Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Basszus, ezen viccen kívül tök jók a színek meg a kompozíció. Különösen tetszik a ragyogó kék ég, és a vörös vekni kontrasztja. Lehet, valamikor ezt is megfestem :D
Természetesen, elment pihenni a toldaléklakó.
Itt épp testi fenyítés van készülőben?
Ez nem igaz! Nagy Kebápokat eszek, meg 2 literes kólákat iszok! Királyság van!
A Köröskényi Hitelintézet szerintem nem igazán járt előzetesen utána, hogy endrének milyen múltja van a visszafizetésekkel kapcsolatban xd
"Az egész napomat elvette az idő..."

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Ez a pdf volt? Sokadik generációs értelmiségi ugyebár...
Hát persze, hogy ő volt. A szocio-popkulturális utalások főpapja.
sunáznám
O és K együtt OK és minden OK!!
Kakaspenát? Őt én is! XDDDD
Mármint ha csaj lenne, akkor.
azért hetyetye, pipike egy fokkal nehezebb, mint a pedofil. a korcs egy helyen akart maradni sokáig, munkát vállalni, egzisztenciát kiépíteni; letelepedni. pipike viszont kevereg, mint gólyafos a levegőben, ezért sokkal nehezebb háromszögelni és megtalálni. a korcsot a melócsából kibaszatással nagyon szét lehetett verni, a koboldfészekből kidobással még jobban, viszont pityukát maximum a tiktokszon lehet lőni, kírúgatni nem, csak a szállásról lehet kidobatni, az meg nem hatja meg, csövezni is szívesen fog. pipi nehezebb logisztikai szempontból
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Azt gondoltam sokáig, hogy szegény fogyatékos bohóc, had etessék-itassák.
Úgysem sok van neki hátra, de soha nem él a lehetőségeivel, már csak a pofátlan követelőző tarhálás van.
Nem véletlenül nem vol soha pénze semmire.
Pár ezer forinttól egy arogáns fehércigány lett.
Ez a legalja már hogy a pedofilt sarcolja meg fizeti a söreit.
A cssicskaadó az egyik legviccesebb dolog mondjuk, mióta a gyagyás fél órát kereste a gaymer PC hátulját.
Szerintem is megdolgozott a faszerdőért, kivételes szorgalommal.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Megoldható. Otthon ránézek, hogy tudok e ezzel kezdeni valamit.
Igen ezt én is tudom, de szerintem a tanszék van annyira ügyes hogy ha kell, már csak a különböző területeken szerzet rutinok miatt is, hogy ha nagyon akarja megoldja ezt is majd ha úgy van.
Engem nagyon taszit ez az egész trash közeg amikbe ezek élnek, és most nem csak a 2 retard pedofilról beszélek. Ha a korcs nem lenne én biztos nézni se tudnám ezeket, emiatt én nem is igen tudom nagyon ezeket a loreokat, de a kocárol annyit tudok, hogy az ö szekere lényegébe 3 éve indult nagyon be, főleg Dancso miatt aki lényegébe "ismerté tette " és így indult meg a mostani "nagy világlátó karrierje is" Illetve annyit tudok még ez mellet, hogy amig 2 éve még végigjárta Görögországot szezonba is, gond nélkül, mert anyira futott neki a tiktok szekér, addig tavaly már talán egész évbe a balkánon csővezet már rettegve, ha igaz, mert csak ennyire futotta a pénzből neki. Majd idén év elején átment Olaszba, ahol nem kizárt hogy néha ma már tényleg csöveznie kell az utcákon 1-1 éjszaka talán. Szóval azért neki se fut már annyira a szekér. Innentől pedig akár bármi lehet szerintem. Főleg ha a tanszék rámegy komolyabban akár csak pénzügyileg is, és máris könnyen véget érhet majd a dal neki is. Mindezt persze elkerülheti ha felhagy a pedosimogatásal, pénzeléssel. Ha meg nem akkor majd rájön, mivel jár a lasszófasz szopkodás neki is. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ő maga mondta nemrég valamelyik live-ban moszadnak, hogy polos 2 állásban is dolgozik, de szerintem csak túlzott. Az viszont fix, hogy néha szokott neki pénzt küldeni az anyja mikor uborkaszezon van. Cucu már többször is elbüszkélkedett vele, mikor azt bizonygatta ő nem a TikTokból él.
hallgasd végig ezt, ha van gyomrod. ennek is már a dögkútban lenne a helye:
www.youtube.com/watch?v=BnB87Su7Lkw
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
itt kéne jelenteni; vagyis h többen jelentsük gyanús pénzmozgás miatt:
www.paypal.com/be/cshelp/aupviolation
ez a paypal fiókja: paypal.me/ste563783
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Paypalja biztos van, emiatt szokott ö is lelépni 23:50-kor hogy az aznapi tikfos pénzt kiutalja magának. Sőt volt hogy korrában elöbb kilépet mint 23:50 emiatt, gondolom akkor mikkor több fiókról kellet kiutalgatnia rá. Plusz néhány napja, hajnalba talán mikkor a korcs hajnalba takarítót a töltő miatt, ott volt a chaten nála és írta hogy van Revolutja is. Legalábbis valaki kérdezte a korcstól, hogy van e revoja,mire beírta, ö hogy neki van és neki is küldhet pénzt a kérdező. Mindjárt visszakeresem hogy esetleg beírta e az azonositotját e akkor.
Wise: 12600016-13599374-86423657
ebben a videóban is erre koldul:
ok.ru/video/13412291840607
volt egy OTP számlája, de azt felmonda a bank, amikor az elős NAV-os vizsgálat betalált.
A sörike. Kinyitottad. Jöttünk.
Csókolom Gyöngyi néni! Látom meg tetszett találni a bádogviskóban a Parkside-os szögbelövőt! :D
Nem enged be senkit és előszűri azokat akikkel játszik.
El van húzva a mézesmadzag hogy hatalmas sztár és megéri vele játszani, még úgyis hogy felezés van. A partnernek előre el van mondva hogy érkezni fognak a trollok, akiket kötelezően tiltogatni kell és nem felolvasni semmit abból amit írnak...
Akkor szokott új emberekkel próbálkozni amikor mindenkivel össze van veszve. Mossad is azért került be újra a "csapatba" mert már csak buziendre maradt rajta kívül, őt meg tudjuk hogy még a malac is lenézi. Arra nem képes hogy gulyáskrémen kívül bármit bekészítsen tétre. Kiváncsi leszek hogy az estére beígért KANALAT (ami a földön elszórva is megtalálható) sikerül-e megugrani.
le vagy tiltva, kurva anyád
Ki az az Endre bácsi?

