Amúgy beszarok, de ezen a képen emberibb formája van mint valójában.
Így jött ki a matek.
Nem akarom védeni, de ez nem az Ő hangja volt szerintem. :D Már vannak egész jó AI szöveg-hang generátorok.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ez alaposan bizonyított tény, hiszen vigyorogva tűrte ahogy alázzák a tiktiken a cigányok, nem győzött visszatérni érte.
egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol
Elnézést, ezt hol lehet elérni?
megbasztál egy faszt
Idézőjelet használtam a hangjára + a beszédhibája és a fos tartalom attól még az övé. De NSZKSZ
A jó portás csak baszik!
Közben meglett :)
megbasztál egy faszt
Ne vedd támadásnak, de ha már egy ideje ide kommentelgetsz a fórumra, akkor lehetne annyi eszed, hogy nem reagálsz a retardokra. A hangja egyébként teljes mértékben AI generált volt.
Twinky már december óta arra játszik, hogy hergelje a fórumot. Míg te itt kommentelgetsz és elküldöd a kurva anyjába, addig ő kiröhög téged, mert ezzel is csak megerősíted benne, hogy a hergelése beválik.
Ezeknek a gyökereknek pontosan ugyanaz a legnagyobb büntetés mint a pedofilnak akit felszopkodnak: csend és ignorálás.
Mondjuk akkor már ha garázsvásár van, a sup érdekelne.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Szárintám szopd lá áz ápádát tá biohulládék rátárd gáciláda.
Beszédhibás okoskodó IQminusz szardarab, hogy verte volna az a hülye fasszopó társadalomlegalja apád a wc kagylóba a büdös kurva anyád tripperes mocskos fertőző szarszagú picsája helyett te kis ondógyurma fászkáláp.
Csáó.
Hányok.
" A börtön az börtön :D "
#FreeBagolyka
Az öreglány a vizen/kaján kívül nem foglalkozik szerencsétlen macskával.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha nem, akkor golyóálló alibije lesz.
egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol
Hát igen tajgi éppen dimenziókat UGRIK a chaten
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hasfelmetszö Trutymó
Krokkert beküldjük a vigyorgóba mélységi felderíteni!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Ha az Arab képek idejét éljük, egyik kedvencem.
Ügyes vagy! :D
Örülök hogy jó páran azért vagyunk itt akik a jedi oldalon retardkodnak , és hogy lásd mennyire jó képet csináltál, egyből remastereltem!
files.catbox.moe/2e4oy1.jpg
Úgy érted, hogy a terrorizmus ügyében ugyan indítványozták a letartóztatását (ezt tudjuk tényként) de azt a bíró visszadobta, majd ezután stoki elkövetett egy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt, ami miatt egy új eljárásban meggyanúsították és szintén indítványozták a letartóztatását és ezt viszont már elfogadta a bíró?
Rendkívül logikus és hihető eseménysor, ahogy az is, hogy az újságírónak akkor ha jól értem, szerinted hazudtak, hisz neki azt állították, hogy már a terrorizmus ügyében is letartóztatták stokit.
Komolyan, aki nem képes rászánni 10 percet, hogy ráguglizzon arra, hogy működik a büntetőeljárásnak ezen szakasza (miközben két tucat ügyvédi iroda oldalán el lehet olvasni direkt bűnözők intellektusához igazított szinten), az miért tippelget, hogy mi történhetett?
Pet peeve ez persze, világos, hogy nem ez fogja romba dönteni a világot, csak mégis idegesítő.
Na így az igazi! NSZKSZ
az Érdi testvéreimnek a fele Enyingi
Elnök úr, egy második repülő csapódott a macskaólba.

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Magyarországon ha az ügyészség nem szünteti meg az őrizetet, akkor az esetek 99%-ban mindig le van tartóztatva az ember. A rendőrség rendgeteg embert vesz őrizetbe, amelynek idelye a 72 óra, de az ügyész csak indokolt esetben indítványozza a letartoztatást, általában megszünteti ami a szabadlábra engedést jelenti, De ha indítványozza azt is csak akkor, ha abból szinte biztosan várható, hogy a bíróság letartoztatás mellet fog dönteni. Így amikor nem engedték el a TEK-es akció után lévő napon, már borítékolható volt a 30 nap.
Nyugi-nyugi. Nem kell agódni. A 30 nap letelet után 2-3 hónapokkal folyamatosan meg lehet hosszabbítani az eljárást. Ami általában a vádemelésig eltart, kivétel ha a nyomozás lyukra fut, vagy indokolatlanul elhúzodik. Itt az elhúzodás a fontos, mivel annyi netszemetet gyártott ez a púpos, hogy legyen talpán az a nyomozó, aki ezt mind le fogja írni. Mivel a bíróságon a videókat is le kell iratozni, így ezt a sok szart amit csinált le kell írni stb.
Én tapasztalatomból mondom, hogy csak ezt az ügyét nézzük a 6 hónap letartoztatás, és ezt követő felfüggesztett börtönt lenne a jutalma, mivel ez a jellemző, de mivel van más ügye, amelyről tudunk (pdf), alsó hangon 2 év pihenője lesz. Itt megjegyzem, hogy a cigány gyerekesből is lesz neki balhéja, mert sérülés fokától függetlenül 18 év alattit nem bánthat, könnyű testi sértés minimum neki még, illetve a garázdaságai stb.
Fellebezéshez annyit, hogy a letartoztatás ügymenetben a védő szinte kötelezően bemondja a fellebbezést, de a kirendeltek nem indokolják, csak a színhjákékért, illtetve a gyanúsítottat is megkérdezik, hogy kíván-e fellebbezni, ott neki is elég mondani, hogy igen. Szóval Hahó e-mailjében lévő fellebbezéshez tényléeg semmi köze goldának, ezt ez a 2bites mester programozó is meg tudja oldani.
Jogászkodom, mivel valakinek azt is kell
Szerintem te összekeversz engem valakivel. Átfutottam az elmúlt 3 nap termését, mert nem a fórumon élek, majd írtam egy véleményt. Perelj be.
A letartóztatás kihirdetésének a végén kérdezik meg, hogy kíván-e a végzés ellen fellebbezéssel élni, amire elég annyit mondani, hogy igen, ezt a védő és a letartóztatott is megteheti.
Nem kell indokolni hogy miért, a kérdés pedig kötelező elem, első nap volt, szerintem ennyire még magánál lehetett.
1. Kurvára pöccenek a csillagszámolásra és a fekete nickezésre. Ne csináljunk belőle divatot, eddig kizárólag egy konkrét retardkör csinálta, akiket azért nem nevezek meg, hogy ne kezdjek azzal is vitát
2. Ökörséget írtál. Lehetlen amit kitaláltál, több okból is, azt is leírtam részletes indoklással, hogy miért. HA te írtad az előző kommentet, akkor nem keverlek össze senkivel, mert csak arra a kommentre válaszoltam.
Én ezt értem, és elfogadom, tényleg. De az agyam nem képes bevenni, hogy pusztán Tiktokos fenyegetőzés miatt valakit 30 napra szó nélkül bevarrjanak "igazi" bűnözők közé. Teljesen nyilvánvaló a hülye számára is, hogy Endre alkalmatlan bármiféle fenyegetés beváltására, innentől kezdve maximum példastatuálás címszóval kellhet elzárni.
Ha az lenne a történet, hogy a pedofil ügy miatt fogták le, és azért rendelték el az előzetes letartóztatást, azt szó nélkül elhinném.
Sry, valaki törölje az előzőt. Azt akartam írni, hogy 2 évtől 8 évig terjedő amit stoki elkövetett, egy szinten van a rablás alapesetével.
Azért kell az ilyesmit büntetni, mert a fenyegetés elhangzásakor nem egyértelmű mindenki számára, hogy csak fenyegetés.
Stoki egy bűnöző. Ha valóban lett volna rendőrgyilkos szándéka, még keményebben mérnék meg.
2012. évi C. törvény 316. § Aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szedjük össze akkor amink van:
- Fenygetetett nagy nyilvánoság előtt
- Anyagi javakat koldul fegyverkezésre
- többszőr elmondta, hogy amennyit küldenek azt fegyverekre el fogja költeni
- Molotov kokték készítést helyezett kilátásba szintén nagy nyilvánosság elött
- Kifejtette, hogy ezt hogyan is kell csinálni, elmesélte ennek az eszköznek a károkozását
- Valóban kiszámmíthatatlan, labilis más személyiségzavarral küzd - ez nem mentség, ez pont, hopgy súlyosbító, hogy emberektől el legyen zárva!!!
- rendezetlen életvitele van
- rendszeres rendőrségi eljárások, amelyben nem sértett, hanem mint elkövető szerepel
- plusz amit még kihagytam, de ezt lehetne végtelenségig sorolni
Egy szó is száz ilyen embereket ha nem elzárnák mint stoki, és tényleg csinálna valamit, akkor lenne itt a nagy baj. Végre teszi az igazságszolgáltatást azt amit tennie kell.
Jogászkodom, mivel valakinek azt is kell
Vannak dolgok amiket nem kell érteni.
