Igen, és ebből még nagy balhé lesz. Endre csalásai, angolnázása, és masnizása nélkül is.
Ez most egy félig-meddig világjelenség és ne legyenek kétségeink: a normális emberek ezt mindenhol visszautasítják.
A bolondoknak (neked is Endre) a zártosztályon a helyük, nem a tisztességesen dolgozó kisemberek közösségében.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Azt ecsetelte, hogy "külföldi" kártyát használ. Ezert vesz fel inkább készpénzt, mert ha avval fizet, akkor 1€ költséfet számol fel a bankja
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Hátha olvassa
Csuldigung, hogy belepofázok, de Golda nem hiszi el, hogy a fia pedofil. Ennek az egésznek az a hírértéke Golda szempontjából, hogy a korcs 100x nézőnek magyarázza ezt, aztán emiatt verik meg, sőt ezzel veszélynek teszi ki az egész favellát, így Goldát is. Ettől jobban megijed, mint attól, hogy egy random ember pedofilozza a fiókáját.
Legközelebb ezt kellene írni neki.
Ez is egy furcsa buzi.
Homokos Gábor Dominik
nagyon okos sodi a sodi
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ajaj... az van odaírva, hogy férfi...
Ez bizony, a Stoki féle iparági sztenderdek szerint is buzulás.
Téves.
Még nem basztam meg, ezért nem vagyok ratyi.
Nem feltétlen nem = valószínűleg igen
Boldozás + smiley = hazugsággal való lebukás
Soha többet nem írok ide = odaír még aznap
Funkcionális analfabéta vagy = Kurva anyád, ne mondd ki a tényeket!
Jófan, hattyá - Teljesen igazad van
Faszaság van - Minden összeomlóban
Világosan elmondtam - zavarosan loopoltam
Nem fatyok rá alkalmas - Nem akarom csinálni mert degradál
Hölgy - elmebeteg nő (Tibi esetében férfi)
Úr - lehúzús ismeretlen tróger cigány
Ezt már tisztáztam - órákon át hazudoztam
Vendégház - macskahúgyszagú sufnyi
Szörfözés - Sup tásk hurcolása bebaszva
Tehát viheti a kis faszleányt strandolni, mert állítása szerint Ő nő, tehát nem buzi ha megbassza.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
két független forrás szerint: igen
Több lyuk lesz rajta mint Endre hitele összesen.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Légy hálás magadnak, hogy inkább nem figyeltél :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Norma előkerült már? Múlt nyáron keresték:
www.live5news.com/2023/06/26/beaufort-county-deputies-search-missing-woman/
hát inkább erről beszéljen, mint a fasziról aki még úgy is részt vehet az olimpián, hogy megerőszakolt egy 12 éves gyereket.
stokit ismerve mindenki zsebében kinyitná a bicskát, mert tapsikolva védené azt a nyomorultat.
Én már megnyilatkoztam a nevében, hogy "(a)ez ety nyő" és kaptam is a pofámra a banszot.
Úgyhogy lehet, hogy a többi Sodi szerint mégsem nő, hanem férfi. Vagy nem tudom.
Vagy ne etessuk az idiotat vegelethatatlan transz-loop municioval es hetyetye alapanyaggal. Enelkul is belefulladunk.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Hergelés igen. A fő örömforrása, ha másokat bosszanthat. Mióta a fütyizés fiziológiai akadályokba ütközik, lassan az egyetlen öröme lesz az életben a pián kívül.
Általában meg is ússza, ebből a 15 éveses sztoriból se lesz semmi baja, de az egyértelmű, hogy nem képes megítélni, hogy mikor tolja túl a dolgot, múltkor is beleszadt a dohánybolt előtt egy durva verésbe. Ilyen még lesz a jövőben is, de azért nem heti-havi rendszerességgel, amiről páran álmodoznak.
Azokról is csak ritkán beszél amiről tudja hogy kiderültek.Szégyenli vagy önvédelemből nem meri elmondani mekkora egy tehetetlen csicska.A veréséről is hallgat,lassan ott tartunk meg sem történt,nincs győzelmi jelentés a nagy erejű nyomozásról.
Szégyelli? Sodi, aki röhögve meséli el, hogy hogyan ivott tranyóhugyos vizet? Aki vigyorogva lobogtatja a két csaj vendéglátójának a viagráját? Aki púpos, kenguruzsebes, lógó faszú korcsként folyamatosan meztelenül mutogatja magát? Akit kibasznak húsz interjúról, mert nem ért azokhoz a technológiákhoz, miket bekamuzott a cv-jében, és ugyanolyan magabiztossággal megy be a huszonegyedik helyre hazudozni, mint az elsőre? Akinek 42 éves férfiként az egyik fő manipulációs technikája az, hogy a hivatalokban sírást mímel, hátha megszánják?
