És meg a tűzijátékot sem biztos hogy megtartják :D ez is a sodi hibája lesz
Most képzeld el azt, hogyha egy nőnek kéne felsorolni, hogy mi zavarja a gyagyásban!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ő azt szereti ha egy nőnek jó nagy a fasza!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Jó kis parizercsöcs, igazad is van nem való az neked.
megszokta a férfimellbimbót a Tibinél, na.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Bevallom, az elején követtem a munkásságát és a mai napig állítom, hogy esettanulmány lehetne a radikalizálódás tanulmányozására.
A hátterét érdemes megvilágítani a mai olvasók valószínűleg nem értik. A magyar internet korai szakaszáról beszélünk, 1998 -ban indult az origo, 1999 -ben az index. Egyszerűen nem létezett még annyi profi magyar nyelvű tartalom. Egy-egy jobban sikerült blogot többen olvastak naponta, mint a Magyar Nemzetet. Viszont olvasók már voltak, eddigre már a legtöbb irodai munkahelyen volt internetelérés, otthonra is sokan bevezettették már a világhálót. Elkezdett felnőni a közösség, akik már az elsődleges hírforrásukat, szocializációs terepüket online képzelték el.
A másik, hogy ez volt az a történelmi pillanat, amikor a Ratkó-unokák kora huszonévesek lettek. Manapság már nehéz érzékeltetni, hogy milyen történelmi vákumban éltünk akkor. Az előző rendszer szocializációs terepei, az úttörőmozgalom, a KISZ, az egyetemi körök, stb. teljesen megszűntek, de még nem nőtt fel mellé semmi sem. A kocsmán/diszkón kívül nem nagyon létezett olyan terep, ahol a fiatalok találkozhattak volna egymással. A szocializmus kifújásával a kényelmes munkahelyek is megszűntek, az akkor felnőtt gyerekek gyakorlatilag nem látták a szüleiket, mindenki dolgozott, másodállásban pörgött, vagy csak a tévé előtt ivott. egyszerűen nem volt kultúrája annak, hogy mit kéne csinálni egy tizenéves gyerekkel, rengetegen csak kallódtak, bármilyen iránymutatás nélkül.
Ráadásul dübörgött a kilencvenes évek, vagyonok születtek a semmiből, ilyen Sherlock Porks féle primitív barmok működtettek sikeres vállalkozásokat. A "Polóblog" olyan volt, amilyen, de bevételt jelentett a Malacznak, meg a barátnőjének, és ugye azért irigykedtél, hogy te mondjuk egyetemre jártál, de a laktám/szoctámból enni is alig maradt, amikor ezek egy vállalható egzisztenciát működtettek. Azért sokan irigykedve nézték a vállalkozó urat. Zajlott az eredeti tőkefelhalmozás, és akik túl későn születtek, azok bizony kimaradtak belőle.
És ugye nem a Malcz lett volna, ha ezt nem használja ki. Az elején még semleges, mindenkit érintő témákról írogatott, aztán szépen elkezdte "nemzeti" irányba tolni a mondókáját. A blogról lassan kiszorultak a szórakoztató tartalmak, már minden bejegyzés vagy nyers zsidózás volt, vagy valami érthetetlen belső konfliktus (mert a retardnácik legalább annyit torzsalkodtak egymás közt, mint most a trashek), vagy valami sötét összeesküvés-elmélet. Közben a rajongóit is kezdte szépen leválasztani a külvilágról, először zárt közösséget készített, oda terelte be az embereket (ebből én már kimaradtam, mert egyre gyanúsabb lett az egész), aztán kezdődtek azok az akciók, amikkel már gyakorlatilag közös bűncselekmények elkövetésére sarkallta a követőit. Ez már az a szint volt, ahol a belsősöknek normalizálódtak azok a cselekvések, amik a külsősöknek már ijesztőek voltak. Például egyszer ellopták valami laptopját valami cigányok, erre csapatot toborzott, hogy majd együtt odamennek és elverik "a cigányokat". Mármint bármilyen éppen arra járó random barna bőrű embert. Ez így elmondva már kb. a barnaingesek tevékenysége, kívülről nézve riasztó volt, de gondolom a belsős körben már annyira radikalizálódtak, hogy ezt teljesen rendjén valónak gondolták. Képeket is közöltek, akkor normálisnak számító, tizenéves bőrkabátos gyerekek gyülekeztek cigányt verni. Szerencsére akkor ártalmatlanul szétszéledtek.
A pénzlehúzás pedig már minden szekta sajátja, ezeket a nyilvánvaló csalásokat is bevették a belsős emberek, hsizen mindig is így működtek a szekták, az emberek elnézik, ha meglopják őket, ha a "nagy célért" teszik.
Közben Sherlock Porks is egyre bevállalósabb lett, egyre durvább balhékat talált ki. A lánchídi buzibomba már tulajdonképpen puha terrorcselekménynek is felfogható, de azon is túl akartak lépni, a füstgyertyás eset is mutatja, hogy a radikalizálódás irányába mozdultak. Ha annak idején nem kapcsolják le a rendőrök és egyben marad a közösség, valószínűleg egyfajta városi terrorista sejtté alakultak volna. Szerencsére ez nem történt meg, a veszély első jelére a vezér fogta a csülkeit és Kanadába távozott.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
régen minden jobb volt! minőségi kalandokba keveredtek a retardok, és volt csattanója a sztoriknak.
De tényleg, az akkori retardok a mostaniakhoz viszonyítva minimum egy nagyságrenddel voltak értelmesek. Voltak céljaik, terveik, és próbálták megvalósítani őket. Ez a jelenlegi trash félállati szinten tengődik, ezek csak állandóan megindulnak, de nem jutnak sehova.
Endre, ez is a te hibád, hogy ilyen szar társaságba keveredtél. Döglöttél volna már meg rég.
hoty... hotyhotyhoty...
Megérdemelte :D legalább több mint 20 millió fütyis adóssága lett Recskaboynak
Anno még Linzben mértek neki az egészségügyis Tibivel.

forum.sodika.org/?pageNo=10035&highlight=1018865#comment-1018865

Endre! Mond, hogy ez nem te voltal!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Mindegy csak valaki intézze helyettem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tekintsd elintézettnek. Jó pihenést zsidó!
Amikor ártánnyal összeállt akkor még egy gecinagy trampli bufflon volt. Azóta meg rendberakta magát (azért ahogy kinézett, szépen sikerült) viszont bármilyen kőgazdag faszija van, én ettől az ászerény 110%-os exibizionizmustól agyfaszt kapnék.
blabla
Írtam laurának
Pontosan ez! Ott volt egy generációnyi elveszett fiatal, mondjuk 85-95 között születettek, ezekből verbuválódott a malacz serege.
Ma már korántsem tudna akkora befolyást szerezni pusztán a karizmájával, mint 2006 vagy 2010 környékén, egyszerűen kevesebb elveszett kamasz van, mint akkor.
