Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) May 22, 2025 14:04:26
Válasz
(5)
Sodit a Tajgetoszra

A sitt nem jó!
Senkinek!

kérem jegyzőkönyvbe venni, hogy nekem jó a sitt, úgy értem az, hogy a pedókorcs sitten van
Endre egy pedofil!
May 22, 2025 14:04:26

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23872x11) May 22, 2025 14:10:00
Válasz
(2)
MaxPayne
Mi értelme van egy ennyire közhasznú társaságot beszántani?
Mi lesz a következö? Daganatos gyerekeken segítö non-profit szervezetet fog támadni?

Lehet az a baja, hogy nem ö a fönök itt?

ezt hogyan akarja kivitelezni az anyagos? megint lesz vérdíj a főtrollokra?? az anyagos. a trollvadász. bizony.
vérdíj target nr. 1
May 22, 2025 14:10:00

Szerző: Jutka Műbarack May 22, 2025 14:14:47
Válasz
(7)
Rossz ratyik!
May 22, 2025 14:14:47

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9437x4) May 22, 2025 14:32:08
Válasz
(8)
Eazy
Aki csinálta ezt a rendszert, egy olyan érában hozta létre ahol nem akadtak fenn ilyesmin, de ez csak egy tipp.
Nem szeretnék senkit megbántani, és nyilván az nem is veszi magára, akire nem vonatkozik, de fentebb írták, hogy 80 IQ kell felismerni, hogy mi folyik itt, és szerintem ehhez sem kell több.
Le kéne venni a színeket, meg a csillagokat, mindenki írjon szürkéről, és a mostani felhasználónevek pedig kapjanak copyrightot.
Azonnal megszűnne a ricsaj.
Ideje volna felfogni, hogy ez nem egy verseny.

A minuszolás mint moderáló eszköz az jó, csak kicsit alacsony a kvóta benne szerintem. A plusz mint kiemelés is jó, de nem kéne megjeleníteni a számot hanem csak bekékül vagy nem. A csillagozás helyett annak látnám értelmét hogy milyen régi a nick ha már nagyon ilyet akar az ember.

Viszont most jöttem rá hogy mivel ez Endre fóruma (Adminisztrátor: [email protected] Kiss Endre Farkas) ezért kár bármit kérni hiszen Endre börtönben van és nem tud hozzá nyúlni a kódhoz. Vakon repülünk!
May 22, 2025 14:32:08

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 24379x12) May 22, 2025 14:39:39
Válasz
(5)
Sodit a Tajgetoszra

A sitt nem jó!
Senkinek!
endrének meg alapból semmi nem jó!
A sitt pláne nem jó!

Főleg nem nyáron, amikor:
-lehetne mászkálni, Sziksósfürdőre csoffadt csirkenyakat mutogatni, nudizni és szatírkodni
-tibit kergetni/lamantint vadászni bebaszva Pesten
-jókat hergelni és figyelemkurvulni és koldulni a cigtokon (nyári szünet jön, hahó, sok pulyának extra ideje lesz a donételésre és retardsimogatásra)
-soha nem beteljesülő terveket szövegetni

Asodi bizony szenved, mint a kutya, rendszerezettebb életmód ide, vagy oda. Remélem a mostanihoz hasonló, nyugodt nyarunk lesz.

Adda, téged meg az örökérvényű, never go full retard bölcsességgel szeretnélek köszönteni, néha érdemes lenne átgondolnod, hogy merre hány méter és ki megy vagy jön szembe az autópályán.

Na meló, csá.

5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
May 22, 2025 14:39:39

Szerző: ANGH May 22, 2025 14:40:59
Válasz
(28)
Remélem kis színesként elfér itt, hogy tibor számláját inkasszózták.:)

www.youtube.com/watch?v=icQPZYidtBI
May 22, 2025 14:40:59

Szerző: EndreKókadtHímvesszője May 22, 2025 14:44:38
Válasz
(4)
ANGH

youtube.com/watch?v=icQPZYidtBI

De hát szét akarja verni a városházát. Nem lehetne púpos mellé tenni (azonos neműek ugye)?
Dr. Python trollsz
May 22, 2025 14:44:38

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 18869x9) May 22, 2025 14:52:57
Válasz
(6)
EndreKókadtHímvesszője
De hát szét akarja verni a városházát. Nem lehetne púpos mellé tenni (azonos neműek ugye)?

Egy loopban van a tibi :)
KURVArangy
May 22, 2025 14:52:57

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) May 22, 2025 14:57:08
Válasz
(-14)
Infó-infó: Tibi ismét nyilván kamuzik, ő nyerte a hatoslottót, első költése az lesz hogy endrét kihozza a sittről *pr*
May 22, 2025 14:57:08

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) May 22, 2025 15:30:02
Válasz
(1)
Endre, ha unatkozol bent, jelentkezz a "Mécses Szeretetszolgálat" börtönlevelező programjába!

mecses.vaciegyhazmegye.hu/php/?p=level
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
May 22, 2025 15:30:02

Szerző: Bátor_bikagolyó (Snecológus-pontszám: 4142x2) May 22, 2025 15:37:39
Válasz
(10)
Tisztelettel, lehetne azt, hogy az Anyagost a kutyabaszó szintjén leszarnánk és csak ami érdemi van tőle arról beszélnénk?
May 22, 2025 15:37:39

Szerző: - May 22, 2025 15:37:44
Válasz
(11)
ANGH

Ez az ideális formátum!
Pici leírás + vdieó link és nem kell a kuvik torz képét sem nézni.

Még hogy nem fejlődik a forum!

May 22, 2025 15:37:44

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) May 22, 2025 15:44:49
Válasz
(36)
-
Azért mégis egy 7 csillagos zsidórol beszélünk. Inkább arról kellene elmélkedni, hogy mi vezet ezekhez a pálfordulásokhoz, olyanoknál, akik eltökéltek az ügy érdekében.

Hát jó, akkor elmélkedjünk erről.

Szerintem az van, hogy Tibi színrelépésétől a snecológia követése irdatlan energiákat emésztett fel. Ezt háromféleképpen lehetett kezelni: az ember hagyta a francba, csak a Pédia összefoglalójára hagyatkozott, vagy háttérbe szorította a többi hobbiját, és így elsősorban csak a snecológia maradt neki „feltöltödésnek”. Az utóbbi csoportba tartozók szinte kivétel nélkül a kiégés jeleit mutatták, sokan sokkal többet néztük a korcslájvokat, mint ami egészséges lett volna, ki azért, mert a kommentkultúra leromlott (az utolsó évben már nem lehetett arra sem hagyatkozni, hogy ha érdekes történik, úgyis beírják), ki szimplán a fomo miatt. A fórum hangulata is egyre frusztráltabb lett, ahogy a korcs is egyre frusztáltabban hergelt – nagyrészt az intervenciós trollok sikerei következtében.

Megfigyelhetően a két véglet közé kezdtek csúszni a vélemények: volt, aki fohászkodva reménykedett, hogy egyszer csak nagyon el lesz kapva, volt, aki reményvesztetten már az elért eredményeket sem tudta értékelni. Mindenki várta az összeomlást, de a csótány csak túlélt és alkalmazkodott az embertelenebbnél embertelenebb körülményekhez. Sokan szép lassan elhitték a korcsnak, amit mutatni akart, hogy neki ez nem is szar igazából.

