A sárm nem csak külsőhöz asszociálható.
Itt gondolom a manipulatív, és meggyőző viselkedési formára gondolt a professzor úr.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mit kell ahhoz csinálni hogyxegy szelíd macska megharapja? Mit művelsz pedo? Tudod, hogy az életetek összefonódik, ugye?
Ez jöjjön át erre az oldalra is,mert ez telitalálat. Ez egy méltó lezárása lehet egy bjútiful frenshipnek.
A szelíd macskát is 2 perc felhúzni, ha baszkurálod, amikor nem kellene. Nem fonódik össze, mert vagy meg lesz mentve Bagolyka, vagy a pedo lesz kibaszatva Golda által a macska óljából. Fikáspedo jelenleg illegális macskaólfoglaló. "Jogalap nélküli" élősködő, ahogy a hód kurva anyja is mondja.
sajnos ez fake török de lehetne a nevében pár profilt csinálni és csak egy rózsát dobni hogy felbassza magát Pityuli
Igen, arra a meggyőző kellemességre gondolok, amivel simán rádumálja a fiatal párt, hogy fizesse ki a foglalót, amivel betárgyalja magát a lamantinhoz, amivel ráveszi a trollokat, hogy dumáljanak vele és kiszed belőlük a személyes adataikat, ilyenek.
Az lényegtelen hogy fake török van a tiktiken. Endre viszont bizonyíthatóan az igazival barátkozik.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Dehogynem, azért megy a "nem tudok róla", hogy ne lehessen mutogatni a felvételeket amikor nem jelenik meg.
Klasszikus Endre struccpolitika.
Mondjuk akinek 1nél több agysejtje van azt ez a bukott zsírdisznó nem tudja manipulálni.
Punszisza a lekjopp!
Hálátlan kölök, a kapu költségeibe meg nem akar beszállni...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Igen, bölcsen ezt válaszolta, hogy "nem tudok róla...". Se nem, se igen, hanem ez.
Szerintetek tényleg nem tud róla?
Baj van!
Szokás szerint összeszorítja a száját, mert nem akar vigyorogni, pedig örül hogy hazudik.
Vigyorgás-elfojtás szerintem inkább pl. legutóbb a rájátszós "Moszat a barátom" őrjöngésbe volt, be is volt baszva, de rájátszott a show kedvéért az egészre.
Itt szerintem inkább a szar jelleget akarta elfojtani: hazudni fog, hetyetyézni fog, egy patkány bélférgének módjára mindent elkövet hogy megússza, de nem tetszik neki, mert munka lesz vele. Pedig jobb lenne helyette hobbiból csalni, zülleni.
Igen, én is pont ezt szerettem volna mondani, hogy összeszorítja a száját, hogy elnyomja a vigyort.
Ezt én is szoktam érezni vele kapcsolatban. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Úgy fogalmazott "összetetten", hogy a cigányokat meg a zsidókat ott kell ütni, ahol éred.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Összeszedtem párat az elmúlt napokból. Azt írtad, hogy csak a tegnapi videókra van szükséged, de szerintem a rendszerszerűség jól mutatna a feljelentésben. Van köztük burkolt és nem burkolt rasszizmus is, döntsd el, hogy melyiket tudod használni.
Hálás köszönet Sodrony TV-nek, aki archiválta a lájvokat!
2025.01.17 (live, 18:26-tól indult)
4:00 ok.ru/video/8658510088860?fromTime=238 (Endre éppen 3 cigány származású tinivel párbajozik)
Endre: Sodi vagyok, ahogy benne van a nevemben, Sodi. Én félek hogy…
Gusztáv [akivel beszélget TikTokon]: Ja, téged ismerlek, te ilyen YouTube celeb vagy!
Endre: Ja, ja, ja. Félek is, hogy megint diszkriminálva leszek. Ezek a tiktokkerek úgy utálják, ha valakinek rózsaszínű a bőre, érted. Büdös geci rasszisták. Le is köpném az összes rasszista gecit.
2025.01.21 (live, 20:00-tól indult)
04:18 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=249
Jaj, tényleg. Gyerekek, én, aki többször vettem rész olyan rendőrségi kihallgatáson Bécsben, ahol az volt a kérdés, hogy különféle videókból ki volt vágva, ahogy így, úgy, amúgy integetek, akkor az náci karlendítés volt. Amikor magyarázok, hogy „én bazdmeg, te nyomorult” és érted, ez náci karlendítés. És elég vicces látnom, hogy még Elon Muskot is megpróbálják baromsággal besározni.
1:17:39 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=4658
Endre: Megköszönöm, figyelj! Szívemből köszönöm, mint az Elon Musk. Szívemből köszönöm [közben gyengén szalutál].
Géphang: Nagyot dobott a Komédiás [nevű tiktok felhasználó], de nem fognak dobni, ha nem köszönöd meg.
Endre: Szívemből hehe ez ilyen Elon Musk köszönés hehe szívemből jön [közben szalutál].
1:36:10 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=5767
Endre: Miért nem tud bőrszínű [lenni a beszélgetőtársa, akit az előbb kidobott az adásból]. Tegnap megtanítottam. Meg kell tanítani még egyszer a TikTokot, hogy milyen a bőrszínű ember. A bőrszínű embernek a színe olyan, mint a bőrnek a színe. Megmutatom, milyen a bőrszín. [Kibont egy sebtapaszt]. Kibontasz egy ragtapaszt és amilyen annak a színe, olyan színe van egy embernek. Ez az emberszínű. Olyan színű.. tehát a ragtapasz emberszínű, tehát alig látszik [Felragasztja a kézfejére a sebtapaszt és mutatja]. Jó, hát érted, itt látszik, de ott a szélei nem látszanak. Mert bőrszínű. Értjük?
Géphang [ami kommenteket olvas fel]: Akkor Ali [Busák József, Endre cigány videóstársa] nem ember.
Endre: [nagyot nevet] Alig látszik hehe. Mindig el kell pazarolnom egy ragtapaszt, hogy értsétek, hogy magyar nyelven mit jelent a bőrszín. Az emberszínt jelent. Ez a véleményem az iménti fiatalemberekről.
1:49:42 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=6583
géphang: Endre, ha Elon Musk lendíthet, akkor te miért nem?
Endre: Ő se lendített. Hát mi? Szívemből [szalutál]. Szívemből. Ezt csinálta a Musk. Gyerekek. [kihúzza magát, ünnepélyes arcot vág] a szívemet kitépitek, ezt csinálta. [közben imitálja Muskot]. Milyen karlendítés? Kitépitek a szívemet.
Közben harsog a géphang: Szálasi éljen, Szálasi éljen, Szálasi éljen.
Endre: Ezt csinálta az Elon Musk, hogy: „Köszönöm, a szívemet kitépitek”
Közben a géphang: Elon siegl heil, siegl heil, siegl heil!
