Érvényes még az országbérelete egész héten, minek biciklizne?
Nyugi, a tiktiken már begyakorolta: Turisztikai célú képek, amiken rajta vannak a szülei is a gyerekeknek, tehát nem lehet pedofília.
Abban is biztosak lehetünk, hogy az érvelését nem hagyja elveszni, hanem kellő alkalommal elismétli az érdeklődő zárkatársaknak.
Ő maga mesélte el az első délután. Az autihezyetyével együtt, hogy ez miért nem az, ami?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Meg kell adni Sittes Sanyinak a kávét zsidókamattal, mert különben üt. Ott nem teheti meg, hogy nem veszi fel a telefont.
Ha szar az életed, mindig hibáztass valaki mást - kommunizmus 101
A munka nem megoldás.
Titánnak küldöm 'speciálba':
Margaret Thatcher: „A szocializmus problémája az, hogy előbb-utóbb elfogy mások pénze.”
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ember!
Mindig vállalni kell a felelőséget a tetteidért!
Na takarodó, csá!
Beírva szürkével hiteles.
KURVArangy
Titán is meg Sherlockporks is bejárta a világot de az agyon ajnározott Oroszországot valahogy mindig nyugatra kerülik el.
Valahogy mindegyik retard Putyin szopó.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kis kiegészítés, inkább csak érdekességképp, hogy Molnáref is mondott olyat (nem szó szerint, de a lényege ez volt), hogy "egy nagy faszt vagyok én magyar, kék-fehér a cipőm, megnézhetitek!" - és ráközelített a kamera a cipőjére, és tényleg az volt.
Később meg persze úgy kezdődtek a lájfok, videók, kb. hogy "Minden Magyarok világszövetségének legbetiltottabb igaz Magyar echelontanúja jelentkezik, az utolsó Igaz Magyarok képviseletében, a mindenkori hiteles KERESZTÉNY Magyar Isten segedelmével, az utolsó Igaz és Minden Magyar jobb sorsáért, Magyarul..."
Igyunk egy sörtöt, he
A retardológia felfalja saját gyermekeit.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egyre brutalisabb az uldozesi maniaja. Mar napok ota senki nem irt rola csak a Sneci infok kerultek ki de nem tudja elengedni es folytatja a hergelest.
Kicsit olyan mintha szerelmi banata van mert a szerelme bortonbe kerult es most nem talalja a helyet.
Hetek ota probalja a levelel hergelni a forumot de gondolom csalodas volt neki hogy le volt szarva magasrol.
Az elejen nagy mellenyel ki jelentete hogy csak a sajat fogyasztoinak az elit klubnak mutogatja a levelet aztan meg se mert nem tudja megalni hogy ne figyelem kurvuljon.
Kar erte jo ugynok volt.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ugyan az, aki egy ilyen kannibál közösség előtt névvel, arccal doxxolja magát hogy egy drogos kutya. Innentől egy mókásabb kedvű trollnak egyetlen telefonba kerül hogy a teknősök megrohanják a drogtanyát, és a nyakába verjenek mindent, amit találnak. Márpedig találnak, mert egy drogosnál nem fordulhat elő olyan, hogy elfogyott a cucc.
Korábban írtam, hogy végülis a saját műsorában azt csinál, amit akar, de a kurva anyámat, olyan pofátlan tempóban kurvul a figyelemért hogy a legbékésebb trollnak is ökölbe szorul a keze.
A munka nem megoldás.
Szeirntem is ez okozza a zárlatot.
Az zavarja, hogy a fő témája és potenciális pénzkereseti forrása, stoki börtönben van, ezért nem tud infót szerezni és azokra ráülve hatalmaskodni, szart kavarni, de legfőképpen tényező lenni.
A stoki elleni végrehajtás biztos hogy zavarta, ezt mondta is többször. A másik probléma nem tudom, hogy mi lehetett, mert nem volt képes vagy hajlandó rendesen elmondani, de saját bevallása szerint is köze volt ahhoz, hogy estére mindenféle hatalmas snecikontent beharangozóját ígérte - talán most jött rá, hogy ezek nem megvalósíthatóak?
Múlt hétre már bekamuzott egy olyan goldás látogatást, ami valószínűleg nem történt meg, szóval nagyon kínlódik a kontenthiány miatt.
Az is biztos, hogy pár, látványosan őszintétlen hazudozást leszámítva konzisztensen a trollok ellenében és sodi védelmében határozza meg magát, szóval az is zavarhatja, hogy a trollok állnak nyerésre, stoki pedig az anyagossal közös szerelmes nudista supozás helyett Lakatos Kálmán elsőbűntényes ejnyebejnyés cigijét tölti egész nyáron.
Erről látnokunk és erkölcsi lángoszlopunk tegnapi szavai jutnak az eszembe:
Csávó jobban imádja az anyagost mint stoki a cigányfaszt
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szegedi Csillag vagy Tököli fiatalkoruakban (ahol sok felnött is van) van akkor :D
Sír, mint egy rossz kurva, mindenféle konkrétum nélkül.
Rövid énblog
Ahogy emlékszem, itt a fórum sittes trolléga (ex-trolléga?) úr volt az 1., aki lebaszott, szvsz mindenszarizmus és "minek írsz ide te szar, nem vagy méltó a fórumra te szar, érezzed és tudjad hogy szhar vagy" jelleggel.
De azt nem gondoltam volna, hogy a fórum lesz a zsoditámogató hely, és egyéb meg az igazi snecológiai szakműhely - ezek szerint. Pláne akkor, ha az a patkány éppen sitten van.
Én úgy gondolom, ha megunom, teljesen megkeseredek, toxikusan végleg rácsavarodNÉK a témára, szerintem kussba elhúznék, mert akkor lesz jobb dolgom, mint a snecológiával akárhogy foglalkozni. Megkockáztatom, hogyha nem a fentebbi 'zsodihiány' jelensége, akkor nem tudom mi. Mindegy, sittes Æendi.
Igyunk egy sörtöt, he
Óvatosan ezekkel az infókkal, folyamatosan hazudik az utóbbi időben, valós infók pedig kizárólag abból az egyetlen levélből jönnek, amit 2 soronként adagolgat három hete.
Lásd kamu újszászi látogatás, kapcsolattartó lesz, lesz kép a cellájából, versenyezteti a twitchet és a youtube-ot, hogy ki ajánl neki többet, hogy ott streameljen, ai videókat gyárt és abból él, 5 milliós végrehajtást indított stoki ellen, stb.
Egy biztos, én azért rányomtam a reportot a yt-ra is, abból baj nem lehet.
Jah, ezért írtam, h ésszel. Most Pestet pendítette meg szkódi tartózkodási helyként. Nyilván 98% mese, de a konfabulálásainak néha van valóságalapja. Mindenki kezelje saját belátása szerint a dolgot.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
2 héttel ezelőtt még azzal magyarázta, hogy éppen nagyon exkluzív (de visszatartott) info-infok birtokosa volt, hogy állítása szerint beszélt a korcs kirendelt védőjével, aki többek között megmondta neki, hogy az érintettsége miatt (ugye állítólag minimum 2 alkalommal kihallgatták a szolnokiak) nem lehet kapcsolattartó. Akkor most hazudott/ironizált/képzelgett vagy akkor?
