Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15088x7) Jan 13, 2025 18:00:21
Válasz
(7)
Sheldon
Részemről nagyon tisztelem és becsülöm a Trolléga munkáját. Nézze el nekünk, hogy némelyünk szkeptikus az ilyen jellegű donéskérelmekkel szemben, mivel a múltban már "megégettük" magunkat (valójában az illető égette magát porrá vele, de mindegy is). Támogatom 100%-osan az állatmenhelyeknek való gyűjtést, de a további seggfájások elkerülése véget tennék egy javaslatot: a kitűzött célérték megjelölése mellet egy szavazást lehetne indítani, és oda mindenki bedobálhatná a neki szimpatikus, hozzá közel álló állatvédő szervezet nevét. Amikor megvan az összeg, akkor a legtöbb szavazatot kapott egyesület/szervezet kapná meg a zsét.Így még a látszata is elkerülhető az önkényeskedésnek, ami miatt szerintem rossz szájízzel állnak hozzá a trollégák a kezdeményezéshez.A szavazást egy laza anonim goggle-al is meg lehetne oldani.

Ugyanerre a szavazásra gondoltam én is.

Persze, teljesen érthető, hogy egy anonim fórumon nem mindenki bízik meg a másikban, ami totál jogos, ezért is nem akarok támadónak hatni a válaszaimmal + troll trollnak nem a farkasa ugyebár. Jelenleg a szavamon kívül mást nem nagyon tudok adni, de innen is megköszönöm ismételten mindenkinek a bizalmat.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Jan 13, 2025 18:00:21

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Jan 13, 2025 18:00:43
Válasz
(2)
na már a boltvezetők is jelentenek rólad a fórumodon sodika?
Miskolci alvósejt
Jan 13, 2025 18:00:43

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Jan 13, 2025 18:01:12
Válasz
(14)
En ugy vagyok vele hogy ha mirrors kollega maganak vesz belole shoriket akkor sincs semmi bajom vele.
1, emiatt nem kell az undorito tiktokon neznem a gyagyas es szenvedni a felugyelettel minden percben.
2, a Pupos rohadt unalmas loopjait viccesen feltudja dobni es az extra dolgokrol nem is beszelve
3, barkinek szivesen adok penzt csak a pedo ne kapja meg es irigykedjen
4, kollega tobb munkat rakot bele mint a mi kics pedonk barmelyik munka helyen valaha
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Jan 13, 2025 18:01:12

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 13, 2025 18:02:01
Válasz
(9)
De hogy ne csak Pikturienszt szopkodjuk - ma már másodjára is kijelentem, hogy imádlak Hajnali Ügyeletes.
Meló mellé pont meghallgattam a két Adda streamet, és most látom, hogy felkerült mégegy :)
Jan 13, 2025 18:02:01

Szerző: - Jan 13, 2025 18:05:29
Válasz
(4)
KicsiNéző
De hogy ne csak Pikturienszt szopkodjuk - ma már másodjára is kijelentem, hogy imádlak Hajnali Ügyeletes.
Meló mellé pont meghallgattam a két Adda streamet, és most látom, hogy felkerült mégegy :)

A túlzott szopkodást már megjártuk. Emlékezzünk csak, hogy "közöd" is volt "kellemes hangú" meg "értékteremtő".
Jan 13, 2025 18:05:29

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 13, 2025 18:08:52
Válasz
(23)
Ascites, már nem először látom, így nem tudom eldönteni, hogy viccből írod, vagy sem. A vicc, akkor tárgytalan, ha komolyon, akkor... NEMÁR, HOGY SZERINTED JÓSKA STRICI :DDDD Az max a 1,5%-os tejet futtatta a rezsóján. Busák József legkomolyabb bűnözői karrierje az volt, amit láttunk: két gyroskarddal ordibál rendőröknek. Ez az ember egy biztonsági őr/halsütő. Mindig szeretett volna genkxxszter lenni, de nem sikerült. Összes vagyona az apjától örökölt ingatlan (aki tudja, ordítsa velem, hogy 2030 ÉRD, VELENCEI ÚT 13, MEG LEHET INDULNI JÁNYOM) volt, amire hitelt vett fel és otthon vakargatta a pöcörőt, amíg már nem tudta fizetni a részletet és elvitték (konkrétan) Schadlék.
Az egész élete vetítés volt mindig is, bár amióta kijött a sittről (ahol bevallottan leköpködte egy mulya nevű keménylegény, és az ágyban maradva megköszönte) kicsit visszavett. Szóval senki ne gondolja, hogy a mi 7nevű léghajósunk bárki felett diszponálna.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jan 13, 2025 18:08:52

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49741x24) Jan 13, 2025 18:10:31
Válasz
(4)
Gyagya csináld a műsort, a trollszok veszekednek nekem meg hiányzik a hercegnőm.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jan 13, 2025 18:10:31

Szerző: RECSKABUNKER (Snecológus-pontszám: 6585x3) Jan 13, 2025 18:11:40
Válasz
(10)
Kakaspina
Gyagya csináld a műsort, a trollszok veszekednek nekem meg hiányzik a hercegnőm.

