Nem hiszem el... el akarja hitetni... soha egy szóval se mondta, hogy dolgozik, hazugságból hazugságba menekül és bukik le ("nem volt semmilyen interjú", "valóban felvettek az interjún, de nem fogom felvenni a munkát, mert úgyis kiderült már"), csak hogy nehogy kiderüljön, hogy dolgozik, de "el akarja hitetni".
Mivel is akarja elhitetni? Egy minimálisan figyelje már a műsort az, aki elméleteket akar gyártani, nszksz.
Milyen inkasszómanó? Ausztriában kb. 200 euró tartozása van, ami rajta van az easybankos számláján.
1-2 éven belül lesz több is, de addig nyugodtan használhatja a számláját.
Nem fogunk ma “döntésre jutni”. Majd úgy is kiderül :)
"jófan unajmasok fatytok" :D
Biztos mondta Bagolykának.
És az A1 től kihozott 2 ájfon ?
KURVArangy
Buzihenger integet!
Borzasztó, ezen röhögök. :)
És még borzalmas modoroskodó is hozzá.
Ilyen amikor az ember a Szeszélyes évszakokból meg Szomszédokból tanul “csajozni”.

Istenem már csak ez az állandó kancsalság kellett, hogy teljesen komolyan vehetetlennek nézz ki. :)
Hát ezt írtam. 1-2 év.
Ennek a menete ugyanis az, hogy először felondja a szerződést a szolgáltató. Ez sodika esetében vagy megtörtént, vagy a következő hetekben fog megtörténni.
A második lépésben elkezdik követelni a telefonok hátralévő törlesztőjét és a büntetést, amiért nem fizeti a hűségidős előfizetéseit (tipikusan a hátralévő időre járó díjat szokták kérni).
Hónapokig könyörgnek majd neki, hogy fizessen, mire jogi útra terelik. A jogi út lehet gyors is (mint a magyar fmh rendszere) de az is lehet, hogy ez magában egy 1-2 éves folyamat.
Miután jogerős a követelés, utána kiadják egy végrehajtónak, aki ausztriában se fog két hét alatt inkasszót rakni a korcs számlájára.
Ha valami csoda folytán minden nagyon gyorsan működik, akkor talán nyáron vagy kora ősszel lehet leghamarabb inkasszó az A1-ből, de 2026 ősze se lenne szélsőségesen lassú.
Ki lehet deríteni hogy hány éves volt ez a lány?
Ha tényleg csak annyi tartozása lenne a számlán akkor nem észszerűbb lett volna azt kifizetnie a tiktok bevételből? Annyit simán lestoppolt neki Golda.
Helyette már ilyen spanyol meg portugál bankokat nézeget, hogy valaki hajlandó legyen neki számlát nyitni.
Szerintem ő ott mindent kimaxolt hitelből. Persze sokat már nem adtak neki az osztrákok, de azért egy 2-3 ezee folyószámla hitel meg egy hitelkártya a banknál biztos van.
Azért nem, mert az esybanknál van egy 1000 eurós diszpótartozása és egy 2000 eurós hitelkártyája. A kettőnek együtt negyedévente 250-300 euró a költsége. Csak márciusban kb. 500 eurót kellene fizetnie, hogy rendben legyen, mert most válnak esedékessé a negyedéves kamatok. Ráadásul ez állandó költség negyedévente.
És ugye azt is ismerjük, hogy a korcs mennyire szereti rendezni a tartozásait: duplán fája neki, ha tartozást rendezne, inkább kivergődik egy új számlát.
Eddig volt a Revolut, most pedig ez a magyar cucc. Igazi sáska, lelegel valahol mindent, aztán megy tovább.
Én a mirrort néztem, nem tudtam rákattintani a lány profiljára, de ott talán lenne infó. Vissza kell majd nézni a lájv legvégét.
Nem teljesen értem a számlás machinálásait, van valami a háttérben, amit nem tudunk, de szerintem a nagy fintech-maraton elsősorban alapvető logisztikai problémák áthidalásáról (hogy tudjon valamivel fizetni) és nem az adósság előli menekülésről szólt.
Az easybankkal több problémája volt. A januárban még nagyon lassan csordogáló tiktikbevételből eleve nehéz lett volna 200 eurót kifizetni, de még fontosabb, hogy semmi értelme nem lett volna, ugyanis előbb-utóbb súlyos inkasszók kerülnek rá, sodika pedig nem számított már nagy pénzre többé.
A helyzet akkor változott csak meg, amikor a balek cég január 31-én offert adott neki.
Ezután már lett volna értelme kifizetni, de pénze még mindig csak goldától lett volna rá és minden problémáját ez sem oldotta volna meg, mert bankkártyája se volt az easybankhoz, ezért nem tudott volna költeni vele.
Aztán pedig jött a lefoglalás, amivel lehet, hogy teljesen elvesztette a hozzáférését.
Ez mindent nem magyaráz meg. Elvileg mostanra kapott fizetést, amit a legegyszerűbb az easybankra kifizettetni, aztán pedig elintézni velük az új kártyát (akár kiküldetni a caritashoz). Látszólag ezt nem csinálta meg. Nem tartom teljesen kizártnak, hogy más számlára kap pénzt vagy valami machináció van a háttérben, amiről nem tudunk. De nem látok feloldhatatlan ellentmondást a finteches kalandai és a feltételezett melócsá közt.
Akkor 2000 dispót mondott és nyáron fél hónapig szűkölt hogy pluszban tartsa a számlát és elkerülje a rossz minősítést+büntetőkamatot.
2024.05.15: „A netbankját mutogatva bizonygatta, hogy a bank május 7-én utalta vissza a Tibi által ellopott 110 ezer forintot, ezzel egyetemben viszont megosztotta azt is, hogy mindössze 1291 euró van az easybankos számláján, és emellett 1688 euró mínuszban van a hitelkártyáján.”
2024.06.27: „sikerült megoldania úgy, hogy Revoluton keresztül utalt az osztrák hitelkártyájára, ám oda csak ma reggel érkezett meg a pénz (mint kiderült, az easybankos diszpós bankkártyáján kívül már csupán ez a hitelkártyája, valamint a Revolut számlája maradt).”
2024.12.03: „16:02-kor visszatért egy új live-val, és felvillanyozva elmesélte, hogy napokkal korábban átutalt 350 eurót az osztrák hitelkártyájára, de mivel azon nem jelent meg semennyi pénz, az imént bement a bankba érdeklődni. Ott megnyugtatták, hogy az összeg beérkezett, és bár az online felület nem mutatja, 180 eurót el is tud költeni belőle (a többi vélhetőleg a hitelkártyakamatokat fedezte).”
2024.12.21: „Elmesélte azt is, hogy az osztrák számláján 200 eurós inkasszó van (ami a téves utalása miatt már csak -190)”
A diszpót lehet, hogy 0-ra csökkentették, de a hitelkártya decemberben még megvolt.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Neked lenni nagyon vicces fogyaték
Putyputyputy HALLO
Golda annyira nem hülye mint aminek kinéz, egy lidl-ös “joghurt mellé” telefont nem hozna ki a “fekélynek”, nemhogy számlát nyisson neki :)
jogász trollégáktól kérdem, az mennyire reális, hogy a yard közli, hogy márpedig goldánál lakik és kész?
