Ez lehet a tuti.A falusiak ki fogják üldözni őket.
Pénze nincs, elverni elverim a városban is, nők soha rá sem néznének, a faszt meg szereti. Egyszerűen nincs mivel fenyegetni.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Várjuk ki a végét. Ez annak függvénye lesz, hogy endinek mennyire kell a shör és meddig tud előre tervezni.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Minden pjogjamozó így készíti a nokedlit. A lisztet össze kell kötni a tojással egy USB-kábel segítségével.
Minden egy folyamat....
Egy ilyen kell neki
www.amazon.de/-/en/Portable-Adapter-Compatible-Chromebook-Galaxybook-gray/dp/B0DCJFGW9R?crid=FOXZ2RGMW9HS&dib=eyJ2IjoiMSJ9.51g5N4QzBSw--VX2hLYfnTPaEdStcFni2XPsXMnOPCcSlkpLJke2vyxFLD5K8YtFStVqX-Jo1mHGjI-BwysrfrpLfmK4nDysvLuC-6c2fj_zQmHBEFSuSiaa-A1TbW4R_Gbz5fC03MtHM58afWUIHVSMNPbDyH7BKYLsuRqQmHGFI1b-lztz6dz20ZKjEym1wI4VT0cB13D-s7tJ-nDL5tyCz9foC3YsOShyy8J90xs.2gxAQqPbD0hrI3zEcnbOGpHNKv4vGgIeiqlPmiTsMqA&dib_tag=se&keywords=Usb+c+to+HDMI+multihub+adapter&qid=1745589244&sprefix=usb+c+to+hdmi+multihub+adapte%2Caps%2C110&sr=8-5
Hívjatok gyorsan papot, adja fel az utolsó kenetet!
Minden egy folyamat....
Az nem fizetési meghagyás volt, hanem már egy továbbhaladott ügy. Volt vagy 10 oldal amit kapott
nagy UP erre!
stoki egész életében fölényeskedett, hencegett, képzeletbeli felsőbbrendűségével hergelt, ez adta a személyiségének a lényegét, ezért lehetett igazán gyűlölni őt és ezért lett ilyen fasza "rajongótábora". ( nem a trashbohóckodás miatt, amire mindig is rájátszott. az csak egy fejezet az életében)
éppen ezért bármilyen anyag, ami azt mutatja be, hogy a fikás magányosan, megalázva, tehetetlenül, a fizikai és szellemi létezés legalján nyomorog, az maga a nagybetűs, végső KONTENT, a karma, a sors igazságszolgáltatása. aki anno beiratkozott a snecológiára az ebben reménykedett. nagy ívben leszarom, hogy ki forgatja le a könyv végét. a lényeg, hogy ez a vége és mi látjuk.
Ja hát tegnap még arról volt szó, hogy:
1. Autóval megy, valaki(k) viszik.
2. Találkozik a szolnoki ninja troll nevű nickel
3. Jeneshez mennek leszámolni (többen)
4. Hugyozások, plakátozások jenesnél + tegnap este nagy fenyegetések
5. Jenes autójának összevandálkodásával fenyegetés
6. Jenes bevonása, valamiféle Újszászi takarításba
7. Jenestől behajtásra kerül az Endrétől lehúzott pénz
8. Akár még ott is alszik adamsz Szolnokon/újszászon
Ezek után véletlenül már tegnap este is azt mondta "a vonaton tudok tölteni"
Ma nagy meglepetésre, vonatról jelentkezik be, a fentiekből semmi nem lesz, de egy levelet azért átveszünk mindenképp.
Tényleg nem értem minek kellet ez a több órás kamuzás, egy levél átvetetéséhez
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mint minden kábítószeres, ő is csak egy lábbal van a valóságban, a másikkal a saját képzeletvilágában él. Mindegy, tényleg nagyon jó műsorokat csinált, ennél csak az örökzöld "ottvanmögöttedamagyarviktor" volt jobb.
2700 forint + 900 forint szállítás.
Nem linkelem be.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
2300... 10 000 sörpénzből 3 db kijött volna, de ugye a sör az fontos.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Bement Addával a kínai boltba Újszászon ahol nem talált.
Ennyit csinált.
Megpróbált kevesebbet inni, de nem jött össze
irodalmi szófordulatokkal beszél
20:00 ugrás, seggbekúrt!!
Tök fura... Azt hittem ennél jobban hajt érte. Lehet depidezső van valami miatt? Vagy csak ennyire leépült már? De hát még pár hete is több kraft és lájvolni akarás volt benne. A lefoglalás után nagyon gyorsan és ötletesen újraépítette a setupját.
Püntlich..ebenso.
Talált süllyedt
Látszik a monitoron, hogy a Gondolj rám-ot nézi, vagyis a Netflixben nem hazudott, azt tényleg tudja nézni a PS5-ön.
Jómodor.
Nem ez a véglény magyarázta, hogy epilepsziás roham alatt meg lehet erőszakolni a barátnőjét?
Nem emlékszem a pontos történetre. Elnézést.
Tényleg, voltak már itt ilyen "Na jófan, tyerekek, mostantól max. napi 3 sörtöt iszunk szigorúan" fogadalmak előlájvban, aztán tessék.
Sportos, erős, fiatal.
Már én sem, de arra igen, hogy a jómodort követelő vadállat azért volt a börtönben (ahol nővé tették ugyebár), mert megerőszakolta az exét és tincsekben tépte ki a haját. A roham alatti erőszakra úgy emlékszem, hogy megtörténtként állította, de lehet, hogy csak fantáziált róla.
Egy kő volt, van róla kép délelőttről.
De nem réted bazdmeg, hogy ennek a korcsnak nem jár semmi?! Mikor fogod fel, hogy csak a halott sodi a jó sodi?!
Na foltekommentelés, csá!
Sodi életében mindenki troll, a saját anyja, sőt még ő maga is.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ha elissza, akkor elissza, ha nem, akkor meg holnap átmegy belőle Szolnokra és kütyüt vesz.
(Úgyis elissza.)
Adda is szerfüggő, nem hiszem, hogy lenne illúziója arról, hogy melyik opciót választaná Endre.
Ennél sokkal szórakoztatóbb, ha ő veszi Sodinak a sört, és csicskáztatja érte. Vagy ha hízeleg Goldának, belőle többet tud kiszedni.
egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol
Jogos a feltételezés, de nem. Jól jött ki a lépés, ennyi.
Na császti-szunics, csá.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vajon mi lehetne a könyv címe?
Minden egy folyamat....
