és már 43 éve nyomatja ezt az emberhez nem méltó életet
A legnagyobb sikere az életben, hogy papírja lett róla, hogy elmebeteg.
Ha már se keresztlevél, se diploma, se jogosítvány nem áll rendelkezésre.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Retard logika.
Szobafestőnek is csak bannolás után nagy a pofája.
https://www.youtube.com/@beszélekakkorénis
Minden ironia nelkul a Fidelitas tagsagra is nagyobb eselye van mint a fent emlitett haromra barmikor valaha.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Vádlott egy 2023-as ügyszámú ügyben egy bécsi bíróságon...
Ez nagy eséllyel a lakcímhamisításos ügy lesz, aminek 09.18-án volt a tárgyalása - ezek szerint a Hernals bíróságon.
2023-ban volt az AMS-es ügye is, amivel kapcsolatban saját bevallása szerint Púpszászon levelezett vele a bíróság (és ami miatt betalálta a bíró a Solaryst), de az Linzben volt.
Ez mondjuk pont nem az ő hibája!
Az baj ha magadnak is hazudsz!
Nemígyvolt.
Ide jársz féligazságokat terjeszteni?
Nem szép dolog.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ilyen az, ha valaki folyton a péniszméretét kompenzálja.
Valami versenyről beszélt, és látszólag féltékeny lett arra,
Arra érti a versenyt, hogy pl. van, akik szerint van munkája, és van, akik szerint nincs és hogy kinek lesz igaza.
Szerintem ez inkább vita és mindegy is, hogy kinek lesz igaza, a lényeg, hogy egyre kisebb valószínűséggel veszi már más elől munkát.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem nem, én úgy értettem, hogy valaki más versenye ez és kissé fenyegető hangon hozzá is tette, hogy ő is versenyt hirdethetne, bár az anyagosról beszélünk, szóval ki tudja, akár igazad is lehet...
Ez nem volt túl elegáns tőled. Gondolom te is hallgattad, akkor pedig pontosan tudod, hogy ez hangzott el.
De tessék, csináltam egy szó szerinti leiratot, valóban nem voltam pontos, ugyanis véletlenül kihagytam, hogy gúnyolódik a trollokon, akik azt hiszik, hogy sodika börtönbe fog kerülni a pedofília miatt (pedig egy órával azelőtt ígérte meg, hogy a bírósági ítéletig már nem fog többet beszélni a témáról).
"Gyerekek, ha én is odamentem volna, mint a trollfórum sztárjai... retardpatrik meg a retard...retardgeci...haverja, meg az ócska ostoba haverja, üvölteni részegen begyógyszerezve, akkor valószínűleg soha nem jutottam volna be, ugye? De, elemezzétek, hogy a jenesék hogy hugyoztak oda, és őnekik mennyire van igazuk. Elemzgessétek csak. A jenes manci(?) felelni fog, mert az anyagos beváltotta az egyik csekkét, maradjunk ennyiben.
És a turbóretardot meg kibaszatom a büdös picsába. Ha kell, akkor személyesen. És akkor majd lehet Zsuzsikázni meg kislányozni, jó? Meg menni részegen más öregasszonyok kapuját verni meg üvölteni részegen.
Hogyha a retardfiával van gondod, akkor miért nem hozzá mész, miért nem kéredszkedsz be, vagy hívjátok ki?
Figyeljetek, azt az alja életmódot, amit ti az erkélyen éltek, meg ezekből az ősember... torokhangokból éltek... bazmeg, egy bodobácsnak van értelme. Egy kavicsnak van értelme. Ti a mi levegőnket szívjátok el. Ezek vagytok ti basztok.
Meg azok, akik fizetnek. Én tudom, hogy ki fizet téged, az nekem meg tapsol. Úgyhogy ez ügyben még beszélni fogok vele"
(...) ezután fenyegeti egy kicsit jenest meg főleg a dobálóját, hogy ne merjen többet dobálni jenesnek és hogy személyesen keresni fogja, de ezt had ne kelljen már leírnom.
"Úgyhogy mindenki verheti a faszát, az anyagos jól elkúrta, egyébként is fideszes, rohadjon meg, ennyit tudok nektek mondani, hajrá hajrá.
Egyébként meg ha nem lennétek seggfejek, nem baszkodnátok ki mindenkit a szektátokból, akkor talán hatékonyabbak lennétek. Mert az, amit most kavartok, az is több sebből vérzik már most. Nyilván tudjátok, de azért addig jó pedofilozni meg hisztizni. Majd meglátjuk.
(..)
"Lesz majd jobb, ne aggódjatok, lesz majd jobb. Kötőjel már szervezi a következő Újszászi pikniket, Ascites meg szervezi jenesékkel a következő kapulehugyozást. Úgyhogy lesz bőven kontetek, ne aggódjatok. Nem ilyen, mint ez, de a szint..."
Nem fogom leiratozni azt se, amit sodinak fizetett, pontosan ezt mondta amit először írtam, viszont lehet félreérthető volt, mert nem állította, hogy a wifiért fizette volna (de nincs is jelentősége szerintem, fizetett neki pénzt és piát, ennyi a lényeg).
És szerintem eleget is beszéltünk róla, tényleg csak érdekességképpen akartam beszúrni, de rosszul viselem, ha alaptalanul meghazudtolnak.
Mit jelent az irl lájfsz? Totyog Púpszász utcáin és nyög mint egy 80 éves?
tudjuk, van már több videós bizonyíték erre. többek között azt gondolja, ha valaki beléáll, akkor nincs semmi gond azzal, ha mc segglyuk az illető gyerekeit átkozza, azok megerőszakolását helyezi kilátásba.
ennek ellenére mc pedofil a helyén van: külföldön bujkál, és a trolljai miatt az utcára is alig mer kilépni.
jelenleg nem igényel intervenciót. van eltaposandó pedofil itthon elég.
vérdíj target nr. 1
Nagyjából leszarják, a feliratokkal láthatóan nem törődnek, a tojást meg vízzel lemossák, nem gondolom, hogy a víz túl sok pénzt venne ki a klán zsebéből. Ez kb. hasonló a fórumos kommentekhez. Száz "dököjjmámegpettofilmikómészenmánabördönbemuhahha"-ra jut egy értelmes hozzászólás.
Ő ilyen Schrödinger macskája féle troll. Bár, tegnap akkorát billent a jó irányba a mutató, hogy még a kis szekrény is felborult tőle stoki wc-je mellett.
Köszönöm, így már minden tisztább, akkor ilyen kvázi Máj Viktorszos figura
小児性愛者ショヂ...死ね!
