Szerintem tudja, hogy 1. semmilyen jogalapja nincs visszakérni semmit, 2. ha lenne is, annyira trehány, hogy nincsenek meg a bizonyítékai (WU utalási cetlik stb.), 3. nincs pénze illetékre.
Minden pénzzel kapcsolatban elloopolta kismilliószor, hogy az nem kölcsön, hanem befektetés, ami vagy megtérül, vagy nem. Kölcsönről soha nem volt szó, csak Tisztességes Zolival, aki fizetett is. A gyagyás utólag értékelte csak át, mikor Márk már nem haverkodott vele. Márk egy sokkal dörzsöltebb fazon, mint a gyagyás, és Zolin keresztül (és egyéb vonalakon is) lehet olyan ügyvéd ismerőse, aki kioktatta, mit kell csinálnia.
Ráadásul a fikás szinte biztosan lebegtette egy ideig azt, hogy Márk esetleges hamis tanúzásáért (a döblingi ügyben) elengedhet a „tartozásból” valamennyit, vagyis addig halogatta az egészet, amíg már nincs az illetékre sem pénze.
A jelszómegosztások felfüggesztését akarják most a streaming szolgáltatók, nem biztos, hogy sokáig fognak még osztozkodni.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
A Medve, aki szopni járt ide
teljesen normális dolog. a pedofilmentegetőket a történelem hajnala óta általános megvetés övezi.
soha többé ne írj ide, a pároddal együtt takarodjatok el az internetről a berregő faszodra, és ne pénzeljetek alkoholista, adó- és segélycsaló pedofilokat. rögtön nem lesz max 5 utálótok.
ilyen nagyon egyszerű ez!
vérdíj target nr. 1
Endre ezzel valójában csak arra akart burkoltan utalni, hogy számára, mint zsidószármazású, munkanélküli számára, minden nap szombat.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jozsii Busák
adj egyet te és küldök rá egy "hello world-ot"
off-topik: elindítottam egy 4 órás nyomtatást, 9-kor ticcsen inditok egy raffle-t és meg lehet nyerni. semmibe nem kerül nektek.
#50euro + kamatok
Jozsii Busák
Persze! XDDD
Vegyél fel skypeon, kamerán tudunk beszélni, majd jókat röhögünk azon a barom snecin! Ugye nem zavar, ha közben megfürdök? Hetero pasik között ez nem gond.
Nem túl sikerült nyomat az a játékpénz, ennél már 10éve a hobbinyomtatók is szebb kört nyomtattak..a másik "coin" az jobban sikerült...
viszont én óvakodnék az ujjlenyomatomat ekkorában kitenni egy trollfórumra, *szerintem* légy óvatosabb itt.
Nem feltétlen azért, mert a retardok majd nagyerejűnyomozásokat indítanak, de azért jobb, ha a trollok minél kevésbé publikusak..
Ez a medveretard is ezért ostoba még rádásul, nem csak azért, mert dobott a gyagyának valami aprót, hanem mert még utánna nekiáll a kéknickkel(!) pampogni itt.
Btw, én ezért sem szeretem, ez a "macskaól már az internetes blaha" narratívát, mert többekközött legitimálja ezt is,..
.. ha "már a blahán van", akkor "vége", már csak szórakozni kell rajta és 2ft-osokkal dobálni.
Holott ez egyáltlaán nincs így, még csak a csapba hugyozik egy ~~fűtött helyen, és nem a 2fokos kövön egy kartonra maga alá.
Márpedig sokan megfogadtuk itt, addig nem állunk le, amígnem ez lesz számára a napi realitás.
Holott ez egyáltlaán nincs így, még csak a csapba hugyozik egy ~~fűtött helyen, és nem a 2fokos kövön egy kartonra maga alá.
Márpedig sokan megfogadtuk itt, addig nem állunk le, amígnem ez lesz számára a napi realitás.szivembol szoltal
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
10p-s gyors összetákolt valami a coin. Lehetne jobb de egynek elmegy.
Az identitásomat meg már a quake 1v1- környékén felfedtem itt a fórumon. Szóval ha annyira retardáltak hogy nyomozni kell akkor gratu hozzá.
#50euro + kamatok
Oszi egy győri punk, neki nincs mit vesztenie, ezért is tolja így.
A "nincs mit veszíteni" nálam egy félregondolt narratíva, emlékezz mi történt a "névvel arccal" beleugró "önjelölt luxustroll" csapattal, ..hivatalosan már mind ki van tiltva innen is.
Az ujjlenyomat még a névlakcímszigszámnál is forróbb pite manapság, nem fogok hosszas fejtegetésekbe itt miért,
+tudom kicsoda Oszi, figyelmeztetésem jószándékkal tettem.
Márpedig sokan megfogadtuk itt, addig nem állunk le, amígnem ez lesz számára a napi realitás.
Szerintem ez Blahás elképzelés ebbe a formájába, igy 2 ok miatt se fog soha megvalósulni.
1 A Korcs soha nem fog túlélni 2 napnál többet a flaszteron, ugy ahogy szeretnénk, télen a 2 az inkább 1 nap.
2 Nézd meg a Tibit és Judkát, mint a korcs közelébe lévő valódi csövesek. Évek óta igazi csövesek, a fűtőt szállásukat mégis mindig megoldják, hogy ne a kövön egy kartonon keljen élniük.
