Két corgiért élőben mutatná Gézánét meztelenül.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A tabletje szerintem androidos.
Vajon saját magát is? Persze, engem az asszony érdekel, hetero vagyok.
Két corgit dobnék, hogy ne lássam!!! :D :D :D
Minden egy folyamat....
Nem kell minden twinky buzulásra felülni
Twinkyboy = Ádám
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szerintem azzal lett confirmed a KH inkasszó, hogy a korcs átváltott a szokásos patkány bosszúra: azonnal baszogatta a krumplifejet és az ekcémáját, majd el is takarodott gyorsan a picsába.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Éppen ezért lovagolok azon, hogy volt-e inkasszó. Ha volt, akkor több pénz volt rajta valahogy és jó lenne tudni, hogy hogy.
Ez oké de akor mért a KH számlaszámot adja meg a jelek szerint mindenhol, mindenkinek még ma is? Lásd ma a tikfos profil vagy tegnap messengeren is azt adta meg, hogy oda tudnak utalni neki. Szerintem nincs inkaszó a számlám hanem az lehet hogy a lefoglalás után nem tud belépni a kh számlájának e-bankjába hogy ondjuk onnan utaljon és ezért kellet a OTP számla amit viszont a jelek szerint nem annyira használ. Ettől még a KH számlát tudj használni vásárlásokra bank kártyával. Azt se felejtsük el hogy a lamantin is végig erre a KH számlára utalt neki de a Jenesnek is erre a KH számlára kellet volna utalnia neki és hogy az OTP számlát csak valamikor Március vége felé nyitota
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Elképesztő nézni, hogy mára hogy elolvadt a lelkesedés és az élni akarás... és persze a hitelpénzek is.
Lehulkult és belassult a bácsi.
Kész 👌 ment a jelentés. Köszi az infót
Itt valami nagy kavar lehet. Csak azt látja, hogy nem jött meg a Jenes pénze, pontosan senki nem tudja mi történt, de tudván, hogy volt azon a számlán még pénz, meg se merte azóta nyitni. Vonzás törvénye alapján amíg nem látja a saját szemével, addig nem történt meg az inkasszó és beszélni sem szabad róla.
Biztosan van itt valami rejtett pénzmag.
Nem véletlen zsonglőrködik megint a kártyenekkel és maflázta be az inkasszó szabályait és nem nyíg már annyira a napi sört betevő miatt.
Ez is, és én továbbra is vallom, hogy a Lamantin albérletében is volt pénze, nem is kevés, különben nem engedte volna magát hintáztatni hetekig. Meg na, ember még nem állt szóba úgy vele, hogy abból ne lett volna lehúzás, ez tény.
Hogy a faszomba lehet, hogy onnan még nincs kitiltva az őrjöngő papíros elmebeteg?
Minden egy folyamat....
Az eladó fele havi fizetését otthagyja sörre, azért.
Nekik o a "nagy dobo"-juk.
Erre nem emlékszem, de kigyűjtöttem a Pédia alapján a korcs tavaly év végi és idei bankos machinációit, íme.
December 10-én rinyált, hogy véletlenül az akkor még meglévő easybankos számlájára utalta a tiktikpénzt, ami benyelte az egészet, attól kezdve folyamatosan vergődött, hogy kell neki magyar számla, de mivel nem volt telefonszáma, nem tudott nyitni. (Március 20 óta tudjuk, hogy az easybank úgy, ahogy van, kiesett a képből)
Január elején nyitotta a Revolutot, legalábbis 7-én büszkélkedett azzal, hogy van revós bankkártyája, amit január 25-28-tól nem tudott már használni.
Február 2-án regisztrált egy Skrillt[b] is, ehhez is kért elvileg bankkártyát, 16-án pedig „elmesélte, hogy újabb lehetőségekkel próbált hozzájutni a TikTok-on kapott adományokhoz, és miután vásárolt 20 euróért bitcoint, az osztrák [b]Bitpayen keresztül sikerült is valamennyit kiszednie, bár az összeg felét elvesztette a konverziók és díjak miatt”.
Február 18-án bejelentette, hogy kiguglizta az inkasszó szabályait, és ha 26 ezernél kevesebb van egy számlán, akkor nem vonnak semmit, ezért „indul a bankszámlanyitás hadművelet, megint tele lesz kártyákkal a tárcája”, másnap (19-én) pedig már jelentette is, hogy: „a nap folyamán majdnem egy tucatnyi számlát nyitott (spanyol, belga, norvég, francia és magyar pénzintézeteknél, valamint 3 kriptósat is), hogy 26 ezer forintonként tárolhassa a vagyonát (az egyik magyar banknál állítólag elfogadták az osztrák telefonszámát, így rögtön két számlát is igényelt)” – a belga+francia+spanyol számla a Monese lesz, a magyar pénzintézet valószínűleg a KH (ott tehát 2 számlája van, amiből csak az egyik számlaszáma derült ki).
Február 23-án (vagyis mikor előkerült a foglalás után) azt állította, hogy „nem fér hozzá a frissen szerzett kártyáihoz és bankszámláihoz”, de március 1-én elmesélte, hogy aznap „hiába próbált Szolnokon új PIN-kódot igényelni a bankkártyájához, mert azt csak SMS-ben küldik ki, neki pedig nincs telefonszáma, amit megadhatna” – tehát valamelyik KH-s számlához hozzáférhetett mégis. 4-én „elintézte a bankjában Golda telefonszámát megadva, hogy kapjon bankkártyát”.
Március 13-án elvileg megmutatta a bankkártyáit, de arról nem találtam képet, a lájvot meg nem vagyok hajlandó újra megnézni, de emlékeim szerint a Revolutja, az Easybankja/Skrillje és talán a KH-ja volt (csak az elsőben vagyok biztos).