Ugyanarról a sodiról beszélünk? A sodi akit én ismerek, az nem szégyelli magát soha. És bár félelemérzetre képes, sőt, sokszor kifejezetten gyáva, nem is ez tartja vissza attól, hogy elmondja, ha megint beszóltak neki a boltban.
Egyszerűen nem tulajdonít nekik jelentőséget. Beszóltak neki az utcán, hogy pedofil? Nagyon vicces, ez is a trollok miatt van, gondolja, azátn egyből visszatér a loophoz, amit épp magában mogyogott.
Hatalmas hiba sodit normális emberként kezelni, vagy saját magunkat a helyébe képzelni. Ő nem így működik. Ha így működne, nem lenne 20 éve a magyar internet egyik legnagyobb bohóca.
Itt sárika mobil száma:
06 50 139 0070
A faszleány itt panaszkodik a kikerült személyi miatt:
www.tiktok.com/@rokuciiii/live
geci ostobák, főleg ez a vörös ostobenkó kurva

Mekkora faszerdot kersz kicsi lany?
Videoid alapján nagyon jól beháromszögelhető hol laksz Evelin. látszik milyen ostóbenkó vagy
Nem téved.
Pecs szabadszentkiralY, zoldfa u. 17. A cime
Engem letiltott mert nevén szólítottam a Gábort.
Ingyen elviheto vashulladek hirdetes mehet jofogasra neki, anyja orulni fog a csengeto cigoknak
Reklámozzátok a fórumot a bilderberg csoportban,
Erről nekem is megvan a véleményem
Ezek mind azok. Ha eleg idot hagysz nekik, 100-bol 100 ra fog menni a gyermekedre. Ha nem szexualisan, akkor azert, hogy a konnyen befolyasolhato gyereket is tranyonak nevelje, ezt hivjak tengerentulon ugy, hogy "cracking the egg". Igen, olyannyira elterjedt jelenseg, hogy sajat terminologia van ra.
Nem szabad elfelejteni hogy a szexualis devianciak kez a kezben jarnak. Aki felnott ferfi letere hajlando levagatni a faszat egy masik ferfiet pedig a szajaba venni, az ennel sokkal nagyobb disznosagra is kepes.
A munka nem megoldás.
Kemény a Némethonba szakadt hegggggesztők szorgos élete
Endre egy pedofil!
Vagy a saját nézeteiket pártolják vagy pedig beállnak az éppen trendi vélemény mellé.
Hiába vagyok fiatal egyszerűen megtagadom, hogy letöltsem azt a szutyok, elkorcsosult “közösségi médiát”.
Fosh Tartay
Az anyám nevét a szádra ne vedd, te KHÖCCCSÖG!
Istenem, a tiktok brainrot, mosópor tolja a buzipropagandát, vöröske meg nekiáll mondtat közepén zenére tátogni.
Azért nyugtassatok meg hogy Rokica nem tranyó, ugye? Ugye?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ninty pééénsz!
Seggel a falnak aludni!!
Kapott.
A vajat ne egye meg, jó lesz az sikosítónak.
az is munkanélküli
Hasonlóan élettelen faszkalap lehet
Punszisza a lekjopp!
Szerintem meg o lesz a hazi kobold, Bena neven a Ponyvaregenybol.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
SyntaxError
(
x24)
Aug 04, 2024 22:18:28
x24)
Ez már tényleg a post-truth időszaka, ahol:
- Faszos férfiak nőknek tartják magukat,
- Bukott tanárok jogi vadászbikának,
- Magyarországon tartózkodó de magát bécsi hajléktalannak tartók magukat programozónak hazudják.
Én pedig Judapesten vagyok a helyi MOSZAD-irodában az egyik alvó ügynök.
- Magyarországon tartózkodó de magát bécsi hajléktalannak tartók magukat programozónak hazudják.
Igen, és ebből még nagy balhé lesz. Endre csalásai, angolnázása, és masnizása nélkül is.
Ez most egy félig-meddig világjelenség és ne legyenek kétségeink: a normális emberek ezt mindenhol visszautasítják.
