Nekem személy szerint eddig ez a kedvenc gyagyás jogi ügyem, még úgy is hogy végül megnyerte azt. Kezdjük ott, hogy annak az ügynek nem lett volna szabad eljutnia bírósági szakaszba, ha az elmebeteg figyeli a határidöket és azt írja meg 2022 Novemberébe az AMS-nek, ahelyet hogy elkezd arcoskodni, hogy akkor menjünk biróságra. Ehelyett mi történt? Elmenetek Linzbe, fél napos bírósági tárgyalásra, ahova berángatták az 1 ével azelőtti ATOS-os főnökét is , hogy elveszítse az elsőfokút. Ami után mehetett másodfokra, ahol aztán a bíróság kimondta 1 ével az ügy indulása utána, hogy elég lett volna a határidökre figyelnie, hivatkoznia. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Most hogy már a spanyol nyelv az életed egyetlen értelme, hivatalosan is egy szenyor programozó vagy
Még spanyol szenyornak sem mondanám. Láttuk a szigetes parókás produkciót, a fikás sem tudja még eldönteni, hogy ő maga fiú-e vagy lány.
A programozó meg ugye alapból kizárt.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Amit a többiek írtak, mind igaz, de nem az volt a Márkos ügy.
Ott az történt, hogy a korcs 2023 februárjától munkát keresett, de nagyon ciki volt a rengeteg 2 hetes munkaviszony, így a hasára csapott és beírta az önéletrajzába, hogy fél évig teljes állásban Márk barátja cégében (ami egy egyéni vállalkozás volt) dolgozott, mint irodavezető, és szépen hamisított magának egy munkaigazolást. Ezt a doksit szétküldte mindenhova és fel is vették vele.
Mivel az alkalmazás és a doksi is kamu volt, amit Márk is lenyilatkozott, megvágták hamis magánokirat felhasználása miatt. Gondolom mivel nem sikerült rábizonyítani nagy nyereséget, csak vétség maradt.
Endre csak korban Senior. Abban sem lesz sokáig 😎
Osztrák Snecológia Hallgató
Köszönöm az új profilképet
a kurva anyádat, Endre
A zsidóknál ez egy alapfelszereltség, beépített gázszűrőnek hívják.
Szerintem (nem biztos hogy igy van) ahova megy raportra oda kuldik ki neki a leveleket vagy a megadott munkas szalora ahova beirata magat.
Szamla ugy erdekes. Ket verziot tudok elkepzelni az egyik hogy mutason szamlakat hogy valoban ott lakik az orszagban es arrol kellet vagy a telefon szamlat kertek ami a telefonhoz kotheto igy tudjak hogy az ove.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Valószínűleg az emberfiók számláit mutatta be, ezzel akarta bizonyítani, hogy bécsi hajléktalan.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Az esti flokkban endre azt mondta nagyon körmönfontan és magát korrigalva, hogy "jött két levél"
Az egy az IAMS valamicsoda, a másik meg "túl későn lett keresve" ezert visszament, mert bem tudta "átvenni a postán"
Ez mit jelent?
Postán maradóra kap hivatalos leveleket? Honnan tudja, hogy van levele, amit keresni kell? Időnkent bemegy, hogy van- e valami a nevére?
Én úgy értettem buzi-fogyatékos hanglejtéséből, hogy az új E-Ámesz hozzáférése jött meg. Ebből én, átlag, nem osztrák-segélycsaló dolgozó paraszt azt veszem le, hogy ez arra jó, akrácsak az ügyfélkapu, ott tudja intézni a zavaros dolgait.
Illetve tudná, ha akarná, mert a másik, postán (? miért ott?) hagyott, személyesen átveendő levélből is az derül ki, hogy próbálja húzni az időt, és a régi jó fogyatékos trükköt veti be, azaz: "nyem tugytam róla, nyem tugytan átvenni, külgyétek még ki ötször, akkor majd talány jövőre átveszi a zsodi, talány".
Azt meg szintén a buzi-fogyatékos makogásából következtetem, hogy emiatt a nem átvett levél miatt hívták be raportra, immár a bácsihoz, mert "lehet, hogy az volt az idézés".
De az viszont csak nem jött le, hogy mi lett a vége a bácsis sztorinak.
Azért ugye minden yo, zsodi?

Amúgy nem tudom, hogy csak az emberfiók kitűnő fényviszonyai és a tágas fiókméret teszi-e, de mintha távolodnának egymástól a disznószemek.
Igyunk egy sörtöt, he
Ami a leheto legjobb kifejlet az hogy borton lesz a vege ugy hogy kezdodik a Prison break evad.
Nem érted.
Nem lesz Prison Break Endi, azt a sok bajna faszt hülye lennék otthagyni.
Kösz a választ!
Hasonló jött le nekem is.
A sztori végét még tollban tartja endrénk. Kis szerencsével megy az új digitális ámész fiókba az kervény, aztán hetyetyézhet.
A "másik levélről" én is azt értettem, hogy "későn lett keresve" és emiatt visszaküldték, így "nem tudta átvenni".
Mostmar ilyen piti dolgai nem lehetnek, megy minden a felhőbe aztán kész.
Nem tudja a vegtelenségig húzni, hogy eljusson a telefonszámla az ámeszhez.
(Azert rafkós a stoki. Azt mondta, a bacsi felírta neki, higy mit kell kikernie az A1-től. Hogy erte el, higy az ügyintéző ne értse, higy mit akar? Ha leírtak neki egy papírra azt a binyolult nemet szót, akkor mit nem ertett az ügyintéző?
Hogy csinálta?
Nyílván ez nem oszt-szoroz semmit, pusztan erdekel.)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Ezzel amúgy a napi söradagját fedezhetné, de szerencsére fáradt stoki astoki, 1 óra lájv után menne pihenni, meg filmet nézni. Ebben eddig lehetett eljutni.
Linszben is beígérte a 24 órás lájfszokat a csatornatörlés után, láttuk mi lett belőle. Akaratgyenge szhaaar
irodalmi szófordulatokkal beszél
...és elveszti az A1-hez menet...
Tesz rá egy iTaget. Kis i-vel, mert ugye apple termék.
Igen, ez az eAMS-Konto lesz. Gondolom itt is eljátszotta azt a faszkodást, mint az ID Austria-val, hogy ez is az S22-höz volt kötve, amit elloptak, ezért nem tudja nézegetni a leveleit és teendőit.
Csak aztán gyorsan rákoppintottak Fifi kutya orrára, hogy ne gyagyáskodjon, kapott gyorsan egy újat, úgyhogy már nincs hetyetye.
Ki az az Endre bácsi?
Itt is lesz remélem összefoglaló az örökösödési háborúról! Kedvenc sodipédia cikkem a pátyi.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Konkrétan ezt nekem még nem mondta, viszont 42 éves őszfasz létemre én is rendszeresen szoktam fenyegetőzni anutámmal...
Zsodrák bazmeg, hogy lehetsz ilyen szánalmas őszfasz gyernőtt élősködő balfasz?
Igyunk egy sörtöt, he
Tényleg nem értem az osztrákokat.
Én sem. Itt nálunk nem fizetsz be egy számlát, másnap jön a végrehajtó (tudom, ez túlzás, de érzékelteti a különbségeket).
valóban, a helyzet ennyire egyszerű, csak közölni kell velük:
"Nekem a becsületemet basztad szét!"
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Gondolom le tudja, csak össze akarják vetni azokkal az adatokkal, amiket stoki szolgáltat be.