Március 19-én valamiért extrém fontos lett neki új magyar számlát nyitni (elvileg a lamantinos pálfordulás miatt), de aznap „a púpszászi MBH bankban nem sikerült számlát nyitnia (pedig se bankkártyát, se netbankot nem igényelt hozzá)”.
Március 27-én jelentette, hogy „becsoszogott Szolnokra, hogy nyisson egy bankszámlát, de három bankban is járt: az elsőben elhajtották, mert nem volt nála telefon, a másodikból elküldték, mert 14 ezer forint lett volna a számlanyitási díj rendszeres fizetés hiányában, de nála csak 8000 forint volt, mert ennyit kapott Goldától, a harmadikba pedig már saját állítása szerint is részegen esett be, mert minden bank után frusztráltan ivott egy sört. Ennek ellenére sikerrel járt, miután azt állította, hogy 250-300 ezer forintot vár a számlára apróbb utalásokból, így 10 nap múlva újabb kártyával bővül a repertoárja” – ez volt az [b]OTP[b], mint később kiderült és a bankkártyát április 7-én sikerült aktiválnia is.
Közben olyanokat magyarázott, hogy a lamantin mutatott neki online bankokat, de erről később csak olyan képek szivárogtak ki, amik alapján pont hogy a korcs mutogatta a Moneset a lamantinnak, és a gyagyás autiexcelezett (https://imgur.com/I8wb78p) a fintech lehetőségekről is, nem a lamantin.
Szóval minimum az egyik KH-s számlájáról és a 3 Moneseről (3 ibanja is van itt, de csak az egyiket tudjuk), kussol. A Skrillt és a BitPayt talán már nem tudja használni az osztrák telefonszám miatt, de kérdés, hogy mi a helyzet a norvég pénzintézettel és a 3 kriptós számlával.
Mindezt úgy, hogy a korcsnak állítólag havi 200 dolláros bevétele van.
Endrénél még így is értelmesebb - nem nehéz -, ha meg buta hogy húzta le 1000 eurókra a több diplomás budai úrifiút? Nyeméjtyem *pr*
Előre kell neki utalni, vagy hogy megy ez?
Így biztos elsodikázná, ha meg csak utólag kapná érte a zsét, nem menne bele.
Black Mirror új szízön első részéhez hasonló felület kellene, a korcs biztos jól keresne vele.
Stokika! Milliószor elmondtam, hogy a Soproni nem kóser sör. Ha ezentúl nem Stella-t veszel akkor bünti lesz!
Na, ahogy most visszanéztem, 2 db KH számlája van, amit egyszerre nyitott. Ezek közül csak az egyik (ugyanaz) jött ki a lamantintól, Jenestől és a korcstól. Lehet, hogy ezen nincs inkasszó, mert sose volt rajta több, mint 10-15k. De amit most mondott (hogy KH van összekötve a PayPallal), az nem működik, mert a KH-s számlák valamiért nem voltak jók neki eddig, azért kellett az OTP.
A KH-s netbankot tudja használni, mert a Jenes utalás körül mondogatta, hogy nem érkezett meg a pénz (vagyis nézegette, hogy nincs ott a pénz) + sokáig nem is volt kártyája és csak az ebank működött, ráadásul a foglalás óta többször is volt benn a bankban személyesen és megadta Golda számát, ott megoldották volna a netbankot, ahogy az OTP-nél is megoldották, minkor elrontotta az 1-7-et.
Az OTP-t szerintem használja (április 7-én mondta is, hogy használja), csak nem mutatja meg, küldözgeti senkinek, mert nem hiányzik neki, hogy azzal is történjen valami.
De hát tudjuk, hogy nem így van!
Hát megírta a kötőjeles retardált, hogy "MÁSODIK FIZETÉSE" van visszatartva!
Húzzál már vissza a fideszes bajszos főnöködhöz szidni a tiszásokat, helló!
De teljesen mindegy, hogy 28 vagy 60k, a heti bevétele akkor sem haladja meg. Ha meg is haladná, ki tudja venni részletekben is a Tiktik pénzt, tulajdonképpen egy malacpersely.
Szerencsére a Sodi van annyira debil hogyha valami csoda folytán kapna 1 nap alatt százezret utána napokig el lenne tűnve aztán elbaszná a pénzt 1 nap alatt utána meg ha vissza is tér miután elfogy a pénz kezdődik előről a napi pár filléres liveok időszaka.
Sok trash szopta már be így hogy lett egy kis valamire való bevétele utána egyből eltűntek napokra mert olyankor liveozni már büdös, aztán csak lestek mint a hal a szatyorban amikor a visszatérés után senki sem dobott nekik.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hát persze, ezért is bicskanyitogató a könyörgése, hogy dobjunk már össze neki egy országbérletre és akkor lesz mászkálós élőlájv.
Pontosan tudja mindenki, hogy ez nem történne meg.
Ha most teszem azt, egy trashlégy vagyok és most odamegyek a Macskaól kapujába egy 20 ezressel, tessék sodika, menjél: akkor abból azonnal sört venne, vodkát, meg USB elosztót, esetleg egy egeret (miközben azt a kurva USB elosztót elég lenne egy fülpiszkálóval kitakarítani, egérből pedig van legalább 5 a szemétkupac alján, USB-s és élő egyaránt).
Vagy nagyon max tartaná a szavát és venne egy bérletet, de abból se lenne "műsor", hanem hétvégente elpatkánykodna Szolnokra fürcsizni és ennyi.
Nem érti a pénz értéket, nem tudja beosztani és tervezni sem.
"oszt még te mondod nekem, hogy buzi vagyok?" :D :d :D
Minden egy folyamat....
Selim etkar a lamantin kozmetikusánál volt?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Csak szólítani kellett a retardot, és itt is termett :)
Bizonyos körökben az is cink, ha valaki nem buzi....
Minden egy folyamat....
