Vajon a káposzta még mindig ott fermentálódik a gatyában, vagy visszatette az üvegbe, és visszavitte Goldának?
Minden egy folyamat....
"(ő maga is meleg)" :D
MDI Fireburn
Pontosítsunk. Endre nem meleg.
Hanem egy rohadt BUZI!!!!!
Heki a traki
Endre, neked nincs semmilyen exed. Két prostituálthoz fizetted be magad, az egyikhez egyetlen menetre, a rozzantabbat be is költöztetted magadhoz. De sohasem volt olyan közöd senkihez sem életedben, amit normális ember kapcsolatnak nevezne.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Igazából érthetetlen, hogy nem szokott még át a sárkányos denaturált szeszre. Az töredékébe kerülne és pont úgy üt, mint az alsópolcos vodka.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Endre, neked nincs semmilyen exed. Két prostituálthoz fizetted be magad, az egyikhez egyetlen menetre, a rozzantabbat be is költöztetted magadhoz.
Ha ugy nezuk akkor meg Gejzanak is fizetet hogy megdughassa az alkarjat.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Jajj, olyan buta vagy XD
Annyi a lényeg, hogy a teszteknél zöld legyen, érted? Én ezt szem előtt tartva voltam sikeres programozó Tündérmeseországban.
Szeretném itt is megköszönni a munkádat :) Oltári műsorokat szoktál nekünk adni ezzel a mirrorral (aláfestő zenék, képek, random hangok)
Tényleg le a kalappal előtted, köszönöm
Annyit értek a programozáshoz mint a sodi, úgyhogy fogalmam sincs miről írtál, de hálás köszönet a mirrorért.
Ha szabad kérdeznem melyik visszafejtett api-t használod? Én is dolgozok egy ilyen mirrorok csak más trash embereknél és eddig nekem se sikerült stabil eredményt elérnem
Néha a zene/effektek annyira ülnek a pillanaton, hogy elképesztő!
Hála, és (nem olyan) aranyeső!
Én amikor felvettem régebben (bár már miattad nem kell, nszksz) szintén észrevettem, hogy ember belépésnél/kilépésnél megdöglik a yt-dlp, mert ugye új stream lesz.
Én ezt kicsit bruteforceolva úgy oldottam meg (továbbra is csak a /live URLt használva), hogy írtam egy gyors wrappert köré Powershellben, ami ha megállna a stream 10x újrapróbálja, hogy biztos nincs-e lájv, szóval folytatja a felvételt így.
TikTokLive nevezetű csomagot használom erre a célra.
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
Ki tudja, hogy itt is mit művelt a három buzeráns

"Nem rendőr kell ide, hanem hóhér!"
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
úgy hallottam számot cserélt :( valaki tudja az újat?
|__o__|
A WCpapírt saját zsebből oldja majd meg Stoki?
A csapot használja hugyozásra.
Heki a traki
sajnos igen. azt a wct már évezredek ota nem húzták le a vízkő egyenletesen rakódik le ahogy lassan párolog el belőle a redvás víz. amikor hugyozni megy se hallani soha lehúzást
Remélem tényleg kap a vénlány valami okos relét, és távirányítóval fogja az ólban fel-le nyomni az áramot :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Azt mar most is tudja. Ott a biztositek tabla nala. Hahó.
Ha a villanyosnak van humora akkor elbol zuhanyra koti a kabeleket, hogy a hamvakat csak le kelljen obliteni a macska szaraval egyutt.
Lehet, hogy kéne küldeni egy ellenőrt.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
a stokinak egy állatorvosi diploma meg 40 megnyert sajtóper az álom.
neki maradt egy neccesen sikerült érettségi meg egy 2 dollárért szarral bekenem magam anyám összedőlő melléképületében fless
broni????
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
jolly
Hasfelmetszö Trutymó
Mintyen ety folyamaty.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BAUSTELLE HÁT NEM ÉRTED???? BAUSTELLE
Gondolom jelenleg a sötét "fürdőben" magyarázza a villanyszerelőnek, hogy igazán el tudná őt képzelni luxuskörülmények között. :)
Nyugodj meg és többet már ne gyere...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Hasfelmetszö Trutymó
Ha azt hiszitek a seggbekúrttal, twinkybuzival meg a snecivel, hogy ezen felhúzzuk magunkat, akkor el kell áruljam, kurvára tévedtek. Egy jót röhögünk rajtad meg a retardált kompániátokon. Összeállt a Retard Avengers. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Csak nem leállt a metró? Nagy kár lenne.
Amúgy fifi, én már ott tartok, hogy generatív AI-ba tolok be szöveges anyagokat elemzésre Google Colabs-on keresztül, automatikusan.
Te hogy állsz a ticketekkel, tesó?
Nagyon gyanús...

Zsír, én adtam neked most egy esélyt, ha már a pedofil haverodat épen most baszatják agyon a 220-al és nincs műsor, akkor max nevetek rajtad helyette. De baszd meg, 1 perc 41 másodperc után ki is lőttem a szar videódat, mert én nem zenét akartam halgatni hanem azt amit mondasz, csak hát ugye a zene miatt egy mukkot nem érteni abból amit mondasz. Fogd már fel, hogy ez a videózás nem neked való, menj és helyette játssz a kutyákkal.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nyugalom, Paks most kapcsolt teljes kapacitásra, annak érdekében, hogy Púpszászon indulhasson az élő. A Gyagyás már izzítja a setupot.