Gondolom le tudja, csak össze akarják vetni azokkal az adatokkal, amiket stoki szolgáltat be.
Nagyon remélem hogy igaza van trolléga.
Nye nye ety moty nye. Épp ájemesz bácsi ordít velem és még shörtöt sem tudok inni. fhaszom.
Ezt én sem.De amikor küldték a levelet hogy az asszony jogosulatlanul vett fel au Ögktol meg az Amstol lovet azt le tudták játszani.Barmok.
Punszisza a lekjopp!
Hát de neki alkalmazkodási BÖKKENŐJE van vagy micsoda! :D
Mi lenne, kiszedi a pénzt az eToro-ból, vagy eladja az egyik medencés irodáját.
Én aludtam már ilyen emberfiókban külföldön. A fingás az egy dolog ... de a LÁBSZAG!
Na az üt konstans módon rendesen!
ÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓARGHHHHHHHHHHH
És akkor milyen bukéja lehet a helynek, amikor a korcs behány a szoba közepére?
Mert összehány az mindent. Ez THÉNY!
Talán van benne annyi lélekjelenlét, hogy kimenjen a wcre, de akkor is fixen összehányja a ruháit is, amivel utána visszafekszik az ágyába.
aki nem hitelképes az nem ember
Jozsii Busák
Elég szarul néz ki a vén kurva.Csak nem szégyelli magát?
Punszisza a lekjopp!
Szerintem nem tévedett. Élete végéig fogja kapni:D
Endre ahogy nézem nem lesz hova haza patkánykodni :D
Istenkáromlás még a gondolat is, hogy összehasonlítsam őket. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem lesz prison break,
mert ízlenek a prison brék!
nagyon rossz fagyos volt a hangulat!
Ez mondjuk még nem jelenti azt, hogy a téma egyáltalán szóba került volna.
szerintem a karácsonyi készülődésről beszélgettek ilyen vidáman
Sajnos volt. Egy kép, amin Mészáros kérdezi a Jézuskát, hogy mit vegyen neki.
Buzi Sodi a Sodi
A csoportban a fő téma a környékbeli drogosok-drogárusok, nem lenne meglepő, ha erről lett volna szó.
Kiről lehetett szó.
Punszisza a lekjopp!
Zsenialis szinesz a csóka.A fia is jó azzal a karakteres nézésével.
Punszisza a lekjopp!
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 27, 2024 00:09:18
x23)
Ez most csak annyiban speciális, hogy az egyik debilnek a másik debil ad tanácsot.
A linzi tárgyalásra azzal a "jogi" tanáccsal engedte el, hogx kérjen bocsánatot, és ígérje meg, hogy nem csinál ilyet többé. Aztán egy határidő miatt nyerte az ügyet a pedofil, amiről fogalma sem volt az egyik debilnek sem.
A linzi tárgyalásra azzal a "jogi" tanáccsal engedte el, hogx kérjen bocsánatot, és ígérje meg, hogy nem csinál ilyet többé. Aztán egy határidő miatt nyerte az ügyet a pedofil, amiről fogalma sem volt az egyik debilnek sem.
Nekem személy szerint eddig ez a kedvenc gyagyás jogi ügyem, még úgy is hogy végül megnyerte azt. Kezdjük ott, hogy annak az ügynek nem lett volna szabad eljutnia bírósági szakaszba, ha az elmebeteg figyeli a határidöket és azt írja meg 2022 Novemberébe az AMS-nek, ahelyet hogy elkezd arcoskodni, hogy akkor menjünk biróságra. Ehelyett mi történt? Elmenetek Linzbe, fél napos bírósági tárgyalásra, ahova berángatták az 1 ével azelőtti ATOS-os főnökét is , hogy elveszítse az elsőfokút. Ami után mehetett másodfokra, ahol aztán a bíróság kimondta 1 ével az ügy indulása utána, hogy elég lett volna a határidökre figyelnie, hivatkoznia. :)
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 27, 2024 00:11:53
x45)
Na gyerünk te duolingoszatír!
Most hogy már a spanyol nyelv az életed egyetlen értelme, hivatalosan is egy szenyor programozó vagy

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

démondémon
(
x2)
Nov 27, 2024 00:13:36
x2)
Még spanyol szenyornak sem mondanám. Láttuk a szigetes parókás produkciót, a fikás sem tudja még eldönteni, hogy ő maga fiú-e vagy lány.
A programozó meg ugye alapból kizárt.
ascites
(
x57)
Nov 27, 2024 00:14:21
x57)
Elnézést, bocsánat mindenkitől.
Hobby snecológusként kérdezném, hogy miről szólt és mi volt pontosan az "Márkos ügy"?
Hobby snecológusként kérdezném, hogy miről szólt és mi volt pontosan az "Márkos ügy"?
Amit a többiek írtak, mind igaz, de nem az volt a Márkos ügy.
Ott az történt, hogy a korcs 2023 februárjától munkát keresett, de nagyon ciki volt a rengeteg 2 hetes munkaviszony, így a hasára csapott és beírta az önéletrajzába, hogy fél évig teljes állásban Márk barátja cégében (ami egy egyéni vállalkozás volt) dolgozott, mint irodavezető, és szépen hamisított magának egy munkaigazolást. Ezt a doksit szétküldte mindenhova és fel is vették vele.
Mivel az alkalmazás és a doksi is kamu volt, amit Márk is lenyilatkozott, megvágták hamis magánokirat felhasználása miatt. Gondolom mivel nem sikerült rábizonyítani nagy nyereséget, csak vétség maradt.
Felfele Bukás
Nov 27, 2024 00:17:02
Na gyerünk te duolingoszatír!
Endre csak korban Senior. Abban sem lesz sokáig 😎
Nov 27, 2024 00:17:02
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 27, 2024 00:25:15
x45)
Amúgy nem azért de mi van ennek az orrában?
Olyan mintha egy orr lyukban lenne 2

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Gyagya
(
x1)
Nov 27, 2024 00:28:31
x1)
Te balfasz ne azzal próbálkozz az AMS ügyintézőnél, hogy anyád 30 évig zugügyvéd volt. Mutass róla képet, hogy ő volt az izraeli miniszterelnök 5 évig. Hátha ez hatásosabb lessz. Szívesen te buzeráns!
Pikturiensz
(
x7)
Nov 27, 2024 00:35:25
x7)
Amúgy az a legfélelmetesebb, hogy olyan szinten mélybe húzta a mentális egészségét az alkoholizmus, hogy a nap végén konkrétan nem tudja felidézni, hogy mit is csinált és hol volt.
Lehet rajta látni, hogy kell idő, mire beugrik neki nagyjából, hogy mi is van, de részletesen fixen nem tudná elmondani a teljes napját. Nap végén lefekszik és egyszerűen nem tudja átgondolni azt a napját, mert nem is emlékszik rá.
A loopolása is valószínűleg ezért történik, mert folyamatosan kiesik neki, hogy egy félórával ezelőtt már beírta fórumra ugyanazt, amin pörög. Gondolom a nyelvtanulása is ebből áll, hogy megtanul 5 szót, aztán 20 perc múlva már arra sem emlékszik, hogy elővette a könyvet.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Lehet rajta látni, hogy kell idő, mire beugrik neki nagyjából, hogy mi is van, de részletesen fixen nem tudná elmondani a teljes napját. Nap végén lefekszik és egyszerűen nem tudja átgondolni azt a napját, mert nem is emlékszik rá.