Twinkybuzi irogatott ma a mirror chatre, hogy más néven van a Gyagyásnál. 👀
Manna ABC
Felhalmozna jah, egy csomó dobozt a macskaólban.
Amennyit keresne, annyit inna el ez a szerencsétlen, amíg bele nem pusztulna....
Minden egy folyamat....
Azért sört iszik több, mint egy évtizede, mert abból nehéz annyit inni, hogy kifingjon.
inkább küldd el valamelyik alapítványnak de ne a pedofilnak
előbb égetnék el pénzt minthogy a pedofil megkapja
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Nyeméjtyem. Minek erőlteti a pécét meg a pjokjamozó vonalat a felhőének úr mikor arról volt szó hogy tiktikből tervez megélni? Csak nem hazudott volna? Nahát!

Régi szép emlékek gyagyás buzi.
Én itt vagyok te hol?
Punszisza a lekjopp!
Ne mondja, hogy a trollok ellehetetlenítik, hát itt én támogatnám, de hát lusta ehhez is.
Tisza-tó már lófasz
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pedig már elég frankó digitális alkoholista. XD
Gyagyás, szerintem biciklizz el a halál faszára....
Minden egy folyamat....
Nem jó, korlátlan net kell a parasztnak.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Szerző:
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 16:58:33
Válasz
(2)
x1)
Válasz
(2)
Sunka, te mindig is egy ostoba segédmunkás maradsz. Jöhetsz erőlködni, és kiröhögtetni magadat a Kevinke fejhallgatójában, de te nem fogsz keresni a Tiktokon.
Minden egy folyamat....
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 13, 2025 16:59:16
x20)
Sunka, te mindig is egy ostoba segédmunkás maradsz. Jöhetsz erőlködni, és kiröhögtetni magadat a Kevinke fejhallgatójában, de te nem fogsz keresni a Tiktokon.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 17:00:37
x56)
Hogy tud a tikfinityvel beolvastatni ha nincs androidra?
A tabletje szerintem androidos.
LaCI
Apr 13, 2025 17:01:54
Vajon saját magát is? Persze, engem az asszony érdekel, hetero vagyok.
Apr 13, 2025 17:01:54
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 17:02:09
x1)
Két corgit dobnék, hogy ne lássam!!! :D :D :D
again mine the refund
(
x2)
Apr 13, 2025 17:06:56
x2)
krumplifej mindenre felkészült jenes teljesen készen van, szokás szerint.
Flixbus utas
Apr 13, 2025 17:07:00
Jenes üzemi hőfokon.
Apr 13, 2025 17:07:00
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 13, 2025 17:07:11
x35)
Jó látni ahogy rángatózik a pedofil keze.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 17:07:27
x1)
A következő betelefonáló Rivós Jenes, remek....
Minden egy folyamat....
envagyokaz
(
x1)
Apr 13, 2025 17:09:02
x1)
ez csak nekem uj?
envagyokaz, nem ismersz meg?
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 17:10:41
x56)
Patrik full be van készülve, azt állítja, hogy a PayPalnál azt látja, hogy sikeresen kiutalta a korcsnak a pénzt, szóval a KH-n inkasszó van, azért nem jött meg a gyagyáshoz. A korcs széles vigyorral gyönyörködik a krumplifejben és tagadja az inkasszót.
-
Apr 13, 2025 17:11:11
ez csak nekem uj?
Apr 13, 2025 17:11:11
again mine the refund
(
x2)
Apr 13, 2025 17:11:48
x2)
Látod gyagya még a jenesnek is van kajája amit megehet amikor akar, neked nem :DD
Nemzet Krónikása
(
x20)
x20)
Twinkyboy = Ádám
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 17:12:21
x1)
Javaslom, hívjuk be a lájvba Turbó Két Napja Nem Ettem Titánt is... Úgy teljes lesz az unalom.
Minden egy folyamat....
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 13, 2025 17:13:01
x21)
Jelentsétek az elmebeteg profilját a következő módon a számlaszám miatt.
Profilnál Bejelentés, majd Nem megfelelő tartalom közlése - Személyes adatok megosztása
(Itt írja a tikfos hogy "pénzügyi és fizetési információk például bankszámlaszámok és hitelkártyaszámok megosztása")
Profilt és ne a live-ot jelentsétek a képen látható helyen (... kel kattintani hozzá.)

Ha esetleg a tikfos elutasitja, nem talál szabálysértést akkor kérjetek újra ellenőrzést és ott írjátok le, hogy számlaszám van kint a profilon, be is másolhatjátok nekik, ami a fentiek alapján tilos.
És akkor most kivételesen legyen itt a profil is amit jelenteni kell.
SoDI apu felpörög
www.tiktok.com/@sodiapu
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Profilnál Bejelentés, majd Nem megfelelő tartalom közlése - Személyes adatok megosztása
(Itt írja a tikfos hogy "pénzügyi és fizetési információk például bankszámlaszámok és hitelkártyaszámok megosztása")
Profilt és ne a live-ot jelentsétek a képen látható helyen (... kel kattintani hozzá.)

Ha esetleg a tikfos elutasitja, nem talál szabálysértést akkor kérjetek újra ellenőrzést és ott írjátok le, hogy számlaszám van kint a profilon, be is másolhatjátok nekik, ami a fentiek alapján tilos.
SoDI apu felpörög
www.tiktok.com/@sodiapu
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 17:13:46
x56)
Mára megint leeresztett amúgy a vekni meg a pókujjak. Tegnap még jó lufi volt mindkettő.
Jutka műbarack
(
x5)
Apr 13, 2025 17:16:22
x5)
Mindenki az eredeti liveot nézze, ne adjunk neki exposuret:
www.youtube.com/watch?v=ne_k9XSZzeI
Kiss Farkas Farkas
www.youtube.com/watch?v=ne_k9XSZzeI
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 13, 2025 17:19:00
x20)
Írjál be Twinky.
