Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 24754x12) Sep 15, 2025 12:22:55
Válasz
(4)
JohnCramer
Azért igazán szívesen Fifi, hogy megoldotta neked az életed eljövendő 7 évét az ezerfejű nagyérdemű!
Etetünk, itatunk, melegben lehetsz a télvíz idején, míg közben Afrikában napi szinten fehérnégyzetek milliói éheznek most! Te meg válogathatsz is hogy zsidó vagy iszlám menüt kérj te debil! És az adófizetői forcsijainkból teheted meg mindezt te kibaszott kretén.

stokinak mindig a legrosszabb ha egyedül marad a saját gondolataival alkohol nélkül, szóval végre mondhatom hogy nem minden adóforintom megy a kukába
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Sep 15, 2025 12:22:55

Szerző: Bejelentő troll Sep 15, 2025 13:32:31
Válasz
(15)
Hajnali Ugyeletes
Nekem is hiányoznak a szórakoztató kommentek, de kicsit megszaladt a trashcity-s reupload, azért pihentetem. Vissza fognak kerülni hamarosan. Köszi a megértést.

Arra azért felhívom a figyelmedet, hogy a videóid között volt egy olyan, amin sodika vigyorogva beismeri, hogy nem csak meg akarta, de meg is próbálta megölni Jutkát. Szó szerint ezt mondta:

telefonáló: Valahogy intézni kellene neki [Jutkának] egy lakhatást, egy minimális megélhetést.'
sodika: Én megpróbáltam őt eljuttatni, én decemberben megpróbáltam őt eljuttatni az alkoholmérgezés állapotába, csak a Merci közbelépett.
telefonáló: Persze mert Merci mindig közbe fog ebben lépni.
sodika: ezt ő meg tudja erősíteni, ezt ő meg tudja erősíteni, hogy közel állt hozzá csak a Merci közbelépett.
telefonáló: *nevet*
sodika *nevet, kivesz egy chipset*: Majdnem a klinikai ő - legalább a detoxhoz közel állt, ami még esetleg klinikai halál lett volna annyi vodka, csak a Merci közbelépett. *megeszi a chipset*
telefonáló: Figyelj, annyi a lényeg SoDI, hogy itt a sok troll ellen, akik ilyen tojásokat akarnak hozzád mind irigy ember egyébként...
sodika: Én majdnem elértem, hogy legálisan ki legyen nyírva, csak a Merci közbelépett és megmentette az életét.
telefonáló: És akkor mi a rendőri tényállás most jelenleg a?
sodika: Hát a rugdosás, de én nem az én konkrétan azzal akartam, hogy itt van a kurva sok vodka, végtelen mennyiségű vodka, igyad. Tudtam, hogy nincs önkontrollja és akkor csak meghal, csak a Merci közbelépett sajnos a végén *chipset eszik*

A youtube linkkel ezt még hónapokkal ezelőtt elküldtem a rendőrségnek, remélem, hogy akkor komolyan vették és lementették, mert most nem elérhető. Eddig abban reménykedtem, hogy a hatóság kért arra, hogy privátold, de ezek szerint nem.

Ennek a felvételnek a visszatartása, másolás elől őrizgetése akadályozza sodika felelősségre vonását, és senki másnak nem áll érdekében, csak a sodicsapatnak. Kérlek, legalább ezt a videót állítsd vissza, hogy a hatóság meg tudja nyitni azon a linken, amit megkaptak.

És mindenki mást is kérek, hogy ha megvan neki a 2022.03.28-án Linzben készült felvétel (trashvodon ez volt a linkje: trashvod.com/w/2jEkDTdPpKfxM4HHbquNNn?start=1h21m17s), tegye elérhetővé minél több helyen vágatlanul. Ez a korcs gonoszságának egyértelmű bizonyítéka.
Sep 15, 2025 13:32:31

Szerző: csakugyezt Sep 15, 2025 13:33:03
Válasz
(22)
Stoki miutàn megkapta a nekijàró itèletet,Anyagos meg kapja a megfelelö orszàg vilàg elötti "nèzettsèget" ez garantàlva lesz.
Az utóbbi idöben nagyon sok ismètlem sok sok infó van a viselt dolgairól ès stb.
Nem kellett mèlyre àsni XXI.szàzadban bàrmi lehetsèges.
Na kàderezès , Csà !
Sep 15, 2025 13:33:03

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5859x2) Sep 15, 2025 13:59:28
Válasz
(3)
Ténfép
Az külön jó, hogyha tranyógeci bekerül a sittre, egy atomerőmű összes mérőműszere nem lenne elég, hogy azt a mérhetetlen csicskaságot lemérje, amit a kappan odabent leművel.

Amin a legjobban röhögök, hogy a barom már egy kék-villogóra is össze-vissza fosta magát korábban,"rendőrbácsi igeeeen" akkor hogyan vette a bátorságot, hogy az ügyészséget terrorizálja?
blabla
Sep 15, 2025 13:59:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261431x130) Sep 15, 2025 14:36:10
Válasz
(6)
Bejelentő troll
Arra azért felhívom a figyelmedet, hogy a videóid között volt egy olyan, amin sodika vigyorogva beismeri, hogy nem csak meg akarta, de meg is próbálta megölni Jutkát. Szó szerint ezt mondta:

telefonáló: Valahogy intézni kellene neki [Jutkának] egy lakhatást, egy minimális megélhetést.'
sodika: Én megpróbáltam őt eljuttatni, én decemberben megpróbáltam őt eljuttatni az alkoholmérgezés állapotába, csak a Merci közbelépett.
telefonáló: Persze mert Merci mindig közbe fog ebben lépni.
sodika: ezt ő meg tudja erősíteni, ezt ő meg tudja erősíteni, hogy közel állt hozzá csak a Merci közbelépett.
telefonáló: *nevet*
sodika *nevet, kivesz egy chipset*: Majdnem a klinikai ő - legalább a detoxhoz közel állt, ami még esetleg klinikai halál lett volna annyi vodka, csak a Merci közbelépett. *megeszi a chipset*
telefonáló: Figyelj, annyi a lényeg SoDI, hogy itt a sok troll ellen, akik ilyen tojásokat akarnak hozzád mind irigy ember egyébként...
sodika: Én majdnem elértem, hogy legálisan ki legyen nyírva, csak a Merci közbelépett és megmentette az életét.
telefonáló: És akkor mi a rendőri tényállás most jelenleg a?
sodika: Hát a rugdosás, de én nem az én konkrétan azzal akartam, hogy itt van a kurva sok vodka, végtelen mennyiségű vodka, igyad. Tudtam, hogy nincs önkontrollja és akkor csak meghal, csak a Merci közbelépett sajnos a végén *chipset eszik*

A youtube linkkel ezt még hónapokkal ezelőtt elküldtem a rendőrségnek, remélem, hogy akkor komolyan vették és lementették, mert most nem elérhető. Eddig abban reménykedtem, hogy a hatóság kért arra, hogy privátold, de ezek szerint nem.

Ennek a felvételnek a visszatartása, másolás elől őrizgetése akadályozza sodika felelősségre vonását, és senki másnak nem áll érdekében, csak a sodicsapatnak. Kérlek, legalább ezt a videót állítsd vissza, hogy a hatóság meg tudja nyitni azon a linken, amit megkaptak.

És mindenki mást is kérek, hogy ha megvan neki a 2022.03.28-án Linzben készült felvétel (trashvodon ez volt a linkje: trashvod.com/w/2jEkDTdPpKfxM4HHbquNNn?start=1h21m17s), tegye elérhetővé minél több helyen vágatlanul. Ez a korcs gonoszságának egyértelmű bizonyítéka.

Stoki egy wannabe gyilkos. Előkészületek tesz, és meg is kísérelte az emberölést. Csak tibor megakadályozta.

A sodicsapat meg gyilkosmosdatók gyülekezete. Gyűjtik a pénzt szegény jobb sorsra érdemes gyilkosnak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sep 15, 2025 14:36:10

Szerző: fütyizel Sep 15, 2025 15:10:06
Válasz
(0)
Ténfép

Seggbebaszott, asszonnyá tett Tajgiról: ahogy kiderült, ha komoly ok kell ahhoz, hogy valaki bekerüljön az IMEI-be, Tajgetosznak ez hogy sikerült? Erről van leírás? Egy sima nőverés akkor ehhez nem elég, valami nagy műsort kellett előadni a munkakerülő szarházi őszfasznak.

Sittes Sanyi tartozott 4 milka csoki meg két karton cigi árával a hős utcai la eme-nek, de mivel lóvé nem volt kintről, ezért felajánlotta a benti asszonyát, hogy végig mehet rajta az aki akar.

Viccet félretéve szerintem tényleg végigment seggbetoszon minimum a cella, de az is lehet, hogy Sittes Sanyi nagy feminista volt aztán mikor kiderült, hogy nő elleni erőszak miatt van bent arája büntiből szárazon csusszant a szamárfasz mellé az ököl is.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Sep 15, 2025 15:10:06

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Sep 15, 2025 15:34:11
Válasz
(7)
Érdekelne Endre hány alkalommal mondta az elmúlt hónapokban hogy "ketyelmes uram"
Sep 15, 2025 15:34:11

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10547x5) Sep 15, 2025 16:36:39
Válasz
(1)
Hahó
Stoki egy wannabe gyilkos. Előkészületek tesz, és meg is kísérelte az emberölést. Csak tibor megakadályozta.