De azert szabalysertesi ertek feletti osszegrol van elrakva szamla es reppen a feljelentes Goldatol...
Itt mindenki mindenkit feljelent, naponta többször is. Gayza a lamantint, a lamantin a stokit, a jenes a kékpólós úriembert, a gayza a stokit és a megistit, a golda a fórumot a fajvédő levél miatt, a lamantin a tibort, a stoki a megistit, és így tovább. Nehéz bárkit is komolyan venni már.

itt derült ki, hogy a legnagyobb trollja saját maga a pedofilnak, illetve a kerítés, hogy intézett neki fogyipapírt
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Mindent megtett, hogy lemasolja a hires terdeszoritos munkakerulo fiujat, de ez sem sikerult. Szomcsi.
Endrénél minden sebhely életre szóló rokkantság.
Igen, 2 éve hivatalosan is diagnosztizált elmebeteg:

nem képes munkavégzésre a pedofil, a bajszos lájvból kiderül, hogy semmire sem képes a fetrengésen és a piáláson kívül
borzasztóan néz ki, halvány mint a fal, sárgák a szemei, alig bír beszélni, nincs semmilyen állóképessége, nem fogja megérni a börit az tuti. a lájfszok nem adják át a pedofil helyzetét
a pedofil egy két lábon járó hulla igazából
És azok, akik "támogatják", vagyis küldik nekik a pénzt, amit köztudottan kizárólag alkoholra költ, az ostoba "jóságukkal" együtt a leghalálosabb ellenségei, mert ha nem pénzelnék, kevesebbet tudna inni, és esetleg felmerülne benne, hogy valamit kezdjen magával az iváson és a fetrengésen kívül.
Ki mondta, hogy jót akarnak neki, akik pénzt vagy egyenesen piát küldenek?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
ha a pedofil nem ihatna pl egy délelőttön keresztül elvinné a mentő
Ha a Fallout 4 kiskönyvben látott képek alapján rendezné be a putrit az már előrelépés lenne.
Plöttyedt lasszófaszt húzgálni.
Kamagrát nem talált Addaboy?
Rájöhettem volna. Nem annak a típusnak néz ki, akit zavar, ha a bőre kiszárad.
De hol van a ps5? Azt is lefoglaltak?
Valamelyik nap átvitte a nagyházba.
Ez bennem is megfordult, de azért tibi is besegített a raktár kipakolásával. Aztán ki tudja mennyi szart hagyott el útközben a korcs, és mennyi rohadt szét a kertben. ( lásd a kormányos cuccot)
KURVArangy
En is igy emlekeztem. Meg ugy, hogy endre szeret netflixet nezni melo kozben.
Egyéb releváns infó nem volt, bár állítólag volt fenn sodi wifijén.
Volt egy pont amikor felvette a Fritz router-t, akkor elfordította a kamerát. Szerintem megnyomta rajta azt a gombot amivel instant lehet csatlakoztatni egy eszközt hozzá. (WPS) Hallottam egy kattanást szóval tuti ez volt.
Amikor Tiktok live-okban átnéztük a dobozokat elég világosan kiderült, hogy az egykoron 20 milliós setup mostanra már elveszett/eltört/darabokban van/nettó szemét.
Amikor költözött valahova, ez az elmebeteg semmit nem szortírozott ki. Amit látott azt ő összehajigálta és hazahozatta. Konkrétan zacskókat meg szemetet szedett ki a dobozokból.
Már csak a Gyagyás fejében van, hogy ő kincseken ül, meg majd megint összerakja a setup-ot. Valamelyik nap is arról delirált, hogy 1,5 millió értékben vitték el a rendőrök a technikai eszközeit. A letiltott iphone 14-et, a szétgecizett 8 éves gaymer laptopot meg az Otto katalógusos 8 éves pc-t.
Tegnap az anyagosnak is azt loopolta, hogy 20 ezer egy ilyen játék ki sincs bontva. Mondja ezt egy 6-8 éves játékra amit manapság 1200 Ft-ért veszel meg a Playstation store-ban.
Igazából amit még pénzé lehetne tenni az a PS5, pár streamer kütyü, buzi fények, a Valve Index (bár ennek az állapota igen kérdőjeles) meg a Switch, nagyjából minden más kuka.
Tegnap jól látszott, mindenen áll a fekete penész. Ott rohadnak behányva a sufnyiba a "technikai eszköszök". Nyáron 50 fokban, télen meg a mínuszokban.
Ezt gondolom a paródia rovatba szántad, mert jót röhögtem rajta :D
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Omni-Man ha borsodban ér földet
Mo.-n a moki nagy része lefújt bio az meg hamar leépít, főleg ha mást is tolsz mellé.
Aki nem növi ki tiniként vagy huszasként a stonerkedést és a fű lesz az élete, na abból lesznek ilyen furcsa figurák. Picit vicces, hogy pont egy ilyen drogos támadja az alkoholistát.. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
15 év napi szívás után mondom, hogy a fű nem csinál ilyet az emberrel. Itt valami más, keményebb dolog van a háttérben.
Unpopular opinion: Az anyagos azért tud rendes gondolatokat megfogalmazni és azokat tudja értelmezhető formában átadni.
egyik streamben említette, hogy évekig kokainfüggő volt, meg nyílván tolt mást is.
Tudtok adni valami referenciát, ahol részletesebben lehet olvasni az Anyagosról?
Tényleg? Nekem fel se tűnt. Mondjuk elég fasza remake-et kapott a Fallout 4, vagy modokkal közvetített Adda? Az a ghoul, akit mutatott, kibaszott ijesztő és valósághű volt.

👀
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Én úgy tudom, hogy a tanszéken viszonylagos konszenzus lett anno, hogy az anyagos az onnantól egy párhuzamos dimenzió, akinek napi / viselt dolgait itt nem tárgyaljuk. Csinál amit akar, persze innen is nézheti aki akarja, ha ontopic dolgok történnek (mint most), azzal érdemes is foglalkozni, de nagyjából ennyi. Az anyagos úgy önmagában offtopic itt.
Gondolom a pédiát már olvastad, ott fent van minden amit tudni érdemes. Többet nem
Vagy mintha a Dörpe unokatestvére lenne.
sodipedia.sodika.org/wiki/Addabboy2209
Nézd meg a lap korábbi verzióit, és úgy meg tudod nézni mit írtak eredetileg
timestamp?
"De a legtöbbeket a szakítás stílusa háborított fel, hogy a streamer az őt felemelő közösségbe szállt bele páros lábbal."
Na neee, pont ez a baj a forummal ez a nagykepuseg. Addabboy-nak ugy kell ez a kozosseg mint pestis.
