Még keresi Tibi ügyvédjét, hogy postásnak használva őt, egyáltalán kapcsolatba tudjon lépni vele. Szóval, ne sürgesd, zsidó!
Amugy szerintem valamilyen szinten kínos, hogy enyire pontosan tudod, hogy mikor van a szülinapja egy befordított faszú, buzi, előembernek! Persze én nem ítélkezek, de ez szerintem akkor is érdekes! :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ez glettelni? Lehet hogy 43 évesen, külsőleg, egy 70 éves pedopapónak néz ki, de szellemileg eközben egy 2 éves szintjén van, aki a cipőjét nem tudja bekötni, meg 2 táskával nem boldogul el!
Szerencsétlen ütyféd, ha megtalálja ez a bolond, napi 30 boldozott e-mailt fog kapni, hogy miket mondjon a tibinek.
Gondolom a legkomolyabb jogi tanácsok és beadványi javaslatok mennének.
Ki az az Endre bácsi?
Ez egy technikai próba!
Működik a kereső, jó linket ad.
Lassú volt púpszászról a commit, mert folyamat részeg volt akóderkókler.
"Eszek szarok, iszok baszok, lopok csalok, pogány vagyok."
Akela
Melyik kolbász? Igen!
Jól van tesvérem elég lesz a szövegből, kint van a leírásban a számlaszámom, ott tudtok támogatni.
Lencsilencsi, nincs pár ezer forcsid ha itt vagy??
Melyik a szülinapja? Amikor megszületett vagy amikor tranyóvá átváltozott, azaz kiheréltette magát?
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Tiborsz esetében pogány helyett cigány.
pitonsz
Kurvára jól mondod. És hogy egy kiherélt csöves, amúgy síkhülye faszi hogy tudja az utolcsó forcsiig elbaszni a pénzt (Lyudga örökségét, amit a korcstól lopott, amit koldult, stb.):
- egyszerre 4 telefon előfizetés, 0,5 db működő telefonnal
- legkésőbb minden évszakban új telefon, amit a következőre el is basz
- piát a benzinkúton, egyesével, legkisebb kiszerelésben vevés
- dohány vevés minden mennyiségben, minden zacskó dohánynak legalább a fele kiszórás
- elfbar, rendelt aztán azonnal kifosott ételek, ha van rá akkor hotelben csövezés de onnan aznap önkirúgatás és másikba menés, stb stb.
Azért spórol is, tisztálkodószerekre költés: 0.00 forcsi / év.
Igyunk egy sörtöt, he
Sosem értettem. Mekkora balfasz alkesznak lenni, hogy mindig kizárólag a legdrágább (arab sarkibolt, benzinkút, kisbolt) helyről szerezd be azt a szart, amit a szervezeted egész nap kíván? Simán kiadtak darabonként 450 forintokat egy szaros tyoproniért, amit egy lerakatban megkapsz 200 körül.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Ez valami olyasmi lehet hogy nem a legolcsóbbat keresik hanem ami időben távolságban a legközelebb van amikor a függésük tárgyát be akarják szerezni.
Akinek egy kis esze van, rég átállt a töményre és szépen bespájzol magának vodkából annyit, hogy egy hónapig ellegyen. Aztán szitykurázik csendben.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Aki szenvedélybeteg szinten alkoholista, nem fog piát kartonszámra vásárolni, mert akkor rögtön legurítaná az összest. Ezért van, hogy ezek a faszpörgettyűk kétszáz méterenként térnek be 1-2 sörért, akár a legdrágább helyekre is.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
A rendes, tisztességes alkoholistákat, akiket én ismerek vagy már csak ismertem inkább, azok ájulásig ittak, vagy addig, ameddig tartott a pia - aztán lesz ami lesz.
De ezek a beszari szharok még alkeszeknek se jók. És miért nem töményet isznak? Sörtke az kényelmesebb? És ha túliszzák, magukat, akkor mivan? Detoxba kerülés, legalább büszkék lehetnek valamire.
És ha megdöglenek, akkor mivan? A kurva anyjukat, ennyire féltik a szaros, kolduló szar életüket. Gyáva szhar mind.
Igyunk egy sörtöt, he
Mivel a pedofil eleve egy fókuszos loopoló buzi, neki pont érdemes volt rászokni az alkoholra. Mert a kattant agya sokszorosan akörül forog így.
a sodi féle alkoholisták akkor érzik jól magukat, ha folyamatosan piálhatnak, amire a tömény nem feltétlenül nem alkalmas. minden formája veszélyes az alkoholizmusnak, de számomra ez a fajta a legijesztőbb: éjjel-nappal inni kell, különben jönnek a rózsaszín elefántok. még csak az sincs, hogy pl. reggel bevodkázik, elmegy dolgozni, és csak este folytatja.
ez a fajta alkoholizmus alkalmatlanná teszi a sodit bárminemű funkcionálásra. szerencsére.
vérdíj target nr. 1
Pedig a nemzet krónikása kamerájára méltó téma lenne.
Azért,mert endre sosem fogja beismerni még magának sem, hogy egy akaratgyenge, szar söpredék alkoholista. Ő kezeli, ezt is mint mindent.(Mint a technikát a hátsó sorból,akarom mondani sírból) Nemcsak azért nem vásárol kartonszámra, mint a legszebb bécsi időkben, mert annyi pénze sincs,mint egy mianmari koldusnak, de azért sem mert ez így tökéletes önigazolás, hiszen nem költ rá nagy összegeket.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Lásd amit korábban. Ezek ösztönlények, a pillanatban élnek. MOST kell egy sör és kész. Később meg majd lesz valahogy, az már az akkori endre problémája.
Egyébként szociológiai és kultúrális mélységekbe menő kutatások voltak arról hogy afrika nagy része így gondolkodik(nem is véletlenül néz ki úgy, ahogy) és nekik a nyugati időfogalom totálisan idegen, életszerűtlen, furcsa. Nekik az idő olyan mint egy nagy folyó amiben egy helyben állnak és folyamatosan dolgokat sodor feléjük, ami fölött semmijen kontrolljuk nincsen, csak úgy megtörténik, nem lehet vele tervezni. "ezt dobta a gép" ahogy a proli mondaná. Nem tudnak az időnben orientálódni, nekik nincs olyan hogy "jövő" csak egyetlen hatalmas jelen. Lásd hogy az áruhitelekhez is hogy állnak. "kihoztuk ingyen", ott van kézben a telefon, az ájteg, a buzihenger, nem kellett fizetni érte most, lehet tapogatni, fogdosni, menőzi vele, tehát ez valódi, a tartozást meg nem most kell fizetni tehát nem az ő gondjuk, majd a jövőbeli énjül fog foglalkozni vele.
Vagy pl. mikor a vicces színűeknél megjön a segílyke és taxival mennek a teszkóba bevásárolni, patakokban folyik a csivaszregál, a pulya is csipszet rág és még a kutya is szivarozik, pár nap múlva meg száraz kenyeret rágnak meg kukáznak, de a gazdagság illúziója egy napra megvolt. Ezek ilyenek, öszönlények, el kell fogadni hogy az emberek bizony kurvára nem egyenlőek képességekben, gondolkodásmódban és belátásban és az élet előbb-utóbb a helyükre sorolja őket. Endre is a budai úrifiú státuszból küzdötte le magát bűnöző hajléktalan buzi létig, úgy hogy a józan ész egyetlen morzsája is egy stabil középosztálybeli létet biztosított volna neki.