Tudtommal elég ha belenyugszik az esetleges halálába az már emberölési kísérlet. De javíts ki ha tévedek.
Sep 15, 2025 16:36:39

Szerző: - Sep 15, 2025 16:41:39
Válasz
(5)
Endre ezt itt hagyom neked. Ja már késő. Indexből idézet.

Évekre börtönbe kerülhet Magyarországon az, aki halálosan fenyeget másokat
Magyarországon a halálos fenyegetésért járó büntetés több kategóriába tartozhat a körülményektől függően. Akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik azt a személyt, aki zaklatást követ el.

Súlyosabb esetben akár ötévi szabadságvesztés is kiszabható azokra, akik szöveges üzenettel és különféle rémisztő videofelvételekkel arra utalnak, hogy vérontásra készülnek.

A Kúria határozata szerint a büntetőjogi elmarasztaláshoz nem szükséges, hogy az üzenetet küldő embert valaki más megbízza a tett elkövetésével. Elegendő az is, ha saját elhatározásból közli a szándékát.
Sep 15, 2025 16:41:39

Szerző: SuperDave Sep 15, 2025 17:34:36
Válasz
(6)
Bejelentő troll

Egy segítőkész troll (nem én) közben felrakta TC-re:
trashcity.net/video/18400?t=4877
Sep 15, 2025 17:34:36

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 22719x11) Sep 15, 2025 17:41:54
Válasz
(4)
SuperDave

"Nem vagyok buzi, mert nem basztam meg!"

"Nem vagyok gyilkos mert nem tudtam, csak meg akartam ölni!"

Én úgy tudtam, hogy aki idősebb nőket zaklat az nagyon gonosz ember és nem érdemel külföldi ügyvédeket, meg gyűjtést.

Köszi a videót!
Sep 15, 2025 17:41:54

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4881x2) Sep 15, 2025 17:52:38
Válasz
(3)
csakugyezt
Stoki miutàn megkapta a nekijàró itèletet,Anyagos meg kapja a megfelelö orszàg vilàg elötti "nèzettsèget" ez garantàlva lesz.
Az utóbbi idöben nagyon sok ismètlem sok sok infó van a viselt dolgairól ès stb.
Nem kellett mèlyre àsni XXI.szàzadban bàrmi lehetsèges.
Na kàderezès , Csà !

gyagyás börtönben van és végre 2-3 naponta jön össze egy oldal, ilyenkor miért szükséges ilyen semmitmondó, "xy faszulni fog, de nem árulok el semmit" kommenteket benyögni? Pláne a bajuszról. Az jó dolog, ha van atombomba, de ha erről (érthető módon) nem mondasz semmit, akkor mi értelme belengetni, hogy mi lesz majd pár hónap múlva? Úgy emlékszem, már egy ideje települnek a faszerdők a háttérben számára, szóval ez a komment csak arra volt jó, hogy mások orra alá dörgöld, hogy te birtokában vagy információknak, mi meg nem. Pont, ahogy az anyagos szokta.
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Sep 15, 2025 17:52:38

Szerző: Bejelentő troll Sep 15, 2025 18:52:16
Válasz
(7)
SuperDave

Nszksz, és a feltöltőnek is!

Ezek után már Hajnali Ügyeletesnek nincs oka priváton taltani a videót, de nagy segítség lenne az újraaktiválás, mert mint mondtam, a hatóságnak a youtubeos linket küldtem el.

Mindenesetre ha nem kerül vissza, megy a rendőrségnek ez a verzió is.
Sep 15, 2025 18:52:16

Szerző: Bád Szpenszer Sep 15, 2025 19:38:46
Válasz
(20)
Gyáááááá!

Sep 15, 2025 19:38:46

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Sep 15, 2025 19:49:35
Válasz
(4)
Sodi olyan elbaszott idióta tud lenni, mint a filmben a gonosz karakterek, akik hangosan beszélve mondják el a tervüket, hogy a nézők is értsék a karakter motivációját. Recskaboy még gonosztevőnek is hülye és igazán mesteri szintre sosem emelt semmilyen bűnözési formát. Igazából mindig a rendszer engedékeny pontjai felé vette az irányt és a gátlástalanságától hajtva az elé táruló lehetőségeket használta ki tékozló módon. A kelet-európai következménynélküliség is fűtőanyag volt a gátlástalan viselkedésében és külföldön is az ott létező szociálishálót is lecsapolta amennyire a rendszer engedte neki. Lényegében mindent alátett az élet és ő gátlástalanul elemelte és felélte. Az még oké, hogy az itthoni bűnei miatt faszra lesz húzva jogilag és majd a sitten is várhatóan, de remélem a külföldi banki- és segélycsalásai is a megfelelő jogi formában további "játékidőt" generálnak neki a kaptárban.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Sep 15, 2025 19:49:35

Szerző: Bátor_bikagolyó (Snecológus-pontszám: 4142x2) Sep 15, 2025 19:50:48
Válasz
(1)
Bád Szpenszer
Gyáááááá!

Azt hittem, poén, de nem.

magyarnemzet.hu/bayer-zsolt-blogja/2025/09/milyen-jo

Nem olvastam el.
Sep 15, 2025 19:50:48

Szerző: kramalon (Snecológus-pontszám: 16366x8) Sep 15, 2025 19:54:37
Válasz
(8)
Bátor_bikagolyó

Nem olvastam el.

Bayer Tibcédeszezik. Csodálatos.
Mi lesz a következő??? Szájer nekiáll ordibálni a híradó kamerájába hogy nem kúrták seggbe a swingerben?! Orbán meg faszparasztozni fogja az ellenzék jelöltjeit??
Faszom
Sep 15, 2025 19:54:37

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 20817x10) Sep 15, 2025 19:56:53
Válasz
(5)
ha a fikas most koztunk lenne felkeszulhetnenk egy hetes bayer loopra
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Sep 15, 2025 19:56:53

Szerző: Arthur Dent (Snecológus-pontszám: 2363x1) Sep 15, 2025 20:03:31
Válasz
(6)
koszos

A fikás ezt a következőképpen értelmezné:

Hi hi hi már a Zsolt is meg akarja phaaaszni a szsziszát...
Sep 15, 2025 20:03:31

Szerző: Bád Szpenszer Sep 15, 2025 20:03:53
Válasz
(4)
koszos

Maga alá szarna az irigységtől, hogy a tiborral foglalkozik a média. Van egy nagyon jó spanyol film (Sleep Tight, Amíg alszol), ami egy olyan emberről szól, aki képtelen a boldogságra, és az egyetlen öröme, ha másoknak tönkreteszi a boldogságát. Nekem mindig a gyagyás jutott eszembe erről a filmről. Egyszer sem láttam tőle pozitív, emberi megnyilvánulást. Soha.
Sep 15, 2025 20:03:53

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 10100x5) Sep 15, 2025 20:05:52
Válasz
(3)
koszos

különösen, hogy a pedó nagy bayer show rajongó (proli létére milyen meglepő)

"a legszomorúbb az árulásban, hogy sosem az ellenségeid követik el"
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Sep 15, 2025 20:05:52

Szerző: Zsery mensönd Sep 15, 2025 20:10:14
Válasz
(3)
Sep 15, 2025 20:10:14

Szerző: - Sep 15, 2025 20:27:28
Válasz
(6)

"Tibcédesz azonban meglehetősen híres maradt, legalábbis a trash-celebek között. TikTokon és YouTube-on közvetítette az őrjöngéseit, a verekedéseit, azt ahogyan éppen összecsinálja magát az utcán, illetve egy esetben azt, hogy prosztata-masszást nyújt a következő élettársának (ez a fickó azóta sitten van). Az őrjöngések egyébként már korábban is bajba keverték."

Endre a kedvenced már tudrólad MINDENT! Mit szolsz hozzá?
Sep 15, 2025 20:27:28

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Sep 15, 2025 21:03:21
Válasz
(1)
Bátor_bikagolyó

Nem olvastam el.

xD

Ha megoldható valahogy, akkor ezt nyomtassátok ki, vagy mentsétek el telefonon a linket, aztán mutassatok meg neki, mikor Októberben (?) lesz a jégkorongozós tárgyalás.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Sep 15, 2025 21:03:21

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26940x13) Sep 15, 2025 23:01:53
Válasz
(4)
EasybankosPedo
xD

Ha megoldható valahogy, akkor ezt nyomtassátok ki, vagy mentsétek el telefonon a linket, aztán mutassatok meg neki, mikor Októberben (?) lesz a jégkorongozós tárgyalás.

A cikkben van egy másik link. A PS boncolgatja a bűnözőket. Sodit kétszer is megemlítik, de persze olyan nímand, hogy név nékül. Csak mint egy sittes degenerált a sok közül.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sep 15, 2025 23:01:53

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) Sep 15, 2025 23:29:52
Válasz
(4)
Bátor_bikagolyó

Nem olvastam el.