Minden egy folyamat....
Nem nézem a lájvot, de
1. a macskaól elektromos hálózata kész életveszély, nem lepne meg, ha azért kellene elsősorban megcsinálni, mert különben leköttetik az egész telket a hálózatról tűzveszély miatt,
2. Golda a solarysos időkben is 1,5 hónapig tudta elviselni a korcsot a nagyházban, aztán rinyált, hogy estére kotródjon kifele,
3. mióta megerősítést nyert, hogy a korcs Golda régi gépét használja, de nem mesélte el, nem kell feltennünk, hogy van céges gép, amit Goldánál tartott.
Mert a skizofrénia grandiózus téveszmékkel jár, és ilyenkor a szerencsétlen hatalmas szervezetek (Tisza, szervezett zaklató zsidóösszeesküvésben összefogó trollfórum stb.) ellen küzd, mert szentül hiszi, hogy ő annyira fontos hogy el akarják pusztítani. Ő nem simán reklámozza magát, ő harcol.
A másik gyakori típust Titán képviseli, aki az ufóktól, gyíkemberektől retteg és ellenük szélmalomharcol.
Nyomni kell rá a mínuszt és nem venni róla tudomást.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 08, 2025 15:23:52
x1)
Káposzta ment a gatyába.
Vajon a káposzta még mindig ott fermentálódik a gatyában, vagy visszatette az üvegbe, és visszavitte Goldának?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 08, 2025 15:26:24
x20)
Hallod Gyagyás, még az általad kedvelt Kalapács szerint is homokos vagy. Irány magánvádas feljelentést írni az OpenAI ellen!

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

hunty
(
x1)
Apr 08, 2025 15:57:35
x1)
Hallod Gyagyás, még az általad kedvelt Kalapács szerint is homokos vagy. Irány magánvádas feljelentést írni az OpenAI ellen!
"(ő maga is meleg)" :D
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2025 16:19:14
x8)
Pontosítsunk. Endre nem meleg.
Hanem egy rohadt BUZI!!!!!
Darth Tibor
(
x7)
Apr 08, 2025 16:29:01
x7)
Már törölte a korcs a léghajósnak csicskuló flokkot.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
fishbone
Apr 08, 2025 16:50:37
Endre, nem mész a buzitüntetésre? Nem állsz ki a barátnőd, Tibor jogaiért, hogy tudjon büszkén vonaglani minden évben?
Apr 08, 2025 16:50:37
Endre priusza
(
x10)
Apr 08, 2025 16:53:13
x10)
Ennel csak az volt viccesebb, hogy "mindket exem"...
... Neked a lamantin az exed, endre?
Es errol tud o is?
Es a rendorok tudnak rola?
... Neked a lamantin az exed, endre?
Es errol tud o is?
Es a rendorok tudnak rola?
Endre, neked nincs semmilyen exed. Két prostituálthoz fizetted be magad, az egyikhez egyetlen menetre, a rozzantabbat be is költöztetted magadhoz. De sohasem volt olyan közöd senkihez sem életedben, amit normális ember kapcsolatnak nevezne.
Endre priusza
(
x10)
Apr 08, 2025 17:01:00
x10)
A lényeg hogy valami s-budget szintű legyen a minősége, úgy is betermeli azt is.
Igazából érthetetlen, hogy nem szokott még át a sárkányos denaturált szeszre. Az töredékébe kerülne és pont úgy üt, mint az alsópolcos vodka.
Angol Troll
(
x1)
Apr 08, 2025 17:04:17
x1)
Endre, neked nincs semmilyen exed. Két prostituálthoz fizetted be magad, az egyikhez egyetlen menetre, a rozzantabbat be is költöztetted magadhoz.
Ha ugy nezuk akkor meg Gejzanak is fizetet hogy megdughassa az alkarjat.
Pikturiensz
(
x5)
Apr 08, 2025 17:07:34
x5)
Gondoltam, hogy ezt a kis csendet kihasználva írok pár dolgot az automata mirrorról, ha már tegnap volt egy éles teszt.
Az eredeti kódot egy itt lévő kolléga szolgáltatta (innen is köszönet neki) ami kezdetben jól működött, viszont a tiktok bonyolult rendszere miatt sokszor vált megbízhatatlanná.
Korábban a Room ID (az azonosító, ami a live közvetítésre vonatkozik) kezelésében bizonytalanságok adódtak: ha a Room ID megváltozott (például amikor valaki belép vagy kilép az adásból), a rendszer időnként helytelenül azt feltételezte, hogy a stream véget ért, és leállította a folyamatokat.
Sajnos pár hete az egyik hajnalban indult livenál ugyanez történt. Az első 30 percben még minden oké volt, de a pedofil épp belépett valahova, ami miatt a Room ID megváltozott, és az egész program bezárt mindent. Mivel a live indulásakor lévő ID-t vette alapul a program, ezért a továbbiakban azt érzékelte tévesen, hogy egyszerűen már nincs live.
A program újraírásakor leginkább ez a Room ID dolog fixálása volt a cél. A tegnapi tesztnél az új programban volt egy olyan mechanizmus, ami már a Room ID-t is figyeli és ha változás van, akkor újraindítja a meglévő folyamatokat az OBS-en kívül (yt-dlp, VLC).
A tegnapi teszt alatt a logokban egyértelműen látszódott, hogy a program már látja, ha változna a Room ID, tehát már nem érzékeli tévesen, hogy véget ért a live. Ezenkívül előfordultak nem várt bugok, amik szerencsére nem befolyásolták a mirrort, és elméletileg már ezek is javítva lettek.
