Akkor inkább nyissuk ki a gázt. De tényleg. Zárójel bezárva.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A környéken a felújítandókat 1.5 m nm ártól szokták árazni, ha gyengébb, vagy sok fölös nm van benne, vagy sürge eladás akkor kevesebb
Miért nem költözik egy garzonba és a többiből venne kiadásra lakást? vagy neki van bevétele?
Aki a belvárosban akar élni az alapból idióta, én 10 éve amikor gyerek került képbe, azonnal mentem asszonnyal a 2.ker szélére, már csak azért is, mert már akkor is lehetetlen volt 2 autóval parkolni, itt meg egy családiház parkolóval volt már akkor annyi mint egy ilyen 80-as lakás.
Belvárosi lakásnak csak bookingcom-os kiadásnak van értelme, vagy a 20 éveidben ha egyedül élsz autó nélkül. De a 80nm problémás, azt bontani kéne 2 részre booking-os kiadáshoz, mivel a nagyobb lakásokat nehéz kiadni ott.
Tartós bérbe, meg parkoló/mélygarázs nélkül, még felújítva is 1000-1200 euró a max amiért kimegy, annyit meg egy 40-es lakás is kitermel bookingon.
Dehát nyilván az ilyen öröklésből hozzákerült lakást a krokesz fogalma nincs hogy hogyan kéne befektetni, inkább lakik ott a 24 hüllővel
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mert az urnabaszás egy másik pecóban nyelvtanilag halottgyalázásnak minősülne.
Szép stokicsalogatás, zsidó!
10-15 perc múlva itt lesz, és beírja századjára is, hogy mekkora szemétség goldától, hogy bla bla bla.
Szó szerint azt mondta, hogy bla bla bla. Pedig minden normális szülő bla bla bla. Akkor ment tönkre az életem bla bla bla. Zárójel bezárva.
A grandiózus pillanat, amikor Golda egy életre red flagelte a tranyót
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Innen jött az ihlet a felhasználó nevemre...
Csavardki "homo" útitárs még vele van
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ez sosem volt titok, az anyja meghalt 2013-ban, akkor örökölte tőle, azóta úgy néz ki a lakás ahogy hagyta az anyja.
Rövid pszichológia miért: Az apját utálta krokesz, mert az anyját baltával kergette, majd otthagyta őket a faszba, ezért az anyjához állt közel végig, és ez akkora lojalitást teremtett benne, hogy még azt is sértésnek érezné, ha bármit elpakolna a lakásból, ezért néz ki úgy az egész mint egy 110 éves öregasszony ravatala hűllökkel
Olvass vissza, és valahol megtalálod a Vimeo linket, amin elérhető
Lapozz vissza, vimeó vagy videa legyen a keresőben.
És még lehet a Playstation játékot ezt az összeget is verik 🤣
kissendrevagyok
Csak annyit mondok, hogy igazságtalanul kibaszták az iskolából szegényt.
Dehát asodi visszfonult!!!!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem 100%, de úgy emlékszem, technikatanár. De (((valamiért))) nem taníthat soha többé. Már 2006 előtt eltanácsolták szerintem, mert 2006-ban nagyon ráért összeszarni a Kossuth teret.
0:59
kissendrevagyok
Pedofil mód ON
Felmerül a kérdés, ha Endre tűnt a legkompetensebbnek, akkor milyen lehet a második legkompetensebb candidate. :D
Ami a flóra alapján a favella, vagy Púpszász. Nem volt ez sehol.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Azt is eltudom képzeli hogy amúgy valahol "szórakoztak" hármasban aztán gyorsan hazasietett felkapta a supot és elkészítette ezt a terelő flokkot.
Ezeket őszintén nem tudom hogyan állítjátok - főleg úgy, hogy "biztos".
Hát így, ez egy trollfórum, beírsz amit akarsz és reménykedsz hogy nem visz el a híres internet rendőrség
De nem erről van szó.
Arról van szó, hogy beírod, hogy biztos - mintha ez tényleg egy verified infó lenne.
A rutinosabbak azért ezt megkérdőjelezik, de a nagyrésze aki mondjuk nem nézte a Jenes lájvokat onnantól ezt igazságnak kezeli - és teljesen félreviheti az embereket.
Lehet, hogy Jenesnek valóban elege van Endréből, feljelentette, és ha emiatt elkezdjük baszogatni megint Sodi felé fordul, és Endrének lesz looppajtása Depi Dezső helyett.
Vagy mivel biztos, hogy együtt voltak ezért az emberek nem keresgélik, hogy hol lehetett Endre.
gyanus a viselkedése... eddig supozgatás után nem feltétlenül volt terelés arról hogy mi történt, most feltűnően elhalgatta az unalmas részleteket, nehogy elszólja magát.
(de ne legyen igazam)
erröl majd késöbb
De érted te is a különbséget a gyanús és a biztos között?
persze, ezért is nem mondom 100%ra
erröl majd késöbb
3. a legidőigényesebb elfoglaltságot viszont úgy nevezik, hogy MUNKA. egész sok millió embernek nincs ideje unatkozni mellette. próbáld ki te is, csak ajánlani tudom!
Eleteben nem dolgozott meg. Ketlem, hogy igy 70+osnak kinezo ven oszfaszkent kezdene bele.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Gémeskútországban tudja jól, hogy a jeti méretű internetes lábnyoma miatt az életben nem fog munkát találni, így persze hogy a nyugati, liberális habzsidőzsire vágyik a gyernőtt elmebeteg..
Lehet parányit tévedtem a nostandhilfével kapcsolatban, mert még elég motivált ahhoz, hogy melót keresgéljen.
