Ott ahol Tajgi is. Az IMEI zuhanyzóban.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
A sitten.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Meddig van befizetve a telefonszámla? A hónapban már várható, hogy letiltják a tiktik gépet?
Már ült börtönben a pedofília miatt. Interpol is körözte.
Mifaaaaaaaaaaaan
erre is csak te lehetsz büszke, hogy minden kankósfaszú végigment a "párodon"
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Gondolom a testfelépítés és az izomzat miatt, ugye?
Akkor miért dugtál meg egy férfi testet? Ezt elmagyaráznád? A sportban férfi segg, de az àgyban nem?
Idióta.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Kérdezzétek az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓról, és el fog takarodni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
idézek: "...nekem az lett mondva...", "...hívva lettem...", "...bele van hányva a lavórba..."
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
fogadjunk arra verted a faszodat, hogy az tesztoszteron túltengésben lévő boxoló szarrá verte a nála gyengébb nőket
Régebben az ilyen ökörségeit sokszor annyinak tudtuk be, hogy idióta, vagy hogy nem képes felelősséget vállalni és beindult az autipajzs.
De ez nem az autipajzs.
Ez az ember tudatosan hazudik azzal a céllal, hogy kétséget ébresszen a tranyóban. Neki szól a műsor és sodika azt akarja bizonyítani, vagy inkább lehetséges teóriaként elplántálni Tibi fejében, hogy a korcs nem tudatosan felelős a kirúgásáért. Ennyi a cél, semmi több, miközben saját maga pontosan tisztában van azzal, hogy mi történt és hogy annak idején ő örült az anyja lépésének.
Ezért nem számít a privát üzenet, mint bizonyíték, azért nincs joga felháborodni a tranyónak. Ezért elegendő védekezés, hogy ő "sokkban volt". Mert nem kell igazán hihetőnek lennie, pláne nem saját maga számára.
Régi mintája a korcsnak, hogy úgy képzeli el a szituációt, mintha egy bíróságon lenne, ahol nem az őszinteség és az emberi kapcsolatok számítanak, hanem az, hogy sikerül-e a bizonyítékok kétséget kizáró láncolatát valahogy megtörni, és ha igen, akkor megvan a felmentés.
Pontosan ugyanezzel a módszerrel tagadta a masztipartis kommentet is annak idején, amikor egyszerre védekezett azzal, hogy azt egy másik sodi írta és azzal, hogy nincs vele semmi gond, miközben erkölcsszősz keresztény krónikásként a második védekezése gyakorlatilag kioltotta az elsőt. De egy bíróságon adekvát lett volna benyújtani mind a kettőt egyszerre (bár nem véletlen, hogy az ügyvédek is gyakran ügyvédhez fordultnak vádlottként, más szájából kevésbé hangzik hülyén az ilyesmi, de ez off)
És pontosan ugyanúgy teljesen tisztában volt vele, hogy ő írta a kommentet, csak valamit hazudni kellett, ahogy most is teljesen tisztában van vele, hogy annak idején azt akarta, hogy a tranyó el legyen távolítva és örült is neki, csak most ez a tény kínossá vált, ezért hazdozni kell valamit, hátha a tranyó végül "végülis mit lehet tudni" vállrándítással túllép rajta.
Túlongdidöntred: A korcs mai produkcia is arra világít rá, hogy sok esetben, amikor idiótának gondoljuk, valójában tudatosan hazudozik és manipulál.
Ez így van, és ezért nincs már senkije. Még egy bubukának sem kellett az ingyen sör, mert Endre társasága volt az ára.
Mifaaaaaaaaaaaan
Megoldás: natyon sürgősen el kell hagyni.
Majd ha bedobnak 2 corgit a Gezanak, tudod.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Neki van diplomája, neked nincs, mert olyan hülye vagy, hogy kibuktál az egyetemről.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
döbling? márk? ogre? börtön?
#50euro + kamatok
A ChatGPT szerint hány évre fognak elítélni?
szíju ögen
Kérdezz rá az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓRA.
jossz itt helyesirassal,egyetemekkel,stbstb,de arrol meg egy budos szot sem irtal le,hgogy mikor akarod anyadnak visszafizetni a kolcsont ?dobling?ams?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Azt kérdezték az űrlapon, hogy Tibor hányszor fürdik, és erre volt a válasz az évente? Legalább most kivételesen igazat mondtál.
"Baszót adok be a Gézára."
Ha nem középiskola lenne a legmagasabb iskolai végzettséged, talán tudnád és még beszarnod se kellene.