Azonban a tegnapi teszt számomra még mindig nem volt elég és picit jobban ráfeküdtem a stabilitásra.
Sajnos eléggé megnehezíti a dolgot, hogy a TikToknak nincs hivatalosan elérhető API-ja. Azonban sikerült találni egy harmadik féltől származó, visszafejtett API-t, amit azóta implementáltam a kódba is, így a monitorozás, és a Room ID csekkolás már elsősorban az API-ból történik és nem feltétlenül kell yt-dlp, hogy kinyerjük az adatokat. Azonban a biztonság kedvéért beépítettem egy fallback mechanizmust is, ami a hagyományos yt-dlp módszert alkalmazza, ha az API elutasítaná a kérést. Ez még megbízhatóbbá tette az egész rendszert, amivel lassan már tényleg nem igényel külső beavatkozást ahhoz, hogy a gyagyás több órás netszemétgyártását leközvetítse mindenféle anomália nélkül.
Ezenkívül még rengeteg apró dolog fejlesztve lett, de ezzel már nem untatnám a kollégákat.
Készülj, pedofil, sosem maradsz mirror nélkül.
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
Az eredeti kódot egy itt lévő kolléga szolgáltatta (innen is köszönet neki) ami kezdetben jól működött, viszont a tiktok bonyolult rendszere miatt sokszor vált megbízhatatlanná.
Korábban a Room ID (az azonosító, ami a live közvetítésre vonatkozik) kezelésében bizonytalanságok adódtak: ha a Room ID megváltozott (például amikor valaki belép vagy kilép az adásból), a rendszer időnként helytelenül azt feltételezte, hogy a stream véget ért, és leállította a folyamatokat.
Sajnos pár hete az egyik hajnalban indult livenál ugyanez történt. Az első 30 percben még minden oké volt, de a pedofil épp belépett valahova, ami miatt a Room ID megváltozott, és az egész program bezárt mindent. Mivel a live indulásakor lévő ID-t vette alapul a program, ezért a továbbiakban azt érzékelte tévesen, hogy egyszerűen már nincs live.
A program újraírásakor leginkább ez a Room ID dolog fixálása volt a cél. A tegnapi tesztnél az új programban volt egy olyan mechanizmus, ami már a Room ID-t is figyeli és ha változás van, akkor újraindítja a meglévő folyamatokat az OBS-en kívül (yt-dlp, VLC).
A tegnapi teszt alatt a logokban egyértelműen látszódott, hogy a program már látja, ha változna a Room ID, tehát már nem érzékeli tévesen, hogy véget ért a live. Ezenkívül előfordultak nem várt bugok, amik szerencsére nem befolyásolták a mirrort, és elméletileg már ezek is javítva lettek.
Azonban a tegnapi teszt számomra még mindig nem volt elég és picit jobban ráfeküdtem a stabilitásra.
Sajnos eléggé megnehezíti a dolgot, hogy a TikToknak nincs hivatalosan elérhető API-ja. Azonban sikerült találni egy harmadik féltől származó, visszafejtett API-t, amit azóta implementáltam a kódba is, így a monitorozás, és a Room ID csekkolás már elsősorban az API-ból történik és nem feltétlenül kell yt-dlp, hogy kinyerjük az adatokat. Azonban a biztonság kedvéért beépítettem egy fallback mechanizmust is, ami a hagyományos yt-dlp módszert alkalmazza, ha az API elutasítaná a kérést. Ez még megbízhatóbbá tette az egész rendszert, amivel lassan már tényleg nem igényel külső beavatkozást ahhoz, hogy a gyagyás több órás netszemétgyártását leközvetítse mindenféle anomália nélkül.
Ezenkívül még rengeteg apró dolog fejlesztve lett, de ezzel már nem untatnám a kollégákat.
Tyodika
Apr 08, 2025 17:10:14
Tyeknyikaji plapla
Jajj, olyan buta vagy XD
Annyi a lényeg, hogy a teszteknél zöld legyen, érted? Én ezt szem előtt tartva voltam sikeres programozó Tündérmeseországban.
Apr 08, 2025 17:10:14
-
Apr 08, 2025 17:11:58
Gondoltam, hogy ezt a kis csendet kihasználva írok pár dolgot az automata mirrorról, ha már tegnap volt egy éles teszt.
Szeretném itt is megköszönni a munkádat :) Oltári műsorokat szoktál nekünk adni ezzel a mirrorral (aláfestő zenék, képek, random hangok)
Tényleg le a kalappal előtted, köszönöm
Apr 08, 2025 17:11:58
SporoloProli
(
x2)
Apr 08, 2025 17:12:36
x2)
Gondoltam, hogy ezt a kis csendet kihasználva írok pár dolgot az automata mirrorról, ha már tegnap volt egy éles teszt...
Annyit értek a programozáshoz mint a sodi, úgyhogy fogalmam sincs miről írtál, de hálás köszönet a mirrorért.
hugykoszagu pinaszor
(
x6)
Apr 08, 2025 17:14:30
x6)
Endre, szerinted egy ilyen szorgalmas és lelkes programozót mint Pikturiensz mikor fog kirúgni az AI?
le vagy tiltva, kurva anyád
degenerált
Apr 08, 2025 17:14:31
Ha szabad kérdeznem melyik visszafejtett api-t használod? Én is dolgozok egy ilyen mirrorok csak más trash embereknél és eddig nekem se sikerült stabil eredményt elérnem
Apr 08, 2025 17:14:31
Gabonatároló
(
x1)
Apr 08, 2025 17:14:42
x1)
Gondoltam, hogy ezt a kis csendet kihasználva írok pár dolgot...