Hogy ne érezd magad egyedül:

youtu.be/cQI6Ejz8xxg?si=X7OldWJ_9mnfhM53&t=17
Jan 13, 2025 18:11:40

Szerző: Hajnali Ugyeletes Jan 13, 2025 18:14:02
Válasz
(12)
KicsiNéző

Köszi, a napokban jön még néhány, megemlékezünk az S22 kereséséről és endre megveréséről (délután 4-re vannak beidőzítve).
Jan 13, 2025 18:14:02

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Jan 13, 2025 18:15:14
Válasz
(2)
Hajnali Ugyeletes
Köszi, a napokban jön még néhány, megemlékezünk az S22 kereséséről és endre megveréséről (délután 4-re vannak beidőzítve).

Régebbiek nincsenek??
Heki a traki
Jan 13, 2025 18:15:14

Szerző: Közöd a pedofil simogató Jan 13, 2025 18:17:22
Válasz
(-24)
Pikturiensz
.

Közöd,közöd.. nem volt elég a gamer pcvel lehúzni a sodi trollokat, már megint itt játszod a szent fazékot? Babar leak hol van te pedofil simogató trashvodos hülyegyerek?
Térjen észhez a forum mert ez a közöd, vagy már el lett felejtve hogy egy pedofilt védett?
Jan 13, 2025 18:17:22

Szerző: Laci Jan 13, 2025 18:17:46
Válasz
(3)
max5enutálnak
Ascites, már nem először látom, így nem tudom eldönteni, hogy viccből írod, vagy sem. A vicc, akkor tárgytalan, ha komolyon, akkor... NEMÁR, HOGY SZERINTED JÓSKA STRICI :DDDD Az max a 1,5%-os tejet futtatta a rezsóján. Busák József legkomolyabb bűnözői karrierje az volt, amit láttunk: két gyroskarddal ordibál rendőröknek. Ez az ember egy biztonsági őr/halsütő. Mindig szeretett volna genkxxszter lenni, de nem sikerült. Összes vagyona az apjától örökölt ingatlan (aki tudja, ordítsa velem, hogy 2030 ÉRD, VELENCEI ÚT 13, MEG LEHET INDULNI JÁNYOM) volt, amire hitelt vett fel és otthon vakargatta a pöcörőt, amíg már nem tudta fizetni a részletet és elvitték (konkrétan) Schadlék.
Az egész élete vetítés volt mindig is, bár amióta kijött a sittről (ahol bevallottan leköpködte egy mulya nevű keménylegény, és az ágyban maradva megköszönte) kicsit visszavett. Szóval senki ne gondolja, hogy a mi 7nevű léghajósunk bárki felett diszponálna.

Pedig szép nagy darab izmos ember! Megnéznék róla egy félmeztelen képet xD
Jan 13, 2025 18:17:46

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22976x11) Jan 13, 2025 18:17:49
Válasz
(15)
Pikturiensz

Őszintén szólva ezt a gyűjtést is pontosan azért kezdtem el, mert fixen jó kezekbe kerül az összegyűlt összeg, illetve Endre is idegeskedhet és kellemest a hasznossal ugyebár.

Természetesen már megvan a kiszemelt menhely (Paksi angyalok), de ez a közösség hatására még változhat, illetve ha összejön idővel a gyűjtés, akkor mindenről befogok számolni képekkel videókkal és számlákkal.

Én nem értem több trollégánál minek ez a seggfájás?

Aki akar ad, aki akar nem ad.

Én nem adok, nagyon sok oka van miért, de nem írom le, mert minek?

Ebben a fórumban tényleg az a jó, hogy teljesen névtelen.

Világoskék koromban én is belefutottam abba a hibába, hogy mindenkinek tetszeni akartam, nem sikerült, villámgyorsan lepontoztak.

Azóta sokat tanultam, szerintem kell az utánpótlás, a nem retard világoskékeknek üzenem, ne a közösségnek akarjanak megfelelni, a saját véleményüket írják le.

A sötétkékségben az a jó dolog, hogy nem kell perceket várni az új kommenthez.

A többi kit érdekel? Ez nem az a fórum.

És nem is Kiss Endre Farkas baráti köre, nem a rajongói fóruma.
Jan 13, 2025 18:17:49

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 13, 2025 18:18:05
Válasz
(15)
Ja és még valamit. Busák Józsefet Alinak hívni legalább akkora téboly, mint Kaffka Tibort Mercédesznek.

Jan 13, 2025 18:18:05

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jan 13, 2025 18:18:15
Válasz
(6)
EasybankosPedo
Akkor nevetnék nagyon ha a következő Jázminos (kéne neki is egy nicknév) livenál igy indítana a csaj. Ide figyelj pedofil, igen én kurva vagyok, rajtad kívül bárki megkaphat 1 órára 300 euróért. Te mennyit is keresel 1 óra alatt? Na akkor kezdjünk párbajozni.

