Lehet megdöglöttek, stay positive, bro!
Jól tetszik. Maradjanak is csak kussban!
És ez baaj?
Punszisza a lekjopp!
sodi meghalt az éjjel.
Ne kiabáld el
Punszisza a lekjopp!
Grafikus Troll! Fel tudnad cserelni a ket fejet? Meretvaltoztatas veletlen se tortenjen! Nagyon vicces es szemleletes eredmeny garantalt!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Férfinak is rusnya volt.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Tiktik sztorit vagy mit rakott ki 11 perce. Szokásos nőgyülőlő, szexista tartalom, semmi extra.
Ki az az Endre bácsi?
háziorvos troll, te vagy az?
honnan szereztél endréről ilyen részletes kórképet?
igényt tartanánk a testére amúgy kutatás céljából. ritka egy túlszaporított lény, az ilyet érdekes boncolni.
szerintem az 51-es körzetben is szeretnék, de mindegy ők a keményebbek had vigyék.
erröl majd késöbb
De legalább nagy a fütyim
Na meló, csá.
Nem beszél az a pedofillal szerintem tudja ő is a következményeit . Lauránál van, tegnap láttam őket Szegeden a john bull étterem teraszán. Csak valamiért egyik sem nyomja a tiktiken pedig előtte mindennap nyomták a faszságot
A Hahó nem engedi nekik. Vagy visszavonultak. De jobb is, hogy nem szennyezik az internetet.
Na tejhabosítás, csá.
információ visszatartást rendelt el a troll főnökség, hogy ne tudja a stoki, mi történik szegeden.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Laura teljesen belebuzult közödbe és depressziós. Ezt a tranyó írta le az egyik felszopójának
Addig meg BRÉK van ahogy az angol mondaná.
Foshná, de Laura oda sem akar menni azt irogatja másoknak Tibor, valamivel közöd nagyon letaglózta,pedig meg volt beszélve hogy mennek. Én azért remélem hogy odaérnek és nyomnak egy pedohergelő bejelentkezést
Az ajtónyílás a videókon jól lehet általában viszonyítani az 210 cm. Magyarban ez a standard a labancoknál nem tudom.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
A bálnának valamiért a pedofilsimogatók a gyengéi.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Remélem megdöglenek hamarosan! Csüdvözlendő hír lenne! Szószerint senkinek se hiányoznának és egy kicsit jobb hely lenne a világ.
A jó portás csak baszik!
ha olyen témákról van szó, pl mint a kinézete, csóró élete, akkor az kellemetlen a torz önképének és inkább ilyenkor idegesen bezárja a fórumot és nem loopol nekünk.
de amint a trashlegyek a kedvenc témáit hozzák elő: tranyó szexulitásáról, szegedről és egyéb trahsretardok kurvára érdektelen életéről kezdenek el chatelni a fórumon, akkor triggerelődik stoki és elkezd "beszélgetni" itt.
ne etesd a pedofilt témákkal!
Ha Közöd miatt nem lesz púp hergelő,őrjöngős VIP fesztiválozós lájvsz a héten az is kap egy faszerdőt :D
kit érdekel közöd és lóra lelkiállapota?
ennek semmi sodi-relevanciája nincs. takarodjatok már el az ilyen témákkal valami trashfórumra.
Senkit, de Laura tudja legjobban hergelni a pedót.
de amint a trashlegyek a kedvenc témáit hozzák elő: tranyó szexulitásáról, szegedről és egyéb trahsretardok kurvára érdektelen életéről kezdenek el chatelni a fórumon, akkor triggerelődik stoki és elkezd "beszélgetni" itt.
Nem kell annak a baromnak triggerelés, ha rájön az autista kényszer, a roham, jön ide jártatni a picsáját. Dadogva loopol, a valóságot teljesen kizárja, pont mintha élőben tenné.
Ettől függetlenül, a komlói cigánygyerek öncsonkítását ne feszegesse senki, nem vezet jóra.
Igyunk egy sörtöt, he
Ez pontosan hogyan is kapcsolódik Endre jelenlegi helyzetéhez? Bár sikerült egy Kiss Endre Farkas beszúrást belevinni azért a rend kedvéért.
