Szerző: molos troll (Snecológus-pontszám: 5654x2) Feb 15, 2026 14:00:11
Válasz
(2)
Depressziocska
Tegnap arról kezdett beszélni, hogy "miért érdemes támogatni engem". A legutóbbi unboxingnál tett, "azért egy sört igazán baszhattál volna bele" kijelentése után igazán érdekelnének az érvek.

-Szinte mindent AI előfizetésekre költ beadványíráshoz, és a hatóságok pöcögtetésével egyre magasabbra tornássza a letöltendőt.
-Minden más pénzét piára költi, amivel egyrészt taccsra teszi a saját egészségét, másrészt szépen visszaszokik a piára ami nagyon fog fájni mikor megint beviszik. És majd a börtönorvos eldönti, milyen kezelést kap a TB-csaló házimanó.

Nem mintha én egy beszáradt kutyaszart is adnék neki, de ezek bizony nagyon erős érvek.
Feb 15, 2026 14:00:11

Szerző: Negermann Feb 15, 2026 14:00:44
Válasz
(2)
ascites
az, hogy mennyit tud megmenteni abból a 3-4 "jó" évből, amit az anyja haláláig kihasználhatna. Most ez a fő cél. Elhúzni a bevonulást amíg lehet és annyit inni, hogy ne nagyon tudjon ebbe belegondolni.

Ha ezek a "jó" évei, a nyomor és koldulás a macskaólban akkor milyen lehet a rossz? :D :D :D

Nem gondolkozik endre ennyire előre és főleg nem ennyire logikusan, az autipajzs nem engedni. Neki csak az van amit a mániás felpörgés éppen bead. Szentül hiszi hogy ő ezt meg fogja úszni és gondolatban már a kárpótlást költi amit kapni fog szerinte. Emlékezzünk vissza, ő volt az aki annyira nem tudott előre gondolkodni hogy a linzi életébe odavitt két alkoholista drogos csövest és egy családi ház árát rájuk költötte, valamint közös gyereket, béranyaságot tervezgetett vele. Már a lájfdénzser észlelésére is képtelen, egyetlen hatalmas fantáziamasszába olvad neki a valóság és azt hiszi megint be fogja vonzani a jólétet, megint lesz fent, mikor az irodában csövezős időszakában is gondolta
Feb 15, 2026 14:00:44

Szerző: ? Feb 15, 2026 14:04:35
Válasz
(3)
Mit gondolsz fikás? Többet, vagy kevesebbet fogsz kapni, mint Posta Imre? Ő is csak “műsort” csinált, mégis kapott 5 évet.
Rábasztál púpos köcsög! :D
Feb 15, 2026 14:04:35

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 15, 2026 14:45:01
Válasz
(9)
Endre, remélem kész van már az AI által írt feliratozó gánykódod. Egy felhőéneknek ez kb. 1 napos meló, amiben már benne van a felvagdosás, az optimalizálás, a whisper hallucinációinak a megoldása és ráadásul többféle modellel is működik. A született pinásom 2 nap alatt egy komplett alkalmazást vájbolt össze, amiben sokkal több funkció van, mint a te szarodban, ráadásul backend ÉS frontend is van, nem csak egy működésképtelen spagettiscript. Jó, nekem is kellett még kb. 1 nap, hogy kipurgáljam belőle az AI-szemetet és automatizáljam a deploymentet meg a többit, de ez így még mindig csak 3 nap, Hahó! Ráadásul annyira szar sem lett a kódja az AI-nak, de ehhez az is kellett, hogy ésszel adjuk meg neki a promptot. Te mi a faszomat csinálsz ennyi ideig egy darab szarral, amit egy junior is hamarabb összerak AI nélkül? Kókler szar vagy, az AI tényleg nem tudja elvenni a munkádat, mert ha olyan minőségű kódot fosna ki magából mint te, ráadásul pont olyan lassan, akkor SENKI se használná. Ja, a Claude 4.6-ra tényleg fizess elő, mert az már sokkal jobb kódot tud hekkelni, komplex helyzetekben is. Pont, mint a te 4 soros szarod xDDD Arra költsél millió tokent, tényleg, amit még a Sonnet is kisujjból kirázna. Idióta vagy, még az AI is jobban tud kódolni nálad, pedig annak nincs agya. Mondjuk neked sincs sok, és azt is jól elittad már. Shiker!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 15, 2026 14:45:01

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10716x5) Feb 15, 2026 14:49:53
Válasz
(12)
vasárnap főműsoridőben lapít a bűzös. majd hétfő délelőtt jön hergelni
Feb 15, 2026 14:49:53

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Feb 15, 2026 15:01:45
Válasz
(7)
De ezzel mit akar elérni a bűnöző? Bizonyítékot akar maga ellen?
Feb 15, 2026 15:01:45

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 15, 2026 15:28:45
Válasz
(19)
Jonciii
De ezzel mit akar elérni a bűnöző? Bizonyítékot akar maga ellen?

Hivatalosan arról győzködi a hatóságot, hogy minden is félreértés, mert nem veszik figyelembe a kontextust. A kontextus pedig maga a 6 órás netszemét, aminek "csak" 15 percében hangzik el terrorfenyegetés/internetes erőszak/fantáziálás egy gyilkosságról, ezért be akarja adni mind a 300 oldalas leiratot. Videónként.

Nemrég plusz hat videót vontak be a vizsgálatba, igazmondó géza szerint a gyagyás beadványai miatt, de arra utalt, hogy ezek pont, hogy a korcsra nézve problémásak.