Mond ő mindent, csak figyeljenek rá. Ha az egyik oldalról jövő kamu nem válik be, bedobja a másik oldalról valót. Az ilyen nagy mondásai kb. olyanok, mint bori asztrálexcelei. Igazából az sem lepne meg, ha a napokban be is vallana valami hasonló látomásos forrást vagy démoncimbit.
Ezen szinte kizárólag az anyagos és pár felszopója rugózik. Senki más nem érdekelnek a csillagok.
Máig rendszeresen lebuktatják magukat a bajuszkák azzal, hogy másokat vádolnak a csillagokon pörgéssel.
Again: mindenki kezelje fenntartásokkal.
Csak leírtam pár érdekesebbnek tűnő momentumot.
En a level fenyegetozos idoszakban mondtam magamnak hogy nekem ebbol ennyi eleg volt.
Regen birtam az Anyagos fura humorat meg jokat lehetet rohogni.
De ez a mostani paranoid orulete a forum ellen ugy hogy mindenki teszik magasrol ra innen de azert o folyamatosan olvasa a hozzaszolasokat es probal bele alni emberekbe, ugy hogy tobszor kiderult hogy nem is rola volt szo. Igy nekem ez sok.
Ezer hala az anayagosfigyelonek aki vegig szenvedi es le irja a info infot ha tortenik.
Szep munka zsido.
En inkabb elvezem a hetek ota tartot korai hanukat amit hala egnek Sneci idezet elo hogy bortonbe vagta sajat magat.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Bökezü leszek,a fàlfindeksz-ért adok 50 eurót. :-D
Nyíltan pedofilsimogató lett.
Nyilván ezzel semmi gondja nem lesz Endinek, hiszen egy évtizedig úgysem lenne rá szüksége eleve, mire kijön a kóterből addigra már teljesen elavult szar lenne a vas.
blabla
az lesz a sorsa, hogy golda fizeti utána 2 évig az előfizetést. majd mészáros besegít neki.
Nem értem milyen szabadulásról írsz. Nem lesz semmiféle szabadulás sem!

endim ki tudjuk hozni holnapután? Ja várjunk... Semmi
Igen, itt a SUP szezon! Minden troll SUPozik csak endrét mardossa a böriben a FOMO hogy nem mutogathatja kint a csoffadt kábel faszát a nudin loopolva hogy milyen drága SUPja van!
Jobb ha azt ott bent nem hangoztatja ....
KURVArangy
Tldr; ezt már nem lehet mentegetni, egyszerűen csak végérvényesen retard lett, ennek minden vonzatával.
Hát azért hetyetye. Szerintem elég ha nem vagy retard és nem szopod fel a pedofilt.

Jöhetnek a minuszok, én azért jót nevettem a válaszokon :D
Rég volt, tán igaz sem volt.
Semmi, hazudozik össze-vissza. Tegnap is bedobott egy csomó dolgot, meg valami Zolit átkozott, teljes téboly.
Azon a levélen kívül semmilye sincs, bóklászik a halál faszán amikor éppen nem szar zenét játszik két png tallózása között az obs-be.
Ilyen fogalom nincs, hogy kétes tartalom. Vagy van rajta jogsértő, vagy nincs.
Ha van, akkor lehet vádat emelni. Ha vádat emeltek, és megvan az ítélet, akkor a bíró rendelkezik majd a bizonyítékokról. Aminek keretében a jogsértő adat megsemmisítését fogja elrendelni - adott esetben az egész adathordozóval együtt.
Viszont ha csak x mappát találják jogsértőnek, akkor elképzelhető, hogy csak azt rendelik megsemmisítenni. Szóval igen, formázás nélkül is elképzelhető, hogy kiadható
Érdemes lesz elkezdeni éket verni az anyagos és Golda közé. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy újból elkezdődnek a támadások a hacienda ellen, Golda szerintem megérti hamar, hogy nem érdemes az anyagossal együttműködni, vannak rendesebb, több pénzzel rendelkező trollok, akik átveszik az info infot, és nem járnak oda kellemetlenkedni, betépve faszságokat pofázni.
Pl. a következő Krokkó rage videóba véletlenül besétálna Mayer Laura és kiderülne hogy ő lett Czenki Melinda mostohaanyja?
Na mondjuk az tényleg fordulat lenne, mivel akkor az öreg donna czenki mamát váltaná, az alkesz 80 éves czenki papa helyén.
Te inkább a kis Kalmár Czenki Eszmeralda Noémire gondolsz
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A szegyenerzet es a meltosag teljes hianya. De ez is egy faszszopo alkoholista amugy, itt tette az arcat hogy jaj o a gyerekeert le fogja tenni az italt, meg elmegy dolgozni, aztan tessek…emberiseg szemetei ezek.
csudigung igen rá! Faszom se tudja követni már ezeket.
egyetlen "inkasszó" van, ami miatt az adós donéshez jutási lehetőségei beszűkültek a böriben. lehet ríni, hogy jaj de nehéz a pdf sorsa, de ez nem fog leállni. jaj de szomcsy. :)

aki pedig bármilyen módon megpróbálja meghiúsítani a végrehajtást, és ezzel kárt okoz, az ellen büntetőeljárás és polgári per fog indulni, akár golda az, akár egy másik pdf simogató áruló szardarab, akinek amúgy is rá fogok lépni a nyakára.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem is olyan szomcsy :D
hoty... hotyhotyhoty...
Srácok-lyányok, ízlelgessük ezt kicsit:
Bács-Kiskun-Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, mint munkáltató
Még hogy a gyagyásnak nincs többé munkahelye!
Faszom
És innen nem is fogják olyan gyorsan kirúgni :)
Szerző:
Kendra
(
x1)
Jun 02, 2025 16:17:40
Válasz
(4)
x1)
Válasz
(4)
Endi akkor jössz biciklizni? Indulhatunk?
-
Jun 02, 2025 16:20:41
Endi akkor jössz biciklizni? Indulhatunk?
Érvényes még az országbérelete egész héten, minek biciklizne?
Jun 02, 2025 16:20:41
Kendra
(
x1)
Jun 02, 2025 16:26:28
x1)
Még jó hogy nem tudják a sitten hogy pedofil és nyilván nem kotyogja ki a részleteket mert akkor kurva nagy bajban lenne.
Oh wait...
Oh wait...
-
Jun 02, 2025 16:42:34
Még jó hogy nem tudják a sitten hogy pedofil és nyilván nem kotyogja ki a részleteket mert akkor kurva nagy bajban lenne.
Oh wait...
Oh wait...
Nyugi, a tiktiken már begyakorolta: Turisztikai célú képek, amiken rajta vannak a szülei is a gyerekeknek, tehát nem lehet pedofília.
Abban is biztosak lehetünk, hogy az érvelését nem hagyja elveszni, hanem kellő alkalommal elismétli az érdeklődő zárkatársaknak.
Jun 02, 2025 16:42:34
Endre priusza
(
x10)
Jun 02, 2025 17:12:36
x10)
Oh wait...
Oh wait...
Ő maga mesélte el az első délután. Az autihezyetyével együtt, hogy ez miért nem az, ami?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Jun 02, 2025 17:16:48
x12)
Bocs, ha volt már róla szó, csak le vagyok kicsit maradva rabosítás óta.
