Jééé. Az Andizáshoz hanganyag is tartozik. :))
Nszksz!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Amikor ezt a fokauvoltes szeru, full retardalt musirast probalja eroltetni, amivel a masikban probal szanalmat, egyutterzest kelteni, az amugy ezekkel nem rendelkezo pszichopata endre, na en akkor tudnam addig utni egy szeneslapattal, amig mozog.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kibaszott dermesztő ez az obégatva nyüszítés hang. Vérfagyasztó ez az azonnali váltás a nyálas-molesztáló és dühöngő-fenyegetőző hangnemek között.
Szentséges Isten, milyen lény ez? Hogy lehet valaki ennyire alkalmatlan egy minimális szociális érintkezéshez? Nemcsak hogy semmi de semmi férfias nincs a korcsban (ezt eddigi is tudtuk) de alig figyelhető meg emberi vonása is.
Lamantinunk meg nagyon ügyes. Ha ezt olvasod, kérlek folytasd!
Deficás hawr ha minden igaz meggyógyult és már megint fizet *pr*, Márkcica meg évente 25 forcsival törleszt.
Kiss Farkas Farkas
A kommersz sorrend a következő:
- vonyít, csinálja a műsírást a fogyatékos balfasz, ha már sírni képtelen (el akar érni valamit a szánalmasságával)
- üvölt a barom, ordítva kurvaanyázik, fenyegetőzik (az előbbi nem jön be, akkor így próbálkozik)
- HÖÖHÖÖHÖÖHÖ (két fogyatékos könyörgés között elfelejti, hogy éppen "miben van most", és ha gyermekek/nők elleni erőszakot lát, kiröhögi)
És kezdődik elölről a vonyítással.
Igyunk egy sörtöt, he
Ez hülye bazdmeg, nem az hogy önként száll be/vissza a hintába, hanem még lökdösi magát. A hétvégén történtek után még komolyan könyörög neki, felkérdezi a leakek miatt?
"na jó 2 percet kapsz, na jó fél órát kapsz"
Adja az ultimátumokat, -amihez muszáj tartania magát- amikből aztán végül semmi nem lesz
Ő mindenkinek megadja a lehetőséget hogy úgy viselkedjen a másik, ahogy asodi akarja
Műsírás könnyek nélkül
"hífjál föl hülye kurva" erre meg sértődötten írja a kurva hogy komolyan kurvázza? 😂
Mindezt hajnal 3-kor
Aztán ebből lesznek az ügyek meg a feljelentések 😂😂😂
Ahhoz képest hogy utálja a nőket még szerencse hogy egy ilyen kétpálcás manipulatív útszéli szopatja szarrá. Rend van, na!
Amióta volt Egerben azóta hülyíti. Most pedig ismét a szokásos forgatókönyv.
Bálnaszar hirtelen csapatot vált és most segíti forumot összesed minden infot az után pedig ismét Sodival beszélget és kiad neki mindenkit.
Vicces most ez a szál be kell vallani de amilyen hasznos annyira kártékony ez a bálnaszar, valaki eláshatná már igazán. Diplomata úr lesz valószínűleg a következő áldozat akit kiad mindenkinek ahogy eddig is tette.
Akkor nem nyusznyusz?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Nyuszmusz
- 03:43 "Nyem nyem nyem nyem"
- ebben is duplán fogyatékos tetű a korcs, ő maga mondja, hogy MC Szarfétis is meg Lamantin is mondta neki, hogy válasszon, erre mit csinál a korcs? Nem választ, viszont keveri-kavarja a szart mindkettővel és mindkettő ellen
- először nem értettem a jelszavas baromságát, aztán esett le mert ilyet még nem láttam: azzal fenyegetőzik a világ balfasza, hogy a SAJÁT jelszavait kiadja a gyermekátkozónak, amivel ráadásul még önmagával is kibasz
- sokadjára bebizonyosodik, MC Szarfétis se hiába kapta a nevét
Igyunk egy sörtöt, he
Vagy küldeni neki pár friss albérletes képet "erről maradsz le" üzenettel és letiltani 48 órára :D
Ki az az Endre bácsi?
Ez honnan jött? Az azt feltételezné hogy cserébe valami szolgáltatást nyújt, nem mellesleg hogy számlaképes.
Ezt ne ne ne, ezt tényleg ne!
A remény élteti.
sodipedia.sodika.org/images/5/54/Masztiparti.jpeg
Szerintem mar egy ideje konstans deperezonalizalt és derealizacios állapotban van a pici Endréncske. Ül a picike testével a szemgolyója mögött, és csak nézi mint kívülálló ahogy az alkoholdemon felegeti maga körül a valósághoz vezető hidakat.
Kiss Farkas Farkas
Ez egy olyasmi "éltető" remény volt neki, mint az, hogy behúzza az Eurojackpotot.
Hasonló esélyekkel indul(t) mindkét versenyszámban. :D
Ráadásul a korcs maga mondta, hogy az Eurojackpotra nagyobb esélye van :D
Ki az az Endre bácsi?
Én azt hittem, maradt azért némi józan esze, és csak játssza a hülyét, de ez a nyuszogós epizód minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy megbomlott az elméje. És még most sem azt mondja, hogy "oké, balek voltam, belátom, ezt az embert örökre leírtam", hanem japán nőről hablatyol.
Kezelem
Az lesz vicces mikor a Norbert Stuval váltott üzeneteket olvassa majd az mc incel.
Arról már ne is beszéljünk mikor az örök szűz elintézi, hogy tanúként kihallgatásokra járjon, mert az ö üzenet váltásai alapján adja be majd a feljelentéseket. Mert ez a retard a korccsal ellentétbe tényleg folyamatosan adogatja be a feljelentéseket.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Levéltitok megsértése. Szép lesz...
MC gyogyós! Kivételesen segítek. Így kell kimenteni a beszélgetéseket:
www.facebook.com/help/messenger-app/713635396288741
Tök mindegy, nem tud olvasni.
Már nem azért a harmincforintosért tetyó, de mi mit csinálunk itt (ha úgy van) nap, mint nap, ha nem elviseljük minden szarját? :D
Ez sehol nem kevesebb impact, mint amit a bálna elvisel, annyi különbséggel hogy minket nem hív nyusznyusznak, ráadásul a zsírtömb állandóan korlátozza, mert az is egy totál beteg elme a kaptárban.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Szerencsére lamantinnak nincsen agya ami sérülhetne a loopoktól.
KURVArangy
Amőba egyszerű érzelmű és gondolkodású emberről beszélünk. Ne férjen már bele hogy az ilyen ember kinézetű retardokat elismerünk, meg velük együttműködünk, please guys.
Kiss Farkas Farkas
Egyébként a Lamantin is jó nagy retard, legalább akkora mint Sodi. Van pinája, tudna jó nő is lenni és retardokból aztán tényleg van bőven. Nem egy szegedi lakást, hanem egy egész lakóparkot összekurválkodhatott volna, főleg ha ad is magára. Vajon hány ilyen "szép szál fiatalember" állhatna még nála sorba és biztosan "meghálálnák a kedvességet". És nem kell olcsóért dolgozni.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
@DIPLOMATA UR Nekem azt írja most, hogy törölte a Youtube terms of service megsértése miatt - gofilera esetleg fel van töltve valahol egy backup?
"again mine the access."