Másrészt a hatóságok fenyegetése mindíg is prioritást élvezett kivizsgálás szempontjából.
Addig örüljön amíg nem az nni csomagolta össze mert akkor csulko is zúzódik, comb is , és belső szervek sem maradnak megtorlatlanul.
Nem nagyon szeretik ha fenyegetik őket.
Habár így sem kizárt hogy beszaladt pár gyomros…
A TEK sem bánik hímes tojásként a célosokkal
Kaffka endre
hány csillag felett kell aggódni?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Mivel íróeszközhöz nem fér hozzá, ezért szerintem a legutóbbi frissített halállistához mérten kellene az illetékeseknek beszarni és/vagy az ágy alá bújni.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Épp a horvát tengerparton supoznak a bálnával és tiborral, miközben somi balázs grillezi a húsokat a nyaralóban.
irodalmi szófordulatokkal beszél
De akkor miért kell fekete nickkel?
Hasfelmetszö Trutymó
Bin Laden úrra azt hittem hirtelen hogy az Anyagos van a fejére szerkesztve, de aztán realizáltam, hogy kurvára nincs senki..

Akkor már én is nevezek egy régebbi képemmel.
milyen vicces, hogy egy időpontban van minden nap lámpaoltás a bv-ben és ugrás újpalotán.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Úgy értem arra, amikor valaki érvként hozza fel, hogy hány csillagja van az ellenfelének, vagy hogy milyen színű a nickje.
Régen itt senkit nem érdekelt, hogy ki milyen nickkel írt és szerintem az úgy sokkal jobb is volt.
Ez egyáltalán nem igaz! Ha igaz lenne 1%-ban is amit itt irtál akkor ilyesmi nem történne meg: www.youtube.com/watch?v=dRA01MDVzFE
És ez csak egy a kb 1000 eset közül, ilyennel van tele kékfény youtube csatorna
Konkrétan friss történet, egy arcról, aki hajléktalanokat vert agyon kalapáccsal. De ülni éppen valami motorlopásért ült, tehát a legkönnyebbek közé kellett volna csukni, de ugye senki sem akarta, hogy egy reggel arra ébredjenek, hogy kinyírt egy másik rabot. A nehézfiúk közé meg nem akarták becsukni, mert ha őt verik agyon, akkor meg baszogatják a börtönt, hogy miért került oda a motorlopásos faszi? Úgyhogy végül magánzárkában töltötte a teljes benti idejét, amíg meg nem született az elsőfokú ítélete és vihették át az életfogytosok közé.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ugye érted, hogy pont azt támasztod alá, amit írtam: Ha a börtönben agyonvernek valakit, abból balhé lesz, megírja az újság, bemondja a tévé. Ezeket az eseteket igyekeznek elkerülni. Pontosan ezt írtam. Nyilván nem sikerül mindig.
Pusziljuk, bronit!
Nothing's better than cheddar!
Szerintem ha megvan az előzetes fellebbvitelije és biztossá válik, hogy a korcs bennmarad, lesz hír róla a police.hu-n.
Ez tipikusan egy olyan hír, amivel 1. lehet villogni (biztonságosabb lett a világ, hogy ő benn van), 2. lehet rajta keresztül edukálni a nagyközönséget és elmondani, hogy igen, a tiktokos fenyegetőzés éveket érhet.
Szerintem igen.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Ha jogosult lenne akkor is kevesre max.
Nincs munkaja nem lett tole elveve semmilyen bevetel. Nincs gyerek akire gondoskodni kene.
Igazabol halasnak kene lennie a napi rendszeres kajaert meg az elovono miatt.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ez is a rendszer egyik logikája, aki becsüccsen előzetbe, azt minden esetben legalább annyira elitélik a bíróságok ("érdekesmódon"), hogy ne nagyon tudjon-akarjon perelgetni.
Egyébkétn meg ebben is van csavar:
Akit bizonyítottság hiányában mentenek fel, tehát lehet bűnöztél öreg, csak el kell engedjünk, mert nem elég a bizoyníték, annak kevéssé szoktak megitélni kárpit idehaza,
mint aki büncselekmény hiányában van felmentve, tehát kvázi kiderül, hogy ártatlanul volt bent.
Fogd meg a tyopronim. Bár egy óra alatf nem lesz meg de meg lesz ha úgy neked O és K. Csak lődd fel a képet.
Szerintem is, de ehhez az kell, hogy ne tudjanak ráhúzni semmi mást se, ami szerintem nem reális. Ha más nem, internetes agresszió megállhat a fajzat rendőrrel szemben.
Miután 2006-ban bevitték 3 napra csoportosan, felfegyverkezve, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak gyanújával, 2 kárpit is kapott, az egyikből vette az eredeti faptopját. Gondolom ha kijön majd a szedálásból, ebbe a gondolatba fog kapaszkodni, míg össze nem roppan és át nem viszik az IMEI-be.
Legrosszabb esetben hozzávágnak néhányszor 100k kagylópénzt, amit vagy egy összegben elkölt valami teljesen felesleges vacakra, vagy 2-3 hónap alatt elissza, esetleg a kettő keveréke. És akkor mi van...
Nem lesz itt semmiféle kártérítés. Ezek már nem a Gyurcsányi idők, meg az amatőr, bárkit begyűjtő rendőrök.
Valamit mindenképp ráhúznak. Nagyon még erőlködniük sem kell ehhez.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Haha! Az Ogre! Vajon mit szólna ha tudná mi lett fifivel? :D :D :D
Akkor is a váltás miatt volt ez, a rendszer mindig a hatalmat szolgálja ki elsősorban.
Ember, ne kétkedj csak élvezd! :D
Számodra meg a fórum számára egyértelmű, mert mi már jól ismerjük, de egy bíró számára, aki most látja először, már ennyire egyszerű a dolog.
Én úgy képzeltem el, hogy van egy állóhelyzeti png, meg egy másik png amikor éppen ugrik (ezt hogy xy pl space lenyomásáig változzon a kép elvileg 2 perc beleírni), de tetyó ha ezt megcsinálod, szerintem valami tanszéki díjat majd adunk.

Én a hajfestést.
Dr. Python trollsz
Megertem, hogy tul szep hogy igaz legyen, megmondom a frankot en bennem is bujkalt a kisordog, hogy “lehet hogy kiengedik 72 ora utan”. De gondolj bele, oke, mi tudjuk jol hogy egy eletkeptelen balfasz, akit egy alsos kisgyerek konnyuszerel le tudna verni, es hamarabb szurna meg magat a kessel mint barki mast. De egy hatosag, egy ugyeszseg, egy biro stb. nem ismeri, illetve nem is kockaztathat. Valoszinuleg a biro is tudja, hisz ranezesre meg lehet allapitani hogy egy igazi nyomorult az endre, de egyszeruen nem kockaztathatja azt, hogy valakit, akit ilyen sulyu buncselekmennyel gyanusitanak, kiengedjen. Nem csak azert, mert mi van ha csinal valamit, ott a szokes elrejtozes veszelye stb.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 12, 2025 18:28:42
x38)
Hamár Kiss Bin Laden terrorista váddal ül, akkor az általam már tavaly ősszel megjósolt képet, ami amúgy az AMS-nek és a revolutnak is el lett küldve újra elővenném:

Szolnoki ninja troll
(
x2)
May 12, 2025 18:30:26
x2)
Hamár Kiss Bin Laden terrorista váddal ül, akkor az általam már tavaly ősszel megjósolt képet, ami amúgy az AMS-nek és a revolutnak is el lett küldve újra elővenném:
Amúgy beszarok, de ezen a képen emberibb formája van mint valójában.
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 12, 2025 18:30:43
x20)
Kisborosnak van feltehetően ukrán vérvonala..
Gyagyást terrorizmussal vádolják..
Kisboros Gyagyás felszopója..
Ukrán..
terrorizmus..
VÉLETLEN?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Gyagyást terrorizmussal vádolják..
Kisboros Gyagyás felszopója..
Ukrán..
terrorizmus..
VÉLETLEN?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 12, 2025 18:33:07
x7)
Hány éves ez a kis buzi vajon? 16? A kurva anyját már ezeknek tényleg, jött itt mindenféle bibliai idézettel a szarjában, tejóég. Eddig legalább csak a cseten ontotta magából a fogyatékosságot a beszédhibás nyomorék. Ezt nem is értem, hogy beszélni képtelen lúzerek minek erőltetik ezt a "műfajt"?? Stokit is már csak emiatt is, ki kellett volna végezni, mondjuk most legalább jó helyen van. Tvinki, baszódj meg te geci! Soha többet ne csinálj se videót, se olyan tartalmat, ahol a nyomorult cérna "hangodat" meg ezt a fülbaszó beszédhibát kell hallgatnia a szerencsétlen magyar népnek! Kutyabaszó kisboros patkány! Most hozzád is szólok! Te is takarodjál vissza az asztrálsíkra démoncimbihez buzulgatni és ne gyárts semmilyen tartalmat, mert kibaszottul ocsmány vagy és te sem vagy képes rendesen beszélni. A fogyatékos szüleitek nem törődtek veletek férgek vagy mi a fasz van??
