Ezen nagyon nevettem.
Hazudik, mert a rágalmazási ügyei nem arról szólnak, hogy ki üzemelteti a fórumot.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ebből a kis részletből nyilvánvalóan látszik, hogy a pedofil korcs szerint bár unalmasak vagyunk mi is mint fórumhaverok, és a vicces színű fenyegetőzök egyaránt, azért egy ilyen felkérdezés alkalmavál kiderül, hogy olyan kegyetlenül telefossa az egynadrágot mindkettőtől, hogy arra nincs kifejezés.
Csicskovicz geci.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Minden egy folyamat, mostmár elismeri az ügyeket legalább:) Kezeled, stoki?
Asodi, ez nagyon komoly idomítás volt, tetyóú
és a lényegi rész nyilván lájvon kívül hangzott el.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Gyagyás, áruld már el, Géza mire lehet büszke. Arra, hogy heteken át munkásszállón rohad? Vagy arra, hogy a karácsonyt végiglájvozta a konyhából, a hokedlin kuporogva, ahelyett, hogy a családjával foglalkozott volna? Vagy arra, hogy sikeresen lehúzott pár szerencsétlent? Vagy arra, hogy rajtad kívűl már lassan senki nem áll vele szóba tiktokon?
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Dobi
Dobby? 🧐

Na tetyóúr a vodka nem is gázsi, csak a tétezés miatt issza!
Bocs, most mondja, hogy este 7 körül lesz stokival párbaj, nem érdekli, hogy pedofil a pedofil. Ez pimaszkodás.
Persze, hogy akar vele párbajozni. Pista is pedofil. Nem hiába szűz még 40 évesen. csak ő óvatosabb, mint a Stoki.
Nem véletlenül nem meg hazajönni magyarországra, mert tudja, hogy itthon meglincselnék.
Nem érdekli és nem is fogja soha, nem tudom mit vártok egy kétbites fogyatékostól nulla érzelmi intelligenciával. Valaki azt a férget is eltakaríthatná már a köztudatból végre.
Alja szarcigány, höhö. Még szép hogy bármit megtehetek vele. Még hogy benzinpénzt? Ilyen őrültséget, maradj már, he. Na sodicsapat hajrá!
Remélem tétnek be szerez 1-2 töményt
pls unban me
A kointnak nincsen szaga. Pista már nem veszít semmit endre társaságával. Ő már nem tudja jobban elásni magát.
endrétől ( vagy endrével) meg csurog a tiksztoksz bevétel.
Nincs emögött nagy mekfejtés. Alja népség mind a kettő, így "zsák a folthát" szitu állt elő.
Pár nap és összevesznek megint valamin és kezdődik minden elölről.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Én úgy tudom, Szodi ma nem fog ráérni, egyéb programja lesz :)
Ki az az Endre bácsi?
és több invalid karakter pl k.o.r.cs kifejezésekre szét is hal endless továbbra is, lehet vele terhelni, Endre igazán megcsinálhatná ha már az ő fóruma.
nagyon fontos meglátások, hozzá lehet tenni azt is, hogy vannak olyan személyiségek, akik káoszt teremtenek maguk körül, hogy kifogásként használhassák azt, illetve a figyelem se rájuk, hanem ezekre a külső dolgokra irányuljanak.
legkomolyabb
Annak idején az apjáról is olyanokat hazudott, hogy Koszovóban szolgált a délszláv háború alatt :DD azt közben meg egy utolsó alkoholista fasz volt. Még a hírhedt lehel téri kocsmában is megfordult: trashcity.net/video/10172?t=247
Persze, meg Kennedyt is ő védte, csak aztán jött az a szerencsétlen pár másodperc és... hát ez lett :(
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
POV: egy alternatív animàcióban

+ koraszülött
+ alkoholista
+ púpos
+ vízhaskóros
És eddig a cigányok szó nélkül eltűrték, hogy A sodi szidja a pedofil cigány kurva anyjukat. Na jó, egyszer-kétszer visszaugattak.
A következő mi lesz, ha A sodi egy ps5-ért megveszi az 'ország vajdája' címet, a dikktok-os brigád saját benzinpénzből járul elé pókujjakat csókolni?
Igyunk egy sörtöt, he
Éjjel sem ment ki, pedig szerintem hallotta a szóváltást.
Egy faluban csend van, legfeljebb a kutyák ugatnak jobban, de még az is feltűnik, hogy nem olyan, mint máskor.
Szerintem abban reménykedett, hogy reggelre már csak hűlt helyét találja a vízfejű porontyának.
Szaros pistike is úgy beszél mintha nem kamerázott volna le minden második lányt a livejaiban. Annak idején csinált valami videót a gelériájáról és az is tele volt gyerekekkel meg ladyboyokkal :DD

Mint Terdik fénykorában :)
KURVArangy
ujpest08
Arról sajnos lemaradtam, van róla kép vagy videó, hogyan nézett ki az a bizonyos pörögve járás?
Lehet, hogy csak tiltott téged.Mint engem. Nem tetszett neki, hogy kiadtam a számlaszámát.:) A csaló disznajának.:)
trashcity.net/video/3774/terdik-spin
KURVArangy
Legalabb lementek ez jó
Punszisza a lekjopp!
ajjaj endre. pityesz szerint is pedofil vagy.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Link pls
Punszisza a lekjopp!
Rövid live volt. Hackert kerestek :DD
Hagyjatok már ezekkel az összeesküvés elméletekkel.
Endre rendesen remegett - szerinted ilyen jó színész?
Meg szerinted képes ennyire jól eljátszani, hogy épp autirohamot kap?