Remélem együtt pusztulnak a Tiszába és valahol Rezsőházánál bassza őket partra a víz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ugy hianyoznak az internetrol mint hig fos a kabatzsebbol.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Kis színes rovatban inkább olvasom a Dőrpe / RGL / Hüllő legújabb hülyeségeit a totál unalmas Bálnaszirén, Fullfing, meg a többi trashlégy helyett.
- "Az inverter néha felrobban, mert elbasztam"
Egyszer fog ez is rosszkor rossz helyre nyúlni, aztán ott bassza agyon a villany a cigányhintóban. Vicces lesz.
Na tejhabosítás, csá.
Erről jut eszembe, múltkor beszéltem a kappanos tóth bélával, aki mostanában autómentőzik, a kappankodást abbahagyta, mert agyvérgörcsöt kapott.
Piszony, félig zsidó félig cigány a minicigó.
= ZSICI
Nagy szerencse, hogy egyik sem képes szaporodni, azt a kurva eget de kibaszott torz mindkettő.
Tibónál nagyon erősek Hunyadi Mátyás gének :D
Kiss Farkas Farkas
Helytelen. Te bécigányra, azaz balogh bélára gondolsz. Én tóth béláról beszéltem, aki kamionos volt, és mellette zugírászattal húzgálta le a kappanos deficakárosultakat.
Zsigány
ez sodi saját megoldása a felfelé isnerkedésre. egy királyunkhoz hasonló lénnyel akar kapcsolatot folytatni.
Cidó
Belenéztem, azt mondta: egy tranyót rosszul forrasztottam vissza.
A híd alatt vadászó zsigány.
Ez nagyon illik rá, benne van a zsivány is.

Munkavédelem be like..
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Na RGL tényleg a szó szoros értelmében vett elmebeteg. Diagnosztizált skizofrén, csak idő kérdése, hogy mikor öl meg valakit. Az is kész csoda, hogy mikor hasba rúgta a terhes barátnőjét, nem történt katasztrófa.
Rá kell küldeni erre is a rendőröket, ez nem swattolás lenne, hanem valódi megelőzés.
Kitalálom, még véletlen sem a merci/laumó a téma.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Semmit nem látni fent. Megint letörölte azonnal, mint múltkor?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Munkavédelem be like..
12 volttal majomkodik, akár a szájába is vehetné, akkor sem történik semmi sajnos. Még éltet a remény, hogy egyszer rámarkol a kettőhúszra, vagy egy skizó pillanatában megbontja az utcai lámpa betápját és az agyonkúrja. Sajnos jobban ért ehhez, mint Sneci a programozáshoz, még úgy is, hogy papíros elmebeteg.
Azért az inverter másik végén a 230V igazán megbaszhatná. :D
Na tejhabosítás, csá.
Zaklató elmebeteg-
Az még nem biztos. Ha jól értettem, csak arról kapott értesítést, hogy lesz új tárgyalás és reménykedik, hogy felajánlják neki a diversiont és tiszta lesz az erkölcsije.
AMS és/vagy rendőrség.
Ennyire koszosan nem menne el interjúra, pláne nem 2. körösre, amit 22-én mondott.

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem, ez csak a wannabe sailor moon galléros pólója.

lépek ki mert hülyék vagytok
Igazából nem akar melót amíg van segély de lehet kell neki igazolás az interjúról AMS miatt.
Az fix nem levelek miatt ment ki,azt online megnézi hiába hetyetyézik mást a bíróságnak.
Szerző:
-
Aug 28, 2024 12:03:29
Válasz
(13)
Jól eltűnt mindegyik retard
Aug 28, 2024 12:03:29
Kakaspina
(
x24)
Aug 28, 2024 12:04:39
x24)
Ne bodyshamingeljük asodit, több száz év kemény askenázi beltenyészet munkája az a test!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
-
Aug 28, 2024 12:07:12
Lehet megdöglöttek, stay positive, bro!
Aug 28, 2024 12:07:12
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 28, 2024 12:08:20
x21)
Jól tetszik. Maradjanak is csak kussban!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 28, 2024 12:10:51
x17)
És ez baaj?
vágyvezérelt gondolkodás
Aug 28, 2024 12:13:19
sodi meghalt az éjjel.
Aug 28, 2024 12:13:19
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 28, 2024 12:17:35
x5)
valamit megint bénázik a pedofil.
jött egy értesités hogy hozzáadott egy videot de egy múlt hetit nyit meg.