Szentül hiszi, hogy nem fogják utolérni, mert hát félúton a mámoros pillanat hevében úgyis feledésbe merül Herr detektív, és a korcs elhiszi, hogyha ügyesen angolnázik, éakkor itt még lapulhat egy Solarys reboot, de ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy soha nem lesz olyan munkája, legalábbis olyan nem, mint ami a Solarysnál volt.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ezzel már próbálkozott ugye Linzben is, csak nagyobb mocskot csinált, szóval nem biztos, hogy jó ötlet.
"Nem bírja a háta", a máj is ott van még a kertben, nem is biztos, hogy a horgász szedte le, lehet hogy csak lefújta a szél. Már az anyja is hagyja a kertet a picsába.
Ez a legesélytelenebb.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Itt lakik a nyomorult a Parlament mellett,egy ilyen lakás bármilyen lepukkant disznóól, nagyon sokat ér.
Jó pár éve még jól keresett a pereskedéssel, volt éve, amikor 6.5 millát húzott ki rendőrségből, ügyészségből de ez a vonat már elment.
Azért próbalkozott a hülye egyesületével, mert mint az egyesület elnöke,képviselhette a tagokat a perekben, S gondolom le is húzta őket alaposan.
Viszont ahogy mára testileg, úgy szellemileg is teljesen lepukkant, rögeszméi elhomalyosították józan ítélőképsségét. Úgy 10 éve autodikata jogaszként egész jól elvitte a saját sérelemdíjas pereit,meg volt egy zugirásza, aki ellenjegyzett neki, ha ítélőtáblara került az ügy.
Dolgozni megy.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ott elárulja magát a fogyatékosa,hogy nagyon el akarja hitetni a hihetetlent:))
Van rá 20 kopejkám,hogy egyet vonatozgatott fontostúristaként.
Semmi egyéb
Már a déli képen is ott volt fifi, csak nem vettük észre.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
navajon. magyarorszagon mindenki tudja hogy pedofil kidobják mindenhonnan talán még meg is verik. németbe még nem ismerik ott el tud vegyülni a gyerekmedencében huzogatni a csirkenyakat.
imádom, most nézem. Endrének merevedése van hogy megy a balhé, még szítja is folyamatosan. Jutka mintha nyúznák ha meglegyinti a Tibi, 2 perc múlva nyugodtan üldögél. Megjönnek a zsaruk, "Grüß Gott" válasz: "Gut, Gut" meg "Abend aaa oké." R:"Deutch English?" Tibi: "Deutch English." "Do you understand English?" "Já, nagyjából jajaja."
Iszonyat.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nem telik rá a luxus kurváskodásból.
ez egy góré nem? üdv egy paraszt troll
Azt magyarázta a raccsolva nem zolika hanem dominik. Valami helyi hülye gyerek.
a hugyos herelt 40est,vagy a fiatal fiucskat ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
wishes bennszulott balna
Ezt a csávót ismerem, itt egy ismertebb kép róla
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
má áll kendőm! jó padi női szemmel!
szép hosszú ujjai vannak, az jót telent...
neked tetszik púpom?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Esélyed sincs Endre, ez minőségibb buzeráns, mint te..
Hat, ebben tényleg eddig tudtál eljutni.. :(
Valami nagyon félrement ebben az országban. Ennek a csávónak miért éri meg egy szakad csöves férfiba dugni a faszát? Mert jókat röhögünk, hogy a gyagyás, kattant Sodi sír a hajlesz tranyója után, vicces. Viszont az, hogy a tranyó váltogatja a partnereit, akik ráadásul nem is 200 kilós kamionosok, az már rohadtul nem az. Nem igaz, hogy ez a fiatal srác nem talál jobbat, pláne ha még fizet is érte.
minden hetelo féjfi mejszikéjől álmodik
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Egyébként nem úgy volt, hogy bárki aki rámegy Mercire az Lyucus haragjával kell hogy szembenézzen? Lyudka ment, te maradtál (le).
Hatalmas kihívás, főleg egy impotens homokosnak.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Tibiért áldozatokat kell hoznia.
Gyerünk Endre válassz!
Új szexi nagyi Laumó anyja képébe vagy Jutka.
De ha igazi ínyenc vagy akkor mehet hármasba.
Golda mert elüldözte a házitranyót
kissendrevagyok
Pár nap és a labancz hatóságok lesznek az élen.
Feszülsz már endi?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Aki fejtajájtya eszty a fejfújhatyó szajos gyeskáty!

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Veled is ott lehetett volna. Ő lett volna a Magic Mirror sztárja, az összes kanos olasz csődör őt kívánta volna. Ez meg téged büszkeséggel töltött volna el, te szubmisszív, cuckold, lúzer szar.
Mennyire durva, hogy lesajnált, senkinek nem kellő szarként is... hát szar az ember, és nem kell senkinek, na.
Lonely woooolf
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 18:27:31
x136)
Jövő héten mit találsz ki, amit nem csináltál Tibivel soha? Elolvasol egy könyvet?
Akkor inkább nyissuk ki a gázt. De tényleg. Zárójel bezárva.
Jonciii
(
x8)
Aug 10, 2024 18:30:00
x8)
80 négyzetméter, a Falk Miksában, olyan állapotban hogy térdig ér a szemét meg az állat szag, szellőztetve nem lehetett kb 10 éve, ér kb 90milliót.
Ha normális állapotban lenne esetleg akkor menne 130 körül
A környéken a felújítandókat 1.5 m nm ártól szokták árazni, ha gyengébb, vagy sok fölös nm van benne, vagy sürge eladás akkor kevesebb
tralala
Aug 10, 2024 18:31:17
stoki, ha biztosra akarsz menni tedd bele sztojka urat is a prezentációba, meg anyádat mert ugye miatta van az egész
erröl majd késöbb
Aug 10, 2024 18:31:17
-
Aug 10, 2024 18:31:37
80 négyzetméter, a Falk Miksában, olyan állapotban hogy térdig ér a szemét meg az állat szag, szellőztetve nem lehetett kb 10 éve, ér kb 90milliót.
