PÉNZT? Dehogy ad.
Nekem 2006 óta a videózás pénzembe kerül.
Stabilan veszteséges kvázi-hobbi.
Kék Óceán Stratégia, HAHÓ. :)
Nem a lemondás az érdekes, hanem a fejlemények.
Fejlemények egyelőre nincsenek.
Ennyi. Ha lesznek, ugrok.
állította valaki, hogy párttag? te teljesen hülye vagy?
és a félmilliós rezsitartozást miből fogod kifizetni?
30 éves idiótaként azzal töltöd a napjaidat, amivel nem keresel pénzt, miközben tele vagy adósságokkal. talán szólnod kéne mindának, hermánnak vagy Kaufmannnak, hogy indítsanak egy pert ebben az ügyben is, mert a szemét maffia követeli az áram ellenértékét, neked pedig nincs angyalszárnyad, mert eddig pályakezdő voltál.
és ráadásul még a saját megoldásod elindítását is elbasztad.
kiáltsd el magad a bíróságon, hogy "tyemét jendszej!"
Holt Tenger Stratégia
persze, egy 30 troll által olvasott oldalon elterelem a közvélemény figyelmét. durva, bazmeg, hogy milyen hatással bírok.
te roppant nagy idióta vagy.:)))))
Szerintem Orban, Pinter, Gyurcsany, valamint a cionista vilagosszeeskuves magyarorszagi kepviseloi estenkent gondterhelt fejjel targyalnak arrol hogy lehetne elharitani Minda veszedelmes tamadasat.
kit? azt a síkosító krisztát?
Sikolya Kriszta itt a cirkusz,áll a bál...
about an hour ago · 1
Kiss Endre Farkas mint írtam: hurrá. Aki új izgalmakat keres, annak éppen most élőben közvetítem Minda Zoli perét. (videóközvetítés) www.ustream.tv/channel/sodi-live
48 minutes ago · 1
Sikolya Kriszta Igenis,értettük..:o) figyelemmel kisérjük a kitartó embert,ki soha nem adja fel!
45 minutes ago · 1
snecinek minden nézőért keményen meg kell harcolnia. ha síkosító nem nézi, az 20 %-kal kevesebb nézőt jelent.
kérem mondja valaki, hogy ez ál-sneci... nem hiszem el, hogy ennyire beteg az agya..
saját megoldás? HAHÓ??
Esetleg megmagyarázhatnád te is néhány mondatban összefoglalva, mert egy 2 órás tárgyalást senki sem fog végignézni.
Ja, sajnos blogod sincs, meg lusta vagy fél oldalt írni.
sneci megmagyarázni? múltkor vallotta be valahol, hogy ő sem érti miről van szó. a saját beadványát is hetekig írta. szegény excel tábla már sírt a végén.
még a jobber női rajongótábora is leszarja ezt a szerencsétlen hülyét.. ennél még az is értelmesebb lett volna ha otthon maradsz sneci és gányolsz ezerrel...
jaj, te kis marketing zseni. hány százezert is költöttél a képzésedre?
de aki rá is kattintana, az sem tudja miről van szó. legalább egy rövid összefoglalót írtál volna, vagy a keresetlevelet elkérted volna, te latinovits-szintű újságíró.:)))
Pedig nemzeti ellenállás, nemzeti harc, fontos momentum, felszámolómaffia elleni küzdelem, de mindenki leszarja Plagi bácsi miatt? Durva, nem púp?
Realitásérzéked kettőslétrára állva nyalogatja a bálnaszart a Mariana-árok fenekén...
Szerinted mi az összefüggés a nézettséged és Plagibá lemondása között? Biztos, hogy jó helyről közvetítesz?
Szerinted érdekes Minda pere? Ha Plagibá nem ma mondott volna le, szerinted nézné bárki a közvetítésedet a trollokon kívűl?
Anyád mit szólt, hogy ratyi vagy?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem, sneci. azért tart itt az ország, mert a magadfajták nem dolgoznak, nem adóznak, hanem élősködnek a magunkfajta becsületes adófizetőkön.
Kivételesen egyetértek. Ha a nép lámpavasra húzná a megélhetési perelőket sokkal előrébb lennénk.
Ehelyett mindenki leszarja őket, ezért szabadon gátolhatják az állam működését és herdálhatják a közpénzt.
*facepalm*
Tehát a nép a hibás, az meg sem fordul a fejedben, hogy te választod meg rosszul a témát, annak ellenére, hogy már évek óta tapasztalhattad, hogy senkit nem érdekelnek a bírósági közvetítések. Te tényleg azt képzeled, hogy a nép egész nap a féjszen lóg, és várja, hogy te bejelentsd, hogy éppen közvetítesz?
sneci, te tudod rosszul, hogy mire kéne figyelned. de a végrehajtók majd felvilágosítanak, közvetve. amikor árverezik a házat.
hallod írjál még ilyeneket!! :DD nagyon jóók :DD látom magam előtt amikor majd kibasszák a putriból, aztán a blaha aluljáróban könyékik a szemetesben motyog magában.. felvilágotyítyom, mintyet!!! :DDD
Sneci, a videód amit a legtöbben megnéztek, a fapoleon volt.
Ennek fényében irkálj te felvilágosításról...
Pervesztés esetén szabják ki rájuk a perköltség tripláját.
á, inkább egy lepusztult mexikoi bordélyba kell szexmunkára kötelezni őket!!