Nemzeti hős vok, jah.
Hát azért hetyetye...
Eléggé. Nézd csak meg az "új generációt". Trutymó, Jenes, Csavari Samu ...stb Ők mik, ha nem elveszettek?
Nem véletlen, hogy akkoriban tucatjával tenyésztek az ilyenek, olyannyira, hogy még a Stoki is valami minimális ismertséget tudott magának kihasítani a világból. Mostanában nem nagyon látok már ilyet.
Most is, csak mostanra eljutottunk oda, hogy a véleménybuborékok világában élünk. Talánk több is van belőlük mint astoki idejében, csak összefújja a szemetet az algoritmikus szél úgyhogy sokkal kisebb az impactjuk. De ott vannak, és igenis kártékonyak.
A most kora tizenévesek a mi gyerekeink. Ebben a nemzedékben már teljesen magától értetődő, hogy beszélgetünk a kölkökkel, tudjuk, mit csinálnak. A haverjaim közül nagyon hamar kinéznék azt, aki annyira elhanyagolja a kölkeit, mint ami annak idején természetes volt.
Bár fene tudja, a fiam mindig azt mondja, hogy egyetlen osztálytársának sincs ilyen közeli kapcsolata az apjával, de lehet, hogy ezt csak seggnyalásnak szánja.
Manapság a Stoki sem jutna el a hergelésben addig sem, mint annak idején.
"Athina" egész jól kikupálódott miután leválasztotta magát a malaczról.
Ha már valaki korábban linkelte ezt a csatornát, meg Pogi a téma, nekem ez a kedvenc klipem erről a csatornáról :)
youtube.com/watch?v=0hUtlrDypTw
Annak idején anyám rámtört, hogy mi ez az antifaces, és ugye nem valami náci szervezet, mert azt hallotta, hogy sok van abból az interneten :)
Persze, most is van, aki donésel a zsebpénzéből Tibinek, meg Jenes is biztosan kap ilyen elhanyagolt kamaszoktól, de az, hogy a tokás fel tudjon építeni egy kvázi szektát, minimális.
Nemzeti hős vok, jah.
Hát ja, szerintem vidéken még durvább volt. Kb. mint ha a nagyszüleink neveltek volna. A 90-es években a szülők nagy része úgy volt, hogy hát van az a gyerek akasszunk a nyakába egy kulcsot aztán amíg melózunk majd lent lesz a játszótéren … mi baj történhet? :) A másik scenario, hogy lebasztak egész nyárra falura a nagymamához ahol 2 hónapog nézhetted, hogy szárad a festék a falon. Aztán mikor visszakerültél a panel lakásba úgy érezted magad mint Maugli mert újra a fehér ember wc-jét kell használni :)
Mondjuk olyat, hogy konkrétan lebasznak egy gyereket a nagymamához lakni és csak hétvégén látogatják egy esetet tudok a Gyagyáson kívül, egy elmebeteg vállalkozó párt aki annyira beletekeredett a nyomda bizniszében, hogy napi 16 órákat toltak a gyereket meg a nagymama nevelte.
Vagy házas? Kösz, van feleségem, aki jobban tetszik, semmi szín alatt sem akarnám veszélyeztetni a házasságomat csak azért, mert ez a nő már nem olyan kövér, mint huszonévesen. Ez egy mai probléma, hogy a vékonyságot tekintjük végső értékmérőnek. És ha mellé hülye, mint a segg? Vagy egy elviselhetetlen házisárkány? Mert azért ne feledjük el, hogy lánykorában ő is zsidózott ám két pofára, a blogján írogatta, hogy mindenki rángathatja csak a metélt farkincáját.
Meg ugye oda nem dugom a pöcsömet, ahol előttem a Malaczé járt.
A házasságnak semmi köze ahhoz, hogy megdugná-e valaki vagy nem. De köszi az énblogot.
Nem kötekedésből, de a malac poló biznisze nem csak ilyen 2004 körül indult? Az már azért jóval túl volt a “rendszerváltási újraelosztáson”. Végül ha jól emlékszem 2009 körül bezárt a bolt. Akkor még volt Bombagyár.
Aztán bújtatták a gépeket nehogy lefoglalja a NAV, akkori nevén Apeh.
A sertés a kilencvenes években a demoscene közösségben csinálta ugyanazt, mint a buzigyárban. Lásd: Sherlock Porks a jumper 98 partin.
Nemzeti hős vok, jah.
Én vágom, de nem ez volt a kérdés. Ott is már pólókkal bizniszelt?
Ja eszembe jutott tényleg … volt valami régi írása, hogy egy német demoscene-en árulta a pólókat és közben, hogy tette rendbe a polcorrect németeket :)
Miért vetted ezt ennyire magadra? Asszony olvassa a fórumot, és be akarod biztosítani magad? Dugnád Pogit, valld csak be. Motorcsónakoznál a szolibarna farpofái között, mikor hazaér egy jó kis izzasztó konditermi edzésből. Nem szégyen az, na. Fantáziája házasembernek is lehet.
Lehetne a csatorna neve RetroRetardok.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Azért valahol szomorú, hogy 40 évesen a huszonéves szarakodásod után vágyakozol.
Egész életében ennyi volt a csúcs.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ebben van az a zseniális rész, amikor pénzt kér autót vizsgáztatni, de lehet, hogy inkább kajára költi! Messzire jutott a merida dual thrust óta!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Látom te is Instagramon kerestem mint én ebben a pillanatban. :D
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ez tyiktyokon van fenn
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Itt is jelen van a büdös gyökér.
www.instagram.com/drafi?igsh=dDB6b280YTZiZDB2
Aztaq, mindig is egy lecsúszott csöves volt, de még meg is öregedett.
Rend van, na!
Nemzeti hős vok, jah.
Várjuk a vázszám röntgen eredményét
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Valószínűleg, mert én sem vagyok túl vékony és felbasz, hogy hirtelen körülrajongják, mert ledobott pár tíz kilót. Amikor ugyanaz az elmebeteg maradt, csak feleannyit nyom.
Ebben benne van a szájbaszarós domina?
Sajnos amit csinál Merci és az új "ismerőse", azt nem lehet tiktokon közvetíteni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Igen, Bluebunny az. Látom prioritás megvan :)
Szóval fajtalankodnak.
Bro, le kell fogyni, ott a megoldás. Szerintem Poginak "fasz és kokó" diétán sikerült leginkább, de a zöldség is működhet. 2000 Kcal/nap, és 45 perc cardio minden másnap. De ne valami balfasz csodadiétát csinálj, hanem menj el egy dietetikushoz, akinek rendes papírja van arról, hogy ért ahhoz, amit csinál. Összerak neked egy étrendet, csak végig kell enni, és fogyni fogsz.
Utána már beismerheted, hogy szúrnád Pogi fosóját :)
Villogni akartam vele, hogy képben vagyok a Malacz dolgaival.
SZÁJBASZARÁS MEGY AZ INTERNETEN, HOL VAN A CENZÚRA?