Miért nem költözik egy garzonba és a többiből venne kiadásra lakást? vagy neki van bevétele?
Aug 10, 2024 18:31:37
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:35:59
x45)
Aki a belvárosban akar élni az alapból idióta, én 10 éve amikor gyerek került képbe, azonnal mentem asszonnyal a 2.ker szélére, már csak azért is, mert már akkor is lehetetlen volt 2 autóval parkolni, itt meg egy családiház parkolóval volt már akkor annyi mint egy ilyen 80-as lakás.
Belvárosi lakásnak csak bookingcom-os kiadásnak van értelme, vagy a 20 éveidben ha egyedül élsz autó nélkül. De a 80nm problémás, azt bontani kéne 2 részre booking-os kiadáshoz, mivel a nagyobb lakásokat nehéz kiadni ott.
Tartós bérbe, meg parkoló/mélygarázs nélkül, még felújítva is 1000-1200 euró a max amiért kimegy, annyit meg egy 40-es lakás is kitermel bookingon.
Dehát nyilván az ilyen öröklésből hozzákerült lakást a krokesz fogalma nincs hogy hogyan kéne befektetni, inkább lakik ott a 24 hüllővel
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 18:37:18
x136)
Mert az urnabaszás egy másik pecóban nyelvtanilag halottgyalázásnak minősülne.
A helyzet megoldása
(
x45)
x45)
HÍVJÁ FEL AKKO HÍVJÁ FEL SZÉTVERLEK, AKKOR KUSS AKKOR KUSS KUSS KUSS MONDOM KUSS!!!!
Kaffka Ezredes szétbombázza a linzi barlangot.
A konzerv vért, itt lehet szürcsölni:
www.youtube.com/watch?v=pL7H6_N3un8

www.youtube.com/watch?v=pL7H6_N3un8

tralala
Aug 10, 2024 18:38:27
endre mi csak a fejedben létezünk, úgyhogy hiába hivatkozol a trollokra az ams-nél ha kirúgnak mert amit itt látsz az mind te vagy más profilokkal... irány a vigyorgó
erröl majd késöbb
Aug 10, 2024 18:38:27
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 18:41:41
x136)
HÍVJÁ FEL AKKO HÍVJÁ FEL SZÉTVERLEK, AKKOR KUSS AKKOR KUSS KUSS KUSS MONDOM KUSS!!!!
youtube.com/watch?v=pL7H6_N3un8
Szép stokicsalogatás, zsidó!
10-15 perc múlva itt lesz, és beírja századjára is, hogy mekkora szemétség goldától, hogy bla bla bla.
Szó szerint azt mondta, hogy bla bla bla. Pedig minden normális szülő bla bla bla. Akkor ment tönkre az életem bla bla bla. Zárójel bezárva.
Eazy
(
x11)
Aug 10, 2024 18:42:08
x11)
A grandiózus pillanat, amikor Golda egy életre red flagelte a tranyót
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 10, 2024 18:42:46
x21)
Innen jött az ihlet a felhasználó nevemre...
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 18:45:19
x48)
Jenes megindult
kissendrevagyok
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:47:11
x45)
Jenes megindult
Csavardki "homo" útitárs még vele van
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2024 18:49:48
x37)
Szerintem Korokkó 100%, hogy az anyjától örökölte a lakást. A bútorok ránézésre a '60-as évek környékéről származnak, mindenütt ilyen csipketerítők meg porcelán csetreszek, tipikus nagymamalakás. Anyuka bekerült az urnába, az urna a polc tetejére, Korokkógeci meg a lakásba. Szerintem még a pianínó is a mutteré lehetett, csak krokesz is tud rajta játszani (bár megdöbbentően szarul).
Meg hát ugye honnan lenne a metélt hüllőnek saját lakása? Életében nem kereste meg a hideg vízre valót se kb. Tanár volt, aztán megélhetési pereskedő, aki többnyire veszített. Az Apák az Igazságért biztos fizetett neki valami apanázst, de más bevétele nem nagyon lehetett ennek a lumpen szarnak.
Meg hát ugye honnan lenne a metélt hüllőnek saját lakása? Életében nem kereste meg a hideg vízre valót se kb. Tanár volt, aztán megélhetési pereskedő, aki többnyire veszített. Az Apák az Igazságért biztos fizetett neki valami apanázst, de más bevétele nem nagyon lehetett ennek a lumpen szarnak.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:52:23
x45)
Szerintem Korokkó 100%, hogy az anyjától örökölte a lakást. A bútorok ránézésre a '60-as évek környékéről származnak, mindenütt ilyen csipketerítők meg porcelán csetreszek, tipikus nagymamalakás. Anyuka bekerült az urnába, az urna a polc tetejére, Korokkógeci meg a lakásba. Szerintem még a pianínó is a mutteré lehetett, csak krokesz is tud rajta játszani (bár megdöbbentően szarul).
Ez sosem volt titok, az anyja meghalt 2013-ban, akkor örökölte tőle, azóta úgy néz ki a lakás ahogy hagyta az anyja.