Sodi, a kommenhaverságra való tekintettel én megígérem, hogy fogom nézni a közvetítéseidet, egy feltétellel: bármit mást, csak ne tárgyalásokat közvetíts, mert a második percnél elmegy a kedvem az élettől. Ha kirakod a kamerát az utcára, és a járókelőket filmezed, még az is érdekesebb lenne, hátha látnánk pár jó bigét (broni meg pasit).
te komolyan azt hiszed, hogy a trollok közül bárki megnézi? te teljesen hülye vagy?
biztos úgy gondolja, hogy az újságokat is úgy szerkesztik, hogy az újságíró találomra, véletlenszerűen járkál a különböző helyszínek között, aztán amikor mindenhonnan elkésett, akkor megállapítja: á, itt sincs semmi, itt is dögunalom. végül ír valamit az mti-hírek alapján. aztán megy, és megnéz egy hd-filmet.
Az első se érdekelte a kutyát se.
Ami bírósági tárgyalást érdemes lesz közvetítened, az a tied és a Hermáné.
Minda nem érdekli a kutyát se.
Honnan lenne neki 500 forintja, amikor lassan már minden nap ki kell skáláznia a Páty-Budapest-Páty buszjegyet, hogy nehogy lemaradjon valami tyúkperről?
az utóbbi hetek látványos költekezése, és a munkavégzés folyamatos szabotálása miatt hamarosan komoly gondok lesznek snecinél.
Elég nagy gáz lehet. Január-februárban ki se mozdult otthonról, aztán havi 26 ezer bruttót hozott össze. Manapság meg tyúkperről sajtótájékoztatóra szaladgál.
1) Minda Zoli perén is végig dolgoztam. A mai feladataimmal végeztem is ott.
2) Következő határidő holnap reggel, addig leadom az aktuális melót a megrendelőnek.
Ennyi.
Ezek szerint már megy a saját megoldás? Csak nem publikus?
ezért lett szar a közvetítés, és ezért szar a fusi munkád is.
Igen, ártatlanság VÉDELME :DD Fel is kaptam rá a fejem, ennyi erővel sodi is lehetne köztársasági elnök.
Komolyan azt akarod hogy a facebook oldaladon is oregek vonatozzanak?
szeritnem mindenképp érdemes megelőzni a jól elvégzett munkát egy közepesen hosszú pihenési időszakkal!
sodika
Apr 02, 2012 14:10:31
Gaudi nem Jobbik párttag, HAHÓ. :D
Apr 02, 2012 14:10:31
Lesbőltámadó Ruhaszárítók
Apr 02, 2012 14:10:39
Azért ahhoz pofa kell, hogy 15 vs 65k nézővel szemben nekiállj idiótázni :)
Te is érzed, hogy elbasztad, nem szégyen ezt beismerni.
Kivéve persze, ha ez a Saját Megoldás részem(ami ugye tegnap indult). A trollok minden eddiginél magasabb színvonalú szórakoztatása.
Hiszen ez akkor siker!
Te is érzed, hogy elbasztad, nem szégyen ezt beismerni.
Kivéve persze, ha ez a Saját Megoldás részem(ami ugye tegnap indult). A trollok minden eddiginél magasabb színvonalú szórakoztatása.
Hiszen ez akkor siker!
Apr 02, 2012 14:10:39
sodika
Apr 02, 2012 14:11:17
ez a minda nem ad neked pénzt? vagy majd hermán?
PÉNZT? Dehogy ad.
Apr 02, 2012 14:11:17
sodika
Apr 02, 2012 14:12:46
Azért ahhoz pofa kell, hogy 15 vs 65k nézővel szemben nekiállj idiótázni :)
Kék Óceán Stratégia, HAHÓ. :)
Nem a lemondás az érdekes, hanem a fejlemények.
Fejlemények egyelőre nincsenek.
Ennyi. Ha lesznek, ugrok.
Apr 02, 2012 14:12:46
Eris
Apr 02, 2012 14:15:29
A mai perednél mi a fejlemény?
Apr 02, 2012 14:15:29
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:17:21
Gaudi nem Jobbik párttag, HAHÓ. :D
állította valaki, hogy párttag? te teljesen hülye vagy?
Apr 02, 2012 14:17:21
sodika
Apr 02, 2012 14:20:43
törzsgyökeres: Te azért próbálod meg jelentéktelen tyúkperként beállítani a nemzeti harc egyik fontos frontját, hogy eltereld róla a figyelmet. Nem fog menni.
Ennyi. :)
Apr 02, 2012 14:20:43
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:21:18
PÉNZT? Dehogy ad.
és a félmilliós rezsitartozást miből fogod kifizetni?
30 éves idiótaként azzal töltöd a napjaidat, amivel nem keresel pénzt, miközben tele vagy adósságokkal. talán szólnod kéne mindának, hermánnak vagy Kaufmannnak, hogy indítsanak egy pert ebben az ügyben is, mert a szemét maffia követeli az áram ellenértékét, neked pedig nincs angyalszárnyad, mert eddig pályakezdő voltál.
és ráadásul még a saját megoldásod elindítását is elbasztad.
kiáltsd el magad a bíróságon, hogy "tyemét jendszej!"
