. Mutasd ma mennyi az ido, teso. Jo a hatterkeped. Mi van alatta? Fasz vagy pina? Na adjal ma egy rivot, felhivom a spanomat a telodrol mer nincs penz a kartyamon. "
Ezzel parhuzamosan egyre tobbszor latjak majd romakkal egyutt pupszaszon is. Azt meg lathattuk, hogy a rendor elbol odabassza a buntetest ha egy cigannyal vagy, nem kerdez.
Jo az irany. Felfele baratkozo stoki a stoki. Csak mar nem ertelmisegi korokben, hanem a csurma rendjenek alapjan.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 26, 2024 11:52:24
x10)
PÁV-a gyerek
Jun 26, 2024 11:53:53
Ez olyan lehet, mint a nigériai herceges spam levelek, egymillióból egy ember akarja továbbvinni a kapcsolatot, de gondolom megvan rá a script.
Jun 26, 2024 11:53:53
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 11:55:41
x2)
Hát ezzel nehéz vitatkozni :D Az új barátainak mindenhol vannak rokonai ugye. Vajon a forgatókönyvírók új irányt vesznek a következő évadra?
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 26, 2024 11:56:18
x8)
Nincs már mit erről a Vekniről leszedni. Elveszik a telefonokat, aztán ennyi. Max még leszívják a kártyent. Más lenne ha lenne ingatlan a nevén, akkor addig nem eresztenék amíg át nem íratják. Így csak ennyi lesz.
Heki a traki
Klohek
(
x12)
Jun 26, 2024 11:57:28
x12)
endre, este a Jurta tv nélkül ne állíts oda, Flodnis hadi tudósítójával, szerintem valamivel nagyobb az esély, a diadalra...
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 26, 2024 11:58:26
x8)
De ha esze lenne, akkor rendőrt hívna. De balfasz ez a szardarab.
Heki a traki
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 26, 2024 11:59:04
x10)
De ha esze lenne, akkor rendőrt hívna. De balfasz ez a szardarab.
Szerintem azok a rendőrök, nem mernek bemenni a cigánytelepre egy telefon miatt.
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 11:59:07
x2)
Nincs már mit erről a Vekniről leszedni. Elveszik a telefonokat, aztán ennyi. Max még leszívják a kártyent. Más lenne ha lenne ingatlan a nevén, akkor addig nem eresztenék amíg át nem íratják. Így csak ennyi lesz.
Azért ezek nem a Gambino család, akik tisztán racionális alapon közelítik meg az üzleti tevékenységet. A mentális nyomás akkor is játszik ha elvileg semmid nincs. Merő játszásiból.
Klohek
(
x12)
Jun 26, 2024 12:00:29
x12)
ha lenne ingatlan a nevén,
Még a végén, a Bécsi Caritast is átírják a nevükre Sztojkáék..
Endi Vajna
(
x11)
Jun 26, 2024 12:00:30
x11)
A riportokból ítélve ismerik őket már a rendőrök nagyon is. De mivel Stoki a szellem embere biztos nem hívott rendőrt, inkább megbeszéljük átbeszéljük megy.
Kikmakukk
(
x1)
Jun 26, 2024 12:01:24
x1)
Hitelfelvetelre, auto atiratasra, hazassagi szerzodesre CSOK-kal tokeletes. Erre kifinomult technikak leteznek, es szerintem ennek a galerinek a know-how is megvan.
Tul sokat aggodnak a trollok a stoki kezeli. Marpedig ha kezeli, az kezelve lesz khecik!
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 12:03:49
x2)
Abból látszik, hogy nagy a baj, hogy máskor akkor is "ismeretlen tettes" ellen tett feljelentést ha az U-bahnon a lábára léptek... Itt egyrészt retteg az úriemberek reakciójától, másrészt semmire nem emlékszik a történtekből, hogy össze tudja foglalni, harmadrészt semmi nem bizonyítható.
Bagolyka
(
x7)
Jun 26, 2024 12:05:39
x7)
Összehozhatnád a Szántós Goldával. Talán ha az apukád lenne a Cigány Ogre akkor csak visszaadná a telefonját a kisfiacskájának. :D
Jonciii
(
x8)
Jun 26, 2024 12:08:37
x8)
A trollok nem aggódnak 🙂
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 26, 2024 12:08:58
x13)
A hat darab ingatlant minden bizonnyal a negyvenmilliós karóra gyűjteményének és a manhattani lakásának érékesítéséből finanszírozta a segélycsomag lopó, dögevő gammer.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Kakaspina
(
x24)
Jun 26, 2024 12:09:56
x24)
"trambulinozni se jöhetsz sodika"
Pedig elképesztő látvány lenne, hogy két ugrás után a púpjára zuhan a földre.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pedig elképesztő látvány lenne, hogy két ugrás után a púpjára zuhan a földre.
hitelboy1
(
x2)
Jun 26, 2024 12:10:36
x2)
Gammer a gyomaendrődi dandy
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 26, 2024 12:11:30
x17)
Elmúlt dél kezdek aggódni!