Ahhoz már nem is fűzök semmit, hogy a videóidnak szószerint semmi, de semmi értelme. Ahogy ennek a tvinkigecinek se. Nem tán az eltitkolt fiad? Te zoofil féreg, hát az általad megerőszakolt szerencsétlen kutya szülte tvinkit??? Kurva anyátok retardok!!!
A jó portás csak baszik!
Ahhoz már nem is fűzök semmit, hogy a videóidnak szószerint semmi, de semmi értelme. Ahogy ennek a tvinkigecinek se. Nem tán az eltitkolt fiad? Te zoofil féreg, hát az általad megerőszakolt szerencsétlen kutya szülte tvinkit??? Kurva anyátok retardok!!!
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 12, 2025 18:34:19
x20)
Hány éves ez a kis buzi vajon? 16? A kurva anyját már ezeknek tényleg, jött itt mindenféle bibliai idézettel a szarjában, tejóég. Eddig legalább csak a cseten ontotta magából a fogyatékosságot a beszédhibás nyomorék. Ezt nem is értem, hogy beszélni képtelen lúzerek minek erőltetik ezt a "műfajt"??
Nem akarom védeni, de ez nem az Ő hangja volt szerintem. :D Már vannak egész jó AI szöveg-hang generátorok.
hullabacsi
May 12, 2025 18:34:29
sőt.. jobb. a gyagyás jobban utálja a magányt mint bármilyen fizikai fájdalmat
ha csicska lenne még azt is élvezné ez a féreg hiszen rá figyelnek
ha csicska lenne még azt is élvezné ez a féreg hiszen rá figyelnek
Ez alaposan bizonyított tény, hiszen vigyorogva tűrte ahogy alázzák a tiktiken a cigányok, nem győzött visszatérni érte.
May 12, 2025 18:34:29
halottpiton
(
x2)
May 12, 2025 18:35:56
x2)
Elnézést, ezt hol lehet elérni?
Kakaspina
(
x20)
May 12, 2025 18:37:27
x20)
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 12, 2025 18:38:11
x20)
Ne használj AI-t szövegfelolvasásra, könyörgöm.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 12, 2025 18:39:02
x7)
Idézőjelet használtam a hangjára + a beszédhibája és a fos tartalom attól még az övé. De NSZKSZ
halottpiton
(
x2)
x2)
Itt egy jó tutorial hozzá:
youtu.be/NKEGPBWtjVo?si=sO9IXKf66ufrHjqr
youtu.be/NKEGPBWtjVo?si=sO9IXKf66ufrHjqr
Közben meglett :)
-
May 12, 2025 18:41:09
Hány éves ez a kis buzi vajon? 16? A kurva anyját már ezeknek tényleg, jött itt mindenféle bibliai idézettel a szarjában, tejóég. Eddig legalább csak a cseten ontotta magából a fogyatékosságot a beszédhibás nyomorék. Ezt nem is értem, hogy beszélni képtelen lúzerek minek erőltetik ezt a "műfajt"?? Stokit is már csak emiatt is, ki kellett volna végezni, mondjuk most legalább jó helyen van. Tvinki, baszódj meg te geci! Soha többet ne csinálj se videót, se olyan tartalmat, ahol a nyomorult cérna "hangodat" meg ezt a fülbaszó beszédhibát kell hallgatnia a szerencsétlen magyar népnek! Kutyabaszó kisboros patkány! Most hozzád is szólok! Te is takarodjál vissza az asztrálsíkra démoncimbihez buzulgatni és ne gyárts semmilyen tartalmat, mert kibaszottul ocsmány vagy és te sem vagy képes rendesen beszélni. A fogyatékos szüleitek nem törődtek veletek férgek vagy mi a fasz van??
Ne vedd támadásnak, de ha már egy ideje ide kommentelgetsz a fórumra, akkor lehetne annyi eszed, hogy nem reagálsz a retardokra. A hangja egyébként teljes mértékben AI generált volt.
Twinky már december óta arra játszik, hogy hergelje a fórumot. Míg te itt kommentelgetsz és elküldöd a kurva anyjába, addig ő kiröhög téged, mert ezzel is csak megerősíted benne, hogy a hergelése beválik.
Ezeknek a gyökereknek pontosan ugyanaz a legnagyobb büntetés mint a pedofilnak akit felszopkodnak: csend és ignorálás.
May 12, 2025 18:41:09
Apmz
(
x1)
May 12, 2025 18:41:14
x1)
Az undorító játszós kormánya kell, mert azt én fel tudom újítani magamnak, de a switchet se hagyom ott.
Mondjuk akkor már ha garázsvásár van, a sup érdekelne.
horgász
(
x10)
May 12, 2025 18:42:01
x10)
Hány éves ez a kis buzi vajon? 16? A kurva anyját már ezeknek tényleg
Szárintám szopd lá áz ápádát tá biohulládék rátárd gáciláda.
Beszédhibás okoskodó IQminusz szardarab, hogy verte volna az a hülye fasszopó társadalomlegalja apád a wc kagylóba a büdös kurva anyád tripperes mocskos fertőző szarszagú picsája helyett te kis ondógyurma fászkáláp.
Csáó.
Hányok.
MartinSellner
May 12, 2025 18:42:33
+ Bagolykát érdemes lenne talán kimenteni, Golda sem lesz valami jó gazda, sőt... Ha már a szörnytől megszabadult szegény
May 12, 2025 18:42:33
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 12, 2025 18:43:33
x20)
+ Bagolykát érdemes lenne talán kimenteni, Golda sem lesz valami jó gazda, sőt... Ha már a szörnytől megszabadult szegény
#FreeBagolyka
Az öreglány a vizen/kaján kívül nem foglalkozik szerencsétlen macskával.
hullabacsi
May 12, 2025 18:49:03
Remélem aug.25-ig kiengedik.
Ha nem, akkor golyóálló alibije lesz.
May 12, 2025 18:49:03
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 12, 2025 18:49:34
x7)
Közben belenéztem a feleséggyilkos kajmán videóba, szerencsére ez is jó rottyon van:

A seggbekúrt, meg már teljesen más dimenzióban van kajmán csetfalon:

A jó portás csak baszik!

A helyzet megoldása
(
x38)
May 12, 2025 18:50:31
x38)
Közben belenéztem a feleséggyilkos kajmán videóba, szerencsére ez is jó rottyon van:
Hát igen tajgi éppen dimenziókat UGRIK a chaten
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 12, 2025 18:51:18
x20)
Rolindának van valami papírja arról, hogy nem minden O és K?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
MaxPayne
(
x22)
May 12, 2025 18:52:19
x22)
Barki, aki ezt a leszuletett baromsagot tolja, megerdemli a tarkon lovest. A seggbekúrt, meg már teljesen más dimenzióban van kajmán csetfalon:
Endre priusza
(
x10)
May 12, 2025 18:54:19
x10)
A Kecskeméti börtön akkor már valamilyen szinten biztos? Mert csak úgy feldobta egy világoskék nick. Bármilyen megerősítést kapott ez az infó?
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 12, 2025 18:55:32
x10)
Endre, ma lesz krokkó tanár úr videóelemzés a tiktiken?
Álmodjatok Rémeket!
A helyzet megoldása
(
x38)
May 12, 2025 18:57:14
x38)
Endre, ma lesz krokkó tanár úr videóelemzés a tiktiken?
Krokkert beküldjük a vigyorgóba mélységi felderíteni!
Zsibuci
(
x5)
May 12, 2025 18:57:17
x5)
Lol, közben találtam egy 2017-es videót, amin a seggbebaszott Rolinda nem jelent meg a megbeszélt párbajon Pegazus 88 trolléga ismerőse ellen:
m.youtube.com/shorts/Nn5hXoT2nfA
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
m.youtube.com/shorts/Nn5hXoT2nfA
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 12, 2025 18:57:58
x2)

Ha az Arab képek idejét éljük, egyik kedvencem.
Lellytoll dandárszázados
May 12, 2025 19:00:33
Kedves(vagy nem) Dr. Bata Gyöngyi!
Egy nagyon fontos kérdést kérem tolmácsoljon a fia felé:
Örülhetünk?
Kaffka endre
Egy nagyon fontos kérdést kérem tolmácsoljon a fia felé:
Örülhetünk?
May 12, 2025 19:00:33
-
May 12, 2025 19:01:28
Terrorista sodi a sodi
Örülök hogy jó páran azért vagyunk itt akik a jedi oldalon retardkodnak , és hogy lásd mennyire jó képet csináltál, egyből remastereltem!
May 12, 2025 19:01:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 12, 2025 19:04:47
x37)
ezen a ponton 50%-ot adok arra, hogy astoki az első 72 óra fogvatartás alatt művelt valami olyat, ami miatt jobbnak látták 30 napra meghosszabbítani az előzetest. Vagy felpakolt az őröknek, tévesen úgy vélve, hogy neki bármiben is igaza lehet, vagy annyira rosszul lett, hogy át kellett szállítani a rabkórházba, onnan meg majd a pszichiátriai megfigyelőbe, és azért rendelték el a 30 napot.
