a válasz egyszerű:
Te mész BE úgy középmértéken 8 évre.
#50euro + kamatok
Szóval tovább tervezed spamelni őket? Azok után is hogy mit mondott a ChatGPT, ami miatt ment itt a hetyetye éjjel. Oké, csináld csak.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jozsii Busák
Szerintem is.
Hogy mennyivel mérnek meg.
Erre jók az AI modellek, hogy estére lenyugodtam velük, és már csak röhögtem az egészen, látod.
Kész lett a beadvány, megvannak a hibák, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
De nem küldöd el a hatóságoknak.
Ez jó. Yo.
Simplicity.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
A stoki. A sittre.
Kérdezd meg a kirendelt védődet, hogy hány évet saccol neked az eddigi iratok alapján. Ő szakember, az ai meg egy buta modell.
Aztán gyere ide röhögni az évek számán.
Ülni fogsz évekig, csá.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Akkot mist mitől van megint rohamod, amit az AI + sör semn tud orvosolni?
Újabb rossz hirek?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
a prompt engineering nem egy valódi terület, hanem szerencsejáték te rossz buzi. a masnis bemenetre masnis választ ad, amit az autipajzs befogad az ótvar vekni fejedben
másrészt te nem vagy engineer, hanem egy OKJ-s csöves egy düledező ólban
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Na jó, de ingyenes, vagy havi 40000 forintosba raktad be?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Figyeld, mindjárt beirja amit az AI válaszolt neki...
Te gyökér, ez annak az eredménye hogy ennyi ügyet generáltál az évekig tartó ámokfutásoddal. Még élvezted is, pancsoltál a provokációk tengerében mert azt hitted érinthetetlen vagy.
Nem, nem vagy az, szopni fogsz.
Oláh Kalambó és Lakatós Armandó túrós húgyos mosdatlan faszát kell szopnod naponta tisztára!
tibibe rakta be a mocskos buzi!! láttam a videót, sokszor megnéztem, hogy meggyőződjek sneci buziságáról!! lihegtem is mocskosul, annyira koncentráltam. xdd
hazug szerencsétlen vagy te, sneci, nem keresztény.
egy tápkábel bedugása megfektette a szopveréneket, nem hogy a konzol felület
Azért ez gusztustalan....
Azt olvastam van, akit szórakoztat, de én már személy szerint kurvára örülni fogok, ha vége lesz -és persze nem úgy ahogy te reméled- mert erre a vonyító-vinnyogó vergődésre az extraüberkibaszottszánalmas kifejezés is egyszerűen elégtelen. Komolyan már nekem van szekunder szégyenérzetem attól amit itt leművelsz pedofil szar.
Íratod az AI-al a "beadványokat" melyek tartalma "keven bevéeeees hbjkafnezrkbqwutkzbwtruz5...." és hasonlók, hogy szüntessék meg az eljárás, 2 nap múlva leírod, hogy szerinted sem szüntetik meg hanem hosszabítanak, mert éppen rádtört Valóság Vili és Depi Dezső bácsi kéz a kézben.
Komolyan pedofil: dugulj el a kurva anyádba és várd az ügyed végkimenetelét, mert már kurva sok (vagy inkább kevés vagy). Lassan sírni sem lehet már rajtad te búval baszott agyalágyult szellemi nyomoronc takonygerincű baszadék.
Vedelj, süsüzz szépen csendben a kis macskaólban amíg tudsz, gyilkojátok egymást goldahóddal, vagy bármi.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Csak a te ai szemeted a kutya se kéri, hogy add be. :)
Irreleváns
szarok rá.
mi a véleményed arról, a sodi, hogy 44 évesen 70 évesnek nézel ki?
továbbra is sportos, erős, fiatal sodi a sodi?
vérdíj target nr. 1
Nézd meg mennyi az idő, pislants a kezedre ott az óra abból tudod hol tartasz.
lépek ki mert hülyék vagytok
Életed szlogenje :DDDDD
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Nemsokára a rendbirság jön majd. Miből tervezed azt kifizetni?
4 AI modell, egy kirendelt ügyvéd, és a fórumon mindenki szerint hülyeségek a beadványaid!
Aki szerint meg nem: a fotykos ananász. De neki is hazudtál, hogy mi miatt leszel leültetve.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
8 év fegyház kapujánál tartasz. Ezt már nem tudod elrontani :))
Vége van, Kiss!
A Goldának kellett volna idejében beszélni a Gézával.
Dehogynem tartasz sehol. A vágyad vs valóság:
Géza szárazon megbaszása szabadon
vs
Géza faszrahúzó vallomására hetyetyézés háziőrizetben raboskodva
Életedben először igazat mondtál
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Csak azért mert a saját valóságod felé csavarod a beszélgetést az AI-val, az még nem jelenti azt, hogy bármit is jól csinátnál, de neked ezt, mint programozó, tudnod kéne.
Én is simán át tudnám baszni az AI-t, hogy véletlenül se tükrözze a valóságot, de ahogy én, és itt párszáz ember nem igazán így élünk.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Na megint felhőéneknek képzeli magát a putris. Valaki rakja be a képet a munkaállomásáról! Nszksz
Endre szerintem takarodjál már vissza az ólba innen. Én azért járok ide hogy azt olvassam hogy megint bevittek vagy hogy milyen büntetést kaptál.
Esetleg az ilyen jeleneteken röhögni:
trashcity.net/video/3003/a-linzi-asztal
A hetyetyéd mert beszartál nem érdekel!
A nagyon fontos táblagép az semmi, de a két kélig üres sörösdobozt úgy próbálja menteni, mintha az élete múlna rajta.
Így igaz.
Jogit.
Megkaptam, és kapom folyton, hogy nem vagdalkozni kell, hanem előtte kimeríteni a jogi lehetőségeket.
És megy is.
Szóval egyelőre nem is tűnik ez a gondolat akkora hülyeségnek.
Ajajj Endre
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Akkor miért dobják vissza "ai szemét", "irreleváns" szavakkal a hülyeségeidet?:)
bosszúálló kis geci vagy, de andi is faszra húzott, gayza is faszra fog. tátott szájjal szaladgálsz folyamatosan a faszerdőben.
vérdíj target nr. 1
mikor lesz a pedofil tárgyalása szabad tudni?
Lesz neki több is febr, március, április.
Akkor egyedül a tranyó van biztonságban.
remélem trollégák tudják majd hallani a korcs halk, csicskuló hangját amikor beszopja a faszt
Endre, helyezkedjünk filozófiai alapokra: miért zárunk embereket börtönbe?
Mert nem tartották be az együttélés szabályait, a szép szóra nem hajlandóak hallgatni, és a társadalomnak jobb, ha egy kicsit el vannak szegregálva, ha kapnak egy olyan józanító pofont, és megfelelő mennyiségű időt, hogy reflektálhassanak a tetteik súlyára.
Szabadon erre képtelenek voltak, mert a fejükbe szállt mondjuk a hübrisz és az alkohol. Talán majd menni fog józanul és pár évre csicskába téve.