Lájvjázminnál szerintem kitalálni se lehet jobbat.
Jan 13, 2025 18:18:15

Szerző: Hajnali Ugyeletes Jan 13, 2025 18:20:44
Válasz
(6)
Hektor a Traktor
Régebbiek nincsenek??

Csak ennyi van, ebből ami valóban tartalmas az mind elérhető vagy hamarosan elérhető lesz.

A lassú feltöltés oka, hogy nem akarom telespammelni a feliratkozók feedjét azzal hogy egyszerre lesz mind nyilvános.
Jan 13, 2025 18:20:44

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) Jan 13, 2025 18:21:26
Válasz
(8)
a jazminos vonal nekem bejon,hisz a fereg korcsnak az faj a legjobban,ha egy szuletett pinas oltja :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Jan 13, 2025 18:21:26

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15088x7) Jan 13, 2025 18:22:41
Válasz
(3)
Nemkarmolszteszar

Teljes mértékben jogos a véleményed és maximálisan tiszteletben tartom a döntésedet. Ment is az up.
Jan 13, 2025 18:22:41

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 13, 2025 18:23:22
Válasz
(16)
max5enutálnak
Szerintem rettentő incelkedés, ha valakit csak azért támadunk be, mert kurva. Azt meg első perctől kezdve nem értem, hogy miért olyat pöcögtetünk, aki profin alázza a gyilkolni való pedofilt. Baszott amatőr módon kedvez ez a nyomoréknak, azóta is ezen ugrál.

maximálisan egyetértek. mondjuk ha én írom le azt amit te, akkor az nem 30 up hanem 30 down. bár épp leszarom, így akkor ki is próbálom :)

tény, hogy a fórumon elszaporodtak az incelek, lúzerek, igénytelen prolik, akik régen a maónika showra,a napiszarra esetleg a bambagyárra verték a kis kukit, mert a való életben nincs érdekérvényesítő erejük, hatalmuk, hatásuk a nőkre, de a monitoron feltűnő személyen le tudják vezetni a frusztrációjukat (épp mint a gyagyás)

igenis, az eredeti tanszéknek volt egy morálisan vállalható célja, azzal, hogy ezt a kis gyűlölködő, provokáló, adófizetőket meglopó férget móresre tanítsa, s ez a projekt halad is szépen.

de sajnos ehhez a jó kezdeményezéshez - látva a fórum imponáló érdekérvényesítő erejét - csapódott pár pszichopata retard, akiknek arra áll a kuki ha hatást tudnak elérni a képernyő másik oldalán lévő bármilyen szereplőre, függetlenül attól, hogy az tett-e bármi rosszat, megérdemli-e.

s mielőtt jönnek a rezidens retardjaim, hogy jaj sittessanyi simplei a jázmint meg apámfasza, elárulom, hogy nagy ívből leszarom a videós kurvákat, van bőven honnan válogatnom tinderről. az hogy neked nem sikerül az nem az én hibám és nem is a jázminé vagy a kövér csajoké. nézz szembe a problémáddal, küzdj meg vele, sok sikert. az viszont hogy a nők elleni gyerekes frusztrációd miatt egy pedofilnak okozol örömet, azért a kurva anyád.

Jan 13, 2025 18:23:22

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Jan 13, 2025 18:23:55
Válasz
(3)
Amugy az Ali legios kamu habija egyszeruen probara teheto.
Csak meg kell kerdezni tole franciaul es ha nem erti akkor biztosan nem volt a legioban.
Nekem tobb ismerosom kamuzta be hogy legioban szolgaltak csak ra basztak velem mert tudom pontosan hogy az eslo dolog amit ott csinalnak az emberell hogy fejedbe verik a francia nyelvet.
En nem tudok franciaul de annyit tudok hogy hogy vagy meg mi a neved
Comment vas-tu?
Quel est ton nom?
se tobbet se kevesebbet igy ha ezt nem ertik meg akkor biztosan nem voltak a legioban.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Jan 13, 2025 18:23:55

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 13, 2025 18:26:55
Válasz
(13)
max5enutálnak
Ascites, már nem először látom, így nem tudom eldönteni, hogy viccből írod, vagy sem. A vicc, akkor tárgytalan, ha komolyon, akkor... NEMÁR, HOGY SZERINTED JÓSKA STRICI :DDDD

Csuldigung na, nem vagyok túl képzett neoretardolódiában :D

Azért hittem el, hogy csajokat futtat, mert Szandi szocmunkása nagyon beparázott tőle és konkrétan állította, hogy strici. A mostani csaj ausztriai munkássága pedig meg is támogatta a tévképzetemet.
Jan 13, 2025 18:26:55

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Jan 13, 2025 18:28:34
Válasz
(4)
Hajnali Ugyeletes

Csak ennyi van, ebből ami valóban tartalmas az mind elérhető vagy hamarosan elérhető lesz.