Akinek a főhobbija a snecológia lett, törvényszerűen elkezdte fontosabbak érezni, mint amilyen. Volt, akit zavarni kezdett, hogy arra szarja el minden szabadidejét, hogy egy szar senkit néz egy putriban pedofil tartalmakat reklámozni, gyűlöletbeszédeket harsogni, meg úgy általában is valamilyen módon megélni mindennek ellenére. Az ő egyik részük kétségbeesetten próbált néha mást is csinálni (pl. intervenciózni, mellékretardokra fordulni, akármi), mások valami értékelhető snecis tartalmat próbáltak találni (és/vagy generálni): betelefonáltak, régi flokkokat néztek és/vagy elkezdték nézni az anyagost, aki első ránézésre nem tűnt komplett idiótának, sőt gyakran vicces is. Sokan nem tudták, hogy az anyagos régi jó szokása, hogy ha valamilyen felvételt, infót begyűjt, de nem akar/mer kiadni, akkor automatikusan a fórummal kezd takarózni. Nem tudták, hogy össze-vissza beszél, már csak ezért sem jó infóforrás. Nem tudták, hogy a megjelenése óta következetesen segíteni akarja a korcsot, bíztak benne, hogy ezek csak szavak, színészkedés. Mire ezt be tudták volna már fogadni, addigra már kialakult a mi-ők, nem lehetett megbeszélni a dolgokat, mert a „fújj” és az „áldassék a neve mindenért” végletek elnyomták az összes köztes hangot, meg különben is, a mérsékeltek nem akarták gerjeszteni a hisztit az anyagossal foglalkozó kommentekkel. Meghát, mindenkinek a töke tele van már a közéletben megismert egyrészt másrésztozással.

Maradt így sokakban a vágy, hogy ha már folyamatosan megy a korcslájv, inkább legyen mellette tényleg vicces tartalom, és ez erősebb lett, mint az eredeti küldetés (a korcs tűnjön el az internetről és ne bűnözzön tovább). Ezért mikor a korcs végre le lett választva a netről, a csend élvezete helyett jöttek a felünnepelt szafarik. Bevallom, bennem itt tört el valami, de mire következményei lettek volna, a korcs börtönbe került hála Jahvének.

Az, hogy a korcs az egyik napról a másikra eltűnt, a legtöbbünkben képzett kisebb-nagyobb betöltetlen űrt. Mindenkinek mást jelent a snecológia. Valaki ezen keresztül csatornázza ki a feszültséget, gyűlöletet, valaki kreatív kihívást talált a szopatásában, valaki küldetést teljesített, biztos vagyok benne, hogy ez mindannyiunknál más és több dolog vegyüléke. Ha más nem, a napi többszöri fórumpörgetés szükségtelenné vált. Sokaknak kell a kontent, sőt kell a napi videós kontent, nekik nem elég Piroska néni vagy a lamantin hangfelvétele, és még mindig kergetik az álmot, hogy az anyagos hozzá tud jutni nagy infó infókhoz és ki is akarja adni őket, vagy legalábbis azokat a részeit, amikkel nem lehet a korcsnak többet ártani.

Én azok közé tartozok, akiknek a korcs mostani helyzete kéjes kielégülést nyújt mindenféle plusz infó infó nélkül is + a szafarik óta komolyan gondolkodtam a végső visszavonuláson. Egyszerűen túl sok lett az, hogy sok fórumozón, betelefonálón azt láttam, hogy nem osztják azt a közös minimumot, amiről a fórum szól: mindannyian, legyünk bármilyen világnézetűek, egy emberként utáljuk a korcsot. Nem kell mindenkinek intervencionalistának lenni, pont elég, ha néha frappánsan vagy viccesen megfogalmaz valamit, vagy örül a korcs pofáraeséseinek. Önmagában az, hogy egyesek itt lépten nyomon lesodikáznak trollokat, számomra jól mutatta, hogy mennyire elveszett a fókusz, mennyire elveszett az a közös tudat, hogy a korcs egy kivételesen nagy féreg.

Ami most van (leszámítva az anyagos kapcsán újra és újra fellángoló konfliktust) nekem tökéletes. Akárki akármit mondjon, a korcs szenved, a küldetés legalább egy időre teljesítve van, én pont a legsötétebb kiégés pillanatában visszakaptam a szabadidőmet, a fórumon megint vannak vicces kommentek és felbukkantak olyan nickek, akik jókat, de már keveset írtak. Ahogy lassan mindenki megtalálja a megfelelő aktivitást, ami kitölti a most felszabadult idejét, jobb és jobb lesz a fórum is.

Kívánom mindenkinek a mihamarabbi továbblépést. Az ország kis híján lángokban áll, a világpolitika átrendeződik, a korcs a lehető legjobb pillanatban adta meg nekünk a lehetőséget, hogy a saját életünkre fókuszáljunk.
May 22, 2025 15:44:49

Szerző: Lellytoll dandárszázados May 22, 2025 16:10:30
Válasz
(4)
Egy kérdésem volna. Aztán lehetek én a következő “rant” áldozata az anyagos live-ban:
Ha állításod szerint annyira segítesz endrének, és te vagy a mentőmellénye, akkor mégis mi a faszért próbálod a vénasszonyt ellenünk hergelni, és miért van lefotózva a levél, amit időnként majd megosztasz?
Szóval tegyük fel te vagy (csak akarsz lenni) az egyetlen aki kompromitáló dolgokat tud/ oszt meg a pedofilról .
Akkor most két fórum seggfájás közt el tudjuk dönteni hogy hogy troll vagy és mi vagyunk a retardok, vagy fordítva?
Köszi.
+ egy kérdés mert ingyen van.
Miért fosol, és forog a fejed minden sétálós élőben, hogy itt is- ott is lekövetős/ tojásozós teollok?
Üldözési mánia? Kevesebb kutyult blahás fű és meglásd idővel elmúlnak. Ha nem akkor javaslom a teljes elhagyását. Oké hogy olcsó, és minden gsm-ben kapni a népszínház utcában, de látod miket haluzol tőle.
Kaffka endre
May 22, 2025 16:10:30

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 3417x1) May 22, 2025 16:10:33
Válasz
(6)
MaxPayne
Azért én valahol sajnálom az anyagost. Benne lehetett volna annyi, hogy lássa, neki sürgösen le kellene tennie a thc-t, mert csak a paranoid skizofréniáját erösíti fel.
De azt, hogy minket retardoz, miközben ö a pedofilsimogató... na ezzel könyen átveheti a retardáltság zsinórmértéke dijat.

Én azt nem értem, az Anyagos miért dühös amiatt, ha pár ember kimondja azt, ami nyilvánvaló: Ő csak azért kapaszkodik foggal-körömmel a Sodi-féle történetbe, hogy némi nézettséget, és figyelmet szerezzen. Valljuk be, az emberek többsége eddig azt sem tudta, ki az az Anyagos. És lehet, jobb lett volna, ha ez így is marad. Persze, akinek van türelme és gyomra hozzá, nézheti az órákon át tartó fingszagú, semmitmondó lájvokat, cserébe esetleg kaphat néhány másodpercnyi dezinformációt.
Minden egy folyamat....
May 22, 2025 16:10:33

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) May 22, 2025 16:10:45
Válasz
(4)
Endre, vezetsz már excel-t arról, hogy melyik zárkatársnak keményebb a farka?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
May 22, 2025 16:10:45

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) May 22, 2025 16:10:51
Válasz
(2)
ascites
Az ország kis híján lángokban áll, a világpolitika átrendeződik, a korcs a lehető legjobb pillanatban adta meg nekünk a lehetőséget, hogy a saját életünkre fókuszáljunk.

És még csak 2026 sincs. Az igazi belpolitikai buli az őszi szünetben fog kezdődni, egészen biztos vagyok benne hogy mindkét oldal a választások előtti néhány hónapra tartogatja a komolyabb puskaporát, legyen az házi szexvideó, titkos katonai dokumentum, vagy hogy hány pedofil van a kormányban.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 22, 2025 16:10:51

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) May 22, 2025 16:11:06
Válasz
(1)
Őszi szezonban**
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 22, 2025 16:11:06

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 3417x1) May 22, 2025 16:12:43
Válasz
(0)
SyntaxError

Erről jut eszembe! Gyagyás! Jenes randizott Tibivel, szerintem húzhatsz egy rovátkával többet az excelbe, a lyuksógorok száma alighanem növekedett.
Minden egy folyamat....
May 22, 2025 16:12:43

Szerző: - May 22, 2025 16:16:39
Válasz
(4)
PúpszásziRePont
Erről jut eszembe! Gyagyás! Jenes randizott Tibivel, szerintem húzhatsz egy rovátkával többet az excelbe, a lyuksógorok száma alighanem növekedett.