Ja neked már nem lehet, mert bannolva vagy.
:)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja neked már nem lehet, mert bannolva vagy.
:)
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 17:26:15
x56)
Elég vicces, hogy a korcs azzal tagadta a KH inkasszóját, hogy azt állította, hogy az általa minden nap kiutalt tiktikpénz megérkezik oda gond nélkül. Ez kamu, mert pont azért kellett - korábbi állítása szerint - az OTP, mert a KH-t nem tudja hozzápasszolni a PayPaljához, mert már egy másik - külföldi - PayPaljához van hozzáadva, amihez nem fér hozzá a foglalás óta.
Szóval azon túl, hogy Jenes szerintem nem tudta kiutalni a zsét a saját nevén lévő PayPaljáról a korcs nevén lévő KH-ra, a fikásnak így is sikerült belegabalyodni a helyzetbe, mert hirtelen nem jutott eszébe, hogy korábban mit hazudott :D
Szóval azon túl, hogy Jenes szerintem nem tudta kiutalni a zsét a saját nevén lévő PayPaljáról a korcs nevén lévő KH-ra, a fikásnak így is sikerült belegabalyodni a helyzetbe, mert hirtelen nem jutott eszébe, hogy korábban mit hazudott :D
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 13, 2025 17:27:38
x20)
De nem fityelsz, 60 ezer forcsi alatt nem inkasszózik senki. Ha pedig mégis, akkor az egy hiba, mert a Gyagyás olyan, mint a Párt az 1984-ből. 2+2=5, mert azt mondta, és ez mindig is így volt, egészen az új direktíváig.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 17:29:16
x1)
Ma is hamar elfáradtál, Púpos. Szerintem ha nem akarsz éhen dögleni, takarodj el közmunkásnak. Bár, tudom, hogy álmodban a bulinegyedben sétálsz...
Minden egy folyamat....
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 13, 2025 17:29:40
x10)
Elég vicces, hogy a korcs azzal tagadta a KH inkasszóját, hogy azt állította, hogy az általa minden nap kiutalt tiktikpénz megérkezik oda gond nélkül. Ez kamu, mert pont azért kellett - korábbi állítása szerint - az OTP, mert a KH-t nem tudja hozzápasszolni a PayPaljához, mert már egy másik - külföldi - PayPaljához van hozzáadva, amihez nem fér hozzá a foglalás óta.
Szerintem azzal lett confirmed a KH inkasszó, hogy a korcs átváltott a szokásos patkány bosszúra: azonnal baszogatta a krumplifejet és az ekcémáját, majd el is takarodott gyorsan a picsába.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 17:31:03
x56)
De nem fityelsz, 60 ezer forcsi alatt nem inkasszózik senki.
Éppen ezért lovagolok azon, hogy volt-e inkasszó. Ha volt, akkor több pénz volt rajta valahogy és jó lenne tudni, hogy hogy.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 17:32:43
x1)
Gyagyás, csak úgy kérdezem, a kisrókának a padlón adtál már nevet? Ő az új háziállatod, gondoskodnod kell róla.
Minden egy folyamat....
FASZTOMLO
Apr 13, 2025 17:34:22
Sziasztok!
Elnézést a tudatlanságért, amit a Tiklíp ír mint keresetet az a rendes összeg amit ki tud utalni a gyagyás vagy arról még leszedi a sápot a tyiktyok
Elnézést a tudatlanságért, amit a Tiklíp ír mint keresetet az a rendes összeg amit ki tud utalni a gyagyás vagy arról még leszedi a sápot a tyiktyok
Apr 13, 2025 17:34:22
Kovi
(
x2)
Apr 13, 2025 17:37:47
x2)
trashcity.net/video/2980/71-mi%C3%A9rt-nem-vagyok-balek-sodi-vlogja-s02e43-2-2-mostant%C3%B3l-tervszer%C5%B1en
Így 2025-ben ezt érdekes néznivaló, ha valakinek van fölösleges fél órája. :D
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 13, 2025 17:40:26
x21)
Ez oké de akor mért a KH számlaszámot adja meg a jelek szerint mindenhol, mindenkinek még ma is? Lásd ma a tikfos profil vagy tegnap messengeren is azt adta meg, hogy oda tudnak utalni neki. Szerintem nincs inkaszó a számlám hanem az lehet hogy a lefoglalás után nem tud belépni a kh számlájának e-bankjába hogy ondjuk onnan utaljon és ezért kellet a OTP számla amit viszont a jelek szerint nem annyira használ. Ettől még a KH számlát tudj használni vásárlásokra bank kártyával. Azt se felejtsük el hogy a lamantin is végig erre a KH számlára utalt neki de a Jenesnek is erre a KH számlára kellet volna utalnia neki és hogy az OTP számlát csak valamikor Március vége felé nyitota
Gabonatároló
(
x1)
Apr 13, 2025 17:45:41
x1)
Elképesztő nézni, hogy mára hogy elolvadt a lelkesedés és az élni akarás... és persze a hitelpénzek is.
Lehulkult és belassult a bácsi.
Előváladék Kukitúró
Apr 13, 2025 17:45:49
Jelentsétek az elmebeteg profilját a következő módon a számlaszám miatt.
SoDI apu felpörög
tiktok.com/@sodiapu
SoDI apu felpörög
tiktok.com/@sodiapu
Kész 👌 ment a jelentés. Köszi az infót
Apr 13, 2025 17:45:49
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 13, 2025 17:47:50
x10)
Itt valami nagy kavar lehet. Csak azt látja, hogy nem jött meg a Jenes pénze, pontosan senki nem tudja mi történt, de tudván, hogy volt azon a számlán még pénz, meg se merte azóta nyitni. Vonzás törvénye alapján amíg nem látja a saját szemével, addig nem történt meg az inkasszó és beszélni sem szabad róla.
Biztosan van itt valami rejtett pénzmag.