Rövid pszichológia miért: Az apját utálta krokesz, mert az anyját baltával kergette, majd otthagyta őket a faszba, ezért az anyjához állt közel végig, és ez akkora lojalitást teremtett benne, hogy még azt is sértésnek érezné, ha bármit elpakolna a lakásból, ezért néz ki úgy az egész mint egy 110 éves öregasszony ravatala hűllökkel
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 18:53:12
x136)
Kurva jó pénznyelő volt az a linzi lakás. Telebaszta filléres bútorokkal, aranyáron vett használt mosógéppel, aztán kurva drágán elszállította bécsbe a kacatokat, kurva hosszú időre bérelt ezeknek raktárt jó drágán, aztán kurva drágán haza költöztette púpszászra, és kurva drágán sufnikat vett a kacatoknak.
Simán elment erre a mutatványra 12-15 ezer euró. Az illúzióra, hogy értéktelen tárgyak jelentik az életét.
Mekkora debil ez bazmeg.:)))
Simán elment erre a mutatványra 12-15 ezer euró. Az illúzióra, hogy értéktelen tárgyak jelentik az életét.
Tibor kisajkai
Aug 10, 2024 18:53:16
Ezer éve követem a rém unalmas Czenki loret. Erre a fináléról lemaradok pár órával és a youtube elérhetetlenné tette a videót. Mit tegyek?
friss jogsis troll
Aug 10, 2024 18:53:16
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 10, 2024 18:54:16
x21)
Milyen tanár volt Krokko? Mármint mit tanított?
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:54:29
x45)
Ezer éve követem a rém unalmas Czenki loret. Erre a fináléról lemaradok pár órával és a youtube elérhetetlenné tette a videót. Mit tegyek?
Olvass vissza, és valahol megtalálod a Vimeo linket, amin elérhető
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 18:54:37
x136)
Lapozz vissza, vimeó vagy videa legyen a keresőben.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:55:16
x45)
FLOKK
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 18:55:23
x48)
Kurva jó pénznyelő volt az a linzi lakás. Telebaszta filléres bútorokkal, aranyáron vett használt mosógéppel, aztán kurva drágán elszállította bécsbe a kacatokat, kurva hosszú időre bérelt ezeknek raktárt jó drágán, aztán kurva drágán haza költöztette púpszászra, és kurva drágán sufnikat vett a kacatoknak.
És még lehet a Playstation játékot ezt az összeget is verik 🤣
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:55:47
x45)
ALIG GYANÚS HOGY A JENES SAMU LÁJV PONT AKKOR KEZŐDŐTT AMIKOR FELVETTE A FLOKKOT
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 18:55:55
x136)
Csak annyit mondok, hogy igazságtalanul kibaszták az iskolából szegényt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:56:09
x45)
Biztos hogy együtt volt jenes Samu és a vekni, ez pimaszkodás
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 18:57:51
x45)
Visszatért a jó öreg berlini gyérnőtt outfit:

Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 10, 2024 18:59:27
x39)
FLOKK
Dehát asodi visszfonult!!!!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2024 19:00:24
x37)
Nem 100%, de úgy emlékszem, technikatanár. De (((valamiért))) nem taníthat soha többé. Már 2006 előtt eltanácsolták szerintem, mert 2006-ban nagyon ráért összeszarni a Kossuth teret.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 19:00:25
x48)
0:59
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 19:00:35
x45)
Jenes magyarázata amikor arról kérdezik hogy sodival volt: "hátő döglöttünk, ettünk, ja izé nem is ettünk, pihentünk"
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 10, 2024 19:01:08
x21)
Pedofil mód ON
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2024 19:01:51
x37)
A kurva anyád, de röhögök rajtad, Sneci!

Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 10, 2024 19:01:57
x39)
Egy hangyányi pirosodás sincs a hombár veknin.
Árnyékban fetrengett és piált egész nap.
Köszönöm.
Viszlát.
Árnyékban fetrengett és piált egész nap.
Köszönöm.
Viszlát.
Szegedi Ütölőtábla
Aug 10, 2024 19:03:05
És mindehhez társul hogy még akár délután értesítik a másik, kompetens jelentkezőt hogy ha úgy van szívesen várják, az állás mégis üres még, kezdhet akár másnap, engem ez duplán boldogít. (:
Felmerül a kérdés, ha Endre tűnt a legkompetensebbnek, akkor milyen lehet a második legkompetensebb candidate. :D
Aug 10, 2024 19:03:05
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 10, 2024 19:03:42
x3)
na, vágyik már vissza a buzigőzbe.
ennyi sör mellett — ami már alapból hajtja le rólad a vizet — meg elmenni izzadni (még több vizet veszteni) a szaunába szerintem mennyire életképes ötlet, púp?
de ne hallgass rám, próbáld ki.
ennyi sör mellett — ami már alapból hajtja le rólad a vizet — meg elmenni izzadni (még több vizet veszteni) a szaunába szerintem mennyire életképes ötlet, púp?
de ne hallgass rám, próbáld ki.
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 10, 2024 19:05:21
x21)
Érdektelen a flokk...
HTC Vive
(
x2)
Aug 10, 2024 19:07:38
x2)
Érdektelen a flokk...
Ami a flóra alapján a favella, vagy Púpszász. Nem volt ez sehol.
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2024 19:14:40
x68)
Ezen a hétvégén is teljesen egyedül vagy? :))
Meguntad a suppot is, igaz?
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Aug 10, 2024 19:16:23
Ezen a hétvégén is teljesen egyedül vagy? :))
Azt is eltudom képzeli hogy amúgy valahol "szórakoztak" hármasban aztán gyorsan hazasietett felkapta a supot és elkészítette ezt a terelő flokkot.
