Ez ennyi
Punszisza a lekjopp!
A segélyes buziknak nem jár duplán:)
Punszisza a lekjopp!
Nekem meg anutám vett tépőzáras cipőt!
Abból a 2 millióból jogsit lehet csinálni,kicsit dorbézolni,és még minőségi kurvákra is jut..Nem lekoszlott herélt csövesekre..szép az élet.
Punszisza a lekjopp!
És neked hány feliratkoszót van?
Egyik nagy kedvencem:

Szép munka zsidó!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mondd azt, hogy 200 tálca sört talált, aka 200 napi adagomat. Különben nyeméjtem.
Legalábbis dobogós.Nagyon remélem,hogy a legviccesebbek még nem derültek ki/ következtek be.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ehhez képest PÁV helyett ingyen megkaphatta volna ugyanezt bármelyik pszichiátrián.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
ű
hát azért hetyetye
a trafó meg a nemmelegmárk erős versenytársak ezen a téren
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Nem*
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Én benne vagyok, ha már mindenen túl vagyunk. Így akár meg is dögölhetne végre.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Csak ugye az van, hogy a stoki nem jár orvoshoz, mert a stoki öngyógyító.
[A menthetetlenül döglött pöcsre fiakkrát felíró háziorvos:]
- Hát azért hetyetye...
Igyunk egy sörtöt, he
Aki beteg, az szarból van. A sodi nincs szarból, ezért a sodi soha nem beteg a sodi.
"Baszót adok be a Gézára."
Szeretném hinni, hogy így volt, bár ez csak vágyálom a részemről.
Meg nem érett be minden faszerdő neki.
Masfelől tegnao nagyon magabiztos volt gejzánál és kevés konkrétumot árult el. Nem allítom, hogy jó kedve volt, de nem hagyta el magát.
Valamin nagyon dolgozik az új emberfiokban a kis pondró férge.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Amikor felpofozták, azonnal teleflokkolta a világot vele. Valamiben sunnyog, az egyértelmű.
Endre a retardáltság zsinórmértéke, ez még a top10be sem fér bele a kalandos életében mikor olyan erős versenyzők vannak még hogy kitiltatták a vendég csövesei a saját albérletéből, a csöves akire egy családi ház árát juttatja börtönbe húszezer forintért, elkótyavetyélt egy budai házikót meg hasonlók.
Tudod hová jár endre vásárolni púpszászon?
Legközelebbi dohányboltba (Dózsa György út 11) biztosan jár, ott tud lottózni is. Innen utolsó info info szerint még nincs kitiltva, de elég morcosak voltak rá amikor a megverése után még órákig takarítottak utána. Répási Csabáné Tóth Rozália Ildikó a(z egyik) tulaj, egyben képviselőtestületi tag. (Közvetlen a dohi mellett van egy plakáthely, ha ezért kérdezed)
600. sz. Coop szintén a Dózsa György úton, nyáron sokat ücsörgött itt, ha nem az iskola előtt elégítette ki pedofil vágyait (ahol meg is verték).
Pennybe talán járhat még, de az neki elég messze van. Ide talán Golda is.
Gyrost nem tudom honnan szerzi be, Sztojkás eset óta a Fecskéből elvileg kitiltották, de lehet azóta visszapatkánykodott.
Szász étterem is játszik.
Összességében a vasútállomás - Dózsa György út- Szabadság tér - Macskaól háromszög a fő csapásvonala, ezen kívül nem nagyon merészkedik máshova.
Ki az az Endre bácsi?
Én csak az utolsó kb 10 percét halottam a beszélgetésüknek, de abból nekem az jött le, mintha belene rivozva. A Hangszíne is mintha végig olyan lett volna mint aki kivan ütve, vagy mint aki ágyba fekve halkan próbál beszélni. És talán a témák közt se csapongott annyira mint legtöbbször.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jajmár. A pedofil meg talált 3 milliót, amit elfelejtett. Bár az tartozás, na bumm.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Vagy nagyon erős fájdalomcsillapítót kapott. Nekem a tegnapi liveból az tűnt fel még, hogy nagyon nehezen vette a levegőt, a szokásosnál is jobban szuszogott a kilincsorr. Utoljára akkor volt ilyen hangja, amikor fel volt dagadva a vekni.
Illetve nagyon nem akarta megmutatni hol van, pedig nyílt titok a 7brunnen.
Ma pedig Szent Leopold napja van Bécsben, az atyaúristen is zárva van. Miért van még ott? El tudom képzelni, hogy kivételesen a hétvégére is ott marad, nem mer hazapatkánykodni.
Ki az az Endre bácsi?
Nem munkaszüneti nap a mai. Hivatalokban sem.
Spanyolországban ha van olyan pozició amit migrivel kell betöltetni, előbb fognak valószínű felvenni valami latin-amerikai mikráncsot amelyik legalább beszéli a nyelvüket, mint egy magyarul beszélő, lerobbant, erkölcsivel nem rendelkező alkoholistát aki nem tudja bekötni a cipőjét.