Nagyon nevetek. Szegény 2006os hős meg leszart róka, egy kibaszott széljegyzeten se szerepel hogy negyed éve böriben van. Szomcsy
Sep 15, 2025 23:29:52

Szerző: Flixbus utas Sep 15, 2025 23:52:35
Válasz
(5)
Szerintem, a fideszmédia pontosan jól tudja hogy ki a Tibcédesz jelenleg börtönben ülő párja de szándékosan nem említik, pár napja még én is úgy gondoltam hogy azért, mert egy vén leszart róka, de ez részben igaz csak. Az az újságíró aki snecológiai terminusokat használ tisztában van Endrével, meg a viselt dolgaival, de mérlegelnek, ha összemossák a Nemzet Krónikását, akarom mondani Maszturbátorát, Kaffka Tibor honvéd őrmesterrel, azzal a 2006-os hősi toposzt is rombolják egy kicsit. Hiszen a 2006-os tüntetéseket a Fidesz oldalon szeretik úgy feltűntetni, mint az 1956-os vagy az 1848-as forradalmat, egy dicső ellenállást a csúnya gaz kommunista rezsim ellen ( lásd : ElXrtuk film ). Na most ha publikálnák hogy igen a Büdösnek a párja a Tranyó akkor annak jópáran utána néznének és a másik oldalon máris meglenne az ellencikk,a 2006-os story ( amire elég vastagon épül a Fidesz politikája ) is össze lenne szájerezve/beseatyázva. Benne van a pakliban, hogy ezt is el akarják kerülni. Ha esetleg 2022-őt írnánk amikor történik ez és Magyar Petya még éppen nem lenne képben, plusz nem kéne torkozni a Mihazánk szimpatizánsokat is a szavazatokért, akkor lehet jókat röhögnének rajta a Pesti Srácoknál is
Sep 15, 2025 23:52:35

Szerző: Flixbus utas Sep 15, 2025 23:54:00
Válasz
(3)
kérdezhetek valamit
Nagyon nevetek. Szegény 2006os hős meg leszart róka, egy kibaszott széljegyzeten se szerepel hogy negyed éve böriben van. Szomcsy

Elnézést kívánok, de véletlenül a downvotera nyomtam, szándékaim az upvote felé irányultak!
Sep 15, 2025 23:54:00

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76261x38) Sep 16, 2025 01:29:55
Válasz
(5)
Na, ezt olvassa fel a szpíkbórd ASODInak a beszélőn!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 16, 2025 01:29:55

Szerző: epr2201 Sep 16, 2025 04:11:40
Válasz
(22)
Bejelentő troll

Nekem megvan 1 GB híján a teljes TrashVod mentés, pár trolléga lemásolta tőlem néhány héttel ezelőtt, szerintem hamarosan fent lesz TrashCity-n.
Sep 16, 2025 04:11:40

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 5482x2) Sep 16, 2025 06:45:24
Válasz
(3)
Vajon mennek a magánzárkában a legkomolyabb fókaüvöltések, nyüszítések, mikor Magány Márton és Depi Dezső időnként meglátogatják? Milyen állapotban lehet most alkohol nélkül az autipajzs? Még egy aránylag normális, hétköznapi embert is megcsavarna a folyamatos magány és bezártság, sokan nem szeretnek huzamosabb ideig egyedül maradni önmagukkal, és inkább pótcselekvésekbe menekülnek a hétköznapok során. Vajon átgondolta már néhányszor a múltat, jelent, jövőt ez a debil? Hogy hol baszta el teljesen az életét? Hogy miért került végre a méltó helyére? Vagy még mindig a Trollen, Trollen mantra megy a beteg fejében?
Sep 16, 2025 06:45:24

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) Sep 16, 2025 06:58:37
Válasz
(0)
koszos

Battery Zsolt szerint is jobb hely a világ a szisza miatt
Endre egy pedofil!
Sep 16, 2025 06:58:37

Szerző: - Sep 16, 2025 07:17:31
Válasz
(3)
Az kurva vicces hogy az utóbbi évek legnagyobb média szerepléséről nem tudhat gyagyás.Amikor megtudja (ha egyáltalán megtudja valaha) akkor már évek óta elfeledett hír lesz.Ezért "dolgozott" évek óta kapjon egy kis figyelem morzsát a trollokon kívül.Most meg azt se tudhatja hogy megtörtént.
Sep 16, 2025 07:17:31

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Sep 16, 2025 07:32:26
Válasz
(8)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Vajon mennek a magánzárkában a legkomolyabb fókaüvöltések, nyüszítések, mikor Magány Márton és Depi Dezső időnként meglátogatják? Milyen állapotban lehet most alkohol nélkül az autipajzs? Még egy aránylag normális, hétköznapi embert is megcsavarna a folyamatos magány és bezártság, sokan nem szeretnek huzamosabb ideig egyedül maradni önmagukkal, és inkább pótcselekvésekbe menekülnek a hétköznapok során. Vajon átgondolta már néhányszor a múltat, jelent, jövőt ez a debil? Hogy hol baszta el teljesen az életét? Hogy miért került végre a méltó helyére? Vagy még mindig a Trollen, Trollen mantra megy a beteg fejében?

A lejtő anyagi értelemben mindenképpen onnan kezdődött, amikor a Kiss család az ingatlanjait elkótyavetyélte, amibe Recskaboy is bőven besegített a maga hülye módján. Volt néhány próbálkozás külföldi munkával, de mivel agyatlan pöcsrázó balfasz Sodi a Sodi, ezért még ott sem tudott kitörni a csóróságból és generált még nagyobb tartozásokat. Ha meg jellemfejlődésben nézzük akkor Recskaboynak sosem volt igazán győztes pillanata és ebből a szempontból egy folyamatos kudarc és csődeljárás az élete.
Sep 16, 2025 07:32:26

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 3593x1) Sep 16, 2025 08:04:33
Válasz
(3)
Tegnap újranéztem azt a liveot melyben aSodi verte aJutkát majd a rendőrök két hétre kitiltották Sodit a saját lakásából. Miután elengedték a kihallgatásról visszapatkánykodott és azt mondta Tibornak hogy ezért megöllek. Ha hozzávesszük hogy Tibike is rácsok közt van akkor nyelftanilag megfenyegette egyik rabtársát aSodi!
Sep 16, 2025 08:04:33

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Sep 16, 2025 08:05:25
Válasz
(4)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Hogy hol baszta el teljesen az életét? Hogy miért került végre a méltó helyére? Vagy még mindig a Trollen, Trollen mantra megy a beteg fejében?

Nem, hanem anyukám a kurva aki nem engedte hogy lerakjam a jogosítványt és nem beszélt Mejszivel meg Gézával. Különben minden rendben lenne! Most is az Atosnál dolgozna és furikázná a sziszát Ausztriában fürcsiből fürcsibe meg neki is lenne külön John Harris karkötője!
Sep 16, 2025 08:05:25

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35864x17) Sep 16, 2025 08:23:17
Válasz
(6)
Udv. az Uraknak!

tudom a penz nem szåmit es nincsen szaga, de…….most, hogy ez a feleszu a sitten van mi van a hitelre vett szaraival, egyåltalån mi van a vissza nem fizetett kölcsöneivel?
Sep 16, 2025 08:23:17

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20136x10) Sep 16, 2025 08:29:44
Válasz
(4)
sodika (még szabadlábon)
A Twitch-es Just Dance-ről meg az a véleményem, hogy ha ott ülök 8 órát, utána jogom van kikapcsolódni.

Addig se politizálok. ;)

Azt felesleges, mert vasárnap esténként a Bayer Zsolt elmond helyettem mindent, amit azon a héten érdemes lett volna. ;)

Erre mondom én, hogy rend van.
Rend van, na.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sep 16, 2025 08:29:44

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Sep 16, 2025 09:03:37
Válasz
(9)
Örebro
Udv. az Uraknak!

tudom a penz nem szåmit es nincsen szaga, de…….most, hogy ez a feleszu a sitten van mi van a hitelre vett szaraival, egyåltalån mi van a vissza nem fizetett kölcsöneivel?

A bankok leírják veszteségként. Eladják egy behajtócégnek a névérték 1% -áért. Az kiküld két kopaszt körülkérdezni, Golda elmeséli nekik, hogy a pjogjamozó úr böribe került és hét év középérték néz ki neki. A kopaszok hazamennek és rápecsételik a Sodi adósságleveleire, hogy "Behajthatatlan". Többet nem foglalkoznak vele. Esetleg tíz év múlva, ha másik cég veszi át a boltot, megint ránéznek.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Sep 16, 2025 09:03:37

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Sep 16, 2025 09:08:16
Válasz
(5)
Zámbó Jimmy zsírleszívás

Ha magánzárkába került, akkor semmi baj, ott nyugodtan üvölthet, átkozódhat, sírdogálhat, verheti magát a falhoz, senkit sem érdekel. Vagyis úgy él, mint odakinn, csak pia nélkül. Ha betették a többiek közé, akkor ott hamar megnevelték. Hetek alatt még a Sodinak is felderengett, hogy az ilyen viselkedésért hamar pofon jár, úgyhogy csendben ül a felső ágyán, magában morog és éjjel hang nélkül sírdogál.

Sohasem fogja átgondolni az életét. Hatalmas energiákat ölt már eddig is abba, hogy mindenről elmagyarázza, mások a hibásak, nem most fogja abbahagyni. Természetesen a trollok a hibásak ezért is, nem a Sodika, aki élőben közvetítette ahogy rendőrgyilkossággal fenyegetőzik.
Sep 16, 2025 09:08:16

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) Sep 16, 2025 11:32:58
Válasz
(2)
Endre priusza
A bankok leírják veszteségként. Eladják egy behajtócégnek a névérték 1% -áért. Az kiküld két kopaszt körülkérdezni, Golda elmeséli nekik, hogy a pjogjamozó úr böribe került és hét év középérték néz ki neki. A kopaszok hazamennek és rápecsételik a Sodi adósságleveleire, hogy "Behajthatatlan". Többet nem foglalkoznak vele. Esetleg tíz év múlva, ha másik cég veszi át a boltot, megint ránéznek.