Újszász Attila út 4
Punszisza a lekjopp!
Állítólag Jazmine tud egy jót!!
A föld lapos a púpos meg hetero
Punszisza a lekjopp!
Akkor viszont hitelesen adta elő, hogy telefosta a krisnásnadrágot félelmében.
Nem tudom a fogyatékos szociopata vadbarom lépéseit kiszámolni, de sokszor nem is kell bennük összefüggéseket keresni.
Gayzánál gondolom egy kvázi cicaharcra számított, megadta a pénzt/nem adta meg pótapunak; nem volt nagy tétje, simán kimehetett volna, de a balfasz a vénkurvát zavarta ki, az meg ment is.
Itt nem tudta hogy mi lesz, a vén kurva is gondolom elküldte a picsába (aznap is), és kiment, mert tényleg be volt szarva a cigányozás + egyéb miatt, talán úgy volt vele, bármi lesz is, inkább a cigányoktól csicskalángos vagy emlékeztető pofon, mint a rendőrök a faptopra. Ha már a kihívásuk be lett lengetve, ugye.
Igyunk egy sörtöt, he
Hát meg a délelőtti "nagyon komoly emberek írtak, komoly kapcsolataim vannak"-ból oda jutottunk, hogy Tiktokon keresnek hackert :DDD
Ilyenek ezek a cigányok. Mindig a megfélemlítésre játszanak. Aztán kapnak egy nagy pofont, vagy az ember erőszakosan lép fel, akkor futnak. Meg mi a faszt akarnak egy hackerrel?? Púpos nem adja ki a kezéből a faptopot.:) S ha nem engedi be őket, s ki se megy, akkor nem tehetnek semmit. Nem hülyék ezek. Putris cigányok, egy 1,5 millás BMW-vel. Szart se érnek.
Heki a traki
Nem akarok nagyon belemenni a témába, de nem én rajongtam és szoptam fel a pedofil simogató Schneider Jancsit.... Nem én liveoztam együtt Gyuluskával! Tavaly január 18 után még arra is hajlnadóak voltatok, hogy a Gyuláról szépen beszéljetek! Inneltől tényleg mind gecik vagytok, ahogy írtad, de ez nem ide tartozik:)))
OFF vége
Borz Endre
bocsi snecologosok, uj vagyok:
tyodi saját döntése fenntartani ezt a helyet, ahol mindenki az élete megkeserítésén dolgozik???!!!
köszi ha felhomályosítotok
legkomolyabb
Jól érted! :)
Ezek budapesti úriemberek.
Az Avason, vagy Lyukóban már a nyelvét csomóra kötötték volna.

Nem "hekker" kell szaréletűek, hanem minimum ennyire megdagasztani a veknit aki felkóstolt titeket.
Máskülönben szar ugató tik-tok csicskák vagytok csak!
Nem "hekker" kell szaréletűek, hanem minimum ennyire megdagasztani a veknit aki felkóstolt titeket.
Életem egyik legszebb snecológiai napja volt.
Nyinc meg a tyemüvegem!!!!
Azóta is sípol az orra a szarnak.
Heki a traki
Webrendőrség ip osztály
tyodi saját döntése fenntartani ezt a helyet, ahol mindenki az élete megkeserítésén dolgozik???!!!
Így van.
nem is akarmilyet. csak ratesz egy linket es mar meg is vannak.
envagyokaz, nem ismersz meg?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 27, 2025 15:12:27
x38)
ASODI nagyon buta már megint, ha azt hiszi, hogy egy vállrándítással elintézheti ezt a dolgot. Leszarni az NPC-t, ASODI menetel tovább, ne álljon már itt egy porszem az út közepén! Csak abba nem gondol bele ASODI, hogy ha nem is ez a retard, hanem majd a következő egyszer úgy fogja gondolni, hogy mégiscsak ASODI a hibás. Mert ugy vannak ezek a trollok, mind az öten, és ASODI tud róluk. Kommunikál velük, fórumozgat velük. És ezek a trollok bizony sorra borsot törnek mindenki orra alá, szóval ASODIval közösködni nem túl jövedelmező dolog, csak a szar dűl onnét, mondhatni. Ezt ASODI is elfogadta, és az autiködöt befoltozandó, NPC-ként tartja számon a tiktikes kollégáit, így aztán le van szarva minden. Viszont lehet ám, hogy az egyik NPC úgy fogja gondolni, hogy ASODI akkor inkább vagy szóljon előre, vagy inkább ne is merészeljen tiktikezni, mert veszélybe sodorja a többi normális embert. És igazából ennek az NPC gondolatnak van is ám alapja, és úgy fogja esetleg ezt ASODI tudomására hozni, hogy biztos tudatosuljon, hogy miközben magyarázza ASODInak, közben minden írásjelnél rúg is egyet a veknibe. Akkor majd el fog ezen az aspektuson is gondolkodni ASODI. Bizony! Mert ez ASODI tiktik-krémje, amit az óvatlan arcoknak főzött, kéretlenül. Bizony! Baj lesz ebbű, Endre!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Jan 27, 2025 15:13:56
x136)
Pocsánat!
Ez már publikus: gofile.io/d/f1M8fu
Ezen nagyon nevettem.
Hazudik, mert a rágalmazási ügyei nem arról szólnak, hogy ki üzemelteti a fórumot.
horgász
(
x10)
Jan 27, 2025 15:15:27
x10)
Pocsánat!