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 28, 2024 12:18:23
x8)
Van remény. Még életben vannak (Endre, Tibor, Kozma, Gammer, Benke stb.) De legalább már. nem kell a faszságaikat látni és hallani.
Heki a traki
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 28, 2024 12:19:29
x17)
Van remény. Még életben vannak (Endre, Tibor, Kozma, Gammer, Benke stb.) De legalább már. nem kell a faszságaikat látni és hallani.
Ne kiabáld el
tralala
Aug 28, 2024 12:25:17
mondjuk lrdekes hogy többen is rászoktak az olcsó fos tiktik háttérre hogy ne lehessen bemérni őket, endre kezdte, aztán szépen elsodikázta. neki kell a megszokott bokor biztonsága, mert azt senki sem tudja hogy a szomszédja elől flokkol...
erröl majd késöbb
Aug 28, 2024 12:25:17
MaxPayne
(
x24)
Aug 28, 2024 12:26:33
x24)
A korcs és a fajzat. Két degenerált, testi-lelki-szellemi fogyatékos szhar.
Jól kivehető a komlói cigánygyerek alacsonysága és a pedofil korcs elbaszott testalkata. Ormótlan nagy vekni, ascites, bordapúp, esetlen csápok (végtagok), életképtelen felépítés, csoda, hogy az a torzszülött test elbírja azt a telefosott tartályt.
Tenyérpina megfigyelhető.
Jól kivehető a komlói cigánygyerek alacsonysága és a pedofil korcs elbaszott testalkata. Ormótlan nagy vekni, ascites, bordapúp, esetlen csápok (végtagok), életképtelen felépítés, csoda, hogy az a torzszülött test elbírja azt a telefosott tartályt.
Tenyérpina megfigyelhető.
Grafikus Troll! Fel tudnad cserelni a ket fejet? Meretvaltoztatas veletlen se tortenjen! Nagyon vicces es szemleletes eredmeny garantalt!
Endre priusza
(
x11)
Aug 28, 2024 12:29:48
x11)
Nőnek meg geci ronda
Férfinak is rusnya volt.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 28, 2024 12:36:18
x12)
valamit megint bénázik a pedofil.
Tiktik sztorit vagy mit rakott ki 11 perce. Szokásos nőgyülőlő, szexista tartalom, semmi extra.
tralala
Aug 28, 2024 12:36:45
méltatlanul kevés szó esik az széles csípő és keskeny váll arányairól. sörhassal együtt úgy néz ki mint egy terhes nő.
tökéletesen beleillik a deltás tranyó feleségének szerepébe.
tökéletesen beleillik a deltás tranyó feleségének szerepébe.
igényt tartanánk a testére amúgy kutatás céljából. ritka egy túlszaporított lény, az ilyet érdekes boncolni.
szerintem az 51-es körzetben is szeretnék, de mindegy ők a keményebbek had vigyék.
Aug 28, 2024 12:36:45
tyodika
Aug 28, 2024 12:42:04
De legalább nagy a fütyim
Na meló, csá.
Aug 28, 2024 12:42:04
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 28, 2024 12:52:54
x45)
Kedves K.Tibor férfi,
Ha esetleg kiderülne, hogy a háttérben pedofil sodi simogatás történik, a trollok előtt eltitkolva, annak vélelmezhetően nem lenne jó vége.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ha esetleg kiderülne, hogy a háttérben pedofil sodi simogatás történik, a trollok előtt eltitkolva, annak vélelmezhetően nem lenne jó vége.
-
Aug 28, 2024 12:57:28
Kedves K.Tibor férfi,
Nem beszél az a pedofillal szerintem tudja ő is a következményeit . Lauránál van, tegnap láttam őket Szegeden a john bull étterem teraszán. Csak valamiért egyik sem nyomja a tiktiken pedig előtte mindennap nyomták a faszságot
Aug 28, 2024 12:57:28
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 28, 2024 12:58:43
x5)
A Hahó nem engedi nekik. Vagy visszavonultak. De jobb is, hogy nem szennyezik az internetet.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 28, 2024 13:01:20
x4)
A világ máris szebb, hogy a púpos torzszülött és a kuvikfejű herélt törpe nem mutogatja magát.
Maradjon is így!
