Még a végén az öregasszony fog lájvozni a Gyagyás profiljával.
Minden egy folyamat....
Nem kell nagyon meg leszedalni sem az embert. A 72 ora utan atszallitottak ami el is visz egy egesz napot. Varakozni, papirmunkazni, fogvatartott mozgatasa, atadas es atvetel, varakozas es meg papirmunka, ellenorzes. Az egesz nap vagy ulsz es varsz vagy egy falnal allsz tenyerrel kifele.
Ekozben nem beszelgetunk. Kerdezni keves dolgot tud.
Az elsö nehany nap gondolom mentalisan felorolte mert meg nem fogadta el a valosagot. Utana se az orok se masok nem jonnek oda teged istapolni, kerdezni sem lehet csak ugy mindig mindent. Ha egyedul van akkor azert ha masokkal akkor meg nem biztos, hogy olyannal van aki ismeri a rendszert. A napirend miatt hamar eltelnek az orokkevalosagnak tuno napok.
Ha valamikor el is lesz biralva a kapcsolattartoi akkor meg endre olyan jo kezekben lesz mint a Golda es az endre rajongoi klub.
A telefonért kár, hiszen majdnem új... Endréért nem kár. És a jelek szerint ezt a saját anyja is így gondolja.
Minden egy folyamat....
Na, akkor még van remény, hogy egy cellában retteg, fagyoskodik és vergődik, nem a pelust húzza maga után az IMEI-ben :D
Kinek hiányozna? Az anyjának nagyon nem, azt már tudjuk, és valljuk be, ez érthető is. A dohányboltban, és azokban az üzletekben, ahonnan a Gyagyás még nem volt kitiltva, tíz sör árával kevesebb a napi bevétel. Ettől nem fognak tönkremenni, ellenben nem kell elviselniük a Gyagyás tenyérbemászó pofáját.
Minden egy folyamat....
Ha tudná a Gyagyás, hogy szívszerelme, Tibi elindult "kiszabadítani", behugyozna örömében. Milyen jó, hogy nem tudja.
Minden egy folyamat....
Foleg akkor lenne boldog, ha latna ahogy a tibi eppen valami kinai etteremben vacilal az asztal ala okadas es a stroke kozott. Megerte felfele baratkozni.
Valaki rögzíti?
Letette mert a busak kihangositon volt a kinaiakkal es gondolom a tibi felismerte hamar, hogy annyira nem eri meg ott tettetni a reszeg csovest tovabb.
Gondolom majd a mav-rol fog tovabb tarhalni.
Tán, a párjának gyűjt óvadékra? Szent ember ez a tibi! Szent ember!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az öncsonkításon, meg azon túl hogy alkoholista és narkós igazából semmi.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Trutyi off, Tibi off.
Gyönyörű napjai vannak a trash világnak. :D
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Megy még a Tranyó live és ha igen akkor hol? Köszi előre is
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Nem megy sehol se jelenleg hála istennek!
Bortonben egesz nap Dikh tv megy, oda szoktak uzenni raboknak sms falon keresztul. Mi is uzenhetnenk Sodi rabtarsainak :)
Ez olyan mintha dobnank neki egy csapatszivecsket?
Dick, értk? Höhö
Na azért a napi 15 tojásról se feledkezzünk el, ha az intervencionista egységek támogatták a helyi közösséget.
Faszom
Nem ezt érdemelné. Hosszú kínokat és szenvedést.
Faszom

Nyolcig még küldhetünk neki üzenetet. Szabina tuti átadja.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nszksz, épp nekikezdtem, de akkor nem vágom ki mégegyszer. Ez a félkegyelmű beleóbégatott a Partizán/Telex/444/HVG/24.hu közös lájvjába... Meg is zavarta Laknert egy pillanatra.
NSZKSZ! Amikor beordibált ez a retard több mint tízezer ember nézte a streamet!
Így jött ki a matek.
Egy "Vera Neni Sirjatol kuldunk sok puszit es olelest Kiss Endre Farkasnak a Kecskemeibe!" uzenettel kuldtem neki egy Csóré Béla Borton Arnyekaban-t. Most nezhetem ezt a szart, hogy bejatszak-e
Akkor most majd tízezer ember fog rákeresni, hogy kicsoda az a Kiss Endre Farkas, és találják meg a videókat, amiket elsők között dob ki a google, rögtön a sodipédia előtt?
Okos tajgi, atajgi!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Newton 5. törvénye
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szerencsétlen fasz ez is. A Sodi csak úgy úszhatja meg ezt, hogy senki le se szarja, aztán kiengedik fű alatt. Minél több ember ismeri meg a történetét, annàl valószínűbb, hogy a lakat is rárohad.

Mint a lesben álló cápa abból a fos retro számból
Sorry, akkor tárgytalan, csak a fosos Tajgi volt :D Sorry, késleltetve hallgatom az élőt.
Seggbekúrt volt, ott sunnyog.
Ott van a terrorista! Megadom a kilövési engedélyt!!!!
Így jött ki a matek.
Lehet most mászik fel a darura!
Itt a vonatról gyūjtötték be a tek elõtti éjjel ugye?
Igen.
az szerintem már a bedezsóti nevű retard volt, aki pár perccel később odaült melléjük a műsorba.
tajgi ettől gyávább és csak 20-30 méterről óbégat.