Apr 02, 2012 14:21:18
Józan Becsület
Apr 02, 2012 14:22:43
Sodisztrím öt néző, schmitt-sztrím 15k néző. Mi a baj sodi, nem működik a Kék Óceán? :)))
Holt Tenger Stratégia
Apr 02, 2012 14:22:43
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:23:19
törzsgyökeres: Te azért próbálod meg jelentéktelen tyúkperként beállítani a nemzeti harc egyik fontos frontját, hogy eltereld róla a figyelmet. Nem fog menni.
persze, egy 30 troll által olvasott oldalon elterelem a közvélemény figyelmét. durva, bazmeg, hogy milyen hatással bírok.
te roppant nagy idióta vagy.:)))))
Apr 02, 2012 14:23:19
Apr 02, 2012 14:24:44
Ó sodika, voltak ott fejlemények is. Schmitt mégsem fogadja el a szenátus döntését és perelni akar. Vona beszéde a legprofibb volt, kiosztotta az mszpt elég csúnyán, akik nem mertek visszaszólni, és közvetlen KE-választást javasolt. Mesterházy Sólyom Lacit akarja KE-nek (ohh, the irony!). Harrach célzásokat tett, hogy lehet a schmitt-védelem része lesz a doktorik utáni vizsgálódás. Kövér kijelentette, hogy az mszp-DK duónak nincs helye a parlamentben. Lázár úgy tűnik retconolná a Tulassay-mártíromságot.
Hosszú idők óta a leginkább említésre méltó ülésnap volt. Te meg közben minda-peren recskázol. Ha valami, akkor ez el kéne hogy gondolkoztasson arról, hogy a Kék Óceán stratégia egy kurva nagy humbug, és kudarc. Téged pedig vérprofiként a sikerek kéne hogy érdekeljenek. Szóval emeld fel a ballonkabáttól bepállott segged, és húzz a parlamentbe, akkor talán még lesz értelme annak, hogy ma megint vertél egy szöget az Excel-tábla koporsójába.
Hosszú idők óta a leginkább említésre méltó ülésnap volt. Te meg közben minda-peren recskázol. Ha valami, akkor ez el kéne hogy gondolkoztasson arról, hogy a Kék Óceán stratégia egy kurva nagy humbug, és kudarc. Téged pedig vérprofiként a sikerek kéne hogy érdekeljenek. Szóval emeld fel a ballonkabáttól bepállott segged, és húzz a parlamentbe, akkor talán még lesz értelme annak, hogy ma megint vertél egy szöget az Excel-tábla koporsójába.
Apr 02, 2012 14:24:44
IsmeretlenJoAkaro
Apr 02, 2012 14:24:54
Szerintem Orban, Pinter, Gyurcsany, valamint a cionista vilagosszeeskuves magyarorszagi kepviseloi estenkent gondterhelt fejjel targyalnak arrol hogy lehetne elharitani Minda veszedelmes tamadasat.
Apr 02, 2012 14:24:54
Take Over ConTROLL
Apr 02, 2012 14:30:14
Mivel nem tudom az előzményeket, így nyilván nem érdekel a videó, persze értelmes vagyok ahhoz legalábbis mindenképp, hogy az elmúlt 15 perc alatt elhangzottakból tudjam, hogy a DEMISZ-t jogellenesen jegyezték be, mert a KISZ hamarabb megszűnt, mintsem, hogy a jogutódja lehessen a DEMISZ. Ám nem tudom elhelyezni a legújabbkori Magyar történelemben. Ergó, érdektelen. Nem kapcsolódik sehova. Lóg a levegőben. "HAHÓ!"
Apr 02, 2012 14:30:14
Apr 02, 2012 14:33:19
Azért jó látni, hogy helyreteszed az asszonyt (mármint a Szexpapi asszonyát) facebookon. Egy latinovits-díjas újságírónak ne ugasson be, különben nem lesz kéjrúd!
Apr 02, 2012 14:33:19
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:34:43
sneci, a nemzeti harc nem a minda-perben van, hanem a munkahelyeken, ahol értéket és adóbevételt teremtenek a becsületes, dolgozó emberek. inkább ilyen helyekre kéne járnod, hogy megfigyelhesd ezt a nemzeti folyamatot. talán belőled, az élősködő féregből is lehetne egyszer becsületes, dolgozó, adózó hazafi. mert eddig csak élősködtél a hazádon, te féreg.
Apr 02, 2012 14:34:43
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:35:40
Azért jó látni, hogy helyreteszed az asszonyt (mármint a Szexpapi asszonyát) facebookon. Egy latinovits-díjas újságírónak ne ugasson be, különben nem lesz kéjrúd!
Apr 02, 2012 14:35:40
Apr 02, 2012 14:37:47
about an hour ago · 1
Kiss Endre Farkas mint írtam: hurrá. Aki új izgalmakat keres, annak éppen most élőben közvetítem Minda Zoli perét. (videóközvetítés) www.ustream.tv/channel/sodi-live
48 minutes ago · 1
Sikolya Kriszta Igenis,értettük..:o) figyelemmel kisérjük a kitartó embert,ki soha nem adja fel!
45 minutes ago · 1
Apr 02, 2012 14:37:47
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:40:54
about an hour ago · 1
48 minutes ago · 1
45 minutes ago · 1
about an hour ago · 1
48 minutes ago · 1
45 minutes ago · 1
snecinek minden nézőért keményen meg kell harcolnia. ha síkosító nem nézi, az 20 %-kal kevesebb nézőt jelent.
Apr 02, 2012 14:40:54
snecigeci
Apr 02, 2012 14:44:11
Bazmeg sneci, belenéztem, de ez egyenesen fájdalmas.