A leiratokkal ráadásul annyira el akarja havazni a hatóságot, hogy ne legyen kedvük vádat emelni (ez komoly, elmondta már ő is) + próbálja húzni az időt azzal, hogy a hatóságnak fel kell dolgoznia, mert addig is vedelhet a macskaólban.
Feb 15, 2026 15:28:45

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19192x9) Feb 15, 2026 15:34:20
Válasz
(13)
ascites
próbálja húzni az időt azzal, hogy a hatóságnak fel kell dolgoznia, mert addig is vedelhet a macskaólban.

Ha tényleg ezért csinálja akkor viszont csak beszűrődik annyi valóság a pajzson, hogy tudja ebből guggolás lesz mindenképpen. Mondjuk ez magyarázná az élőben rajta látható depressziót.
lépek ki mert hülyék vagytok
Feb 15, 2026 15:34:20

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 15, 2026 15:48:55
Válasz
(20)
Hafré
Ha tényleg ezért csinálja akkor viszont csak beszűrődik annyi valóság a pajzson, hogy tudja ebből guggolás lesz mindenképpen. Mondjuk ez magyarázná az élőben rajta látható depressziót.

Amennyit láttam belőle az elmúlt hetekben, folyamatosan az ügyeivel foglalkozik, közben naponta kétszer álomba vedeli magát. Vágom én, hogy erős az autipajzs, de részben azért tudja kivédeni a valóságot, mert képes szarni a dolgokra és nem foglalkozni velük. De most nem ez van.

Az ai-k dobálják ki a debil érveit, már egy újra volt szüksége, hogy ne ugyanazt a visszautasítást hallja tőlük. Sorra találják neki a használhatatlan "precedenseket", amikre próbál hivatkozni (a múltkor az autiexcel képernyőkép alapján kikerestem a határozatot, amire hivatkozott, és nem volt valid, az a helyzet teljesen más volt, mint az övé). Heti két beadványt gányol össze, erről loopol a lájvokban és kétségbe van esve, hogy a régi öregek, Krokkó és társai nem néznek bele a szarjaiba. Annyira kétségbe van esve, hogy a jelszókiadós pistikének is átküldte a szarjait.

Az is hatalmas ütés lehetett a pajzsnak, hogy Tibit ártatlannak tartotta, aztán lecsücsültették.
Feb 15, 2026 15:48:55

Szerző: ? Feb 15, 2026 15:54:35
Válasz
(2)
Hány fős zárkába kerülhet majd legnagyobb valószinűséggel? Mennyire jutalmazzák majd, hogy pillanatok alatt képes maga körül egy szeméttelepet varázsolni, miközben dadog és loopol?
Feb 15, 2026 15:54:35

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) Feb 15, 2026 16:01:48
Válasz
(5)
Nem kellene, de mindig el tudok ámulni azon, hogy hogyan lehet valaki ennyire elképesztően ostoba, mint asodi
Feb 15, 2026 16:01:48

Szerző: - Feb 15, 2026 16:06:15
Válasz
(11)
ascites
Vágom én, hogy erős az autipajzs, de részben azért tudja kivédeni a valóságot, mert képes szarni a dolgokra és nem foglalkozni velük.

A pajzs egyszerűen nem ilyen igénybevételre lett kitalálva. Az kiválóan működött, amikor három réteg védőháló volt alatta (új balek munkáltatók, segélyrendszer, Golda melege) és a látványosan hamis önképén kívül kizárólag azt kellett szőnyeg alá sepernie, hogy a viszonylag kényelmes helyzete nagy szerencse nélkül valószínűleg nem fenntartható és a távoli jövőben, egyelőre nem ismert problémák miatt összeomolhat.

Most ezzel szemben az van, hogy 2-3 hónapra van attól, hogy megvádolják annyi bűncselekménnyel, amiért minimum 2, maximum 12 évet lehet adni úgy, hogy ő maga is elmondta, hogy ezek az ügyek általában nem a bíróságon dőlnek már el, hanem előtte, ugyanis a bíróság nagyon gyakran egy az egyben a vádnak megfelelően ítéli el a terhelteket.

Mintha a jó öreg, megbízható ladádra ekét raknál és megpróbálnál vele szántani. Ugyanaz a fekete füst jönne ki a kocsiból az utolsó pillanatokban, amit most a túlterhelt autipajzs is ereget. Talán megunják, talán azt mondják, hogy nem éri meg ennyi anyagon átrágni magukat és elengedik a vádat...

Szerintem ha megkapja a vádat és abban minden benne lesz, amivel eddig gyanúsították, akkor teljesen le fogja dobni az agya az ékszíjat.
Feb 15, 2026 16:06:15

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Feb 15, 2026 16:09:02
Válasz
(8)
Ja, és az sem véletlen, hogy folyamatosan a szökésről fantáziálgat.
Feb 15, 2026 16:09:02

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) Feb 15, 2026 16:11:30
Válasz
(13)
Hafré

Ez csak az én buta hozzáállásom, de én a te videóidból sokkal több információt kaptam a gyagyás mentális állapotáról mint a live- okból.
Endre kialakított egy sor sémát ahogy szokott és addig ismételgeti öket a live-ban amig azt igaznak tudja beállítani. Ezt mát régen is így csinálta.
A bíróság elött viszont látszott rajta, hogy a valóságban semmi nem úgy van ahogy azt a live-közben állitja. Nincsenek nagy védekezések, nincsenek nagy megphaszások csak csendben a koszos, befüzetlen cipöjét bámuló, bocsánatkérö, igérgetö, péküljünk ki Endre létezik.