Aug 10, 2024 19:16:23
KicsiNéző
(
x13)
Aug 10, 2024 19:17:16
x13)
keserke
(
x4)
Aug 10, 2024 19:17:36
x4)
Gyagya, tehát akkor most már tudatosult benned, hogy ha itt maradsz akkor megdöglesz? És mi van az aláírásommal? És mi van azzal, hogy "EZEK RÁLÁTNAK". Hontalan lettél! Németországba nem mehetsz, Gémeskútiában nem maradhatsz, Ausztriában pedig a privátkopó fog elkapni, és nyugi, senki sem kíváncsi a "megelőző" hetyetyéidre. Előbb-utóbb nem az utcára kerülsz, hanem konkrétan megdöglesz, mert SEHOL nincs helyed, max a föld alatt. Interjú hogy ment, arról regéljél!
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 19:20:38
x45)
Hát így, ez egy trollfórum, beírsz amit akarsz és reménykedsz hogy nem visz el a híres internet rendőrség
-
Aug 10, 2024 19:21:21
Flokk szöveges leirata:
Na, sziasztok!
Ma jól kiszapoltam magamat. Itt van a hátamon. Összepakoltam már. Nézem, hogy mi történt, amíg én távol voltam. De hát, azon kívül, hogy a Jenesék elmentek egy bolhapjára, semmi.
Úgyhogy, hogy látom, nem maradtam le semmiről. Eddig mindig, amikor jöttem szapolni, akkor délutára elkezdett...
Fújni a szél, aztán depresszióba estem, hogy nem lehetett most egész nap reggeltől estig tudtam használni, ez így most tök jó volt.
Viszont hamar vége lesz a nyárnak, aztán már ezt sem lehet csinálni. Ezért kell visszajutni valami német nyárterete, ahol az ember el tud menni ilyenkor. Ősszel, meg télen szaunába.
Na, ennyi voltam. Sziasztok, Hello!
Na, sziasztok!
Ma jól kiszapoltam magamat. Itt van a hátamon. Összepakoltam már. Nézem, hogy mi történt, amíg én távol voltam. De hát, azon kívül, hogy a Jenesék elmentek egy bolhapjára, semmi.
Úgyhogy, hogy látom, nem maradtam le semmiről. Eddig mindig, amikor jöttem szapolni, akkor délutára elkezdett...
Fújni a szél, aztán depresszióba estem, hogy nem lehetett most egész nap reggeltől estig tudtam használni, ez így most tök jó volt.
Viszont hamar vége lesz a nyárnak, aztán már ezt sem lehet csinálni. Ezért kell visszajutni valami német nyárterete, ahol az ember el tud menni ilyenkor. Ősszel, meg télen szaunába.
Na, ennyi voltam. Sziasztok, Hello!
Aug 10, 2024 19:21:21
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 10, 2024 19:24:06
x5)
amúgy én akár hinnék is neki ha nem vette voln a fel a flokkot, teljesen olyab mintha chat gptvel iratta volna hogy mit mondjod ahhoz hogy ne úgy tűnjön mintha együtt lettek volna.
amúgy teljesen irreleváns. de megint miatta lett gyanús, ha csöndbe marad elsikkad az egész.
amúgy teljesen irreleváns. de megint miatta lett gyanús, ha csöndbe marad elsikkad az egész.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 10, 2024 19:26:21
x13)
De nem erről van szó.
Arról van szó, hogy beírod, hogy biztos - mintha ez tényleg egy verified infó lenne.
A rutinosabbak azért ezt megkérdőjelezik, de a nagyrésze aki mondjuk nem nézte a Jenes lájvokat onnantól ezt igazságnak kezeli - és teljesen félreviheti az embereket.
Lehet, hogy Jenesnek valóban elege van Endréből, feljelentette, és ha emiatt elkezdjük baszogatni megint Sodi felé fordul, és Endrének lesz looppajtása Depi Dezső helyett.
Vagy mivel biztos, hogy együtt voltak ezért az emberek nem keresgélik, hogy hol lehetett Endre.
tralala
Aug 10, 2024 19:26:49
gyanus a viselkedése... eddig supozgatás után nem feltétlenül volt terelés arról hogy mi történt, most feltűnően elhalgatta az unalmas részleteket, nehogy elszólja magát.
(de ne legyen igazam)
Aug 10, 2024 19:26:49
Eel
Aug 10, 2024 19:30:41
Nagyon élteti a remény a fikást, hogy német nyelvterületen fog száppozni.
Elképesztő, hogy ezek az angolnák milyen szalmaszálakba képesek kapaszkodni..
Elképesztő, hogy ezek az angolnák milyen szalmaszálakba képesek kapaszkodni..
Aug 10, 2024 19:30:41
KicsiNéző
(
x13)
Aug 10, 2024 19:31:23
x13)
(de ne legyen igazam)
(de ne legyen igazam)
Hahó
(
x136)
Aug 10, 2024 19:31:33
x136)
Stoki az a nagyon vicces, hogy amire itt csak egyszerűen nem reagálsz, azt a flokk alatt soderálod.
De ettől a troll bánópénzek létező dolgok, bogaram.
Nyugodtan írd be az excelbe az 5 milliót, ki fogod fizetni, és kamatokkal, költségekkel együtt duplája is lehet.
Be lesz hajtva rajtad. Szomcsy.:)
De ettől a troll bánópénzek létező dolgok, bogaram.
Nyugodtan írd be az excelbe az 5 milliót, ki fogod fizetni, és kamatokkal, költségekkel együtt duplája is lehet.
Be lesz hajtva rajtad. Szomcsy.:)
tralala
Aug 10, 2024 19:34:37
persze, ezért is nem mondom 100%ra
Aug 10, 2024 19:34:37
CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 19:37:53
x6)
Fikás, én tudok nekes ötleteket adni, hogy mit csinálj ősztől, ha nagyon unod magad.