Ne haragudj, de az 5 nézőt most 4-re csökkentem, mert kilépek a faszba. xD
Ne haragudj, de az 5 nézőt most 4-re csökkentem, mert kilépek a faszba. xD
Apr 02, 2012 14:44:11
Fotelrocker_Presszócigány
Apr 02, 2012 14:46:28
kérem mondja valaki, hogy ez ál-sneci... nem hiszem el, hogy ennyire beteg az agya..
Apr 02, 2012 14:46:28
sodika
Apr 02, 2012 14:47:10
snecigeci:
Igen, mondtam a Zolinak, hogy ahhoz, hogy sokakat érdekeljen a harc, előbb meg kell magyarázni a tömegeknek, hogy miért fontos, ami történik.
De ne aggódj. Idővel meg lesz magyarázva jól. Csak figyelj.
Igen, mondtam a Zolinak, hogy ahhoz, hogy sokakat érdekeljen a harc, előbb meg kell magyarázni a tömegeknek, hogy miért fontos, ami történik.
Apr 02, 2012 14:47:10
Apr 02, 2012 14:48:42
snecigeci:
saját megoldás? HAHÓ??
Apr 02, 2012 14:48:42
snecigeci
Apr 02, 2012 14:49:09
snecigeci:
Esetleg megmagyarázhatnád te is néhány mondatban összefoglalva, mert egy 2 órás tárgyalást senki sem fog végignézni.
Apr 02, 2012 14:49:09
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:51:58
<fieldset><legend>sodika</legend>snecigeci:
De ne aggódj. Idővel meg lesz magyarázva jól. Csak figyelj.</fieldset>
De ne aggódj. Idővel meg lesz magyarázva jól. Csak figyelj.</fieldset>
sneci megmagyarázni? múltkor vallotta be valahol, hogy ő sem érti miről van szó. a saját beadványát is hetekig írta. szegény excel tábla már sírt a végén.
Apr 02, 2012 14:51:58
Apr 02, 2012 14:56:33
Ezt láttad már, sodi?
"A menü 498 HUF:
Zöldfűszeres sertésragu leves
Vajaskenyér puding
B menü 864 HUF
Magyaros zöldbableves
Sajttal, sonkával töltött csirkemell rizzsel"
A mai parlamenti menü. Ugye most már sajnálod, hogy mindára mentél? :)))
"A menü 498 HUF:
Zöldfűszeres sertésragu leves
Vajaskenyér puding
B menü 864 HUF
Magyaros zöldbableves
Sajttal, sonkával töltött csirkemell rizzsel"
A mai parlamenti menü. Ugye most már sajnálod, hogy mindára mentél? :)))
Apr 02, 2012 14:56:33
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 14:57:31
sneci, szerinted a schmitt-buktató hvg szerkesztőségében most a kék óceán stratégia helyességét bizonygatják maguknak a pezsgőspoharakat szorongató igazi újságírók?
plagibá most is elsütötte, hogy valami netes újság névtelen bloggere robbantotta ki az ügyet. szerinted hány hónapig dolgoztak az ügyön a hvg-ben? tovább, mint te a saját megoldásodon?
plagibá most is elsütötte, hogy valami netes újság névtelen bloggere robbantotta ki az ügyet. szerinted hány hónapig dolgoztak az ügyön a hvg-ben? tovább, mint te a saját megoldásodon?
Apr 02, 2012 14:57:31
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:00:22
látod sneci, pl. ezt a videót te is elkészíthetted volna a fütyikameráddal:
index.indavideo.hu/video/Orban_Mindent_a_maga_idejeben
index.indavideo.hu/video/Orban_Mindent_a_maga_idejeben
Apr 02, 2012 15:00:22
medvezsidaj
Apr 02, 2012 15:04:19
Sneci te vesztes típus vagy?
Apr 02, 2012 15:04:19
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:24:33
"repost: Ez még mindig tart. Még mindig közvetítek a felszámolómaffia elleni harcról."
rákattintottam, és én voltam az egyetlen néző.
sneci, ez a közvetítésed most siker vagy kudarc?
Apr 02, 2012 15:24:33
Apr 02, 2012 15:26:13
"repost: Ez még mindig tart. Még mindig közvetítek a felszámolómaffia elleni harcról."
még a jobber női rajongótábora is leszarja ezt a szerencsétlen hülyét.. ennél még az is értelmesebb lett volna ha otthon maradsz sneci és gányolsz ezerrel...
Apr 02, 2012 15:26:13
medvezsidaj
Apr 02, 2012 15:26:34
sneci a robiékkal megünnepelted, hogy már nem vagy pályakezdő?
Apr 02, 2012 15:26:34
sodika
Apr 02, 2012 15:26:40
Most konkrétan nulla néző van.
Hát, ennél tényleg mélyebb előkészítés kell.
:D
Senki nem nézi, hiába közvetítem.
Apr 02, 2012 15:26:40
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:30:14
jaj, te kis marketing zseni. hány százezert is költöttél a képzésedre?
de aki rá is kattintana, az sem tudja miről van szó. legalább egy rövid összefoglalót írtál volna, vagy a keresetlevelet elkérted volna, te latinovits-szintű újságíró.:)))
Apr 02, 2012 15:30:14
medvezsidaj
Apr 02, 2012 15:32:52
sneci elképzeltelek téged 70 évesen és valamiért az öreg jutott eszembe a family guyból s3.amazonaws.com/rapgenius/Herbert.JPG
Valami ilyesmi leszel te is!