Azon röhögök fél órája, hogy a nagy csekonics végül csak engedélyezte a sok szar kacatjának az eladását :DD
Mégis csak Vká-k vagyunk akkor, Endre? Nagyon nevetek.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Azon röhögök fél órája, hogy a nagy csekonics végül csak engedélyezte a sok szar kacatjának az eladását :DD
Endre priusza
(
x10)
Jun 02, 2025 17:19:22
x10)
Bocs, ha volt már róla szó, csak le vagyok kicsit maradva rabosítás óta.
Meg kell adni Sittes Sanyinak a kávét zsidókamattal, mert különben üt. Ott nem teheti meg, hogy nem veszi fel a telefont.
Trollok harca
(
x4)
Jun 02, 2025 18:28:53
x4)
eladó játékkonzolok = nagy a baj!
Miskolci alvósejt
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 18:38:58
x20)
Közben révbe érünk Titánnál, nagyon jó kis könyvajánlók vannak a csatornán:

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

miskolcigány
(
x4)
Jun 02, 2025 19:01:39
x4)
SyntaxError
(
x24)
Jun 02, 2025 19:08:21
x24)
Titánnak küldöm 'speciálba':
Margaret Thatcher: „A szocializmus problémája az, hogy előbb-utóbb elfogy mások pénze.”
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 02, 2025 19:25:17
x7)
Ha valós a levél, akkor rendesen megreccsent a pajzs, hogy a kacatjait eladná... Előtte képtelenség volt rávenni a debil állatját. Egyébként felemelő ez a csend, ki ne engedjék az előzetesből!
A jó portás csak baszik!
SyntaxError
(
x24)
Jun 02, 2025 19:52:36
x24)
Endre már másoknak is példa!!!! Ezt figyeljétek:
444.hu/2025/06/02/emberolesi-kiserlet-miatt-tartoztattak-le-jeszenszky-geza-tamadojat
"A megalapozott gyanú szerint a Jeszenszky Gézára és feleségére kalapáccsal támadó 70 éves éves férfi elhatározta, hogy megöli Magyarország korábbi külügyminiszterét. Ennek érdekében több eszközt – köztük kalapácsot, gyújtót és benzint – vett magához – közölte az Fővárosi Főügyészség hétfő délután."
Ez felháborító! Ez veszélyes!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
444.hu/2025/06/02/emberolesi-kiserlet-miatt-tartoztattak-le-jeszenszky-geza-tamadojat
"A megalapozott gyanú szerint a Jeszenszky Gézára és feleségére kalapáccsal támadó 70 éves éves férfi elhatározta, hogy megöli Magyarország korábbi külügyminiszterét. Ennek érdekében több eszközt – köztük kalapácsot, gyújtót és benzint – vett magához – közölte az Fővárosi Főügyészség hétfő délután."
Ez felháborító! Ez veszélyes!
stokika
Jun 02, 2025 19:59:42
Ember!
Na takarodó, csá!
Jun 02, 2025 19:59:42
mikedp
(
x9)
Jun 02, 2025 20:06:22
x9)
Ember!
Na takarodó, csá!
Na takarodó, csá!
Beírva szürkével hiteles.
-
Jun 02, 2025 20:17:46
"Bronson": Anglia legköltségesebb rabja
Asodi: Gémeskútország legbalfaszabb rabja

Asodi: Gémeskútország legbalfaszabb rabja

Jun 02, 2025 20:17:46
Kendra
(
x1)
Jun 02, 2025 20:56:55
x1)
Titán is meg Sherlockporks is bejárta a világot de az agyon ajnározott Oroszországot valahogy mindig nyugatra kerülik el.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 21:00:19
x20)
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 02, 2025 21:10:08
x2)
Látom Addabboy próbálja ezt a Sodi kérdést körüljárni a többi trash arc megkérdezésével és interjújával. Mondjuk egy Zsery-féle véleményvideót meghallgatnék, hogy mit gondol Sodiról az eltelt idő és események függvényében.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Jun 02, 2025 21:10:27
x13)
Engem azért érdekelne, hogy a börtönhiteleket is befektetésnek gondolja-e a jövőbe…
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
szörnyeteg
(
x3)
Jun 02, 2025 21:10:33
x3)
Nálatok is villanyoltás van 8 órakor?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ténfép
(
x5)
Jun 02, 2025 21:15:19
x5)
Kis kiegészítés, inkább csak érdekességképp, hogy Molnáref is mondott olyat (nem szó szerint, de a lényege ez volt), hogy "egy nagy faszt vagyok én magyar, kék-fehér a cipőm, megnézhetitek!" - és ráközelített a kamera a cipőjére, és tényleg az volt.
Később meg persze úgy kezdődtek a lájfok, videók, kb. hogy "Minden Magyarok világszövetségének legbetiltottabb igaz Magyar echelontanúja jelentkezik, az utolsó Igaz Magyarok képviseletében, a mindenkori hiteles KERESZTÉNY Magyar Isten segedelmével, az utolsó Igaz és Minden Magyar jobb sorsáért, Magyarul..."
Anyagosfigyelő
Jun 02, 2025 21:26:08
Mellékretardológiai fronton említésre méltó lájvolások történtek.
A bajszos pedóvédő estére bréking kontentet ígért, de ehelyett idegesen mászkálva jelentkezett be az utcáról és látszólag zavartan, néha üvöltve követelte, hogy két troll (hahó és egy másik intervenciós troll, aki ritkábban ír ide) azonnal kérjen tőle bocsánatot, "ismerjék el a nagyságát", vonjanak vissza egy 1.3 milliás végrehajtást stoki ellen, vonuljanak vissza és soha ne bántsák többé sodikát (van amelyiket az egyiktől, van amelyiket a másiktól követelte). Utalt arra is, hogy gyűjtést fog szervezni stoki számára, de a lájv nagyrésze fenyegetőzés és rant volt. A lájvban személyes adatok is elhangoztak. Az állapotából ítélve egyáltalán nem biztos, hogy helyesek, de ha igen, remélem az érintettek megteszik a lépéseket, ugyanis ezek a személyes adatok egyértelműen rágalmazó állításokkal együtt hangoztak el. Feljelentéssel is fenyegetőzött, sőt, az ígérgette, hogy még ma este lájvban besétál a rendőrségre, de végül erre nem került sor.
A kisbori és krokesz legjobb pillanatait idéző előadás során meglátogatta a benzinkúton épp dolgozó legnagyobb ecselon tanút is, akihez állítólag időpontra ment, de ő azonnal leterelte azzal, hogy munka közben nem beszélhet. Az őrjöngésnek végül az vetett végett, hogy véletlenül kinyomta a hangot. Ezután még pár percig magyarázta a fájdalmát, de ez, mivel nem tudott senki szájról olvasni a nézők közül, sajnos az enyészeté lett.