Az még hagyján, hogy szarul írsz. Nem lehet mindenki Pulitzer díjas. De amiért egy komlói heréltet nagybetűs Mercinek nevezel, na azért repült a mínusz.
uncsi szar ez a debil, meg a videói is azok, hiba volt még belepörgetni is. kifejezetten káros érdemben szóba állni vele, elég neki annyit írni: debil vagy, te szar pdf simogató.

kikmakukk!?
a fórum identitásválságának lágy előszele? kérdem minden gecizés nélkül, mi lesz akkor a téma?
Ezt most minek? Ez a nyálas már kikönyökölt stílusú pösze hülyegyerek beszélgessen csak magában.
Mondjuk az, hogy mi történik akkor, ha a Gyagya kijön az előzetesből, vagy ha esetleg nem olyan ítélet születik, mint amire számítanánk.
Nem kell mindenféle figyelemkurvának (legyen az twinky vagy bármelyik huszadrangú mellékretard) a nanométer pontosságúra kicentizett szarságaival foglalkozni.
Ez alól egyedül a Kaufmann a kivétel, hiszen Ő volt a Gyagya mestere.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egyébként mi az, amire nem számítunk?
Ha kis is engedik, akár felfüggővel, akár nem és még a telefonját is visszakapja: csak egy rosszat kell fingania és megy is vissza csücsülni.
Kelleni fog idő az autipajzsnak, de gyorsan vissza fog esni.
Win-win. :)
nem figyelsz.
le lett írva valamelyik nap, hogy 2 évnyi mindennapos kontentre elegendő anyaga van a tanszéknek. pont addigra fogunk végezni ezzel, mire a pdf kijön a sittről.
továbbá a snecológia top kontentje fog jönni, mert várhatóan bírósági tárgyalások lesznek a terroros ügyben: bilincsben hetyetyéző vádlott lesz a stoki pár hónapon belül.
a héten is történt 2 jelentősebb dolog, csak még nem publikus mindenkinek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
és ezzel nem is tudok vitatkozni. valami olyat akartam csak felvetni, hogy a fórum igazából egy reaktív folyam, ami reagál egy baszott káros jelenségre, ami SoDi. ha a tárgya megszűnik létezni, mert kiírja magát évekre a nyilvánosságból, akkor a továbbműködő fórum valójában emléket állít annak, amit meg akar szüntetni.
és lehet erre azt mondani hogy egy bomlasztó fasz vagyok, de engem tényleg érdekel ez a topik, és várom a meglátásokat.
Hálás vagyok az ilyen kommentekért, amiért nekem már megnyitni sem kell, mert annyira értékelhetetlen. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Erről esetleg nem tudna csepegtetni egy be nem azonosítható felhasználó, bizonyos részleteket? :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A csacsi öreg pedofil azt hitte, hogy a faszerdőtelepítés megáll, ha lecsukják. Úgy tűnik folytatódik zavartalanul.
Volt már olyan 6-8 hónap a fórum történetében, amikor elkotródott a szar az internetről. Akkor sokkal kisebb intenzitással ment a fórum, aztán mikor a szar visszafolyt az internetre, mert megint felgyorsult.
2016 januárjától olvasgasd a régi kommenteket, látni fogod.
Ha őszinte retard vagy és nem cinikus retard, akkor annyit tudok mondani, hogy erősen túlgondolod te ezt a témát.
Eszméletlen, hogy ez a mamahotellakó, élettelen, ingyenélő seggbekúrt biohulladék szardarab milyen aktív lett az utóbbi napokban. És, hogy kimozdult a komfortzónájából...
Vajon mi a büdös kurva anyját akarhat ettől, figyelmet?
Az sem neki, sem a púpos mesterének nem vált még a javára soha, sőt.
" A börtön az börtön :D "
Ezt hamar felmérheti egy frissen végzett pszichomókus is egy egyszerű Rorschach teszttel.
Fifi minden ábrára azonnal rávágja, hogy faszt, vagy faszpinát lát rajta.
Szerintem ezért is akart "gyakorolni" az ilyen tesztek előtt, hogy legyen bekészítve pár gondolat a fejében arra az esetre, ha a buzidémon kimondatja vele azt, amit valóban a képeken lát.
Ilyen Sodi aSodi.
nagyárpi
May 14, 2025 16:37:02
Ajánlottan is tudnak küldeni levelet a fogvatartottak, csak nem szoktak, mert nincs értelme és drágább.
Annyi értelmét látom, hogy kiszabadulva talán még le tudja ellenőrizni hogy a címzett megkapta-e a kapcsolattartóit, ha mondjuk letagadja.
Vagy ha nem szeretné hogy más vegye és olvassa a levelet, pl azonos címen élő családtag.
Egyébként családtag tényleg nem vehet át ajánlott levelet ha nincs külön meghatalmazása, szóval Sunka ebben még nem hazudott, hogy a feleségének nem adták oda.
Persze ettől még lehet mese.
Annyi értelmét látom, hogy kiszabadulva talán még le tudja ellenőrizni hogy a címzett megkapta-e a kapcsolattartóit, ha mondjuk letagadja.
Vagy ha nem szeretné hogy más vegye és olvassa a levelet, pl azonos címen élő családtag.
Egyébként családtag tényleg nem vehet át ajánlott levelet ha nincs külön meghatalmazása, szóval Sunka ebben még nem hazudott, hogy a feleségének nem adták oda.
Persze ettől még lehet mese.