Na még a végén valamire jó lesz a stoki.
KURVArangy
Én nem szeretem senkinek a személyes preferenciáit tárgyalni, de a "tudna jó nő is lenni" az nem teljesen egyértelmű.
Laura alkalmatlan olyan párkapcsolatra, ahol tisztelik egymást, ahol szeretet van, és ami hosszú évekig tart, ez rég kiderült. tehát ha így értelmezzük a jó nőt, akkor ez nem.
Ha úgy értelmezzük a jó nőt, hogy szép, az megint bukó, mert a Laura maximum azt tudná elérni, ha lefogyna, az ő magasságához kb, 55kg-ra, és lenne egy alkata + 2-3 kisebb plasztika, akkor lenne azon a szinten, hogy a gyanútlan értelmiségi ember is ránézne az utcán, de abban a pillanatban, hogy elkezdené ezt a kispolgári mártírhalál stílusban beszélést, ott vége is lenne.
Ha viszont úgy értelmezzük, amit írtál, hogy egy "esetleg még 5-10 évig kurvaként müködhető nő" akkor esetleg, arra valóban lett volna lehetősége, hogy prostiként még pár év alatt összerodázzon pár lakást.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Te mennyit kerestél a TikTokon, buta troll?!
Ha úgy értelmezzük a jó nőt, hogy szép, az megint bukó, mert a Laura maximum azt tudná elérni, ha lefogyna, az ő magasságához kb, 55kg-ra, és lenne egy alkata + 2-3 kisebb plasztika, akkor lenne azon a szinten, hogy a gyanútlan értelmiségi ember is ránézne az utcán, de abban a pillanatban, hogy elkezdené ezt a kispolgári mártírhalál stílusban beszélést, ott vége is lenne.
Szerintem így értette, hát azért hetyetye: Ozempic meg kutyafasza, még csak különösebb erőfeszítést sem kéne tennie (na jó max annyit h nem zabál) ahhoz hogy lefogyjon. Illetve 3 éve magához képest vékony volt csakhát jött a yo-yo effekt és visszaszedte a dupláját. De mindegy, Andi: jól van ez így, ahogy most van. Verje csak atörök cigány geci, megérdemel az a nőstény is minden rosszat.
Szia Banshee,
Fontos, hogy telepítsd a Windows XP SP3 csomagot, amivel sokkal biztonságosabb lesz a rendszered.
Szép kis összeg és ez is a lamantiné.
Nekem se könnyű

nem is értem miért nem gofilera került fel, ott nem soderál a jewtube..
Ezt mentette valaki esetleg? Bár gondolom ebben is loopolja a hülyeségét
Ha úgy értelmezzük a jó nőt, hogy szép, az megint bukó, mert a Laura maximum azt tudná elérni, ha lefogyna, az ő magasságához kb, 55kg-ra, és lenne egy alkata + 2-3 kisebb plasztika, akkor lenne azon a szinten, hogy a gyanútlan értelmiségi ember is ránézne az utcán.
Most nem teszemb e azt a kibaszott amorf oldalról készült fotót róla, a 2-3 kisebben biztos vagy?
Ha valaki lemaradt vagy nem akarja megnézni az őrjöngő, fenyegető elmebeteg üzeneteit, a kb. tartalma röviden:
"Lauja, 2 perced van, hogy szeressél pazzmeg, különben átvágom a torkod te KURVA! Össze akarok költözni veled, ööeööeööi hogy együtt lájfozzunk a nyuszik mellől, kurva vagy izé nyusz. Cseréld a pelenkámat rendszeresen, vagy megöllek."
Igyunk egy sörtöt, he
Es mar le is vette a jutyúb
Nszksz, de ezt meghallgatnám.
Dobd már fel tres szitire tetyau! Lyukas Mari Youtube levette.
Ha elvonatkoztatunk teljesen a lamantin személyétől és csak a Gyagyás oldalát nézzük, akkor annyira abszurd az egész elképzelés, hogy csak ezzel a fogyatékossal történhet ilyen.
Hogy ennyire ne legyen valakinek semmi realitás az önképében, az hihetetlen.
Nézzük a tényeket. Adott egy külsőre kifejezetten taszító, elmebeteg férfi aki az anyja macskaszaros melléképületében él és havi 68 ezer forintot koldul össze Tiktok-on, aminek legalább a dupláját issza el.
Nincs az a putris, elkeseredett nő vagy férfi akinek ez a létforma bármennyire is perspektíva lehetne.
Életében soha nem vonzódott hozzá senki. A személyisége és a külseje is undorító. 43 éve alatt egy herélt elmebeteg törpét sikerült magához édesgetnie ez is 15 millió forintjába került és amint elfogyott a pénze a herélt meg is pattant.
Hogy a faszomba tudja elhinni, ezek után, hogy ő bárkinek kellhet, nem, hogy érdek nélkül, de még az ő lakhatását meg kütyü mániáját is finanszírozva?!
"Lauja, 2 perced van, hogy szeressél pazzmeg, különben átvágom a torkod te KURVA! Össze akarok költözni veled, ööeööeööi hogy együtt lájfozzunk a nyuszik mellől, kurva vagy izé nyusz. Cseréld a pelenkámat rendszeresen, vagy megöllek."
innen már csak egy lépés a sírdogálós nyöszörgős péküjjünkki fiteó
lesz ilyen korcs? legyen
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Backup a tegnapi liveokkal együtt: gofile.io/d/7lMPml
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Vicces színű kezed van.
Na nyuszizás, csá
Ezer köszönet a feltöltésért, feltöltésekért.
Nem tudom van e jelentősége, de a legutóbbi, elmebeteg-fenyegetős leak címébe felcserélődött 2 szám, 25.09.13. lett.
Igyunk egy sörtöt, he
Ahogy elnézem, szép, kigyúrt pasi lehetsz! Felvenném veled a kapcsolatot! Persze hetero vagyok, a barátnőm az aki kiváncsi rád 🥵🤭
Ez kamu kép, nincs rajta, hogy kellékpénz :D
Ahogy látod, az asszonyod ez a Laura letette a kakukkciót, jöhetsz a kulcsokért a Pannónia utca 35. előtt várlak. Ha nem jössz két órán belül, bánót kell fizetned!
Már sajnos hallom is a hangját, ahogy az utcán, egy padon ülve szedi ki a szalámit, és pofázás közbe mócsingolja meg nyammogja befele...
Igyunk egy sörtöt, he
dógozok basszameg :(
Péküjjünkki kimilliomodik verziója
Színészkedik, nem tud sírni. Én amit igazából nem értek, hogy mi a faszért vigyorog állandóan? Mikor egyedül van, akkor is vigyorog magában, lásd mikor batyogott haza a sikertelen vizsga után.
Szerző:
hegesztőnő
(
x3)
Mar 19, 2025 02:05:56
Válasz
(25)
x3)
Válasz
(25)
"chromecarbonnal el tudod intézni? én nagyon lájvoznék azzal a pasival" ki hív férfi létére egy másik hímet pasinak? te buzeráns
karma dolgozik
Mar 19, 2025 03:16:41
Gondolkoztatok mar rajta hogy fel lehetne dobni a liveot kellemetlen kerdesek loopolasaval beolvasoba akar kozosen osszedobva ra a penzt?