Czenki mama
May 12, 2025 19:11:45
ezen a ponton 50%-ot adok arra, hogy astoki az első 72 óra fogvatartás alatt művelt valami olyat, ami miatt jobbnak látták 30 napra meghosszabbítani az előzetest.
Úgy érted, hogy a terrorizmus ügyében ugyan indítványozták a letartóztatását (ezt tudjuk tényként) de azt a bíró visszadobta, majd ezután stoki elkövetett egy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt, ami miatt egy új eljárásban meggyanúsították és szintén indítványozták a letartóztatását és ezt viszont már elfogadta a bíró?
Rendkívül logikus és hihető eseménysor, ahogy az is, hogy az újságírónak akkor ha jól értem, szerinted hazudtak, hisz neki azt állították, hogy már a terrorizmus ügyében is letartóztatták stokit.
Komolyan, aki nem képes rászánni 10 percet, hogy ráguglizzon arra, hogy működik a büntetőeljárásnak ezen szakasza (miközben két tucat ügyvédi iroda oldalán el lehet olvasni direkt bűnözők intellektusához igazított szinten), az miért tippelget, hogy mi történhetett?
Pet peeve ez persze, világos, hogy nem ez fogja romba dönteni a világot, csak mégis idegesítő.
May 12, 2025 19:11:45
Endikéd
May 12, 2025 19:13:08
Na így az igazi! NSZKSZ
May 12, 2025 19:13:08
LevágottFityma
May 12, 2025 19:14:30
Elnök úr, egy második repülő csapódott a macskaólba.
May 12, 2025 19:14:30
Eazy
(
x10)
May 12, 2025 19:15:36
x10)

nyakbasör
May 12, 2025 19:17:43
ezen a ponton 50%-ot adok arra, hogy astoki az első 72 óra fogvatartás alatt művelt valami olyat, ami miatt jobbnak látták 30 napra meghosszabbítani az előzetest.
Magyarországon ha az ügyészség nem szünteti meg az őrizetet, akkor az esetek 99%-ban mindig le van tartóztatva az ember. A rendőrség rendgeteg embert vesz őrizetbe, amelynek idelye a 72 óra, de az ügyész csak indokolt esetben indítványozza a letartoztatást, általában megszünteti ami a szabadlábra engedést jelenti, De ha indítványozza azt is csak akkor, ha abból szinte biztosan várható, hogy a bíróság letartoztatás mellet fog dönteni. Így amikor nem engedték el a TEK-es akció után lévő napon, már borítékolható volt a 30 nap.
Nyugi-nyugi. Nem kell agódni. A 30 nap letelet után 2-3 hónapokkal folyamatosan meg lehet hosszabbítani az eljárást. Ami általában a vádemelésig eltart, kivétel ha a nyomozás lyukra fut, vagy indokolatlanul elhúzodik. Itt az elhúzodás a fontos, mivel annyi netszemetet gyártott ez a púpos, hogy legyen talpán az a nyomozó, aki ezt mind le fogja írni. Mivel a bíróságon a videókat is le kell iratozni, így ezt a sok szart amit csinált le kell írni stb.
Én tapasztalatomból mondom, hogy csak ezt az ügyét nézzük a 6 hónap letartoztatás, és ezt követő felfüggesztett börtönt lenne a jutalma, mivel ez a jellemző, de mivel van más ügye, amelyről tudunk (pdf), alsó hangon 2 év pihenője lesz. Itt megjegyzem, hogy a cigány gyerekesből is lesz neki balhéja, mert sérülés fokától függetlenül 18 év alattit nem bánthat, könnyű testi sértés minimum neki még, illetve a garázdaságai stb.
Fellebezéshez annyit, hogy a letartoztatás ügymenetben a védő szinte kötelezően bemondja a fellebbezést, de a kirendeltek nem indokolják, csak a színhjákékért, illtetve a gyanúsítottat is megkérdezik, hogy kíván-e fellebbezni, ott neki is elég mondani, hogy igen. Szóval Hahó e-mailjében lévő fellebbezéshez tényléeg semmi köze goldának, ezt ez a 2bites mester programozó is meg tudja oldani.
May 12, 2025 19:17:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 12, 2025 19:19:35
x37)
fekete nickes rinyálás
Szerintem te összekeversz engem valakivel. Átfutottam az elmúlt 3 nap termését, mert nem a fórumon élek, majd írtam egy véleményt. Perelj be.
nagyárpi
May 12, 2025 19:21:17
Már pocsánat de arról fantáziált mindenki hogy öntudatlan habzó szájjal motyogó / delirium tremenssel élethalál harcot vívó Endre asodi most. A kirendelt védő beszélgetés és egy beszámítható ember felhatalmazása nélkül önjáróan fellebbezhet anélkül hogy a tényállást értelmesen másik oldalról meghallgatta volna?.
A letartóztatás kihirdetésének a végén kérdezik meg, hogy kíván-e a végzés ellen fellebbezéssel élni, amire elég annyit mondani, hogy igen, ezt a védő és a letartóztatott is megteheti.
Nem kell indokolni hogy miért, a kérdés pedig kötelező elem, első nap volt, szerintem ennyire még magánál lehetett.
May 12, 2025 19:21:17
Czenki mama
May 12, 2025 19:21:44
1. Kurvára pöccenek a csillagszámolásra és a fekete nickezésre. Ne csináljunk belőle divatot, eddig kizárólag egy konkrét retardkör csinálta, akiket azért nem nevezek meg, hogy ne kezdjek azzal is vitát
2. Ökörséget írtál. Lehetlen amit kitaláltál, több okból is, azt is leírtam részletes indoklással, hogy miért. HA te írtad az előző kommentet, akkor nem keverlek össze senkivel, mert csak arra a kommentre válaszoltam.
May 12, 2025 19:21:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 12, 2025 19:22:07
x37)
Én ezt értem, és elfogadom, tényleg. De az agyam nem képes bevenni, hogy pusztán Tiktokos fenyegetőzés miatt valakit 30 napra szó nélkül bevarrjanak "igazi" bűnözők közé. Teljesen nyilvánvaló a hülye számára is, hogy Endre alkalmatlan bármiféle fenyegetés beváltására, innentől kezdve maximum példastatuálás címszóval kellhet elzárni.
Ha az lenne a történet, hogy a pedofil ügy miatt fogták le, és azért rendelték el az előzetes letartóztatást, azt szó nélkül elhinném.
Czenki mama
May 12, 2025 19:24:28
Sry, valaki törölje az előzőt. Azt akartam írni, hogy 2 évtől 8 évig terjedő amit stoki elkövetett, egy szinten van a rablás alapesetével.
Azért kell az ilyesmit büntetni, mert a fenyegetés elhangzásakor nem egyértelmű mindenki számára, hogy csak fenyegetés.
Stoki egy bűnöző. Ha valóban lett volna rendőrgyilkos szándéka, még keményebben mérnék meg.