A loopolása is valószínűleg ezért történik, mert folyamatosan kiesik neki, hogy egy félórával ezelőtt már beírta fórumra ugyanazt, amin pörög. Gondolom a nyelvtanulása is ebből áll, hogy megtanul 5 szót, aztán 20 perc múlva már arra sem emlékszik, hogy elővette a könyvet.
Apmz
(
x1)
Nov 27, 2024 01:03:50
x1)
Újra jelentkezik a ravatalról a sörzombi
Köszönöm az új profilképet
Sokan kérdezik
Nov 27, 2024 01:13:35
Endre, az AMS felé megmagyarázós flokk mikor várható?
Nehogy már szarozni kezdjenek veled, izzítsd be a tiktokgépet és rakd helyre a labancokat.
Nehogy már szarozni kezdjenek veled, izzítsd be a tiktokgépet és rakd helyre a labancokat.
Nov 27, 2024 01:13:35
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 27, 2024 01:15:31
x45)
2006: A nemzet krónikása, hős
2024: Az AMS leghűségesebb csicskája
2024: Az AMS leghűségesebb csicskája
Rútbuzizsidósodika
Nov 27, 2024 02:49:59
Amúgy nem azért de mi van ennek az orrában?
A zsidóknál ez egy alapfelszereltség, beépített gázszűrőnek hívják.
Nov 27, 2024 02:49:59
nemet mondtak
(
x4)
Nov 27, 2024 04:07:38
x4)
Tetszenek ezek a hullafoltok a veknin.
Jó az irány, kezeled, puszi-puszi!
Jó az irány, kezeled, puszi-puszi!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 27, 2024 04:57:30
x3)
Szikrázó szép reggelt mindenkinek.
Felvilágosodnék, ehhez kérek segítséget.
Az esti flokkban endre azt mondta nagyon körmönfontan és magát korrigalva, hogy "jött két levél"
Az egy az IAMS valamicsoda, a másik meg "túl későn lett keresve" ezert visszament, mert bem tudta "átvenni a postán"
Ez mit jelent?
Postán maradóra kap hivatalos leveleket? Honnan tudja, hogy van levele, amit keresni kell? Időnkent bemegy, hogy van- e valami a nevére?
másik
Allítólag az colt az első kérése a bácsinak, higy mutasson számlákat. Amimor endre tovabb meséli a sztorit és azt mondja "mutattam számlákat", szerintem hazudik. Egy gondolatnyi szünetet tart és idiótán hunyorog. Honnan lenne számlája? És miről mutatna számlát? De ha igaz is lenne, amit mondott, adódik a kérdés:
Honnan van számlája? És miről?
Illetve számomra új infó, hogy telefonon is szokta hívni az Ámész, nem csak szimpla napi raport van.
Még annyit, hogy számomra hihető, hogy tényleg beŕendezkedett a Nozstadhilfére, és az újabb egy éves fütyizesre Bécsben. Sörözget, tanulgat. Szarik mindenre.
Ebbe rondított bele az Ámész. Ezt a lófaszt nem látta jönni. Már megvolt a mesterterv az alibire, ami 1-2 hét lett volna es utána titokban leléphetett volna Pécsből.
Angyalpor illatos szép napot mindenkinek!✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Ez mit jelent?
másik
Allítólag az colt az első kérése a bácsinak, higy mutasson számlákat. Amimor endre tovabb meséli a sztorit és azt mondja "mutattam számlákat", szerintem hazudik. Egy gondolatnyi szünetet tart és idiótán hunyorog. Honnan lenne számlája? És miről mutatna számlát? De ha igaz is lenne, amit mondott, adódik a kérdés:
Illetve számomra új infó, hogy telefonon is szokta hívni az Ámész, nem csak szimpla napi raport van.
Még annyit, hogy számomra hihető, hogy tényleg beŕendezkedett a Nozstadhilfére, és az újabb egy éves fütyizesre Bécsben. Sörözget, tanulgat. Szarik mindenre.
Ebbe rondított bele az Ámész. Ezt a lófaszt nem látta jönni. Már megvolt a mesterterv az alibire, ami 1-2 hét lett volna es utána titokban leléphetett volna Pécsből.
Angyalpor illatos szép napot mindenkinek!✌️
Angol Troll
(
x2)
Nov 27, 2024 05:36:38
x2)
Szikrázó szép reggelt mindenkinek.
Ez mit jelent?
másik
Ez mit jelent?
másik
Szerintem (nem biztos hogy igy van) ahova megy raportra oda kuldik ki neki a leveleket vagy a megadott munkas szalora ahova beirata magat.
Szamla ugy erdekes. Ket verziot tudok elkepzelni az egyik hogy mutason szamlakat hogy valoban ott lakik az orszagban es arrol kellet vagy a telefon szamlat kertek ami a telefonhoz kotheto igy tudjak hogy az ove.
Zsibuci
(
x5)
Nov 27, 2024 05:42:08
x5)
Kiss Ernyedt Fasz!
Örülök, hogy kérted írásban az AMS-től a kérvényt, amely szerint a buzeráns segélycsaló patkányságodat bizonyítanod kell. Gratulálni szeretnék.
Most már nem csak elmondta valaki szóban, hanem írásba, sőt parancsba lett adva, hogy a homokos, torz fejű, debil migráns igazolja a segély szükségességét!
És ők annyira bíztak benned, hogy az ügyintézőbácsi rángatta el az A1-hez a csoffadt testedet a gecifoltos, sörrel teli hátizsákodnál fogva.
Csak annyit árulj el nekünk, hogy:
Megfogta a kezed az ügyintéző bácsi a zebrán való átkeléskor?
Ő húzta a sorszámot a telefonszolgáltatónál?
Várakozás közben tényleg elvette a telefonod, mert hangos TikTok videókat néztél?
Igaz, hogy amíg ő határozottan beszélt az A1-es hölggyel/úrral, addig te megszégyenülve álltál mögötte, mint egy behugyozott hülyegyerek?
Legalább 50 ezres halat, vagy egy villogó buzihangszórót vett neked, mielőtt ilyen kegyetlenül letolta az AMS keserű faszát a gyomorsavtól kimart torkodon?
Ha majd (hamarosan :) ) megérkezik az ítélet, fotózd le az Einzelgesprächsnachweis-szal együtt, posztold ki ide, aztán tedd be őket háttérképnek a telefonodra (amíg van), hogy mindig emlékezz arra, hogy te bizony a jogi fasz rossz oldaláról egy pillanatra sem mozdulhatsz el!
Én fogadni mernék, hogy az a pénz, amiből ma még sikerült bebasznod (vajon még holnap is sikerülni fog?), az utolsó segély amit kaptál, mert már az AMS is rájött, hogy az idegesítő, bután hetyetyéző, láthatóan homoszexuális Endre egy közönséges csaló, semmi több.
Az eredeti papírokat pedig mindenképp kereteztesd be, hogy majd a leendő cellád falára is ki lehessen szögelni. A képkeret aljára javaslom a "Legnagyobb balfasz az univerzumban" címet feltüntetni!
Abban pedig biztos lehetsz, hogy a zárka tetoválóművésze a "Pedofil buzi féreg vagyok, üss meg!" és a "Sittes Sándor tulajdona" után az "ostoba balfasz" szöveget fogja felvarrni az ocsmány arcodra.
Gratulálok!
U.i: Ha a sitt helyett az öngyilkosságot választod, közvetítsd élőben!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Örülök, hogy kérted írásban az AMS-től a kérvényt, amely szerint a buzeráns segélycsaló patkányságodat bizonyítanod kell. Gratulálni szeretnék.