A trollbaszó András nem más, mint egy 100+ kilós semmirekellő, pont úgy, mint Jenes és Turbó.
Ki a faszom szül gyereket ilyen embereknek amúgy?
És utána ezek a nők akik bedőlnek ilyen előembereknek nevelik fel egyedül a gyereket.
Aztán csodálkozunk, hogy retardáltakkal van tele az egész világ.
Köszönöm hogy zavartam nem akartam!
Olyan jó, hogy az összes ilyen szaporodik a normálisak meg ezerszer átgondolják, hogy kell-e gyerek.
nem szép dolog visszaköpni oda ahonnan jöttél
Jönnek megint a kötőjelek szart keverni.
Megébredtél Twinky?
Mi történt vele amúgy? Elég rossz passzban van.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Majd lefákatja' a haját, hattyá má, na szevasz tiltalak ... :)
a drog rossz, ééééééértem ?
KURVArangy
Tegnapi dokumentum film után, valahol ki kell adni a frusztráltságukat... Kedvenc pedofiljuknak egy filléres eszközt nem tudnak össze dobni az Amazonról, hogy élőben szopják a faszát, így itt tobzódnak..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Igen.
A legendás "tyodityapaty".
nem értem miért lesz valakiből felszopó, igazából értelmes embernek egyből lejön, hogy a pedofil egy rosszindulatú, hazug, manipulatív és végtelenül ostoba féreg
a kettő lehetséges opció hogy naívabbak mint a pedofil vagy fórumra/párbajpajtásokra haragudó ellentrollok
nem érdemel egy kibaszott centet se
Szerintem akik itatják nem feltétlenül akarnak neki jót... de számomra is rejtély, hogy miért jó a saját pénzed elbaszni erre, mert még jó műsort se kapsz cserébe, általában a mellékszereplők szolgáltatják azt.
a tied powerpassthroughs? mert ha nem akkor fel tudok ajánlani egyet, számomra már nincs szükség az áram ellátásra.
persze a stream deck a tied.
#50euro + kamatok
Passz a vége fele volt, a chaten valaki írta, hogy az újszászi gobesug otthon volt-e, amire Adda elkezdett hetyetyézni, hogy amennyire ő tudja, nem újszászi illetőségű vagy
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
ja értem.
épp terézvárosi féreg vagyok, jöhet endre ütölni a köröndre

MEKFATY HORVÁTH OSZI!
Gondolom olyan volt a musor, mint amikor Cartman ment az anyjaval ipadet venni. Klasszik resz, pont igy tudom elkepzelni a tortenteket.
Hasfelmetszö Trutymó
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 21, 2025 22:55:27
x3)
egyébként én éreztem magam kellemetlenül hogy valaki leutazik hozzá, megmenti az alkohol elvonástól, ő meg kb le se szarja itt fekszik ott fekszik játszik a switchen, loopolja a faszságait, semmi emberi kapcsolodásra nem képes a pedofil.
SyntaxError
(
x24)
Apr 21, 2025 22:56:37
x24)
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 21, 2025 22:58:28
x38)
Gobesugot újszászi lakhelyével vádolják az addabboy streamban!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Apr 21, 2025 23:02:20
x5)
Vicces volt amikor a twinkyt kibaszták a chatről, egy perc múlva megjelent kisboros.. :D
Na tejhabosítás, csá.
SyntaxError
(
x24)
Apr 21, 2025 23:11:01
x24)
Leak: Moszkvában is látták a mai szafarit. Endre! Minden szar ellenére, sikerült megnevettetned a Kreml urát. Ilyen körülményeket még ott sem láttak - eddig.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 21, 2025 23:11:46
x7)
Bármilyen papírt fogsz a kezedbe a macskaólban, azon Kiss Endre Farkas gyanúsítottként szerepel, sosem felperesként vagy ilyesmi. Hogy van ez Endre?
A jó portás csak baszik!
Kakaspina
(
x20)
Apr 21, 2025 23:12:01
x20)

beszélek akkor én is
Apr 21, 2025 23:19:56
Vicces volt amikor a twinkyt kibaszták a chatről, egy perc múlva megjelent kisboros.. :D
Retard logika.
Szobafestőnek is csak bannolás után nagy a pofája.
Apr 21, 2025 23:19:56
Sodi ragyája
Apr 21, 2025 23:20:39
Ha a Sodrák a sok piától végre megdöglik, akkor a macskaól helyén Sneci-Múzeum nyílhatna. Bemutathatjuk Magyarország és egyben a világ leggyökerebb, leggusztustalanabb, legidegesítőbb, legretardáltabb alanyának a nevetséges, haszontalan, botrányos életét.
Sodi ragyája
Apr 21, 2025 23:20:39
Söröskorsó
Apr 21, 2025 23:20:49
Minden ironia nelkul a Fidelitas tagsagra is nagyobb eselye van mint a fent emlitett haromra barmikor valaha.
Apr 21, 2025 23:20:49
ascites
(
x56)
Apr 21, 2025 23:27:26
x56)
Angeklagte?
Bezirksgericht Hernals?
Na erről ezekről loopoljál inkább a semmitmondó témáid helyett.
Bezirksgericht Hernals?
Na erről ezekről loopoljál inkább a semmitmondó témáid helyett.
Vádlott egy 2023-as ügyszámú ügyben egy bécsi bíróságon...
Ez nagy eséllyel a lakcímhamisításos ügy lesz, aminek 09.18-án volt a tárgyalása - ezek szerint a Hernals bíróságon.
2023-ban volt az AMS-es ügye is, amivel kapcsolatban saját bevallása szerint Púpszászon levelezett vele a bíróság (és ami miatt betalálta a bíró a Solaryst), de az Linzben volt.
nahát
Apr 21, 2025 23:43:33
Na mikor lettem kipontozódva? Na mikor? Amikor az év Sodi Show epizódja megy :D
Ez is a te hibád fifi!
Ez is a te hibád fifi!
Ez mondjuk pont nem az ő hibája!
Az baj ha magadnak is hazudsz!
Apr 21, 2025 23:43:33
Anyagosfigyelő
Apr 22, 2025 00:07:06
Meghalok, az anyagos hirtelen a lájv végén idegbajt kapott, a "trollfórum sztárjai, a retardpatrik meg retargeci" kifejezéssel utalt jenesékre. Ascitest külön kiemelte, hogy mehet lehugyozni a kaput jenesékkel xD
Valami versenyről beszélt, és látszólag féltékeny lett arra, hogy jeneséékhez hasonlították az ő akcióját, vagy nem tudom mi akart ez lenni, mert ha csak a fórumhárc menne, akkor nem égne benne ekkora gyűlölet egy rivós zombival szemben.