A bolondoknak (neked is Endre) a zártosztályon a helyük, nem a tisztességesen dolgozó kisemberek közösségében.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Aug 04, 2024 22:19:17
x3)
most hallgatom vissz a netszemetet; púpom, ha minde nap magyar kártyával vásároltad a sörkiét, hogy fogod pepiszonyítani, hogy te osztrák hajlékony fagy? pisztos majd elhiszik, hogy minden nap hazautaztál jó kis magyar sörikéért.
Azt ecsetelte, hogy "külföldi" kártyát használ. Ezert vesz fel inkább készpénzt, mert ha avval fizet, akkor 1€ költséfet számol fel a bankja
ascites
(
x57)
Aug 04, 2024 22:19:38
x57)
Hátha olvassa
Csuldigung, hogy belepofázok, de Golda nem hiszi el, hogy a fia pedofil. Ennek az egésznek az a hírértéke Golda szempontjából, hogy a korcs 100x nézőnek magyarázza ezt, aztán emiatt verik meg, sőt ezzel veszélynek teszi ki az egész favellát, így Goldát is. Ettől jobban megijed, mint attól, hogy egy random ember pedofilozza a fiókáját.
Legközelebb ezt kellene írni neki.
tyodika
Aug 04, 2024 22:21:34
Belezúgtam a kibaszott Ariel-be!
Aug 04, 2024 22:21:34
HomokosDomokos
Aug 04, 2024 22:23:16
Ez is egy furcsa buzi.
Aug 04, 2024 22:23:16
-
Aug 04, 2024 22:23:27
Homokos Gábor Dominik
Aug 04, 2024 22:23:27
halászlé
(
x24)
Aug 04, 2024 22:23:36
x24)
nagyon okos sodi a sodi
SyntaxError
(
x24)
Aug 04, 2024 22:29:05
x24)
Ajaj... az van odaírva, hogy férfi...
Ál-sodi
Aug 04, 2024 22:34:50
Téves.
Még nem basztam meg, ezért nem vagyok ratyi.
Aug 04, 2024 22:34:50
pedofil szótár
Aug 04, 2024 22:52:47
Igen = nem
Nem = igen
Hetero vagyok = csőbuzi vagyok
Nem érted a lényeget = úgy van, ahogy mondod
Hülye vagy = igazad van mindenben
Semmi közöd hozzá = heteken belül borul minden
Hetyetye = hetyetye
Visszavonulok = kurva nagy a baj
Főszabály szerint = pedofil vagyok
Megdugtam a lamantint = nem volt ilyen buzi impotens vagyok, még egy ilyen szakadt undorító kurva sem engedte meg, hogy betegyem neki
Nem = igen
Hetyetye = hetyetye
Megdugtam a lamantint = nem volt ilyen buzi impotens vagyok, még egy ilyen szakadt undorító kurva sem engedte meg, hogy betegyem neki
Aug 04, 2024 22:52:47
pedofil szótárhoz
Aug 04, 2024 22:58:28
Igen = nem
Nem = igen
Hetyetye = hetyetye
Nem = igen
Hetyetye = hetyetye
Aug 04, 2024 22:58:28
kiegèszítés
Aug 04, 2024 23:03:56
Aug 04, 2024 23:03:56
D_Dezső
(
x29)
Aug 04, 2024 23:12:14
x29)
keserke
(
x4)
Aug 04, 2024 23:14:33
x4)
Gyagya, ha egy férfi nőnek öltözik, attól nővé válik? Női agyat növeszt?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 04, 2024 23:16:21
x21)
Gyagya, ha egy férfi nőnek öltözik, attól nővé válik? Női agyat növeszt?
Tehát viheti a kis faszleányt strandolni, mert állítása szerint Ő nő, tehát nem buzi ha megbassza.
keserke
(
x4)
Aug 04, 2024 23:18:41
x4)
Egyébként elnézést, nem figyeltem, de az Árielnek megvan akkor még mindene, igaz?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 04, 2024 23:20:52
x3)
Egyébként elnézést, nem figyeltem, de az Árielnek megvan akkor még mindene, igaz?
két független forrás szerint: igen
//
Aug 04, 2024 23:34:15
Fisszafonulos flokk= hamarosan jovok
Aug 04, 2024 23:34:15
Nemvoltdurex
(
x13)
Aug 04, 2024 23:36:13
x13)
exodus, a felfújható csövesbunker
Több lyuk lesz rajta mint Endre hitele összesen.