Nagyon el lesz kapva, mi?
Ha kiderülne, hogy egy demens rokonomat egy ilyen alkesz istápolja, aki a büdös görény tranyógecit ott eteti, altatja, és még ugye ki tudja mi, én eltakarítanám a picsába. Ennek rossz vége lesz. Simán elveszik a lakást, aztán persze azt is elbasszák, mint az örökölt lakást.
Igyunk egy sörtöt, he
milyen kamara efendi? ennek shemmi, de shemmi értelme nincs.
vérdíj target nr. 1
Hát ezaz. Macskaól = kamara = sufni ganédombbal? Vagy ez valami kurdgyalázó szleng amit nem ismerek?
Igyunk egy sörtöt, he
A Tökös a Török az Őr meg a Nő filmböl ki a tökös meg az őr vajon?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
renegád jogász sodi a sodi!! ki akar kerülni a magyar ügyvédi kamarából.
(belegondolva valszeg a macskaólra gondolt mc isti ősellensége)
vérdíj target nr. 1
illetve a spanzoltanulás is értelmet nyer : Casa Latina Kindergruppe
Endre egy pedofil!
Ha annyira lenézed a fórumot, ahogy ugatod, akkor mi a kurva anyádnak vered itt a szarszagú nyálad még mindig te retardált?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
A mindent IS tudó troll már válaszolt.
Kis kiegészítés még, ha érdekes lehet.
Ha lottót szeretne feladni az kizárólag a Dózsa gy út 11 vagy a 35- ben lehetséges.
Este?? 20:00- kor bezár kb minden.
A sört a Dózsa gy út( ott vannak ezek mind) privat max, Coop, vagy a sarkában is van dohánybolt, és a 11- ben és a 42t ben is van egy dohánybolt innen szerzi be. (az utcában figyeljétek a villanykarókat nehogy meglepetés érjen )
Az ufó és a mini abc azt mondják tiltott.
Kocsmába, presszóba nem jár.
A gyros-t szerintem a Fecskében vette a legutóbb amivel sétált az ólhoz.
Amit én hallottam, golda a coop és privat max- ba biztosan jár. Az ufo-t nem tudom mostanság hogy mehet-e. Az ebédet kapja. (itt két hely lehetséges az egyik ingyenes) Fodrászt max tippelni tudnék 7 lehetőség közül 3 gyanús.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
2 vagy 3 hete is, mikor bent hagyta a boltba a bőröndöt, akkor is talán itt ücsörgőt.
neked se kellene egy bizonyos szint ala menni de te tudod
Ha ezeknek gyereke lenne kb leszületne a földre az Antikrisztus. (Persze, ha nem endi az)
már rég alámentem minden szint alá, tetyóu. aki a mocskot tapossa annak mocskos lesz a lába. pontozz le, nincs harag. mondjuk akkor nem tudok info info megosztani a pedofil helyzetéről.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Amit én hallottam, golda a coop és privat max- ba biztosan jár. Az ufo-t nem tudom mostanság hogy mehet-e. Az ebédet kapja. (itt két hely lehetséges az egyik ingyenes) Fodrászt max tippelni tudnék 7 lehetőség közül 3 gyanús.
Várj! Fodrász?! Ez a zsidókurva jár fodrászhoz? Gondolom sosincs ott, mikor megy.
ma is lesz hátulról követős élőlájv ? :D
kissendrevagyok
“Aki szarba nyúl, az szaros lesz” - FAM
Nem tudom ti hogy vagytok vele de a sok hazudozás után én ezen már csak nevetek. Gyagya indulj meg! Szabadíts ki a szegedi örökösnőt!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Nem fizetett neki a kurd a kúrásért, vagy nem értem
Akasztott embernek lába se éri a földet.
A bálnát megerőszakolni ? Azt hogyan kell ?
KURVArangy
Nem szabad elhinni ennek a bárcás kurvának azt sem, amit kérdez!
Lelépsz fizetés nélkül.
Kérdezzük meg Mélységet

kissendrevagyok
Kerem az allatkinzo tartalom eltavolitasat!
endre, te vagy az?
Tényleg Endre, hány sapkát hagytál már el idén? 5?
Ki az az Endre bácsi?
Ez nem az a nagyi szemüvege amit a megverése után vett?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Meg ránézésre a török fele akkora darab mint a bálna.
Férfimunka ez, na!
az ilyen mondatokkal csak mosolyt csaltok egy pedofil okirathamisító arcára, jókedvere derítitek.
ne legyél pedofilsimogató!
koszipuszi a munkadert es le sem pontoztalak csak nehogy jobban balnazsiros legy mint amennyire mar vagy.
mikbe faty, Hahó a tartótisztje :D
kissendrevagyok
Húzz már a sivatagi kurva anyádba, te kretén szardarab!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Akkor kettőt csináltatott. Ha jól emlékszem a semmitmondó, unalmas pofázására.