Valami ilyesmi leszel te is!
Apr 02, 2012 15:32:52
banshee
Apr 02, 2012 15:33:57
Pedig nemzeti ellenállás, nemzeti harc, fontos momentum, felszámolómaffia elleni küzdelem, de mindenki leszarja Plagi bácsi miatt? Durva, nem púp?
Realitásérzéked kettőslétrára állva nyalogatja a bálnaszart a Mariana-árok fenekén...
Apr 02, 2012 15:33:57
Hitvány Patkány
Apr 02, 2012 15:37:27
Szerinted mi az összefüggés a nézettséged és Plagibá lemondása között? Biztos, hogy jó helyről közvetítesz?
Szerinted érdekes Minda pere? Ha Plagibá nem ma mondott volna le, szerinted nézné bárki a közvetítésedet a trollokon kívűl?
Anyád mit szólt, hogy ratyi vagy?
Apr 02, 2012 15:37:27
Apr 02, 2012 15:40:05
"Teljes az érdektelenség. Hiába közvetítem, senki sem nézi. Nulla néző. Ejnye. :) "
hát mi a kurva eget képzelsz te hülyegyerek?? még neked áll feljebb, hogy az embereknek jobb dolguk is van mint a te értelmetlen szarodat bámulják? te teszel szívességet amiért elmész vagy mi a fasz?? idióta..
get a life!!!
hát mi a kurva eget képzelsz te hülyegyerek?? még neked áll feljebb, hogy az embereknek jobb dolguk is van mint a te értelmetlen szarodat bámulják? te teszel szívességet amiért elmész vagy mi a fasz?? idióta..
get a life!!!
Apr 02, 2012 15:40:05
Apr 02, 2012 15:40:53
De komolyan sneci, ha a mai nap szerinted unalmas volt a parlamentben, mi érné el az ingerküszöbödet? Ha Kövér László félmeztelemül, Rambo-kendővel a fején a pulpitusra felugorva egy AK-val lőné halomra a DK-sokat, miközben a kivetítőn menne a Fapoleon-videó?
Apr 02, 2012 15:40:53
IsmeretlenJoAkaro
Apr 02, 2012 15:41:24
Sneci, a legszomorubb az egeszben, hogy a trollok mindig megmondjak hova kell menni kozvetiteni. Ha rank hallgatnal, akkor rendszeresen sokan neznek a kozvetiteseidet. Talan a kuruc is kirakta volna megint.
Apr 02, 2012 15:41:24
sodika
Apr 02, 2012 15:44:52
Ezért tart itt az ország.
Ilyen gyalázatos érdektelenség mellett nem is érdemel ennél jobbat a nép.
Apr 02, 2012 15:44:52
Apr 02, 2012 15:46:11
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Apr 02, 2012 15:46:11
medvezsidaj
Apr 02, 2012 15:46:25
egy gyalázatos magamutogató közvetítésére senki sem kíváncsi. ilyen nagyon egyszerű ez!
Apr 02, 2012 15:46:25
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:47:36
nem, sneci. azért tart itt az ország, mert a magadfajták nem dolgoznak, nem adóznak, hanem élősködnek a magunkfajta becsületes adófizetőkön.
Apr 02, 2012 15:47:36
Apr 02, 2012 15:48:20
Sodi, mivel biztosra vehető, hogy csak mi néztünk akár egyetlen percet is a közvetítésedből, hánypontos hazafiként értékelnéd a trollokat? Ha te vagy a 7-es, mi ugye azért legalább 6 pontosak vagyunk, nemdebár? :D
Apr 02, 2012 15:48:20
Hitvány Patkány
Apr 02, 2012 15:50:03
Kivételesen egyetértek. Ha a nép lámpavasra húzná a megélhetési perelőket sokkal előrébb lennénk.
Ehelyett mindenki leszarja őket, ezért szabadon gátolhatják az állam működését és herdálhatják a közpénzt.
Apr 02, 2012 15:50:03
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:50:08
sneci, ha otthon maradtál volna dolgozni, akkor legalább egy bölcsődés napi ellátásának árát megkereshetted volna, és akkor annak a bölcsődésnek az anyja elmehetett volna dolgozni, és ő már egy komolyabb értéket és adómennyiséget állított volna elő (nem filléreket, mint te a gányolásoddal).
Apr 02, 2012 15:50:08
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:52:43
ha hermán és azok akik ott melegszenek a tárgyalóban, szintén elmentek volna napszámba mezőgazdasági munkát végezni, akkor rögtön előrébb lenne a nemzet. és lehet, hogy hermán sem kéregetne járókeretre, hanem megvenné a boltban. ilyen nagyon egyszerű ez.
mocskos munkakerülők vagytok mind, és nem fizettek adót.
mocskos munkakerülők vagytok mind, és nem fizettek adót.
Apr 02, 2012 15:52:43
Apr 02, 2012 15:53:02
*facepalm*
Apr 02, 2012 15:53:02
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 15:56:30
sneci, a felszámolómaffia nemsokára téged is meg fog látogatni.
Apr 02, 2012 15:56:30
Káoszkapitány
Apr 02, 2012 15:57:16
Tehát a nép a hibás, az meg sem fordul a fejedben, hogy te választod meg rosszul a témát, annak ellenére, hogy már évek óta tapasztalhattad, hogy senkit nem érdekelnek a bírósági közvetítések. Te tényleg azt képzeled, hogy a nép egész nap a féjszen lóg, és várja, hogy te bejelentsd, hogy éppen közvetítesz?