Ezek után ne legyen kétségünk, ha úgy is alakul a korcs a maga gátlástalanságával megfogja azt oldani, hogy a hideg kövek helyet, legalább egy meleg hajléktalan szálon meghúzza magát. Erre max akkor nem kerül sor majd, ha annyira elissza az agyát, hogy már normálisan kommunikálni se tud. Ebbe az irányba tart, lásd most már főleg csak loopokba tud beszélni, de azért ez még jóval odébb van igy is . Vagy ha kap egy szép kis szélütést amitől egy nyáladzó zombi lesz belőle aki csak ül és bambul maga elé.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
a punkot kikérem magamnak, a második fele meg, ha nem csinálok olyat nem tudok mit veszíteni.
#50euro + kamatok
Természetes, hogy nem fog megvalósulni, ahogy az sem, hogy börtönbe kerül. A számára legrosszabb narratíva az, ha a tiborékhoz hasonlóan hajléktalanná válik, és vagy szállókon, vagy őt ideiglenesen befogadó trash retardoknál húzza meg magát.
Az "önjelölt luxustrollok" azért lettek kibannolva, mert faszkalapok voltak/lettek, nem azért mert vállalták a nevüket, arcukat. Volt olyan troll, aki nevet és lakcímet is adott bármikor a retardoknak, akik a névtelen trollkodásra panaszkodtak, mégsem vált retarddá soha.
Ettől függetlenül egyébként egyetértek veled.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Na jólvan, már a segédbuzi is hűen tükrözi Endre szintjét, ebben eddig lehetett eljutni...
Ebben az elméletben több hiba is van. Egyrészt a Tranyóéknak vannak valódi felszopóik, akik befogadják őket. Púposnak nincsen csak trollja. De ezt ugye ő nem gondolja MÉG így. Senki nem fogja befogadni, ha nincs vele a tranyó. Még a Gammer cickány sem. Másfelől a hajeszszállóra ittasan nem engedik be, és ott bent nem is ihat. Ezt ő már bukta. Valamint, ott első nap meglincselnék a loopolásért, és a nyafogásért.
Vágyvezérelve mondom, hátha a böri még összejön. Ott is max fél napig lenne életben, és aztán vége van.
Szerintem a Juliusi megverése óta nem igen mer máshova menni sőrért vagy vásárolni ezen a 2 üzleten kívül. Ugye ezek vannak hozzá a legközelebb ahova akár kisebb, mellékutcákba is eljuthat a fő út helyett, reménykedve hogy nem találkozik senkivel se közbe. Ráadásul lehet mindkét hely korán nyit is és a dohánybolt talán későn is zár, igy ilyen szempontból is tökéletes lehet neki mind a 2 hely. Persze ezekért cserébe, súlyos felárat is fizet valószínűleg, de hát, hol nem szarja ezt ö le, amig megkapja a sört.
Ezek után mondjuk egy tétbe mehetne neki párbajnál, hogy ha veszít akkor sétáljon el a Pennybe sőrért. Ez mondjuk egy délutáni párbajnál lenne érdekes, hogy vajon elmer e menni.
+1 Talán a retardok is sejtik már, mivel jár, ha valaki összesodikázza magát. Lehet, hogy egy nagyon rövid időre beleszaladnak páran, de soha többé nem játszik, hogy bárkinek is az irodai asztala alatt húzza meg magát évekig a fogykos pedo.
Snecológiában soha sem mondjuk, hogy soha, ez a tudomány érdekesebb, változatosabb, mint a legfordulatosabb krimi.
Legalábbis én így gondolom.
Pl ki a franc hitte volna, akárcsak 2-3 évvel előtte, hogy a recskás, miután évekig, masszívan, gátlástalanul, konzekvensen hazudozott a fiókban lévő, "véletlenül lejárt" jogosítványról, hazaköltözik, milliókat költ a jogosítvány megszerzésére, ezáltal beismerve egy giga hazugságát.
Majd a PÁV-on konkrétan csont hivatalos hatósági papírral nyilvánítják fogyatékosnak.. és ezt a papírt közszemlére is teszi! :)
Egyszer már Tibinél jó esélye volt, hogy egy ponton valamiképp "magával rántja", és "együtt" fekszenek majd kint a flaszteren maguk alá fosva és bemindenezve.
Ez nem történt pontosan így, ...de ami késik nem múlik ! :D
termeszetesen a seggbekurt novero bunozo megfigyelese is folyamatos
Ez, meg a messzebb lévő Dózsa Gy. 11. alatti dohánybolt ami egyeben lottózó is ezekbe biztos jár.
Így jött ki a matek.
A luxustrollok babarék (+csernó, golyó és a közönségkedvenc náci laci), amennyire tudom egy sincs kibannolva innét, bár nem is túlságosan népszerűek és mintha kicsit visszább is vettek volna, mióta az egyikük meghalt.
Pár másik troll volt innen kibannolva egy időben, egy hullám volt addáék miatt, egy másik pedig a trashvodos pedofilügy miatt, de ha jól értem, aki akart, az mindenki visszajött már más nicken.
Szerintem a legalja tiktokbűnözők befogadnák. Persze nem jóságból vagy együttérzésből, hanem azért, mert pénzt csinálnának a jelenlétéből. De egyelőre ez az egész eszmefuttatás fikció, mert van hol laknia.
Szakítottam a fórummal (egy seggfájós üzenet az itteni pályafutása), nem tudok azonosulni= beszari trashlégy vagyok, de legalább belátom, péküjjunki!
All in a day's work, mi már csak egy kávét kérünk.
hát azért hetyetye! - 2024 limitált kiadás
vérdíj target nr. 1

