Fun fact: Megint lefelé magyarázol, miközben te sem értesz semmihez, egy kókler vagy. Először nézz szét egy kicsit magad körül.

Ki az az Endre bácsi?
Gyenge terelés te elmebeteg, hogy ne bántsuk az új buzipajtásodat. Tegnap nem voltatok együtt, mivel akkor rólad és készült volna kép a Pennynél talán. De ettől még a loopjaidat felfoghatta az ősember. Ezért fenyítette itt be Hahó prof. De legalább tudjuk, hogy a tegnapi nap után, ma még a szeméttelepen van.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Bagoly mondja verébnek? Felhőénekként miért nem találsz 9 hónapja munkát? *ásít*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
De hát lesz frontilos labanc jogsi Fikás!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Belátszódott a kijelző, stoki, hamar kiderül, nyugi.
Akkor mégis te vagy a hibás, és nem golda?:))))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez már beismerése annak hogy akkora retardált vagy hogy egy jogosítványt sem tudsz megcsinálni?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Takarodj már innen a kurva anyádba és loopolj másnak!
Dehogy érezted te jól magad, nincs megengedve.
Vonyíts csak meg a 60 fokos Macskaólban, de csendben!
Ki az az Endre bácsi?
szóval akkor a buzikurvával voltál. Azt vágod hogy ezzel megöntözted neki újra a faszerdőt ? Micsoda egy geci féreg vagy te púp!
KURVArangy
Az az utolsó segélykepénzből lenne!
Tényleg, stoki, kivarázsoltad már miből lesz a sörike pénz jövő héten? Bittner fillérekből?
Nem azt mondtam, hogy alkalmatlan a munkára, elvégre becsületesen dolgozik. Csak a szakmájában nem képes.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez tőleg nagyon viccesen hangzik :DD
akárcsak te
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
neked még szakmád sincs, csak a kisegítős érettségid :D
KURVArangy
És ez kit érdekel szerinted? Én már jóval előtted ismertem az ősembert (ahogy a régebbi trash csoportosok is). Tisztában voltunk/vagyunk a szakmájával, családi helyzetével, lakcímével. De snecológiai vonatkozásban ez a kutyát sem érdekli, sem a régi, sem az új professzorokat. Neked ennyi maradt, az érdektelen leakekbe kapaszkodni, miközben hulladék emberekkel vetted körbe magad, a trollok pedig tönkreteszik az életedet.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Várod már a börtön éveket?
Ellentétben veled, aki sikeres pikkdata szájentisztként dolgozol évek óta?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Csalás, élősködés, hergelés...
Segélycsaló hajléktalan munkanélküli, örök vesztes kókler balfasz.
2019-ben még Laura bőven együtt lakott az exével, akivel 0-24 még a munkában is együtt voltak. 2020 közepe vége fele dobta ki Laura, pontosan nem emlékszem mit mondott. Szóval nagyon hihető stokikám. Főleg hogy az annyira féltékeny volt hogy boltba is együtt kellett menniük, ezt már rég elmesélte :D balfasz
Endre...
Én szívesen elvinnélek csak egy 10 órás műszakba egy próba mapra péknek.
Fel sem bírnál kelni reggel te életképtelen csúszómászó.
Nyakadba basznám a 40kg-os lisztet zsákot, meg 6 órát a kemence előtt ugráltatnálak, utánna csinálhatnád az osztást, formázást.
Utánna kitakaríttatnám veled a műhelyet.
Imádnám, hogy ott halnál meg 2-3 óra után.
Nem képletesen.
Tényleg ott döglenél meg :DDD
Endre, te megint fegyvertelen vagy. Senki le se szarja, milyen gyakran vált munkahelyet az Ősember.
Ellenben felrűnt neked, hogy az egyetlen emberbe szálltál bele, aki érdek nélkül elviselt? Folyton itt picsogsz, hogy nem bírod a magányt, de abban a percben, ahogy melléd sodródik valaki, aki a társaságod lenne, elkezdesz gecizni vele.
A macskaólbeli magányt érdemled. Mert egy rosszindulatú féreg vagy, aki azonnal belemar bárkibe, aki egy csepp jóindulattal viseltetik irántad.
Ha már a munkát szóbahoztad, és jövő héten már irodába kell járnod mik a terveid, hogy a munkatársaid ne lássák rajtad 5 perc után, hogy alkoholista vagy illetve megvan már a Frontil?
Régen mindig szétkürtölted hány millió fütyit fogsz keresni. Ezzel most mi a helyzet? A bécsi postás fizu meglesz Stoki?
Vagy csak épen ezt akarja elérni. Még mindig csak találgatunk és bizonyítékok sincsenek a tibizésre. Azt tudjuk hogy tegnap valahol volt, talán egy nudi strandon és ,hogy talán az ősembernek loopolt. Ezért került az ősember célkeresztbe megint. De mért loopolt volna az ősembernek, ha tibizet?
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy 99.9% esélye annak, hogy a korcs vissza akarja tibit szerezni. Ennek szól a mai hsz is hogy jobb lett volna szolnokon albérlezetni a jogsi helyet. Ezért se emlegeti nagyon, akkor se mikor szegedről pofázik. A Szegedi pofázások 99% a lamantinról szól lassan 1.5-2 hete, ha előkerül a téma. Ennek 2 oka lehet
1 Kurva dühös rá, mert a lamantin elvette a tibit tőle. Halállista No1 a lamantin most épen.
2 Azt hiszi ha sikerül éket verni nem csak a tibi és az új bikája közé de föleg tibi a lamantin közé, akkor utána könnyebben visszamegy a tibi hozzá majd. Főleg ha dolgozik és lesz pénze *PR* akkor majd.