Apr 02, 2012 15:57:16
sodika
Apr 02, 2012 16:02:59
A magyar nép rosszul tudja, mire kéne figyelnie.
De nem baj, majd fel lesznek világosítva.
Érzem a küldetéstudatot.
Érzem a küldetéstudatot.
Apr 02, 2012 16:02:59
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 16:03:13
"Egészen FRISS: Minda Zoltán mai perének első 2 óra 45 perce máris megtekinthető itt:"
elképzeltem, ahogy emberek százai kattintanak, hogy megnézhessék, de valahogy nem akart bejönni ez a kép.
sneci, majd a végén összegezd, hogy hány órát basztál el ezzel a mai közvetítéssel. csinálhatnál egy olyan excelt, amiben az elbaszott időt vezeted.
elképzeltem, ahogy emberek százai kattintanak, hogy megnézhessék, de valahogy nem akart bejönni ez a kép.
sneci, majd a végén összegezd, hogy hány órát basztál el ezzel a mai közvetítéssel. csinálhatnál egy olyan excelt, amiben az elbaszott időt vezeted.
Apr 02, 2012 16:03:13
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 16:04:26
Érzem a küldetéstudatot.
Érzem a küldetéstudatot.
sneci, te tudod rosszul, hogy mire kéne figyelned. de a végrehajtók majd felvilágosítanak, közvetve. amikor árverezik a házat.
Apr 02, 2012 16:04:26
medvezsidaj
Apr 02, 2012 16:06:09
Erre masztizol ma?
velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2012/04/02/dakota_rozal_leigazza_a_vilagot/
velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2012/04/02/dakota_rozal_leigazza_a_vilagot/
Apr 02, 2012 16:06:09
medvezsidaj
Apr 02, 2012 16:07:33
Apr 02, 2012 16:07:33
Apr 02, 2012 16:07:35
Érzem a küldetéstudatot.
Érzem a küldetéstudatot.
hallod írjál még ilyeneket!! :DD nagyon jóók :DD látom magam előtt amikor majd kibasszák a putriból, aztán a blaha aluljáróban könyékik a szemetesben motyog magában.. felvilágotyítyom, mintyet!!! :DDD
Apr 02, 2012 16:07:35
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 16:07:57
sneci, ha otthon vernéd a faszod a fütyikamera előtt, és kitennéd a netre, azt is többen néznék, mint ezt a szart. kék óceán stratégia.
Apr 02, 2012 16:07:57
snecigeci
Apr 02, 2012 16:15:22
sneci, őszintén válaszolj a következőre: te néznéd a saját közvetítésedet 3 órán keresztül?
Apr 02, 2012 16:15:22
banshee
Apr 02, 2012 16:22:00
Érzem a küldetéstudatot.
Érzem a küldetéstudatot.
Sneci, a videód amit a legtöbben megnéztek, a fapoleon volt.
Ennek fényében irkálj te felvilágosításról...
Apr 02, 2012 16:22:00
banshee
Apr 02, 2012 16:25:12
Sneci, arra érezd a küldetéstudatot, hogy végre elkezdesz rendesen dolgozni, rendesen adózni, az adósságodat lenullázni, hogy a társadalomnak ne heréje, hanem hasznos tagja legyél.
Ha mindez megvan, akkor érezheted másra is.
Ha mindez megvan, akkor érezheted másra is.
Apr 02, 2012 16:25:12
Apr 02, 2012 16:30:49
szegény sneci nem tudja mondani, hogy a ha-ha-hat vanhatmásodperc en van fent :DD
Apr 02, 2012 16:30:49
snecigeci
Apr 02, 2012 16:46:24
becsületére legyen mondva snecinek, elköszönt a 2 nézőjétől a végén (tőlem és valamelyik másik trolltól)
Apr 02, 2012 16:46:24
Apr 02, 2012 16:48:09
én voltam a másik, szívemből szóltál, hát azért csak él még a kommenthaverság..
imageshack.us/photo/my-images/138/victoryqe.jpg/
imageshack.us/photo/my-images/138/victoryqe.jpg/
Apr 02, 2012 16:48:09
broni
Apr 02, 2012 16:57:22
ezekettől az iditáktól kellne megszabadítani az ország, akik a szaros tyukpereikkel szivatják a bíroságokat.
Apr 02, 2012 16:57:22
broni
Apr 02, 2012 16:57:41
idiótáktól
Apr 02, 2012 16:57:41
banshee
Apr 02, 2012 17:04:33
ezekettől az iditáktól kellne megszabadítani az ország, akik a szaros tyukpereikkel szivatják a bíroságokat.
Apr 02, 2012 17:04:33
broni
Apr 02, 2012 17:06:19
á, inkább egy lepusztult mexikoi bordélyba kell szexmunkára kötelezni őket!!
Apr 02, 2012 17:06:19
broni
Apr 02, 2012 17:13:28
én azért elkeztem nézni az előbb felvételről, ha mán sodi kivonult, de ez tényleg nagyon uncsi.
Apr 02, 2012 17:13:28
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 17:23:48
teljesen felesleges ez a közvetítés, elég lenne egy oldalra kitenni a jegyzőkönyveket, mellé rövid összefoglaló jegyzetekkel, hogy érthető legyen.