Agyaltam rajta csak par problema akad:
Penzt keresne a korcs, még ha keveset is
Ignoralhatja a kerdest/loopolja a baromsagait ra valaszkent
Pozitivum: az autipajzs esetleges kizokkentese, infoszerzes es vegul hogy felbaszhatjuk az agyát ha nem csak o loopol.
Agyaltam rajta csak par problema akad:
Penzt keresne a korcs, még ha keveset is
Ignoralhatja a kerdest/loopolja a baromsagait ra valaszkent
Pozitivum: az autipajzs esetleges kizokkentese, infoszerzes es vegul hogy felbaszhatjuk az agyát ha nem csak o loopol.
Mar 19, 2025 03:16:41
-
Mar 19, 2025 03:20:45
Gondolkoztatok mar rajta hogy fel lehetne dobni a liveot kellemetlen kerdesek loopolasaval beolvasoba akar kozosen osszedobva ra a penzt?
Az egyetlen dolog ami feldobná az élőt ha gyagyást kivennénk belőle.Menthetetlen a szereplése.Felajánlanám az összegyűlt pénzt a tiktoknak csak bannolja örökre. Mar 19, 2025 03:20:45
DIPLOMATA ÚR
Mar 19, 2025 03:55:08
Tegye le a földre és álljon bele!
Mar 19, 2025 03:55:08
DIPLOMATA ÚR
Mar 19, 2025 04:11:18
Ja és akkor már ezt is itt hagyom. Ez egy régebbi dolog, meg tudom, Sodihoz nincs annyira köze, de talán most aktuális lehet az Ananász ellen.
www.youtube.com/watch?v=MeAg41EjS_A
Tegye le a földre és álljon bele!
www.youtube.com/watch?v=MeAg41EjS_A
Mar 19, 2025 04:11:18
Eazy
(
x11)
Mar 19, 2025 04:33:01
x11)
youtu.be/KPguE5XFn38
Aki reggel látja az fogyassza egészséggel a reggeli kávéja mellé!
Jééé. Az Andizáshoz hanganyag is tartozik. :))
Nszksz!
MaxPayne
(
x24)
Mar 19, 2025 05:00:49
x24)
youtu.be/KPguE5XFn38
Amikor ezt a fokauvoltes szeru, full retardalt musirast probalja eroltetni, amivel a masikban probal szanalmat, egyutterzest kelteni, az amugy ezekkel nem rendelkezo pszichopata endre, na en akkor tudnam addig utni egy szeneslapattal, amig mozog.
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 05:31:56
x24)
Golda elővigyázatosságból nem vett olyan kést, amivel ártani tudna neki a pedofil? Hogy mik vannak!
Trollok harca
(
x5)
Mar 19, 2025 06:21:14
x5)
egy képzelt trollnyusszal szivatja magát ez az eszelős
Miskolci alvósejt
Hetyetyendre
Mar 19, 2025 06:26:22
youtu.be/KPguE5XFn38
Kibaszott dermesztő ez az obégatva nyüszítés hang. Vérfagyasztó ez az azonnali váltás a nyálas-molesztáló és dühöngő-fenyegetőző hangnemek között.
Szentséges Isten, milyen lény ez? Hogy lehet valaki ennyire alkalmatlan egy minimális szociális érintkezéshez? Nemcsak hogy semmi de semmi férfias nincs a korcsban (ezt eddigi is tudtuk) de alig figyelhető meg emberi vonása is.
Lamantinunk meg nagyon ügyes. Ha ezt olvasod, kérlek folytasd!
Mar 19, 2025 06:26:22
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2025 06:46:32
x77)
Endre, szerintem nem fog neked nyomtatót venni. :D
nemet mondtak
(
x4)
Mar 19, 2025 06:53:24
x4)
Endre, neked bejött már valaha is bárkinél ez a határidő szabásos fenyegetés? Az látszik, hogy nagy rutinod van benne, de gondolom hasonló sikeret érsz el vele, mint pl. a cipőfűző megkötéssel.
Ugyanúgy ütemezed át ezeket a határidőket is, mint anno nemcigány Márk mindenkori törlesztési ütemezését.
Ha 7:00 óráig nem válaszolsz erre, akkor azzal elismered, hogy pedofil vagy!
Ugyanúgy ütemezed át ezeket a határidőket is, mint anno nemcigány Márk mindenkori törlesztési ütemezését.
Ha 7:00 óráig nem válaszolsz erre, akkor azzal elismered, hogy pedofil vagy!
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 19, 2025 06:56:50
x4)
Stoki!
Továbbra is azt gondolod, hogy nem vagy papíros elmebeteg? A sodipédiát olvasva én mást gondolok, egy elég sötét kórkép rajzolódik ki a fejemben. Alantas lény vagy, a szó legszorosabb értelmében véve is egy korcs.
Nézd meg, mikor jön a csabai IC, és ismerd meg közelebbről, lehetőleg nyílt vonalon.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Továbbra is azt gondolod, hogy nem vagy papíros elmebeteg? A sodipédiát olvasva én mást gondolok, egy elég sötét kórkép rajzolódik ki a fejemben. Alantas lény vagy, a szó legszorosabb értelmében véve is egy korcs.
Nézd meg, mikor jön a csabai IC, és ismerd meg közelebbről, lehetőleg nyílt vonalon.
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2025 07:15:39
x5)
Endre, neked bejött már valaha is bárkinél ez a határidő szabásos fenyegetés? Az látszik, hogy nagy rutinod van benne, de gondolom hasonló sikeret érsz el vele, mint pl. a cipőfűző megkötéssel.
Deficás hawr ha minden igaz meggyógyult és már megint fizet *pr*, Márkcica meg évente 25 forcsival törleszt.
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2025 07:18:00
x77)
Bámulatos alakítás volt, elmebeteg! :)
A teljesen "manipulációs" fegyvertárad bevetetted annak érdekében, hogy lehetőséget biztosíts Lamantinnak, hogy "máshogy legyen" mint a valóság. Hülye kurvázás, műsírás, zsarolás, szánalom keltés van itt minden, amit a dokumentum filmekből láttál. :D
A teljesen "manipulációs" fegyvertárad bevetetted annak érdekében, hogy lehetőséget biztosíts Lamantinnak, hogy "máshogy legyen" mint a valóság. Hülye kurvázás, műsírás, zsarolás, szánalom keltés van itt minden, amit a dokumentum filmekből láttál. :D
prolipredator
Mar 19, 2025 07:21:22
az agresszív porszem csak be akar férkőzni laumó köreibe, nincs itt összeomlás, igaz endre?! Ja nem : D : D
Mar 19, 2025 07:21:22
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Mar 19, 2025 07:24:33
x1)
na testoki,
ma mikor fog ismét felébredni az összeomlás te utolsó trágyadomb?
melócsában hogy viselik, hogy már a harmadik nap lesz, hogy még doksit sem olvasol? te csaló imposztor gennyzselé.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
ma mikor fog ismét felébredni az összeomlás te utolsó trágyadomb?
melócsában hogy viselik, hogy már a harmadik nap lesz, hogy még doksit sem olvasol? te csaló imposztor gennyzselé.
