Az semmi, de a trolloknak a fasza is kemény!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Annyi mindenről volt ma kép, erről persze sosincs. XDD
Mondjuk jobb is, mert heteró vagyok, csak jelzem!
ha kerhetem, faszokat ne. ne tegyunk jot a gyagyasnak.
envagyokaz, nem ismersz meg?
"tyodi jól van"
Hát persze mongol faszfej :-D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az semmi, mikor hazalatogatok anyam nem hogy beenged a hazba, de a kedvenc kajammal var!
Azt hogy vannak barataim azt megsem merem emliteni, azt meg elkepzelni sem tudja
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Sodika: Úgy, hogy csak nálam okosabbakkal ismerkedek! Evidencia! Ne legyél hülye! Fogalmatlan vagy? Na tiltalak is le a gecibe!
Sodika: Megmondtam anyámnak, hogy ha nem kapok netet, akkor megeszem a napi ebédjének a másik felét is! Hálátlan nőszemély! Pedig akár meztelenül is kukorékolhatnék a kertben, egészen addig, míg vissza nem köti a netet!
Vagy elment Ananászt hergelni Egerbe.
Ja tényleg, ígért valamit a teknőstől, hogy nem várt fordulatok lesznek ma.
De ha Lamantin / Török fütyizés lenne, arról szerintem mi tudnánk. Nem bírná ki, hogy ne kürtölje világgá.
Ki az az Endre bácsi?
Családi vonás, hogy mindent kipofáznak :D
Lehet, hogy a gyáva janicsár letiltotta, nehogy azonnal jöjjön a válaszcsapás :D
Sodika: Mert szeret! Háromszor is mondta baszás közben! Háromszor! Háromszor!
Tiktoktalanoknak
gofile.io/d/tl3uYc
Sigma boy (11-2 éves kislányok) klipet néz, természetesen szigorúan iparági standerdek alapján azért mert 444-en írtak róla. *ásít*
Na de úgy kéne hogy legyen valami videó link is róla bizonyítéknak amikor erről beszél. A másik meg biztos örülne ha látná a vallomását a fiának arról hogy meg akarta ölni Jutkát. Nemrég volt ide linkelve ez.
Mobilnet nélkül eltalálna oda?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Fűtött lakásban, frissen mosott takaró alatt ébredtem. Irigykedsz korcs, irigykedsz?
hallod pedofil
tegnap ettem ebédet és nem aludtam el tőle azonnal,
a szüleim nem gyűlölnek, nem vernek ki a házból és méééég työrike és melócsá is van, ahonnan a zseton megy OTP-s számlára, amit nem akarnak inkasszálni
nyelvvizsga rendelkezésre áll, (remélhetőleg) hamarosan diploma is
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Nyilván megint hergelni akart a féreg! A kislányokról indul a felvétel, és csak utána mutatja meg a macskát. Ki is pinnelte.
Élvezi, hogy pedofilkodhat, mert ha a 444 en foglalkoznak azzal a videóval, akkor szerinte neki is szabad! A kommenteket meg szivecskézi, amik leírják, hogy már megint gyerekeket nézeget.
De ezzel már megint csak maga ellen gyárt bizonyítékot!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
meg a súlyos alkoholizmusnak.
a sodi önmagát gyógyítja, nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkoznia. főszabály szerint nem is alkoholista.
vérdíj target nr. 1
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Apropó!
Krokkó genyó 3 hete nem örjöng a tévképzetein a hüllő csatornán.
Örülhetünk?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sajnos nem!...
Itt őrjöng.
www.youtube.com/@KalmarLaszloGyorgy/videos
Gondolom a nagy csatija kapott egy kis tiltásocskát..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Bizony, én nem is írtam róla összefoglalót, mivel nincs esemény, ugyan azt végig loopolta, hogy czenki, HALÁL RÁD TÓTH PÉTER, kitalálta a "kényszerláthatás" definicióját stb.
Az egy esemény ami új, hogy megfellebbezhetetlen ítélet született az utolsó regász vs krokker ügyben.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
KOVÁCS TAMÁS NÉPIRTÁS!
Az is egy közléskényszeres hergelő proli szhar.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Erősre itta magát stoki, felforrott a vére
Nekiment a trolloknak, hogy megbassza őket végre.
Mert a mi stokink egy igazi jogászisten
Ebben nem zavarja, hogy még diplomája sincsen
Hetyetyével kezdte, looppal folytatta a harcot
A hangján hallatszott, hogy nem csak sörtöt fogyasztott.
De nem baszott meg senkit, erre csak ígéretek voltak
Ez nem is lehetséges a döglött kígyónak.
Másnap majd nem érti, miért köpik le folyton
Ha más is csinálja, akkor pont ő ne videózzon?
Fókaüvöltve issza a doboz aljáról a maradékot
Míg ki nem szúrja valami az autibuborékot.
klein mama nem bírhatta, irigyelte tibort, hogy elvette tőle a bokszzsákját
csak a hód kurva rendszabályozhatja a pedofilt
Nem basszott meg senkit, bizony csak ígérte
A potens vadászbika korszaknak már vége
Nem feltétlen kell tégla, azon több nyom maradhat (hajszál, ujjlenyomat, stb.). Csapágygolyó, vagy egy sima légpuskával belőni egy ablakot éjszaka, aztán spuri.