A diákhitel is ketyeg még neki, nem? Fincsi lesz 7 év múlva szabadul aztán ha talál is melócsát felét viszik a zsidóbankok xD
Sep 16, 2025 11:32:58

Szerző: - Sep 16, 2025 12:03:50
Válasz
(6)
epr2201
Nekem megvan 1 GB híján a teljes TrashVod mentés, pár trolléga lemásolta tőlem néhány héttel ezelőtt, szerintem hamarosan fent lesz TrashCity-n.

Sodi temetését fel tudnád tölteni TrashCity-re (Babar videó)? Ezer éve keresem. Köszi!
Sep 16, 2025 12:03:50

Szerző: JohnCramer (Snecológus-pontszám: 2071x1) Sep 16, 2025 14:44:40
Válasz
(1)
kérdezhetek valamit
A diákhitel is ketyeg még neki, nem? Fincsi lesz 7 év múlva szabadul aztán ha talál is melócsát felét viszik a zsidóbankok xD

Oszt' milyen melót? Majd elmegy árkot ásni valahová? *pr
Inkasszó van a nevén, 90 naponta a ppt alapján gyárilag és automatice hosszabbítja a végrehajtó! A rabkeresménye (ha volna) viszont terhelhető lenne vele. Nem látok forgatókönyvet arra hogy legyen valaha is valamilyen bizottság aki ki is engedje! Nem elég hogy csontra kitöltse a büntetését el is kell eresszék. Lásd: Magda Marinko, Bene
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Sep 16, 2025 14:44:40

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13031x6) Sep 16, 2025 15:23:08
Válasz
(3)
kérdezhetek valamit

Ha holnap szabadulna is ugyanez lenne.
Sep 16, 2025 15:23:08

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Sep 16, 2025 15:58:50
Válasz
(2)
JohnCramer
Oszt' milyen melót? Majd elmegy árkot ásni valahová? *pr

árokásás kizárva!!

vérdíj target nr. 1
Sep 16, 2025 15:58:50

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5859x2) Sep 16, 2025 16:39:44
Válasz
(3)
Endre priusza
A bankok leírják veszteségként. Eladják egy behajtócégnek a névérték 1% -áért. Az kiküld két kopaszt körülkérdezni, Golda elmeséli nekik, hogy a pjogjamozó úr böribe került és hét év középérték néz ki neki. A kopaszok hazamennek és rápecsételik a Sodi adósságleveleire, hogy "Behajthatatlan".

/remindme 7 years notify végrehajtók
blabla
Sep 16, 2025 16:39:44

Szerző: Negermann Sep 16, 2025 16:45:24
Válasz
(2)
Flixbus utas
Szerintem, a fideszmédia pontosan jól tudja

Hát azért hetyetye. Ez olyan szint mint amikor borbély józsef kormányzó úr értekezik a külpolitikáról. Endre egy politikailag totálisan irreleváns senki, nem valami központi figura akit valami miatt titkolni kéne meg összeesküvéselméleteket szőni köré. Tibcédesz egy erőszakos tranyó, ezért jól jön mint erőszakos tranyó mikor az erőszakos tranyókön kell ütni egyet pár sorban.
Sep 16, 2025 16:45:24

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 30969x15) Sep 16, 2025 17:27:34
Válasz
(34)
epr2201

Ha ez a project elkészül, kérhetek egy csv fájlt, amiben az egyik oszlop a trashvod url, a másik pedig az új trashcity url? Akkor ki lehetne javítani automatikusan a sodipédia nem működő linkjeit is az időszakból, hogy a trashcity-re mutassanak.
Sep 16, 2025 17:27:34

Szerző: - Sep 16, 2025 18:55:40
Válasz
(30)
Newsaxon Városnapi rendezvénye időközben megrendezésre került, a vén kurva is tiszteletét tette. Semmi szégyenérzet, a bűnöző fattya ellenére is ott rontotta a levegőt.

Fifikének kár, hogy nem tudott ott ingyen zabálni, lemaradt a szép szál katonalegényekről, meg a fellépő zsenge srácról.

Tudjátok, Gyöngyike megmondta: a gyereknek nincs betegségtudata, tehát úgy bűnözik, ahogy akar, és ahogy ki is hangsúlyozta, jól tette a 43 éves pedofil gyerek, hogy meglopta az osztrák államot (is).

Meg persze a trollok elmebeteg gecik, hogy nem adják a nevüket ahhoz, hogy posztkommunista rohadék vén kurvák és csaló pdf bűnözők hamis feljelentéseket tegyenek ellenük.
Sep 16, 2025 18:55:40

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 40590x20) Sep 16, 2025 19:19:13
Válasz
(18)
Na a bikanyakú vén zsidó kurva megint úgy néz ki mint Abu az Aladdinból
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Sep 16, 2025 19:19:13

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 5482x2) Sep 16, 2025 19:41:10
Válasz
(12)
Jó nagy bele van a vén káder kurvának! Milyen peckesen, büszkén áll. Mint ha valami lovagkeresztre, vagy egyéb magas állami kitüntetésre várna. Vastag bőr van a pofáján, az biztos.
Sep 16, 2025 19:41:10

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Sep 16, 2025 19:44:13
Válasz
(5)
Golda is szépen hárítja a saját felelősségét abban, hogy a fia egy ilyen aljas korcs és immáron sittes is lett. Képzelem hogy az előző rendszerben is mindenféle helyre dörgölőzött, de mára csak a nyugger klub meg a hagyományőrző szakkör maradt, mert a kínálkozó előnyöket és a pénzt már mind felélte ő és a hülye ficskája, Recskaboy.
Sep 16, 2025 19:44:13

Szerző: - Sep 16, 2025 20:11:45
Válasz
(4)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Milyen peckesen, büszkén áll. Mint ha valami lovagkeresztre, vagy egyéb magas állami kitüntetésre várna. Vastag bőr van a pofáján, az biztos.

Az biztos, az általános, szarházi, számító megjelenésén felül nekem is ez tűnt fel.

Mondhatnám, hogy csak az ünnep, esemény miatt húzta ki magát úgy, mint Szaros Pista Jézus neve napján, de akkor is basszameg, a fattya éppen börtönben ül. Kibaszott börtönviselt "gyerek" lesz a sodigyerek. Az eddigi, faluban is ismert bűnei mellett!
Hányan tapasztalhatták meg eddig a patkányságait, bunkóságait, vállalhatatlan viselkedését? De a rohadék vénasszonyt nem zavarja.

Én nem akarok beleugatni a falubeliek életébe, de a pár kép + info info morzsák alapján, annyira a többieket se. De mondom, ez nem jelent sokat, lehet, hogy amit nem látunk, minden 3. ember éppen hogy le nem köpi, vagy minimum csúnyán néz rá, nem szól hozzá.

Nem tudom, ilyen helyzetben mondjuk egy idős rokonom (olyan jelleggel, mint a jászhagyományőrző öregasszonyok akik mellette állnak) hogy viselkedne, mert nemhogy sittes ismerősöm, tudtommal még sittes ismerősöm ismerőse sincs.
Sep 16, 2025 20:11:45

Szerző: keserke (Snecológus-pontszám: 8605x4) Sep 16, 2025 20:43:47
Válasz
(2)
Bád Szpenszer
Gyáááááá!

Megvan a szegedi kád köfetkesző áldozata.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Sep 16, 2025 20:43:47

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 15720x7) Sep 16, 2025 21:08:12
Válasz
(8)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Jó nagy bele van a vén káder kurvának! Milyen peckesen, büszkén áll. Mint ha valami lovagkeresztre, vagy egyéb magas állami kitüntetésre várna. Vastag bőr van a pofáján, az biztos.

Most övé az egész menüebéd :D
Sep 16, 2025 21:08:12

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 20227x10) Sep 16, 2025 21:44:59
Válasz
(14)
-
Newsaxon Városnapi rendezvénye időközben megrendezésre került, a vén kurva is tiszteletét tette. Semmi szégyenérzet, a bűnöző fattya ellenére is ott rontotta a levegőt.

Kellett az ingyen pogácsa a rohadt fasszopó vén kurvának, nem elég sem a "sztárügyvéd bevétel", sem a kisnyugdíj.

Ugyanaz a szégyentelen szar, mint a púpos fattya.

Bár ennek csak most indult el az élet, hogy eltávolították az ólból a nemezet maszturbátorát.
" A börtön az börtön :D "
Sep 16, 2025 21:44:59

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Sep 16, 2025 22:13:03
Válasz
(3)
horgász
Kellett az ingyen pogácsa a rohadt fasszopó vén kurvának, nem elég sem a "sztárügyvéd bevétel", sem a kisnyugdíj.

Ugyanaz a szégyentelen szar, mint a púpos fattya.

Bár ennek csak most indult el az élet, hogy eltávolították az ólból a nemezet maszturbátorát.