Bár elfér a te szarod is a macskaszar mellett az ólban.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
na szevasz te faszbaszó elmebeteg buzeráns. asszonnyal anyámhoz költöztünk pár napra, amíg felújításokat végeznek a saját családi házamban. mi nem sufniban lakunk, mint egy púpszászi elmebeteg, aki nyemzhethy kejesztény krónikásként befordított faszokba dugdossa a félkemény, haldokló bűzrúdját.
nálad anyukaveszély van, mert egy kiherélt, bagolyfejű geci férfit hordtál haza, aki alkoholista és üvöltözik a vendéglátójával, ahelyett, hogy a lába nyomát is megcsókolná.
nálam mosolyogva köszöntés van. anyám örül, hogy látja a menyét, szívesen elszállásol minket és a fehérnégyzetet.
bár, ha jobban belegondolok, a zsidó kurva anyád is látott menyét: tibor elbaszott, otromba pofázmánya hol bagoly-, hol menyétszerű.
vérdíj target nr. 1
Hülye tjojj. Bagolyka kivételével minden macskám megdöglött már! Győztes Sodi a Sodi, még a macskák sem bírják azt a fertőt amit maga körül csinál!
nesze neked 10 év etyetyem
Basszus tényleg. elfeljtettem hogy mekkora féregről van szó
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Vasárnap is állásjelentkezéseket szórsz ki?
Jól seggbekúrt az AMS :D
Úgyse vesznek fel egy elmebeteg alkoholistát! Inkább próbálj meg magadból elviselhető embert faragni!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nem viszem túlzásba.
A héten pont a hőség miatt amiatt nem tudok elmenni SUP-otni, mert minden napra jut interjú.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
2:45 től mondja hogy intersex, Debil vagy!
kissendrevagyok
Kit érdekel? Csak te vagy olyan nigger, hogy 40 fokban nem a nyaralódban pihensz :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
De ezzel együtt nem lehet "biológiai nő".
A "született nő" még pontos lett volna.
A macskaólból interjúzol? Nem szokták megkérdezni, hogy ukrán vagy -e? Mert nyilván azt gondolják, hogy akna robbant a lakásban, nem feltételezik, hogy ilyen mocsokban élsz.
Endre, mit tudsz a biológiai nőkről? Tibi az például?
Nem.
Akkor te buzi vagy?
Basszad csak el a nyaradat erre, aztán ha beimádkozod magad valahova, 5 óra alatt vége lesz. Megalázóbbnál megalázóbb módokon :D
Kurva nagy, hogy a főnök már ki se jött az irodájából legutóbb, csak megmondta a csinovnyikoknak, hogy dobják ki a szemetet az utcára :D
Hol vannak már a régi szép idők, mikor az elvett jogosultságokra virradt a reggel.
És a segélycsalás minek tűnik?
Nekem minden második elutasítás arról szól, hogy túl sokat kérek.
Nem feltétlenül nem.
Miért nem engedsz a fizetésedből? A valódi képességeidért száz euró is sok lenne havonta, de annyit csak megadnak, nem?
Lássuk Tibort:
Biológiai: Nincs méhe, sosem volt
Született: Nem
Igazi: Adamcsutka és prosztatás honvéd, akinek Linzben amikor a lakást verte szét nagyobb volt a tesztoszteron szintje mint a tiéd
Balek
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Fejezd be az undorító LMBTQ propagandát, és mesélj inkább az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓRÓL!
KI KELL FIZETNED! BE LESZ HAJTVA!
"a hőség miatt amiatt"
"SUO-otni"
Ennyit a helyesírásodról, te iskolázatlan szar.
Amúgy meg megint hazudsz.
Ha nem viszed túlzásba és alig jelentkezel, akkor miért van heti 5+ interjúd? És ha heti 5+ interjúd van, akkor miért jelentkezel még vasárnap is?
Küzdesz, mint malac a jégen. Kurva nagy bajban vagy, akkorában, hogy el sem mered mesélni.
A biológiai nőknek csak XX kromoszómája van, ennek XY van ergo nem lehet biológiai nő. Mit nem értesz ? Fogyatékos vagy ? Logika és számításelméletből se lett meg a kredit ? Ott van az elején a dedukció.
kissendrevagyok
"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen"
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Funkcionális analfabéta vagy!
A kontekxtus az ami meghatározza a jelentésűket, te autista angolna!
250 cv küldésből csak 50 interjú lett, tehát ha annak a fele 25, azt pont az jelenti hogy csak a helyek 10% küldtek el azért mert sokat kertél, a maradék 90% szerint egy balfasz vagy
Tényleg nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de mit lehet behajtani a Recskáson? Elveszik az összes üres sörösdobozát? Pénze nincs, ingatlana nincs, nagy értékű vagyontárgya nincs, jövedelme nincs.
tibor nem olvassa a fórumot, felesleges erőlködni
Minden nő jogi eljárás útján válik nővé.
IDE FIGYELJ TE BUZI!
