Ez rohadt jó, szerintem mentsük pédiára is.
Látjuk, hogy kik dobálják az ajándékot Endrének.
Tényleg olyan nehéz elmenteni a gofile linket ami napi szinten bevan ide küldve?
Aki volt marihuána függő tudja, hogy a szélsőséges érzelmek, paranoia gyakori társak napi szintű használat mellett.
Ez teljes elmebetegség, konkrétan Tibi a kamerának üvöltözik feelingem van.
Csak a szokásos anyagos forgatókönyv, hellyel-közzel majdnem ugyanez zajlott le pár éve. El kell engedni.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
20éves kor fölött füvezni éppolyan gáz mint ez az elsőbálozó lányos hisztiroham amit lenyom
Hát ez azért hetyetye. Mondom ezt, ~10 év napi szintű szívás után.
Kevered a pszichedelikumokkal...
Gondolom a sörike tüske az felnőttes.
a mariska lófasz, gondolom anyagos nem vetette/veti meg a gombát vagy az LSD-t, azok nagyobbat basznak pszichedelikusan (haver mondta), illetve a valaki írta, hogy kólát is tolt
"Certified recskaboy, certified pedophile"
akkor van csak igazán értelme
Poénkodott csak vélhetően.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
"Nekem is elvitték a gépeim, a telefonomat nem mert azt mondtam a ticcsből élek és kell"
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Nekem azért tetszett ez a heroinboy2209 live, hogy az utcan sétálgatva várja a kilövést, igazából fél lépésre vagyunk SOS titan Józseftől, aki az utcán üvöltött hogy: “IDE LŐJJETEK!!!”
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Akkor az összes amsterdami coffeeshopban ülő nyugdíjas gáz lenne?
Értem, hogy taszító amit az anyagos művel, de ne általánosítsunk.
Én is a mai napig ha alkalmam van rá és időm is engedi, elszívok egy jointot.
Amit az anyagos csinál, hogy egész nap foson van, az már más tészta. Azért is néz ki így :D
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Amit az anyagos csinál, hogy egész nap foson van, az már más tészta. Azért is néz ki így :D
Nem értek hozzá de ez biztosan csak fű?!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Bio lesz az, attól lehet ilyen instant dühkitörés.
Nem akarod valami olcsó cloudon futtatni otthon helyett?
ha nem valami felütött szar akkor nincsenek ilyen dühkitörések, mert a normális fű lassan "üt" be, az ember szépen nyugodt lesz, kicsit belassul, megnő az étvágya és a hűtőt kieszi majd a kajakóma + a nyugalom miatt olyan jót lehet aludni.
a bio meg a felütött szarok, hirtelen csap arcon "dimenziókat lépsz", tart egy darabig mindenkinél más hatással és amilyen hirtelen jött olyan hirtelen megy is, és a nagy hatás után valaki bebambul van aki elkezd pörögni és van aki aggresszív lesz hogy véget ért...
(forrás: saját tapasztalat)
#50euro + kamatok
Tervben van :)
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
15 eve tiszta, ex-marisozokent ala tudom tamasztani, hogy tud vicces dolgokat csinalni az aggyal a thc es elegge ra tud erositeni a tevkepzetekre, melyek rogeszmeve valhatnak.
Legyél te magad a felhő! Ha szervered van, mindened van!
Nem mindenkinek olyan szerencsés az alkata mint neked :)
KURVArangy
Még finomítanunk kell rajta, mert a számláló picit többet mutat a valós adatnál, de a nyers adatot tökéletesen gyűjti.
Tegye le a földre és álljon bele!
a fehér négyzetes lájv meg a lebukások mind lófaszok neki, mi? anyagos elég rendesen elborult
másrészt ne is reménykedjen a langyos ítéletben, a fidesznek egy pedofilügy okozhatja a bukását, most le fognak csapni mindenkire dühből
"Certified recskaboy, certified pedophile"
na ja
csak ez a fórum konkrétan endrére van specializálódva , nem pedig a többi pedofilra.
más dolgok voltak amikor ez a fórum létrejött..
az csak hab volt a tortán, hogy időközben kiderült hogy egy büdös pedofil féreg.
Nem volt semmi a cigiben, THC egészen biztosan nem, mert többször lehet látni a szemét amikor leveszi a napszemüveget és teljesen fehér, egy kicsi vörösödés sincs.
Szerintem sima dohányt szívott, minimális esélyt látok esetleg arra, hogy valami THC-t nyomokban sem tartalmazó vegyületet szórt a dohányra.
De ha megfigyelitek, bár a bazilika előtti ciginél borult el teljesen, előtte is agitált volt és kilövési engedélyt emlegetett. Szerintem ez nem a cigi miatt történt.
Csigával szívja a cigiket nem filterrel, szóval valami kell, hogy legyen benne.
Ez megszokás és ízlés kérdése.
Uhhhh, igen. Eléggé szálkás, vékony a testalkata. Szívesen néznék róla félmeztelen képet, biztosan gyönyörű az alakja.
Akarom mondani a barátnőm, engemet nem érdekel, full hetero vagyok 😅
Amit emlitettem mellekhatast, nem az eppen elfogyasztott ilyen-olyan cigarettatol manifesztalodik, hanem hosszu evek, evtizedek thc fogyasztasanak eredmenye.