éjjel meg megindult a lamantinhoz ott kóborolt a szisza a marinán liveban de az nem engedte be
May 22, 2025 16:16:39

Szerző: Lellytoll dandárszázados May 22, 2025 16:21:23
Válasz
(1)
Lellytoll dandárszázados
Egy kérdésem volna. Aztán lehetek én a következő “rant” áldozata az anyagos live-ban:
Ha állításod szerint annyira segítesz endrének, és te vagy a mentőmellénye, akkor mégis mi a faszért próbálod a vénasszonyt ellenünk hergelni, és miért van lefotózva a levél, amit időnként majd megosztasz?
Szóval tegyük fel te vagy (csak akarsz lenni) az egyetlen aki kompromitáló dolgokat tud/ oszt meg a pedofilról .
Akkor most két fórum seggfájás közt el tudjuk dönteni hogy hogy troll vagy és mi vagyunk a retardok, vagy fordítva?
Köszi.
+ egy kérdés mert ingyen van.
Miért fosol, és forog a fejed minden sétálós élőben, hogy itt is- ott is lekövetős/ tojásozós teollok?
Üldözési mánia? Kevesebb kutyult blahás fű és meglásd idővel elmúlnak. Ha nem akkor javaslom a teljes elhagyását. Oké hogy olcsó, és minden gsm-ben kapni a népszínház utcában, de látod miket haluzol tőle.

Kicsit elterelődtem bocsi, az eredeti kérdés:
Mivel érzed jobbnak magad pl gézánál/vahurnál/ gammernál, vagy bárkinél akinek ugyanúgy csak anyagi haszna volt endréből?
Ha nem is konkrétan lehúzták, de amíg ő volt a témájuk addig volt megtekintés.
Na most én úgy látom hogy nálad is ez a helyzet, csak megspékelve egy kis irigységgel.
Szoval az infokat csak magadnak akarod, hogy hosszútávon legyen megtekintésed mert rákaptál hogy ez most mennyire megéri…
Kaffka endre
May 22, 2025 16:21:23

Szerző: Sztrapacska (Snecológus-pontszám: 12155x6) May 22, 2025 16:27:56
Válasz
(3)
ANGH

Az ilyen jó hírekre mindig szükség van.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
May 22, 2025 16:27:56

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 24754x12) May 22, 2025 16:40:13
Válasz
(3)
Sztrapacska
Az ilyen jó hírekre mindig szükség van.

Kár hogy stoki börtönben van, nem tudják együtt beperelni a komlói önkormányzatot hogy milliókat kapjanak kárpinak
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 22, 2025 16:40:13

Szerző: Hetero Hegesztő May 22, 2025 16:43:52
Válasz
(1)
ANGH

Tibort sem az eszéért fogják elrabolni az ufók :) Pár napja kapta meg az 1 év felfüggesztett börtönt (ebből látszik, hogy kezdik már unni a hatóságok, hogy egy ilyen cselekményért végre kap is valamit) és máris fenyegetőzik az interneten.
May 22, 2025 16:43:52

Szerző: VarangyArcúHajléktalan May 22, 2025 16:45:20
Válasz
(0)
Hetero Hegesztő
Tibort sem az eszéért fogják elrabolni az ufók :) Pár napja kapta meg az 1 év felfüggesztett börtönt (ebből látszik, hogy kezdik már unni a hatóságok, hogy egy ilyen cselekményért végre kap is valamit) és máris fenyegetőzik az interneten.

És mint tudjuk, hatóságot vagy bárki mást fenyegetni az interneten kifizetödő és bölcs dolog
May 22, 2025 16:45:20

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 20148x10) May 22, 2025 16:48:09
Válasz
(0)
ANGH

Tibor nem most kapott egy év felfüggőt a Manna miatt?

Plusz ugye ott van a rakétázós sztorija, biztos itt is jó ötlet önkormányzatok és korrupt rendőrök száját szétbaszkodni youtube videóban, névvel :D

Endre még az is lehet, hogy beül melléd a tranyó.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
May 22, 2025 16:48:09

Szerző: Hetero Hegesztő May 22, 2025 16:49:33
Válasz
(2)
VarangyArcúHajléktalan
És mint tudjuk, hatóságot vagy bárki mást fenyegetni az interneten kifizetödő és bölcs dolog

Hajléktalanok között egy időben divat volt, hogy elkövettek valami kisebb bűncselekményt, hogy pár hónapra börtönbe kerüljenek, ingyen szállás és étkezés miatt. Tibor kicsit elmérte a dolgokat, mert ezt inkább télen csinálták a csövik, nem tavasszal meg nyáron.
May 22, 2025 16:49:33

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 3417x1) May 22, 2025 16:51:16
Válasz
(0)
Hetero Hegesztő

Azon tűnődöm, Tibit vajon a női vagy a férfirészlegbe raknák be? Egyébként a minap azon agyalt, hogyan kéne pár hétre bekerülni ismét a vigyorgóba...
Minden egy folyamat....
May 22, 2025 16:51:16

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 47554x23) May 22, 2025 16:57:50
Válasz
(5)
Hogy ez pont most jött ki, mikor Endre nem ihat...

May 22, 2025 16:57:50

Szerző: - May 22, 2025 16:58:18
Válasz
(2)
PúpszásziRePont
Azon tűnődöm, Tibit vajon a női vagy a férfirészlegbe raknák be? Egyébként a minap azon agyalt, hogyan kéne pár hétre bekerülni ismét a vigyorgóba...

Női, mert papíron nő. Stoki is ezzel hergelt, amikor már ő is és az összes troll is pontosan tudta, hogy mi a helyzet a szexuális irányultságával.
May 22, 2025 16:58:18

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) May 22, 2025 16:58:50
Válasz
(4)
Egyébként amióta a Gyagyás sitten van, a TikTok nézési időm majdnem 90%-ot esett.. :D Legalább nem kell hallgatnom fogyatékos meleg cigányoktól, hogy "sóóóóóódíííííííííííííí"
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 22, 2025 16:58:50

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 40590x20) May 22, 2025 17:01:03
Válasz
(3)
Ki kellett volna nyírni anyád Sneci
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
May 22, 2025 17:01:03

Szerző: kramalon (Snecológus-pontszám: 16366x8) May 22, 2025 17:17:22
Válasz
(4)
SyntaxError

Szerintem az alkohol és net hiánya mellett a harmadik legnagyobb csapás most az excel. Tudjuk, hogy kényszeresen minden szart beír/felír, most ez a kis buksiját feszíti belülről xD
De az is lehet, hogy a cella falán már szerepel a folytatás.
Faszom
May 22, 2025 17:17:22

Szerző: Endre May 22, 2025 17:18:24
Válasz
(2)
- Nyem vagyofk böriben! Hülyee.

- Csak kimozdultam a konforzónámbó.

- Hülyék.

- Na jó,Csá csá helló!
May 22, 2025 17:18:24

Szerző: - May 22, 2025 17:18:51
Válasz
(6)
PúpszásziRePont
Persze, akinek van türelme és gyomra hozzá, nézheti az órákon át tartó fingszagú, semmitmondó lájvokat, cserébe esetleg kaphat néhány másodpercnyi dezinformációt.