Nem véletlen zsonglőrködik megint a kártyenekkel és maflázta be az inkasszó szabályait és nem nyíg már annyira a napi sört betevő miatt.
Ez is, és én továbbra is vallom, hogy a Lamantin albérletében is volt pénze, nem is kevés, különben nem engedte volna magát hintáztatni hetekig. Meg na, ember még nem állt szóba úgy vele, hogy abból ne lett volna lehúzás, ez tény.
-
Apr 13, 2025 17:56:58
Elszólta már magát öt kártyen van.És ez még bőven az utolsó kártyen aktiválása előtt volt.Azzal már 6 is lehet.Nem értem miért csak két számlával számoltok.
Apr 13, 2025 17:56:58
Nemzeti Dohánybolt
Apr 13, 2025 18:12:01
8kor zárunk Stokika, siess mert nem lesz ma söröcske.
Apr 13, 2025 18:12:01
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 18:14:36
x1)
Hogy a faszomba lehet, hogy onnan még nincs kitiltva az őrjöngő papíros elmebeteg?
pacektorokos
Apr 13, 2025 18:37:55
Hogy a faszomba lehet, hogy onnan még nincs kitiltva az
őrjöngő papíros elmebeteg?
őrjöngő papíros elmebeteg?
Apr 13, 2025 18:37:55
noikabatgomb
(
x10)
Apr 13, 2025 18:38:49
x10)
Nekik o a "nagy dobo"-juk.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 18:42:47
x56)
Elszólta már magát öt kártyen van.És ez még bőven az utolsó kártyen aktiválása előtt volt.Azzal már 6 is lehet.Nem értem miért csak két számlával számoltok.
Erre nem emlékszem, de kigyűjtöttem a Pédia alapján a korcs tavaly év végi és idei bankos machinációit, íme.
December 10-én rinyált, hogy véletlenül az akkor még meglévő easybankos számlájára utalta a tiktikpénzt, ami benyelte az egészet, attól kezdve folyamatosan vergődött, hogy kell neki magyar számla, de mivel nem volt telefonszáma, nem tudott nyitni. (Március 20 óta tudjuk, hogy az easybank úgy, ahogy van, kiesett a képből)
Január elején nyitotta a Revolutot, legalábbis 7-én büszkélkedett azzal, hogy van revós bankkártyája, amit január 25-28-tól nem tudott már használni.
Február 2-án regisztrált egy Skrillt[b] is, ehhez is kért elvileg bankkártyát, 16-án pedig „elmesélte, hogy újabb lehetőségekkel próbált hozzájutni a TikTok-on kapott adományokhoz, és miután vásárolt 20 euróért bitcoint, az osztrák [b]Bitpayen keresztül sikerült is valamennyit kiszednie, bár az összeg felét elvesztette a konverziók és díjak miatt”.
Február 18-án bejelentette, hogy kiguglizta az inkasszó szabályait, és ha 26 ezernél kevesebb van egy számlán, akkor nem vonnak semmit, ezért „indul a bankszámlanyitás hadművelet, megint tele lesz kártyákkal a tárcája”, másnap (19-én) pedig már jelentette is, hogy: „a nap folyamán majdnem egy tucatnyi számlát nyitott (spanyol, belga, norvég, francia és magyar pénzintézeteknél, valamint 3 kriptósat is), hogy 26 ezer forintonként tárolhassa a vagyonát (az egyik magyar banknál állítólag elfogadták az osztrák telefonszámát, így rögtön két számlát is igényelt)” – a belga+francia+spanyol számla a Monese lesz, a magyar pénzintézet valószínűleg a KH (ott tehát 2 számlája van, amiből csak az egyik számlaszáma derült ki).
Február 23-án (vagyis mikor előkerült a foglalás után) azt állította, hogy „nem fér hozzá a frissen szerzett kártyáihoz és bankszámláihoz”, de március 1-én elmesélte, hogy aznap „hiába próbált Szolnokon új PIN-kódot igényelni a bankkártyájához, mert azt csak SMS-ben küldik ki, neki pedig nincs telefonszáma, amit megadhatna” – tehát valamelyik KH-s számlához hozzáférhetett mégis. 4-én „elintézte a bankjában Golda telefonszámát megadva, hogy kapjon bankkártyát”.
Március 13-án elvileg megmutatta a bankkártyáit, de arról nem találtam képet, a lájvot meg nem vagyok hajlandó újra megnézni, de emlékeim szerint a Revolutja, az Easybankja/Skrillje és talán a KH-ja volt (csak az elsőben vagyok biztos).
Március 19-én valamiért extrém fontos lett neki új magyar számlát nyitni (elvileg a lamantinos pálfordulás miatt), de aznap „a púpszászi MBH bankban nem sikerült számlát nyitnia (pedig se bankkártyát, se netbankot nem igényelt hozzá)”.
Március 27-én jelentette, hogy „becsoszogott Szolnokra, hogy nyisson egy bankszámlát, de három bankban is járt: az elsőben elhajtották, mert nem volt nála telefon, a másodikból elküldték, mert 14 ezer forint lett volna a számlanyitási díj rendszeres fizetés hiányában, de nála csak 8000 forint volt, mert ennyit kapott Goldától, a harmadikba pedig már saját állítása szerint is részegen esett be, mert minden bank után frusztráltan ivott egy sört. Ennek ellenére sikerrel járt, miután azt állította, hogy 250-300 ezer forintot vár a számlára apróbb utalásokból, így 10 nap múlva újabb kártyával bővül a repertoárja” – ez volt az [b]OTP[b], mint később kiderült és a bankkártyát április 7-én sikerült aktiválnia is.
Közben olyanokat magyarázott, hogy a lamantin mutatott neki online bankokat, de erről később csak olyan képek szivárogtak ki, amik alapján pont hogy a korcs mutogatta a Moneset a lamantinnak, és a gyagyás autiexcelezett (https://imgur.com/I8wb78p) a fintech lehetőségekről is, nem a lamantin.