A lassú feltöltés oka, hogy nem akarom telespammelni a feliratkozók feedjét azzal hogy egyszerre lesz mind nyilvános.

Szuper!!!!
Heki a traki
Jan 13, 2025 18:28:34

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 13, 2025 18:31:19
Válasz
(19)
ascites
Csuldigung na, nem vagyok túl képzett neoretardolódiában :D

Azért hittem el, hogy csajokat futtat, mert Szandi szocmunkása nagyon beparázott tőle és konkrétan állította, hogy strici. A mostani csaj ausztriai munkássága pedig meg is támogatta a tévképzetemet.

Nem lebaszás volt, nemazé :D
Hát a szocmunkás gondolom azzal az egyszerű feltételezéssel élt, hogy: nagy, dagadt, rossz arcú cigány = strici. Elég jó szokott lenni a találati arány, gondolom :D
Jan 13, 2025 18:31:19

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Jan 13, 2025 18:39:15
Válasz
(20)
Kedves Pikturiensz, és a többiek! Megint megy a kakaskodás a semmire, csak azért, mert fél napig uborkaszezon van? Mi a faaasz?
Kezdjük ott, hogy amíg a Vodról nem derült ki, hogy kiféle-miféle, addig nem volt itt picsogás! Amíg közöd nem kergült meg, nem sipított senki, hogy nemá mirror!
Itt nektek teljesen ingyen olyan szolgáltatást nyújt egy trolléga, amivel jól jártok, a rohadt korcs meg szarul. Ennyi, és ennél nem több! Tessék szépen kibékülni és kussban nézni a mirrort, hadd egye a kefét ASODI a kevesebb nézőszámmal.
Néhányan közületek úgy érzik, hogy azért ez a trolléga mégis csak belerakott egy kis időt, szellemi munkát, még akár pénzt is, hogy ez itt pörögjön, és arra gondoltak, hogy donátolnának a trollégának ezért.
A trolléga persze szerénységből nem fogadja el a pénzt, de elismeri az adakozás fontosságát és inkább továbbítja a pénzt egy olyan helyre, ahol szerinte jobb helyen van, és neutrális, szóval senki sem fogja ezért megszólni.

Na most akkor jön a kérdés: Mi van, ha később mégis zsebre teszi? Vagy az első körben "átver" minket, és majd utána sörre meg gémerpécére koldul?
Kurva egyszerű: Nincs semmi! Mert az a pénz már eleve neki lett adományozva, a közösségi hozzájárulásáért a közösség megjutalmazta. Ha felszorzod azt a pár órát/napot amit ezzel elmókolt, ha hozzáadod a villanyszámlát, a megvásárolt szoftvereket és hardvert, akkor azért lesz ott egy összeg, ami el lett költve a te szórakozásodra... Ha a trolléga az első kör után ocsúdik, és úgy érzi, hogy mégis csak a szellemi munkájáért egy kis pénzt elfogadna, akkor lelke rajta, neki megy az adomány.

Majd akkor lehet nyígni, ha ténylegesen át lesztek verve, és az adomány nem oda megy, ahová ígérte (szóval, ha előre szólva lesz, hogy sörre megy, akkor nem), vagy kipottyan egy pdf a szekrényből. Addig tessék szépen kibékülni, ha nem donátolsz, nem donátolsz, de mindenképpen a mirrort nézd, mert az szar a korcsnak.

Ha meg irigykedsz, akkor tessék szépen felhúzni egy mirror 2-t, jobb feature-öket nyomassál bele, esetleg hívd meg a bajszos baritont háttérzajnak, és akkor majd neked is okádni fogja a donátot. De ez így csak savanyú a szőlő feeling...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jan 13, 2025 18:39:15

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 13, 2025 18:43:04
Válasz
(4)
max5enutálnak
nagy, dagadt, rossz arcú cigány = strici. Elég jó szokott lenni a találati arány, gondolom :D

Nem minden rosszarcú cigány strici, de minden strici ...

Jó nem is folytatom :)
Jan 13, 2025 18:43:04

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Jan 13, 2025 18:44:07
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Amint Stoki megtudja, hogy tele a fórum buzikkal, rögtön itt fog lihegni. Ahol buzi van, Stoki ott van, mert ő a buzivezér, a laza fasza seggmágus. Cigánymárk meg a haverja, a feka pinainas.