Így van. Laura látja hogy Tibi a szállón van folyamatosan. Hergeli csak. Ennyi a történet
Te is alkoholista vagy és még csak szakmád sincs.
Szerintem le akarja szedni az ősemberöl a fórum célkeresztjét, azért játszák most ezt el itt. Lehet ez a feltétele a jövő heti Frontin adagnak az ősembertől.
Tanulság. Kvázi másfél milliót költöttél egy ülésre egy pszichomúkussal, aki megmondta, amit eddig is mindenki tudott: elmebeteg vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Valamiért ez az alkoholista proli Endre azt hiszi, hogyha ő kirakna ide valamit, akkor a trollok majd ártanának az alapján bárkinek, kirakta ide RB úr adatait, abból is az lett, hogy mindenki nevetett, másnap meg már nyomhatta a cipőnézegtő műsort az Újszászi kapuban
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Akkor csak előrébb van mint te. Hülye a szakmához mint te, de legalább becsülettel dolgozik. Te azt még sose próbáltad.
Igen :D és a tranyó nem hazudott laurának, a dolgát intézte, azóta a szállóról meg se mozdult. Hiába a hergelés pedofil
Csak nekem szorul ökölbe a kezem ettől a stílusjegyétől?
Mert te képes vagy?
Ingyen tipp, Stoki: egyrészt-másrészttel ellentétes vagy komplementer állításokat kötünk össze, nem random állításokat, töltelékszóként.
Múlthét szombaton is amikor a gyagyás eltűnt akkor Jenes pont akkor rakta le reggel 8 felé az élőt amikor a Szolnokról induló Vitorlás InterRégió megállt Velencén.
kissendrevagyok
Te mit akarsz demonstrálni?
Nem is olyan régen még téged öklöztek meg, Endre..
Senki nem fél tőled, senki nem tart tőled.
Ezerszer elhangzott, hogy fegyvertelen vagy, és gyenge.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Senkit nem érdekel sem a buzikurva, sem pedig a sima kurva.
Mesélj inkább arról, hogy hogyan verték szét a homokos vekni fejedet a cigányok.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Bazdmeg nem reagálsz semmire, csak a saját hülye loopjaidat tolod ide.
Ki a faszt érdekel bármi is ebből?
Dehát a Nevezetes Snecológusok szabválon azt tanítják, hogy broni sose kezd nagybetűvel.
Egyébként meg Sodiapuról írom a szakdogámat, hátha kibővíthetem a Pédiát. Szóval Sodi áruld már el hol van a kurva apád eltemetve te pedofil fasz.
Tóvároskert Tata ?
kissendrevagyok
Fikásom, ha a fórumon baszod a rezet, akkor a faptopodról írsz, az meg a 749 fokos macskaólban van.
Miért nem a francia riviérán lógatod a lasszófaszod, mont bámelyik másik átlagember?
Ennyire csóró szar ember vagy? Neked fizetésnapon sincs 500 euród, nemhogy hó végén, te sztojkabaszó buzi.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Inkább, "Kisújszállás-Sóskert megállóhely - Ez a megálló Kisújszállás településen található, és a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal része"
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Az egész életed egy nagy pazarlás: másfélmilla jogsira, 15 milla a tranyóra, milliók felesleges kütyükre és játékokra, etyetemi évek, fiatalság.
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor miért írsz a fórumra te elítélt, pedofil, bűnöző kutya?
Ki az az Endre bácsi?
Nem! Hányszor mondjam el te burzsujszar, hogy nem basztak seg-
Ja várjunk, most nem rólam van szó?
Egyrészt senki sem fél tőled,mert egy eszköztelen balfasz vagy.
Másrészt milyen szabadidőd? Van másmilyen is? Elfoglalt ember lehet egy munkanélküli alkoholista, szinte agyonnyomja a sok tennivaló!
Tóvároskert Tata ?
Esetleg Rákoskert?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez a legvalószínűbb, a Budapest-Púpszász-Szolnok vonalon van.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Nem, amit felette írtam az lesz, egyrészt látszik a sóskert a vége, másrészt a végén a 11 szám kivehető, és Hajdúszoboszlóból érkező vonatok nagyrésze 11-es perc véggel érkezik, plusz ott van nudi, ami minden feltételnek megfelel amit korábban mondott, 99% hogy ott volt tegnap

A 3368 as S60 vonat Budapest-Szolnok ami 21:50 kor indul az pont 22:11 kor van Rákoskertnél. Az stimmelne akkor az idővel is.
kissendrevagyok
Nem, amit felette írtam az lesz, egyrészt látszik a sóskert a vége, másrészt a végén a 11 szám kivehető, és Hajdúszoboszlóból érkező vonatok nagyrésze 11-es perc véggel érkezik, plusz ott van nudi, ami minden feltételnek megfelel amit korábban mondott, 99% hogy ott volt tegnap
Szerintem az ...koskert. Az o betűn nincs ékezet.
ami 22:50 kor indul az meg 23:11 re van ott
kissendrevagyok
Az én szememnek balról az első karakter olyan mint a harmadik, emiatt sos szerintem az eleje, de mivel már minuszolgat a pedofil, ezért valamelyik biztos találat
Szerző:
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 13, 2024 09:26:18
Válasz
(4)
x21)
Válasz
(4)
Ismét egy rágalmazás! Egyre közelebb a börtönhöz Fikás!