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Be tud jelentkezni település szinten is a helyi jegyzőnél, mint hajléktalan. Gyakorlatilag a jogszabályok mai állása szerint akár egy sátorba is bejelentkezhetne. A település szintű lakcímkártyán meg csak annyi szerepel, hogy Újszász. Viszont így akár már tb kártyát is igényelhetne...ha nem lenne akkora balfasz, mint amekkora. Lehet, hogy Tibor fajzat súgott neki.
Egyébként ha összejönne neki, amit kétlek, kb egy hadseregnyi troll közé költözne be Pestre. Minden nap troll meglepetéssel kellene szembesülnie.
OOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!
vérdíj target nr. 1
Szerintem itt megint csak arról lehet szó, hogy próbálta kijátsszani a kiskapukkal a számonkérhetetlenséget, csak hát egy korábban ide is bejelentett feljelentés miatt elrendelték a lakcímének megállapítását. Ezután fiktiváltatták a lakcímét, szóval fifi jogilag is egy senki. A valóság átszakította az autipajzsot és megint rábaszott a hergelésével.
A lakcím nélküli állapot megnehezíti a hivatalos kapcsolattartást, ami az illető számára is hátrányos lehet, hiszen a hivatalos levelek kézbesíthetetlensége jogi következményekkel járhat.
Szóval most úgy állunk, hogy érdeke, hogy legyen lakcíme, mert egy ilyen senki nem teheti meg, hogy a kiskutyája születésnapja miatt elnapoljon egy tárgyalást a sok közül. Neki ez nem jár...
Melyik videó ez?
Ki ellenőrzi ezt? Tavalyelőtt decemberben járt le a Solarys sétálóidő. Inkább azóta nem labanc illetőségű. Utána már bejelentett osztrák lakcíme nem volt. Max a segélyszálló. Ne hagyjuk már hogy ferdítse a valóságot. Ámesz cellainfó bekérése, hahó!
Pedo Sodi megint hazudozik, de a videós bizonyítékok mást mutatnak - válogatás
ez a cime,11 oraja toltottek fel
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ezt a hivatalos leírásból én is így tudtam, hogyha csöves vagy, akkor sincs olyan, hogy nincs lakcímkártyád, legalább egy olyan kell legyen, amin van egy város neve.
Az már más kérdés, ha bepróbálkozik ezzel a pedofil, akkor azt mondják, hogy nesze, itt van, te púpszászi csöves, vagy elhajtják a retkes kurva anyjával szórakozni - gondolom P.szászon nincs hajlesz szálló, akkor a falu szélén lakna egy sátorba, vagy a Penny tövébe, vagy hol...
Igyunk egy sörtöt, he
Az eljárások elől menekülne.
Nem hajthatják el. Kap egy lakcímkártyát várossal, de cím nélkül. Ezt esélyesen Szolnokon intézte/intézi, mert kormányablak ott van csak. De amúgy az újszásziak meg pontosan tudják, hogy Goldánál lakik ez a pedofil féreg. A Trollok alaposan tájékoztatták róla a helyieket, hogy ne maradjon ez az információ titokban senki előtt.:D A hivatalos leveleket meg a helyi postás biztosan Goldának viszi.
Mondjuk, hogy ez elég-e egy bankszámla nyitáshoz, azt nem tudom. Tranyó ugye elvileg Komlóra van bejelentve, neki ezért lehet simán inkasszózható bankszámlája. Egyébként én az MBH bankra szavaznék, hogy ott nyithatott számlát. A nagyobb bankoknak azért szigorúbbak a számlanyitási feltételei.
Bocsánat, pontosítok. Szóval, papíron stoki december óta van Magyarországon (tudjuk hogy nem, de ez ugye az ö narratívája). Három hónapnál hosszabb Magyarországon tartózkodás után pedig be kell jelentkeznie lakcímre Mo-on. Erröl vekengett is február eleje-közepe táján, aztán azóta csönd van ezügyben. Annak pedig, ha a stoki valamiröl nem loopol mindig oka van.
Sürgősségin ellátják, csak ha pl műteni kell vagy ilyesmi, azt már nem tudja TB alapon intézni.
6 havi tartozással piros lesz a TB az orvos rendszerében. Onnantól csak minimál ellátás van. De egyébként a NAV 2 havi tartozásra már küldi a felszólítást az ügyfélkapus tárhelyre. Stoki annyit nem tett meg az elmúlt 15 évben, hogy a havi párezer forintos kötelező TB-t befizesse saját maga után.
Vicces lesz majd, ha egy betört fog csonkja begyullad, és visítani fog a fájdalomtól, antibiotikum kellene majd neki... de sanszos hogy nem fogják kiírni.
Szájsebészetről meg álmodni se merjen, majd mehet a vodkával való öblögetés XD
szutyok
Hova gondolsz? Az másfél napi työrike adag!
Abban volt, hogy Osztrák/német illetőségű, minek fizette volna? Előre gondolkodásra meg képtelen. Nem számított rá, hogy visszarugdaljuk gémeskútiába, pedig szóltunk. Mindig szólunk, csak sosem hallgat ránk.
fogászati krízist ellátnak, ne legyünk bolondok. Antibiotikumot is felírják neki, csak teljes áron kell kiváltania.
amíg kint volt, volt EU-s biztosítása. az AMS segélyen is még volt osztrák TB-je. Azóta kéne fizetnie, mióta tavaly év végén megvonták a segélyét. Az egy nagy kérdés, hogy csak annyi tartozása van-e, amit idén felhalmozott, vagy még a német exodus előttről is görgetik. Nem hiszem amúgy, ezeknek azért van elévülési ideje. Azt kell megnéznie, hogy mennyiről kapott felszólítást legutóbb, és azt kell rendezni.
Ismerősnek tavaly, 7 évre visszamenőleg kellett kifizetnie a tb tartozását, rárakták a végrehajtást az ingatlanjaira.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
nincs még üzemi hőfokon a szeszkazán inkább este 5-6
Költötés? Ennyit ér a gyiploma!
Kvázi nyem történt, mert miután átvettem, kidobtam a kukába. Azaz az ól padlójára. Ha pedig a náci kurva anyám nem nyit ajtót, akkor még ez sincs.
Esz logikus, csak éjteni kell.
Német állam nem létezik.
Ha Tibor drogdíler, Csengőt el kell venni.
Nincs felszólítás, ha anutám szarni ment. Ennyi.
Mondjuk a feltöltéshez használt nick nem a legszerencsésebb választás.
Kormányablak Újszászon is van, azért biztos nem megy be Szolnokra. MBH-t azért zárnám ki, mert annak is van Újszászon fiókja (Erkel Ferenc úton), így azért sem kell Szolnokra vonatoznia.
Akkor ment el, amikor atgennyedtek a csonkok
És akkor ott a diákhitel is. A NAV miért nem baszogatja már a pedofilt? Rendes, dolgos embereket, mert egy elveszett irat miatt is képesek zaklatni.
Rendes, dolgos embereknek van bankszámlájuk, adott esetben ingatlan, autó, miegymás. Ja, lakcímük is van :) Az ilyen "bécsi illetőségű" felhőénekeket elég nehéz megfogni.

Szép próbálkozás fifi!
Álmodjatok Rémeket!
Szép próbálkozás fifi!
A mai napig elkap a röhögés, ha a jogsira elköltött másfél millió és az öt bukás eszembe jut:DD
Megcáfolhatatlan objektív bizonyíték asodi teljes életképtelenségére.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ez nyilvánvalóan nem endre volt, hahó! Ilyet hogy bármi is az ő hibája lenne sose írna le. Hogy nem tud figyelni, helyzeteket átlátni? Számára ez elképzelhetetlen lenne. Minden az oktató hibája, anyahajó loop, csakazértsem úgy csinálom loop, stb...