Ha meg valaki méginkább szeretné növelni a nyomást, valamilyen állati eredetű ürülék (pl. tehén, kutya) bedobása. Azt kénytelenek lennének letakarítani.
ez egy új útvonal lehetne a moszad egységeknek, nem a favellát támadni, mert arra a fikás húzza a száját, de nagyrészt leszarja, hanem inkább golda házát támadni
azért a vén kurva nem csak szóban fogja abúzálni
Fikást azt sem érdekli, ha direktbe tojásozod vagy beporozod. Elmebeteg, nem fogja fel mi történik, lásd a metrós/lépcsős "baleset".
Ha meg valaki méginkább szeretné növelni a nyomást, valamilyen állati eredetű ürülék (pl. tehén, kutya) bedobása. Azt kénytelenek lennének letakarítani.
Növényevők fekáliája nem elég "aromás".
Ugyanitt ipari mennyiségben kutyaürülék átvehető.
Egyébként az látszik, hogy a tojásolás nem annyira érdekli a korcsot. Lehet, hogy át kellene térni a kutyaszar offenzívára. Az az idő előrehaladtával durva szagokat tud eredményezni.
Szerintem ez hiba lenne, még akkor is ha szerintem is megérdemelni. Ugyanis a vén kurva már most is azzal takarózik, és ezzel áldozatnak állítja be magát hogy ezekkel az intervenciókkal nem a korcsnak hanem neki ártunk, neki rossz az. Azt persze már nem teszi hozzá a vén kurva, hogy ez miért és ki miatt is van igy. Ezek után viszont nem nehéz elképzelni mi lenne akkor ha tényleg a nagyház lenne célpontba. Sőt még tovább is megy és még jobban sajnáltatni akarja magát akkor mikor arról beszél hogy a büdös kölyke, genetikailag alkoholista meg bolond. Ez mellet a macskaól támadása azért is lehet nyerő, még ha a korcs azt is azért leszarja, mert ha azzal történik valami akkor utána a korcs úgyis a vén kurvát fogja zargatni, hogy csinálja vagy csináltassa meg neki, vagy találjon ki rá valamit.
Egyébként tegnapi 3. hangfelvételbe Golda egy olyant mond, hogyha valaki beszél velünk, akkor adja át nekünk, hogy döntsük el mit akarunk, ezzel pedig lényegébe nekünk üzen. Na most ezután lehet felkéne hivni, hogy átadták, megkaptuk az üzenetét és akkor most ezután beszélgessünk el, hogy vajon ki mit akar, mért történik az ami történik. Csak mert nagyon kíváncsi lennék, hogy egy ilyen beszélgetésbe belemene e, ahogy belemegy egy Piroska nénis beszélgetésbe és hogy ott többek közt, egy komolyabb tényfeltárásra (nem 200.000 került a jogsi....) miket válaszolna.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Igen, nem feltétlen nem rossz ötlet. Viszont az ólban konkrétan macskaszar van a zuhanytálcában. Elképesztően orrfacsaró okádék szag lehet bent... Teljesen hidegen hagyja az igénytelen, pedofil korcsot.
A jó portás csak baszik!
Ami el se kezdődött, annak vége se lehet, trolléga...😆
A legjobb benne, hogy kb ennyi volt. Nem olyan rég valami blogot is indított a nagy troll lelepzésre stb. Kb egy bejegyzést ért meg. Itt most van egy shortvideó és ez ennyi. A retardok nem valami kitartóak.
A jó portás csak baszik!
nem fogadná el/érdekelné szerintem a tényleges tényfeltárást arról mennyiben is volt a jogsi vagy másrészt szerintem tud róla, hogy a korcs keményen odavert a bittner-pénznek a jogsi érdekében
hadd sajnáltassa magát a vén kurva meg, szerintem a falu nagy része tisztában van a bata klán ocsmányságaival és a pedofil bűntetteivel
Viszik a poloskákat is! Úgy lesz teljes a so-di csapat.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Ezt remekül magába szívta az anyatejjel a korcs!
KURVArangy
humenonline.hu/szombaton-tuntetes-lesz-a-transz-jogokert-budapesten/
Tibi jogairól max a kirendelt védője beszélhet.
KURVArangy
Gyehát Mejtyike egy nyő, mit nyem éjtesz hülye tjoj?
Ninty pénszem vonyatra.
"Töppecc buzigolyó"...XD
Azt mondja: bátorra cigizte magát. Lol. :))
Te szherencsétlen, nem ő van a képen..
Hacsak nem a Léghajós bőrébe bújt, bár azt kétlem.
Elképesztő hogy vagy háromszor vagy retardált alig 25 másodpercben, és most is csak a jóindulat beszél belőlem.
Ne erőltesd ezt, mert több jel is arra utal, hogy ez nem neked való.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Elképzeltem ahogy ezen a kappanhangon ordítja, hogy lekaszablokkázlak, és nagyon nevetek.
Én egy becsületes, tisztes, idős diszpolgár vagyok! 😡
Golda egyébként tényleg megkapta a végén a jegyzői állást?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Mániás szakasz volt.
Teljesen felborult a bioritmusa. Katatón vergődések voltak az elmúlt napokban. A vodka is szépen fogyogatott.
Szerintem Depi Dezső nyert és egész nap a szalmaágyban fetrengett.
Ha patkánykodott is, este nyomta volna a semmit.
Pénze nincs bárhol ott maradni.
Egerbe sem volt pénze vonatra.
Úgyis kipofázza pár perc alatt.
Remélem lelőtték az ájfont.