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2025 07:30:27
x5)
A kommersz sorrend a következő:
- vonyít, csinálja a műsírást a fogyatékos balfasz, ha már sírni képtelen (el akar érni valamit a szánalmasságával)
- üvölt a barom, ordítva kurvaanyázik, fenyegetőzik (az előbbi nem jön be, akkor így próbálkozik)
- HÖÖHÖÖHÖÖHÖ (két fogyatékos könyörgés között elfelejti, hogy éppen "miben van most", és ha gyermekek/nők elleni erőszakot lát, kiröhögi)
És kezdődik elölről a vonyítással.
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2025 07:31:18
x77)
Emlékeztek még, amikor Endre arról tartott doktori kiselőadást, hogy a (nőkre való tekintettel átfogalmazom) női nemi szerv "felszívja" teljesen a hím ivarsejteket, "mint egy szelet kenyér"?
Hallgatom közben Ananász-Mayer hanganyagot és ki nem találjátok ki mondta korábban ezt a "felszívást"... Piszony, Isztike, tehát a korcs innen szedte ezt is, pedig azt hittem ekkora faszságot legalább magadtól találtál ki, Endre, de bevallom tévedtem. :D
Hallgatom közben Ananász-Mayer hanganyagot és ki nem találjátok ki mondta korábban ezt a "felszívást"... Piszony, Isztike, tehát a korcs innen szedte ezt is, pedig azt hittem ekkora faszságot legalább magadtól találtál ki, Endre, de bevallom tévedtem. :D
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 19, 2025 07:40:10
x2)
youtu.be/KPguE5XFn38
Ez hülye bazdmeg, nem az hogy önként száll be/vissza a hintába, hanem még lökdösi magát. A hétvégén történtek után még komolyan könyörög neki, felkérdezi a leakek miatt?
"na jó 2 percet kapsz, na jó fél órát kapsz"
Adja az ultimátumokat, -amihez muszáj tartania magát- amikből aztán végül semmi nem lesz
Ő mindenkinek megadja a lehetőséget hogy úgy viselkedjen a másik, ahogy asodi akarja
Műsírás könnyek nélkül
"hífjál föl hülye kurva" erre meg sértődötten írja a kurva hogy komolyan kurvázza? 😂
Mindezt hajnal 3-kor
Aztán ebből lesznek az ügyek meg a feljelentések 😂😂😂
Ahhoz képest hogy utálja a nőket még szerencse hogy egy ilyen kétpálcás manipulatív útszéli szopatja szarrá. Rend van, na!
koszos
(
x11)
Mar 19, 2025 07:41:18
x11)
ertelmesen lehet beszelni az mc szellemi fogyatekossal ?:DDDD
vegulis a herelt kutyaszart is ertelmes okos embernek gondoltad,aztan nem tudtal vele semmirol sem beszelni csak arrol,hgogy eppen kit szopott le vagy mit egyetek ma:DDD
kinos csend azert nincs soha az mc fogyatekkal,mert nem mersz megszolalni... amikor bukja a parbajt es kerdezi,hogy "minek dobtok egy pedofilnak" :D ez tok rendben van ugye ?:Daz a felszezet annyira ostoba,hogy meg 1 ilyen nincs foldon,de elobb utobb amikor vege lesz ennek a tiktokbevetelnek kivi leszek mit fog csinalni a nagy szerelmed :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
vegulis a herelt kutyaszart is ertelmes okos embernek gondoltad,aztan nem tudtal vele semmirol sem beszelni csak arrol,hgogy eppen kit szopott le vagy mit egyetek ma:DDD
kinos csend azert nincs soha az mc fogyatekkal,mert nem mersz megszolalni... amikor bukja a parbajt es kerdezi,hogy "minek dobtok egy pedofilnak" :D ez tok rendben van ugye ?:Daz a felszezet annyira ostoba,hogy meg 1 ilyen nincs foldon,de elobb utobb amikor vege lesz ennek a tiktokbevetelnek kivi leszek mit fog csinalni a nagy szerelmed :D
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 19, 2025 07:56:30
x2)
Ja ezt még elfelejtettem:

Ez tényleg hülye bazdmeg, rémlett hogy korábban volt már egy elszólása. A török nője már több mint 1 hónapja szédíti! Tudom hogy gányolda, de meglepődnék ha az ilyen hajnal 3-as loopok, felpörgések mellett még meglenne a melócsá.

Ez tényleg hülye bazdmeg, rémlett hogy korábban volt már egy elszólása. A török nője már több mint 1 hónapja szédíti! Tudom hogy gányolda, de meglepődnék ha az ilyen hajnal 3-as loopok, felpörgések mellett még meglenne a melócsá.
linziasztal01
(
x77)
Mar 19, 2025 07:59:16
x77)
Nem kell kiutalni neki a tegnapi tiktik lóvét, amiért nem tudott viselkedni. :D
Endi Vajna
(
x11)
Mar 19, 2025 08:02:50
x11)
Ja ezt még elfelejtettem:
Amióta volt Egerben azóta hülyíti. Most pedig ismét a szokásos forgatókönyv.
Bálnaszar hirtelen csapatot vált és most segíti forumot összesed minden infot az után pedig ismét Sodival beszélget és kiad neki mindenkit.
Vicces most ez a szál be kell vallani de amilyen hasznos annyira kártékony ez a bálnaszar, valaki eláshatná már igazán. Diplomata úr lesz valószínűleg a következő áldozat akit kiad mindenkinek ahogy eddig is tette.
NBVNG
(
x1)
Mar 19, 2025 08:09:17
x1)
Akkor nem nyusznyusz?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Mar 19, 2025 08:10:12
x2)
Akkor nem nyusznyusz?
Nyuszmusz
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2025 08:14:38
x5)
youtu.be/KPguE5XFn38
- 03:43 "Nyem nyem nyem nyem"
- ebben is duplán fogyatékos tetű a korcs, ő maga mondja, hogy MC Szarfétis is meg Lamantin is mondta neki, hogy válasszon, erre mit csinál a korcs? Nem választ, viszont keveri-kavarja a szart mindkettővel és mindkettő ellen
- először nem értettem a jelszavas baromságát, aztán esett le mert ilyet még nem láttam: azzal fenyegetőzik a világ balfasza, hogy a SAJÁT jelszavait kiadja a gyermekátkozónak, amivel ráadásul még önmagával is kibasz
- sokadjára bebizonyosodik, MC Szarfétis se hiába kapta a nevét
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 19, 2025 08:15:51
x7)
endre, nekem nincs gyerekem de egészen biztos vagyok benne hogy egy 3 éves kialvatlan gyerek nem hisztizik, sipákol, vonyít és nyög ennyit mint te
szerinted ez vállalható viselkedés 43 évesen?
le vagy tiltva, kurva anyád
szerinted ez vállalható viselkedés 43 évesen?
NBVNG
(
x1)
Mar 19, 2025 08:22:12
x1)
Golda a kurva anyád! Altattasd már el azt a nyomorult korcsot! Hát nem látod hogy veszett?!
-
Mar 19, 2025 08:24:30
Az elmebeteg ananász végül belépett a pedofil facebookjába és letiltotta a Lamantint:

Mar 19, 2025 08:24:30
helo
Mar 19, 2025 08:26:22
OFF :
Balázsékban megint a Gáspárlacis leak a téma :D
Balázsékban megint a Gáspárlacis leak a téma :D
Mar 19, 2025 08:26:22
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 19, 2025 08:32:40
x12)
Nem kell kiutalni neki a tegnapi tiktik lóvét, amiért nem tudott viselkedni. :D
Vagy küldeni neki pár friss albérletes képet "erről maradsz le" üzenettel és letiltani 48 órára :D
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 08:33:01
x24)
MC Ananász faszát persze egymásból rángatják ki a 17 éves szűzlányok...