Minden más csak hetyetye.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Feb 15, 2026 16:11:30

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10716x5) Feb 15, 2026 16:16:18
Válasz
(4)
vége van púprém
Feb 15, 2026 16:16:18

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 5961x2) Feb 15, 2026 16:18:28
Válasz
(4)
Endre igaz hogy ott ül melletted a szalmaágyon Magány Márton és Depi Dezső?
Feb 15, 2026 16:18:28

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19192x9) Feb 15, 2026 16:23:25
Válasz
(6)
Igen az tény, hogy élőben is képes faszságokat loopolni de valójában teljesen mást mint a lájvokban. Jól láthatóan a macskaólban védve érzi magát a rideg világtól míg odakint el van tévedve és fél illetve a valóság is ijesztően konkrét szemben a monitor mögötti nézőpontból. De azért ne becsüljük le a pajzsot hiába kap ítéletet úgyis másodfokról fog hadoválni, másodfok után meg strasbourg meg justizmord meg társairól.
Feb 15, 2026 16:23:25

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5163x2) Feb 15, 2026 16:24:09
Válasz
(6)
Recskahuszár, életed olyan szakasza közeleg, amikor végre el kell számolnod az elkövetett szemétségeiddel és vállalni a büntetőjogi felelősséget. Ezek az ócska fake it until you make it megoldások, gyorstalpalós magolás, AI kérdezgetés, laikus jogászkodás megnézett filmek alapján és egyéb olcsó vásári mutatvány már nem fognak téged megmenteni. Rossz hírem van, de az összetett kezes "bevonzás" és egyéb ezoterikus mumbo jumbo sem fog kihúzni a szarból. Annyit ugatsz a karmáról, pedig tudhatnád (akár az AI-t megkérdezve is), hogy a tetteidnek van egy bizonyos szintű kimenetele és következménye, ami törvényszerűen utolér téged. Jelen esetben éppen ez történik most a trollégák és az univerzum legnagyobb örömére. Elnapolgathatják a tárgyalásod pár hónappal, de ez nem fog megmenteni téged a börtöntől. Ülni fogsz és nem lesz ebből semmiféle spanyolországi munka meg ilyen baromságok, így spórolj magadnak időt és hagyd a picsába a duólingós spanyolos vergődést és inkább szedjél fel olyan skilleket, amelyek hasznod lesznek a rád váró 8-10 évben. Meglakoló Sodi a Sodi.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Feb 15, 2026 16:24:09

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24300x12) Feb 15, 2026 16:32:03
Válasz
(3)
ascites
a múltkor az autiexcel képernyőkép alapján kikerestem a határozatot, amire hivatkozott, és nem volt valid, az a helyzet teljesen más volt, mint az övé

B.33/2016/24 - ha erre gondolsz, ennek én is elolvastam az összefoglalóját.

Lényegében ott az volt a sztori, hogy csávókámnak volt pár rendőrségi ügye, amik szerinte nem haladtak, ezért elküldött egy beatfányt, hogy mostmár "rájuk állít valakit".

Itt is terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette miatt indítottak eljárást, majd már elsőfokon elsöpörték azzal, hogy a csávónak nincsenek olyan kapcsolatai, akiket "rá tudna állítani" a rendőröknek és egyébként is súlyos személyiségzavarban szenved.

Ez a sztori köszönőviszonyban sincs azzal, hogy kés és molotov koktél van monitor alá bekészítve, bárki jön, annak annyi.
Ki az az Endre bácsi?
Feb 15, 2026 16:32:03

Szerző: - Feb 15, 2026 16:32:15
Válasz
(1)
Amikor első fokon megguggoltatják akkor be kell vonulnia a másodfok ítélethozataláig vagy addig szabadon lehet.Az ügyész vagy a bíró rendelkezik a két ítélet közt hol tölti a napjait?
Feb 15, 2026 16:32:15

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Feb 15, 2026 16:35:23
Válasz
(9)
a tiktokon megy egy élő a tanszék bécsi segítőivel, és arról van szó, hogy a pdf milyen BÜDÓS volt. 3 perce erről van szó.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Feb 15, 2026 16:35:23

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Feb 15, 2026 16:46:19
Válasz
(6)
Hahó
a tiktokon megy egy élő a tanszék bécsi segítőivel, és arról van szó, hogy a pdf milyen BÜDÓS volt. 3 perce erről van szó.

Linket meg a Bagolyka hozza?
Feb 15, 2026 16:46:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Feb 15, 2026 16:53:54
Válasz
(5)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Linket meg a Bagolyka hozza?

már vége van a témának, 3 percig ecsetelte a segítőnk, hogy milyen szaga volt a büdösnek. azt mondta, hogy bűzcsíkot húzott maga után bécsben, és még soha nem érzett ennyire undorító bűzt.
Feb 15, 2026 16:53:54

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Feb 15, 2026 17:01:05
Válasz
(3)
Endre, haptákban állva várod már, mikor ír rád privátban MC Gömbhal, hogy menj párbajozni? Gondolom percenként frissíted a Cigtokot, és azt lesed, mikor van online a szerelmed.
Feb 15, 2026 17:01:05

Szerző: Depressziocska Feb 15, 2026 17:01:16
Válasz
(2)
-
Amikor első fokon megguggoltatják akkor be kell vonulnia a másodfok ítélethozataláig vagy addig szabadon lehet.Az ügyész vagy a bíró rendelkezik a két ítélet közt hol tölti a napjait?