Eazy
(
x11)
Aug 04, 2024 23:40:22
x11)
Légy hálás magadnak, hogy inkább nem figyeltél :D
Soderátor
Aug 04, 2024 23:44:59
Amugy Sodi nyilatkozott már valamit női olimpiai box botrányról? Szerinte nő vagy férfi az algér úriember?
Aug 04, 2024 23:44:59
Hetero Hegesztő
(
x1)
Aug 04, 2024 23:48:37
x1)
Stoki, mikor mész Normához New Yorkba?
Norma előkerült már? Múlt nyáron keresték:
www.live5news.com/2023/06/26/beaufort-county-deputies-search-missing-woman/
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 04, 2024 23:51:56
x3)
Amugy Sodi nyilatkozott már valamit női olimpiai box botrányról? Szerinte nő vagy férfi az algér úriember?
hát inkább erről beszéljen, mint a fasziról aki még úgy is részt vehet az olimpián, hogy megerőszakolt egy 12 éves gyereket.
stokit ismerve mindenki zsebében kinyitná a bicskát, mert tapsikolva védené azt a nyomorultat.
SyntaxError
(
x24)
Aug 04, 2024 23:54:37
x24)
Én már megnyilatkoztam a nevében, hogy "(a)ez ety nyő" és kaptam is a pofámra a banszot.
Úgyhogy lehet, hogy a többi Sodi szerint mégsem nő, hanem férfi. Vagy nem tudom.
démondémon
(
x2)
Aug 05, 2024 00:07:28
x2)
Vagy ne etessuk az idiotat vegelethatatlan transz-loop municioval es hetyetye alapanyaggal. Enelkul is belefulladunk.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 00:26:16
x45)
A lasszófasz ügyében egy tisztázós sajtótájékoztatót tudunk tartani?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Solaris Trollino
(
x1)
Aug 05, 2024 00:35:29
x1)
Most jövök a Szemétvárosból, felkerült a pedofil hetyetye. Nem térek napirendre, ilyen a mesében nincs. Egyszer már volt pedzegetve a téma, nem lehetséges, hogy valami olyan szintű beteg, torz sub fétise van, hogy a össztársadalmi kivetettségre, megvetettségre, kutyába vételre, alázásra vágyik, vagy az okoz neki valamiféle megfejthetetlen megelégedettséget?
Tudom, tudom, mindig van lejjebb, és snecológiai alaptörvény szerint a valóság mindig sokkal durvább, mint a snecológusok legvadabb fantáziája. De ezeket a legvadabb líkeket számtalanszor ő maga szolgáltatja. Ez a show része? Vagy csak szimpla hergelés? Játék a tűzzel?
Milyen ésszerű magyarázat van arra, hogy valaki ilyen ipari módon telepítse magának a faszerdőket?!
Tudom, tudom, mindig van lejjebb, és snecológiai alaptörvény szerint a valóság mindig sokkal durvább, mint a snecológusok legvadabb fantáziája. De ezeket a legvadabb líkeket számtalanszor ő maga szolgáltatja. Ez a show része? Vagy csak szimpla hergelés? Játék a tűzzel?
Milyen ésszerű magyarázat van arra, hogy valaki ilyen ipari módon telepítse magának a faszerdőket?!
-
Aug 05, 2024 00:41:05
De ezeket a legvadabb líkeket számtalanszor ő maga szolgáltatja. Ez a show része? Vagy csak szimpla hergelés? Játék a tűzzel?
Hergelés igen. A fő örömforrása, ha másokat bosszanthat. Mióta a fütyizés fiziológiai akadályokba ütközik, lassan az egyetlen öröme lesz az életben a pián kívül.
Általában meg is ússza, ebből a 15 éveses sztoriból se lesz semmi baja, de az egyértelmű, hogy nem képes megítélni, hogy mikor tolja túl a dolgot, múltkor is beleszadt a dohánybolt előtt egy durva verésbe. Ilyen még lesz a jövőben is, de azért nem heti-havi rendszerességgel, amiről páran álmodoznak.
Aug 05, 2024 00:41:05
kripli figyelő
(
x12)
Aug 05, 2024 00:56:26
x12)
Rengeteg fenyítés történt amiről nem beszél és úgy tudja senki nem tudhat róla..Felkérdezések,leköpések,csicskapofonok,kellemetlen bekiabálások,tojásolások stb.Azokról is csak ritkán beszél amiről tudja hogy kiderültek.Szégyenli vagy önvédelemből nem meri elmondani mekkora egy tehetetlen csicska.A veréséről is hallgat,lassan ott tartunk meg sem történt,nincs győzelmi jelentés a nagy erejű nyomozásról.