May 14, 2025 16:37:02
PúpszásziRePont
(
x1)
May 14, 2025 16:41:58
x1)
Golda: nála van a telefon azt vissza akarom szerezni
Igazi anya mit ne mondjak 🤣
Igazi anya mit ne mondjak 🤣
Még a végén az öregasszony fog lájvozni a Gyagyás profiljával.
noikabatgomb
(
x10)
May 14, 2025 16:42:02
x10)
Ez nagyon érdekes. Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy az általunk naivan a jogszabályok és tájékoztatók alapján levont következtésekkel szemben nem kizárólag a korcs mentális összeomlása vezethetett oda, hogy Goldát még nem értesítették ki, hanem elég volt, ha túl sokáig bízott abban, hogy pár nap múlva kint lehet, vagy ha le volt ugyan szedálva az elvonás miatt, de csak pár napig.
Nem kell nagyon meg leszedalni sem az embert. A 72 ora utan atszallitottak ami el is visz egy egesz napot. Varakozni, papirmunkazni, fogvatartott mozgatasa, atadas es atvetel, varakozas es meg papirmunka, ellenorzes. Az egesz nap vagy ulsz es varsz vagy egy falnal allsz tenyerrel kifele.
Ekozben nem beszelgetunk. Kerdezni keves dolgot tud.
Az elsö nehany nap gondolom mentalisan felorolte mert meg nem fogadta el a valosagot. Utana se az orok se masok nem jonnek oda teged istapolni, kerdezni sem lehet csak ugy mindig mindent. Ha egyedul van akkor azert ha masokkal akkor meg nem biztos, hogy olyannal van aki ismeri a rendszert. A napirend miatt hamar eltelnek az orokkevalosagnak tuno napok.
Ha valamikor el is lesz biralva a kapcsolattartoi akkor meg endre olyan jo kezekben lesz mint a Golda es az endre rajongoi klub.
PúpszásziRePont
(
x1)
May 14, 2025 16:44:01
x1)
Golda most már oda fog telefonálni, "ha más nem a telefon miatt."
:D láttod mennyien és mennyire aggódnak, Endike?
:D láttod mennyien és mennyire aggódnak, Endike?
A telefonért kár, hiszen majdnem új... Endréért nem kár. És a jelek szerint ezt a saját anyja is így gondolja.
ascites
(
x56)
May 14, 2025 16:50:59
x56)
Én voltam anno előzetesbe 6honapot. 72 órába nem intéztem kapcsolat tartóit így kb 1 hónap volt mire az első utalásom meg érkezett. Előzetesben lassan őrölnek a malmok.
Na, akkor még van remény, hogy egy cellában retteg, fagyoskodik és vergődik, nem a pelust húzza maga után az IMEI-ben :D
PúpszásziRePont
(
x1)
May 14, 2025 16:56:33
x1)
A napokban kocsival átmentünk Újszászon. Mivel utas voltam, nem mentünk el a macskaólhoz. Az emberek az utcán sétálgattak,.bicikliztek, mentek a saját dolgukra, kapu előtt beszélgettek. Szóval egy elég átlagos település. Pár dolog gondolom közigazgatásilag hiányzik, mint mindenhonnan. Viszont le merném fogadni, hogy az elítélt gyagyás nem hiányzik senkinek.
Kinek hiányozna? Az anyjának nagyon nem, azt már tudjuk, és valljuk be, ez érthető is. A dohányboltban, és azokban az üzletekben, ahonnan a Gyagyás még nem volt kitiltva, tíz sör árával kevesebb a napi bevétel. Ettől nem fognak tönkremenni, ellenben nem kell elviselniük a Gyagyás tenyérbemászó pofáját.
PúpszásziRePont
(
x1)
May 14, 2025 17:00:52
x1)
Be akart menni stokihoz, de nem engedték be.
Ki gondolta volna?:)))
Utána bement a törvényszékre, hogy milyen jogon tartják bent stokit. Egy sörrel a kezében kérdezte a portást.
Ki gondolta volna?:)))
Utána bement a törvényszékre, hogy milyen jogon tartják bent stokit. Egy sörrel a kezében kérdezte a portást.
Ha tudná a Gyagyás, hogy szívszerelme, Tibi elindult "kiszabadítani", behugyozna örömében. Milyen jó, hogy nem tudja.
noikabatgomb
(
x10)
May 14, 2025 17:03:47
x10)
Foleg akkor lenne boldog, ha latna ahogy a tibi eppen valami kinai etteremben vacilal az asztal ala okadas es a stroke kozott. Megerte felfele baratkozni.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 14, 2025 17:04:21
x38)
Aki esetleg még nem tudná: Turbó, KIZÁRÓLAG a lánya érdekében iszik rivóra!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
NBVNG
(
x1)
May 14, 2025 17:05:57
x1)
Azért én örömmel hallom hogy a retardált fasz újabb és újabb dolgokat talál ki hogy még rosszabb helyzetbe sodorja magát.
Endre eddig legalább a hód kurva anyád szoknyája mögé menekültél ha jogi kérdésekről van szó.
Most már nem csak nem kérsz tőle segítséget, neki is hazudsz az ügyeidről. (Döbling)
Jó az irány.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Endre eddig legalább a hód kurva anyád szoknyája mögé menekültél ha jogi kérdésekről van szó.
Most már nem csak nem kérsz tőle segítséget, neki is hazudsz az ügyeidről. (Döbling)
Jó az irány.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 14, 2025 17:13:32
x38)
Komlói herélt egyébként még élő, most dobatják ki XD
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
May 14, 2025 17:21:01
Valaki rögzíti?