Szóval minimum az egyik KH-s számlájáról és a 3 Moneseről (3 ibanja is van itt, de csak az egyiket tudjuk), kussol. A Skrillt és a BitPayt talán már nem tudja használni az osztrák telefonszám miatt, de kérdés, hogy mi a helyzet a norvég pénzintézettel és a 3 kriptós számlával.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 18:43:43
x56)
Csuldigung, jól elphasztam a kiemeléseket...
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 13, 2025 18:57:03
x2)
Imádom, amikor a beszélő disznó próbál okosnak tűnni, de hülye, mint a segg... Rendkívül szórakoztató.
Endrénél még így is értelmesebb - nem nehéz -, ha meg buta hogy húzta le 1000 eurókra a több diplomás budai úrifiút? Nyeméjtyem *pr*
nagyárpi
Apr 13, 2025 19:01:25
A PÁV-os eredményért cserébe valaki finanszírozza már meg, kíváncsi vagyok mit állapítanak meg most nála
Előre kell neki utalni, vagy hogy megy ez?
Így biztos elsodikázná, ha meg csak utólag kapná érte a zsét, nem menne bele.
Black Mirror új szízön első részéhez hasonló felület kellene, a korcs biztos jól keresne vele.
Apr 13, 2025 19:01:25
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 13, 2025 19:02:44
x8)
Púpszászon Endre egy natyütyfél.
Heki a traki
Köves Shlomó
Apr 13, 2025 19:08:47
Stokika! Milliószor elmondtam, hogy a Soproni nem kóser sör. Ha ezentúl nem Stella-t veszel akkor bünti lesz!
Apr 13, 2025 19:08:47
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:16:17
x56)
Na, ahogy most visszanéztem, 2 db KH számlája van, amit egyszerre nyitott. Ezek közül csak az egyik (ugyanaz) jött ki a lamantintól, Jenestől és a korcstól. Lehet, hogy ezen nincs inkasszó, mert sose volt rajta több, mint 10-15k. De amit most mondott (hogy KH van összekötve a PayPallal), az nem működik, mert a KH-s számlák valamiért nem voltak jók neki eddig, azért kellett az OTP.
A KH-s netbankot tudja használni, mert a Jenes utalás körül mondogatta, hogy nem érkezett meg a pénz (vagyis nézegette, hogy nincs ott a pénz) + sokáig nem is volt kártyája és csak az ebank működött, ráadásul a foglalás óta többször is volt benn a bankban személyesen és megadta Golda számát, ott megoldották volna a netbankot, ahogy az OTP-nél is megoldották, minkor elrontotta az 1-7-et.
Az OTP-t szerintem használja (április 7-én mondta is, hogy használja), csak nem mutatja meg, küldözgeti senkinek, mert nem hiányzik neki, hogy azzal is történjen valami.
D_Dezső
(
x29)
Apr 13, 2025 19:21:21
x29)
-
Apr 13, 2025 19:24:58
Apr 13, 2025 19:24:58
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 13, 2025 19:25:04
x10)
Meg egyébként miért is aggódna az inkasszó miatt?
Az e heti keresete Tikleap alapján 70 USD, azaz ~25.000 Ft. Vht. alapján 60.000 Ft alatt mentes a végrahajtás alól (ezt a 28.500 Ft-os hetyetyéjét továbbra sem értem, de látszik mennyire felkészült a jogászisten, nem látta, hogy 2 éve változott az eljárás).
De teljesen mindegy, hogy 28 vagy 60k, a heti bevétele akkor sem haladja meg. Ha meg is haladná, ki tudja venni részletekben is a Tiktik pénzt, tulajdonképpen egy malacpersely.
Itt hiányzik egy dominó, ami mindenre magyarázatot ad.
Az e heti keresete Tikleap alapján 70 USD, azaz ~25.000 Ft. Vht. alapján 60.000 Ft alatt mentes a végrahajtás alól (ezt a 28.500 Ft-os hetyetyéjét továbbra sem értem, de látszik mennyire felkészült a jogászisten, nem látta, hogy 2 éve változott az eljárás).
Itt hiányzik egy dominó, ami mindenre magyarázatot ad.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 19:28:07
x1)
Merre vagy, Gyagyás? A bulinegyedben sétálsz, mint minden dolgozó ember, aki megengedheti magának, vagy fekszel a szalmazsákon, Golda kegyelem-kenyerétől függve?
Minden egy folyamat....
Bejlin
(
x8)
Apr 13, 2025 19:29:16
x8)
Szerencsére a Sodi van annyira debil hogyha valami csoda folytán kapna 1 nap alatt százezret utána napokig el lenne tűnve aztán elbaszná a pénzt 1 nap alatt utána meg ha vissza is tér miután elfogy a pénz kezdődik előről a napi pár filléres liveok időszaka.
Sok trash szopta már be így hogy lett egy kis valamire való bevétele utána egyből eltűntek napokra mert olyankor liveozni már büdös, aztán csak lestek mint a hal a szatyorban amikor a visszatérés után senki sem dobott nekik.
púpostulok
(
x1)
Apr 13, 2025 19:33:54
x1)
korcs live
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 13, 2025 19:34:29
x4)
vége a híradónak :D
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 13, 2025 19:35:25
x10)
Hát persze, ezért is bicskanyitogató a könyörgése, hogy dobjunk már össze neki egy országbérletre és akkor lesz mászkálós élőlájv.
Pontosan tudja mindenki, hogy ez nem történne meg.
Ha most teszem azt, egy trashlégy vagyok és most odamegyek a Macskaól kapujába egy 20 ezressel, tessék sodika, menjél: akkor abból azonnal sört venne, vodkát, meg USB elosztót, esetleg egy egeret (miközben azt a kurva USB elosztót elég lenne egy fülpiszkálóval kitakarítani, egérből pedig van legalább 5 a szemétkupac alján, USB-s és élő egyaránt).