1. kitakaróthatnád a macskaólat: minden mocskot dobálj ki, ne maradjon semmi, csak a négy fal. ki lehet festeni, a fürdőszobát rendbe vágni, villanyszerelési munkákat elvégeztetni, a fűtésvrendszert korszerűsíteni. néhány hét el tud ezzel menni
2. ha a macskaól rendben van, rendbe vághatod az udvart is: fűnyírás, bokrok/fák metszése, ápolása, ritkítása nem kis feladat. néhány röpke hét ezzel is elmehet. jöhet utána a kerítésfestés és a nyílászárok festése vagy cseréje
3. a legidőigényesebb elfoglaltságot viszont úgy nevezik, hogy MUNKA. egész sok millió embernek nincs ideje unatkozni mellette. próbáld ki te is, csak ajánlani tudom!
1. kitakaróthatnád a macskaólat: minden mocskot dobálj ki, ne maradjon semmi, csak a négy fal. ki lehet festeni, a fürdőszobát rendbe vágni, villanyszerelési munkákat elvégeztetni, a fűtésvrendszert korszerűsíteni. néhány hét el tud ezzel menni
2. ha a macskaól rendben van, rendbe vághatod az udvart is: fűnyírás, bokrok/fák metszése, ápolása, ritkítása nem kis feladat. néhány röpke hét ezzel is elmehet. jöhet utána a kerítésfestés és a nyílászárok festése vagy cseréje
MaxPayne
(
x24)
Aug 10, 2024 19:38:23
x24)
Mi ez a nemet nyelvteruletes szauna mania?
Mintha Magyarorszagon nem lehetne elmenni szaunazni. Idiota barom.
MaxPayne
(
x24)
Aug 10, 2024 19:39:57
x24)
Eleteben nem dolgozott meg. Ketlem, hogy igy 70+osnak kinezo ven oszfaszkent kezdene bele.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 19:44:05
x13)
Ez a reggeltől estig supoltam duma erőltetett,de nagyon.
Te megint mászkáltál az országban a kurva szörfel mint a bolygó hollandi.
Nem volt itt hullámlovaglás,csak a süket hetyetye.
Te megint mászkáltál az országban a kurva szörfel mint a bolygó hollandi.
Nem volt itt hullámlovaglás,csak a süket hetyetye.
Eazy
(
x11)
Aug 10, 2024 19:47:03
x11)
Gémeskútországban tudja jól, hogy a jeti méretű internetes lábnyoma miatt az életben nem fog munkát találni, így persze hogy a nyugati, liberális habzsidőzsire vágyik a gyernőtt elmebeteg..
Lehet parányit tévedtem a nostandhilfével kapcsolatban, mert még elég motivált ahhoz, hogy melót keresgéljen.
Szentül hiszi, hogy nem fogják utolérni, mert hát félúton a mámoros pillanat hevében úgyis feledésbe merül Herr detektív, és a korcs elhiszi, hogyha ügyesen angolnázik, éakkor itt még lapulhat egy Solarys reboot, de ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy soha nem lesz olyan munkája, legalábbis olyan nem, mint ami a Solarysnál volt.
keserke
(
x4)
Aug 10, 2024 19:49:13
x4)
kitakaróthatnád a macskaólat
Ezzel már próbálkozott ugye Linzben is, csak nagyobb mocskot csinált, szóval nem biztos, hogy jó ötlet.
rendbe vághatod az udvart is
"Nem bírja a háta", a máj is ott van még a kertben, nem is biztos, hogy a horgász szedte le, lehet hogy csak lefújta a szél. Már az anyja is hagyja a kertet a picsába.
MUNKA
Ez a legesélytelenebb.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 19:49:21
x13)
Legalább a vízről mutattál volna képet,ahol nyomtad az állítólagos szörfölést.
Német nyelvterület?????
Németland eleve bukó a tartozás miatt.
osztrák is csak pár órás buzulás lesz neked a biztos kirúgás, és a méregdrága szállás miatt.
Német nyelvterület?????
Németland eleve bukó a tartozás miatt.
osztrák is csak pár órás buzulás lesz neked a biztos kirúgás, és a méregdrága szállás miatt.
Angelina Proli
Aug 10, 2024 19:50:11
Amúgy Kaufmann "villája" miért ér meg saját bevallása szerint 160 valahány millió forintot?
Itt lakik a nyomorult a Parlament mellett,egy ilyen lakás bármilyen lepukkant disznóól, nagyon sokat ér.
Jó pár éve még jól keresett a pereskedéssel, volt éve, amikor 6.5 millát húzott ki rendőrségből, ügyészségből de ez a vonat már elment.
Azért próbalkozott a hülye egyesületével, mert mint az egyesület elnöke,képviselhette a tagokat a perekben, S gondolom le is húzta őket alaposan.
Viszont ahogy mára testileg, úgy szellemileg is teljesen lepukkant, rögeszméi elhomalyosították józan ítélőképsségét. Úgy 10 éve autodikata jogaszként egész jól elvitte a saját sérelemdíjas pereit,meg volt egy zugirásza, aki ellenjegyzett neki, ha ítélőtáblara került az ügy.
Aug 10, 2024 19:50:11
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2024 19:51:04
x68)
Bolygó Suppos Zsidó
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre priusza
(
x11)
Aug 10, 2024 19:54:21
x11)
Jövő héten mit találsz ki, amit nem csináltál Tibivel soha? Elolvasol egy könyvet?
Dolgozni megy.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 19:55:49
x13)
Bolygó Suppos Zsidó
Ott elárulja magát a fogyatékosa,hogy nagyon el akarja hitetni a hihetetlent:))
Van rá 20 kopejkám,hogy egyet vonatozgatott fontostúristaként.
Semmi egyéb
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2024 19:56:55
x24)
Már a déli képen is ott volt fifi, csak nem vettük észre.