Az öregasszony se normális... ha már ott élősködik ez a szardarab, lehúzza pénzzel, ellopja a kajáját, óriási áramszámlát csinál neki, akkor legalább mondhatná neki, hogy nyírja le a füvet, és tartsa rendbe az udvart... nem esne le a pjogjamozó úr kezéről a gyűrű....
Minden egy folyamat....
A gyagyás és a fűnyíró? Ön- és közveszélyes.
A cipőfűzőjét nem tudja bekötni, nem hogy egy elektromos kis fűkaszát beindítson.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
El is verhetné Golda, Trottel akkor se csinálná meg a házimunkát. Nem is feltétlenül azért mert nem tudja hogyan kell (bár ez is erősen valószínű), hanem mert szimplán egy élősködő lusta szar.
Ilyenem van a kutyához itthon.
Beltérre van, pár méteres látótávval.
BAUSTELLE
Ha ilyen, akkor az akár félig-meddig hasznos is lehet. Van benne éjszakai mód, AI ember-azonosítás meg minden, persze nem éjjel, 10-15 méterre lévő dobálózós emberek arcának azonosítására, hanem például riasztásra.
www.mi.com/global/product/mi-360-home-security-camera-2k-pro/overview
Ha esetleg ez is álkamera, akkor mea culpa.
Én úgy emlékszem, hogy konkrétan elmondta, hogy nincs kamera a dobozban
Ó, hát nekem van pont ilyen itthon vagy kettő. De nem használom, úgyhogy eltöröm és kidobom a picsába.
cuki
azthiszed endre valaha képes lenne bármiféle fizikai munkára? akár egy kuka kihelyezésére is vagy egy fűnyírásra?
a kurva anyja tudja hogy haszontalan funkcionális analfabéta fia van, szerintem mai napig bánja hogy nem nyelte le vagy vetette el, lehet azt a második gyereket kellett volna megtartani és nem elvetetni.
megmondom őszintén munkám során gondoztam sérült felnőtt embereket, és nagyobb önállósággal rendelkeztek mint Endre,pedig a legtöbbjük akiket foglalkoztattunk fejlesztettünk elláttunk, tolószékestől a teljesen halmozottan fogyatékosokig mindenfélék voltak, de annyira rendszeretőek és segítőkészek voltak, hogy az valami hihetetlen
képes volt 1-2 beállni füvet vágni ollóval csak azért hogy ők is részt vegyenek benne
és ittvan ez a halmozottan elmebeteg pedofil semmirekellő geci, aki arra sem képes hogy maga körül rendet tartson
ezt mint a zsidó kurva anyja baszta el meg mindazok akik a szárnyuk alá vették ezt a senkiházit és hozzászokatták ahhoz hogy abszolut semmit nem kell csinálnia
minden alól kihúzza magát azzal hogy beteg a háta (szkoliózis) , pedig csak fűzöt kellett volna hordania fiatal korában de gondolom az anyja leszarta
vagy megműttetni..de hát egyszerűbb egy púpos gnómgeciként élnie
Ebből évismétlés lesz.
Sodi anno a közüzemi számlába való beszálláson a végletekig felháborodott, hogy hát ő miért fizetne bele, ő nem dolgozik. Láttad a macskaólt hogy néz ki.
Ezek után komolyan azt képzeled, hogy csak mert mond neki valamit megcsinálná? Még ha véletlen neadjisten valami pillanatnyi stroke következtében neki is állna direkt szétbaszna csak mindent, nehogy még egyszer neki kelljen csinálnia.
Különben is miért tenne odébb bármit, hát az anutája a hibás, akkor ment tönkre az élete amikor az kibaszta a cicát
Nagy király vagy köszi, kihagytam vagy egy hetet Sodrákból, erre meg azt hittem már nem lehet visszanézni.
Ez valami fenomenálisan szórakoztató volt az anyagos prezentálásában, nem hagyta hogy a Sodrák irányítson fullba röhögtem egy nagyot a poénokon.
blabla

Veknifej spottolva az anyagossal délelőtt, a streamben én voltam a fehér furgonnal. :D
Nem akajok visszamennyi a böjtönbe. Tyerintyem ety ertyhetyo.
Veknifej spottolva az anyagossal délelőtt, a streamben én voltam a fehér furgonnal. :D
Nézd mennyi látogató gyagya! :D
Mekfaty Ducatos tjojj! Mész az excelbe. Na szieszta, csá!
Had találjam ki: Ducatto?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Toyota ProAce City.
Egyébként Beszélgettem az emberekkel (céges ügyfél van ott a városban)
Egészen megdöbbentő számomra hogy a sneci minden-egyes-falugyűlésen beszédtéma hogy mit lehetne vele csinálni, miért nem tesz kvázi semmit a rendőrség, satöbbi.
Van másik városban is ilyen trash ember akit gyűlölnek, de ilyet hogy mindenki ismeri a falu pedo bolondját még nem láttam, pedig voltam már pár városban.
Nem akajok visszamennyi a böjtönbe. Tyerintyem ety ertyhetyo.
A "nyugati pjogjamozóból" a falu bolondja lett....
Minden egy folyamat....
Pl Vadász Gyula Nagyrábén
Egészen megdöbbentő számomra hogy a sneci minden-egyes-falugyűlésen beszédtéma hogy mit lehetne vele csinálni, miért nem tesz kvázi semmit a rendőrség, satöbbi.
Csak 5887-en utálják asodit
Telekomot ezúton is csókoltatjuk. Tegnap CF warpon bírtam fórumozni én is. Szóval azt szívből ajánlom, ha Trékomos vagy, és ilyesmit tapasztalsz.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Elhiszem hogy pontokat gyűjteni, vagy flexelni kell.
Megérte? Látszik a jármű típusa, márkája az az arcod és a rendszám!
Ha céges autó, megvan a név és a címed is!
A gyűlésről hazudozás is hozza a pontokat.(pontgyűjtő kártyád van?)
Csak így tovább!!!!
Gratulálok! Ügyes vagy!!
És ez kit érdekel?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nem tudom eldönteni, hogy humorizál vagy retardált
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nem, Vodafoneos (vagy hát One vagy miafaszom).
De telekomos troll, mész az excelbe ;)
Vagyunk a fórumon páran Telekomosok, szóval a seggbekúrt nem jut előrébb ezzel. De az anyagos remélem lerúgta a Keletiben, feltéve, hogy odatolta a képét. Zárójel: biztos nem, amikor évekkel ezelőtt anyagboy odament hozzá Újpalotára fosott, mint a gólya. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Látszott a fejed tetyó.