A bajszos pedóvédő estére bréking kontentet ígért, de ehelyett idegesen mászkálva jelentkezett be az utcáról és látszólag zavartan, néha üvöltve követelte, hogy két troll (hahó és egy másik intervenciós troll, aki ritkábban ír ide) azonnal kérjen tőle bocsánatot, "ismerjék el a nagyságát", vonjanak vissza egy 1.3 milliás végrehajtást stoki ellen, vonuljanak vissza és soha ne bántsák többé sodikát (van amelyiket az egyiktől, van amelyiket a másiktól követelte). Utalt arra is, hogy gyűjtést fog szervezni stoki számára, de a lájv nagyrésze fenyegetőzés és rant volt. A lájvban személyes adatok is elhangoztak. Az állapotából ítélve egyáltalán nem biztos, hogy helyesek, de ha igen, remélem az érintettek megteszik a lépéseket, ugyanis ezek a személyes adatok egyértelműen rágalmazó állításokkal együtt hangoztak el. Feljelentéssel is fenyegetőzött, sőt, az ígérgette, hogy még ma este lájvban besétál a rendőrségre, de végül erre nem került sor.
A kisbori és krokesz legjobb pillanatait idéző előadás során meglátogatta a benzinkúton épp dolgozó legnagyobb ecselon tanút is, akihez állítólag időpontra ment, de ő azonnal leterelte azzal, hogy munka közben nem beszélhet. Az őrjöngésnek végül az vetett végett, hogy véletlenül kinyomta a hangot. Ezután még pár percig magyarázta a fájdalmát, de ez, mivel nem tudott senki szájról olvasni a nézők közül, sajnos az enyészeté lett.
Jun 02, 2025 21:26:08
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 21:33:11
x20)
Kakaspina
(
x20)
Jun 02, 2025 21:35:08
x20)
Elmebajos idióta.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Angol Troll
(
x1)
Jun 02, 2025 21:37:42
x1)
Anyagosfigyelő
Egyre brutalisabb az uldozesi maniaja. Mar napok ota senki nem irt rola csak a Sneci infok kerultek ki de nem tudja elengedni es folytatja a hergelest.
Kicsit olyan mintha szerelmi banata van mert a szerelme bortonbe kerult es most nem talalja a helyet.
Hetek ota probalja a levelel hergelni a forumot de gondolom csalodas volt neki hogy le volt szarva magasrol.
Az elejen nagy mellenyel ki jelentete hogy csak a sajat fogyasztoinak az elit klubnak mutogatja a levelet aztan meg se mert nem tudja megalni hogy ne figyelem kurvuljon.
Kar erte jo ugynok volt.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 21:41:01
x20)
Szimplán nincs magánélete, beleőrült a "hobbijába". Őszintén, ki az aki képes lenne hétfő este elmászkálni olyan retardáltakhoz, mint a Molnár F. vagy a gyógyszertáros tranyóbaszó Tibi bácsi?
Sokadrangú trashlegyek meg elmebetegek kergetni hétfő este, élő adásban, közben meg mindenféle trollokról delirálni akik fenyegetik, más trollok által (???)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sokadrangú trashlegyek meg elmebetegek kergetni hétfő este, élő adásban, közben meg mindenféle trollokról delirálni akik fenyegetik, más trollok által (???)
miskolcigány
(
x4)
Jun 02, 2025 22:02:54
x4)
Őszintén, ki az aki képes lenne hétfő este elmászkálni olyan retardáltakhoz, mint a Molnár F. vagy a gyógyszertáros tranyóbaszó Tibi bácsi?
Ugyan az, aki egy ilyen kannibál közösség előtt névvel, arccal doxxolja magát hogy egy drogos kutya. Innentől egy mókásabb kedvű trollnak egyetlen telefonba kerül hogy a teknősök megrohanják a drogtanyát, és a nyakába verjenek mindent, amit találnak. Márpedig találnak, mert egy drogosnál nem fordulhat elő olyan, hogy elfogyott a cucc.
Korábban írtam, hogy végülis a saját műsorában azt csinál, amit akar, de a kurva anyámat, olyan pofátlan tempóban kurvul a figyelemért hogy a legbékésebb trollnak is ökölbe szorul a keze.
Anyagosfigyelő
Jun 02, 2025 22:03:56
Szeirntem is ez okozza a zárlatot.
Az zavarja, hogy a fő témája és potenciális pénzkereseti forrása, stoki börtönben van, ezért nem tud infót szerezni és azokra ráülve hatalmaskodni, szart kavarni, de legfőképpen tényező lenni.
A stoki elleni végrehajtás biztos hogy zavarta, ezt mondta is többször. A másik probléma nem tudom, hogy mi lehetett, mert nem volt képes vagy hajlandó rendesen elmondani, de saját bevallása szerint is köze volt ahhoz, hogy estére mindenféle hatalmas snecikontent beharangozóját ígérte - talán most jött rá, hogy ezek nem megvalósíthatóak?
Múlt hétre már bekamuzott egy olyan goldás látogatást, ami valószínűleg nem történt meg, szóval nagyon kínlódik a kontenthiány miatt.
Az is biztos, hogy pár, látványosan őszintétlen hazudozást leszámítva konzisztensen a trollok ellenében és sodi védelmében határozza meg magát, szóval az is zavarhatja, hogy a trollok állnak nyerésre, stoki pedig az anyagossal közös szerelmes nudista supozás helyett Lakatos Kálmán elsőbűntényes ejnyebejnyés cigijét tölti egész nyáron.
Jun 02, 2025 22:03:56
Eazy
(
x10)
Jun 02, 2025 22:09:57
x10)
Teljesen bepöndörödött a bajusz.
Sneci a levélben rád hagyta az autipajzsot??
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Sneci a levélben rád hagyta az autipajzsot??
-
Jun 02, 2025 22:14:10
A videó hirtelen privát lett. Gyorsan jegyzőkönyvezték a cókmókot a teve utcában!
Jun 02, 2025 22:14:10
PúpszásziRePont
(
x1)
Jun 02, 2025 22:18:30
x1)
Milyen fura fintora a sorsnak, hogy korábban a Gyagyás ki volt zárva (a natyházból), most pedig be van zárva...
Minden egy folyamat....
SodiTitkosRajongója
Jun 02, 2025 22:20:51
Molnár F. mintha egy kicsit zavarban lett volna, nem? Persze megértem... Nyilván a szemétszedés egy benzinkút körül nem egy olyan elfoglaltság, amire az ember ennyi idősen büszke lehetne. Mindenesetre a holnapi beszélgetésre kíváncsi leszek.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Jun 02, 2025 22:20:51
Sittessanypótló szolgálat
Jun 02, 2025 22:34:43
...
Jun 02, 2025 22:34:43
DutchVanDerLinde
Jun 02, 2025 23:10:57
Nyugodtan szervezhet gyujtest endrenek a drogos. Ki fog ra penzt adni? Tibcedesz? Ytong Mark? Devizas haver? A Dorpe? Mikbe van ez az ember? Azt hiszi ezt a pedifilt barki is megsajnalja?
Jun 02, 2025 23:10:57
Soderátor
Jun 02, 2025 23:13:50
Valaki mentette törölt anyagos livet?
Jun 02, 2025 23:13:50
Púpszászi napelem
(
x12)
Jun 02, 2025 23:14:40
x12)
Csávó jobban imádja az anyagost mint stoki a cigányfaszt
démondémon
(
x2)
Jun 02, 2025 23:23:26
x2)
Anyagos szerint Endi sem Kecsón, sem Szolnokon nincs már, és ő lehet kapcsolattartó. De ugye a szokásosnál is súlyosabban szétvan, szóval mindent egy (öt) csipet sóval kezelni.