May 12, 2025 19:24:28
CafkaMarci
(
x5)
May 12, 2025 19:25:50
x5)
Új infók a Feleségfaló Kajmán néhai feleségéről:
- a feleség lánykori neve: Zsámboki Katalin
- a fiatal lány körül hemzsegtek az újgadag férfiak, a diszkós világból mozgolódtak körülötte pénzes fazonok
- az esküvő előtti napon krokkót felhívta egy barátja, és arra bíztatta, hogy mondjon nemet
- Kati tipikusan az a nő volt krákágyél szerint, akivel mindent lehetett csinálni, csak feleségül nem lett volna szabad venni
- nászút Kaposváron volt, ott vették meg azt a bizonyos kajmánt közösen
- Kati a nászút után összeszűrte a levet annak a gimnáziumnak a gazdasági igazgatójával, ahol a krákágyél tanárként dolgozott havi 20.000 Ft-ért
- a fiatal lány egy szép napon lelépett valami diszkós bohóccal, így a gimnázium tanára és gazdasági igazgatója együtt kereste közös szerelmét
- Kati 300.000 Ft-ot gombolt le a szeretőjéről, mielőtt lelécelt
- kisebb bűncselekmény volt a hölgy mögött ekkor, így előkerült valami eljáráskor és ekkor krokkóval kibékültek
- Kati előállt azzal, hogy nem szeretne dolgozni, aranyakkal akar üzletelni éjszakánként - ezt a férje nem engedte
- Kati elhelyezkedett a Váci után egy ruhaboltba, de otthagyta
- ezután egy magánóvodában helyezkedett el kb. 25.000 Ft-ért, de egy reggel egy forró együttlét után innen is eltűnt. Munkahelyén felmondott egy nappal korábban, ott elmondták, hogy Kluger Péter várta egy bmw-vel
- körözést rendeltek el, Kati lakcímén lakás sem volt
- Kati kereste Bécsből krokkót, és közölte, hogy el szeretne válni, mert terhes
- első tárgyaláson csak a férj jelent meg - megszüntették a válópert
- Kluger elmondása sz. elvitte Katit Amerikába, de Kati ott is lelépett - ez az utolsó infó róla
- 2000-ben megtörtént a halottá nyilvánítás
(nyelvhelyességet kéretik nem kritizálni, mert fél füllel hallgatva jegyzeteltem a feleségfaló kajmán hetyerészéséből)
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
- a feleség lánykori neve: Zsámboki Katalin
- a fiatal lány körül hemzsegtek az újgadag férfiak, a diszkós világból mozgolódtak körülötte pénzes fazonok
- az esküvő előtti napon krokkót felhívta egy barátja, és arra bíztatta, hogy mondjon nemet
- Kati tipikusan az a nő volt krákágyél szerint, akivel mindent lehetett csinálni, csak feleségül nem lett volna szabad venni
- nászút Kaposváron volt, ott vették meg azt a bizonyos kajmánt közösen
- Kati a nászút után összeszűrte a levet annak a gimnáziumnak a gazdasági igazgatójával, ahol a krákágyél tanárként dolgozott havi 20.000 Ft-ért
- a fiatal lány egy szép napon lelépett valami diszkós bohóccal, így a gimnázium tanára és gazdasági igazgatója együtt kereste közös szerelmét
- Kati 300.000 Ft-ot gombolt le a szeretőjéről, mielőtt lelécelt
- kisebb bűncselekmény volt a hölgy mögött ekkor, így előkerült valami eljáráskor és ekkor krokkóval kibékültek
- Kati előállt azzal, hogy nem szeretne dolgozni, aranyakkal akar üzletelni éjszakánként - ezt a férje nem engedte
- Kati elhelyezkedett a Váci után egy ruhaboltba, de otthagyta
- ezután egy magánóvodában helyezkedett el kb. 25.000 Ft-ért, de egy reggel egy forró együttlét után innen is eltűnt. Munkahelyén felmondott egy nappal korábban, ott elmondták, hogy Kluger Péter várta egy bmw-vel
- körözést rendeltek el, Kati lakcímén lakás sem volt
- Kati kereste Bécsből krokkót, és közölte, hogy el szeretne válni, mert terhes
- első tárgyaláson csak a férj jelent meg - megszüntették a válópert
- Kluger elmondása sz. elvitte Katit Amerikába, de Kati ott is lelépett - ez az utolsó infó róla
- 2000-ben megtörtént a halottá nyilvánítás
(nyelvhelyességet kéretik nem kritizálni, mert fél füllel hallgatva jegyzeteltem a feleségfaló kajmán hetyerészéséből)
nyakbasör
May 12, 2025 19:29:32
Én ezt értem, és elfogadom, tényleg. De az agyam nem képes bevenni, hogy pusztán Tiktokos fenyegetőzés miatt valakit 30 napra szó nélkül bevarrjanak "igazi" bűnözők közé.
2012. évi C. törvény 316. § Aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szedjük össze akkor amink van:
- Fenygetetett nagy nyilvánoság előtt
- Anyagi javakat koldul fegyverkezésre
- többszőr elmondta, hogy amennyit küldenek azt fegyverekre el fogja költeni
- Molotov kokték készítést helyezett kilátásba szintén nagy nyilvánosság elött
- Kifejtette, hogy ezt hogyan is kell csinálni, elmesélte ennek az eszköznek a károkozását
- Valóban kiszámmíthatatlan, labilis más személyiségzavarral küzd - ez nem mentség, ez pont, hopgy súlyosbító, hogy emberektől el legyen zárva!!!
- rendezetlen életvitele van
- rendszeres rendőrségi eljárások, amelyben nem sértett, hanem mint elkövető szerepel
- plusz amit még kihagytam, de ezt lehetne végtelenségig sorolni
Egy szó is száz ilyen embereket ha nem elzárnák mint stoki, és tényleg csinálna valamit, akkor lenne itt a nagy baj. Végre teszi az igazságszolgáltatást azt amit tennie kell.
May 12, 2025 19:29:32
Lellytoll dandárszázados
May 12, 2025 19:30:27
Vannak dolgok amiket nem kell érteni.
Másrészt a hatóságok fenyegetése mindíg is prioritást élvezett kivizsgálás szempontjából.
Addig örüljön amíg nem az nni csomagolta össze mert akkor csulko is zúzódik, comb is , és belső szervek sem maradnak megtorlatlanul.
Nem nagyon szeretik ha fenyegetik őket.
Habár így sem kizárt hogy beszaladt pár gyomros…
A TEK sem bánik hímes tojásként a célosokkal
May 12, 2025 19:30:27
max5enutálnak
(
x47)
May 12, 2025 19:33:40
x47)
Mondjuk elég kemény lenne, ha ránézésre ítélkezne a bíró. Egyik gyilkos sem volt gyilkos, amíg meg nem ölt valakit. Ezt sosem lehet tudni előre. Simán le kell csukni az ilyen nyomorék szarokat, hogy megtanulják mi a törvény.
A pedofil most szorgalmasan tanulja, hogy mi a helyes és mi nem.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A pedofil most szorgalmasan tanulja, hogy mi a helyes és mi nem.
Semper Snecifisz
(
x1)
May 12, 2025 19:34:24
x1)
Hülyék vagytok! endre most csinál magának atombiztos alibit a nagy augusztusi mészárlásra!
"Az egész napomat elvette az idő..."
öklendező szerelő
(
x4)
May 12, 2025 19:35:47
x4)
Hülyék vagytok! endre most csinál magának atombiztos alibit a nagy augusztusi mészárlásra!
Semper Snecifisz
(
x1)
May 12, 2025 19:39:09
x1)
Mivel íróeszközhöz nem fér hozzá, ezért szerintem a legutóbbi frissített halállistához mérten kellene az illetékeseknek beszarni és/vagy az ágy alá bújni.
C64korszak
(
x2)
May 12, 2025 19:41:18
x2)
Ne vergődjetek már mint a retardok, nyilvánvaló, hogy ez magyarország, mindeki összekacsint mindekivel.
Meg van a jogszolgáltatás rendszerének a maga belső logikája.
Beszélget egymással a bíróbácsi, rendőrbácsi, ügyészbácsi, nem tilos nekik. Meg vannak a hivatalos nyomozati iratok, anyagok, bizonyítékok..az egy másik réteg.
Nem fognak valakit másnap ejnyebejnyével elengedni, akire felfegyverkezve, állig beöltözve ment a TEK.
Hogy ilyet ki rendel el, mi alapján, és hogyan indokolja a felettesének, az megint egy más kérdés, de ha már megtörtént, akkor mindeki fedezi a seggét, és a terrorizmus kártya alapján minden IS indokolt adott esetben, kb ennyi.
Valahol kurva magasan is megunták a recskást, ennyi történt.
Vagy valami trollnak van ilyen kapcsolata, és mostanra lett annyi a gyagya "rovásán", hogy ez "működjön", vagy csak a
különböző púpszászi és szolnoki rendőrbácsik és nénik panaszkodtak felfelé, hogy nemár hogy ezt lehet, és ez a véglény még őket férgezi, fenyegeti.
Sosem fog kiderülni sok mindnen, a panasztétel, retardintervenciók és stb miatt mindeki, bíró, ügyész, rendőr, védeni fogja a seggét, mindet kurvára hivatalosan csinál, a háttérben mi történik, az egy más dolog.
Az biztos, most jó ideig csak ellenőrizhetetlen megerősítetlen info-infók jönnek majd a stokiról, már azon aszinten túl, ami publikus, és a sajtó/állampolgár értesülhet róla.
Mert ilyesmit kiadni meg szolgálati titkot trollfórumok szellőztetni súlyos katonai bcs., tehát formálisan semmit nem fogunk tudni, aztán ha véletlen felbukkannak itt "valósággal egyező teóriák", akkor mégis.
Meg van a jogszolgáltatás rendszerének a maga belső logikája.
Beszélget egymással a bíróbácsi, rendőrbácsi, ügyészbácsi, nem tilos nekik. Meg vannak a hivatalos nyomozati iratok, anyagok, bizonyítékok..az egy másik réteg.
Nem fognak valakit másnap ejnyebejnyével elengedni, akire felfegyverkezve, állig beöltözve ment a TEK.
Hogy ilyet ki rendel el, mi alapján, és hogyan indokolja a felettesének, az megint egy más kérdés, de ha már megtörtént, akkor mindeki fedezi a seggét, és a terrorizmus kártya alapján minden IS indokolt adott esetben, kb ennyi.
Valahol kurva magasan is megunták a recskást, ennyi történt.
Vagy valami trollnak van ilyen kapcsolata, és mostanra lett annyi a gyagya "rovásán", hogy ez "működjön", vagy csak a
különböző púpszászi és szolnoki rendőrbácsik és nénik panaszkodtak felfelé, hogy nemár hogy ezt lehet, és ez a véglény még őket férgezi, fenyegeti.
Sosem fog kiderülni sok mindnen, a panasztétel, retardintervenciók és stb miatt mindeki, bíró, ügyész, rendőr, védeni fogja a seggét, mindet kurvára hivatalosan csinál, a háttérben mi történik, az egy más dolog.
Az biztos, most jó ideig csak ellenőrizhetetlen megerősítetlen info-infók jönnek majd a stokiról, már azon aszinten túl, ami publikus, és a sajtó/állampolgár értesülhet róla.
Mert ilyesmit kiadni meg szolgálati titkot trollfórumok szellőztetni súlyos katonai bcs., tehát formálisan semmit nem fogunk tudni, aztán ha véletlen felbukkannak itt "valósággal egyező teóriák", akkor mégis.