Ezek tanult dolgok. A recskásnak egyszerűen nem volt aki megtanítsa ezeket a dolgokat, hogy előrelátás, önkontroll, tervezés, stb.
A legközelebb ahhoz, hogy valamire jusson, valamiféle törekvést, képességet, irányt adjanak neki, vejanyanya szárnyai alatt volt, amint onnan kikerült egy ideig "kitartott a szerencséje", de mivel ott csak egy lökést kapott, mint egy darab kő, ténylegesen önállóan normálisan létezni sosem tanult meg.
Amíg eldobod a követ mondhatod, hogy repül, de a kő nem repülőgép, elkerülhetetlenül leesik.
Vajon Golda mivel fegyelmezheti a szemtelen korcsot? Valószínű, azzal hogy kihívja rá a rendőröket és mehet vissza a sittre. Mivel a korcs nagyon szereti mrgismerni, meg feszegetni mások határait azt már kitapasztalhatta, hogy a vén kommunista kurva, ha nagyon berág kihívja a rendőröket.
Én azt is el tudom képzelni, hogy Goldán keresztül azért a polgármester meg a helyi lakosok is egyértelművé tették neki ha csak egy rossz fát tesz megint a tűzre, akkor takarodik vissza a sittre. Ettől láthatóan tart ami ellent mond annak a hazugságának, hogy ő ott bent mekkora király volt.
Enellett valamelyik tiktokretardnak vagy a Laurának tud loopolni.
Nekem valami azt súgja, hogy ez egy múló állapot lesz. Valószínűleg megy a zsarolás oda-vissza. Most ugye tudjuk, hogy Golda tartja el a papíros bolond fiát. (Mondjuk, ez a börtönbe vonulás előtt is így volt, a Tiktok-bevétel csak kis "pótlásra" volt elég.) Szóval a vén kurva valószínűleg becsicskította, hogy ha már van pofája a nyakán élősködnie, majd ő szabályozza az alkoholt, és tilos a lájv. A Púpos meg valószínűleg zsarolja Goldát, hogy ha már nem engedi, hogy a Tiktokon szerezzen "bevételt", akkor fedezze a szükséges napi alkoholmennyiség anyagi hátterét. Valami nekem azt súgja, nem túl biztos lábakon áll ez a kölcsönös megegyezés. Leginkább a Golda nyugdíjának végessége fogja ezt fölborítani. De az öregasszonyt sem kell sajnálni, ha a hatóságok előtt vállalta, hogy továbbra is eltartja a bolond fiát, akkor megérdemli a sorsát. Szóval, szerintem csak ki kell várni a dolgokat..
Unter-untermensch? Többen kérdezik, hahó!
Illetve arról is mesélj már, hogy Magyar Péter (Hahó) azt is mondta ma, hogy az összes lezárt pdf aktát újra fogják nyitni.
O és K együtt OK?
Ki az az Endre bácsi?
Természetesen továbbra is a szellem emberének tartom magam. A tudást, az intelligenciát nem befolyásolja, hogy most épp nincs pénzem. Én még életemben soha nem kerestem öt forintot se mással, csak programozással, tehát programozó vagyok.
Sodi visszafele megy. Nem azt kell nézni mennyit keres egy hónapban hanem hogy mennyivel nő az adóssága.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
haggyámá
ő maga borítja ki a tyopronit dobozból, nem kell ehhez ilyen flancos cucc
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Nem nyomja mert egy jelentéktelen kis senki lett. Egy büdös macskaól lakó putris. Már az is angyalszárny lenne ha a kocsmában mesélhetné hogy egykoron németországban volt programozó felhőének. De nem mehet el a kocsmába mert megverik a helyiek és nincs pénze iszogatni a kocsmában.
Rend van na! A korcs a macskaólban senyved a bikanyakú jász-imposztor kurvaanyja felügyelete alatt szetáp nélkül a hidegben.
Nem fordítva kellett volna megnézni a filmemet!
De A SoDIt senki sem győzi le, igaz Endre?
Dr. Python trollsz
A hidroterápiát alkalmazza Golda ilyenkor. Egy adag hideg víz és Endre bekussol.
Minden rendben van, kezeltem hisz kint vagyok nem?
A John Harris karkőt szépen letisztogattam és szilikonos autó műszerfal ápolóval bekentem. Aztán kiraktam a dísz polcra a buzihenger számla és a döglött hitelkártyáim mellé.
Most pityeregve karácsonyfa díszítés csá
"a coming out egy fontos intézmény én csak segítettem benne"
Kaffka Tibor kiss endre farkasról
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Azt a kurva eget, hogy néz ki a faszi? :) Ha nem halom a hangját és nincs a neve oda írva, akkor megnem mondom hogy ö az. Na persze, rosszul öregedésbe ö se éri utol az elmebeteg, pedofil, bűnözött.
És ez nem tréfa. Derült égből hányás nagyjából a videó közepén. Erre már nem is emlékeztem, a bécsi végjáték környékén az egyik migránsidomítós visszautazás előtt lepte meg szarszagú férfiszerelmét ez a véglény. Viszonylag jól bánok a szavakkal, de az a szint, ami ez a két félállat képvisel,egyszerűen leírhatatlan.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
kisboros meg twinky retardkodik 0-24-ben, az anyagos két szippantás között kommentálja a dühretár fórumot, a stoki meg didereg a macskaólban és lúpol a telegramon a totyityapatnak.
minden a legnagyobb rendben az univerzum működik.
Egy 48 lövéses, a macskaól felé véletlenül 90 fokban eldőlt telep nagyon vesz.... vicces lenne ugye elítélt!?
O és K együtt OK és minden OK!!
12:15: "Egyébként úgy, hogy le van vágva a heréje, semmi íze nincs a prosztata váladéknak"
Miért Endre, amikor nincs levágva akkor milyen íze van?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Bámulatos kérdés.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Új ivós játék:
Minden " hogykerülszteide " után 4 cent vodka
Mintha?
És most ezt Golda hangján olvassuk:

pitonsz
Jozsii Busák
Ikertornyok (még mindig...:))
Idén volt a 25 éves érettségi találkozója. Nem tudott elmenni, mert sitten volt. Szerintem a 30 éveset is kénytelen lesz kihagyni ugyanolyan indokkal.
Jelenleg 2 sitt között van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Micsoda leírhatatlan élmény lenne ez annak a társaságnak. Ott volt ez a fura srác, már a suliban is fura volt, de olyan kis bárgyú vigyorral nézegette a régi képeket, magyarázta hogy ilyen programozó meg olyan informatikus, be is aludt buli közben, na bumm hát kicsit fura szegény, na.
És akkor megtudni, hogy ez az alak, akivel ők ott bulikáztak, egy többszörösen lebukott pedofil, egy TEK által lefogott börtöntöltelék, aki Tiktokon a legokádékabb cigányokkal veszekedik az 5 filléres donéteken. Micsoda megvilágosodás lehet azoknak a szerencsétlen embereknek.
lolbazmeg, megint shaját megoldás? foshni fogja!
Nem arról volt szó, hogy az anyagos eladja a börtönrajzokat aukciósházaknak, és ebből gazdagodnak majd meg mind a ketten?