Endi Vajna
(
x11)
Aug 10, 2024 19:57:03
x11)
Endre nem nagyon barnultál le? Nem lehet inkább kimentél sörtölni a partra? Szerintem a táskában se sup van.
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 10, 2024 20:02:23
x5)
navajon. magyarorszagon mindenki tudja hogy pedofil kidobják mindenhonnan talán még meg is verik. németbe még nem ismerik ott el tud vegyülni a gyerekmedencében huzogatni a csirkenyakat.
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 10, 2024 20:07:42
x6)
imádom, most nézem. Endrének merevedése van hogy megy a balhé, még szítja is folyamatosan. Jutka mintha nyúznák ha meglegyinti a Tibi, 2 perc múlva nyugodtan üldögél. Megjönnek a zsaruk, "Grüß Gott" válasz: "Gut, Gut" meg "Abend aaa oké." R:"Deutch English?" Tibi: "Deutch English." "Do you understand English?" "Já, nagyjából jajaja."
Iszonyat.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 10, 2024 20:07:49
x45)
Sunka bejött a liveba a pajtából
koszos
(
x11)
Aug 10, 2024 20:08:23
x11)
sup-os csoportk ha kapnanak egy tenyfeltarast az zavarna teged Fikas ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 20:11:55
x48)
Tranyó még mindig ugyanabban a ruhában rohad 🤣
kissendrevagyok
Endi Vajna
(
x11)
Aug 10, 2024 20:16:34
x11)
Tranyó még mindig ugyanabban a ruhában rohad 🤣
Nem telik rá a luxus kurváskodásból.
-
Aug 10, 2024 20:16:44
Sunka bejött a liveba a pajtából
ez egy góré nem? üdv egy paraszt troll
Aug 10, 2024 20:16:44
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 10, 2024 20:16:51
x5)
off/
ki az a szemuveges incel csavo a jauja liveba? nem vagyok képben velük.
CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 20:17:10
x6)
Itt a sziszalány és a mai partere, gyagya.
Sírsz nagyon?

Sírsz nagyon?

Endi Vajna
(
x11)
Aug 10, 2024 20:17:32
x11)
off/
Azt magyarázta a raccsolva nem zolika hanem dominik. Valami helyi hülye gyerek.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2024 20:19:20
x37)
Ez a kis twink úgy meg fogja kúrni Tibi seggét ma, hogy lobot vet a luka. Ez 100%. Ugyanis ez történik akkor, ha Tibi kemény fasszal találkozik. Beleül. Endre fasza viszont sosem volt kemény, meg volt szeppenve ugyebár. Ezért lett lecserélve fiatalabb twinkekre.
koszos
(
x11)
Aug 10, 2024 20:20:10
x11)
Sírsz nagyon?
kit valasztanal valjoban fikas ?Sírsz nagyon?
a hugyos herelt 40est,vagy a fiatal fiucskat ?
Fullkamu
(
x2)
Aug 10, 2024 20:20:18
x2)
wishes bennszulott balna
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 20:20:36
x13)
Endrittó!!!!
Meg kell indulni dominikot ütölni!!!
Te tűröd ezt???
Meg kell indulni dominikot ütölni!!!
Te tűröd ezt???
Zsibuci
(
x5)
Aug 10, 2024 20:20:50
x5)
Sírsz nagyon?
Sírsz nagyon?
Ezt a csávót ismerem, itt egy ismertebb kép róla
halászlé
(
x24)
Aug 10, 2024 20:24:43
x24)
Sírsz nagyon?
Sírsz nagyon?
má áll kendőm! jó padi női szemmel!
szép hosszú ujjai vannak, az jót telent...
neked tetszik púpom?
Eazy
(
x11)
Aug 10, 2024 20:25:43
x11)
Sírsz nagyon?
Sírsz nagyon?
Esélyed sincs Endre, ez minőségibb buzeráns, mint te..
Hat, ebben tényleg eddig tudtál eljutni.. :(
keserke
(
x4)
Aug 10, 2024 20:26:05
x4)
Sírsz nagyon?
Sírsz nagyon?
Valami nagyon félrement ebben az országban. Ennek a csávónak miért éri meg egy szakad csöves férfiba dugni a faszát? Mert jókat röhögünk, hogy a gyagyás, kattant Sodi sír a hajlesz tranyója után, vicces. Viszont az, hogy a tranyó váltogatja a partnereit, akik ráadásul nem is 200 kilós kamionosok, az már rohadtul nem az. Nem igaz, hogy ez a fiatal srác nem talál jobbat, pláne ha még fizet is érte.
halászlé
(
x24)
Aug 10, 2024 20:26:55
x24)
minden hetelo féjfi mejszikéjől álmodik
Endi Vajna
(
x11)
Aug 10, 2024 20:27:47
x11)
Endre tudom nehéz és hatalmas kihívás, de mindenképp meg kell tenned mert így tudsz bosszút állni.
Le kell varrni Laumó anyját, így bosszút állhatsz a szegedi hölgyeken!
Anyuka amúgy büszke lehet "kicsi" lányára és transzi lakótársára.

Le kell varrni Laumó anyját, így bosszút állhatsz a szegedi hölgyeken!
Anyuka amúgy büszke lehet "kicsi" lányára és transzi lakótársára.

CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 20:29:34
x6)
Fikás, állj bosszút a tranyón! Össze kell jönnöd lyucival, de most azonnal.
Költöztesd be a macskaólba és lődd fel a lájvot!
keserke
(
x4)
Aug 10, 2024 20:32:10
x4)
Fikás, állj bosszút a tranyón! Össze kell jönnöd lyucival, de most azonnal.
Egyébként nem úgy volt, hogy bárki aki rámegy Mercire az Lyucus haragjával kell hogy szembenézzen? Lyudka ment, te maradtál (le).