Néha a zene/effektek annyira ülnek a pillanaton, hogy elképesztő!
Hála, és (nem olyan) aranyeső!
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 08, 2025 17:15:36
x3)
live a púpos
bomladozó macskaól
Apr 08, 2025 17:16:13
Már indul is a rendszer tyeknikaji pjóbája
www.youtube.com/watch?v=lICdWo0Onak
Tesztelő Endre az Endre. *pr*
www.youtube.com/watch?v=lICdWo0Onak
Tesztelő Endre az Endre. *pr*
Apr 08, 2025 17:16:13
KicsiNéző
(
x13)
Apr 08, 2025 17:17:34
x13)
Én amikor felvettem régebben (bár már miattad nem kell, nszksz) szintén észrevettem, hogy ember belépésnél/kilépésnél megdöglik a yt-dlp, mert ugye új stream lesz.
Én ezt kicsit bruteforceolva úgy oldottam meg (továbbra is csak a /live URLt használva), hogy írtam egy gyors wrappert köré Powershellben, ami ha megállna a stream 10x újrapróbálja, hogy biztos nincs-e lájv, szóval folytatja a felvételt így.
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 08, 2025 17:17:43
x3)
folytatódik a lomok átpakolása egyik sarokbol a másikba
Pikturiensz
(
x5)
Apr 08, 2025 17:19:31
x5)
TikTokLive nevezetű csomagot használom erre a célra.
Bagolyka
(
x7)
Apr 08, 2025 17:19:37
x7)
Na mi fan recsi?
Ma is állatot csinálunk magunkból?
Ma is állatot csinálunk magunkból?
KicsiNéző
(
x13)
Apr 08, 2025 17:20:32
x13)
Golda megunta, hogy átjár a nagyházba a púpos, ezért villanyszerelőt hívott estére, hogy megint használható legyen a fürdő.
Na most vagy ez is full kamu (de Endréből nem nézem ki, hogy már ilyen dolgokat ki tud találn), vagy lófaszt jár ő át dolgozni a nagyházba, ha már fürdeni se akarja beengedni.
Na most vagy ez is full kamu (de Endréből nem nézem ki, hogy már ilyen dolgokat ki tud találn), vagy lófaszt jár ő át dolgozni a nagyházba, ha már fürdeni se akarja beengedni.
Bagolyka
(
x7)
Apr 08, 2025 17:23:13
x7)
Kifog baszni a Golda a macskaolból recsi ha azt akarja, hogy visszaálljon az eredeti rend. Szerintem itt lépni kell valamit.
Hahó
(
x130)
Apr 08, 2025 17:24:35
x130)
akinek van játszós száma, egy smst-t tudna küldeni goldának?
"kedves gyöngyi néni, endinek van most pénze, kérje el tőle a villanyszerelés díját, vagy a telefonszámlát előre fizetve!"
nszksz. a rendőrök szerint nem bűncselekmény stokival kapcsolatban zavarni goldát.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
"kedves gyöngyi néni, endinek van most pénze, kérje el tőle a villanyszerelés díját, vagy a telefonszámlát előre fizetve!"
nszksz. a rendőrök szerint nem bűncselekmény stokival kapcsolatban zavarni goldát.
Kakaspina
(
x20)
Apr 08, 2025 17:24:47
x20)
Most megy a villanyszerelő.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 08, 2025 17:24:50
x1)
Reméljük, a villanyszerelő is troll lesz!
Minden egy folyamat....
Kakaspina
(
x20)
Apr 08, 2025 17:27:07
x20)
KIESETT A LENCSE A SZEMÜVEGBŐL AHOGY LEÜLT xd
tranyókiller
(
x2)
Apr 08, 2025 17:27:26
x2)
A demarkacios vonalak megszigoritasat rendelte el Golda ezredes a Pupszasz-fennsikon.
Achtung!!
SyntaxError
(
x24)
Apr 08, 2025 17:28:00
x24)
Endre! Neked annyi kommenthaverod van, beszélj a Karmelitás trollszal, hogy telepítsen egy akkugyárat Púpszász mellé a Szíjjártó és máris lenne melócsá!
Sőt, nem csak neked, a fél településnek!
Aztán büszkén kiállhatnál a főtérre, és mondhatnád, hogy ezt is neked köszönhetik! Hálátlanok, tuti nem köszönnék meg, de az már nem a te hibád!
(Amúgy de. Minden a te hibád!)
Sőt, nem csak neked, a fél településnek!
Aztán büszkén kiállhatnál a főtérre, és mondhatnád, hogy ezt is neked köszönhetik! Hálátlanok, tuti nem köszönnék meg, de az már nem a te hibád!
(Amúgy de. Minden a te hibád!)
-
Apr 08, 2025 17:30:15
Es arrol se feledkezzunk meg, hogy az elozo nyarat a samuval meg a sup-javal toltotte ahol azonnal ramozdultak a meleg fiuk.
Veletlen? Nem hinnem.
Veletlen? Nem hinnem.