Elnézést mondhatok valamit?
Szerintem akkor lihegne itt ha kiderülne hogy tele van lebukott pedofilokkal és herélt cigányokkal. Endre erre gerjed.
Jan 13, 2025 18:44:07

Szerző: Hektor a Traktor (Snecológus-pontszám: 16704x8) Jan 13, 2025 18:45:55
Válasz
(1)
Endre írj az Ereszcsatornànak, hogy lehetsz e a moderátora. Mond el, hogy nem hiszed hogy pedofil.
Heki a traki
Jan 13, 2025 18:45:55

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 13, 2025 18:48:50
Válasz
(9)
Hát basszameg, ha nevén nevezni a cigánykurvát incelkedés, akkor incel vagyok :D Azzal semmi bajom ahogyan alázza a pedofilt, nagyon helyes hogy alázza, azzal van bajom amikor a szar felkéreckedik a polcra és rögtön lekvárnak képzeli magát. Ez a gyagyásnál is problémám, gayzánál is probléma és igen, jázminnál is probléma. Ha a pedofilt teszem az origo-ba, hozzá képest ezekről mindről szuperlatívuszokban lehet beszélni, nade engedtessék már meg hogy ne egy segélycsaló pedofil legyen a referencia.
Jan 13, 2025 18:48:50

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7759x3) Jan 13, 2025 18:50:28
Válasz
(3)
max5enutálnak

A sitten egy zoknimosó volt, folyamatosan köpködtek a szájába a zárkatársai, amit minden egyes alkalommal megköszönt. Egyfolytában bőgött, hogy adják neki oda a mobilt és had hívja fel a Jankát (nőjét), aki folyamatosan lerázta mert pénztáros volt az érdi CBA-ban.
Minden O és K
Jan 13, 2025 18:50:28

Szerző: - Jan 13, 2025 18:54:09
Válasz
(2)
Van most troll a macskaól környékén?
Fel van kapcsolva a lámpa?
Jan 13, 2025 18:54:09

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15998x7) Jan 13, 2025 18:54:27
Válasz
(2)
max5enutálnak
Ja és még valamit. Busák Józsefet Alinak hívni legalább akkora téboly, mint Kaffka Tibort Mercédesznek.

Klasszik videó a léghajóstól, amikor mondja, hogy a rendőrség sem tudja, hogy mi a valódi neve, közben lengeti a papírt amin tisztán látszik, hogy Busák!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jan 13, 2025 18:54:27

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 13, 2025 18:54:48
Válasz
(9)
Pikturiensz
Nem fogok neked magyarázkodni erről az egészről... A közödös dologra nem is reagálnék

szerintem csak simán ignoráld a retardok felkérdezését.

a munkáddal hozzájárulsz stoki, a gonosz csaló féreg szopatásához, ennyi a lényeg a forum.sodika.org-on. ez pedig elismerésre méltó.

az hogy közödnek néznek, meg szintén szóra sem érdemes. én is be lettem már haluzva egy csomó anonim komment mögé, a lamantinra rápörgő incel kommentek mögé meg mindig májast látják. ezek nevetséges, sneci szintű böfik.
Jan 13, 2025 18:54:48

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 18:55:02
Válasz
(2)
Darth Tibor
Klasszik videó a léghajóstól, amikor mondja, hogy a rendőrség sem tudja, hogy mi a valódi neve, közben lengeti a papírt amin tisztán látszik, hogy Busák!

baraté gábor
Jan 13, 2025 18:55:02

Szerző: Jutka Jan 13, 2025 18:55:46
Válasz
(7)
Jó, üljünk le beszéljük meg...
Jan 13, 2025 18:55:46

Szerző: gyagyás irigye2 (Snecológus-pontszám: 6525x3) Jan 13, 2025 18:56:08
Válasz
(4)
Szkodigeci! Anyád a tiktokbevételszerzésről is letiltott, vagy szabadságot vettél ki mára?

Nagyon helyes!

Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Jan 13, 2025 18:56:08

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) Jan 13, 2025 18:56:35
Válasz
(10)
"mennye ma a faszomba ember,50 eves vagy es anyad nem enged ki az udvarra?"

:D ez volt a kedvenc mondatom a jazminos esten :D
Jan 13, 2025 18:56:35

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 13, 2025 18:57:05
Válasz
(5)
Nem vagyok őrült
A sitten egy zoknimosó volt, folyamatosan köpködtek a szájába a zárkatársai, amit minden egyes alkalommal megköszönt. Egyfolytában bőgött, hogy adják neki oda a mobilt és had hívja fel a Jankát (nőjét), aki folyamatosan lerázta mert pénztáros volt az érdi CBA-ban.

Azok a story-k :)

Én csak arra emlékszem, hogy azt vetítette autókereskedése van és cayenne-al mászkál. Aztán egyik este jól bekatizott és valami aprócska szakadt golf-al vagy punto-val nyomta a gta-t Érden.
Jan 13, 2025 18:57:05

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7759x3) Jan 13, 2025 18:57:40
Válasz
(2)
D_Dezső
Azok a story-k :)

Én csak arra emlékszem, hogy azt vetítette autókereskedése van és cayenne-al mászkál. Aztán egyik este jól bekatizott és valami aprócska szakadt golf-al vagy punto-val nyomta a gta-t Érden.