Ebből a kis részletből nyilvánvalóan látszik, hogy a pedofil korcs szerint bár unalmasak vagyunk mi is mint fórumhaverok, és a vicces színű fenyegetőzök egyaránt, azért egy ilyen felkérdezés alkalmavál kiderül, hogy olyan kegyetlenül telefossa az egynadrágot mindkettőtől, hogy arra nincs kifejezés.
Csicskovicz geci.
tekknikai_proba
Jan 27, 2025 15:16:17
Minden egy folyamat, mostmár elismeri az ügyeket legalább:) Kezeled, stoki?
Jan 27, 2025 15:16:17
Dobi_team_
Jan 27, 2025 15:16:25
Stoki már kikezdte a Fábian Laci spanját a dobi_teamet is, csalással, telefonbetyárkodással vádolja a jól kereső Tiktokert.
Tegnap Stoki szájából elhangzott,hogy majd a Dobi team / dobi_team_ Tiktok/ előnyökhöz juttatja.
Fábián Laci a maga nemèben ès mivoltjában is egy áruló!
Pont olyan mint Stoki!
Stoki mindenkiről adatokat gyűjt évek óta ,bárki aki akár csak köszön neki,azonnal káderezi majd a nagyvilággal tudatja,hogy mik az illető viselt-viseletlen dolgai.
A Dobi team készülhet,mert Stoki nem kispályás.
Pillanatok alatt kicsinál bárkit!
Tegnap Stoki szájából elhangzott,hogy majd a Dobi team / dobi_team_ Tiktok/ előnyökhöz juttatja.
Fábián Laci a maga nemèben ès mivoltjában is egy áruló!
Pont olyan mint Stoki!
Stoki mindenkiről adatokat gyűjt évek óta ,bárki aki akár csak köszön neki,azonnal káderezi majd a nagyvilággal tudatja,hogy mik az illető viselt-viseletlen dolgai.
A Dobi team készülhet,mert Stoki nem kispályás.
Pillanatok alatt kicsinál bárkit!
Jan 27, 2025 15:16:25
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 27, 2025 15:22:02
x39)
Endre!
Miért nem meséled el, hogy Huszár Géza Krisztián kisfiát is fenyegetted, aki szintén lement hozzád és lehugyozta a kaput?
TiTtokon Fullfear vagy Puffin néven található meg.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Miért nem meséled el, hogy Huszár Géza Krisztián kisfiát is fenyegetted, aki szintén lement hozzád és lehugyozta a kaput?
TiTtokon Fullfear vagy Puffin néven található meg.
sírógörcs
(
x4)
Jan 27, 2025 15:24:23
x4)
de amikor nem a Kankós kurvának kell üzengetni , akkor miért vagy így megszeppenve te buzi?
Jonciii
(
x8)
Jan 27, 2025 15:24:44
x8)
Pocsánat!
HTC Vive
(
x2)
Jan 27, 2025 15:25:54
x2)
és a lényegi rész nyilván lájvon kívül hangzott el.
Bubuka
(
x13)
Jan 27, 2025 15:26:03
x13)
Píjósáki pejeim fannak!
Legalább már eljutott az agyadig, hogy szanaszét leszel szopatva, helyes...
Legalább már eljutott az agyadig, hogy szanaszét leszel szopatva, helyes...
Bagolyka
(
x7)
Jan 27, 2025 15:27:54
x7)
A recskás lett npc a saját életéban.
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 27, 2025 15:30:07
x5)
Mossad vagy Géza az más.
Az olyannak, aki nem csak a műsor kedvéért színészkedik, de tényleg van valamire büszkének lennie, örömmel koppintok az orrára.
De random cigány úriemberek címe, pláne akikkel életemben egyetlen egyszer beszéltem, nem érdekel, hidegen vagy. :D
Ne keverd a szezont a fazonnal.
Az olyannak, aki nem csak a műsor kedvéért színészkedik, de tényleg van valamire büszkének lennie, örömmel koppintok az orrára.
De random cigány úriemberek címe, pláne akikkel életemben egyetlen egyszer beszéltem, nem érdekel, hidegen vagy. :D
Ne keverd a szezont a fazonnal.
Gyagyás, áruld már el, Géza mire lehet büszke. Arra, hogy heteken át munkásszállón rohad? Vagy arra, hogy a karácsonyt végiglájvozta a konyhából, a hokedlin kuporogva, ahelyett, hogy a családjával foglalkozott volna? Vagy arra, hogy sikeresen lehúzott pár szerencsétlent? Vagy arra, hogy rajtad kívűl már lassan senki nem áll vele szóba tiktokon?
Twiccs Chat
(
x5)
Jan 27, 2025 15:31:05
x5)
látom fel lett tűntetve a fórum adminjának elérhetősége.
köszönöm, így legalább mostmár biztosan tudom kinél kell majd panaszkodni ha valami olyasmi történik itt :D
#50euro + kamatok
köszönöm, így legalább mostmár biztosan tudom kinél kell majd panaszkodni ha valami olyasmi történik itt :D
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 27, 2025 15:31:07
x21)
Dobi
Dobby? 🧐

-
Jan 27, 2025 15:33:48
Megindult mc gyogyós.
Téged miért nem hív párbajozni, pedó? Szomcsi.
Jan 27, 2025 15:33:48
Skynetsodi
(
x2)
Jan 27, 2025 15:38:12
x2)
Egy hete megy kb az igazi tiktok karrier, de már cigányok járnak éjjel hozzád meg két naponta kérsz térdelve és imára kulcsot kézzel bocsánatot. Nagyon szimpatikus benned az, hogy még pénzt nem nagyon viszont ellenséget már találtál. Meddig tartod még ahhoz magad, hogy max öten utálnak?