Kakaspina
(
x24)
Jul 13, 2024 09:26:59
x24)
Kiszólt a lyukból az OKJ-s eritreai migri tanfolyamos csikkszedő.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:27:13
x77)
Kinek van lakása és ki nyomorog egy omladozó ólban?:))
Jenesnek van, neked nincs.
Jenesnek van, neked nincs.
A cigány kentaur
Jul 13, 2024 09:28:14
Már most mocsár részeg vagy fikás?
Na csá
Jul 13, 2024 09:28:14
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 13, 2024 09:28:41
x21)
Javaslom, hogy mindenki tegyen be egy képet a hőmérőjéről, hadd irigykedjen a pedofil!
MegintKezded
(
x6)
Jul 13, 2024 09:28:43
x6)
Itt volt Endre, akit minden melóból kibasznak 20 éve, mert alkalmatlan. Ennyike.
Na bumm.
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 13, 2024 09:29:14
x12)
Vergődés
Fun fact: Megint lefelé magyarázol, miközben te sem értesz semmihez, egy kókler vagy. Először nézz szét egy kicsit magad körül.

-
Jul 13, 2024 09:29:37
Endre,pont most fenyegetted meg az egyetlen "embert" aki gyógyszert tud neked szerezni. Okosan.
Jul 13, 2024 09:29:37
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2024 09:31:07
x136)
"még ahhoz is szerencsétlen vagy, hogy az egyetlen tanult szakmádban hely állj, amikor meg mégis megpróbáltad, hamar kibasztak, mint macskát szarni."
Lolbazmeg, saját magáról ír a pedofil.:))
Lolbazmeg, saját magáról ír a pedofil.:))
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:31:19
x77)
Ideges vagy, lelkecske?
Menj neki anyádnak!
Menj neki anyádnak!
Eazy
(
x11)
Jul 13, 2024 09:31:48
x11)
Stokileak production, szerinted a jenes érdekel bárkit is?
Hahóhér majd úgyis intézi ha akarja, mert hát ugye te erre is alkalmatlan vagy.
A foszforeszkáló puskaport meg inkább lődd ki anyádra, mert ennek itt semmi haszna..
Hivatalos leveleket megtaláltad már megtaláltad asodi putribirodalmában?
Gyernőtt fasz
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hahóhér majd úgyis intézi ha akarja, mert hát ugye te erre is alkalmatlan vagy.
A foszforeszkáló puskaport meg inkább lődd ki anyádra, mert ennek itt semmi haszna..
Hivatalos leveleket megtaláltad már megtaláltad asodi putribirodalmában?
Gyernőtt fasz
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 13, 2024 09:32:20
x13)
Hallo Endre,
vielen Dank für das entsprechende Umsetzen!
Auf Basis der zugesandten Unterlagen müssen wir dir leider mitteilen, dass du nicht in den weiteren Auswahlprozess kommst.
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen.
Im Folgenden eine Sammlung von konkretem Feedback zur Implementierung, damit du auch weißt, welche genauen Gründe aus fachlicher Sicht dahinterstehen:
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with ...
.innerHTML = ...
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Vielen Dank und alles Gute für deine weitere berufliche Zukunft.
Viele Grüße
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
vielen Dank für das entsprechende Umsetzen!
Auf Basis der zugesandten Unterlagen müssen wir dir leider mitteilen, dass du nicht in den weiteren Auswahlprozess kommst.
Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen.
Im Folgenden eine Sammlung von konkretem Feedback zur Implementierung, damit du auch weißt, welche genauen Gründe aus fachlicher Sicht dahinterstehen:
Visual flaws:
Page load of about 7 Seconds until you see more than a headline. The graphql request takes about 5-6 seconds of that but there is no loading indicator.
No cursor pointer or click indicator on list items
Very minimalist styling
No images in detail view (which were requested in the assignment!)
If you put links in detail view, they should at least be clickable. They are not.
null and undefined printed in the detail view
Implementation flaws:
Too much data in the initial graphql request, all detail in the first request and no pagination (so this is the only request ever sent) - pagination is only in the frontend. (This causes long initial wait)
String concatenations instead of template literals (ES6 basics!)
Mixing of ' and " for strings in code - uniformity!
Not making use of basic react functionality but setting detail view with ...
.innerHTML = ...
Not using npm, no package.json (was not requested, but should be self-evident)
Spaghetti-Code, all in one single file
Not using any library for graphql, but writing the query as string-concatenation
no proper error handling in graphql request
console logs not removed - code style!
No indentations in surrounding HTML frame - code style!
Missing semicolon (line 289) - code style!
No linting / test cases (were not requested but should at least be mentioned as "To be considered before release" - which was requested but is completely missing from the readme)
Vielen Dank und alles Gute für deine weitere berufliche Zukunft.
Viele Grüße
mikedp
(
x9)
Jul 13, 2024 09:32:39
x9)
Stoki a retardverzum csak a te fejedben érdekes. Én momentán szarom le a bálnát vagy jenes faszcibáló haverod.
Mondjuk azért van annak egy bája mikor egy pdf ugat másokra.
Rohadj meg , és erre a mai nap pont megfelelő lesz.
KURVArangy
Mondjuk azért van annak egy bája mikor egy pdf ugat másokra.
Rohadj meg , és erre a mai nap pont megfelelő lesz.
-
Jul 13, 2024 09:33:39
A vergődő stoki még azért szegedezett egyet ájulás előtt.
Jul 13, 2024 09:33:39
Trollok harca
(
x5)
Jul 13, 2024 09:34:39
x5)
még jó hogy te sikeres programozó vagy
Miskolci alvósejt
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 13, 2024 09:34:56
x23)
Ok, látom, Kovász sem bír magával, úgyhogy akkor egy újabb kis leak.