AI szerint, a büntetőeljárásokban megfellebbezett elsőfokú ítéletek a másodfokú döntés meghozataláig nem kerülnek végrehajtásra.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Feb 15, 2026 17:01:16

Szerző: Bád Szpenszer (Snecológus-pontszám: 3946x1) Feb 15, 2026 17:11:05
Válasz
(6)
A baromnak annyit kellett volna mondani, hogy elismeri, hibát követett el indulatból és alkohol hatása alatt, nem gondolta komolyan, nagyon megbánta, kér segítséget a mentális állapota miatt, és ilyesmi többet nem fordul elő. Akár még meg is úszhatta volna.

"Baszót adok be a Gézára."
Feb 15, 2026 17:11:05

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Feb 15, 2026 17:13:01
Válasz
(3)
Depressziocska
AI szerint, a büntetőeljárásokban megfellebbezett elsőfokú ítéletek a másodfokú döntés meghozataláig nem kerülnek végrehajtásra.
És a szökés veszélye? Az esetében siman lehet, főleg, hogy élt külföldön és amúgy is erről fantáziál.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Feb 15, 2026 17:13:01

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11778x5) Feb 15, 2026 17:14:11
Válasz
(3)
MaxPayne
És a szökés veszélye? Az esetében siman lehet, főleg, hogy élt külföldön és amúgy is erről fantáziál.

Ráadásul gőzerővel spanyolul tanul.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Feb 15, 2026 17:14:11

Szerző: Semper Snecifisz (Snecológus-pontszám: 5769x2) Feb 15, 2026 17:15:24
Válasz
(5)
PúpszásziRePont
Ráadásul gőzerővel spanyolul tanul.

És egy olyan emberre néz fel / diskurál, aki szintén folyamatosan más országok között pattog, hogy ne húzzák faszra.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Feb 15, 2026 17:15:24

Szerző: - Feb 15, 2026 17:16:38
Válasz
(2)
ascites
Ja, és az sem véletlen, hogy folyamatosan a szökésről fantáziálgat.

Ha levágná magáról a nyomkövetőt, és valaki átvinné Bécsbe, onnan kezdődhetne a nagy kaland. Simán lejutna az incel koldus buzi szerelméhez egy kis szerencsével.
Feb 15, 2026 17:16:38

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Feb 15, 2026 17:30:10
Válasz
(2)
Lehet, ez a következő shaját megoldás. A korcs kihoz valahonnan részletre egy lakókocsit, és MC Pityesszel beutazzák Olaszországot. A két fogalmatlan persze folyton kommunikációs nehézségekbe ütközik, alap szintű angol és német szavakat gyúrnak össze egy sajátos retard nyelvvé, végül nagy nehezen sikerül rendelniük egy 32 négyzetméteres pizzát. Az utazós vlog "Fifi & Pipi" néven futna a Cigtokon. Végül eljutnak a déli régióba is, ahol az egyik kisvárosban annyit kellemetlenkednek, hogy a Ndrangheta helyi erőforrásai elássák őket Puglia partvidékén.

Sajnos ez a csodálatos terv nem fog megvalósulni, mert Endre túlságosan gyogyós és csóró jogosítványt szerezni, és rövid időn belül úgyis vissza kell mennie a sittre.
Feb 15, 2026 17:30:10

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Feb 15, 2026 17:36:18
Válasz
(4)
-
Ha levágná magáról a nyomkövetőt, és valaki átvinné Bécsbe, onnan kezdődhetne a nagy kaland. Simán lejutna az incel koldus buzi szerelméhez egy kis szerencsével.

Egyébként Endre, tudom, hogy most is itt vagy, és olvasod a fórumot. Ha már ennyire összemelegedtél a gyerekátkozó nyomorékkal, beszélgethetnél vele egy kicsit Bécsről a legközelebbi lájvszban, hiszen mindketten éltetek ott. Néhány trollt legalább annyira érdekelné, hogy MC Gyogyóst tényleg seggbekúrták-e az ottani törökök, illetve mi volt az a rendőrös - fecskendővel seggbe szúrós történet, mint hogy téged seggbekúrtak-e apád csövesei, illetve mik történtek a BunkiBankban. Annyira szép, milyen sok közös van bennetek, mindkettőtöknek vannak tapasztalatai a bécsi rendőrökkel, meg a seggbekúrással is.
Feb 15, 2026 17:36:18

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) Feb 15, 2026 17:41:08
Válasz
(2)
-

ahhoz nagyon sokat kell koldulni a tiktokszon....bár brigikének is összeadták mexikóra...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Feb 15, 2026 17:41:08

Szerző: sodika Feb 15, 2026 17:46:59
Válasz
(-17)
molos troll
-Szinte mindent AI előfizetésekre költ beadványíráshoz, és a hatóságok pöcögtetésével egyre magasabbra tornássza a letöltendőt.

Nem érted.

Itt az elv az, hogy miért nem papírokat írogattam, meg nem a rendőrséget hívtam a mérgelődés helyett. Valamint hogy miért hagytam magam provokálni ezzel-azzal.

Nem tudok tehát jobbat csinálni, hogy akkor azt csinálom.

Az indulatkezelési tréningről pedig ezek a modellek beszéltek le, mondván, hogy holmi hibák beismerésével felborítjuk az eddigi konzekvens logikát.