Azt a kurva mi ez
Lehetnének ilyenek még így event szinten. Örömmel olvastam a marcipánpusztító mikrofaszuról a profok kommentjeit.
A korai Facebook se maradjon ki ebből, regisztrált az ember, sehol semmi érdemi leírás, csak nyomogatta a gombokat, mint a kísérleti majom, lesz, ami lesz alapon.
Meg az ismerősnek jelölés is teljesen súlytalan volt, csomó embert ismertem meg úgy, hogy csak úgy bejelöltem, mert miért ne.
A mostani szarrá moderált mainstream közösségi médiában esélye se lenne egy gyagyás féle embernek ismertségre szert tenni, kilőnék egy perc alatt.
a kurva anyádat, Endre
Ha már a retardok nem csinálnak semmi érdemlegeset, gondolom nekünk kell.
a kurva anyádat, Endre
Az volt, ahol állítása szerint egy éles pisztolylőszert küldött a szervezőnek, mert nem akarták felkapcsolni a villanyt?
Egy kérdés ez a Sherlock Porks "diszno" miért lett utálat tárgya? Ugy tudom haszos volt a tolvajkéregetőkön anno.
Megöregedtünk....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Masztiparty! ;)
Az a vicces, hogy a malac a mai napig tagadja, hogy az egykori bombagyár szerkesztőtársa a kakás domina lett volna. Pedig anno egyből ki is rúgta, amikor róla cikk született a kurucon...
Az “utolsó menopauza előtti nő” akivel együtt volt :) Utána még jött pár kötelező Vera néni kotrás aztán Tibi.
Olyan irigyek vagyunk :) haha
Na erre volna igény!
Sodika aki egy herélt faszival élt az anyja óljában. Sherlock Porks aki úgy menekült Kanadába mint a Zámolyi romák. Nagy György aki mostanra átvehette jól megérdemelt sárga flepniét és az első elitélt holokauszt tagadó lett. Bogin aki szövevényesebb céghálózatot épített 5 év kokain mámor alatt mint a legdörzsöltebb zsidó. Number aki liberális zsidó Puzsérban kereste az új holdat aki körül műholdként keringhet de sajnos el lett hajtva.
És még ott vannak a nagy vadak … Butaházy aki többet ült Orbán kormányzás alatt mint az mszp alatt, aztán hithű orbánistaként szabadult.
Szerző:
Trollok harca
(
x5)
Aug 20, 2024 17:02:51
Válasz
(4)
x5)
Válasz
(4)
legkésőbb 7kor indulnia kell a fővárosba
Miskolci alvósejt
-
Aug 20, 2024 17:04:11
legkésőbb 7kor indulnia kell a fővárosba
És meg a tűzijátékot sem biztos hogy megtartják :D ez is a sodi hibája lesz
Aug 20, 2024 17:04:11
Apmz
(
x1)
Aug 20, 2024 17:04:51
x1)
Beszarok, a gyagyást az zavarja, hogy egy nőnek túl nagy a mellbimbója.
a kurva anyádat, Endre
SzárazVekni
Aug 20, 2024 17:05:33
"Fél melle mellbimbó" Mondta ezt a pedofil Quasimodo.
Aug 20, 2024 17:05:33
Eazy
(
x11)
Aug 20, 2024 17:05:57
x11)
Most képzeld el azt, hogyha egy nőnek kéne felsorolni, hogy mi zavarja a gyagyásban!
Csinfo csinfo
Aug 20, 2024 17:06:24
Sodika Budán eszi a fikát !
Aug 20, 2024 17:06:24
egynadrág
(
x2)
Aug 20, 2024 17:06:40
x2)
Ő azt szereti ha egy nőnek jó nagy a fasza!
-
Aug 20, 2024 17:07:43
Egy hang a háttérben a “teraszt” keresi, fikazabáló buzi Budapesten van!!!
Aug 20, 2024 17:07:43
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 20, 2024 17:09:10
x2)
Jó kis parizercsöcs, igazad is van nem való az neked.
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 20, 2024 17:11:35
x6)
megszokta a férfimellbimbót a Tibinél, na.
Szolnoki troll
Aug 20, 2024 17:12:20
Púpom, indulj meg inkább Szegedre, most olvastam ott biztos lesz tűzijáték. Nagy tömegben nem zaklatás a véletlen találkozás nem?
Aug 20, 2024 17:12:20
Ásó27
(
x68)
Aug 20, 2024 17:13:41
x68)
Nagyon szar, hogy elvileg jól kéne magadat érezned, de ilyenkor is csak tiktokozni és fórumozni tudsz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 17:15:43
x11)
potyognak a könnyeim a nevetéstől...köszi, hogy kiraktad és újraolvashattam a régi sztorikat.
régen minden jobb volt! minőségi kalandokba keveredtek a retardok, és volt csattanója a sztoriknak.
manapság meg az van hogy minden 5 fogú cigánynak és elmebetegnek van tiktokja és az értéktelen életük dögunalmas eseményeit loopolják egymásnak oda-vissza.
manapság meg az van hogy minden 5 fogú cigánynak és elmebetegnek van tiktokja és az értéktelen életük dögunalmas eseményeit loopolják egymásnak oda-vissza.
Bevallom, az elején követtem a munkásságát és a mai napig állítom, hogy esettanulmány lehetne a radikalizálódás tanulmányozására.
A hátterét érdemes megvilágítani a mai olvasók valószínűleg nem értik. A magyar internet korai szakaszáról beszélünk, 1998 -ban indult az origo, 1999 -ben az index. Egyszerűen nem létezett még annyi profi magyar nyelvű tartalom. Egy-egy jobban sikerült blogot többen olvastak naponta, mint a Magyar Nemzetet. Viszont olvasók már voltak, eddigre már a legtöbb irodai munkahelyen volt internetelérés, otthonra is sokan bevezettették már a világhálót. Elkezdett felnőni a közösség, akik már az elsődleges hírforrásukat, szocializációs terepüket online képzelték el.
A másik, hogy ez volt az a történelmi pillanat, amikor a Ratkó-unokák kora huszonévesek lettek. Manapság már nehéz érzékeltetni, hogy milyen történelmi vákumban éltünk akkor. Az előző rendszer szocializációs terepei, az úttörőmozgalom, a KISZ, az egyetemi körök, stb. teljesen megszűntek, de még nem nőtt fel mellé semmi sem. A kocsmán/diszkón kívül nem nagyon létezett olyan terep, ahol a fiatalok találkozhattak volna egymással. A szocializmus kifújásával a kényelmes munkahelyek is megszűntek, az akkor felnőtt gyerekek gyakorlatilag nem látták a szüleiket, mindenki dolgozott, másodállásban pörgött, vagy csak a tévé előtt ivott. egyszerűen nem volt kultúrája annak, hogy mit kéne csinálni egy tizenéves gyerekkel, rengetegen csak kallódtak, bármilyen iránymutatás nélkül.