Fun fact, hogy te azért nem dolgozol pékként, mert még ahhoz is szerencsétlen vagy, hogy az egyetlen tanult szakmádban hely állj, amikor meg mégis megpróbáltad, hamar kibasztak, mint macskát szarni.
Ezt például nem is tudtad, hogy tudom rólad, ugye? xD
Szóval most már okosan, haver.
Okosan,
Fun fact, hogy te azért nem dolgozol pékként, mert még ahhoz is szerencsétlen vagy, hogy az egyetlen tanult szakmádban hely állj, amikor meg mégis megpróbáltad, hamar kibasztak, mint macskát szarni.
Okosan,
Gyenge terelés te elmebeteg, hogy ne bántsuk az új buzipajtásodat. Tegnap nem voltatok együtt, mivel akkor rólad és készült volna kép a Pennynél talán. De ettől még a loopjaidat felfoghatta az ősember. Ezért fenyítette itt be Hahó prof. De legalább tudjuk, hogy a tegnapi nap után, ma még a szeméttelepen van.
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:35:03
x77)
Kitől vonták meg a segélyt?
Jenestől vagy tőled? Haha.
Még ez az ősember is életképesebb, mint te.
Jenestől vagy tőled? Haha.
Még ez az ősember is életképesebb, mint te.
trolléga
(
x30)
Jul 13, 2024 09:35:24
x30)
Bagoly mondja verébnek? Felhőénekként miért nem találsz 9 hónapja munkát? *ásít*
Készülő félmeztelen flokk
Jul 13, 2024 09:35:40
Na Sziasztok, csak hogy teljesen tiszta legyen a dolog...
Jul 13, 2024 09:35:40
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2024 09:37:59
x136)
Stoki várod már géza hétvégi leakjét rólad?
sodika
Jul 13, 2024 09:38:02
Pont azért nem árulom el, hol voltam, mert jól éreztem magam, és nem hiányzik, hogy keresztbe tegyetek neki.
Abban viszont igazatok van, hogy hiba volt ennyire rápörögni arra a rohadt jogsira, és ehelyett egy olyan szolnoki lakásba kellett volna átcuccolnom a Mercivel, amilyenben ő lakik. Amikor ráadásul akarta is. De késő bánat eb gondolat.
Abban viszont igazatok van, hogy hiba volt ennyire rápörögni arra a rohadt jogsira, és ehelyett egy olyan szolnoki lakásba kellett volna átcuccolnom a Mercivel, amilyenben ő lakik. Amikor ráadásul akarta is. De késő bánat eb gondolat.
Jul 13, 2024 09:38:02
Kakaspina
(
x24)
Jul 13, 2024 09:39:03
x24)
Pont azért nem árulom el, hol voltam, mert jól éreztem magam, és nem hiányzik, hogy keresztbe tegyetek neki.
De hát lesz frontilos labanc jogsi Fikás!
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:39:20
x77)
Belátszódott a kijelző, stoki, hamar kiderül, nyugi.
Hahó
(
x136)
Jul 13, 2024 09:39:49
x136)
Akkor mégis te vagy a hibás, és nem golda?:))))
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 13, 2024 09:39:52
x13)
Ez már beismerése annak hogy akkora retardált vagy hogy egy jogosítványt sem tudsz megcsinálni?
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 13, 2024 09:39:54
x21)
Takarodj már innen a kurva anyádba és loopolj másnak!
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 13, 2024 09:41:42
x12)
Dehogy érezted te jól magad, nincs megengedve.
Vonyíts csak meg a 60 fokos Macskaólban, de csendben!
Baromarc
(
x1)
Jul 13, 2024 09:42:16
x1)
De nagy lék, hogy az alkesz ősember alkalmatlan munkára, hát le vagyok döbbenve. Erről lékelj inkább:
⢀⡴⠑⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣤⣤⣤⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠸⡇⠀⠿⡀⠀⠀⠀⣀⡴⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠑⢄⣠⠾⠁⣀⣄⡈⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢀⡀⠁⠀⠀⠈⠙⠛⠂⠈⣿⣿⣿⣿⣿⠿⡿⢿⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⡾⣁⣀⠀⠴⠂⠙⣗⡀⠀⢻⣿⣿⠭⢤⣴⣦⣤⣹⠀⠀⠀⢀⢴⣶⣆
⠀⠀⢀⣾⣿⣿⣿⣷⣮⣽⣾⣿⣥⣴⣿⣿⡿⢂⠔⢚⡿⢿⣿⣦⣴⣾⠁⠸⣼⡿
⠀⢀⡞⠁⠙⠻⠿⠟⠉⠀⠛⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣌⢤⣼⣿⣾⣿⡟⠉⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⣾⣷⣶⠇⠀⠀⣤⣄⣀⡀⠈⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠉⠈⠉⠀⠀⢦⡈⢻⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣽⡹⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠲⣽⡻⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣜⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣷⣶⣮⣭⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣈⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠛⠻⠿⠿⠿⠿⠛⠉
⢀⡴⠑⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣤⣤⣤⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠸⡇⠀⠿⡀⠀⠀⠀⣀⡴⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠑⢄⣠⠾⠁⣀⣄⡈⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢀⡀⠁⠀⠀⠈⠙⠛⠂⠈⣿⣿⣿⣿⣿⠿⡿⢿⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⡾⣁⣀⠀⠴⠂⠙⣗⡀⠀⢻⣿⣿⠭⢤⣴⣦⣤⣹⠀⠀⠀⢀⢴⣶⣆
⠀⠀⢀⣾⣿⣿⣿⣷⣮⣽⣾⣿⣥⣴⣿⣿⡿⢂⠔⢚⡿⢿⣿⣦⣴⣾⠁⠸⣼⡿
⠀⢀⡞⠁⠙⠻⠿⠟⠉⠀⠛⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣌⢤⣼⣿⣾⣿⡟⠉⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⣾⣷⣶⠇⠀⠀⣤⣄⣀⡀⠈⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠉⠈⠉⠀⠀⢦⡈⢻⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣽⡹⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠲⣽⡻⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣜⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣷⣶⣮⣭⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣈⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠛⠻⠿⠿⠿⠿⠛⠉
Trollok harca
(
x5)
Jul 13, 2024 09:43:34
x5)
ezzel most ismerted be hogy Tibizel
Miskolci alvósejt
mikedp
(
x9)
Jul 13, 2024 09:45:10
x9)
szóval akkor a buzikurvával voltál. Azt vágod hogy ezzel megöntözted neki újra a faszerdőt ? Micsoda egy geci féreg vagy te púp!