Endre (élvezettel): Kitépitek a szívemet! [az eddigiekkel szemben itt kivitelez egy tökéletes lendítést] Ebben mi a karlendítés, te idióta? Ezt csinálta az Elon Musk. Tietek a szívem. De ez nem karlendítés, te hülye fasz! Tietek a szívem! Ez nem náci karlendítés, elmondta. Én nekem ez egy önigazolás, hogy Elon Musk ezt csinálta, hogy „a szívem!” Ez nem az. „Köszönöm szépen emberek, kitépitek a szívem! Tietek a szívem!” [újra és újra szalutál]. Ez nem az. Ez nem az. Ez nem az. Mindenki elmondta, hogy ez nem, hogy az Elon egy túlmozgásos autista.
géphang: Inkább lendíts tovább, siegl heil Elon Musk
Endre: Jó, de ilyen hülyeségeket mondotok, hogy náci karlendítés. Ez olyan, mint a fradista Szívtől mennyig [szalutál 3x ismételve]. Értjük? Nem náci.
2025.01.22 (live, 20:00-tól indult)
ok.ru/video/8661830535836?fromTime=21643
6:00:44 Hát büdös, retkes cigány mind, geci. Hát mi a retkes faszom volt ez? Mi volt ezekkel a retkes cigányokkal, bazmeg? Retkes pedofil cigányok, mindegyik megbaszta a kurva anyját, ezek kecskét is basznak, mert nem világos a bőrük, aztán azért dobtak ki. Mind büdös retkes büdös cigány. Pedofil retkes büdös cigány ez mind, aztán azért basztak ki [a livejukból] … Büdös primitív pedofil rekes, kecskebaszó cigányok, akik a kurva anyjukat is, meg utána a lányukat is megbaszták mindhárman egyenként. Különben nem basztak volna ki a liveból. Mind a három büdös pedofil retkes cigány. [ugyanezt ismételgeti]
6:03:20 Hogy viselkedett ez a három retkes pedofil anyabaszó cigány. Bassza meg mind a három a büdös kurva anyját. [tovább ismételgeti]
6:04:42 Nem tagadom! Most vallottam be, hogy mindhárom büdös cigány megbaszta a kurva anyját meg a kecskét is, meg a lányát is, aki itt volt benn és azért basztak ki, mert lelepleztem mind a három szarszínű gecit. [ugyanezt ismételgeti]
6:05:35 Hát hogy tagadnám, hogy az Ali [Busák József] kisgyerekekere veri a faszát, mert pedofil? Meg ez a másik két büdös geci retkes cigány, mind a kettő gyerekekre veri a faszát. Hát hogyan tagadjam az Ali nevében, hogy az Ali egy pedofil retkes cigány? [ugyanezt mondogatja] Gyerekek, nem vettétek észre? Az Ali, a Busák Ali … nemnemnem, lelepleztem, hogy kecskéket szokott baszni. Hogy kecskéket baszik és akkor lépett ki. Nem vettétek észre, hogy ideges lett attól, hogy lelepleztem, hogy kecskéket baszik és akkor lépett ki? Figyeljetek oda. […]
6:07:05 Ha pedofilozik, én büdös retkes pedofil cigányozhatom, ha ő lepedofilozhat. Jöjjön a bíróságra, geci. Engem pedofilozhat? Retkes, kecskebaszó pedofil cigány.
2025.01.23 (live, 10:24-tól indult)
ok.ru/video/8661846002332?fromTime=343
5:44 Ja, de gyerekek, ez nem így van. Le kell őket szoktatni arról, az összes szardarabot, a pedofilozásról. Ezt így lehet, Vissza kell rögtön pedofilozni. Elnézést, fehér ember nem szidunk. Fehér keresztény embert nem szidunk, akkor sem, ha dögevő cigányok vagyunk, akkor sem, ha zsidó öregemberek vagyunk, mert akkor megkapod a magadét. Ez így természetes. Ez így van rendben. Nem állunk bele egyoldalúan fehér emberbe. Gyerekek, ezt meg kell tanítani. Az ember álljon ki magáért és tanítsa meg, hogy nem állunk bele fehér keresztény emberbe, mert nem szabad. Hát bocsánat, de ilyet nem nem nem, rendet kell rakni. Rendet kell rakni.
2025.01.23 (live, 18:43-tól indult)
ok.ru/video/8661846002332?fromTime=21625
6:00:35 Tiszta bolond ez az ember. Nem, hát zsidókat meg cigányokat… zsidókat meg cigányokat ott ütünk, ahol lehet.
6:15:23 Látod, most helyre tettem a zsidó gazembert
6:15:34 Helyre kellett tenni, mert rosszalkodott a zsidó vénember.
6:31:18 ok.ru/video/8661846002332?fromTime=23477
Én most dugtam a zsidó öregember szájába, mélyre, torokra, és beleélveztem a szájába a zsidó öregembernek és a zsidó öregember bazdmeg ezt most élvezi. Mert szeret a Tiktokon lenni a zsidó öregember. Legyőztem a zsidó öregembert. Szerintem az történt, hogy beledugtam a szájába a faszomat és szenvedett a zsidó öregember. Kilépett, mert megszégyenült. Nem személyes adat, hogy ő zsidó! Mossad a neve [a TikTokon], hogy lenne személyes adat, hogy zsidó? Ott van a profilképébe n a Dávid-csillag. Hogy lenne személyes adat, hogy zsidó a Postamester Kft-nek a tulajdonosa, amikor ott van a profilképében, hogy zsidó? Hát ő maga nevével, profilnevével ír tiktokon, reklámozza, hogy ő zsidó. Az nem lehet antiszemitizmus, vagy különleges személyes adattal való visszaélés, hogy ez egy zsidó, amikor ő maga reklámozza azzal, hogy Mossad a neve itt a tiktokon, hogy zsidó? […]
6:32:59 Belém állt és közben zsidó. Én 10 évvel ezelőtt is bebizonyítottam, hogy rossz ötlet ez a kombináció, mert öö… ami lehetőségemben áll, az van, azt használom és most is.
2025.01.23 2:35
ok.ru/video/8661842659996?fromTime=7
A videón olvasható felirat: „@pedofilcigányok Innentől kezdve az a cigány, aki ezt a témát tovább forszírozza ezt a témát, az bizony mocskos PEDOFIL, aki pedig nem pedofil, az lezárja ma este ÖRÖKRE témát. Ennyi. Innen tudni mától, hogy ki pedo.”
Én azt mondtam, hogy aki kilép és nem hajlandó megnézni azt a 10 perces videót, hogy miért nem vagyok pedofil, az pedofil, megbaszta a kurva anyját, megbaszta a lányát és megbaszta a kecskét az udvaron. És mindenki, aki megnézte a videómat, az elmondhatja magáról, hogy nem igaz, hogy áll ez a három dolog rá, tehát nem baszta meg a lányát, se a kurva anyját, se a kecskét az udvaron. Innentől kezdve mindenki, aki engem pedofilozik, az saját magáról mondja, hogy megbaszta a lányát, az anyját meg a kurva anyját. És büdös cigány. Aki meg nem mondja, az nem büdös cigány és nem baszta meg a lányát, az anyját meg a kurva anyját.