Puncicája van a cicának.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 15:40:25
x13)
Egyébként a kődobáló troll lehet hogy nem is troll, hanem valamelyik újszászi lakos, aki nem szívleli a Gyagyást és a kedves Gyöngyi nénit. Kapásból tudnék mondani kettőt (pl. a cigány kislány pereputja akit felvett és ezután megverték, illetve egy srác aki még TikTok liveban mondta hogy Ő is újszászi is utálja a pedofilt).
Nem feltétlen a fórumos trollok alkotnak mindig a hacienda környékén.
Nem feltétlen a fórumos trollok alkotnak mindig a hacienda környékén.
Ez lehet a tuti.A falusiak ki fogják üldözni őket.
Eazy
(
x10)
x10)
Amúgy a nick színeket (kivéve a gyagyásét) és a csillagokat simán el lehetne távolítani, csak mondjuk a profilkép maradjon meg, hogy ne lehessen egyértelműen egymás nevében írni, és akkor nem venné senki Szent küldetésnek az amúgy is semmit nem érő jelenséget. De ez csak egy tipp.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 25, 2025 15:41:46
x8)
Én voltam lent Újszászon, s csináltam képet a macskaólról. De ahhoz nincs elég vér a pucámba, hogy megtegyem amit az Anyagos. Mert alapba nem tudom mi lenne a Vekni realciója. Ezért becsülöm ezt. Mert ez egy tökös meló amit csinál az Anyagos és Hafré.
Heki a traki
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2025 15:42:04
x12)
Menjetek már a picsába ezzel a kisboros szintű fórum a hibás mindenért rinyával.
Ha anyagos nyomja akkor jó ha nem úgy is jó.Saját csatornája,ő adja a pofáját egy pedofilhoz,felnőtt,tudja mivel jár.Megkapja a kitüntetést ha jót csinál és az ívet ha maszatol.
Ha a mai showt egy mezei trashlégy csinálta volna már kint lenne a címe,melóhelye,szexvideói.Így is kurva türelmesek vagyunk.
Tessék nála reklamálni és nem a fórumot baszogatni.
Ha anyagos nyomja akkor jó ha nem úgy is jó.Saját csatornája,ő adja a pofáját egy pedofilhoz,felnőtt,tudja mivel jár.Megkapja a kitüntetést ha jót csinál és az ívet ha maszatol.
Ha a mai showt egy mezei trashlégy csinálta volna már kint lenne a címe,melóhelye,szexvideói.Így is kurva türelmesek vagyunk.
Tessék nála reklamálni és nem a fórumot baszogatni.
Endre priusza
(
x10)
Apr 25, 2025 15:43:06
x10)
te is le szoktal fekudni aludni, amikor egy majdnem teljesen idegen ferfi, hivatlanul beugrik hozzad? mondjuk nincs mit ellopni...
Pénze nincs, elverni elverim a városban is, nők soha rá sem néznének, a faszt meg szereti. Egyszerűen nincs mivel fenyegetni.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 25, 2025 15:45:58
x8)
Én nem hibáztatom a fórumot. Mindennek Endre az oka. A fórum, csak annyit tett, hogy a szarba nyomta az orrát. Mert ezt érdemeltem. Olyan társadalmi igazságszolgáltatás gyanánt. A vége ez lett volna így is úgy is.
Heki a traki
halászlé
(
x21)
Apr 25, 2025 15:46:58
x21)
Én azt az egyet hiányoltam, hogy belengette, hogy megmutatja a leveleket, és végül "el lett felejtve". De különben remek volt az egész műsor, és szerintem csak annak van joga savazni, aki szintén vállalja magát, és úgy megy oda hozzá (mint pl. Hafré).
Várjuk ki a végét. Ez annak függvénye lesz, hogy endinek mennyire kell a shör és meddig tud előre tervezni.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 15:47:24
x13)
Bírom Addát én is,de már csak magát strapálja.
Golda is ,sodrák is teljesen mata.Golda kiszámíthatatlan is pluszba.Valami kényszerítésről halandzsázott Addának,amire már azért anyagos is idegbe jött.
Viszont kaptunk egy átfogó képet.
Golda is ,sodrák is teljesen mata.Golda kiszámíthatatlan is pluszba.Valami kényszerítésről halandzsázott Addának,amire már azért anyagos is idegbe jött.
Viszont kaptunk egy átfogó képet.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 25, 2025 15:50:12
x38)
Eléggé úgy tűnt, hogy itt sokkal inkább arról volt szó, hogy valaki megkérte addát, hogy vetessen át Endrével egy levelet, és ennyi.
A többi része a műsornak csak azért kellet, hogy Endrének ne legyen annyira egyértelmű, hogy erre ment ki a dolog, adda se erőltetett a levél átvétel után semmit.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A többi része a műsornak csak azért kellet, hogy Endrének ne legyen annyira egyértelmű, hogy erre ment ki a dolog, adda se erőltetett a levél átvétel után semmit.
MediaMarkt Szolnok
Apr 25, 2025 15:50:59
Van remény Endi, hogy benézz hozzánk?
Apr 25, 2025 15:50:59
Bád Szpenszer
Apr 25, 2025 15:52:00
Nem tudom elhinni, hogy neki olyan különleges adapter kell, amit csak az Amazonról lehet rendelni, micsoda baromság ez már, tuti, hogy van a MM-ban is.
Apr 25, 2025 15:52:00
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 15:52:22
x13)
Adda tegnap még kerítésfestésről,söpörgetésről beszélt,de már akkor lehetett tudni,hogy ezekkel a bolondokkal ez lehetetlenség.
Egyébként meg büntethető lesz az endritto,mert hülyébbeket is bevarrnak probléma nélkül.
Egyébként meg büntethető lesz az endritto,mert hülyébbeket is bevarrnak probléma nélkül.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 25, 2025 15:54:18
x1)
Ez.. lisztbe bedugott USB kábel?
Minden pjogjamozó így készíti a nokedlit. A lisztet össze kell kötni a tojással egy USB-kábel segítségével.
-
Apr 25, 2025 15:55:13
Nem tudom elhinni, hogy neki olyan különleges adapter kell, amit csak az Amazonról lehet rendelni, micsoda baromság ez már, tuti, hogy van a MM-ban is.