Itt a ködlámpa :DDD
Minden O és K
Jan 13, 2025 18:57:40

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 18:58:03
Válasz
(16)
"vasárnap úgy jöttyem el szegedről, hogy szerelmes csók csattant, madarat lehetettyy vejem fokatni"

jaj endre, micsoda remek éved vót! :DDD

te csóró koporsó.
Jan 13, 2025 18:58:03

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jan 13, 2025 18:58:57
Válasz
(3)
live a korcs
Jan 13, 2025 18:58:57

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 13, 2025 18:59:03
Válasz
(1)
Na megjött a korcs
Jan 13, 2025 18:59:03

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 13, 2025 18:59:12
Válasz
(3)
gobesug
"vasárnap úgy jöttyem el szegedről, hogy szerelmes csók csattant, madarat lehetettyy vejem fokatni"

Lebuktál, az anyagost hallgatod :)
Jan 13, 2025 18:59:12

Szerző: Sheldon (Snecológus-pontszám: 4781x2) Jan 13, 2025 18:59:44
Válasz
(0)
Elnézve a fentebbi kommenteket, szerintem Ásó Trolléga most magzatpózban fetreng valamelyik sarokban egy whiskey-s üveget szorongatva. :D
Jan 13, 2025 18:59:44

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 18:59:49
Válasz
(6)
D_Dezső
Lebuktál, az anyagost hallgatod :)

én is szívtam az ördög salátáját jó ideig!
Jan 13, 2025 18:59:49

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14197x7) Jan 13, 2025 18:59:55
Válasz
(2)
egesz nap otthon basztam a rezet, nyilvan akkor liveol be a buzija amikor beulok a kocsiba
le vagy tiltva, kurva anyád
Jan 13, 2025 18:59:55

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:01:32
Válasz
(2)
ok ha még egyszer megfogja ilyen ratyi módon a bögrét és szétverek valamit
Jan 13, 2025 19:01:32

Szerző: Carpenter (Snecológus-pontszám: 4205x2) Jan 13, 2025 19:01:37
Válasz
(2)
Most melyik mirror mukodik? Teljesen összezavarodtam.
Jan 13, 2025 19:01:37

Szerző: molos troll (Snecológus-pontszám: 5656x2) Jan 13, 2025 19:02:03
Válasz
(1)
Jó reggelt, Endre!
Jan 13, 2025 19:02:03

Szerző: - Jan 13, 2025 19:02:12
Válasz
(2)
kézműves sört küldött neki valami "hölgy" ajándékba. Előre kifizette a rendelést.
Jan 13, 2025 19:02:12

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Jan 13, 2025 19:03:05
Válasz
(3)
gobesug

akkor ma nagyon sokmindent fogsz szétverni :DD
Jan 13, 2025 19:03:05

Szerző: Mit Kártyen Bitte Jan 13, 2025 19:03:33
Válasz
(1)
Hogy a retkes picsába nem tud ez a gyökér semmit megfogni normálisan? :DDDD
Jan 13, 2025 19:03:33

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27284x13) Jan 13, 2025 19:03:41
Válasz
(8)
0.5%-os sört kapott a pedofil :DDDD
Jan 13, 2025 19:03:41

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Jan 13, 2025 19:04:26
Válasz
(7)
koszos
"mennye ma a faszomba ember,50 eves vagy es anyad nem enged ki az udvarra?"

:D ez volt a kedvenc mondatom a jazminos esten :D

Nekem pedig ez 🤣

Jan 13, 2025 19:04:26

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) Jan 13, 2025 19:04:30
Válasz
(1)
Bubuka
0.5%-os sört kapott a pedofil :DDDD

abból 60 kell
Miskolci alvósejt
Jan 13, 2025 19:04:30

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15088x7) Jan 13, 2025 19:04:31
Válasz
(11)
Jan 13, 2025 19:04:31

Szerző: RECSKABUNKER (Snecológus-pontszám: 6585x3) Jan 13, 2025 19:05:29
Válasz
(2)
gobesug

Akkor arrébb tenném a törékeny dolgokat.
Jan 13, 2025 19:05:29

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15998x7) Jan 13, 2025 19:05:37
Válasz
(7)
Azt a sört most lehet venni 290 forcsiért, mert lejárt a szavatossága!

beststuff.hu/termekek/stormtrooper-space-race-alacsony-alkoholtartalmu-kezmuves-sor-330-ml/1/7980
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jan 13, 2025 19:05:37

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 4756x2) Jan 13, 2025 19:07:13
Válasz
(2)
Jan 13, 2025 19:07:13

Szerző: Och-Kom Taot (Snecológus-pontszám: 7602x3) Jan 13, 2025 19:08:48
Válasz
(2)
Nincs megborotválkozva, valszeg igazat mond és mégsem ma volt Bécs.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Jan 13, 2025 19:08:48

Szerző: Mit Kártyen Bitte Jan 13, 2025 19:09:46
Válasz
(2)

Jan 13, 2025 19:09:46

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5352x2) Jan 13, 2025 19:10:09
Válasz
(2)
féregnyulvány
live a korcs

Kurva A1 még mindig nem intézkedett? *ásít*
Jan 13, 2025 19:10:09

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Jan 13, 2025 19:11:04
Válasz
(4)
Och-Kom Taot
Nincs megborotválkozva, valszeg igazat mond és mégsem ma volt Bécs.