Ráadásul dübörgött a kilencvenes évek, vagyonok születtek a semmiből, ilyen Sherlock Porks féle primitív barmok működtettek sikeres vállalkozásokat. A "Polóblog" olyan volt, amilyen, de bevételt jelentett a Malacznak, meg a barátnőjének, és ugye azért irigykedtél, hogy te mondjuk egyetemre jártál, de a laktám/szoctámból enni is alig maradt, amikor ezek egy vállalható egzisztenciát működtettek. Azért sokan irigykedve nézték a vállalkozó urat. Zajlott az eredeti tőkefelhalmozás, és akik túl későn születtek, azok bizony kimaradtak belőle.
És ugye nem a Malcz lett volna, ha ezt nem használja ki. Az elején még semleges, mindenkit érintő témákról írogatott, aztán szépen elkezdte "nemzeti" irányba tolni a mondókáját. A blogról lassan kiszorultak a szórakoztató tartalmak, már minden bejegyzés vagy nyers zsidózás volt, vagy valami érthetetlen belső konfliktus (mert a retardnácik legalább annyit torzsalkodtak egymás közt, mint most a trashek), vagy valami sötét összeesküvés-elmélet. Közben a rajongóit is kezdte szépen leválasztani a külvilágról, először zárt közösséget készített, oda terelte be az embereket (ebből én már kimaradtam, mert egyre gyanúsabb lett az egész), aztán kezdődtek azok az akciók, amikkel már gyakorlatilag közös bűncselekmények elkövetésére sarkallta a követőit. Ez már az a szint volt, ahol a belsősöknek normalizálódtak azok a cselekvések, amik a külsősöknek már ijesztőek voltak. Például egyszer ellopták valami laptopját valami cigányok, erre csapatot toborzott, hogy majd együtt odamennek és elverik "a cigányokat". Mármint bármilyen éppen arra járó random barna bőrű embert. Ez így elmondva már kb. a barnaingesek tevékenysége, kívülről nézve riasztó volt, de gondolom a belsős körben már annyira radikalizálódtak, hogy ezt teljesen rendjén valónak gondolták. Képeket is közöltek, akkor normálisnak számító, tizenéves bőrkabátos gyerekek gyülekeztek cigányt verni. Szerencsére akkor ártalmatlanul szétszéledtek.
A pénzlehúzás pedig már minden szekta sajátja, ezeket a nyilvánvaló csalásokat is bevették a belsős emberek, hsizen mindig is így működtek a szekták, az emberek elnézik, ha meglopják őket, ha a "nagy célért" teszik.
Közben Sherlock Porks is egyre bevállalósabb lett, egyre durvább balhékat talált ki. A lánchídi buzibomba már tulajdonképpen puha terrorcselekménynek is felfogható, de azon is túl akartak lépni, a füstgyertyás eset is mutatja, hogy a radikalizálódás irányába mozdultak. Ha annak idején nem kapcsolják le a rendőrök és egyben marad a közösség, valószínűleg egyfajta városi terrorista sejtté alakultak volna. Szerencsére ez nem történt meg, a veszély első jelére a vezér fogta a csülkeit és Kanadába távozott.
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 17:23:18
x11)
Még egy extra gondolat: a fiamnak szoktam ezt mesélni, hogy valószínűleg a történelemben a legnagyobb nemzedékek közti törést mi éltük meg. A kölök minden dolgát ismerem, közösen csinálunk egy csomó mindent, például együtt játszunk számítógépes játékokat, egyszóval közeli kapcsolatban vagyunk, pedig középiskolás.
A mi szüleinkkel semmilyen kapcsolatunk sem volt, ők nem beszéltek nyelveket, nem használtak számítógépet, a kádári erjedésben állítom olvasni is elfelejtettek, a rádió/tévé folyamatos politikai agyzsibbasztásán éltek. Egyszerűen semmilyen közös pont nem volt az életünkben, nem voltak közös élményeink, nem volt közös valóságunk. Itt felnőtt egy nemzedék akinek magától kellett mindent kitalálnia, mert a szüleivel sehogyan sem találta meg a hangot. Meg nyilván a szülők által kimunkált életstratégiák már nem működtek többé, nem létezett az a hagyományos "apámnak biztos lenne pár jó ötlete" megoldás.
Nem véletlen, hogy akkoriban tucatjával tenyésztek az ilyenek, olyannyira, hogy még a Stoki is valami minimális ismertséget tudott magának kihasítani a világból. Mostanában nem nagyon látok már ilyet.
A mi szüleinkkel semmilyen kapcsolatunk sem volt, ők nem beszéltek nyelveket, nem használtak számítógépet, a kádári erjedésben állítom olvasni is elfelejtettek, a rádió/tévé folyamatos politikai agyzsibbasztásán éltek. Egyszerűen semmilyen közös pont nem volt az életünkben, nem voltak közös élményeink, nem volt közös valóságunk. Itt felnőtt egy nemzedék akinek magától kellett mindent kitalálnia, mert a szüleivel sehogyan sem találta meg a hangot. Meg nyilván a szülők által kimunkált életstratégiák már nem működtek többé, nem létezett az a hagyományos "apámnak biztos lenne pár jó ötlete" megoldás.
Zegernye
(
x2)
Aug 20, 2024 17:29:28
x2)
De tényleg, az akkori retardok a mostaniakhoz viszonyítva minimum egy nagyságrenddel voltak értelmesek. Voltak céljaik, terveik, és próbálták megvalósítani őket. Ez a jelenlegi trash félállati szinten tengődik, ezek csak állandóan megindulnak, de nem jutnak sehova.
Endre, ez is a te hibád, hogy ilyen szar társaságba keveredtél. Döglöttél volna már meg rég.
hitelboy1
(
x2)
Aug 20, 2024 17:30:35
x2)
Megérdemelte :D legalább több mint 20 millió fütyis adóssága lett Recskaboynak
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 20, 2024 17:30:48
x2)
Cukorbetegként kockacukrot zabálni... Mit ne mondjak... Szerintem annyi lehet már a cukra, hogy a vércukormérő már ki sem tudja mérni...
Anno még Linzben mértek neki az egészségügyis Tibivel.

forum.sodika.org/?pageNo=10035&highlight=1018865#comment-1018865
noikabatgomb
(
x10)
Aug 20, 2024 17:34:02
x10)

Endre! Mond, hogy ez nem te voltal!
NBVNG
(
x1)
Aug 20, 2024 17:36:30
x1)
Édes istenem rá kellett jönnöm hogy a sneciológiai szakirodalomban átolvasása jóval több "téli estét" vesz igénybe mint hittem. Erre még kiderül hogy az ilyen mellékretardokról mint az Sherlock Porks is van anyag bőven.
Jobb is hogy a recskás örökre visszavonult így addig se bővül a kronológia.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Jobb is hogy a recskás örökre visszavonult így addig se bővül a kronológia.