Most már nem csak elmondta valaki szóban, hanem írásba, sőt parancsba lett adva, hogy a homokos, torz fejű, debil migráns igazolja a segély szükségességét!
És ők annyira bíztak benned, hogy az ügyintézőbácsi rángatta el az A1-hez a csoffadt testedet a gecifoltos, sörrel teli hátizsákodnál fogva.
Csak annyit árulj el nekünk, hogy:
Megfogta a kezed az ügyintéző bácsi a zebrán való átkeléskor?
Ő húzta a sorszámot a telefonszolgáltatónál?
Várakozás közben tényleg elvette a telefonod, mert hangos TikTok videókat néztél?
Igaz, hogy amíg ő határozottan beszélt az A1-es hölggyel/úrral, addig te megszégyenülve álltál mögötte, mint egy behugyozott hülyegyerek?
Legalább 50 ezres halat, vagy egy villogó buzihangszórót vett neked, mielőtt ilyen kegyetlenül letolta az AMS keserű faszát a gyomorsavtól kimart torkodon?
Ha majd (hamarosan :) ) megérkezik az ítélet, fotózd le az Einzelgesprächsnachweis-szal együtt, posztold ki ide, aztán tedd be őket háttérképnek a telefonodra (amíg van), hogy mindig emlékezz arra, hogy te bizony a jogi fasz rossz oldaláról egy pillanatra sem mozdulhatsz el!
Én fogadni mernék, hogy az a pénz, amiből ma még sikerült bebasznod (vajon még holnap is sikerülni fog?), az utolsó segély amit kaptál, mert már az AMS is rájött, hogy az idegesítő, bután hetyetyéző, láthatóan homoszexuális Endre egy közönséges csaló, semmi több.
Az eredeti papírokat pedig mindenképp kereteztesd be, hogy majd a leendő cellád falára is ki lehessen szögelni. A képkeret aljára javaslom a "Legnagyobb balfasz az univerzumban" címet feltüntetni!
Abban pedig biztos lehetsz, hogy a zárka tetoválóművésze a "Pedofil buzi féreg vagyok, üss meg!" és a "Sittes Sándor tulajdona" után az "ostoba balfasz" szöveget fogja felvarrni az ocsmány arcodra.
Gratulálok!
U.i: Ha a sitt helyett az öngyilkosságot választod, közvetítsd élőben!
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2024 05:46:36
x24)
Mindenki nyugodjon le a picsába!
endre kezeli.
Ír majd egy 600ezres levelet és minden rendben lesz. *pr
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
endre kezeli.
Ír majd egy 600ezres levelet és minden rendben lesz. *pr
Endre priusza
(
x11)
Nov 27, 2024 06:03:52
x11)
Valószínűleg az emberfiók számláit mutatta be, ezzel akarta bizonyítani, hogy bécsi hajléktalan.
halászlé
(
x24)
Nov 27, 2024 06:04:39
x24)
sztem max a telefonról és a szállásról vannak számlái; ezekkel kapcsolatban nyugodtnak tűnt, emiatt nem aggódott.
azzal, hogy nem vette át a levelet, egyértelműen csak az időt húzza. simán lehet, h AMS-es küldemény volt, amiben felszólították arra, amit aztán a revizor kért tőle személyesen.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
azzal, hogy nem vette át a levelet, egyértelműen csak az időt húzza. simán lehet, h AMS-es küldemény volt, amiben felszólították arra, amit aztán a revizor kért tőle személyesen.
tyodika
Nov 27, 2024 06:40:19
Ugyan már, bármelyik bécsi hajléktalan intézhette a nemzetközi segélycsalást egy újszászi ólból.
Nov 27, 2024 06:40:19
D_Dezső
(
x29)
Nov 27, 2024 06:43:47
x29)
Annyira tudtam, hogy már a meló keresésbe is beleszarik. Beleélte már magát, hogy élete végéig kapja a havi 6-700 k-t, abból elpiáázgat a macskaólban aztán "elvan".
De nagyon jó látni, hogy Európában azért vannak országok ahol működnek a hivatalok és nem herdálják a derék osztrák adófizetők pénzét.
Endre, te is úgy érzed, hogy nem feltétlenül nem fogják megvonni a segélyt? :)
A Gyagyás a segély csalásával elérte, hogy Ausztria is lezárul a számára. Kapni fog egy kurva nagy büntetést amit ráterhelnek a számlájára, szóval már ott sem lehet bankszámlája.
De nagyon jó látni, hogy Európában azért vannak országok ahol működnek a hivatalok és nem herdálják a derék osztrák adófizetők pénzét.
A Gyagyás a segély csalásával elérte, hogy Ausztria is lezárul a számára. Kapni fog egy kurva nagy büntetést amit ráterhelnek a számlájára, szóval már ott sem lehet bankszámlája.
MaxPayne
(
x24)
Nov 27, 2024 06:44:49
x24)
Szerintem már csak egyet tehetsz endre.
Kullogj szépen vissza a macskaólba, menj neki anyádnak és nyird ki, hisz tönkretette az életedet, aztán nyisd ki a gázt és gyújtsd magadra a púpszászi putrit. Ezzel bosszút is állsz a második legnagyobb trollodon (sodi az elsö) és még csak el sem kaphatnak, ha már egyszer halott vagy.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kullogj szépen vissza a macskaólba, menj neki anyádnak és nyird ki, hisz tönkretette az életedet, aztán nyisd ki a gázt és gyújtsd magadra a púpszászi putrit. Ezzel bosszút is állsz a második legnagyobb trollodon (sodi az elsö) és még csak el sem kaphatnak, ha már egyszer halott vagy.
linziasztal01
(
x77)
Nov 27, 2024 06:46:53
x77)
Már várom az ólból 0-24-es TikTik sörre koldulós lájvokat:
Nnna gyerekek, egy corgiért megeszem a macskaszart.
Egy leoncicáért neki megyek anyámnak.
koszos
(
x11)
Nov 27, 2024 06:58:24
x11)
itt az ido minnel tobb kutyut kihozni reszletre!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ténfép
(
x5)
Nov 27, 2024 07:01:47
x5)
Ez mit jelent?
Én úgy értettem buzi-fogyatékos hanglejtéséből, hogy az új E-Ámesz hozzáférése jött meg. Ebből én, átlag, nem osztrák-segélycsaló dolgozó paraszt azt veszem le, hogy ez arra jó, akrácsak az ügyfélkapu, ott tudja intézni a zavaros dolgait.
Illetve tudná, ha akarná, mert a másik, postán (? miért ott?) hagyott, személyesen átveendő levélből is az derül ki, hogy próbálja húzni az időt, és a régi jó fogyatékos trükköt veti be, azaz: "nyem tugytam róla, nyem tugytan átvenni, külgyétek még ki ötször, akkor majd talány jövőre átveszi a zsodi, talány".
Azt meg szintén a buzi-fogyatékos makogásából következtetem, hogy emiatt a nem átvett levél miatt hívták be raportra, immár a bácsihoz, mert "lehet, hogy az volt az idézés".

Amúgy nem tudom, hogy csak az emberfiók kitűnő fényviszonyai és a tágas fiókméret teszi-e, de mintha távolodnának egymástól a disznószemek.