Soderátor
Jun 02, 2025 23:24:17
Anyagos szerint Endi sem Kecsón, sem Szolnokon nincs már, és ő lehet kapcsolattartó. De ugye a szokásosnál is súlyosabban szétvan, szóval mindent egy (öt) csipet sóval kezelni.
Szegedi Csillag vagy Tököli fiatalkoruakban (ahol sok felnött is van) van akkor :D
Jun 02, 2025 23:24:17
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 02, 2025 23:29:04
x2)
Sír, mint egy rossz kurva, mindenféle konkrétum nélkül.
Ténfép
(
x5)
Jun 02, 2025 23:30:07
x5)
Rövid énblog
Ahogy emlékszem, itt a fórum sittes trolléga (ex-trolléga?) úr volt az 1., aki lebaszott, szvsz mindenszarizmus és "minek írsz ide te szar, nem vagy méltó a fórumra te szar, érezzed és tudjad hogy szhar vagy" jelleggel.
De azt nem gondoltam volna, hogy a fórum lesz a zsoditámogató hely, és egyéb meg az igazi snecológiai szakműhely - ezek szerint. Pláne akkor, ha az a patkány éppen sitten van.
Én úgy gondolom, ha megunom, teljesen megkeseredek, toxikusan végleg rácsavarodNÉK a témára, szerintem kussba elhúznék, mert akkor lesz jobb dolgom, mint a snecológiával akárhogy foglalkozni. Megkockáztatom, hogyha nem a fentebbi 'zsodihiány' jelensége, akkor nem tudom mi. Mindegy, sittes Æendi.
Anyagosfigyelő
Jun 02, 2025 23:31:33
Óvatosan ezekkel az infókkal, folyamatosan hazudik az utóbbi időben, valós infók pedig kizárólag abból az egyetlen levélből jönnek, amit 2 soronként adagolgat három hete.
Lásd kamu újszászi látogatás, kapcsolattartó lesz, lesz kép a cellájából, versenyezteti a twitchet és a youtube-ot, hogy ki ajánl neki többet, hogy ott streameljen, ai videókat gyárt és abból él, 5 milliós végrehajtást indított stoki ellen, stb.
Jun 02, 2025 23:31:33
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 02, 2025 23:32:53
x2)
Egy biztos, én azért rányomtam a reportot a yt-ra is, abból baj nem lehet.
démondémon
(
x2)
Jun 02, 2025 23:34:22
x2)
Óvatosan ezekkel az infókkal,
Jah, ezért írtam, h ésszel. Most Pestet pendítette meg szkódi tartózkodási helyként. Nyilván 98% mese, de a konfabulálásainak néha van valóságalapja. Mindenki kezelje saját belátása szerint a dolgot.
Klohek
(
x12)
Jun 02, 2025 23:35:51
x12)
Anyagos fasz, ideje lenne megbocsájtanod anyádnak, mert csattanó maszlag teával itatott és pálinkás kenyérrel altatott el gyerekként!...
Hidd el ez nem a trollok hibája!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hidd el ez nem a trollok hibája!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 23:39:16
x20)
Egy reality checket nyomhatna neki egy Pesti troll. Na nem bántani, mert egy pofontól egy hétig egy irányba szarna ez is, mint a gazdája.
Csak elbeszélgetni vele, hogy mi ennek az értelme, amit élő adásban csinál? Random embereknek szólogat be az utcán, mocskos pofátlan módon, mintha videójáték NPC-k lennének, arról nem is beszélve, hogy nőket is kameráz sutyiban. Ez neki miért jó? Nincs más hobbija? Barátok? Párkapcsolat? Munka?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Csak elbeszélgetni vele, hogy mi ennek az értelme, amit élő adásban csinál? Random embereknek szólogat be az utcán, mocskos pofátlan módon, mintha videójáték NPC-k lennének, arról nem is beszélve, hogy nőket is kameráz sutyiban. Ez neki miért jó? Nincs más hobbija? Barátok? Párkapcsolat? Munka?
ascites
(
x56)
Jun 02, 2025 23:47:57
x56)
2 héttel ezelőtt még azzal magyarázta, hogy éppen nagyon exkluzív (de visszatartott) info-infok birtokosa volt, hogy állítása szerint beszélt a korcs kirendelt védőjével, aki többek között megmondta neki, hogy az érintettsége miatt (ugye állítólag minimum 2 alkalommal kihallgatták a szolnokiak) nem lehet kapcsolattartó. Akkor most hazudott/ironizált/képzelgett vagy akkor?
Mond ő mindent, csak figyeljenek rá. Ha az egyik oldalról jövő kamu nem válik be, bedobja a másik oldalról valót. Az ilyen nagy mondásai kb. olyanok, mint bori asztrálexcelei. Igazából az sem lepne meg, ha a napokban be is vallana valami hasonló látomásos forrást vagy démoncimbit.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 23:51:34
x20)
"félek emberek közé menni"
:) a nagy 5D sakkos trollmester
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:) a nagy 5D sakkos trollmester
horgász
(
x10)
Jun 02, 2025 23:54:23
x10)
"Ha szakadékba nézel, a szakadék is visszanéz beléd."
Ez a szép idézet igaz a bajusztól elkezdve egynéhány fórumhaverra is. Olyanokra gondolok akiknek az életük a snecológia, számonkérnek, kiosztanak másokat a fórumon, "pontfarmolásról", sokcsillagról, "elismerésről makognak", a recskás púpján élik a komplett életüket.
Recskás most nincs, hát egymásnak esnek miatta.
Tiszta elvonás.
Kurvára meg lehettek keseredve fiaim.
" A börtön az börtön :D "
Ez a szép idézet igaz a bajusztól elkezdve egynéhány fórumhaverra is. Olyanokra gondolok akiknek az életük a snecológia, számonkérnek, kiosztanak másokat a fórumon, "pontfarmolásról", sokcsillagról, "elismerésről makognak", a recskás púpján élik a komplett életüket.
Recskás most nincs, hát egymásnak esnek miatta.
Tiszta elvonás.
Kurvára meg lehettek keseredve fiaim.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 02, 2025 23:55:30
x20)
"Elengedtem a fórumot, nem érdekel"
Továbbra is napokkal ezelőtti kommenteken vergődik.
:DDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Továbbra is napokkal ezelőtti kommenteken vergődik.
:DDDDD
-
Jun 02, 2025 23:57:38
Ezen szinte kizárólag az anyagos és pár felszopója rugózik. Senki más nem érdekelnek a csillagok.
Máig rendszeresen lebuktatják magukat a bajuszkák azzal, hogy másokat vádolnak a csillagokon pörgéssel.
Jun 02, 2025 23:57:38
démondémon
(
x2)
Jun 02, 2025 23:58:55
x2)
Akkor most hazudott/ironizált/képzelgett vagy akkor?
.
.
Again: mindenki kezelje fenntartásokkal.
Csak leírtam pár érdekesebbnek tűnő momentumot.
-
Jun 03, 2025 00:10:38
eljutottam arra a szintre hogy inkább laura lenne a kapcsolattartó és leakelne mindent, vagy Piroska hívná fel goldát.. anyagosnál hitelesebb lenne
Jun 03, 2025 00:10:38
!