Aigner Szilárd
Aug 20, 2024 17:39:09
Endre púpját nem feltétlenül nem veri el a jégeső ma este.
Aug 20, 2024 17:39:09
koszos
(
x11)
Aug 20, 2024 17:41:49
x11)
hova tunt a "hoj fan a mejszi" flokk ? mi volt benne amiert torolni kellett te kis alattomos hazibarat ?:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ascites
(
x57)
Aug 20, 2024 17:53:57
x57)
Szóval akkor a fikás bement Tubóhoz, hogy azt hazudja, hogy még el sem indult, miközben már okádik az elfogyasztott falatoktól?
Végre eljutottunk ugyanoda, ahol a fórum indulásakor voltunk, mikor a korcs úgy fosott, hogy esküdözött, hogy nem megy le a másnapi vidéki kilakoltatásra, aztán onnan behencegett. Csak már nem mert behencegni sem.
Végre eljutottunk ugyanoda, ahol a fórum indulásakor voltunk, mikor a korcs úgy fosott, hogy esküdözött, hogy nem megy le a másnapi vidéki kilakoltatásra, aztán onnan behencegett. Csak már nem mert behencegni sem.
-
Aug 20, 2024 17:54:19
Büdös vagy sneci!!
Aug 20, 2024 17:54:19
Hahó
(
x135)
Aug 20, 2024 18:08:37
x135)
Ásó be tudnál szállni a rádumálásba, hogy most már indítsák a bubukás lájvot? Dolgom van, nem tudok ezzel tovább foglalkozni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 20, 2024 18:10:20
x21)
Majd a Tibi bácsi intézi /s
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x135)
Aug 20, 2024 18:11:13
x135)
Majd a Tibi bácsi intézi /s
Intéző
Aug 20, 2024 18:15:50
Tekintsd elintézettnek. Jó pihenést zsidó!
Aug 20, 2024 18:15:50
Gunnar
(
x2)
Aug 20, 2024 18:20:01
x2)
modoroskodás, flexelés, önfényezés.
már korábban is súlyosan el volt torzulva a személyisége (összeállni ártánnyal nő létedre az azért árulkodó), de gondolom most hogy kikupálta magát peak önimádó pszichopata üzemmódban lehet
már korábban is súlyosan el volt torzulva a személyisége (összeállni ártánnyal nő létedre az azért árulkodó), de gondolom most hogy kikupálta magát peak önimádó pszichopata üzemmódban lehet
Amikor ártánnyal összeállt akkor még egy gecinagy trampli bufflon volt. Azóta meg rendberakta magát (azért ahogy kinézett, szépen sikerült) viszont bármilyen kőgazdag faszija van, én ettől az ászerény 110%-os exibizionizmustól agyfaszt kapnék.
Szolnoki troll
Aug 20, 2024 18:24:06
Írtam laurának
Aug 20, 2024 18:24:06
CafkaMarci
(
x6)
Aug 20, 2024 18:26:13
x6)
Stoki, az ünnepi műsorok mindig jól szoktak sikerülni. Csak nem lesz ma is bubuka miatti féltékenységi kirohanás, mint a mannás szép estén volt?
Max öten nagyon élveznénk.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Max öten nagyon élveznénk.
fonatkoszás
Aug 20, 2024 18:30:46
Még egy extra gondolat: a fiamnak szoktam ezt mesélni, hogy valószínűleg a történelemben a legnagyobb nemzedékek közti törést mi éltük meg. A kölök minden dolgát ismerem, közösen csinálunk egy csomó mindent, például együtt játszunk számítógépes játékokat, egyszóval közeli kapcsolatban vagyunk, pedig középiskolás.
Pontosan ez! Ott volt egy generációnyi elveszett fiatal, mondjuk 85-95 között születettek, ezekből verbuválódott a malacz serege.
Ma már korántsem tudna akkora befolyást szerezni pusztán a karizmájával, mint 2006 vagy 2010 környékén, egyszerűen kevesebb elveszett kamasz van, mint akkor.
Aug 20, 2024 18:30:46
-
Aug 20, 2024 18:33:58
egyszerűen kevesebb elveszett kamasz van, mint akkor.
Hát azért hetyetye...
Aug 20, 2024 18:33:58
-
Aug 20, 2024 18:35:28
Hát azért hetyetye...
Eléggé. Nézd csak meg az "új generációt". Trutymó, Jenes, Csavari Samu ...stb Ők mik, ha nem elveszettek?
Aug 20, 2024 18:35:28
Negermann
Aug 20, 2024 18:36:06
Tényleg szociológiai mélységekben lehetne kutatni a kilencvenes évektől durván 2010ig tartó időszakot. A mai professzionalizálódott, gigacégek algoritmusai által kordába terelt, erősen moderált szocmédiák korában nehéz elmagyarázni is hogy micsoda vadnyugat volt még akkoribban. Beléptél a sulinetes géppel, felmentél a startlap.hu-ra vagy origóra és onnantol egy dzsungel volt az egész. Kezedbe nyomtak egy közepesnél szarabb keresőt ami általában össze-vissza oldalakat dobott ki, és menjél Isten hirévöl fiam, találd meg az utad. Körülbelul ugyanakkora eséllyel bukkantál be egy unatkozó mérnök OTTLAP-jába, valami elmebeteg skizó ufokultusz oldalába mint bármi másba. A mára kiépült internet infrastruktúra nagy része még hírben sem volt, nem volt olyan hogy webshop, talán annyi szivárgott átt hogy valahol amerikában van olyan hogy íbéj. Egy ingyenes email cím komoly értéket képviselt. Nem volt olyan hogy reklámblokkoló, zenélő popupok nyíltak mindenhol ahol a kölykök warez és pornó után kotorásztak. Nem volt videofeltöltős oldal, nem volt képfeltöltés sem sokáig, ahová vetődtél, az a fórum vagy csetszoba lett az otthonod és az ott kapott tippek voltak a világnézeted. Bármi változhatott, bármi megtörténhetett, bármikor indulhatott valami új, minden kő alatt kis mikroközösségek voltak a saját szabályaikkal, nem volt még homogenizálva semmi. Akkor még nem is volt ez feltűnő, hogy egyetlen nagy harsány, koszos aluljáró az egész internet, minden sarokban összesúgó bandákkal, de így 2024ből visszanézve hihetetlenül furcsa.
Aug 20, 2024 18:36:06
40_éves_junior
(
x6)
Aug 20, 2024 18:41:33
x6)
Most is, csak mostanra eljutottunk oda, hogy a véleménybuborékok világában élünk. Talánk több is van belőlük mint astoki idejében, csak összefújja a szemetet az algoritmikus szél úgyhogy sokkal kisebb az impactjuk. De ott vannak, és igenis kártékonyak.
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 18:46:02
x11)
A most kora tizenévesek a mi gyerekeink. Ebben a nemzedékben már teljesen magától értetődő, hogy beszélgetünk a kölkökkel, tudjuk, mit csinálnak. A haverjaim közül nagyon hamar kinéznék azt, aki annyira elhanyagolja a kölkeit, mint ami annak idején természetes volt.