2025.01.23 10:08
ok.ru/video/8661843446428?fromTime=11
(0:12) Tisztázzunk pár dolgot. Ha egy szarszínű ember megszégyenít engem azzal liveban, hogy azt mondja, hogy ő tudja, hogy pedofil vagyok és kislányokat zaklatok, akkor én fönntartom a jogot továbbra is arra, hogy az illetőről megállapítsam, hogy azért lépett ki a liveból és azért csúfol engem pedofilnak, mert ő valójában egy látens pedofil, aki megbaszta a kurva anyját, megbaszta a kecskét és utána a lányát is megbaszta. És ennek a terhe van az ő lelkén és ezt akarja előletek eltitkolni, mert ezért kompenzál túl. Ez így természetes és helyénvaló, mert amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ez így tisztességes, kapom, adom. Nem kell belém állni. Egyrészt. (1:24) Másrészt az MC Istitől is annyit kérek, hogy miután egész nap szidja a zsidó öregembert, hogy milyen tisztességtelen, majd utána bejön hozzám párbajozni a vénember és könyörög a Pistinek, hogy Jaj, párbajozzunk, beszéljük meg, és amikor én ennek nyomán megkérdezem a vénembertől, hogy mi van, ennyire vágysz az MC Isti faszára, ennyire szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen ízű a gecije a torkodban? akkor engem az Isti ne oltson le, mert ha ő maga beszél arról, hogy ez a zsidó vénember tisztességtelen és nem egyenes ember, akkor ugyanezt hadd mondjam el én is szemtől szemben a zsidó vénembernek és ebben ő ne korlátozzon le, mert ez így tisztességes. (2:38) Az egyenes embereket tiszteljük, a pedofil cigányokat és a tisztességtelen zsidó vénembereket pedig nem tiszteljük, mert nincs bennük semmi tiszteletre méltó dolog. Röviden ennyi, én a látens pedofil dögevőket továbbra is le fogom leplezni.
A gofile fideókat pedig syntax csinálta éájjal. :DD
Áhh, a válaszában trash city linkeket küldene a bíróságnak, hogy csak "show" meg a kointok miatt van az egész.
Ha nekik lehet neki is. :D
Majd Tájfel a bíróságon:
Jöjjön közelebb, pedofil.. :DD
Mármint 2 éve? Na jó nem 2 éve mert csak 23 hónapja. :)
Na a retard aki Busákal meg a rodásal szokott vele párbajozni beengedte, és egyből nyomta is a párbajt a csóró csicska.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Valóban, csak sajnos nem nagyon tudnak olvasni..
Kattintsanak a videókra.

Akkor a pedofilsimogató kurva anyádat.
Zsebbenyúlós lesz a sztori.
"Na akkor nyomjunk egy tét nélkülit, közbe megiszom ezt, aztán megyek tovább, mert ez igy nem működik." xD
Össze lehet vágni a videókat, az nagyobbat mehet amúgy is.
Hozzá lehet venni a gammerezős cigányozós felvételt is.
Ez is egy út a nyomorba.
Punszisza a lekjopp!
Az ilyen megszólalásai után már fel sem tűnne ha nekiállna narkózni
Megint megy a fillérezgetés :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ő a meleg Márk
Punszisza a lekjopp!
Ez csak figyelemre vágyik, ahogy elnézem. Mondjuk lehet ehhez Sodi nem a jó választás.
Vodkát sem itta meg. :D
Lehetseges hogy Mongol vagy Twinky...De tuti hasonlo forma a 2 faszszopó
Punszisza a lekjopp!
Mondom én hogy apád csövesei nem bírtak a hormonokkal Endre.. :(
"Vodkát" :D
A vodkát az Európai Unióban legalább 37,5 térfogatszázalék alkohollal kell palackozni, a legtöbbször 37,5–40% alkohollal kerül forgalomba.
A tegnapi lájvban le is görgetett ebben a listában, egy csomó pedósimogató reg kinyerhető onnan.
Ha kell, akkor jövő hét elejére, de lehet csak közepére lesz meg, készíthetek egy összevágott videót a te korábbi felsorolásod alapján.
Egyébként én már gondolkodtam rajta az elmúlt hetekbe, hogy csinálnék ilyen heti összefoglalókat a heti adásokból amik ilyen 1-2 órások lennének talán és tényleg csak a lényeg lenne bennük. Csak az a baj, hogy a napi több órás liveokból megkeresni mindig, hogy hol és mit vágjak ki ehhez, nagyon nagy munka lenne. Ezért ha annyit kérhetnék, hogy ha vannak olyanok akik utólag nézik vissza a live-ot akár a mentésekből, akkor ha olyan rész van, az jegyezze fel magának, majd ide írja be, hogy melyik nap live-ja és mettől meddig tart az a rész amit érdemes lenne kivágni és felhasználni. Nem szükséges leírni, hogy mi történik ahogy most ascites tette nagyon profin, hanem elég ennyi is, mert már ez is nagy segitség lenne nekem majd.
2025.01.23 live 5:44-töl vagy 2025.01.22 1:34:21-töl
Természetesen amenyire tudom majd én is írom majd magamnak és vágom is ki ha olyant látok.
A Trojka 22%-os szeszesital :D
Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 20:38:06
x11)
Sárm????!!!!xDD
Itt gondolom a manipulatív, és meggyőző viselkedési formára gondolt a professzor úr.
KicsiNéző
(
x13)
Jan 24, 2025 20:38:11
x13)
Nagyon durva egyébként figyelni a finom rezdüléseket Endre és Gayza interakciójában.
Kurva sokat változott a 2 héttel ezelőtti párbajokhoz képest, amikor Gayza nyert minden Tibi bácsi és társai miatt, míg most Gayza elég szomorú és ő próbál hergelni, Endre pedig nagyon nyeregben érzi magát, és már-már lekezelő.
Kurva sokat változott a 2 héttel ezelőtti párbajokhoz képest, amikor Gayza nyert minden Tibi bácsi és társai miatt, míg most Gayza elég szomorú és ő próbál hergelni, Endre pedig nagyon nyeregben érzi magát, és már-már lekezelő.
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 24, 2025 20:39:40
x5)
Ennyi maradt a világmegváltó nagy párbajokból, hogy most megint a Gézával szopkodják egymás faszát?
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 20:40:02
x77)
Endre, ennyit kellene mondanod Géjzának:
Ne bántsd a pasim!
Ne bántsd a pasim!
Ténfép
(
x5)
Jan 24, 2025 20:40:32
x5)
Most megy a Pityi elleni nyugtató lelkizés Pótapuval, az meg persze adja alá a lovat, mert nem csurrant neki a kojntból.
De még elég hamar nekikezdtek, úgyis jön még a gyerekátkozó, csak később. Biztos nem a tervezettek szerint megy a koldulás, de azért lesz, a koldulás nem állhat meg.