A korcsnál vannak rosszabb segélycsalók is, akik többet lehúznak az államról.
Vannak rosszabb okirathamisítók is, akik nem csak egy állást szereznek hamisított munkaigazolással.
Vannak kifejezett erőszakolók is, akik nem csak faszverésre kényszerítenek egy skizofréniával küzdő lecsúszott prostituáltat vagy nem csak egy drogtól bekábult traszra recskáznak rá.
Vannak olyan csalók is, akik nem csak 4-5 banktól vesznek fel hiteleket, nem csak telefonokat, fejhallgatókat, buzihengert hoznak ki azzal a tudattal, hogy soha nem fogják visszafizetni, hanem milliókat csalnak ki 10-20 ember zsebéből.
És valóban, vannak gyerekerőszakolók is, akik nem lépten-nyomon reklámozzák 200-300 embernek, hogy hol kell pucér gyerekképekhez jutni és magyarázzák, hogy az teljesen oké jogilag és morálisan is + beszélnek úgy a fiatalokkal, ahogy a korcs szokott a vonaton, púpszászi utcán, tiktokon.
Ez alapján az enyhébb fokú bűnelkövetőket nem kell felelősségre vonni, sőt azok a bűnözők, akik eekre a cselekményekre felhívják a figyelmet? Pláne úgy, hogy a korcs a fentieket (sok egyébbel együtt) mind elkövette, nem csak egyetlen dolog van a rovásán. Ő azt élvezi 20 éve, hogy a törvényesség határát átlépegetve hergel. Pont ezért neki nem az a legnagyobb büntetés, hogy agyonverik, hanem az, ha megbasszák jogilag. Már ezt sem szabad?
Dehogyis, megérdemli amit kap. De attól sok rosszabb ember sosem kapja meg amit érdemel és ez is igaz ettől függetlenül.
Nem tudom mit nem ért ezen a sok retardpedofilfórumozó, teljesen igazad van.
A skálás gyilkossal is hogy elbántak, miközben meg a koszovói népirtás csomó felelősét békénhagyták.
Aki ezt elhiszi, annak javaslom, hogy nézze át 2020 februárjától (a fehérnégyzetes lájv után) a fórumos kommentfolyamon. Ha megtalálja a kérdéses képeket, rakja be ide a komment linkjét/időpontját.
megmondták hogy a rendőrgyalázásért előzetesbe rakják és amennyit lehet ki is fogják maxolni.
mindenki utálja a púpost a hatóságoknál is. a pedofilt. aStokit
van aki szimplan elmebeteg..
van egy barátom aki tizenéve tolja vicces cigit, de nincsenek megborulásai
hiba lehet a rendszerben? nyem éjtek ezekhez a dógokhoz , a túloldalon kapcsoljuk a szegedi szakértőinket
képzeld, nekem se vörösödik/eresedik be a szemem amikor be vagyok tépve. minden embernél mások a hatások.
és ahogy kolléga említette fentebb, hosszú használat után ha az ember nem tud "tisztulós" időszakot tartani akkor könnyen kialakulhat bármi elváltozás.
nem a használattal van a gond általában, hanem a mértékekkel.
amugy meg sima dohányt is be lehet fújni wd40-el hogy legyen valami hatása...
#50euro + kamatok
Szépen beszélj velük, Gyagyás, talán megadják a wifi kódot, ha előzetesben vagy!
Minden egy folyamat....
Golda megenyhülhetett?!...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Elvileg ehhez fér hozzá újra a lefoglalás után I időszakból és eddig nem tudott eddig belépni valamiért.
www.tiktok.com/@sodi.apu?_t=ZN-8vxyUkCMET8&_r=1
Jaj de jó. Zsírpina.
Nade. Sneci azt mondta az egyik üldözési mániás anyagos lájfsz alatt, hogy 3 profilja van és egyikbe nem tud belépni.
Lehet csak eszébe jutott a jelszó.
Ez nem az a profil amit a lefoglalás után a lamantintól / Lilától kapott, mert abba elvileg betudott lépni eddig is.
Sodi az isten meg a poww ment a lecsoba a lefoglalással. Utána szerezte a képen láthatót valakitől, ö azt mondta egyszer hogy Lillától kapta, majd az utolsó a SoDI apu felpörög amiról mostanában is live-ol.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Megy a vasútállomáshoz, Szolnok?
Note 14 Pro

Hát de ez nem ájfon,hahó!
Manna ABC
Régebbi olyan szériás telefonom van lassan hét éve, semmi baj nincs vele. Mai napig mindenre jó.
Mondjuk az igaz hogy nem törtem darabokra hónapok alatt meg vigyázok rá.
Tönkre megy.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nézzük a jó oldalát. ha az öregasszony hozta ki a telefont, akkor ha a Gyagyás összehoz valami jelentősebb tartozást a szolgáltatónál (ami szinte borítékolható), akkor könnyen mindent a putrira terhelnek.Eddig a Gyagyáson nem tudtak soha semmit behajtani, hiszen egy nincstelen hajléktalan. Ez az egyik. A másik dolog, ha bóklászik mindenfelé, hamar fog belefutni olyan emberekbe, olyan szituációkba, amelyek kapcsán valaki elkeni a száját végre.