Nagyon nevetnék.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem hivatalos teória, de vicces egybeesés:
>tex
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mestermunka :)
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 21, 2025 22:07:44
x13)
Trolloknak kutyuzni is szabad, stoki mar csoro hozza
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Skynetsodi
(
x2)
Feb 21, 2025 22:17:44
x2)
Tényleg a kütyük. El is felejtettem. Bár nincsen közte hdmi kábel. Viszont térerő az igen.

Nekem se könnyű

SyntaxError
(
x24)
Feb 21, 2025 22:43:18
x24)
Trolloknak kutyuzni is szabad, stoki mar csoro hozza
LaCi
Feb 21, 2025 22:44:13
Feb 21, 2025 22:44:13
envagyokaz
(
x1)
Feb 21, 2025 22:46:22
x1)
ha kerhetem, faszokat ne. ne tegyunk jot a gyagyasnak.
Szenyor Felhőének
Feb 21, 2025 22:48:55
Stoki!
Gondoltam egyet, és megleptem magam két, többhetes úttal:

Első osztályon, oda-vissza jegyeket vettem, saját zsebből, és nem valami fapadoson, hanem prémium minőségben.
Mert mi megtehetjük, te nem.
Gondoltam egyet, és megleptem magam két, többhetes úttal:

Első osztályon, oda-vissza jegyeket vettem, saját zsebből, és nem valami fapadoson, hanem prémium minőségben.
Mert mi megtehetjük, te nem.
Feb 21, 2025 22:48:55
Eazy
(
x11)
Feb 21, 2025 22:54:35
x11)
Nincs itt melocsá.
"tyodi jól van"
Hát persze mongol faszfej :-D
SyntaxError
(
x24)
Feb 21, 2025 23:14:24
x24)
KicsiNéző
(
x13)
Feb 21, 2025 23:38:22
x13)
Közben a kettesen az Ananász ki van akadva a "hogy vagy" kérdésen, mert szerinte ez beszólás.
Endre, hogy tudod összegyűjteni az összes ilyen elmebeteget? :D
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 21, 2025 23:39:51
x13)
Az semmi, mikor hazalatogatok anyam nem hogy beenged a hazba, de a kedvenc kajammal var!
Azt hogy vannak barataim azt megsem merem emliteni, azt meg elkepzelni sem tudja
SyntaxError
(
x24)
Feb 21, 2025 23:40:27
x24)
Közben a kettesen az Ananász ki van akadva a "hogy vagy" kérdésen, mert szerinte ez beszólás.
Sodika: Úgy, hogy csak nálam okosabbakkal ismerkedek! Evidencia! Ne legyél hülye! Fogalmatlan vagy? Na tiltalak is le a gecibe!
Kakaspina
(
x24)
Feb 22, 2025 00:18:28
x24)
Lehet Golda lekapcsolta a macskaólat a natyház áramszolgáltatásáról.
Skynetsodi
(
x2)
Feb 22, 2025 00:18:38
x2)
Nem jöttél loopolni. Egészen furcsa ez. Golda kihúzta a rutert?
Nekem se könnyű
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 00:18:50
x24)
Endre, ez párbajhelyzet! Na nehogy már hahó haverja majdnem 1 milliárd (majdnem 1000 millió) fütyiből építsen bármit is, míg te az ólban laksz!
Mindennek van határa!
Mindennek van határa!
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 00:21:16
x24)
Sodika: Megmondtam anyámnak, hogy ha nem kapok netet, akkor megeszem a napi ebédjének a másik felét is! Hálátlan nőszemély! Pedig akár meztelenül is kukorékolhatnék a kertben, egészen addig, míg vissza nem köti a netet!
ascites
(
x57)
Feb 22, 2025 00:21:24
x57)
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 22, 2025 00:22:26
x12)
Leolvadt a pajzs? :)
A mai lájvod volt egyébként a legjobb a héten, maradjon is így!
Sörike pedig majd lesz falahoty.
Ki az az Endre bácsi?
A mai lájvod volt egyébként a legjobb a héten, maradjon is így!
Sörike pedig majd lesz falahoty.
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 22, 2025 00:25:40
x12)
De ha Lamantin / Török fütyizés lenne, arról szerintem mi tudnánk. Nem bírná ki, hogy ne kürtölje világgá.
MaxPayne
(
x24)
Feb 22, 2025 00:32:47
x24)
Remelem nekimentel anyadnak, pedofil, az ujabb leakek miatt, aki erre agyonvillazott!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 00:45:59
x24)
Remelem nekimentel anyadnak, pedofil, az ujabb leakek miatt, aki erre agyonvillazott!
Családi vonás, hogy mindent kipofáznak :D
ascites
(
x57)
Feb 22, 2025 00:54:06
x57)
Lehet, hogy a gyáva janicsár letiltotta, nehogy azonnal jöjjön a válaszcsapás :D
40_éves_junior
(
x6)
Feb 22, 2025 01:03:31
x6)
nem igyekszem a vészmadár szerepében tetszelegni, de ezt a mintát már ismerjük. akkor tűnik el, amikor fasztalankergetésbe kezd, amit pedig akkor csinál amikor azt hiszi van értelme. az elmúlt cirka 1 hétben egyébként értékelhető tiktik bevétele volt. arra nem elég hogy az adósságai mellett is fenntartson bármit a macskaólon kívül. de ez már lehet elég csövest idomítani, pláne ha behazudik valamit goldának némi extra forrásért.
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 22, 2025 01:06:55
x8)
Lehet, hogy levélben kellene értesíteni Goldát a jogsi project valós áráról. Szeret a postára járni a vénasszony.