PúpszásziRePont
(
x1)
May 12, 2025 19:44:49
x1)
Sehol semmi hivatalos oldalon nincs fotó vagy videó arról az akcióról, amikor a TEK a Gyagyást összecsomagolta? Ez olyan igazságtalan.
Minden egy folyamat....
nabejj
(
x3)
May 12, 2025 19:45:05
x3)
Épp a horvát tengerparton supoznak a bálnával és tiborral, miközben somi balázs grillezi a húsokat a nyaralóban.
Kínzó kérdés
May 12, 2025 19:45:21
1. Kurvára pöccenek a csillagszámolásra és a fekete nickezésre. Ne csináljunk belőle divatot
May 12, 2025 19:45:21
Lellytoll dandárszázados
May 12, 2025 19:46:11
Atombiztos alibi,
Zárkában van a fifi
Sittes sanyi lesz a férje
Ma sem iszik sört ebédre
A bíróúr jól megméri
Az éveket nem kíméli
Terrorista lett az endre
A gumibot tesz majd helyre
Hetyetyézhetsz odabennt
Szappan csúszik hirtelen
Kaffka endre
Zárkában van a fifi
Sittes sanyi lesz a férje
Ma sem iszik sört ebédre
A bíróúr jól megméri
Az éveket nem kíméli
Terrorista lett az endre
A gumibot tesz majd helyre
Hetyetyézhetsz odabennt
Szappan csúszik hirtelen
May 12, 2025 19:46:11
Lellytoll dandárszázados
May 12, 2025 19:47:01
Bocsi ha gyenge, nem vagyok nagy költő
Kaffka endre
May 12, 2025 19:47:01
Angol Troll
(
x1)
May 12, 2025 19:47:29
x1)
En csak szegeny Pikturiensz sajnalom hogy mostanaban keptelen a rengetegg szabad idejet a csaladjaval tolteni.
XD
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
XD
MaxPayne
(
x22)
May 12, 2025 19:47:31
x22)
Ha lesz info info a targyalasi idopontokrol, remelhetoleg nyilvanos lesz, ne tartsatok magatokban kerlek! Szeretnek elmenni es eloben nezni a birosagon eloadott hetyetyet :D
Hasfelmetszö Trutymó
MaxPayne
(
x22)
May 12, 2025 19:49:24
x22)
May 12, 2025 19:49:24
100 May 12, 2025 19:49:24
AutiAdsense
May 12, 2025 19:51:28
Stoki, delirium tremens kopogtat már? :)
Ja bocs, nem látod ezt az üzenetet.
Ja bocs, nem látod ezt az üzenetet.
May 12, 2025 19:51:28
Eazy
(
x10)
May 12, 2025 19:53:56
x10)
Végre zárt falak mögött a bélféreg.
Erre vártunk hahó!!
Eszetekbe se jusson egymást marni. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Erre vártunk hahó!!
Eszetekbe se jusson egymást marni. :D
Mit Kártyen Bitte
May 12, 2025 19:57:40
Bin Laden úrra azt hittem hirtelen hogy az Anyagos van a fejére szerkesztve, de aztán realizáltam, hogy kurvára nincs senki..
May 12, 2025 19:57:40
Autismus Maximus
(
x16)
May 12, 2025 19:57:51
x16)

Akkor már én is nevezek egy régebbi képemmel.
SyntaxError
(
x24)
May 12, 2025 19:57:59
x24)
Lassan lámpaoltás a BV-ben.
Kezdődik a bulika!
Kezdődik a bulika!
Hahó
(
x130)
May 12, 2025 20:00:47
x130)
Lassan lámpaoltás a BV-ben.
Kezdődik a bulika!
Kezdődik a bulika!
milyen vicces, hogy egy időpontban van minden nap lámpaoltás a bv-ben és ugrás újpalotán.
Kötőjel
(
x11)
May 12, 2025 20:03:56
x11)
bulikázás helyett buzizódás lesz!!
vérdíj target nr. 1
Czenki mama
May 12, 2025 20:05:52
Úgy értem arra, amikor valaki érvként hozza fel, hogy hány csillagja van az ellenfelének, vagy hogy milyen színű a nickje.
Régen itt senkit nem érdekelt, hogy ki milyen nickkel írt és szerintem az úgy sokkal jobb is volt.
May 12, 2025 20:05:52
Soderátor
May 12, 2025 20:16:56
A börtönök úgy működnek Magyarországon, hogy az elsődleges céljuk, hogy miden reggel lejelenthessék: "Rendkívüli esemény nem történt." Ha a rabok kicsit elverik egymást, de senki sem tesz panaszt, az rendben van. Ha csicskáztatják egymást, de nincs bejelentés, az is rendben van. Viszont ha valaki kórházba kerül, vagy meghal, az nagyon nincs rendben, ott már vizsgálat lesz, vagyis "ügy", bárki szorulhat. Senkinek sem hiányzik, hogy a sajtó firtasson olyan kérdéseket, miért nem néztek rá negyedóránként az őrök a szegény, jobb sorsra érdemes fiatalemberre?
Amikor a Sodi bevonult, egy másodperc alatt felmérték a giliszta testét a pálcika karjaival, rögtön tudták, hogy erre vigyázni kell, mert az első ütésre meghal. Ha volt esze és mondta, hogy alkoholista, esetleg hallgatták a geci idegesítő loopolását egy fél órán át, akkor már tudták is, hogy itt bizony bajkeverővel van dolguk. Valószínűleg eleve magánzárkába tették, amikor rájött a remegés, akkor meg irány a börtönkórház, ellesz ott egy pár hetet, amíg kitisztul.
Értem, hogy itt sokan a Sodi megkövezését szeretnék elérni, de kicsit gondoljunk már bele, hogy a BV tisztnek is megvan a saját érdeke, mégpedig az, hogy az emberek élve, többé-kevésbé egyben és panaszmentesen kerüljenek ki a börtönből. Kurva nagy bajba kerülne mindenki, ha ott meghalna nekik egy előzetesben lévő arc, akit még el sem ítéltek. Valószínűleg vigyáznak rá, mint a hímes tojásra, biztosan nem engedik a nehézfiúk közé.
Ugyanis a börtönben is vannak informális rangsor szerinti cellák, a nem különösebben erőszakos, együttműködésre hajlandó embereket egybe szokás gyűjteni, az őrjöngő állatokat is külön kezelik.
Amikor a Sodi bevonult, egy másodperc alatt felmérték a giliszta testét a pálcika karjaival, rögtön tudták, hogy erre vigyázni kell, mert az első ütésre meghal. Ha volt esze és mondta, hogy alkoholista, esetleg hallgatták a geci idegesítő loopolását egy fél órán át, akkor már tudták is, hogy itt bizony bajkeverővel van dolguk. Valószínűleg eleve magánzárkába tették, amikor rájött a remegés, akkor meg irány a börtönkórház, ellesz ott egy pár hetet, amíg kitisztul.
Értem, hogy itt sokan a Sodi megkövezését szeretnék elérni, de kicsit gondoljunk már bele, hogy a BV tisztnek is megvan a saját érdeke, mégpedig az, hogy az emberek élve, többé-kevésbé egyben és panaszmentesen kerüljenek ki a börtönből. Kurva nagy bajba kerülne mindenki, ha ott meghalna nekik egy előzetesben lévő arc, akit még el sem ítéltek. Valószínűleg vigyáznak rá, mint a hímes tojásra, biztosan nem engedik a nehézfiúk közé.
Ugyanis a börtönben is vannak informális rangsor szerinti cellák, a nem különösebben erőszakos, együttműködésre hajlandó embereket egybe szokás gyűjteni, az őrjöngő állatokat is külön kezelik.
Ez egyáltalán nem igaz! Ha igaz lenne 1%-ban is amit itt irtál akkor ilyesmi nem történne meg: www.youtube.com/watch?v=dRA01MDVzFE
May 12, 2025 20:16:56
Endre priusza
(
x10)
May 12, 2025 20:20:23
x10)
Na ebben tévedsz.Napi szinten pusztulnak a rabok.Nyilván nagyon ritkán kirívó módon pl. leszurkálják egymást.Az egészségügy alapból nem rózsás de a raboknál hatványozottabban szarabb a helyzet.Amíg nem kirívó módon pusztul el addig semmilyen retorzióra nem kell számítani az őröknek.
Felboncolják,beírják a halál okát pl. fulladás a saját hányásában,agyvérzés stb.,és nagyjából ennyi.Nem rúgnak ki egy őrt sem csak mert felakasztotta magát a hülye vagy mert "bokszolt" a rab és éjszaka belepusztult egy vérrögbe ami elérte az agyát.Fogyó eszköz a rab a mai napig.
A cellakiosztásnál az elsődleges szempont a kenőpénz és a kapcsolat.Ha fizet vagy odaszólnak fentről akkor nyugis helyre kerül.Ha nincs pénz akkor ahova éppen berakják.Ha pedig pattog akkor megy a kannibálok közé idomításra.Pont van idejük és annyira szeretnek dolgozni az őrök mint a többi alulfizetett munkahelyen.Megoldják egymás közt a rabok azt jóvanaz úgy.