Egy ilyen kell neki
www.amazon.de/-/en/Portable-Adapter-Compatible-Chromebook-Galaxybook-gray/dp/B0DCJFGW9R?crid=FOXZ2RGMW9HS&dib=eyJ2IjoiMSJ9.51g5N4QzBSw--VX2hLYfnTPaEdStcFni2XPsXMnOPCcSlkpLJke2vyxFLD5K8YtFStVqX-Jo1mHGjI-BwysrfrpLfmK4nDysvLuC-6c2fj_zQmHBEFSuSiaa-A1TbW4R_Gbz5fC03MtHM58afWUIHVSMNPbDyH7BKYLsuRqQmHGFI1b-lztz6dz20ZKjEym1wI4VT0cB13D-s7tJ-nDL5tyCz9foC3YsOShyy8J90xs.2gxAQqPbD0hrI3zEcnbOGpHNKv4vGgIeiqlPmiTsMqA&dib_tag=se&keywords=Usb+c+to+HDMI+multihub+adapter&qid=1745589244&sprefix=usb+c+to+hdmi+multihub+adapte%2Caps%2C110&sr=8-5
Apr 25, 2025 15:55:13
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 25, 2025 15:55:24
x1)
Hívjatok gyorsan papot, adja fel az utolsó kenetet!
kripli figyelő
(
x12)
Apr 25, 2025 15:55:50
x12)
Eléggé úgy tűnt, hogy itt sokkal inkább arról volt szó, hogy valaki megkérte addát, hogy vetessen át Endrével egy levelet, és ennyi.
Így van.Videós bizonyíték van egy fizetési meghagyás átvételéről.Ennyi történt. A többi része a műsornak csak azért kellet, hogy Endrének ne legyen annyira egyértelmű, hogy erre ment ki a dolog, adda se erőltetett a levél átvétel után semmit.
-
Apr 25, 2025 15:56:35
Így van.Videós bizonyíték van egy fizetési meghagyás átvételéről.Ennyi történt.
Az nem fizetési meghagyás volt, hanem már egy továbbhaladott ügy. Volt vagy 10 oldal amit kapott
Apr 25, 2025 15:56:35
-
Apr 25, 2025 15:57:21
Adda tegnap még kerítésfestésről,söpörgetésről beszélt,de már akkor lehetett tudni,hogy ezekkel a bolondokkal ez lehetetlenség.
Felirat lefestve,fű lenyírva,talán még söprögetés is volt. Egyébként meg büntethető lesz az endritto,mert hülyébbeket is bevarrnak probléma nélkül.
Apr 25, 2025 15:57:21
sittessanyi
(
x7)
Apr 25, 2025 15:58:21
x7)
Oké. Most mit is kapott? Pár doboz sört.
Mit kaptunk mi? Láttuk a putrit ahol él. Láttuk, hogy beszámíthatatlan. Láttuk, hogy már semmire nem képes önállóan. Láttuk, ahogy könyörög a sörért. Láttuk, ahogy megalázza magát. Nekem ez megérte ezt. S ha ezt láthatom elégedettséggel tölt el.
Mit kaptunk mi? Láttuk a putrit ahol él. Láttuk, hogy beszámíthatatlan. Láttuk, hogy már semmire nem képes önállóan. Láttuk, ahogy könyörög a sörért. Láttuk, ahogy megalázza magát. Nekem ez megérte ezt. S ha ezt láthatom elégedettséggel tölt el.
nagy UP erre!
stoki egész életében fölényeskedett, hencegett, képzeletbeli felsőbbrendűségével hergelt, ez adta a személyiségének a lényegét, ezért lehetett igazán gyűlölni őt és ezért lett ilyen fasza "rajongótábora". ( nem a trashbohóckodás miatt, amire mindig is rájátszott. az csak egy fejezet az életében)
éppen ezért bármilyen anyag, ami azt mutatja be, hogy a fikás magányosan, megalázva, tehetetlenül, a fizikai és szellemi létezés legalján nyomorog, az maga a nagybetűs, végső KONTENT, a karma, a sors igazságszolgáltatása. aki anno beiratkozott a snecológiára az ebben reménykedett. nagy ívben leszarom, hogy ki forgatja le a könyv végét. a lényeg, hogy ez a vége és mi látjuk.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 25, 2025 15:59:16
x38)
1. Autóval megy, valaki(k) viszik.
2. Találkozik a szolnoki ninja troll nevű nickel
3. Jeneshez mennek leszámolni (többen)
4. Hugyozások, plakátozások jenesnél + tegnap este nagy fenyegetések
5. Jenes autójának összevandálkodásával fenyegetés
6. Jenes bevonása, valamiféle Újszászi takarításba
7. Jenestől behajtásra kerül az Endrétől lehúzott pénz
8. Akár még ott is alszik adamsz Szolnokon/újszászon
Ezek után véletlenül már tegnap este is azt mondta "a vonaton tudok tölteni"
Ma nagy meglepetésre, vonatról jelentkezik be, a fentiekből semmi nem lesz, de egy levelet azért átveszünk mindenképp.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 16:03:50
x13)
Most nézem vissza a lájvszokat.
Sodrák dollárpapának nézi Addaboyt.
Fegyé nyekem agyaptejt, Borsogyi???? aztat nyemszejetemm menny a piccsába.Tyopjonnyit akajok....
Sodrák dollárpapának nézi Addaboyt.
Fegyé nyekem agyaptejt, Borsogyi???? aztat nyemszejetemm menny a piccsába.Tyopjonnyit akajok....
Bád Szpenszer
Apr 25, 2025 16:07:04
...
...
Mint minden kábítószeres, ő is csak egy lábbal van a valóságban, a másikkal a saját képzeletvilágában él. Mindegy, tényleg nagyon jó műsorokat csinált, ennél csak az örökzöld "ottvanmögöttedamagyarviktor" volt jobb.
Apr 25, 2025 16:07:04
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 25, 2025 16:10:56
x35)
Nem linkelem be.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 16:14:38
x13)
Ha most meglenne az áhított szetáááp,akkor az mégis meddig lenne jó???
1-2 hét???
Szétbaszná semmi perc alatt,mint ahogy mindent.
1-2 hét???
Szétbaszná semmi perc alatt,mint ahogy mindent.
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 25, 2025 16:15:27
x35)
Nem linkelem be.
Nem linkelem be.

ascites
(
x56)
Apr 25, 2025 16:16:07
x56)
Szerintem itt két alapvetően különböző nézőpont feszül egymásnak.
Az egyik képviselői elsősorban a kontentet szeretik, a korcsos tartalmakat (legyen az gyalázó vagy támogató), a másik képviselői pedig elsősorban azt, hogy a korcsnak szar legyen (vergődjön a saját szarában, legyen magányos, ne legyen piája).