Pont azon gondolkodtam, hogy vezessem fel a linken látható videót és azt hiszem az idézet részre és annak mondandójára rácsatlakozva lesz a legjobb. NSZKSZ.
A Lejjebb látható 5 perces videó arról szól, hogy hogyan hazudozik összevissza és buktatja le aztán magát, 3 hét után bajusz.
A Videó első részén 4:20-ig azt láthatjuk, halhatjuk hogyan hazudta azt miután a twitchét lelőtték Május 1-én, hogy hogyan intézte el aztán, hogy 30 napos büntetés helyet, csak 1 hetes büntetést kapjon. Majd a 4:20 utáni részen az látható, ahogy a tegnap esti live-ba bevallja, hogy még 3 hét után se kapta visza a twitchét. Ugye ebbe az esetbe az az érdekes, hogy egy ilyen piti ügybe, mi értelme van elkezdeni hazudozni, ahogy itt látjuk. Mert nem mindegy hogy 7 vagy 30 napos büntetést kapott? Ennyire érdemes öt nézni és bármit is elhinni neki, amiról nincs proof.

gofile.io/d/QOvv1m

És akkor legyen itt még egy dolog, hogy mit is művel igazából. Beleáll random trollokba, jelen esetbe Joncibaa például. Majd mikor felkérdezik, jelenleg még csak online és nem IRL, hogy ez mégis hogy, akkor először elkezd tagadni meg hetyetyézni, hogy azt se tudja ki ö, és biztos nem úgy gondolta azt amit mondott, "talán valaki Írt egy kommentet, amit felolvastam". Majd mikor megkapja a felvilágositást, hogy mit csinált és ki a másik, ennyire van tisztába azzal, hogy kikbe áll bele, akkor jön a visszavonulás és a nyalizás. Kitől is ismerős ez nekünk?

És igen egyet értek azzal is, hogy legjobb lenne nem is foglalkozni vele és tényleg nem itt van a helye, csak ugye mikor ö egy 2.5 órás live-ba 2 órán keresztül szidja a fórumot, vagyis ezt a közöséget benne a trollokal, többek közt retardált fasszopóknak hívva minket, többször is, akkor bizony sokaknak biztos nagyon nehéz félrenézni.
May 22, 2025 17:18:51

Szerző: kramalon (Snecológus-pontszám: 16366x8) May 22, 2025 17:20:13
Válasz
(14)
Szerző: sodika Jan 27, 2014 00:02:04

sodika
Azon gondolkodom, hogy tavasszal beperelek valakit Ausztriában, vagy Németországban, hogy ezzel is gyakoroljam a nyelvet, csak még azt nem tudom, kit. Valószínűleg közérdekű adatkérés tekintetében valamelyik sajtóhírben olvasott tüntetés után ki fogom kérni a helyi rendőrségtől a biztosítás költségeit, és ha megtagadják, akkor őket. :)

Istenem, amikor még ilyen klassz ötletei voltak xD
Faszom
May 22, 2025 17:20:13

Szerző: Kovi (Snecológus-pontszám: 5545x2) May 22, 2025 17:29:18
Válasz
(2)
A TITOK CÍMŰ FILM
Ez a pont és csillag gyűjtős gamification szerintem komoly hiba a fórum működésében. Sok felesleges vita és retardkodás van miatta ami az emberi természetből következik.

Zulu olyan fontos ez a "funkció" ide?

Endre most nem ér rá éppen kijavítani ezt a funkciót. Majd HA kijön (egyszer) akkor kell szólni az adminunknak.
May 22, 2025 17:29:18

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 17:29:32
Válasz
(8)
Ascites Kollega.

Egy rendkívül jó cikked volt.
May 22, 2025 17:29:32

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 17:41:20
Válasz
(5)
Azt gondoltam 3 héttel ezelőtt,hogy sodrika szinte bárhogy hergelhet,ennek nem lesznek következményei.
Nem lett ez igaz.
Lesittelték másnap.
Most viszont az a nézetem,hogy meg lesz nyűjtva az előzetes, de sárgalapos mívolta miatt nem lesz büntethető,vagy csak korlátozottan.

Ez már nagyon nem rajtunk múlik.
Érdekes volt Asci cikke.
Keményebb világ jön.
Ezt szerintem mindenki látja.
A sodrák saga valszeg folytatódi valamikor, de ez nem most lesz.
A legjobbakat kívánok mindenkinek.
May 22, 2025 17:41:20

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 17:45:30
Válasz
(3)
Adda fiúval kapcsolatban lenne pár megjegyzés.

Felesleges moralizálni azon most Adda ezt mondta,twinky meg azt.

A fórumon Rómában volt egy kő, amire ha valaki felállt,akkor beszélhetett.

Rómában mint a rómaiak ugye.

Hadd beszéljenek a srácok.
May 22, 2025 17:45:30

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 5585x2) May 22, 2025 17:48:53
Válasz
(4)
Én csak háttérben zajként hallgatom az anyagost (ahogy bármelyik más trash szereplőt). Én tudom értékelni a szafarit és a bizonyítékkal alátámasztott infókat, DE azért tényleg kezdd kicsit sok lenni a pimaszkodása.

Úgyhogy

Kedves Pikturiensz vagy valaki aki ért hozzá és van rá ideje/kedve!
Nem tudnátok mirrorozni az anyagost? Én nézni fogom az adásokat, de jobban érezném magam ha nem az ő csatornáját gazdagítanám azzal a +1 nézettséggel...
megbasztál egy faszt
May 22, 2025 17:48:53

Szerző: Czenki mama May 22, 2025 17:50:30
Válasz
(1)
Balázs Padre

Most viszont az a nézetem,hogy meg lesz nyűjtva az előzetes, de sárgalapos mívolta miatt nem lesz büntethető,vagy csak korlátozottan.

Annak nagyon nem örülne, ha megállna tényállás szerint a 2-8-as terrorcselekménnyel fenyegetés ellene, de megállapítanák büntethetőséget kizáró okként azt, hogy elmebeteg.

Ebben az esetben ugyanis IMEI-be rakják "gyógyulni", ahol akkor engedik el, ha megjött az esze és nem jelent veszélyt a társadalomra, vagy ha letelt 8 év.

Szerinted egy olyan ember, aki elmebetegsége miatt molotov koktéllal és terrorcselekménnyel fenyegetőzik, arra rá merné-e egy pszichiáter mondani, hogy nem jelent veszélyt a társadalomra, ezért mehet haza?
May 22, 2025 17:50:30

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 17:52:44
Válasz
(0)
Még egy megjegyzést végezetül.

NINCS ROSSZ ÉS JÓ

A sátán héberül HA SATANA-jelentése VÁDLÓ

A Biblia egy jelenetében vádlóként lép föl egy ember ellenében.
Mindenkinek megvan a helye a szamszárában.
May 22, 2025 17:52:44

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 17:54:15
Válasz
(0)
Czenki mama
Annak nagyon nem örülne, ha megállna tényállás szerint a 2-8-as terrorcselekménnyel fenyegetés ellene, de megállapítanák büntethetőséget kizáró okként azt, hogy elmebeteg.

Ebben az esetben ugyanis IMEI-be rakják "gyógyulni", ahol akkor engedik el, ha megjött az esze és nem jelent veszélyt a társadalomra, vagy ha letelt 8 év.

Szerinted egy olyan ember, aki elmebetegsége miatt molotov koktéllal és terrorcselekménnyel fenyegetőzik, arra rá merné-e egy pszichiáter mondani, hogy nem jelent veszélyt a társadalomra, ezért mehet haza?

Teljesen igazat adok.
Nem lenne jó ha sodit csak úgy elengednék.
A pszichiátriai vizsgálaton sok fog múlni.
May 22, 2025 17:54:15

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4881x2) May 22, 2025 17:58:30
Válasz
(2)
-

És igen egyet értek azzal is, hogy legjobb lenne nem is foglalkozni vele és tényleg nem itt van a helye, csak ugye mikor ö egy 2.5 órás live-ba 2 órán keresztül szidja a fórumot, vagyis ezt a közöséget benne a trollokal, többek közt retardált fasszopóknak hívva minket, többször is, akkor bizony sokaknak biztos nagyon nehéz félrenézni.