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
KAPITULÁLNI? HÁT MÁR MINDENKI MAGAMRA HAGY? 😡😡
Ez minimum szürkezóna így, tehát még jóhogy visszavettek és óvatosan lurkolnak, nem tolják magukat újra a reflektorfénybe, mert a banhammersz és radirpók richárd könnyen az orrukra koppinthat.
Amugy jenes par honapja meg nem azon sirt, hogy neki semmi koze endrehez? Akkor ez most mi?
Jenessel az a baj, hogy kifejezetten élvezi a faszt orrba-szájba kapni. Seggbe is. Szóval neki valami mást kellene kitalálni.

A "swatting" után jó sok időre elvakarodott. És az nem is volt maxra kivitelezve. Esetleg ebbe az irányba el lehetne menni ha úgy adódik.
ez ismét el lett sodikázva
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
ez ismét el lett sodikázvapedofil élő
próbáljunk valami infó infót szerezni róla.
Nekem van egy olyan forgatókönyv a fejemben, lesznek még ők egy melegpár a kobolddal.
Egy fullos kámingáut még nagyon hiányzik ebből a storyból, szépen lassan égjen el azét az autipajzs minden centimétere..!
Nem mellesleg a krumpliembert még éppcsak megkarcolták a trollok, fog ő még sírva könyörögni, sehol nincsen a genyóságban a csávó, ilyen Tibi meg Gyagya szinteken ő szét lesz szedve, hülyére lesz zaklatva,
.. de nem fogja fel a buci fejével, mivel játszik, csak majd utólag fog vernyákolni ő is.

ügyes fagy...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én is erre fogadnék. Kellően ostoba, van bőr a képén, bírja, ha alázzák és még lakása is van, kiváló gazdatest ez az krumplifej.
Azért donétel asodinak, mert egy pedofil csicskája, amikor a korcs füttyent, donétel. Aztán ránk mutogat, mert őt is szégyelli :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.

Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ez vagy a török, vagy a jenes
Azoknak nincs ennyi pénze
ügyes fagy...
Még jó hogy 2 napja már szoba se került hogy annyira csóró ez a retard is, hogy max napi 2000 forintot tud csak bedobni az elmebetegnek. Már csak az a kérdés ezek után, hogy ki az a idióta aki azt hiszi, hogy napi 2000 forintos pedofil támogatással, bárkit is idegesíteni tud.
Nem, ez a pedofilt szóval tartó retard lehet, aki Gézáról szivárogtat neki.
Szerencsére ki fog fogyni a zsáből, aztán majd duplán rinyál, ha a korcs kiteregeti a nevét, ha nem úgy táncol, ahogy fütyül.
Péniszgyűrű :D
ügyes fagy...
Már próbaltam ráhatni. Semmi eredmeny. Nem sok pénze van ajándékokra, inkább 1 coinos ajcsikat dobál, csak hogy csesztesse a brigádot.
Szerintem inkább gézát utálja. Csak akkor jön, ha vele jatszik
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nyem basznám meg Patrikot, tehát nem fatyok buzi.
Szerintem esz érthető.
"Eszt nem tuggyuk használni"
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Azért engem pötit felbosszantott az a kalmár Kaufmann csávó.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány

Keine Manó, Keine karten
Trollok harca
(
x5)
Dec 15, 2024 15:53:17
x5)
most épp faszveréssel piheni ki a faszverést
Miskolci alvósejt
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 15:58:14
x57)
Azzal kapcsolatban van valami elmélet, hogy a korcs miért retteg Márktól visszakérni/behajtani a tartozását? Sakkban tartja valamivel, vagy csak szimplán hülye hozzá a jogászisten?
Szerintem tudja, hogy 1. semmilyen jogalapja nincs visszakérni semmit, 2. ha lenne is, annyira trehány, hogy nincsenek meg a bizonyítékai (WU utalási cetlik stb.), 3. nincs pénze illetékre.
Minden pénzzel kapcsolatban elloopolta kismilliószor, hogy az nem kölcsön, hanem befektetés, ami vagy megtérül, vagy nem. Kölcsönről soha nem volt szó, csak Tisztességes Zolival, aki fizetett is. A gyagyás utólag értékelte csak át, mikor Márk már nem haverkodott vele. Márk egy sokkal dörzsöltebb fazon, mint a gyagyás, és Zolin keresztül (és egyéb vonalakon is) lehet olyan ügyvéd ismerőse, aki kioktatta, mit kell csinálnia.
Ráadásul a fikás szinte biztosan lebegtette egy ideig azt, hogy Márk esetleges hamis tanúzásáért (a döblingi ügyben) elengedhet a „tartozásból” valamennyit, vagyis addig halogatta az egészet, amíg már nincs az illetékre sem pénze.
noikabatgomb
(
x10)
Dec 15, 2024 15:58:38
x10)
Ascites - vehetjuk ugy, hogy megvalosult a penzugyi gondnoksag?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Depressziocska
Dec 15, 2024 16:04:02
Akkor ha jól értem Tibi, lamantin és a korcs osztoznak a disney a max és a netflix előfzetésen amit Golda fizet.
A jelszómegosztások felfüggesztését akarják most a streaming szolgáltatók, nem biztos, hogy sokáig fognak még osztozkodni.
Dec 15, 2024 16:04:02
-
Dec 15, 2024 16:04:45
Kedves Medve!
A medveasszony munkahelye hamarosan megkapja az e-maileket , hogy agresszív, alkoholista nyomorult faszok vagytok akik egy pedofil fehércigàny állatot pénzeltek. Hogy döntesz? Még most megálltok és eltakarodtok téli álmot aludni vagy beleültök a lankadt szamárfaszba de akkor nagyon rábasztok
A medveasszony munkahelye hamarosan megkapja az e-maileket , hogy agresszív, alkoholista nyomorult faszok vagytok akik egy pedofil fehércigàny állatot pénzeltek. Hogy döntesz? Még most megálltok és eltakarodtok téli álmot aludni vagy beleültök a lankadt szamárfaszba de akkor nagyon rábasztok
Dec 15, 2024 16:04:45
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 15, 2024 16:05:14
x2)
4 perccel múlt 16 óra te bubuzika, na tessék szépen 30 forintért lenyirni a hajad!
-
Dec 15, 2024 16:06:27
Kedves Medve!
A Medve, aki szopni járt ide
Dec 15, 2024 16:06:27
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 15, 2024 16:09:00
x5)
gyere sodi... dobok neked 30forintost...
de csak ha ticcsen streamelsz