Igyunk egy sörtöt, he
De még elég hamar nekikezdtek, úgyis jön még a gyerekátkozó, csak később. Biztos nem a tervezettek szerint megy a koldulás, de azért lesz, a koldulás nem állhat meg.
-
Jan 24, 2025 20:40:44
szerintem megharapta a macska.
tajszám nélkül fogadja a hatósági állatorvos?
tajszám nélkül fogadja a hatósági állatorvos?
Mit kell ahhoz csinálni hogyxegy szelíd macska megharapja? Mit művelsz pedo? Tudod, hogy az életetek összefonódik, ugye?
Jan 24, 2025 20:40:44
KicsiNéző
(
x13)
Jan 24, 2025 20:42:14
x13)
Tényleg Endre, pénzkidobás, hogy Isti idióta baromságokat vesz, aztán meg elhagyja őket?
TÉNYLEG? :DDD
Nem érzel egy kis iróniát a kijelentésedben?
TÉNYLEG? :DDD
Nem érzel egy kis iróniát a kijelentésedben?
-
Jan 24, 2025 20:43:22
Nem leszel csicska, mert már az vagy.
Na de beszéljünk akkor a kriptonitokról. Akkor biztos megvan már neked, ananász kriptonitja is, ugye? Na de kitől lehet meg az neked? Ugye nem ananász nemezisétöl az egri kecske és lamantin baszótol, akivel most is van ananásznak egy bírósági ügye és aki még tegnap is nagyon dobálta neked az "ajcsimajcsikat" az ananász elleni párbajokba. Lásd itt a videón, vagy lent a képet.
youtu.be/xVIEu5-TVRQ?t=15148
Csicska, szerinted mit fog az új gazdád gondolni ilyenek után, főleg ha még azt is eszébe juttatjuk, hogy mekkora barátságba voltál a kecskabaszóval még Novemberbe is, mikor egy egész hétvégét töltöttél velük Egerbe, hogy jogászkodhass neki, jó eséllyel pont ananász ellen.
Na de beszéljünk akkor a kriptonitokról. Akkor biztos megvan már neked, ananász kriptonitja is, ugye? Na de kitől lehet meg az neked? Ugye nem ananász nemezisétöl az egri kecske és lamantin baszótol, akivel most is van ananásznak egy bírósági ügye és aki még tegnap is nagyon dobálta neked az "ajcsimajcsikat" az ananász elleni párbajokba. Lásd itt a videón, vagy lent a képet.
youtu.be/xVIEu5-TVRQ?t=15148
Csicska, szerinted mit fog az új gazdád gondolni ilyenek után, főleg ha még azt is eszébe juttatjuk, hogy mekkora barátságba voltál a kecskabaszóval még Novemberbe is, mikor egy egész hétvégét töltöttél velük Egerbe, hogy jogászkodhass neki, jó eséllyel pont ananász ellen.
Ez jöjjön át erre az oldalra is,mert ez telitalálat. Ez egy méltó lezárása lehet egy bjútiful frenshipnek.
Jan 24, 2025 20:43:22
-
Jan 24, 2025 20:43:50
A szelíd macskát is 2 perc felhúzni, ha baszkurálod, amikor nem kellene. Nem fonódik össze, mert vagy meg lesz mentve Bagolyka, vagy a pedo lesz kibaszatva Golda által a macska óljából. Fikáspedo jelenleg illegális macskaólfoglaló. "Jogalap nélküli" élősködő, ahogy a hód kurva anyja is mondja.
Jan 24, 2025 20:43:50
-
Jan 24, 2025 20:44:46
sajnos ez fake török de lehetne a nevében pár profilt csinálni és csak egy rózsát dobni hogy felbassza magát Pityuli
Jan 24, 2025 20:44:46
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 20:45:26
x57)
Igen, arra a meggyőző kellemességre gondolok, amivel simán rádumálja a fiatal párt, hogy fizesse ki a foglalót, amivel betárgyalja magát a lamantinhoz, amivel ráveszi a trollokat, hogy dumáljanak vele és kiszed belőlük a személyes adataikat, ilyenek.
Sztrapacska
(
x6)
Jan 24, 2025 20:45:53
x6)
Az lényegtelen hogy fake török van a tiktiken. Endre viszont bizonyíthatóan az igazival barátkozik.
Ilyen nincs
(
x4)
Jan 24, 2025 20:49:02
x4)
Recsi nem tud a február 28-as tárgyalásról...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
KicsiNéző
(
x13)
Jan 24, 2025 20:49:57
x13)
Dehogynem, azért megy a "nem tudok róla", hogy ne lehessen mutogatni a felvételeket amikor nem jelenik meg.
Klasszikus Endre struccpolitika.
-
Jan 24, 2025 20:51:21
egyébként ha most meghivná a lamantin hozzájuk, fixen vége lenne a Pityu haversàgnak, korcs szerintem indulj meg Egerbe
Jan 24, 2025 20:51:21
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 20:52:47
x77)
Golda "muszáj lesz" telefont kihozni neki.
:DD
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 20:52:58
x57)
Arról álmodozik, hogy Golda venni fog neki hamarosan egy Samsung telefont hozzá való mobilnettel, "mert telefonomnak lennie kell."
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 20:53:56
x17)
Mondjuk akinek 1nél több agysejtje van azt ez a bukott zsírdisznó nem tudja manipulálni.
Ilyen nincs
(
x4)
Jan 24, 2025 20:54:10
x4)
Golda "muszáj lesz" telefont kihozni neki.
Hálátlan kölök, a kapu költségeibe meg nem akar beszállni...
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 20:54:13
x57)
Sztojka még lóg 30k-val a pedofilnak, de szarik rá, inkább nyomja a fejére a tojást fillérekért.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 20:56:30
x77)
Kurva vodkát megihatná már. :)
nyemtudokróla
Jan 24, 2025 20:56:58
Igen, bölcsen ezt válaszolta, hogy "nem tudok róla...". Se nem, se igen, hanem ez.
Jan 24, 2025 20:56:58
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 24, 2025 20:57:53
x21)
Baj van!
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 20:58:53
x57)
Szokás szerint összeszorítja a száját, mert nem akar vigyorogni, pedig örül hogy hazudik.
Zsibuci
(
x5)
Jan 24, 2025 20:59:06
x5)
Endre, spanyolul hogy van az, hogy "Buzeráns cigánycsicska vagyok"?
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
halottpiton
(
x3)
Jan 24, 2025 21:00:50
x3)
"Nem fatyok rasszista"
Mégis azt mondtad, hogy a cigánymentes övezet feliratot nem kellett volna lemosni a kerítésről.
Pedofil vagy.
aki nem hitelképes az nem ember
Mégis azt mondtad, hogy a cigánymentes övezet feliratot nem kellett volna lemosni a kerítésről.