Ki tudja, hogy itt is mit művelt a három buzeráns

Apr 08, 2025 17:30:15
Gyagya
Apr 08, 2025 17:31:16
Abba a putriba robbantómester kéne nem villanyszerelő.
Apr 08, 2025 17:31:16
SyntaxError
(
x24)
Apr 08, 2025 17:31:43
x24)
Abba a putriba robbantómester kéne nem villanyszerelő.
"Nem rendőr kell ide, hanem hóhér!"
Kakaspina
(
x20)
Apr 08, 2025 17:33:00
x20)
Valami nagy csapás érhette az autiagyat:

-
Apr 08, 2025 17:35:26
akinek van játszós száma, egy smst-t tudna küldeni goldának?
úgy hallottam számot cserélt :( valaki tudja az újat?
Apr 08, 2025 17:35:26
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 08, 2025 17:40:54
x7)
Apr 08, 2025 17:40:54
A mesterséges inteligenciák fejlődését mi sem mutatja jobban, mint az, hogy soditrollá válnak, mint az emberek. Apr 08, 2025 17:40:54
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 08, 2025 17:43:38
x10)
Tehát ha a villanyszerelés sikeres lesz, akkor a büdös pedofil teljesen tiltva lesz a natyházból.
Tessék zárat is cserélni, ezzel biztosítva a DMZ-t!
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
D_Dezső
(
x29)
Apr 08, 2025 17:44:48
x29)
Éppen összegyűjti a földről a sörös dobozokat és akkurátusan mindnek kiissza az aljáról a maradék fél korty maradékot.
Akartam meló után inni 1-2 sört, de kajak elment a kedvem.
Akartam meló után inni 1-2 sört, de kajak elment a kedvem.
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 08, 2025 17:45:21
x21)
Szóval akkor, 3 nappal a nyugdíj érkezése elött ha számlára kapja és véletlenül se utána, Golda villanyszerelőt hív és talán ö fizeti, hogy a korcs fürdőjét "rendbe tetesse"? Vagy esetleg a korcsnak kell ezt fizetnie, mivel most van miből? Gyanús, nagyon gyanús.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Judas
Apr 08, 2025 17:45:35
Tehát ha a villanyszerelés sikeres lesz, akkor a büdös pedofil teljesen tiltva lesz a natyházból.
A WCpapírt saját zsebből oldja majd meg Stoki?
Apr 08, 2025 17:45:35
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 08, 2025 17:46:38
x38)
Kérem a macskaólból az áram kikötését!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 08, 2025 17:48:01
x10)
Ne felejtsd el mondani a villanyszerelő bácsinak, hogy te azt a WC-t amúgy nem használod, csak hugyozásra!
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 08, 2025 17:55:24
x4)
végre újra aktuális az idétlen gurulka nickem
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
D_Dezső
(
x29)
Apr 08, 2025 17:56:31
x29)
Endre pasztmek, téged mindig ez az angol wc visz bele a bajba. :)
Már a néger főbérlő is ülve hugyoztatott, most meg a saját anyád is kitiltott a fürdőből.
Ideje lenne megnézni egy tutorial-t a fehér ember wc-jéről, mert jól láthatóan nem tanították az etyetemen.
Már a néger főbérlő is ülve hugyoztatott, most meg a saját anyád is kitiltott a fürdőből.
Ideje lenne megnézni egy tutorial-t a fehér ember wc-jéről, mert jól láthatóan nem tanították az etyetemen.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2025 18:06:43
x8)
Akkor a nagy pakolás arra van, hogy az anyja hívott villanyszerelőt, s hogy betudjon menni, meg hogy ne szégyenkezzen a mocsok miatt. A recskás meg megzsarolta a telefonnal. Minden értelmet nyer előbb vagy utóbb.
Heki a traki
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 08, 2025 18:08:10
x2)
Recskás! Ha szemléltetni kéne, hogy a kommunista rendszer volt működtetői, felelőseivel miért nem lett erélyesen elszámolva 1989-ben itthon, akkor tökéletes lenne az a videód, ahol próbálod a szétcsúszott Tranyót felkérdezni az eladott cuccaidról. :D
Azóta is röhögök ezen, amikor eszembe jut ez a jelenet. Kb ilyen az, amikor te élesben próbálsz valakit elszámoltatni, ilyen erélytelen, feminin, okoskodó, buzihangú kérdezősködés. Mert ilyen gyávaszarjankó Sodi a Sodi.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Azóta is röhögök ezen, amikor eszembe jut ez a jelenet. Kb ilyen az, amikor te élesben próbálsz valakit elszámoltatni, ilyen erélytelen, feminin, okoskodó, buzihangú kérdezősködés. Mert ilyen gyávaszarjankó Sodi a Sodi.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 08, 2025 18:08:28
x8)
Ne felejtsd el mondani a villanyszerelő bácsinak, hogy te azt a WC-t amúgy nem használod, csak hugyozásra!
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 08, 2025 18:12:09
x38)
Remélem a villanyszerelő egy ELEKTROSOKKOS GYILKOS ELMEBETEG, és akkor már nem is lesz live
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 08, 2025 18:16:24
x3)
sajnos igen. azt a wct már évezredek ota nem húzták le a vízkő egyenletesen rakódik le ahogy lassan párolog el belőle a redvás víz. amikor hugyozni megy se hallani soha lehúzást
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Apr 08, 2025 18:21:25
x2)
anyád csak azért hívott villanyszerelőt, hogy a kilincsekbe áramot vezessen
Puncicája van a cicának.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 08, 2025 18:22:03
x38)
anyád csak azért hívott villanyszerelőt, hogy a kilincsekbe áramot vezessen
Remélem tényleg kap a vénlány valami okos relét, és távirányítóval fogja az ólban fel-le nyomni az áramot :D
linziasztal01
(
x72)
Apr 08, 2025 18:25:29
x72)
Lehetne egy különálló, feltöltős villanyóra is, amíg tart a pész', addig van áram. :D
noikabatgomb
(
x10)
Apr 08, 2025 18:32:41
x10)
Azt mar most is tudja. Ott a biztositek tabla nala. Hahó.