#50euro + kamatok

Kötőjel
(
x12)
Dec 15, 2024 16:12:14
x12)
Mert szerinted ez normális hogy egy minimális összeget arra költök hogy röhögjek, cserébe lekezditek zaklatni a páromat ? ugye ezt te se gondolod komolyan . kinek képzeled magad ? Az hogy a Sodit szopatjátok az egy dolog
teljesen normális dolog. a pedofilmentegetőket a történelem hajnala óta általános megvetés övezi.
soha többé ne írj ide, a pároddal együtt takarodjatok el az internetről a berregő faszodra, és ne pénzeljetek alkoholista, adó- és segélycsaló pedofilokat. rögtön nem lesz max 5 utálótok.
ilyen nagyon egyszerű ez!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Dec 15, 2024 16:19:03
x4)
Fellövi a lájvot csak azért hogy bejelentse hogy megy aludni. Teljesen rottyon van a féregtest.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
dogoljmegsodi
(
x5)
Dec 15, 2024 16:20:56
x5)
megint dobtak a korcsnak egy kutyát
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 16:21:36
x57)
Gyagyás, megölték az easybankos diszpódat?
SyntaxError
(
x24)
Dec 15, 2024 16:21:51
x24)
Elmebeteg vagy Endre, elmebeteg!
És ezzel a PÁV-os pszichomókus, anyád, és a mentősök is egyetértenek!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
És ezzel a PÁV-os pszichomókus, anyád, és a mentősök is egyetértenek!
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 15, 2024 16:22:31
x2)
Neki is mehet a faszerdő:
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 16:23:55
x57)
kérdés: Volt ma munka, sodi?
korcs: Mé lett volna szombaton?
Fifi megint dezorientált időben.
SyntaxError
(
x24)
Dec 15, 2024 16:25:55
x24)
kérdés: Volt ma munka, sodi?
Endre ezzel valójában csak arra akart burkoltan utalni, hogy számára, mint zsidószármazású, munkanélküli számára, minden nap szombat.
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 15, 2024 16:27:18
x12)
Ezek az eldöntendő kérdésre adott "egyértelmű" válaszok.. :DD
"Igen.. nyem tudom, lehet.. nyem" :D
Ki az az Endre bácsi?
"Igen.. nyem tudom, lehet.. nyem" :D
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Dec 15, 2024 16:27:28
x4)
Goldának ajándék lesz? Dobjátok össze
Szilveszteri program? Dobjátok össze
Tűzijáték lesz? Dobjátok össze
A rohadt koldus cigány anyádat azt.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Szilveszteri program? Dobjátok össze
Tűzijáték lesz? Dobjátok össze
A rohadt koldus cigány anyádat azt.
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 16:30:42
x57)
Azt mondta, hogy egész héten most fog először főtt ételt enni.
Állítása szerint "süti a csirkét", szóval kaphatott maradékot, amit melegít a mikróban.
Állítása szerint "süti a csirkét", szóval kaphatott maradékot, amit melegít a mikróban.
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2024 16:32:29
x45)
Vége a livenak 18:00 tudunk újra indulni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2024 16:32:39
x45)
Csirkenuggetset mikrózik
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 15, 2024 16:32:48
x5)
Egy email cimet tudnál nekem küldeni? de csak ha ticcsen streamelsz
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 15, 2024 16:40:17
x5)
Egy email cimet tudnál nekem küldeni?
off-topik: elindítottam egy 4 órás nyomtatást, 9-kor ticcsen inditok egy raffle-t és meg lehet nyerni. semmibe nem kerül nektek.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 15, 2024 16:44:57
x5)
Dec 15, 2024 16:44:57
[email protected] Dec 15, 2024 16:44:57
Laci