Pedofil vagy.
nyem
Jan 24, 2025 21:04:51
Vigyorgás-elfojtás szerintem inkább pl. legutóbb a rájátszós "Moszat a barátom" őrjöngésbe volt, be is volt baszva, de rájátszott a show kedvéért az egészre.
Itt szerintem inkább a szar jelleget akarta elfojtani: hazudni fog, hetyetyézni fog, egy patkány bélférgének módjára mindent elkövet hogy megússza, de nem tetszik neki, mert munka lesz vele. Pedig jobb lenne helyette hobbiból csalni, zülleni.
Jan 24, 2025 21:04:51
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:05:12
x77)
Ki ez a temus Verebes Pista? :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 24, 2025 21:05:18
x39)
De morci valaki :D
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:06:22
x57)
Vigyorgás-elfojtás szerintem inkább
Igen, én is pont ezt szerettem volna mondani, hogy összeszorítja a száját, hogy elnyomja a vigyort.
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 24, 2025 21:06:46
x4)
Unalmasak vagytok = igazat beszéltek.
Stoki, inkább állítsd be a plánt jól, mert olyan ferde, mint a kókadt pitonsz.
NSZKSZ
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Stoki, inkább állítsd be a plánt jól, mert olyan ferde, mint a kókadt pitonsz.
NSZKSZ
nemet mondtak
(
x4)
Jan 24, 2025 21:07:49
x4)
Ezeket a kis valóságmorzsákat nem veszi be a gyomra.
halottpiton
(
x3)
Jan 24, 2025 21:07:57
x3)
Mi lesz a február 28-i tárgyalás?
Mannás ügy garázdaság?
aki nem hitelképes az nem ember
Mannás ügy garázdaság?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:08:14
x17)
Ez gyors volt bassza szajba a kurva anyját.
Punszisza a lekjopp!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 24, 2025 21:08:32
x39)
Natyon vicces, hogy félrészegen is nehezen viseli a valóságot a pedofil.
A seggrészegség az egyetlen egérút.
A seggrészegség az egyetlen egérút.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:08:59
x17)
Várok még pár felest
Punszisza a lekjopp!
Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 21:09:29
x11)
Ezeket a kis valóságmorzsákat nem veszi be a gyomra.
Ezt én is szoktam érezni vele kapcsolatban. :D
Zsénó
(
x22)
Jan 24, 2025 21:09:47
x22)
péntek este 9 óra:
"húúúúúú hát én ezen a héten kihagytam a spanyol szavaimat"
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
"húúúúúú hát én ezen a héten kihagytam a spanyol szavaimat"
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:09:48
x11)
szelloztettel valaha abban az olban ? micsoda dogszag lehet ott XD
Darth Tibor
(
x7)
Jan 24, 2025 21:10:21
x7)
Várok még pár felest
Úgy fogalmazott "összetetten", hogy a cigányokat meg a zsidókat ott kell ütni, ahol éred.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:11:06
x77)
Leszedtem a flokkot = meg sem történt.
Minden a régi. :D
Sztrapacska
(
x6)
Jan 24, 2025 21:11:07
x6)
Annyira jó látni hogy ennyi lett az élete ennek a féregnek. Valahol baszomfalván kuporog egy szeméttelepen és a napi piára koldul. Ez csodálatos.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:11:38
x11)
meg a szoksasos reszeg voltem,nem emlekszem szoveg is elhangzott nemreg :D Minden a régi. :D
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:12:07
x57)
Összeírok egy feljelentést a cigányozó, zsidózó Sodi ellen. Valaki tud segíteni? Szükségem lenne azokra az időbélyegekre ahol a leginkább nyomja.
2 bűncselekményt is elkövetett tegnap ami miatt befogom küldeni a rendőrségre a videót
1) Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva rágalmaz , zsidózik, cigányozik. Nyíltan uszít a cigányság, zsidóság ellen.
2) Közösség elleni izgatást követ el.
Akinek van kedve , lőjje be velem a rendőrségre. És köszi ha valaki segít
2 bűncselekményt is elkövetett tegnap ami miatt befogom küldeni a rendőrségre a videót
1) Aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva rágalmaz , zsidózik, cigányozik. Nyíltan uszít a cigányság, zsidóság ellen.
2) Közösség elleni izgatást követ el.
Akinek van kedve , lőjje be velem a rendőrségre. És köszi ha valaki segít
Összeszedtem párat az elmúlt napokból. Azt írtad, hogy csak a tegnapi videókra van szükséged, de szerintem a rendszerszerűség jól mutatna a feljelentésben. Van köztük burkolt és nem burkolt rasszizmus is, döntsd el, hogy melyiket tudod használni.
Hálás köszönet Sodrony TV-nek, aki archiválta a lájvokat!
2025.01.17 (live, 18:26-tól indult)
4:00 ok.ru/video/8658510088860?fromTime=238 (Endre éppen 3 cigány származású tinivel párbajozik)
Endre: Sodi vagyok, ahogy benne van a nevemben, Sodi. Én félek hogy…
Gusztáv [akivel beszélget TikTokon]: Ja, téged ismerlek, te ilyen YouTube celeb vagy!
Endre: Ja, ja, ja. Félek is, hogy megint diszkriminálva leszek. Ezek a tiktokkerek úgy utálják, ha valakinek rózsaszínű a bőre, érted. Büdös geci rasszisták. Le is köpném az összes rasszista gecit.
2025.01.21 (live, 20:00-tól indult)
04:18 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=249
Jaj, tényleg. Gyerekek, én, aki többször vettem rész olyan rendőrségi kihallgatáson Bécsben, ahol az volt a kérdés, hogy különféle videókból ki volt vágva, ahogy így, úgy, amúgy integetek, akkor az náci karlendítés volt. Amikor magyarázok, hogy „én bazdmeg, te nyomorult” és érted, ez náci karlendítés. És elég vicces látnom, hogy még Elon Muskot is megpróbálják baromsággal besározni.
1:17:39 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=4658
Endre: Megköszönöm, figyelj! Szívemből köszönöm, mint az Elon Musk. Szívemből köszönöm [közben gyengén szalutál].
Géphang: Nagyot dobott a Komédiás [nevű tiktok felhasználó], de nem fognak dobni, ha nem köszönöd meg.
Endre: Szívemből hehe ez ilyen Elon Musk köszönés hehe szívemből jön [közben szalutál].
1:36:10 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=5767
Endre: Miért nem tud bőrszínű [lenni a beszélgetőtársa, akit az előbb kidobott az adásból]. Tegnap megtanítottam. Meg kell tanítani még egyszer a TikTokot, hogy milyen a bőrszínű ember. A bőrszínű embernek a színe olyan, mint a bőrnek a színe. Megmutatom, milyen a bőrszín. [Kibont egy sebtapaszt]. Kibontasz egy ragtapaszt és amilyen annak a színe, olyan színe van egy embernek. Ez az emberszínű. Olyan színű.. tehát a ragtapasz emberszínű, tehát alig látszik [Felragasztja a kézfejére a sebtapaszt és mutatja]. Jó, hát érted, itt látszik, de ott a szélei nem látszanak. Mert bőrszínű. Értjük?