Bár fene tudja, a fiam mindig azt mondja, hogy egyetlen osztálytársának sincs ilyen közeli kapcsolata az apjával, de lehet, hogy ezt csak seggnyalásnak szánja.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2024 18:51:25
x37)
Aki nem dugná Athinát ebben az új, végső formájában, az nem hetero. A tokás Tonket agyát nagyjából szétvetheti a geci idegességében, amikor Pogi valami egzotikus lokációról posztol az új kanjával.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 20, 2024 18:53:58
x16)
"Athina" egész jól kikupálódott miután leválasztotta magát a malaczról.
Ha már valaki korábban linkelte ezt a csatornát, meg Pogi a téma, nekem ez a kedvenc klipem erről a csatornáról :)
youtube.com/watch?v=0hUtlrDypTw
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2024 18:54:08
x37)
Bár mondjuk kétségtelen, hogy amilyen jól néz ki, annyira kibaszottul kibírhatatlanul öntelt. Erről szól az egész instája, hogy ő mennyire kibaszottul fasza mindenben is. Illetve hogy hány Chanel táskája van, Gucci öve, stb, stb. Az egész egy kibaszott nagy flex, valószínűleg legalább egy kis részben a disznó felé is egyébként. Néha külön odaszúrogat a dagadt gecinek olyanokkal, hogy "az exem programozó volt, ezt a könyvet ő írta, még ma is elő-előveszem", stb. Persze, hogy nem veszi elő, de élvezi, amikor Tomika kisimult agytekervényeit elönti a baszdüh amiatt, hogy a nője elhagyta, és utána lett sikeres és szép.
Gunnar
(
x2)
Aug 20, 2024 18:54:46
x2)
Sodrák hol látta meg az első női mellbimbóját 42 évesen amitől ennyire megriadt? Amennyiben a Trutymó által kerített nő elküldte neki ismerkedés címén, az előrevetíthetően zsebbenyulós lesz.
Remélhetőleg valamilyen Sztojka családra hajazós történet indulásának lehetünk tanui :)
blabla
Remélhetőleg valamilyen Sztojka családra hajazós történet indulásának lehetünk tanui :)
fonatkoszás
Aug 20, 2024 18:55:29
Annak idején anyám rámtört, hogy mi ez az antifaces, és ugye nem valami náci szervezet, mert azt hallotta, hogy sok van abból az interneten :)
Persze, most is van, aki donésel a zsebpénzéből Tibinek, meg Jenes is biztosan kap ilyen elhanyagolt kamaszoktól, de az, hogy a tokás fel tudjon építeni egy kvázi szektát, minimális.
Aug 20, 2024 18:55:29
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 20, 2024 18:56:46
x39)
" tízszeresét- húzszorosát is rádáldoznám. Legyünk együtt és alkossunk"
Endre! De sikerült?
Magányos vagy?
Endre! De sikerült?
Magányos vagy?
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2024 18:57:27
x29)
Még egy extra gondolat: a fiamnak szoktam ezt mesélni, hogy valószínűleg a történelemben a legnagyobb nemzedékek közti törést mi éltük meg. A kölök minden dolgát ismerem, közösen csinálunk egy csomó mindent, például együtt játszunk számítógépes játékokat, egyszóval közeli kapcsolatban vagyunk
Hát ja, szerintem vidéken még durvább volt. Kb. mint ha a nagyszüleink neveltek volna. A 90-es években a szülők nagy része úgy volt, hogy hát van az a gyerek akasszunk a nyakába egy kulcsot aztán amíg melózunk majd lent lesz a játszótéren … mi baj történhet? :) A másik scenario, hogy lebasztak egész nyárra falura a nagymamához ahol 2 hónapog nézhetted, hogy szárad a festék a falon. Aztán mikor visszakerültél a panel lakásba úgy érezted magad mint Maugli mert újra a fehér ember wc-jét kell használni :)
Mondjuk olyat, hogy konkrétan lebasznak egy gyereket a nagymamához lakni és csak hétvégén látogatják egy esetet tudok a Gyagyáson kívül, egy elmebeteg vállalkozó párt aki annyira beletekeredett a nyomda bizniszében, hogy napi 16 órákat toltak a gyereket meg a nagymama nevelte.
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 18:57:38
x11)
Aki nem dugná Athinát ebben az új, végső formájában, az nem hetero. A tokás Tonket agyát nagyjából szétvetheti a geci idegességében, amikor Pogi valami egzotikus lokációról posztol az új kanjával.
Vagy házas? Kösz, van feleségem, aki jobban tetszik, semmi szín alatt sem akarnám veszélyeztetni a házasságomat csak azért, mert ez a nő már nem olyan kövér, mint huszonévesen. Ez egy mai probléma, hogy a vékonyságot tekintjük végső értékmérőnek. És ha mellé hülye, mint a segg? Vagy egy elviselhetetlen házisárkány? Mert azért ne feledjük el, hogy lánykorában ő is zsidózott ám két pofára, a blogján írogatta, hogy mindenki rángathatja csak a metélt farkincáját.
-
Aug 20, 2024 19:04:12
A házasságnak semmi köze ahhoz, hogy megdugná-e valaki vagy nem. De köszi az énblogot.
Aug 20, 2024 19:04:12
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2024 19:05:40
x29)
Nem kötekedésből, de a malac poló biznisze nem csak ilyen 2004 körül indult? Az már azért jóval túl volt a “rendszerváltási újraelosztáson”. Végül ha jól emlékszem 2009 körül bezárt a bolt. Akkor még volt Bombagyár.
fonatkoszás
Aug 20, 2024 19:07:21
A sertés a kilencvenes években a demoscene közösségben csinálta ugyanazt, mint a buzigyárban. Lásd: Sherlock Porks a jumper 98 partin.
Aug 20, 2024 19:07:21
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2024 19:09:52
x29)
Én vágom, de nem ez volt a kérdés. Ott is már pólókkal bizniszelt?
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2024 19:11:27
x29)
Ja eszembe jutott tényleg … volt valami régi írása, hogy egy német demoscene-en árulta a pólókat és közben, hogy tette rendbe a polcorrect németeket :)
-
Aug 20, 2024 19:13:23
Példát vehetnél Sherlock Porks barátodról hogy kell visszavonulni snegógeci..
Aug 20, 2024 19:13:23
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2024 19:13:36
x37)
Miért vetted ezt ennyire magadra? Asszony olvassa a fórumot, és be akarod biztosítani magad? Dugnád Pogit, valld csak be. Motorcsónakoznál a szolibarna farpofái között, mikor hazaér egy jó kis izzasztó konditermi edzésből. Nem szégyen az, na. Fantáziája házasembernek is lehet.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 19:14:04
x45)
Tonket egy 100. nyomorproletár, közönségre csak azért lett, mert az internet széles elterjedése elején, ő volt ott mint retardjobb legszéle, és az a 10.000-150.000 ember akit ez érdekel, tudott ilyen jellegű tartalmat fogyasztani.