SZEMÉLYIT ÁTÍRNAK KASZTRÁLÁS UTÁN, DE AZ ANYAKÖNYVIT NEM!
TE IS AZ A TIPIKUS IDIÓTA VAGY, MIKOR MEGKÉRDEZIK ANYÁD SZÜLETÉSI NEVÉT ÉS ODABSZOD A DR. TITULUST IS!
ISTEN BARMA!
igen, akinek csak okjs papírja van meg 1 hónapos projektmunkái, így járt.
Amin te vergődsz, az a meghatározás nem létezik, csak te találod ki :D
Funkcionális analfabéta vagy.
A biológiai és a született sem ugyanazt jelenti.
Erre pont az interszexuális algériai boxoló a példa.
Endre! Frel kell készíteni Tibit Los Angelesre, te lehetnél az edzóje, na?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
10 PERCE FOLYAMATOSAN ERRE PRÓBÁLLAK TÉGED FIGYELMEZTETNI, HOGY OTT A MAGYAR VIKTOR MÖGÖTTED DE TE SZARSZ RÁ MERT KÉPESSÉG NÉLKÜLI FÉLÁLLAT VAGY BAZDMEG. SÜKET ÉS VAK BAZDMEG. FASZOM. ENNYI ÉLETÖSZTÖNNEL DÖGÖLJ MEG.
Minden O és K
Várjál már, nekem kivették a vakbelemet, akkor én is nő lettem, hogy túlestem egy műtéten?
Nem.
Transzoknak ott semmi helyük.
LESZARJUK, NÉZD MÁR MEG HOGY NÉZ KI!!!
A műtéten, mit írtam.
Melyik az "A" műtét?
Úgy, hogy mindenki meg akarja baszni.
A többi meg hazudik.
Ennyi.
Beleszerettél? A szisza meg egyből dobva van?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
A szuperheteró fatászpika ismeri mind a 1321 gendert.
Hazudsz.
Ha ez lenne a baj, de amúgy jó jelölt lennél, akkor megpróbálnának alkudni.
Fingod sincs, hogy miért nem válaszolnak vagy utasítanak el.
Lehet, hogy 88 CV dolgozik a háttérben? :D
Mondod te, aki megbukott a pávon, ahova kb 30 iq szükséges
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Bármilyen bevétele lesz, annak 50 %-a troll zsebekbe vándorol majd.
A maradék sörre sem lesz elég.
És amit büntetőben ítélnek elle, azt vagy kifizeti ezen felül, vagy leüli.
Ez a következő év, évek műsora.
Yo lesz.
Szerző:
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2024 15:12:15
Válasz
(12)
x24)
Válasz
(12)
Miert adjatok ala a lovat? Csak toltitek a pajzsot azzal, hogy a kedvenc perverziojarol loopolhat.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Balázs Padre
(
x13)
Aug 11, 2024 15:13:21
x13)
Gyere sodrák.
MEGKERESZTELÜNK!!!!
SIKERES TÜZESPRÓBA UTÁN
MEGKERESZTELÜNK!!!!
SIKERES TÜZESPRÓBA UTÁN
MegintKezded
(
x6)
Aug 11, 2024 15:13:54
x6)
Ha kivétel, akkor nem nô, ennyike. Sodi buzi.
Na bumm.
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2024 15:13:55
x68)
Beszéljünk inkább arról, hogy hol fogsz ismerkedni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Zsibuci
(
x5)
Aug 11, 2024 15:15:01
x5)
Ott ahol Tajgi is. Az IMEI zuhanyzóban.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2024 15:16:18
x39)
A sitten.
Szegedi Ütölőtábla
Aug 11, 2024 15:16:35
A sport az kivétel.
Meddig van befizetve a telefonszámla? A hónapban már várható, hogy letiltják a tiktik gépet?
Aug 11, 2024 15:16:35
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2024 15:16:44
x68)
De miért nem megy veled soha senki strandolni? Nem értem.
Mifaaaaaaaaaaaan
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 11, 2024 15:17:21
x12)
Egy újabb hétvége, amikor nem a sziszákon pityeregsz?
Ki az az Endre bácsi?
-
Aug 11, 2024 15:17:48
Igaz, hogy pár év letöltendőt kaptál? Nőve fognak tenni.
Aug 11, 2024 15:17:48
MegintKezded
(
x6)
Aug 11, 2024 15:17:56
x6)
Endre, 5 milliò troll bánó amirôl papîrt is kaptál már, félre van téve?
Na bumm.
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2024 15:18:18
x68)
Igaz, hogy pár év letöltendőt kaptál? Nőve fognak tenni.
Már ült börtönben a pedofília miatt. Interpol is körözte.
-
Aug 11, 2024 15:18:35
Börtönbe viszed majd a szőke parókát, Endi?