Egyéb releváns infó nem volt, bár állítólag volt fenn sodi wifijén. Saját bevallása szerint 3000 forintot adott a korcsnak a lehetőségért, meg 4-5 sört, meg valami black dragonst.
Valami versenyről beszélt, és látszólag féltékeny lett arra, hogy jeneséékhez hasonlították az ő akcióját, vagy nem tudom mi akart ez lenni, mert ha csak a fórumhárc menne, akkor nem égne benne ekkora gyűlölet egy rivós zombival szemben.
Egyéb releváns infó nem volt, bár állítólag volt fenn sodi wifijén. Saját bevallása szerint 3000 forintot adott a korcsnak a lehetőségért, meg 4-5 sört, meg valami black dragonst.
Apr 22, 2025 00:07:06
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 22, 2025 00:24:12
x35)
Meghalok, az anyagos hirtelen a lájv végén idegbajt kapott, a "trollfórum sztárjai, a retardpatrik meg retargeci" kifejezéssel utalt jenesékre. Ascitest külön kiemelte, hogy mehet lehugyozni a kaput jenesékkel xD
Nemígyvolt.
Nem szép dolog.
blue
Apr 22, 2025 00:24:18
Ilyen az, ha valaki folyton a péniszméretét kompenzálja.
Apr 22, 2025 00:24:18
halászlé
(
x21)
Apr 22, 2025 00:25:18
x21)
Valami versenyről beszélt, és látszólag féltékeny lett arra,
Arra érti a versenyt, hogy pl. van, akik szerint van munkája, és van, akik szerint nincs és hogy kinek lesz igaza.
Szerintem ez inkább vita és mindegy is, hogy kinek lesz igaza, a lényeg, hogy egyre kisebb valószínűséggel veszi már más elől munkát.
Anyagosfigyelő
Apr 22, 2025 00:31:44
Szerintem nem, én úgy értettem, hogy valaki más versenye ez és kissé fenyegető hangon hozzá is tette, hogy ő is versenyt hirdethetne, bár az anyagosról beszélünk, szóval ki tudja, akár igazad is lehet...
Apr 22, 2025 00:31:44
Anyagosfigyelő
Apr 22, 2025 00:50:10
Nemígyvolt.
Nem szép dolog.
Nem szép dolog.
Ez nem volt túl elegáns tőled. Gondolom te is hallgattad, akkor pedig pontosan tudod, hogy ez hangzott el.
De tessék, csináltam egy szó szerinti leiratot, valóban nem voltam pontos, ugyanis véletlenül kihagytam, hogy gúnyolódik a trollokon, akik azt hiszik, hogy sodika börtönbe fog kerülni a pedofília miatt (pedig egy órával azelőtt ígérte meg, hogy a bírósági ítéletig már nem fog többet beszélni a témáról).
"Gyerekek, ha én is odamentem volna, mint a trollfórum sztárjai... retardpatrik meg a retard...retardgeci...haverja, meg az ócska ostoba haverja, üvölteni részegen begyógyszerezve, akkor valószínűleg soha nem jutottam volna be, ugye? De, elemezzétek, hogy a jenesék hogy hugyoztak oda, és őnekik mennyire van igazuk. Elemzgessétek csak. A jenes manci(?) felelni fog, mert az anyagos beváltotta az egyik csekkét, maradjunk ennyiben.
És a turbóretardot meg kibaszatom a büdös picsába. Ha kell, akkor személyesen. És akkor majd lehet Zsuzsikázni meg kislányozni, jó? Meg menni részegen más öregasszonyok kapuját verni meg üvölteni részegen.
Hogyha a retardfiával van gondod, akkor miért nem hozzá mész, miért nem kéredszkedsz be, vagy hívjátok ki?
Figyeljetek, azt az alja életmódot, amit ti az erkélyen éltek, meg ezekből az ősember... torokhangokból éltek... bazmeg, egy bodobácsnak van értelme. Egy kavicsnak van értelme. Ti a mi levegőnket szívjátok el. Ezek vagytok ti basztok.
Meg azok, akik fizetnek. Én tudom, hogy ki fizet téged, az nekem meg tapsol. Úgyhogy ez ügyben még beszélni fogok vele"
(...) ezután fenyegeti egy kicsit jenest meg főleg a dobálóját, hogy ne merjen többet dobálni jenesnek és hogy személyesen keresni fogja, de ezt had ne kelljen már leírnom.
"Úgyhogy mindenki verheti a faszát, az anyagos jól elkúrta, egyébként is fideszes, rohadjon meg, ennyit tudok nektek mondani, hajrá hajrá.
Egyébként meg ha nem lennétek seggfejek, nem baszkodnátok ki mindenkit a szektátokból, akkor talán hatékonyabbak lennétek. Mert az, amit most kavartok, az is több sebből vérzik már most. Nyilván tudjátok, de azért addig jó pedofilozni meg hisztizni. Majd meglátjuk.
(..)
"Lesz majd jobb, ne aggódjatok, lesz majd jobb. Kötőjel már szervezi a következő Újszászi pikniket, Ascites meg szervezi jenesékkel a következő kapulehugyozást. Úgyhogy lesz bőven kontetek, ne aggódjatok. Nem ilyen, mint ez, de a szint..."
Nem fogom leiratozni azt se, amit sodinak fizetett, pontosan ezt mondta amit először írtam, viszont lehet félreérthető volt, mert nem állította, hogy a wifiért fizette volna (de nincs is jelentősége szerintem, fizetett neki pénzt és piát, ennyi a lényeg).
És szerintem eleget is beszéltünk róla, tényleg csak érdekességképpen akartam beszúrni, de rosszul viselem, ha alaptalanul meghazudtolnak.
Apr 22, 2025 00:50:10
-
Apr 22, 2025 06:27:39
Tisztelt Fórumozók!
Sajnos egy olyan esetre szeretném felhívni a figyelmet, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Endre példaképe, MC Isti (Köröskényi István) tegnapi TikTok streamjében egy 10 éves kislány ellen elkövetett szexuális bűncselekményről szóló hírt hallgatott meg élő adásban, majd azon nevetgélt és pozitívan reagált rá:
www.tiktok.com/@wastedlife71/video/7495814536822361376
(Ha törlésre kerülne a videó, itt is megtalálható, kb. 5:30-tól kezdve: www.twitch.tv/videos/2438930932?filter=all&sort=time)
A különösen aggasztó ebben az esetben, hogy ez a hír még februárban történt (forrás: 24.hu/belfold/2025/02/28/sarisap-tizeves-kislany-szexualis-eroszak-letartoztatas-vallomas/), vagyis közel két hónappal ezelőtt. MC Isti láthatóan már ismerte a szöveget, tátog rá a videó elején, ami arra utal, hogy többször meghallgatta, esetleg rendszeresen visszatér hozzá - pont úgy, mint ahogy Endrénél is gyakran látjuk.