De a lényeg, hogy ezek közül a mocskok közül, már mindegyik a helyére került, tamásmacsek albérletekben bujkál Németországban, az ilyen D. Robin Attila féle másosvonalas retardok, meg Ausztriában segédmunkások.
De a lényeg, hogy ezek közül a mocskok közül, már mindegyik a helyére került, tamásmacsek albérletekben bujkál Németországban, az ilyen D. Robin Attila féle másosvonalas retardok, meg Ausztriában segédmunkások.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 20, 2024 19:16:23
x16)
Endre, kurva életbe már, hogy megint én adok tippeket.
Nincs kedved a csatornádon nagyinterjút csinálni az egykor volt retardkörökkel? Tonncat, Athina, Gabucino, Blogin, Bluebunny, Nagyörgy, Robin, Number? Kiből mi lett, hol tart most, hogy emlékszik vissza egykori énjére.
Engem tök komolyan érdekelne.
Nincs kedved a csatornádon nagyinterjút csinálni az egykor volt retardkörökkel? Tonncat, Athina, Gabucino, Blogin, Bluebunny, Nagyörgy, Robin, Number? Kiből mi lett, hol tart most, hogy emlékszik vissza egykori énjére.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 19:18:52
x45)
Itt van egyébként Robin csatornája, ahol még 2 éve arról beszélt, hogyan szervezi újra a tolvajkéregetőket
www.youtube.com/watch?v=g55vnG1D6ts
www.youtube.com/watch?v=g55vnG1D6ts
szörnyeteg
(
x3)
Aug 20, 2024 19:20:22
x3)
Lehetne a csatorna neve RetroRetardok.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 20, 2024 19:22:13
x39)
Itt van egyébként Robin csatornája, ahol még 2 éve arról beszélt, hogyan szervezi újra a tolvajkéregetőket
youtube.com/watch?v=g55vnG1D6ts
Azért valahol szomorú, hogy 40 évesen a huszonéves szarakodásod után vágyakozol.
Egész életében ennyi volt a csúcs.
Darth Tibor
(
x7)
Aug 20, 2024 19:24:39
x7)
Ebben van az a zseniális rész, amikor pénzt kér autót vizsgáztatni, de lehet, hogy inkább kajára költi! Messzire jutott a merida dual thrust óta!
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 19:25:41
x45)
A legfrissebb kép a kedvenc zsidógyalázóról:

Kakaspina
(
x24)
Aug 20, 2024 19:27:04
x24)
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 19:28:14
x45)
Ez tyiktyokon van fenn
Kovács Zoltán
Aug 20, 2024 19:29:35
Kedves magyarok, az ünnepi tüzijáték megrendezésre kerül.. sodi te meg dögölj meg!
Aug 20, 2024 19:29:35
Kakaspina
(
x24)
Aug 20, 2024 19:31:22
x24)
Ez tyiktyokon van fenn
Itt is jelen van a büdös gyökér.
www.instagram.com/drafi?igsh=dDB6b280YTZiZDB2
-
Aug 20, 2024 19:33:28
Ásó, lesz live ?
Aug 20, 2024 19:33:28
fonatkoszás
Aug 20, 2024 19:38:54
Aztaq, mindig is egy lecsúszott csöves volt, de még meg is öregedett.
Rend van, na!
Aug 20, 2024 19:38:54
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 20, 2024 19:40:39
x39)
Várjatok! Egy kérdés mindenkit izgat!
A Merida dual thrust meglett a végén?
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 19:41:02
x45)
Várjatok! Egy kérdés mindenkit izgat!
Várjuk a vázszám röntgen eredményét
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 19:45:09
x11)
Valószínűleg, mert én sem vagyok túl vékony és felbasz, hogy hirtelen körülrajongják, mert ledobott pár tíz kilót. Amikor ugyanaz az elmebeteg maradt, csak feleannyit nyom.
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 19:46:45
x11)
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 19:51:06
x45)
Endre, miután Robin felcsapott, szamárkergetőnek is, szerintem állj oda valamelyik Demszkypálcához, lógasd ki a szamárfaszt, és máris érkezik Robin megmenteni

Ásó27
(
x68)
Aug 20, 2024 19:56:47
x68)
Ásó, lesz live ?
Sajnos amit csinál Merci és az új "ismerőse", azt nem lehet tiktokon közvetíteni.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 20, 2024 20:01:09
x16)
púpostulok
(
x2)
Aug 20, 2024 20:02:22
x2)
Szóval fajtalankodnak.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2024 20:03:18
x37)
Bro, le kell fogyni, ott a megoldás. Szerintem Poginak "fasz és kokó" diétán sikerült leginkább, de a zöldség is működhet. 2000 Kcal/nap, és 45 perc cardio minden másnap. De ne valami balfasz csodadiétát csinálj, hanem menj el egy dietetikushoz, akinek rendes papírja van arról, hogy ért ahhoz, amit csinál. Összerak neked egy étrendet, csak végig kell enni, és fogyni fogsz.
Utána már beismerheted, hogy szúrnád Pogi fosóját :)
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 20:04:58
x11)
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 20:08:07
x45)

Kakaspina
(
x24)
Aug 20, 2024 20:10:58
x24)
Kibaszott jó ez a retard retro nap.
Végre nem visszavonulós bokorflokk, zsírpina, láncfűrészes agyhalott, faszpina vagy gecievő krumplifej.
Végre nem visszavonulós bokorflokk, zsírpina, láncfűrészes agyhalott, faszpina vagy gecievő krumplifej.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2024 20:11:04
x37)
Kakás Heléna? :D Haha, rá még én is emlékszem, pedig nem nagyon követtem akkor még a malacot, inkább csak Stokit.
MaxPayne
(
x24)
Aug 20, 2024 20:13:59
x24)
Ez ilyen tanszeki retroest, a kovetkezo szemeszter elott? Ez kedves a profoktol.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
SyntaxError
(
x24)
Aug 20, 2024 20:17:02
x24)
Csak, hogy ki ne maradjon az én "szakértésem" sem Athena "új" formájáról:
Igen. Bőven fuckable. Kár lenne tagadni.
Fifi, de te csak maradj a férfiseggeknél. Az való neked.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Igen. Bőven fuckable. Kár lenne tagadni.
