úgy néz ki mint a gravehag a witcher 3-ból
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
bennem is ez fogalmazódott meg
a tegnapi MC Isti loopot olyan szenvedélyesen tolta, Mercivel kapcsolatban szokott így viselkedni
Az ott a púpja? 😅
Ikertornyok

Púpos is, őszfasz is
Hűha stb
Ezt kinek írta?
A fehér négyzetet legközelebb takarjátok ki!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hol a gyerek? Milyen gyerek?!
Tegnapi srákok, akik elindultak elégtételt venni endrém.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Elindultak Esztergomba :D Balfaszok
A szemüveges tag aka "Zsévonzsé bátyám" hangja tiszta Knézy Jenő. Vártam már mikor mondja be a Gyagyásnak, hogy "Nézd oda, meghal a pali. Hát beszarás."
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
ha bárki is reménykedett volna — mint én — nem ők lesznek azok, akiknek komoly problémája lesz stokival.
Nem, de szerencsére egyre vadabbul tartja az auditot, már direkt feszegeti a határait napról napra, nagyon kíváncsi hol a határ amit még elviselnek.
Egyszer valaki csak megunja és kocsiba ül, hogy ismét ferdítsen egyett a zsidó orrán.
Ki az az Endre bácsi?
Lehet hogy kevésbé tanultabb az úriember Stokinál, de ezerszer sikeresebb lehet. :D
Bár. Nála már az is sikeresebb, aki nem egy macskaólban él.
Puncicája van a cicának.
Azért a macskaól jobb mint a Blaha :D de majd egyszer oda is eljutunk. Minden egy folyamat!
Nekem azt tetszett tőle, mikor volt egy párbaj amibe még szó nélkül belementek. Majd véget ért azt, az elmebeteg persze kikapott. Majd 2-3 perc múlva mondta a szemüveges, hogy ki az aki folyamatosan küldi a párbaj kéréseket, sodi te vagy az, ennyire remegsz a koinokért?
Egy utolsó koldus vagy gyagyás, aki például azért ment tegnap is a rodáshoz, hogy még néhány cent jöjjön neki, pedig akkor már kaptál 100 dollárt.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Plusz, hogy pdf buzi vagy. Megint nyílvànosan mondták ràd, gondolom megy a feljelentés, tartod a szavad.
Zsé pedofil koldusnak nevezte a pedofilt. Aki 2 sörért szopik.
Két senki, nagypofájú, sötét, wanabe gangster, luficigány! Egy forintot nem ér a szavuk ezeknek sem. Előadják magukat, meg megy a fenyegetés, és azután megindulnak a másik irányba!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Újabb retardok akik bekerültek a soha értek oda excelbe, de annyi jelentőségük van, hogy viszik a pedofil hírét, hogy pedofil a pedofil.
A pedó szócikkre kellene irányítani a figyelmet. Kivágni tiktok videókba amikor pedofilozzák, és betenni a szócikk linkjét azzal, hogy "itt a bizonyíték".
Esetleg a fehérnégyzetes lájvból bevágni pár tiktokon is fogyasztható részletet.
El kell kezdenünk a széleskörű pedó tényfeltárást, és kerülni fogják mint a leprást.
pont ma telóról jelentettem a gyagyás lájvját, még az elején — indoklást is írtam, de visszadobta azzal, hogy nem találtak szabálysértést.
leginkább pedofil videója az amikor a kislányokat videóozza és mondja hogy ott vannak a cicák.
Heki a traki
Keserkés
Engem az a kérdés is kínoz, hogy annyi év tündérmeseország közben, hogyan nem shikerült egy kurva német egyetemre sem beiratkozni és elvégezni valami alap IT képzést... lehet én vagyok hülye, de én bárhol laktam, mindenhol ezt csináltam. Már csak az ismerettségek építése végett is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Figyelemzavar+alkoholizmus+normális nyelvtudás hiánya.. Nem hinném, hogy ezekkel bármelyik német egyetemen boldogult volna.
1. eszébe sem jutott (csak a jogi egyetem),
2. a suli elvitte volna a pénzét (márpedig ő nem tudott kijönni a fizujából, ezért vette fel az újabb hiteleket),
3. elvette volna az időt a vedeléstől és a magamutogatástól,
4. annál jobban nem utál semmit, mint olyat csinálni, ami később válik hasznára,
5. soha nem akart dolgozni programozóként, csak imposztorkodni szeret,
6. sosem tudott eléggé németül,
7. nem igényel normális társaságot, lumpen rendszeren kívüli geciket nem talált volna az egyetemen, szóval kedvére való társaság nem akadt volna.
Egyetlen olyan nézőpontot sem találok, amiért benne ez felmerülhetett volna.
Tegnap elővettem a régi Westeles Ericsson 198-ast, bár mobilnet nem , de térerő van még rajta. Kevésbé téglásodott mint a púpfon.
KURVArangy
Anno berlini ügyvéd is akart lenni.
Kocsonya ütyféd úr...
innen látszik hogy kb semmi nem képes annyira felbaszni a gyogyóst, mint amikor nem figyelnek rá és otthagyják a faszba
legkomolyabb
minden ponttal egyetértek, csak ezekre akartam kicsit jobban reflektálni.
vicces, ahogyan folyton eljátszotta a hattyú halálát, mert “anyukám hibája hogy nyem fatyok ütyféd” de ez is már csak akkor került a felszínre, így ilyen nyers formában, amikor már a macskaólba került.
az addig oké, hogy próbalta magára erőltetni az IT-t, meg ezt az egész “vityeós leszek csinájok gémpléjeket” szarságot: ami sosem ment neki, meg mindenki látta, hogy nem is élvezi igazán.
nem hiszem el, hogy akkor is, milliós hiteleken ült, és inkább HDMI kábeleket vett hobbiból, mintsem, hogy a taníttatására költsön. akkor ki a tököm tudta volna neki azt mondani, hogy nem?
de ugye mást könnyebb hibáztatni.
szerintem ügyvéd sem akart igazán lenni sosem, csak ez is egy pont olyan szakma (nem az én véleményem, Stoki szemszögéből nézd:) ahol emberek előtt ki lehet állni és okoskodni: mint mondjuk most tiktiken, hergelni a népet. csak itt nem kell józannak maradni.