Nekem se könnyű
Bubuka
(
x13)
Jan 27, 2025 15:39:34
x13)
Mindezt napszámosként pár doboz sörért és egy kis vodkáért. Tényleg megéri az interneten hergelni az embereket napi tíz órán keresztül.
HTC Vive
(
x2)
Jan 27, 2025 15:42:10
x2)
Mindezt napszámosként pár doboz sörért és egy kis vodkáért. Tényleg megéri az interneten hergelni az embereket napi tíz órán keresztül.
Na tetyóúr a vodka nem is gázsi, csak a tétezés miatt issza!
Stoki aki sosem ir ide
Jan 27, 2025 15:43:18
Uncsimuncsik vagytok cigok.
En most telefonbetyarkodos lajvot csinalok es nem ciganyok gyereket szidosat mert abban nincsen coin.
Mar nem akarok veletek jatszani, mert meguntalak titeket. Koccoljatok.
En most telefonbetyarkodos lajvot csinalok es nem ciganyok gyereket szidosat mert abban nincsen coin.
Mar nem akarok veletek jatszani, mert meguntalak titeket. Koccoljatok.
Jan 27, 2025 15:43:18
-
Jan 27, 2025 15:44:01
Megindult mc gyogyós.
Bocs, most mondja, hogy este 7 körül lesz stokival párbaj, nem érdekli, hogy pedofil a pedofil. Ez pimaszkodás.
Jan 27, 2025 15:44:01
-
Jan 27, 2025 15:45:52
Szodi ennyi időbe tellik leakelgetni a cigányok adatait, hogy nincs idő liveozni?
Jan 27, 2025 15:45:52
-
Jan 27, 2025 15:47:19
Persze, hogy akar vele párbajozni. Pista is pedofil. Nem hiába szűz még 40 évesen. csak ő óvatosabb, mint a Stoki.
Nem véletlenül nem meg hazajönni magyarországra, mert tudja, hogy itthon meglincselnék.
Jan 27, 2025 15:47:19
-
Jan 27, 2025 15:47:31
Nem érdekli és nem is fogja soha, nem tudom mit vártok egy kétbites fogyatékostól nulla érzelmi intelligenciával. Valaki azt a férget is eltakaríthatná már a köztudatból végre.
Jan 27, 2025 15:47:31
CC-2224
Jan 27, 2025 15:47:38
off topic: komment kereső ismét nem működik
Commander Cody
Jan 27, 2025 15:47:38
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 27, 2025 15:49:08
x21)
Ments meg Jahve, hogy ismét párbajozzon a pedofil meg az MC szarházi!
Stokika
Jan 27, 2025 15:51:01
Alja szarcigány, höhö. Még szép hogy bármit megtehetek vele. Még hogy benzinpénzt? Ilyen őrültséget, maradj már, he. Na sodicsapat hajrá!
Jan 27, 2025 15:51:01
stoki_kapuja
Jan 27, 2025 15:51:18
Ments meg Jahve, hogy ismét párbajozzon a pedofil meg az MC szarházi!
Remélem tétnek be szerez 1-2 töményt
Jan 27, 2025 15:51:18
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 27, 2025 15:51:44
x3)
A kointnak nincsen szaga. Pista már nem veszít semmit endre társaságával. Ő már nem tudja jobban elásni magát.
endrétől ( vagy endrével) meg csurog a tiksztoksz bevétel.
Nincs emögött nagy mekfejtés. Alja népség mind a kettő, így "zsák a folthát" szitu állt elő.
Pár nap és összevesznek megint valamin és kezdődik minden elölről.
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 27, 2025 15:52:50
x12)
Én úgy tudom, Szodi ma nem fog ráérni, egyéb programja lesz :)
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2025 15:53:54
x30)
off topic: komment kereső ismét nem működik
és több invalid karakter pl k.o.r.cs kifejezésekre szét is hal endless továbbra is, lehet vele terhelni, Endre igazán megcsinálhatná ha már az ő fóruma.
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 27, 2025 15:54:00
x1)
"Ki a király?"
"Nem tudom, gondolom akkor te."
Nem feltétlenül nem becsicskulás.
"Nem tudom, gondolom akkor te."
Nem feltétlenül nem becsicskulás.
Sheldon
(
x2)
Jan 27, 2025 15:59:03
x2)
Ez az MC Isti is mekkora egy hazug geci. Még Vietnámban volt (még nem is élt a marhája), meg a dálszláv háborúban. Jah. Eközben meg E kategóriával elutasították volna,ha még beleesett volna abba az időszakba, mikor volt kötelező sorkatonaság.
Megérdemlik egymást a ASodival. Mindkettő nyomorult szarházi pedofil.
MC SODISTI
Jan 27, 2025 16:11:36
A családi hatás (nagymama volt gyűjtögető ha jól tudom) és a lerobbant szervezete mellett az autisztikus-antiszociális és monomániás személyiségének ez okozza a legnagyobb szenvedést.
nagyon fontos meglátások, hozzá lehet tenni azt is, hogy vannak olyan személyiségek, akik káoszt teremtenek maguk körül, hogy kifogásként használhassák azt, illetve a figyelem se rájuk, hanem ezekre a külső dolgokra irányuljanak.
Jan 27, 2025 16:11:36
pipi
Jan 27, 2025 16:16:00
Ez az MC Isti is mekkora egy hazug geci. Még Vietnámban volt (még nem is élt a marhája), meg a dálszláv háborúban. Jah. Eközben meg E kategóriával elutasították volna,ha még beleesett volna abba az időszakba, mikor volt kötelező sorkatonaság.