Minden egy folyamat....
Kranszversztitát olvasok ki belőle, de hát ilyen proli telefonnal nem csoda, hogy nem látszik jól.
az is rohadt undorító volt, amikor a rohadt nyakra csiptetős mikrofonjába nyeldeste a sört, fúú de rühelltem azt az időszakot
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Szerző:
-
Apr 30, 2025 12:55:59
Válasz
(5)
Fuh ez a live rendesen ijesztő és kellemetlen. Az elején milyen jó kedve volt most meg full blown összeomlás.
Apr 30, 2025 12:55:59
-
Apr 30, 2025 12:56:22
Megy az utcán és arról beszél, hogy "gyerekeket basznak". Ez a vége már.
Apr 30, 2025 12:56:22
KicsiNéző
(
x13)
Apr 30, 2025 12:56:56
x13)
Tisztelt Trollégák!
Pistikés csoportból hoztam egy remek ajándékszámoló oldalt. Köszönjük spitkovnak a fejlesztést!
Az oldal sodi, stevemester és pista ajándékait és ajándékozóit is listázza. Még nem tökéletes, de dolgoznak rajta!
tiktokincometracker.zsh.one/
Pistikés csoportból hoztam egy remek ajándékszámoló oldalt. Köszönjük spitkovnak a fejlesztést!
Az oldal sodi, stevemester és pista ajándékait és ajándékozóit is listázza. Még nem tökéletes, de dolgoznak rajta!
tiktokincometracker.zsh.one/
&
Apr 30, 2025 13:00:29
erre vagy ma vagy holnap ráhúzzák a muszájkabátot
Apr 30, 2025 13:00:29
koszos
(
x10)
Apr 30, 2025 13:02:23
x10)
valahol megtekintheto az elmult 2 napi stoki lajfsz ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Kakaspina
(
x20)
Apr 30, 2025 13:02:58
x20)
Igazából ez egy szofisztikált verziója a Gyagyás féle Mannás összeomlásnak.
76osKressz
Apr 30, 2025 13:07:46
Meg kell kövessem magam, bár szóvá nem tettem, de nem igazán értettem hogy arra a pár piccsogó cinikus/szarkasztikus megjegyzésre púpszászon mit kell pampogni.
De tényleg kezd Anyagos elborulva túlpörögni
De tényleg kezd Anyagos elborulva túlpörögni
Apr 30, 2025 13:07:46
-
Apr 30, 2025 13:09:05
valahol megtekintheto az elmult 2 napi stoki lajfsz ?
Tényleg olyan nehéz elmenteni a gofile linket ami napi szinten bevan ide küldve?
Apr 30, 2025 13:09:05
KicsiNéző
(
x13)
Apr 30, 2025 13:09:37
x13)
Félig off, mert a fórumról van szó:
Fú bazdmeg, én eddig csak védő és támogató commentet írtam Addáról, de hogy ez egy pedofil fórum, ahol pedofil contenteket osztunk meg egymással, meg Ascites a legnagyobb támogatója a pedofíliának.
És mindezt azért, mert a fórum nagy többsége támogatta, de volt néhány kritikus komment.
Fú bazdmeg, én eddig csak védő és támogató commentet írtam Addáról, de hogy ez egy pedofil fórum, ahol pedofil contenteket osztunk meg egymással, meg Ascites a legnagyobb támogatója a pedofíliának.
És mindezt azért, mert a fórum nagy többsége támogatta, de volt néhány kritikus komment.
-
Apr 30, 2025 13:11:55
Aki volt marihuána függő tudja, hogy a szélsőséges érzelmek, paranoia gyakori társak napi szintű használat mellett.
Apr 30, 2025 13:11:55
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Apr 30, 2025 13:20:44
x12)
Csak a szokásos anyagos forgatókönyv, hellyel-közzel majdnem ugyanez zajlott le pár éve. El kell engedni.
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 30, 2025 13:21:45
x3)
20éves kor fölött füvezni éppolyan gáz mint ez az elsőbálozó lányos hisztiroham amit lenyom
-
Apr 30, 2025 13:22:58
Hát ez azért hetyetye. Mondom ezt, ~10 év napi szintű szívás után.
Kevered a pszichedelikumokkal...
Apr 30, 2025 13:22:58
-
Apr 30, 2025 13:26:20
Gondolom a sörike tüske az felnőttes.
Apr 30, 2025 13:26:20
!
Apr 30, 2025 13:29:17
Adda! Maradj távol a pedofiltol és kezeltesd magadat mielőtt magadban vagy akár másban kárt tennél! Jóból…
Apr 30, 2025 13:29:17
herr_schwechater
(
x5)
Apr 30, 2025 13:29:36
x5)
a mariska lófasz, gondolom anyagos nem vetette/veti meg a gombát vagy az LSD-t, azok nagyobbat basznak pszichedelikusan (haver mondta), illetve a valaki írta, hogy kólát is tolt
-
Apr 30, 2025 13:29:53
akkor van csak igazán értelme
Apr 30, 2025 13:29:53
-
Apr 30, 2025 13:30:38
ez az agyagos nem rokona a tákynak? ugyanaz a fej pár évvel fiatalabban
Apr 30, 2025 13:30:38
halottpiton
(
x2)
Apr 30, 2025 13:31:51
x2)
Lehet én hallottam valamit félre, de nem azt mondta, hogy ma elvitték a gépeit a rendőrök?
megbasztál egy faszt
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Apr 30, 2025 13:32:22
x12)
Lehet én hallottam valamit félre, de nem azt mondta, hogy ma elvitték a gépeit a rendőrök?