Tyejintyem esz éjthetyő
Hol vannak már ezek az idők, mikor a jogsi volt a legkisebb probléma, mára pedig meg az, hogy hogyan élje túl majd a börtönt...
-
Mar 05, 2025 00:11:55
Dehogy dolgozik... el akarja hitetni, hogy munkája van. Tiktik pénzt 100% kiszedi Golda paypaljára és azt költi.
Nem hiszem el... el akarja hitetni... soha egy szóval se mondta, hogy dolgozik, hazugságból hazugságba menekül és bukik le ("nem volt semmilyen interjú", "valóban felvettek az interjún, de nem fogom felvenni a munkát, mert úgyis kiderült már"), csak hogy nehogy kiderüljön, hogy dolgozik, de "el akarja hitetni".
Mivel is akarja elhitetni? Egy minimálisan figyelje már a műsort az, aki elméleteket akar gyártani, nszksz.
Mar 05, 2025 00:11:55
Sheldon
(
x2)
Mar 05, 2025 00:12:09
x2)
Nincs az a kurva isten fasza, hogy én ezt most még nézzem. Majd elolvasom a hogyfoltot. Kitartás a hősöknek!
ascites
(
x57)
Mar 05, 2025 00:13:08
x57)
Megint visszajött az ostobankó nőszemély, akibe a múltkor a korcs két lábbal belerúgott.
-
Mar 05, 2025 00:14:07
Ráadásul ott az inkasszó manó, meg ha valóban lehúzta volna róla a pénzt a lamantin, már halál halál lenne.
Nincs ennek a féregnek melója.
Nincs ennek a féregnek melója.
Milyen inkasszómanó? Ausztriában kb. 200 euró tartozása van, ami rajta van az easybankos számláján.
Mar 05, 2025 00:14:07
ascites
(
x57)
Mar 05, 2025 00:14:22
x57)
Ahányszor nő jön be, folyon csapatja a szánalmas álheterőskodást. Ezek a centes némberek meg sütkéreznek benne.
D_Dezső
(
x29)
Mar 05, 2025 00:14:38
x29)
Még egy utolsó komment, aztán hagyom is.
Ha múlt hét végén kapott fizetést, az 1500-2000 euró között lehetett, számoljunk 1750 euróval, ami kb. 700 ezer forint.
Ha múlt hét végén kapott fizetést, az 1500-2000 euró között lehetett, számoljunk 1750 euróval, ami kb. 700 ezer forint.
Nem fogunk ma “döntésre jutni”. Majd úgy is kiderül :)
ascites
(
x57)
Mar 05, 2025 00:15:25
x57)
Szerintem amúgy nem tetszett neki a kis vitánk a fórumon, azért jött vissza. :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 05, 2025 00:16:23
x4)
Mi van stokimadár, csak nem unatkozol? Esetleg depi-dezső mardossa az ajtót, mert tudod, hogy közeledik az utolsó évad, de most már tényleg?
S veled már a legalja cigók sem akarnak lassan beszélgetni. Ami shiker? Nekünk az! Örülj velünk!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
S veled már a legalja cigók sem akarnak lassan beszélgetni. Ami shiker? Nekünk az! Örülj velünk!
Endi Vajna
(
x11)
Mar 05, 2025 00:16:30
x11)
Szerintem amúgy nem tetszett neki a kis vitánk a fórumon, azért jött vissza. :D
"jófan unajmasok fatytok" :D
Biztos mondta Bagolykának.
mikedp
(
x9)
Mar 05, 2025 00:17:07
x9)
Endi Vajna
(
x11)
Mar 05, 2025 00:17:45
x11)
Buzihenger integet!
D_Dezső
(
x29)
Mar 05, 2025 00:18:23
x29)
Ahányszor nő jön be, folyon csapatja a szánalmas álheterőskodást. Ezek a centes némberek meg sütkéreznek benne.
Borzasztó, ezen röhögök. :)
És még borzalmas modoroskodó is hozzá.
Ilyen amikor az ember a Szeszélyes évszakokból meg Szomszédokból tanul “csajozni”.
Endi Vajna
(
x11)
Mar 05, 2025 00:20:06
x11)
"engem szeretnek a nézőim engem meglepnek"
Igen Sodi, hol perekkel, hol házkutatással, hol melócsával.
Igen Sodi, hol perekkel, hol házkutatással, hol melócsával.
+
Mar 05, 2025 00:20:55
plusz laurának moderátort adott úgy hogy az nem is kérte. Nem volt itt szerintem semmiféle lehúzás már menne a halál loop. Szimplán el akarta hitetni szerintem a kurvával hogy őt húzták le megint szerelmes belé nagyon
Mar 05, 2025 00:20:55
again mine the refund
(
x6)
Mar 05, 2025 00:23:55
x6)
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 05, 2025 00:24:53
x4)
Stoki!
Lemerül ez a szar, mondod. Anyád időkorlátos áramot ad neked, vagy miért nem tudod tölteni a kacatjaidat?
Mi akkor töltjük, amikor akarjuk, te még ezt sem teheted meg.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Lemerül ez a szar, mondod. Anyád időkorlátos áramot ad neked, vagy miért nem tudod tölteni a kacatjaidat?
Mi akkor töltjük, amikor akarjuk, te még ezt sem teheted meg.
-
Mar 05, 2025 00:25:17

Mar 05, 2025 00:25:17
D_Dezső
(
x29)
Mar 05, 2025 00:26:01
x29)
Endre a nők az őszinteséget szeretik.
Nyugodtan mond el azt amit valójában gondolsz. Ezek a modoroskodó dumák, hogy “felforrósodik a hangulatom” annyira kínosak. Mint valami 1992-es Brazil sorozatból szedted volna.
Mond el nekik őszintén, hogy te neked minden vágyad, hogy a faszijuk spermáját lefetyeld belőlük. Terítsd a lapokat bajnok! ;)
Nyugodtan mond el azt amit valójában gondolsz. Ezek a modoroskodó dumák, hogy “felforrósodik a hangulatom” annyira kínosak. Mint valami 1992-es Brazil sorozatból szedted volna.
Mond el nekik őszintén, hogy te neked minden vágyad, hogy a faszijuk spermáját lefetyeld belőlük. Terítsd a lapokat bajnok! ;)
again mine the refund
(
x6)
x6)
-
Mar 05, 2025 00:26:14
plusz laurának moderátort adott úgy hogy az nem is kérte. Nem volt itt szerintem semmiféle lehúzás már menne a halál loop. Szimplán el akarta hitetni szerintem a kurvával hogy őt húzták le megint szerelmes belé nagyon
Semmilyen lehúzás nem volt.Egyszerűen fizette az elmaradt A1 számlái egy részét és a folyószámlahitelt feltöltötte. Mar 05, 2025 00:26:14
D_Dezső
(
x29)
Mar 05, 2025 00:26:55
x29)
Istenem már csak ez az állandó kancsalság kellett, hogy teljesen komolyan vehetetlennek nézz ki. :)
-
Mar 05, 2025 00:29:18
Hát ezt írtam. 1-2 év.
Ennek a menete ugyanis az, hogy először felondja a szerződést a szolgáltató. Ez sodika esetében vagy megtörtént, vagy a következő hetekben fog megtörténni.
A második lépésben elkezdik követelni a telefonok hátralévő törlesztőjét és a büntetést, amiért nem fizeti a hűségidős előfizetéseit (tipikusan a hátralévő időre járó díjat szokták kérni).