Neked 10 hónapod volt, ebből 4 háziőrizetben, demonstrálni, hogy ha nem is vagy normális - ami nem bűn, sok bolond művész rohangál szalonspiccesen jelen pillanatban is, szabadlábon -, alapvetően veszélytelen vagy, és belátod, hogy túllőttél a célon, amikor - többek között - nyakonszúrással fenyegetőztél.
Eljátszani, ha valójában nem is hiszed el, mert az önképed a medencés Teslás sztár programozó, hogy csak egy ártalmatlan, szánni való, alkesz bolond vagy.
Ehelyett csak hergelsz és hergelsz, még nagyobb hőfokon. Szerinted egy halálos fenyegetéseket kiabáló, agresszív csövest hány perc alatt takarítanak el a Blaha aluljáróból? Még akkor is, ha nyakig összefosta magát, és egyenesen nézni nem tud, biztos ami biztos alapon le kell kapcsolni, mert a végén ártatlan emberben esik kár, megindul egy kismama felé egy törött borosüveggel.
Neked azt kellett volna demonstrálnod, hogy egy angyali békességgel a szakálla mögül mosolygó, impotens bácsika vagy, akinek semmi haszna, de a légynek sem árt, füled farkad behúzva.
Nem tanúsítottál belátást.
Kontextus, te félállati majom kurva!
valóban nem fog erre sor kerülni, a korcs nem fogja megélni az évtized végét, azt a maradékot meg házi őrizetben és sitten fogja tölteni. szóval elkerülted a blahát gyagyás!
Erre valóban jók. Elhitetik veled, hogy okos vagy, ügyes, és kurva jó beadványt fogsz írni, amire majd a bíró néni elenged büntetés nélkül. A valóságot sajnos nem változtatják meg, de legalább addig sem aggódsz, amíg el nem jön az ítélethirdetés napja. Akkor mondjuk meg fogsz lepődni, hogy kaptál tizenkét évet, de ugye az már a jövőbeli Sodi problémája, nem a mostanié.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nem tudom, ezt vajon fogja közvetíteni? Ha már másokét olyan szeretettel streamelte mindig, a sajátját is kéne több platforon is egyszerre, ahogy a Boborján szokta.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Aztán amikor felkérdezik a bíróságon, azt mondja majd, hogy addig a pontig nem tudott róla, hogy visszaélt volna valaki a narancssárga nickkel, de azóta már feltörte egy ismeretlen.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Örökérvényű! Ezen mindig röhögnöm kell! Basszál rá Endre!
Igen, ez is lehet, ilyenek miatt is lehet nehéz az amit kérdeztem. Na de, ezzel lényegébe máris elismeri majd hogy igen korábban ő volt a fenyegető itt is, és miután ezt állítaná akkor már nem nála lenne a bizonyítási kényszer hogy ezt (feltörés) bizonyítsa be? Csak azért jutott eszembe ez, hogy azért nagyon szép vég lenne neki, ha igy a fórum vinné be neki az utolsó szúrást.
www.youtube.com/watch?v=W03Er73TEws
Legszebb h az összes disclaimerjében ott van hogy orvosi meg jogi dolgokra ne használd. Persze normális épeszű ember melócsás dolgokra is ésszel használja, de fifi kutya persze a céges kódot is simán bele másolta annak idején. A debil faszkalap papóka.
Javitva.

nem vagy egyedül. SOHA nem vagy egyedül
Nem részletre vette, még annó 280 euróért vette a segélyéből 2024.07.21-én
Twiccs Chat
(
x5)
Feb 17, 2026 10:54:19
x5)
Majd most.
Úgyis azt mondjátok, szerintetek célegyenes van, nem?
Akkor most lesz fontos, mi megy be.
a válasz egyszerű:
Te mész BE úgy középmértéken 8 évre.
rezsidémon
(
x8)
Feb 17, 2026 10:54:52
x8)
Szerintem írd bele hogy magyarországon a john wick és a titok című történései és jogszabályai érvényesek, nem a btk és egyéb magyarországon hatályos jogszabályok :D
40 ezerért leírja neked az ai.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
40 ezerért leírja neked az ai.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 17, 2026 10:55:27
x23)
Majd most.
Szóval tovább tervezed spamelni őket? Azok után is hogy mit mondott a ChatGPT, ami miatt ment itt a hetyetye éjjel. Oké, csináld csak.
Jozsii Busák
(
x5)
Feb 17, 2026 10:57:02
x5)
Majd most.
Akkor most
Napi 2 minimum! Csak keményen!!!! Akkor most
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 10:58:10
x136)
Hiába nyüszítesz itt pdf, a lényeg, hogy géza faszra húzott a vallomásával. Hónapokkal, évekkel fogsz többet ülni emiatt. És ezen nem tudsz ai-s butaságokkal változtatni.
Szépen meg fogod kapni ami jár: évekig fogsz börtönben rohadni.
Szépen meg fogod kapni ami jár: évekig fogsz börtönben rohadni.
banshee
(
x24)
Feb 17, 2026 11:01:06
x24)
Aha.
Szerintem izgi.
Szerintem izgi.
Szerintem is.
Hogy mennyivel mérnek meg.
sodika
Feb 17, 2026 11:01:08
géza faszra húzott a vallomásával
Erre jók az AI modellek, hogy estére lenyugodtam velük, és már csak röhögtem az egészen, látod.
Feb 17, 2026 11:01:08
koszos
(
x11)
Feb 17, 2026 11:02:47
x11)
majd ha a zarkameno egy szeklabbal dugja meg a segged,majd akkor is vigyorogsz remelem. Kész lett a beadvány, megvannak a hibák, csá.
-
Feb 17, 2026 11:03:01
Megkérdeztem 4 mesterségest.Mindegyik szerint 4-8év között kap a pedofil.Szerintem minden rendben.
Feb 17, 2026 11:03:01
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Feb 17, 2026 11:03:11
x1)
Estére lenyugodtál, reggel meg itt bizonygatod a hülyeségedet. Fincsi a krém?
rezsidémon
(
x8)
Feb 17, 2026 11:03:49
x8)
Tehát megcsinálod magadnak, lenyugtatod magad.Kész lett a beadvány, megvannak a hibák, csá.
De nem küldöd el a hatóságoknak.
Ez jó. Yo.
Simplicity.
banshee
(
x24)
Feb 17, 2026 11:04:40
x24)
Majd most.
A stoki. A sittre.
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 11:05:24
x136)
Kérdezd meg a kirendelt védődet, hogy hány évet saccol neked az eddigi iratok alapján. Ő szakember, az ai meg egy buta modell.
Aztán gyere ide röhögni az évek számán.
Ülni fogsz évekig, csá.
-
Feb 17, 2026 11:06:01
Nem lehetne bannolni ezt a debil hókuszpókot?
Feb 17, 2026 11:06:01
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 11:06:20
x39)
Akkot mist mitől van megint rohamod, amit az AI + sör semn tud orvosolni?
Újabb rossz hirek?
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 17, 2026 11:06:47
x12)
Prompt engineering, be kell a picsának szarnia :)
Azt se tudtad mit csinál a winget és apt parancs. Ezt egy valamire való info karos a 3. másodpercben megtanulja.