Dec 15, 2024 16:45:39
Egy email cimet tudnál nekem küldeni?
Persze! XDDD
Vegyél fel skypeon, kamerán tudunk beszélni, majd jókat röhögünk azon a barom snecin! Ugye nem zavar, ha közben megfürdök? Hetero pasik között ez nem gond.
Dec 15, 2024 16:45:39
C64korszak
(
x2)
Dec 15, 2024 16:46:36
x2)
Nem túl sikerült nyomat az a játékpénz, ennél már 10éve a hobbinyomtatók is szebb kört nyomtattak..a másik "coin" az jobban sikerült...
viszont én óvakodnék az ujjlenyomatomat ekkorában kitenni egy trollfórumra, *szerintem* légy óvatosabb itt.
Nem feltétlen azért, mert a retardok majd nagyerejűnyomozásokat indítanak, de azért jobb, ha a trollok minél kevésbé publikusak..
Ez a medveretard is ezért ostoba még rádásul, nem csak azért, mert dobott a gyagyának valami aprót, hanem mert még utánna nekiáll a kéknickkel(!) pampogni itt.
Btw, én ezért sem szeretem, ez a "macskaól már az internetes blaha" narratívát, mert többekközött legitimálja ezt is,..
.. ha "már a blahán van", akkor "vége", már csak szórakozni kell rajta és 2ft-osokkal dobálni.
MaxPayne
(
x24)
Dec 15, 2024 16:49:37
x24)
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 15, 2024 16:50:23
x23)
Elmebeteg, szerinted mit árul el az az egészségügyi állapotodról, hogy lehet, hogy csinálsz naponta 3-4 koldus live-ot, de ezeknek a liveoknak a hossza 0.5-1 óra max, mert csak eddig bírod anélkül, hogy ne dögöljél le piheni a macskahugyos szalmaágyba?
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 15, 2024 16:51:07
x5)
10p-s gyors összetákolt valami a coin. Lehetne jobb de egynek elmegy.
Az identitásomat meg már a quake 1v1- környékén felfedtem itt a fórumon. Szóval ha annyira retardáltak hogy nyomozni kell akkor gratu hozzá.
-
Dec 15, 2024 17:00:33
Dec 15, 2024 17:00:33
C64korszak
(
x2)
Dec 15, 2024 17:09:19
x2)
A "nincs mit veszíteni" nálam egy félregondolt narratíva, emlékezz mi történt a "névvel arccal" beleugró "önjelölt luxustroll" csapattal, ..hivatalosan már mind ki van tiltva innen is.
Az ujjlenyomat még a névlakcímszigszámnál is forróbb pite manapság, nem fogok hosszas fejtegetésekbe itt miért,
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 15, 2024 17:10:24
x23)
Szerintem ez Blahás elképzelés ebbe a formájába, igy 2 ok miatt se fog soha megvalósulni.
1 A Korcs soha nem fog túlélni 2 napnál többet a flaszteron, ugy ahogy szeretnénk, télen a 2 az inkább 1 nap.
2 Nézd meg a Tibit és Judkát, mint a korcs közelébe lévő valódi csövesek. Évek óta igazi csövesek, a fűtőt szállásukat mégis mindig megoldják, hogy ne a kövön egy kartonon keljen élniük.
Ezek után ne legyen kétségünk, ha úgy is alakul a korcs a maga gátlástalanságával megfogja azt oldani, hogy a hideg kövek helyet, legalább egy meleg hajléktalan szálon meghúzza magát. Erre max akkor nem kerül sor majd, ha annyira elissza az agyát, hogy már normálisan kommunikálni se tud. Ebbe az irányba tart, lásd most már főleg csak loopokba tud beszélni, de azért ez még jóval odébb van igy is . Vagy ha kap egy szép kis szélütést amitől egy nyáladzó zombi lesz belőle aki csak ül és bambul maga elé.
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 15, 2024 17:10:26
x5)
a punkot kikérem magamnak, a második fele meg, ha nem csinálok olyat nem tudok mit veszíteni.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Dec 15, 2024 17:10:56
x3)
Itt vásárolt ma sört fifi. A sarkon lévő Privi sajnos 11-kor bezárt, így nem tudom hogy oda szokott-e járni.