Punszisza a lekjopp!
rezsidémon
(
x8)
Jun 26, 2024 12:11:44
x8)
Stokika, az lehetett a probléma hogy 4 etyetemi szakra jártál és nem vetted fel a cigányidomító kurzust illetve nem rég jártál migránsképzőbe és ott sem tanultad a cigányidomítást mint ahogy a cipőfűzőkötést sem, pedig tudhatnád hogy diploma nélkül nem fog menni ez ;))
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
hitelboy1
(
x2)
Jun 26, 2024 12:11:45
x2)
Egyébként Stoki! Emlékszem hogy mennyire pánikban voltál és aggódtál mert Berlinben elvesztetted az S9+-odat. (amikben persze tokban voltak hitelkártyák stb)
Hetekig loopoltál itt a fórumon.
Most is ezt érzed? :)
Hetekig loopoltál itt a fórumon.
Most is ezt érzed? :)
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 12:12:40
x2)
Többórányi rögzített felvétel van, hogy önként adta át a telefont "Sztojkaúrnak". Nem volt sem fizikai, sem verbális erőszak. Arra hogy visszaadaták neki semmi nincs, csak max. egy állítás és egy tagadás. Erre sztem ő is rájött jéghideg jogászistenként, ezért sem szalad (a félelmen kívül) a kékekhez, hanem bízik az "üzleti tárgyalás" shikerében....
-
Jun 26, 2024 12:14:04
Jun 26, 2024 12:14:04
hitelboy1
(
x2)
Jun 26, 2024 12:14:29
x2)
Hogy tudjon Sztojka bácsi beszélni a betelefonálókkal.
40_éves_junior
(
x6)
Jun 26, 2024 12:15:39
x6)
Ez, meg az hogy Endrének már volt épp elég tapasztalata cigányokkal, pontosan tudja hogy abban a pillanatban hogy bevonja a rendőröket a telefon örökre oda, de még lehet hogy a macskaólat is rágyújtják.
HTC Vive
(
x2)
Jun 26, 2024 12:17:08
x2)
Ugyanazért mint amikor a gyomai haverja ordibált mindenkivel a lájszjában. Neki az a tartalomgyártás és azt élvezi. A Sztojkaúras lájfot is több mint hatszázan nézték. Neki akkor ez hatalmas erekció volt
-
Jun 26, 2024 12:19:08
adrenalinra vágyott Jun 26, 2024 12:19:08
démondémon
(
x2)
Jun 26, 2024 12:21:06
x2)
Nem annyira élvezte, h hintáztatja. Az egész tibi és minden retardhoz való csapódás lényege a magánytól való rettegés. Tibinél nyilván a "szex" is.
Nyilvánvalóan arra céloztam, h annyira magányos és leszart balfasz, h még ezt a helyzetet is meg fogja olyanra forgatni, ha feltölt a pajzs, h tképpen ezek jóarcok, félreértés volt, és még tényleg ő fog a nyakukra járni, m ennyire nyomorult és magányos.
Ténfép
(
x5)
Jun 26, 2024 12:21:17
x5)
Azt meg lathattuk, hogy a rendor elbol odabassza a buntetest ha egy cigannyal vagy, nem kerdez.
Ez nem igaz. Rendőrje válogatja, de amit én láttam-hallottam-tapasztaltam, abból is kurvakevés. A legnagyobb része ejnye-bejnyével továbbengedi mindet, lehet az cigány, fehér söpredék, vagy akár egy szakadt csöves is.
Bajer Zsótti
Jun 26, 2024 12:23:31
Ilyen szarköpő gennyládák mint ez a Sztojka úr is ugye? Engem felettébb motivál, hogy gyűlöljem az ilyen szemetet. Ezért most csak nektek elmondom hogyan tudja ez a buzi transzisimogató pedofil - mert ugye mindenki értesült róla, hogy ez a másik K. Endre ez bizony tényleg pedofil - szóval, hogy ez az alsóbb rendű létforma miként szerezheti vissza a telefonját.