Hát meg valami szociális kaján van nem?
Sep 16, 2025 22:13:03

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Sep 16, 2025 22:16:04
Válasz
(7)
Azért van abban valami sorsszerű, hogy Golda szabadon, Recskaboy meg a rácsok mögött él a társadalom kegyelemkenyerén. :D És akkor ez a nyomorult gnóm pofázott arról, hogy ő szarja ide a vonatokat meg géniusz mérnökként ő csak a technikát kezeli.
Sep 16, 2025 22:16:04

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Sep 16, 2025 22:22:52
Válasz
(4)
Amúgy nem számít minősített bűncselekménynek, amikor valami szándékosan úgy vesz fel hitelt, hogy tudja, közli és ráutaló magatartással jelzi, hogy azt visszafizetni nem tudja vagy éppen nem is akarja? Az nagyjából tiszta sor, hogy az általa lehúzott bankok a pénz nyomát bottal üthetik, de esetleg van esély arra, hogy magáért ezekért a szándékos hiteles lehúzkodásokért megbűnhődjön. Félreértés ne essék, nem a bankok érdekében szólok, csak azért mégse lehessen már így lehúzni bárkit, legyen jogi vagy éppen természetes személy. Örömmel látnám és még itt sokan, ha Recskaboynak erre még pluszban jönne extra játékidő a szolnoki BVben.
Sep 16, 2025 22:22:52

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8637x4) Sep 16, 2025 22:27:58
Válasz
(2)
Zámbó Jimmy zsírleszívás

Hát persze! Hát végre egész adagot ehet!
A hangulat jóindulatú és tréfás
Sep 16, 2025 22:27:58

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Sep 16, 2025 22:28:29
Válasz
(3)
Sodragon legendája
Örömmel látnám és még itt sokan, ha Recskaboynak erre még pluszban jönne extra játékidő a szolnoki BVben.

Szerintem mindannyian azért drukkolunk hogy ennek a jobb sorsra érdemes nagy fütyijű fiatalembernek legyen elég ideje ott a luxus lakosztályban lerakni a Spanyol felsőfokú szak nyelvvizsgát. Kényelemben, biztonságban kávézgatva.
Sep 16, 2025 22:28:29

Szerző: - Sep 17, 2025 02:53:45
Válasz
(1)
A TITOK CÍMŰ FILM
ennek a jobb sorsra érdemes döglött fütyijű öregembernek

Javítva.

Amúgy mellékretard Tajgikám, régen írtál a seggbekúrt blogodra. Nem jön az ihlet, vagy mi?
Vagy már te is annyira unod, hogy mindenki kommentjét soderálod, és emiatt csak magaddal társaloghatsz, hogy hagyod az egészet a picsába?

(Az a te esetedben külön ironikus, hogy a nagyképen az a felirat van, hogy "KIJÁRAT". Ebből is látszik a frusztrációd, hogy nálad az már régen BEJÁRAT is.)
Sep 17, 2025 02:53:45

Szerző: Roland Klein Sep 17, 2025 03:32:38
Válasz
(4)
-

(Az a te esetedben külön ironikus, hogy a nagyképen az a felirat van, hogy "KIJÁRAT". Ebből is látszik a frusztrációd, hogy nálad az már régen BEJÁRAT is.)

El kell keserítselek, te burzsujfosadék, ennek az ég egy adta világon semmi köze a valósághoz, ugyanis ki és be járt bennem Sittes Sanyi fasza
Nem basztak seggbe az IMEI-ben
Sep 17, 2025 03:32:38

Szerző: - Sep 17, 2025 05:11:39
Válasz
(3)
-
Amúgy mellékretard Tajgikám, régen írtál a seggbekúrt blogodra. Nem jön az ihlet, vagy mi?
Nem ér rá,keményen dolgozik.Túrja a belvárosi kukákat üres flakonok után kutatva.Pontosan azt csinálja mait évekkel ezelőtt megjósoltunk neki.A csöves geci.
Sep 17, 2025 05:11:39

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 47554x23) Sep 17, 2025 07:59:04
Válasz
(1)
Flixbus utas
Szerintem, a fideszmédia pontosan jól tudja hogy ki a Tibcédesz jelenleg börtönben ülő párja de szándékosan nem említik, pár napja még én is úgy gondoltam hogy azért, mert egy vén leszart róka, de ez részben igaz csak. Az az újságíró aki snecológiai terminusokat használ tisztában van Endrével, meg a viselt dolgaival, de mérlegelnek, ha összemossák a Nemzet Krónikását, akarom mondani Maszturbátorát, Kaffka Tibor honvéd őrmesterrel, azzal a 2006-os hősi toposzt is rombolják egy kicsit. Hiszen a 2006-os tüntetéseket a Fidesz oldalon szeretik úgy feltűntetni, mint az 1956-os vagy az 1848-as forradalmat, egy dicső ellenállást a csúnya gaz kommunista rezsim ellen ( lásd : ElXrtuk film ). Na most ha publikálnák hogy igen a Büdösnek a párja a Tranyó akkor annak jópáran utána néznének és a másik oldalon máris meglenne az ellencikk,a 2006-os story ( amire elég vastagon épül a Fidesz politikája ) is össze lenne szájerezve/beseatyázva. Benne van a pakliban, hogy ezt is el akarják kerülni. Ha esetleg 2022-őt írnánk amikor történik ez és Magyar Petya még éppen nem lenne képben, plusz nem kéne torkozni a Mihazánk szimpatizánsokat is a szavazatokért, akkor lehet jókat röhögnének rajta a Pesti Srácoknál is

A fősodratú jobbos média legkésőbb a Morvai-féle brüsszeli kiutazás idején úgy dobta el a gnómot, mint a tüzes vasat.

konc.prevenciokft.hu/morvai-krisztina-meghivta-brusszelbe-a-hires-maszturba-1563779355
Sep 17, 2025 07:59:04

Szerző: . Sep 17, 2025 08:10:34
Válasz
(3)
Kakaspina
Na a bikanyakú vén zsidó kurva megint úgy néz ki mint Abu az Aladdinból

bikanyakú XDD utoljára akkor nevettem ilyet jó snecológiával kapcsolatban, amikor sodit lekapcsolták
Sep 17, 2025 08:10:34

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 21675x10) Sep 17, 2025 08:58:55
Válasz
(4)
horgász

Viccelsz? Tudod milyen finomak ezek?? Ráadásul ha még ingyen is van.. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Sep 17, 2025 08:58:55

Szerző: - Sep 17, 2025 09:14:35
Válasz
(2)
Eazy
Viccelsz? Tudod milyen finomak ezek?? Ráadásul ha még ingyen is van.. :DD

Lebuktál, polgármester úr! Mész a cellába. Mármint excel cellába, természetesen.
Sep 17, 2025 09:14:35

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Sep 17, 2025 09:22:15
Válasz
(3)
kérdezhetek valamit

A "szabadul" és a "talál munkát" résznél fog ez elbukni diákhiteltől teljesen függetlenül. Ahhoz, hogy hét év múlva szabaduljon, az kéne, hogy ne legyenek újabb ügyei. Még ketyegnek mindenféle dolgai, ki tudja, mit találnak még az adathordozóin? Az előzetes alatt is sikerült újabb ügyet csinálnia magának Hahó tudósítása szerint, ha így folytatja, fél évente csinál benn olyan balhét, amiért ráhúznak még egy évet, sohasem szabadul.

Munkát? Mégis milyet? Testileg nyomorék, teljesen elmebeteg (bocs, személyiségzavara van), az ő esetében a "munka" azt jelentené, mint RGL -nél, akit felvettek egy gyárba aztán az első műszakot sem tolta még végig, amikor már öngyilkossággal fenyegetőzött.

A Sodi egyetlen jövője, hogy csövezik, vagy újra elkövet valamit és visszakerül a börtönbe.
Sep 17, 2025 09:22:15

Szerző: horgász (Snecológus-pontszám: 20227x10) Sep 17, 2025 09:27:39
Válasz
(7)
Endre priusza
Az előzetes alatt is sikerült újabb ügyet csinálnia magának Hahó tudósítása szerint, ha így folytatja, fél évente csinál benn olyan balhét, amiért ráhúznak még egy évet, sohasem szabadul.

Erre amúgy tényleg születni kell.

Legalja, literálisan anyabaszó alpári tajnigger félállat cigányok esetében sem átlagos amelyik életének 30 évéből 10-et BV-ben tölt.

Hiába na börtöntöltelék kutyám a fifikutyám.
" A börtön az börtön :D "
Sep 17, 2025 09:27:39

Szerző: American endi and mejcike Sep 17, 2025 09:35:32
Válasz
(-4)
Robinson lakótársa elmondta a rendőrségnek, hogy Robinson egy üzenetet hagyott a billentyűzet alatt, amely így szólt: „Lehetőségem volt kiiktatni Charlie Kirköt, és meg is fogom tenni.” A rendőrség szerint egy fényképet is találtak az üzenetről.

A bírósági iratok szerint az ügyészek úgy írták le a lakótársat, mint „egy biológiai férfit, aki romantikus kapcsolatban állt Robinsonnal.”
Sep 17, 2025 09:35:32

Szerző: - Sep 17, 2025 09:42:34
Válasz
(6)
Aki azt hiszi, hogy kiengedik idő elött nagyon téved. Az ügyészek és bíró sem hülye. Okuk van rá, már pedig nagyon jó okuk. Szigórú feltételek vannak. Kemény pénzekért lehet ki menni. Bár aki ért a TEK megy ki az a legdrágább vagy sehogy.