Bazdmeg Endre, a fél ország tudja rólad hogy pedofil vagy, és pont két nincstelen cigányon akadsz ki?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mocskos kecskebaszó pedofil :)
NEM BESZÉLGETÜNK GYAGYÁS PEDOFIL GECI (kivéve ugyebár ha AMS, Döbling, és társai a téma... apropó, A1csá volt már?:D)
"again mine the access."
Miért ha pimaszkodnak mi lesz?
Mit fogsz tenni, csinálsz róluk egy flokkot? :D
téged kéne leszoktatni a pimaszkodásról. ugye, milyen irritáló?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nyeregben érzed magad te kurva, pedig nem vagy abban. :D
Puncicája van a cicának.
jó volt szétbaszni a toktok karriered? meddig is tartott? apukád hogy van? anyukád szeret?
pls unban me
?
Tegnap is csicskultál inasba.
Az elmúlt 100 ilyen alkalommal, mindig csicskultál.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
elobb vagy utobb kiuti valaki az orbitragokat,aztan majd jon a siros "nyem ajtok senkinek,beken lehet hagyni" szoveg.
a pupszaszi cigok csinaltak jol,kerdes nelkul basztak szet a veknit,nem kellenek szavak,sajnos azokbol nem tanulsz.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Arról tud valamit a snecológia, hogy ez az ügyvédkedés honnan jött a korcsnak? Még hazaffy korából, amikor Gaudi-Nagy heréit nyalogatta? Vagy a Krokesz imponált neki?
Merthogy a jogi karra is teljesen alkalmatlan lett volna, hiszen ott meg sokat kell fegyelmezetten seggelni. Más kérdés, hogy egy hozzá hasonló debilből még a taktaharkányi önkormányzat jogi előadója se lett volna soha, ha valami csoda folytán el is végzi a jogot.
a hód kurva anyja is egy zugügyvéd, szerintem innen.
Jól becsicskítottad őket, khecciii!
Ja és nem faty alkoholista, akárki akármit is állít!! Jó lesz ez, kezeled.
Igen, egyébként az tényleg nagyon benne lehet, hogy a saját nézete szerint az ügyvéd az, aki nyilvánvaló hazugságokat pofázik a bíróságon és nem tudják megfogni vele.
Tömény hergelési potenciál és a törvényesség határterületein garázdálkodás - ez az, ami vonzza a jogban.
Nem baj endre, de azT ne felejtsd, hogy " Az erőszak megoldás mindenre"! A te esetedben ez hatványozottan igaz! Szerinted nem lesz olyan kis bicskás, aki pár csík kristályért, vagy megfelelésből tokától-bokáig fog nyitni az Egység utcában?! Csak idő kérdése...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Gyagyás, abba már belegondoltál, hogy ha sikerülne is minden munkanap 100 dollárt keresni, és havi kb. 2000 euró ütné a markodat a mindenkinek csicskulás kemény munkájával, akkor sem lennél képes:
- kifizetni magánban a fogászati kezelést, amivel megszabadulnál a rákocskát okozó, oszlásban lévő fogcsonkjaidtól,
- kifizetni magánban egy hasnyálmirigy-kezelést vagy egy gyomorvizsgálatot, ami megmenthetné az életedet,
- lakást bérelni Gémeskútországban, mert azonnal kirúgantánk a picsába,
- kifizetni az itthoni adósságaidat, hogy lehessen egy bankszámlád és egy telefon előfizetésed?
Tudom, hogy a nyugdíjas évekkel nem számolsz (a helyedben én sem számolnék), szóval azzal nem is riogatlak, hogy mi lesz később.
Mivel a masszív cigányozást nem mi vagy a felhasználók vagy a nézők követik el, hanem a videó szereplője/szereplői. Ez csupán dokumentáció az esetről, tehát semmi akadálya.
OFF: Amúgy ha lehet, akkor legközelebb inkább a TC-s profilomhoz (https://trashcity.net/user/dr tajfel) írjon, ne ide a snecológusoknak, elvégre ott előbb látom, ide meg nem mindig járok fel. Most is teljesen véletlenül bukkantam rá.
te fehercigåny, tegnap az igazi neveden szolitott a cigåny, pedofil! miert nem jelented fel, felsz?
Endre, próbáltál már sokféle hetyetyét a pedóságodra, kapsz egy korgit, ha legközelebb csak annyit mondasz, hogy úgysem áll már a faszod
Endre egy pedofil!
jaj pedofil, megint nagy a pofád és hazudsz. Nem idomítottál te senkit.
Elmondta a viccesszínű most a liveban, hogy külön írtál neki és könyörögtél, hogy ne bántsanak.
Hány girosztálba került ez neked?
De nem is pimaszkodnak, hanem csicskítanak.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Vajon meddig várnak amíg úgy döntenek hogy téged kell leszoktatni a pimaszkodásról? És amikor majd úgy döntenek leszoktatnak, akkor ők is a tiktik chateden próbálkoznak majd, vagy a kóros magamutogatásodból fakadóan közszájon forgó lakcímeden látogatnak meg, és tesznek rendbe? Okosabban stoki, sokkal okosabban, amíg ausztriából meg németországból hergeltél magad ellen, elsősorban magyar nyelven magyar embereket, addig még valamennyi marginális biztonságérzeted lehetett. De most elég mélyen ülsz a fosban, nehogy valaki alányomja a hülye vekni fejed.
És ez a tiktokon hatványozottan igaz.
"Baszót adok be a Gézára."
golda téged is leszoktathatna a pimaszkodásról
remélem minden nap kapsz valami új ajándékot a kapuhoz
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Géza Goldával beszélgetni jár oda, szerintem tetszik neki az öreg milf.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Jó ez. Börtönben sokat fog majd térdelni a pedofil szardarab!
Szerintem meg fogja veretni magát, de nem az fogja kupán nyomni, akivel párbajozik, hanem valamelyik néző, aknek a kilétéről sem mi, sem ő nem fog tudni soha.
Annyit cigányozik, zsidózik, kurvázik, pedofilkodik, hogy valaki magára fogja venni.
Tegnap óta sokat gondolkozom rajta én is, de per pillanat még nem ér meg 170 kilométert.
Nekem se könnyű
Tiktik karrier, az.. és azért anyád beenged szarni, ha a mosdókagylóba hugyozol?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Micsoda karrier! Bejött az élet pedofil kutya, ugye?