Hát ennél egyszerűbb dolog nincs is a mai világban bele kell keverni magyar pétert - aki megincsak köztudott, hogy Hahó, csak a liberális balsöpredék dugja a fejét homokba - és akkor mindent megtesznek, hogy előkerüljön a cigánykézre került telefon.
Jun 26, 2024 12:23:31
stoki doom
Jun 26, 2024 12:23:52
olyan jó álmom volt.
sodi volt az ilyen főgonosz féle volt belőle 10db, de csak a 6. legyilkolásáig jutottam, aztán felébredtem
sodi volt az ilyen főgonosz féle volt belőle 10db, de csak a 6. legyilkolásáig jutottam, aztán felébredtem
Jun 26, 2024 12:23:52
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 26, 2024 12:26:47
x10)
Stokika szomorú
Toroczkai László
Jun 26, 2024 12:28:00
Endre, arra kérem Önt, számoljon be arról, hogy létezik-e cigánybűnözés! Megtapasztalta-e a saját bőrén?
Jun 26, 2024 12:28:00
-
Jun 26, 2024 12:28:12
Bármi is lesz a mai tárgyalások (lol) vègkimenetele. Ne aggódj, a cigàny klántól nem szabadulsz meg. Drága gyros lesz ez a végére!
Jun 26, 2024 12:28:12
Ásó27
(
x68)
Jun 26, 2024 12:29:12
x68)
A tranyóval akartál béketárgyalni, Sztojka lett belőle.
Mifaaaaaaaaaaaan
gobesug
(
x30)
Jun 26, 2024 12:30:07
x30)
lehet tippelni a flokkig, hogy átvette-e a pólóját?
démondémon
(
x2)
Jun 26, 2024 12:30:52
x2)
A tranyóval akartál béketárgyalni, Sztojka lett belőle.
Tranyó végülis fehér komlói cigány. Vele gyakorolt.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 26, 2024 12:31:24
x10)
Nem altalanossagban ertettem hanem konkretan a gyagyasra.
Eddig szinte mindig meguszta a kozteruleten pialast. Most ott volt egy cigoval - mar irtak is a helyszinit.
sörtötbontok
(
x8)
Jun 26, 2024 12:33:10
x8)
Nincs kedve valakinek rácsörögni?
Gunnar
(
x2)
Jun 26, 2024 12:34:05
x2)
Elmúlt dél kezdek aggódni!
Eleve a tegnapi uccsó flokkban azt monda, hogy majd talán ma este kb. ugyanabban az időben fog részleteket elárulni, szóval szerintem még várhatjuk, ha csak nem történik előtte valami nagyon komoly fejlemény.
trolléga
(
x30)
Jun 26, 2024 12:36:32
x30)
lehet tippelni a flokkig, hogy átvette-e a pólóját?
max ha vesz egyet, Golda már nem engedi be a macskaólba, hahó!
*pr* nyilván, nem fogja kidobni a vén kurva
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 26, 2024 12:36:36
x17)
Stokika szomorú
Ez mikor volt
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 26, 2024 12:42:02
x21)
Ez mikor volt
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 26, 2024 12:47:37
x10)
Abból van
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 26, 2024 12:47:52
x7)
mekkora fogadóbizottság várt a háznál? 3 hónap után már a magzatot is beleszámolhatod
le vagy tiltva, kurva anyád
Tourist
Jun 26, 2024 12:50:17
Látod stoki, volt egy visonylag jó napod jenes patrik, szintén meleg barátoddal és egyből elkezdtél a jövőben gondolkodni a legós élőzésekkel. Nézd meg mi lett a vége. Vond le a megfelelő konzekvenciákat. Neked nincs jövőd, rád nem vár semmi. Nem érdemled meg a boldogságot. A könnyed és súlytalan életet sem.
Jun 26, 2024 12:50:17
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 26, 2024 12:50:18
x17)
Nszksz
rezsidémon
(
x8)
Jun 26, 2024 12:54:22
x8)
Ha tavaly tibit választottad volna a bittner pénz és a jogsi helyett, most nem itt tartanál stokika :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
démondémon
(
x2)
Jun 26, 2024 12:55:50
x2)
Fikás, ez az egész amúgy annyira esszenciálisan te vagy.
Ha csak létezel egy adott időpillanatban a héten, akkor is nyakig vagy a szarban. Hitelek, perek, eljárások, nyomor, magány, alkoholizmus, csóróság, kiutasítás, börtön.