CafkaMarci
(
x6)
Jul 13, 2024 09:45:21
x6)
Csacsi öreg medve...
Szerinted nincs a trolljaidnak a MÁV applikációdba belelátása? Bármikor jegyet/helyjegyet/országbérletet használsz, az listázva van.
Ringasd csak magad abba a tudatba, hogy nem tudjuk, hogy merre jársz.
A lékjeid meg szart sem érnek. Nagyon meglepődtünk, hogy a félfogyatékos buzi nem jó a szakmájában.
Nagyon.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Szerinted nincs a trolljaidnak a MÁV applikációdba belelátása? Bármikor jegyet/helyjegyet/országbérletet használsz, az listázva van.
Ringasd csak magad abba a tudatba, hogy nem tudjuk, hogy merre jársz.
A lékjeid meg szart sem érnek. Nagyon meglepődtünk, hogy a félfogyatékos buzi nem jó a szakmájában.
Nagyon.
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:45:54
x77)
ezzel most ismerted be hogy Tibizel
Az az utolsó segélykepénzből lenne!
Tényleg, stoki, kivarázsoltad már miből lesz a sörike pénz jövő héten? Bittner fillérekből?
sodika
Jul 13, 2024 09:46:41
De nagy lék, hogy az alkesz ősember alkalmatlan munkára, hát le vagyok döbbenve.
Nem azt mondtam, hogy alkalmatlan a munkára, elvégre becsületesen dolgozik. Csak a szakmájában nem képes.
Jul 13, 2024 09:46:41
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:47:02
x77)
Ez tőleg nagyon viccesen hangzik :DD
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 13, 2024 09:48:52
x4)
... Csak a szakmájában nem képes.
akárcsak te
-
Jul 13, 2024 09:49:08
Ne higyjetek a pedofilnak semmit! Szándékosan hergel! Nem volt tranyózás hacsak nem ment be a szallora ahol a tranyó van ameddig Pesten van! Az a célja hogy Tibi kapja a faszerdőt Laura és a tanszék által. Nem volt semmiféle tranyózás
Jul 13, 2024 09:49:08
mikedp
(
x9)
Jul 13, 2024 09:49:09
x9)
neked még szakmád sincs, csak a kisegítős érettségid :D
Karib
(
x10)
Jul 13, 2024 09:50:04
x10)
És ez kit érdekel szerinted? Én már jóval előtted ismertem az ősembert (ahogy a régebbi trash csoportosok is). Tisztában voltunk/vagyunk a szakmájával, családi helyzetével, lakcímével. De snecológiai vonatkozásban ez a kutyát sem érdekli, sem a régi, sem az új professzorokat. Neked ennyi maradt, az érdektelen leakekbe kapaszkodni, miközben hulladék emberekkel vetted körbe magad, a trollok pedig tönkreteszik az életedet.
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 13, 2024 09:50:07
x21)
Várod már a börtön éveket?
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:52:36
x77)
Fun fact: Ha nincs pénzed visszafizetni a döblingi ítéletet, akkor bizony irány a sitt.
:)) ez viccesebb, mint a Kovász, nem, Endre?
:)) ez viccesebb, mint a Kovász, nem, Endre?
Endre priusza
(
x11)
Jul 13, 2024 09:53:46
x11)
Ellentétben veled, aki sikeres pikkdata szájentisztként dolgozol évek óta?
Hackwork
Jul 13, 2024 09:53:57
Neked mi is a szakmád, stoki?
Jul 13, 2024 09:53:57
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 13, 2024 09:56:26
x21)
Csalás, élősködés, hergelés...
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 09:56:33
x77)
Segélycsaló hajléktalan munkanélküli, örök vesztes kókler balfasz.
Tranyó mellszőre
Jul 13, 2024 10:01:03
Okosan,
Nem véletlenül nem raktam ki rólad semmit. Pont azért nem, mert éreztem, hogy lesz még itt pimaszkodás bőven, és nem maradhatok muníció nélkül.
Egyrészt.
Másrészt valaki tegnap este beírta ide, hogy amióta én ott jártam, ezek felhagytak a kurválkodással. 2019 óta csinálja a lamantin, de pont most abbahagyta. Hát persze. És szerinted mit csináljak helyette, kriptóznak, vagy bejár a Kaffka a klinikára ismét öregemberek szarát pucolni? xD
Nagyon hihető.
Okosan,
Nem véletlenül nem raktam ki rólad semmit. Pont azért nem, mert éreztem, hogy lesz még itt pimaszkodás bőven, és nem maradhatok muníció nélkül.
Egyrészt.