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 19, 2025 08:33:22
x2)
Beolvasónak:
- Milyen érzés nem simán fizetést kapni, hanem számlát adni a érte? Nem arról loopoltál korábban, hogy ilyet soha nem csinálsz?
- Milyen érzés nem simán fizetést kapni, hanem számlát adni a érte? Nem arról loopoltál korábban, hogy ilyet soha nem csinálsz?
Ez honnan jött? Az azt feltételezné hogy cserébe valami szolgáltatást nyújt, nem mellesleg hogy számlaképes.
Ezt ne ne ne, ezt tényleg ne!
Fogkőoldó
Mar 19, 2025 08:33:47
A történelem ismétli önmagát - avagy minden klasszikusból készül egy silány reboot, most megkaptuk a magunkét.
Az eredeti Eger vár ostroma egy történelmi remekmű volt: hősiesség, önfeláldozás, igazi epikus harc. A reboot? Hát, az már inkább egy olcsó trash produkció, amit még egy streaming szolgáltató is pironkodva venne fel a kínálatába.
A szereposztás tragikus:
-A hős egri nők helyett egy piti csaló, macskaszaros hintát építő lamantin.
-Az ostromló török sereg élén egy menekült-trash-retard törökpondró.
-Dobó István? Őt a rendezők különösen kegyetlenül kivégezték – egy saját szarában ücsörgő, gyerekeket kamerázó, negyvenes félbolondot castingoltak a szerepére.
Egyedül az ostromló törököket helyettesítő láthatatlan troll áradat hozza a megfelelő fenyegetettséget – legalább itt érződik valami autentikus pusztító erő.
A költségvetés csökkenése pedig mindenhol érezhető:
Kevesebb helyszín.
Egyszerűsített sztori.
Statisták? Na, azok mintha soha nem is lettek volna.
SPOILER ALERT!
Ha nem akarod lelőni a "fordulatokat", itt állj meg az olvasásban!
Később jön a részletes kibeszélő is, de elöljáróban annyit, hogy a török méregkeverők végül szerelemlekvárral mérgezték meg az ólkapitány tudatát.
Az eredeti Eger vár ostroma egy történelmi remekmű volt: hősiesség, önfeláldozás, igazi epikus harc. A reboot? Hát, az már inkább egy olcsó trash produkció, amit még egy streaming szolgáltató is pironkodva venne fel a kínálatába.
A szereposztás tragikus:
-A hős egri nők helyett egy piti csaló, macskaszaros hintát építő lamantin.
-Az ostromló török sereg élén egy menekült-trash-retard törökpondró.
-Dobó István? Őt a rendezők különösen kegyetlenül kivégezték – egy saját szarában ücsörgő, gyerekeket kamerázó, negyvenes félbolondot castingoltak a szerepére.
Egyedül az ostromló törököket helyettesítő láthatatlan troll áradat hozza a megfelelő fenyegetettséget – legalább itt érződik valami autentikus pusztító erő.
A költségvetés csökkenése pedig mindenhol érezhető:
Kevesebb helyszín.
Egyszerűsített sztori.
Statisták? Na, azok mintha soha nem is lettek volna.
SPOILER ALERT!
Ha nem akarod lelőni a "fordulatokat", itt állj meg az olvasásban!
Később jön a részletes kibeszélő is, de elöljáróban annyit, hogy a török méregkeverők végül szerelemlekvárral mérgezték meg az ólkapitány tudatát.
Mar 19, 2025 08:33:47
MaxPayne
(
x24)
Mar 19, 2025 08:50:07
x24)
ascites!
Az olyan személyiséget, mint az elmebeteg endréé, mi tartja életben? Mi motiválja arra, hogy életben maradjon?
Ha ennyi idösen csak idáig jutotnék, plusz ennyi adósággom, büntetöügyem, trollom lenne én már rég kinyirtam volna magamat.
Az olyan személyiséget, mint az elmebeteg endréé, mi tartja életben? Mi motiválja arra, hogy életben maradjon?
Ha ennyi idösen csak idáig jutotnék, plusz ennyi adósággom, büntetöügyem, trollom lenne én már rég kinyirtam volna magamat.
Bagolyka
(
x7)
Mar 19, 2025 08:53:46
x7)
Hallod te gyakorló elmebeteg? Az volt a fajgyalázás, hogy anyád meg apád összehozott téged. Kibaszott nagy selejt jött a fajgyalázó maszatolásukból.
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 08:54:54
x24)
ascites!
A remény élteti.
sodipedia.sodika.org/images/5/54/Masztiparti.jpeg
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2025 09:02:24
x5)
ascites!
Szerintem mar egy ideje konstans deperezonalizalt és derealizacios állapotban van a pici Endréncske. Ül a picike testével a szemgolyója mögött, és csak nézi mint kívülálló ahogy az alkoholdemon felegeti maga körül a valósághoz vezető hidakat.
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 09:06:08
x24)
Az a vicc, hogy a pedofilba egy csepp kétely nem volt afelől, hogy a lamantin, aki videóra vette hogy drogozik, szemeteszacskóba okádik, kirúgatta az Atostól, megtojásoltatta, ott baszta át a vekni fejét, ahol tudta, hirtelen lakást bérel neki meg ad neki puszira kb egymilla értékű kütyüt?
nemet mondtak
(
x4)
Mar 19, 2025 09:08:28
x4)
Az a vicc, hogy a pedofilba egy csepp kétely nem volt afelől, hogy a lamantin, aki videóra vette hogy drogozik, szemeteszacskóba okádik, kirúgatta az Atostól, megtojásoltatta, ott baszta át a vekni fejét, ahol tudta, hirtelen lakást bérel neki meg ad neki puszira kb egymilla értékű kütyüt?
Ez egy olyasmi "éltető" remény volt neki, mint az, hogy behúzza az Eurojackpotot.
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2025 09:11:59
x5)
Egyébként a felső fogai körül kezd úrrá lenni a fogkő. Így, hogy nincs tb előfizetése, vajon elvállalnák az állami fogorvosok a fogpucolást, vagy elzavarnák a picsába? Mert ebből 1 2 éven belül olyan ínysorvadása lesz, ami helyrehozhatatlan károkat fog okozni a szajuregeben.
Kiss Farkas Farkas
nmthrwwy420
(
x12)
Mar 19, 2025 09:12:20
x12)
Ráadásul a korcs maga mondta, hogy az Eurojackpotra nagyobb esélye van :D
fishbone
Mar 19, 2025 09:12:44
Én azt hittem, maradt azért némi józan esze, és csak játssza a hülyét, de ez a nyuszogós epizód minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy megbomlott az elméje. És még most sem azt mondja, hogy "oké, balek voltam, belátom, ezt az embert örökre leírtam", hanem japán nőről hablatyol.
Mar 19, 2025 09:12:44
-
Mar 19, 2025 09:15:51
Gyagyás azt ugye vágod hogy egy paranoiás, üldözési mániás, beteg állatnak adtál hozzáférést az összes beszélgetés előzményedhez hajnalban?
Az összes beszélgetésedet le fogja menteni a nyomorék incel, és nem csak azokat amik a bálnához meg a törökhöz tartoznak.