Viszont mindkét nézőpont képviselői kivannak a korcs saját tiktikes szennyétől. Hála az égnek, hogy legalább ő nem tud lájvolni és kushad az óljában.
Az egyik képviselői elsősorban a kontentet szeretik, a korcsos tartalmakat (legyen az gyalázó vagy támogató), a másik képviselői pedig elsősorban azt, hogy a korcsnak szar legyen (vergődjön a saját szarában, legyen magányos, ne legyen piája).
Viszont mindkét nézőpont képviselői kivannak a korcs saját tiktikes szennyétől. Hála az égnek, hogy legalább ő nem tud lájvolni és kushad az óljában.
-
Apr 25, 2025 16:16:23
Az kiderült, hogy miért nincs egy fostos adapterje lassan egy hete? Golda megtagadta a segítséget? Mit próbált meg azért hogy szerezzen és miért nem jött össze?
Apr 25, 2025 16:16:23
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 25, 2025 16:17:06
x11)
Én is visszanézésben vagyok, a púpos gnóm ételeket nézeget? :)
Bocsánat, tudom hogy rossz a kép, de a napi háromszori étkezés is angyalszárny neki... :)
Pedofil szatír, ez nagyon szánalmas. Éhes vagy?
Bocsánat, tudom hogy rossz a kép, de a napi háromszori étkezés is angyalszárny neki... :)
Pedofil szatír, ez nagyon szánalmas. Éhes vagy?
again mine the refund
(
x2)
Apr 25, 2025 16:17:46
x2)
Mit próbált meg azért hogy szerezzen és miért nem jött össze?
Ennyit csinált.
nabejj
(
x3)
Apr 25, 2025 16:18:02
x3)
Mit próbált meg azért hogy szerezzen és miért nem jött össze?
Darth Tibor
(
x7)
Apr 25, 2025 16:18:58
x7)
Adda, kösd fel a bajuszt és menekülj! Tajgi el akar kapni a keletiben!!!!!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
nabejj
(
x3)
Apr 25, 2025 16:20:18
x3)
20:00 ugrás, seggbekúrt!!
-
Apr 25, 2025 16:20:57
Ennyit csinált.
Ennyit csinált.
Tök fura... Azt hittem ennél jobban hajt érte. Lehet depidezső van valami miatt? Vagy csak ennyire leépült már? De hát még pár hete is több kraft és lájvolni akarás volt benne. A lefoglalás után nagyon gyorsan és ötletesen újraépítette a setupját.
Apr 25, 2025 16:20:57
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 25, 2025 16:21:30
x10)
Mondjuk szerintem abban kiegyezhetünk, hogy az élőlájvban mutogatott Deák igazolvány egészen véletlenül a Korcs zsebébe fog kerülni a nap végére.
Anyagos ugyan azt mondta, hogy csak azért nem viszi át Szolnokra adaptert venni, mert akkor végleg kitörne a világháború az irányába, plusz azért ő is erősen "kritizálja" (*khm*) azt, ami a Tiktiken történik és ehhez nem akar hozzájárulni.
Na de azt senki nem mondta, hogy ne hagyjon ott véletlen egy 20 ezrest a priccsen, aztán kezd vele a pedofil azt, amit akar.
Ha elissza, akkor elissza, ha nem, akkor meg holnap átmegy belőle Szolnokra és kütyüt vesz.
(Úgyis elissza.)
Anyagos ugyan azt mondta, hogy csak azért nem viszi át Szolnokra adaptert venni, mert akkor végleg kitörne a világháború az irányába, plusz azért ő is erősen "kritizálja" (*khm*) azt, ami a Tiktiken történik és ehhez nem akar hozzájárulni.
Na de azt senki nem mondta, hogy ne hagyjon ott véletlen egy 20 ezrest a priccsen, aztán kezd vele a pedofil azt, amit akar.
(Úgyis elissza.)
noikabatgomb
(
x10)
Apr 25, 2025 16:24:27
x10)
Nem neztem de igy visszaolvasva is durva.
Tehat endre, a mi házi gazdasagi zsenink levette a maradek forintokat az egyetlen bevetelt generalo platformrol es az osszes penzbol tyopronit vett es nem eszkozt amivel ujra pénzt tud csinalni?
Elore menekulo endre az endre?
Jol ertem?
Tehat endre, a mi házi gazdasagi zsenink levette a maradek forintokat az egyetlen bevetelt generalo platformrol es az osszes penzbol tyopronit vett es nem eszkozt amivel ujra pénzt tud csinalni?
Jol ertem?
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 16:25:47
x13)
Nem neztem de igy visszaolvasva is durva.
Jol ertem?
Jol ertem?
Püntlich..ebenso.
Talált süllyedt
ascites
(
x56)
Apr 25, 2025 16:26:11
x56)
Én is visszanézésben vagyok, a púpos gnóm ételeket nézeget? :)
Látszik a monitoron, hogy a Gondolj rám-ot nézi, vagyis a Netflixben nem hazudott, azt tényleg tudja nézni a PS5-ön.
-
Apr 25, 2025 16:26:53
Jómodor.
Nem ez a véglény magyarázta, hogy epilepsziás roham alatt meg lehet erőszakolni a barátnőjét?
Apr 25, 2025 16:26:53
Gabonatároló
(
x1)
Apr 25, 2025 16:27:44
x1)
Tényleg, voltak már itt ilyen "Na jófan, tyerekek, mostantól max. napi 3 sörtöt iszunk szigorúan" fogadalmak előlájvban, aztán tessék.
Sportos, erős, fiatal.
ascites
(
x56)
Apr 25, 2025 16:31:05
x56)
Jómodor.
Már én sem, de arra igen, hogy a jómodort követelő vadállat azért volt a börtönben (ahol nővé tették ugyebár), mert megerőszakolta az exét és tincsekben tépte ki a haját. A roham alatti erőszakra úgy emlékszem, hogy megtörténtként állította, de lehet, hogy csak fantáziált róla.
-
Apr 25, 2025 16:31:45
Nem bori akarja megcsavarhúzózni? Apr 25, 2025 16:31:45
Sodi ragyája
Apr 25, 2025 16:33:48
Sodrákról lassan már egy egész könyvet lehet írni a szánalmas élősködő életéről.
Sodi ragyája
Apr 25, 2025 16:33:48
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 16:34:43
x13)
Otthon magazin rovat:
eddig csak a macskaól építési anyaga volt biztos.
Most viszont a nagyház 30 cm magas salétromos málása is mutatja, HOGY A NAGYHÁZ IS VÁLYOG.