Ha a villanyosnak van humora akkor elbol zuhanyra koti a kabeleket, hogy a hamvakat csak le kelljen obliteni a macska szaraval egyutt.
banshee
(
x23)
Apr 08, 2025 18:34:20
x23)
Volt egy film, ahol a faszit úgy nyírták ki, hogy két áram alatt lévő drótot tettek a klotyóba és az zárta az áramkört, amikor hugyozott.
Stokinak így lenne egyedül esélye sziporkázni a pitonnal.
Stokinak így lenne egyedül esélye sziporkázni a pitonnal.
-
Apr 08, 2025 18:39:11
Akkor a nagy pakolás arra van, hogy az anyja hívott villanyszerelőt, s hogy betudjon menni, meg hogy ne szégyenkezzen a mocsok miatt. A recskás meg megzsarolta a telefonnal. Minden értelmet nyer előbb vagy utóbb.
Miért hívott volna villanyszerelőt a macskaólban és még fizessen telefont is.Inkább arról van szó hogy csak akkor lesz normális villany a macskaólban ha rendbe rakja gyagyás.Különben leszarja golda,külön biztosítékon van az ól,nem neki kell sötétben depiznie amikor lecsapja a szetáp. Apr 08, 2025 18:39:11
linziasztal01
(
x72)
Apr 08, 2025 18:46:56
x72)
Ha Norbika miatt féltékenységből nem viteted el a rendőrökkel Tibit megszerelte volna az áramot is, neked csak egy kis vezetéket kellett volna megfogni segítség gyanánt! :)
halászlé
(
x21)
Apr 08, 2025 18:49:35
x21)
Lehetne egy különálló, feltöltős villanyóra is, amíg tart a pész', addig van áram. :D
Lehet, hogy kéne küldeni egy ellenőrt.
halottpiton
(
x2)
Apr 08, 2025 18:51:46
x2)
Tesla töltő hálózatbővítést el ne felejtse a villanyszerelő, a kurva anyádat!
megbasztál egy faszt
herr_schwechater
(
x5)
Apr 08, 2025 18:53:36
x5)
"anyám önjáró lett"
nem nem pedofil
egy rossz szavad nem lehet a kurva anyádra, ha nincs te megmurdeltél volna az utcán, amit érdemelsz
"Certified recskaboy, certified pedophile"
nem nem pedofil
egy rossz szavad nem lehet a kurva anyádra, ha nincs te megmurdeltél volna az utcán, amit érdemelsz
Mit Kártyen Bitte
Apr 08, 2025 19:08:40
Gyagyásbuzi hanyadik napja rakod vállfára a földről összeszedett macskaszaros ingjeidet?
Apr 08, 2025 19:08:40
gobesug
(
x30)
Apr 08, 2025 19:11:11
x30)
te buzi, ezek nagyon a tieid :D

gondolom mario live meg legobusz kirakás is lesz.

gondolom mario live meg legobusz kirakás is lesz.
gobesug
(
x30)
Apr 08, 2025 19:20:33
x30)
Poop in the loop
(
x2)
Apr 08, 2025 19:26:23
x2)
Stoki a négyzeten?
gobesug
(
x30)
Apr 08, 2025 19:28:51
x30)
Stoki a négyzeten?
a stokinak egy állatorvosi diploma meg 40 megnyert sajtóper az álom.
neki maradt egy neccesen sikerült érettségi meg egy 2 dollárért szarral bekenem magam anyám összedőlő melléképületében fless
Kakaspina
(
x20)
Apr 08, 2025 19:32:08
x20)
szarral bekenem magam anyám összedőlő melléképületében fless
broni????
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 08, 2025 19:32:14
x4)
Recsi! A maradék villanyt is elbaszta a villanyszerelő vagy mi van?
gobesug
(
x30)
Apr 08, 2025 19:33:35
x30)
endre te is legyél fasza gyerek, basszad azt a püffedt vizihulla testedet a zagyvába.
prolipredator
Apr 08, 2025 19:33:50
kiköttette Golda az áramot a getszibe?
Apr 08, 2025 19:33:50
gobesug
(
x30)
Apr 08, 2025 19:34:01
x30)
broni????
jolly
MaxPayne
(
x22)
Apr 08, 2025 19:55:45
x22)
Apr 08, 2025 19:55:45
kiköttette Golda az áramot a getszibe?
na azon sirva rohognek :D Apr 08, 2025 19:55:45
linziasztal01
(
x72)
Apr 08, 2025 19:56:24
x72)
Remélem tesznek picsaszájharapós megjegyzéseket, hogy "hogy lehet itt élni??!!" és társai. :)
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 08, 2025 19:57:23
x20)
Remélem tesznek picsaszájharapós megjegyzéseket, hogy "hogy lehet itt élni??!!" és társai. :)
Mintyen ety folyamaty.