May 14, 2025 17:21:01
noikabatgomb
(
x10)
May 14, 2025 17:23:07
x10)
Valaki rögzíti?
Letette mert a busak kihangositon volt a kinaiakkal es gondolom a tibi felismerte hamar, hogy annyira nem eri meg ott tettetni a reszeg csovest tovabb.
CafkaMarci
(
x5)
May 14, 2025 17:28:06
x5)
Valaki összefoglalja két mondtban a bratyesz brutyesz szakosok közül, hogy mi volt ez a nagyhalál a tibi részéről? Arra kapcsolódtam be, hogy felkeresi az orvosát, mert baj van a szívével. Tényleg van vele valami, vagy csak felütött cigánykristályt tol és most épp ezt képzeli be magának?
Nszksz
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Nszksz
SyntaxError
(
x24)
May 14, 2025 17:29:05
x24)
Tán, a párjának gyűjt óvadékra? Szent ember ez a tibi! Szent ember!
Friss hírek az IMEI-ből
May 14, 2025 17:30:01
Fogvatartott elhalálozása
2025-05-12 07:56
Egy, a Büntetés-végrehajtás Egészségügyi Központban elhelyezett fogvatartott 2025. május 10-én alapbetegségével összefüggő légzési és keringési elégtelenség következtében elhalálozott
bv.gov.hu/hu/sajtokozlemenyek
Egy, a Büntetés-végrehajtás Egészségügyi Központban elhelyezett fogvatartott 2025. május 10-én alapbetegségével összefüggő légzési és keringési elégtelenség következtében elhalálozott
May 14, 2025 17:30:01
Semper Snecifisz
(
x1)
May 14, 2025 17:30:19
x1)
Tényleg van vele valami
Az öncsonkításon, meg azon túl hogy alkoholista és narkós igazából semmi.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 14, 2025 17:38:32
x38)
Golda éppen örömében lithiumra acetonozik!
SyntaxError
(
x24)
May 14, 2025 17:40:54
x24)
Elsőre azt hittem a Partizán bejutott fifihez a börtönbe :D :D :D :D
"BÖRTÖNINTERJÚ a Partizánon":
youtu.be/FROz1qMLIbc
"BÖRTÖNINTERJÚ a Partizánon":
youtu.be/FROz1qMLIbc
Kikmakukk
(
x1)
May 14, 2025 17:41:50
x1)
Borzongató belegondolni miken mehet át astoki.
Whatever....
Whatever....
nmthrwwy420
(
x10)
May 14, 2025 17:42:08
x10)
Trutyi off, Tibi off.
Gyönyörű napjai vannak a trash világnak. :D
-
May 14, 2025 17:43:46
Fehér csempe, rácsos ágy,
Tompa fátyol a világ.
Szedálják a kicsi endit,
Nem gyárt ő már semmi trendit,
Se tiktikre, se púpfalra,
Még az anyja is telibeszarja.
Ez erre jó csak, semmi másra,
Feljavítják a tárgyalásra.
Nem lesz partner MC Pista,
Börtönbe megy a terrorista.
Keleti kényelem, Csubakka védelem
Ilyennek képzelem.
Tompa fátyol a világ.
Szedálják a kicsi endit,
Nem gyárt ő már semmi trendit,
Se tiktikre, se púpfalra,
Még az anyja is telibeszarja.
Ez erre jó csak, semmi másra,
Feljavítják a tárgyalásra.
Nem lesz partner MC Pista,
Börtönbe megy a terrorista.
Keleti kényelem, Csubakka védelem
Ilyennek képzelem.
May 14, 2025 17:43:46
Depressziocska
May 14, 2025 17:46:34
May 14, 2025 17:46:34
Radio nezo es hallgatok
May 14, 2025 17:59:06
A Dikh radionak az oldalan nem latom, de hatha valaki tudja.
Nincs ott valami kivansagmusor, ahol lehet dalt kuldeni endrenek?
Biztos feldobna a zarka hangulatat ha a 13 eves Kanalas Mercike kuldene szerelmenek, kiss Endre nagyfaszunak egy Gaspar laci szamot.
Biztos feldobna a zarka hangulatat ha a 13 eves Kanalas Mercike kuldene szerelmenek, kiss Endre nagyfaszunak egy Gaspar laci szamot.
May 14, 2025 17:59:06
!
May 14, 2025 18:00:01
Nem megy sehol se jelenleg hála istennek!
May 14, 2025 18:00:01
Kendra
(
x1)
May 14, 2025 18:00:54
x1)
Info, info Börtöninterjú a Partizánon! 😂
JohnCramer
(
x1)
May 14, 2025 18:20:35
x1)
Akkor most már megnyugodhatnak a luxi/ német/ osztrák/ norvég/ zsidó bankok (?) Fifinek van kapcsolattartói címe, és ha majd egyszer be is áll gányolni a börikében valahová (folyosó- takarítástól többet úgyse engednének neki) azt vonhatják majd, a 40 guriga fonatkozásában. Így lett kerek a történet! Hiszek abban, hogy az univerzum döntetlenre játszik!
(U. I): biztos 200%-ra veszem, hogy felhangzott már a kérdés: 2 választásod van. Vagy köcsögöm leszel, vagy csicskám 😀
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
(U. I): biztos 200%-ra veszem, hogy felhangzott már a kérdés: 2 választásod van. Vagy köcsögöm leszel, vagy csicskám 😀
Soderátor
May 14, 2025 18:30:04
A Dikh radionak az oldalan nem latom, de hatha valaki tudja.