Pietr
(
x2)
Nov 27, 2024 07:03:19
x2)
Endre ez a flokk kegyetlen lett. Szánalmat , empátiát akarsz ébreszteni az emberekben? Meg a Tiborban? De hogyan? Felnőtt ember bazdmeg ott sörözik miután fürdés nélkül, fogmosás nélkül befeküdt a szaràba, issza a sört hanyatt fekve mert egy alkoholista szar, folyik minden, csak a nagy vekni lóg ki a paplan alól. Szerintem a világ legszelídebb embere is arra gondol miközben a segélycsalásodon vihorászol, hogy felvesz egy kesztyűt, láncot teker az öklére és addig bombázza a mocskos fehércigány fejed amíg alaktalan fasírt nem lesz belőle. Legalábbis nekem valami hasonló vágyálmaim lettek a vlogodat nézve.
Valaki aki tud németül, nem telefonál be az AMS-nek, hogy a tegnap vendégül látott Kiss Endre Pedofil Farkas egész nap azon nevetgélt az interneten, hogy szándékosan nem érti mit kérnek tőle és hogy így kíván szabadulni a hurokból?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Valaki aki tud németül, nem telefonál be az AMS-nek, hogy a tegnap vendégül látott Kiss Endre Pedofil Farkas egész nap azon nevetgélt az interneten, hogy szándékosan nem érti mit kérnek tőle és hogy így kíván szabadulni a hurokból?
Angol Troll
(
x2)
Nov 27, 2024 07:09:45
x2)
Ha tenyleg segelycsa lesz akkor eleg valoszinu hogy vissza is kerik amit eddig foloslegesen sorikere koltot osszeget.
Ami azt jelenti hogy mar nem csak a nemetben van behajtas ellene hanem labancoknal is plusz gondolom a svajci hitel se lesz kifizetve egy hamar, plusz az aru hitelek. Igy nem sok helyre fog tudni menekulni eloluk foleg hogy mar elerte szerintem azt a oszeg hatart ami folott mar bunkcselekmeny mert vegulis millios karu csalas tortenkik eppen.
Ami a leheto legjobb kifejlet az hogy borton lesz a vege ugy hogy kezdodik a Prison break evad.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ami azt jelenti hogy mar nem csak a nemetben van behajtas ellene hanem labancoknal is plusz gondolom a svajci hitel se lesz kifizetve egy hamar, plusz az aru hitelek. Igy nem sok helyre fog tudni menekulni eloluk foleg hogy mar elerte szerintem azt a oszeg hatart ami folott mar bunkcselekmeny mert vegulis millios karu csalas tortenkik eppen.
D_Dezső
(
x29)
Nov 27, 2024 07:11:05
x29)
Kezd már amúgy ilyen jó tipikus alkoholista kelt tészta feje lenni.
Amúgy tényleg nem maradt más Gyagyás mindennap 8 óra párbaj tiktokon. Csinálod a kihívásokat.
A sör spanyolban sem terem a fán, hahó!
Amúgy tényleg nem maradt más Gyagyás mindennap 8 óra párbaj tiktokon. Csinálod a kihívásokat.
A sör spanyolban sem terem a fán, hahó!
tyodika
Nov 27, 2024 07:16:21
Nem érted.
Nov 27, 2024 07:16:21
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 27, 2024 07:22:03
x3)
Kösz a választ!
Hasonló jött le nekem is.
A sztori végét még tollban tartja endrénk. Kis szerencsével megy az új digitális ámész fiókba az kervény, aztán hetyetyézhet.
A "másik levélről" én is azt értettem, hogy "későn lett keresve" és emiatt visszaküldték, így "nem tudta átvenni".
Mostmar ilyen piti dolgai nem lehetnek, megy minden a felhőbe aztán kész.
Nem tudja a vegtelenségig húzni, hogy eljusson a telefonszámla az ámeszhez.
(Azert rafkós a stoki. Azt mondta, a bacsi felírta neki, higy mit kell kikernie az A1-től. Hogy erte el, higy az ügyintéző ne értse, higy mit akar? Ha leírtak neki egy papírra azt a binyolult nemet szót, akkor mit nem ertett az ügyintéző?
Hogy csinálta?
Nyílván ez nem oszt-szoroz semmit, pusztan erdekel.)
nabejj
(
x3)
Nov 27, 2024 07:38:31
x3)
Már várom az ólból 0-24-es TikTik sörre koldulós lájvokat:
Ezzel amúgy a napi söradagját fedezhetné, de szerencsére fáradt stoki astoki, 1 óra lájv után menne pihenni, meg filmet nézni. Ebben eddig lehetett eljutni.
Linszben is beígérte a 24 órás lájfszokat a csatornatörlés után, láttuk mi lett belőle. Akaratgyenge szhaaar
banshee
(
x24)
Nov 27, 2024 07:43:08
x24)
Trollz, ki mit tippel, mikor jön a menetrend szerinti "Én meghaltam" ravatal-flokk?
a.) 3 napon belül
b.) jövő vasárnapig
c.) karácsonyig
d.) év végéig
a.) 3 napon belül
b.) jövő vasárnapig
c.) karácsonyig
d.) év végéig
Tyodika
Nov 27, 2024 07:45:50
Visszaíjtyam az AMS-nek.
Sehr geehrte Büro!
Alles ist ein Prozess!
Mit freundlichen Grüßen:
KCF
Sehr geehrte Büro!
Alles ist ein Prozess!
Mit freundlichen Grüßen:
KCF
Nov 27, 2024 07:45:50
Hafré
(
x9)
Nov 27, 2024 07:46:46
x9)
Tenyleg endre, a héten még nem is vonultál vissza.
lépek ki mert hülyék vagytok
D_Dezső
(
x29)
Nov 27, 2024 07:47:59
x29)
Nektem is anyátoknak kell elmondani, hogy ha valamit nem értetek meg idegen nyelven akkor kérjétek írásban?
:)
linziasztal01
(
x77)
Nov 27, 2024 07:51:06
x77)
Újszász az új Páty!
kripli figyelő
(
x12)
Nov 27, 2024 07:53:46
x12)
De röhögnék amikor ma bemegy közölni hogy írásban kéri a parancsot,és ott helyben kinyomtatnák neki és aláíratnák vele.
banshee
(
x24)
Nov 27, 2024 07:57:45
x24)
De röhögnék amikor ma bemegy közölni hogy írásban kéri a parancsot,és ott helyben kinyomtatnák neki és aláíratnák vele.
linziasztal01
(
x77)
Nov 27, 2024 08:00:17
x77)
Tesz rá egy iTaget. Kis i-vel, mert ugye apple termék.
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 27, 2024 08:13:44
x12)
Igen, ez az eAMS-Konto lesz. Gondolom itt is eljátszotta azt a faszkodást, mint az ID Austria-val, hogy ez is az S22-höz volt kötve, amit elloptak, ezért nem tudja nézegetni a leveleit és teendőit.
Csak aztán gyorsan rákoppintottak Fifi kutya orrára, hogy ne gyagyáskodjon, kapott gyorsan egy újat, úgyhogy már nincs hetyetye.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 27, 2024 08:14:02
x7)
Újszász az új Páty!
Itt is lesz remélem összefoglaló az örökösödési háborúról! Kedvenc sodipédia cikkem a pátyi.
Kendra
(
x2)
Nov 27, 2024 08:29:41
x2)
A púpszászi Pàty Spenszer....