Poénkodott csak vélhetően.
Kakaspina
(
x20)
Apr 30, 2025 13:32:53
x20)
"Nekem is elvitték a gépeim, a telefonomat nem mert azt mondtam a ticcsből élek és kell"
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 30, 2025 13:40:09
x38)
Nekem azért tetszett ez a heroinboy2209 live, hogy az utcan sétálgatva várja a kilövést, igazából fél lépésre vagyunk SOS titan Józseftől, aki az utcán üvöltött hogy: “IDE LŐJJETEK!!!”
hejneken
(
x3)
Apr 30, 2025 13:58:47
x3)
Akkor az összes amsterdami coffeeshopban ülő nyugdíjas gáz lenne?
Értem, hogy taszító amit az anyagos művel, de ne általánosítsunk.
Én is a mai napig ha alkalmam van rá és időm is engedi, elszívok egy jointot.
egynadrág
(
x2)
Apr 30, 2025 14:03:56
x2)
Pikturiensz
(
x5)
Apr 30, 2025 14:04:14
x5)
Eddigi anyagos liveok + a tegnapi stokik tölthetőek: gofile.io/d/7lMPml
A mirror nagy eséllyel ápárkár üzemmódba kerül 14:30-tól egészen 18:00-ig, ugyanis Áramszünet Áron ismét tiszteletét fogja tenni. Ha ebben az időszakban beliveolna a recskás, akkor lehet, hogy nem lesz mirror. Előre is NSZKSZ mindenkinek a megértést.
A mirror nagy eséllyel ápárkár üzemmódba kerül 14:30-tól egészen 18:00-ig, ugyanis Áramszünet Áron ismét tiszteletét fogja tenni. Ha ebben az időszakban beliveolna a recskás, akkor lehet, hogy nem lesz mirror. Előre is NSZKSZ mindenkinek a megértést.
-
Apr 30, 2025 14:04:25
Apr 30, 2025 14:04:25
KicsiNéző
(
x13)
Apr 30, 2025 14:15:51
x13)
Eddigi anyagos liveok + a tegnapi stokik tölthetőek: gofile.io/d/7lMPml
Twiccs Chat
(
x4)
Apr 30, 2025 14:16:36
x4)
ha nem valami felütött szar akkor nincsenek ilyen dühkitörések, mert a normális fű lassan "üt" be, az ember szépen nyugodt lesz, kicsit belassul, megnő az étvágya és a hűtőt kieszi majd a kajakóma + a nyugalom miatt olyan jót lehet aludni.
a bio meg a felütött szarok, hirtelen csap arcon "dimenziókat lépsz", tart egy darabig mindenkinél más hatással és amilyen hirtelen jött olyan hirtelen megy is, és a nagy hatás után valaki bebambul van aki elkezd pörögni és van aki aggresszív lesz hogy véget ért...
(forrás: saját tapasztalat)
Pikturiensz
(
x5)
Apr 30, 2025 14:19:14
x5)
Erkelyszimulator
(
x2)
Apr 30, 2025 14:21:00
x2)
15 eve tiszta, ex-marisozokent ala tudom tamasztani, hogy tud vicces dolgokat csinalni az aggyal a thc es elegge ra tud erositeni a tevkepzetekre, melyek rogeszmeve valhatnak.
Heiner Ernő
Apr 30, 2025 14:22:15
Legyél te magad a felhő! Ha szervered van, mindened van!
Apr 30, 2025 14:22:15
SyntaxError
(
x24)
Apr 30, 2025 14:29:19
x24)
Ajaj... szerintem ez már több is mint kedvezőtlen előjel.
mikedp
(
x9)
Apr 30, 2025 14:30:48
x9)
megnő az étvágya és a hűtőt kieszi majd a kajakóma
nagyárpi
Apr 30, 2025 14:38:00
- Adda szerint a fórumra is rá lehet húzni hogy pedofil, ugyanúgy ahogy Endrére. Amíg nincs egyértelmű bizonyíték vagy ítélet, addig alaptalanul teszik tönkre egy félkegyelmű alkesz, de leginkább az anyja életét. Csak konfabulált, kanonizált vádak vannak, pusztán egy fogyatékos hetyetyéje, hergelésére alapozva.
- A fórumon is úgyanúgy fent voltak azok a képek, amiket a korcs letöltött és bemutatott a fehér kockákkal. Ha emiatt lesz elítélve a korcs, akkor a fórum is bűnös.