Az összes beszélgetésedet le fogja menteni a nyomorék incel, és nem csak azokat amik a bálnához meg a törökhöz tartoznak.
Mar 19, 2025 09:15:51
Höhö
Mar 19, 2025 09:19:15
Gyagyás azt ugye vágod hogy egy paranoiás, üldözési mániás, beteg állatnak adtál hozzáférést az összes beszélgetés előzményedhez hajnalban?
Kezelem
Mar 19, 2025 09:19:15
stoki_kapuja
Mar 19, 2025 09:22:30
A korcsnak tényleg semmi önálló ötelte sincs? Még a taxizást is a szűztől szedi.
pls unban me
Mar 19, 2025 09:22:30
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 19, 2025 09:25:42
x23)
Az lesz vicces mikor a Norbert Stuval váltott üzeneteket olvassa majd az mc incel.
Arról már ne is beszéljünk mikor az örök szűz elintézi, hogy tanúként kihallgatásokra járjon, mert az ö üzenet váltásai alapján adja be majd a feljelentéseket. Mert ez a retard a korccsal ellentétbe tényleg folyamatosan adogatja be a feljelentéseket.
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 09:30:11
x24)
Levéltitok megsértése. Szép lesz...
Kendra
(
x2)
Mar 19, 2025 09:32:05
x2)
Gyerekek a tegnap esti eléggé mélypont volt számomra. Stoki már nem simán egy rasszista pedofil hanem egy rasszista nőgyülölő pedofil. Nem tudtam nézni éjfél után tovább.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 19, 2025 09:34:02
x2)
www.facebook.com/help/messenger-app/713635396288741
-
Mar 19, 2025 09:38:40
facebook.com/help/messenger-app/713635396288741
facebook.com/help/messenger-app/713635396288741
Tök mindegy, nem tud olvasni.
Mar 19, 2025 09:38:40
-
Mar 19, 2025 09:40:58
Még mindig abban a tévképzetben van a cigtokon hogy ez is olyan mint amikor párfős trash közegben mozgott és mindenki tudta hol tart a sztori.
Nem veszi észre hogy ott van még legalább ezer hozzá hasonló bohóc akik durvább műsort és keményebb szövegeket tolnak.
A nézők többsége és a párbajpartnerek nem tudják kikről beszél és nem olvasnak hat oldal sodipédiát csak azért hogy megértsék miről megy a hetyetye.Leszarják ki az a lamantin meg török meg japán lány.Nekik csak az számít hogyan töri a tojást a fején és elég vicces legyen a vaker.
Tényleg hihetetlen de még ebben a pöcegödörbe sem képes megütni a mércét.
Nem veszi észre hogy ott van még legalább ezer hozzá hasonló bohóc akik durvább műsort és keményebb szövegeket tolnak.
A nézők többsége és a párbajpartnerek nem tudják kikről beszél és nem olvasnak hat oldal sodipédiát csak azért hogy megértsék miről megy a hetyetye.Leszarják ki az a lamantin meg török meg japán lány.Nekik csak az számít hogyan töri a tojást a fején és elég vicces legyen a vaker.
Tényleg hihetetlen de még ebben a pöcegödörbe sem képes megütni a mércét.
Mar 19, 2025 09:40:58
Skynetsodi
(
x2)
Mar 19, 2025 09:45:57
x2)
A tegnapi lájv elég pörgős és változatos volt. Mondjuk az első három perc után illett volna kitenni a maradék három óra húsz percre, hogy ismétlés A kép jobb felső sarkába.
Nekem se könnyű
gyagyás irigye2
(
x3)
Mar 19, 2025 09:51:09
x3)
Szkodi!
Siess, konkurenciád akadt a lamantinnál!

Nyussznyussz, gyagyás!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem

Nyussznyussz, gyagyás!
Irigyellek!
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 09:51:18
x24)
Azért a hangüzik alapján minden elismerésem a lamantinnak.
Aki ezt a pusztító ostobaságot rezzenéstelen arccal kibírja...
Eazy
(
x11)
Mar 19, 2025 09:55:41
x11)
Már nem azért a harmincforintosért tetyó, de mi mit csinálunk itt (ha úgy van) nap, mint nap, ha nem elviseljük minden szarját? :D
Ez sehol nem kevesebb impact, mint amit a bálna elvisel, annyi különbséggel hogy minket nem hív nyusznyusznak, ráadásul a zsírtömb állandóan korlátozza, mert az is egy totál beteg elme a kaptárban.
Kikmakukk
(
x1)
Mar 19, 2025 09:56:41
x1)
10 cikket olvasott el a japán nöröl, a fajgyalázás mégis japán-magyar relációban van meg neki.
A memóriája már rég rottyon van, de ez a szintü leépülés már teljesen biztos, hogy visszafordíthatatlan.
Nem sokra vagyunk a csorgó nyálú endre bácsi állapottól.
A memóriája már rég rottyon van, de ez a szintü leépülés már teljesen biztos, hogy visszafordíthatatlan.
Nem sokra vagyunk a csorgó nyálú endre bácsi állapottól.
mikedp
(
x9)
Mar 19, 2025 09:58:32
x9)
Szerencsére lamantinnak nincsen agya ami sérülhetne a loopoktól.
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 19, 2025 10:02:51
x5)
Amőba egyszerű érzelmű és gondolkodású emberről beszélünk. Ne férjen már bele hogy az ilyen ember kinézetű retardokat elismerünk, meg velük együttműködünk, please guys.
keserke
(
x4)
Mar 19, 2025 10:04:24
x4)
Szkodi!
Nyussznyussz, gyagyás!
Irigyellek!
Nyussznyussz, gyagyás!
Irigyellek!
Egyébként a Lamantin is jó nagy retard, legalább akkora mint Sodi. Van pinája, tudna jó nő is lenni és retardokból aztán tényleg van bőven. Nem egy szegedi lakást, hanem egy egész lakóparkot összekurválkodhatott volna, főleg ha ad is magára. Vajon hány ilyen "szép szál fiatalember" állhatna még nála sorba és biztosan "meghálálnák a kedvességet". És nem kell olcsóért dolgozni.
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 19, 2025 10:04:34
x23)
Amúgy tudjátok mi a legjobb ebbe a mc szüz "társulásba"? Az, hogy ugye tudjuk, hogy amihez a korcs ér az szarrá válik, akivel kapcsolatba van, az lehúzhatja végleg magát a wécén. Ezek után ugye nem kell részletezni ,hogy mi vár a mc szűzre, aki már a korcs nélkül is lejtmenetbe van azért már. Lásd például Svájc, Görögország, stb helyet már a Balkánon próbál túlélni valahogy, hogy ne kelljen haza jönnie. Ezek után állt össze a fordított Midászal. Az elmebeteg ugyanúgy kifogja végezni a szűz videós karrierjét, ahogy azt Tibivel is tette.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
KeserkeVagySörike
Mar 19, 2025 10:06:21
youtu.be/KPguE5XFn38
@DIPLOMATA UR Nekem azt írja most, hogy törölte a Youtube terms of service megsértése miatt - gofilera esetleg fel van töltve valahol egy backup?