Heki a traki
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 01:14:01
x24)
Endre, most hogy anyád kibeszélt a hátad mögött, szerintem terítsd a Quaestor ügyben és az ingatlanos business-ekben betöltött szerepéről nálad lévő infókat!
Más kiút már nincs! Fel kell venni a kesztyűt!
Más kiút már nincs! Fel kell venni a kesztyűt!
hegesztőnő
(
x3)
Feb 22, 2025 01:30:17
x3)
nem lehet hogy ott van a poloskás tibi? nagyon ment a jópofi a múltkori lájfszban
halottpiton
(
x4)
Feb 22, 2025 01:32:04
x4)
A tibor poloskás csöveslakja egy palota a macskaól putrijához képest, miért menne a pedofilhoz?
aki nem hitelképes az nem ember
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 01:50:26
x24)
A tibor poloskás csöveslakja egy palota a macskaól putrijához képest, miért menne a pedofilhoz?
Sodika: Mert szeret! Háromszor is mondta baszás közben! Háromszor! Háromszor!
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 22, 2025 02:32:48
x2)
A vén kurva anyád azzal érvel, hogy te csak visszaütöttél a linzi részeges lájvok során és hogy koncepciósan csak azt az anyagot mutatják, ahol te ütöd Jutkát és hogy mindenkinek végig kéne nézni ezeket a kurva hosszú lájvokat a teljes kép miatt.
Azért anyád se 100as és morálisan a béka segge alatt van és neki sem jön le a videókból tükröző pszichotikus betegségeid. Mintha kevésbé lenne súlyos vagy éppen legitim volna, ahogy egy 50+os alkoholista kvázi agykárosodott nőt bántalmazol. Igazi félmagyarázós szarházi koncepciós perekre kalibrált vén kurva az anyád, Recskás. Volt honnan örökölnöd a morális deficitet, gátlástalanságot, félremagyarázást, szelektív amnéziát és wishful thinkinget, Stoki.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Azért anyád se 100as és morálisan a béka segge alatt van és neki sem jön le a videókból tükröző pszichotikus betegségeid. Mintha kevésbé lenne súlyos vagy éppen legitim volna, ahogy egy 50+os alkoholista kvázi agykárosodott nőt bántalmazol. Igazi félmagyarázós szarházi koncepciós perekre kalibrált vén kurva az anyád, Recskás. Volt honnan örökölnöd a morális deficitet, gátlástalanságot, félremagyarázást, szelektív amnéziát és wishful thinkinget, Stoki.
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 02:35:06
x24)
Endre, Lánczi 'AVH' Tamás, havi laza fél - egy millió fütyit vitt haza egy sörgyáras kommunikációs buliból! Szerintem ez párbajhelyzet! Hogy lehet, hogy nem te adsz tanácsokat a sörgyáraknak? Ez hallatlan! Ez veszélyes!
Ráadásul a nyilatkozatában kicsit odaszúrt neked is! Elenyésző tételnek nevezte ezt a pénz! Ez felháborító!
"Amit ott végeztem, az egy egyszerű kommunikációs tanácsadás volt. Azért el kell mondanom, hogy a saját személyes bevételeim között ez egy elenyésző tétel. Fél- és egymillió forint közötti összeget tippelnék” – mondta Lánczi az interjúban."
telex.hu/belfold/2025/02/21/lanczi-tamas-szuverenitasvedelmi-hivatalkommunikacios-tanacsadas-sorgyartok-szovetsege
Ráadásul a nyilatkozatában kicsit odaszúrt neked is! Elenyésző tételnek nevezte ezt a pénz! Ez felháborító!
"Amit ott végeztem, az egy egyszerű kommunikációs tanácsadás volt. Azért el kell mondanom, hogy a saját személyes bevételeim között ez egy elenyésző tétel. Fél- és egymillió forint közötti összeget tippelnék” – mondta Lánczi az interjúban."
telex.hu/belfold/2025/02/21/lanczi-tamas-szuverenitasvedelmi-hivatalkommunikacios-tanacsadas-sorgyartok-szovetsege
KicsiNéző
(
x13)
Feb 22, 2025 03:05:20
x13)
Szóval csütörtök este úgy fejezte be a lájvot, hogy másnap reggel is dolga van.
Nem lehet, hogy ez elpatkánykodott Bécsbe?
Vagy fixen spotolta volna valaki?
Nem lehet, hogy ez elpatkánykodott Bécsbe?
Vagy fixen spotolta volna valaki?
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 03:20:31
x24)
Hajnali 3-as sörike
Feb 22, 2025 04:33:19
Itt rohadok a pennyben. Az alkoholista pedofilnak nem volt rám pénze...
Feb 22, 2025 04:33:19
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 22, 2025 04:43:27
x45)
A nagy lékek közben, nem látom hogy bárki beírta volna, hogy volt ma egy flokk, amiben az látszott, hogy (kizárólag turisztikai céllal) 12 éves orosz táncoló(?) csajok videó klippjét nézte teljes képernyőn, meg bagolykát mutogatta.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
ReUpTrollZ
Feb 22, 2025 05:51:17
A nagy lékek közben, nem látom hogy bárki beírta volna, hogy volt ma egy flokk, amiben az látszott, hogy (kizárólag turisztikai céllal) 12 éves orosz táncoló(?) csajok videó klippjét nézte teljes képernyőn, meg bagolykát mutogatta.