Aug 11, 2024 15:18:35
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Aug 11, 2024 15:19:30
x2)
Bububuzika egyszerre pakolja majd kőmüves tranyódat, és koleszterin Lamantint.. Neked mi lesz a programod, gyagya?
Puncicája van a cicának.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 11, 2024 15:19:53
x21)
Macskáknak adtál ma enni?
Van friss vizük?
Ivartalanítva vannak?
Kötelező oltásokat megkapták?
Van bennük azonosító chip?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Van friss vizük?
Ivartalanítva vannak?
Kötelező oltásokat megkapták?
Van bennük azonosító chip?
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 15:20:46
x24)
Viccen kívül: a Sziget előtt beszéltem vele, hogy meghívom egy sörre, és live-ozzunk be, tartsunk lyuksógor-konferenciát, és mindenki megőrül, de nem ért rá. xD
erre is csak te lehetsz büszke, hogy minden kankósfaszú végigment a "párodon"
Remegőszáj
(
x1)
Aug 11, 2024 15:21:41
x1)
A sport az kivétel.
Gondolom a testfelépítés és az izomzat miatt, ugye?
Akkor miért dugtál meg egy férfi testet? Ezt elmagyaráznád? A sportban férfi segg, de az àgyban nem?
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 15:23:28
x4)
A sport az kivétel.
Idióta.
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2024 15:24:11
x135)
kerem a maratoni maganyos auti loop beszuntetését
Kérdezzétek az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓról, és el fog takarodni.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 15:24:18
x24)
Ha valaki helytelenül ír, annak mindig a képébe vágom, hogy bakker, haver, még a mindenki által tök agyalágyultnak tartott Jutka is képes helyesen írni (egyébként tényleg). :D
idézek: "...nekem az lett mondva...", "...hívva lettem...", "...bele van hányva a lavórba..."
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 15:25:31
x4)
A fullheteró fatászpika, a széljobber Sodi a transzneműek nagy szakértője, akinek átműtött férfi a szerelme, de nem, ő még véletlenül sem buzi.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 15:27:09
x24)
Nem, mert ő transz.
A transzokat én se engedném.
A transzokat én se engedném.
fogadjunk arra verted a faszodat, hogy az tesztoszteron túltengésben lévő boxoló szarrá verte a nála gyengébb nőket
CafkaMarci
(
x6)
Aug 11, 2024 15:28:44
x6)
Gyagya, sztojka kifizette a fennmaradó adósságát az ehavi nyugdíjából?
Vagy írjuk le veszteségnek (=tanulságnak) ezt az összeget is?
Azon szoktál gondolkodni, hogy vajon kinek a kezében lehet azóta a szamszung? Vajon milyen kompromittáló dolgokat talált a telókádon, kicsi zsidó?
Vagy írjuk le veszteségnek (=tanulságnak) ezt az összeget is?
Azon szoktál gondolkodni, hogy vajon kinek a kezében lehet azóta a szamszung? Vajon milyen kompromittáló dolgokat talált a telókádon, kicsi zsidó?
-
Aug 11, 2024 15:29:37
Nagyon jó, kibaszatja az anyján keresztül a rendőrökkel a "feleségét", másnap ezen heherésző videót küld a nőnek, akit a szeretőjévé akar tenni, aztán a "feleséget" hibáztatja, hogy azért nem lett közös lakás, mert a "nő" nem intézte el 1 hét alatt a csövesszállóról.
Ahelyett, hogy a seggét verte volna a földhöz örömében, hogy egy ekkora megaláztatás után a "nő" még szóba áll vele.
Most meg azzal védekezik, hogy sokkban volt.
Ennél a féregnél undorítóbb meztelencsigát nem láttam még, csak a Kalmárgeci versenyzik vele.
Ahelyett, hogy a seggét verte volna a földhöz örömében, hogy egy ekkora megaláztatás után a "nő" még szóba áll vele.
Most meg azzal védekezik, hogy sokkban volt.
Ennél a féregnél undorítóbb meztelencsigát nem láttam még, csak a Kalmárgeci versenyzik vele.
Régebben az ilyen ökörségeit sokszor annyinak tudtuk be, hogy idióta, vagy hogy nem képes felelősséget vállalni és beindult az autipajzs.
De ez nem az autipajzs.
Ez az ember tudatosan hazudik azzal a céllal, hogy kétséget ébresszen a tranyóban. Neki szól a műsor és sodika azt akarja bizonyítani, vagy inkább lehetséges teóriaként elplántálni Tibi fejében, hogy a korcs nem tudatosan felelős a kirúgásáért. Ennyi a cél, semmi több, miközben saját maga pontosan tisztában van azzal, hogy mi történt és hogy annak idején ő örült az anyja lépésének.