Nektek is ki kell hangsúlyozni, hogy fűtött helyen vagytok? :D
Szerző:
Eazy
(
x11)
Jan 23, 2025 12:02:29
Válasz
(25)
x11)
Válasz
(25)
Már nem is tudom melyik wowos bossra hasonlítasz jobban, annyi van a fejemben
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
herr_schwechater
(
x8)
Jan 23, 2025 12:07:43
x8)
úgy néz ki mint a gravehag a witcher 3-ból
Skynetsodi
(
x2)
Jan 23, 2025 12:09:38
x2)
Figyu már pedofil. Az mc pistit már magadban mercinek, vagy anyukámnak hívod. Megindult már benned valami? Csillognak a szemeid, ha róla beszélsz. A tibinél viselkedtél így utoljára.
Nekem se könnyű
matteewokcs
Jan 23, 2025 12:12:21
Figyu már pedofil. Az mc pistit már magadban mercinek, vagy anyukámnak hívod. Megindult már benned valami? Csillognak a szemeid, ha róla beszélsz. A tibinél viselkedtél így utoljára.
bennem is ez fogalmazódott meg
a tegnapi MC Isti loopot olyan szenvedélyesen tolta, Mercivel kapcsolatban szokott így viselkedni
Jan 23, 2025 12:12:21
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 23, 2025 12:13:24
x21)
Az ott a púpja? 😅
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 23, 2025 12:16:33
x2)
Ikertornyok

Púpos is, őszfasz is
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 23, 2025 12:22:09
x21)
Hűha stb
Ezt kinek írta?
Darth Tibor
(
x7)
Jan 23, 2025 12:24:20
x7)
Tegnap délután és este ők dobáltak több ezer coinokat
tyodika
Jan 23, 2025 12:27:06
Hol a gyerek? Milyen gyerek?!
Jan 23, 2025 12:27:06
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 23, 2025 12:27:08
x3)
Ezt kinek írta?
-
Jan 23, 2025 12:27:37
Elindultak Esztergomba :D Balfaszok
Jan 23, 2025 12:27:37
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 23, 2025 12:31:39
x3)
bele-belehallgatgattam a lájvjukba (se sok időm se sok energiám nincsen rájuk) DE akkor pont arra reflektáltak, hogy “minket vittek volna el, az meg mit érdekli őket, hogy velünk mi lesz.”
szóval kb ennyi idő választja el a “lányomért börtönt is ülök” meg a “nem megyek más miatt börtönbe” hozzáállást.
ha bárki is reménykedett volna — mint én — nem ők lesznek azok, akiknek komoly problémája lesz stokival.
szóval kb ennyi idő választja el a “lányomért börtönt is ülök” meg a “nem megyek más miatt börtönbe” hozzáállást.
nemet mondtak
(
x4)
Jan 23, 2025 12:37:43
x4)
Endre, ha néhány év múlva életben leszel még (spoiler: nem leszel), majd mesélheted a Blaha-haveroknak, hogy 2025-ben akkora tik-tok sztár voltál, hogy NAPI $100-t kerestél vele.
Egy napig. lol
Egy napig. lol
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 23, 2025 12:38:32
x2)
Visszanézem éppen a liveot. A szemüveges tag milyen átláthatóan elmagyarázta neked te korcs, hogy a tiktikből soha a kurva anyádba nem fogsz tudni megélni, te be is vallottad hogy nem értesz hozzá és át akarod látni a dolgot, de azért kötekedtél tovább, és nem akartad megérteni azt, amire amúgy keresed a választ.
A kurva anyádért vagy ilyen szellemifogyatékos fasz.
Puncicája van a cicának.
Sodi_linzi_sult_hala
Jan 23, 2025 12:42:37
Visszanézem éppen a liveot. A szemüveges tag milyen átláthatóan elmagyarázta neked te korcs, hogy a tiktikből soha a kurva anyádba nem fogsz tudni megélni, te be is vallottad hogy nem értesz hozzá és át akarod látni a dolgot, de azért kötekedtél tovább, és nem akartad megérteni azt, amire amúgy keresed a választ.
A szemüveges tag aka "Zsévonzsé bátyám" hangja tiszta Knézy Jenő. Vártam már mikor mondja be a Gyagyásnak, hogy "Nézd oda, meghal a pali. Hát beszarás."
Jan 23, 2025 12:42:37
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 23, 2025 13:00:16
x23)
Figyelem, most vettem észre valamit tiktoknál. Ugye korábban már jeleztem, hogy telefonon igen, de gépen nem lehet indoklást írni a jelentéshez. Nos, most vettem észre, hogy ott is lehet, amennyibe a jelentést elutasítják, például azzal , hogy nem találtak szabálysértést. Ekkor lehet egy felülvizsgálatot kérni a döntésről, és ott már engedi, hogy leírjuk, hogy mi is a pontos probléma. Szóval ezt próbáljátok ki mindig, hátha úgy többre megyünk a jelentésekkel.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 23, 2025 13:00:31
x12)
Nem, de szerencsére egyre vadabbul tartja az auditot, már direkt feszegeti a határait napról napra, nagyon kíváncsi hol a határ amit még elviselnek.
Egyszer valaki csak megunja és kocsiba ül, hogy ismét ferdítsen egyett a zsidó orrán.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 23, 2025 13:01:00
x2)
Lehet hogy kevésbé tanultabb az úriember Stokinál, de ezerszer sikeresebb lehet. :D
pipi
Jan 23, 2025 13:10:01
Azért a macskaól jobb mint a Blaha :D de majd egyszer oda is eljutunk. Minden egy folyamat!
Jan 23, 2025 13:10:01
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 23, 2025 13:13:24
x23)
Nekem azt tetszett tőle, mikor volt egy párbaj amibe még szó nélkül belementek. Majd véget ért azt, az elmebeteg persze kikapott. Majd 2-3 perc múlva mondta a szemüveges, hogy ki az aki folyamatosan küldi a párbaj kéréseket, sodi te vagy az, ennyire remegsz a koinokért?
Egy utolsó koldus vagy gyagyás, aki például azért ment tegnap is a rodáshoz, hogy még néhány cent jöjjön neki, pedig akkor már kaptál 100 dollárt.