Igyunk egy sörtöt, he
Bant neki
Melyik verésre gondolsz? 06.30 még a képen látható szemüvege volt. Majd a Renátós verés után 07.04-én jött az a szemüveg, ami még 1 hete is rajta volt.

te meg az olebe? trashlegy retard.
A Renátós verése utánira. Akkor volt valami ilyesmi világos keretes. Csak nem találom a képet róla.
engem nem zavar. áldozatot hoztam a cél érdekében.
te tudod. :) csak nehogy egyszer a seggedbe harapjon valami.
-
Nov 15, 2024 08:49:49
Stoki, 31 óra vezetés és 1 oktató.

Nov 15, 2024 08:49:49
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 15, 2024 08:57:17
x17)
Ez ennyi
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 15, 2024 09:01:59
x17)
Gyagyád buzi..Melyik Iphone fülest vegyem az asszonynak karacsonyra Gutscheinból amit a DUPLAFIZUn felül kapok osztrák postásként??
Nem eladásra veszem.:)) szóval mit ajánlasz alkesz buzi?
Punszisza a lekjopp!
Nem eladásra veszem.:)) szóval mit ajánlasz alkesz buzi?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 15, 2024 09:04:34
x3)
Ahh, tényleg. Hónap végén jön a karácsonyi pénz. Endre, milyen érzés, hogy neked nem? :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 15, 2024 09:05:50
x17)
Ahh, tényleg. Hónap végén jön a karácsonyi pénz. Endre, milyen érzés, hogy neked nem? :)
A segélyes buziknak nem jár duplán:)
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2024 09:09:19
x136)
Nekem a könyvelőm talált 2 milliót amiről elfeledkeztem, ez azért jó, mert ezt a pedofil szopatására tudom fordítani.
Totyika
Nov 15, 2024 09:12:12
Nekem a könyvelőm talált 2 milliót amiről elfeledkeztem, ez azért jó, mert ezt a pedofil szopatására tudom fordítani.
Nekem meg anutám vett tépőzáras cipőt!
Nov 15, 2024 09:12:12
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 15, 2024 09:12:27
x17)
Abból a 2 millióból jogsit lehet csinálni,kicsit dorbézolni,és még minőségi kurvákra is jut..Nem lekoszlott herélt csövesekre..szép az élet.
Tyodika
Nov 15, 2024 09:14:25
És neked hány feliratkoszót van?
Nov 15, 2024 09:14:25
Eazy
(
x11)
Nov 15, 2024 09:15:07
x11)
Egyik nagy kedvencem:

Szép munka zsidó!
tyodika
Nov 15, 2024 09:24:38
Mondd azt, hogy 200 tálca sört talált, aka 200 napi adagomat. Különben nyeméjtem.
Nov 15, 2024 09:24:38
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 15, 2024 09:25:28
x12)
Endre 1 millió 256 ezerért vett magának egy orvosi papírt, hogy elmebeteg.
Talán ez a korcs életének a legviccesebb sztorija.
Ki az az Endre bácsi?
Sztrapacska
(
x6)
Nov 15, 2024 09:27:00
x6)
Legalábbis dobogós.Nagyon remélem,hogy a legviccesebbek még nem derültek ki/ következtek be.
Endre priusza
(
x11)
Nov 15, 2024 09:28:21
x11)
Ehhez képest PÁV helyett ingyen megkaphatta volna ugyanezt bármelyik pszichiátrián.
herr_schwechater
(
x8)
Nov 15, 2024 09:31:05
x8)
ű
hát azért hetyetye
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 15, 2024 09:34:14
x13)
Az a szerencse, hogy még izgult rá a buzifényes e-rollerekre.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 15, 2024 09:34:24
x13)
Az a szerencse, hogy még izgult rá a buzifényes e-rollerekre.
Nem*
Sztrapacska
(
x6)
Nov 15, 2024 09:36:23
x6)
ű
hát azért hetyetye
hát azért hetyetye
Én benne vagyok, ha már mindenen túl vagyunk. Így akár meg is dögölhetne végre.
Ténfép
(
x5)
Nov 15, 2024 09:46:21
x5)
- Hát azért hetyetye...
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 15, 2024 09:54:20
x1)
- Hát azért hetyetye...
- Hát azért hetyetye...
Aki beteg, az szarból van. A sodi nincs szarból, ezért a sodi soha nem beteg a sodi.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 15, 2024 10:00:03
x3)
Vajon tényleg meg lett dagasztva a múlthéten?
Ha igen, akkor ezen a hétvégén se ártana.
Ha igen, akkor ezen a hétvégén se ártana.
Masfelől tegnao nagyon magabiztos volt gejzánál és kevés konkrétumot árult el. Nem allítom, hogy jó kedve volt, de nem hagyta el magát.
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 15, 2024 10:05:27
x1)
Amikor felpofozták, azonnal teleflokkolta a világot vele. Valamiben sunnyog, az egyértelmű.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 15, 2024 10:08:40
x3)
Kedves Mindent Is Tudó troll!