- A bálnák a korcs ellen dobálnak a kölyköknek TikTokon, ezzel ösztönzik hogy a korccsal szerepeljenek. Közben molesztálják a kiskorúakat a beolvasón keresztül beszólogatva, odanem illő, szexista, rasszista megjegyzésekkel, és élvezettel nézik ahogy a korcs illetlenül, a maga autista módján produkálja magát gyerekek jelenlétében. Mindezt a bálnák gerjesztik, pénzt adnak a kölyköknek ha a korccsal játszanak.
Ő mondja, nem én.
- A fórumon is úgyanúgy fent voltak azok a képek, amiket a korcs letöltött és bemutatott a fehér kockákkal. Ha emiatt lesz elítélve a korcs, akkor a fórum is bűnös.
- A bálnák a korcs ellen dobálnak a kölyköknek TikTokon, ezzel ösztönzik hogy a korccsal szerepeljenek. Közben molesztálják a kiskorúakat a beolvasón keresztül beszólogatva, odanem illő, szexista, rasszista megjegyzésekkel, és élvezettel nézik ahogy a korcs illetlenül, a maga autista módján produkálja magát gyerekek jelenlétében. Mindezt a bálnák gerjesztik, pénzt adnak a kölyköknek ha a korccsal játszanak.
Ő mondja, nem én.
Apr 30, 2025 14:38:00
féregnyulvány
(
x7)
Apr 30, 2025 14:38:30
x7)
dejavu
DIPLOMATA ÚR
Apr 30, 2025 14:42:53
Még finomítanunk kell rajta, mert a számláló picit többet mutat a valós adatnál, de a nyers adatot tökéletesen gyűjti.
Apr 30, 2025 14:42:53
tranyókiller
(
x2)
Apr 30, 2025 14:43:29
x2)
Endrenek meg ez se fog osszejonni iden….Nagyon szomoru.

Achtung!!

herr_schwechater
(
x5)
Apr 30, 2025 14:43:45
x5)
- Adda szerint a fórumra is rá lehet húzni hogy pedofil, ugyanúgy ahogy Endrére. Amíg nincs egyértelmű bizonyíték vagy ítélet, addig alaptalanul teszik tönkre egy félkegyelmű alkesz, de leginkább az anyja életét. Csak konfabulált, kanonizált vádak vannak, pusztán egy fogyatékos hetyetyéje, hergelésére alapozva.
a fehér négyzetes lájv meg a lebukások mind lófaszok neki, mi? anyagos elég rendesen elborult
másrészt ne is reménykedjen a langyos ítéletben, a fidesznek egy pedofilügy okozhatja a bukását, most le fognak csapni mindenkire dühből
-
Apr 30, 2025 14:45:28
Amiben kicsit igazat tudok adni Addának, hogy ebben az országban valóban vannak sokkal rosszabb, vagy károsab, pedofilabb emberek Stokinál, annyi a különbség, hogy ez a retardált mindent kirakott magáról az internetre.
Egyelőre nem tudunk arról, hogy fizikailag molesztált volna gyereket, közbe meg heti 2x jönnek le hírek olyanokról akik igen, mégis békésen élik az életüket a megbánás minimális jelét sem mutatva.
Egyelőre nem tudunk arról, hogy fizikailag molesztált volna gyereket, közbe meg heti 2x jönnek le hírek olyanokról akik igen, mégis békésen élik az életüket a megbánás minimális jelét sem mutatva.
Apr 30, 2025 14:45:28
féregnyulvány
(
x7)
Apr 30, 2025 14:52:36
x7)
Amiben kicsit igazat tudok adni Addának, hogy ebben az országban valóban vannak sokkal rosszabb, vagy károsab, pedofilabb emberek Stokinál, annyi a különbség, hogy ez a retardált mindent kirakott magáról az internetre.
na ja
csak ez a fórum konkrétan endrére van specializálódva , nem pedig a többi pedofilra.
más dolgok voltak amikor ez a fórum létrejött..
az csak hab volt a tortán, hogy időközben kiderült hogy egy büdös pedofil féreg.
-
Apr 30, 2025 15:03:44
Na hol a három órás live sokáig tart a kihallgatás vagy szoszi?
Apr 30, 2025 15:03:44
Drogos troll
Apr 30, 2025 15:06:04
Nem volt semmi a cigiben, THC egészen biztosan nem, mert többször lehet látni a szemét amikor leveszi a napszemüveget és teljesen fehér, egy kicsi vörösödés sincs.
Szerintem sima dohányt szívott, minimális esélyt látok esetleg arra, hogy valami THC-t nyomokban sem tartalmazó vegyületet szórt a dohányra.
De ha megfigyelitek, bár a bazilika előtti ciginél borult el teljesen, előtte is agitált volt és kilövési engedélyt emlegetett. Szerintem ez nem a cigi miatt történt.
Apr 30, 2025 15:06:04
-
Apr 30, 2025 15:09:11
Apr 30, 2025 15:09:11
Drogos troll
Apr 30, 2025 15:09:52
Ez megszokás és ízlés kérdése.
Apr 30, 2025 15:09:52
Gyagya
Apr 30, 2025 15:11:19
Na hol a három órás live sokáig tart a kihallgatás vagy szoszi?