Apr 02, 2012 17:23:48
grafikus007
Apr 02, 2012 17:50:28
sneci, akkor tényleg egy sajtótájékoztató/tüntetés/tyúkper koordináló oldal lesz a saját megoldásod? ugye tudod, hogy a trollok minden napra bejelentenek majd egy tüntetést a nándorfejérvár közbe és a pátyi cigánysorra?
Apr 02, 2012 17:50:28
sodika
Apr 02, 2012 17:52:40
Ha valaki lemaradt volna róla...
Megtekinthető a mai élő közvetítésem felvétele - Minda Zoli peréről.
Minda Zoli mai tárgyalása - első 2 óra 45 perc:
www.ustream.tv/recorded/21543085
Ugyanerről az utolsó 45 perc:
Megtekinthető a mai élő közvetítésem felvétele - Minda Zoli peréről.
Minda Zoli mai tárgyalása - első 2 óra 45 perc:
www.ustream.tv/recorded/21543085
Ugyanerről az utolsó 45 perc:
Apr 02, 2012 17:52:40
sodika
Apr 02, 2012 17:53:00
Apr 02, 2012 17:53:00
Callahan
Apr 02, 2012 17:56:06
Lesz 66 másodperces összefoglaló? Mert ezekbe a hosszú videókba én bele se nézek...
Apr 02, 2012 17:56:06
Káoszkapitány
Apr 02, 2012 17:56:20
Sodi, a kommenhaverságra való tekintettel én megígérem, hogy fogom nézni a közvetítéseidet, egy feltétellel: bármit mást, csak ne tárgyalásokat közvetíts, mert a második percnél elmegy a kedvem az élettől. Ha kirakod a kamerát az utcára, és a járókelőket filmezed, még az is érdekesebb lenne, hátha látnánk pár jó bigét (broni meg pasit).
Apr 02, 2012 17:56:20
Callahan
Apr 02, 2012 18:00:10
Sneci fb:
Eközben a Parlament sajtótermében dögunalom. A Schmitt-ügy kapcsán átugrottam ide is Minda Zoli mai pere után, hátha van valami érdekes, de semmi nincs.
www.facebook.com/photo.php?fbid=3631850202738&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1&theater
Időben értél oda, Sneckó!
Eközben a Parlament sajtótermében dögunalom. A Schmitt-ügy kapcsán átugrottam ide is Minda Zoli mai pere után, hátha van valami érdekes, de semmi nincs.
www.facebook.com/photo.php?fbid=3631850202738&set=a.2843701779520.2151347.1468622787&type=1&theater
Apr 02, 2012 18:00:10
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 18:01:11
Ha valaki lemaradt volna róla...
te komolyan azt hiszed, hogy a trollok közül bárki megnézi? te teljesen hülye vagy?
Apr 02, 2012 18:01:11
szeszesember
Apr 02, 2012 18:04:20
Sneci fb:
www.facebook.com/photo.php?fbid=3631850202738&amp;set=a.2843701779520.2151347.1468622787&amp;type=1&amp;theater
Megint nem akar tudomást venni a saját balfaszságáról. Eközben a Parlament sajtótermében dögunalom. A Schmitt-ügy kapcsán átugrottam ide is Minda Zoli mai pere után, hátha van valami érdekes, de semmi nincs.
www.facebook.com/photo.php?fbid=3631850202738&amp;set=a.2843701779520.2151347.1468622787&amp;type=1&amp;theater
Apr 02, 2012 18:04:20
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 18:26:08
<fieldset><legend>Callahan</legend>Sneci fb:
www.facebook.com/photo.php?fbid=3631850202738&amp;amp;set=a.2843701779520.2151347.1468622787&amp;amp;type=1&amp;amp;theater
Időben értél oda, Sneckó!</fieldset>Megint nem akar tudomást venni a saját balfaszságáról.
www.facebook.com/photo.php?fbid=3631850202738&amp;amp;set=a.2843701779520.2151347.1468622787&amp;amp;type=1&amp;amp;theater
Időben értél oda, Sneckó!</fieldset>Megint nem akar tudomást venni a saját balfaszságáról.
biztos úgy gondolja, hogy az újságokat is úgy szerkesztik, hogy az újságíró találomra, véletlenszerűen járkál a különböző helyszínek között, aztán amikor mindenhonnan elkésett, akkor megállapítja: á, itt sincs semmi, itt is dögunalom. végül ír valamit az mti-hírek alapján. aztán megy, és megnéz egy hd-filmet.
Apr 02, 2012 18:26:08
Apr 02, 2012 18:31:00
Ugyan, sodi, nem kell a sóder, valld be nyugodtan, hogy csak az 500ft-os zöldbableves miatt mentél át :D
Apr 02, 2012 18:31:00
banshee
Apr 02, 2012 18:39:20
Jaj, utolsó 45 perc lemaradt. Itt van:
Az első se érdekelte a kutyát se.
Ami bírósági tárgyalást érdemes lesz közvetítened, az a tied és a Hermáné.
Minda nem érdekli a kutyát se.
Apr 02, 2012 18:39:20
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 02, 2012 18:43:13
Ugyan, sodi, nem kell a sóder, valld be nyugodtan, hogy csak az 500ft-os zöldbableves miatt mentél át :D
Honnan lenne neki 500 forintja, amikor lassan már minden nap ki kell skáláznia a Páty-Budapest-Páty buszjegyet, hogy nehogy lemaradjon valami tyúkperről?
Apr 02, 2012 18:43:13
sodileaks
Apr 02, 2012 18:55:13
úszó, a mai produkcióddal milyen piaci rést akarsz betömni?