A hiba-logika megmarad azon a szinten, hogy az ember ne fenyegessen meg sértegessen vissza feleslegesen. De az például nem az emberek fenyegetése, ha te szíved szerint hanyagolnál témákat, de folyton rád erőltetik. Pedig egyszerű lenne engem meg sem kérdezni olyan dologról, amiről tudja a kérdező, hogy csak idegesítő lenne a válasz. Én sem idegeskednék a kérdés miatt, és sem a válaszom miatt.

Lehet témákat egyszerűen ignorálni is.

Vagy kinevetni: én már ezt teszem.

Erre meg Cvi Huang ír olyat a rendőrségnek, hogy viccelődve burkoltan fenyegetem a rendőrséget, de az már innentől egy vicc.

A kinevetésnél ugyanis nincs jobb kommunikáció.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Feb 15, 2026 17:46:59

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Feb 15, 2026 17:47:14
Válasz
(2)
Szerintem meg menj neki anyádnak, ejtsd túszul és követeld az eljárások megszüntetését, mindezt élőben a tiktokon!
Ez sem nagyobb hülyeség, mint a Godzilla-védelem és még nézettség is lenne.
Feb 15, 2026 17:47:14

Szerző: Sodi_linzi_sult_hala Feb 15, 2026 17:48:00
Válasz
(4)
Cseréld már le ezt a profilképedet, valami up-to-date-bbre
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Feb 15, 2026 17:48:00

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Feb 15, 2026 17:49:38
Válasz
(4)
Nem beszélgetünk, sittes.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Feb 15, 2026 17:49:38

Szerző: Tibi vagyok de nemtranyó (Snecológus-pontszám: 3464x1) Feb 15, 2026 17:49:43
Válasz
(4)
sodika

Akkor miért nem érted, hogy az esetek 80 százalékában miért vagyunk itt?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Feb 15, 2026 17:49:43

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Feb 15, 2026 17:49:44
Válasz
(0)
sodika
Nem érted.
Tényleg nem érted, de segítek!
Nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy a börtönben fogsz megrohadni.
Feb 15, 2026 17:49:44

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10716x5) Feb 15, 2026 17:50:07
Válasz
(3)
takarodj innen vissza a tiktokra te pedofil nyomorult féreg
Feb 15, 2026 17:50:07

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Feb 15, 2026 17:50:15
Válasz
(1)
sodika
Lehet témákat egyszerűen ignorálni is.

Vagy kinevetni: én már ezt teszem.

Látod, mi is ugyanezt tesszük veled.
Feb 15, 2026 17:50:15

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5350x2) Feb 15, 2026 17:50:20
Válasz
(3)

Pátyi grammatika. Gyagya miért nem mentél a mesteredhez a gyermekkori faludba? Ha, várjunk...
Feb 15, 2026 17:50:20

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 12461x6) Feb 15, 2026 17:52:58
Válasz
(3)
sodika
pedó hetyetye.

Minden problémád megoldódna, sőt, létre se jött volna, ha befogtad volna a pofádat, és nem szennyeznéd az internetet a jelenléteddel.
Közléskényszeres fasz.

Apropó, megvan a laptop, amit anyádon keres a hölgy? A vén zsidó biztos boldog lesz, ha valaki felvilágosítja, hogy milyen netes csalásokba rángatod bele a dagadt csaló kurvával.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Feb 15, 2026 17:52:58

Szerző: - Feb 15, 2026 17:54:44
Válasz
(3)
sodika
Mi rajtad röhögünk már több mint két évtizede.Úgy látszik valakik tanultak kommunikációt etyetyemen,valaki meg kibukott a kecibe.
Feb 15, 2026 17:54:44

Szerző: - Feb 15, 2026 17:54:54
Válasz
(5)
sodika
Nem érted.

Itt az elv az, hogy miért nem papírokat írogattam, meg nem a rendőrséget hívtam a mérgelődés helyett. Valamint hogy miért hagytam magam provokálni ezzel-azzal.

Nem tudok tehát jobbat csinálni, hogy akkor azt csinálom.

Kár hogy ezzel elkéstél. : /

Már hiába írogatsz feljelentéseket, hiába vergődsz, hiába beadványozol ez a hajó már elúszott. Pontosan tudják a hatóságok is hogy ezeket csak azért csinálod mert olyan szarba keverted magadat, amiből nem tudsz kimászni.
Feb 15, 2026 17:54:54

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10716x5) Feb 15, 2026 17:56:56
Válasz
(3)
egy szúrós szagú demens papó utolsó vergődései ezek már
Feb 15, 2026 17:56:56

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19192x9) Feb 15, 2026 18:00:08
Válasz
(7)
Boldozik akkor ideges.
Feb 15, 2026 18:00:08

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12981x6) Feb 15, 2026 18:01:15
Válasz
(8)
sodika
Nem érted.