Géphang [ami kommenteket olvas fel]: Akkor Ali [Busák József, Endre cigány videóstársa] nem ember.
Endre: [nagyot nevet] Alig látszik hehe. Mindig el kell pazarolnom egy ragtapaszt, hogy értsétek, hogy magyar nyelven mit jelent a bőrszín. Az emberszínt jelent. Ez a véleményem az iménti fiatalemberekről.
1:49:42 ok.ru/video/8658546723484?fromTime=6583
géphang: Endre, ha Elon Musk lendíthet, akkor te miért nem?
Endre: Ő se lendített. Hát mi? Szívemből [szalutál]. Szívemből. Ezt csinálta a Musk. Gyerekek. [kihúzza magát, ünnepélyes arcot vág] a szívemet kitépitek, ezt csinálta. [közben imitálja Muskot]. Milyen karlendítés? Kitépitek a szívemet.
Közben harsog a géphang: Szálasi éljen, Szálasi éljen, Szálasi éljen.
Endre: Ezt csinálta az Elon Musk, hogy: „Köszönöm, a szívemet kitépitek”
Közben a géphang: Elon siegl heil, siegl heil, siegl heil!
Endre (élvezettel): Kitépitek a szívemet! [az eddigiekkel szemben itt kivitelez egy tökéletes lendítést] Ebben mi a karlendítés, te idióta? Ezt csinálta az Elon Musk. Tietek a szívem. De ez nem karlendítés, te hülye fasz! Tietek a szívem! Ez nem náci karlendítés, elmondta. Én nekem ez egy önigazolás, hogy Elon Musk ezt csinálta, hogy „a szívem!” Ez nem az. „Köszönöm szépen emberek, kitépitek a szívem! Tietek a szívem!” [újra és újra szalutál]. Ez nem az. Ez nem az. Ez nem az. Mindenki elmondta, hogy ez nem, hogy az Elon egy túlmozgásos autista.
géphang: Inkább lendíts tovább, siegl heil Elon Musk
Endre: Jó, de ilyen hülyeségeket mondotok, hogy náci karlendítés. Ez olyan, mint a fradista Szívtől mennyig [szalutál 3x ismételve]. Értjük? Nem náci.
2025.01.22 (live, 20:00-tól indult)
ok.ru/video/8661830535836?fromTime=21643
6:00:44 Hát büdös, retkes cigány mind, geci. Hát mi a retkes faszom volt ez? Mi volt ezekkel a retkes cigányokkal, bazmeg? Retkes pedofil cigányok, mindegyik megbaszta a kurva anyját, ezek kecskét is basznak, mert nem világos a bőrük, aztán azért dobtak ki. Mind büdös retkes büdös cigány. Pedofil retkes büdös cigány ez mind, aztán azért basztak ki [a livejukból] … Büdös primitív pedofil rekes, kecskebaszó cigányok, akik a kurva anyjukat is, meg utána a lányukat is megbaszták mindhárman egyenként. Különben nem basztak volna ki a liveból. Mind a három büdös pedofil retkes cigány. [ugyanezt ismételgeti]
6:03:20 Hogy viselkedett ez a három retkes pedofil anyabaszó cigány. Bassza meg mind a három a büdös kurva anyját. [tovább ismételgeti]
6:04:42 Nem tagadom! Most vallottam be, hogy mindhárom büdös cigány megbaszta a kurva anyját meg a kecskét is, meg a lányát is, aki itt volt benn és azért basztak ki, mert lelepleztem mind a három szarszínű gecit. [ugyanezt ismételgeti]
6:05:35 Hát hogy tagadnám, hogy az Ali [Busák József] kisgyerekekere veri a faszát, mert pedofil? Meg ez a másik két büdös geci retkes cigány, mind a kettő gyerekekre veri a faszát. Hát hogyan tagadjam az Ali nevében, hogy az Ali egy pedofil retkes cigány? [ugyanezt mondogatja] Gyerekek, nem vettétek észre? Az Ali, a Busák Ali … nemnemnem, lelepleztem, hogy kecskéket szokott baszni. Hogy kecskéket baszik és akkor lépett ki. Nem vettétek észre, hogy ideges lett attól, hogy lelepleztem, hogy kecskéket baszik és akkor lépett ki? Figyeljetek oda. […]
6:07:05 Ha pedofilozik, én büdös retkes pedofil cigányozhatom, ha ő lepedofilozhat. Jöjjön a bíróságra, geci. Engem pedofilozhat? Retkes, kecskebaszó pedofil cigány.
2025.01.23 (live, 10:24-tól indult)
ok.ru/video/8661846002332?fromTime=343
5:44 Ja, de gyerekek, ez nem így van. Le kell őket szoktatni arról, az összes szardarabot, a pedofilozásról. Ezt így lehet, Vissza kell rögtön pedofilozni. Elnézést, fehér ember nem szidunk. Fehér keresztény embert nem szidunk, akkor sem, ha dögevő cigányok vagyunk, akkor sem, ha zsidó öregemberek vagyunk, mert akkor megkapod a magadét. Ez így természetes. Ez így van rendben. Nem állunk bele egyoldalúan fehér emberbe. Gyerekek, ezt meg kell tanítani. Az ember álljon ki magáért és tanítsa meg, hogy nem állunk bele fehér keresztény emberbe, mert nem szabad. Hát bocsánat, de ilyet nem nem nem, rendet kell rakni. Rendet kell rakni.
2025.01.23 (live, 18:43-tól indult)
ok.ru/video/8661846002332?fromTime=21625
6:00:35 Tiszta bolond ez az ember. Nem, hát zsidókat meg cigányokat… zsidókat meg cigányokat ott ütünk, ahol lehet.
6:15:23 Látod, most helyre tettem a zsidó gazembert
6:15:34 Helyre kellett tenni, mert rosszalkodott a zsidó vénember.
6:31:18 ok.ru/video/8661846002332?fromTime=23477
Én most dugtam a zsidó öregember szájába, mélyre, torokra, és beleélveztem a szájába a zsidó öregembernek és a zsidó öregember bazdmeg ezt most élvezi. Mert szeret a Tiktokon lenni a zsidó öregember. Legyőztem a zsidó öregembert. Szerintem az történt, hogy beledugtam a szájába a faszomat és szenvedett a zsidó öregember. Kilépett, mert megszégyenült. Nem személyes adat, hogy ő zsidó! Mossad a neve [a TikTokon], hogy lenne személyes adat, hogy zsidó? Ott van a profilképébe n a Dávid-csillag. Hogy lenne személyes adat, hogy zsidó a Postamester Kft-nek a tulajdonosa, amikor ott van a profilképében, hogy zsidó? Hát ő maga nevével, profilnevével ír tiktokon, reklámozza, hogy ő zsidó. Az nem lehet antiszemitizmus, vagy különleges személyes adattal való visszaélés, hogy ez egy zsidó, amikor ő maga reklámozza azzal, hogy Mossad a neve itt a tiktokon, hogy zsidó? […]
6:32:59 Belém állt és közben zsidó. Én 10 évvel ezelőtt is bebizonyítottam, hogy rossz ötlet ez a kombináció, mert öö… ami lehetőségemben áll, az van, azt használom és most is.