Apr 02, 2012 18:55:13
törzsgyökeres
Apr 02, 2012 18:55:48
az utóbbi hetek látványos költekezése, és a munkavégzés folyamatos szabotálása miatt hamarosan komoly gondok lesznek snecinél.
Apr 02, 2012 18:55:48
IsmeretlenJoAkaro
Apr 02, 2012 18:56:41
Observer, mi a velemenyed az elsodikazott sajat megoldasrol?
Apr 02, 2012 18:56:41
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 02, 2012 19:08:45
Elég nagy gáz lehet. Január-februárban ki se mozdult otthonról, aztán havi 26 ezer bruttót hozott össze. Manapság meg tyúkperről sajtótájékoztatóra szaladgál.
Apr 02, 2012 19:08:45
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 02, 2012 19:09:42
Ja, gyanún felül tisztázódott a személyazonossága.
Apr 02, 2012 19:09:42
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 02, 2012 19:10:20
Különben figyeltétek a mai Schmitt-beszédben, hogy ő is a pátyi grammatika követője?
Apr 02, 2012 19:10:20
sodika
Apr 02, 2012 19:30:29
a munkavégzés folyamatos szabotálása miatt hamarosan komoly gondok lesznek snecinél.
2) Következő határidő holnap reggel, addig leadom az aktuális melót a megrendelőnek.
Ennyi.
Apr 02, 2012 19:30:29
Káoszkapitány
Apr 02, 2012 19:32:14
Ennyi.
Ennyi.
Ezek szerint már megy a saját megoldás? Csak nem publikus?
Apr 02, 2012 19:32:14
pimpa
Apr 02, 2012 19:34:05
Ennyi.
Ennyi.
ezért lett szar a közvetítés, és ezért szar a fusi munkád is.
Apr 02, 2012 19:34:05
sodika
Apr 02, 2012 19:38:54
Mint tegnap írtam, a tegnapelőtti ötlet folytán majd csak most fogom elkezdeni azt kivitelezni. Egyelőre a technikai lehetőségeket kutatom. (Első lépés a Facebook-alkalmazások készítésének a megtanulása lesz, mert bár az ötlet enélkül is teljesen életképes, de nem feltétlenül marketingelhető jól.)
Apr 02, 2012 19:38:54
Zulu
Apr 02, 2012 19:39:06
Különben figyeltétek a mai Schmitt-beszédben, hogy ő is a pátyi grammatika követője?
Igen, ártatlanság VÉDELME :DD Fel is kaptam rá a fejem, ennyi erővel sodi is lehetne köztársasági elnök.
Apr 02, 2012 19:39:06
sodika
Apr 02, 2012 19:46:53
Én ilyen faszságot sose mondanék. Jogban hozzávetőlegesen, de legalábbis átlag felett otthon vagyok.
Apr 02, 2012 19:46:53
sodileaks
Apr 02, 2012 19:47:09
"a tegnapelőtti ötlet folytán majd csak most fogom elkezdeni azt kivitelezni"
Ne kapkodj el semmit. Előbb lelkileg készülj fel arra, hogy átgondolod mikor kezdhetnéd el tervezni a kezdés időpontját.
Minden egy folyamat, evidencia...
Ne kapkodj el semmit. Előbb lelkileg készülj fel arra, hogy átgondolod mikor kezdhetnéd el tervezni a kezdés időpontját.
Apr 02, 2012 19:47:09
IsmeretlenJoAkaro
Apr 02, 2012 19:47:44
Mint tegnap írtam, a tegnapelőtti ötlet folytán majd csak most fogom elkezdeni azt kivitelezni. Egyelőre a technikai lehetőségeket kutatom. (Első lépés a Facebook-alkalmazások készítésének a megtanulása lesz, mert bár az ötlet enélkül is teljesen életképes, de nem feltétlenül marketingelhető jól.)
Komolyan azt akarod hogy a facebook oldaladon is oregek vonatozzanak?
Apr 02, 2012 19:47:44
snecigeci
Apr 02, 2012 19:47:54
mi az új határidő a saját megoldásra? május 1?
Apr 02, 2012 19:47:54
snecigeci
Apr 02, 2012 19:47:56
mi az új határidő a saját megoldásra? május 1?
Apr 02, 2012 19:47:56
pimpa
Apr 02, 2012 19:49:32
"a tegnapelőtti ötlet folytán majd csak most fogom elkezdeni azt kivitelezni"
szeritnem mindenképp érdemes megelőzni a jól elvégzett munkát egy közepesen hosszú pihenési időszakkal!
Apr 02, 2012 19:49:32
sodika
Apr 02, 2012 19:49:57
when it's done
olyan fasza ötlet, hogy külföldön is üthet akár
nem kapkodom el
olyan fasza ötlet, hogy külföldön is üthet akár
nem kapkodom el
Apr 02, 2012 19:49:57
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kék Óceán Stratégia, idióták, HAHÓ.
Kék Óceán Stratégia.
a kék óceán ebben az esetben asszociáció az elzárt vízszolgáltatás miatt a sarki közkútról hordott, és otthon lavórokban tárolt vízre? sok lavór = óceán?
az excel tábla eközben haldoklik. anyád meg azon gondlokodik, honnan szerezzen pénzt a rezsire, mert tőled már nem kap egy fillért sem.
ez a minda nem ad neked pénzt? vagy majd hermán?