Amikor a nézői számon kérték emiatt, akkor azt válaszolta, hogy addig, amíg az ő anyját sértegetik, ő bármit megtehet, beleértve egy ilyen súlyos bűncselekmény helyeslését is.
Tudomásunk szerint Endrének esze ágában sincs Istit feljelenteni a korábban történtek miatt, sőt, inkább azt szeretné (kizsarolni), hogy játsszon vele (hiszen akkor kereste a legtöbbet).
Biztosan jót tenne Endre lelki világának, ha látná, hogy milyen következményei lehetnek a kedvenc példaképe elfogadhatatlan viselkedésének és a médiabirodalma bukásának; így arra kérem a T. Fórumot, jelentse István csatornáit, ahányszor csak tudja. Köszönöm.
Sajnos egy olyan esetre szeretném felhívni a figyelmet, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Endre példaképe, MC Isti (Köröskényi István) tegnapi TikTok streamjében egy 10 éves kislány ellen elkövetett szexuális bűncselekményről szóló hírt hallgatott meg élő adásban, majd azon nevetgélt és pozitívan reagált rá:
www.tiktok.com/@wastedlife71/video/7495814536822361376
(Ha törlésre kerülne a videó, itt is megtalálható, kb. 5:30-tól kezdve: www.twitch.tv/videos/2438930932?filter=all&sort=time)
A különösen aggasztó ebben az esetben, hogy ez a hír még februárban történt (forrás: 24.hu/belfold/2025/02/28/sarisap-tizeves-kislany-szexualis-eroszak-letartoztatas-vallomas/), vagyis közel két hónappal ezelőtt. MC Isti láthatóan már ismerte a szöveget, tátog rá a videó elején, ami arra utal, hogy többször meghallgatta, esetleg rendszeresen visszatér hozzá - pont úgy, mint ahogy Endrénél is gyakran látjuk.
Amikor a nézői számon kérték emiatt, akkor azt válaszolta, hogy addig, amíg az ő anyját sértegetik, ő bármit megtehet, beleértve egy ilyen súlyos bűncselekmény helyeslését is.
Tudomásunk szerint Endrének esze ágában sincs Istit feljelenteni a korábban történtek miatt, sőt, inkább azt szeretné (kizsarolni), hogy játsszon vele (hiszen akkor kereste a legtöbbet).
Biztosan jót tenne Endre lelki világának, ha látná, hogy milyen következményei lehetnek a kedvenc példaképe elfogadhatatlan viselkedésének és a médiabirodalma bukásának; így arra kérem a T. Fórumot, jelentse István csatornáit, ahányszor csak tudja. Köszönöm.
Apr 22, 2025 06:27:39
Trollok harca
(
x4)
Apr 22, 2025 06:42:12
x4)
Dominós telóval akar irl lájvozni..
Miskolci alvósejt
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 22, 2025 06:53:58
x2)
Dominós telóval akar irl lájvozni..
Mit jelent az irl lájfsz? Totyog Púpszász utcáin és nyög mint egy 80 éves?
Kötőjel
(
x11)
Apr 22, 2025 07:19:07
x11)
Tisztelt Fórumozók!
mc isti pedofil
mc isti pedofil
tudjuk, van már több videós bizonyíték erre. többek között azt gondolja, ha valaki beléáll, akkor nincs semmi gond azzal, ha mc segglyuk az illető gyerekeit átkozza, azok megerőszakolását helyezi kilátásba.
ennek ellenére mc pedofil a helyén van: külföldön bujkál, és a trolljai miatt az utcára is alig mer kilépni.
jelenleg nem igényel intervenciót. van eltaposandó pedofil itthon elég.
Sheiggas
Apr 22, 2025 07:26:10
Gyors kérdés kezdő megfigyelőtől: Addaboy most akkor szintén egy troll vagy Ő is egy retard figura?
小児性愛者ショヂ...死ね!
Apr 22, 2025 07:26:10
Kalányos Robeszpijerr
Apr 22, 2025 07:27:38
A tojásozás, ragasztózás, firkálás egyáltalán nem azért van, hogy informatív legyen, hahó. Azok hatásos intervenciók, amik szedik ki a pénzt a Bata-klán zsebéből, ez meg egyszerű szafari volt.
Ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Nagyjából leszarják, a feliratokkal láthatóan nem törődnek, a tojást meg vízzel lemossák, nem gondolom, hogy a víz túl sok pénzt venne ki a klán zsebéből. Ez kb. hasonló a fórumos kommentekhez. Száz "dököjjmámegpettofilmikómészenmánabördönbemuhahha"-ra jut egy értelmes hozzászólás.
Apr 22, 2025 07:27:38
SporoloProli
(
x2)
Apr 22, 2025 07:30:24
x2)
Gyors kérdés kezdő megfigyelőtől: Addaboy most akkor szintén egy troll vagy Ő is egy retard figura?
Ő ilyen Schrödinger macskája féle troll. Bár, tegnap akkorát billent a jó irányba a mutató, hogy még a kis szekrény is felborult tőle stoki wc-je mellett.
Sheiggas
Apr 22, 2025 07:34:53
Köszönöm, így már minden tisztább, akkor ilyen kvázi Máj Viktorszos figura
Apr 22, 2025 07:34:53
noikabatgomb
(
x10)
Apr 22, 2025 07:44:31
x10)
nem gondolom, hogy a víz túl sok pénzt venne ki a klán zsebéből. ...
De azert szabalysertesi ertek feletti osszegrol van elrakva szamla es reppen a feljelentes Goldatol...
Kalányos Robeszpijerr
Apr 22, 2025 07:53:26
Itt mindenki mindenkit feljelent, naponta többször is. Gayza a lamantint, a lamantin a stokit, a jenes a kékpólós úriembert, a gayza a stokit és a megistit, a golda a fórumot a fajvédő levél miatt, a lamantin a tibort, a stoki a megistit, és így tovább. Nehéz bárkit is komolyan venni már.
Apr 22, 2025 07:53:26
mondomkusskuss2
Apr 22, 2025 07:55:33
Tegnap méltatlanul elefeledkeztünk egy híres eseményről...