Bortonben egesz nap Dikh tv megy, oda szoktak uzenni raboknak sms falon keresztul. Mi is uzenhetnenk Sodi rabtarsainak :)
May 14, 2025 18:30:04
noikabatgomb
(
x10)
May 14, 2025 18:35:33
x10)
Ez olyan mintha dobnank neki egy csapatszivecsket?
Galla Miklós
May 14, 2025 18:43:21
Dick, értk? Höhö
May 14, 2025 18:43:21
kramalon
(
x8)
May 14, 2025 18:44:54
x8)
Na azért a napi 15 tojásról se feledkezzünk el, ha az intervencionista egységek támogatták a helyi közösséget.
kramalon
(
x8)
May 14, 2025 18:46:22
x8)
Fogvatartott elhalálozása
Nem ezt érdemelné. Hosszú kínokat és szenvedést.
Endre priusza
(
x10)
May 14, 2025 18:47:22
x10)

Nyolcig még küldhetünk neki üzenetet. Szabina tuti átadja.
Szolnoki ninja troll
(
x2)
May 14, 2025 18:48:04
x2)
TAJGI A PARTIZÁN STREAMEN
Így jött ki a matek.
NBVNG
(
x1)
May 14, 2025 18:48:15
x1)
Basszátok meg ez tajgi a partizán liveban?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Mit Kártyen Bitte
May 14, 2025 18:48:20
Tajgi ordibál a Partizan live alatt? XDDDDD
May 14, 2025 18:48:20
Mit Kártyen Bitte
May 14, 2025 18:48:53
Tajgi: "SZABADSÁGOT KISS ENDRE FARKASNAK...." "Kecskeméti bv."
Ennyit tudtam én kiszűrni.
Ennyit tudtam én kiszűrni.
May 14, 2025 18:48:53
sodileak
(
x1)
May 14, 2025 18:58:19
x1)
sodileak
Betöjt Laptop
(
x35)
May 14, 2025 19:01:14
x35)
Tajgi nagy loopban van :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Solaris Trollino
(
x1)
May 14, 2025 19:02:14
x1)
tajgi orjongese partizan lajv alatt
gofile.io/d/85vURN
gofile.io/d/85vURN
Nszksz, épp nekikezdtem, de akkor nem vágom ki mégegyszer. Ez a félkegyelmű beleóbégatott a Partizán/Telex/444/HVG/24.hu közös lájvjába... Meg is zavarta Laknert egy pillanatra.
Endi Vajna
(
x11)
May 14, 2025 19:05:14
x11)
Tajgi beszól partizán liveban, hirtelen megjelenik twinky.
Véletlen? Lehet Tajgi a twinky?
Szolnoki ninja troll
(
x2)
May 14, 2025 19:05:39
x2)
gofile.io/d/85vURN
gofile.io/d/85vURN
Kriptozsidó
(
x6)
May 14, 2025 19:11:44
x6)
Ez tényleg ilyen retardtörvény, hogy ha vákuum keletkezik, akkor más retardok máris előbukkannak.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
noikabatgomb
(
x10)
May 14, 2025 19:11:56
x10)
Egy "Vera Neni Sirjatol kuldunk sok puszit es olelest Kiss Endre Farkasnak a Kecskemeibe!" uzenettel kuldtem neki egy Csóré Béla Borton Arnyekaban-t. Most nezhetem ezt a szart, hogy bejatszak-e
Darth Tibor
(
x7)
May 14, 2025 19:13:04
x7)
Akkor most majd tízezer ember fog rákeresni, hogy kicsoda az a Kiss Endre Farkas, és találják meg a videókat, amiket elsők között dob ki a google, rögtön a sodipédia előtt?
Okos tajgi, atajgi!
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 14, 2025 19:13:23
x20)
Ez tényleg ilyen retardtörvény, hogy ha vákuum keletkezik, akkor más retardok máris előbukkannak.
Newton 5. törvénye
Endi Vajna
(
x11)
May 14, 2025 19:15:00
x11)
Ott mozog a háttérben Tajgi :D :D
Kalap, maszk kombó :D

Kalap, maszk kombó :D

Endre priusza
(
x10)
May 14, 2025 19:15:13
x10)
gofile.io/d/85vURN
gofile.io/d/85vURN
Szerencsétlen fasz ez is. A Sodi csak úgy úszhatja meg ezt, hogy senki le se szarja, aztán kiengedik fű alatt. Minél több ember ismeri meg a történetét, annàl valószínűbb, hogy a lakat is rárohad.
Igazságot Sodinak
May 14, 2025 19:19:37
Megkapta. A legjobb helyen van. Igazság van szolgáltatva Kiss Endre Farkasnak. A zárka jár neki, végre igazság van!
May 14, 2025 19:19:37
Zsibuci
(
x5)
May 14, 2025 19:20:53
x5)
A Partizán liveból idekerülteknek egy fontos információ:
A bekiabáló őszhajú vén szart, azaz Tajgetoszt seggbekúrták a sitten!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
A bekiabáló őszhajú vén szart, azaz Tajgetoszt seggbekúrták a sitten!
Endre priusza
(
x10)
May 14, 2025 19:21:33
x10)
De amúgy minek akar szabadságot a Stokinak? "Szabadon" egy mocskos, büdös kis lyukban fetreng egész nap öntudatlanul. A böriben is ezt csinálja, de ott legalább a Haloperidolt ingyen kapja.