Nem is érdekel.
Feb 15, 2026 18:01:15

Szerző: Bád Szpenszer (Snecológus-pontszám: 3946x1) Feb 15, 2026 18:02:51
Válasz
(2)
sodika

Szerinted a TIBOR egy NŐ? :DDDDDDDDDDDDD
"Baszót adok be a Gézára."
Feb 15, 2026 18:02:51

Szerző: - Feb 15, 2026 18:03:21
Válasz
(7)
Szép lassan íródik a vádirat.A márciusi meghallgatásra pedig készül a tényfeltárás az utóbbi hónapok élő terméséből,minél több anyag lesz annál biztosabb a fogva tartás meghosszabbítása.Minden a legnagyobb rendben.
Feb 15, 2026 18:03:21

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 6590x3) Feb 15, 2026 18:06:21
Válasz
(2)
kérdezhetek valamit

Azt hittem hirtelen, a gyagyást perzselik a képen. Az a disznó kis képernyőn pont úgy néz ki, mint ahogy a korcs feküdt a hasán a nudista strandon.
Feb 15, 2026 18:06:21

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11778x5) Feb 15, 2026 18:07:31
Válasz
(10)
sodika
Nem érted.Hetyetye

Lássam a kezét! Emelje föl a kezét! Mellkassal támassza meg a falat! Telefont tegye le! Kezei végig legyenek a falon! ne beszélgessenek, ha megkérhetem!
Feb 15, 2026 18:07:31

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27277x13) Feb 15, 2026 18:10:25
Válasz
(7)
Te balfasz, tényleg azt képzeled, hogy a rendőrség nem tud az indulatkezelési tréningedről? :D
Feb 15, 2026 18:10:25

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Feb 15, 2026 18:10:58
Válasz
(3)
sodika
Erre meg Cvi Huang ír olyat a rendőrségnek, hogy viccelődve burkoltan fenyegetem a rendőrséget, de az már innentől egy vicc.

évekkel ezelőtt cvi kapott egy levelet a rendőrségtől (pontosan nem tudom hogy melyik megyei rfk-tól) hogy a továbbiakban az összes tyúkszaros beadványait olvasás nélkül iktatják :)

Ha nem hiszed, kérdezd meg tőle.

És tökmindegy a kontextus, halálra késeléssel fenyegetted a zsarukat, pont. Nincs mit ezen magyarázni, csak az elmebetegek próbálják megmagyarázni mindenféle kifogással.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Feb 15, 2026 18:10:58

Szerző: sodika Feb 15, 2026 18:12:56
Válasz
(-7)
rezsidémon
évekkel ezelőtt cvi kapott egy levelet a rendőrségtől (pontosan nem tudom hogy melyik megyei rfk-tól) hogy a továbbiakban az összes tyúkszaros beadványait olvasás nélkül iktatják :)

Ehhez képest nekem meg odabasznak a nyomozati irtatok közé 20 oldal Cvi Huang-os agymenést.

Én mindenre hosszan szoktam reagálni, de erre csak annyit írtam a nyomozónőnek, hogy ezzel a több tucat oldalon át terjengő baromsággal én nem tudok mit kezdeni. :D
Feb 15, 2026 18:12:56

Szerző: Szolnok HQ Feb 15, 2026 18:13:51
Válasz
(14)
sodika
Ehhez képest nekem meg odabasznak a nyomozati irtatok közé 20 oldal Cvi Huang-os agymenést.

Én mindenre hosszan szoktam reagálni, de erre csak annyit írtam a nyomozónőnek, hogy ezzel a több tucat oldalon át terjengő baromsággal én nem tudok mit kezdeni. :D

Mi ez a kettős Mérce Kiss Úr?

Maga nem pont ezt csinálja?
Feb 15, 2026 18:13:51

Szerző: sodika Feb 15, 2026 18:13:54
Válasz
(-10)
-
A márciusi meghallgatásra

Szerintem olyan nem lesz, hanem ülés tartása nélkül fognak hosszabbítani.
Feb 15, 2026 18:13:54

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19192x9) Feb 15, 2026 18:13:59
Válasz
(8)
sodika

Lehet ők is hallották ezt a hülyeségre hülyeséggel kell válaszolni dolgot.
Feb 15, 2026 18:13:59

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26181x13) Feb 15, 2026 18:14:34
Válasz
(4)
sodika
Szerintem olyan nem lesz, hanem ülés tartása nélkül fognak hosszabbítani.

Reméljük, hogy a középmértékeden is fognak tudni hosszabbítani.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Feb 15, 2026 18:14:34

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12981x6) Feb 15, 2026 18:14:57
Válasz
(4)
a nyomozónéni jókat röhöghet amikor meglátja a szarjaidat, és közben iszik a habos lattéjából, nem dobizik mint te.
Feb 15, 2026 18:14:57

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 5961x2) Feb 15, 2026 18:15:54
Válasz
(6)
Nem kéne pénzt keresni fifi?
Feb 15, 2026 18:15:54

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19192x9) Feb 15, 2026 18:16:20
Válasz
(6)
Amúgy nyomozónéni írj be mi a nicked?
Feb 15, 2026 18:16:20

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Feb 15, 2026 18:16:25
Válasz
(5)
sodika

A Saját fegyvered fordítottak ellened. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Feb 15, 2026 18:16:25

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 12461x6) Feb 15, 2026 18:16:35
Válasz
(4)
sodika
erre csak annyit írtam a nyomozónőnek, hogy ezzel a több tucat oldalon át terjengő baromsággal én nem tudok mit kezdeni. :D

Neked nem is kell kezdened semmit, ellenben az ügyvédeddel. Vagy nincs pénzecske védőre a sok spanyoltanfolyam és AI előfizetés, meg söröcske mellett?
Hát így jártál.
Akkor tákolgasd magadnak a beadványaidat, amik miatt menni fog hamarosan a rendbírság.
Feb 15, 2026 18:16:35

Szerző: sodika Feb 15, 2026 18:19:15
Válasz
(-9)
CafkaMarci

Akkor tákolgasd magadnak a beadványaidat, amik miatt menni fog hamarosan a rendbírság.