-
Aug 05, 2024 01:05:39
Rengeteg fenyítés történt amiről nem beszél és úgy tudja senki nem tudhat róla..Felkérdezések,leköpések,csicskapofonok,kellemetlen bekiabálások,tojásolások stb.
Azokról is csak ritkán beszél amiről tudja hogy kiderültek.Szégyenli vagy önvédelemből nem meri elmondani mekkora egy tehetetlen csicska.A veréséről is hallgat,lassan ott tartunk meg sem történt,nincs győzelmi jelentés a nagy erejű nyomozásról.
Szégyelli? Sodi, aki röhögve meséli el, hogy hogyan ivott tranyóhugyos vizet? Aki vigyorogva lobogtatja a két csaj vendéglátójának a viagráját? Aki púpos, kenguruzsebes, lógó faszú korcsként folyamatosan meztelenül mutogatja magát? Akit kibasznak húsz interjúról, mert nem ért azokhoz a technológiákhoz, miket bekamuzott a cv-jében, és ugyanolyan magabiztossággal megy be a huszonegyedik helyre hazudozni, mint az elsőre? Akinek 42 éves férfiként az egyik fő manipulációs technikája az, hogy a hivatalokban sírást mímel, hátha megszánják?
Ugyanarról a sodiról beszélünk? A sodi akit én ismerek, az nem szégyelli magát soha. És bár félelemérzetre képes, sőt, sokszor kifejezetten gyáva, nem is ez tartja vissza attól, hogy elmondja, ha megint beszóltak neki a boltban.
Egyszerűen nem tulajdonít nekik jelentőséget. Beszóltak neki az utcán, hogy pedofil? Nagyon vicces, ez is a trollok miatt van, gondolja, azátn egyből visszatér a loophoz, amit épp magában mogyogott.
Hatalmas hiba sodit normális emberként kezelni, vagy saját magunkat a helyébe képzelni. Ő nem így működik. Ha így működne, nem lenne 20 éve a magyar internet egyik legnagyobb bohóca.
Aug 05, 2024 01:05:39
tyodika
Aug 05, 2024 01:42:58
Itt sárika mobil száma:
06 50 139 0070
Aug 05, 2024 01:42:58
-
Aug 05, 2024 01:58:43
Itt sárika mobil száma:
06 50 139 0070
06 50 139 0070
A faszleány itt panaszkodik a kikerült személyi miatt:
www.tiktok.com/@rokuciiii/live
Aug 05, 2024 01:58:43
-
Aug 05, 2024 02:16:44
ez az ariel trafó is pedo?
azt mondja csak az pedo aki 13év alattiakra izgul ezért sodi nem az... pfejjj
gofile.io/d/SS63pD
gofile.io/d/SS63pD
Aug 05, 2024 02:16:44
-
Aug 05, 2024 02:20:55
rokuciiii okosan védd a pedofílokat mert te is kikerült - rólad is tudunk mindent
Aug 05, 2024 02:20:55
xD
Aug 05, 2024 02:24:10
Azt mondják:
Ez egy politikai fórum!
:D :D :D
Ez egy politikai fórum!
:D :D :D
Aug 05, 2024 02:24:10
homokos Domonkos
Aug 05, 2024 02:37:07
Ariel faszleány, ha valaki felizgul a 13év felettiekre, akkor a BTK miért ítéli el őket? hisz állításod szerint nem pedo az aki 13év felettire izgul, nem hiába vagy te trafó.
Aug 05, 2024 02:37:07
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 02:41:18
x5)
Ariel szerint befolyásos emberek vagyunk :D
Kiss Farkas Farkas
Marky-Zay Péter
Aug 05, 2024 02:43:00
Márky-Zay Péter köztünk van aszondja! :D
ez mit szív? :D
ez mit szív? :D
Aug 05, 2024 02:43:00
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 02:43:49
x5)
Valaki menste a liveot, nagyon nagy :DD MZP meg VÁGÓ istáv is köztünk volt :DD
Kiss Farkas Farkas
vago istván
Aug 05, 2024 02:44:18
Valaki menste a liveot, nagyon nagy :DD MZP meg VÁGÓ istáv is köztünk volt :DD
geci ostobák, főleg ez a vörös ostobenkó kurva
Aug 05, 2024 02:44:18
Evelin
Aug 05, 2024 02:47:06
Az ostobabb ezt uzeni a foeumnak:

:D
Lesz meglepi aranyom, okossan!