Napról napra egyre jobban bebizonyítod, hogy segghülye vagy a joghoz és a programozáshoz is.
Idióta. :D
Ki az az Endre bácsi?
Azt se tudtad mit csinál a winget és apt parancs. Ezt egy valamire való info karos a 3. másodpercben megtanulja.
Napról napra egyre jobban bebizonyítod, hogy segghülye vagy a joghoz és a programozáshoz is.
-
Feb 17, 2026 11:07:41
Erre jók az AI modellek csá.
Beraktam az AI-ba az utolsó 10 hozzászólásodat.Szerinte fogyatékos vagy.Ez hogy lehet? Feb 17, 2026 11:07:41
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 11:08:35
x77)
Válaszol egyáltalán a kirendelt védő, vagy annyira reménytelen az ügy, hogy leszarja?:)
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2026 11:08:40
x8)
Ez prompt engineering kérdése.
a prompt engineering nem egy valódi terület, hanem szerencsejáték te rossz buzi. a masnis bemenetre masnis választ ad, amit az autipajzs befogad az ótvar vekni fejedben
másrészt te nem vagy engineer, hanem egy OKJ-s csöves egy düledező ólban
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Feb 17, 2026 11:09:20
x1)
Beraktam az AI-ba az utolsó 10 hozzászólásodat.Szerinte fogyatékos vagy.Ez hogy lehet?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 11:09:30
x39)
Figyeld, mindjárt beirja amit az AI válaszolt neki...
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 17, 2026 11:10:39
x5)
Csak ez, hogy hatszáz témával vagyok megdobálva, már egy vicc.
Te gyökér, ez annak az eredménye hogy ennyi ügyet generáltál az évekig tartó ámokfutásoddal. Még élvezted is, pancsoltál a provokációk tengerében mert azt hitted érinthetetlen vagy.
Nem, nem vagy az, szopni fogsz.
Oláh Kalambó és Lakatós Armandó túrós húgyos mosdatlan faszát kell szopnod naponta tisztára!
LaCI
Feb 17, 2026 11:11:02
tibibe rakta be a mocskos buzi!! láttam a videót, sokszor megnéztem, hogy meggyőződjek sneci buziságáról!! lihegtem is mocskosul, annyira koncentráltam. xdd
Feb 17, 2026 11:11:02
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2026 11:11:55
x8)
egy tápkábel bedugása megfektette a szopveréneket, nem hogy a konzol felület
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Feb 17, 2026 11:13:16
x1)
Azért ez gusztustalan....
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 11:14:07
x136)
Évekig azt magyaráztad, hogy fogod szárazon megbaszni gézát. Napi géza, kevinkézés, stb.
Most meg ott tartasz, hogy géza faszrahúzó vallomását próbálod butaságokkal kihetyetyézni háziőrizetben raboskodva, teljesen esélytelenül.
Ennek fényében hogy shikerült géza szárazon megbaszása?
Kérdezd meg az ai-t 1-10 skálán hogyan értékelné.
Most meg ott tartasz, hogy géza faszrahúzó vallomását próbálod butaságokkal kihetyetyézni háziőrizetben raboskodva, teljesen esélytelenül.
Ennek fényében hogy shikerült géza szárazon megbaszása?
Kérdezd meg az ai-t 1-10 skálán hogyan értékelné.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 17, 2026 11:15:59
x12)
Hajtsátok meg a kérdéseket.Minél jobban nyúzza a faptopot annál hamarabb füstöl el a processzora.Már így is csapkodja a gépét olyan lassú.A telefonjáról tombol itt mert közben a gépe füstöl a sok szemét feldolgozásától és másra nem tudja használni.
horgász
(
x10)
Feb 17, 2026 11:18:19
x10)
Majd most.
Azt olvastam van, akit szórakoztat, de én már személy szerint kurvára örülni fogok, ha vége lesz -és persze nem úgy ahogy te reméled- mert erre a vonyító-vinnyogó vergődésre az extraüberkibaszottszánalmas kifejezés is egyszerűen elégtelen. Komolyan már nekem van szekunder szégyenérzetem attól amit itt leművelsz pedofil szar.
Íratod az AI-al a "beadványokat" melyek tartalma "keven bevéeeees hbjkafnezrkbqwutkzbwtruz5...." és hasonlók, hogy szüntessék meg az eljárás, 2 nap múlva leírod, hogy szerinted sem szüntetik meg hanem hosszabítanak, mert éppen rádtört Valóság Vili és Depi Dezső bácsi kéz a kézben.
Komolyan pedofil: dugulj el a kurva anyádba és várd az ügyed végkimenetelét, mert már kurva sok (vagy inkább kevés vagy). Lassan sírni sem lehet már rajtad te búval baszott agyalágyult szellemi nyomoronc takonygerincű baszadék.
Vedelj, süsüzz szépen csendben a kis macskaólban amíg tudsz, gyilkojátok egymást goldahóddal, vagy bármi.
Egyfogú szartartály
Köhh köhh még a végén én is tiszteletbeli troll leszek köhh köhh
sodika
Feb 17, 2026 11:18:25
Nem tartok sehol.
Jön a papír, én is adok be.
Ennyi.
Ennyi.
Feb 17, 2026 11:18:25
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 11:19:15
x77)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
Csak a te ai szemeted a kutya se kéri, hogy add be. :)
Irreleváns
Kötőjel
(
x12)
Feb 17, 2026 11:19:43
x12)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
szarok rá.
mi a véleményed arról, a sodi, hogy 44 évesen 70 évesnek nézel ki?
továbbra is sportos, erős, fiatal sodi a sodi?
Hafré
(
x9)
Feb 17, 2026 11:19:56
x9)
Nem tartok sehol.
Nézd meg mennyi az idő, pislants a kezedre ott az óra abból tudod hol tartasz.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Feb 17, 2026 11:20:24
x1)
Endre!
Hivatkozz a bíróságon a Rambo - Első vér című klasszikusra és máris véget ér a történeted. Téged is vegzált a hatóság, mint Rambo-t, de te nem menekültél fel a hegyekbe és nem tetted hidegre a hatóság és a hadsereg embereit. Máris egy pozitív jel, ami miatt ártatlan vagy. Esetleg még követelheted a tisztelt bíróságtól, hogy számodra is kell egy kvázi "apakép", mint Rambo esetében Trautman ezredes. A te esetedben ez lehet Krokszi, de akár Géjza is. Hallgass rám és írd meg ezt beadványban! Egy szempillantás alatt fognak elengedni és áttessékelni az IMEI-be :))
Hivatkozz a bíróságon a Rambo - Első vér című klasszikusra és máris véget ér a történeted. Téged is vegzált a hatóság, mint Rambo-t, de te nem menekültél fel a hegyekbe és nem tetted hidegre a hatóság és a hadsereg embereit. Máris egy pozitív jel, ami miatt ártatlan vagy. Esetleg még követelheted a tisztelt bíróságtól, hogy számodra is kell egy kvázi "apakép", mint Rambo esetében Trautman ezredes. A te esetedben ez lehet Krokszi, de akár Géjza is. Hallgass rám és írd meg ezt beadványban! Egy szempillantás alatt fognak elengedni és áttessékelni az IMEI-be :))
Pikturiensz
(
x7)
Feb 17, 2026 11:20:43
x7)
Nem tartok sehol.