Mar 19, 2025 10:06:21
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 19, 2025 10:06:49
x13)
Izgatottan várom a mai költözést.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
mikedp
(
x9)
Mar 19, 2025 10:07:08
x9)
elmebeteg ugyanúgy kifogja végezni a szűz videós karrierjét, ahogy azt Tibivel is tette.
Na még a végén valamire jó lesz a stoki.
tyodika
Mar 19, 2025 10:08:56
Jövő héten
Na nyusz, csá
Na nyusz, csá
Mar 19, 2025 10:08:56
A helyzet megoldása
(
x45)
Mar 19, 2025 10:09:38
x45)
Én nem szeretem senkinek a személyes preferenciáit tárgyalni, de a "tudna jó nő is lenni" az nem teljesen egyértelmű.
Laura alkalmatlan olyan párkapcsolatra, ahol tisztelik egymást, ahol szeretet van, és ami hosszú évekig tart, ez rég kiderült. tehát ha így értelmezzük a jó nőt, akkor ez nem.
Ha viszont úgy értelmezzük, amit írtál, hogy egy "esetleg még 5-10 évig kurvaként müködhető nő" akkor esetleg, arra valóban lett volna lehetősége, hogy prostiként még pár év alatt összerodázzon pár lakást.
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2025 10:12:39
x29)
Ez igen Endre! A elmúlt havi kereseted 68670 Ft :)
Anyád több pénzt kapna utánad ha gondnokság alá kerülnél.
43 évesen ide jutottál. Slow clap :)

tyodika
Mar 19, 2025 10:14:25
Te mennyit kerestél a TikTokon, buta troll?!
Mar 19, 2025 10:14:25
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 10:15:08
x24)
kérdezhetek valamit
(
x2)
Mar 19, 2025 10:24:05
x2)
Szerintem így értette, hát azért hetyetye: Ozempic meg kutyafasza, még csak különösebb erőfeszítést sem kéne tennie (na jó max annyit h nem zabál) ahhoz hogy lefogyjon. Illetve 3 éve magához képest vékony volt csakhát jött a yo-yo effekt és visszaszedte a dupláját. De mindegy, Andi: jól van ez így, ahogy most van. Verje csak a
Internet Explorer
Mar 19, 2025 10:24:13
MC Ananász is megjárta a Maunikasaut...
borsod24.hu/?post_type=post&p=142536
borsod24.hu/?post_type=post&p=142536
Szia Banshee,
Fontos, hogy telepítsd a Windows XP SP3 csomagot, amivel sokkal biztonságosabb lesz a rendszered.
Mar 19, 2025 10:24:13
Skynetsodi
(
x2)
Mar 19, 2025 10:24:17
x2)
Szép kis összeg és ez is a lamantiné.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Mar 19, 2025 10:33:52
x2)
youtu.be/KPguE5XFn38

-
Mar 19, 2025 10:37:19
nem is értem miért nem gofilera került fel, ott nem soderál a jewtube..
Mar 19, 2025 10:37:19
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 19, 2025 10:39:54
x5)
Most nincs rá kapacitásom, de Gobesub vagy más kreatív tanszékes trolléga nem tudna csinálni valami endre vagy zsidó táncolós coubot Csicsi - Pimpinkin / Nyuszitánc zenével aláfestve?
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2025 10:43:18
x29)
youtu.be/KPguE5XFn38
Ezt mentette valaki esetleg? Bár gondolom ebben is loopolja a hülyeségét
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 19, 2025 10:44:06
x5)
Ha úgy értelmezzük a jó nőt, hogy szép, az megint bukó, mert a Laura maximum azt tudná elérni, ha lefogyna, az ő magasságához kb, 55kg-ra, és lenne egy alkata + 2-3 kisebb plasztika, akkor lenne azon a szinten, hogy a gyanútlan értelmiségi ember is ránézne az utcán.
Most nem teszemb e azt a kibaszott amorf oldalról készült fotót róla, a 2-3 kisebben biztos vagy?
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2025 10:44:49
x5)
Ha valaki lemaradt vagy nem akarja megnézni az őrjöngő, fenyegető elmebeteg üzeneteit, a kb. tartalma röviden:
Erkelyszimulator
(
x2)
Mar 19, 2025 10:50:12
x2)
youtu.be/KPguE5XFn38
Es mar le is vette a jutyúb
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Mar 19, 2025 10:52:55
x2)
Nszksz, de ezt meghallgatnám.
Kozma Csabi
Mar 19, 2025 10:54:36
youtu.be/KPguE5XFn38
Dobd már fel tres szitire tetyau! Lyukas Mari Youtube levette.
Mar 19, 2025 10:54:36
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2025 11:04:04
x29)
Ha elvonatkoztatunk teljesen a lamantin személyétől és csak a Gyagyás oldalát nézzük, akkor annyira abszurd az egész elképzelés, hogy csak ezzel a fogyatékossal történhet ilyen.
Hogy ennyire ne legyen valakinek semmi realitás az önképében, az hihetetlen.
Nézzük a tényeket. Adott egy külsőre kifejezetten taszító, elmebeteg férfi aki az anyja macskaszaros melléképületében él és havi 68 ezer forintot koldul össze Tiktok-on, aminek legalább a dupláját issza el.
Nincs az a putris, elkeseredett nő vagy férfi akinek ez a létforma bármennyire is perspektíva lehetne.
Életében soha nem vonzódott hozzá senki. A személyisége és a külseje is undorító. 43 éve alatt egy herélt elmebeteg törpét sikerült magához édesgetnie ez is 15 millió forintjába került és amint elfogyott a pénze a herélt meg is pattant.
Hogy a faszomba tudja elhinni, ezek után, hogy ő bárkinek kellhet, nem, hogy érdek nélkül, de még az ő lakhatását meg kütyü mániáját is finanszírozva?!
herr_schwechater
(
x8)
Mar 19, 2025 11:06:53
x8)
innen már csak egy lépés a sírdogálós nyöszörgős péküjjünkki fiteó
lesz ilyen korcs? legyen
D_Dezső
(
x29)
Mar 19, 2025 11:08:09
x29)
Tudod Endre, az egész megveréses story-t rosszul fogtad meg!
Azt tartsd észben, hogy még egy fejen taposó török geci is jobb perspektíva nálad!
Piszony!
Laura úgy döntött, hogy inkább ugráljanak a fején meg erőszakolják meg mint, hogy veled éljen egy fedél alatt!
Hogy gondoltad, hogy majd bárki azért egy forintot is kiad, hogy a 43 éves gyernőttet istápolgassa?!
Nem lesz több Vera néni, hahó! Maradsz az ólban! Ez a büntetésed!
Azt tartsd észben, hogy még egy fejen taposó török geci is jobb perspektíva nálad!
Piszony!
Laura úgy döntött, hogy inkább ugráljanak a fején meg erőszakolják meg mint, hogy veled éljen egy fedél alatt!
Hogy gondoltad, hogy majd bárki azért egy forintot is kiad, hogy a 43 éves gyernőttet istápolgassa?!
Nem lesz több Vera néni, hahó! Maradsz az ólban! Ez a büntetésed!
Pikturiensz
(
x7)
Mar 19, 2025 11:12:44
x7)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Mar 19, 2025 11:13:51
x5)
Endre tesó!
Ahogy látod, az asszonyod ez a Laura letette a kakukkciót, jöhetsz a kulcsokért a Pannónia utca 35. előtt várlak. Ha nem jössz két órán belül, bánót kell fizetned!