2025.01.23 2:35
ok.ru/video/8661842659996?fromTime=7
A videón olvasható felirat: „@pedofilcigányok Innentől kezdve az a cigány, aki ezt a témát tovább forszírozza ezt a témát, az bizony mocskos PEDOFIL, aki pedig nem pedofil, az lezárja ma este ÖRÖKRE témát. Ennyi. Innen tudni mától, hogy ki pedo.”
Én azt mondtam, hogy aki kilép és nem hajlandó megnézni azt a 10 perces videót, hogy miért nem vagyok pedofil, az pedofil, megbaszta a kurva anyját, megbaszta a lányát és megbaszta a kecskét az udvaron. És mindenki, aki megnézte a videómat, az elmondhatja magáról, hogy nem igaz, hogy áll ez a három dolog rá, tehát nem baszta meg a lányát, se a kurva anyját, se a kecskét az udvaron. Innentől kezdve mindenki, aki engem pedofilozik, az saját magáról mondja, hogy megbaszta a lányát, az anyját meg a kurva anyját. És büdös cigány. Aki meg nem mondja, az nem büdös cigány és nem baszta meg a lányát, az anyját meg a kurva anyját.
2025.01.23 10:08
ok.ru/video/8661843446428?fromTime=11
(0:12) Tisztázzunk pár dolgot. Ha egy szarszínű ember megszégyenít engem azzal liveban, hogy azt mondja, hogy ő tudja, hogy pedofil vagyok és kislányokat zaklatok, akkor én fönntartom a jogot továbbra is arra, hogy az illetőről megállapítsam, hogy azért lépett ki a liveból és azért csúfol engem pedofilnak, mert ő valójában egy látens pedofil, aki megbaszta a kurva anyját, megbaszta a kecskét és utána a lányát is megbaszta. És ennek a terhe van az ő lelkén és ezt akarja előletek eltitkolni, mert ezért kompenzál túl. Ez így természetes és helyénvaló, mert amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Ez így tisztességes, kapom, adom. Nem kell belém állni. Egyrészt. (1:24) Másrészt az MC Istitől is annyit kérek, hogy miután egész nap szidja a zsidó öregembert, hogy milyen tisztességtelen, majd utána bejön hozzám párbajozni a vénember és könyörög a Pistinek, hogy Jaj, párbajozzunk, beszéljük meg, és amikor én ennek nyomán megkérdezem a vénembertől, hogy mi van, ennyire vágysz az MC Isti faszára, ennyire szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen ízű a gecije a torkodban? akkor engem az Isti ne oltson le, mert ha ő maga beszél arról, hogy ez a zsidó vénember tisztességtelen és nem egyenes ember, akkor ugyanezt hadd mondjam el én is szemtől szemben a zsidó vénembernek és ebben ő ne korlátozzon le, mert ez így tisztességes. (2:38) Az egyenes embereket tiszteljük, a pedofil cigányokat és a tisztességtelen zsidó vénembereket pedig nem tiszteljük, mert nincs bennük semmi tiszteletre méltó dolog. Röviden ennyi, én a látens pedofil dögevőket továbbra is le fogom leplezni.
Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 21:12:41
x11)
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 24, 2025 21:13:24
x23)
Minden ismerőse párbajozik, csak ö magányos. Random embereket akar behívni párbajra, de senkise kér belőle. Gayzás párbaj alatt 2 dollár jött össze, de azért kirakta. Rend van!
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:13:31
x11)
neked kell hozzaszoklni,hogy 30 ba kerul es ezert kuss lesz :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 24, 2025 21:13:45
x39)
"jó ez"
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:14:30
x77)
Áhh, a válaszában trash city linkeket küldene a bíróságnak, hogy csak "show" meg a kointok miatt van az egész.
Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 21:16:10
x11)
Majd Tájfel a bíróságon:
Jöjjön közelebb, pedofil.. :DD
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:20:01
x77)
"Te nem közszereplő, te idióta vagy."
:DDD
:DDD
Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 21:20:10
x11)
Csicskageci jenes: mindenre fel vagyok készülve
Ascites: fogd meg a söröm puzigyerek
Ascites: fogd meg a söröm puzigyerek
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:21:54
x11)
hat ugyebar egy eve azert mentel haza,hogy tudj sporolni :DDD nyilvan kinos a kerdes,mar dobod ki oket :D nyomortek szar
-
Jan 24, 2025 21:24:56
Ascites, ez pazar összefoglaló.
Ezt az összes jászsági és pesti cigánynak meg kell ismernie.
Jan 24, 2025 21:24:56
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:25:25
x57)
Azt mondja a pedofil: "azért vettek fel, mert a cégvezetőn is ilyen fehér pulcsi volt, tudtomon kívül hozzá öltöztem."
Ez is olyan, mint a diploma. Felvették, de munkaviszony nem áll rendelkezésre. :D
Ez is olyan, mint a diploma. Felvették, de munkaviszony nem áll rendelkezésre. :D
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 24, 2025 21:25:53
x23)
hat ugyebar egy eve azert mentel haza,hogy tudj sporolni :DDD nyilvan kinos a kerdes,mar dobod ki oket :D nyomortek szar
Mármint 2 éve? Na jó nem 2 éve mert csak 23 hónapja. :)
Na a retard aki Busákal meg a rodásal szokott vele párbajozni beengedte, és egyből nyomta is a párbajt a csóró csicska.
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:26:01
x11)
te meg a tisztelet :D a sajat anyadat nem tiszteled !
-
Jan 24, 2025 21:26:31
Ascites, ez pazar összefoglaló.
Jan 24, 2025 21:26:31
-
Jan 24, 2025 21:27:08
Kattintsanak a videókra.
Jan 24, 2025 21:27:08
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:27:26
x77)
Eddig saját magától a tét:
Tísz gukolás.
Most:
Felhajtom ezt (vodka).
Jó az irány. :)
Tísz gukolás.
Most:
Felhajtom ezt (vodka).
Jó az irány. :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:28:49
x17)
Mehet a szokásos cigany idomitas.
Punszisza a lekjopp!
sodi uj barátja vagyok
Jan 24, 2025 21:29:12

Jan 24, 2025 21:29:12
Jan 24, 2025 21:30:39
Akkor a pedofilsimogató kurva anyádat.
Jan 24, 2025 21:30:39
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:30:43
x11)
22es ?D: azt hazudta az ananasznak,hogy 35os
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 24, 2025 21:31:29
x23)
- Na akkor ha veszittek ezt megiszom (vodka) a következő körbe. Neked mi a tét?
- Mondj valamit.
- Pffhh, legyen 15 fekvő.