De te, dölyfös ostobaságodnak köszönhetően még ezt is fel tudtad szorozni százzal, pusztán úgy, h "vakmerően" (csakazértis ostobán) belegyalogoltál DIREKT a faszerdőbe egy téged profin kiszúró, rafkós cigány által vezetve, önként dalolva.
Iszonyatosan szarul kellett érezned magad, h még ezt is bevállald, csak ne érezd a nyomasztó érzést, amit ott van benned nonstop.
Szóval ennél jobb helyzetjelentés nem is kell arról, hogy mennyire érzed te is, h vége van a dalnak :)
Ha csak létezel egy adott időpillanatban a héten, akkor is nyakig vagy a szarban. Hitelek, perek, eljárások, nyomor, magány, alkoholizmus, csóróság, kiutasítás, börtön.
De te, dölyfös ostobaságodnak köszönhetően még ezt is fel tudtad szorozni százzal, pusztán úgy, h "vakmerően" (csakazértis ostobán) belegyalogoltál DIREKT a faszerdőbe egy téged profin kiszúró, rafkós cigány által vezetve, önként dalolva.
Iszonyatosan szarul kellett érezned magad, h még ezt is bevállald, csak ne érezd a nyomasztó érzést, amit ott van benned nonstop.
Szóval ennél jobb helyzetjelentés nem is kell arról, hogy mennyire érzed te is, h vége van a dalnak :)
Gunnar
(
x2)
Jun 26, 2024 12:56:32
x2)
Látod stoki, volt egy visonylag jó napod jenes patrik, szintén meleg barátoddal és egyből elkezdtél a jövőben gondolkodni a legós élőzésekkel.
Miért? Dakotáknál is lehet legózni, csak ők sárgaréz kábellel csinálják. Kicsit szokni kell, meg lekell égetni róla a műanyag borítást, de Sodi szeret asszimilálódni az alsóbb társadalmi rétegekbe, szóval menni fog.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 26, 2024 12:58:45
x2)
Kis gondolatmenet.
Gyagyás baszki, megint mindent magadnak köszönhetsz.
Mi volt a cél?
- Azt hitted, hogy ez a Sztojka lesz az új Márk?
- Tudtad, hogy szarul jársz majd és azt hitted a Merci majd foglalkozik veled, ha mutogatsz, hogy mézd hogy elbántak velem a dögevők mert nem vigyáztál rám?
- Mindegy hogy ki, csak valaki legyen melletted?
- Kellett egy indok, hogy miért nem tudsz itt-ott megjelenni, mert téged "kifosztottak", "megvezettek"?
Látod baszki, hogy ezek rafkós cigányok, nem az Iphone-ra repültek rá először, hanem az androidos Samsungra, az jobban eladható.
Annyira lefőtt a kávé, hogy hihetetlen. Azt hitted, hogy a Merci hintáztatása a csúcs amit kapsz, ezek meg gondolom szépen helyre raktak.
Faszom, tudom, basszam meg. Húzz fejben egy vonalat, engedd el, mielőtt tényleg még jobban lehúznak vagy kiláncolnak házikoboldnak.
Bár tudom, baszol te rá, mész az alkalmazkodási zavaros fejed után.
Gyagyás baszki, megint mindent magadnak köszönhetsz.
Mi volt a cél?
- Azt hitted, hogy ez a Sztojka lesz az új Márk?
- Tudtad, hogy szarul jársz majd és azt hitted a Merci majd foglalkozik veled, ha mutogatsz, hogy mézd hogy elbántak velem a dögevők mert nem vigyáztál rám?
- Mindegy hogy ki, csak valaki legyen melletted?
- Kellett egy indok, hogy miért nem tudsz itt-ott megjelenni, mert téged "kifosztottak", "megvezettek"?
Látod baszki, hogy ezek rafkós cigányok, nem az Iphone-ra repültek rá először, hanem az androidos Samsungra, az jobban eladható.
Annyira lefőtt a kávé, hogy hihetetlen. Azt hitted, hogy a Merci hintáztatása a csúcs amit kapsz, ezek meg gondolom szépen helyre raktak.
Faszom, tudom, basszam meg. Húzz fejben egy vonalat, engedd el, mielőtt tényleg még jobban lehúznak vagy kiláncolnak házikoboldnak.
Bár tudom, baszol te rá, mész az alkalmazkodási zavaros fejed után.
Bagolyka
(
x7)
Jun 26, 2024 12:59:55
x7)
Stokika szomorú
Adrenalin kellett, lett adrenalin. Mi a baj irigykedők?
72 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™