Itt csak negatív hősünkről:

A feltételek hiányoznak:
- Munkahely vagy állandó bevalott jövedelem (tik-tok nyem az)
- Lakcím (nem postázási!) házi büntihez (olyan barátok, családtagok akik ellátják az embert, mert nyomkövetője van)
- Eltartandó család (mert felelős értük)
- Vállalkozás feje vagy nélkülözhetettlen tagja olyan településen, ahol kritikus az ellátás (pl:pap, orvos, bolt, kocsma[igen nem vicc])

Veszély:
-Bűn ismétlés (valjuk be 100% esélyrá)
-Elbújás (labanc és germán föld imserete és nyelve)
-Alkoholista + papírosan vmi baj van az elmével.
Sep 17, 2025 09:42:34

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 24377x12) Sep 17, 2025 10:09:37
Válasz
(6)
Alig várom az elmeszakértői vizsgálat eredményét. Jól esne egy nagy nevetés.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Sep 17, 2025 10:09:37

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Sep 17, 2025 10:39:31
Válasz
(6)
horgász
Erre amúgy tényleg születni kell.

Legalja, literálisan anyabaszó alpári tajnigger félállat cigányok esetében sem átlagos amelyik életének 30 évéből 10-et BV-ben tölt.

Hiába na börtöntöltelék kutyám a fifikutyám.

De most komolyan, hogyan lehet valaki olyan hülye, hogy előzetesben nem húzza meg magát? A bíró nyilván tudni fogja, hogy ez az arc még a kóterben is újabb bűncselekményeket szervezett, rögtön ugrott is a bírói jószándék. De az őszinte megbánás is, mint enyhítő körülmény. Előtte még magyarázhatta volna, hogy csak a folyamatos alkoholos befolyásoltság vitte rá, hogy ilyeneket csináljon, de most már megtisztult, most már csak szódavizet iszik élete végéig, nem fog bűnözni istenbizony. De nem, basszameg színjózanon a börtönből akart megszervezni egy okirathamisítást. Bebizonyítva, hogy egy rohadt féreg, aki semmilyen törvényszegéstől sem riad vissza józanul sem.

Mindezt akkor, amikor olyan ügyei vannak, amikben nagyon-nagyon sok évet számít a bíró véleménye. Hahó a középértékkel számol, mint hét évvel, de attól az lehet ám tizenöt is, ha a bíró úgy ítéli meg, hogy Sodikát minél tovább ki kéne vonni a forgalomból, mert egy rohadt féreg és ráfér némi léleknevelő elzárás.

Igazából itt kellene neki egy rendes ügyvéd, aki beleveri a hombár fejébe, hogy ez most nem játék, itt öt-tíz év különbséget jelenthet a viselkedése a tárgyalásig, simán kaphat kettő meg tizenkettő évet is. De ugye a Recskaboyról beszélünk, akit az ilyesmik nem érdekelnek, olvasgatja a kilencvenhatos béhát, írja a húsz oldalas csillámpónis beadványait és szilárdan hiszi, hogy a jéghideg jogászisten Sodi majd megeszi az ügyészt, bírót, de talán még a saját ügyvédjét is reggelire. Aztán majd mereszti a malacszemeit, amikor meghallja az ítéletet!
Sep 17, 2025 10:39:31

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 21675x10) Sep 17, 2025 12:24:31
Válasz
(2)
-
Lebuktál, polgármester úr! Mész a cellába. Mármint excel cellába, természetesen.

Örültem volna egy polgi pozíciónak ahol a gyagyás pár hónapja még lopta a napot. :D
Nem is értem Dobozi úr miért nem rendelte el a falunak, hogy lincseljék meg.
Ilyen téren sajnálatos, hogy milyen irányba liberalizálódik a modernkori ember, mert egy szebb érában piszony hamarabb eltakarítják onnan a gyerekvadászt minthogy sittre vágják.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Sep 17, 2025 12:24:31

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 5585x2) Sep 17, 2025 12:51:40
Válasz
(-5)
Tiktikliveban most írta a lamantin, hogy ma lett a pedofil kapcsolattartója
megbasztál egy faszt
Sep 17, 2025 12:51:40

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5438x2) Sep 17, 2025 12:57:22
Válasz
(15)
halottpiton

Igen, elhittem xd
Sep 17, 2025 12:57:22

Szerző: Jozsii Busák (Snecológus-pontszám: 10489x5) Sep 17, 2025 13:30:00
Válasz
(9)
Erkelyszimulator
Igen, elhittem xd
Nála nem lehet tudni mi az igaz,egy biztos azzal a csúnya malac fejjel ès testel a Pesti rosszlányokon esèlye sincsen a legcsúnyábbak közt van.
Jozsii Busák
Sep 17, 2025 13:30:00

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Sep 17, 2025 14:34:55
Válasz
(0)
halottpiton

Kivételesen nem lenne rossz ha így lenne mert a Lamantin folyamatosan hülyítette szórakozásból.

biztos menni fog akkor az hogy "EndRRRRE ha szabadulsz majd hozzám költözöl ígéRRRRRem csak taRRRRts ki! Egyébként miért léptél ki az ATOStól?"
Sep 17, 2025 14:34:55

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 9844x4) Sep 17, 2025 14:36:19
Válasz
(6)
Endre priusza
De most komolyan, hogyan lehet valaki olyan hülye, hogy előzetesben nem húzza meg magát? A bíró nyilván tudni fogja, hogy ez az arc még a kóterben is újabb bűncselekményeket szervezett, rögtön ugrott is a bírói jószándék.

Mindig is ilyen volt. Amekkora manipulátornak hiszi magát, annyira képtelen felmérni hogy egy előre be nem tanult helyzetre mégis hogyan kellene reagálnia, hogy mentse a bőrét. Lásd a mannás balhé, mikor addig flegmázott a rendőrökkel míg majdnem a földbe verték. Vagy mikor labanciában sört bontott a gyanusítotti kihallgatáson, majd leállt emberkedni, hogy miért nem szabad. Vagy mikor a linzi rendőrnő csak fegyverre tett kézzel volt hajlandó beszélni vele. Ezek mind egy mesteri manipulátor jelei.
A munka nem megoldás.
Sep 17, 2025 14:36:19

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 5585x2) Sep 17, 2025 14:43:53
Válasz
(1)
miskolcigány
képtelen felmérni hogy egy előre be nem tanult helyzetre mégis hogyan kellene reagálnia

Teljesen így van. Pszichológiában laikusként úgy gondolom, hogy ez PONTOSAN leírja az alkalmazkodási zavart, ami miatt soha az életben nem volt sikere
megbasztál egy faszt
Sep 17, 2025 14:43:53

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Sep 17, 2025 15:26:39
Válasz
(1)
a furfangos a sodi minden helyzetből győztesen jön ki.

a mannás összeomlás, a tek általi összecsomagolás, whatandi, a kredenc, kávézókritikák, trolloknak adminjelszó megadása és egyéb (több tucatnyi) kudarcocska a múltból mind, mind szabályt erősítő kivétel. bizony.
vérdíj target nr. 1
Sep 17, 2025 15:26:39

Szerző: - Sep 17, 2025 15:28:16
Válasz
(7)
halottpiton
Teljesen így van. Pszichológiában laikusként úgy gondolom, hogy ez PONTOSAN leírja az alkalmazkodási zavart, ami miatt soha az életben nem volt sikere

Szerintem az alkalmazkodási, negatív értelemben lévő eltérés, döccenő csak egy nagyon kis része annak, hogy miért nem volt "sikere". Teljesen mást ért ő és mondjuk úgy, hogy a "nagy átlag" siker alatt.

Kevés ember értékelné sikerként, hogy egy levágott faszú komlói cigányfiúnak odaadja a hitelkártyáját, amiből új telefont vesz, de 1,5 nap könyörgés és 15 órányi lájv után sikerült felvetetni vele a telefont és 2,5 percet beszélni.

Számára a "shiker" mindig valami olyan dologhoz kapcsolódott/kapcsolódik, ami az átlag ember számára megvetendő. Rutintalan HR-eset átbaszása, csalás, hazudozás, nudi strandon meztelen kiskorúak filmezése, a többi agyhalott ismerősével való konspirálás, aminek természetesen mindig csúnya vége volt, de az adott pillanatban sikernek értékelte.

A pszichológia nyilván nem fog rá kitalálni egy külön kategóriát, mégis talán a legjobban ez illik:
velejéig romlott, a saját szarát evő sivatagi patkány

A legjobb az lenne ha nem tennék IMEI-be, mert bár elég vicces belegondolni abba, hogy szobanövényt csinálnak a busz nyomta ocsmány pofájából, egyszerűen nem érdemli meg, hogy különböző szerek hatására egy minimálisan is "elviselhetőbb" legyen a valóság. Lófaszt.
Ha majd nem bír magával és a körülötte lévő helyzettel, akkor egy vény nélkül kapható nyitott tenyeressel majd Kalányosék ideiglenesen kezelik az akut problémákat.

Na, repülő autók és ítélet várása, csá.
Sep 17, 2025 15:28:16

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 40590x20) Sep 17, 2025 17:24:10
Válasz
(1)
halottpiton

Mi vesz rá valakit, hogy önként zsírpina láfszot nézzen?
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Sep 17, 2025 17:24:10

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 5585x2) Sep 17, 2025 17:25:24
Válasz
(1)
Kakaspina
Mi vesz rá valakit, hogy önként zsírpina láfszot nézzen?