Maradjon is így!
linziasztal01
(
x77)
Aug 28, 2024 13:02:07
x77)
Anyád ma is átvett egy kellemetlen levelecskét, Endre?:)
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2024 13:02:47
x136)
Csak valamiért egyik sem nyomja a tiktiken pedig előtte mindennap nyomták a faszságot
információ visszatartást rendelt el a troll főnökség, hogy ne tudja a stoki, mi történik szegeden.
Szolnoki troll
Aug 28, 2024 13:04:28
Laura teljesen belebuzult közödbe és depressziós. Ezt a tranyó írta le az egyik felszopójának
Aug 28, 2024 13:04:28
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 28, 2024 13:09:02
x10)
Mennyibe, hogy a fikás már Tibi bejelentkezését várja a SZINről???
Amint meglátja, már indul is Szegedre.
Álmodjatok Rémeket!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 28, 2024 13:09:20
x38)
Azért a szopásért és a dugásért valamennyi pénz ott marad a szekrénykén minden este, szóval hadd ne sírjak már hüllőkönnyeket a repedtsarkúakért. De astoki tényleg dögöljön éhen az információ- és a valódi éhségtől is. Ezt álmodja most a Teknős.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 28, 2024 13:10:59
x7)
Az átlátható, Stokimentes fórum maradjon még sokáig!!
A jó portás csak baszik!
Vasaltheréspatkány
Aug 28, 2024 13:11:39
A világ máris szebb, hogy a púpos torzszülött és a kuvikfejű herélt törpe nem mutogatja magát.
Maradjon is így!
Sajnos(vagy nem, nézőpont kérdése) ez nem fog így maradni. Minden 4-5 napos kihagyás után elemi erővel kezdi fosni az őt érő információkat a közlékeny vekni. Ami ugyan vicces tud lenni, mert szinte mindig beszop valamit Endi. Fogadni merek, hogy ezen a héten még visszatér az utolsó évadra recskaboy.Maradjon is így!
Addig meg BRÉK van ahogy az angol mondaná.
Aug 28, 2024 13:11:39
Szolnoki troll
Aug 28, 2024 13:16:29
Mennyibe, hogy a fikás már Tibi bejelentkezését várja a SZINről???
Foshná, de Laura oda sem akar menni azt irogatja másoknak Tibor, valamivel közöd nagyon letaglózta,pedig meg volt beszélve hogy mennek. Én azért remélem hogy odaérnek és nyomnak egy pedohergelő bejelentkezést
Aug 28, 2024 13:16:29
NBVNG
(
x1)
Aug 28, 2024 13:17:01
x1)
Itt látszódik szerintem legjobban, hogy milyen gnóm valójában a pedofil:
Az ajtónyílás a videókon jól lehet általában viszonyítani az 210 cm. Magyarban ez a standard a labancoknál nem tudom.
egynadrág
(
x2)
Aug 28, 2024 13:20:22
x2)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 28, 2024 13:23:15
x7)
Remélem megdöglenek hamarosan! Csüdvözlendő hír lenne! Szószerint senkinek se hiányoznának és egy kicsit jobb hely lenne a világ.
sittessanyi
(
x7)
Aug 28, 2024 13:23:28
x7)
Ne bodyshamingeljük asodit, több száz év kemény askenázi beltenyészet munkája az a test!
ha olyen témákról van szó, pl mint a kinézete, csóró élete, akkor az kellemetlen a torz önképének és inkább ilyenkor idegesen bezárja a fórumot és nem loopol nekünk.
ne etesd a pedofilt témákkal!
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 28, 2024 13:24:36
x45)
Rácz Gábor László isten embere, rohamok közepette adta ki legújabb élőonline paranoid dolgait:
- A cigányhintó belseje ki lett bélelve alufóliával, hogy az 5G és az Echelon ellen védjen
- Kiderült, hogy Rácz Gábor Lászlót, Kiss Endre Farkashoz hasonlóan, eltiltották bármilyen fegyvertől teljes Ausztria területén.