Hónapokig könyörgnek majd neki, hogy fizessen, mire jogi útra terelik. A jogi út lehet gyors is (mint a magyar fmh rendszere) de az is lehet, hogy ez magában egy 1-2 éves folyamat.
Miután jogerős a követelés, utána kiadják egy végrehajtónak, aki ausztriában se fog két hét alatt inkasszót rakni a korcs számlájára.
Ha valami csoda folytán minden nagyon gyorsan működik, akkor talán nyáron vagy kora ősszel lehet leghamarabb inkasszó az A1-ből, de 2026 ősze se lenne szélsőségesen lassú.
Mar 05, 2025 00:29:18
ascites
(
x57)
Mar 05, 2025 00:31:17
x57)
Kislánnyal megy a lájv, a korcs dícséri a melleit.
again mine the refund
(
x6)
Mar 05, 2025 00:33:51
x6)
Kislánnyal megy a lájv, a korcs dícséri a melleit.
D_Dezső
(
x29)
Mar 05, 2025 00:36:33
x29)
Ha tényleg csak annyi tartozása lenne a számlán akkor nem észszerűbb lett volna azt kifizetnie a tiktok bevételből? Annyit simán lestoppolt neki Golda.
Helyette már ilyen spanyol meg portugál bankokat nézeget, hogy valaki hajlandó legyen neki számlát nyitni.
Szerintem ő ott mindent kimaxolt hitelből. Persze sokat már nem adtak neki az osztrákok, de azért egy 2-3 ezee folyószámla hitel meg egy hitelkártya a banknál biztos van.
-
Mar 05, 2025 00:36:38
Két hónapja még vért izzadva ment a melókeresés és miután kétszer kiutazott labanciába teljesen elfelejtette az egészet.Azóta nem említett semmilyen melókeresést.
Ha nem lenne kényszer alatt akkor ugyanolyan rendszertelenül tolná az élőt mint előtte.
Ha nem lenne kényszer alatt akkor ugyanolyan rendszertelenül tolná az élőt mint előtte.
Mar 05, 2025 00:36:38
ascites
(
x57)
Mar 05, 2025 00:45:34
x57)
Azért nem, mert az esybanknál van egy 1000 eurós diszpótartozása és egy 2000 eurós hitelkártyája. A kettőnek együtt negyedévente 250-300 euró a költsége. Csak márciusban kb. 500 eurót kellene fizetnie, hogy rendben legyen, mert most válnak esedékessé a negyedéves kamatok. Ráadásul ez állandó költség negyedévente.
És ugye azt is ismerjük, hogy a korcs mennyire szereti rendezni a tartozásait: duplán fája neki, ha tartozást rendezne, inkább kivergődik egy új számlát.
Eddig volt a Revolut, most pedig ez a magyar cucc. Igazi sáska, lelegel valahol mindent, aztán megy tovább.
ascites
(
x57)
Mar 05, 2025 00:47:48
x57)
Én a mirrort néztem, nem tudtam rákattintani a lány profiljára, de ott talán lenne infó. Vissza kell majd nézni a lájv legvégét.
-
Mar 05, 2025 00:48:14
Nem teljesen értem a számlás machinálásait, van valami a háttérben, amit nem tudunk, de szerintem a nagy fintech-maraton elsősorban alapvető logisztikai problémák áthidalásáról (hogy tudjon valamivel fizetni) és nem az adósság előli menekülésről szólt.
Az easybankkal több problémája volt. A januárban még nagyon lassan csordogáló tiktikbevételből eleve nehéz lett volna 200 eurót kifizetni, de még fontosabb, hogy semmi értelme nem lett volna, ugyanis előbb-utóbb súlyos inkasszók kerülnek rá, sodika pedig nem számított már nagy pénzre többé.
A helyzet akkor változott csak meg, amikor a balek cég január 31-én offert adott neki.
Ezután már lett volna értelme kifizetni, de pénze még mindig csak goldától lett volna rá és minden problémáját ez sem oldotta volna meg, mert bankkártyája se volt az easybankhoz, ezért nem tudott volna költeni vele.
Aztán pedig jött a lefoglalás, amivel lehet, hogy teljesen elvesztette a hozzáférését.
Ez mindent nem magyaráz meg. Elvileg mostanra kapott fizetést, amit a legegyszerűbb az easybankra kifizettetni, aztán pedig elintézni velük az új kártyát (akár kiküldetni a caritashoz). Látszólag ezt nem csinálta meg. Nem tartom teljesen kizártnak, hogy más számlára kap pénzt vagy valami machináció van a háttérben, amiről nem tudunk. De nem látok feloldhatatlan ellentmondást a finteches kalandai és a feltételezett melócsá közt.
Mar 05, 2025 00:48:14
kripli figyelő
(
x12)
Mar 05, 2025 00:56:38
x12)
Azért nem, mert az esybanknál van egy 1000 eurós diszpótartozása és egy 2000 eurós hitelkártyája. A kettőnek együtt negyedévente 250-300 euró a költsége.
Lehet én emlékszem rosszul de szerintem 2000 eurós diszpó és nincs hitelkártya.Nem sikerült intéznie hitelkártyát segély előtt és nem sikerült megemeltetnie a dispót.Mindkettő miatt méltatlankodott segélyezés előtt.Akkor 2000 dispót mondott és nyáron fél hónapig szűkölt hogy pluszban tartsa a számlát és elkerülje a rossz minősítést+büntetőkamatot.
Sodipédia
Mar 05, 2025 01:55:46
Lehet én emlékszem rosszul de szerintem 2000 eurós diszpó és nincs hitelkártya.Nem sikerült intéznie hitelkártyát segély előtt és nem sikerült megemeltetnie a dispót.Mindkettő miatt méltatlankodott segélyezés előtt.
Akkor 2000 dispót mondott és nyáron fél hónapig szűkölt hogy pluszban tartsa a számlát és elkerülje a rossz minősítést+büntetőkamatot.
2024.05.15: „A netbankját mutogatva bizonygatta, hogy a bank május 7-én utalta vissza a Tibi által ellopott 110 ezer forintot, ezzel egyetemben viszont megosztotta azt is, hogy mindössze 1291 euró van az easybankos számláján, és emellett 1688 euró mínuszban van a hitelkártyáján.”
2024.06.27: „sikerült megoldania úgy, hogy Revoluton keresztül utalt az osztrák hitelkártyájára, ám oda csak ma reggel érkezett meg a pénz (mint kiderült, az easybankos diszpós bankkártyáján kívül már csupán ez a hitelkártyája, valamint a Revolut számlája maradt).”
2024.12.03: „16:02-kor visszatért egy új live-val, és felvillanyozva elmesélte, hogy napokkal korábban átutalt 350 eurót az osztrák hitelkártyájára, de mivel azon nem jelent meg semennyi pénz, az imént bement a bankba érdeklődni. Ott megnyugtatták, hogy az összeg beérkezett, és bár az online felület nem mutatja, 180 eurót el is tud költeni belőle (a többi vélhetőleg a hitelkártyakamatokat fedezte).”
2024.12.21: „Elmesélte azt is, hogy az osztrák számláján 200 eurós inkasszó van (ami a téves utalása miatt már csak -190)”
A diszpót lehet, hogy 0-ra csökkentették, de a hitelkártya decemberben még megvolt.