2 éve szerzett a pedofil faszpinát a tenyerére:

Apr 22, 2025 07:55:33
Kakaspina
(
x20)
Apr 22, 2025 08:26:33
x20)

herr_schwechater
(
x5)
Apr 22, 2025 08:34:43
x5)
Tegnap méltatlanul elefeledkeztünk egy híres eseményről...
itt derült ki, hogy a legnagyobb trollja saját maga a pedofilnak, illetve a kerítés, hogy intézett neki fogyipapírt
noikabatgomb
(
x10)
Apr 22, 2025 08:39:02
x10)
Mindent megtett, hogy lemasolja a hires terdeszoritos munkakerulo fiujat, de ez sem sikerult. Szomcsi.
banshee
(
x23)
Apr 22, 2025 08:56:59
x23)
Endrénél minden sebhely életre szóló rokkantság.
Az orvosok baszták el az alakom.
Persze közben az életemet is megmentették, ezért határeset, elnézem nekik. :D
Persze közben az életemet is megmentették, ezért határeset, elnézem nekik. :D
Vaják
(
x6)
Apr 22, 2025 09:28:28
x6)
Most hallgatom vissza a tegnapi anyagos live-ot, és most ért ahhoz a részhez, amikor a fürdőt mutatja éppen be
Minden tiszteletem a bajszosnak, mert én még itthon is a hányás határán voltam, el se tudom képzelni ez milyen lehetett élőben.
Felkerült továbbá az anyagos esti összefoglalója a szafariról:
old.bitchute.com/video/PpMNv06BBSzF/
NSZKSZ ezt a hatalmas live-ot Adda
Minden tiszteletem a bajszosnak, mert én még itthon is a hányás határán voltam, el se tudom képzelni ez milyen lehetett élőben.
Felkerült továbbá az anyagos esti összefoglalója a szafariról:
old.bitchute.com/video/PpMNv06BBSzF/
NSZKSZ ezt a hatalmas live-ot Adda
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 22, 2025 09:49:12
x8)
Ennek az embernek vége.
Feloldódott az alkoholba.
Olyan volt a. tegnapit liveokat nézni, mint amikor az apjával beszéltek anno a trollok.
Game Over. Csak még nem kapcsolták le a gépet.
Heki a traki
Olyan volt a. tegnapit liveokat nézni, mint amikor az apjával beszéltek anno a trollok.
mondomkusskuss2
Apr 22, 2025 09:51:29
Igen, 2 éve hivatalosan is diagnosztizált elmebeteg:

Apr 22, 2025 09:51:29
herr_schwechater
(
x5)
Apr 22, 2025 09:54:12
x5)
Ennek az embernek vége.
nem képes munkavégzésre a pedofil, a bajszos lájvból kiderül, hogy semmire sem képes a fetrengésen és a piáláson kívül
borzasztóan néz ki, halvány mint a fal, sárgák a szemei, alig bír beszélni, nincs semmilyen állóképessége, nem fogja megérni a börit az tuti. a lájfszok nem adják át a pedofil helyzetét
Golda
Apr 22, 2025 09:58:51
Gyere Stokika, megyünk Szolnokra USB-C elosztót venni, siess!
Apr 22, 2025 09:58:51
ohropax
Apr 22, 2025 09:59:00
És azok, akik "támogatják", vagyis küldik nekik a pénzt, amit köztudottan kizárólag alkoholra költ, az ostoba "jóságukkal" együtt a leghalálosabb ellenségei, mert ha nem pénzelnék, kevesebbet tudna inni, és esetleg felmerülne benne, hogy valamit kezdjen magával az iváson és a fetrengésen kívül.
Apr 22, 2025 09:59:00
Endre priusza
(
x10)
Apr 22, 2025 10:00:13
x10)
Ki mondta, hogy jót akarnak neki, akik pénzt vagy egyenesen piát küldenek?
herr_schwechater
(
x5)
Apr 22, 2025 10:09:33
x5)
ha a pedofil nem ihatna pl egy délelőttön keresztül elvinné a mentő
Endre priusza
(
x10)
Apr 22, 2025 10:24:35
x10)
Beszarok ezen a szafaris videón. A konyhai eszközök doboz tetején ott hever csak úgy odabaszva a Fallout 4 német nyelvű könyvecskéje. Annyira szürreális! Endre, ezt hurcoltad magaddal ennyi költözésen át, Berlin-Linz-Bécs-Púpszász vonalon? Meg tudod mondani, miért? Értéke vagy haszna számodra nincs. Eladni nem tudod. Nehéznek nehéz.
A Sodi életének lehetne a szimbóluma.
-
Apr 22, 2025 10:30:09
Beszarok ezen a szafaris videón. A konyhai eszközök doboz tetején ott hever csak úgy odabaszva a Fallout 4 német nyelvű könyvecskéje. Annyira szürreális!
Ha a Fallout 4 kiskönyvben látott képek alapján rendezné be a putrit az már előrelépés lenne.
Apr 22, 2025 10:30:09
-
Apr 22, 2025 10:33:06
Mennyit is fizetett a pedofil azért, hogy a szarjait a macskaolba hozzák?
Apr 22, 2025 10:33:06
Endre priusza
(
x10)
Apr 22, 2025 10:37:39
x10)
Nivea kézkrém? Endre, minek az neked a monitor mögött?
Kakaspina
(
x20)
Apr 22, 2025 10:38:35
x20)
Nivea kézkrém? Endre, minek az neked a monitor mögött?
Judas
Apr 22, 2025 10:39:20
Kamagrát nem talált Addaboy?
Apr 22, 2025 10:39:20
Endre priusza
(
x10)
Apr 22, 2025 10:40:58
x10)
Rájöhettem volna. Nem annak a típusnak néz ki, akit zavar, ha a bőre kiszárad.
Endre priusza
(
x10)
Apr 22, 2025 10:43:23
x10)
Azért ebből a kis körképből nekem eléggé úgy tűnik, hogy Endre minden pénzzé tehető tárgyát elvitték már a Buddha rokonai. Vagy maga adogatta el, csak adjanak érte egy sört.
noikabatgomb
(
x10)
Apr 22, 2025 10:53:48
x10)
Azért ebből a kis körképből nekem eléggé úgy tűnik, hogy Endre minden pénzzé tehető tárgyát elvitték már a Buddha rokonai. Vagy maga adogatta el, csak adjanak érte egy sört.
Judas
Apr 22, 2025 10:54:49
Apr 22, 2025 10:54:49
mikedp
(
x9)
Apr 22, 2025 10:55:20
x9)
Ez bennem is megfordult, de azért tibi is besegített a raktár kipakolásával. Aztán ki tudja mennyi szart hagyott el útközben a korcs, és mennyi rohadt szét a kertben. ( lásd a kormányos cuccot)
noikabatgomb
(
x10)
Apr 22, 2025 10:57:20
x10)
En is igy emlekeztem. Meg ugy, hogy endre szeret netflixet nezni melo kozben.