- RGL: "A gyerekemet ölelném, és közben megölném az anyját"
- Lassítják az adást titkosszolgálati technológiákkal
- Kellene 100 euró tranzisztorokra
- A covid oltáskor azért használták az "átoltás" kifejezést, mert emberből, multikulti zombivá oltották az embereket
- A fegyverraktár mindjárt kész, épül a kaszárnya
- Szögesdrót lesz a Duna-parton a közelgő háború miatt
- A práternél van egy deportáló vasútállomás
- Németül üvölt a járókelőknek: "Jön a háború, jön a háború"
- 2 gyilkos ribanc odament és elrabolta a lelkét RGL-nek, Edit és Anikó a 2 lélekrabló iluminátus ribanc
- Állapotok a Duna-parton: stricik, kurvák, gyilkosok, pedofilok, drogkereskedők
- Rácz Gábor László: "jó hát én is zsidó vagyok" (???????? - a szerk)
- A fekete kocka amit imádnak a zsidók a sátán szimbóluma
Csinált egy prototípust az egyik találmányából: "Rövid záralt van az egészben, nem működik semmi"

Egy másik fejlesztés a cigányhintó korábbi vontatására szolgált tekerős cigánymobilon, egy elektromos roller kerekét (motorral) kivette, és akkuival együtt rászerelte kertkapu zsanérokkal a bicikli első kereke fölé, mint egy ellen dinamó jelleggel RGL elnevezésében: "dörzsmeghajtás" hajtja az első kereket:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
- A cigányhintó belseje ki lett bélelve alufóliával, hogy az 5G és az Echelon ellen védjen
- Kiderült, hogy Rácz Gábor Lászlót, Kiss Endre Farkashoz hasonlóan, eltiltották bármilyen fegyvertől teljes Ausztria területén.
- RGL: "A gyerekemet ölelném, és közben megölném az anyját"
- Lassítják az adást titkosszolgálati technológiákkal
- Kellene 100 euró tranzisztorokra
- A covid oltáskor azért használták az "átoltás" kifejezést, mert emberből, multikulti zombivá oltották az embereket
- A fegyverraktár mindjárt kész, épül a kaszárnya
- Szögesdrót lesz a Duna-parton a közelgő háború miatt
- A práternél van egy deportáló vasútállomás
- Németül üvölt a járókelőknek: "Jön a háború, jön a háború"
- 2 gyilkos ribanc odament és elrabolta a lelkét RGL-nek, Edit és Anikó a 2 lélekrabló iluminátus ribanc
- Állapotok a Duna-parton: stricik, kurvák, gyilkosok, pedofilok, drogkereskedők
- Rácz Gábor László: "jó hát én is zsidó vagyok" (???????? - a szerk)
- A fekete kocka amit imádnak a zsidók a sátán szimbóluma
Csinált egy prototípust az egyik találmányából: "Rövid záralt van az egészben, nem működik semmi"

Egy másik fejlesztés a cigányhintó korábbi vontatására szolgált tekerős cigánymobilon, egy elektromos roller kerekét (motorral) kivette, és akkuival együtt rászerelte kertkapu zsanérokkal a bicikli első kereke fölé, mint egy ellen dinamó jelleggel RGL elnevezésében: "dörzsmeghajtás" hajtja az első kereket:

-
Aug 28, 2024 13:26:36
Ha Közöd miatt nem lesz púp hergelő,őrjöngős VIP fesztiválozós lájvsz a héten az is kap egy faszerdőt :D
Aug 28, 2024 13:26:36
sittessanyi
(
x7)
Aug 28, 2024 13:28:03
x7)
ennek semmi sodi-relevanciája nincs. takarodjatok már el az ilyen témákkal valami trashfórumra.
-
Aug 28, 2024 13:33:18
Senkit, de Laura tudja legjobban hergelni a pedót.
Aug 28, 2024 13:33:18
Ténfép
(
x5)
Aug 28, 2024 13:36:54
x5)
Nem kell annak a baromnak triggerelés, ha rájön az autista kényszer, a roham, jön ide jártatni a picsáját. Dadogva loopol, a valóságot teljesen kizárja, pont mintha élőben tenné.
Ettől függetlenül, a komlói cigánygyerek öncsonkítását ne feszegesse senki, nem vezet jóra.
-
Aug 28, 2024 13:39:13
Rácz Gábor László isten embere,
Ez pontosan hogyan is kapcsolódik Endre jelenlegi helyzetéhez? Bár sikerült egy Kiss Endre Farkas beszúrást belevinni azért a rend kedvéért.
Aug 28, 2024 13:39:13
max5enutálnak
(
x47)
Aug 28, 2024 13:42:03
x47)
Remélem együtt pusztulnak a Tiszába és valahol Rezsőházánál bassza őket partra a víz.
noikabatgomb
(
x10)
Aug 28, 2024 13:43:10
x10)
Az átlátható, Stokimentes fórum maradjon még sokáig!!