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 27, 2024 08:31:18
x3)
[u]Disszociatív identitászavar[u]: Az agy úgy reagál egy súlyos traumára, hogy amikor valami olyasmit tapasztal amit nehéz elfogadnia, [b]alternatív személyiségeket[b] hoz létre. (Wikipédia szerint: Gyermekkorban kezdődhet, a kórelőzményben gyakran szerepel kisgyermekkori súlyos traumatizáló (lelki sebző) élmény, [b]családi, szexuális[b] vagy egyéb [b]visszaélés[b]. Olyan hatalmas traumák idézik elő, amelyeket a személy, aki a szörnyűségeket átélte, nem tud feldolgozni, sem pedig elfogadni. Lehet ez családon belüli bántalmazás, nemi erőszak, erőszakkal való fenyítés. Ez akár megfelelhet egy bizonyos „idegösszeomlásnak” is. Egy ilyen nagymértékű lelki sokk után az illető [b]tudat alatt létrehoz egy olyan világot, amelyet elfogad[b], és ami nem emlékezteti az előtte történtekre. Elmenekül, és ezzel létrehoz egy másik személyiséget, ami teljesen megváltozik. Emellett megmarad a régi énje is, de hol az egyik, hol a másik kerül a felszínre. Átlagosan 10 éves kor előtt alakul ki, fő veszélyei: öngyilkosság, kábítószerhasználat, alkoholizmus. Tünetei: szorongás, személyiséghasadás, kedélybetegség, idegroham, fóbiák, étkezési gondok, poszttraumás stressz, szomatikus testi bajok, erős szétszórtság. Különböző panaszok különböző időkben. [b]Belső társalgás a váltakozó személyiségek közt[b].
Minden O és K
nmthrwwy420
(
x12)
Nov 27, 2024 08:33:12
x12)
Endre adok én is Golda-szintű jogi tanácsot.
Menj be ma az AMS-hez és kérd meg őket, hogy ne gonoszkodjanak már veled. Legyenek egyszer emberek.
Az A1-nél pedig kiabáld, hogy tyeknikai eszköszömhöz nem nyúlsz!!
Ki az az Endre bácsi?
Menj be ma az AMS-hez és kérd meg őket, hogy ne gonoszkodjanak már veled. Legyenek egyszer emberek.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 27, 2024 08:33:34
x8)
Nincs azzal semmi baj, ha az AMS olyan iratot kér, amiről az ütyfélnek fogalma sincs. Olyankor a normális ütyfél megkéri az ügyintézőgecit, hogy legyen kedves egy post-itra leírni a dokumentum nevét, nehogy elfelejtse. Aztán ezt a post-itet odaadja az A1-es ügyintézőgecinek, aki mosolyogva kinyomtatja, amit kell.
Na de az Endre!
Ő leflokkolja ezt a megrázó történetet. Megpróbálja csicskáztatni az A1-es ügyintézőgecit, hogy telefonáljon az AMS-nek, aki elküldi a faszba. Majd az AMS-nél előadja 42 évesen, hogy az anyukája Gémeskútországban 30 évig ütyféd volt.
Németes troll írhatna az AMS-nek, hogy Endre ügyintézőjének utalják ki a veszélyességi pótlékot.
Na de az Endre!
Ő leflokkolja ezt a megrázó történetet. Megpróbálja csicskáztatni az A1-es ügyintézőgecit, hogy telefonáljon az AMS-nek, aki elküldi a faszba. Majd az AMS-nél előadja 42 évesen, hogy az anyukája Gémeskútországban 30 évig ütyféd volt.
Németes troll írhatna az AMS-nek, hogy Endre ügyintézőjének utalják ki a veszélyességi pótlékot.
Kendra
(
x2)
Nov 27, 2024 08:41:20
x2)
Végül is Stoki teljesült egy régi álmod ha úgy vesszük. Tudod házibarát szerettél volna lenni régen szexnagyinál meg a többi retard barátodnál. Most meg házibarát vagy a fiókszálláson. A zoknifiókban mint Doby. 😂
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 27, 2024 08:46:32
x8)
Stokibuzi a labanc hivatalt hintàztatni nen valami okos dolog. De te csinàld csak,had röhögjünk:-D
Sztem kamat+bünti=50k ez hàny nap az anàltàgitóban?
Sztem kamat+bünti=50k ez hàny nap az anàltàgitóban?
Ténfép
(
x5)
Nov 27, 2024 08:47:08
x5)
Nektem is anyátoknak kell elmondani, hogy ha valamit nem értetek meg idegen nyelven akkor kérjétek írásban?
Konkrétan ezt nekem még nem mondta, viszont 42 éves őszfasz létemre én is rendszeresen szoktam fenyegetőzni anutámmal...
Zsodrák bazmeg, hogy lehetsz ilyen szánalmas őszfasz gyernőtt élősködő balfasz?
Igazmondó Juhász
(
x2)
Nov 27, 2024 08:48:32
x2)
TAOT
Olvasom a tegnapi összefoglalót, remek a műsor. Viszont nem értem, miért a fikással hozatják be a Einzelgesprächsnachweis-t, ezt hivatalból az AMS és az A1 miért nem tudja lerendezni?
Ennyi eszük lehetne az AMS-nél, hogy tuti bekavar ez a fasz. Meg erre miért kellett ennyi időt várni? Ennyire leszarja az AMS is, hogy lopják a pénzét? A több oldalas troll beadvány után már hivatalból el kellett volna ezt rendelni, ma már mindenki könnyen nyomon követhető.
Olvasom a tegnapi összefoglalót, remek a műsor. Viszont nem értem, miért a fikással hozatják be a Einzelgesprächsnachweis-t, ezt hivatalból az AMS és az A1 miért nem tudja lerendezni?
Ennyi eszük lehetne az AMS-nél, hogy tuti bekavar ez a fasz. Meg erre miért kellett ennyi időt várni? Ennyire leszarja az AMS is, hogy lopják a pénzét? A több oldalas troll beadvány után már hivatalból el kellett volna ezt rendelni, ma már mindenki könnyen nyomon követhető.
baby shark
Nov 27, 2024 08:50:44
Én sem. Itt nálunk nem fizetsz be egy számlát, másnap jön a végrehajtó (tudom, ez túlzás, de érzékelteti a különbségeket).
Nov 27, 2024 08:50:44
herr_schwechater
(
x8)
Nov 27, 2024 08:51:00
x8)
Endre adok én is Golda-szintű jogi tanácsot.
valóban, a helyzet ennyire egyszerű, csak közölni kell velük:
"Nekem a becsületemet basztad szét!"
banshee
(
x24)
Nov 27, 2024 08:51:20
x24)
TAOT
Endi Vajna
(
x11)
Nov 27, 2024 08:51:39
x11)
Látod látod Endre a faszerdő magvai mindig beérnek.
Kezdj el AMS-nél rikácsolni, hogy "trollen trollen!!".
Az a bíróságon is bejött!
Igazmondó Juhász
(
x2)
Nov 27, 2024 08:53:28
x2)
Nagyon remélem hogy igaza van trolléga.
tyodika
Nov 27, 2024 08:55:52
Látod látod Endre a faszerdő magvai mindig beérnek.
Nye nye ety moty nye. Épp ájemesz bácsi ordít velem és még shörtöt sem tudok inni. fhaszom.
Nov 27, 2024 08:55:52
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 27, 2024 08:56:33
x17)
TAOT
Ezt én sem.De amikor küldték a levelet hogy az asszony jogosulatlanul vett fel au Ögktol meg az Amstol lovet azt le tudták játszani.Barmok.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 27, 2024 08:56:53
x5)
A flokk tartalmából:
Endre életcélja, napi 5 spanyol szó megtanulására redukálódott, de ez sem megy.
Az oszt igen!