Életed szlogenje :DDDDD
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 17, 2026 11:21:02
x23)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
Nemsokára a rendbirság jön majd. Miből tervezed azt kifizetni?
Darth Tibor
(
x8)
Feb 17, 2026 11:22:39
x8)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
4 AI modell, egy kirendelt ügyvéd, és a fórumon mindenki szerint hülyeségek a beadványaid!
Aki szerint meg nem: a fotykos ananász. De neki is hazudtál, hogy mi miatt leszel leültetve.
Carpenter
(
x2)
Feb 17, 2026 11:25:12
x2)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
8 év fegyház kapujánál tartasz. Ezt már nem tudod elrontani :))
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 11:26:39
x136)
Pdf megint a vonzás törvényével van baj, vagy csak nem nézted meg a titok című filmet, hogy végül nem te basztad meg gézát, hanem ő téged?
Meséld már el, hogy miért történt minden fordítva?
Jonciii
(
x8)
Feb 17, 2026 11:27:25
x8)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
Vége van, Kiss!
Jonciii
(
x8)
Feb 17, 2026 11:28:31
x8)
Pdf megint a vonzás törvényével van baj, vagy csak nem nézted meg a titok című filmet, hogy végül nem te basztad meg gézát, hanem ő téged?
A Goldának kellett volna idejében beszélni a Gézával.
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 11:31:20
x136)
Nem tartok sehol.
Ennyi.
Ennyi.
Dehogynem tartasz sehol. A vágyad vs valóság:
Géza szárazon megbaszása szabadon
vs
Géza faszrahúzó vallomására hetyetyézés háziőrizetben raboskodva
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 11:32:26
x77)
A geci buta lakatos húzott faszra, te meg őrizetben vonyítasz. XD
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2026 11:34:12
x11)
Nem tartok sehol.
Életedben először igazat mondtál
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 17, 2026 11:35:05
x23)
Gyagyás szerintem a nyomozónő hazudott neked és messze még a nyomozás vége. Majd akkor közeledik a a nyomozás vége mikor kihallgatják a lamantint is, hogy milyen fenyegetéseket kapott tőled, na meg persze a HALÁL,HALÁL,HALÁL videó miatt. Persze ettől még visszavihetnek 17 nap múlva a rácsosba, hogy ne akadályozd a nyomozást. Lásd például tegnap is pofáztál Gayzáról több száz embernek live-ba, aki viszont tanú az ügyedbe, ami biztos jó ötlet volt.
hullabacsi
Feb 17, 2026 11:35:22
Endre, én új vagyok itt és naív, jó szándékkal írom: menj ki a kertbe, hiába van február, és csinálj ezt-azt a szabad levegőn.
Bő két hét múlva visszavisznek, és lehet, hogy évekig csak betonfalakat látsz.
Elbasztad ezt a háziőrizetet nagyon, csak kellemetlenkedtél és hergeltél, zéró megbánás. Ráadásul tegnap 10 sörike legurult. Ott vagy lassan, mint amikor vittek tavaly májusban.
Élvezd ki ezt a februári szabadságot a levegőn! Aztán találkozunk 2034-ben!
Bő két hét múlva visszavisznek, és lehet, hogy évekig csak betonfalakat látsz.
Elbasztad ezt a háziőrizetet nagyon, csak kellemetlenkedtél és hergeltél, zéró megbánás. Ráadásul tegnap 10 sörike legurult. Ott vagy lassan, mint amikor vittek tavaly májusban.
Élvezd ki ezt a februári szabadságot a levegőn! Aztán találkozunk 2034-ben!
Feb 17, 2026 11:35:22
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 11:37:24
x136)
Indítsd a gézahergelős lájvot!
Gúnyold ki, hogy ő szabadon hegeszt a gyárban, te meg ezzel szemben raboskodsz a mocskos putridban a 8 éves börtönre várva.
Mutasd meg, hogy legyőzted gézát!
Gúnyold ki, hogy ő szabadon hegeszt a gyárban, te meg ezzel szemben raboskodsz a mocskos putridban a 8 éves börtönre várva.
Mutasd meg, hogy legyőzted gézát!
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2026 11:37:55
x11)
Csak azért mert a saját valóságod felé csavarod a beszélgetést az AI-val, az még nem jelenti azt, hogy bármit is jól csinátnál, de neked ezt, mint programozó, tudnod kéne.
Én is simán át tudnám baszni az AI-t, hogy véletlenül se tükrözze a valóságot, de ahogy én, és itt párszáz ember nem igazán így élünk.
thatsapup
Feb 17, 2026 11:38:05
[quote=sodika]Mit is zárnak le?
… (különös tekintettel hulla eltüntetése)
Aznap amikor a biciklis kissrác megkínált egy két lángossal, konkrétan liveban, a mezőn állva mondtad, hogy ez milyen jó hely lenne hulla elrejtésére, konkrétan megnevezted a gézát.
trashcity.net/video/16061
2:23:10
… (különös tekintettel hulla eltüntetése)
Aznap amikor a biciklis kissrác megkínált egy két lángossal, konkrétan liveban, a mezőn állva mondtad, hogy ez milyen jó hely lenne hulla elrejtésére, konkrétan megnevezted a gézát.
trashcity.net/video/16061
2:23:10
Feb 17, 2026 11:38:05
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 17, 2026 11:38:49
x2)
Ez prompt engineering kérdése.
Na megint felhőéneknek képzeli magát a putris. Valaki rakja be a képet a munkaállomásáról! Nszksz
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 11:40:12
x39)
Endre!
Mennyit kellett utalni tegnap a gyogyósnak? Nőtt a tarifa, miután kiteregetted melkyik szálláson van?
Kitartott cigánykurva asodi.
Mennyit kellett utalni tegnap a gyogyósnak? Nőtt a tarifa, miután kiteregetted melkyik szálláson van?
Kitartott cigánykurva asodi.
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 11:45:25
x77)
Megadtad neki a jelszavaid, irataid befotózva, ügyeidet elküldted és kibaszott veled, apróért eladta a trolloknak, folyamatosan pedofilnak hív és most még pénzzel is támogatnod kell őt!
Egy igazi szubcsicska vagy. Menthetetlen.
Egy igazi szubcsicska vagy. Menthetetlen.
hullabacsi
Feb 17, 2026 11:49:44
Endre, én nem vagyok jogászisten, nem tudom hogy néz az ki, de azt biztosan tudom, hogy nem azzal tölti a háziőrizetét, hogy nagy nyilvánosság előtt, full részegen vihorászva bosszút forral, ugyanott folytatva, mint amikor elvitte tavaly a TEK.