Mar 05, 2025 01:55:46
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 05, 2025 02:55:26
x7)
A dispo továbbra is lehet negatív, ha az inkasszó nagyobb prioritás, mint a dispo.
|__o__|
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 05, 2025 03:30:17
x45)
Tajgi mai kalandjai, posta Imre (xdd) tárgyalásán akarta cvi huangot leleplezni, de a bíróság épületét “áthelyezték” (xd) ezért maradt a folyosón a cipőnézegetés

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

biztonsági_ellenőrzés
Mar 05, 2025 04:02:59
hát bocsi, lehet mínuszolni, de stoki egy aranybánya a fidesz ellen. itt egy 100% pedofil ember, akivel semmit sem tesz a nagy "gyerekvédeő" kormány. kapcsoltaba hozható a törökkel (migráncs), aki fideszes pénzekből él. (a fórumon olvatsam, hogy a török vmi fidelitászos mutyizást csinál) a fidesz egy egerben élő török migránst pénzel, aki a magyar nőjét veri (lamantin) és egy pedofillal szoros barátságot ápol (kiss endre farkassal). már az durva, hogy egy török egerben magyar nőt ver. az, hogy egy pedofilt véd már csak hab a tortán. lehet mp-nek kellene info info-zni, mert stoki az igazi joker. stoki az igazi joker, mert fideszes, pedofil, kapcsolatban áll más fideszes csalókkal, mindenki tud erről, de mégsem történik semmi. stoki a rendszerváltás ellenszere, az igazi példa a fidseszes értékrendre...osztrák segélyen élt, lmbtq+ akitvista, aki egy férfival baszott életében elsőször. 2006-os nemzeti hős. mekkora lenne, ha stoki miatt bukna a fidesz? rogán antal vajon hagyná ezt? mert stokiban benne van az ellenzék győzelme... vagy gyorsan elvarrja a szálakat rogán és stoki véletlenül meghal. a lényeg, hogy stoki neked véged, te csak példát statuálni vagy jó, de arra mindenkinek. fel tud használni az ellenzék, vagy példát statuálni a fidesz. vagy rogán varrja el a szálakat, vagy mp használ fel kampányra. a lényeg, hogy feltetted magadra a célkeresztet. innen nincs visszaút. told tovább full retardba...
Mar 05, 2025 04:02:59
MaxPayne
(
x24)
Mar 05, 2025 05:39:05
x24)
Mar 05, 2025 05:39:05
Tajgi mai kalandjai, posta Imre (xdd) tárgyalásán akarta cvi huangot leleplezni, de a bíróság épületét “áthelyezték” (xd) ezért maradt a folyosón a cipőnézegetés
Szóval a seggbekúrt retard két másik elmebeteg után koslat? Mi ez? A Retardkergetök? Mar 05, 2025 05:39:05
DonDraper
Mar 05, 2025 06:01:13
Snecike, te egészen pontosan mi a retkes faszt akarsz csinálni Pesten?
1. Nincs fix bevételed
2.A trollok kb mindenhol be fognak mérni téged ha elkezdesz lájvozni
3.Rohamosan közelednek irányodba a rendőrségi ügyek
Ha menekülni tervezel,inkább ne erőltesd
1. Nincs fix bevételed
2.A trollok kb mindenhol be fognak mérni téged ha elkezdesz lájvozni
3.Rohamosan közelednek irányodba a rendőrségi ügyek
Ha menekülni tervezel,inkább ne erőltesd
Mar 05, 2025 06:01:13
lik
Mar 05, 2025 06:40:01
szerintem a golda nevere csinaltatott egy bankszamlat
az oreglanyt azzal hulyiti hogy koltozik pestre a lamantinnal
ezert adott kauciora amit a lamantin lenyult
igy bankszamla golda neven, mobilszam vagy golda vagy lamantin
a tablet meg szinten siman 0ft-ra telekomtol kihozott golda neven az uj szammal
az oreglanyt azzal hulyiti hogy koltozik pestre a lamantinnal
ezert adott kauciora amit a lamantin lenyult
igy bankszamla golda neven, mobilszam vagy golda vagy lamantin
Mar 05, 2025 06:40:01
Skynetsodi
(
x2)
Mar 05, 2025 07:16:22
x2)
Mikor mutatod a rendőrnek, aki le fajzatozta az üszköspicsájut, hogy ekkora fasztól sem ijedsz meg. Erre ő előveszi neked.

Nekem se könnyű

Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 05, 2025 07:38:19
x2)
rogán tóni ki akarja csinálni stokit agymenés
Neked lenni nagyon vicces fogyaték
Bagolyka
(
x7)
Mar 05, 2025 07:44:20
x7)
Egy gondolat a tegnapi van-e melócsá nincs-e a melócsához. Így is, úgy is börtönbe kerül a recskás a meztelen gyermek képek miatt. Ebből már semmi de semmi nem menti meg. Semmi.
D_Dezső
(
x29)
Mar 05, 2025 07:59:49
x29)
szerintem a golda nevere csinaltatott egy bankszamlat
Golda annyira nem hülye mint aminek kinéz, egy lidl-ös “joghurt mellé” telefont nem hozna ki a “fekélynek”, nemhogy számlát nyisson neki :)
Eazy
(
x11)
Mar 05, 2025 08:08:22
x11)
Még egy erkölcsit sem adnak neki, nem hogy melócsát..
Amúgy nem azért van ez az egész költözési őrület, mert rászóltak a szervek, hogy helyi lakcímet kéne virítani?
Bármit is terveznek, teljes bukás lesz, már csak azért is, mert a gyernőtt is benne van, és akinek a púpján található egy láthatatlan jeladó. (Vagyis trollok mindenütt)
Én nem tudom mit hisz az egri koalíció, de ezen nincsenek képben azzal, hogy amúgy totál elviselhetetlen a pali..?
Részben ezért is lesz nagyon nagy szarban, hogyha börtönbe kerül. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Amúgy nem azért van ez az egész költözési őrület, mert rászóltak a szervek, hogy helyi lakcímet kéne virítani?
Bármit is terveznek, teljes bukás lesz, már csak azért is, mert a gyernőtt is benne van, és akinek a púpján található egy láthatatlan jeladó. (Vagyis trollok mindenütt)
Én nem tudom mit hisz az egri koalíció, de ezen nincsenek képben azzal, hogy amúgy totál elviselhetetlen a pali..?
herr_schwechater
(
x8)
Mar 05, 2025 08:19:52
x8)
Még egy erkölcsit sem adnak neki, nem hogy melócsát..
jogász trollégáktól kérdem, az mennyire reális, hogy a yard közli, hogy márpedig goldánál lakik és kész?
Kikmakukk
(
x1)
Mar 05, 2025 08:31:04
x1)
Stoki nem hajtogatja, de ne felejtsük, hogy márciustól hivatalosan sem osztrák illetőségű. Ha tippelnem kellene, szerintem a nagy szolnoki ügyintézések, a költözési tervek meg minden egyéb ezzel van összefüggésben valahogy.
Kell neki bejelentett lakcím, az anyja viszont nem jelenti be, és most megy az 5D sakkozás. Hogy pénz honnan van, azt nem tudom, de ezt tekinteném kiindulo alapnak.
Kell neki bejelentett lakcím, az anyja viszont nem jelenti be, és most megy az 5D sakkozás. Hogy pénz honnan van, azt nem tudom, de ezt tekinteném kiindulo alapnak.
-
Mar 05, 2025 08:59:20
Stoki nem hajtogatja, de ne felejtsük, hogy márciustól hivatalosan sem osztrák illetőségű. Ha tippelnem kellene, szerintem a nagy szolnoki ügyintézések, a költözési tervek meg minden egyéb ezzel van összefüggésben valahogy.