Tiktoktalanoknak
gofile.io/d/tl3uYc
Sigma boy (11-2 éves kislányok) klipet néz, természetesen szigorúan iparági standerdek alapján azért mert 444-en írtak róla. *ásít*
Feb 22, 2025 05:51:17
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 22, 2025 07:44:00
x5)
Lehet, hogy levélben kellene értesíteni Goldát a jogsi project valós áráról. Szeret a postára járni a vénasszony.
Na de úgy kéne hogy legyen valami videó link is róla bizonyítéknak amikor erről beszél. A másik meg biztos örülne ha látná a vallomását a fiának arról hogy meg akarta ölni Jutkát. Nemrég volt ide linkelve ez.
mikedp
(
x9)
Feb 22, 2025 07:45:55
x9)
Azért Golda is rohadjon meg!
KURVArangy
Trollok harca
(
x5)
Feb 22, 2025 07:57:04
x5)
#olyanlassangyogyulok
"Az egyik legnagyobb, és egyben leginkább figyelmen kívül hagyott jele a korai öregedésnek, hogy a testeden lévő sérülések, lila foltok sokkal lassabban gyógyulnak be, mint kellene."
(Rest In Pieces sodika)
Miskolci alvósejt
"Az egyik legnagyobb, és egyben leginkább figyelmen kívül hagyott jele a korai öregedésnek, hogy a testeden lévő sérülések, lila foltok sokkal lassabban gyógyulnak be, mint kellene."
(Rest In Pieces sodika)
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 22, 2025 08:05:29
x3)
Miután legutóbb nála volt a tranyó, megjegyezte, hogy milyen hülye Endre frizurája (előtte vagdosta magának párbajokban). Lehet, hogy Tibizés miatt tűnt el a gyagyás, és ezért volt csütörtökön fodrásznál, mert ugyebár mindenki véleményét leszarja, de ha a tranyó mond valamit az szent.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
NBVNG
(
x1)
Feb 22, 2025 08:07:56
x1)
Mobilnet nélkül eltalálna oda?
1982
Feb 22, 2025 08:32:44
max 5en utálnak
ujpest08
Feb 22, 2025 08:32:44
NBVNG
(
x1)
Feb 22, 2025 08:36:45
x1)
Én ma is haladok lépésenként, folytatva a nem proli hergeléssel pl.:
Kinéztem az egyik (mert hogy több is van) ablakomon (merthogy a sájátjaim) az utcára.
Nekem lehet. Neked nem.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Kinéztem az egyik (mert hogy több is van) ablakomon (merthogy a sájátjaim) az utcára.
Nekem lehet. Neked nem.
SnecológusHallgató
(
x4)
Feb 22, 2025 08:45:06
x4)
Most volt időm a tengernyi melócsá közepette meghallgatni anyád beszélgetését a Piroska/Marikával (mert tudod, nekünk lehet melócsánk, neked nem), és kísérteties a hasonlóság köztetek a közléskényszerben.
Azon gondolkodtam a héten, hogy a 02.28-i eseményre kihozok három 4K-s, egyenként másfélmillió forint értékű kamerát, videokeverőt és korlátlan mobilnetet. Mert adjuk meg azért a módját astoki tárgyalás közvetítésének. De lebeszéltem magam róla. Tudod miért? Mert egy ruppótlan senki vagy asodi, a kutyát nem érdekelsz a tiktok cigányokon kívül. Még minket sem.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Azon gondolkodtam a héten, hogy a 02.28-i eseményre kihozok három 4K-s, egyenként másfélmillió forint értékű kamerát, videokeverőt és korlátlan mobilnetet. Mert adjuk meg azért a módját astoki tárgyalás közvetítésének. De lebeszéltem magam róla. Tudod miért? Mert egy ruppótlan senki vagy asodi, a kutyát nem érdekelsz a tiktok cigányokon kívül. Még minket sem.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 22, 2025 08:50:45
x2)
Én ma is haladok lépésenként, folytatva a nem proli hergeléssel pl.:
Nekem lehet. Neked nem.
Nekem lehet. Neked nem.
Fűtött lakásban, frissen mosott takaró alatt ébredtem. Irigykedsz korcs, irigykedsz?
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 22, 2025 08:56:55
x8)
Goldának ha menne a tényfeltárás a vezetés 1,2 milliójáról, meg hogy a PÁV sem sikerült (szerintem arról se tud), meg hogy mennyi ment el Tiborra az évek alatt (amikről ugye van excell is). Lenne móka az Atilla utcában.
Heki a traki
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 22, 2025 08:59:06
x8)
Na meg a kifizetett bánók, meg kölcsönök. (amik szintén ellettek hallgatva szerintem).
Heki a traki
herr_schwechater
(
x8)
Feb 22, 2025 09:05:43
x8)
hallod pedofil
tegnap ettem ebédet és nem aludtam el tőle azonnal,
a szüleim nem gyűlölnek, nem vernek ki a házból és méééég työrike és melócsá is van, ahonnan a zseton megy OTP-s számlára, amit nem akarnak inkasszálni
nyelvvizsga rendelkezésre áll, (remélhetőleg) hamarosan diploma is
Darth Tibor
(
x8)
Feb 22, 2025 09:05:57
x8)
Nyilván megint hergelni akart a féreg! A kislányokról indul a felvétel, és csak utána mutatja meg a macskát. Ki is pinnelte.
Élvezi, hogy pedofilkodhat, mert ha a 444 en foglalkoznak azzal a videóval, akkor szerinte neki is szabad! A kommenteket meg szivecskézi, amik leírják, hogy már megint gyerekeket nézeget.
De ezzel már megint csak maga ellen gyárt bizonyítékot!