"Baszót adok be a Gézára."
A teljes kollekció árából kitelik talán egy sört.
Endre egyszer vásárolt országbérletet, azt is csak egy napig használta.
Mondjuk elég jó befektetés volt, kedvezményesen gázspray-t venni, mert kijött belőle fél évnyi lakhatás meg egyéb rezsi!
Nem utolsó sorban a John Harris karkötőt is tudta überelni egy beépített airtag-es okosórával legmagasabb minőségben!
Hackwork
Dec 12, 2025 10:10:02
Kíváncsi lennék arra, hogy a tranyó ma megünnepli-e a szülinapját a BV-ben?!
gyagyás! Felköszöntötted már?
Dec 12, 2025 10:10:02
Kendra
(
x2)
Dec 12, 2025 10:16:25
x2)
Most hogy úgy is ráérsz Endre nem csinálnád meg az ajtód körüli szegélyezést? Nem hiszem el hogy minket jobban zavar mint téged... Golda biztos értékelné és ha utána ránézel nem húz le instant 50 pontot a komfortérzetedből. Ja de tudom te nem értesz hozzá, nem tudsz egy maréknyi glettet elsimítani de kár. De legalább tudsz programozni, vagy várjunk csak... 😆
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 12, 2025 10:18:31
x23)
Még keresi Tibi ügyvédjét, hogy postásnak használva őt, egyáltalán kapcsolatba tudjon lépni vele. Szóval, ne sürgesd, zsidó!
Amugy szerintem valamilyen szinten kínos, hogy enyire pontosan tudod, hogy mikor van a szülinapja egy befordított faszú, buzi, előembernek! Persze én nem ítélkezek, de ez szerintem akkor is érdekes! :)
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 12, 2025 10:24:18
x23)
Most hogy úgy is ráérsz Endre nem csinálnád meg az ajtód körüli szegélyezést? Nem hiszem el hogy minket jobban zavar mint téged... Golda biztos értékelné és ha utána ránézel nem húz le instant 50 pontot a komfortérzetedből. Ja de tudom te nem értesz hozzá, nem tudsz egy maréknyi glettet elsimítani de kár. De legalább tudsz programozni, vagy várjunk csak... 😆
Ez glettelni? Lehet hogy 43 évesen, külsőleg, egy 70 éves pedopapónak néz ki, de szellemileg eközben egy 2 éves szintjén van, aki a cipőjét nem tudja bekötni, meg 2 táskával nem boldogul el!
Hackwork
Dec 12, 2025 10:31:04
Igaz!:) Viszont legalább olyan sokszor elmondta a tranyó, ahányszor az anyja nevét, szigorúan "th"-val.
Igaz!:) Viszont legalább olyan sokszor elmondta a tranyó, ahányszor az anyja nevét, szigorúan "th"-val.
Dec 12, 2025 10:31:04
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 12, 2025 10:35:28
x12)
Szerencsétlen ütyféd, ha megtalálja ez a bolond, napi 30 boldozott e-mailt fog kapni, hogy miket mondjon a tibinek.
Gondolom a legkomolyabb jogi tanácsok és beadványi javaslatok mennének.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 12, 2025 11:07:15
x5)
Nekem az a gyanúm hogy a tranyónak van egy bankszámlája amin jó kis lóvé hever ezekből a lehúzott balekokból mint Endre is. Jutkát is megpattintotta vagy 6 millióval a parádi ház miatt vagy mennyivel, Linzben is egyértelműen ment a lóvé eltevés. Ki tudja a hitel pénzből mennyi van így meg még.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 12, 2025 11:10:22
x5)
Endre szerintem intézd el hogy vissza vigyenek, majd megint egy másik pedofillal egy zárkába tesznek szolnokon és akkor loopolhatsz a kedvenc témádról neki. Lehet hogy lenne masztiparti is!
index.hu/belfold/2025/12/12/rendorseg-szolnok-szexualis-ragadozo-elitelt-bujkal-bortonbuntetes-keszenleti-nyomozo-iroda-fejvadaszok-beazonositas/
index.hu/belfold/2025/12/12/rendorseg-szolnok-szexualis-ragadozo-elitelt-bujkal-bortonbuntetes-keszenleti-nyomozo-iroda-fejvadaszok-beazonositas/
Negermann
Dec 12, 2025 11:28:09
Nem, tibor közlegény nem tett el semmit. Ezek öszönlények, fingani,szarni, enni baszni, hugyozni tudnak csak, mindent akkor, ott, abban a pillanatban meg kell enni, el kell szívni, be kell lőni, meg kell baszni, vagy nem létezik.
Ezeknek már a holnap sem létezik mint értelmezhető fogalom, nem hogy még jövő hét, jövő hónap vagy pláne jövő év. A pillanatnyi ösztönös érzéseik, éhség, szarási vágy, fázás, kanosság rángatja ezeket és hoznak döntéseket, nincs mérlegelés.
Ezeknek már a holnap sem létezik mint értelmezhető fogalom, nem hogy még jövő hét, jövő hónap vagy pláne jövő év. A pillanatnyi ösztönös érzéseik, éhség, szarási vágy, fázás, kanosság rángatja ezeket és hoznak döntéseket, nincs mérlegelés.
Dec 12, 2025 11:28:09
BigDataTroll
Dec 12, 2025 12:01:19
Endre!
A komment.sodikereso.info linkjei még a .org domainre vezetnek. Kérem a hiba javítását!
NSZKSZ!
A komment.sodikereso.info linkjei még a .org domainre vezetnek. Kérem a hiba javítását!
NSZKSZ!
Ez egy technikai próba!
Működik a kereső, jó linket ad.
Lassú volt púpszászról a commit, mert folyamat részeg volt a
Dec 12, 2025 12:01:19
Martin Looper King
Dec 12, 2025 12:13:52
Nem, tibor közlegény nem tett el semmit. Ezek öszönlények, fingani,szarni, enni baszni, hugyozni tudnak csak, mindent akkor, ott, abban a pillanatban meg kell enni, el kell szívni, be kell lőni, meg kell baszni, vagy nem létezik.
Akela
Dec 12, 2025 12:13:52
Tranyó
Dec 12, 2025 12:22:45
A pillanatnyi ösztönös érzéseik, éhség, szarási vágy, fázás, kanosság rángatja ezeket és hoznak döntéseket, nincs mérlegelés.
Jól van tesvérem elég lesz a szövegből, kint van a leírásban a számlaszámom, ott tudtok támogatni.
Lencsilencsi, nincs pár ezer forcsid ha itt vagy??
Dec 12, 2025 12:22:45
Depressziocska
Dec 12, 2025 16:00:41
Melyik a szülinapja? Amikor megszületett vagy amikor tranyóvá átváltozott, azaz kiheréltette magát?
Dec 12, 2025 16:00:41
zsidovagyokdetenyleg
Dec 12, 2025 16:59:31
Akela
Akela
Tiborsz esetében pogány helyett cigány.
Dec 12, 2025 16:59:31
Ténfép
(
x5)
Dec 12, 2025 18:07:05
x5)
Nem, tibor közlegény nem tett el semmit.