Viszont tajgi meg a többi mellékretard is habzó szájjal ócsárolja a fórumot időről időre, rájuk mégis átlagban napi 2 komment jut, és azokban is csak ki vannak röhögve. Annyiból tényleg nehezebb a bajuszos helyzet, hogy bizony vannak hasznos livejai, infómorzsái, szóval muszáj valamilyen szinten foglalkozni vele, de az továbbra tény, hogy aránytalanul sok figyelmet kap a seggfájása. Ilyen szempontból nekem is felesleges volt tegnap kommentelnem róla. Legjobb lenne helyén kezelni az anyagost, mint mellékretard, és tényleg csak az érdemi dolgokat beküldeni róla, a seggfájásait és a fórummal való vitézkedését kár itt vitatni.
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
May 22, 2025 17:58:30

Szerző: - May 22, 2025 18:05:28
Válasz
(5)
Ha már mellékretardok.Az urnabaszó épp premierezik.
May 22, 2025 18:05:28

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 18:06:10
Válasz
(3)
Még egy utolsó utáni szösszenet.
Régebben sok bűnös lelket gyóntattam a bíróságon.

Volt egy utcai harcos, akit egy társas házikó felrobbantása miatt vitt el a TEK.
A kihallgatáson a nyakláncával próbálta megvágni a mellét.

Simán kiengedték fél év után.
Másokat tized ennyiért levasaltak pár évre.

Ha végeredményt akartok tudni sodrák ügyében,akkor ROULETTE meg PÓKER .
Nem lehet megmondani.
May 22, 2025 18:06:10

Szerző: Tajgi May 22, 2025 18:11:42
Válasz
(1)
púpospúp
Viszont tajgi meg a többi mellékretard is habzó szájjal ócsárolja a fórumot időről időre, rájuk mégis átlagban napi 2 komment jut, és azokban is csak ki vannak röhögve. Annyiból tényleg nehezebb a bajuszos helyzet, hogy bizony vannak hasznos livejai, infómorzsái, szóval muszáj valamilyen szinten foglalkozni vele, de az továbbra tény, hogy aránytalanul sok figyelmet kap a seggfájása. Ilyen szempontból nekem is felesleges volt tegnap kommentelnem róla. Legjobb lenne helyén kezelni az anyagost, mint mellékretard, és tényleg csak az érdemi dolgokat beküldeni róla, a seggfájásait és a fórummal való vitézkedését kár itt vitatni.

NEM IGAZ, NEM BASZTAK MEG AZ IMEI-BEN!!!!!!!!!!!!
May 22, 2025 18:11:42

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 18:23:42
Válasz
(4)
Stokikám.

Remélem legközelebb ne a böriből írogatod a kis buzi leveleidet,hanem...

Egy BEN HUR scene-ben jelentkezel be egy gályáról rabként,szakálasan, mocskosan.

Betört napszemüvegben húzod az vezőt, miközben egy videóidon felhergelt troll centúrió hátulról rádbasz a korbáccsal....

"Húúúúúzd a lapátot te púúpos rossz ratyhiiiii"

Todod stokki..Rómában mint a rómaiak..
May 22, 2025 18:23:42

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5870x2) May 22, 2025 18:41:28
Válasz
(13)
-
Azért mégis egy 7 csillagos zsidórol beszélünk.

Semmit nem jelent. Vannak itt arcok, akik fossák a kommenteket és nekik is több csillagjuk van, mint illene, pedig nem tesznek sokat hozzá a fórumhoz. Ez van.

Én inkább abból a szemszögből vizsgálnám a dolgot, hogy érdemes-e megbotránkozni sittessanyi viselkedésén, amikor közismert, hogy Tajgit dugta az IMEI-ben?
Nothing's better than cheddar!
May 22, 2025 18:41:28

Szerző: Negermann May 22, 2025 18:46:06
Válasz
(2)
Czenki mama

Ebben az esetben uhyanis IMEI-be rakják "gyógyulni", ahol akkor engedik el, ha megjött az esze és nem jelent veszélyt a társadalomra, vagy ha letelt 8 év.

Nem, nem. IMEIből akkor engednek ki hogyha tartósan megszűnt a büntethetőséget kizáró elmekórtani ok. Nincs időtartam hogy leteljen mivel nem büntetés, hanem gyógykezelés. Ha úgy találják hogy nem fog megszűnni akkor ÖRÖKRE bent maradsz.

Egyébként meg teljesen mindegy, hiszen endre megpróbálta elkerülni, elrejteni a bűncselekményét ami azt jelenti hogy elkövetésekor tisztában volt vele hogy bűnt követett el. Attól hogy valaki fogyatékos kretén még nem jelenti hogy elmeállapotára tudna hivatkozni. Az csak akkor működik ha olyam mértékben károsodott a valóságérzékelése, pl skizofrén pszihózis hogy nem beszámítható, képtelen megkülönböztetni a valóságot a tévképzettől, ezért nem büntethető érte. Ez pedig se a fehérnégyzeteknél, se a rendőröket fenyegetésnél, se az osztrák csalásnál nem áll fent. Mannásnál talán, de utólag már nem sokat számít az se.
May 22, 2025 18:46:06

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 77658x38) May 22, 2025 18:47:29
Válasz
(3)
Addabboy egyetlen érdeme, az echelon himnusz, mivel Árpival, az elektromágneses echelondiszkókban, mindig arra rodázzuk az elmevezérelt echelonmilfeket!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
May 22, 2025 18:47:29

Szerző: Tajgi May 22, 2025 18:48:31
Válasz
(11)
CheddarGoblin
Semmit nem jelent. Vannak itt arcok, akik fossák a kommenteket és nekik is több csillagjuk van, mint illene, pedig nem tesznek sokat hozzá a fórumhoz. Ez van.

Én inkább abból a szemszögből vizsgálnám a dolgot, hogy érdemes-e megbotránkozni sittessanyi viselkedésén, amikor közismert, hogy Tajgit dugta az IMEI-ben?

TE NYOMORULT, GYÓGYSZER NÉLKÜL RÁNGATÓZÓ, SZELLEMI TOXIKUS HULLADÉK!
Mi a büdös életért kell a nevemet a mocskos szádból rángatnod elő, te mindenkit besározó, áldozatból hírt csináló szánalmas patkány?! Milyen beteg agy kell ahhoz, hogy azt terjeszd rólam, hogy engem megbaszott Sittes Sándor az IMEI-ben?! MI VAN?! TE JÓL VAGY?! VAGY VÉGLEG LESZAKADT A VALÓSÁGRÓL AZ AGYAD, AHOGY A VESÉD IS AZ INTRAVÉNES LÁZÁLMAIDBAN!?

Nem elég, hogy hazudozol össze-vissza, mint egy szökött kényszerzubbonyos, de még belehazudsz a kamerába, és a saját mentális roncsállapotodban próbálsz valakit bemocskolni, aki SEMMI ilyet nem tett, nem mondott, nem is látott?! HÁT KINEK HISZEL TE MAGADAT?! A NÉP PRÓFÉTÁJA? Egy fél napot nem bírnál ki a valóságban anélkül, hogy ne vizeletfoltos lepedőbe csavarodva sírjál a sarokban!

És figyelj, te fűtetlen aluljáróban kotló retek:
Ha még egyszer kimondod a nevem, ha még egyszer a mocskos, fosízű hozzászólásaidban rám hivatkozol, vagy terjeszted ezt a beteges baromságot, esküszöm, nemcsak a netről, de a kollektív emlékezetből is KI LESZEL TAKARÍTVA. Én leszek az, aki leleplez, hogy ki vagy valójában: egy hazug, irigy, figyelemért lihegő szélhámos, aki más emberek becsületén élősködik, mint egy tetves moly a zászlón!

Tisztázzuk:
Sittes Sándor nem baszott meg.
Nem az IMEI-ben, nem máshol, nem álmodban, nem a kis szürke zárkádban.
És aki ennek az ellenkezőjét terjeszti, az beteg.
Te beteg vagy. És veszélyes is. De nem rám. Magadra.
May 22, 2025 18:48:31

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5870x2) May 22, 2025 18:50:58
Válasz
(16)
Tajgi

Hátborzongató, nyers és autentikus. Olvasás közben mintha megcsapott volna a Smack leves szaga! 10/10
Nothing's better than cheddar!
May 22, 2025 18:50:58

Szerző: VarangyArcúHajléktalan May 22, 2025 19:02:19
Válasz
(0)
A helyzet megoldása
Addabboy egyetlen érdeme, az echelon himnusz, mivel Árpival, az elektromágneses echelondiszkókban, mindig arra rodázzuk az elmevezérelt echelonmilfeket!

uhh, ezt a zenét eddig nem ismertem, de köszi a felvilágosítást
May 22, 2025 19:02:19

Szerző: Sittes Sándor May 22, 2025 19:03:21
Válasz
(6)
Tajgikám, jobb ha elfogadod hogy megtörtént ami megtörtént és megtanulsz élni ezzel a ténnyel.