Így jött ki a matek.

életunt rejszoló
Dec 15, 2024 17:14:45
Természetes, hogy nem fog megvalósulni, ahogy az sem, hogy börtönbe kerül. A számára legrosszabb narratíva az, ha a tiborékhoz hasonlóan hajléktalanná válik, és vagy szállókon, vagy őt ideiglenesen befogadó trash retardoknál húzza meg magát.
Dec 15, 2024 17:14:45
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2024 17:26:51
x1)
~~fűtött helyen
Zsibuci
(
x5)
Dec 15, 2024 17:28:08
x5)
Az "önjelölt luxustrollok" azért lettek kibannolva, mert faszkalapok voltak/lettek, nem azért mert vállalták a nevüket, arcukat. Volt olyan troll, aki nevet és lakcímet is adott bármikor a retardoknak, akik a névtelen trollkodásra panaszkodtak, mégsem vált retarddá soha.
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2024 17:28:25
x1)
Na jólvan, már a segédbuzi is hűen tükrözi Endre szintjét, ebben eddig lehetett eljutni...
Sheldon
(
x2)
Dec 15, 2024 17:29:55
x2)
Ebben az elméletben több hiba is van. Egyrészt a Tranyóéknak vannak valódi felszopóik, akik befogadják őket. Púposnak nincsen csak trollja. De ezt ugye ő nem gondolja MÉG így. Senki nem fogja befogadni, ha nincs vele a tranyó. Még a Gammer cickány sem. Másfelől a hajeszszállóra ittasan nem engedik be, és ott bent nem is ihat. Ezt ő már bukta. Valamint, ott első nap meglincselnék a loopolásért, és a nyafogásért.
Vágyvezérelve mondom, hátha a böri még összejön. Ott is max fél napig lenne életben, és aztán vége van.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 15, 2024 17:29:56
x23)
Itt vásárolt ma sört fifi. A sarkon lévő Privi sajnos 11-kor bezárt, így nem tudom hogy oda szokott-e járni.
Szerintem a Juliusi megverése óta nem igen mer máshova menni sőrért vagy vásárolni ezen a 2 üzleten kívül. Ugye ezek vannak hozzá a legközelebb ahova akár kisebb, mellékutcákba is eljuthat a fő út helyett, reménykedve hogy nem találkozik senkivel se közbe. Ráadásul lehet mindkét hely korán nyit is és a dohánybolt talán későn is zár, igy ilyen szempontból is tökéletes lehet neki mind a 2 hely. Persze ezekért cserébe, súlyos felárat is fizet valószínűleg, de hát, hol nem szarja ezt ö le, amig megkapja a sört.
Ezek után mondjuk egy tétbe mehetne neki párbajnál, hogy ha veszít akkor sétáljon el a Pennybe sőrért. Ez mondjuk egy délutáni párbajnál lenne érdekes, hogy vajon elmer e menni.
Sheldon
(
x2)
Dec 15, 2024 17:35:22
x2)
+1 Talán a retardok is sejtik már, mivel jár, ha valaki összesodikázza magát. Lehet, hogy egy nagyon rövid időre beleszaladnak páran, de soha többé nem játszik, hogy bárkinek is az irodai asztala alatt húzza meg magát évekig a fogykos pedo.
C64korszak
(
x2)
Dec 15, 2024 17:36:09
x2)
1 A Korcs soha nem fog túlélni 2 napnál többet a flaszteron,
1 A Korcs soha nem fog túlélni 2 napnál többet a flaszteron,
Snecológiában soha sem mondjuk, hogy soha, ez a tudomány érdekesebb, változatosabb, mint a legfordulatosabb krimi.
Legalábbis én így gondolom.
Pl ki a franc hitte volna, akárcsak 2-3 évvel előtte, hogy a recskás, miután évekig, masszívan, gátlástalanul, konzekvensen hazudozott a fiókban lévő, "véletlenül lejárt" jogosítványról, hazaköltözik, milliókat költ a jogosítvány megszerzésére, ezáltal beismerve egy giga hazugságát.
Majd a PÁV-on konkrétan csont hivatalos hatósági papírral nyilvánítják fogyatékosnak.. és ezt a papírt közszemlére is teszi! :)
Egyszer már Tibinél jó esélye volt, hogy egy ponton valamiképp "magával rántja", és "együtt" fekszenek majd kint a flaszteren maguk alá fosva és bemindenezve.
Ez nem történt pontosan így, ...de ami késik nem múlik ! :D
megfigyelo
Dec 15, 2024 17:36:54
termeszetesen a seggbekurt novero bunozo megfigyelese is folyamatos
Dec 15, 2024 17:36:54
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Dec 15, 2024 17:40:12
x3)
Szerintem a Juliusi megverése óta nem igen mer máshova menni sőrért vagy vásárolni ezen a 2 üzleten kívül.
Ez, meg a messzebb lévő Dózsa Gy. 11. alatti dohánybolt ami egyeben lottózó is ezekbe biztos jár.
-
Dec 15, 2024 17:40:19
A luxustrollok babarék (+csernó, golyó és a közönségkedvenc náci laci), amennyire tudom egy sincs kibannolva innét, bár nem is túlságosan népszerűek és mintha kicsit visszább is vettek volna, mióta az egyikük meghalt.
Pár másik troll volt innen kibannolva egy időben, egy hullám volt addáék miatt, egy másik pedig a trashvodos pedofilügy miatt, de ha jól értem, aki akart, az mindenki visszajött már más nicken.
Dec 15, 2024 17:40:19
életunt rejszoló
Dec 15, 2024 17:41:03
Szerintem a legalja tiktokbűnözők befogadnák. Persze nem jóságból vagy együttérzésből, hanem azért, mert pénzt csinálnának a jelenlétéből. De egyelőre ez az egész eszmefuttatás fikció, mert van hol laknia.
Dec 15, 2024 17:41:03
tiltokszer
Dec 15, 2024 17:43:43
Csak uzentet atadni jottem.

Jo az irany fiuk! :D

Dec 15, 2024 17:43:43
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2024 17:47:40
x1)
Szakítottam a fórummal (egy seggfájós üzenet az itteni pályafutása), nem tudok azonosulni= beszari trashlégy vagyok, de legalább belátom, péküjjunki!
All in a day's work, mi már csak egy kávét kérünk.
Kötőjel
(
x12)
Dec 15, 2024 17:47:41
x12)
hát azért hetyetye! - 2024 limitált kiadás
Kakaspina
(
x24)
Dec 15, 2024 17:48:27
x24)