Annak idején az apjáról is olyanokat hazudott, hogy Koszovóban szolgált a délszláv háború alatt :DD azt közben meg egy utolsó alkoholista fasz volt. Még a hírhedt lehel téri kocsmában is megfordult: trashcity.net/video/10172?t=247
Jan 27, 2025 16:16:00
sodikamilliomos
Jan 27, 2025 16:24:26
[img src=https://sodipedia.sodika.org/images/thumb/2/29/Vanpenz.png/400px-Vanpenz.png] MC Isti bejelentette ma mégse játszik velem. Pedig már így éreztem magam.
Minden 1 Folyamat
Jan 27, 2025 16:24:26
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 27, 2025 16:30:16
x2)
Porondra buzi gyerek!! Tele van a tiktik idomításra váró romákkal.
Puncicája van a cicának.
HTC Vive
(
x2)
Jan 27, 2025 16:30:32
x2)
Persze, meg Kennedyt is ő védte, csak aztán jött az a szerencsétlen pár másodperc és... hát ez lett :(
Endi Vajna
(
x11)
Jan 27, 2025 16:33:19
x11)
Endre ez az idomítás melyik része? Ezt hol tanultad? Gárda gyűléseken vagy jobbikos tüntetéseken?
Hova lett a zárkamenő agresszív pojszem mindenkit megpaszó stílus?
Hova lett a zárkamenő agresszív pojszem mindenkit megpaszó stílus?
lavor
Jan 27, 2025 16:38:19
Szegény viccesszínű új barátaid mennyire bánhatják, hogy nem akkor kezdtél velük barátkozni, amikor még voltak hitelkártya keretek.
Azért jól mutatja a gyagyás felfelé bukását, hogy minden évben egyre kevesebb pénzzel tudják behúzni a c-k. Becsületes Zoli-Márk még 10ezer eurókkal tudta lerántani, Sztojka már alig 100ezrekkel, Corina gyakorlatilag a földről kapirgálta az aprót és egyéb tyeknyikai eszközöket, szegény Fábiánéknak már csak a térdenállva könyörgés jutott
Azért jól mutatja a gyagyás felfelé bukását, hogy minden évben egyre kevesebb pénzzel tudják behúzni a c-k. Becsületes Zoli-Márk még 10ezer eurókkal tudta lerántani, Sztojka már alig 100ezrekkel, Corina gyakorlatilag a földről kapirgálta az aprót és egyéb tyeknyikai eszközöket, szegény Fábiánéknak már csak a térdenállva könyörgés jutott
Jan 27, 2025 16:38:19
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 27, 2025 16:39:45
x6)
Nagyon kemény volt a cigányidomítás Stoki! Remélem bevették, hogy nem tiéd a fórum, rezgett a léc!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Kiss Endre Farkas
Jan 27, 2025 16:39:52
Akinek van mèg anyaga a kèt cigóról, az külheti privàtba is! A napokban többször elmondtam liveban ès videóban is ,hogy betöröm ezeket! Nincs kivètel!
Az külön vicces, hogy elbizonytalanodnak, hogy ki is vagyok! :D Megmondtam azt is, hogy ostobàk ezek. A sajàt fórumomnak mègis ki lenne az adminja? Èdes Istenem!
Az külön vicces, hogy elbizonytalanodnak, hogy ki is vagyok! :D Megmondtam azt is, hogy ostobàk ezek. A sajàt fórumomnak mègis ki lenne az adminja? Èdes Istenem!
Jan 27, 2025 16:39:52
ascites
(
x57)
Jan 27, 2025 16:40:04
x57)
Endre továbbra sem érti, hogy a másik ember szempontjából teljesen mindegy, hogy ő csinálta-e a szivárogtatást, valaki más az ő parancsára csinálta-e vagy az ellenségei csinálták-e.
A lényeg, hogy ha a gyagyás megjelenik a képernyő másik oldalán, akkor jön a faszerdő. Egy ilyen után ki simogatná a cigányozó, pedofilozó elmebeteget?
A lényeg, hogy ha a gyagyás megjelenik a képernyő másik oldalán, akkor jön a faszerdő. Egy ilyen után ki simogatná a cigányozó, pedofilozó elmebeteget?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2025 16:45:36
x11)
Golda cipője, a hangját képzeljétek oda.
"Nem mész be oda!"
Még a púpos szörnyeteg legújabb, úriember barátja is megsüvegelte.
"Nem mész be oda!"
MaxPayne
(
x24)
Jan 27, 2025 16:46:19
x24)
Endre továbbra sem érti, hogy a másik ember szempontjából teljesen mindegy, hogy ő csinálta-e a szivárogtatást, valaki más az ő parancsára csinálta-e vagy az ellenségei csinálták-e.
hat latod, hogy meg igy is vannak akik dobnak neki. Hogy nőlne mindegyik faszara köröm! A lényeg, hogy ha a gyagyás megjelenik a képernyő másik oldalán, akkor jön a faszerdő. Egy ilyen után ki simogatná a cigányozó, pedofilozó elmebeteget?
-
Jan 27, 2025 16:48:13
Golda cipője, a hangját képzeljétek oda.
"Nem mész be oda!"
"Nem mész be oda!"
POV: egy alternatív animàcióban

Jan 27, 2025 16:48:13
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 27, 2025 16:52:23
x17)
La Cinak mondom ha nem a púpos fóruma lenne akkor miért lenne sodika fórum a neve? Senki nem olyan hülye hogy egy emberről elnevezzen egy fórumot
Punszisza a lekjopp!
Sodi haverja
Jan 27, 2025 16:57:04
Szia PedoSodi!
Azért írok most ide be a fórumra, mert a tied, és tudom, hogy olvasod!