Be tud jelentkezni település szinten is a helyi jegyzőnél, mint hajléktalan. Gyakorlatilag a jogszabályok mai állása szerint akár egy sátorba is bejelentkezhetne. A település szintű lakcímkártyán meg csak annyi szerepel, hogy Újszász. Viszont így akár már tb kártyát is igényelhetne...ha nem lenne akkora balfasz, mint amekkora. Lehet, hogy Tibor fajzat súgott neki.
Mar 05, 2025 08:59:20
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 05, 2025 09:03:17
x21)
Olvasom, hogy a pedofil költözni akar. Hova pedofil, hova? Börtön lesz neked a következő lakcímed bazdmeg! Nem tudom megint mit képzelsz te dög!
koszos
(
x11)
Mar 05, 2025 09:16:28
x11)
nah a tc-n ott a video,amiben odafordulsz jutka fele es azt mondod,neki,hogy latod van hasznod... mondod ezt,miutan elregeled,hogy a jutka nelkul kevesebb a bevetel
micsoda egy szardarab vagy.
ez a sok szar hazugsag,amiket sztm magad is elhiszel mar....
jah es nem balhesnak tartanak, hanem BALEKNAK!!!!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Carpenter
(
x2)
Mar 05, 2025 09:16:32
x2)
Olvasom, hogy a pedofil költözni akar. Hova pedofil, hova? Börtön lesz neked a következő lakcímed bazdmeg! Nem tudom megint mit képzelsz te dög!
Egyébként ha összejönne neki, amit kétlek, kb egy hadseregnyi troll közé költözne be Pestre. Minden nap troll meglepetéssel kellene szembesülnie.
Kötőjel
(
x12)
Mar 05, 2025 09:21:47
x12)
hát bocsi, lehet mínuszolni
OOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!
Bubuka
(
x13)
Mar 05, 2025 09:21:52
x13)
Szerintem itt megint csak arról lehet szó, hogy próbálta kijátsszani a kiskapukkal a számonkérhetetlenséget, csak hát egy korábban ide is bejelentett feljelentés miatt elrendelték a lakcímének megállapítását. Ezután fiktiváltatták a lakcímét, szóval fifi jogilag is egy senki. A valóság átszakította az autipajzsot és megint rábaszott a hergelésével.
A lakcím nélküli állapot megnehezíti a hivatalos kapcsolattartást, ami az illető számára is hátrányos lehet, hiszen a hivatalos levelek kézbesíthetetlensége jogi következményekkel járhat.
Szóval most úgy állunk, hogy érdeke, hogy legyen lakcíme, mert egy ilyen senki nem teheti meg, hogy a kiskutyája születésnapja miatt elnapoljon egy tárgyalást a sok közül. Neki ez nem jár...
Bubuka
(
x13)
Mar 05, 2025 09:25:18
x13)
Nem baj fifi, jó lesz neked ott a koszban fetrengve. Jön a nyár, az emberek élik az életüket felszabadultan, te meg vonatozgatsz a bíróságokra meg rendőrségre.
Valakinek ez jut, neked meg az.. :)
Valakinek ez jut, neked meg az.. :)
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 05, 2025 09:26:02
x21)
Pedofil!
Lesz idén Ozora, Sziget?
Miért nem?
Lesz idén Ozora, Sziget?
Miért nem?
?
Mar 05, 2025 09:27:43
nah a tc-n ott a video,amiben odafordulsz jutka fele es azt mondod,neki,hogy latod van hasznod... mondod ezt,miutan elregeled,hogy a jutka nelkul kevesebb a bevetel
Melyik videó ez?
Mar 05, 2025 09:27:43
Örebro
(
x17)
Mar 05, 2025 09:28:02
x17)
gyagyås, egyszer veletlen a tikin belefutsz egy szolnoki dzsipszibe aki kimegy hozzåd miutån felhuztad es mivel ezeknel a börtön nem visszatarto, nagyon megver. en mår vårom ezt a veletlen pillanatot, låthassam a kek/zöld foltokat a szemed körul.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 05, 2025 09:31:36
x2)
Ki ellenőrzi ezt? Tavalyelőtt decemberben járt le a Solarys sétálóidő. Inkább azóta nem labanc illetőségű. Utána már bejelentett osztrák lakcíme nem volt. Max a segélyszálló. Ne hagyjuk már hogy ferdítse a valóságot. Ámesz cellainfó bekérése, hahó!
koszos
(
x11)
Mar 05, 2025 09:31:42
x11)
Melyik videó ez?
Ténfép
(
x5)
Mar 05, 2025 09:31:47
x5)
Be tud jelentkezni település szinten is a helyi jegyzőnél, mint hajléktalan. Gyakorlatilag a jogszabályok mai állása szerint akár egy sátorba is bejelentkezhetne. A település szintű lakcímkártyán meg csak annyi szerepel, hogy Újszász.
Ezt a hivatalos leírásból én is így tudtam, hogyha csöves vagy, akkor sincs olyan, hogy nincs lakcímkártyád, legalább egy olyan kell legyen, amin van egy város neve.
Az már más kérdés, ha bepróbálkozik ezzel a pedofil, akkor azt mondják, hogy nesze, itt van, te púpszászi csöves, vagy elhajtják a retkes kurva anyjával szórakozni - gondolom P.szászon nincs hajlesz szálló, akkor a falu szélén lakna egy sátorba, vagy a Penny tövébe, vagy hol...
Bubuka
(
x13)
Mar 05, 2025 09:34:38
x13)
Miért nem mondod el a kommenthaveroknak, hogy svájci illetőségű adócsaló pedofil lettél, pedofil?
banshee
(
x24)
Mar 05, 2025 09:34:42
x24)
Az eljárások elől menekülne.
-
Mar 05, 2025 09:37:54
Itt lesz majd a rendőr uraknak egy link, ahogy Kiss Endre Farkas élő adásban rágalmazza és sértegeti egyik kollégájukat és családját.
trashcity.net/video/15234/kiss-endre-farkas-rend%C5%91rt-r%C3%A1galmaz-mert-a-trany%C3%B3-bar%C3%A1tn%C5%91j%C3%A9t-jogosan-fajzatnak-h%C3%ADvta-03-03-2025
trashcity.net/video/15234/kiss-endre-farkas-rend%C5%91rt-r%C3%A1galmaz-mert-a-trany%C3%B3-bar%C3%A1tn%C5%91j%C3%A9t-jogosan-fajzatnak-h%C3%ADvta-03-03-2025
Mar 05, 2025 09:37:54
-
Mar 05, 2025 09:45:00
Nem hajthatják el. Kap egy lakcímkártyát várossal, de cím nélkül. Ezt esélyesen Szolnokon intézte/intézi, mert kormányablak ott van csak. De amúgy az újszásziak meg pontosan tudják, hogy Goldánál lakik ez a pedofil féreg. A Trollok alaposan tájékoztatták róla a helyieket, hogy ne maradjon ez az információ titokban senki előtt.:D A hivatalos leveleket meg a helyi postás biztosan Goldának viszi.
Mondjuk, hogy ez elég-e egy bankszámla nyitáshoz, azt nem tudom. Tranyó ugye elvileg Komlóra van bejelentve, neki ezért lehet simán inkasszózható bankszámlája. Egyébként én az MBH bankra szavaznék, hogy ott nyithatott számlát. A nagyobb bankoknak azért szigorúbbak a számlanyitási feltételei.