Ezért nem számít a privát üzenet, mint bizonyíték, azért nincs joga felháborodni a tranyónak. Ezért elegendő védekezés, hogy ő "sokkban volt". Mert nem kell igazán hihetőnek lennie, pláne nem saját maga számára.
Régi mintája a korcsnak, hogy úgy képzeli el a szituációt, mintha egy bíróságon lenne, ahol nem az őszinteség és az emberi kapcsolatok számítanak, hanem az, hogy sikerül-e a bizonyítékok kétséget kizáró láncolatát valahogy megtörni, és ha igen, akkor megvan a felmentés.
Pontosan ugyanezzel a módszerrel tagadta a masztipartis kommentet is annak idején, amikor egyszerre védekezett azzal, hogy azt egy másik sodi írta és azzal, hogy nincs vele semmi gond, miközben erkölcsszősz keresztény krónikásként a második védekezése gyakorlatilag kioltotta az elsőt. De egy bíróságon adekvát lett volna benyújtani mind a kettőt egyszerre (bár nem véletlen, hogy az ügyvédek is gyakran ügyvédhez fordultnak vádlottként, más szájából kevésbé hangzik hülyén az ilyesmi, de ez off)
És pontosan ugyanúgy teljesen tisztában volt vele, hogy ő írta a kommentet, csak valamit hazudni kellett, ahogy most is teljesen tisztában van vele, hogy annak idején azt akarta, hogy a tranyó el legyen távolítva és örült is neki, csak most ez a tény kínossá vált, ezért hazdozni kell valamit, hátha a tranyó végül "végülis mit lehet tudni" vállrándítással túllép rajta.
Túlongdidöntred: A korcs mai produkcia is arra világít rá, hogy sok esetben, amikor idiótának gondoljuk, valójában tudatosan hazudozik és manipulál.
Aug 11, 2024 15:29:37
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2024 15:32:11
x68)
Ez így van, és ezért nincs már senkije. Még egy bubukának sem kellett az ingyen sör, mert Endre társasága volt az ára.
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 15:32:19
x4)
Megoldás: natyon sürgősen el kell hagyni.
Klohek
(
x12)
Aug 11, 2024 15:34:46
x12)
endre, tranyóbaszó géjzával, mikor fogsz lyuksógor konferenciát tartani egy sör mellett ?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
noikabatgomb
(
x10)
Aug 11, 2024 15:40:17
x10)
endre, tranyóbaszó géjzával, mikor fogsz lyuksógor konferenciát tartani egy sör mellett ?
Majd ha bedobnak 2 corgit a Gezanak, tudod.
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 11, 2024 15:40:51
x5)
stoki stoki... én amikor mindenki mondta fogtam vettem óccsóért bitcoint 30ezer huf-ért.. most pár év után eszembe jutott hogy nekem van ilyenem, ugyhogy fogtam ránéztem.. és kiutaltam a számlámra 57ezer huf-ot.. tudom nem nagy összeg, de még mindig több mint a te bevételed a tiktik gépből, vagy bármiből.
#50euro + kamatok
Sodipatkány
(
x1)
x1)
Ez a Dancsó tök hülye.
Neki van diplomája, neked nincs, mert olyan hülye vagy, hogy kibuktál az egyetemről.
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 15:46:30
x4)
Najóvan gyagya, jó lenne, ha tisztába kerülnél magaddal: lesz-e belátható időn belül osztrák melócsá? Ha nem, akkor ott fogsz szétfolyni a szarban és húgyban a macskaólban. Csak azért nem fogsz megfagyni mert mostanában már nem olyan kemények a telek.
koszos
(
x11)
Aug 11, 2024 15:51:13
x11)
Aug 11, 2024 15:51:13
Ha valaki helytelenül ír, annak mindig a képébe vágom, hogy bakker, haver, még a mindenki által tök agyalágyultnak tartott Jutka is képes helyesen írni (egyébként tényleg). :D
anyammal elek,macskam van es ne is legyek kemeny Aug 11, 2024 15:51:13
sodika
Aug 11, 2024 15:56:01
p.a. bazmeg
A ChatGPT-től kellett megkérdeznem, mi a faszt jelent.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Aug 11, 2024 15:56:01
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 11, 2024 15:56:50
x5)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
döbling? márk? ogre? börtön?
Tibella énektudása
(
x1)
Aug 11, 2024 15:57:22
x1)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
A ChatGPT szerint hány évre fognak elítélni?
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2024 15:58:41
x135)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Kérdezz rá az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓRA.
koszos
(
x11)
Aug 11, 2024 15:59:25
x11)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
az egyetlen aki beszelget veled az az chatgpt ?A ChatGPT-től kellett megkérdeznem, mi a faszt jelent.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
jossz itt helyesirassal,egyetemekkel,stbstb,de arrol meg egy budos szot sem irtal le,hgogy mikor akarod anyadnak visszafizetni a kolcsont ?dobling?ams?