Őszintén úgy érzem, hogy elvetetted a sulykot ezzel a lakcím kiírogatással… szerintem a legjobb volna, ha bocsánatot kérnél szegény cigányoktól, úgysem szereted őket, nem kell őszintének lennie, csak így hamarabb megszabadulsz tőlük! Én a laptopot is megmutatnám, úgysincs rajta semmi gáz dolgod.
Azért írok most ide be a fórumra, mert a tied, és tudom, hogy olvasod!
Őszintén úgy érzem, hogy elvetetted a sulykot ezzel a lakcím kiírogatással… szerintem a legjobb volna, ha bocsánatot kérnél szegény cigányoktól, úgysem szereted őket, nem kell őszintének lennie, csak így hamarabb megszabadulsz tőlük! Én a laptopot is megmutatnám, úgysincs rajta semmi gáz dolgod.
Jan 27, 2025 16:57:04
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 27, 2025 17:00:12
x17)
Azt mondom menjünk cigányt idomítani
Punszisza a lekjopp!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2025 17:01:06
x11)
A 113 éves öregasszony meglátta a 43 éves, koraszülött fiát a nagyház ajtajában, 100-on egyből lefutotta Usain Boltot.
FIGYELEM CIGÁNYOK
Jan 27, 2025 17:02:53
Egy selejtes elmebeteg csicskáztat meg áll bosszút rajtatok:

Ideje bebizonyítani hogy nem vagytok csicskák és hogy egy ilyen senkiházi ne ugasson be senkinek.
Hajrá!

Ideje bebizonyítani hogy nem vagytok csicskák és hogy egy ilyen senkiházi ne ugasson be senkinek.
Hajrá!
Jan 27, 2025 17:02:53
Snecy Kissinger
Jan 27, 2025 17:04:44
Egy alkoholista proli pedofil csöves cig@nyokat provokál maga ellen.
Jan 27, 2025 17:04:44
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2025 17:05:22
x11)
Endre!
Cseréld már le azt az összemindenezett felsőd, ami napok óta rohad rajtad!
Mi már ismerünk, de ne legyél már ennyire igénytelen az új barátaid előtt...
Cseréld már le azt az összemindenezett felsőd, ami napok óta rohad rajtad!
Mi már ismerünk, de ne legyél már ennyire igénytelen az új barátaid előtt...
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 27, 2025 17:06:20
x2)
Kifejezetten tetszik az új irány, csekonicsból csicskovics.
DonDraper
Jan 27, 2025 17:12:42
Endi, nem félsz attól, hogy a viccesszínű haverok a taknyodon csúszva fognak majd egyszer kirángatni a macskaólból?
Anutád még meg is köszönné nekik!
Jan 27, 2025 17:12:42
Ténfép
(
x5)
Jan 27, 2025 17:15:49
x5)
Egy selejtes elmebeteg csicskáztat meg áll bosszút rajtatok:
Hajrá!
Hajrá!
+ koraszülött
+ alkoholista
+ púpos
+ vízhaskóros
És eddig a cigányok szó nélkül eltűrték, hogy A sodi szidja a pedofil cigány kurva anyjukat. Na jó, egyszer-kétszer visszaugattak.
A következő mi lesz, ha A sodi egy ps5-ért megveszi az 'ország vajdája' címet, a dikktok-os brigád saját benzinpénzből járul elé pókujjakat csókolni?
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jan 27, 2025 17:16:04
x1)
Én vagyok Űr diplomata úr
tekknikai_proba
Jan 27, 2025 17:17:03
sodibirodalom ujraközölte a csicskulást. Fikás, az a videó nem feltétlen nem rossz neked, hogy létezik. Minden O és K?
Jan 27, 2025 17:17:03
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2025 17:18:02
x11)
Endi, nem félsz attól, hogy a viccesszínű haverok a taknyodon csúszva fognak majd egyszer kirángatni a macskaólból?
Éjjel sem ment ki, pedig szerintem hallotta a szóváltást.
Egy faluban csend van, legfeljebb a kutyák ugatnak jobban, de még az is feltűnik, hogy nem olyan, mint máskor.
Szerintem abban reménykedett, hogy reggelre már csak hűlt helyét találja a vízfejű porontyának.
pipi
Jan 27, 2025 17:18:49
youtu.be/m8QzuLhQcqQ?t=1215
Isti nem szeret recsi
Isti nem szeret recsi
Szaros pistike is úgy beszél mintha nem kamerázott volna le minden második lányt a livejaiban. Annak idején csinált valami videót a gelériájáról és az is tele volt gyerekekkel meg ladyboyokkal :DD
Jan 27, 2025 17:18:49
Kendra
(
x2)
Jan 27, 2025 17:20:25
x2)
Az a WC konkrétan úgy néz ki a macskaólban, mint az évekkel korábban készült Sodmány barlangjai virtuális DND játékban ábrázolt, előre megjósolt mellékhelység. Véletlen lenne? Aligha!
-
Jan 27, 2025 17:21:07
Jan 27, 2025 17:21:07
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2025 17:21:20
x30)

mikedp
(
x9)
Jan 27, 2025 17:22:17
x9)
-
Jan 27, 2025 17:23:13
ratyikopter
Jan 27, 2025 17:23:13
1982
Jan 27, 2025 17:24:29
és még ez szokott mások kinézetére megjegyzéseket tenni
Jan 27, 2025 17:24:29
Zserbóca
Jan 27, 2025 17:27:45
Eltűnt a Géza fiókja... :(((
Hová lett ez a drága ember?