:D
Lesz meglepi aranyom, okossan!
Aug 05, 2024 02:47:06
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 02:48:08
x5)
Én arccal és névvel vállalom magam, Ali Hisham Raad vagyok.
Kiss Farkas Farkas
-
Aug 05, 2024 02:49:18

Aug 05, 2024 02:49:18
nemkissendrefarkas
Aug 05, 2024 02:52:02
Videoid alapján nagyon jól beháromszögelhető hol laksz Evelin. látszik milyen ostóbenkó vagy
Aug 05, 2024 02:52:02
hupsz
Aug 05, 2024 02:56:12
el kell hogy szomorítsak Evelin látszik az ablakból az utca és a redőny, ennyi elég lesz NSZKSZ
Aug 05, 2024 02:56:12
-
Aug 05, 2024 02:58:57
kis csaj akkora parákba van, hogy random embereket kitilt és nem jön rá, hogy kívülről nézzük.
Aug 05, 2024 02:58:57
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 05, 2024 02:59:06
x3)
“ a trollok ártalmatlanok “ ugyebár
RECSKABUNKER
(
x3)
Aug 05, 2024 03:00:21
x3)
Ariel szerint befolyásos emberek vagyunk :D
Nem téved.
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 03:09:25
x5)
Gáborom, itt mi osztjuk a lapokat.
Kiss Farkas Farkas
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 03:15:51
x45)
A cigány regisztrált a fórumra, és nem érti, "mijazz hogy 23 órát ke várni"
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 03:16:29
x5)
Nagyon ideges a cigány, hogy le van cigányozva. :)
Kiss Farkas Farkas
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 03:26:20
x45)
A fórumot fenyegető putri cigány, egy Pécs környéki óvodás kisgyerek, Frigyesi Martin István, szabadidejében a 150 kiló elérését próbálja megcsinálni, természetesen a vonatozó buzicigánykép nem maradhat el, anyja Facebookja is el lett rakva, holnap kapja a live részletet, ahogy a retardált fia pedofilokat véd, és a fórumot osztja

-
Aug 05, 2024 03:28:01
A fórumot fenyegető putri cigány, egy Pécs környéki óvodás kisgyerek, Frigyesi Martin István, szabadidejében a 150 kiló elérését próbálja megcsinálni, természetesen a vonatozó buzicigánykép nem maradhat el, anyja Facebookja is el lett rakva, holnap kapja a live részletet, ahogy a retardált fia pedofilokat véd, és a fórumot osztja
Aug 05, 2024 03:28:01
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 03:28:19
x5)
Te akarsz megverni minket, kisfiam?
Kiss Farkas Farkas
nero1094
Aug 05, 2024 03:28:38
Nagyon ideges a cigány, hogy le van cigányozva. :)
Engem letiltott mert nevén szólítottam a Gábort.
Aug 05, 2024 03:28:38
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 03:28:55
x5)
De ha nem vagy cigány, miért használsz roma dialektust cigány akcentussal? retardált vagy?
Kiss Farkas Farkas
-
Aug 05, 2024 03:29:05
Kaufmann, aki strassburgba pert nyert, retteg a fórumtól, mindig vicces amikor próbálkoznak a munkanélküli cigányok
Aug 05, 2024 03:29:05
-
Aug 05, 2024 03:29:11
Ingyen elviheto vashulladek hirdetes mehet jofogasra neki, anyja orulni fog a csengeto cigoknak
Aug 05, 2024 03:29:11
Kiss Endre Farkas
Aug 05, 2024 03:30:27
Najó, akkor Gábor szerelmem érdekében, szabadszentkirályon, megosztjuk mindenkivel hogy martin mit gondol a 18 év alatti gyermekekkel történő szexről
Aug 05, 2024 03:30:27
Stoki
Aug 05, 2024 03:32:37
Apu kocsi rendszamat lekerjuk?