Bízzunk benne, hogy lecsukták. Apr 30, 2025 15:11:19
Soderátor
Apr 30, 2025 15:17:38
Endre egy politikai eszkoz jelenleg, bizonyitekok megvannak hatosagnal de amig nem rakja Fidesz torvenybe pedofil halabuntetest addig nem itelik el hisz utana peldat lehetne statualni es ki lehetne vegezni valasztasok elott. Tokeletes ending lenne
Apr 30, 2025 15:17:38
Laci
Apr 30, 2025 15:22:45
Uhhhh, igen. Eléggé szálkás, vékony a testalkata. Szívesen néznék róla félmeztelen képet, biztosan gyönyörű az alakja.
Akarom mondani a barátnőm, engemet nem érdekel, full hetero vagyok 😅
Apr 30, 2025 15:22:45
Erkelyszimulator
(
x2)
Apr 30, 2025 15:23:48
x2)
Amit emlitettem mellekhatast, nem az eppen elfogyasztott ilyen-olyan cigarettatol manifesztalodik, hanem hosszu evek, evtizedek thc fogyasztasanak eredmenye.
ascites
(
x56)
Apr 30, 2025 15:24:48
x56)
Egyelőre nem tudunk arról, hogy fizikailag molesztált volna gyereket, közbe meg heti 2x jönnek le hírek olyanokról, akik igen, mégis békésen élik az életüket a megbánás minimális jelét sem mutatva.
Egyelőre nem tudunk arról, hogy fizikailag molesztált volna gyereket, közbe meg heti 2x jönnek le hírek olyanokról, akik igen, mégis békésen élik az életüket a megbánás minimális jelét sem mutatva.
A korcsnál vannak rosszabb segélycsalók is, akik többet lehúznak az államról.
Vannak rosszabb okirathamisítók is, akik nem csak egy állást szereznek hamisított munkaigazolással.
Vannak kifejezett erőszakolók is, akik nem csak faszverésre kényszerítenek egy skizofréniával küzdő lecsúszott prostituáltat vagy nem csak egy drogtól bekábult traszra recskáznak rá.
Vannak olyan csalók is, akik nem csak 4-5 banktól vesznek fel hiteleket, nem csak telefonokat, fejhallgatókat, buzihengert hoznak ki azzal a tudattal, hogy soha nem fogják visszafizetni, hanem milliókat csalnak ki 10-20 ember zsebéből.
És valóban, vannak gyerekerőszakolók is, akik nem lépten-nyomon reklámozzák 200-300 embernek, hogy hol kell pucér gyerekképekhez jutni és magyarázzák, hogy az teljesen oké jogilag és morálisan is + beszélnek úgy a fiatalokkal, ahogy a korcs szokott a vonaton, púpszászi utcán, tiktokon.
Ez alapján az enyhébb fokú bűnelkövetőket nem kell felelősségre vonni, sőt azok a bűnözők, akik eekre a cselekményekre felhívják a figyelmet? Pláne úgy, hogy a korcs a fentieket (sok egyébbel együtt) mind elkövette, nem csak egyetlen dolog van a rovásán. Ő azt élvezi 20 éve, hogy a törvényesség határát átlépegetve hergel. Pont ezért neki nem az a legnagyobb büntetés, hogy agyonverik, hanem az, ha megbasszák jogilag. Már ezt sem szabad?
-
Apr 30, 2025 15:28:54
A korcsnál vannak
..
..
Dehogyis, megérdemli amit kap. De attól sok rosszabb ember sosem kapja meg amit érdemel és ez is igaz ettől függetlenül.
Apr 30, 2025 15:28:54
-
Apr 30, 2025 15:29:48
Amiben kicsit igazat tudok adni Addának, hogy ebben az országban valóban vannak sokkal rosszabb, vagy károsab, pedofilabb emberek Stokinál,
Nem tudom mit nem ért ezen a sok retardpedofilfórumozó, teljesen igazad van.
A skálás gyilkossal is hogy elbántak, miközben meg a koszovói népirtás csomó felelősét békénhagyták.
Apr 30, 2025 15:29:48
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 30, 2025 15:31:57
x10)
"3-tól beszámolok, ha lehet."
Nem lehet? Baj van?
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Nem lehet? Baj van?
ascites
(
x56)
Apr 30, 2025 15:36:05
x56)
A fórumon is úgyanúgy fent voltak azok a képek, amiket a korcs letöltött és bemutatott a fehér kockákkal. Ha emiatt lesz elítélve a korcs, akkor a fórum is bűnös.
Aki ezt elhiszi, annak javaslom, hogy nézze át 2020 februárjától (a fehérnégyzetes lájv után) a fórumos kommentfolyamon. Ha megtalálja a kérdéses képeket, rakja be ide a komment linkjét/időpontját.
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 30, 2025 15:37:09
x3)
Nem lehet? Baj van?
Nem lehet? Baj van?
megmondták hogy a rendőrgyalázásért előzetesbe rakják és amennyit lehet ki is fogják maxolni.
mindenki utálja a púpost a hatóságoknál is. a pedofilt. aStokit
féregnyulvány
(
x7)
Apr 30, 2025 15:37:20
x7)
van aki szimplan elmebeteg..
van egy barátom aki tizenéve tolja vicces cigit, de nincsenek megborulásai
hiba lehet a rendszerben? nyem éjtek ezekhez a dógokhoz , a túloldalon kapcsoljuk a szegedi szakértőinket
Twiccs Chat
(
x4)
Apr 30, 2025 15:38:07
x4)
képzeld, nekem se vörösödik/eresedik be a szemem amikor be vagyok tépve. minden embernél mások a hatások.