Néhány helyet már felírtam a közeléből, de ha tudsz infót ( honnan van a girosz, hová jár este sörtötért, hol vásárol, esetleg golda mama hová jár venni ezt-azt, hol fodraszkodik, bármi)
hálásan megköszönném, ha megosztanád.
Péke✌️
Néhány helyet már felírtam a közeléből, de ha tudsz infót ( honnan van a girosz, hová jár este sörtötért, hol vásárol, esetleg golda mama hová jár venni ezt-azt, hol fodraszkodik, bármi)
Péke✌️
Negermann
Nov 15, 2024 10:21:35
Endre a retardáltság zsinórmértéke, ez még a top10be sem fér bele a kalandos életében mikor olyan erős versenyzők vannak még hogy kitiltatták a vendég csövesei a saját albérletéből, a csöves akire egy családi ház árát juttatja börtönbe húszezer forintért, elkótyavetyélt egy budai házikót meg hasonlók.
Nov 15, 2024 10:21:35
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 15, 2024 10:33:38
x12)
Legközelebbi dohányboltba (Dózsa György út 11) biztosan jár, ott tud lottózni is. Innen utolsó info info szerint még nincs kitiltva, de elég morcosak voltak rá amikor a megverése után még órákig takarítottak utána. Répási Csabáné Tóth Rozália Ildikó a(z egyik) tulaj, egyben képviselőtestületi tag. (Közvetlen a dohi mellett van egy plakáthely, ha ezért kérdezed)
600. sz. Coop szintén a Dózsa György úton, nyáron sokat ücsörgött itt, ha nem az iskola előtt elégítette ki pedofil vágyait (ahol meg is verték).
Pennybe talán járhat még, de az neki elég messze van. Ide talán Golda is.
Gyrost nem tudom honnan szerzi be, Sztojkás eset óta a Fecskéből elvileg kitiltották, de lehet azóta visszapatkánykodott.
Szász étterem is játszik.
Összességében a vasútállomás - Dózsa György út- Szabadság tér - Macskaól háromszög a fő csapásvonala, ezen kívül nem nagyon merészkedik máshova.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 15, 2024 10:37:12
x23)
Én csak az utolsó kb 10 percét halottam a beszélgetésüknek, de abból nekem az jött le, mintha belene rivozva. A Hangszíne is mintha végig olyan lett volna mint aki kivan ütve, vagy mint aki ágyba fekve halkan próbál beszélni. És talán a témák közt se csapongott annyira mint legtöbbször.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 15, 2024 10:44:13
x47)
Jajmár. A pedofil meg talált 3 milliót, amit elfelejtett. Bár az tartozás, na bumm.
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 15, 2024 10:46:11
x12)
Vagy nagyon erős fájdalomcsillapítót kapott. Nekem a tegnapi liveból az tűnt fel még, hogy nagyon nehezen vette a levegőt, a szokásosnál is jobban szuszogott a kilincsorr. Utoljára akkor volt ilyen hangja, amikor fel volt dagadva a vekni.
Illetve nagyon nem akarta megmutatni hol van, pedig nyílt titok a 7brunnen.
Ma pedig Szent Leopold napja van Bécsben, az atyaúristen is zárva van. Miért van még ott? El tudom képzelni, hogy kivételesen a hétvégére is ott marad, nem mer hazapatkánykodni.
-
Nov 15, 2024 10:46:40
Bécsi trolloktól és mindenkitől várjuk majd a délutáni hazasunnyogásról az infókat. Készenlétben leszünk fikás, és mennek majd a fotódokumentációk az AMS felé amint a keletiben elsírod magad mint legutóbb a Lidliben vagy hol.
Nov 15, 2024 10:46:40
Kötőjel
(
x12)
Nov 15, 2024 11:21:36
x12)
a sodi, a trolljaid 31, 60 vagy 100 óra vezetés után, elsőre átmenve, vagy akár bukdácsolva, de megszerezték a jogosítványcsát.
a sodi nem szerezte meg. a sodi elköltött több, mint 1 millió forintot arra, hogy hivatalosan is megerősítést nyerjen: a sodi elmebeteg, és soha nem vezethet.
a trolloknak lehet jogosítványa. a sodinak nem.
nekünk lehet, neked nem. bizony!
vérdíj target nr. 1
a sodi nem szerezte meg. a sodi elköltött több, mint 1 millió forintot arra, hogy hivatalosan is megerősítést nyerjen: a sodi elmebeteg, és soha nem vezethet.
a trolloknak lehet jogosítványa. a sodinak nem.
nekünk lehet, neked nem. bizony!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 15, 2024 11:34:49
x3)
Nem munkaszüneti nap a mai. Hivatalokban sem.