Jun 03, 2025 00:16:24
Hiába remegsz a figyelemért drogos kutya! A kedvenckéd évekig börtönben lesz, ahol valószínűleg majd zsákban is viszik ki! Keress magadnak valami mást vagy kezeltesd magadat mert rossz vége lesz! Jóból...
Jun 03, 2025 00:16:24
Nemvoltdurex
(
x13)
Jun 03, 2025 00:37:17
x13)
Én azért szívesen megnézném endre arcát, amikor megtudja, hogy még a tiktokból is többet keresett 1 nap mint az szétdobált, macskahúgyos eladandó cuccaiért mit kap.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
A helyzet megoldása
(
x38)
Jun 03, 2025 01:04:20
x38)
Most sorry mindekinek, de aki(k) 20. alkalommal is bekapcsolják ezt a paranoid heroinlive2209-ot, és utána beírják ide és vagy meglepődnek azon hogy addabboy milyen, miért?
Ha Endréről lesz hír, ahogy eddig mindig, az szerepelni fog a napi összefoglalóban, ezért ne érezze senki úgy, hogy végig kell szenvednie ezeket a lájvokat.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ha Endréről lesz hír, ahogy eddig mindig, az szerepelni fog a napi összefoglalóban, ezért ne érezze senki úgy, hogy végig kell szenvednie ezeket a lájvokat.
Angol Troll
(
x1)
Jun 03, 2025 01:22:52
x1)
Most sorry mindekinek, de aki(k) 20. alkalommal is bekapcsolják ezt a paranoid heroinlive2209-ot, és utána beírják ide és vagy meglepődnek azon hogy addabboy milyen, miért?
En a level fenyegetozos idoszakban mondtam magamnak hogy nekem ebbol ennyi eleg volt.
Regen birtam az Anyagos fura humorat meg jokat lehetet rohogni.
De ez a mostani paranoid orulete a forum ellen ugy hogy mindenki teszik magasrol ra innen de azert o folyamatosan olvasa a hozzaszolasokat es probal bele alni emberekbe, ugy hogy tobszor kiderult hogy nem is rola volt szo. Igy nekem ez sok.
Ezer hala az anayagosfigyelonek aki vegig szenvedi es le irja a info infot ha tortenik.
Szep munka zsido.
En inkabb elvezem a hetek ota tartot korai hanukat amit hala egnek Sneci idezet elo hogy bortonbe vagta sajat magat.
ascites
(
x56)
Jun 03, 2025 01:40:10
x56)
Nekem ha korcsos trashre támad kedvem, megnézek valami ehhez hasonló szívderítő videót: www.youtube.com/watch?v=DIY5PjLLe5M, elolvasok valamit a börtönéletről vagy meghallgatok ebben a témában egy podcastot. Ez is guilty pleasure, de legalább nem valami parttalan hőbörgés, hanem valami új, valami megdöbbentő, valami, amin egyszer-egyszer megéri elmerengeni is.
És az a legjobb, hogy minden ilyen tartalom végén - legyen bármilyen sötét is - azzal a boldog, pozitív érzéssel lépek tovább, hogy tudom: a korcs éppen ott van, ahová való, amit megérdemel.
És az a legjobb, hogy minden ilyen tartalom végén - legyen bármilyen sötét is - azzal a boldog, pozitív érzéssel lépek tovább, hogy tudom: a korcs éppen ott van, ahová való, amit megérdemel.
MaxPayne
(
x22)
Jun 03, 2025 07:35:09
x22)
En tovabbra sem ertem, hogy lehet valaki annyira figyelemkurva, hogy kepes ezert meg egy pedofilt is mentegetni. Tenyleg fel nem tudom fogni.
De ha meg nem is bukott volna le ezzel szamtalanszor a korcs, ha nem lenne pedofil, akkor is van boven annyi a rovasan, hogy senkinek se jutna eszebe mosdatni.
Anyagos, ha olvasod:
Tenyleg ideje lenne letenni a pitypangot, legalabb 3-4 honapra. Aztan meglatod, hogy szukseged van e ra.
Latod mi lett endrevel is az alkohol miatt. Evek ota mondtak neki a trollok, a trash-haverok, a sajat anyja, hogy le kell tenni a piat! Nem hallgatott senkire es latod hova jutott.
Tenyleg nem latod a hasonlosagot? Te is oda akarsz jutni, ahova a pedofil jutott?
Megéri?
Szemlatomast nalad a szarkazmus es a valosag osszemosodott. Kulonbseget tudsz meg tenni?
Most kellene egyet hatralepni es par honapig eltunni. Ez nem fenyegetes, ez tanacs.
Hasfelmetszö Trutymó
De ha meg nem is bukott volna le ezzel szamtalanszor a korcs, ha nem lenne pedofil, akkor is van boven annyi a rovasan, hogy senkinek se jutna eszebe mosdatni.
Anyagos, ha olvasod:
Tenyleg ideje lenne letenni a pitypangot, legalabb 3-4 honapra. Aztan meglatod, hogy szukseged van e ra.
Latod mi lett endrevel is az alkohol miatt. Evek ota mondtak neki a trollok, a trash-haverok, a sajat anyja, hogy le kell tenni a piat! Nem hallgatott senkire es latod hova jutott.
Tenyleg nem latod a hasonlosagot? Te is oda akarsz jutni, ahova a pedofil jutott?
Megéri?
Szemlatomast nalad a szarkazmus es a valosag osszemosodott. Kulonbseget tudsz meg tenni?
Most kellene egyet hatralepni es par honapig eltunni. Ez nem fenyegetes, ez tanacs.
MartinSellner
Jun 03, 2025 07:38:13
Csak egy tyeknikai kérdés.
Ha jól számolom, pont Pünkösd hétfőn jár le az előzetes.
Ünnepnapokon is van "szabadulás"?
Jun 03, 2025 07:38:13
Kendra
(
x1)
Jun 03, 2025 07:43:40
x1)
Ha elindul a setup eladása akkor ötezret adok a Nintendo-ért Stoki, de ha akarod mehetünk lejjebb is csíravirág!
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 03, 2025 07:52:13
x4)
retró technikai eszköze nincs a gyagyásnak?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
-
Jun 03, 2025 08:06:44
minden tettednek és kimondott szavadnak következménye van, mészáros! te is viselni fogod a következményeket, mint bárki más.
Jun 03, 2025 08:06:44
Kakaspina
(
x20)
Jun 03, 2025 08:12:57
x20)
Metz Ádám belebolondult, buziszerelme Kiss Endre Farkas hiányába.
A buzidémon ragályos!
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
A buzidémon ragályos!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Jun 03, 2025 08:13:51
x8)
Ha elindul a setup eladása akkor ötezret adok a Nintendo-ért Stoki, de ha akarod mehetünk lejjebb is csíravirág!
Bökezü leszek,a fàlfindeksz-ért adok 50 eurót. :-D
-
Jun 03, 2025 08:20:16
Metz Ádám belebolondult, buziszerelme Kiss Endre Farkas hiányába.
A buzidémon ragályos!
A buzidémon ragályos!
Nyíltan pedofilsimogató lett.
Jun 03, 2025 08:20:16
Sodi_linzi_sult_hala
Jun 03, 2025 08:41:22
3 éve még Vitalakademie, ma meg már a Rácsos akadémián vagy. Mi ez ha nem siker?