Nem az ő lájvja volt
megbasztál egy faszt
Sep 17, 2025 17:25:24

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Sep 17, 2025 18:14:13
Válasz
(8)

Lehet öregszem, de nekem már nincs energiám/idegrendszerem a minimum 40 perces, papucsos hüllő féle loopolásokat hallgatni. Nincs esetleg valami olyan hiper-szuper AI, amibe beillesztem a videó linkjét és összefoglalja nekem a tartalmát, röviden?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sep 17, 2025 18:14:13

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11049x5) Sep 17, 2025 18:35:23
Válasz
(3)
-

velejéig romlott, a saját szarát evő sivatagi patkány

Szívemből szóltál.
Érdekes egy kombó ez a szarnyaló fifikutya: egyszerre egy alantasnál is alantasabb, 0 életösztönnel rendelkező nyomorék rohadék szar, ugyanakkor nincs az a sikátorban penészedő szardarab, amit ne rágcsálna el örömmel, ha vélt vagy valós okok alapján a túlélése a tét.

És mindez párosul mérhetetlen nagy pofával és felsőbbrendűségi tudattal (igen, amit a köcsög apja is belenevelt, de ez önmagától is jött), és kibaszottul ostoba gondolkodással.

És ahogy én látom, mindig, amikor "shikere" volt (nem a faszlyukseb több millió forcsiért kibérlése, hanem a segélycsalás, melócsalás, stb.), mindig, mindig az emberek szánalmával élt vissza. Nem volt itt egyéb trükk.

Amúgy Krokesz videóiról én is akkor tudtam meg, milyen kibaszottul nyomasztóak és egysíkúak, amikor 6-7-et megnéztem belőlük. Részemről utólag is dícséret az eddigi összefoglalókért.
Igyunk egy sörtöt, he
Sep 17, 2025 18:35:23

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5078x2) Sep 17, 2025 18:51:24
Válasz
(5)
Nemzet Krónikása

Lehet öregszem, de nekem már nincs energiám/idegrendszerem a minimum 40 perces, papucsos hüllő féle loopolásokat hallgatni.

Esetében kontraproduktív szerintem részletekbe menően követni az elbebaját, a lánya nemsokára nagykorú, ő meg mehet anyuka mellé az urnába.

EGyébként szerintem a "kalapács" simán képes összefoglalkót írni egy videó szövegéből, csak ügyesnek kell lenni, nehogy kiakadjon, hogy személyiségi jogok, nevek hangzanak el, csúnya beszédek, stb, meg na ezt nem.

Tényleg rengeteg lelkes troll és sokkal nagyobb erőfeszítés kellene, hogy ráhúzzuk a vizeslepedőt erre a moslék pedofilra is, én úgy érzékelem, neki az autipajzsa sokkal rosszabb hatásfokú, erősen leszálló ágban van, testileg, lelkileg, mindenhogy.

Már csak az őrjöngés a piálás és az elmebajai tartják a beteg lelket benne. Talán már nem sokáig, de ha még évtizedeket kinlódik és hőbörög a semmiről a senkinek az árnyékvilágban, az is mindegy.

Sep 17, 2025 18:51:24

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5078x2) Sep 17, 2025 19:52:24
Válasz
(1)
Kalapács

A szónok nagy pátosszal kezdi: köszönti „tisztelt látogatóit, nézőit, hallgatóit”, mintha legalábbis a parlament rendkívüli ülésén állna a pulpitusnál, és rögtön rávilágít a mindent elsöprő kérdésre: mi van a gyerekkel az új tanévben? Innen indul az univerzum legnagyobb összeesküvés-elmélete, amelyben egy iskolai beiratkozás már-már világpolitikai drámaként bontakozik ki.

Az első fejezet a költözőmadár-szindrómáról szól. Az anya – a beszélő elmondása alapján – állandóan költözött, persze kizárólag azért, hogy megakadályozza a szent apai kapcsolattartást. A bíróság eleinte nyilván nem látta át a terv zseniális ravaszságát, de végül, amikor már harmadszor is kötelezték, hogy ugyan maradjon egy helyben, akkor valami csoda történt: visszaköltöztek. A szónok ezt úgy tálalja, mintha minimum a Waterlooi csata zajlott volna le a család történetében, és ő természetesen a győztes tábornok.

Ám a diadalnak ára volt: új iskolát kellett keresni. Itt jön a következő fejezet: a Nagy Iskolaválasztási Krónika. Az apa rögtön előhúzza pedagógusi múltját (melyben legalább annyi bizonyosság van, mint egy önjelölt jósnő horoszkópjában), és kijelenti: ő pontosan tudja, melyik patinás gimnázium lenne a gyereknek való. Olyan intézményt képzel el, ahol a gyerek majd fényes jövőt épít, IQ-t villogtat, és a pedagógusok szeme is könnybe lábad, amikor meglátják a zsenialitását. A valóság persze egyszerűbb: a gyerek matekból bukdácsol, de ez a fantáziák világában mellékes apróság.

Az anya azonban nem hagyja magát, előáll egy iskolával, ahol pénzügyet és számvitelt tanulhatna a gyerek. Az apa rögtön kiszúrja a világmindenség legnagyobb logikai ellentmondását: hát hogy lehet valakit számvitelre küldeni, aki megbukott matekból? Ez szerinte akkora botrány, mint ha valakit víziszonyosan úszóedzőnek akarnának felvenni. Az anya végül belátja, hogy ez nem a legjobb ötlet, de bocsánatkérésre már nem futja – így a hős apa csak keserű iróniával tudja regisztrálni a győzelmét.

Ezután következik a Fantasztikus Béketervezet. Az apa felajánlja: hajlandó minden pert, vitát és bírósági csatározást lezárni, ha cserébe a gyerek azonnal bekerül abba a bizonyos elit iskolába, ahol majd bebizonyítja kivételes képességeit. Ez persze nem egyszerű ajánlat, hanem maga a megváltás, amelyet csak a józan ész és a gyermeki jövő iránti aggodalom szülhet. Sajnos az anya nem értékeli a helyzet történelmi súlyát, és inkább újabb, önkényes ötletekkel rukkol elő.

A szónok fantáziái itt kezdenek epikus méretűvé válni. A gyerek három évnyi csopaki „ámokfutása” szerinte olyan sebet ejtett a jövőjén, amit csak heroikus erőfeszítéssel lehetne gyógyítani. A képességek természetesen megvannak – hiszen a csillagokban is ott áll: 143-as IQ! – de ehhez megfelelő lelki környezet kell. Sajnos az anya soha nem fog kiszállni a mókuskerékből, így a gyerek legalább 18 éves koráig a végtelen pereskedés, költözés és zűrzavar foglya marad.

És ha ez még nem lenne elég, az egész történet átmegy összeesküvés-elméletbe. Az anya múltbéli traumái, titokzatos szervezetek és baljós alakok tűnnek fel a narrátor fantáziájában, akik mind arra törnek, hogy fenntartsák a káoszt. Az apa prófétai hevülettel figyelmeztet: aki ezekkel a körökkel kapcsolatba kerül, az vagy úgy jár, mint az anya – örök körforgásban pörgeti a mókuskereket –, vagy még rosszabbul. Ez már nem egyszerű családi ügy, hanem maga az apokalipszis előjátéka.

A történet koronája pedig az iskolai besorolás. A gyermeket ugyanis – a szónok elmondása szerint – SNI-nek és ADHD-snak minősítették. Ez az ő szemében akkora világtragédia, mintha Einsteint akarták volna újrakezdető első osztályosnak beíratni, mert nem tud szépen kerek betűkkel írni. A beszélő szinte extázisban hirdeti: egy 143-as IQ-jú lángelme került a „lassabbak” közé! Ennél nagyobb igazságtalanságot még a történelem sem hordott a hátán.

Az egész monológ így áll össze: egy rész családi perpatvar, egy rész személyes mártírtörténet, és kilenc rész grandiózus képzelgés, amelyben az apa egyszerre bíró, tanár, próféta és világmegváltó. A hallgató pedig csak kapkodja a fejét, mert minden egyes fordulat újabb szintre emeli az abszurditást. A végén már világos: ez nem csupán egy gyerek iskolába járásáról szól, hanem egy komplett fantazmagóriáról, amelyben mindenki ellenség, minden esemény sorsfordító, és minden kudarc csak még inkább igazolja, hogy a narrátor egy félreértett hős – legalábbis saját magának.
Sep 17, 2025 19:52:24

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Sep 17, 2025 19:58:33
Válasz
(12)
C64korszak

az természetesen fel sem merül a zsidóemulátor urnabaszóban, hogy a gyereke azért SNI-s, mert a metéltfaszú szétbaszta a gyerekkorát a tyúkpereskedéssel.
vérdíj target nr. 1
Sep 17, 2025 19:58:33

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5078x2) Sep 17, 2025 20:11:08
Válasz
(10)
Kötőjel
az természetesen fel sem merül a zsidóemulátor urnabaszóban, hogy a gyereke azért SNI-s, mert a metéltfaszú szétbaszta a gyerekkorát a tyúkpereskedéssel.