-
Jan 23, 2025 13:24:32
Zsévonzsé és megindulos László az előbb összegezték, hogy Endre, szót se érdemelsz, mert làtják rajtad, hogy alkoholista bolond vagy. Mondjuk ebben nem lőttek mellé!
Jan 23, 2025 13:24:32
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 23, 2025 13:25:10
x23)
De a legjobban nekem tegnap este akkor is az tetszett, hogy tejes tét (tejel leönteni a fejüket). Tüdőfejű vesztésre áll, kb 2 perc van vissza. Tüdőfejű elindítja az orosz propaganda szöveget. Gyagyás közbe megnyeri a párbajt. De a tüdőfejű csak mondja és elindít egy új párbajt, amit a korcs el is fogad. Tüdőfejű megnyeri a párbaj, elmebeteg leönti a fejét tejjel.
Majd a végén mikor a tüdőfejű megint vesztett, akkor ugyan megcsinálta a tétet (20 felülés). De aztán mit ad Isten kiderült, hogy mennie kell, mert 3% van a telefon aksija. Teljesen hülyére vette a debilt.
Majd a végén mikor a tüdőfejű megint vesztett, akkor ugyan megcsinálta a tétet (20 felülés). De aztán mit ad Isten kiderült, hogy mennie kell, mert 3% van a telefon aksija. Teljesen hülyére vette a debilt.
Pacsika
Jan 23, 2025 13:27:21
Amúgy nem lehet,hogy a vodka ütöttr meg ennyire az agyàt? A töménytől mindig gyorsan veszti el a kontrollt.
Pacsika
Jan 23, 2025 13:27:21
+
Jan 23, 2025 13:29:17
Zsévonzsé és megindulos László az előbb összegezték, hogy Endre, szót se érdemelsz, mert làtják rajtad, hogy alkoholista bolond vagy. Mondjuk ebben nem lőttek mellé!
Plusz, hogy pdf buzi vagy. Megint nyílvànosan mondták ràd, gondolom megy a feljelentés, tartod a szavad.
Jan 23, 2025 13:29:17
-
Jan 23, 2025 13:29:30
Jan 23, 2025 13:29:30
dogoljmegsodi
(
x5)
Jan 23, 2025 13:44:28
x5)
nem is a gyagyás lenne ha nem kurta volna el fél nap alatt ezt a bevételi lehetőséget is.
ikszdé
ikszdé
Darth Tibor
(
x7)
Jan 23, 2025 13:51:55
x7)
Két senki, nagypofájú, sötét, wanabe gangster, luficigány! Egy forintot nem ér a szavuk ezeknek sem. Előadják magukat, meg megy a fenyegetés, és azután megindulnak a másik irányba!
Klohek
(
x12)
Jan 23, 2025 13:59:36
x12)
Milyen az élet mobilnet nélkül, tudja valaki?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 23, 2025 14:00:02
x21)
Pedofil vagy Endre és így is fogsz megdögleni!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 23, 2025 14:01:03
x8)
Most akkor Mc Isti lezárult a Vekninek??0
Heki a traki
-
Jan 23, 2025 14:03:53
Újabb retardok akik bekerültek a soha értek oda excelbe, de annyi jelentőségük van, hogy viszik a pedofil hírét, hogy pedofil a pedofil.
A pedó szócikkre kellene irányítani a figyelmet. Kivágni tiktok videókba amikor pedofilozzák, és betenni a szócikk linkjét azzal, hogy "itt a bizonyíték".
Esetleg a fehérnégyzetes lájvból bevágni pár tiktokon is fogyasztható részletet.
El kell kezdenünk a széleskörű pedó tényfeltárást, és kerülni fogják mint a leprást.
Jan 23, 2025 14:03:53
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 23, 2025 14:09:10
x3)
Figyelem, most vettem észre valamit tiktoknál. Ugye korábban már jeleztem, hogy telefonon igen, de gépen nem lehet indoklást írni a jelentéshez. Nos, most vettem észre, hogy ott is lehet, amennyibe a jelentést elutasítják, például azzal , hogy nem találtak szabálysértést. Ekkor lehet egy felülvizsgálatot kérni a döntésről, és ott már engedi, hogy leírjuk, hogy mi is a pontos probléma. Szóval ezt próbáljátok ki mindig, hátha úgy többre megyünk a jelentésekkel.
pont ma telóról jelentettem a gyagyás lájvját, még az elején — indoklást is írtam, de visszadobta azzal, hogy nem találtak szabálysértést.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 23, 2025 14:09:20
x8)
leginkább pedofil videója az amikor a kislányokat videóozza és mondja hogy ott vannak a cicák.
Hafré
(
x9)
Jan 23, 2025 14:12:24
x9)
Te endre! Kinoz egy kerdes. A sokdiplomas felmenoid is kakukkoltak a szekrenyben?
lépek ki mert hülyék vagytok
ascites
(
x57)
Jan 23, 2025 14:16:26
x57)
Remélem ezen az időszakon is hamar túlleszünk, mint a rémes négyesen. Legalábbis az intenzívebb részeken.
Az nagyon jó mindenesetre, hogy a gyagyás már a főállású tiktikezés 2. hónapjában elérte a fogalmai szerint vett csillagokat, pityut. Innen fölfele nem igazán van (a rodáséhoz hasonló nézők nem fognak a fogytosnak dobálni, mert ők női csöcsöket akarnak látni), pláne hogy fennen hirdeti, hogy megveti a cigányokat, akik a tiktik népét jelentik mind "alkotói", mind nézői oldalról.
Ami ebben a szarcunamiban igazán lényeges, hogy kikapcsolták a telefonját, vagyis ha még be is tud lépni az osztrák ügyfélkapuba, már nem sokáig + az AMS elhajtotta a vérbe (ami azzal fog járni, ha még nem történt meg, hogy feljelentik), nincs munka + gyűlnek az adósságok: easybank, buzihangfal, A1, döbling... Ausztria lezárult, ami gyakorlatilag a teljes német nyelvterület lezárulását jelenti.
Hiába mondja, hogy egy 61 dolláros nap annyit ér, mint a segély, tudja ő is, hogy nem igaz. Nincs alóla ganézós, mindig fűtött emberfiók, nincs TB, amire bármelyik nap sorsfordító szüksége lehet, nincs telefon, ami lehetővé tenné, hogy a tavaszi-nyári depisz szakaszt átvészelje egy nudistrandon. Napról napra való küzdelem van, még ha vannak is jobb napjai.