Jan 27, 2025 17:27:45
edukálatlan troll
Jan 27, 2025 17:28:24
Arról sajnos lemaradtam, van róla kép vagy videó, hogyan nézett ki az a bizonyos pörögve járás?
Jan 27, 2025 17:28:24
XY
Jan 27, 2025 17:33:24
Eltűnt a Géza fiókja... :(((
Lehet, hogy csak tiltott téged.Mint engem. Nem tetszett neki, hogy kiadtam a számlaszámát.:) A csaló disznajának.:)
Jan 27, 2025 17:33:24
mikedp
(
x9)
Jan 27, 2025 17:34:02
x9)
trashcity.net/video/3774/terdik-spin
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 27, 2025 17:38:35
x23)
Elmebeteg, hányszor és hányan mondták neked, hogy a SAJÁT fórumod lesz a végső veszted. Hányan mondták neked, hogy felejtsd el a videós karriert, felejtsd el az Internetet, felejtsd el a SAJÁT fórumodat, ha nem akarsz kurva nagy bajba kerülni. Képzeld el, hogy mi lett volna ha hallgatsz ezekre az emberekre legkésőbb 2018-ba, mikor már te is láttad hogy a SAJÁT rajongói fórumodon is szépen lassan többségbe kerülnek az utalóid a rajongoidal szembe, de ekkor te még kint voltál Németországba, ahol német bankokat húztál le milliókkal épen, átverésekkel, meg cégeket vertél át ugyanígy, havi 1.5 milliós fizetésért. De hát ugye te ekkor is azt hited, hogy kurva okos vagy és elhited magadnak hogy a SAJÁT fórumod még igy hasznos tud lenni majd az ellenségeiddel szembe. Nem tudtad elengedni a SAJÁT fórumodat, ahol te vagy a sárga nickes admin és ez mekkora hatalom szerinted, és nézd meg mi lett ebből mára, 6 ével később?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
-
Jan 27, 2025 17:40:36
Jól értem a helyzetet? A kèt kormos azèrt utazott oda-vissza 3 óràt, hogy megkérdezzèk azt, amit utána liveban is 12*? És kb egy “jólvanazúggyal” nyugtàzzàk? *balekemoji*
Jan 27, 2025 17:40:36
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 27, 2025 17:42:03
x17)
Jól értem a helyzetet? A kèt kormos azèrt utazott oda-vissza 3 óràt, hogy megkérdezzèk azt, amit utána liveban is 12*? És kb egy “jólvanazúggyal” nyugtàzzàk? *balekemoji*
Legalabb lementek ez jó
:)
Jan 27, 2025 17:43:04
Live-ban van a két “cigàny úriember” ! Mehetnek az info infok!
Jan 27, 2025 17:43:04
malades corgija
Jan 27, 2025 17:43:23
Nem lennék különösebben meglepve, ha ez az egész cirkusz egy megrendezett műsor lenne a nézettség érdekében. Nagyon gyanús, hogy amíg a közeli ismerős Gayzának nem mert kimenni, hanem az anyját küldte ki, aki rendőrt hívott, ezekkel kimegy kedélyesen diskurálni hajnali kettőkor.
Jan 27, 2025 17:43:23
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 27, 2025 17:44:58
x13)
Még a félkegyelmű MC Isti is hülyének néz, Endre. Ez akkor már előnytelen jelként felfogható, nem?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
envagyokaz
(
x1)
Jan 27, 2025 17:47:45
x1)
youtu.be/m8QzuLhQcqQ?t=1215
Isti nem szeret recsi
Isti nem szeret recsi
ajjaj endre. pityesz szerint is pedofil vagy.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 27, 2025 17:48:26
x17)
Live-ban van a két “cigàny úriember” ! Mehetnek az info infok!
Link pls
-
Jan 27, 2025 17:53:00
Link pls
Jan 27, 2025 17:53:00
KicsiNéző
(
x13)
Jan 27, 2025 17:53:11
x13)
Nem lennék különösebben meglepve, ha ez az egész cirkusz egy megrendezett műsor lenne a nézettség érdekében. Nagyon gyanús, hogy amíg a közeli ismerős Gayzának nem mert kimenni, hanem az anyját küldte ki, aki rendőrt hívott, ezekkel kimegy kedélyesen diskurálni hajnali kettőkor.
Hagyjatok már ezekkel az összeesküvés elméletekkel.
Endre rendesen remegett - szerinted ilyen jó színész?
Meg szerinted képes ennyire jól eljátszani, hogy épp autirohamot kap?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 27, 2025 17:53:21
x17)
Újszász Attila út 4
KicsiNéző
(
x13)
Jan 27, 2025 17:54:06
x13)
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 27, 2025 17:54:36
x8)
Nem fognak ezek lemenni újra. Rájöttek, hogy nincs bánó, nincs benzinpénz. Ezt tudja a Vekni is.
Heki a traki
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 27, 2025 17:54:45
x17)
A föld lapos a púpos meg hetero
Ténfép
(
x5)
Jan 27, 2025 17:55:09
x5)
Akkor viszont hitelesen adta elő, hogy telefosta a krisnásnadrágot félelmében.
Nem tudom a fogyatékos szociopata vadbarom lépéseit kiszámolni, de sokszor nem is kell bennük összefüggéseket keresni.
Gayzánál gondolom egy kvázi cicaharcra számított, megadta a pénzt/nem adta meg pótapunak; nem volt nagy tétje, simán kimehetett volna, de a balfasz a vénkurvát zavarta ki, az meg ment is.