Flixbus utas
(
x1)
Nov 15, 2024 11:35:42
x1)
Ez a fasz annyira életképtelen , hogy megnézze a spanyol béreket. Írtak fentebb miszerint ujra megpróbálja eljátszani a lelkes bevándorlót. Na ez ott kint nem fog menni , mert kb leszarnak és mindent elkövetnek annak érdekében , hogy ne maradj ott. Sok sikert púp !
Spanyolországban ha van olyan pozició amit migrivel kell betöltetni, előbb fognak valószínű felvenni valami latin-amerikai mikráncsot amelyik legalább beszéli a nyelvüket, mint egy magyarul beszélő, lerobbant, erkölcsivel nem rendelkező alkoholistát aki nem tudja bekötni a cipőjét.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 15, 2024 11:44:49
x23)
Amúgy ha nem Tibi és Szamosi miatt akar Spanyolt tanulni és a következő évet segélyből tervezi átvészelni mielőtt megindul Spanyolba csalni, akkor vajon ezek nem jelenthetik azt, hogy bizony már nem tiszta az erkölcsi és emiatt már ö is tisztába van vele, hogy sehova se veszik már fel ezek után Ausztriába. A jövő évi Python tanfolyam meg ahhoz kell neki, hogy addig se küldjék el, véletlenül se, a Billába polcfeltöltőnek.
Ábel bábel
Nov 15, 2024 12:02:30
Hé gyagya!
Megyek szabadságra vonattal. És mi van azon a vonaton? Étkező kocsi. És mi van az étkező kocsiban?
Hát persze hogy sör! Mehettél így is volna Berlinbe, amikor balfasz módón lekésted a buszt!

Megyek szabadságra vonattal. És mi van azon a vonaton? Étkező kocsi. És mi van az étkező kocsiban?
Hát persze hogy sör! Mehettél így is volna Berlinbe, amikor balfasz módón lekésted a buszt!

Nov 15, 2024 12:02:30
Ténfép
(
x5)
Nov 15, 2024 12:06:15
x5)
Gayza lájfból:
- Táky rohadt gyilkosról hazudja, hogy nem ismeri
- szétcsúszva: "ottyani szopverfelesztés, jaaa..."
- 1-2 nap a szintaxis, aha :)
- ez is buzisra hasonlító, de inkább szétcsúszott hanglejtéssel: "az a teerv, hosszabb távoon, hogy a szamosi elhúúz... ahol határozottan cáááfoljaaa..."
Meg a szokásos:
Gayza: - Németországban milyen rendőrségi ügyed van?
Impotensodi: - Tyerintem shemmilyen nincsh DE azt mondják hogy egy pesti lakás bérleti díja kijönne a sörömből... - terelni, terelni, terelni
Tényleg nehezen kap az ormányán levegőt, szóval remélem az van, hogy bebaszott kilincsorral bebaszva fetreng a hajlesz szállón. Csak ne gyógyulna olyan lassan, ugye...
És igen: 42 éves rohadék alkoholistaként, FŰTÖTT helyen, ki tudja hány ágyas szobában, 22:00 órai takarodóval, ahol még napközben pofázni is lehet! Ez aztán igen, Endruska.
Igyunk egy sörtöt, he
- Táky rohadt gyilkosról hazudja, hogy nem ismeri
- szétcsúszva: "ottyani szopverfelesztés, jaaa..."
- 1-2 nap a szintaxis, aha :)
- ez is buzisra hasonlító, de inkább szétcsúszott hanglejtéssel: "az a teerv, hosszabb távoon, hogy a szamosi elhúúz... ahol határozottan cáááfoljaaa..."
Meg a szokásos:
Gayza: - Németországban milyen rendőrségi ügyed van?
Impotensodi: - Tyerintem shemmilyen nincsh DE azt mondják hogy egy pesti lakás bérleti díja kijönne a sörömből... - terelni, terelni, terelni
Tényleg nehezen kap az ormányán levegőt, szóval remélem az van, hogy bebaszott kilincsorral bebaszva fetreng a hajlesz szállón. Csak ne gyógyulna olyan lassan, ugye...
És igen: 42 éves rohadék alkoholistaként, FŰTÖTT helyen, ki tudja hány ágyas szobában, 22:00 órai takarodóval, ahol még napközben pofázni is lehet! Ez aztán igen, Endruska.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 15, 2024 12:13:28
x3)
@nmthrwwy420; @EasybankosPedo
Köszönöm az infókat, zsidók!
Köszönöm az infókat, zsidók!
egynadrág
(
x2)
Nov 15, 2024 12:13:38
x2)
Hómófiszból lesz endre spanyol!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 15, 2024 12:14:27
x21)
Endre! Nézd a jó oldalát! Ha börtönbe kerülsz, ott biztosan lesznek spanyol rabtársaid!
-
Nov 15, 2024 12:24:26
Endre! Nézd a jó oldalát! Ha börtönbe kerülsz, ott biztosan lesznek spanyol rabtársaid!