Kurvára jól mondod. És hogy egy kiherélt csöves, amúgy síkhülye faszi hogy tudja az utolcsó forcsiig elbaszni a pénzt (Lyudga örökségét, amit a korcstól lopott, amit koldult, stb.):
- egyszerre 4 telefon előfizetés, 0,5 db működő telefonnal
- legkésőbb minden évszakban új telefon, amit a következőre el is basz
- dohány vevés minden mennyiségben, minden zacskó dohánynak legalább a fele kiszórás
- elfbar, rendelt aztán azonnal kifosott ételek, ha van rá akkor hotelben csövezés de onnan aznap önkirúgatás és másikba menés, stb stb.
Azért spórol is, tisztálkodószerekre költés: 0.00 forcsi / év.
Semper Snecifisz
(
x2)
Dec 12, 2025 20:08:34
x2)
Sosem értettem. Mekkora balfasz alkesznak lenni, hogy mindig kizárólag a legdrágább (arab sarkibolt, benzinkút, kisbolt) helyről szerezd be azt a szart, amit a szervezeted egész nap kíván? Simán kiadtak darabonként 450 forintokat egy szaros tyoproniért, amit egy lerakatban megkapsz 200 körül.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 12, 2025 20:34:01
x5)
Ez valami olyasmi lehet hogy nem a legolcsóbbat keresik hanem ami időben távolságban a legközelebb van amikor a függésük tárgyát be akarják szerezni.
Endre priusza
(
x11)
Dec 12, 2025 22:45:52
x11)
Akinek egy kis esze van, rég átállt a töményre és szépen bespájzol magának vodkából annyit, hogy egy hónapig ellegyen. Aztán szitykurázik csendben.
Ténfép
(
x5)
Dec 12, 2025 22:51:55
x5)
Sörtpénz ide vagy oda, a köcsög pedofil vénember legnagyobb büszkesége egy 1 perces, katasztrófa-horror-nyomorpornó egy kiherélt faszival.
És ha már az ocsmány, síkhülye, tajparaszt, gyenge kis fosszar hímkurva törpeköcsög világra fosásának napja, a magam részéről ennyit hozzárakok: egyik kedvenc videóm, amikor a bécsi hajléktalanszálló öregje egyből leveszi hogy fószer, és úgy inasba rakja és elzavarja a gyáva kis buzicsimpánzt, hogy azt öröm hallgatni:
trashcity.net/video/4204/
Persze lehetne itt a fogatlan kutyaszarral együtti buszos beoltás, de azt már sokan linkelték.
Komlói kuvik, elő-előember, bagoly-csimpánz hibrid, gyenge kis törpebuzi, hasztalan fasztalan, csövestibi, meg ahány neved van, némi túlzással azért kösz, hogy a pedofil romlását meggyorsítottad, dehát te csak tetted a dolgodat, élősködtél a rohadékon, de ezúttal legalább jól jött ki. De te a sittről ne gyere ki.
Igyunk egy sörtöt, he
És ha már az ocsmány, síkhülye, tajparaszt, gyenge kis fosszar hímkurva törpeköcsög világra fosásának napja, a magam részéről ennyit hozzárakok: egyik kedvenc videóm, amikor a bécsi hajléktalanszálló öregje egyből leveszi hogy fószer, és úgy inasba rakja és elzavarja a gyáva kis buzicsimpánzt, hogy azt öröm hallgatni:
trashcity.net/video/4204/
Persze lehetne itt a fogatlan kutyaszarral együtti buszos beoltás, de azt már sokan linkelték.
Komlói kuvik, elő-előember, bagoly-csimpánz hibrid, gyenge kis törpebuzi, hasztalan fasztalan, csövestibi, meg ahány neved van, némi túlzással azért kösz, hogy a pedofil romlását meggyorsítottad, dehát te csak tetted a dolgodat, élősködtél a rohadékon, de ezúttal legalább jól jött ki. De te a sittről ne gyere ki.
PúpszásziRePont
(
x5)
Dec 12, 2025 22:51:57
x5)
Aki szenvedélybeteg szinten alkoholista, nem fog piát kartonszámra vásárolni, mert akkor rögtön legurítaná az összest. Ezért van, hogy ezek a faszpörgettyűk kétszáz méterenként térnek be 1-2 sörért, akár a legdrágább helyekre is.
Ténfép
(
x5)
Dec 12, 2025 23:08:29
x5)
Aki szenvedélybeteg szinten alkoholista, nem fog piát kartonszámra vásárolni, mert akkor rögtön legurítaná az összest.
A rendes, tisztességes alkoholistákat, akiket én ismerek vagy már csak ismertem inkább, azok ájulásig ittak, vagy addig, ameddig tartott a pia - aztán lesz ami lesz.
De ezek a beszari szharok még alkeszeknek se jók. És miért nem töményet isznak? Sörtke az kényelmesebb? És ha túliszzák, magukat, akkor mivan? Detoxba kerülés, legalább büszkék lehetnek valamire.
És ha megdöglenek, akkor mivan? A kurva anyjukat, ennyire féltik a szaros, kolduló szar életüket. Gyáva szhar mind.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 13, 2025 08:42:32
x5)
Mivel a pedofil eleve egy fókuszos loopoló buzi, neki pont érdemes volt rászokni az alkoholra. Mert a kattant agya sokszorosan akörül forog így.
Kendra
(
x2)
Dec 13, 2025 09:39:52
x2)
Endre jössz ma a pedóellenes tüntetésre? Nem tudsz vagy nem akarsz? Esetleg mindkettő?
Kötőjel
(
x12)
Dec 13, 2025 11:58:40
x12)
És miért nem töményet isznak? Sörtke az kényelmesebb?
a sodi féle alkoholisták akkor érzik jól magukat, ha folyamatosan piálhatnak, amire a tömény nem feltétlenül nem alkalmas. minden formája veszélyes az alkoholizmusnak, de számomra ez a fajta a legijesztőbb: éjjel-nappal inni kell, különben jönnek a rózsaszín elefántok. még csak az sincs, hogy pl. reggel bevodkázik, elmegy dolgozni, és csak este folytatja.
ez a fajta alkoholizmus alkalmatlanná teszi a sodit bárminemű funkcionálásra. szerencsére.
banshee
(
x24)
Dec 13, 2025 13:26:57
x24)
Endre jössz ma a pedóellenes tüntetésre? Nem tudsz vagy nem akarsz? Esetleg mindkettő?
Pedig a nemzet krónikása kamerájára méltó téma lenne.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 13, 2025 14:28:21
x6)
Sosem értettem. Mekkora balfasz alkesznak lenni,
Azért,mert endre sosem fogja beismerni még magának sem, hogy egy akaratgyenge, szar söpredék alkoholista. Ő kezeli, ezt is mint mindent.(Mint a technikát a hátsó sorból,akarom mondani sírból) Nemcsak azért nem vásárol kartonszámra, mint a legszebb bécsi időkben, mert annyi pénze sincs,mint egy mianmari koldusnak, de azért sem mert ez így tökéletes önigazolás, hiszen nem költ rá nagy összegeket.
molos troll
(
x2)
Dec 13, 2025 14:42:16
x2)
Írtál a reintegrációs tisztnek boldozott levelet hogy elengedjenek otthonról, púp? Jó pont ám ha a pedofil bácsika gyerekvédelmi tüntetésekre jár, hahó!
Negermann
Dec 13, 2025 16:43:52
Lásd amit korábban. Ezek ösztönlények, a pillanatban élnek. MOST kell egy sör és kész. Később meg majd lesz valahogy, az már az akkori endre problémája.