Az nagyon jó mindenesetre, hogy a gyagyás már a főállású tiktikezés 2. hónapjában elérte a fogalmai szerint vett csillagokat, pityut. Innen fölfele nem igazán van (a rodáséhoz hasonló nézők nem fognak a fogytosnak dobálni, mert ők női csöcsöket akarnak látni), pláne hogy fennen hirdeti, hogy megveti a cigányokat, akik a tiktik népét jelentik mind "alkotói", mind nézői oldalról.
Ami ebben a szarcunamiban igazán lényeges, hogy kikapcsolták a telefonját, vagyis ha még be is tud lépni az osztrák ügyfélkapuba, már nem sokáig + az AMS elhajtotta a vérbe (ami azzal fog járni, ha még nem történt meg, hogy feljelentik), nincs munka + gyűlnek az adósságok: easybank, buzihangfal, A1, döbling... Ausztria lezárult, ami gyakorlatilag a teljes német nyelvterület lezárulását jelenti.
Hiába mondja, hogy egy 61 dolláros nap annyit ér, mint a segély, tudja ő is, hogy nem igaz. Nincs alóla ganézós, mindig fűtött emberfiók, nincs TB, amire bármelyik nap sorsfordító szüksége lehet, nincs telefon, ami lehetővé tenné, hogy a tavaszi-nyári depisz szakaszt átvészelje egy nudistrandon. Napról napra való küzdelem van, még ha vannak is jobb napjai.
Gabonatároló
(
x1)
Jan 23, 2025 14:17:13
x1)
Keserkés
SyntaxError
(
x24)
Jan 23, 2025 14:17:33
x24)
Te endre! Kinoz egy kerdes. A sokdiplomas felmenoid is kakukkoltak a szekrenyben?
Engem az a kérdés is kínoz, hogy annyi év tündérmeseország közben, hogyan nem shikerült egy kurva német egyetemre sem beiratkozni és elvégezni valami alap IT képzést... lehet én vagyok hülye, de én bárhol laktam, mindenhol ezt csináltam. Már csak az ismerettségek építése végett is.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jan 23, 2025 14:21:04
x1)
Engem az a kérdés is kínoz, hogy annyi év tündérmeseország közben, hogyan nem shikerült egy kurva német egyetemre sem beiratkozni és elvégezni valami alap IT képzést...
Figyelemzavar+alkoholizmus+normális nyelvtudás hiánya.. Nem hinném, hogy ezekkel bármelyik német egyetemen boldogult volna.
Mit Kártyen Bitte
Jan 23, 2025 14:21:25
Egy élmény ezt az éjszakai cigányidomitást hallgatni. ((köszönöm Pikturiensz kolléga))
Endre, tegnapi párbajpénzből mennyi van? Már a Repont előtt kuporogsz a tyopronis dobozokkal?
Endre, tegnapi párbajpénzből mennyi van? Már a Repont előtt kuporogsz a tyopronis dobozokkal?
Jan 23, 2025 14:21:25
ascites
(
x57)
Jan 23, 2025 14:24:08
x57)
2. a suli elvitte volna a pénzét (márpedig ő nem tudott kijönni a fizujából, ezért vette fel az újabb hiteleket),
3. elvette volna az időt a vedeléstől és a magamutogatástól,
4. annál jobban nem utál semmit, mint olyat csinálni, ami később válik hasznára,
5. soha nem akart dolgozni programozóként, csak imposztorkodni szeret,
6. sosem tudott eléggé németül,
7. nem igényel normális társaságot, lumpen rendszeren kívüli geciket nem talált volna az egyetemen, szóval kedvére való társaság nem akadt volna.
Egyetlen olyan nézőpontot sem találok, amiért benne ez felmerülhetett volna.
mikedp
(
x9)
Jan 23, 2025 14:31:03
x9)
Tegnap elővettem a régi Westeles Ericsson 198-ast, bár mobilnet nem , de térerő van még rajta. Kevésbé téglásodott mint a púpfon.
banshee
(
x24)
Jan 23, 2025 14:33:34
x24)
Anno berlini ügyvéd is akart lenni.
Kocsonya ütyféd úr...
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 23, 2025 14:38:51
x2)
Óriási a live. 4 óra 20 percnél tartok, de a pajzs már rég volt ilyen szinten leolvasztva. :D
Ezért a pedofil cigányozásért valamelyik helyi erő biztos hogy szarrá fog téged kloffolni. :DDD

Puncicája van a cicának.
Ezért a pedofil cigányozásért valamelyik helyi erő biztos hogy szarrá fog téged kloffolni. :DDD

MC SODISTI
Jan 23, 2025 14:40:25
Óriási a live. 4 óra 20 percnél tartok, de a pajzs már rég volt ilyen szinten leolvasztva. :D
innen látszik hogy kb semmi nem képes annyira felbaszni a gyogyóst, mint amikor nem figyelnek rá és otthagyják a faszba
Jan 23, 2025 14:40:25
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 23, 2025 14:41:15
x3)
3. elvette volna az időt a vedeléstől és a magamutogatástól.
3. elvette volna az időt a vedeléstől és a magamutogatástól.
minden ponttal egyetértek, csak ezekre akartam kicsit jobban reflektálni.
vicces, ahogyan folyton eljátszotta a hattyú halálát, mert “anyukám hibája hogy nyem fatyok ütyféd” de ez is már csak akkor került a felszínre, így ilyen nyers formában, amikor már a macskaólba került.
az addig oké, hogy próbalta magára erőltetni az IT-t, meg ezt az egész “vityeós leszek csinájok gémpléjeket” szarságot: ami sosem ment neki, meg mindenki látta, hogy nem is élvezi igazán.
nem hiszem el, hogy akkor is, milliós hiteleken ült, és inkább HDMI kábeleket vett hobbiból, mintsem, hogy a taníttatására költsön. akkor ki a tököm tudta volna neki azt mondani, hogy nem?
de ugye mást könnyebb hibáztatni.
szerintem ügyvéd sem akart igazán lenni sosem, csak ez is egy pont olyan szakma (nem az én véleményem, Stoki szemszögéből nézd:) ahol emberek előtt ki lehet állni és okoskodni: mint mondjuk most tiktiken, hergelni a népet. csak itt nem kell józannak maradni.