Másrészt valaki tegnap este beírta ide, hogy amióta én ott jártam, ezek felhagytak a kurválkodással. 2019 óta csinálja a lamantin, de pont most abbahagyta. Hát persze. És szerinted mit csináljak helyette, kriptóznak, vagy bejár a Kaffka a klinikára ismét öregemberek szarát pucolni? xD
Nagyon hihető.
2019-ben még Laura bőven együtt lakott az exével, akivel 0-24 még a munkában is együtt voltak. 2020 közepe vége fele dobta ki Laura, pontosan nem emlékszem mit mondott. Szóval nagyon hihető stokikám. Főleg hogy az annyira féltékeny volt hogy boltba is együtt kellett menniük, ezt már rég elmesélte :D balfasz
Jul 13, 2024 10:01:03
-
Jul 13, 2024 10:01:14
Okosan,
Egyrészt.
Nagyon hihető.
Okosan,
Egyrészt.
Nagyon hihető.
Endre...
Én szívesen elvinnélek csak egy 10 órás műszakba egy próba mapra péknek.
Fel sem bírnál kelni reggel te életképtelen csúszómászó.
Nyakadba basznám a 40kg-os lisztet zsákot, meg 6 órát a kemence előtt ugráltatnálak, utánna csinálhatnád az osztást, formázást.
Utánna kitakaríttatnám veled a műhelyet.
Imádnám, hogy ott halnál meg 2-3 óra után.
Nem képletesen.
Tényleg ott döglenél meg :DDD
Jul 13, 2024 10:01:14
Endre priusza
(
x11)
Jul 13, 2024 10:01:31
x11)
Endre, te megint fegyvertelen vagy. Senki le se szarja, milyen gyakran vált munkahelyet az Ősember.
Ellenben felrűnt neked, hogy az egyetlen emberbe szálltál bele, aki érdek nélkül elviselt? Folyton itt picsogsz, hogy nem bírod a magányt, de abban a percben, ahogy melléd sodródik valaki, aki a társaságod lenne, elkezdesz gecizni vele.
A macskaólbeli magányt érdemled. Mert egy rosszindulatú féreg vagy, aki azonnal belemar bárkibe, aki egy csepp jóindulattal viseltetik irántad.
Penetráns Lábszag
Jul 13, 2024 10:01:53
Ha már a munkát szóbahoztad, és jövő héten már irodába kell járnod mik a terveid, hogy a munkatársaid ne lássák rajtad 5 perc után, hogy alkoholista vagy illetve megvan már a Frontil?
Régen mindig szétkürtölted hány millió fütyit fogsz keresni. Ezzel most mi a helyzet? A bécsi postás fizu meglesz Stoki?
Jul 13, 2024 10:01:53
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 13, 2024 10:04:36
x23)
Vagy csak épen ezt akarja elérni. Még mindig csak találgatunk és bizonyítékok sincsenek a tibizésre. Azt tudjuk hogy tegnap valahol volt, talán egy nudi strandon és ,hogy talán az ősembernek loopolt. Ezért került az ősember célkeresztbe megint. De mért loopolt volna az ősembernek, ha tibizet?
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy 99.9% esélye annak, hogy a korcs vissza akarja tibit szerezni. Ennek szól a mai hsz is hogy jobb lett volna szolnokon albérlezetni a jogsi helyet. Ezért se emlegeti nagyon, akkor se mikor szegedről pofázik. A Szegedi pofázások 99% a lamantinról szól lassan 1.5-2 hete, ha előkerül a téma. Ennek 2 oka lehet
1 Kurva dühös rá, mert a lamantin elvette a tibit tőle. Halállista No1 a lamantin most épen.
2 Azt hiszi ha sikerül éket verni nem csak a tibi és az új bikája közé de föleg tibi a lamantin közé, akkor utána könnyebben visszamegy a tibi hozzá majd. Főleg ha dolgozik és lesz pénze *PR* akkor majd.
-
Jul 13, 2024 10:06:56
Így van. Laura látja hogy Tibi a szállón van folyamatosan. Hergeli csak. Ennyi a történet
Jul 13, 2024 10:06:56
linziasztal01
(
x77)
Jul 13, 2024 10:08:18
x77)
Endre, te miért nem látod Tibit a lokátorban?
Laura láthatja, te nem.
:))
Laura láthatja, te nem.
Bagolyka
(
x7)
Jul 13, 2024 10:09:26
x7)
Anyád kajáját zabálod még?
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2024 10:10:06
x68)
Nektek amúgy nincs messengeretek, hogy flokkokban és a fórumon üzengettek egymásnak Jenessel? Elmebetegek vagytok?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bagolyka
(
x7)
Jul 13, 2024 10:10:26
x7)
Te is alkoholista vagy és még csak szakmád sincs.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:11:27
x45)
Tehát jenes sikeresebb mint a 4 értelmiségi nagyszülő, és 2 értelmiségi szülővel rendelkező, Kiss Endre Farkas, lehúzott balek?
érdekes
érdekes
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:12:38
x45)
Írj be az elmúlt 10 évből 1 embert aki azért lépett veled kapcsolatba, mert kedvelt téged, és nem azért mert kiröhögött, troll volt, kamu rajongó, kihasznált vagy lehúzott.
Várjuk a neveket
Várjuk a neveket
Bagolyka
(
x7)
Jul 13, 2024 10:12:51
x7)
Szerintem nem véletlenül kérdezték a kékek, hogy Szántó Zsolt úr megpörgetett-e a faszán.
szörnyeteg
(
x3)
Jul 13, 2024 10:13:27
x3)
Szóval Endre. Tegnap a FérfiTiborral vagy pedig Jenessel érezted jól magad. Nem vagy te véletlenül buzi?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 13, 2024 10:14:35
x23)
Nektek amúgy nincs messengeretek, hogy flokkokban és a fórumon üzengettek egymásnak Jenessel? Elmebetegek vagytok?