Endi Vajna
(
x11)
May 14, 2025 19:24:37
x11)

Flixbus utas
May 14, 2025 19:25:22
Mint a lesben álló cápa abból a fos retro számból
May 14, 2025 19:25:22
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 14, 2025 19:25:53
x37)
Azt jól hallottam, hogy miközben Lakner beszélt a Partizán élőben a Parlament előtt, valaki beüvöltötte hátulról, hogy Kiss Endre Farkas? :D :D :D
Zsibuci
(
x5)
May 14, 2025 19:25:54
x5)
34 perc és ugrás Rolinda! Takarodj haza, mert elkésel!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 14, 2025 19:26:37
x37)
Azt jól hallottam, hogy miközben Lakner beszélt a Partizán élőben a Parlament előtt, valaki beüvöltötte hátulról, hogy Kiss Endre Farkas? :D :D :D
Sorry, akkor tárgytalan, csak a fosos Tajgi volt :D Sorry, késleltetve hallgatom az élőt.
Endi Vajna
(
x11)
May 14, 2025 19:26:42
x11)
Seggbekúrt volt, ott sunnyog.
őpúpossága
May 14, 2025 19:26:44
Elmebeteg seggbekúrt, ennyire vágysz sittes sándorra?
May 14, 2025 19:26:44
Szolnoki ninja troll
(
x2)
May 14, 2025 19:27:00
x2)
Ott van a terrorista! Megadom a kilövési engedélyt!!!!
Tibi vagyok de nemtranyó
May 14, 2025 19:44:23
Ez a Partizános bekiabálás beigazolta a Snecilógia első törvényét.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
May 14, 2025 19:44:23
nmthrwwy420
(
x10)
May 14, 2025 19:47:24
x10)
34 perc és ugrás Rolinda! Takarodj haza, mert elkésel!
Lehet most mászik fel a darura!
......
May 14, 2025 19:47:45
Téved az ánuszkirály.
gyagyás már megkapta a szabadságát, kiszabadult a macskaól szorításából és börtöncellára cserélte sőt az eszközeiért sem kell aggódnia mert nem lesznek..
gyagyás már megkapta a szabadságát, kiszabadult a macskaól szorításából és börtöncellára cserélte sőt az eszközeiért sem kell aggódnia mert nem lesznek..
May 14, 2025 19:47:45
Endi Vajna
(
x11)
May 14, 2025 19:52:19
x11)
"egy kedves úri ember ismét beszól hátulról"
Tajgi Tajgi te tényleg vágysz vissza Sittes Sanyihoz :D
again mine the refund
(
x2)
May 14, 2025 19:55:20
x2)
bocs ha vótmá
gofile.io/d/LLzkaL
gofile.io/d/LLzkaL
-
May 14, 2025 19:58:48
Igen.
May 14, 2025 19:58:48
halottpiton
(
x2)
May 14, 2025 20:00:47
x2)
a megbilincselt endre is kiváló, de a megvert endre visz mindent
megbasztál egy faszt
HalfejSodi
May 14, 2025 20:04:22
May 14, 2025 20:04:22
sittessanyi
(
x7)
May 14, 2025 20:17:03
x7)
"egy kedves úri ember ismét beszól hátulról"
az szerintem már a bedezsóti nevű retard volt, aki pár perccel később odaült melléjük a műsorba.
tajgi ettől gyávább és csak 20-30 méterről óbégat.
SMA93
May 14, 2025 20:20:30
Merci vitt sört, de már remegett a kéz,
Sodi csak nézett – az alkohol elvész.
Szolnokon kezdődött, Kecskemét felé,
Az auti pajzs sem védte meg semmivé.
Összeomlás jött, jött a börtönidő,
Nem játék volt már, a vád komoly, sötét és nő.
Pedofília árnya vetült rá rég,
Most a rács mögött hallgat – sör sincs, csak emlék.
Emberek.. fel napig nem lépek fel es 8 oldalni anyag..
Sodi csak nézett – az alkohol elvész.
Szolnokon kezdődött, Kecskemét felé,
Az auti pajzs sem védte meg semmivé.
Összeomlás jött, jött a börtönidő,
Nem játék volt már, a vád komoly, sötét és nő.
Pedofília árnya vetült rá rég,
Most a rács mögött hallgat – sör sincs, csak emlék.
May 14, 2025 20:20:30
.
May 14, 2025 20:24:16
Hiányzol Endre... az IMEI-ből!
May 14, 2025 20:24:16
Snecy Kissinger
May 14, 2025 20:27:19
Tetelezzuk fel, hogy a beracsozott ablak mogul a kijozanult sneci megpillantja urat.
A. Azonnal fokauvoltesbe kezdett cicabujasra es buziszexre vagyva
B. Endre kijozanodva nem talalta “elettarsat” kivanatosnak, mivel a buzidemon megpihent
C. Endret eppen faszrahuztak a c-k
D. Endre agyhozkotve begyogyszerezve ha kilatott volna az ablakon se fogta volna fel, hogy kit lat
A. Azonnal fokauvoltesbe kezdett cicabujasra es buziszexre vagyva
B. Endre kijozanodva nem talalta “elettarsat” kivanatosnak, mivel a buzidemon megpihent
C. Endret eppen faszrahuztak a c-k
D. Endre agyhozkotve begyogyszerezve ha kilatott volna az ablakon se fogta volna fel, hogy kit lat
May 14, 2025 20:27:19
Gabonatároló
(
x1)
May 14, 2025 20:33:40
x1)
Van erősebb példa a Nomen est omenre annál, mint hogy Stoki becenévvel a BV vendége vagy?
sittessanyi
(
x7)
May 14, 2025 20:35:16
x7)
max5enutálnak
(
x47)
May 14, 2025 20:43:29
x47)
Nem fog eljönni a nap, amikor nem mínuszolom le a merciző homoszexuálisokat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-
May 14, 2025 20:53:56
.