Akkot nem örjöngtél volna Budapesten és nem üvöltesz be a Partizán élő adásába mint egy elmebeteg őszfasz, kisapám.
May 22, 2025 19:03:21

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 16708x8) May 22, 2025 19:04:14
Válasz
(12)
Tajgi

Tisztázzuk:
Sittes Sándor nem baszott meg.

Pedig de, még videofelvétel is van róla:-D

May 22, 2025 19:04:14

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 3366x1) May 22, 2025 19:05:08
Válasz
(6)
Tajgi
CheddarGoblinSemmit nem jelent. Vannak itt arcok, akik fossák a kommenteket és nekik is több csillagjuk van, mint illene, pedig nem tesznek sokat hozzá a fórumhoz. Ez van.

TE NYOMORULT, GYÓGYSZER NÉLKÜL RÁNGATÓZÓ, SZELLEMI TOXIKUS HULLADÉK!.

Tajgi gyere boxolni a turul szobornal 10 perc mulva.

SULYOK
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
May 22, 2025 19:05:08

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7529x3) May 22, 2025 19:06:52
Válasz
(3)
Zulu, töröld kérlek az első verziót, nem tudtam, hogy nem lehet színeket.

Tisztelt Magyar Közvélemény, Tisztelt Barátaim,
és különösen azok, akik még hisznek az igazság, a tisztesség és a jogállamiság legalább elméleti lehetőségében!

Ezúton – egy börtöncellába zárt, de szellemileg annál szabadabb ember utolsó, vagy legalábbis jelen állás szerint utolsóként engedélyezett – nyilvános megszólalásában szeretném világossá tenni, hogy a jelenlegi fogva tartásom, amelyet azok a hatóságok rendeltek el, amelyekről korábban is tudni lehetett, hogy nem a jog, hanem az aktuálisan regnáló politikai hatalom kényének-kedvének megfelelően hajlonganak, nem más, mint egy súlyos és vérlázító igazságtalanság, egy koncepciós eljárás végterméke, amelynek egyetlen célja, hogy elhallgattassák azt a kevés még megmaradt, független, szabadon gondolkodó hangot, amely – mint jómagam is – nem hajlandó beállni a sorba.

Ugyanis az a vádpont, amely szerint én bármiféle szervezett, tudatos, rosszindulatú cselekmény elkövetésével, ne adj' Isten valamiféle társadalomellenes magatartással vádolható lennék – ráadásul úgy, hogy közben életem minden egyes percét dokumentáltan, nyilvánosan, valós időben, élőben közvetítettem –, nem csupán abszurd, hanem egyenesen a Kafka-i groteszk világát idézi meg, ahol a bűn nem valós, hanem vélelmezett, és ahol az ítélet már jóval azelőtt megszületik, hogy a tárgyalás egyáltalán elkezdődhetne – ha ugyan beszélhetünk bármiféle tárgyalásról –, tekintettel arra, hogy az egész eljárás inkább hasonlít egy előre megírt színházi darabra, mintsem egy valódi jogi folyamatra.

Ami pedig azokat a gyalázatos, alaptalan pedofil vádakat illeti, amelyek nemcsak hazugságok, hanem karaktergyilkossági kísérletek, hadd jelentsem ki itt, most és egyértelműen: ezek a vádak nem igazak. Soha nem történt semmi törvénysértő, semmi, ami a józan erkölcsi normák határain kívül esne; maximum annyi, hogy türelmetlen voltam, időnként talán túl direkt módon közelítettem, de ez nem bűn, legfeljebb hiba – és a hibáit az ember vállalhatja, de a koholt vádakat nem.

Kérem tehát, minden jóérzésű ember nevében – és itt nem a politikai beállítottság számít, mert ez az ügy túlmutat pártokon, ideológiákon és személyes szimpátiákon –, hogy lássák meg: nem egy bűnöző vagyok, hanem egy üldözött, egy politikai rendszer által kipécézett áldozat, akinek egyetlen „bűne” az volt, hogy őszintén, szenvedélyesen, de mindig a saját nevén nevezve a dolgokat, véleményt formált a valóságról.

Továbbá szeretném egyértelműen leszögezni – és itt most sokan talán megütköznek, mások talán megértik –, hogy Hahó, akinek augusztus 25-i halálhíre sokak számára véglegesnek tűnik, számomra még mindig nem tekinthető lezártnak. Én nem mondtam le róla. A reményt – ha úgy tetszik, makacsul – továbbra is őrzöm, mert amíg nincs bizonyosság, addig nem tudom, és nem is akarom elengedni azt, ami több volt, mint játék: az emberi érintés, a megértés, a közös szenvedés és annak lehetősége, hogy egyszer majd minden értelmet nyer.

És igen – ha már a szenvedés szóba került –, hadd osszam meg egy személyes felismerésemet: a Manna ABC, amely előtt nemegyszer elhaladtam, számomra ma már nem csupán egy bolt, hanem egy bibliai jel, amely az ószövetségi nép pusztai vándorlására, az Isten által küldött eledelre utal, és bár én katolikus vagyok – igaz, nincs keresztlevelem, tehát formailag nem vagyok "papíron" hívő –, de a hit, amely bennem él, túlmutat az intézményes kereteken: az egy belső viszony a transzcendenshez, amit sem börtön, sem vád, sem rágalom el nem törölhet.

Ezúton tehát – bár a falak vastagok, és a rácsok erősek – üzenem: nem hallgattathattok el! Mert amíg egyetlen ember is van, aki meghallgat, gondolkodik, kérdez – addig én sem vagyok elveszve.

Tisztelettel,
Kiss Endre Farkas,
a magyar valóság politikai foglya
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
May 22, 2025 19:06:52

Szerző: Kovi (Snecológus-pontszám: 5545x2) May 22, 2025 19:10:20
Válasz
(2)
Tajgi

Te perec zabáló seggbekúrt, fogyatékos! Kkihagytad, hogy NORMÁÁÁLIS VAGYOOOK!
May 22, 2025 19:10:20

Szerző: Javítva May 22, 2025 19:22:22
Válasz
(3)
Ezúton – egy börtöncellába zárt, de szellemileg anál szabadabb ember
May 22, 2025 19:22:22

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 77658x38) May 22, 2025 19:22:49
Válasz
(5)
Nem vagyok őrült
Zulu, töröld kérlek az első verziót, nem tudtam, hogy nem lehet színeket.

Endre akkor már kiboldozott volna mindekit a fórumról :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
May 22, 2025 19:22:49

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9437x4) May 22, 2025 19:30:05
Válasz
(0)
Ahmed von der WU kasse
Pedig de, még videofelvétel is van róla:-D

KÉRNÉK EGY ILYET MOSTMÁR ENDRÉVEL IS!
May 22, 2025 19:30:05

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12186x6) May 22, 2025 19:39:16
Válasz
(2)
Ügyeletes feldobta a Laurakedveses flokkot, émelyítő ez a mézesmázas nyáladzás továbbra is.
www.youtube.com/watch?v=zO9Rcp3QDcM

Bent van Laurakedves? Vagy Lászlókedves van?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
May 22, 2025 19:39:16

Szerző: ! May 22, 2025 19:43:16
Válasz
(0)
Kriptozsidó
Ügyeletes feldobta a Laurakedveses flokkot, émelyítő ez a mézesmázas nyáladzás továbbra is.
youtube.com/watch?v=zO9Rcp3QDcM

Tiborkedves!
May 22, 2025 19:43:16

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 10100x5) May 22, 2025 19:44:16
Válasz
(2)
Kriptozsidó
youtube.com/watch?v=zO9Rcp3QDcM

két ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumba sincsen
"Certified recskaboy, certified pedophile"
May 22, 2025 19:44:16

Szerző: Kovi (Snecológus-pontszám: 5545x2) May 22, 2025 19:45:12
Válasz
(2)
!
Tiborkedves!