SyntaxError
(
x24)
Jan 23, 2025 14:47:53
x24)
Endre, ezt neked találták ki! Itt elköltheted Mészáros vagyonát egy szimulátorban!
Vehetsz sörtöt, PS-t, és egy csomó játékot is!
ketfarkukutya.mkkp.party/oligarcha_szimulator/
Na, 1000 milliárd fütyi költés, csá!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Vehetsz sörtöt, PS-t, és egy csomó játékot is!
ketfarkukutya.mkkp.party/oligarcha_szimulator/
Na, 1000 milliárd fütyi költés, csá!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 23, 2025 14:53:50
x45)
Állítólag Endre bement a cigányokhoz, és a chaten azt írta: "hiába írtok, úgysem tudnak olvasni" XD
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
sodika
Jan 23, 2025 15:02:19
Nem foglalkozom hülyeségekkel, de csak így lehet leszoktatni őket a pimaszkodásokról.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 23, 2025 15:02:19
Eazy
(
x11)
Jan 23, 2025 15:02:47
x11)
Nem foglalkozom hülyeségekkel, de csak így lehet leszoktatni őket a pimaszkodásokról.
Bazdmeg Endre, a fél ország tudja rólad hogy pedofil vagy, és pont két nincstelen cigányon akadsz ki?
molos troll
(
x2)
Jan 23, 2025 15:03:12
x2)
Mocskos kecskebaszó pedofil :)
KeserkeVagySörike
NEM BESZÉLGETÜNK GYAGYÁS PEDOFIL GECI (kivéve ugyebár ha AMS, Döbling, és társai a téma... apropó, A1csá volt már?:D)
koszos
(
x11)
Jan 23, 2025 15:03:20
x11)
a legnagyobb hazugsagod az volt,hogy kell a tiktok,hogy tudj reggelizni,ebedelni,vacsorazni :DDDDD eddig is anyad etetett,neked piara kell a penz,mert ALKOHOLISTA vagy!
latom par embert zavaer a tegnapi 100 dollar,de ne felejtsuk el,hogy a Fikasnak mar reges regen vege,nem vallja be maganak,de ez mar a vegjatek,kerestt par 10 ezret es lehet meg fog is par napid,de ez semmin sem valtoztat.
VEGE VAN KICSI ZSIDO !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
latom par embert zavaer a tegnapi 100 dollar,de ne felejtsuk el,hogy a Fikasnak mar reges regen vege,nem vallja be maganak,de ez mar a vegjatek,kerestt par 10 ezret es lehet meg fog is par napid,de ez semmin sem valtoztat.
VEGE VAN KICSI ZSIDO !
linziasztal01
(
x77)
Jan 23, 2025 15:03:47
x77)
Miért ha pimaszkodnak mi lesz?
Mit fogsz tenni, csinálsz róluk egy flokkot? :D
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 23, 2025 15:04:36
x3)
téged kéne leszoktatni a pimaszkodásról. ugye, milyen irritáló?
MaxPayne
(
x24)
Jan 23, 2025 15:05:32
x24)
Jan 23, 2025 15:05:32
irja ezt az a pedofil szarzsák aki az egész életét végig pimaszkodta. Van ám bör vastagon azon a degenerált veknin. Jan 23, 2025 15:05:32
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 23, 2025 15:06:29
x2)
Nyeregben érzed magad te kurva, pedig nem vagy abban. :D
stoki_kapuja
Jan 23, 2025 15:06:45
jó volt szétbaszni a toktok karriered? meddig is tartott? apukád hogy van? anyukád szeret?
Jan 23, 2025 15:06:45
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 23, 2025 15:08:10
x39)
?
Tegnap is csicskultál inasba.
Az elmúlt 100 ilyen alkalommal, mindig csicskultál.
hegesztőnő
(
x3)
Jan 23, 2025 15:08:46
x3)
Balázs Padre
(
x13)
Jan 23, 2025 15:08:55
x13)
A vatikánban még folyamatban van a kései éjszaka netszemetének megtekintése.de JÓL LÁTHATÓ,HOGY SODRÁKUNK MEGINT JÓ BARÁTOKRA LELT.
koszos
(
x11)
Jan 23, 2025 15:09:00
x11)
es ugy erzed be lettek idomitva ?elobb vagy utobb kiuti valaki az orbitragokat,aztan majd jon a siros "nyem ajtok senkinek,beken lehet hagyni" szoveg.
a pupszaszi cigok csinaltak jol,kerdes nelkul basztak szet a veknit,nem kellenek szavak,sajnos azokbol nem tanulsz.
Angelina Proli
Jan 23, 2025 15:11:16
Arról tud valamit a snecológia, hogy ez az ügyvédkedés honnan jött a korcsnak? Még hazaffy korából, amikor Gaudi-Nagy heréit nyalogatta? Vagy a Krokesz imponált neki?
Merthogy a jogi karra is teljesen alkalmatlan lett volna, hiszen ott meg sokat kell fegyelmezetten seggelni. Más kérdés, hogy egy hozzá hasonló debilből még a taktaharkányi önkormányzat jogi előadója se lett volna soha, ha valami csoda folytán el is végzi a jogot.
Jan 23, 2025 15:11:16
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 23, 2025 15:13:17
x3)
a hód kurva anyja is egy zugügyvéd, szerintem innen.
nemet mondtak
(
x4)
Jan 23, 2025 15:14:12
x4)
Jól becsicskítottad őket, khecciii!
Ja és nem faty alkoholista, akárki akármit is állít!! Jó lesz ez, kezeled.
halottpiton
(
x3)
Jan 23, 2025 15:19:30
x3)
Troll bánót törleszted már? Miért nem?
aki nem hitelképes az nem ember
ascites
(
x57)
Jan 23, 2025 15:20:15
x57)
Igen, egyébként az tényleg nagyon benne lehet, hogy a saját nézete szerint az ügyvéd az, aki nyilvánvaló hazugságokat pofázik a bíróságon és nem tudják megfogni vele.
Tömény hergelési potenciál és a törvényesség határterületein garázdálkodás - ez az, ami vonzza a jogban.
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 23, 2025 15:21:35
x1)
Szerintem a radírpók törölje ki a gyereket ábrázoló képeket, még ha napi 1 milliót dobál is be valaki a gyagyásnak, a gyereke akkor is tabu, neki semmi köze ehhez.