Szerintem le akarja szedni az ősemberöl a fórum célkeresztjét, azért játszák most ezt el itt. Lehet ez a feltétele a jövő heti Frontin adagnak az ősembertől.
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2024 10:14:44
x68)
Abban viszont igazatok van, hogy hiba volt ennyire rápörögni arra a rohadt jogsira, és ehelyett egy olyan szolnoki lakásba kellett volna átcuccolnom a Mercivel, amilyenben ő lakik.
Tanulság. Kvázi másfél milliót költöttél egy ülésre egy pszichomúkussal, aki megmondta, amit eddig is mindenki tudott: elmebeteg vagy.
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 13, 2024 10:14:50
x4)
Jul 13, 2024 10:14:50
szó szeint senior, dokumentáció olvasó specialista Jul 13, 2024 10:14:50
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:14:58
x45)
Valamiért ez az alkoholista proli Endre azt hiszi, hogyha ő kirakna ide valamit, akkor a trollok majd ártanának az alapján bárkinek, kirakta ide RB úr adatait, abból is az lett, hogy mindenki nevetett, másnap meg már nyomhatta a cipőnézegtő műsort az Újszászi kapuban
SporoloProli
(
x3)
Jul 13, 2024 10:16:10
x3)
Akkor csak előrébb van mint te. Hülye a szakmához mint te, de legalább becsülettel dolgozik. Te azt még sose próbáltad.
Bagolyka
(
x7)
Jul 13, 2024 10:17:05
x7)
A naty nemzeti hős, az Oi-kor koncertek gnómját, a Toroczkai beszédek kéretlen kamerását, Sztolykák torkoztatják.
Mi ez ha nem shiker?
Mi ez ha nem shiker?
-
Jul 13, 2024 10:19:06
Endre, te miért nem látod Tibit a lokátorban?
Laura láthatja, te nem.
Laura láthatja, te nem.
Igen :D és a tranyó nem hazudott laurának, a dolgát intézte, azóta a szállóról meg se mozdult. Hiába a hergelés pedofil
Jul 13, 2024 10:19:06
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:23:11
x45)
Dobd ki az aranybefektetés excelt, had irigykedjek már!
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 13, 2024 10:23:22
x48)
Csernák Samu Roland törölte a tegnapi videóját ahol az agárdi strandon kolbászolt, ügyelve arra, hogy ne mutasson bizonyos emberket akikkel szemkontaktust tartott.
Teszem fel a kérdést, hogy miért is kell letörölni egy olyan videót amibe amúgy senki más nem látszódik?
Csak nem azért, hogy ne tudják a fórumon, hogy merre "érezte jól magát" a vekni?
kissendrevagyok
Teszem fel a kérdést, hogy miért is kell letörölni egy olyan videót amibe amúgy senki más nem látszódik?
Csak nem azért, hogy ne tudják a fórumon, hogy merre "érezte jól magát" a vekni?
-
Jul 13, 2024 10:23:28
*hetyetye, hatásszünet*
Egyrészt.
Másrészt, *hetyetye*
Egyrészt.
Másrészt, *hetyetye*
Jul 13, 2024 10:23:28
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2024 10:24:57
x68)
Nem lehetett Smauval vagy Jenessel, hiszen ők unalmasok.
Mifaaaaaaaaaaaan
40_éves_junior
(
x6)
Jul 13, 2024 10:29:33
x6)
Mert te képes vagy?
újpesti troll
Jul 13, 2024 10:31:42
Nem tudom mennyire lesz snecológiai vonatkozása, de Sunka tiktiken lájvol
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Jul 13, 2024 10:31:42
sodika
Jul 13, 2024 10:31:46
Azért Laurára koncentráltam, mert Merci egzisztenciaféltésből nem mondana ellent neki. Mellesleg nem is kérném rá. Ez a rész logikus volt.
Meg Merci trollokat sem akar, ezért csicskult be rögtön még annak az Alfonznak is, aki pár órával előtte titokban kibaszta ide a fórumra, ahogyan a bugyijában turkál.
Az más kérdés, hogy ilyenkor az lenne a logikus lépés, ha demonstrálom, hogy inkább tőlem kellene félni, de nyár van, inkább jól érzem magam, és kikapcsolódok a szabadidőmben.
Nem véletlenül nem jött a tervezett Géza leak sem.
Nem pazarolok el rá szép napokat, azért nem.
Meg Merci trollokat sem akar, ezért csicskult be rögtön még annak az Alfonznak is, aki pár órával előtte titokban kibaszta ide a fórumra, ahogyan a bugyijában turkál.
Az más kérdés, hogy ilyenkor az lenne a logikus lépés, ha demonstrálom, hogy inkább tőlem kellene félni, de nyár van, inkább jól érzem magam, és kikapcsolódok a szabadidőmben.
Jul 13, 2024 10:31:46
molos troll
(
x2)
Jul 13, 2024 10:33:47
x2)
Ingyen tipp, Stoki: egyrészt-másrészttel ellentétes vagy komplementer állításokat kötünk össze, nem random állításokat, töltelékszóként.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:34:08
x45)
A te szép napjaid, 10 éve lejártak Hamburgban
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 13, 2024 10:34:12
x48)
Nem lehetett Smauval vagy Jenessel, hiszen ők unalmasok.