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 11, 2024 15:59:41
x1)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Azt kérdezték az űrlapon, hogy Tibor hányszor fürdik, és erre volt a válasz az évente? Legalább most kivételesen igazat mondtál.
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 16:00:01
x4)
Arra mit ír a ChatGPt, hogy hánysz, nem tudsz enni és 15-20 sört iszol naponta?
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2024 16:00:03
x135)
Gyarlod már a bíróságon való pislogást stoki?
CafkaMarci
(
x6)
Aug 11, 2024 16:00:04
x6)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Ha nem középiskola lenne a legmagasabb iskolai végzettséged, talán tudnád és még beszarnod se kellene.
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2024 16:01:36
x12)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
na szevasz te faszbaszó elmebeteg buzeráns. asszonnyal anyámhoz költöztünk pár napra, amíg felújításokat végeznek a saját családi házamban. mi nem sufniban lakunk, mint egy púpszászi elmebeteg, aki nyemzhethy kejesztény krónikásként befordított faszokba dugdossa a félkemény, haldokló bűzrúdját.
nálad anyukaveszély van, mert egy kiherélt, bagolyfejű geci férfit hordtál haza, aki alkoholista és üvöltözik a vendéglátójával, ahelyett, hogy a lába nyomát is megcsókolná.
nálam mosolyogva köszöntés van. anyám örül, hogy látja a menyét, szívesen elszállásol minket és a fehérnégyzetet.
bár, ha jobban belegondolok, a zsidó kurva anyád is látott menyét: tibor elbaszott, otromba pofázmánya hol bagoly-, hol menyétszerű.
Tyodika
Aug 11, 2024 16:02:55
Hülye tjojj. Bagolyka kivételével minden macskám megdöglött már! Győztes Sodi a Sodi, még a macskák sem bírják azt a fertőt amit maga körül csinál!
Aug 11, 2024 16:02:55
-
Aug 11, 2024 16:03:26
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Tibor férfi A ChatGPT-től kellett megkérdeznem, mi a faszt jelent.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Aug 11, 2024 16:03:26
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 16:03:39
x24)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
nesze neked 10 év etyetyem
NBVNG
(
x1)
Aug 11, 2024 16:04:41
x1)
Ilyen opció egyébként nincs. Ha golda meghal, a fikásnak mennie kell a hásziendáról, nagy eséllyel a blahára. Bármit örököl a fikás, azt viszik a behajtó brumik.
Basszus tényleg. elfeljtettem hogy mekkora féregről van szó
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 16:06:16
x57)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:06:48
x45)
Hát ma már akkor meg is lett az ellentmondás, Endre egy funkcionális analfabéta :)
Korábban azt mondta azért nem ment Tiborral mert nem volt pénz, az a jogsira ment mind, most meg hogyha azon a heten talált volna lakást, lerakta volna a kauciót.
Korábban azt mondta azért nem ment Tiborral mert nem volt pénz, az a jogsira ment mind, most meg hogyha azon a heten talált volna lakást, lerakta volna a kauciót.
Galla Miklós
Aug 11, 2024 16:07:06
Endre, lehet anyádnak az volt a baja, hogy a menyét magával hozta a menyét?
Aug 11, 2024 16:07:06
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:08:00
x11)
p.a. bazmeg
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
(azt jelenti, évente)
Beszarok, ilyen űrlapot.
Úgyse vesznek fel egy elmebeteg alkoholistát! Inkább próbálj meg magadból elviselhető embert faragni!
sodika
Aug 11, 2024 16:08:21
Nem viszem túlzásba.
A héten pont a hőség miatt amiatt nem tudok elmenni SUP-otni, mert minden napra jut interjú.
Aug 11, 2024 16:08:21
sodika
Aug 11, 2024 16:08:30
na mindegy, csá
Aug 11, 2024 16:08:30
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2024 16:08:34
x48)
Ez a Dancsó tök hülye.
Nem transz, de nem is biológiai nő, hanem interszexuális az algériai boxoló.
youtube.com/watch?v=1Q7ApFAKt-M
Barom.
Nem transz, de nem is biológiai nő, hanem interszexuális az algériai boxoló.
youtube.com/watch?v=1Q7ApFAKt-M
Barom.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:09:24
x45)
na mindegy, csá
Kit érdekel? Csak te vagy olyan nigger, hogy 40 fokban nem a nyaralódban pihensz :)
sodika
Aug 11, 2024 16:09:48
Aug 11, 2024 16:09:48
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:09:59
x11)
Nem viszem túlzásba.
A macskaólból interjúzol? Nem szokták megkérdezni, hogy ukrán vagy -e? Mert nyilván azt gondolják, hogy akna robbant a lakásban, nem feltételezik, hogy ilyen mocsokban élsz.