tyodika
Mar 19, 2025 11:16:05
Endre tesó!
Vicces színű kezed van.
Na nyuszizás, csá
Mar 19, 2025 11:16:05
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2025 11:16:46
x5)
Ezer köszönet a feltöltésért, feltöltésekért.
Nem tudom van e jelentősége, de a legutóbbi, elmebeteg-fenyegetős leak címébe felcserélődött 2 szám, 25.09.13. lett.
Laci
Mar 19, 2025 11:17:34
Endre tesó!
Ahogy elnézem, szép, kigyúrt pasi lehetsz! Felvenném veled a kapcsolatot! Persze hetero vagyok, a barátnőm az aki kiváncsi rád 🥵🤭
Mar 19, 2025 11:17:34
Jonciii
(
x8)
Mar 19, 2025 11:20:08
x8)
Endre tesó!
Ez kamu kép, nincs rajta, hogy kellékpénz :D
Ténfép
(
x5)
Mar 19, 2025 11:20:26
x5)
Már sajnos hallom is a hangját, ahogy az utcán, egy padon ülve szedi ki a szalámit, és pofázás közbe mócsingolja meg nyammogja befele...
Hektor a Traktor
(
x8)
Mar 19, 2025 11:23:42
x8)
“Beköltözök egy szegényes szobába. Megkapom a MacBook-ot meg az iPhone-t”
TE MI A FASZBA ÉLSZ??????
Heki a traki
TE MI A FASZBA ÉLSZ??????
gobesug
(
x30)
Mar 19, 2025 11:27:21
x30)
Most nincs rá kapacitásom, de Gobesub vagy más kreatív tanszékes trolléga nem tudna csinálni valami endre vagy zsidó táncolós coubot Csicsi - Pimpinkin / Nyuszitánc zenével aláfestve?
fishbone
Mar 19, 2025 11:34:53
Most hallgatom a hajnalit... Szerintetek ez valódi sírás, vagy csak színészkedik? Egyik pillanatban zokog, aztán hirtelen abbahagyja és elkezd higgadtan beszélni.
Mar 19, 2025 11:34:53
MaxPayne
(
x24)
Mar 19, 2025 11:36:51
x24)
Mar 19, 2025 11:36:51
Pszichopata. Nem tud sírni, max ha nagyon erös fizikai fájdalmat él át. Ezeket csak mímeli, mert azt tapasztalta, ha ilyen autista módon, artikulátlanul óbégat, akkor azzal szánalmat vált ki másokból. Gyerekként biztos sokszor kellett bevetnie a trükköt, hogy ne verjék minden órában. Mar 19, 2025 11:36:51
banshee
(
x24)
Mar 19, 2025 11:36:55
x24)
Most hallgatom a hajnalit... Szerintetek ez valódi sírás, vagy csak színészkedik? Egyik pillanatban zokog, aztán hirtelen abbahagyja és elkezd higgadtan beszélni.
Péküjjünkki kimilliomodik verziója
NBVNG
(
x1)
Mar 19, 2025 11:38:58
x1)
Amúgy amikor dühében ilyeneket mond hogy "én meg itt nyomorgok ebben a szarban" én azokat veszem az őszintébb pillanatainak.
Nem gondolom hogy nem egy igénytelen lusta szhar, de azért a különbséget a labancz és a mostani élete között érzékeli is és bassza is az ideg.
Ez az egyik oka hogy csak pár órát koldul naponta mert nem bírná üzemeltetni az autigenerátort huzamosabb ideig úgy hogy még masok is próbálják beleverni a bazilikakilincs orrát a nyomorába.
Azért gondolom ezt mert a gayzás codereview-es leakekből nekem az hallatszik ki hogy van az a szitu amikor képes lenne beszűrődni a valóság a veknibe csak minden erejével törekszik rá hogy ez ne fordulhasson elő. Legalábbis akkor amikor más is látja.
Csak azért morfondírozok ezen mert:
Többen gondolják (köztük én is) hogy ezt a hulladékot nem veszik már fel sehova.
Azomban hol bevallja hogy dokumentációt nézeget meg ebédszüneten van meg meeting van. Hol meg tagadja hogy lenne munkája.
Hol nyavajog a pénz miatt, hol feleslegesen költ.
Namármost ha azt feltételezem hogy kamerán kívül azért bassza az ideg a körülmények miatt, a tyeknikai eszközök (pl hogy egy egérrel küszködik billentyűzet híjján) na meg M. Márton miatt és van
1-2K eus fizu akkor mi a faszért nem ment még el valahova (lamantin ide vagy oda) vagy miért nem költött akár egy billentyűzetre vagy telefonra?
TLDR.:
Az a gyanúm (már ha csak ennek a költözős tervnek utólag a realitását vesszük alapul) hogy endrére úgy tekinteni mint valakire aki terveket sző, intézkedik, sántikál valamiben lehet hogy feleslegessé vált.
Mert ennél több mint amit most látunk endrében (ha volt is valaha) már egy jó ideje nincs.
Nem gondolom hogy nem egy igénytelen lusta szhar, de azért a különbséget a labancz és a mostani élete között érzékeli is és bassza is az ideg.
Ez az egyik oka hogy csak pár órát koldul naponta mert nem bírná üzemeltetni az autigenerátort huzamosabb ideig úgy hogy még masok is próbálják beleverni a bazilikakilincs orrát a nyomorába.
Azért gondolom ezt mert a gayzás codereview-es leakekből nekem az hallatszik ki hogy van az a szitu amikor képes lenne beszűrődni a valóság a veknibe csak minden erejével törekszik rá hogy ez ne fordulhasson elő. Legalábbis akkor amikor más is látja.
Csak azért morfondírozok ezen mert:
Többen gondolják (köztük én is) hogy ezt a hulladékot nem veszik már fel sehova.
Azomban hol bevallja hogy dokumentációt nézeget meg ebédszüneten van meg meeting van. Hol meg tagadja hogy lenne munkája.
Hol nyavajog a pénz miatt, hol feleslegesen költ.
Namármost ha azt feltételezem hogy kamerán kívül azért bassza az ideg a körülmények miatt, a tyeknikai eszközök (pl hogy egy egérrel küszködik billentyűzet híjján) na meg M. Márton miatt és van
1-2K eus fizu akkor mi a faszért nem ment még el valahova (lamantin ide vagy oda) vagy miért nem költött akár egy billentyűzetre vagy telefonra?
TLDR.:
Az a gyanúm (már ha csak ennek a költözős tervnek utólag a realitását vesszük alapul) hogy endrére úgy tekinteni mint valakire aki terveket sző, intézkedik, sántikál valamiben lehet hogy feleslegessé vált.
Mert ennél több mint amit most látunk endrében (ha volt is valaha) már egy jó ideje nincs.
mondomkusskuss2
Mar 19, 2025 11:39:20
Színészkedik, nem tud sírni. Én amit igazából nem értek, hogy mi a faszért vigyorog állandóan? Mikor egyedül van, akkor is vigyorog magában, lásd mikor batyogott haza a sikertelen vizsga után.
Mar 19, 2025 11:39:20
MaxPayne
(
x24)
Mar 19, 2025 11:42:26
x24)
Mar 19, 2025 11:42:26
Mert elmebeteg. Ilyen nagyon egyszerü ez. Mar 19, 2025 11:42:26
81 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™