Meg norvég cserediákok Nov 15, 2024 12:24:26
rémkoppantó
Nov 15, 2024 12:42:55
Péke✌️
Péke✌️
Nov 15, 2024 12:42:55
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2024 12:52:18
x136)
van egy béna flokk.
kerülöd a jumurdzsákos poénokat, pedofil?
ilyen udvariassággal nehéz lesz ma egerben kiszabadítanod a nőverő és nemi erőszakoló török pondró karmai közül a szenvedő áldozatot.
vagy nem ostrom lesz, hanem két nőverő bűnöző fogja megbeszélni egymással a nőverés fortélyait?
az egri egységek készüljenek.
kerülöd a jumurdzsákos poénokat, pedofil?
ilyen udvariassággal nehéz lesz ma egerben kiszabadítanod a nőverő és nemi erőszakoló török pondró karmai közül a szenvedő áldozatot.
vagy nem ostrom lesz, hanem két nőverő bűnöző fogja megbeszélni egymással a nőverés fortélyait?
az egri egységek készüljenek.
mester utca
Nov 15, 2024 13:04:19
Még a NagyTranyó kergetés előtt.Amit Endike közös ismerős kiadott,Endike nyomozása alapján, hogy Jutka egy 130 nm lakásban demens beteget ápol a Mester utcában, ahol a néninek vásárlást,takaritást, mosást kell intézni, a főzés is kacifántos mert a néni csirkecombot kér a paprikás krumppliba pl kolbásszal.A tranyonak mindig jut egy adag valamint ott tud aludni is mert Jutka éjjeles is.Endre állitása szerint ez jó mert igy a tranyónak van alvó helye és neki csak a hétvégek kell biztositani ahogy majd most is és a Tranyó ezt el is fogja a PedoEnditől de tagadja továbbra is,hogy köze van Endréhez.A Pesti lakás jövöbeni bérlés a cél a Tranyóval és B tervként Berlin.Időnként a Pedo utalgat Revolutra is a tranyónak de ez nem nyilvános ahogy Endre tegnap a Géza liveban is elmondta, vannak nem nyilvános dolgok.
A Tranyó ugynugy maradt Pedosimogato.mert nincs más lehetősége!
A Tranyó ugynugy maradt Pedosimogato.mert nincs más lehetősége!
Nov 15, 2024 13:04:19
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 15, 2024 13:04:44
x23)
Jól látom, nem csak új sapkája, de új szemüvege is van?
A Török
Nov 15, 2024 13:05:19
Kiss Endre Farkas (Recskaboy) úr nagyon ki szeretne kerülni a kamarából, nyilván csaló fizetési meghagyásokkal és egyéb jogi visszaélésekkel nem is lesz nehéz, aztán lehet zugirászatért hamarabb lesz bent a rácsos akadémián mint bárki más pedofiliáért :D Mondjuk csúnya is lenne ennyi évnyi kinlódás után.
Kép alapján azt mondaná mindenki hogy téged is a macskaólba szültek Jászfaszomfalván, csak a Sodi testvéredet jobban szerették és ezért ez a nagy frusztráció. xd
Kép alapján azt mondaná mindenki hogy téged is a macskaólba szültek Jászfaszomfalván, csak a Sodi testvéredet jobban szerették és ezért ez a nagy frusztráció. xd
Nov 15, 2024 13:05:19
Ténfép
(
x5)
Nov 15, 2024 13:10:39
x5)
Még a NagyTranyó kergetés előtt.Amit Endike közös ismerős kiadott,Endike nyomozása alapján, hogy Jutka egy 130 nm lakásban demens beteget ápol a Mester utcában,
Ha kiderülne, hogy egy demens rokonomat egy ilyen alkesz istápolja, aki a büdös görény tranyógecit ott eteti, altatja, és még ugye ki tudja mi, én eltakarítanám a picsába. Ennek rossz vége lesz. Simán elveszik a lakást, aztán persze azt is elbasszák, mint az örökölt lakást.
Kötőjel
(
x12)
Nov 15, 2024 13:11:47
x12)
Kiss Endre Farkas (Recskaboy) úr nagyon ki szeretne kerülni a kamarából, nyilván csaló fizetési meghagyásokkal és egyéb jogi visszaélésekkel nem is lesz nehéz, aztán lehet zugirászatért hamarabb lesz bent a rácsos akadémián mint bárki más pedofiliáért :D Mondjuk csúnya is lenne ennyi évnyi kinlódás után.
Ténfép
(
x5)
Nov 15, 2024 13:14:14
x5)
Hát ezaz. Macskaól = kamara = sufni ganédombbal? Vagy ez valami kurdgyalázó szleng amit nem ismerek?
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 15, 2024 13:16:18
x48)
A flokk természetesen megint az AMS-hez közel készült
kissendrevagyok
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 15, 2024 13:16:38
x6)
A Tökös a Török az Őr meg a Nő filmböl ki a tökös meg az őr vajon?
buniBanki
(
x2)
Nov 15, 2024 13:16:55
x2)
Az automatikus behelzetesitést fordítsátok vissza magatoknak, a kebapos nem tud erröl még
Endre egy pedofil!