Egyébként szociológiai és kultúrális mélységekbe menő kutatások voltak arról hogy afrika nagy része így gondolkodik(nem is véletlenül néz ki úgy, ahogy) és nekik a nyugati időfogalom totálisan idegen, életszerűtlen, furcsa. Nekik az idő olyan mint egy nagy folyó amiben egy helyben állnak és folyamatosan dolgokat sodor feléjük, ami fölött semmijen kontrolljuk nincsen, csak úgy megtörténik, nem lehet vele tervezni. "ezt dobta a gép" ahogy a proli mondaná. Nem tudnak az időnben orientálódni, nekik nincs olyan hogy "jövő" csak egyetlen hatalmas jelen. Lásd hogy az áruhitelekhez is hogy állnak. "kihoztuk ingyen", ott van kézben a telefon, az ájteg, a buzihenger, nem kellett fizetni érte most, lehet tapogatni, fogdosni, menőzi vele, tehát ez valódi, a tartozást meg nem most kell fizetni tehát nem az ő gondjuk, majd a jövőbeli énjül fog foglalkozni vele.
Vagy pl. mikor a vicces színűeknél megjön a segílyke és taxival mennek a teszkóba bevásárolni, patakokban folyik a csivaszregál, a pulya is csipszet rág és még a kutya is szivarozik, pár nap múlva meg száraz kenyeret rágnak meg kukáznak, de a gazdagság illúziója egy napra megvolt. Ezek ilyenek, öszönlények, el kell fogadni hogy az emberek bizony kurvára nem egyenlőek képességekben, gondolkodásmódban és belátásban és az élet előbb-utóbb a helyükre sorolja őket. Endre is a budai úrifiú státuszból küzdötte le magát bűnöző hajléktalan buzi létig, úgy hogy a józan ész egyetlen morzsája is egy stabil középosztálybeli létet biztosított volna neki.
Dec 13, 2025 16:43:52
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 13, 2025 16:56:31
x23)
Elégedet vagyok. Elégedet vagyok magunkkal, a hatóságokkal, de most még Goldával is, hogy több mint 1 hónapja kint az elmebeteg, buta, pedofil bűnöző , de úgy belett kussoltatva, hogy olyan mintha még mindig börtönbe lenne.
C64korszak
(
x2)
Dec 13, 2025 17:03:45
x2)
el kell fogadni hogy az emberek bizony kurvára nem egyenlőek képességekben, gondolkodásmódban és belátásban és az élet előbb-utóbb
Ezek tanult dolgok. A recskásnak egyszerűen nem volt aki megtanítsa ezeket a dolgokat, hogy előrelátás, önkontroll, tervezés, stb.
A legközelebb ahhoz, hogy valamire jusson, valamiféle törekvést, képességet, irányt adjanak neki, vejanyanya szárnyai alatt volt, amint onnan kikerült egy ideig "kitartott a szerencséje", de mivel ott csak egy lökést kapott, mint egy darab kő, ténylegesen önállóan normálisan létezni sosem tanult meg.
Amíg eldobod a követ mondhatod, hogy repül, de a kő nem repülőgép, elkerülhetetlenül leesik.
Flixbus utas
(
x1)
Dec 13, 2025 17:17:14
x1)
Elégedet vagyok. Elégedet vagyok magunkkal, a hatóságokkal, de most még Goldával is, hogy több mint 1 hónapja kint az elmebeteg, buta, pedofil bűnöző , de úgy belett kussoltatva, hogy olyan mintha még mindig börtönbe lenne.
Vajon Golda mivel fegyelmezheti a szemtelen korcsot? Valószínű, azzal hogy kihívja rá a rendőröket és mehet vissza a sittre. Mivel a korcs nagyon szereti mrgismerni, meg feszegetni mások határait azt már kitapasztalhatta, hogy a vén kommunista kurva, ha nagyon berág kihívja a rendőröket.
Én azt is el tudom képzelni, hogy Goldán keresztül azért a polgármester meg a helyi lakosok is egyértelművé tették neki ha csak egy rossz fát tesz megint a tűzre, akkor takarodik vissza a sittre. Ettől láthatóan tart ami ellent mond annak a hazugságának, hogy ő ott bent mekkora király volt.
Enellett valamelyik tiktokretardnak vagy a Laurának tud loopolni.
PúpszásziRePont
(
x5)
Dec 13, 2025 17:36:56
x5)
Nekem valami azt súgja, hogy ez egy múló állapot lesz. Valószínűleg megy a zsarolás oda-vissza. Most ugye tudjuk, hogy Golda tartja el a papíros bolond fiát. (Mondjuk, ez a börtönbe vonulás előtt is így volt, a Tiktok-bevétel csak kis "pótlásra" volt elég.) Szóval a vén kurva valószínűleg becsicskította, hogy ha már van pofája a nyakán élősködnie, majd ő szabályozza az alkoholt, és tilos a lájv. A Púpos meg valószínűleg zsarolja Goldát, hogy ha már nem engedi, hogy a Tiktokon szerezzen "bevételt", akkor fedezze a szükséges napi alkoholmennyiség anyagi hátterét. Valami nekem azt súgja, nem túl biztos lábakon áll ez a kölcsönös megegyezés. Leginkább a Golda nyugdíjának végessége fogja ezt fölborítani. De az öregasszonyt sem kell sajnálni, ha a hatóságok előtt vállalta, hogy továbbra is eltartja a bolond fiát, akkor megérdemli a sorsát. Szóval, szerintem csak ki kell várni a dolgokat..
C64korszak
(
x2)
Dec 13, 2025 18:41:52
x2)
Valahogy le kellett volna buktatni a rencskást, miért van rajta sötét szemüveg és visel szakállat.
Emlékszünk mennyire őrjöngött mikor valaki a faluban bolyongva képeket csinált róla?, holot az ilyen trollekövetéseket jó ideje le se szarta.
Nyilvánvaló, hogy az egész sitten királykodás egy kamu, a pofája összevissza lehet verve, egy rendes verésnek hetekig nyomai maradnak...és ezt nagyon nem szeretné, ha a trollok számára kiderülne.
Emlékszünk mennyire őrjöngött mikor valaki a faluban bolyongva képeket csinált róla?, holot az ilyen trollekövetéseket jó ideje le se szarta.
Nyilvánvaló, hogy az egész sitten királykodás egy kamu, a pofája összevissza lehet verve, egy rendes verésnek hetekig nyomai maradnak...és ezt nagyon nem szeretné, ha a trollok számára kiderülne.
Sodragon legendája
(
x2)
Dec 13, 2025 20:11:26
x2)
Fikás, most melyik társadalmi osztályos sávba sorolnád be magadat és a buzikurvádat? Elégedett vagy ezzel a mostani kategóriáddal? Többen kérdezik.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Erkelyszimulator
(
x2)
Dec 13, 2025 21:48:42
x2)
Fikás, most melyik társadalmi osztályos sávba sorolnád be magadat és a buzikurvádat? Elégedett vagy ezzel a mostani kategóriáddal? Többen kérdezik.
Unter-untermensch? Többen kérdezik, hahó!
nmthrwwy420
(
x12)
Dec 13, 2025 22:08:27
x12)
Illetve arról is mesélj már, hogy Magyar Péter (Hahó) azt is mondta ma, hogy az összes lezárt pdf aktát újra fogják nyitni.