Arról külön kaptam egy oldal kifejtést, jogbiztonság-lófasz, hogy milyen felháborító már engem rendbírsággal fenyegetni :D

(nem vicc)
Feb 15, 2026 18:19:15

Szerző: sodika Feb 15, 2026 18:19:26
Válasz
(-13)
Kaptak, na

mindegy, csá
Feb 15, 2026 18:19:26

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12981x6) Feb 15, 2026 18:19:59
Válasz
(4)
sodika
Kaptak, na

mindegy, csá

Menj mc szerelmedhez koldulni
Feb 15, 2026 18:19:59

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272024x136) Feb 15, 2026 18:20:45
Válasz
(15)
Lolbazmeg itt panaszkodik a trolloknak, hogy cvigány bemártotta.

Látod pdf, a retard haverjaidból is képes vagy nagyon hamar feljelentős ellenséget csinálni.
Feb 15, 2026 18:20:45

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15088x7) Feb 15, 2026 18:21:54
Válasz
(6)
Pista vár pedofil, lődd fel gyorsan
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Feb 15, 2026 18:21:54

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Feb 15, 2026 18:21:59
Válasz
(1)
sodika
hetyetye

Anyád mit mond, szerinte hány évet kapsz?
Tervez ünnepséget tartani, mikor bevonulsz?
Feb 15, 2026 18:21:59

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Feb 15, 2026 18:22:24
Válasz
(3)
sodika
Arról külön kaptam egy oldal kifejtést, jogbiztonság-lófasz, hogy milyen felháborító már engem rendbírsággal fenyegetni :D

(nem vicc)
Aztán nézel ki a fejedből meg őrjöngős flokk lesz abból hogy jól megbírságoltak mert teljesen jogosan kérnek tőled valamit aztán direkt teszel rá :)
Feb 15, 2026 18:22:24

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7140x3) Feb 15, 2026 18:23:30
Válasz
(6)
sodika
Kaptak, na

mindegy, csá

Ők nem fenyegetnek te idióta, hanem szárazon megbasznak. :D
Így jött ki a matek.
Feb 15, 2026 18:23:30

Szerző: - Feb 15, 2026 18:23:51
Válasz
(3)
Döblingről miért kussolsz ennyire?
Fáj, hogy szárazon megbasztak?
Feb 15, 2026 18:23:51

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155881x77) Feb 15, 2026 18:25:35
Válasz
(8)
sodika

(nem vicc)

Esz ety öjdöki köj.
Az ai szemét beadványaiddal rendbírságot akarnak adni, de te bedobsz egy ai beadványt, hogy ne adjanak rendbírságot a hülye beadványaid miatt.

Endre, te hülye vagy?! :)
Feb 15, 2026 18:25:35

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11778x5) Feb 15, 2026 18:25:41
Válasz
(4)
sodika

(nem vicc)

Áruld már el, hogy van ez, hogy mindig neked van igazad... aztán a végén mégis mindig te vagy faszrahúzva?
Feb 15, 2026 18:25:41

Szerző: rezsidémon (Snecológus-pontszám: 17507x8) Feb 15, 2026 18:26:18
Válasz
(1)
Miért napolták el az egyik rágalmazásos ügy tárgyalását, stoki?

Megkaptad a csillámpónis beadványodra a választ vagy puffogsz magadban ahelyett hogy telefonon érdeklődnél?

Mikor lesz az új tárgyalási nap?
Feb 15, 2026 18:26:18

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 12461x6) Feb 15, 2026 18:26:22
Válasz
(3)
Anyád nagyon le fog önteni hideg vízzel, ha vénségére belekevered a netes csalásokba. Én viszont csak arra kérlek, öreg pedró -bár a vén kurva visítozását elég végighallgatni-, de lájvban harczoljatok egymással.
Feb 15, 2026 18:26:22

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11778x5) Feb 15, 2026 18:27:54
Válasz
(1)
CafkaMarci
Anyád nagyon le fog önteni hideg vízzel, ha vénségére belekevered a netes csalásokba. Én viszont csak arra kérlek, öreg pedró -bár a vén kurva visítozását elég végighallgatni-, de lájvban harczoljatok egymással.

Na, az lenne az igazi párbaj! :D :D
Feb 15, 2026 18:27:54

Szerző: ! Feb 15, 2026 18:28:46
Válasz
(2)
PúpszásziRePont
Na, az lenne az igazi párbaj! :D :D
Golda lehetne az új varangy! :DD
Feb 15, 2026 18:28:46

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155881x77) Feb 15, 2026 18:35:11
Válasz
(2)
CafkaMarci
Anyád nagyon le fog önteni hideg vízzel, ha vénségére belekevered a netes csalásokba.

Egyrészt:
A mese az volt a hazug szar Endrétől, hogy őt csak "elengedték" anukához'. :)
Másrészt:
Ehhez minimum 2 nyilatkozatot kellett tennie Goldának, hogy befogadja és el is tartja, mert nem dolgozhat (nem is tud, de mindegy).
A vicces az, hogy ha Golda ez/ezeket visszavonja, akkor a fogva tartás helye újra a BV lesz.