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 22, 2025 09:18:47
x8)
Az egyetlen amitől fél a szaros Vekni, az az anyja. Ott lehet ütni rajta.
Remélem, hogy örülsz Endre!!!
Heki a traki
Remélem, hogy örülsz Endre!!!
Kakaspina
(
x24)
Feb 22, 2025 09:21:19
x24)
Remélem azért a csend, mert a vén zsidó kurvának megszaladtak a kezei vekni dagasztás közben!
Kötőjel
(
x12)
Feb 22, 2025 09:34:18
x12)
#olyanlassangyogyulok
(Rest In Pieces sodika)
(Rest In Pieces sodika)
meg a súlyos alkoholizmusnak.
a sodi önmagát gyógyítja, nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkoznia. főszabály szerint nem is alkoholista.
Pikturiensz
(
x7)
Feb 22, 2025 09:35:19
x7)
Tegnapi liveok letö... Ja várj, tegnap Depi Dezső volt :D
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Hektor a Traktor
(
x8)
Feb 22, 2025 09:38:12
x8)
Nem úgy volt, hogy erre a hétre valami nagy találkozást ígért valakivel??? Ha jól emlékszem legalábbis. Lehet hogy TranyóTibózik,
Heki a traki
Klohek
(
x12)
Feb 22, 2025 09:48:53
x12)
endre, Puzsér szépen kinyírta magát, miattatok!
Itt a kajmán apádról beszél:Van egy negyedik kategória, ha akarjátok. Ez az animációs gyerekpornóra recskázás...
Itt pedig rólad: A harmadik eset, amikor képeket nézegetsz gyerekekről, és arra recskázol.Egy nagyon szerencsétlen, nagyon nyomorult, beteg hajlamú ember úgy éli ki a hajlamát
Karóba húzás, szerintem túl humánus lenne veletek szemben!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Itt a kajmán apádról beszél:Van egy negyedik kategória, ha akarjátok. Ez az animációs gyerekpornóra recskázás...
Itt pedig rólad: A harmadik eset, amikor képeket nézegetsz gyerekekről, és arra recskázol.Egy nagyon szerencsétlen, nagyon nyomorult, beteg hajlamú ember úgy éli ki a hajlamát
koszos
(
x11)
Feb 22, 2025 09:51:29
x11)
Feb 22, 2025 09:51:29
Nem úgy volt, hogy erre a hétre valami nagy találkozást ígért valakivel??? Ha jól emlékszem legalábbis. Lehet hogy TranyóTibózik,
nem,hanem valami olyat mondott,hogy lehet bekoltozik valaki,egy kozos ismerosuk :D Feb 22, 2025 09:51:29
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 22, 2025 10:22:59
x39)
endre, Puzsér szépen kinyírta magát, miattatok!
Apropó!
Örülhetünk?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 22, 2025 10:23:53
x21)
Troll öregasszonynak pacsi XDDD
-
Feb 22, 2025 10:50:22
Ide figyelj te vén kurva, aki képes volt a kisfiával közösen kibaszni a volt férjét a saját házából!
A trollok ajánlata nagyon egyszerű.
Nem lesz baszogatva a kapu, tojásozás meg egyéb dolgok, ha a kisfiadat kibaszod a picsába.
Ez ilyen egyszerű.
Viszont aki egy pedofilt bujtogat, az ne csodálkozzon ha őt is megbasszák szárazon.
Te vörös diplomás kurva
Ja és arra készülj fel, hogy a zugkönyveléseidnek is utána lesz járva. Tudod, a társakházak. ;)
A trollok ajánlata nagyon egyszerű.
Nem lesz baszogatva a kapu, tojásozás meg egyéb dolgok, ha a kisfiadat kibaszod a picsába.
Ez ilyen egyszerű.
Viszont aki egy pedofilt bujtogat, az ne csodálkozzon ha őt is megbasszák szárazon.
Te vörös diplomás kurva
Ja és arra készülj fel, hogy a zugkönyveléseidnek is utána lesz járva. Tudod, a társakházak. ;)
Feb 22, 2025 10:50:22
Klohek
(
x12)
Feb 22, 2025 10:52:27
x12)
Apropó!
Örülhetünk?
Örülhetünk?
Sajnos nem!...
Itt őrjöng.
www.youtube.com/@KalmarLaszloGyorgy/videos
Gondolom a nagy csatija kapott egy kis tiltásocskát..
A helyzet megoldása
(
x45)
Feb 22, 2025 11:04:50
x45)
Bizony, én nem is írtam róla összefoglalót, mivel nincs esemény, ugyan azt végig loopolta, hogy czenki, HALÁL RÁD TÓTH PÉTER, kitalálta a "kényszerláthatás" definicióját stb.
Az egy esemény ami új, hogy megfellebbezhetetlen ítélet született az utolsó regász vs krokker ügyben.
Púpszászi napelem
(
x13)
Feb 22, 2025 11:06:21
x13)
A trollok ma felkeltek egy 7-8 oras pihenteto alvas utan a tiszta es futott lakasban, mar keszulodnek a szombati ebedhez vagy eppen kimozdultak valamerre. Stoki pedig izzadva probal sorre valot kunyeralni a kurva anyjatok aki a nagy hazba sem engedi be. Majd visszafekszik vacogni a szalmaagyba. Rend van, na!
M. F. Á.
Feb 22, 2025 11:14:16
KOVÁCS TAMÁS NÉPIRTÁS!