100%, hogy nem volt. Borostás, koszos ruhában van... Gondolom nemrég ébredt fel a pedofil.
Jan 13, 2025 19:11:04

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 13, 2025 19:11:05
Válasz
(8)
Endre mai napja: megpróbálta alkalmazni a lottónyereményre a vonzás törvényét :DDD

Megint lakásoakt nézegetett :DDDD
Jan 13, 2025 19:11:05

Szerző: Carpenter (Snecológus-pontszám: 4205x2) Jan 13, 2025 19:11:39
Válasz
(4)
A korcs egész nap lakásokat nézegetett. A kedvence 560 millióért az oktogonon :DD nagyon nevetek
Jan 13, 2025 19:11:39

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:11:43
Válasz
(7)
KicsiNéző
Endre mai napja: megpróbálta alkalmazni a lottónyereményre a vonzás törvényét :DDD

Megint lakásoakt nézegetett :DDDD

én is küldtem neki a drávaparti villát, szerintem belezúgott
Jan 13, 2025 19:11:43

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27284x13) Jan 13, 2025 19:12:52
Válasz
(3)
Álmodozik a lelkecske. 500 forinttal a zsebében.
Jan 13, 2025 19:12:52

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 4343x2) Jan 13, 2025 19:13:17
Válasz
(2)
korcs a forumon
Jan 13, 2025 19:13:17

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) Jan 13, 2025 19:13:28
Válasz
(2)
PEDOFIL A FORUMON, ACHTUNG ACHTUNG!!!
Jan 13, 2025 19:13:28

Szerző: Carpenter (Snecológus-pontszám: 4205x2) Jan 13, 2025 19:13:32
Válasz
(3)
Takarodj a fóelrumról pedofil
Jan 13, 2025 19:13:32

Szerző: CC-2224 Jan 13, 2025 19:13:51
Válasz
(3)
takarodj pedro
Commander Cody
Jan 13, 2025 19:13:51

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272039x136) Jan 13, 2025 19:13:53
Válasz
(7)
Álmodj nagy kirúgásokat!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 13, 2025 19:13:53

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) Jan 13, 2025 19:13:59
Válasz
(4)
ha a vonzas torvenye mukodne,teged mar fogatlan ciganyok kurogatnanak a priccseden ejszakankent.
Jan 13, 2025 19:13:59

Szerző: Sodi_linzi_sult_hala Jan 13, 2025 19:14:11
Válasz
(2)
Akkor még egy macska is többet dolgozik egy nap, mint te
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Jan 13, 2025 19:14:11

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24300x12) Jan 13, 2025 19:14:40
Válasz
(4)
Egész nap az egyetlen megmaradt barátjával, Geminivel néztek közös lakást, miközben decemberben lejárt sörikét szlopál.

Ez shiker.
Ki az az Endre bácsi?
Jan 13, 2025 19:14:40

Szerző: Ilyen nincs (Snecológus-pontszám: 9866x4) Jan 13, 2025 19:15:10
Válasz
(3)
Te Recsi! Ha a Vonzás törvénye tanfolyamon is úgy vettél részt, mint az AMS-es oktatáson, akkor bele lehet szarni abba a tudományba.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Jan 13, 2025 19:15:10

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Jan 13, 2025 19:15:41
Válasz
(5)
MIT SZÓLSZ AHHOZ, HOGY HAMAROSAN BÖRTÖNBE JUTSZ PEDOFIL KORCS?
Jan 13, 2025 19:15:41

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:15:58
Válasz
(4)
ígggyáltán nem vótam sehova!!!

szóval anyád hozott szeszt.
Jan 13, 2025 19:15:58

Szerző: Mit Kártyen Bitte Jan 13, 2025 19:16:15
Válasz
(2)
Gyors terelés gyors tagadás, biztos volt az Erkel Ferencen..
Jan 13, 2025 19:16:15

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) Jan 13, 2025 19:16:18
Válasz
(5)
A vozás törvénye.

Endre arra gondol hogy faszaság legyen.

Max 5-en arra gondolnak, hogy legyen leprás.

Innentől ez matek.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jan 13, 2025 19:16:18

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:16:57
Válasz
(3)
CSÚFOLDÓNAK PÍRÓÚJ!!!
Jan 13, 2025 19:16:57

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:18:04
Válasz
(5)
"egyre följebbcsúszunk főfele is lehet lenduletet venni" - kiss endre farkas
Jan 13, 2025 19:18:04

Szerző: Ilyen nincs (Snecológus-pontszám: 9866x4) Jan 13, 2025 19:18:39
Válasz
(3)
100 millió fütyis sneci mecénások meg sehol
0 dollár, az már egy komoly alap amire lehet építkezni xd
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Jan 13, 2025 19:18:39

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Jan 13, 2025 19:19:17
Válasz
(4)
MENNYIT FOGSZ MA ELÍTÉLT KERESNI?