-
Apr 22, 2025 11:09:55
Egyéb releváns infó nem volt, bár állítólag volt fenn sodi wifijén.
Volt egy pont amikor felvette a Fritz router-t, akkor elfordította a kamerát. Szerintem megnyomta rajta azt a gombot amivel instant lehet csatlakoztatni egy eszközt hozzá. (WPS) Hallottam egy kattanást szóval tuti ez volt.
Apr 22, 2025 11:09:55
HalfejSodi
Apr 22, 2025 11:12:28
Ezek a streaming szolgáltatók, tényleg gyorsan mindenre rámennek... Úgy látom itt is az évadzáró a legdurvább
Apr 22, 2025 11:12:28
D_Dezső
(
x29)
Apr 22, 2025 11:16:43
x29)
Endre, ezt hurcoltad magaddal ennyi költözésen át, Berlin-Linz-Bécs-Púpszász vonalon?
Amikor Tiktok live-okban átnéztük a dobozokat elég világosan kiderült, hogy az egykoron 20 milliós setup mostanra már elveszett/eltört/darabokban van/nettó szemét.
Amikor költözött valahova, ez az elmebeteg semmit nem szortírozott ki. Amit látott azt ő összehajigálta és hazahozatta. Konkrétan zacskókat meg szemetet szedett ki a dobozokból.
Már csak a Gyagyás fejében van, hogy ő kincseken ül, meg majd megint összerakja a setup-ot. Valamelyik nap is arról delirált, hogy 1,5 millió értékben vitték el a rendőrök a technikai eszközeit. A letiltott iphone 14-et, a szétgecizett 8 éves gaymer laptopot meg az Otto katalógusos 8 éves pc-t.
Tegnap az anyagosnak is azt loopolta, hogy 20 ezer egy ilyen játék ki sincs bontva. Mondja ezt egy 6-8 éves játékra amit manapság 1200 Ft-ért veszel meg a Playstation store-ban.
Igazából amit még pénzé lehetne tenni az a PS5, pár streamer kütyü, buzi fények, a Valve Index (bár ennek az állapota igen kérdőjeles) meg a Switch, nagyjából minden más kuka.
Tegnap jól látszott, mindenen áll a fekete penész. Ott rohadnak behányva a sufnyiba a "technikai eszköszök". Nyáron 50 fokban, télen meg a mínuszokban.
démondémon
(
x2)
Apr 22, 2025 11:18:49
x2)
mert ha nem pénzelnék, kevesebbet tudna inni, és esetleg felmerülne benne, hogy valamit kezdjen magával az iváson és a fetrengésen kívül.
Ezt gondolom a paródia rovatba szántad, mert jót röhögtem rajta :D
-
Apr 22, 2025 11:37:24
szúrkálok, pöcögtetek
Apr 22, 2025 11:37:24
Jonciii
(
x7)
Apr 22, 2025 11:42:01
x7)
Úgy néz ki adda mint valami marvel karakter paródiája
Negermann
Apr 22, 2025 11:43:46
szúrkálok, pöcögtetek
Omni-Man ha borsodban ér földet
Apr 22, 2025 11:43:46
-
Apr 22, 2025 11:59:27
Aki követi az anyagost: mi történt vele? Nem volt ilyen 50 éves csöves feje...
Apr 22, 2025 11:59:27
€
Apr 22, 2025 12:01:47
Mo.-n a moki nagy része lefújt bio az meg hamar leépít, főleg ha mást is tolsz mellé.
Apr 22, 2025 12:01:47
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 22, 2025 12:02:30
x20)
Aki nem növi ki tiniként vagy huszasként a stonerkedést és a fű lesz az élete, na abból lesznek ilyen furcsa figurák. Picit vicces, hogy pont egy ilyen drogos támadja az alkoholistát.. :D
-
Apr 22, 2025 12:05:32
15 év napi szívás után mondom, hogy a fű nem csinál ilyet az emberrel. Itt valami más, keményebb dolog van a háttérben.
Unpopular opinion: Az anyagos azért tud rendes gondolatokat megfogalmazni és azokat tudja értelmezhető formában átadni.
Apr 22, 2025 12:05:32
-
Apr 22, 2025 12:07:28
egyik streamben említette, hogy évekig kokainfüggő volt, meg nyílván tolt mást is.
Apr 22, 2025 12:07:28
-
Apr 22, 2025 12:08:50
Tudtok adni valami referenciát, ahol részletesebben lehet olvasni az Anyagosról?
Apr 22, 2025 12:08:50
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 22, 2025 12:11:29
x16)
Beszarok ezen a szafaris videón. A konyhai eszközök doboz tetején ott hever csak úgy odabaszva a Fallout 4 német nyelvű könyvecskéje. Annyira szürreális! Endre, ezt hurcoltad magaddal ennyi költözésen át, Berlin-Linz-Bécs-Púpszász vonalon? Meg tudod mondani, miért? Értéke vagy haszna számodra nincs. Eladni nem tudod. Nehéznek nehéz.
Tényleg? Nekem fel se tűnt. Mondjuk elég fasza remake-et kapott a Fallout 4, vagy modokkal közvetített Adda? Az a ghoul, akit mutatott, kibaszott ijesztő és valósághű volt.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 22, 2025 12:26:18
x20)

👀
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 22, 2025 12:33:05
x16)
Én úgy tudom, hogy a tanszéken viszonylagos konszenzus lett anno, hogy az anyagos az onnantól egy párhuzamos dimenzió, akinek napi / viselt dolgait itt nem tárgyaljuk. Csinál amit akar, persze innen is nézheti aki akarja, ha ontopic dolgok történnek (mint most), azzal érdemes is foglalkozni, de nagyjából ennyi. Az anyagos úgy önmagában offtopic itt.
wannabe snecológus
Apr 22, 2025 12:34:51
Gondolom a pédiát már olvastad, ott fent van minden amit tudni érdemes. Többet nem
Apr 22, 2025 12:34:51
Konzervatív Honpolgár
Apr 22, 2025 12:35:09
Úgy néz ki adda mint valami marvel karakter paródiája
Vagy mintha a Dörpe unokatestvére lenne.
Apr 22, 2025 12:35:09
Vaják
(
x6)
Apr 22, 2025 12:54:19
x6)
-
Apr 22, 2025 12:55:00
Jóból endre, jóból

Apr 22, 2025 12:55:00
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Apr 22, 2025 13:05:52
x2)
Van egy mondás.. Retard, retardnak a retardja.