Feb 22, 2025 11:14:16
Skynetsodi
(
x2)
Feb 22, 2025 11:16:44
x2)
Duplán rossz lehet neked gyagyás. Anyádnak be nem áll a pofája bármilyen néni is hívja fel. És a másik, hogy ő dobadtta ki az üszköspicsájut is. Mint tudjuk onnantól ment tönkre a szerinted kiegyensúlyozott homoszexuális életed. Tényleg a kurva anyád tehet mindenről.
Nekem se könnyű
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 22, 2025 11:46:25
x21)
Tényleg a kurva anyád tehet mindenről.
Az is egy közléskényszeres hergelő proli szhar.
banshee
(
x24)
Feb 22, 2025 11:51:46
x24)
halottpiton
(
x4)
Feb 22, 2025 11:58:19
x4)
Doblingeni bánót miért nem fizeted pedofil?
Nehogy elzárás legyen a vége
aki nem hitelképes az nem ember
Nehogy elzárás legyen a vége
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 22, 2025 12:00:46
x21)
Jövőhét péntekre készülsz már?
Anyádnak nehogy okozzunk csütörtök/pénteken meglepit.
:)
Anyádnak nehogy okozzunk csütörtök/pénteken meglepit.
:)
herr_schwechater
(
x8)
Feb 22, 2025 12:01:43
x8)
Duplán rossz lehet neked gyagyás. Anyádnak be nem áll a pofája bármilyen néni is hívja fel. És a másik, hogy ő dobadtta ki az üszköspicsájut is. Mint tudjuk onnantól ment tönkre a szerinted kiegyensúlyozott homoszexuális életed. Tényleg a kurva anyád tehet mindenről.
klein mama nem bírhatta, irigyelte tibort, hogy elvette tőle a bokszzsákját
csak a hód kurva rendszabályozhatja a pedofilt
Troppauer
Feb 22, 2025 12:02:25
.
Feb 22, 2025 12:02:25
herr_schwechater
(
x8)
Feb 22, 2025 12:03:49
x8)
amúgy a hód kurvát lehetne jobban idegelni, gondolom a nagyház ablakában is régi üveg van, tégla tamás érkezését lehet nem tolerálná....
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 22, 2025 12:06:04
x21)
amúgy a hód kurvát lehetne jobban idegelni, gondolom a nagyház ablakában is régi üveg van, tégla tamás érkezését lehet nem tolerálná....
Nem feltétlen kell tégla, azon több nyom maradhat (hajszál, ujjlenyomat, stb.). Csapágygolyó, vagy egy sima légpuskával belőni egy ablakot éjszaka, aztán spuri.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 22, 2025 12:09:01
x8)
ez egy új útvonal lehetne a moszad egységeknek, nem a favellát támadni, mert arra a fikás húzza a száját, de nagyrészt leszarja, hanem inkább golda házát támadni
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 22, 2025 12:09:54
x21)
Fikást azt sem érdekli, ha direktbe tojásozod vagy beporozod. Elmebeteg, nem fogja fel mi történik, lásd a metrós/lépcsős "baleset".
-
Feb 22, 2025 12:35:52
Növényevők fekáliája nem elég "aromás".
Ugyanitt ipari mennyiségben kutyaürülék átvehető.
Feb 22, 2025 12:35:52
Sheldon
(
x2)
Feb 22, 2025 12:45:11
x2)
Egyébként az látszik, hogy a tojásolás nem annyira érdekli a korcsot. Lehet, hogy át kellene térni a kutyaszar offenzívára. Az az idő előrehaladtával durva szagokat tud eredményezni.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 22, 2025 12:48:37
x23)
Szerintem ez hiba lenne, még akkor is ha szerintem is megérdemelni. Ugyanis a vén kurva már most is azzal takarózik, és ezzel áldozatnak állítja be magát hogy ezekkel az intervenciókkal nem a korcsnak hanem neki ártunk, neki rossz az. Azt persze már nem teszi hozzá a vén kurva, hogy ez miért és ki miatt is van igy. Ezek után viszont nem nehéz elképzelni mi lenne akkor ha tényleg a nagyház lenne célpontba. Sőt még tovább is megy és még jobban sajnáltatni akarja magát akkor mikor arról beszél hogy a büdös kölyke, genetikailag alkoholista meg bolond. Ez mellet a macskaól támadása azért is lehet nyerő, még ha a korcs azt is azért leszarja, mert ha azzal történik valami akkor utána a korcs úgyis a vén kurvát fogja zargatni, hogy csinálja vagy csináltassa meg neki, vagy találjon ki rá valamit.
Egyébként tegnapi 3. hangfelvételbe Golda egy olyant mond, hogyha valaki beszél velünk, akkor adja át nekünk, hogy döntsük el mit akarunk, ezzel pedig lényegébe nekünk üzen. Na most ezután lehet felkéne hivni, hogy átadták, megkaptuk az üzenetét és akkor most ezután beszélgessünk el, hogy vajon ki mit akar, mért történik az ami történik. Csak mert nagyon kíváncsi lennék, hogy egy ilyen beszélgetésbe belemene e, ahogy belemegy egy Piroska nénis beszélgetésbe és hogy ott többek közt, egy komolyabb tényfeltárásra (nem 200.000 került a jogsi....) miket válaszolna.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 22, 2025 12:52:38
x7)
Igen, nem feltétlen nem rossz ötlet. Viszont az ólban konkrétan macskaszar van a zuhanytálcában. Elképesztően orrfacsaró okádék szag lehet bent... Teljesen hidegen hagyja az igénytelen, pedofil korcsot.
banshee
(
x24)
Feb 22, 2025 12:56:44
x24)
Ami el se kezdődött, annak vége se lehet, trolléga...😆
Kérdés
Feb 22, 2025 12:57:21
Feb 22, 2025 12:57:21
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 22, 2025 12:59:11
x7)
A legjobb benne, hogy kb ennyi volt. Nem olyan rég valami blogot is indított a nagy troll lelepzésre stb. Kb egy bejegyzést ért meg. Itt most van egy shortvideó és ez ennyi. A retardok nem valami kitartóak.