Ugy hianyoznak az internetrol mint hig fos a kabatzsebbol.
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 28, 2024 13:44:25
x8)
Endre!!! Ha valaki fogva tart, akkor jelezz. Írd ki, hogy ittam egy pohár vizet, vagy hogy éppen a füvet vágom a ház előtt.
Heki a traki
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 28, 2024 13:44:35
x3)
Kis színes rovatban inkább olvasom a Dőrpe / RGL / Hüllő legújabb hülyeségeit a totál unalmas Bálnaszirén, Fullfing, meg a többi trashlégy helyett.
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2024 13:47:52
x136)
"- Rácz Gábor László: "jó hát én is zsidó vagyok" (???????? - a szerk)"
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 28, 2024 13:53:10
x5)
Egyszer fog ez is rosszkor rossz helyre nyúlni, aztán ott bassza agyon a villany a cigányhintóban. Vicces lesz.
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2024 13:53:14
x136)
Erről jut eszembe, múltkor beszéltem a kappanos tóth bélával, aki mostanában autómentőzik, a kappankodást abbahagyta, mert agyvérgörcsöt kapott.
Gabonatároló
(
x1)
Aug 28, 2024 13:54:24
x1)
Arthur Dent
(
x1)
Aug 28, 2024 13:55:59
x1)
= ZSICI
-
Aug 28, 2024 13:58:49
Utoljára akkor halottunk felőle amikor üszkösödő lábbal zöldségként vegetált.Elfogyott a külföldről érkező adomány? Aug 28, 2024 13:58:49
SzárazVekni
Aug 28, 2024 13:59:04
Nagy szerencse, hogy egyik sem képes szaporodni, azt a kurva eget de kibaszott torz mindkettő.
Aug 28, 2024 13:59:04
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 28, 2024 13:59:22
x5)
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2024 14:02:37
x136)
Utoljára akkor halottunk felőle amikor üszkösödő lábbal zöldségként vegetált.Elfogyott a külföldről érkező adomány?
Helytelen. Te bécigányra, azaz balogh bélára gondolsz. Én tóth béláról beszéltem, aki kamionos volt, és mellette zugírászattal húzgálta le a kappanos deficakárosultakat.
hitelboy1
(
x2)
Aug 28, 2024 14:04:28
x2)
= ZSICI
Zsigány
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 28, 2024 14:06:03
x3)
ez sodi saját megoldása a felfelé isnerkedésre. egy királyunkhoz hasonló lénnyel akar kapcsolatot folytatni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 28, 2024 14:11:52
x21)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Aug 28, 2024 14:12:23
Astoki nem csak sírni nem tud. A nevetés sem áll rendelkezésre a repertoárban.

Aug 28, 2024 14:12:23
prolipredator
Aug 28, 2024 14:15:06
Zsibuci
Aug 28, 2024 14:15:06
-
Aug 28, 2024 14:18:37
Zsigány
Cidó
Aug 28, 2024 14:18:37
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2024 14:20:49
x136)
Belenéztem, azt mondta: egy tranyót rosszul forrasztottam vissza.
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 14:21:11
x57)
Zsigány
A híd alatt vadászó zsigány.
Ez nagyon illik rá, benne van a zsivány is.
Kötőjel
(
x12)
Aug 28, 2024 14:27:44
x12)
"aztán elővettem a kamerámat, a telefont, egyből elszaladtak, mint a patkányok" - isten embere megfutamította a muszlim és zsidó rendőröket.
vérdíj target nr. 1
Hafré
(
x9)
Aug 28, 2024 14:28:21
x9)
Jó ez a vihar előtti csend. De azért már várom, hogy az análvonat megérkezzen faszerdő állomásra.
lépek ki mert hülyék vagytok
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 28, 2024 14:29:36
x5)
RGL szerint mindenki hamis próféta rajta kívúl :DD
Kiss Farkas Farkas
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 28, 2024 14:32:02
x5)
Tömegmészárlást rendezne ha lenne fegyvere. Teljesen elmebeteg.
Kiss Farkas Farkas
Nemzet Krónikása
(
x21)
x21)
"legszivesebben fognék egy gépfegyvert és lelőném őket a picsába".