:)
Feb 15, 2026 18:35:11

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Feb 15, 2026 18:35:14
Válasz
(10)
Te leszel az első fogvatartott, akitől meg fogják vonni a papír-ceruza kombót, mert csak fosod a szemetet nekik! Pont azért ültetnek le, hogy elég legyen már ebből. Fordítva ülsz a SUP-on, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Feb 15, 2026 18:35:14

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Feb 15, 2026 18:36:56
Válasz
(8)
sodika
Kaptak, na

mindegy, csá

Kirendelt ügyvéded mit szól ezekhez? Kommunikáltok még egymással egyáltalán? Vajon mikor megcsörren a telefonja és látja hogy a Púpszászi rendőrségről hívják, akkor elkezd mosolyogni egyből, mielőtt felveszi azt és csak annyit mond, üzen neked, hogy ne tegyél tanúvallomást?
Feb 15, 2026 18:36:56

Szerző: ? Feb 15, 2026 18:51:58
Válasz
(3)
Hányszor okádtál ma?
Feb 15, 2026 18:51:58

Szerző: sodika Feb 15, 2026 18:52:07
Válasz
(-10)
EasybankosPedo
Kirendelt ügyvéded mit szól ezekhez?

Ne mondjak semmit. A végén már.

Értem én, de soha senki nem lenne hajlandó sokmillió forintért sem annyit foglalkozni a saját ügyeddel, mint neked magadnak.
Feb 15, 2026 18:52:07

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19192x9) Feb 15, 2026 18:53:56
Válasz
(10)
De te minnél többet foglalkozol az ügyeddel annál többet fogsz kapni években.
Feb 15, 2026 18:53:56

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) Feb 15, 2026 18:54:02
Válasz
(2)
sodika

Értem én, de soha senki nem lenne hajlandó sokmillió forintért sem annyit foglalkozni a saját ügyeddel, mint neked magadnak.
a trollok hajlandoak es ugy tunik hatekonyabbak is.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Feb 15, 2026 18:54:02

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12981x6) Feb 15, 2026 18:54:25
Válasz
(1)
sodika

better call sodi
Feb 15, 2026 18:54:25

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 12461x6) Feb 15, 2026 18:56:41
Válasz
(6)
sodika
Ne mondjak semmit.

És mit csinál az okos pedró? Három oldalas vallomást mond tollba.
Csak így tovább! Szerencsére mindenkinél okosabb vagy.
Feb 15, 2026 18:56:41

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Feb 15, 2026 18:59:19
Válasz
(1)
sodika

Oké, te tudod mit csinálsz. Na és a második kérdésre "Kommunikáltok még egymással egyáltalán?" mi a válaszod? Ha nem válaszolsz rá, az is egyfajta válasz. :)
Feb 15, 2026 18:59:19

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Feb 15, 2026 18:59:36
Válasz
(2)
Plead the 5th!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Feb 15, 2026 18:59:36

Szerző: SporoloProli (Snecológus-pontszám: 7546x3) Feb 15, 2026 18:59:54
Válasz
(3)
Ne foglalkozz semmivel kókadtfaszú.

Irogasd a csillámpónis beadványaidat, addig se kell azzal foglalkozni,hogy végérvényesen reménytelenné vált az életed.
Dühöngjél az AI-al, hogy milyen hülye, addig se jut eszedbe a 5-8 év letöltendő. Párbajozzál az MC malacfejűvel, meg a fogatlan cigányokkal, addig se kell hogy eszedbe jusson, hogy a saját nagypofájúságod és ostobaságod miatt tartasz ott ahol.

Nyomjad endre, szurkolunk.
Feb 15, 2026 18:59:54

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155881x77) Feb 15, 2026 19:00:03
Válasz
(4)
-ne mondj semmit.
-nifemperjőt decempejik napi ety peatyfány, most már csak heti kettő…
:))

Hajrá, sittes, nyomod!!
Feb 15, 2026 19:00:03

Szerző: - Feb 15, 2026 19:01:46
Válasz
(3)
Tajgi nem akarja százoldalas beadvánnyal kiegészíteni gyagyás ügyét?Egy hétig olvasgatná a korcs és legalább addig is nyugtunk lenne az auti szőnyegbombázástól.
Feb 15, 2026 19:01:46

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Feb 15, 2026 19:02:21
Válasz
(2)
sodika

Nyugodtan mondj el mindent liveban. Mi baj lehet belőle? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Feb 15, 2026 19:02:21

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155881x77) Feb 15, 2026 19:06:34
Válasz
(4)
sodika

A szó, amit keresel a mondat végén:
... mint te magad.

Egy értelmes mondatot sem tudsz leírni, te joki fatász!
Feb 15, 2026 19:06:34

Szerző: - Feb 15, 2026 19:06:52
Válasz
(23)
Feb 15, 2026 19:06:52

Szerző: Poop in the loop (Snecológus-pontszám: 5943x2) Feb 15, 2026 19:16:06
Válasz
(17)
Eközben a tiszteltbíjóságon...

Feb 15, 2026 19:16:06

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Feb 15, 2026 19:18:18
Válasz
(7)
Poop in the loop
Eközben a tiszteltbíjóságon...
Nabaszdmeg! Tibikka-vedelem xDDDDDDDD
Feb 15, 2026 19:18:18

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42530x21) Feb 15, 2026 19:19:28
Válasz
(8)
"A tisztelt bíróságot kérdezném, látták-e a dán lány című filmet.."
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Feb 15, 2026 19:19:28

Szerző: Tibi vagyok de nemtranyó (Snecológus-pontszám: 3464x1) Feb 15, 2026 19:20:19
Válasz
(4)
" A bíjónő tudja, hogy mi az a fűszer?"
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Feb 15, 2026 19:20:19

142 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™