Mar 05, 2025 09:45:00
Kikmakukk
(
x1)
Mar 05, 2025 09:47:52
x1)
Bocsánat, pontosítok. Szóval, papíron stoki december óta van Magyarországon (tudjuk hogy nem, de ez ugye az ö narratívája). Három hónapnál hosszabb Magyarországon tartózkodás után pedig be kell jelentkeznie lakcímre Mo-on. Erröl vekengett is február eleje-közepe táján, aztán azóta csönd van ezügyben. Annak pedig, ha a stoki valamiröl nem loopol mindig oka van.
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 05, 2025 09:50:55
x5)
baszhatja a tb kártyáját 15 évnyi tb tartozással (vagy nem tudom mikor vezette ezt be a fidesz) ami 11ezerrel nől jelenleg is havonta
nem látják el ugyanúgy. engem se láttak el mikor tb tartozasom volt elkuldott az orvos hogy előbb rendezzem
nem látják el ugyanúgy. engem se láttak el mikor tb tartozasom volt elkuldott az orvos hogy előbb rendezzem
._.
Mar 05, 2025 09:53:20
baszhatja a tb kártyáját 15 évnyi tb tartozással (vagy nem tudom mikor vezette ezt be a fidesz) ami 11ezerrel nől jelenleg is havonta
Sürgősségin ellátják, csak ha pl műteni kell vagy ilyesmi, azt már nem tudja TB alapon intézni.
Mar 05, 2025 09:53:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 05, 2025 09:54:33
x37)
6 havi tartozással piros lesz a TB az orvos rendszerében. Onnantól csak minimál ellátás van. De egyébként a NAV 2 havi tartozásra már küldi a felszólítást az ügyfélkapus tárhelyre. Stoki annyit nem tett meg az elmúlt 15 évben, hogy a havi párezer forintos kötelező TB-t befizesse saját maga után.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 05, 2025 09:57:16
x37)
Mikor egy ideig így fizettem a TB-t, akkor ilyen hanyattverős 6000 Ft/hó körül volt az összeg. Annyit még Endre is megkeresett. Simán fent tudta volna tartani a jogviszonyát a német exodusig, és aztán a hazaköltözés után csak fizetni kellett volna a havi 10.000-11.000 Ft-ot, ami a mostani kötelező TB minimum.
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 05, 2025 09:57:43
x1)
Vicces lesz majd, ha egy betört fog csonkja begyullad, és visítani fog a fájdalomtól, antibiotikum kellene majd neki... de sanszos hogy nem fogják kiírni.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 05, 2025 09:58:36
x2)
Mikor egy ideig így fizettem a TB-t, akkor ilyen hanyattverős 6000 Ft/hó körül volt az összeg. Annyit még Endre is megkeresett. Simán fent tudta volna tartani a jogviszonyát a német exodusig, és aztán a hazaköltözés után csak fizetni kellett volna a havi 10.000-11.000 Ft-ot, ami a mostani kötelező TB minimum.
Hova gondolsz? Az másfél napi työrike adag!
Sheldon
(
x2)
Mar 05, 2025 09:59:00
x2)
Abban volt, hogy Osztrák/német illetőségű, minek fizette volna? Előre gondolkodásra meg képtelen. Nem számított rá, hogy visszarugdaljuk gémeskútiába, pedig szóltunk. Mindig szólunk, csak sosem hallgat ránk.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 05, 2025 09:59:20
x37)
fogászati krízist ellátnak, ne legyünk bolondok. Antibiotikumot is felírják neki, csak teljes áron kell kiváltania.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 05, 2025 10:02:11
x37)
amíg kint volt, volt EU-s biztosítása. az AMS segélyen is még volt osztrák TB-je. Azóta kéne fizetnie, mióta tavaly év végén megvonták a segélyét. Az egy nagy kérdés, hogy csak annyi tartozása van-e, amit idén felhalmozott, vagy még a német exodus előttről is görgetik. Nem hiszem amúgy, ezeknek azért van elévülési ideje. Azt kell megnéznie, hogy mennyiről kapott felszólítást legutóbb, és azt kell rendezni.
Klohek
(
x12)
Mar 05, 2025 10:09:33
x12)
Ismerősnek tavaly, 7 évre visszamenőleg kellett kifizetnie a tb tartozását, rárakták a végrehajtást az ingatlanjaira.
y
Mar 05, 2025 10:11:07
"az 5 éves elévülési idő általában érvényes a TB-tartozásokra. Ez azt jelenti, hogy az elévülési időn belül csak az utóbbi 5 év tartozását követelhetik, feltéve, hogy nem történt olyan esemény (pl. felszólítás), amely megszakította az elévülést."
Mar 05, 2025 10:11:07
Pikturiensz
(
x7)
Mar 05, 2025 10:28:19
x7)
Természetesen reggel van és megint nem tudunk indulni
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
dogoljmegsodi
(
x5)
Mar 05, 2025 10:45:04
x5)
Természetesen reggel van és megint nem tudunk indulni
nincs még üzemi hőfokon a szeszkazán inkább este 5-6
Hahó
(
x136)
Mar 05, 2025 10:54:08
x136)
Hol a költötés, pedofil? Lesz költözés?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Dögkút
Mar 05, 2025 11:03:43
Én már türelmetlenül várom Mar 05, 2025 11:03:43
tyodika
Mar 05, 2025 11:06:12
Költötés? Ennyit ér a gyiploma!
Mar 05, 2025 11:06:12
mikedp
(
x9)
Mar 05, 2025 11:25:08
x9)
Személy szerint örülnék ha valóban összeköltözne a bálnával. Nekem mindegy hogy tibi vagy lamantin szedi le pénzzel :)
KURVArangy
sodi for nambla
Mar 05, 2025 11:35:49
feltéve, hogy nem történt olyan esemény (pl. felszólítás)
Kvázi nyem történt, mert miután átvettem, kidobtam a kukába. Azaz az ól padlójára. Ha pedig a náci kurva anyám nem nyit ajtót, akkor még ez sincs.
Esz logikus, csak éjteni kell.
Német állam nem létezik.
Ha Tibor drogdíler, Csengőt el kell venni.
Nincs felszólítás, ha anutám szarni ment. Ennyi.
Mar 05, 2025 11:35:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Mar 05, 2025 11:43:10
x9)
Mondjuk a feltöltéshez használt nick nem a legszerencsésebb választás.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Mar 05, 2025 11:50:35
x1)
Nem hajthatják el. Kap egy lakcímkártyát várossal, de cím nélkül. Ezt esélyesen Szolnokon intézte/intézi, mert kormányablak ott van csak. Egyébként én az MBH bankra szavaznék, hogy ott nyithatott számlát. A nagyobb bankoknak azért szigorúbbak a számlanyitási feltételei.
Kormányablak Újszászon is van, azért biztos nem megy be Szolnokra. MBH-t azért zárnám ki, mert annak is van Újszászon fiókja (Erkel Ferenc úton), így azért sem kell Szolnokra vonatoznia.
-
Mar 05, 2025 11:58:24
Volt pénze országbérletre vagy jegyet vesz?