SyntaxError
(
x24)
Apr 08, 2025 19:58:46
x24)
Endre, a Dope Hitel még mindig egy opció!
Más kiút már nincs!
Más kiút már nincs!
tyodi
Apr 08, 2025 20:00:49
BAUSTELLE HÁT NEM ÉRTED???? BAUSTELLE
Apr 08, 2025 20:00:49
Ténfép
(
x5)
Apr 08, 2025 20:05:40
x5)
Na mivan bunkó tajparaszt, ma este nincs kedved koldulva játszani a picsád? Rohadnál meg a tetű anyáddal együtt...
Igyunk egy sörtöt, he
linziasztal01
(
x72)
Apr 08, 2025 20:09:54
x72)
Na mivan bunkó tajparaszt, ma este nincs kedved koldulva játszani a picsád? Rohadnál meg a tetű anyáddal együtt...
Gondolom jelenleg a sötét "fürdőben" magyarázza a villanyszerelőnek, hogy igazán el tudná őt képzelni luxuskörülmények között. :)
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 08, 2025 20:11:38
x1)
No, mi a helyzet, Endre? A villanyszerelő a pókujjaidat használta próbalámpaként?
Minden egy folyamat....
beszélek akkor én is
Apr 08, 2025 20:18:48
Egy kis zsidózás is belefért az új videóba.
Stratégiai tippek a Fidesznek - 6. rész: Megafon vs. Magyar Péter utcai csörték - tippek, vélemények
www.youtube.com/watch?v=v7Z4WpSjg2E
https://www.youtube.com/@beszélekakkorénis
Stratégiai tippek a Fidesznek - 6. rész: Megafon vs. Magyar Péter utcai csörték - tippek, vélemények
www.youtube.com/watch?v=v7Z4WpSjg2E
Apr 08, 2025 20:18:48
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 08, 2025 20:23:59
x4)
Hetyetye...
Nyugodj meg és többet már ne gyere...
Kakaspina
(
x20)
Apr 08, 2025 20:25:28
x20)
Kalapos kutyabaszó buzi
MaxPayne
(
x22)
Apr 08, 2025 20:26:10
x22)
elmebeteg vagyok
max5enutálnak
(
x47)
Apr 08, 2025 20:27:22
x47)
Azt mondjuk érdekes látni ilyen közelről, hogy az elmebetegség mennyire nem játék és a kezelés milyen fontos.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 08, 2025 20:27:49
x4)
Endre! Az M2 metró áramellátása ugye nem a recskaól fürdőszobáján keresztül ment? Ugye nem?
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 08, 2025 20:29:03
x4)
Leépítettek a jabilból, ezért nyalom a stoki seggét
Ha azt hiszitek a seggbekúrttal, twinkybuzival meg a snecivel, hogy ezen felhúzzuk magunkat, akkor el kell áruljam, kurvára tévedtek. Egy jót röhögünk rajtad meg a retardált kompániátokon. Összeállt a Retard Avengers. :D
SyntaxError
(
x24)
Apr 08, 2025 20:30:04
x24)
Endre! Az M2 metró áramellátása ugye nem a recskaól fürdőszobáján keresztül ment? Ugye nem?
Amúgy fifi, én már ott tartok, hogy generatív AI-ba tolok be szöveges anyagokat elemzésre Google Colabs-on keresztül, automatikusan.
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 08, 2025 20:30:54
x10)
Természetesen nem sikerült tartani a 7 - inkább 8 órási indulást.
Ismét hazudtál, pedofil.
Reméljük anyád valami kókány villanyászt talált és leégett már a Macskaól. Vagy nem lesz áram soha többé.
Ismét hazudtál, pedofil.
Reméljük anyád valami kókány villanyászt talált és leégett már a Macskaól. Vagy nem lesz áram soha többé.
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 08, 2025 20:32:17
x4)
Nagyon gyanús...

EasybankosPedo
(
x21)
Apr 08, 2025 20:33:16
x21)
zsir vergödés
Zsír, én adtam neked most egy esélyt, ha már a pedofil haverodat épen most baszatják agyon a 220-al és nincs műsor, akkor max nevetek rajtad helyette. De baszd meg, 1 perc 41 másodperc után ki is lőttem a szar videódat, mert én nem zenét akartam halgatni hanem azt amit mondasz, csak hát ugye a zene miatt egy mukkot nem érteni abból amit mondasz. Fogd már fel, hogy ez a videózás nem neked való, menj és helyette játssz a kutyákkal.
keserke
(
x4)
Apr 08, 2025 20:34:48
x4)
Bori! Jó lenne ha nem ide hánynád az agymenéseidet. Megoldás: borika.freeblog.hu vagy valami hasonló. Húsz év múlva neked is lehet saját fórumod.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 08, 2025 20:34:51
x1)
Természetesen nem sikerült tartani a 7 - inkább 8 órási indulást.
Ismét hazudtál, pedofil.
Ismét hazudtál, pedofil.
Nyugalom, Paks most kapcsolt teljes kapacitásra, annak érdekében, hogy Púpszászon indulhasson az élő. A Gyagyás már izzítja a setupot.
ascites
(
x56)
Apr 08, 2025 20:35:06
x56)
Golda megunta, hogy átjár a nagyházba a púpos, ezért villanyszerelőt hívott estére, hogy megint használható legyen a fürdő.