Gyanítom több csúnyábbat csinált azzal a lánnyal, mint némi anyjával pereskedés, őrjöngés,... eleve szülőknek pornója van kint a világhálón,... és ezzel még csak kezdődik a történet...

Egy beteg állat az urnabaszó is, akinek a szeme sem áll jól.

De ha 18 lesz a kiscsaj, végképp megszabadul tőle. Az anyja kb normálisan átlagosan nevelgeti, felnőtt nagykorú személy pedig már megválaszthatja kit-mit szeretne és mit nem, teljes önrendelkezése van.

A metélt hüllőnek meg már csak egy pótcselekvés ez a lányán őrjöngés, vádaskodás, rohamok, semmi más nem maradt neki.

A kalapácsot tudom, nem annyira szeretjük, mert végtelen betűleveseket és képhalmokat okádik 1 gombnyomásra, szétkúr mindent a gépi tartalom áradat..
.. de ez a kis leirat, az instrukcióim nyomán valamennyire mégis vicces lett, ezért tettem be,... uborkaszezonban elfér.
Sep 17, 2025 20:11:08

Szerző: Egy haverom kérdi Sep 17, 2025 20:30:17
Válasz
(1)
C64korszak
eleve szülőknek pornója van kint a világhálón,...

Csak a sztori hűség kedvéért egy link? Már annyit emlegettétek.. Nem nekem kell persze
Sep 17, 2025 20:30:17

Szerző: Demis Hassabis Sep 17, 2025 20:55:55
Válasz
(5)
Nemzet Krónikása

Lehet öregszem, de nekem már nincs energiám/idegrendszerem a minimum 40 perces, papucsos hüllő féle loopolásokat hallgatni. Nincs esetleg valami olyan hiper-szuper AI, amibe beillesztem a videó linkjét és összefoglalja nekem a tartalmát, röviden?

De van. Kb. 45 percig tökéletes működik a gemini. Egyelőre ingyenesen elérhető az ai.dev oldalon. Fontos, hogy a gemini2.5 pro modell legyen kijelölve, a többi szerintem gyengébb, de egy-két próbát persze megérhetnek.

Mindenesetre ide be kell rakni a videó URL-jét és ha a tokenszám 1 millió alatt van (kb. 40-50 perc videó) akkor össze tudja foglalni (kérd meg magyarul, hogy magyarul foglalja össze a videót).

Ha hosszabb, akkor marad az, hogy yt-dlp-vel le kell tölteni a videót. Elvben csak a hangsáv kevesebb token, de az én tapasztalatom az, hogy nem árt rövidebb darabokra vágni (20-30 perc) a hangsávot, ha pontos leiratot akar az ember. Összefoglalás talán működik 1-2 órás hanganyagokkal is, próbálgatni kell és majd látod mi jó és mi nem.

Krokesz legutolsó videójáról ezt írta:

Sep 17, 2025 20:55:55

Szerző: Free Sodi!!! Sep 17, 2025 21:33:50
Válasz
(-16)
A 2006-os HŐS Sodit fogva tartják! Szép szőke hajú szerelmét is! Ilyenkor nincs mit tenni: fel kell lázadni az elnyomó hatalom ellen és kiszabadítani a HŐST a rabságból! FREE THE HERO!!!!
Sep 17, 2025 21:33:50

Szerző: - Sep 17, 2025 21:37:42
Válasz
(3)
Elég régen néztem így rádiócsendben hüllőt, de örömmel konstatáltam a borvirágos orcát az ujjnyi vastag retek mellett a háttérben, itt nincs rend. Nem így a börtönben, ugyebár.

Amilyen elmebeteg K-Cz Mirjam Emanuéla 18. életéve után ki fogja találni a "visszamenőleges láthatást" is, de nagyon sok hasonlóság figyelhető meg közte és a lesittelt pedofil között.

1) Az előírt 15 perces telefonbeszélgetés nem tartott 15:00 másodpercig, tehát ez "nem ér", a lányának kötelező vele ennyit beszélgetni, hiszen ez az előírt.

2) Ha egy intézményhez kérdéseid vannak, akkor nem "csokorba" szeded őket, hanem ahogy eszedbe jut úgy juttatod el számukra e-mail-bombák formájában, lehetőleg fellengzős, kioktatós, összefüggéstelen jogszabályok formájában, amit a google keresés első találata dobott ki az adott témában.
K-Cz Mirjam Emanuéla 143-as IQ-val kezdene tiszta lappal egy másik oktatási intézményben, de a hüllő gondoskodik arról, hogy kiemelt figyelmet kapjon a jövő atomfizikusa és sztárjogásza, aki a jelek szerint egy átlagos gimnáziumban is erősen bukdácsol.

3) Mindenki, aki nem osztja erősen megkérdőjelezhető nézeteit: korrupt, kókler, hozzá nem értő és természetesen a Czenki klán tagja.

Nagyon nagyot fog nézni, amikor a 143-as IQ-val rendelkező "reménység" egy 28 éves BMW kulcsát pörgető "hallod, cica" pasival fog összejönni és a fedélért a feje fölött sok mindent be fog vállalni ahelyett, hogy a húrelmélettel foglalkozna.

Megnézném azt a hüllő flokkot, ahol a "TE NÉMET PRÉMIUMOT VEZETŐ KIGYÚRT SENKIHÁZI" címmel üzen majd Mirjam Emanuéla aktuális szerelmének, de le se lesz szarva. Arra várnak majd, hogy feldobja a pacskert és vele a terráriumot, aztán el lehessen adni az ingatlant.
Sep 17, 2025 21:37:42

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 10100x5) Sep 17, 2025 21:43:46
Válasz
(1)
Free Sodi!!!
A 2006-os HŐS Sodit fogva tartják! Szép szőke hajú szerelmét is! Ilyenkor nincs mit tenni: fel kell lázadni az elnyomó hatalom ellen és kiszabadítani a HŐST a rabságból! FREE THE HERO!!!!

HOPP!
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Sep 17, 2025 21:43:46

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11049x5) Sep 17, 2025 23:03:28
Válasz
(4)
Free Sodi!!!
Ilyenkor nincs mit tenni: fel kell lázadni az elnyomó hatalom ellen és kiszabadítani a HŐST a rabságból!

Hallod, seggbekúrt nőverő munkakerülő geci Tajgi?

Cselekedj! Mint ahogy szoktál!

Húzd az őszfasz fejedbe az 500 Ft-os kalapod, vedd fel az alig használt, 1x használatos maszkod, aztán menjél az intézményhez, egy bokor mögé guggolva kiabálni!

Már ezért is mindenki minden echelon tanú, kivéve Molnárefet valami hozzád hasonló, munkakerülő, elmebeteg barom biztos el fog ismerni, na de ha még jönnek a kékek, és elfutsz előlük, mint amivel a múltkor dicsekedtél! Az lesz ám a nagy bátor tett!
Csak a focilabdád vigyed magaddal továbbra is mindenhová, mint egy hülye iskolás kölök!

Ja, de 1 kérdés lenne: ha olyan kurvabüszke vagy magadra, meg a pedofil buzi segélycsaló haverodra, ráadásul a CIA is melletted áll, akkor az alkoholista pofádat miért nem vállalod fel?
Igyunk egy sörtöt, he
Sep 17, 2025 23:03:28

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Sep 18, 2025 07:35:54
Válasz
(9)
Sajnos munkámból kifolyólag van dolgom SNI-s gyerekekkel. Nem mondta el, hogy mi az SNI szakértő megállapítása az ADHD-n kívül. Az ADHD olyan, ha valakinek még meg is lenne a képessége/esze ahhoz, hogy komolyabb dolgokat csináljon, de az alapállapota miatt nem tud koncentrálni hosszabbtávon, kezelés nélkül meg van lőve hosszabbtávon.

Akkor van szerencséje egy ADHD-s diáknak, ha éppen az a tárgy érdekli, amiből tovább akar tanulni, a többit meg tudja csinálni egy kettes-hármasra, abból pedig akár jelest, "hála" a hyperfókusznak. Ha ez nincs meg, akkor terápia és/vagy gyógyszeres kezelés.

A szuper pedagógus szerint természetesen az ADHD egy humbuk betegség, "AZŐLÁNYANEMFOGYATÉKOS!!!!", így emiatt nem is kell foglalkozni az SNI szakértő megállapításával, meg amúgy is Spronz/Patent/Czenkik.

Szvsz jelenleg Melinda próbálja a lányát segíteni, Krokesz meg az agymenésével hátráltatni, amit *irónia* a kádár-korszakban továbbélő, Horthy-kori faszságával legitimizál.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sep 18, 2025 07:35:54

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Sep 18, 2025 09:32:09
Válasz
(4)
halottpiton

És a százmilliós örökségéből fogja kifizetni a Sodi bűnügyi költségeit. Meg terhes a Gammertől. Meg szerelmes a Májasba. Lehet a Sodiba is.
Sep 18, 2025 09:32:09

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 5482x2) Sep 18, 2025 09:50:40
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
A szuper pedagógus szerint természetesen az ADHD egy humbuk betegség, "AZŐLÁNYANEMFOGYATÉKOS!!!!", így emiatt nem is kell foglalkozni az SNI szakértő megállapításával, meg amúgy is Spronz/Patent/Czenkik.

Én arra lennék kíváncsi, hogyan jött ki a lányánál a 143-as IQ, milyen teszt, milyen szórás, stb?
Sep 18, 2025 09:50:40

83 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™