O és K együtt OK?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 13, 2025 22:39:28
x5)
Mi van a szupertitkos tyodicsapat telegrammal? Rég volt leak.. Lamantin legalább te villantsál valami endre léket, úgy is szeretsz kavarni.
Sodi valósága
Dec 14, 2025 00:59:21
Természetesen továbbra is a szellem emberének tartom magam. A tudást, az intelligenciát nem befolyásolja, hogy most épp nincs pénzem. Én még életemben soha nem kerestem öt forintot se mással, csak programozással, tehát programozó vagyok.
Dec 14, 2025 00:59:21
Flixbus utas
(
x1)
Dec 14, 2025 06:18:00
x1)
Háziőrizetes szatír! Hiányzik azért a sok cigány kuki látványa a közös fürcsik idejéről? Most az ólban a fürdőszoba működik vagy azért a natyházba osonsz be hátha láthatod a baltával agyon vert fehér hermelinjét a geci kurva anyádnak?
Sodragon legendája
(
x2)
Dec 14, 2025 08:03:42
x2)
Recskabohóc! Egy ilyen találmány talán sokat könnyített volna az életeden.
www.youtube.com/shorts/aSw6CzDSM50
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
www.youtube.com/shorts/aSw6CzDSM50
Kendra
(
x2)
Dec 14, 2025 08:55:56
x2)
Endrém emlékszel mikor azzal flexeltél hogy az egy rang ha a John Harrisben veled edzhet Tibor? Mos meg neked egy rang hogy Bagolykával egy ólban lakhatsz. Te szalmaágyak recskása...
keserke
(
x4)
Dec 14, 2025 09:58:07
x4)
Sodi visszafele megy. Nem azt kell nézni mennyit keres egy hónapban hanem hogy mennyivel nő az adóssága.
banshee
(
x24)
Dec 14, 2025 10:29:50
x24)
Endre? Az "Oltatlanul szabadon" jelszó is szépen öregedett, ugye?
herr_schwechater
(
x8)
Dec 14, 2025 11:30:56
x8)
Recskabohóc! Egy ilyen találmány talán sokat könnyített volna az életeden.
youtube.com/shorts/aSw6CzDSM50
youtube.com/shorts/aSw6CzDSM50
haggyámá
ő maga borítja ki a tyopronit dobozból, nem kell ehhez ilyen flancos cucc
EndreKókadtHímvesszője
Dec 14, 2025 12:05:51
Endre! Magyarósit meg Dancsót nem állítaná meg ez a speciális élethelyzet, ezért ők biztosan videóznának. Nyomjad te is a flokkokat!
Dr. Python trollsz
Dec 14, 2025 12:05:51
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 14, 2025 12:09:07
x5)
Endre! Magyarósit meg Dancsót nem állítaná meg ez a speciális élethelyzet, ezért ők biztosan videóznának. Nyomjad te is a flokkokat!
Nem nyomja mert egy jelentéktelen kis senki lett. Egy büdös macskaól lakó putris. Már az is angyalszárny lenne ha a kocsmában mesélhetné hogy egykoron németországban volt programozó felhőének. De nem mehet el a kocsmába mert megverik a helyiek és nincs pénze iszogatni a kocsmában.
Rend van na! A korcs a macskaólban senyved a bikanyakú jász-imposztor kurvaanyja felügyelete alatt szetáp nélkül a hidegben.
EndreKókadtHímvesszője
Dec 14, 2025 13:21:33
De A SoDIt senki sem győzi le, igaz Endre?
Dec 14, 2025 13:21:33
PúpszásziRePont
(
x5)
Dec 14, 2025 13:32:06
x5)
Azért én bízom benne, hogy a Sodi azért lázad néha az offline állapot miatt (főleg néhány sör után). És bízom benne, hogy ilyenkor a bikanyakú börtönőr éppen úgy elveri, mint régen, csak reméljük, gyakrabban.
banshee
(
x24)
Dec 14, 2025 13:50:28
x24)
Azért én bízom benne, hogy a Sodi azért lázad néha az offline állapot miatt (főleg néhány sör után). És bízom benne, hogy ilyenkor a bikanyakú börtönőr éppen úgy elveri, mint régen, csak reméljük, gyakrabban.
A hidroterápiát alkalmazza Golda ilyenkor. Egy adag hideg víz és Endre bekussol.
Kendra
(
x2)
Dec 14, 2025 14:31:19
x2)
Endre a szókártyákhoz hozzáférsz?
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 14, 2025 14:57:22
x23)
És ismét bebizonyosodik, hogy mikor az elmebeteg, hazug, pedofil bűnöző, bejelenti, hogy visszavonul, eltűnik, abbahagyja a videózást, akkor lehet menni és fogadni ennek ellenkezőjére, ha nyerni akarunk. Bezzeg amikor nem történik ilyen bejelentés, akkor képes ezeket megtenni ahogy azt 7 hónapja látjuk most is. Egy igaz, őszinte szava, gondolata nincs. Mert ilyen hazug sodi asodi!
-
Dec 14, 2025 15:53:12
astoki egy szar. szarastoki.
Dec 14, 2025 15:53:12
-
Dec 14, 2025 16:50:32
Funfact:
A Blaha évad azért nem megy, mert a gyagyásnak nincs pénze odautazni.
Másrészt nem engedélyezett a fogvatartott számára az ekkora kimaradás.
A Blaha évad azért nem megy, mert a gyagyásnak nincs pénze odautazni.
Másrészt nem engedélyezett a fogvatartott számára az ekkora kimaradás.
Dec 14, 2025 16:50:32
Kendra
(
x2)
Dec 14, 2025 17:40:35
x2)
Lassan kéne egy évvégi összefoglaló a zülléséről.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 14, 2025 17:49:21
x23)
Elmebeteg, hol a drónod? Ja azt is elhagytad te balfasz. Pedig most milyen jól jönne, hogy krónikázni tudj otthonról. Te csóró buzi, szólj Goldának, hogy azt kérsz tőle karácsonyra/hanukára. Ha nagyon köti az ebet a karóhoz, hogy nem, akkor mond azt neki, hogy vegye meg 2-3 havi sörpénzből neked. 2-3 hónap az semmi sör nélkül, hiszen 6 hónapot is kibírtál már, nem is olyan rég.
Tyodika (⭐️x23)
Dec 14, 2025 17:49:56
Lassan kéne egy évvégi összefoglaló a zülléséről.
Minden rendben van, kezeltem hisz kint vagyok nem?
A John Harris karkőt szépen letisztogattam és szilikonos autó műszerfal ápolóval bekentem. Aztán kiraktam a dísz polcra a buzihenger számla és a döglött hitelkártyáim mellé.
Most pityeregve karácsonyfa díszítés csá
Dec 14, 2025 17:49:56
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 14, 2025 18:02:28
x21)
Ha Orosz Mihály Zoltánnal van Partizán interjú, veled miért nem lehetne, Mr. Szetey Montázs?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
herr_schwechater
(
x8)
Dec 14, 2025 18:21:41
x8)
Ha Orosz Mihály Zoltánnal van Partizán interjú, veled miért nem lehetne, Mr. Szetey Montázs?