Aug 05, 2024 03:32:37
-
Aug 05, 2024 03:32:46
Vicces ahogy bejött egy közmunkás, aki már azt sem érti mit jelent a fórum, meg a kirakás
Aug 05, 2024 03:32:46
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 03:34:10
x5)
Szarfétises cigány :)
Kiss Farkas Farkas
-
Aug 05, 2024 03:35:01
Aki most bejött cigány annak felesleges kirakni az adatait, 5 perc alatt jött rá, hogy a kommentek amik róla szólnak nem a tiktok chaten mennek, hanem a fórumon
Aug 05, 2024 03:35:01
Márky Zay Péter
Aug 05, 2024 03:35:35
Pontosan ezért szerepel a cigányok integrálása a programomban
Aug 05, 2024 03:35:35
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 03:36:59
x45)
Ilyesmi lehet a nájk család élete is
tyodika
Aug 05, 2024 03:40:57
Holnap majd feltöltők egy flokkot arról, hogy a trollok álljanak le, mert belezúgtam a kibaszott Gáborba
Aug 05, 2024 03:40:57
nero1094
Aug 05, 2024 03:41:40
Úgy látszik itt cigányidomításra van szükség. :)
Aug 05, 2024 03:41:40
Homokos Gábor Dominik
Aug 05, 2024 03:42:05
Holnap egy életlen késsel levágom a faszom, mert irigy vagyok Kaffka Tibor őrmesterre
Aug 05, 2024 03:42:05
-
Aug 05, 2024 03:46:53
Nem rakunk ki rólad semmit te floridai segédmunkás, dolgozz rabszolga és kussolj
Aug 05, 2024 03:46:53
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 03:49:19
x45)
A mai éjszaka, mint a nagy cigányinvázió fog a snecológiai tanszék krónikájába kerülni
nero1094
Aug 05, 2024 03:54:03
3 hónapos ESTA biztos lejárt már a cigánynak.
Aug 05, 2024 03:54:03
-
Aug 05, 2024 03:55:46
Ariel elmondta, hogy a trollok, amit Tiborhoz küldtek cigányok a gáztűzhelyért, hatalmas balhét csaptak a cigányok
Aug 05, 2024 03:55:46
-
Aug 05, 2024 03:57:45
RIADÓ, igazi sodi bekövette ezt a becsületes német szexmunkást ahol megy a live
Aug 05, 2024 03:57:45
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 03:58:00
x45)
Buzivekni a helyszínen
-
Aug 05, 2024 04:05:36
Megjelent egy közepesen ostoba cigány, aki azt állítja a fórumról jött
Aug 05, 2024 04:05:36
nero1094
Aug 05, 2024 04:08:25
Még azt mondja a cigány hogy kideriti hogy kik vagyunk közben még a fórumra se tud belêpni. Igaz analfabéta.
Aug 05, 2024 04:08:25
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 05, 2024 04:10:22
x45)
A legkomolyabb cigányherbálos üvöltözős megy, Endre a háttérben nézi a lájvot.
A fórumgyalázós lájv szereplői:
- Kamu vörös prosti
- Ariel Gábor férfi férfi (pedofil)
- Frigyesi Martin kalóriakárosult cigány
- Dávid (floridai drogos cigány, segédmunkás nigger)
- Kamu forumtroll cigány
A fórumgyalázós lájv szereplői:
- Kamu vörös prosti
- Ariel Gábor férfi férfi (pedofil)
- Frigyesi Martin kalóriakárosult cigány
- Dávid (floridai drogos cigány, segédmunkás nigger)
- Kamu forumtroll cigány
-
Aug 05, 2024 04:11:17
Ne csaljátok ide a sok tiktok hulladékot.Nem a tiktok retard játszótér vagyunk.Lépjenek be a trash csoportba vagy a kurva anyjukba de nincs rájuk itt semmi szükség.Legjobb ha nem tudnak a fórum létezéséről.
Reklámozzátok a fórumot a bilderberg csoportban,milliomosok klubjában,tudományos akadémián.
Reklámozzátok a fórumot a bilderberg csoportban,milliomosok klubjában,tudományos akadémián.
Aug 05, 2024 04:11:17
Rácz Gábor László
Aug 05, 2024 04:13:36
Reklámozzátok a fórumot a bilderberg csoportban,
Erről nekem is megvan a véleményem
Aug 05, 2024 04:13:36
Tourist
Aug 05, 2024 05:07:51
Mikor álomra hajtottam a a fejemet, nem volt még szó csak pedofil kijelentésekről. Erre arra nyitom meg újra a fórumot, hogy cigány purdékra és szajhákra megy el a tanszéki erőforrás? stoki mi a kurva anyádat csinálsz? Ez már a felfelé ismerkedés?
Aug 05, 2024 05:07:51
MaxPayne
(
x24)
Aug 05, 2024 05:42:01
x24)
En ezt nem ertem.
Az vilagos, hogy a tiktikerek nem az ertelmisigbol kerulnek ki, na de pedofilokat mosdatni es vedeni?