Múlthét szombaton is amikor a gyagyás eltűnt akkor Jenes pont akkor rakta le reggel 8 felé az élőt amikor a Szolnokról induló Vitorlás InterRégió megállt Velencén.
Darth Tibor
(
x8)
Jul 13, 2024 10:34:24
x8)
A második miniflokkból:
Eazy
(
x11)
Jul 13, 2024 10:34:39
x11)
Az más kérdés, hogy ilyenkor az lenne a logikus lépés, ha demonstrálom, hogy inkább tőlem kellene félni
Te mit akarsz demonstrálni?
Nem is olyan régen még téged öklöztek meg, Endre..
Senki nem fél tőled, senki nem tart tőled.
Ezerszer elhangzott, hogy fegyvertelen vagy, és gyenge.
Zsibuci
(
x5)
Jul 13, 2024 10:35:20
x5)
loop
Senkit nem érdekel sem a buzikurva, sem pedig a sima kurva.
Mesélj inkább arról, hogy hogyan verték szét a homokos vekni fejedet a cigányok.
KicsiNéző
(
x13)
Jul 13, 2024 10:36:39
x13)
Azért Laurára koncentráltam, mert Merci egzisztenciaféltésből nem mondana ellent neki. Mellesleg nem is kérném rá. Ez a rész logikus volt.
Bazdmeg nem reagálsz semmire, csak a saját hülye loopjaidat tolod ide.
Ki a faszt érdekel bármi is ebből?
wannabe snecológus
Jul 13, 2024 10:37:09
Bronislaw professzor visszatért!
Dehát a Nevezetes Snecológusok szabválon azt tanítják, hogy broni sose kezd nagybetűvel.
Egyébként meg Sodiapuról írom a szakdogámat, hátha kibővíthetem a Pédiát. Szóval Sodi áruld már el hol van a kurva apád eltemetve te pedofil fasz.
Jul 13, 2024 10:37:09
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 13, 2024 10:38:06
x48)
A második miniflokkból:
Tóvároskert Tata ?
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 13, 2024 10:38:15
x12)
Sodika, pótapu keres téged a Tiktiken, tessék szépen engedelmeskedni.
Ki az az Endre bácsi?
CafkaMarci
(
x6)
Jul 13, 2024 10:38:27
x6)
Fikásom, ha a fórumon baszod a rezet, akkor a faptopodról írsz, az meg a 749 fokos macskaólban van.
Miért nem a francia riviérán lógatod a lasszófaszod, mont bámelyik másik átlagember?
Ennyire csóró szar ember vagy? Neked fizetésnapon sincs 500 euród, nemhogy hó végén, te sztojkabaszó buzi.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:38:39
x45)
Tóvároskert Tata ?
Inkább, "Kisújszállás-Sóskert megállóhely - Ez a megálló Kisújszállás településen található, és a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal része"
Ásó27
(
x68)
Jul 13, 2024 10:38:40
x68)
Az egész életed egy nagy pazarlás: másfélmilla jogsira, 15 milla a tranyóra, milliók felesleges kütyükre és játékokra, etyetemi évek, fiatalság.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:39:14
x45)
Mesélj Endre, mit csináltál a Debrecen vonalon? melyik fürdőben voltál?
Zsibuci
(
x5)
Jul 13, 2024 10:39:51
x5)
Tényleg, el is felejtettem: Sittes Sztojka seggbebaszott??
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:40:34
x45)
Endre csak nem a "Naturista Sziget Hungarospa Hajdúszoboszló" helyen voltunk tegnap?
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 13, 2024 10:41:29
x21)
Akkor miért írsz a fórumra te elítélt, pedofil, bűnöző kutya?
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 13, 2024 10:41:38
x12)
nyár van, inkább jól érzem magam, és kikapcsolódok a szabadidőmben.
Tajgetosz
Jul 13, 2024 10:42:30
Tényleg, el is felejtettem: Sittes Sztojka seggbebaszott??
Nem! Hányszor mondjam el te burzsujszar, hogy nem basztak seg-
Ja várjunk, most nem rólam van szó?
Jul 13, 2024 10:42:30
Endre priusza
(
x11)
Jul 13, 2024 10:43:42
x11)
inkább tőlem kellene félni, de nyár van, inkább jól érzem magam, és kikapcsolódok a szabadidőmben.
Egyrészt senki sem fél tőled,mert egy eszköztelen balfasz vagy.
Másrészt milyen szabadidőd? Van másmilyen is? Elfoglalt ember lehet egy munkanélküli alkoholista, szinte agyonnyomja a sok tennivaló!
Darth Tibor
(
x8)
Jul 13, 2024 10:43:45
x8)
Tóvároskert Tata ?
Esetleg Rákoskert?
Zsibuci
(
x5)
Jul 13, 2024 10:44:49
x5)
Esetleg Rákoskert?
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:47:35
x45)

nmthrwwy420
(
x12)
Jul 13, 2024 10:50:42
x12)
Stokika pótapunál.
Ki az az Endre bácsi?
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 13, 2024 10:51:49
x48)
Esetleg Rákoskert?
A 3368 as S60 vonat Budapest-Szolnok ami 21:50 kor indul az pont 22:11 kor van Rákoskertnél. Az stimmelne akkor az idővel is.
Darth Tibor
(
x8)
Jul 13, 2024 10:53:36
x8)
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 13, 2024 10:54:08
x48)
ami 22:50 kor indul az meg 23:11 re van ott
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 13, 2024 10:55:18
x45)
Az én szememnek balról az első karakter olyan mint a harmadik, emiatt sos szerintem az eleje, de mivel már minuszolgat a pedofil, ezért valamelyik biztos találat
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™