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Jun 03, 2025 08:41:22
Gunnar
(
x2)
Jun 03, 2025 08:52:14
x2)
még tart a szakértés, de utána troll kezekbe kerül a setup. készítsétek a pénzt, zsidók, hamarosan meg lehet vásárolni a faptopot, a tiktok gépet, gaymer pc-t.
Nyilván ezzel semmi gondja nem lesz Endinek, hiszen egy évtizedig úgysem lenne rá szüksége eleve, mire kijön a kóterből addigra már teljesen elavult szar lenne a vas.
Darth Tibor
(
x7)
Jun 03, 2025 08:58:34
x7)
Az új xiaomi telefonnak mi lesz a sorsa?
Azt nem viszi Behajtó Brumi, mert Golda nevén van. Meg, bár azzal követte el a fenyegetéseket, nem hiszem, hogy ezért elraknák, mint bizonyítékot.
Viszont, mivel a pedofil használta, lehet az, hogy megy a promax mellé a szakértőhöz vizsgálatra?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Azt nem viszi Behajtó Brumi, mert Golda nevén van. Meg, bár azzal követte el a fenyegetéseket, nem hiszem, hogy ezért elraknák, mint bizonyítékot.
Viszont, mivel a pedofil használta, lehet az, hogy megy a promax mellé a szakértőhöz vizsgálatra?
-
Jun 03, 2025 09:03:34
Az új xiaomi telefonnak mi lesz a sorsa?
az lesz a sorsa, hogy golda fizeti utána 2 évig az előfizetést. majd mészáros besegít neki.
Jun 03, 2025 09:03:34
!
Jun 03, 2025 09:04:04
Csak egy tyeknikai kérdés.
Nem értem milyen szabadulásról írsz. Nem lesz semmiféle szabadulás sem!
Jun 03, 2025 09:04:04
hogy is van ez?
Jun 03, 2025 09:36:45
A youtube-os önjelölt szellemi vezetővel kapcsolatban:
A szafarikon és több live- ban is el ordítozta minden rtad és fkalap embernek, hogy ne menjenek oda videózni vagy fotózni a favellához. Aki ezt teszi az nem normális.
Ezekután a saját dc- re kapott új képek miatt jól megdicsérte a kisfiút vagy kislányt és percekig ezt elemezte. (Tudom, hogy itt vagy, jöhet a - ! De ezeket mondhattad volna neki a saját chatjén, mert igaz!)
Tegnap valaki háza előtt őrjöngött és videózott, de hát pont ő volt az aki kb egy hónapja a három embert gyalázta ezek miatt mikor a favellához mentek. Neki lehet??
Tegnap ott volt személyesen xy nál és nem mondott neki semmit szemtől szemben, majd utána liveban órákon át üzengetett neki, ami kb senki másra nem tartozik.
Lehetne még írni, de ez mégiscsak az endre fóruma.
Ha már annyira elemezzük mások dolgait, nézzük körbe a saját portánkon is.
A szafarikon és több live- ban is el ordítozta minden rtad és fkalap embernek, hogy ne menjenek oda videózni vagy fotózni a favellához. Aki ezt teszi az nem normális.
Ezekután a saját dc- re kapott új képek miatt jól megdicsérte a kisfiút vagy kislányt és percekig ezt elemezte. (Tudom, hogy itt vagy, jöhet a - ! De ezeket mondhattad volna neki a saját chatjén, mert igaz!)
Tegnap valaki háza előtt őrjöngött és videózott, de hát pont ő volt az aki kb egy hónapja a három embert gyalázta ezek miatt mikor a favellához mentek. Neki lehet??
Tegnap ott volt személyesen xy nál és nem mondott neki semmit szemtől szemben, majd utána liveban órákon át üzengetett neki, ami kb senki másra nem tartozik.
Jun 03, 2025 09:36:45
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 03, 2025 09:41:12
x2)

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 03, 2025 10:32:13
x4)
Igen, itt a SUP szezon! Minden troll SUPozik csak endrét mardossa a böriben a FOMO hogy nem mutogathatja kint a csoffadt kábel faszát a nudin loopolva hogy milyen drága SUPja van!
kramalon
(
x8)
Jun 03, 2025 10:36:45
x8)
Az arcodat adni a Snecológiához olyan mint amikor elmész heteroként a legmocskosabb legalja buziorgiára, seggbekúrnak, hogy minden éjjel vérzik a kakilód,egfertőznek HIV-vel.
Moshatod magad napestig, tisztázhatod kezelheted, de ezzel csak ideig-óráig tudod tologatni, hogy berobbanjon az AIDS.
A végén meg egy hospice házban őrjöngsz az élet igazságtalanságáról.
Ne legyetek hülyék, legyetek bátorak és húzzatok kotont a sodizáshoz.
Faszom
Moshatod magad napestig, tisztázhatod kezelheted, de ezzel csak ideig-óráig tudod tologatni, hogy berobbanjon az AIDS.
kramalon
(
x8)
Jun 03, 2025 10:38:04
x8)
Ja a Gyagyás meg már belelovalta magát, hogy biztosan politikai fogoly a 2006-os nagy hősiessége miatt.
Faszom
mikedp
(
x9)
Jun 03, 2025 10:44:30
x9)
Ja a Gyagyás meg már belelovalta magát, hogy biztosan politikai fogoly a 2006-os nagy hősiessége miatt.
Jobb ha azt ott bent nem hangoztatja ....
-
Jun 03, 2025 10:45:04
A youtube-os önjelölt szellemi vezetővel kapcsolatban:
Tldr; ezt már nem lehet mentegetni, egyszerűen csak végérvényesen retard lett, ennek minden vonzatával.
Jun 03, 2025 10:45:04
Hafré
(
x5)
Jun 03, 2025 11:10:33
x5)
Az arcodat adni a Snecológiához olyan mint amikor elmész heteroként a legmocskosabb legalja buziorgiára, seggbekúrnak, hogy minden éjjel vérzik a kakilód,egfertőznek HIV-vel
Hát azért hetyetye. Szerintem elég ha nem vagy retard és nem szopod fel a pedofilt.
-
Jun 03, 2025 11:12:59
Az arcodat adni a Snecológiához olyan mint amikor elmész heteroként a legmocskosabb legalja buziorgiára, seggbekúrnak, hogy minden éjjel vérzik a kakilód,egfertőznek HIV-vel.
Ez tulajdonképpen tajgi élettörténete a sitt kezdetével.Ott sem volt gumi. Moshatod magad napestig, tisztázhatod kezelheted, de ezzel csak ideig-óráig tudod tologatni, hogy berobbanjon az AIDS.
Jun 03, 2025 11:12:59
-
Jun 03, 2025 11:13:37
Pár napja még 5 milliós inkasszója volt az anyagosnak stoki ellen. Azzal mi lett?
Jun 03, 2025 11:13:37
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 03, 2025 11:15:48
x2)

Jöhetnek a minuszok, én azért jót nevettem a válaszokon :D
Endre priusza
(
x10)
Jun 03, 2025 11:16:47
x10)
Pár napja még 5 milliós inkasszója volt az anyagosnak stoki ellen. Azzal mi lett?
Rég volt, tán igaz sem volt.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 03, 2025 11:38:40
x2)
Semmi, hazudozik össze-vissza. Tegnap is bedobott egy csomó dolgot, meg valami Zolit átkozott, teljes téboly.