Mar 05, 2025 11:58:24
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 05, 2025 11:59:58
x23)
TB Tartozáshoz ha van, akkor még annyit, hogy mikor volt a ninja kerítéses eset, akkor én próbáltam utánanézni, hogy mi lehet a tb-vel, mire számíthat ha kötözésre kell járnia(elláthatják e vagy sem, keletkezhetett e tartozása az évek alatt stb). Nos akkor kiderült, hogy ha valaki elköltözik az országból és nem akarja hogy ketyegjen neki a tb és adósága keletkezzen a havi 6-11.000 forintok miatt, akkor azt jelezni kell egy erre a célra lévő formanyomtatványon. Kérdés, hogy a korcs ezt megtette e annak idején?
Emlékezünk arra is, hogy mikor kötözésre járt, az jó eséllyel nem a tb terhére ment, mert mondta hogy gyűjti a csekkeket amiket a kötözések után kap, hogy majd visszaigényelje a osztrák TB terhére azt a pénzt. Akkor még volt neki az a Solarys miatt. Szóval magyar tb-je ott jó eséllyel nem volt, nem látták el arra. A kérdés az, hogy azért mert végül kijelentkezet mikor kiköltözött Németbe, vagy azért mert tartozási voltak akkor is.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Emlékezünk arra is, hogy mikor kötözésre járt, az jó eséllyel nem a tb terhére ment, mert mondta hogy gyűjti a csekkeket amiket a kötözések után kap, hogy majd visszaigényelje a osztrák TB terhére azt a pénzt. Akkor még volt neki az a Solarys miatt. Szóval magyar tb-je ott jó eséllyel nem volt, nem látták el arra. A kérdés az, hogy azért mert végül kijelentkezet mikor kiköltözött Németbe, vagy azért mert tartozási voltak akkor is.
Semper Snecifisz
(
x2)
Mar 05, 2025 12:02:53
x2)
Ellátva sürgős esetben mindenképpen el lesz, csak fizetnie kell az egész történetért. Nem fogják (sajnos) hagyni megdögleni.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 05, 2025 12:11:18
x8)
Nincs releváns dolog ebben a TB dologba. Ha ordítva fetrengene, akkor se menne orvoshoz. Nincs betegségtudata a pedofilnak. A fogcsonk miatt is baszott elmenni orvoshoz.
Heki a traki
Bagolyka
(
x7)
Mar 05, 2025 12:14:01
x7)
Góglempasz nélkül ode se találunk a dokihoz.
banshee
(
x24)
Mar 05, 2025 12:14:06
x24)
Nincs releváns dolog ebben a TB dologba. Ha ordítva fetrengene, akkor se menne orvoshoz. Nincs betegségtudata a pedofilnak. A fogcsonk miatt is baszott elmenni orvoshoz.
Akkor ment el, amikor atgennyedtek a csonkok
MaxPayne
(
x24)
Mar 05, 2025 12:15:15
x24)
Mar 05, 2025 12:15:15
A füléböl is mai napig folyik ki a genny. Bár az meglepö, hogy egyáltalán nem fáj neki. Lehet nem is a fülében van gyulladás, hanem a vekniböl ott csorog ki a felgyült moslék. Mar 05, 2025 12:15:15
Hetero Hegesztő
(
x1)
Mar 05, 2025 12:23:15
x1)
Tb-re csak az elmúlt években kellemes tartozás jöhetett össze neki, kamatokkal egyéb költségekkel bőven milliós összegre lehet tippelni. Remélhetőleg adómanó volt olyan rendes, hogy rendszeresen bombázta felszólításokkal és akkor még él a tartozás. Ha csak az elmúlt pár év járulékadatait számolom, akkor szép lesz a számla :)
2013 - 6660 * 12 = 79920
2014 - 6810 * 12 = 81720
2015 - 6930 * 12 = 83160
2016 - 7050 * 12 = 84600
2017 - 7110 * 12 = 85320
2018 - 7320 * 12 = 87840
2019 - 7500 * 12 = 90000
2020 - 7710 * 12 = 92520
2021 - 8000 * 12 = 96000
2022 - 8400 * 12 = 100800
2023 - 9600 * 12 = 115200
2024 - 11300 * 12 = 135600
2025-től pedig havi 11800 forintocskával ketyeg neki a tb.
2013 - 6660 * 12 = 79920
2014 - 6810 * 12 = 81720
2015 - 6930 * 12 = 83160
2016 - 7050 * 12 = 84600
2017 - 7110 * 12 = 85320
2018 - 7320 * 12 = 87840
2019 - 7500 * 12 = 90000
2020 - 7710 * 12 = 92520
2021 - 8000 * 12 = 96000
2022 - 8400 * 12 = 100800
2023 - 9600 * 12 = 115200
2024 - 11300 * 12 = 135600
2025-től pedig havi 11800 forintocskával ketyeg neki a tb.
MaxPayne
(
x24)
Mar 05, 2025 12:25:40
x24)
Ha csak az elmúlt pár év járulékadatait számolom, akkor szép lesz a számla :)
És akkor ott a diákhitel is. A NAV miért nem baszogatja már a pedofilt? Rendes, dolgos embereket, mert egy elveszett irat miatt is képesek zaklatni.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Mar 05, 2025 12:28:23
x1)
Rendes, dolgos embereknek van bankszámlájuk, adott esetben ingatlan, autó, miegymás. Ja, lakcímük is van :) Az ilyen "bécsi illetőségű" felhőénekeket elég nehéz megfogni.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 05, 2025 12:48:06
x7)
A lakcím változást 3 munkanapon belül kötelező jelenteni. Ennek elmulasztását már nem bünteti a törvény. De a fiktív lakcím felhasználása okirat hamisítás. Ha hivatalos iratokban leírta a Nándorfehérvár közt, akkor rá fog járni a rúd a rudas ratyira. És ebben már büntetett előéletű, ha az osztrák előzményeket figyelembe veszik.
|__o__|
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 05, 2025 13:00:10
x10)
Szép próbálkozás fifi!
MaxPayne
(
x24)
Mar 05, 2025 13:01:02
x24)
Mar 05, 2025 13:01:02
Az ilyen "bécsi illetőségű" felhőénekeket elég nehéz megfogni.
Ez azért elég szomorú, hogy az ilyen stoki féle patkányok megússzák az ilyesmit. Mar 05, 2025 13:01:02
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 05, 2025 13:22:11
x13)
Szép próbálkozás fifi!
A mai napig elkap a röhögés, ha a jogsira elköltött másfél millió és az öt bukás eszembe jut:DD
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 05, 2025 13:22:51
x2)
https://files.catbox.moe/3589o9.JPG">
Szép próbálkozás fifi!
Szép próbálkozás fifi!
Ez nyilvánvalóan nem endre volt, hahó! Ilyet hogy bármi is az ő hibája lenne sose írna le. Hogy nem tud figyelni, helyzeteket átlátni? Számára ez elképzelhetetlen lenne. Minden az oktató hibája, anyahajó loop, csakazértsem úgy csinálom loop, stb...

Tyejintyem esz éjthetyő
mondomkusskuss
(
x21)
Mar 05, 2025 13:53:55
x21)
Tyejintyem esz éjthetyő
Tyejintyem esz éjthetyő
Hol vannak már ezek az idők, mikor a jogsi volt a legkisebb probléma, mára pedig meg az, hogy hogyan élje túl majd a börtönt...
MaxPayne
(
x24)
Mar 05, 2025 14:02:46
x24)
pedig hanyszor el lett neki mondva, hogy alkalmatlan ra, es amugy is teljesen felesleges neki. Csak azert sem hallgat az okosabbra. Debil na. Megcáfolhatatlan objektív bizonyíték asodi teljes életképtelenségére.
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Megint okosnak hiszed magad Recsitó, ezt majd börtönben is alkalmazni fogod?