Icipicire összehúzódva kellett volna (múlt idő, mert mindjárt itt a március) élned a rendelkezésre álló internet-hozzáféréseddel, mea culpáznod mindenkinek, az őstrolloktól Gajzán át a saját anyádig, térdre rogyva, mintha akasztani vinnének, hátha a teknős ez egyszer feléd billenti a 8 év középmértéket, és valami isteni csoda folytán, ha nem is ezen a nyáron, de a közeljövőben, süt majd rád a nap.
Visszavenni a pofádból, önmagad elmúlt 25 évére reflektálni, szégyenkezni, könyörögni. De nem ismersz te se istent se embert, csak a verésből értesz, és a rendszer azt látja, nem kaptál még eleget.
Icipicire összehúzódva kellett volna (múlt idő, mert mindjárt itt a március) élned a rendelkezésre álló internet-hozzáféréseddel, mea culpáznod mindenkinek, az őstrolloktól Gajzán át a saját anyádig, térdre rogyva, mintha akasztani vinnének, hátha a teknős ez egyszer feléd billenti a 8 év középmértéket, és valami isteni csoda folytán, ha nem is ezen a nyáron, de a közeljövőben, süt majd rád a nap.
Visszavenni a pofádból, önmagad elmúlt 25 évére reflektálni, szégyenkezni, könyörögni. De nem ismersz te se istent se embert, csak a verésből értesz, és a rendszer azt látja, nem kaptál még eleget.
Feb 17, 2026 11:49:44
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Feb 17, 2026 11:50:40
x5)
Aha.
Szerintem izgi.
Szerintem izgi.
Endre szerintem takarodjál már vissza az ólba innen. Én azért járok ide hogy azt olvassam hogy megint bevittek vagy hogy milyen büntetést kaptál.
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 11:54:49
x77)
Majd amikor a kancigányok a nem dohányzósban' kérdezik:
-Hol a heti védelmi pénz, kutya?
-Anukám a héten elfelejtett utalni, hetyetye.
-Nem baj, mit tudsz még felajánlani apucinak?
-Hol a heti védelmi pénz, kutya?
-Anukám a héten elfelejtett utalni, hetyetye.
-Nem baj, mit tudsz még felajánlani apucinak?
MaxPayne
(
x24)
Feb 17, 2026 11:58:32
x24)
Kerestem, de balfasz vagyok es nem talaltam azt a gifet, amiben egy videojatekkal szerencsetlenkedik (mint mindig), talan teli olimpias, le kellene siklania a hegyrol egy deneverruhaban, erre hatrafordulva pofara esik.
Minden alkalommal, amikor azt magyarazza, hogy o atgondolta a dolgokat, tuti lesz es minden fasza, ez a jelent jut eszembe.
Most is pontosan ez tortenik.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Minden alkalommal, amikor azt magyarazza, hogy o atgondolta a dolgokat, tuti lesz es minden fasza, ez a jelent jut eszembe.
Most is pontosan ez tortenik.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 12:00:10
x39)
A nagyon fontos táblagép az semmi, de a két kélig üres sörösdobozt úgy próbálja menteni, mintha az élete múlna rajta.
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 17, 2026 12:01:18
x2)
Olyan kisstílű buta cigánybűnözőkkel és fehér cigányokkal vetted magad körül mint gammer, gayza, benke, vahúr, és még így is te vagy az egyetlen akinek kinéz pár év börtön. Ez azért teljesítmény, Kiss úr.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Kakaspina
(
x24)
Feb 17, 2026 12:04:11
x24)
Ezekben a percekben érkezett meg az önkormányzati moslék, a Büdös megkapja a fél adagot, kajakóma és este hétig csend.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
sodika
Feb 17, 2026 12:09:41
bosszút forral
Így igaz.
Jogit.
Megkaptam, és kapom folyton, hogy nem vagdalkozni kell, hanem előtte kimeríteni a jogi lehetőségeket.
És megy is.
Feb 17, 2026 12:09:41
Kakaspina
(
x24)
Feb 17, 2026 12:13:03
x24)
Boldozik. Tudja, hogy bő két hete maradt szabadon.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Pikturiensz
(
x7)
Feb 17, 2026 12:13:11
x7)
Nem lesz rá alkalmad, mert előbb vágom át a torkodat egy bécsi vadászboltban vásárolt nyúzókéssel, miközben a hófehér mercidhez sétálsz, te nyomorék.
Amint utcára kerülök, mindenkit lekaszabolok sorban, aki ebben részt mert venni, beleértve a hölgyeket is, ezért kell reménykedni abban, hogy erre soha nem kerül sok.
Amint utcára kerülök, mindenkit lekaszabolok sorban, aki ebben részt mert venni, beleértve a hölgyeket is, ezért kell reménykedni abban, hogy erre soha nem kerül sok.
Ajajj Endre
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 12:14:20
x77)
És megy is.
Akkor miért dobják vissza "ai szemét", "irreleváns" szavakkal a hülyeségeidet?:)
Kötőjel
(
x12)
Feb 17, 2026 12:15:22
x12)
Így igaz.
Jogit.
Jogit.
bosszúálló kis geci vagy, de andi is faszra húzott, gayza is faszra fog. tátott szájjal szaladgálsz folyamatosan a faszerdőben.
-
Feb 17, 2026 12:15:23
Endre senki nem magyarázta még el neked, hogy a rendőrség és az ügyészség nem levelező tagozat?
A zsaruk, a nyomozók és az ügyészek sem keresnek levelezőtársat. És nincs is ennyi idejük olvasni.
Találhatnál jobb elfoglaltságot is, ami lefoglal és eltereli a figyelmed. Mert ebből csak a baj lesz! (vagy már van?)
A zsaruk, a nyomozók és az ügyészek sem keresnek levelezőtársat. És nincs is ennyi idejük olvasni.
Találhatnál jobb elfoglaltságot is, ami lefoglal és eltereli a figyelmed. Mert ebből csak a baj lesz! (vagy már van?)
Feb 17, 2026 12:15:23
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 17, 2026 12:18:39
x23)
Úgy tudom, hogy talán a fórumos hozzászólásait nem igen lehet használni bizonyitásra az ügyekbe, többek közt mert azokat bárki írhatja, de aztán akár azt is betudnák bizonyitani, hogy igen ö írta azokat csak ez körülményes lehetne. Na de, én úgy emlékszem, hogy pár éve ö elismerte videóba, hogy övé itt a sárga nick. Alighanem valami olyant mondott akkor, hogy azzal soha, senki se élt vissza. És ez nem lenne vajon elég, hogy az ide sárga nickel irt hozzászólásait, is az ügyei részévé tegyék mint bizonyítékok?
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 12:21:33
x136)
Pdf beszéltem a teknőssel, megnéztem a titok című filmet, és az a bevonzásom, hogy elutasítják a szarjaidat, és 2 hónapon belül vádat emel ellened az ügyész.
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 12:22:28
x77)
A vádiratos unboxing legyen lájvban!!
Valami tartalom is legyen, he!
Valami tartalom is legyen, he!
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2026 12:22:29
x8)
Pdf beszéltem a teknőssel, megnéztem a titok című filmet, és az a bevonzásom, hogy elutasítják a szarjaidat, és 2 hónapon belül vádat emel ellened az ügyész.