"Baszót adok be a Gézára."
Klohek
(
x12)
Jan 23, 2025 15:22:44
x12)
Nem baj endre, de azT ne felejtsd, hogy " Az erőszak megoldás mindenre"! A te esetedben ez hatványozottan igaz! Szerinted nem lesz olyan kis bicskás, aki pár csík kristályért, vagy megfelelésből tokától-bokáig fog nyitni az Egység utcában?! Csak idő kérdése...
Klohek
(
x12)
Jan 23, 2025 15:23:58
x12)
Mi pedig bárhol, a mobilnettünkről fogjuk röhögve nézni..
ascites
(
x57)
Jan 23, 2025 15:27:53
x57)
Gyagyás, abba már belegondoltál, hogy ha sikerülne is minden munkanap 100 dollárt keresni, és havi kb. 2000 euró ütné a markodat a mindenkinek csicskulás kemény munkájával, akkor sem lennél képes:
- kifizetni magánban a fogászati kezelést, amivel megszabadulnál a rákocskát okozó, oszlásban lévő fogcsonkjaidtól,
- kifizetni magánban egy hasnyálmirigy-kezelést vagy egy gyomorvizsgálatot, ami megmenthetné az életedet,
- lakást bérelni Gémeskútországban, mert azonnal kirúgantánk a picsába,
- kifizetni az itthoni adósságaidat, hogy lehessen egy bankszámlád és egy telefon előfizetésed?
Tudom, hogy a nyugdíjas évekkel nem számolsz (a helyedben én sem számolnék), szóval azzal nem is riogatlak, hogy mi lesz később.
Dr Tájfel
Jan 23, 2025 15:28:34
Kérlek, és köszi! Mérföldkő, mint júniusban.
Mivel a masszív cigányozást nem mi vagy a felhasználók vagy a nézők követik el, hanem a videó szereplője/szereplői. Ez csupán dokumentáció az esetről, tehát semmi akadálya.
OFF: Amúgy ha lehet, akkor legközelebb inkább a TC-s profilomhoz (https://trashcity.net/user/dr tajfel) írjon, ne ide a snecológusoknak, elvégre ott előbb látom, ide meg nem mindig járok fel. Most is teljesen véletlenül bukkantam rá.
Jan 23, 2025 15:28:34
Örebro
(
x17)
Jan 23, 2025 15:28:38
x17)
te fehercigåny, tegnap az igazi neveden szolitott a cigåny, pedofil! miert nem jelented fel, felsz?
buniBanki
(
x2)
Jan 23, 2025 15:34:46
x2)
Endre, próbáltál már sokféle hetyetyét a pedóságodra, kapsz egy korgit, ha legközelebb csak annyit mondasz, hogy úgysem áll már a faszod
Mossad és Dóra leak ver3
Jan 23, 2025 15:35:57
Tegnap délután és este ők dobáltak több ezer coinokat Sodinak.
Mossad adatai, elérhetőségei:
Név: Varga András Ádám
Lakcím: 1144 Budapest, Csertő park 2. 5. em. 53.
Anyja neve: Kerényi Ilona
Telefonszáma: +36 20 357 4953
Cég: Postamester Hungary Kft.
A háznál elől van rendőrségi bódé és kamera, hátul a garázssoron nincsen, arra szokta sétáltatni a kutyát, Csipit. Ott meglehet őt lepni biztonságosan.
Dóra adatai, elérhetőségei:
Név: Erdősné Magyar Dóra
Anyja neve: Zsigmond Irma(elhunyt)
Apja neve: Magyar László(elhunyt)
Férje: Erdős Edvárd(elhunyt, 1977. 05. 14-2012. 03. 11)
Lakcím: 9200 Balás, Árpád utca 56.
E-mail cím: [email protected]
Cégek:
Levtix Kft.
Adószám:14809998208
Cégjegyzékszám : 08 09 018339
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utca 45. 2 em 4.
Takarítás, ingatlanfelügyelet, munkaerő kölcsönzés, anno üzletek takarítását végezte.
RD-Erma Cleaner Kft.
Adószám: 22653912213
Cégjegyzékszám: 13 09 141110
Székhely: 2161 Csománd Kossuth L. utca 47.
Személygépjármű-, könnyűgépjármű-kereskedelem

Mossad adatai, elérhetőségei:
Név: Varga András Ádám
Lakcím: 1144 Budapest, Csertő park 2. 5. em. 53.
Anyja neve: Kerényi Ilona
Telefonszáma: +36 20 357 4953
Cég: Postamester Hungary Kft.
A háznál elől van rendőrségi bódé és kamera, hátul a garázssoron nincsen, arra szokta sétáltatni a kutyát, Csipit. Ott meglehet őt lepni biztonságosan.
Dóra adatai, elérhetőségei:
Név: Erdősné Magyar Dóra
Anyja neve: Zsigmond Irma(elhunyt)
Apja neve: Magyar László(elhunyt)
Férje: Erdős Edvárd(elhunyt, 1977. 05. 14-2012. 03. 11)
Lakcím: 9200 Balás, Árpád utca 56.
Cégek:
Levtix Kft.
Adószám:14809998208
Cégjegyzékszám : 08 09 018339
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utca 45. 2 em 4.
Takarítás, ingatlanfelügyelet, munkaerő kölcsönzés, anno üzletek takarítását végezte.
RD-Erma Cleaner Kft.
Adószám: 22653912213
Cégjegyzékszám: 13 09 141110
Székhely: 2161 Csománd Kossuth L. utca 47.
Személygépjármű-, könnyűgépjármű-kereskedelem

Jan 23, 2025 15:35:57
-
Jan 23, 2025 15:36:13
jaj pedofil, megint nagy a pofád és hazudsz. Nem idomítottál te senkit.
Elmondta a viccesszínű most a liveban, hogy külön írtál neki és könyörögtél, hogy ne bántsanak.
Hány girosztálba került ez neked?