Landespolizei Wien likes this.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Landespolizei Wien likes this.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 28, 2024 14:32:21
x21)
EMP-vel jönnek a rendőrök XDDDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 28, 2024 14:32:44
x5)
Internetblokkoló EMP. :D
Azt mondja a pali, hogy egyszer neki is elgurul majd a gyógyszer.
Figyelj törpecigány, ezen már rég túlvagy. :D
Na tejhabosítás, csá.
Azt mondja a pali, hogy egyszer neki is elgurul majd a gyógyszer.
Figyelj törpecigány, ezen már rég túlvagy. :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 28, 2024 14:35:49
x21)

Munkavédelem be like..
HalfejSodi
Aug 28, 2024 14:36:22
Nagy most a lapulás a fűben, tuti valami minimális "pozitív" lehetősége van most a Vekninek, ezért mint egy utolsó kis fűszálba próbál ebbe belekapaszkodni, és teljesen ignorál mindent, ami elég megerőltető lehet a korcsnak. Ha az ellenkezője lenne, már ontaná a flokkokat a tujában és panaszkodna.
Aug 28, 2024 14:36:22
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 28, 2024 14:39:35
x21)
Tranzisztor hűtés: ráköpök
xd
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
xd
púpostulok
(
x2)
Aug 28, 2024 14:40:13
x2)
Flokk
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 14:40:19
x57)
Tömegmészárlást rendezne ha lenne fegyvere. Teljesen elmebeteg.
Na RGL tényleg a szó szoros értelmében vett elmebeteg. Diagnosztizált skizofrén, csak idő kérdése, hogy mikor öl meg valakit. Az is kész csoda, hogy mikor hasba rúgta a terhes barátnőjét, nem történt katasztrófa.
Rá kell küldeni erre is a rendőröket, ez nem swattolás lenne, hanem valódi megelőzés.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 28, 2024 14:40:50
x21)
Flokk
Kitalálom, még véletlen sem a merci/laumó a téma.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 28, 2024 14:41:52
x13)
Flokk
Semmit nem látni fent. Megint letörölte azonnal, mint múltkor?
Carpenter
(
x2)
Aug 28, 2024 14:42:38
x2)
Bécsbe van a pedofil!
-
Aug 28, 2024 14:43:30
Thumbnail kép még megvan.Bécs.
Aug 28, 2024 14:43:30
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 28, 2024 14:43:36
x37)
Egyszer agyonbaszhatná már az áram az aprócigányt. Igény lenne rá jócskán.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 28, 2024 14:43:38
x13)
Már látható. Elképesztően igénytelenül néz ki a vén bolond pedofil az összegecizett foltos filás pólóban.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 28, 2024 14:45:32
x5)
megint jott az értesítés aztan ranyomok megint semmi.
szerintem nem az alkalmazás szarakodik mert a másik 2000 feliratkozásomnál sosincs ez.
hamarosan flokk. csak előbb le kell győznie a 12évesekre optimalizált technikát.
szerintem nem az alkalmazás szarakodik mert a másik 2000 feliratkozásomnál sosincs ez.
hamarosan flokk. csak előbb le kell győznie a 12évesekre optimalizált technikát.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 28, 2024 14:45:33
x21)
Örül a fejének, hogy lehet lesz tiszta erkölcsi bizonyítványa.. mintha ezen múlna a meló XDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 28, 2024 14:45:36
x37)
Munkavédelem be like..
12 volttal majomkodik, akár a szájába is vehetné, akkor sem történik semmi sajnos. Még éltet a remény, hogy egyszer rámarkol a kettőhúszra, vagy egy skizó pillanatában megbontja az utcai lámpa betápját és az agyonkúrja. Sajnos jobban ért ehhez, mint Sneci a programozáshoz, még úgy is, hogy papíros elmebeteg.
Carpenter
(
x2)
Aug 28, 2024 14:48:33
x2)
Endre a SZIN-re akar kinézni holnap :DDD
Carpenter
(
x2)
Aug 28, 2024 14:49:28
x2)
Jobb lencse megint hiányzik a szemüvegéből :D Újat már megrendelte.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 28, 2024 14:50:06
x5)
Azért az inverter másik végén a 230V igazán megbaszhatná. :D
-
Aug 28, 2024 14:50:48
Aug 28, 2024 14:50:48
nemet mondtak
(
x4)
Aug 28, 2024 14:50:52
x4)
Endre a SZIN-re akar kinézni holnap :DDD
Zaklató elmebeteg-
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 14:50:56
x57)
Ez az ember a rendőrségen volt. Ilyen borostásan, ennyire lezabált pólóban nem megy el állásinterjúra, de simán a leveleiért nem utazott fel Bécsbe.