Nem pátyolgatják.A legtöbb amire számíthat hogy berakják a drogosok közé.Azt halottam az rosszabb mint a köztörvényes cickányok közt.
Felboncolják,beírják a halál okát pl. fulladás a saját hányásában,agyvérzés stb.,és nagyjából ennyi.Nem rúgnak ki egy őrt sem csak mert felakasztotta magát a hülye vagy mert "bokszolt" a rab és éjszaka belepusztult egy vérrögbe ami elérte az agyát.Fogyó eszköz a rab a mai napig.
A cellakiosztásnál az elsődleges szempont a kenőpénz és a kapcsolat.Ha fizet vagy odaszólnak fentről akkor nyugis helyre kerül.Ha nincs pénz akkor ahova éppen berakják.Ha pedig pattog akkor megy a kannibálok közé idomításra.Pont van idejük és annyira szeretnek dolgozni az őrök mint a többi alulfizetett munkahelyen.Megoldják egymás közt a rabok azt jóvanaz úgy.
Nem pátyolgatják.A legtöbb amire számíthat hogy berakják a drogosok közé.Azt halottam az rosszabb mint a köztörvényes cickányok közt.
Konkrétan friss történet, egy arcról, aki hajléktalanokat vert agyon kalapáccsal. De ülni éppen valami motorlopásért ült, tehát a legkönnyebbek közé kellett volna csukni, de ugye senki sem akarta, hogy egy reggel arra ébredjenek, hogy kinyírt egy másik rabot. A nehézfiúk közé meg nem akarták becsukni, mert ha őt verik agyon, akkor meg baszogatják a börtönt, hogy miért került oda a motorlopásos faszi? Úgyhogy végül magánzárkában töltötte a teljes benti idejét, amíg meg nem született az elsőfokú ítélete és vihették át az életfogytosok közé.
Eazy
(
x10)
May 12, 2025 20:21:05
x10)
Beidézitek ide az Aranyembert, Ásó meg intravénásan nyomja a nyugitabit
Endre priusza
(
x10)
May 12, 2025 20:22:11
x10)
Ez egyáltalán nem igaz! Ha igaz lenne 1%-ban is amit itt irtál akkor ilyesmi nem történne meg: youtube.com/watch?v=dRA01MDVzFE
Ugye érted, hogy pont azt támasztod alá, amit írtam: Ha a börtönben agyonvernek valakit, abból balhé lesz, megírja az újság, bemondja a tévé. Ezeket az eseteket igyekeznek elkerülni. Pontosan ezt írtam. Nyilván nem sikerül mindig.
balek
(
x10)
May 12, 2025 20:22:39
x10)
Egy dologban biztos vagyok, hogy bent is sodinak hívatja magát a gyagyás.
Ha valaki elmegy a börtönablakhoz énekelni, remélem nem fogja a pedofil sodit kiabálni, ki tudja mit tennének Endrével a barnaszemű fiúk.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ha valaki elmegy a börtönablakhoz énekelni, remélem nem fogja a pedofil sodit kiabálni, ki tudja mit tennének Endrével a barnaszemű fiúk.
nabejj
(
x3)
May 12, 2025 20:23:32
x3)
Látod stoki, bécsben ezért fizettél a hostelben, hogy a vicces színűek csicskítsanak villanyoltás után, itt gémeskútországban meg mindezt ingyen megkapod:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
A helyzet megoldása
(
x38)
May 12, 2025 20:26:49
x38)
Valami unatkozós programozó trollnak nincs kedve leprogramozni 1 óra alatt, egy "tajgi ugrik" játékot ami abból állna, mint egy inverz tetrisz, hogy az alulról jövő blokkokra kell egy tajgi.png-vel ugrálni?
EasybankosPedo
(
x21)
May 12, 2025 20:27:03
x21)
Egy újságíró troll esetleg kérdezzen rá a Szolnoki rendőrségnél vagy akár a TEK-nél, hogy milyen akció volt 7-én délután Púpszászon az Attila utcában.
Csak azért mert hátha kap egy olyan videót tőlük, mint ami ebbe a szintén Május 7, Szolnoki drogosok lekapcsolásáról szóló hírbe van.
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/drograzzia-szolnok-ujszasz-ugyeszseg
Ugyanis a cikkbe szereplő videó a PoliceHungary youtube csatornáján van fent, viszont, nem nyilvánosra van állítva. Tehát vagy a cikkből lehet eljutni hozzá vagy legalább a videó linkjét ismerni kell hozzá. Lehet a korcs lekapcsolásáról is van videójuk, esetleg képük, csak mivel senki se érdeklődőt miatta, igy az nem került ki sehova. De azért vicces, hogy még egy TEK lekapcsolással se képes hírekbe bekerülni ez a balfasz.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Csak azért mert hátha kap egy olyan videót tőlük, mint ami ebbe a szintén Május 7, Szolnoki drogosok lekapcsolásáról szóló hírbe van.
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/drograzzia-szolnok-ujszasz-ugyeszseg
Ugyanis a cikkbe szereplő videó a PoliceHungary youtube csatornáján van fent, viszont, nem nyilvánosra van állítva. Tehát vagy a cikkből lehet eljutni hozzá vagy legalább a videó linkjét ismerni kell hozzá. Lehet a korcs lekapcsolásáról is van videójuk, esetleg képük, csak mivel senki se érdeklődőt miatta, igy az nem került ki sehova. De azért vicces, hogy még egy TEK lekapcsolással se képes hírekbe bekerülni ez a balfasz.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 12, 2025 20:29:40
x38)
Egyébként egy idősebb fórumtag, aki már nem ír ide, annyit üzen, hogy a fórumot mindig egy "kosher nostra" maffiaalakulatnak tekintette, és gratulál a sikereinkhez.
Endre priusza
(
x10)
May 12, 2025 20:35:07
x10)
Ami még eszembe jutott: a Csillagban a rendőröket és a pedofilokat eleve elkülönítik, ahogy bekerülnek. Pont azért, hogy ne legyen balhé. Ezt nem minden börtönben teszik meg, kérdés, hová került a Sodi.
CheddarGoblin
(
x2)
May 12, 2025 20:37:21
x2)
Egyébként egy idősebb fórumtag, aki már nem ír ide, annyit üzen, hogy a fórumot mindig egy "kosher nostra" maffiaalakulatnak tekintette, és gratulál a sikereinkhez.
Pusziljuk, bronit!
ascites
(
x56)
May 12, 2025 20:42:06
x56)
Egy újságíró troll esetleg kérdezzen rá a Szolnoki rendőrségnél vagy akár a TEK-nél, hogy milyen akció volt 7-én délután Púpszászon az Attila utcában.
Szerintem ha megvan az előzetes fellebbvitelije és biztossá válik, hogy a korcs bennmarad, lesz hír róla a police.hu-n.
Ez tipikusan egy olyan hír, amivel 1. lehet villogni (biztonságosabb lett a világ, hogy ő benn van), 2. lehet rajta keresztül edukálni a nagyközönséget és elmondani, hogy igen, a tiktokos fenyegetőzés éveket érhet.
halottpiton
(
x2)
May 12, 2025 20:48:40
x2)
elméleti síkon: HA, HA! nem születne elmarasztaló ítélet ebben az ügyben ami miatt leteperték az utcában és előzetesbe tették, akkor a bent töltött idő miatt ELMÉLETI síkon jogosult lenne valami kártérítésre?
megbasztál egy faszt
SodiTitkosRajongója
May 12, 2025 20:49:57
elméleti síkon: HA, HA! nem születne elmarasztaló ítélet ebben az ügyben ami miatt leteperték az utcában és előzetesbe tették, akkor a bent töltött idő miatt ELMÉLETI síkon jogosult lenne valami kártérítésre?
Szerintem igen.
May 12, 2025 20:49:57
Angol Troll
(
x1)
May 12, 2025 20:56:36
x1)
Ha jogosult lenne akkor is kevesre max.
Nincs munkaja nem lett tole elveve semmilyen bevetel. Nincs gyerek akire gondoskodni kene.
Igazabol halasnak kene lennie a napi rendszeres kajaert meg az elovono miatt.
C64korszak
(
x2)
May 12, 2025 20:57:05
x2)
Ez is a rendszer egyik logikája, aki becsüccsen előzetbe, azt minden esetben legalább annyira elitélik a bíróságok ("érdekesmódon"), hogy ne nagyon tudjon-akarjon perelgetni.
Egyébkétn meg ebben is van csavar:
Akit bizonyítottság hiányában mentenek fel, tehát lehet bűnöztél öreg, csak el kell engedjünk, mert nem elég a bizoyníték, annak kevéssé szoktak megitélni kárpit idehaza,
mint aki büncselekmény hiányában van felmentve, tehát kvázi kiderül, hogy ártatlanul volt bent.
SyntaxError
(
x24)
May 12, 2025 20:57:22
x24)
Érettségi feladat:
Sodi a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben tartózkodik. Egyik éjjel hangosan felsikolt. A sikoly hangja a levegőben terjed Budapest felé, amely Kecskeméttől 90 km távolságra van. A levegő hőmérséklete 10 °C.