Endre életcélja, napi 5 spanyol szó megtanulására redukálódott, de ez sem megy.
Az oszt igen!
Hát de neki alkalmazkodási BÖKKENŐJE van vagy micsoda! :D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 27, 2024 08:57:37
x5)
Vajon mi az utolso veszforgatokonyv azzal a maradek 400k Birtner penzel?
Mi lenne, kiszedi a pénzt az eToro-ból, vagy eladja az egyik medencés irodáját.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 27, 2024 08:59:49
x5)
Pedofil van olyan, hogy a szobatársad hangos fingjára ébredsz az éjszaka közepén? :)
Én aludtam már ilyen emberfiókban külföldön. A fingás az egy dolog ... de a LÁBSZAG!
broni-generátor
Nov 27, 2024 09:01:42
LÁBSZAG!
ÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓARGHHHHHHHHHHH
Nov 27, 2024 09:01:42
Kakaspina
(
x24)
Nov 27, 2024 09:05:17
x24)
Na. Utolértem magam másfél nap után. Úgy tűnik Gyagya, hogy a Mikulás nem segélyt fog hozni idén, hanem kartondobozos önkormányzati temetést.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Nov 27, 2024 09:05:49
x1)
A tegnapi nap összefoglalója, rövid, tömör, lényegre törő. Rendkívüli módon kifejezi az aktuális állapotát a gyagyásnak.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Kendra
(
x2)
Nov 27, 2024 09:06:06
x2)
Blaha évadot szeretnék karácsonyra a fa alà. A meleg kandalló mellől nagyképernyős TV-n nézni. Kinn meg hóesés és süvítő szél a csatornán ezer jégcsappal. Cozy lenne. Ugye Endre?
halottpiton
(
x3)
Nov 27, 2024 09:06:27
x3)
És akkor milyen bukéja lehet a helynek, amikor a korcs behány a szoba közepére?
Mert összehány az mindent. Ez THÉNY!
Talán van benne annyi lélekjelenlét, hogy kimenjen a wcre, de akkor is fixen összehányja a ruháit is, amivel utána visszafekszik az ágyába.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 27, 2024 09:08:43
x5)
Egyébként szerintem nem az A1-es ügyintéző volt hülye, hanem a gyagyás fasz volt túl részeg ahhoz, hogy elmagyarázza mit szeretne.
www.info-telekomrechnung.at/haeufige-fragen/was-ist-ein-einzelgespraechsnachweis/
Tök egyértelműen leírják, hogy mi ez, bármelyik 8 általánost végzett migri ki tudja keresni.
Balfasz retardált endre aendre.
Na tejhabosítás, csá.
www.info-telekomrechnung.at/haeufige-fragen/was-ist-ein-einzelgespraechsnachweis/
Tök egyértelműen leírják, hogy mi ez, bármelyik 8 általánost végzett migri ki tudja keresni.
Balfasz retardált endre aendre.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 27, 2024 09:08:49
x5)
Chatgpt ezt mondta. Kérdés hogy a faszért nem elég komolyak a bizonyítékok?
Ausztriában, ha valaki munkanélküli segélycsalást követ el, a szabályok szigorúan büntetik az ilyen cselekményeket. A munkanélküli segély szabályozásáért az AMS (Arbeitsmarktservice), vagyis a Munkaügyi Szolgálat felelős.
Amennyiben csalás gyanúja merül fel, például valaki valótlan adatokat szolgáltat, vagy eltitkolja a tényleges foglalkoztatottságát, az AMS kivizsgálást indít. A segélyek kifizetését általában már a vizsgálat ideje alatt felfüggeszthetik, ha komoly bizonyítékok állnak rendelkezésre a szabálytalanságra. A felfüggesztés általában átmeneti, amíg az AMS be nem fejezi a vizsgálatot.
A munkanélküli segélycsalás következményei súlyosak lehetnek, beleértve:
A segély visszafizetését.
Pénzbírságot.
Súlyosabb esetben akár büntetőeljárást is.
Fontos tudni, hogy az AMS a csalást bejelentők védelmében is felléphet, de a felfüggesztés és a következmények mindig a konkrét eset és a vizsgálat eredményei alapján dőlnek el.
Ausztriában, ha valaki munkanélküli segélycsalást követ el, a szabályok szigorúan büntetik az ilyen cselekményeket. A munkanélküli segély szabályozásáért az AMS (Arbeitsmarktservice), vagyis a Munkaügyi Szolgálat felelős.
Amennyiben csalás gyanúja merül fel, például valaki valótlan adatokat szolgáltat, vagy eltitkolja a tényleges foglalkoztatottságát, az AMS kivizsgálást indít. A segélyek kifizetését általában már a vizsgálat ideje alatt felfüggeszthetik, ha komoly bizonyítékok állnak rendelkezésre a szabálytalanságra. A felfüggesztés általában átmeneti, amíg az AMS be nem fejezi a vizsgálatot.
A munkanélküli segélycsalás következményei súlyosak lehetnek, beleértve:
A segély visszafizetését.
Pénzbírságot.
Súlyosabb esetben akár büntetőeljárást is.
Fontos tudni, hogy az AMS a csalást bejelentők védelmében is felléphet, de a felfüggesztés és a következmények mindig a konkrét eset és a vizsgálat eredményei alapján dőlnek el.
A helyzet megoldása
(
x45)
Nov 27, 2024 09:14:13
x45)
Breaking:
Golda Meir is részt vett a közmeghallgatáson, ám ahogy telt az idő, úgy görbült le az ő p.szája is, vajon miért?

Golda Meir is részt vett a közmeghallgatáson, ám ahogy telt az idő, úgy görbült le az ő p.szája is, vajon miért?

Jozsii Busák
(
x5)
Nov 27, 2024 09:16:39
x5)
Breaking:
Itt már azon gondolkozik hogyan szabaduljon meg homoszexuális pedofil fiától. Kezeled,gyagyás? Golda Meir is részt vett a közmeghallgatáson, ám ahogy telt az idő, úgy görbült le az ő p.szája is, vajon miért?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 27, 2024 09:17:40
x17)
Breaking:
Elég szarul néz ki a vén kurva.Csak nem szégyelli magát?
daniel83w2
Nov 27, 2024 09:19:48
Amikor egy kép többet mondd ezer szónál.

Nov 27, 2024 09:19:48
Goldafinger
Nov 27, 2024 09:21:20
Annyira tudtam, hogy már a meló keresésbe is beleszarik. Beleélte már magát, hogy élete végéig kapja a havi 6-700 k-t, abból elpiáázgat a macskaólban aztán "elvan".
Szerintem nem tévedett. Élete végéig fogja kapni:D
Nov 27, 2024 09:21:20
banshee
(
x24)
Nov 27, 2024 09:21:42
x24)
Endre! Az AMS szopatás, Golda hogy meghallgatta a púpszászi viselt dolgaid...a baj nem jár egyedül.
Poop in the loop
(
x2)
Nov 27, 2024 09:22:55
x2)
Gyagyás, az hogy van hogy a 94 éves amerikai színész sokkal jobb kondiban van és jobban néz ki mint te 42 évesen?
Szarból vagy, vagy mi van veled?

Endi Vajna
(
x11)
Nov 27, 2024 09:25:14
x11)
Breaking:
Endre ahogy nézem nem lesz hova haza patkánykodni :D
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Nov 27, 2024 09:25:31
x5)
endre, a hód kurva anyád üzeni, hogy pénteken már ne indulj vissza a putriba, mert nem fog beengedni. jóból!