Vagy nagyon max tartaná a szavát és venne egy bérletet, de abból se lenne "műsor", hanem hétvégente elpatkánykodna Szolnokra fürcsizni és ennyi.
Nem érti a pénz értéket, nem tudja beosztani és tervezni sem.
Falra hányt korsó
Apr 13, 2025 19:35:58
Másfél percig kellett várni kb az első pedofilozásra :D
Apr 13, 2025 19:35:58
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 19:36:02
x1)
Első betelefonáló egy transzformátor... ki gondolta volna....
Minden egy folyamat....
Eazy
(
x10)
Apr 13, 2025 19:36:24
x10)
Ettől a tranyótól nálam leolvadt a mirror
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
halászlé
(
x21)
Apr 13, 2025 19:36:46
x21)
Megérkeztünk...

Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.

PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 19:38:13
x1)
Megérkeztünk...
"oszt még te mondod nekem, hogy buzi vagyok?" :D :d :D
stoki_kapuja
Apr 13, 2025 19:38:55
bárányfejű négyszemű kutya nick kiadó
Mocskos buzik vagytok Hahó, Zulu. Puszi puszi
Apr 13, 2025 19:38:55
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:39:22
x56)
Kinyomta a korcs párbaj közben.
Klohek
(
x12)
Apr 13, 2025 19:39:43
x12)
Megérkeztünk...
Selim etkar a lamantin kozmetikusánál volt?
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:40:04
x56)
A láncfűrészes megérkezett.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 19:40:13
x1)
Második betelefonáló a nyergesi mintaapa...
Minden egy folyamat....
D_Dezső
(
x29)
Apr 13, 2025 19:40:48
x29)
Csak szólítani kellett a retardot, és itt is termett :)
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:42:34
x56)
Hetero stoki azzal gúnyolja Matyit, hogy csajozik. *ásít*
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 13, 2025 19:42:53
x10)
Ha a Macskaólat kell mutatni, akkor rögtön kontaktos a szetáp :)
Bezzeg amikor "leakelni" kellett a Lamantinos beszélgetést meg az MC Fogyaték bejelentkezését, akkor visszakézből megfordította :)
Lófasz van itt, nem rend, ugyanúgy ropog a lehányt szemét.
Bezzeg amikor "leakelni" kellett a Lamantinos beszélgetést meg az MC Fogyaték bejelentkezését, akkor visszakézből megfordította :)
Lófasz van itt, nem rend, ugyanúgy ropog a lehányt szemét.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 19:43:33
x1)
Hetero stoki azzal gúnyolja Matyit, hogy csajozik. *ásít*
Bizonyos körökben az is cink, ha valaki nem buzi....
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:44:43
x56)
A korcsnak új moderátora van, mondván "több hetes ismeretség után" nem bizonyulhat már az illető trollnak.
Kovács Patriknak erős a nyelve a jelek szerint :D
CaptainGulag
(
x1)
Apr 13, 2025 19:50:01
x1)
A korcsnak új moderátora van, mondván "több hetes ismeretség után" nem bizonyulhat már az illető trollnak.
Twinkybuzi irogatott ma a mirror chatre, hogy más néven van a Gyagyásnál. 👀
PúpszásziRePont
(
x1)
x1)
Még mindig országbérletre koldul a korcs....
Minden egy folyamat....
Carpenter
(
x1)
Apr 13, 2025 19:50:55
x1)
Sodicsapat :D akárhányszor kimondja hangosan felröhögök.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:52:13
x56)
Matyi 2x is megverte a korcsot, megy a picsaszájharapdálás, meg a nagy meglátások: "aki dobna, az most nincs itt".
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:54:26
x56)
Stoki azt állítja, hogy ha lenne annyi tiktik bevétele, amiből kijönne a havi 150k sörpénz, a telefonja és az országbérlet, akkor bizti bizti spórolna és felhalmozna.
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 13, 2025 19:54:40
x35)
De jót nevettem, ahogy a láncfűrészes kapja a szarokat, a pedó meg reménytelenül picsog :D
-
Apr 13, 2025 19:55:23
Stoki azt állítja, hogy ha lenne annyi tiktik bevétele, amiből kijönne a havi 150k sörpénz, a telefonja és az országbérlet, akkor bizti bizti spórolna és felhalmozna.
Felhalmozna jah, egy csomó dobozt a macskaólban.
Apr 13, 2025 19:55:23
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:55:35
x56)
Azt mondja, hogy ha valakinek van leszuperált telefonja és számítógépe, amit neki adna, akkor jelentkezzen, mert a modern fejlesztői környezethez jó gép kell.
Részletre vett szalvéta
Apr 13, 2025 19:55:55
Endre nem kap az anutájától új szetápot és telefont, így a nézőktől kuncsorog lefingott tyeknyikai etyköszöket.
Hogy is fogalmaztál, endre? Akinek nincs hó végén 500 eurója az nem ember? Neked 500 forintod sincs. Na mindegy.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Hogy is fogalmaztál, endre? Akinek nincs hó végén 500 eurója az nem ember? Neked 500 forintod sincs. Na mindegy.
Apr 13, 2025 19:55:55
D_Dezső
(
x29)
Apr 13, 2025 19:56:07
x29)
Endrú, ha feljössz Pestre szólj és odaadnám a dobozokat.
Szerintem ez nagyjából egy ország bérlet.
Szólj ha végre valami először életedben hasznos munkát akarsz végezni, ne mond, hogy nem segítettünk benne!

Szólj ha végre valami először életedben hasznos munkát akarsz végezni, ne mond, hogy nem segítettünk benne!

PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 19:56:14
x1)
Amennyit keresne, annyit inna el ez a szerencsétlen, amíg bele nem pusztulna....