és ahogy kolléga említette fentebb, hosszú használat után ha az ember nem tud "tisztulós" időszakot tartani akkor könnyen kialakulhat bármi elváltozás.
nem a használattal van a gond általában, hanem a mértékekkel.
amugy meg sima dohányt is be lehet fújni wd40-el hogy legyen valami hatása...
Kakaspina
(
x20)
Apr 30, 2025 15:41:04
x20)
Mit mondtak ma Gyagya?
"Kiss úr, ötödik napja ugyanabban a pulóverben van? Büdös vagy Sneci!"
"Kiss úr, ötödik napja ugyanabban a pulóverben van? Büdös vagy Sneci!"
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 30, 2025 15:46:17
x38)
Milyen érdekes, hogy megszűnt a regisztráció, és nincs kötőjelek mögüli seggfájás, meg direkt provokatív kommentek.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Info
Apr 30, 2025 15:48:30
Infó infó.
A pedofil buzi hozzáfér valami fiókhoz amihez eddig nem tudott és azonnal zaklató elmebeteg módba kapcsolt.

Lehet hogy telefonhoz jutott?
A pedofil buzi hozzáfér valami fiókhoz amihez eddig nem tudott és azonnal zaklató elmebeteg módba kapcsolt.

Apr 30, 2025 15:48:30
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 30, 2025 15:50:17
x1)
Nem lehet? Baj van?
Nem lehet? Baj van?
Szépen beszélj velük, Gyagyás, talán megadják a wifi kódot, ha előzetesben vagy!
Klohek
(
x12)
Apr 30, 2025 15:50:30
x12)
Infó infó.
Golda megenyhülhetett?!...
-
Apr 30, 2025 15:57:00
Elvileg ehhez fér hozzá újra a lefoglalás után I időszakból és eddig nem tudott eddig belépni valamiért.
www.tiktok.com/@sodi.apu?_t=ZN-8vxyUkCMET8&_r=1
Apr 30, 2025 15:57:00
Kakaspina
(
x20)
Apr 30, 2025 15:57:49
x20)
Infó infó.
Jaj de jó. Zsírpina.
Nade. Sneci azt mondta az egyik üldözési mániás anyagos lájfsz alatt, hogy 3 profilja van és egyikbe nem tud belépni.
Lehet csak eszébe jutott a jelszó.
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 30, 2025 16:04:54
x21)
Infó infó.
Ez nem az a profil amit a lefoglalás után a lamantintól / Lilától kapott, mert abba elvileg betudott lépni eddig is.
Sodi az isten meg a poww ment a lecsoba a lefoglalással. Utána szerezte a képen láthatót valakitől, ö azt mondta egyszer hogy Lillától kapta, majd az utolsó a SoDI apu felpörög amiról mostanában is live-ol.
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 30, 2025 16:09:46
x10)
Live.. van telefonja, mászkál.
halottpiton
(
x2)
x2)
Live
megbasztál egy faszt
CaptainGulag
(
x1)
Apr 30, 2025 16:10:37
x1)
Telefont kapott.
Manna ABC
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 30, 2025 16:11:04
x3)
goldának is lofaszt a seggèbe
halottpiton
(
x2)
Apr 30, 2025 16:11:30
x2)
Én abban bízok azért, hogy az utcán járkálva valaki jól megdagasztja. Újszászon egyre többen ismerik remélhetőleg a hírét..
Valami xiaomi note-ja van, golda nevére
megbasztál egy faszt
Valami xiaomi note-ja van, golda nevére
NBVNG
(
x1)
Apr 30, 2025 16:11:38
x1)
Xiaoni redmi note 16 pro?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
-
Apr 30, 2025 16:12:04
Kezdődik a vadász szezon.
Apr 30, 2025 16:12:04
ascites
(
x56)
Apr 30, 2025 16:12:16
x56)
Mondja, hogy Goldától kapta? Lehet tudni, hogy milyen teló, milyen internetelőfizetés?
Nem tudom nézni most.
Nem tudom nézni most.
ascites
(
x56)
Apr 30, 2025 16:12:52
x56)
Csuldigung, már írtátok, mire beírtam.
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Apr 30, 2025 16:13:21
x2)
Nálad milyen idő van fikás?

Puncicája van a cicának.

Pikturiensz
(
x5)
Apr 30, 2025 16:15:36
x5)
again mine the refund
(
x2)
Apr 30, 2025 16:16:46
x2)
Mirror: youtube.com/live/7Sr3jxcMUGM?feature=share
Megy a vasútállomáshoz, Szolnok?
Kakaspina
(
x20)
Apr 30, 2025 16:16:56
x20)
A kurva anyját már a vén zsidó kurvának is.
nmthrwwy420
(
x10)
Apr 30, 2025 16:17:04
x10)
Ettől függetlenül biztosan volt hivatalos dolga is reggel, ami miatt izgult.