Na tejhabosítás, csá.
Eazy
(
x11)
Nov 27, 2024 09:25:45
x11)
Gyagyás, az hogy van hogy a 94 éves amerikai színész sokkal jobb kondiban van és jobban néz ki mint te 42 évesen?
Istenkáromlás még a gondolat is, hogy összehasonlítsam őket. :D
Galla Miklós
Nov 27, 2024 09:26:56
Nem érted.
Nem lesz prison break,
mert ízlenek a prison brék!
Nov 27, 2024 09:26:56
Ténfép
(
x5)
Nov 27, 2024 09:30:59
x5)
Endre, írd már be gyorsan az Újszász fb csoportba, hogy 42 éves létedre 15 évesek körül sündörögni teljesen rendben van! Oké?
Írd hozzá azt is, hogy "tyex kiszárva, piszoony XDDDD", aztán csatolt mellé a lógófaszos képeidet, tudsz miből válogatni.
Igyunk egy sörtöt, he
Írd hozzá azt is, hogy "tyex kiszárva, piszoony XDDDD", aztán csatolt mellé a lógófaszos képeidet, tudsz miből válogatni.
Vaják
(
x6)
Nov 27, 2024 09:32:42
x6)
Közben pótoltam a tegnapi flokkokat:
1.: old.bitchute.com/video/SDvUohPzFIL4/
2.: old.bitchute.com/video/GD4YoSOmf4dH/
1.: old.bitchute.com/video/SDvUohPzFIL4/
2.: old.bitchute.com/video/GD4YoSOmf4dH/
gobesug
(
x30)
Nov 27, 2024 09:33:50
x30)
www.facebook.com/ujszaszmuvhaz/posts/pfbid0YdS3Zvs9a517CXzcyb7Gzq8DjLJKLmdrFyFDpquBNR6m6of2T9wHm5SQQaHfbuo9l
Robusztus
Nov 27, 2024 09:36:50
Endre, végre itt a Végjáték!
Közel 20 év után végre elkapnak! Annyi embernek ártottál, tetted tönkre az életét, a trollokat napi munkára kényszeríted, de ennek lassan vége.
Míg mi a bukásodra fogunk inni, addig te összevarrt picsalyukkal és erős gyomorideggel fogsz várni az ítéletekre.
Jövő héten
Buzi Sodi a Sodi
Közel 20 év után végre elkapnak! Annyi embernek ártottál, tetted tönkre az életét, a trollokat napi munkára kényszeríted, de ennek lassan vége.
Míg mi a bukásodra fogunk inni, addig te összevarrt picsalyukkal és erős gyomorideggel fogsz várni az ítéletekre.
Jövő héten
Nov 27, 2024 09:36:50
Bubuka
(
x13)
Nov 27, 2024 09:38:34
x13)
Anyád jól összehúzta magát, lehet látni a körülötte ülők megvetését a szemükben. Leszedte már azt a rengeteg plakátot?
buniBanki
(
x2)
Nov 27, 2024 09:38:59
x2)
Volt ma már tiktok megosztás? Nem lehet, hogy a szívecske feladta éjszaka?
Endre egy pedofil!
Bubuka
(
x13)
Nov 27, 2024 09:39:10
x13)
Ezekben a pillanatokban lehet hogy pont faszrahúzás történik Bécs, Ausztria környékén.
baby shark
Nov 27, 2024 09:39:11
Nov 27, 2024 09:39:11
linziasztal01
(
x77)
Nov 27, 2024 09:40:02
x77)
Mondd a bácsinak, hogy a nevedet sem tudod leírni, tegyél egy X-et, mint Döblingben.
banshee
(
x24)
Nov 27, 2024 09:40:08
x24)
Hogy nézi mindenki a lehajtott fejű Goldát...

gobesug
(
x30)
Nov 27, 2024 09:41:56
x30)
Robusztus
Nov 27, 2024 09:42:53
Volt ma már tiktok megosztás? Nem lehet, hogy a szívecske feladta éjszaka?
Sajnos volt. Egy kép, amin Mészáros kérdezi a Jézuskát, hogy mit vegyen neki.
Nov 27, 2024 09:42:53
Titkos Troll Tanács
Nov 27, 2024 09:43:02
Szervezetünk egyik leghatékonyabb ügynöke is jelen volt a lakossági fórumon.
Jelenleg ő a sodi egyik legkeményebb trollja, a hitelesség kedvéért megjátszotta, hogy szégyent érez a vele felszínes kapcsolatban álló a sodi miatt.
(Egyébként háttértevékenységként zavart kelt: ugyan pénzt ad uzsorakamatra a sodinak, egy penészes sufnit is biztosít neki, viszont hosszú távon rossz, téves jogi tanácsokkal látja el, illetve villával szurkálja.)
Jelenleg ő a sodi egyik legkeményebb trollja, a hitelesség kedvéért megjátszotta, hogy szégyent érez a vele felszínes kapcsolatban álló a sodi miatt.
(Egyébként háttértevékenységként zavart kelt: ugyan pénzt ad uzsorakamatra a sodinak, egy penészes sufnit is biztosít neki, viszont hosszú távon rossz, téves jogi tanácsokkal látja el, illetve villával szurkálja.)
Nov 27, 2024 09:43:02
banshee
(
x24)
Nov 27, 2024 09:43:34
x24)
Endre, azért viselkedsz Púpszászon úgy, ahogy, hogy ilyen helyzetbe hozd a köpedék kurva anyádat, aki rendőrökkel vitette el mellőled a szerelmedet?
daniel83w2
Nov 27, 2024 09:45:37
Szégyelld is magad te vén kurva!

Nov 27, 2024 09:45:37
baby shark
Nov 27, 2024 09:46:05
A csoportban a fő téma a környékbeli drogosok-drogárusok, nem lenne meglepő, ha erről lett volna szó.
Nov 27, 2024 09:46:05
Kakaspina
(
x24)
Nov 27, 2024 09:47:52
x24)
De jó látni a vén zsidó kurvát megalázva.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 27, 2024 09:48:02
x17)
Szégyelld is magad te vén kurva!
Kiről lehetett szó.
sírógörcs
(
x4)
Nov 27, 2024 09:49:41
x4)
Azért, ha valaki azt mondja nekem, hogy A dunántúlról az Újszászi közgyűlést fogom álló fasszal várni, azt lehet kinevetem régebben ....
Ez is a te hibád Sneci!
Ez is a te hibád Sneci!
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 27, 2024 09:49:47
x8)
Endre!!!
Azért nem írsz, mert tudod, hogy az AMS-től kapott gyomrost nem tudod kihetyetyézni az itteni haveroknak. Ezt jó látni.
Heki a traki
Azért nem írsz, mert tudod, hogy az AMS-től kapott gyomrost nem tudod kihetyetyézni az itteni haveroknak. Ezt jó látni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 27, 2024 09:49:57
x17)
Zsenialis szinesz a csóka.A fia is jó azzal a karakteres nézésével.
linziasztal01
(
x77)
Nov 27, 2024 09:51:06
x77)
Endre, a bácsi ma is ott van az Ámesz irodában?:)
Nem fog leszállni rólad, piszony! Megharcoltál érte a szemtelenségeddel!
A "hattyámá'" ide kevés lesz!
Nem fog leszállni rólad, piszony! Megharcoltál érte a szemtelenségeddel!
A "hattyámá'" ide kevés lesz!
153 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

? Barátnőm kérdezi xD
🤣🤣