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:10:43
x11)
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:11:05
x45)
Küldtél krokesz apádnak legalább egy üzenetet amiben jól kiröhögted hogy ahhoz is balfasz volt hogy a gyerekével hetente 1x találkozhassanak úgy hogy 15 éve ezzel foglalkozik?
sodika
Aug 11, 2024 16:11:06
Nem.
Aug 11, 2024 16:11:06
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:11:25
x11)
Nem.
Akkor te buzi vagy?
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 16:11:32
x4)
Kronológia: "Július 31-én (szerdán) SoDI [...] 13:15 körül posztolt egy visszavonulós vekniflokkot, melyben a favella kertjében sörözgetve monologizált arról, hogy holnaptól eltűnik az internetről"
Hogy megy a visszafonulás, gyagya? Eltűntél már az internetről?
Hogy megy a visszafonulás, gyagya? Eltűntél már az internetről?
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 16:11:44
x57)
Nem viszem túlzásba.
Basszad csak el a nyaradat erre, aztán ha beimádkozod magad valahova, 5 óra alatt vége lesz. Megalázóbbnál megalázóbb módokon :D
Kurva nagy, hogy a főnök már ki se jött az irodájából legutóbb, csak megmondta a csinovnyikoknak, hogy dobják ki a szemetet az utcára :D
Hol vannak már a régi szép idők, mikor az elvett jogosultságokra virradt a reggel.
sodika
Aug 11, 2024 16:11:51
Biológiai / született / igazi.
Ez a három teljesen más jelentéssel bír, hiába tűnnek szinonímáknak.
Aug 11, 2024 16:11:51
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:11:56
x45)
Dőrpe miért talált 1 hónap alatt munkát, amikor írni beszélni is alig tud, semmilyen végzettség mellet?
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:12:22
x11)
És a segélycsalás minek tűnik?
sodika
Aug 11, 2024 16:12:26
Dőrpe miért talált 1 hónap alatt munkát, amikor írni beszélni is alig tud, semmilyen végzettség mellet?
Aug 11, 2024 16:12:26
Tyodika
Aug 11, 2024 16:12:52
Akkor te buzi vagy?
Nem feltétlenül nem.
Aug 11, 2024 16:12:52
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:13:15
x11)
Miért nem engedsz a fizetésedből? A valódi képességeidért száz euró is sok lenne havonta, de annyit csak megadnak, nem?
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:13:28
x45)
Lássuk Tibort:
Biológiai: Nincs méhe, sosem volt
Született: Nem
Igazi: Adamcsutka és prosztatás honvéd, akinek Linzben amikor a lakást verte szét nagyobb volt a tesztoszteron szintje mint a tiéd
Balek
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2024 16:13:42
x135)
Fejezd be az undorító LMBTQ propagandát, és mesélj inkább az 5 MILLIÓS TROLL BÁNÓRÓL!
CafkaMarci
(
x6)
Aug 11, 2024 16:13:46
x6)
Nem viszem túlzásba.
"a hőség miatt amiatt"
"SUO-otni"
Ennyit a helyesírásodról, te iskolázatlan szar.
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 16:13:49
x57)
Nem viszem túlzásba.
Amúgy meg megint hazudsz.
Ha nem viszed túlzásba és alig jelentkezel, akkor miért van heti 5+ interjúd? És ha heti 5+ interjúd van, akkor miért jelentkezel még vasárnap is?
Küzdesz, mint malac a jégen. Kurva nagy bajban vagy, akkorában, hogy el sem mered mesélni.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 11, 2024 16:14:10
x48)
A biológiai nőknek csak XX kromoszómája van, ennek XY van ergo nem lehet biológiai nő. Mit nem értesz ? Fogyatékos vagy ? Logika és számításelméletből se lett meg a kredit ? Ott van az elején a dedukció.
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 16:14:24
x4)
És mi van azzal az interjúval, amit a héten csináltál?
rezsidémon
(
x8)
Aug 11, 2024 16:14:27
x8)
Szerintem tudod honnan van"Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen"
sodika
Aug 11, 2024 16:14:34
Nem biológiai, nem született (az algériai boxoló az), de igazi (mert túl van a műtéten és a jogi eljáráson). Ilyen nagyon egyszerű ez.
Aug 11, 2024 16:14:34
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2024 16:14:38
x39)
Funkcionális analfabéta vagy!
A kontekxtus az ami meghatározza a jelentésűket, te autista angolna!