Jan 23, 2025 15:36:13
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 23, 2025 15:47:08
x13)
De nem is pimaszkodnak, hanem csicskítanak.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 23, 2025 15:49:10
x6)
Vajon meddig várnak amíg úgy döntenek hogy téged kell leszoktatni a pimaszkodásról? És amikor majd úgy döntenek leszoktatnak, akkor ők is a tiktik chateden próbálkoznak majd, vagy a kóros magamutogatásodból fakadóan közszájon forgó lakcímeden látogatnak meg, és tesznek rendbe? Okosabban stoki, sokkal okosabban, amíg ausztriából meg németországból hergeltél magad ellen, elsősorban magyar nyelven magyar embereket, addig még valamennyi marginális biztonságérzeted lehetett. De most elég mélyen ülsz a fosban, nehogy valaki alányomja a hülye vekni fejed.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 23, 2025 15:50:10
x8)
Lassan szépen mindenki tudni fogja, hogy Endre egy pedofil, náci, elmebeteg.
Heki a traki
Skynetsodi
(
x2)
Jan 23, 2025 15:52:10
x2)
Egy dolgot tegnap jól meg lehetett figyelni, hogy az interneten valaki igazat mond és beváltja a fenyegetését, arra kevesebb az esély, minthogy eltaláljon egy meteor.
Nekem se könnyű
-
Jan 23, 2025 15:52:36
Te meg nem tudsz leszokni a pimaszkodásról. Ezért zártunk egy macskaólba és ezért nincs pénzed. Jan 23, 2025 15:52:36
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 23, 2025 15:53:14
x1)
Egy dolgot tegnap jól meg lehetett figyelni, hogy az interneten valaki igazat mond és beváltja a fenyegetését, arra kevesebb az esély, minthogy eltaláljon egy meteor.
És ez a tiktokon hatványozottan igaz.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 23, 2025 15:53:27
x8)
golda téged is leszoktathatna a pimaszkodásról
remélem minden nap kapsz valami új ajándékot a kapuhoz
Bejlin
(
x8)
Jan 23, 2025 15:53:33
x8)
Endre! A zsidó Moaszad ma viszi előled Pistikét. Bár szokásodhoz híven úgyis megint baszol liveozni ameddig tart a pénz.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
1982
Jan 23, 2025 15:55:21
azért szépen letérdeltél kétszer is te csicskagyász..majdnem bőgtél
ujpest08
Jan 23, 2025 15:55:21
linziasztal01
(
x77)
Jan 23, 2025 15:56:28
x77)
Golda meg az áramfogyasztásról fog hamarosan leszoktatni... :D
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 23, 2025 15:56:43
x5)
Akik eddig kocsiba pattantak,ès valamiért nem értek oda:géza,jenes,busák, és felkészül ez a fàbián vagy ki a fasz. Mondjuk ez nem kért pénzt érte csak egy bálnát.
Géza Goldával beszélgetni jár oda, szerintem tetszik neki az öreg milf.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 23, 2025 16:02:56
x21)
azért szépen letérdeltél kétszer is te csicskagyász..majdnem bőgtél
Jó ez. Börtönben sokat fog majd térdelni a pedofil szardarab!
ascites
(
x57)
Jan 23, 2025 16:13:51
x57)
Szerintem meg fogja veretni magát, de nem az fogja kupán nyomni, akivel párbajozik, hanem valamelyik néző, aknek a kilétéről sem mi, sem ő nem fog tudni soha.
Annyit cigányozik, zsidózik, kurvázik, pedofilkodik, hogy valaki magára fogja venni.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 23, 2025 16:14:37
x3)
mielőtt hagynánk, hogy stoki fölényeskedése, höhörészése és hergelése felbőszítsen, emlékezzetek:
pár nappal ezelőtt nem tudott egy párbajtétet végrehajtani, mert az anyja ráparancsolt, hogy nem lehet kinn az udvaron este 10 után.
ez az érdekérvényesítő, szupersztréjt vadászbika akarja itt bizonygatni, milyen “jó gyerek.”
pár nappal ezelőtt nem tudott egy párbajtétet végrehajtani, mert az anyja ráparancsolt, hogy nem lehet kinn az udvaron este 10 után.
ez az érdekérvényesítő, szupersztréjt vadászbika akarja itt bizonygatni, milyen “jó gyerek.”
Skynetsodi
(
x2)
Jan 23, 2025 16:18:08
x2)
Tegnap óta sokat gondolkozom rajta én is, de per pillanat még nem ér meg 170 kilométert.
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 23, 2025 16:21:11
x2)
Hát a kurva anyádat baszd szájba Ananász, habzó szájjal véded astokit a pedofil segélycsaló férget a cigtokon?
rezsidémon
(
x8)
Jan 23, 2025 16:21:29
x8)
Mivel? Csicskulsz nekik te putrilakó? Bánópénzeket dobálsz vissza a 100 euróból?Tiktik karrier, az.. és azért anyád beenged szarni, ha a mosdókagylóba hugyozol?
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 23, 2025 16:23:15
x21)
Pedofil!
A transz kutya is gyűlöl!
A transz kutya is gyűlöl!
KicsiNéző
(
x13)
Jan 23, 2025 16:33:38
x13)
"Ha nem lennék itt anyukám fűtött vendégházában"
Jaj Endre olyan szép mondatok ezek
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 23, 2025 16:35:41
x21)
"Ha nem lennék itt anyukám fűtött vendégházában"
KicsiNéző
(
x13)
Jan 23, 2025 16:37:27
x13)
Nektek is ki kell hangsúlyozni, hogy fűtött helyen vagytok? :D
RecskaoduPupja
Jan 23, 2025 16:37:38
Illusztris vedégei volt ennek a vendégháznak előtted Fikás...Golda kerti szerszámai, meg kóbor macskák.
Jan 23, 2025 16:37:38
Gestas
Jan 23, 2025 16:39:19
Igazából, szerintem az a probléma, hogy a púpos buzi még soha nem volt igazán megverve. De úgy, hogy a csontjai törtek volna, bordái átszúrták volna a tüdejét, agyi vérömleny, hetekig tartó kórházi kezelés, stb. Mert az, hogy a Vahúr ad neki egy csicska lángost, a cigók betörik az orrát az nem verés, max fenyítés.
20240813c1acef9c6d336dbc4634e877c773a93957d8a52d
Jan 23, 2025 16:39:19
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 23, 2025 16:44:42
x2)
18-19 fele tiktik live várható, mert biztos vagyok benne, hogy a pajzs azóta is 100 fokon izzik.
Puncicája van a cicának.
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™