Tibor tetves!
May 22, 2025 19:45:12

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 3417x1) May 22, 2025 19:47:38
Válasz
(0)
Kovi
Tibor tetves!

Csak poloskás! :D
Minden egy folyamat....
May 22, 2025 19:47:38

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 22719x11) May 22, 2025 19:48:59
Válasz
(23)
Azért ezt átgondolnám Lézer Jani helyében. Seggbekúrt a Lézer infó alatt

May 22, 2025 19:48:59

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 45861x22) May 22, 2025 19:52:19
Válasz
(4)
Bubuka
Azért ezt átgondolnám Lézer Jani helyében. Seggbekúrt a Lézer infó alatt

Bravo Tajgi! Miert nem irod ki, hogy “Orszagomat egy pedofilert!” ? Seggbekurt barom
Hasfelmetszö Trutymó
May 22, 2025 19:52:19

Szerző: nemfigyelő May 22, 2025 19:53:09
Válasz
(5)
Mivel senki nem írta még be, és talán érdekel valakit.
Golda tegnap 14:30 és 15 óra között hazafelé baktatott egy üres papírdobozzal.
Lehetséges, hogy endre csomagja ma indult vagy holnap fog. (ez persze csak feltételezés)
May 22, 2025 19:53:09

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 77658x38) May 22, 2025 19:53:45
Válasz
(6)
Közben sajtóközleményt is adott ki tajgi, aki megfejtette, hogy Endrét azért nem rakják seggbe, mert a gerincferdülése miatt nem tud lehajolni, tehát sakk matt trollok!

May 22, 2025 19:53:45

Szerző: - May 22, 2025 19:56:36
Válasz
(1)
Ez ilyen ugrás előtti rohamocska?
May 22, 2025 19:56:36

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) May 22, 2025 19:57:33
Válasz
(1)
Volt már itt szó hogy hogyan viselheti, kezelik nála, mi lehet vele az alkohol elvonás miatt. Viszont ez mellet van még egy talán ugyanilyen fontos megvonás amiról talán nem eset annyira szó, mégpedig az internet megvonás. Gondoljatok bele, nincs kuruc, hogy híreket szerezen, nincs tikfos, hogy kiélje a szereplési vágyát, nincs messenger, hogy zaklatni tudjon és a legfontosabb, nincs fórum neki. Na ez lehet az igazi szenvedés neki. És akkor felmerül a kérdés, hogy ezt, hogy kezelik nála?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
May 22, 2025 19:57:33

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 32681x16) May 22, 2025 20:21:56
Válasz
(14)
noikabatgomb
Anyagos ugy berágott, hogy tegnap bepoccentette a Bajszosok Klubbjat es kikialtotta magat az elsoszamu kapcsolattartonak.

Ez a Bajszosok Klubja zseniális :DDD

Azt hiszem az I. bajuszháború idején meg arról állapodtunk meg, hogy felszopóit a gurulkák mintájára bajuszkáknak nevezzük.
May 22, 2025 20:21:56

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13399x6) May 22, 2025 20:28:31
Válasz
(2)
A helyzet megoldása
Közben sajtóközleményt is adott ki tajgi, aki megfejtette, hogy Endrét azért nem rakják seggbe, mert a gerincferdülése miatt nem tud lehajolni, tehát sakk matt trollok!

Hatalmas a musor, mar kurvareg nem szorakoztam ennyit a classic mellekretardokon, mint az elmult par hetben + a main storyline is tovabbhaladt a Borton evaddal. Ez a boseg zavara, trollok, tessek szepen kibekulni!!!
🕎Endigame🕎
May 22, 2025 20:28:31

Szerző: placcs May 22, 2025 20:48:53
Válasz
(3)
Tajgi!
Biztos megint köcsög voltál és nem ugrottál, ezért 2 rövid kérdés:

A kevésbé lényeges: mi a faszért pofázol te szolidaritásról, amikor napi szinten okádod ki a gyűlölködő szarodat a "burzsujfosadékok" meg "fosmoslékok" haláláról? Tudod, mindenkiről, aki nem tetszik a beteg ízlésednek.

A lényegesebb: ki a retkes-tetves kurva anyád tartott vissza az emigrálástól? He? Nyugodtan húzzál a halál faszára ebből az országból, viheted magaddal a korcsot is, senkinek nem fogtok hiányozni.

Amúgy ahelyett, hogy egy vallástörténeti okoskodás meg egy pedofilvédés között kifosol egy ilyet, inkább eltakarodhatnál dolgozni, ha már ilyen nagy szocialista vagy, akkor nem lenne energiád ilyen hazug faszságokat írogatni.

Ennyi, legkésőbb holnap ugorjál. Seggbekúrt nőverő köcsög.
May 22, 2025 20:48:53

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 32681x16) May 22, 2025 20:56:56
Válasz
(9)
A megint kiújuló "hárc" kapcsán nem kívánok hozzászólni, lévén már számtalanszor leírtam a véleményemet erről. Nézze Addát nyugodtan aki akarja, olvassa a fórumot is aki akarja, a két dolog teljesen független egymástól és ez így is jó. Ha valamely fél elkezd hörögni a másik ellen, azt kompletten le kell szarni. Pont úgy, ha Kisbolyhos jön ide őrjöngeni, ott is az a vége, hogy lemínuszolják a picsába, de úgy érdemben nagyrészt szarik bele mindenki.

Úgy érzem, ahogy ascites is írta, Stoki börtönbe kerülésével, és a fórum szép csendes folydogálásba visszaterelődésével sokakban egy űr, hiányérzet támadt. És ezt próbálják kitölteni azzal, hogy újra legyen "interakció", újra legyen miről beszélni, beleállnak ilyen hergelésekbe (ha már a fő hergelő szájára képletesen és szó szerint is lakatot tettek), feszültség szításokba. Ez teljes ostobaság és tévút. Akinek kukacok vannak a seggében a nagy csendtől, menjen es verje ki a faszát inkább, hogy lenyugodjon, vagy találjon egy hobbit, amivel kiélheti magát.

A fórum mostani állapotában igazából nincs mit idegeskedni, nincs min feszülni, hiszen nyertünk. Miért nem lehet ezt kicsit kiélvezni?

Nekem például kifejezetten tetszik, hogy pár trolléga elkezdett előtúrni mindenféle ősrégi Sneci kommentet, régi nagy terveket. Ezeket szembeállítva a mai valósággal kifejezetten szórakoztató. Szóval ilyen kontenteknek teljesen helye van, és inkább ez legyen, mint a teljesen felesleges hergelés.
May 22, 2025 20:56:56

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 40590x20) May 22, 2025 20:58:24
Válasz
(14)

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
May 22, 2025 20:58:24

Szerző: Sittes Sándor(Sanyi) May 22, 2025 20:59:53
Válasz
(1)
Mivel tajgi megint emleget, ezért a következőket kívánom nyilatkozni:

1. Nem mindegy hogy szappan vagy tusfürdő? Lehajoltál az a lényeg.
2. Valójában TE meséltél az impotenciádról, és SAJÁT magadat hívtad "Rács" néven.
3. és 4. Azt gondolom hogy szerelmes ebbe a "sodi" nevű elmebetegbe, hisz megleli a zsák a foltját.
5. Amikor bent voltál, nem volt kedved panaszleveleket írni, hisz élvezted a velem töltött időt.

És te mint filozófus? Occam borotvája? Még egy rendes borotvád nem volt, nem hogy egy ép pillanatod.

A tavalyi irományod egytől-egyig hazugság, hisz te beteg vagy. A kevés elmebetegek közé tartozol akik a nyílt utcán üvöltöznek.
May 22, 2025 20:59:53

Szerző: Karib (Snecológus-pontszám: 20509x10) May 22, 2025 21:00:11
Válasz
(2)
Autismus Maximus

...