-
Feb 17, 2026 12:23:53
Endre, kérdeznék:
Amikor Goldával találkozunk az utcán, mindig mosolyog és ő köszön előre.
Amikor környezetedben van, vagy a műsorodban szerepel miért nem ilyen?
Eddig az ismerőseinek azt mondta: a fiam külföldön dolgozik.
Most ilyeneket beszél rólad:
-engem nem érdekel
- mert nem normális
- teljesen hülye
- nem foglalkozom vele
Változott valami endre? Többen kérdezik!
Amikor Goldával találkozunk az utcán, mindig mosolyog és ő köszön előre.
Amikor környezetedben van, vagy a műsorodban szerepel miért nem ilyen?
Eddig az ismerőseinek azt mondta: a fiam külföldön dolgozik.
Most ilyeneket beszél rólad:
-engem nem érdekel
- mert nem normális
- teljesen hülye
- nem foglalkozom vele
Változott valami endre? Többen kérdezik!
Feb 17, 2026 12:23:53
Hahó
(
x136)
Feb 17, 2026 12:24:40
x136)
Betöjt Laptop
(
x39)
x39)
Ajajj Endre
Akkor egyedül a tranyó van biztonságban.
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2026 12:26:10
x8)
remélem trollégák tudják majd hallani a korcs halk, csicskuló hangját amikor beszopja a faszt
Hafré
(
x9)
Feb 17, 2026 12:27:12
x9)
Nyilvánosságot akart az ügyének a nekem irt első levélben ha emlékeztek, hát én igyekszem segíteni.
hullabacsi
Feb 17, 2026 12:30:31
kimeríteni a jogi lehetőségeket
Endre, helyezkedjünk filozófiai alapokra: miért zárunk embereket börtönbe?
Mert nem tartották be az együttélés szabályait, a szép szóra nem hajlandóak hallgatni, és a társadalomnak jobb, ha egy kicsit el vannak szegregálva, ha kapnak egy olyan józanító pofont, és megfelelő mennyiségű időt, hogy reflektálhassanak a tetteik súlyára.
Szabadon erre képtelenek voltak, mert a fejükbe szállt mondjuk a hübrisz és az alkohol. Talán majd menni fog józanul és pár évre csicskába téve.
Neked 10 hónapod volt, ebből 4 háziőrizetben, demonstrálni, hogy ha nem is vagy normális - ami nem bűn, sok bolond művész rohangál szalonspiccesen jelen pillanatban is, szabadlábon -, alapvetően veszélytelen vagy, és belátod, hogy túllőttél a célon, amikor - többek között - nyakonszúrással fenyegetőztél.
Eljátszani, ha valójában nem is hiszed el, mert az önképed a medencés Teslás sztár programozó, hogy csak egy ártalmatlan, szánni való, alkesz bolond vagy.
Ehelyett csak hergelsz és hergelsz, még nagyobb hőfokon. Szerinted egy halálos fenyegetéseket kiabáló, agresszív csövest hány perc alatt takarítanak el a Blaha aluljáróból? Még akkor is, ha nyakig összefosta magát, és egyenesen nézni nem tud, biztos ami biztos alapon le kell kapcsolni, mert a végén ártatlan emberben esik kár, megindul egy kismama felé egy törött borosüveggel.
Neked azt kellett volna demonstrálnod, hogy egy angyali békességgel a szakálla mögül mosolygó, impotens bácsika vagy, akinek semmi haszna, de a légynek sem árt, füled farkad behúzva.
Nem tanúsítottál belátást.
Feb 17, 2026 12:30:31
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2026 12:31:04
x8)
Ajajj Endre
valóban nem fog erre sor kerülni, a korcs nem fogja megélni az évtized végét, azt a maradékot meg házi őrizetben és sitten fogja tölteni. szóval elkerülted a blahát gyagyás!
Egy kis mellékes
Feb 17, 2026 12:31:26
Csak itthagyom, a pedofilsimogató sodicsapat, úgynevezett tyodityapat tagjai ellen is eljárás fog indulni, felbujtás gyanújával, ez vonatkozik Mészáros Ádámra, Kisrühesre, Mayer Laurára és a többi és a többi.
Kellett nektek finanszírozni és támogatni, platformot adni egy bűnözőnek.
Kellett nektek finanszírozni és támogatni, platformot adni egy bűnözőnek.
Feb 17, 2026 12:31:26
Eazy
(
x11)
Feb 17, 2026 12:33:34
x11)
De miért nem tudod elfogadni, és bevallani, hogy mindent elpasztál?
Mit veszítenél vele? Így is úgyis pörtönbe mész, akkor nem mindegy?!
Már mindenki lefarcolt mellőled aki legalább egy lehúzható baleknek tartott.
Egyszerűen nyeméjtyem miért küzd még asodi..
Mit veszítenél vele? Így is úgyis pörtönbe mész, akkor nem mindegy?!
Már mindenki lefarcolt mellőled aki legalább egy lehúzható baleknek tartott.
Egyszerűen nyeméjtyem miért küzd még asodi..
Endre priusza
(
x11)
Feb 17, 2026 12:34:55
x11)
Erre valóban jók. Elhitetik veled, hogy okos vagy, ügyes, és kurva jó beadványt fogsz írni, amire majd a bíró néni elenged büntetés nélkül. A valóságot sajnos nem változtatják meg, de legalább addig sem aggódsz, amíg el nem jön az ítélethirdetés napja. Akkor mondjuk meg fogsz lepődni, hogy kaptál tizenkét évet, de ugye az már a jövőbeli Sodi problémája, nem a mostanié.
SnecológusHallgató
(
x4)
Feb 17, 2026 12:36:41
x4)
Nem tudom, ezt vajon fogja közvetíteni? Ha már másokét olyan szeretettel streamelte mindig, a sajátját is kéne több platforon is egyszerre, ahogy a Boborján szokta.
-
Feb 17, 2026 12:36:46
Mi volt ma a féladag maradék Saúúdiii?
Feb 17, 2026 12:36:46
Endre priusza
(
x11)
Feb 17, 2026 12:43:14
x11)
Úgy tudom, hogy talán a fórumos hozzászólásait nem igen lehet használni bizonyitásra az ügyekbe, többek közt mert azokat bárki írhatja, de aztán akár azt is betudnák bizonyitani, hogy igen ö írta azokat csak ez körülményes lehetne. Na de, én úgy emlékszem, hogy pár éve ö elismerte videóba, hogy övé itt a sárga nick. Alighanem valami olyant mondott akkor, hogy azzal soha, senki se élt vissza. És ez nem lenne vajon elég, hogy az ide sárga nickel irt hozzászólásait, is az ügyei részévé tegyék mint bizonyítékok?
Aztán amikor felkérdezik a bíróságon, azt mondja majd, hogy addig a pontig nem tudott róla, hogy visszaélt volna valaki a narancssárga nickkel, de azóta már feltörte egy ismeretlen.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Feb 17, 2026 12:50:09
x2)
Már nem tudom követni, mi folyik itt, de a fütyim nagy.
Örökérvényű! Ezen mindig röhögnöm kell! Basszál rá Endre!