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:14:42
x45)
250 cv küldésből csak 50 interjú lett, tehát ha annak a fele 25, azt pont az jelenti hogy csak a helyek 10% küldtek el azért mert sokat kertél, a maradék 90% szerint egy balfasz vagy
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:14:43
x11)
Tényleg nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de mit lehet behajtani a Recskáson? Elveszik az összes üres sörösdobozát? Pénze nincs, ingatlana nincs, nagy értékű vagyontárgya nincs, jövedelme nincs.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 16:14:48
x24)
Nem viszem túlzásba.
tibor nem olvassa a fórumot, felesleges erőlködni
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 16:15:19
x4)
Nem biológiai, nem született (az algériai boxoló az), de igazi (mert túl van a műtéten és a jogi eljáráson). Ilyen nagyon egyszerű ez.
Minden nő jogi eljárás útján válik nővé.
Balogh
(
x1)
Aug 11, 2024 16:15:24
x1)
Pina pipa,
meell pipa,
anyakövnyi kivonat és egyéb okmányok pipa.
Ne fárassz.
10-ből legalább 7 született nő az ő korában már rondább nála.
meell pipa,
anyakövnyi kivonat és egyéb okmányok pipa.
Ne fárassz.
10-ből legalább 7 született nő az ő korában már rondább nála.
IDE FIGYELJ TE BUZI!
SZEMÉLYIT ÁTÍRNAK KASZTRÁLÁS UTÁN, DE AZ ANYAKÖNYVIT NEM!
TE IS AZ A TIPIKUS IDIÓTA VAGY, MIKOR MEGKÉRDEZIK ANYÁD SZÜLETÉSI NEVÉT ÉS ODABSZOD A DR. TITULUST IS!
ISTEN BARMA!
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 16:15:27
x24)
igen, akinek csak okjs papírja van meg 1 hónapos projektmunkái, így járt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2024 16:15:35
x39)
Amin te vergődsz, az a meghatározás nem létezik, csak te találod ki :D
sodika
A biológiai nőknek csak XX kromoszómája van, ennek XY van ergo nem lehet biológiai nő. Mit nem értesz ?
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 11, 2024 16:15:43
x4)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 11, 2024 16:15:50
x3)
10 PERCE FOLYAMATOSAN ERRE PRÓBÁLLAK TÉGED FIGYELMEZTETNI, HOGY OTT A MAGYAR VIKTOR MÖGÖTTED DE TE SZARSZ RÁ MERT KÉPESSÉG NÉLKÜLI FÉLÁLLAT VAGY BAZDMEG. SÜKET ÉS VAK BAZDMEG. FASZOM. ENNYI ÉLETÖSZTÖNNEL DÖGÖLJ MEG.
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:16:05
x11)
Várjál már, nekem kivették a vakbelemet, akkor én is nő lettem, hogy túlestem egy műtéten?
sodika
Aug 11, 2024 16:16:14
Nem.
Transzoknak ott semmi helyük.
Aug 11, 2024 16:16:14
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2024 16:16:23
x24)
sodika
Aug 11, 2024 16:16:37
A műtéten, mit írtam.
Aug 11, 2024 16:16:37
Endre priusza
(
x11)
Aug 11, 2024 16:16:54
x11)
A műtéten, mit írtam.
Melyik az "A" műtét?
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 11, 2024 16:16:57
x45)
Endre, a hagyományos boldog hetero párkapcsolatban elő trollok, nem értik ezt a sok buzigurtnis angolnázást.
Csinálj nekünk erről egy magyarázós, manós tisztázó flokkot
Csinálj nekünk erről egy magyarázós, manós tisztázó flokkot
sodika
Aug 11, 2024 16:17:08
Úgy, hogy mindenki meg akarja baszni.
A többi meg hazudik.
Ennyi.
Aug 11, 2024 16:17:08
Ilyen nincs
(
x4)
Aug 11, 2024 16:17:11
x4)
Beleszerettél? A szisza meg egyből dobva van?
rezsidémon
(
x8)
Aug 11, 2024 16:17:16
x8)
5 milliós bánópénzt mikor akarod kifizetni?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
keserke
(
x4)
Aug 11, 2024 16:17:18
x4)
A szuperheteró fatászpika ismeri mind a 1321 gendert.
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 16:17:54
x57)
Hazudsz.
Ha ez lenne a baj, de amúgy jó jelölt lennél, akkor megpróbálnának alkudni.
Fingod sincs, hogy miért nem válaszolnak vagy utasítanak el.
Lehet, hogy 88 CV dolgozik a háttérben? :D
Eazy
(
x11)
Aug 11, 2024 16:18:15
x11)
Mondod te, aki megbukott a pávon, ahova kb 30 iq szükséges
Hahó
(
x135)
Aug 11, 2024 16:18:23
x135)
Bármilyen bevétele lesz, annak 50 %-a troll zsebekbe vándorol majd.
A maradék sörre sem lesz elég.
És amit büntetőben ítélnek elle, azt vagy kifizeti ezen felül, vagy leüli.
Ez a következő év, évek műsora.
Yo lesz.
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™