Az még hagyján, hogy szarul írsz. Nem lehet mindenki Pulitzer díjas. De amiért egy komlói heréltet nagybetűs Mercinek nevezel, na azért repült a mínusz.
May 14, 2025 20:53:56
-
May 14, 2025 21:16:49
uncsi szar ez a debil, meg a videói is azok, hiba volt még belepörgetni is. kifejezetten káros érdemben szóba állni vele, elég neki annyit írni: debil vagy, te szar pdf simogató.
May 14, 2025 21:16:49
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 14, 2025 21:19:36
x20)
Engedjük már el a buzeránst, faszomnak sem hiányzik ide a hetyetye, örüljünk hogy a fő angolnázó sikeresen a börtönbe evickélte saját magát.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Poop in the loop
(
x2)
May 14, 2025 21:22:46
x2)

-
May 14, 2025 21:29:32
ha valaha is letörölné twinkyboy a videókat, itt vannak archiválva:
Twinky - Addáról és az ügyvédúrról. [gAEWKw_A_lc].mp4:
files.catbox.moe/l5gwdi.mp4
fileditchfiles.me/file.php?f=/s22/yZRRqGYaaciyDJONRvPD.mp4
gofile.io/d/Z8ea04
Twinky - Ismerős a jelenség, ugye? [dM1Gt5SszPI]:
files.catbox.moe/jemc6v.mp4
fileditchfiles.me/file.php?f=/s22/GVZUaCDDYRwnhmWQaPkP.mp4
gofile.io/d/Z8ea04
Twinky - Addáról és az ügyvédúrról. [gAEWKw_A_lc].mp4:
files.catbox.moe/l5gwdi.mp4
fileditchfiles.me/file.php?f=/s22/yZRRqGYaaciyDJONRvPD.mp4
gofile.io/d/Z8ea04
Twinky - Ismerős a jelenség, ugye? [dM1Gt5SszPI]:
files.catbox.moe/jemc6v.mp4
fileditchfiles.me/file.php?f=/s22/GVZUaCDDYRwnhmWQaPkP.mp4
gofile.io/d/Z8ea04
May 14, 2025 21:29:32
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
May 14, 2025 21:34:26
x2)
Ninja
May 14, 2025 21:37:32
Engedjük már el a buzeránst, faszomnak sem hiányzik ide a hetyetye, örüljünk hogy a fő angolnázó sikeresen a börtönbe evickélte saját magát.
a fórum identitásválságának lágy előszele? kérdem minden gecizés nélkül, mi lesz akkor a téma?
May 14, 2025 21:37:32
minek?
May 14, 2025 21:39:59
ha valaha is letörölné twinkyboy a videókat, itt vannak archiválva:
Ezt most minek? Ez a nyálas már kikönyökölt stílusú pösze hülyegyerek beszélgessen csak magában.
May 14, 2025 21:39:59
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 14, 2025 21:40:42
x20)
Mondjuk az, hogy mi történik akkor, ha a Gyagya kijön az előzetesből, vagy ha esetleg nem olyan ítélet születik, mint amire számítanánk.
Nem kell mindenféle figyelemkurvának (legyen az twinky vagy bármelyik huszadrangú mellékretard) a nanométer pontosságúra kicentizett szarságaival foglalkozni.
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 14, 2025 21:41:43
x20)
Tegyél feljelentést ellenem is, mert figyelemkurva retardáltnak neveztelek, te jogi gyászhuszár.
:)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:)
Tlpszchptks Trbmxr
May 14, 2025 21:44:18
stoki azért mostanában

hosszú és eredményes megförmedést a bv-ben te szhar!
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.

hosszú és eredményes megförmedést a bv-ben te szhar!
May 14, 2025 21:44:18
Kendra
(
x1)
May 14, 2025 21:47:20
x1)
Tajgi fullba copyzza Sodit. Kreténkedik üvöltözik a köztéren. Tán csak nem be vágyik mellé?
nmthrwwy420
(
x10)
May 14, 2025 21:49:25
x10)
Egyébként mi az, amire nem számítunk?
Ha kis is engedik, akár felfüggővel, akár nem és még a telefonját is visszakapja: csak egy rosszat kell fingania és megy is vissza csücsülni.
Kelleni fog idő az autipajzsnak, de gyorsan vissza fog esni.
Win-win. :)
Hahó
(
x130)
May 14, 2025 21:52:24
x130)
nem figyelsz.
le lett írva valamelyik nap, hogy 2 évnyi mindennapos kontentre elegendő anyaga van a tanszéknek. pont addigra fogunk végezni ezzel, mire a pdf kijön a sittről.
továbbá a snecológia top kontentje fog jönni, mert várhatóan bírósági tárgyalások lesznek a terroros ügyben: bilincsben hetyetyéző vádlott lesz a stoki pár hónapon belül.
Ninja
May 14, 2025 21:53:12
és ezzel nem is tudok vitatkozni. valami olyat akartam csak felvetni, hogy a fórum igazából egy reaktív folyam, ami reagál egy baszott káros jelenségre, ami SoDi. ha a tárgya megszűnik létezni, mert kiírja magát évekre a nyilvánosságból, akkor a továbbműködő fórum valójában emléket állít annak, amit meg akar szüntetni.