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 17, 2026 12:59:17
x23)
Igen, ez is lehet, ilyenek miatt is lehet nehéz az amit kérdeztem. Na de, ezzel lényegébe máris elismeri majd hogy igen korábban ő volt a fenyegető itt is, és miután ezt állítaná akkor már nem nála lenne a bizonyítási kényszer hogy ezt (feltörés) bizonyítsa be? Csak azért jutott eszembe ez, hogy azért nagyon szép vég lenne neki, ha igy a fórum vinné be neki az utolsó szúrást.
Hafré
(
x9)
Feb 17, 2026 13:03:35
x9)
pedo live
herr_schwechater
(
x8)
Feb 17, 2026 13:04:48
x8)
nyírd már le azt a kurva szakállat te nyomorult szaddám husszein
nmthrwwy420
(
x12)
Feb 17, 2026 13:08:56
x12)
ingerült a korcs :)
Ki az az Endre bácsi?
ascites
(
x57)
Feb 17, 2026 13:09:56
x57)
Az aik beszéltek vele életében először hosszan és ennek ellenére is normálisan, rögtön dependált is rájuk és elhisz nekik mindent, amiben egyetértenek. Márpedig abban egyetértenek, hogy a felhasználó király és a segítségükkel eléri a célját.
Ironikus, hogy pont akkor kell évekre bevonulnia, amikor végre "igaz barátokra" lelt.
Olyanokra, amik megnyugtatják, hogy ha csak hitlerezős, náci háborúsbűnös szarokra és erőszakos pornóra keresett, akkor abból nem azt fogja levenni a többi ember, hogy egy agresszív személyiség, hanem hogy nem keresett rá a hulla eltűntetésére, tehát minden o és k.
Ironikus, hogy pont akkor kell évekre bevonulnia, amikor végre "igaz barátokra" lelt.
Olyanokra, amik megnyugtatják, hogy ha csak hitlerezős, náci háborúsbűnös szarokra és erőszakos pornóra keresett, akkor abból nem azt fogja levenni a többi ember, hogy egy agresszív személyiség, hanem hogy nem keresett rá a hulla eltűntetésére, tehát minden o és k.
-
Feb 17, 2026 13:15:11
Az aik beszéltek vele életében először hosszan és ennek ellenére is normálisan, rögtön dependált is rájuk és elhisz nekik mindent, amiben egyetértenek. Márpedig abban egyetértenek, hogy a felhasználó király és a segítségükkel eléri a célját.
www.youtube.com/watch?v=W03Er73TEws
Feb 17, 2026 13:15:11
Semper Snecifisz
(
x2)
Feb 17, 2026 13:15:48
x2)
Kurva jó. Két külön AI telehaluzott hülyeségét átküldi egy harmadikon is, majd 'azzal dolgozik'.
"Az egész napomat elvette az idő..."
kérdezhetek valamit
(
x2)
Feb 17, 2026 13:17:54
x2)
Kurva jó. Két külön AI telehaluzott hülyeségét átküldi egy harmadikon is, majd 'azzal dolgozik'.
Legszebb h az összes disclaimerjében ott van hogy orvosi meg jogi dolgokra ne használd. Persze normális épeszű ember melócsás dolgokra is ésszel használja, de fifi kutya persze a céges kódot is simán bele másolta annak idején. A debil faszkalap papóka.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 13:23:18
x39)
A sodi úgy emlékszem részletre vette a szörföt, vagy azt is csak hazudta Goldának?
Amennyiben nem fiteti a részlerteket, értesiteni kéne a Decatlont.
SnecológusHallgató
(
x4)
Feb 17, 2026 13:23:41
x4)
Asodi nem alkoholista. Nagyon röhögök. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 13:37:03
x39)
Mondjuk a Bajszos Festő, pont nem 0934-ben lett kancellár.
Ostoba, tudatlan barom a sodi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 17, 2026 13:37:26
x39)
Mondjuk a Bajszos Festő, pont nem 1934-ben lett kancellár.
Javitva.
dogoljmegsodi
(
x5)
Feb 17, 2026 13:38:15
x5)

nem vagy egyedül. SOHA nem vagy egyedül
hitelboy1
(
x2)
Feb 17, 2026 13:39:21
x2)
A sodi úgy emlékszem részletre vette a szörföt, vagy azt is csak hazudta Goldának?
Nem részletre vette, még annó 280 euróért vette a segélyéből 2024.07.21-én
C64korszak
(
x2)
Feb 17, 2026 13:44:27
x2)
Megmondtuk neked évekkel ezelőtt, selejtkorcs.
Nem tudsz harcolni ellenünk, legkésőbb a "kikmakukk"-nál kellett volna visszavenned.
Próbáltál is, emlékszel mikor folyton "mogyorósit" meg új korszakot hirdettél?
Nem sikerült. ÉS tudod miért nem? Mert szarból vagy belül, és a szart el lehet fedni, meg be lehet csomagolni, de egy szatyor szar, az akkor is az marad ami.
ELőbb utóbb átüt, elázik a díszpapír, kibuggyan a szarlé.
Kurva sokáig tartott, amíg már nem a mi kis kibaszásaink, hanem a saját aljasságaid, és a hatóságok fordultak ellened, de innen vége. Még ha valamiképp felfüggesztettet is kapsz, egy kicsike ügy, egy kósza új vád, és mész be a kaptárba a picsába azonnal.
Inenntől védtelen vagy, egy becsületes jóravaló állampolgár troll, az max kap egy pénzbírság ejnyebejnyét ha rádsuhint, ha te akárcsak felemeled a kezed, már mész is a rácsosba, piszony.
Minden halálát kivánt született puncis, minden lakótelepen lakó "borg", minden becsületesen kevés pénzért keményen dolgozó postás, közszolga, egyszerű ember bosszúja ez rajtad.
Sok kicsi sokra megy, baromarc. Mindeki akinek kínt, halált, rosszat kívántál, lenézted, leugattad, most virtuálisan bevonzza neked a rosszat.
Az okádást, a nincstelenséget, a sittet a kilátástalanságot. Ezt érdemelted ki. Sajátmagad.
Minden a te hibád. Minden.
Magyaroroszágon pedig elég meredek római jog van, ahol az államhatalom adhoc, fűnyíró elven büntet, 100 ezrek lépnek át mindent, pl ittasan vezetnek, stb, de azt a 10et akit néha elkapnak, úgy megbasszák, hogy arról kódul.
Es a bíróságok teljesen szabadon adnak akár ugyanazért a cselekményért abszolute más és más büntetést.
És hiába jönnek a kedves elitéltek ,hogy precedens meg jogbiztonság, a bíró úgy látta A esetben a büntetés célja elérhető ezzel, amíg B esetben azzal, mert ilyen és ilyen áttételes súlyosbító/enyhítő egyéb körülmények vannak. Pont.
Esetedben csak súlyosbító minden, egy emberek ezreit a lincselés gondolatáig hergelő netes pályafutás végpontja, amikor jogszerűen utasításra intézkedő rendőrt fenyegetsz halálos késeléssel.