MaxPayne
(
x24)
Aug 10, 2024 20:33:02
x24)
Szoval 3 dolog mozgatja a Stokit:
- sör
- pedofilkodas (szauna)
- tibi
Irigyellek.
- sör
- pedofilkodas (szauna)
- tibi
Irigyellek.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 10, 2024 20:33:37
x39)
Ha bármi kiderül a szimpatikus fiatalemberről, semmit ne írjon be senki!!!
Endre innen tájékozódik.
Had nyüszítsen magányosan tudatlanul.
Endre innen tájékozódik.
Had nyüszítsen magányosan tudatlanul.
Zsibuci
(
x5)
Aug 10, 2024 20:34:07
x5)
Endre tudom nehéz és hatalmas kihívás, de mindenképp meg kell tenned mert így tudsz bosszút állni.
Le kell varrni Laumó anyját...
Le kell varrni Laumó anyját...
Endi Vajna
(
x11)
Aug 10, 2024 20:35:25
x11)
Tibiért áldozatokat kell hoznia.
Gyerünk Endre válassz!
Új szexi nagyi Laumó anyja képébe vagy Jutka.
De ha igazi ínyenc vagy akkor mehet hármasba.
tralala
Aug 10, 2024 20:39:46
endre akkor most ki van a halállista elején?
erröl majd késöbb
Aug 10, 2024 20:39:46
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 20:41:23
x48)
Lellytoll dandárszázados
Aug 10, 2024 20:44:46
Itt az a baj, hogy ez csak megerösiti a púpot abban hogy: “höhö mások szerint is vonzo a tyitya”
Közben meg az autipajzs visszaveti a tényeket hogy:
1 hergelés
2 kell a pénz az albérletre+hergelés
Kaffka endre
Közben meg az autipajzs visszaveti a tényeket hogy:
1 hergelés
2 kell a pénz az albérletre+hergelés
Aug 10, 2024 20:44:46
Dörpepúp
(
x7)
Aug 10, 2024 20:44:51
x7)
Pár nap és a labancz hatóságok lesznek az élen.
Feszülsz már endi?
tyodika valósága
Aug 10, 2024 20:49:24
Aki fejtajájtya eszty a fejfújhatyó szajos gyeskáty!
Aug 10, 2024 20:49:24
CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 21:25:15
x6)
Milyen boldog a tibi azóta, hogy anyáddal együtt elüldöztétek ujjszászról...
Klimatizált helységben pohárból issza a sört.
Az egyetlen esélyed, ha féltékennyé teszed, azt pedig csak lyucin keresztül tudod megtenni.
Mire vársz még?
Még az is jobb a semminél, ha hisztériás rohamot kap, amikor meglátja veled lyuckót.
Indulj meg, fikás és még ma este keresd meg a varangyot!

U.i. a macskaólban hány fok van most?
Klimatizált helységben pohárból issza a sört.
Az egyetlen esélyed, ha féltékennyé teszed, azt pedig csak lyucin keresztül tudod megtenni.
Mire vársz még?
Még az is jobb a semminél, ha hisztériás rohamot kap, amikor meglátja veled lyuckót.
Indulj meg, fikás és még ma este keresd meg a varangyot!

U.i. a macskaólban hány fok van most?
CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 21:25:28
x6)

Autismus Maximus
(
x16)
Aug 10, 2024 21:38:54
x16)
Köcsög ratyi, milyen volt magányosan búslalodni a Szigeten? Ugye mennyire fáj, hogy Tibi nem volt veled? Ugye milyen jó volt a SZIN-es felvételekre cibálni a döglött angolnát, ahogy ábrándozva, hunyorogva lested a félhomályban villódzó monitort, ahogy vidáman, nekivetkőzve (blöehhh...) csapatták a fesztiválon?
Veled is ott lehetett volna. Ő lett volna a Magic Mirror sztárja, az összes kanos olasz csődör őt kívánta volna. Ez meg téged büszkeséggel töltött volna el, te szubmisszív, cuckold, lúzer szar.
De nincs Tibi. Nincs veled, nem is gondol már rád. Csak a magány van. A szőke tranyóparóka is rá emlékeztet, ugye? De már csak a magány van. A magányos, erőltetett, izzadtságszagú vigyorgás a kamerába a sok bulizó fiatal között, hogy minden rendben van. De semmi sincs rendben. Egyedül baktathattál haza a húgypárás ólba, egyedül zokoghattad álomba magad. Ez maradt neked, krónikás.
De nincs Tibi. Nincs veled, nem is gondol már rád. Csak a magány van. A szőke tranyóparóka is rá emlékeztet, ugye? De már csak a magány van. A magányos, erőltetett, izzadtságszagú vigyorgás a kamerába a sok bulizó fiatal között, hogy minden rendben van. De semmi sincs rendben. Egyedül baktathattál haza a húgypárás ólba, egyedül zokoghattad álomba magad. Ez maradt neked, krónikás.
Johann Hölzel
(
x1)
Aug 10, 2024 21:53:46
x1)
Ott van hátul a nagy kanapé de beültetik a gyereket a csempe közepére a székre, még csak nem is az asztalhoz... Nem feltétlenül nem azért hogy szép, tiszta kép legyen bizonyíték gyanánt ha majd utólag megy a blackmail.
Retkes lehúzó csaló kurva anyját Laumónak is.
Retkes lehúzó csaló kurva anyját Laumónak is.
Eazy
(
x11)
Aug 10, 2024 21:56:46
x11)
Mennyire durva, hogy lesajnált, senkinek nem kellő szarként is... hát szar az ember, és nem kell senkinek, na.
Lonely woooolf
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kibír egy napot pia nélkül.