1 DOLLÁRT? 🤣
Jan 13, 2025 19:19:17

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:19:26
Válasz
(7)
endre csinál egy mandinert, nemsoká indul!!!
Jan 13, 2025 19:19:26

Szerző: Carpenter (Snecológus-pontszám: 4205x2) Jan 13, 2025 19:20:25
Válasz
(4)
A digitális segédmunkás endre egész nap a szemétdomb tetején álmodozott csilivili lakásokról. Még most se hiszem el :D Holnap mi lesz a terv? Autókat fogsz nézegetni egész nap?
Jan 13, 2025 19:20:25

Szerző: egynadrág (Snecológus-pontszám: 5958x2) Jan 13, 2025 19:20:27
Válasz
(3)
gobesug
endre csinál egy mandinert, nemsoká indul!!!

Egy duplaszaltót csináljon inkább betonon!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Jan 13, 2025 19:20:27

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:21:34
Válasz
(8)
a berlini irodai páfrány helyett AI páfrány van!!!!!!!
Jan 13, 2025 19:21:34

Szerző: Mit Kártyen Bitte Jan 13, 2025 19:22:46
Válasz
(2)
mondomkusskuss
MENNYIT FOGSZ MA ELÍTÉLT KERESNI?

1 DOLLÁRT? 🤣

Ne túlozzunk, 0,10 reálisabb.
Jan 13, 2025 19:22:46

Szerző: Túltöltött Tejhabosító (Snecológus-pontszám: 11345x5) Jan 13, 2025 19:23:52
Válasz
(2)
SHAJÁT MEGOLDÁS!

Endre, a te saját megoldásod az, hohy a macskaólban rohadsz meg. Pont.
Na tejhabosítás, csá.
Jan 13, 2025 19:23:52

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:24:14
Válasz
(6)
Jan 13, 2025 19:24:14

Szerző: Alpár Pál Jan 13, 2025 19:24:37
Válasz
(6)
Még egy ok, ami miatt a Gyagyás nem teper már a munkáért sem: Ha a zsidóbankok menetközben nemteljesítés miatt felmondták a hitelszerződéseket, akkor azok ott a teljes összeget bizony egyösszegben követelik nyomorulttól.

Ezt piszony nem lehet már "visszalapátolni", vagyis ezek már akkoris felmondott hitelszerződések maradnak, ha holnaptól lesz munkája. Ergo, ha munkát is kap, egyben akkor sem tudná visszafizetni a hiteleit, tehát végrehajtást indítanak a bankok, tehát inkasszómanó elvinne a fizetése jelentős részét (osztrákban nem tudom mennyi a max %, amit inkasszálhatnak a fizuból). Astokit pedig nem olyan fából faragták, hogy törlessze az adósságait, így azért biztosan nem fog dolgozni, hogy ledolgozza a tartozásait, ergo nem fog dolgozni akkor sem, ha felveszik. Azt gondolom mindenki érti, hogy többet hitelt az életben nem fog kapni.
Jan 13, 2025 19:24:37

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Jan 13, 2025 19:25:19
Válasz
(2)
gobesug

Ez mikbe fan?
Jan 13, 2025 19:25:19

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:26:17
Válasz
(9)
3200 eurot se fogad el mert ő mérnök úr.
Jan 13, 2025 19:26:17

Szerző: keserke (Snecológus-pontszám: 8737x4) Jan 13, 2025 19:26:37
Válasz
(5)
max5enutálnak

Így kinézetre azért a Józsinak több köze van az Alikhoz mint Tibornak a Mercédeszekhez.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Jan 13, 2025 19:26:37

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) Jan 13, 2025 19:26:57
Válasz
(5)
"nyári cég" - micsoda ütem :DDD
Jan 13, 2025 19:26:57

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) Jan 13, 2025 19:28:16
Válasz
(2)
jah hat igen,meltosag is van a vilagon ugye :D
nembaj ez jo irany,de a valosag az,hoghy azert nem vezsnek fel,mert egy kokler szar vagy es persze ne feledkezzunk meg arrol a tobb ezer tenyfeltarasrol sem !
milyen tobb evig volt brutto 66500 ?:D
Jan 13, 2025 19:28:16

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8859x4) Jan 13, 2025 19:28:21
Válasz
(4)
Az ATOS-nál nagyon elcsuklott a hangod... Mi a baj, mág mindig fáj?

Ugye mi mondtuk, hogy kár volt kilépni!
Jan 13, 2025 19:28:21

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17271x8) Jan 13, 2025 19:28:23
Válasz
(7)
nem tűnik földtől elrugaszkodottnak az 500 szerinte az infláció miatt

nem, egy valódi programozónak nem az, neked az
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Jan 13, 2025 19:28:23

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Jan 13, 2025 19:29:42
Válasz
(5)
Huh ilyenkor de széjjel verném azt az ormotlan nagy veknit!
Jan 13, 2025 19:29:42

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12656x6) Jan 13, 2025 19:30:06
Válasz
(6)
5000 eurót kért és úgy meg interjúra. *PR*
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Jan 13, 2025 19:30:06

161 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™