Nem nézem a lájvot, de
1. a macskaól elektromos hálózata kész életveszély, nem lepne meg, ha azért kellene elsősorban megcsinálni, mert különben leköttetik az egész telket a hálózatról tűzveszély miatt,
2. Golda a solarysos időkben is 1,5 hónapig tudta elviselni a korcsot a nagyházban, aztán rinyált, hogy estére kotródjon kifele,
3. mióta megerősítést nyert, hogy a korcs Golda régi gépét használja, de nem mesélte el, nem kell feltennünk, hogy van céges gép, amit Goldánál tartott.
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 08, 2025 20:37:00
x3)
kapott 5 napi sörpénzt a kacsaszájú trolljaitól most szerencsére nem látjuk egy darabig a ronda bűzös pofáját
linziasztal01
(
x72)
Apr 08, 2025 20:40:16
x72)
Endre kifejezett kérésére és megváltozott élethelyzetére való tekintettel a szerelő egy dinamót kötött a biciklire, amit Golda fog hajtani beborozva, miközben fogyatékos Endike 0,8$-ért párbajozik ork cigányokkal.
Galla Miki
Apr 08, 2025 20:40:25
Két villanyszerelő vitatkozik az a macskaólban. A tökrészeg pedofil meg bárgyú mosollyal a pofáján ott ténfereg körülöttük.
- Ha már úgyis itt lábatlankodsz, add már fel azt a piros drótot!
- igen , köszönöm.
Na ugye mondtam Béla, hogy ez a nulla. Te meg jössz a hülyeséggel, hogy fázis.
- Ha már úgyis itt lábatlankodsz, add már fel azt a piros drótot!
- igen , köszönöm.
Na ugye mondtam Béla, hogy ez a nulla. Te meg jössz a hülyeséggel, hogy fázis.
Apr 08, 2025 20:40:25
Ténfép
(
x5)
Apr 08, 2025 20:42:20
x5)
Fel nem foghatom (többek között) azt, hogy a zsíroshajú, nyeszlett hangú kis buzi mi a kurva anyjáért sehol máshol, csakis és kizárólag a fórumon hirdeti a szarjait.
De ugye azon a fórumon, amit el akar pusztítani, ahol ráadásul elvileg utálják és ő is utálja.
Ez már nem sima töketlen balfaszság, ez már tényleg elmebaj.
És hány oka van még az elmebajának, amit persze nem ismer el az anyjánál csövező, minden hájjal megkent hajú, eltartott kis buzika.
Igyunk egy sörtöt, he
De ugye azon a fórumon, amit el akar pusztítani, ahol ráadásul elvileg utálják és ő is utálja.
Ez már nem sima töketlen balfaszság, ez már tényleg elmebaj.
És hány oka van még az elmebajának, amit persze nem ismer el az anyjánál csövező, minden hájjal megkent hajú, eltartott kis buzika.
Érdeklődő
(
x6)
Apr 08, 2025 20:51:33
x6)
Lackó, miért törölgeted a kommenteket a nagyszabású videóid alatt?
A nézők megérdemlik, hogy tájékoztassák őket arról, hogy egy szűz buzi vagy, aki a gyerekszobában lakik, mert közel 50 évesen sem tud annyira önálló lenni, hogy legalább egy albérletet fenntartson.
Inkább erről beszélj a rajongóidnak, meg vegyél egy családi kiszerelésű sampont, mert így még Tajgi sem próbál majd rádmászni. :)
A nézők megérdemlik, hogy tájékoztassák őket arról, hogy egy szűz buzi vagy, aki a gyerekszobában lakik, mert közel 50 évesen sem tud annyira önálló lenni, hogy legalább egy albérletet fenntartson.
Inkább erről beszélj a rajongóidnak, meg vegyél egy családi kiszerelésű sampont, mert így még Tajgi sem próbál majd rádmászni. :)
ascites
(
x56)
Apr 08, 2025 20:54:51
x56)
Fel nem foghatom (többek között) azt, hogy a zsíroshajú, nyeszlett hangú kis buzi mi a kurva anyjáért sehol máshol, csakis és kizárólag a fórumon hirdeti a szarjait.
Mert a skizofrénia grandiózus téveszmékkel jár, és ilyenkor a szerencsétlen hatalmas szervezetek (Tisza, szervezett zaklató zsidóösszeesküvésben összefogó trollfórum stb.) ellen küzd, mert szentül hiszi, hogy ő annyira fontos hogy el akarják pusztítani. Ő nem simán reklámozza magát, ő harcol.
A másik gyakori típust Titán képviseli, aki az ufóktól, gyíkemberektől retteg és ellenük szélmalomharcol.
Nyomni kell rá a mínuszt és nem venni róla tudomást.
-
Apr 08, 2025 20:55:56
Holnap hétköznap, így nyilván nincs értelme Stokinak 23 óra előtt liveozni…
Apr 08, 2025 20:55:56
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 08, 2025 20:59:11
x38)
Acetonos golda!
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem sok különbözteti meg az mc örökszűztől, gyakorlatilag egy hajlektalan férfi segge
Na igen. Most például naponta pakolja ki ide a lamantin leakeket, megint, de az a bizonyos videó ahogy bassza még mindig nem került ki róla. Pedig aztán annál nagyobb szégyen nem érhetné a lamantint, hogy tényleg bebizonyosodik, hogy még egy púpos, hugyos, bűdös pofáju gnomot is magára engedett.
Te rossz hazug buzi, mért is nem raktad még mindig ki ahogy baszod, ugye nem hazudtál erről is?