Viszont elbaszta a fél pénzét szemüvegre, ha már a kurvákra nem tudja szórni :D
Viszont elbaszta a fél pénzét szemüvegre, ha már a kurvákra nem tudja szórni :D
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 28, 2024 14:52:42
x5)
rip visszavonulás elt 2 napot
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 14:53:59
x57)
Örül a fejének, hogy lehet lesz tiszta erkölcsi bizonyítványa.. mintha ezen múlna a meló XDD
Az még nem biztos. Ha jól értettem, csak arról kapott értesítést, hogy lesz új tárgyalás és reménykedik, hogy felajánlják neki a diversiont és tiszta lesz az erkölcsije.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 28, 2024 14:54:11
x12)
AMS,rendőrség,meló csá lehetett az cél.Az ítéletet megnézi online azt tudjuk.
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 14:55:20
x57)
AMS,rendőrség,meló csá lehetett az cél.Az ítéletet megnézi online azt tudjuk.
AMS és/vagy rendőrség.
Ennyire koszosan nem menne el interjúra, pláne nem 2. körösre, amit 22-én mondott.
Nemzet Krónikása
(
x21)
x21)

Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 28, 2024 14:56:56
x39)
Bécsi pedofil flokk!!!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 28, 2024 14:57:07
x39)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
sodifingszagúhálózsákja
Aug 28, 2024 14:58:23
Két póló van rajtad te szerencsétlen?

Aug 28, 2024 14:58:23
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 14:59:35
x57)
Két póló van rajtad te szerencsétlen?
Nem, ez csak a wannabe sailor moon galléros pólója.
Hafré
(
x9)
Aug 28, 2024 14:59:46
x9)

kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 28, 2024 15:00:16
x2)
Undorító szét recskázott Rocskai-féle ing. Ez igen, valódi szenyorének outfit.
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 15:01:17
x57)
Gyagyás, megint sokat segítettél nekünk ellened :)
Nem bírtad ki, hogy kussolj, igaz? Nem baj, így most megint a szarodban találod majd a kilincsorrodat :D
Nem bírtad ki, hogy kussolj, igaz? Nem baj, így most megint a szarodban találod majd a kilincsorrodat :D
kripli figyelő
(
x12)
Aug 28, 2024 15:01:48
x12)
AMS és/vagy rendőrség.
Volt nála csomag,simán rakhatott be neki golda váltóinget.A zselé a pinaszőrből kijött buzigőz közben.A szemüveg lenne vicces interjúnál de amilyen igénytelen simán bevállalja.Ennyire koszosan nem menne el interjúra, pláne nem 2. körösre, amit 22-én mondott.
Igazából nem akar melót amíg van segély de lehet kell neki igazolás az interjúról AMS miatt.
Az fix nem levelek miatt ment ki,azt online megnézi hiába hetyetyézik mást a bíróságnak.
ascites
(
x57)
Aug 28, 2024 15:02:47
x57)
Az parádés egyébként, hogy stoki úgy jár-kel határokon át, hogy a szemüvege egyik feléből elvesztette a lencsét. Ráadásul észre sem vette, mikor elhagyta.
Tipikus demens bácsika.
Tipikus demens bácsika.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 28, 2024 15:03:07
x12)
Áhá. Szóval azért volt visszavonulás, mert rettegett, hogy mi van a döblöngi levélben.
De ennyi gyerekek, ha legközelebb keres titeket a bíróság vagy a rendőrség, akkor csak írassatok anyátokkal egy levelet, hogy "Menjenek a picsába" és el is van intézve :)
Rendben van Sodika, akkor már csak a másik 12 magyar ügyed maradt :DD
Ki az az Endre bácsi?
De ennyi gyerekek, ha legközelebb keres titeket a bíróság vagy a rendőrség, akkor csak írassatok anyátokkal egy levelet, hogy "Menjenek a picsába" és el is van intézve :)
Rendben van Sodika, akkor már csak a másik 12 magyar ügyed maradt :DD
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™