Plusz egy telefon "kihozása" nem egy délutánba nyúla program.
Plusz egy telefon "kihozása" nem egy délutánba nyúla program.
CaptainGulag
(
x1)
Apr 30, 2025 16:17:15
x1)
Xiaoni redmi note 16 pro?
Note 14 Pro

Hát de ez nem ájfon,hahó!
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 30, 2025 16:17:47
x38)
Redmi note 14 pro, az eszköz
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Apr 30, 2025 16:18:05
x2)
Fanyarog mert "csak" Redmi Note 14 Pro-ja lett. :D Kurva anyádat te féreg.
Puncicája van a cicának.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 30, 2025 16:19:03
x38)
4x optikai zoom, felkészülnek: Újszászi gyerekek
-
Apr 30, 2025 16:19:21
Remélem boros vagy melyik most örül, hogy kibaszta a pénzt az adapterre megérte.
Apr 30, 2025 16:19:21
again mine the refund
(
x2)
Apr 30, 2025 16:19:23
x2)
Fanyarog mert "csak" Redmi Note 14 Pro-ja lett. :D Kurva anyádat te féreg.
Régebbi olyan szériás telefonom van lassan hét éve, semmi baj nincs vele. Mai napig mindenre jó.
Mondjuk az igaz hogy nem törtem darabokra hónapok alatt meg vigyázok rá.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 30, 2025 16:19:34
x20)
Anyagos, akkor most Goldat el kell kapni, mert gyerekekt tud kamerazni miatta a pedofil?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
NBVNG
(
x1)
Apr 30, 2025 16:20:58
x1)
Nem tudom kiolvasni ezt a táblát. De aki be akarja saccolni honnan hova megy annak itt hagyom

segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.

Badoer
(
x1)
Apr 30, 2025 16:21:09
x1)
Újszászon van
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
SyntaxError
(
x24)
Apr 30, 2025 16:21:37
x24)
Endre, ezt neked találták ki! Jelentkezz! Már csak így tudod megúszni, hogy gémeskútban a saját jobberjeid végezzenek ki! Itt legalább a vicces színűek fognak! Mondhatnád, hogy az arabok miatt van az egész!
index.hu/fomo/2025/04/29/utazas-turizmus-dubaj-egyesult-arab-emirsegek-influenszer-akademia/
index.hu/fomo/2025/04/29/utazas-turizmus-dubaj-egyesult-arab-emirsegek-influenszer-akademia/
dogoljmegsodi
(
x3)
Apr 30, 2025 16:21:47
x3)
kurva irritáló hogy mindig nyög egyet ahogy a lepcses szájához emeli a sörösdobozt
SyntaxError
(
x24)
Apr 30, 2025 16:22:00
x24)
Nem tudom kiolvasni ezt a táblát. De aki be akarja saccolni honnan hova megy annak itt hagyom
Tönkre megy.
PúpszásziRePont
(
x1)
x1)
A kurva anyját már a vén zsidó kurvának is.
Nézzük a jó oldalát. ha az öregasszony hozta ki a telefont, akkor ha a Gyagyás összehoz valami jelentősebb tartozást a szolgáltatónál (ami szinte borítékolható), akkor könnyen mindent a putrira terhelnek.Eddig a Gyagyáson nem tudtak soha semmit behajtani, hiszen egy nincstelen hajléktalan. Ez az egyik. A másik dolog, ha bóklászik mindenfelé, hamar fog belefutni olyan emberekbe, olyan szituációkba, amelyek kapcsán valaki elkeni a száját végre.
SzárazVekni
Apr 30, 2025 16:22:23
Ez lett volna a 150 ezres csomag tartalma amiről szó volt korábban? De mindegy is, mert szét fogja baszni, nem tud értékelni semmit, életében nem keresett pénzt tisztességes módon vagy kemény munkával.
Apr 30, 2025 16:22:23
Klohek
(
x12)
Apr 30, 2025 16:22:37
x12)
endre, te mondtad, hogy dobálgassunk, mehet a reluxa?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Bubuka
(
x11)
Apr 30, 2025 16:22:39
x11)
Kranszversztitát olvasok ki belőle, de hát ilyen proli telefonnal nem csoda, hogy nem látszik jól.
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 30, 2025 16:23:46
x4)
kurva irritáló hogy mindig nyög egyet ahogy a lepcses szájához emeli a sörösdobozt
az is rohadt undorító volt, amikor a rohadt nyakra csiptetős mikrofonjába nyeldeste a sört, fúú de rühelltem azt az időszakot
Badoer
(
x1)
Apr 30, 2025 16:25:37
x1)
Abonyi uti átjároban van sétál kifelé.
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
SzárazVekni
Apr 30, 2025 16:25:42
Amúgy kegyetlen szar a minőség -mint általában- de ettől jobbnak kellene lennie, nem?
Apr 30, 2025 16:25:42
.
Apr 30, 2025 16:25:54
Visszasírom a múlt hetet…
Apr 30, 2025 16:25:54
again mine the refund
(
x2)
Apr 30, 2025 16:26:05
x2)
Kamionos trollnál véletlenül megcsúszhatott volna a kormány kicsit.
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™