Itt nem tudta hogy mi lesz, a vén kurva is gondolom elküldte a picsába (aznap is), és kiment, mert tényleg be volt szarva a cigányozás + egyéb miatt, talán úgy volt vele, bármi lesz is, inkább a cigányoktól csicskalángos vagy emlékeztető pofon, mint a rendőrök a faptopra. Ha már a kihívásuk be lett lengetve, ugye.
KicsiNéző
(
x13)
Jan 27, 2025 17:55:16
x13)
Nem fognak ezek lemenni újra. Rájöttek, hogy nincs bánó, nincs benzinpénz. Ezt tudja a Vekni is.
Hát meg a délelőtti "nagyon komoly emberek írtak, komoly kapcsolataim vannak"-ból oda jutottunk, hogy Tiktokon keresnek hackert :DDD
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 27, 2025 18:00:18
x8)
Ilyenek ezek a cigányok. Mindig a megfélemlítésre játszanak. Aztán kapnak egy nagy pofont, vagy az ember erőszakosan lép fel, akkor futnak. Meg mi a faszt akarnak egy hackerrel?? Púpos nem adja ki a kezéből a faptopot.:) S ha nem engedi be őket, s ki se megy, akkor nem tehetnek semmit. Nem hülyék ezek. Putris cigányok, egy 1,5 millás BMW-vel. Szart se érnek.
Elnökúr
Jan 27, 2025 18:01:10
Na már csak te hiányoztál ide te minden lében kanál kis kuglifejű. Itt is ugyanazt a pályafutást akarod végigvinni mint a trash youtuber trollok között ahol eleinte nyaltál hogy szóba álljanak veled majd te akartál lenni a fővezér, aztán amikor ez nem jött össze akkor totál bebaszva motyogtad a livejaidban hogy mindegyik troll egy geci. Jó sokáig bújkáltál mert páran megígérték hogy beleépítik a szemüvegedet a fejedbe. Itt sem lesz hosszú pályafutásod mert a krónikus seggfájást ami neked van azt itt még annyira sem tolerálják.
Nem akarok nagyon belemenni a témába, de nem én rajongtam és szoptam fel a pedofil simogató Schneider Jancsit.... Nem én liveoztam együtt Gyuluskával! Tavaly január 18 után még arra is hajlnadóak voltatok, hogy a Gyuláról szépen beszéljetek! Inneltől tényleg mind gecik vagytok, ahogy írtad, de ez nem ide tartozik:)))
OFF vége
Jan 27, 2025 18:01:10
MC SODISTI
Jan 27, 2025 18:04:08
Elmebeteg, hányszor és hányan mondták neked, hogy a SAJÁT fórumod lesz a végső veszted. Hányan mondták neked, hogy felejtsd el a videós karriert, felejtsd el az Internetet, felejtsd el a SAJÁT fórumodat, ha nem akarsz kurva nagy bajba kerülni. Képzeld el, hogy mi lett volna ha hallgatsz ezekre az emberekre legkésőbb 2018-ba, mikor már te is láttad hogy a SAJÁT rajongói fórumodon is szépen lassan többségbe kerülnek az utalóid a rajongoidal szembe, de ekkor te még kint voltál Németországba, ahol német bankokat húztál le milliókkal épen, átverésekkel, meg cégeket vertél át ugyanígy, havi 1.5 milliós fizetésért. De hát ugye te ekkor is azt hited, hogy kurva okos vagy és elhited magadnak hogy a SAJÁT fórumod még igy hasznos tud lenni majd az ellenségeiddel szembe. Nem tudtad elengedni a SAJÁT fórumodat, ahol te vagy a sárga nickes admin és ez mekkora hatalom szerinted, és nézd meg mi lett ebből mára, 6 ével később?
bocsi snecologosok, uj vagyok:
köszi ha felhomályosítotok
Jan 27, 2025 18:04:08
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 27, 2025 18:04:27
x11)
Jól érted! :)
Ezek budapesti úriemberek.
Az Avason, vagy Lyukóban már a nyelvét csomóra kötötték volna.
Tourist
Jan 27, 2025 18:05:27
Jól hallottam, hekkert keresnek? Sodi fórumán csak felete galléros hekkerek vannak, fekete bőrűek nincsenek, ez egy cigánymentes övezet!
Jan 27, 2025 18:05:27
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 27, 2025 18:08:46
x8)
Endrének nem sikerült rendes nőt se találnia, s rendes cigányokat se. Csak ilyen tranyó és műmájer cigányokat.
Heki a traki
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jan 27, 2025 18:10:14
x2)

mondomkusskuss
(
x21)
Jan 27, 2025 18:11:55
x21)
Életem egyik legszebb snecológiai napja volt.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 27, 2025 18:13:12
x8)
Nyinc meg a tyemüvegem!!!!
Azóta is sípol az orra a szarnak.
gobesug
(
x30)
Jan 27, 2025 18:13:21
x30)
Webrendőrség ip osztály
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 27, 2025 18:14:34
x8)
Hacker ügyben Gammernek vannak kapcsolatai. Őt kellene megkeresni a kiskunhalasi munkásszállón.
Heki a traki
tekknikai_proba
Jan 27, 2025 18:15:10
Így van.
Jan 27, 2025 18:15:10
envagyokaz
(
x1)
Jan 27, 2025 18:16:20
x1)
nem is akarmilyet. csak ratesz egy linket es mar meg is vannak.
halottpiton
(
x3)
Jan 27, 2025 18:16:32
x3)
be van hűtve a sör a pedofil idomitásra, úgyhogy gyártsad a tartalmat geci
aki nem hitelképes az nem ember
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A leghosszabb ideig tartó és legrealisztikusabban előadott önsorsrontás kategóriában!
Nem vagy normális!