Trollok harca
(
x5)
Dec 15, 2024 17:48:49
x5)
azzal is nyerhetsz bűnbocsánatot ha simogatás helyett ütöd ahol éred
Miskolci alvósejt
szörnyeteg
(
x3)
Dec 15, 2024 17:49:52
x3)
Erős ez az évad. Először egy török szarja össze magát két nap alatt, most meg egy medve 2 óra után kapitulál.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Adolf Hitler
Dec 15, 2024 17:51:04
Erős ez az évad. Először egy török szarja össze magát két nap alatt, most meg egy medve 2 óra után kapitulál.
KAPITULÁLNI? HÁT MÁR MINDENKI MAGAMRA HAGY? 😡😡
Dec 15, 2024 17:51:04
C64korszak
(
x2)
Dec 15, 2024 17:51:20
x2)
mindenki visszajött már más nicken.
Ez minimum szürkezóna így, tehát még jóhogy visszavettek és óvatosan lurkolnak, nem tolják magukat újra a reflektorfénybe, mert a banhammersz és radirpók richárd könnyen az orrukra koppinthat.
MaxPayne
(
x24)
Dec 15, 2024 17:54:32
x24)
jenest meg a dogevot is le kellene szoktatni a pedofil penzeleserol.Amugy jenes par honapja meg nem azon sirt, hogy neki semmi koze endrehez? Akkor ez most mi?
Sheldon
(
x2)
Dec 15, 2024 17:56:19
x2)
jenest meg a dogevot is le kellene szoktatni a pedofil penzeleserol.
Amugy jenes par honapja meg nem azon sirt, hogy neki semmi koze endrehez? Akkor ez most mi?
Jenessel az a baj, hogy kifejezetten élvezi a faszt orrba-szájba kapni. Seggbe is. Szóval neki valami mást kellene kitalálni.
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 15, 2024 17:59:07
x1)

MaxPayne
(
x24)
Dec 15, 2024 17:59:38
x24)
Dec 15, 2024 17:59:38
mindenkinek van gyenge pontja. A krumpliember feju, farturo kocsog jenesnek is. Dec 15, 2024 17:59:38
AmenoSav
Dec 15, 2024 18:00:56
A "swatting" után jó sok időre elvakarodott. És az nem is volt maxra kivitelezve. Esetleg ebbe az irányba el lehetne menni ha úgy adódik.
Dec 15, 2024 18:00:56
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 15, 2024 18:01:48
x6)
Megint kezded, Laci? Medve? Megint kezded?!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
herr_schwechater
(
x8)
Dec 15, 2024 18:02:59
x8)
Vége a livenak 18:00 tudunk újra indulni
ez ismét el lett sodikázva
herr_schwechater
(
x8)
Dec 15, 2024 18:04:36
x8)
púpostulok
(
x2)
Dec 15, 2024 18:04:37
x2)
korcs live
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 15, 2024 18:08:19
x2)
Az állítólagos csirkéből még a macskának is jutott
Játszott dzsáva efikszel, már lehet faszaságokat generálni az aival
Játszott dzsáva efikszel, már lehet faszaságokat generálni az aival
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 15, 2024 18:09:19
x2)
Húzza a száját a tétezésre, MC Ananász se tétezik, csak a beszélgetés megy
herr_schwechater
(
x8)
Dec 15, 2024 18:09:39
x8)
kordbársony egynadrág makes an appearance
skylar
Dec 15, 2024 18:09:53
próbáljunk valami infó infót szerezni róla.
Dec 15, 2024 18:09:53
C64korszak
(
x2)
Dec 15, 2024 18:10:07
x2)
mindenkinek van gyenge pontja. A krumpliember feju, farturo kocsog jenesnek is.
Nekem van egy olyan forgatókönyv a fejemben, lesznek még ők egy melegpár a kobolddal.
Egy fullos kámingáut még nagyon hiányzik ebből a storyból, szépen lassan égjen el azét az autipajzs minden centimétere..!
Nem mellesleg a krumpliembert még éppcsak megkarcolták a trollok, fog ő még sírva könyörögni, sehol nincsen a genyóságban a csávó, ilyen Tibi meg Gyagya szinteken ő szét lesz szedve, hülyére lesz zaklatva,
.. de nem fogja fel a buci fejével, mivel játszik, csak majd utólag fog vernyákolni ő is.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 15, 2024 18:10:53
x2)
Nem is próbál műsort csinálni, de azért azon aggodalmaskodik hogy a labanc v német fiók regisztráció miatt nem fogja majd magyarokkal összedobni a tiktik
halottpiton
(
x3)
Dec 15, 2024 18:12:07
x3)
Na, akkor milyen indokkal lenne célszerű jelenteni a liveot? Spam?
aki nem hitelképes az nem ember
halászlé
(
x24)
Dec 15, 2024 18:12:28
x24)

ügyes fagy...
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 18:13:07
x57)
Én is erre fogadnék. Kellően ostoba, van bőr a képén, bírja, ha alázzák és még lakása is van, kiváló gazdatest ez az krumplifej.
Ilyen nincs
(
x4)
Dec 15, 2024 18:13:33
x4)
Fifi, ha összejön 2000 ájró, akkor feltétlen vedd meg ezt a könyvet!

Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa

Badoer
(
x1)
Dec 15, 2024 18:14:32
x1)
Gözvasaló azért vettem rendbe tárcsám a ruháim mióta megvetem egyszer se használtam. Gratulálok:DDDD
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
halászlé
(
x24)
Dec 15, 2024 18:15:30
x24)
sodi: a szarás 1 tekercs wc papír + utána le is fürdik.
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 18:15:35
x57)
Azért donétel asodinak, mert egy pedofil csicskája, amikor a korcs füttyent, donétel. Aztán ránk mutogat, mert őt is szégyelli :D
SporoloProli
(
x3)
Dec 15, 2024 18:16:01
x3)
Tuti seggbe ujjazza magát wcpapiros ujjakkal.
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 18:16:18
x57)
A sunkának lehetne javasolni, hogy kérdezzen rá arra, hogy az easybank tényleg felmondta-e a diszpóját.
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 15, 2024 18:16:19
x12)
Ez is milyen jól mutatja, mennyire fogyatékos Endre.
Egy kibaszott kontrollert keres 5. napja, úgy, hogy minden nap beönt még 2 doboznyi szemetet a többi szar közé.
Alapból 25 percig tart neki megindulni a fészerbe.
Legalább annyi értelem szorulna bele, hogy nagyjából belenéz egy dobozba, hogy mi lehet benne, jelen esetben egy kibaszott vasaló a doboz tartalma. Erre behozza és 10 percet süsüzik vele, majd félredobja.
Elképesztő, hogy lehet valaki ennyire segghülye. Még évek után is meg tud lepni.
Ki az az Endre bácsi?
Egy kibaszott kontrollert keres 5. napja, úgy, hogy minden nap beönt még 2 doboznyi szemetet a többi szar közé.
Alapból 25 percig tart neki megindulni a fészerbe.
Legalább annyi értelem szorulna bele, hogy nagyjából belenéz egy dobozba, hogy mi lehet benne, jelen esetben egy kibaszott vasaló a doboz tartalma. Erre behozza és 10 percet süsüzik vele, majd félredobja.
Elképesztő, hogy lehet valaki ennyire segghülye. Még évek után is meg tud lepni.
koszos
(
x11)
Dec 15, 2024 18:16:30
x11)
Dec 15, 2024 18:16:30
sodi: a szarás 1 tekercs wc papír + utána le is fürdik.
SEMMI ERTELME,mert amint kilep a zuhany alol,ezermillio bakterium ugrik ra a szarfeszekbol. Dec 15, 2024 18:16:30
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Dec 15, 2024 18:17:56
x3)
Ez nem az igazi Kaufmann nem?
Így jött ki a matek.
halászlé
(
x24)
Dec 15, 2024 18:17:59
x24)

herr_schwechater
(
x8)
Dec 15, 2024 18:18:58
x8)
sokadik gorillapod előkerül
Cersei
Dec 15, 2024 18:20:15
Dec 15, 2024 18:20:15
-
Dec 15, 2024 18:20:34
Azoknak nincs ennyi pénze
Dec 15, 2024 18:20:34
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 15, 2024 18:20:37
x23)
ügyes fagy...
Még jó hogy 2 napja már szoba se került hogy annyira csóró ez a retard is, hogy max napi 2000 forintot tud csak bedobni az elmebetegnek. Már csak az a kérdés ezek után, hogy ki az a idióta aki azt hiszi, hogy napi 2000 forintos pedofil támogatással, bárkit is idegesíteni tud.
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 18:21:15
x57)
Ez nem az igazi Kaufmann nem?
Nem, ez a pedofilt szóval tartó retard lehet, aki Gézáról szivárogtat neki.
Szerencsére ki fog fogyni a zsáből, aztán majd duplán rinyál, ha a korcs kiteregeti a nevét, ha nem úgy táncol, ahogy fütyül.
-
Dec 15, 2024 18:23:56
Dec 15, 2024 18:23:56
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 15, 2024 18:25:07
x3)
ügyes fagy...
Már próbaltam ráhatni. Semmi eredmeny. Nem sok pénze van ajándékokra, inkább 1 coinos ajcsikat dobál, csak hogy csesztesse a brigádot.
Szerintem inkább gézát utálja. Csak akkor jön, ha vele jatszik
tyodika
Dec 15, 2024 18:25:25
Nyem basznám meg Patrikot, tehát nem fatyok buzi.
Szerintem esz érthető.
Dec 15, 2024 18:25:25
molos troll
(
x2)
Dec 15, 2024 18:26:40
x2)
"Eszt nem tuggyuk használni"
Twiccs Chat
(
x5)
Dec 15, 2024 18:28:15
x5)
jól láttam hogy felrakta az arcára azt a pitonkarikát?
#50euro + kamatok
koszos
(
x11)
Dec 15, 2024 18:28:47
x11)
Dec 15, 2024 18:28:47
jól láttam hogy felrakta az arcára azt a pitonkarikát?
ennel sztm cifrabb dolgok is jartak azon az arcon :D Dec 15, 2024 18:28:47
ascites
(
x57)
Dec 15, 2024 18:30:58
x57)
Hallod, retard Kalmár? Az istened füttyentett, kűggyed neki a pénzt, csicska!
herr_schwechater
(
x8)
Dec 15, 2024 18:31:06
x8)
de húzza a száját, amikor valamit be kellene vállalni az ajcsimajcsikért
gyerünk fikás, alázkodj meg rendesen
gyerünk fikás, alázkodj meg rendesen
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 15, 2024 18:32:32
x3)
Hallod, retard Kalmár? Az istened füttyentett, kűggyed neki a pénzt, csicska!
Azért engem pötit felbosszantott az a kalmár Kaufmann csávó.
herr_schwechater
(
x8)
Dec 15, 2024 18:36:04
x8)
"észre sem vettétek, hogy a szép szemüvegem volt rajtam"
a púpszászi optikus lehúzásának tárgya eltörpül azon a masszív veknin
a púpszászi optikus lehúzásának tárgya eltörpül azon a masszív veknin
Koii
Dec 15, 2024 18:36:13

Dec 15, 2024 18:36:13
Koii
Dec 15, 2024 18:37:45
Most nézem a legszebb ebben, hogy fordítva sikerült felvennie.
Keine Manó, Keine karten
Dec 15, 2024 18:37:45
74 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

mivel nincs semmi írásos nyoma ezekről a kölcsönökről, így szokás szerint tanulsággá vált. pénze meg főleg nem lenne egy ilyen folyamatot elindítani