A harmadik srác neve aki Jenesékkel lógott, nem más mint
Antal András Soma
Ahogy Trutyinak, úgy neki is van egy gyereke, de ő is fontosabbnak tartotta hogy a másik két buzeránssal buziskodjon Szolnokon az ünnepek alatt.
Annyira rajong a trógerért, hogy a közös képüket rakta ki Facebook profilképnek..
A trollbaszó András nem más, mint egy 100+ kilós semmirekellő, pont úgy, mint Jenes és Turbó.
Puncicája van a cicának.
Antal András Soma
Ahogy Trutyinak, úgy neki is van egy gyereke, de ő is fontosabbnak tartotta hogy a másik két buzeránssal buziskodjon Szolnokon az ünnepek alatt.
Annyira rajong a trógerért, hogy a közös képüket rakta ki Facebook profilképnek..
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 22, 2025 13:07:54
x20)
Golda mama köszöni az infót.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
gobesug
(
x30)
Apr 22, 2025 13:08:26
x30)
Gobesugot újszászi lakhelyével vádolják az addabboy streamban!
timestamp?
-
Apr 22, 2025 13:11:25
"De a legtöbbeket a szakítás stílusa háborított fel, hogy a streamer az őt felemelő közösségbe szállt bele páros lábbal."
Na neee, pont ez a baj a forummal ez a nagykepuseg. Addabboy-nak ugy kell ez a kozosseg mint pestis.
Apr 22, 2025 13:11:25
D_Dezső
(
x29)
Apr 22, 2025 13:14:22
x29)
Ki a faszom szül gyereket ilyen embereknek amúgy?
És utána ezek a nők akik bedőlnek ilyen előembereknek nevelik fel egyedül a gyereket.
Aztán csodálkozunk, hogy retardáltakkal van tele az egész világ.
?
Apr 22, 2025 13:14:33
Van egy mondás.. Retard, retardnak a retardja.
Antal András Soma
Antal András Soma
Olyan jó, hogy az összes ilyen szaporodik a normálisak meg ezerszer átgondolják, hogy kell-e gyerek.
Apr 22, 2025 13:14:33
herr_schwechater
(
x5)
Apr 22, 2025 13:14:49
x5)
nem szép dolog visszaköpni oda ahonnan jöttél
D_Dezső
(
x29)
Apr 22, 2025 13:16:07
x29)
Megébredtél Twinky?
halászlé
(
x21)
Apr 22, 2025 13:17:45
x21)
szúrkálok, pöcögtetek
D_Dezső
(
x29)
Apr 22, 2025 13:19:29
x29)
Majd lefákatja' a haját, hattyá má, na szevasz tiltalak ... :)
mikedp
(
x9)
Apr 22, 2025 13:21:10
x9)
a drog rossz, ééééééértem ?
Klohek
(
x12)
Apr 22, 2025 13:22:54
x12)
Megébredtél Twinky?
Megébredtél Twinky?
Tegnapi dokumentum film után, valahol ki kell adni a frusztráltságukat... Kedvenc pedofiljuknak egy filléres eszközt nem tudnak össze dobni az Amazonról, hogy élőben szopják a faszát, így itt tobzódnak..
Kakaspina
(
x20)
Apr 22, 2025 13:27:37
x20)
Igen.
herr_schwechater
(
x5)
Apr 22, 2025 13:34:10
x5)
Igen.
nem értem miért lesz valakiből felszopó, igazából értelmes embernek egyből lejön, hogy a pedofil egy rosszindulatú, hazug, manipulatív és végtelenül ostoba féreg
a kettő lehetséges opció hogy naívabbak mint a pedofil vagy fórumra/párbajpajtásokra haragudó ellentrollok
D_Dezső
(
x29)
Apr 22, 2025 13:37:13
x29)
Ilyen kell neked Endi?
Ezzel tudnál tiktokon sört csinálni, igaz?
Ha kell írjál rá az anyagosra, hogy felhozod neki cserébe az Elgato stream deck-et, aztán neki átadom az elosztót.
Szóval kezd el szépen letakarítani a stream deckről a gecis pókujjak nyomait!

Ha kell írjál rá az anyagosra, hogy felhozod neki cserébe az Elgato stream deck-et, aztán neki átadom az elosztót.

Dollár Kinga
Apr 22, 2025 13:42:31
Szerintem akik itatják nem feltétlenül akarnak neki jót... de számomra is rejtély, hogy miért jó a saját pénzed elbaszni erre, mert még jó műsort se kapsz cserébe, általában a mellékszereplők szolgáltatják azt.
Apr 22, 2025 13:42:31
Twiccs Chat
(
x4)
Apr 22, 2025 13:42:48
x4)
Ilyen kell neked Endi?
a tied powerpassthroughs? mert ha nem akkor fel tudok ajánlani egyet, számomra már nincs szükség az áram ellátásra.
persze a stream deck a tied.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 22, 2025 13:46:24
x38)
timestamp?
Passz a vége fele volt, a chaten valaki írta, hogy az újszászi gobesug otthon volt-e, amire Adda elkezdett hetyetyézni, hogy amennyire ő tudja, nem újszászi illetőségű vagy
KEF Muzeum Kuratori Oszt
Apr 22, 2025 13:47:15
A Steam Deck majd bal oladli teremben lesz lathato, rogton a HDMI kabel vitrin utan.
Apr 22, 2025 13:47:15
gobesug
(
x30)
Apr 22, 2025 13:48:17
x30)
ja értem.
Kakaspina
(
x20)
Apr 22, 2025 13:50:17
x20)
ja értem.

dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 22, 2025 13:53:42
x3)
most tulajdonképp minden nap pirosbetűs ünnep akkor is ha van végtelen mennyiségű söre az elmebeteg közléskényszeres pedofilnak, ugyanis magában loopol setup nélkül a szalmaágyon, kvázi gyakorol a magánzárkára
Troll excel
Apr 22, 2025 13:58:27
MEKFATY HORVÁTH OSZI!
Apr 22, 2025 13:58:27
A pupszaszi vadapu
Apr 22, 2025 14:05:32
Púpos pro tipp, sör helyett vegyél elosztot!!!!!
Apr 22, 2025 14:05:32
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Apr 22, 2025 14:08:23
x2)
Megkaptad a telefont, buzi gyerek?
Puncicája van a cicának.
MaxPayne
(
x22)
Apr 22, 2025 14:11:19
x22)
Megkaptad a telefont, buzi gyerek?
Gondolom olyan volt a musor, mint amikor Cartman ment az anyjaval ipadet venni. Klasszik resz, pont igy tudom elkepzelni a tortenteket.
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez is a te hibád fifi!