AZ EGÉSZ KÉRÓ NEM ÉR TÖBBET 10-12 MILLÁNÁL.
EZ IGAZÁBÓL CSAK ÉPÍTÉSI TELEK.
eddig csak a macskaól építési anyaga volt biztos.
Most viszont a nagyház 30 cm magas salétromos málása is mutatja, HOGY A NAGYHÁZ IS VÁLYOG.
AZ EGÉSZ KÉRÓ NEM ÉR TÖBBET 10-12 MILLÁNÁL.
EZ IGAZÁBÓL CSAK ÉPÍTÉSI TELEK.
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 25, 2025 16:37:43
x3)
ennek már vége van. Elvonás Elemér fogja bevinni a kegyelemdöfést
-
Apr 25, 2025 16:38:50
Az nem létezik hogy sima tyúktojás, nem fagyott meg semmi betörje az ablakot nem?
Apr 25, 2025 16:38:50
-
Apr 25, 2025 16:40:13
Én azért szeretném megköszönni Addának a tartalmat. NSZKSZ!
Apr 25, 2025 16:40:13
-
Apr 25, 2025 16:40:36
Az nem létezik hogy sima tyúktojás, nem fagyott meg semmi betörje az ablakot nem?
Egy kő volt, van róla kép délelőttről.
Apr 25, 2025 16:40:36
féregnyulvány
(
x7)
Apr 25, 2025 16:42:05
x7)
szegény golda vágja a füvet 75…..83…97…123????? hány évesen?
nabejj
(
x3)
Apr 25, 2025 16:44:58
x3)
Nem néztem végig a lájfszot, de az első sör és jäger fél órán belül elfogyott, utána egyből indulni is kellett a boltba még 2 sörért, aztán a posta után még a dohányboltban is meg kellett állni.
Olyan 20 sör lenne most a napi adag, de nincs pééénz:))
Olyan 20 sör lenne most a napi adag, de nincs pééénz:))
76osKressz
Apr 25, 2025 16:45:12
Ez annak nyilván nem volt kontent, akinek az a kontent, hogy habzó szájjal üvöltözik valaki, hogy pedofil. Persze általában lehetőleg nem ők, mert ők a fotelból majd kioktatják azokat, akik tevőlegesen csináltak valamit.
De tényleg nem értem mi némelyek baja....
Kaptunk Sodit. Aki egyébként el van tűnve, mert űberspeciális adapter kéne. Olyasmiket láthattunk, amiket egyébként maximum villanásra látunk a lájvjaiból.
Ráadásul messze szórakoztatóbb volt az egész, mint amikor 4 órát nézhetjük ahogy loopol valami faszságról, vagy a trashlegyek üvöltöznek, vagy valami cigánnyal "párbajozik".
Kapott pár sört - és? Komolyan itt páran úgy csinálnak, mintha ettől most minden tartozása megszűnt volna, az ügyei mind lezárultak volna felmentéssel, és beköltözött volna a medencés villájába.
Kaptunk Sodit. Aki egyébként el van tűnve, mert űberspeciális adapter kéne. Olyasmiket láthattunk, amiket egyébként maximum villanásra látunk a lájvjaiból.
Ráadásul messze szórakoztatóbb volt az egész, mint amikor 4 órát nézhetjük ahogy loopol valami faszságról, vagy a trashlegyek üvöltöznek, vagy valami cigánnyal "párbajozik".
Kapott pár sört - és? Komolyan itt páran úgy csinálnak, mintha ettől most minden tartozása megszűnt volna, az ügyei mind lezárultak volna felmentéssel, és beköltözött volna a medencés villájába.
Apr 25, 2025 16:45:12
Random fórumozó
Apr 25, 2025 16:48:03
Ez annak nyilván nem volt kontent, akinek az a kontent, hogy habzó szájjal üvöltözik valaki, hogy pedofil. Persze általában lehetőleg nem ők, mert ők a fotelból majd kioktatják azokat, akik tevőlegesen csináltak valamit.
De nem réted bazdmeg, hogy ennek a korcsnak nem jár semmi?! Mikor fogod fel, hogy csak a halott sodi a jó sodi?!
Na foltekommentelés, csá!
Apr 25, 2025 16:48:03
keserke
(
x4)
Apr 25, 2025 16:48:32
x4)
Egyébként a kődobáló troll lehet hogy nem is troll,
Sodi életében mindenki troll, a saját anyja, sőt még ő maga is.
hullabacsi
Apr 25, 2025 16:50:47
(Úgyis elissza.)
Adda is szerfüggő, nem hiszem, hogy lenne illúziója arról, hogy melyik opciót választaná Endre.
Ennél sokkal szórakoztatóbb, ha ő veszi Sodinak a sört, és csicskáztatja érte. Vagy ha hízeleg Goldának, belőle többet tud kiszedni.
Apr 25, 2025 16:50:47
Hahó
(
x130)
Apr 25, 2025 16:52:56
x130)
Jogos a feltételezés, de nem. Jól jött ki a lépés, ennyi.
Na császti-szunics, csá.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 25, 2025 16:57:56
x1)
Sodrákról lassan már egy egész könyvet lehet írni a szánalmas élősködő életéről.
Vajon mi lehetne a könyv címe?
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 25, 2025 16:58:52
x10)
Nagyon megütötte a fülemet ma az egész Jenes és "nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja" loop.
Hát ez a barom csak rákeresett a megalapozott gyanú fogalmára és cikkeket olvasott.
Jogász fatászpika.
www.kihallgatas.hu/buntetoeljaras-jog/a-megalapozott-gyanu-jelentese-es-megitelese/
Hát ez a barom csak rákeresett a megalapozott gyanú fogalmára és cikkeket olvasott.
Jogász fatászpika.
www.kihallgatas.hu/buntetoeljaras-jog/a-megalapozott-gyanu-jelentese-es-megitelese/
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 25, 2025 17:00:52
x1)
szegény golda vágja a füvet 75…..83…97…123????? hány évesen?
Az öregasszony se normális... ha már ott élősködik ez a szardarab, lehúzza pénzzel, ellopja a kajáját, óriási áramszámlát csinál neki, akkor legalább mondhatná neki, hogy nyírja le a füvet, és tartsa rendbe az udvart... nem esne le a pjogjamozó úr kezéről a gyűrű....
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 25, 2025 17:02:23
x1)
Csak úgy kérdezem: lehet, hogy Adda lenne a Lakáskultúra folyóirat fotósa, akit a Gyagyás mindig emlegetett?