Kötőjel
(
x12)
Nov 15, 2024 13:18:08
x12)
renegád jogász sodi a sodi!! ki akar kerülni a magyar ügyvédi kamarából.
(belegondolva valszeg a macskaólra gondolt mc isti ősellensége)
szétnyílt fejű unokatesó
Nov 15, 2024 13:18:23
Endi az én történetemet mikor meséled el végre a kommenthaveroknak?
Lesz még jogsid neked valaha?
Lesz még jogsid neked valaha?
Nov 15, 2024 13:18:23
buniBanki
(
x2)
Nov 15, 2024 13:20:47
x2)
illetve a spanzoltanulás is értelmet nyer : Casa Latina Kindergruppe
horgász
(
x10)
Nov 15, 2024 13:20:56
x10)
hetyetye fasz vagyok
Ha annyira lenézed a fórumot, ahogy ugatod, akkor mi a kurva anyádnak vered itt a szarszagú nyálad még mindig te retardált?
Helyihülye
Nov 15, 2024 13:21:38
Péke✌️
Péke✌️
A mindent IS tudó troll már válaszolt.
Kis kiegészítés még, ha érdekes lehet.
Ha lottót szeretne feladni az kizárólag a Dózsa gy út 11 vagy a 35- ben lehetséges.
Este?? 20:00- kor bezár kb minden.
A sört a Dózsa gy út( ott vannak ezek mind) privat max, Coop, vagy a sarkában is van dohánybolt, és a 11- ben és a 42t ben is van egy dohánybolt innen szerzi be. (az utcában figyeljétek a villanykarókat nehogy meglepetés érjen )
Az ufó és a mini abc azt mondják tiltott.
Kocsmába, presszóba nem jár.
A gyros-t szerintem a Fecskében vette a legutóbb amivel sétált az ólhoz.
Nov 15, 2024 13:21:38
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 15, 2024 13:26:39
x23)
2 vagy 3 hete is, mikor bent hagyta a boltba a bőröndöt, akkor is talán itt ücsörgőt.
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2024 13:27:49
x136)
Szerintem a pedofil ma nemi erőszakra fogja verni a sarokban
Bád Szpenszer
(
x1)
Nov 15, 2024 13:29:06
x1)
Most néztem végig a flokkot, Tibor tényleg beleszart a szekrénybe a szegedi albérletben? Ez tényleg egy NŐ.
-
Nov 15, 2024 13:38:12
Nov 15, 2024 13:38:12
Gyors Cigány
Nov 15, 2024 13:38:42
Ha ezeknek gyereke lenne kb leszületne a földre az Antikrisztus. (Persze, ha nem endi az)
Nov 15, 2024 13:38:42
Kendra
(
x2)
Nov 15, 2024 13:40:12
x2)
Türelmesen várom a hétvégi fejleményeket. Te is Stoki?
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2024 13:40:14
x136)
már rég alámentem minden szint alá, tetyóu. aki a mocskot tapossa annak mocskos lesz a lába. pontozz le, nincs harag. mondjuk akkor nem tudok info info megosztani a pedofil helyzetéről.
Sheldon
(
x2)
Nov 15, 2024 13:40:28
x2)
Várj! Fodrász?! Ez a zsidókurva jár fodrászhoz? Gondolom sosincs ott, mikor megy.
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 15, 2024 13:40:52
x12)
Endrének nincs ideje és kedve a Mester utcában leskelődni = hétvégén várhatóan megjelenik.
Ki az az Endre bácsi?
Kakaspina
(
x24)
Nov 15, 2024 13:41:06
x24)
A török vajon a Tesco csemegepultban erőszakolta meg a zsírpinát?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 15, 2024 13:41:44
x48)
ma is lesz hátulról követős élőlájv ? :D
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 15, 2024 13:49:08
x6)
Ténfép
(
x5)
Nov 15, 2024 13:50:34
x5)
"Hábló, háblász, satöbbi." Jól van, faszfej. Minden yo lesz, csak először pl. magyarul kéne megtanulni, te idióta barom.
Ezek szerint a szabadcsapatok csak nem baszták be az ormányát, de az sejthető, hogy talán majd huzamosabb púpszászi tartózkodás alatt a cigányok.
Igyunk egy sörtöt, he
Ezek szerint a szabadcsapatok csak nem baszták be az ormányát, de az sejthető, hogy talán majd huzamosabb púpszászi tartózkodás alatt a cigányok.
Trottel
Nov 15, 2024 13:52:52
Nem tudom ti hogy vagytok vele de a sok hazudozás után én ezen már csak nevetek. Gyagya indulj meg! Szabadíts ki a szegedi örökösnőt!