Kibaszott kreatív vagy ma is , csicska.
- Mondj valamit.
- Pffhh, legyen 15 fekvő.
Kibaszott kreatív vagy ma is , csicska.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:32:12
x77)
Péntek este LiveJazmine nem elérhető, Kakaspina meg nem ír be.
Lebuktatok, fiatalok! :D
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:33:36
x11)
271 nezo dobott 21 coint ! HAJRA SODICSAPAT
Betadine
Jan 24, 2025 21:33:40
Péntek este LiveJazmine nem elérhető, Kakaspina meg nem ír be.
Zsebbenyúlós lesz a sztori.
Jan 24, 2025 21:33:40
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 24, 2025 21:35:33
x23)
271 nezo dobott 21 coint ! HAJRA SODICSAPAT
"Na akkor nyomjunk egy tét nélkülit, közbe megiszom ezt, aztán megyek tovább, mert ez igy nem működik." xD
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:37:38
x57)
Ténfép
(
x5)
Jan 24, 2025 21:39:18
x5)
6000 ercsi alatt nem mész gányoldába.
30 koint alatt nem olvastatsz be.
Kurvajó a terv zsodrák, eddig is csak úgy ömlött a lé ezekből...
Igyunk egy sörtöt, he
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:40:50
x17)
Ez is egy út a nyomorba.
Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 21:41:57
x11)
Az ilyen megszólalásai után már fel sem tűnne ha nekiállna narkózni
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 24, 2025 21:41:58
x39)
Megint megy a fillérezgetés :D
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:42:39
x11)
bezzeg a pistahoz azonnal rohantal :D elkuldted a cigot a gyaszba :D
Megnézted a videót?
Jan 24, 2025 21:43:28
Integet
Jan 24, 2025 21:43:28
hegesztőnő
(
x3)
Jan 24, 2025 21:43:30
x3)
ahogy most nézem ma is lesz üzemi hőfok
noikabatgomb
(
x10)
Jan 24, 2025 21:45:37
x10)
Ez a vahur unokahuga a maszkban?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ténfép
(
x5)
Jan 24, 2025 21:45:42
x5)
Akárki akármit mond, szerintem ez a meleg gyerek jól oltogatja.
Már a faszom befordult a 10. "merga hanyadik hónapba van?" beszólásoktól.
Igyunk egy sörtöt, he
pipi
Jan 24, 2025 21:49:12
"Ha beindul a tiktik..." mai kereset: 2 dollár :DDD
Jan 24, 2025 21:49:12
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:49:45
x17)
Akárki akármit mond, szerintem ez a meleg gyerek jól oltogatja.
Ő a meleg Márk
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 24, 2025 21:51:37
x2)
A nagy sodi moderátorok is csak maszkban és sapkában merik vállalni a közös szereplést. Téged vajon miért szégyell minden ismerősöd endre?
"Az egész napomat elvette az idő..."
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:54:25
x17)
Ez a maszkos nyomorek is suokta dobalgatni az aprókat gondolom.A felszopó
Punszisza a lekjopp!
Baxi
(
x2)
Jan 24, 2025 21:55:22
x2)
Ez a maszkos nyomorek is suokta dobalgatni az aprókat gondolom.A felszopó
Ez csak figyelemre vágyik, ahogy elnézem. Mondjuk lehet ehhez Sodi nem a jó választás.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:56:12
x77)
Alit lecserélte a twinkyVahúrra, nagy stratéga vagy, Endre!
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 21:56:53
x11)
"guggoljon a faszom,a buzik guggolnak"
AHHHA,szal ezert akarod mindig ezt a tetet FIkas
AHHHA,szal ezert akarod mindig ezt a tetet FIkas
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:57:17
x57)
Annyira szánalmas, hogy a korcs minden téten alkudozik, de mindenre rá lehet beszélni. Csak az ellenkezés a lényeg.
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 21:57:54
x77)
Annyira szánalmas, hogy a korcs minden téten alkudozik, de mindenre rá lehet beszélni. Csak az ellenkezés a lényeg.
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:58:06
x57)
A korcs moderátora miért nem vállalja a képét és maszkban lájvol?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 24, 2025 21:59:08
x17)
A korcs moderátora miért nem vállalja a képét és maszkban lájvol?
Lehetseges hogy Mongol vagy Twinky...De tuti hasonlo forma a 2 faszszopó
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 24, 2025 21:59:23
x45)
Ez a zsenialis elme megmutatta a top PDF támogatókat, így az látszik akik Privatbol dobott:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Eazy
(
x11)
Jan 24, 2025 21:59:34
x11)
Mondom én hogy apád csövesei nem bírtak a hormonokkal Endre.. :(
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 21:59:37
x57)
A vodkát az Európai Unióban legalább 37,5 térfogatszázalék alkohollal kell palackozni, a legtöbbször 37,5–40% alkohollal kerül forgalomba.
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 22:00:28
x57)
Ez a zsenialis elme megmutatta a top PDF támogatókat, így az látszik akik Privatbol dobott:
A tegnapi lájvban le is görgetett ebben a listában, egy csomó pedósimogató reg kinyerhető onnan.
SodronyTV
Jan 24, 2025 22:01:33
Ha kell, akkor jövő hét elejére, de lehet csak közepére lesz meg, készíthetek egy összevágott videót a te korábbi felsorolásod alapján.
Egyébként én már gondolkodtam rajta az elmúlt hetekbe, hogy csinálnék ilyen heti összefoglalókat a heti adásokból amik ilyen 1-2 órások lennének talán és tényleg csak a lényeg lenne bennük. Csak az a baj, hogy a napi több órás liveokból megkeresni mindig, hogy hol és mit vágjak ki ehhez, nagyon nagy munka lenne. Ezért ha annyit kérhetnék, hogy ha vannak olyanok akik utólag nézik vissza a live-ot akár a mentésekből, akkor ha olyan rész van, az jegyezze fel magának, majd ide írja be, hogy melyik nap live-ja és mettől meddig tart az a rész amit érdemes lenne kivágni és felhasználni. Nem szükséges leírni, hogy mi történik ahogy most ascites tette nagyon profin, hanem elég ennyi is, mert már ez is nagy segitség lenne nekem majd.
2025.01.23 live 5:44-töl vagy 2025.01.22 1:34:21-töl
Természetesen amenyire tudom majd én is írom majd magamnak és vágom is ki ha olyant látok.
Jan 24, 2025 22:01:33
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 22:01:43
x57)
A Trojka 22%-os szeszesital :D
koszos
(
x11)
Jan 24, 2025 22:02:27
x11)
dugulas :D remelem jon fel a szar !
linziasztal01
(
x77)
Jan 24, 2025 22:02:36
x77)
Eldugult valami. :D
ascites
(
x57)
Jan 24, 2025 22:02:39
x57)
A korcs üvölt, nem megy le a víz a mosdóban, kifolyt a padlón álló szarba, ő meg belelépett.
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ehenhalni nincs penze a koldus gecinek..