Minden egy folyamat....
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 25, 2025 17:02:57
x10)
A gyagyás és a fűnyíró? Ön- és közveszélyes.
A cipőfűzőjét nem tudja bekötni, nem hogy egy elektromos kis fűkaszát beindítson.
FütyizőTrottel
Apr 25, 2025 17:04:39
El is verhetné Golda, Trottel akkor se csinálná meg a házimunkát. Nem is feltétlenül azért mert nem tudja hogyan kell (bár ez is erősen valószínű), hanem mert szimplán egy élősködő lusta szar.
Apr 25, 2025 17:04:39
-
Apr 25, 2025 17:07:10
Régi szép idők amik már soha nem térnek vissza. Ugye te féreg?

Apr 25, 2025 17:07:10
-
Apr 25, 2025 17:07:41
Ne sikkadjon el, hogy bár golda meglévő kamerájáról kiderült, hogy álkamera, az anyagos hozott neki egy újat, hogy azzal buktathassa le a graffitiző és tojásdobáló trollokat és retardokat.
Akik ilyen akciót terveznek a jövőben, azok számoljanak ezzel is (de remélhetőleg nem is fogja beüzemelni és a típus pontos ismerete nélkül is úgy tűnik, hogy nem is kifejezetten alkalmas a feladatra.)
Akik ilyen akciót terveznek a jövőben, azok számoljanak ezzel is (de remélhetőleg nem is fogja beüzemelni és a típus pontos ismerete nélkül is úgy tűnik, hogy nem is kifejezetten alkalmas a feladatra.)
Apr 25, 2025 17:07:41
-
Apr 25, 2025 17:10:16
Ne sikkadjon el, hogy bár golda meglévő kamerájáról kiderült, hogy álkamera, az anyagos hozott neki egy újat, hogy azzal buktathassa le a graffitiző és tojásdobáló trollokat és retardokat.
Apr 25, 2025 17:10:16
SyntaxError
(
x24)
Apr 25, 2025 17:12:52
x24)
Adda miért néz ki úgy ezeken a fotókon, mint egy öregasszony? Ő lenne Piroska néni?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 17:13:50
x13)
Golda fetette le a kaput is(jó bénán-OK-idős nőtől mit várhatnánk).
Mutatóba szegélyvágóval nyírt egy kis füvet a vénlány szigorúan kívül mutatóba.
A kert meg átalakult Amazonasz dzsungellé.
Lassan jönnek a jegyzőtől a büntetések az állapotok miatt.
a büntetések viszont a tulajnak(goldának)fognak menni.
Mutatóba szegélyvágóval nyírt egy kis füvet a vénlány szigorúan kívül mutatóba.
A kert meg átalakult Amazonasz dzsungellé.
Lassan jönnek a jegyzőtől a büntetések az állapotok miatt.
a büntetések viszont a tulajnak(goldának)fognak menni.
gondolatjel
Apr 25, 2025 17:14:37
[quote=-]
...
a típus pontos ismerete nélkül is úgy tűnik, hogy nem is kifejezetten alkalmas a feladatra
...
mi-home.hu/products/mi-360-home-security-camera-2k-pro
...
a típus pontos ismerete nélkül is úgy tűnik, hogy nem is kifejezetten alkalmas a feladatra
...
mi-home.hu/products/mi-360-home-security-camera-2k-pro
Apr 25, 2025 17:14:37
KicsiNéző
(
x13)
Apr 25, 2025 17:15:13
x13)
Csak úgy kérdezem: lehet, hogy Adda lenne a Lakáskultúra folyóirat fotósa, akit a Gyagyás mindig emlegetett?
BAUSTELLE
-
Apr 25, 2025 17:15:31
Ha ilyen, akkor az akár félig-meddig hasznos is lehet. Van benne éjszakai mód, AI ember-azonosítás meg minden, persze nem éjjel, 10-15 méterre lévő dobálózós emberek arcának azonosítására, hanem például riasztásra.
www.mi.com/global/product/mi-360-home-security-camera-2k-pro/overview
Apr 25, 2025 17:15:31
76osKressz
Apr 25, 2025 17:17:40
Én úgy emlékszem, hogy konkrétan elmondta, hogy nincs kamera a dobozban
Apr 25, 2025 17:17:40
Sheldon
(
x2)
Apr 25, 2025 17:21:09
x2)
Ó, hát nekem van pont ilyen itthon vagy kettő. De nem használom, úgyhogy eltöröm és kidobom a picsába.
féregnyulvány
(
x7)
Apr 25, 2025 17:22:46
x7)
cuki
azthiszed endre valaha képes lenne bármiféle fizikai munkára? akár egy kuka kihelyezésére is vagy egy fűnyírásra?
a kurva anyja tudja hogy haszontalan funkcionális analfabéta fia van, szerintem mai napig bánja hogy nem nyelte le vagy vetette el, lehet azt a második gyereket kellett volna megtartani és nem elvetetni.
megmondom őszintén munkám során gondoztam sérült felnőtt embereket, és nagyobb önállósággal rendelkeztek mint Endre,pedig a legtöbbjük akiket foglalkoztattunk fejlesztettünk elláttunk, tolószékestől a teljesen halmozottan fogyatékosokig mindenfélék voltak, de annyira rendszeretőek és segítőkészek voltak, hogy az valami hihetetlen
képes volt 1-2 beállni füvet vágni ollóval csak azért hogy ők is részt vegyenek benne
és ittvan ez a halmozottan elmebeteg pedofil semmirekellő geci, aki arra sem képes hogy maga körül rendet tartson
ezt mint a zsidó kurva anyja baszta el meg mindazok akik a szárnyuk alá vették ezt a senkiházit és hozzászokatták ahhoz hogy abszolut semmit nem kell csinálnia
minden alól kihúzza magát azzal hogy beteg a háta (szkoliózis) , pedig csak fűzöt kellett volna hordania fiatal korában de gondolom az anyja leszarta
vagy megműttetni..de hát egyszerűbb egy púpos gnómgeciként élnie
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 17:29:55
x13)
Az azért szép pillanat,amikor sodrák ül a TV előtt,Adda magyaráz,kérdez,de SODRÁKOT NEM ÉRDEKLI MÁS,CSAK A SÖRÉRT NYÚLKÁL FOLYAMATOSAN.
Joker.
Joker.
76osKressz
Apr 25, 2025 17:30:24
Ebből évismétlés lesz.