"a coming out egy fontos intézmény én csak segítettem benne"
Kaffka Tibor kiss endre farkasról
Poop in the loop
(
x2)
Dec 14, 2025 18:30:43
x2)
Pedofilidézés a bűnvadászok epizódpremierjén:

EasybankosPedo
(
x23)
Dec 14, 2025 18:35:35
x23)
Azt a kurva eget, hogy néz ki a faszi? :) Ha nem halom a hangját és nincs a neve oda írva, akkor megnem mondom hogy ö az. Na persze, rosszul öregedésbe ö se éri utol az elmebeteg, pedofil, bűnözött.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 14, 2025 18:38:22
x21)
Azért megnéztem volna a Bánvadászokat, ahogy a Gogol utcából kipakolják a Jutkát meg a Tibikét. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PúpszásziRePont
(
x5)
Dec 14, 2025 20:09:04
x5)
Endre, menjünk, igyunk egy sört! Ja, hogy te nem teheted? Az elektromos póráz nem engedi... Másnak lehet, neked nem.... Sokra vitted negyvenpár éves korodra, te szerencsétlen....
Kötőjel
(
x12)
Dec 14, 2025 21:51:22
x12)
a sodi, szerintem írass pár 600 ezres fütyit levelet a fasznélküli ügyvédjével!!
vagy még erre sem volt képes a fatászpika? pedig egy ilyen jéghideg jogászcsá gond nélkül meg kéne, hogy találja a herélt köcsöge ügyvédjét, hogy ismeretlenül ráírjon, és postásnak használja a hőn áhított befordított fasz elérésének érdekében..
vérdíj target nr. 1
vagy még erre sem volt képes a fatászpika? pedig egy ilyen jéghideg jogászcsá gond nélkül meg kéne, hogy találja a herélt köcsöge ügyvédjét, hogy ismeretlenül ráírjon, és postásnak használja a hőn áhított befordított fasz elérésének érdekében..
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 14, 2025 22:22:01
x3)
Ezt az okádék videót eddig meg nem láttam. Csak erős gyomorral nézzétek/hallgassátok.
youtu.be/2QmNJkO_3d8?si=BI094hb7duLIj84N
Minden O és K
Sztrapacska
(
x6)
Dec 14, 2025 22:36:29
x6)
Ezt az okádék videót eddig meg nem láttam. Csak erős gyomorral nézzétek/hallgassátok.
És ez nem tréfa. Derült égből hányás nagyjából a videó közepén. Erre már nem is emlékeztem, a bécsi végjáték környékén az egyik migránsidomítós visszautazás előtt lepte meg szarszagú férfiszerelmét ez a véglény. Viszonylag jól bánok a szavakkal, de az a szint, ami ez a két félállat képvisel,egyszerűen leírhatatlan.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 14, 2025 23:06:24
x5)
youtu.be/2QmNJkO_3d8?t=357
"Tele lett a szám a prosztata váladákoddal vagy nem lett tele?
- A langyos prosztata váladékoddal tele lett vagy nem?
- Igen vagy nem? Tele spricceltél a prosztata váladékoddal bazdmeg!"
Endre ... esz ety nő? Nem, te egy buzi vagy. Jutka is megmondta.
miskolcigány
(
x5)
Dec 15, 2025 00:11:40
x5)
Hát komám, én nagyon nem hiányoltam újból ezt a témát
A munka nem megoldás.
Endre priusza
(
x11)
Dec 15, 2025 00:22:27
x11)
Endre, a stresszmentes nyugi azért még megvan?
A helyzet megoldása
(
x45)
Dec 15, 2025 01:45:25
x45)
A 100 eurós szelfi
Endre, mi a véleményed, hogy Rácz Gábor László isten embere, egy egyszeri 10k rubeles (kb 100eur) donatért cserébe a Duna-parton hirdeti, 6x2 méteren, amit már mindenki tud?
Ezt nevezem én médiamegállapodásnak, nem amiket te kötöttél, Gammerbandival meg jenessel

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Endre, mi a véleményed, hogy Rácz Gábor László isten embere, egy egyszeri 10k rubeles (kb 100eur) donatért cserébe a Duna-parton hirdeti, 6x2 méteren, amit már mindenki tud?
Ezt nevezem én médiamegállapodásnak, nem amiket te kötöttél, Gammerbandival meg jenessel

kérdezhetek valamit
(
x2)
Dec 15, 2025 07:39:17
x2)
Én csak egyet nem érted tyodika, a böriből hogy a faszomba fogod kezelni a háttértechnikát? Valaki itt tényleg fordítva nézte meg a Titok c. filmet...
tuti totyityapaty
Dec 15, 2025 09:17:22
Én csak egyet nem érted tyodika, a böriből hogy a faszomba fogod kezelni a háttértechnikát? Valaki itt tényleg fordítva nézte meg a Titok c. filmet...
kisboros meg twinky retardkodik 0-24-ben, az anyagos két szippantás között kommentálja a dühretár fórumot, a stoki meg didereg a macskaólban és lúpol a telegramon a totyityapatnak.
minden a legnagyobb rendben az univerzum működik.
Dec 15, 2025 09:17:22
Kendra
(
x2)
Dec 15, 2025 09:18:16
x2)
Endre lesz idén gyagyáskarácsony? Esetleg szilveszteri durrogtatás?
Vagy intézzük mi?
Vagy intézzük mi?
Golda csiklója
(
x8)
Dec 15, 2025 10:08:56
x8)
Endre lesz idén gyagyáskarácsony? Esetleg szilveszteri durrogtatás?
Vagy intézzük mi?
Vagy intézzük mi?
Egy 48 lövéses, a macskaól felé véletlenül 90 fokban eldőlt telep nagyon vesz.... vicces lenne ugye elítélt!?
Nemfatyle
(
x7)
Dec 15, 2025 10:46:07
x7)
12:15: "Egyébként úgy, hogy le van vágva a heréje, semmi íze nincs a prosztata váladéknak"
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Dec 15, 2025 11:38:10
x1)
Bámulatos kérdés.
Flixbus utas
(
x1)
Dec 15, 2025 12:47:54
x1)
youtu.be/2QmNJkO_3d8?t=357
Új ivós játék:
Minden " hogykerülszteide " után 4 cent vodka
Negermann
Dec 15, 2025 15:06:47
Elképesztő teljesítmény endrétől hogy sikerült buzibbnak lennie mintha simán megdugta volna őt egy férfi.
Dec 15, 2025 15:06:47
Sógor
Dec 15, 2025 15:17:28
Elképesztő teljesítmény endrétől hogy sikerült buzibbnak lennie mintha simán megdugta volna őt egy férfi.
Mintha?
Dec 15, 2025 15:17:28
-
Dec 15, 2025 16:07:07
Emlékeztek, mikor 2019 végén stoki fél órán keresztül nem találta meg a géjmej pécé hátulját?