és lehet erre azt mondani hogy egy bomlasztó fasz vagyok, de engem tényleg érdekel ez a topik, és várom a meglátásokat.
May 14, 2025 21:53:12
Eazy
(
x10)
May 14, 2025 21:55:25
x10)
Hálás vagyok az ilyen kommentekért, amiért nekem már megnyitni sem kell, mert annyira értékelhetetlen. :D
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 14, 2025 21:58:52
x20)
Erről esetleg nem tudna csepegtetni egy be nem azonosítható felhasználó, bizonyos részleteket? :)
Endre priusza
(
x10)
May 14, 2025 21:59:15
x10)
A csacsi öreg pedofil azt hitte, hogy a faszerdőtelepítés megáll, ha lecsukják. Úgy tűnik folytatódik zavartalanul.
ascites
(
x56)
May 14, 2025 22:01:06
x56)
Volt már olyan 6-8 hónap a fórum történetében, amikor elkotródott a szar az internetről. Akkor sokkal kisebb intenzitással ment a fórum, aztán mikor a szar visszafolyt az internetre, mert megint felgyorsult.
2016 januárjától olvasgasd a régi kommenteket, látni fogod.
-
May 14, 2025 22:01:15
várom a meglátásokat.
Ha őszinte retard vagy és nem cinikus retard, akkor annyit tudok mondani, hogy erősen túlgondolod te ezt a témát.
May 14, 2025 22:01:15
Sodragon legendája
(
x2)
May 14, 2025 22:03:16
x2)
Vajon a börtönpszichiáter kezelései hatására be fogja valaha ismerni, hogy ő tényleg buzi? Ez is az öntagadásainak az egyike, hogy ő nem buzi, pedig már smárolt Tibcédesszel is és voltak együtt intimen is. Érdekesnek tartom, hogy Golda még sosem tette egyértelművé, hogy Recskás buziságát fullra elítéli vagy legalábbis ellenérzést táplál iránta.
Szóval nézd a jó oldalát Recsító a rácsos férfi házban esélye sincs annak, hogy a nők bezavarjanak a képbe, itt végre önazonos lehetsz. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Szóval nézd a jó oldalát Recsító a rácsos férfi házban esélye sincs annak, hogy a nők bezavarjanak a képbe, itt végre önazonos lehetsz. :D
horgász
(
x10)
May 14, 2025 22:11:25
x10)
Tajgi beszól partizán liveban, hirtelen megjelenik twinky.
Eszméletlen, hogy ez a mamahotellakó, élettelen, ingyenélő seggbekúrt biohulladék szardarab milyen aktív lett az utóbbi napokban. És, hogy kimozdult a komfortzónájából...
Vajon mi a büdös kurva anyját akarhat ettől, figyelmet?
Az sem neki, sem a púpos mesterének nem vált még a javára soha, sőt.
SyntaxError
(
x24)
May 14, 2025 22:12:16
x24)
Vajon a börtönpszichiáter kezelései hatására be fogja valaha ismerni, hogy ő tényleg buzi?
Ezt hamar felmérheti egy frissen végzett pszichomókus is egy egyszerű Rorschach teszttel.
Fifi minden ábrára azonnal rávágja, hogy faszt, vagy faszpinát lát rajta.
Szerintem ezért is akart "gyakorolni" az ilyen tesztek előtt, hogy legyen bekészítve pár gondolat a fejében arra az esetre, ha a buzidémon kimondatja vele azt, amit valóban a képeken lát.
Ilyen Sodi aSodi.
Eazy
(
x10)
May 14, 2025 22:19:06
x10)
Amúgy én nem bánnám, ha egész nyáron nem hallanánk róla.
Tördeljék csak ebben a szép időben, zárt ajtók közt, mint a háztartási kekszet még mi chillezünk.
Jól mondta Kakaspina, szebb lett az általunk választott világ a félkegyelmű nélkül, és sokkal élhetőbb, emberek véleményének olvasása, eszmefuttatása, vagy éppen egymás szórakoztatása, mint a tiktok szenny ragetime a fogatlanok analfabéta erdejében, ahová rossz szájízzel követtük ezt a faszt.
Végérvényesen tök jó, hogy az alap koncepció érvényesült és eltakarodott az internetről.
Gyhőztünk!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tördeljék csak ebben a szép időben, zárt ajtók közt, mint a háztartási kekszet még mi chillezünk.
Jól mondta Kakaspina, szebb lett az általunk választott világ a félkegyelmű nélkül, és sokkal élhetőbb, emberek véleményének olvasása, eszmefuttatása, vagy éppen egymás szórakoztatása, mint a tiktok szenny ragetime a fogatlanok analfabéta erdejében, ahová rossz szájízzel követtük ezt a faszt.
Végérvényesen tök jó, hogy az alap koncepció érvényesült és eltakarodott az internetről.
Gyhőztünk!!
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez nagyon érdekes. Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy az általunk naivan a jogszabályok és tájékoztatók alapján levont következtésekkel szemben nem kizárólag a korcs mentális összeomlása vezethetett oda, hogy Goldát még nem értesítették ki, hanem elég volt, ha túl sokáig bízott abban, hogy pár nap múlva kint lehet, vagy ha le volt ugyan szedálva az elvonás miatt, de csak pár napig.