Nov 15, 2024 13:52:52
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 15, 2024 13:53:12
x6)
Nem fizetett neki a kurd a kúrásért, vagy nem értem
halottpiton
(
x3)
Nov 15, 2024 13:56:13
x3)
endre ugye azzal a regiojettel jössz haza, ami 15:58-kor ér be kelenföldre? ugye?
aki nem hitelképes az nem ember
Besenyő Igazam Van István
Nov 15, 2024 13:56:31
Akasztott embernek lába se éri a földet.
Nov 15, 2024 13:56:31
mikedp
(
x9)
Nov 15, 2024 13:57:37
x9)
Endre priusza
(
x11)
Nov 15, 2024 13:57:57
x11)
Nem szabad elhinni ennek a bárcás kurvának azt sem, amit kérdez!
Endre priusza
(
x11)
Nov 15, 2024 13:58:21
x11)
Lelépsz fizetés nélkül.
Indokínai bölcsesség
Nov 15, 2024 13:59:59
"aki olyan dagadt, hogy a talpára hajtanak pinát álmában, az nem erőszak"
Nov 15, 2024 13:59:59
A fiúk
Nov 15, 2024 14:02:26
Kérdezzük meg Mélységet

Nov 15, 2024 14:02:26
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 15, 2024 14:05:23
x48)
-
Nov 15, 2024 14:08:12
Kerem az allatkinzo tartalom eltavolitasat!
Nov 15, 2024 14:08:12
Darth Tibor
(
x8)
Nov 15, 2024 14:12:06
x8)
Annyira jó, hogy ez a gyagyás a spanyolt is autiszabályok szerint akarja megtanulni! Azok mindig olyan jól sikerülnek!
Skynetsodi
(
x2)
Nov 15, 2024 14:13:29
x2)
A videóból kiderült, hogy összesen egy spanyol szót ismersz, de azt tudod ragozni. En España te las arreglarás con esto.
Nekem se könnyű
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 15, 2024 14:13:39
x3)
endre, te vagy az?
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 15, 2024 14:13:55
x23)
Elmebeteg, drága volt az új szemüveg?

nmthrwwy420
(
x12)
Nov 15, 2024 14:17:09
x12)
Tényleg Endre, hány sapkát hagytál már el idén? 5?
Darth Tibor
(
x8)
Nov 15, 2024 14:19:52
x8)
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 15, 2024 14:19:55
x2)
Férfimunka ez, na!
sittessanyi
(
x7)
Nov 15, 2024 14:25:01
x7)
Férfimunka ez, na!
Férfimunka ez, na!
az ilyen mondatokkal csak mosolyt csaltok egy pedofil okirathamisító arcára, jókedvere derítitek.
ne legyél pedofilsimogató!
-
Nov 15, 2024 14:25:33
koszipuszi a munkadert es le sem pontoztalak csak nehogy jobban balnazsiros legy mint amennyire mar vagy.
Nov 15, 2024 14:25:33
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 15, 2024 14:26:15
x48)
Zsibuci
(
x5)
Nov 15, 2024 14:26:23
x5)
hetyetye
Ténfép
(
x5)
Nov 15, 2024 14:28:24
x5)
Akkor kettőt csináltatott. Ha jól emlékszem a semmitmondó, unalmas pofázására.
Bírósági járókelő
Nov 15, 2024 14:28:33
Én ingyen megmondtam volna, hogy elmebeteg. CSAK RÁ KELL NÉZNI!!! Talán ez a korcs életének a legviccesebb sztorija.
Nov 15, 2024 14:28:33
hitelboy1
(
x2)
Nov 15, 2024 14:31:02
x2)
Bant neki
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 15, 2024 14:31:25
x23)
Melyik verésre gondolsz? 06.30 még a képen látható szemüvege volt. Majd a Renátós verés után 07.04-én jött az a szemüveg, ami még 1 hete is rajta volt.

-
Nov 15, 2024 14:32:41
te meg az olebe? trashlegy retard.
Nov 15, 2024 14:32:41
Darth Tibor
(
x8)
Nov 15, 2024 14:33:07
x8)
A Renátós verése utánira. Akkor volt valami ilyesmi világos keretes. Csak nem találom a képet róla.
Hahó
(
x136)
Nov 15, 2024 14:33:33
x136)
-
Nov 15, 2024 14:38:27
te tudod. :) csak nehogy egyszer a seggedbe harapjon valami.
Nov 15, 2024 14:38:27
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 15, 2024 14:39:47
x45)
Újabb mély gondolatokkal jelentkezem.
Magyarország, Eger, a történelem újra ismétli önmagát. Török fiatalok, masszák meg a magyar dombságokat, a művelet neve most várfoglalás helyett nemierőszak.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Magyarország, Eger, a történelem újra ismétli önmagát. Török fiatalok, masszák meg a magyar dombságokat, a művelet neve most várfoglalás helyett nemierőszak.
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Saját projekt, rekreációs szabadság, python tanfolyam? Vagy előcsapja a jó öreg trollos kártyát?
Hát úgy hogy a sok nehéz dolgos év után egy kis SABBATical-t tartott a jobb sorsra érdemes szenyor fiatalember