80IQ... A végén minden kiderült.
www.youtube.com/watch?v=G_disCiCP4I
80IQ... A végén minden kiderült.
www.youtube.com/watch?v=G_disCiCP4I
Dec 15, 2025 16:07:07
molos troll
(
x2)
Dec 15, 2025 16:28:16
x2)
Apropó gémer pécé, a masina még mindig kint rohad a sufniban? Ha már úgysem lesz outlast, ki kell szedni a RAM-ot és eladni most hogy meglódultak az árak, több tízezer forint sörpénz is kijöhet belőle! Csak egy életképtelen fasz hagyna szétrohadni a hidegben ilyen kincseket!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 15, 2025 16:29:44
x21)
Ne adj neki otleteket
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
zsidovagyokdetenyleg
Dec 15, 2025 17:57:48
És most ezt Golda hangján olvassuk:

Dec 15, 2025 17:57:48
Optimusz
Dec 15, 2025 18:15:09
Endre, miért nem hívod át valamelyik volt osztálytársad?
Az osztálytalálkozón is milyen jól érezted magad. Nem emlékszel??

Dec 15, 2025 18:15:09
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 15, 2025 18:19:04
x5)
Börtönben is ez lehetett. Gyagyás a bátor Az osztálytalálkozón is milyen jól érezted magad. Nem emlékszel??
65masodperc.blogspot
Dec 15, 2025 18:56:40
Ikertornyok (még mindig...:))
Dec 15, 2025 18:56:40
Hahó
(
x135)
Dec 15, 2025 19:01:20
x135)
Idén volt a 25 éves érettségi találkozója. Nem tudott elmenni, mert sitten volt. Szerintem a 30 éveset is kénytelen lesz kihagyni ugyanolyan indokkal.
Jelenleg 2 sitt között van.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 15, 2025 19:03:02
x21)
Nagyon röhögök. Asszondja Buziboy99 a TC-s fórumon:
"Téli szünetben majd rakok ki új videót SoDi kapcsán".
Endre, elmondhatjuk hogy téged a KinderKommandó képvisel?
Lenne egy önként jelentkező, aki még örülne is neki, ha megfogdosnád.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
"Téli szünetben majd rakok ki új videót SoDi kapcsán".
Endre, elmondhatjuk hogy téged a KinderKommandó képvisel?
Lenne egy önként jelentkező, aki még örülne is neki, ha megfogdosnád.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 15, 2025 19:05:43
x16)
Micsoda leírhatatlan élmény lenne ez annak a társaságnak. Ott volt ez a fura srác, már a suliban is fura volt, de olyan kis bárgyú vigyorral nézegette a régi képeket, magyarázta hogy ilyen programozó meg olyan informatikus, be is aludt buli közben, na bumm hát kicsit fura szegény, na.
És akkor megtudni, hogy ez az alak, akivel ők ott bulikáztak, egy többszörösen lebukott pedofil, egy TEK által lefogott börtöntöltelék, aki Tiktokon a legokádékabb cigányokkal veszekedik az 5 filléres donéteken. Micsoda megvilágosodás lehet azoknak a szerencsétlen embereknek.
EndreKókadtHímvesszője
Dec 15, 2025 19:13:21
Ősember most játszott be egy hangüzenetet a felhőénektől. AI-val tákol valamit. Nem hallottam az elejét.
Dr. Python trollsz
Dec 15, 2025 19:13:21
Hahó
(
x135)
Dec 15, 2025 19:14:09
x135)
a 40 éves érettségi talira viszont el tudsz menni, pdf, ha nem követsz el addig újabb bűncselekményeket.
kis szerencsével, jó magaviselettel már a 35 évesen is ott lehetsz, feltételes szabadlábon. elmesélheted, hogy micsoda bűnözői karriert shikerült befutnod a programozói helyett. 53 vagy 58 évesen ott fogsz állni szakadt ruhákban, nincstelenül, és nyomhatod 200 forcsi ajcsimajcsiért a bréket, ha anyád ad pénzt buszjegyre.
kis szerencsével, jó magaviselettel már a 35 évesen is ott lehetsz, feltételes szabadlábon. elmesélheted, hogy micsoda bűnözői karriert shikerült befutnod a programozói helyett. 53 vagy 58 évesen ott fogsz állni szakadt ruhákban, nincstelenül, és nyomhatod 200 forcsi ajcsimajcsiért a bréket, ha anyád ad pénzt buszjegyre.
Hahó
(
x135)
Dec 15, 2025 19:18:16
x135)
Ősember most játszott be egy hangüzenetet a felhőénektől. AI-val tákol valamit. Nem hallottam az elejét.
Bád Szpenszer
(
x1)
Dec 15, 2025 19:52:55
x1)
Nem arról volt szó, hogy az anyagos eladja a börtönrajzokat aukciósházaknak, és ebből gazdagodnak majd meg mind a ketten?
Endre priusza
(
x11)
Dec 15, 2025 20:12:26
x11)
A teljes kollekció árából kitelik talán egy sört.
Lellytoll dandárszázados
Dec 15, 2025 20:21:48
Fikás: nyem éjtyi bittyos uj otty q kameja fejvettye a hűje tjojjokaty nyézzük vittya…
Rendőr: nem érdekel, az álkamerája és amúgyis hogy jutott ki a börtönből?
Fikás: jöjjön, játja? Itt megy a tjojj a mejcimmej…
Kaffka endre
Rendőr: nem érdekel, az álkamerája és amúgyis hogy jutott ki a börtönből?
Fikás: jöjjön, játja? Itt megy a tjojj a mejcimmej…
Dec 15, 2025 20:21:48
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 15, 2025 21:45:14
x5)
Endre! Jó hír jött!
"Spanyolország havi 60 eurós országbérletet vezet be"
Persze ez neked nem jó hír hiszen ott nyomorogsz a macskaólban és soha nem jutsz ki Spanyolba' kukázni Brigittahóval, Edytával meg azzal a másik alkoholista lánynevű szutyok fogatlannal Imolával!
Megint csak a FOMO te meg ott döglesz meg !
Rend van na!
Persze ez neked nem jó hír hiszen ott nyomorogsz a macskaólban és soha nem jutsz ki Spanyolba' kukázni Brigittahóval, Edytával meg azzal a másik alkoholista lánynevű szutyok fogatlannal Imolával!
Rend van na!
PúpszásziRePont
(
x5)
Dec 15, 2025 21:48:11
x5)
Endre! Jó hír jött!
Rend van na!
Rend van na!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Dec 15, 2025 21:49:30
x5)
Mondjuk elég jó befektetés volt, kedvezményesen gázspray-t venni, mert kijött belőle fél évnyi lakhatás meg egyéb rezsi!
Nem utolsó sorban a John Harris karkötőt is tudta überelni egy beépített airtag-es okosórával legmagasabb minőségben!
totyika
Dec 15, 2025 22:11:43
[quote=Nem utolsó sorban a John Harris karkötőt is tudta überelni egy beépített airtag-es okosórával legmagasabb minőségben![/quote]
Ényh eszht nem éjtyhem, nnnya, pávra készülésh, cshá.
Ényh eszht nem éjtyhem, nnnya, pávra készülésh, cshá.
Dec 15, 2025 22:11:43
-
Dec 15, 2025 23:16:59
Tényleg apja fia a srác

Emlékszem mikor még ide irkált, nem volt ennyire teljesen elmebeteg, 1 év alatt kb. belehülyült a Sodiverzumba.

Emlékszem mikor még ide irkált, nem volt ennyire teljesen elmebeteg, 1 év alatt kb. belehülyült a Sodiverzumba.
Dec 15, 2025 23:16:59
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Golda is már csak egy kávét kér a filmhez..
:)
Elsőre azt hittem ott hátul az Jenes ősember.