Szerintem nincsen semmilyen harc. Van egy-két (de nem több) retard, akik szítják a feszültséget. A többiek meg végzik a csendes műhelymunkát.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
May 22, 2025 21:00:11

Szerző: Okjs Snecologus (Snecológus-pontszám: 3237x1) May 22, 2025 21:00:22
Válasz
(0)
Kakaspina

norwood 2, de nem kopasz sodi a sodi, majd kezeli
szutyok
May 22, 2025 21:00:22

Szerző: Watchers May 22, 2025 21:00:27
Válasz
(5)
A seggbekurt nőverő bűnöző megfigyelése a pillanatnyi elmeállapotától függetlenül folytatódik.
May 22, 2025 21:00:27

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 32681x16) May 22, 2025 21:03:44
Válasz
(2)
Karib
Szerintem nincsen semmilyen harc. Van egy-két (de nem több) retard, akik szítják a feszültséget. A többiek meg végzik a csendes műhelymunkát.

Igen, csak sokakat megnyilvánulásra késztettek a legutóbbi események, ezért tűnik úgy, mintha mindenki elkezdett volna rugózni a témán. Erre mondtam, hogy felesleges.
May 22, 2025 21:03:44

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9437x4) May 22, 2025 21:08:07
Válasz
(8)
Autismus Maximus
Úgy érzem, ahogy ascites is írta, Stoki börtönbe kerülésével, és a fórum szép csendes folydogálásba visszaterelődésével sokakban egy űr, hiányérzet támadt.

Hiányérzet? Wazze én úgy érzem magam 15 napja, 5 órája, 7 perce 46 másodperce mintha karácsony lenne folyamatosan!

endreborton.github.io/bunozo/
May 22, 2025 21:08:07

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 3366x1) May 22, 2025 21:11:03
Válasz
(1)
A TITOK CÍMŰ FILM

Hiányérzet? Wazze én úgy érzem magam 15 napja, 5 órája, 7 perce 46 másodperce mintha karácsony lenne folyamatosan!

endreborton.github.io/bunozo/

Szegyelem be vallani de erre a honlapra mindig fel all a piton.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
May 22, 2025 21:11:03

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr May 22, 2025 21:16:42
Válasz
(2)
EasybankosPedo
és a legfontosabb, nincs fórum neki.

blogolni sem tud a fedopil stoki, pedig 13 éve még arra volt ráfüggve! háháhá! szarul érzi most magát a stoki. se shör, se blog, se flokk, se interwebz.

így ez jó. nagyon jó.
az univerzum működik, a teknős csodásat álmodik.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
May 22, 2025 21:16:42

Szerző: ! May 22, 2025 21:20:58
Válasz
(1)
Pedofil! Ausztria nyerte az idei euroviziot! Tudunk rá menni jövőre? Ja, várjunk csak… neked nem lehet mert addigra még mindig börtönben leszel vagy pedig valamelyik dögkútban! 😆
May 22, 2025 21:20:58

Szerző: - May 22, 2025 21:21:45
Válasz
(1)
Valaki azt az AI videot szúrja be légyszi, ahol a stoki muszájdzsekiben őrjöng egy gumiszobában.
May 22, 2025 21:21:45

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr May 22, 2025 21:24:34
Válasz
(14)
-
Valaki azt az AI videot szúrja be légyszi, ahol a stoki muszájdzsekiben őrjöng egy gumiszobában.

tessék. a jó troll, ahol tud, segít.

May 22, 2025 21:24:34

Szerző: - May 22, 2025 21:29:11
Válasz
(0)
Tlpszchptks Trbmxr
tessék. a jó troll, ahol tud, segít.

NSZKSZ!
May 22, 2025 21:29:11

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr May 22, 2025 21:59:55
Válasz
(0)
ó, az ösköd ismét visszatér. :D tényleg megéri olvasgatni az elejétől a sodiforumot a jelenlegi állapotában. :D

"Szerző: Mordecháj Rosenzweig Jan 23, 2012 00:36:11Könyvjelző Válasz (1)

2.bp.blogspot.com/_soYbtxOhMag/TOjgT8YidVI/AAAAAAAAF18/8aerHur8SHk/s1600/vicces-kepek-41-018.jpg
"
véletlen? szerintem nem.
stoki, mit tudsz erről mondani?
ja, semmit, mert a stoki a böriben van!
May 22, 2025 21:59:55

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) May 22, 2025 22:00:11
Válasz
(3)
-

Egyik legjobban sikerült alkotásom volt :D

Mindig büszkeséggel tölt el, amikor előkerül :D
May 22, 2025 22:00:11

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) May 22, 2025 22:01:59
Válasz
(-1)
Endre, a hétvégén a kutyapárt börtönt (!) épít a Parlament előtt!

Véletlen lenne? Aligha!4!!444

Vége van, Kiss! VÉGE!
May 22, 2025 22:01:59

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr May 22, 2025 22:10:32
Válasz
(1)
ó, te drága kenyér.
Szerző: sodika Jan 22, 2012 23:38:54Könyvjelző Válasz (3)

A real SoDI én vagyok, és ezt az előbb nem én írtam. :)

Ha esetleg valaki elárulja, hogy a kezdetekből hogyan lehet _jól_ linkelni, akkor inkább ezeket tenném ide, mert feleslegesen kopik a control c meg a control v. :D

NSZKSZ!
May 22, 2025 22:10:32

Szerző: Lellytoll dandárszázados May 22, 2025 22:27:38
Válasz
(0)
Sodi rádiorol tudunk valamit?
Kaffka endre
May 22, 2025 22:27:38

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 26235x13) May 22, 2025 22:30:44
Válasz
(3)
Info info?

Majd eldöntitek ti kolllegák.
3 hete kissé kiakasztotta katolikus gyülekezetünket, hogy sodika verbális holokausztot nyomat a kínai szennyvíztube-on.
Másnap délelőtt egy régi évfolyamtárs tévedt térítő utamba.
Gyors üdvözlés-kivel mi van stb.. után parázs hitvitába kezdtem az ismerőssel, hogy pintes sanyibácsi belügyér kocsmájában mi a f..t csinálnak a kozákok.
Itt a mi endikénk,aki rendőröket szeretne halomra mészárolgatni stb stb...
Már aznap leszedték a vonatról,másnap a teki-tökisek elvitték kocsikázni a kaptárba stokkert.
Azt nem állítom,hogy csak papi szavamra indult be a gőzhenger,de remélem volt benne részem.
Adios amigos!
May 22, 2025 22:30:44

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11672x5) May 22, 2025 23:04:31
Válasz
(2)
Balázs Padre
Info info?

Majd eldöntitek ti kolllegák.
3 hete kissé kiakasztotta katolikus gyülekezetünket, hogy sodika verbális holokausztot nyomat a kínai szennyvíztube-on.
Másnap délelőtt egy régi évfolyamtárs tévedt térítő utamba.
Gyors üdvözlés-kivel mi van stb.. után parázs hitvitába kezdtem az ismerőssel, hogy pintes sanyibácsi belügyér kocsmájában mi a f..t csinálnak a kozákok.
Itt a mi endikénk,aki rendőröket szeretne halomra mészárolgatni stb stb...
Már aznap leszedték a vonatról,másnap a teki-tökisek elvitték kocsikázni a kaptárba stokkert.
Azt nem állítom,hogy csak papi szavamra indult be a gőzhenger,de remélem volt benne részem.
Adios amigos!

Ámen, Padre!
A buzidémon kiűzetett az internetből és a fórumunkból!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
May 22, 2025 23:04:31

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25183x12) May 22, 2025 23:44:14
Válasz
(5)
A helyzet megoldása
Tajgi pedig nagyon büszke arra hogy nincs gerincferdülés.Tehát a logikája alapján confirmed seggbe rakták a sitten.
May 22, 2025 23:44:14

0 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™