Ez nem egy hirtelen bolond duma, nem egy előzmények nélküli részeg felcsattanás, ezt megelőzte egy a társadalom egészét irritáló és bűncselekmények határán túl(!) mozgó évtizedes ámokfutás.
Hogy mások is hasonlóak, végig csalnak, fenyegetnek ,stb, mégsem emgy mind a sittre, lehet.
Nincsen 5 (ezer) felhergelt utálójuk és 5 (nél is több) személyes ellenségük, haragosuk. Neked mindkettőbnől kurva sok van mostanra, így jártál.
Tudod vonzás.
Te ezt vonzottad be, ezerszer megmondtuk (és meg is értetted) hogy állj le, tűnj el, fejezd be.
Nem.
Még most a végórán is a baromságaidat loopolod, nyelvi modellekkel amplifikálod saját mániás elmebajodat, kitudja milyen pénzből, de egyszer erre is rájövünk és akkor annak is jajj lesz, aki ezt a pénzt adja, ebben biztos lehetsz, te trágyahalom.
Értelmes 85+IQ ember, meglátva azt a leírat zagyvaságot, amiben egyetlen értelmes nyelven írt szó nincs, ott feljezné be az AI elmebajt, de te már túl ostoba mániákus és leépült vagy ahhoz ,hogy észrevedd, mit is csinálsz.
A beadványaid meg kutatásaid, pont olyan szinvonalúak, oly mértékben értelmesek vagy hasznosak, mint az a halandzsa.
Egy segédmunkás, egy postás, egy bolti eladó, értelmesebb figyelembevehetőbb érveket és szöveget lenne képes összehozni, mint a te elmebajod.
Nagyon remélem, hogy a bíró nő lesz, és kicsit belepillant a munkásságodba, majd nemcsak egy bőséges középmértékre elítél, letöltendőre, de már onnan a tárgyalóteremből bilincsben vissznek vissza a több év sittre, újra előzetbe. Mert az épeszű emebrek 99.9%a szertint ezt érdemled lelkecske, bőségesen.
Lehet nem is pár szó miatt, amit kimondtál a késről meg a rendőrről, de az mindegy, ezért fogod megkapni, így megy ez.
Nem tudsz harcolni ellenünk, legkésőbb a "kikmakukk"-nál kellett volna visszavenned.
Próbáltál is, emlékszel mikor folyton "mogyorósit" meg új korszakot hirdettél?
Nem sikerült. ÉS tudod miért nem? Mert szarból vagy belül, és a szart el lehet fedni, meg be lehet csomagolni, de egy szatyor szar, az akkor is az marad ami.
ELőbb utóbb átüt, elázik a díszpapír, kibuggyan a szarlé.
Kurva sokáig tartott, amíg már nem a mi kis kibaszásaink, hanem a saját aljasságaid, és a hatóságok fordultak ellened, de innen vége. Még ha valamiképp felfüggesztettet is kapsz, egy kicsike ügy, egy kósza új vád, és mész be a kaptárba a picsába azonnal.
Inenntől védtelen vagy, egy becsületes jóravaló állampolgár troll, az max kap egy pénzbírság ejnyebejnyét ha rádsuhint, ha te akárcsak felemeled a kezed, már mész is a rácsosba, piszony.
Minden halálát kivánt született puncis, minden lakótelepen lakó "borg", minden becsületesen kevés pénzért keményen dolgozó postás, közszolga, egyszerű ember bosszúja ez rajtad.
Sok kicsi sokra megy, baromarc. Mindeki akinek kínt, halált, rosszat kívántál, lenézted, leugattad, most virtuálisan bevonzza neked a rosszat.
Az okádást, a nincstelenséget, a sittet a kilátástalanságot. Ezt érdemelted ki. Sajátmagad.
Minden a te hibád. Minden.
Magyaroroszágon pedig elég meredek római jog van, ahol az államhatalom adhoc, fűnyíró elven büntet, 100 ezrek lépnek át mindent, pl ittasan vezetnek, stb, de azt a 10et akit néha elkapnak, úgy megbasszák, hogy arról kódul.
Es a bíróságok teljesen szabadon adnak akár ugyanazért a cselekményért abszolute más és más büntetést.
És hiába jönnek a kedves elitéltek ,hogy precedens meg jogbiztonság, a bíró úgy látta A esetben a büntetés célja elérhető ezzel, amíg B esetben azzal, mert ilyen és ilyen áttételes súlyosbító/enyhítő egyéb körülmények vannak. Pont.
Esetedben csak súlyosbító minden, egy emberek ezreit a lincselés gondolatáig hergelő netes pályafutás végpontja, amikor jogszerűen utasításra intézkedő rendőrt fenyegetsz halálos késeléssel.
Ez nem egy hirtelen bolond duma, nem egy előzmények nélküli részeg felcsattanás, ezt megelőzte egy a társadalom egészét irritáló és bűncselekmények határán túl(!) mozgó évtizedes ámokfutás.
Hogy mások is hasonlóak, végig csalnak, fenyegetnek ,stb, mégsem emgy mind a sittre, lehet.
Nincsen 5 (ezer) felhergelt utálójuk és 5 (nél is több) személyes ellenségük, haragosuk. Neked mindkettőbnől kurva sok van mostanra, így jártál.
Tudod vonzás.
Te ezt vonzottad be, ezerszer megmondtuk (és meg is értetted) hogy állj le, tűnj el, fejezd be.
Nem.
Még most a végórán is a baromságaidat loopolod, nyelvi modellekkel amplifikálod saját mániás elmebajodat, kitudja milyen pénzből, de egyszer erre is rájövünk és akkor annak is jajj lesz, aki ezt a pénzt adja, ebben biztos lehetsz, te trágyahalom.
Értelmes 85+IQ ember, meglátva azt a leírat zagyvaságot, amiben egyetlen értelmes nyelven írt szó nincs, ott feljezné be az AI elmebajt, de te már túl ostoba mániákus és leépült vagy ahhoz ,hogy észrevedd, mit is csinálsz.
A beadványaid meg kutatásaid, pont olyan szinvonalúak, oly mértékben értelmesek vagy hasznosak, mint az a halandzsa.
Egy segédmunkás, egy postás, egy bolti eladó, értelmesebb figyelembevehetőbb érveket és szöveget lenne képes összehozni, mint a te elmebajod.
Nagyon remélem, hogy a bíró nő lesz, és kicsit belepillant a munkásságodba, majd nemcsak egy bőséges középmértékre elítél, letöltendőre, de már onnan a tárgyalóteremből bilincsben vissznek vissza a több év sittre, újra előzetbe. Mert az épeszű emebrek 99.9%a szertint ezt érdemled lelkecske, bőségesen.
Lehet nem is pár szó miatt, amit kimondtál a késről meg a rendőrről, de az mindegy, ezért fogod megkapni, így megy ez.
linziasztal01
(
x77)
Feb 17, 2026 13:50:53
x77)
Feb 17, 2026 13:50:53
Simpliszityi…
-Kiderült, hogy...
-Mit jelent, hogy kidejüjt?
Ez a nagy szimplicity?:)
-Kiderült, hogy...