Fifi, de te csak maradj a férfiseggeknél. Az való neked.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 20:18:27
x45)
Egyik legjobb volt, amikor már minden mindennel vegyült, és a Molnár F féle brigád is odaszólt, a tonket választási csalásakor, ilyen babiloni szajha egyenletekkel xd
[img src=https://i.ibb.co/KxPZgVy/Sherlock Porks-leleplezes2.jpg]
[img src=https://i.ibb.co/KxPZgVy/Sherlock Porks-leleplezes2.jpg]
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 20:20:24
x45)
Plot twist, a fájl névben sem lehet a név, mert azt is átírja, és úgy sikertelen a kép berakás

fonatkoszás
Aug 20, 2024 20:20:27
Örömmel konstatálom, hogy a régi Sherlock Porkseladta blog továbbra is elérhető.
toncateladta.blogspot.com/
(Nyilván az n-t kéretik m-re cserélni)
Nemzeti hős vok, jah.
toncateladta.blogspot.com/
(Nyilván az n-t kéretik m-re cserélni)
Aug 20, 2024 20:20:27
sírógörcs
(
x4)
Aug 20, 2024 20:21:02
x4)
Plot twist, a fájl névben sem lehet a név, mert azt is átírja, és úgy sikertelen a kép berakás
Azt a kurva mi ez
Telerecskázott macskaól
Aug 20, 2024 20:22:10
Ez ilyen tanszeki retroest, a kovetkezo szemeszter elott? Ez kedves a profoktol.
Lehetnének ilyenek még így event szinten. Örömmel olvastam a marcipánpusztító mikrofaszuról a profok kommentjeit.
Aug 20, 2024 20:22:10
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 20:25:05
x45)
Itt van ahogy Robin maszkban, elváltoztatott hangon, köp a 9. kerületi választási csalásról, a videóval anno 1 probléma volt, hogy a 2. másodpercben felismerhető volt az idióta beszéde:
www.youtube.com/watch?v=WFvfiaPzl04
www.youtube.com/watch?v=WFvfiaPzl04
Érdeklődő
(
x6)
Aug 20, 2024 20:25:11
x6)
Na, akkor uDV DUBLINBÓL MINDENKINEK!!!!
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 20, 2024 20:25:25
x6)
Endre, mit gamer streamer, nézed gondolom a Gamescom liveot! Tüvári is közvetíti. Mire fog repülni a 80 euró legközelebb?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
RECSKABUNKER
(
x3)
Aug 20, 2024 20:26:23
x3)
Apmz
(
x1)
Aug 20, 2024 20:29:24
x1)
Tényleg szociológiai mélységekben lehetne kutatni a kilencvenes évektől durván 2010ig tartó időszakot. A mai professzionalizálódott, gigacégek algoritmusai által kordába terelt, erősen moderált szocmédiák korában nehéz elmagyarázni is hogy micsoda vadnyugat volt még akkoribban.
A korai Facebook se maradjon ki ebből, regisztrált az ember, sehol semmi érdemi leírás, csak nyomogatta a gombokat, mint a kísérleti majom, lesz, ami lesz alapon.
Meg az ismerősnek jelölés is teljesen súlytalan volt, csomó embert ismertem meg úgy, hogy csak úgy bejelöltem, mert miért ne.
A mostani szarrá moderált mainstream közösségi médiában esélye se lenne egy gyagyás féle embernek ismertségre szert tenni, kilőnék egy perc alatt.
Apmz
(
x1)
Aug 20, 2024 20:30:30
x1)
Kibaszott jó ez a retard retro nap.
Ha már a retardok nem csinálnak semmi érdemlegeset, gondolom nekünk kell.
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 20:31:20
x11)
Az volt, ahol állítása szerint egy éles pisztolylőszert küldött a szervezőnek, mert nem akarták felkapcsolni a villanyt?
keserke
(
x4)
Aug 20, 2024 20:32:29
x4)
Egy kérdés ez a Sherlock Porks "diszno" miért lett utálat tárgya? Ugy tudom haszos volt a tolvajkéregetőkön anno.
Megöregedtünk....
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 20:34:14
x45)
Endre, az mennyire igaz, hogy a szigeten vett szőke műhajjal, Szekeres Máriára akartál hasonlítani?

Tyodika
Aug 20, 2024 20:37:49
Masztiparty! ;)
Aug 20, 2024 20:37:49
parabolatányér-képű
Aug 20, 2024 20:40:20
Az a vicces, hogy a malac a mai napig tagadja, hogy az egykori bombagyár szerkesztőtársa a kakás domina lett volna. Pedig anno egyből ki is rúgta, amikor róla cikk született a kurucon...
Aug 20, 2024 20:40:20
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2024 20:42:47
x29)
Endre, az mennyire igaz, hogy a szigeten vett szőke műhajjal, Szekeres Máriára
Az “utolsó menopauza előtti nő” akivel együtt volt :) Utána még jött pár kötelező Vera néni kotrás aztán Tibi.
Olyan irigyek vagyunk :) haha
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 20, 2024 20:44:28
x45)
A kezdeti krónikás idők, amikor 2007-ben Gyurcsánynál baszták a rezet, itt aztán látható a buzidémon, meg a teljes hozzánemértés, ott egy hatalmas tömeg, erre beáll a közepére a kamerával, és krokeszt videózza

Akkoriban ezzel a profilképpel zaklatta a szexinagyikat:

Akkoriban ezzel a profilképpel zaklatta a szexinagyikat:

töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 20, 2024 20:46:28
x37)
Endre! Remélem azért Frátert beguríttattad a sarokba, mielőtt megkefélted Szekeres Máriát. Hadd nézze a magatehetetlen öreg, ahogy egy fiatal, életerős fatászpika lekúrja az élettársát, nem? :D :D :D
D_Dezső
(
x29)
Aug 20, 2024 20:52:07
x29)
Na erre volna igény!
Sodika aki egy herélt faszival élt az anyja óljában. Sherlock Porks aki úgy menekült Kanadába mint a Zámolyi romák. Nagy György aki mostanra átvehette jól megérdemelt sárga flepniét és az első elitélt holokauszt tagadó lett. Bogin aki szövevényesebb céghálózatot épített 5 év kokain mámor alatt mint a legdörzsöltebb zsidó. Number aki liberális zsidó Puzsérban kereste az új holdat aki körül műholdként keringhet de sajnos el lett hajtva.
És még ott vannak a nagy vadak … Butaházy aki többet ült Orbán kormányzás alatt mint az mszp alatt, aztán hithű orbánistaként szabadult.
Endre priusza
(
x11)
Aug 20, 2024 20:54:20
x11)
A fiatalok már csak a Stoki hetyetyéit ismerik. Bezzeg annak idején Sherlock Porks ilyen ötszázezer leütéses hőseposzokat írt saját nagyszerűségéről és nyomta is a blogjàn. Ő ugyanúgy mindig győzött és utoljára nevetett, mint a Stoki, csak le is írta részletesen.
A katonák, a rendőrök mind titokban vele értettek egyet, őt mindenki megdícsérte és minden haragosával jól kitolt.
Ez pont annyira volt igaz, mint a Stoki hülyeségei, de ő tényleg öntömjénező regényeket írt belőle.
A katonák, a rendőrök mind titokban vele értettek egyet, őt mindenki megdícsérte és minden haragosával jól kitolt.
Ez pont annyira volt igaz, mint a Stoki hülyeségei, de ő tényleg öntömjénező regényeket írt belőle.
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™