Pikturiensz
(
x7)
Feb 22, 2025 13:02:05
x7)
Amíg élvezzük a csendet, addig idézzük fel pestitroll kolléga januári akcióját: gofile.io/d/7lMPml
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
herr_schwechater
(
x8)
Feb 22, 2025 13:04:35
x8)
nem fogadná el/érdekelné szerintem a tényleges tényfeltárást arról mennyiben is volt a jogsi vagy másrészt szerintem tud róla, hogy a korcs keményen odavert a bittner-pénznek a jogsi érdekében
hadd sajnáltassa magát a vén kurva meg, szerintem a falu nagy része tisztában van a bata klán ocsmányságaival és a pedofil bűntetteivel
Kovi
(
x2)
Feb 22, 2025 13:16:32
x2)
Kinézem ebből a faszból, hogy a herélt tibijével itt lesz ma.
PúpszásziRePont
(
x5)
Feb 22, 2025 13:18:01
x5)
Viszik a poloskákat is! Úgy lesz teljes a so-di csapat.
mikedp
(
x9)
Feb 22, 2025 13:24:31
x9)
Ugyanis a vén kurva már most is azzal takarózik, és ezzel áldozatnak állítja be magát
Ezt remekül magába szívta az anyatejjel a korcs!
mikedp
(
x9)
Feb 22, 2025 13:25:36
x9)
Tibi jogairól max a kirendelt védője beszélhet.
Fikás
Feb 22, 2025 13:25:57
Gyehát Mejtyike egy nyő, mit nyem éjtesz hülye tjoj?
Feb 22, 2025 13:25:57
Tyodika
Feb 22, 2025 13:26:00
Ninty pénszem vonyatra.
Feb 22, 2025 13:26:00
Golda
Feb 22, 2025 13:27:05
Tessék engemet nyugton hagyni!
Feb 22, 2025 13:27:05
Eazy
(
x11)
Feb 22, 2025 13:31:58
x11)
Ez most Bori buzi kappan hangja amin fenyegetőzik?
"Töppecc buzigolyó"...XD
Azt mondja: bátorra cigizte magát. Lol. :))
Te szherencsétlen, nem ő van a képen..
Hacsak nem a Léghajós bőrébe bújt, bár azt kétlem.
Elképesztő hogy vagy háromszor vagy retardált alig 25 másodpercben, és most is csak a jóindulat beszél belőlem.
Ne erőltesd ezt, mert több jel is arra utal, hogy ez nem neked való.
-
Feb 22, 2025 13:46:43
Elképzeltem ahogy ezen a kappanhangon ordítja, hogy lekaszablokkázlak, és nagyon nevetek.
Feb 22, 2025 13:46:43
keserke
(
x4)
Feb 22, 2025 14:38:46
x4)
Golda egyébként tényleg megkapta a végén a jegyzői állást?
Gabonatároló
(
x1)
Feb 22, 2025 14:40:44
x1)
Vajon miért nem volt tegnap műsor?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 22, 2025 14:49:51
x39)
Vajon miért nem volt tegnap műsor?
Mániás szakasz volt.
Teljesen felborult a bioritmusa. Katatón vergődések voltak az elmúlt napokban. A vodka is szépen fogyogatott.
Szerintem Depi Dezső nyert és egész nap a szalmaágyban fetrengett.
Ha patkánykodott is, este nyomta volna a semmit.
Pénze nincs bárhol ott maradni.
Egerbe sem volt pénze vonatra.
Úgyis kipofázza pár perc alatt.
Remélem lelőtték az ájfont.
Nagyon nevetnék.
Ninja
Feb 22, 2025 14:52:31
A SoDi név eredetére mi az utolsó működő teória?
Az enyém csak annyi, hogy a gnóm üveges szemekkel meredt egyszer a laptopjára nickname választás közben, majd meglátta a SO-DIMM (Small Outline Dual In-line Memory Module) matricát, és gondolta az első négy betű jó lesz.
Az enyém csak annyi, hogy a gnóm üveges szemekkel meredt egyszer a laptopjára nickname választás közben, majd meglátta a SO-DIMM (Small Outline Dual In-line Memory Module) matricát, és gondolta az első négy betű jó lesz.
Feb 22, 2025 14:52:31
-
Feb 22, 2025 14:55:56
A SoDi név eredetére mi az utolsó működő teória?
Feb 22, 2025 14:55:56
Kakaspina
(
x24)
Feb 22, 2025 14:58:01
x24)
>tex
paypall
Feb 22, 2025 15:01:08
Nem lehet,hogy miután Golda megtudta,hogy a Stoki kipofázta azt is,hogy a bejövő pénzek milyen szálakon futnak stb Ország világ tudja és még sok minden mást is, elzárta a csapot?
Csak feltètelezès.
Csak feltètelezès.
Feb 22, 2025 15:01:08
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 15:05:06
x24)
Mestermunka :)
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2025 15:26:23
x24)
Endre látjuk ám, hogy megint fütyizel!!!
177 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hát tjojjok nem éjtyed tjojjok,pijoska nyényi is tjojj