Azon a levélen kívül semmilye sincs, bóklászik a halál faszán amikor éppen nem szar zenét játszik két png tallózása között az obs-be.
végre trash uborkaszezon
Jun 03, 2025 12:06:02
Milyen meglepő snecológiai fonatkozásu trash crossover dobhatná fel még a nyarat?
Pl. a következő Krokkó rage videóba véletlenül besétálna Mayer Laura és kiderülne hogy ő lett Czenki Melinda mostohaanyja?
Golda beköltöztetné TurbóTitán Matyit a macskaólba mert hiányozna neki a rajongói figyelem?
A Dörppe nyitna egy gombás hal grillezőt a Király utcában ahonnan Máj Viktor futárkodna napi 5000 forintos videók közvetítésével?
Golda beköltöztetné TurbóTitán Matyit a macskaólba mert hiányozna neki a rajongói figyelem?
A Dörppe nyitna egy gombás hal grillezőt a Király utcában ahonnan Máj Viktor futárkodna napi 5000 forintos videók közvetítésével?
Jun 03, 2025 12:06:02
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 03, 2025 12:14:19
x2)
Kár hogy Recskás mellé a sittre nem kerül be Villám, Vahúr, Nagy (Náczi) Laci. Ez a három őrült fasz garantáltan méretre gyúrná a veknit. Meg ha megnézzük akkor látható, hogy mindhárom ugyanakkora örökvesztes lúzer szardarab mint Recskás, így nem lógnának ki a sorból. Ezeknek a börtön olyan mint egy tetris pálya, ők is mind különféle kockák, akik más módon, de mind a helyükre kerülnek. :D
.
Jun 03, 2025 12:14:27
Az az èrzèsem,hogy Golda elzàrta az information csapot Anyagos rèszère,esetleg figyelmeztethette Goldàt valaki ès az Anyagos szinte összeomlott.
Jun 03, 2025 12:14:27
Sodragon legendája
(
x2)
Jun 03, 2025 12:17:54
x2)
Schadl György lazán kitelefonált évekkel ezelőtt a sittről, hogy rejtsék el a 100 milliós ékszervagyonát, Stoki meg kockáspapíron ír az anyjának, hogy adja el a maradék értékesebbnek vélt setup maradékát. Azért van egy kis különbség.
Látod Recskagnóm? Neki lehet, neked nem. :D
Látod Recskagnóm? Neki lehet, neked nem. :D
76osKressz
Jun 03, 2025 12:18:37
Hogyha kètes tartalmak vannak rajta de ami TALÁN nem büntethető akkor az elkèpzelhető hogy formázás nèlkül kiadható?
Ilyen fogalom nincs, hogy kétes tartalom. Vagy van rajta jogsértő, vagy nincs.
Ha van, akkor lehet vádat emelni. Ha vádat emeltek, és megvan az ítélet, akkor a bíró rendelkezik majd a bizonyítékokról. Aminek keretében a jogsértő adat megsemmisítését fogja elrendelni - adott esetben az egész adathordozóval együtt.
Viszont ha csak x mappát találják jogsértőnek, akkor elképzelhető, hogy csak azt rendelik megsemmisítenni. Szóval igen, formázás nélkül is elképzelhető, hogy kiadható
Jun 03, 2025 12:18:37
-
Jun 03, 2025 12:28:47
Az az èrzèsem,hogy Golda elzàrta az information csapot Anyagos rèszère,esetleg figyelmeztethette Goldàt valaki ès az Anyagos szinte összeomlott.
Érdemes lesz elkezdeni éket verni az anyagos és Golda közé. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy újból elkezdődnek a támadások a hacienda ellen, Golda szerintem megérti hamar, hogy nem érdemes az anyagossal együttműködni, vannak rendesebb, több pénzzel rendelkező trollok, akik átveszik az info infot, és nem járnak oda kellemetlenkedni, betépve faszságokat pofázni.
Jun 03, 2025 12:28:47
A helyzet megoldása
(
x38)
Jun 03, 2025 12:29:14
x38)
Na mondjuk az tényleg fordulat lenne, mivel akkor az öreg donna czenki mamát váltaná, az alkesz 80 éves czenki papa helyén.
Depressziocska
Jun 03, 2025 12:41:58
Off:
Érdemes felnézni turbo tiktok csatornájára, szemöldök nélkül nyomja az élőt.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Érdemes felnézni turbo tiktok csatornájára, szemöldök nélkül nyomja az élőt.
Jun 03, 2025 12:41:58
CafkaMarci
(
x5)
Jun 03, 2025 12:44:30
x5)
Stoki, ha egyszer kiszabadulsz és olvasod a kommentem az addig keletkező sok tízezerrel együtt: így kell tétezni, mint a trutymó haverod. 5000 Ft-ért leborotválta a szemöldökét, 7000-ért az egész fejét fogja.
Te meg megittál egy pohár vizet, meg baby sharkra tánciktál… :D

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

DutchVanDerLinde
Jun 03, 2025 12:52:49
Stoki, ha egyszer kiszabadulsz és olvasod a kommentem az addig keletkező sok tízezerrel együtt: így kell tétezni, mint a trutymó haverod. 5000 Ft-ért leborotválta a szemöldökét, 7000-ért az egész fejét fogja.
A szegyenerzet es a meltosag teljes hianya. De ez is egy faszszopo alkoholista amugy, itt tette az arcat hogy jaj o a gyerekeert le fogja tenni az italt, meg elmegy dolgozni, aztan tessek…emberiseg szemetei ezek.
Jun 03, 2025 12:52:49
végre trash uborkaszezon
Jun 03, 2025 13:21:05
csudigung igen rá! Faszom se tudja követni már ezeket.
Jun 03, 2025 13:21:05
Hahó
(
x130)
Jun 03, 2025 14:01:27
x130)
egyetlen "inkasszó" van, ami miatt az adós donéshez jutási lehetőségei beszűkültek a böriben. lehet ríni, hogy jaj de nehéz a pdf sorsa, de ez nem fog leállni. jaj de szomcsy. :)

aki pedig bármilyen módon megpróbálja meghiúsítani a végrehajtást, és ezzel kárt okoz, az ellen büntetőeljárás és polgári per fog indulni, akár golda az, akár egy másik pdf simogató áruló szardarab, akinek amúgy is rá fogok lépni a nyakára.
Kötőjel
(
x11)
Jun 03, 2025 14:07:18
x11)
furfangos ez a sodi kredenc tüdőcske. nincstelen szarrá tette magát, eltapsolva 3 ingatlant, súlyos milliókat, végül börtönbe is juttatta magát, hogy behajtó brumi dolgát megnehezítse.
ilyen trükkös, fondorlatos, tekervényes észjárású sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
ilyen trükkös, fondorlatos, tekervényes észjárású sodi a sodi.
Zegernye
(
x2)
Jun 03, 2025 14:23:09
x2)
jaj de szomcsy. :)
Nem is olyan szomcsy :D
kramalon
(
x8)
Jun 03, 2025 14:27:25
x8)
Érdeklődő
(
x6)
Jun 03, 2025 14:31:34
x6)
És innen nem is fogják olyan gyorsan kirúgni :)
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™