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 13, 2025 19:57:02
x35)
Napi 10 dollár a pedofil bevétel.
Napi.
Ha elcsámpázna a Pennybe minden nap, ebből meglenne a napi 10 sör.
Napi.
Ha elcsámpázna a Pennybe minden nap, ebből meglenne a napi 10 sör.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:57:43
x56)
Azért sört iszik több, mint egy évtizede, mert abból nehéz annyit inni, hogy kifingjon.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 19:59:36
x56)
Szegény csóró stoki folyton összetapossa a sörösdobozokat, most is felszedett 2 darabot. Ha össze van nyomja, nem kell visszavinni, nagyon ravasz.
herr_schwechater
(
x5)
Apr 13, 2025 20:01:51
x5)
Endrú, ha feljössz Pestre szólj és odaadnám a dobozokat.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 13, 2025 20:01:54
x2)
Azt mondja, hogy ha valakinek van leszuperált telefonja és számítógépe, amit neki adna, akkor jelentkezzen, mert a modern fejlesztői környezethez jó gép kell.
Nyeméjtyem. Minek erőlteti a pécét meg a pjokjamozó vonalat a felhőének úr mikor arról volt szó hogy tiktikből tervez megélni? Csak nem hazudott volna? Nahát!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 13, 2025 20:02:03
x17)

Régi szép emlékek gyagyás buzi.
Én itt vagyok te hol?
D_Dezső
(
x29)
Apr 13, 2025 20:03:23
x29)
Ne mondja, hogy a trollok ellehetetlenítik, hát itt én támogatnám, de hát lusta ehhez is.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 20:04:59
x56)
Megint egy pedofilról (Jimmy Savile) nézett dokut, amit úgy foglalt össze, hogy "kevésbé volt erkölcsös".
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 13, 2025 20:06:26
x2)
Én is mutatnék valamit endre, új telefont vettem - nem kihoztam bazdmeg, hanem kapéban, egy összegben - és ezt adták hozzá. Kell esetleg adócsaláshoz, te féreg? Ja várjunk, neked az adategyeztetéssel van bajod, mindegy Andi.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 20:09:03
x56)
Bögéből issza a sört, hogy kimenjen belőle a hab és így kevésbé kavarja fel a gyomrát és kevésbé fosatja.
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 20:10:24
x56)
Kesereg, hogy az Alföldön se tó, se folyó nincs, ahova elbiciklizhetne, márpedig ő nem ilyen helyen nőtt fel. Itt nincs hova menni.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 13, 2025 20:11:13
x20)
Kesereg, hogy az Alföldön se tó, se folyó nincs, ahova elbiciklizhetne, márpedig ő nem ilyen helyen nőtt fel. Itt nincs hova menni.
Tisza-tó már lófasz
ascites
(
x56)
Apr 13, 2025 20:12:57
x56)
Mikor kérdezi a párbajpajtás, hogy vissza akar-e menni nyugatra, elkezd loopolni, hogy bejárós meló kizárva, mert nincs pénze kakukkcióra sem.
Digitális nomádságról álmodozik.
Digitális nomádságról álmodozik.
herr_schwechater
(
x5)
Apr 13, 2025 20:13:09
x5)
digitális nomádnak akar berendezkedni
e-koldus inkább
e-koldus inkább
Bagolyka
(
x7)
Apr 13, 2025 20:14:46
x7)
digitális nomádnak akar berendezkedni
e-koldus inkább
e-koldus inkább
Pedig már elég frankó digitális alkoholista. XD
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 13, 2025 20:15:22
x1)
Gyagyás, szerintem biciklizz el a halál faszára....
herr_schwechater
(
x5)
Apr 13, 2025 20:15:34
x5)
"milyen aljaember? nem az a lényeg"
hát de te büdös pedofil, minden baszkurálást megérdemelsz
hát de te büdös pedofil, minden baszkurálást megérdemelsz
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 13, 2025 20:15:54
x4)
Digitális nomádnak mondja magát a csövesbánat stokikutya.
Egyáltalán ismered a szó jelentését, gyökér?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Egyáltalán ismered a szó jelentését, gyökér?
Depressziocska
Apr 13, 2025 20:16:52
Én is mutatnék valamit endre, új telefont vettem - nem kihoztam bazdmeg, hanem kapéban, egy összegben - és ezt adták hozzá. Kell esetleg adócsaláshoz, te féreg? Ja várjunk, neked az adategyeztetéssel van bajod, mindegy Andi.
Nem jó, korlátlan net kell a parasztnak.
Apr 13, 2025 20:16:52
linziasztal01
(
x72)
Apr 13, 2025 20:21:02
x72)
Magam dolgaival foglalkoztam = egész nyáron a lamantinos témán pörögtem 0-24, amihez semmi közöm nem volt :D
Bagolyka
(
x7)
Apr 13, 2025 20:21:28
x7)
EZ AZ RECSKÁS! A legtutibb he előre megmutatód az öregasszony csépelést. Nem is kell tróloknak nyomozni, hanem alapból kibaszatod magadat! XDDDDDD
-
Apr 13, 2025 20:21:44
Eddig azon idegeskedett ha kimozdulnia kell legszívesebbe nem menne sehova mert neki jó a négy fal között csak internet legyen.Hálátlan. Apr 13, 2025 20:21:44
Lellytoll dandárszázados
Apr 13, 2025 20:22:02
Ti is úgy kezdtek minden új munkahelyen hogy kiteregetitek a megbotránkoztató nőveréseteket az első nap?
Ez a jó taktika gyagyás, így legalább csak hátra kell dőlnünk és kávézni amíg kirugatod magad a nemlétező munkahelyről xD
Kaffka endre
Ez a jó taktika gyagyás, így legalább csak hátra kell dőlnünk és kávézni amíg kirugatod magad a nemlétező munkahelyről xD
Apr 13, 2025 20:22:02
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™