Ez mi a fasz?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az vilagos, hogy a tiktikerek nem az ertelmisigbol kerulnek ki, na de pedofilokat mosdatni es vedeni?
Ez mi a fasz?
miskolcigány
(
x5)
Aug 05, 2024 06:27:01
x5)
gofile.io/d/SS63pD
gofile.io/d/SS63pD
Ezek mind azok. Ha eleg idot hagysz nekik, 100-bol 100 ra fog menni a gyermekedre. Ha nem szexualisan, akkor azert, hogy a konnyen befolyasolhato gyereket is tranyonak nevelje, ezt hivjak tengerentulon ugy, hogy "cracking the egg". Igen, olyannyira elterjedt jelenseg, hogy sajat terminologia van ra.
Nem szabad elfelejteni hogy a szexualis devianciak kez a kezben jarnak. Aki felnott ferfi letere hajlando levagatni a faszat egy masik ferfiet pedig a szajaba venni, az ennel sokkal nagyobb disznosagra is kepes.
.
Aug 05, 2024 07:14:56
Shunka live
Aug 05, 2024 07:14:56
buniBanki
(
x2)
Aug 05, 2024 07:21:26
x2)
Shunka live
Tibi_méhe
Aug 05, 2024 07:27:59
En ezt nem ertem.
Ez mi a fasz?
Ez mi a fasz?
Vagy a saját nézeteiket pártolják vagy pedig beállnak az éppen trendi vélemény mellé.
Hiába vagyok fiatal egyszerűen megtagadom, hogy letöltsem azt a szutyok, elkorcsosult “közösségi médiát”.
Aug 05, 2024 07:27:59
Maffka Berci
Aug 05, 2024 07:33:04
Az anyám nevét a szádra ne vedd, te KHÖCCCSÖG!
Aug 05, 2024 07:33:04
trolléga
(
x30)
Aug 05, 2024 07:34:37
x30)
gofile.io/d/SS63pD
gofile.io/d/SS63pD
Istenem, a tiktok brainrot, mosópor tolja a buzipropagandát, vöröske meg nekiáll mondtat közepén zenére tátogni.
Azért nyugtassatok meg hogy Rokica nem tranyó, ugye? Ugye?
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 07:39:37
x5)
3 hónapot ült osztrákban Sunka, ezelőtt 10 évvel :D
Kiss Farkas Farkas
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 05, 2024 07:41:26
x3)
Stoki, kérj a pótapádtól börtöntippeket, párszáz euróért szerintem lenne a coachod.
Tyodika
Aug 05, 2024 07:43:06
Stoki, kérj a pótapádtól börtöntippeket, párszáz euróért szerintem lenne a coachod.
Ninty pééénsz!
Aug 05, 2024 07:43:06
pcdoki
Aug 05, 2024 07:46:51
Jenes okos megint a HomiDomival liveban
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Aug 05, 2024 07:46:51
tajgi
Aug 05, 2024 07:56:00
Seggel a falnak aludni!!
Aug 05, 2024 07:56:00
Herrsteller
Aug 05, 2024 07:58:32
Ez a Tibi bácsi is nagyon fanatikus lehet … éjjel nappal trash lajvokban van.
Aug 05, 2024 07:58:32
banshee
(
x24)
Aug 05, 2024 08:04:14
x24)
Kapott.
A vajat ne egye meg, jó lesz az sikosítónak.
prolipredator
Aug 05, 2024 08:06:55
az is munkanélküli
Aug 05, 2024 08:06:55
Örebro
(
x17)
Aug 05, 2024 08:07:06
x17)
gyagyås meg szabadlåbon?
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 05, 2024 08:08:01
x5)
Igazmondó Géza szerint sodit a börtönben egy idő után már békén fogják hagyni, mivel van az a szint ahova már a zárka menők sem süllyednek le. :D De viszont az első pár hónapban wc-ből fog zabálni, az tuti.
Kiss Farkas Farkas
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 05, 2024 08:08:43
x17)
Hasonlóan élettelen faszkalap lehet
MaxPayne
(
x24)
Aug 05, 2024 08:09:10
x24)
Igazmondó Géza szerint sodit a börtönben egy idő után már békén fogják hagyni, mivel van az a szint ahova már a zárka menők sem süllyednek le. :D De viszont az első pár hónapban wc-ből fog zabálni, az tuti.
Szerintem meg o lesz a hazi kobold, Bena neven a Ponyvaregenybol.
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™