Sodi anno a közüzemi számlába való beszálláson a végletekig felháborodott, hogy hát ő miért fizetne bele, ő nem dolgozik. Láttad a macskaólt hogy néz ki.
Ezek után komolyan azt képzeled, hogy csak mert mond neki valamit megcsinálná? Még ha véletlen neadjisten valami pillanatnyi stroke következtében neki is állna direkt szétbaszna csak mindent, nehogy még egyszer neki kelljen csinálnia.
Különben is miért tenne odébb bármit, hát az anutája a hibás, akkor ment tönkre az élete amikor az kibaszta a cicát
Apr 25, 2025 17:30:24
Gunnar
(
x2)
Apr 25, 2025 17:33:56
x2)
Nagy király vagy köszi, kihagytam vagy egy hetet Sodrákból, erre meg azt hittem már nem lehet visszanézni.
Ez valami fenomenálisan szórakoztató volt az anyagos prezentálásában, nem hagyta hogy a Sodrák irányítson fullba röhögtem egy nagyot a poénokon.
Börimanó
Apr 25, 2025 17:45:53

Apr 25, 2025 17:45:53
again mine the refund
(
x2)
Apr 25, 2025 17:47:40
x2)
Nézd mennyi látogató gyagya! :D
Astoki
Apr 25, 2025 17:49:22
Mekfaty Ducatos tjojj! Mész az excelbe. Na szieszta, csá!
Apr 25, 2025 17:49:22
SyntaxError
(
x24)
Apr 25, 2025 17:50:41
x24)
Börimanó
Apr 25, 2025 17:55:49
Toyota ProAce City.
Van másik városban is ilyen trash ember akit gyűlölnek, de ilyet hogy mindenki ismeri a falu pedo bolondját még nem láttam, pedig voltam már pár városban.
Apr 25, 2025 17:55:49
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 25, 2025 17:57:25
x1)
Toyota ProAce City.
A "nyugati pjogjamozóból" a falu bolondja lett....
-
Apr 25, 2025 17:58:30
Toyota ProAce City.
Pl Vadász Gyula Nagyrábén
Apr 25, 2025 17:58:30
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 17:59:26
x13)
Bötrimanó, ez jó infó volt.
Ki fogják vágni valamilyen módon a sodicsapatot.
Van rá pár módszer.
Ki fogják vágni valamilyen módon a sodicsapatot.
Van rá pár módszer.
again mine the refund
(
x2)
Apr 25, 2025 18:03:14
x2)
Csak 5887-en utálják asodit
Balázs Padre
(
x13)
Apr 25, 2025 18:03:42
x13)
Golda bolond vénasszony.
NEKI,MINT KÖZVETLEN HOZZÁTARTOZÓNAK KELLETT VOLNA MÁR 15-20 ÉVE SODRÁK SORSÁT RÉG ELRENDEZNI.
Gondnokság alá vétel,valamilyen szoc. intézet.
Lényeg, fifi kivonása a forgalomból még időben.
De így magának is,meg másoknak is csak a problémát generálta golda.
NEKI,MINT KÖZVETLEN HOZZÁTARTOZÓNAK KELLETT VOLNA MÁR 15-20 ÉVE SODRÁK SORSÁT RÉG ELRENDEZNI.
Gondnokság alá vétel,valamilyen szoc. intézet.
Lényeg, fifi kivonása a forgalomból még időben.
De így magának is,meg másoknak is csak a problémát generálta golda.
Soderátor
Apr 25, 2025 18:04:10
Jelenlegi állapotok alapján amiben él a macskaólban, ahhoz képest a börtön az egy felfelé bukás lenne számára életkörülményeiben, az meg hogy börtönben megbasszák és meggyalázzák az meg egyenesen egy bónusz neki. Hisz imádja, ezért rohad mindig házhoz pofonért, ezért imád tiktokozni Sonkával is meg enged be betelefonálokat, imádja ha valaki megalázza és mivel bizonyitottan meleg hajlamai vannak igy a börtön szexel se jár rosszul.
Apr 25, 2025 18:04:10
KicsiNéző
(
x13)
Apr 25, 2025 18:06:54
x13)
Amúgy csak nálam baszakszik a fórum?
Sokszor elküldés után nem küldi el a hsz-t, frissít mintha csinálná, de nope.
pacektorokos
Apr 25, 2025 18:07:45
Elment a nagy hergelés.
Apr 25, 2025 18:07:45
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 25, 2025 18:08:48
x4)
Amúgy csak nálam baszakszik a fórum?
Telekomot ezúton is csókoltatjuk. Tegnap CF warpon bírtam fórumozni én is. Szóval azt szívből ajánlom, ha Trékomos vagy, és ilyesmit tapasztalsz.
GRT Böri
Apr 25, 2025 18:12:37
Elhiszem hogy pontokat gyűjteni, vagy flexelni kell.
Megérte? Látszik a jármű típusa, márkája az az arcod és a rendszám!
Ha céges autó, megvan a név és a címed is!
A gyűlésről hazudozás is hozza a pontokat.(pontgyűjtő kártyád van?)
Csak így tovább!!!!
Gratulálok! Ügyes vagy!!
Apr 25, 2025 18:12:37
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 25, 2025 18:16:20
x20)
elmebeteg stalker vagyok
És ez kit érdekel?
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 25, 2025 18:17:05
x4)
És ez kit érdekel?
nem tudom eldönteni, hogy humorizál vagy retardált
KicsiNéző
(
x13)
Apr 25, 2025 18:17:26
x13)
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 25, 2025 18:23:24
x4)
Vagyunk a fórumon páran Telekomosok, szóval a seggbekúrt nem jut előrébb ezzel. De az anyagos remélem lerúgta a Keletiben, feltéve, hogy odatolta a képét. Zárójel: biztos nem, amikor évekkel ezelőtt anyagboy odament hozzá Újpalotára fosott, mint a gólya. :D
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Apr 25, 2025 18:27:35
x2)
Látszott a fejed tetyó.
Sodi ragyája
Apr 25, 2025 18:28:02
Te Sodrák te mindenkit szidsz, saját magadat nem. Röhög a vakbelem
Sodi ragyája
Apr 25, 2025 18:28:02
kérdező
Apr 25, 2025 18:29:42
Mikor várható még Anyagos lájv?
Apr 25, 2025 18:29:42
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én azt az egyet hiányoltam, hogy belengette, hogy megmutatja a leveleket, és végül "el lett felejtve". De különben remek volt az egész műsor, és szerintem csak annak van joga savazni, aki szintén vállalja magát, és úgy megy oda hozzá (mint pl. Hafré).