Tudjuk, hogy a hang sebessége levegőben 10 °C-on körülbelül 337,5 m/s.
Kérdés: Mennyi idő alatt ér el a sikoly hangja Budapestre másodpercben és percben?
Megoldás:
A távolság:
𝑑=90km=90000m
A hang sebessége:
𝑣=337,5m/s
Idő kiszámítása az alábbi képlettel:
𝑡=𝑑/𝑣=90000/337,5≈266.67s
Válasz:
A sikoly hangja körülbelül 266,67 másodperc alatt, azaz 4 perc és 27 másodperc alatt ér Budapestre. Tehát, élesebb fülű trollszok akár még hallhatják is.
Sodi a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben tartózkodik. Egyik éjjel hangosan felsikolt. A sikoly hangja a levegőben terjed Budapest felé, amely Kecskeméttől 90 km távolságra van. A levegő hőmérséklete 10 °C.
Tudjuk, hogy a hang sebessége levegőben 10 °C-on körülbelül 337,5 m/s.
Kérdés: Mennyi idő alatt ér el a sikoly hangja Budapestre másodpercben és percben?
Megoldás:
A távolság:
𝑑=90km=90000m
A hang sebessége:
𝑣=337,5m/s
Idő kiszámítása az alábbi képlettel:
𝑡=𝑑/𝑣=90000/337,5≈266.67s
Válasz:
A sikoly hangja körülbelül 266,67 másodperc alatt, azaz 4 perc és 27 másodperc alatt ér Budapestre. Tehát, élesebb fülű trollszok akár még hallhatják is.
Ilyen nincs
(
x4)
May 12, 2025 21:01:05
x4)
Sose lesz kész az AI-s híraggregátor saját megoldás. Pedig azt nagyon vártam már.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
VenoX
May 12, 2025 21:02:22
Valami unatkozós programozó trollnak nincs kedve leprogramozni 1 óra alatt, egy "tajgi ugrik" játékot ami abból állna, mint egy inverz tetrisz, hogy az alulról jövő blokkokra kell egy tajgi.png-vel ugrálni?
Fogd meg a tyopronim. Bár egy óra alatf nem lesz meg de meg lesz ha úgy neked O és K. Csak lődd fel a képet.
May 12, 2025 21:02:22
ascites
(
x56)
May 12, 2025 21:02:37
x56)
Szerintem igen.
Szerintem is, de ehhez az kell, hogy ne tudjanak ráhúzni semmi mást se, ami szerintem nem reális. Ha más nem, internetes agresszió megállhat a fajzat rendőrrel szemben.
Miután 2006-ban bevitték 3 napra csoportosan, felfegyverkezve, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak gyanújával, 2 kárpit is kapott, az egyikből vette az eredeti faptopját. Gondolom ha kijön majd a szedálásból, ebbe a gondolatba fog kapaszkodni, míg össze nem roppan és át nem viszik az IMEI-be.
SyntaxError
(
x24)
May 12, 2025 21:08:59
x24)
Azt amúgy el kell ismerni a rendőröknek / ügyészeknek / meg mindenkinek aki ebben a hivatalos szervek oldaláról részt vett, hogy ez a TEK-es őrizetbe vétel mindenképp egy méltó finálé volt.
Jelképes hu-hu-húúúúszévnyi hergelés, provokálás, angolnázás, és ügyeskedés után, ha most tényleg egy BV vendégszeretetét élvezi a Sodi, akkor az azt is jelenti, hogy szépen lassan minden jóslat valóra vált.
Ez shiker!
Jelképes hu-hu-húúúúszévnyi hergelés, provokálás, angolnázás, és ügyeskedés után, ha most tényleg egy BV vendégszeretetét élvezi a Sodi, akkor az azt is jelenti, hogy szépen lassan minden jóslat valóra vált.
Ez shiker!
Tlpszchptks Trbmxr
May 12, 2025 21:10:40
nos, a stoki ha jól számolom akkor már öt napja tiszta, vagy él még, vagy nem. mondjuk ennyi idő után már állítólag már a kémiai függés elmúlik, marad a pszichés... ami stokinál ugye erős. lassan megoldódik ez a gond is...
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
SodiTitkosRajongója
Legrosszabb esetben hozzávágnak néhányszor 100k kagylópénzt, amit vagy egy összegben elkölt valami teljesen felesleges vacakra, vagy 2-3 hónap alatt elissza, esetleg a kettő keveréke. És akkor mi van...
SyntaxError
(
x24)
May 12, 2025 21:14:46
x24)
Nem lesz itt semmiféle kártérítés. Ezek már nem a Gyurcsányi idők, meg az amatőr, bárkit begyűjtő rendőrök.
MaxPayne
(
x22)
May 12, 2025 21:16:31
x22)
Illetve ott vannak meg a labancok, meg a nemet zsido bankok is.
A nemet lakcimcsalasos dologgal vajon mi lehet?
Ogre bacsi anno nagyon hirtelen szuntette meg a postaladat; konyult is rendesen a picsaszaj.
Hasfelmetszö Trutymó
Ogre bacsi anno nagyon hirtelen szuntette meg a postaladat; konyult is rendesen a picsaszaj.
SyntaxError
(
x24)
May 12, 2025 21:18:21
x24)
Illetve ott vannak meg a labancok, meg a nemet zsido bankok is.
Haha! Az Ogre! Vajon mit szólna ha tudná mi lett fifivel? :D :D :D
C64korszak
(
x2)
May 12, 2025 21:18:33
x2)
Akkor is a váltás miatt volt ez, a rendszer mindig a hatalmat szolgálja ki elsősorban.
egy csendes néző
May 12, 2025 21:18:58
én nagyon örulok hogy recska végre ott van ahol lennie kell! azért amit évek ota csinált elöbb dee vagy utobb ugy is ez lett volna a vége ugyhogy felfele bukott a recska ott van jo helyen ahol van!
May 12, 2025 21:18:58
DutchVanDerLinde
May 12, 2025 21:20:26
100% hogy rahuznak valamit. Amiota volt a botrany Strasbourggal, hogy rengeteg sittesnek kellett karteritest fizetnie az allamnak a bortonkorulmenyek miatt, azota igyekeznek elkerulni azt, hogy barki is aki bortonben ul karteritest kapjon. Meg hat maradjunk annyiban, hogy snecinek BOVEN van vaj a fuke mogott, ha a terrorcselekmenyt esetleg nem is, de valami mast (pl gyermekpornografia) biztosan meg fognak tudni allitani ra.
May 12, 2025 21:20:26
Sheldon
(
x2)
May 12, 2025 21:21:53
x2)
Ember, ne kétkedj csak élvezd! :D
SodiTitkosRajongója
May 12, 2025 21:25:42
Teljesen nyilvánvaló a hülye számára is, hogy Endre alkalmatlan bármiféle fenyegetés beváltására, innentől kezdve maximum példastatuálás címszóval kellhet elzárni.
Számodra meg a fórum számára egyértelmű, mert mi már jól ismerjük, de egy bíró számára, aki most látja először, már ennyire egyszerű a dolog.
May 12, 2025 21:25:42
A helyzet megoldása
(
x38)
May 12, 2025 21:27:04
x38)
Én úgy képzeltem el, hogy van egy állóhelyzeti png, meg egy másik png amikor éppen ugrik (ezt hogy xy pl space lenyomásáig változzon a kép elvileg 2 perc beleírni), de tetyó ha ezt megcsinálod, szerintem valami tanszéki díjat majd adunk.

EndreKókadtHímvesszője
May 12, 2025 21:27:56
Sose lesz kész az AI-s híraggregátor saját megoldás. Pedig azt nagyon vártam már.
Én a hajfestést.
May 12, 2025 21:27:56
DutchVanDerLinde
May 12, 2025 21:30:42
Megertem, hogy tul szep hogy igaz legyen, megmondom a frankot en bennem is bujkalt a kisordog, hogy “lehet hogy kiengedik 72 ora utan”. De gondolj bele, oke, mi tudjuk jol hogy egy eletkeptelen balfasz, akit egy alsos kisgyerek konnyuszerel le tudna verni, es hamarabb szurna meg magat a kessel mint barki mast. De egy hatosag, egy ugyeszseg, egy biro stb. nem ismeri, illetve nem is kockaztathat. Valoszinuleg a biro is tudja, hisz ranezesre meg lehet allapitani hogy egy igazi nyomorult az endre, de egyszeruen nem kockaztathatja azt, hogy valakit, akit ilyen sulyu buncselekmennyel gyanusitanak, kiengedjen. Nem csak azert, mert mi van ha csinal valamit, ott a szokes elrejtozes veszelye stb.
May 12, 2025 21:30:42
Kakaspina
(
x20)
May 12, 2025 21:31:04
x20)
Szerintem a vén zsidó kurva is a fórumról tudta meg, hogy mi és merre van a TSZ csűrben szétlőtt picsája fattya.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ő akart ott vezetni.
De csak őt vezették.Ez ilyen.Kellemetlen.
Nyelvtanilag ez shihihiiikernek tekinthető...