+böfögés
ez a műsor és a tiktok nagyon helyesen figyelmeztette passzivitás/ismétlődő tevékenység miatt
+böfögés
+ köhécsel, nagyoket nyel = savacska dolgozik
Ki az az Endre bácsi?
Kurva anyád, Endre! Most értem haza munkából, a sarokban akartam fütyizni, de megihlettél! :D

Ezt a kínai genyóknak alapcsomagba kéne beleprogramozni, ha a korcs lájfot indít, ez ott legyen alatta. Meg esetleg annyit még mellé, hogy "sittes fogyatékos pedofil geci vagy".
A korcs szarjainak felhasználónevét meg csak úgy tudnám elfogadni, hogy a "sodi" helyett "buzi" legyen: buzi.apu, buzi.apu.nyomja, stb., a korcs ocsmány fejével együtt így már összhangbal lenne.
Igyunk egy sörtöt, he
Arra nem képes hogy gulyáskrémen kívül bármit bekészítsen tétre. Kiváncsi leszek hogy az estére beígért KANALAT (ami a földön elszórva is megtalálható) sikerül-e megugrani.
Erről most az juttot eszembe, hogy a korcs szellemi képességeiről, mindent elmond az, hogy ö a szellem emberének tartja magát, és kurva büszke arra hogy soha nem végzett fizikai munkát, hogy ezek után mikor megkérdi bárki töle, hogy na akkor mi legyen a tét, ö soha nem tud erre semmit se mondani, hanem azt mondja hogy a másik találja ki azt is, neki is. Szelem emberbe mi, te 60IQ-s, félkegyelmű elmebeteg.
Bár aztán néha szokta mondani, hogy akkor legyen guggolás vagy fekvőtámasz. De szerintem ezeket is csak azért jegyezte meg, mert tudja, hogy a koca utálja ezeket csinálni.
De hiszen mehet Szolnokra. Reggel 8-10 óra közt. Mit hazudozol bűnöző?
addigra már iskolában vannak a gyerekek....
xddddddddddddddddddd
Megy a lájv. sodihatalom.
"Baszót adok be a Gézára."
Ugy hogy tartozik a börtönnek (gyógyszerek ára) a bíróságnak (perköltség) és a rendőrségnek is (töltő ára), hogy a többi adóságáról ne is beszéljünk akkor. :)
Egyik pedo helyett a másikkal kell foglalkozni? Vagy nem Michael Jackson film?
Endre egy pedofil!

a képen látható lelkesedéssel és alapossággal "lapátolta fel" az összetört lámpabúrát, hogy bagolyka ne lépjen bele.... szerencsétlen macska
Lámpabúra xD
a kubrick nézés
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
a képen látható lelkesedéssel és alapossággal "lapátolta fel" az összetört lámpabúrát, hogy bagolyka ne lépjen bele.... szerencsétlen macska
Hát, ez közmunkára nagyon vérszegény lenne.
Remélem én segítettem benne. 🫠
Szerző:
Pikturiensz
(
x7)
Apr 28, 2026 14:07:08
Válasz
(24)
x7)
Válasz
(24)

Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 14:07:20
x3)
Egyébként kiderült már, mi van a titokzatos DVD-n?
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 14:07:21
x23)
Tényleg az MC PDF pénzeli.
14:04-nél "Igen akkor egy ezressel még tartozol"
Mergapótló szolgálat
Apr 28, 2026 14:10:52
Basszus, ezen viccen kívül tök jók a színek meg a kompozíció. Különösen tetszik a ragyogó kék ég, és a vörös vekni kontrasztja. Lehet, valamikor ezt is megfestem :D
Apr 28, 2026 14:10:52
dogoljmegsodi
(
x5)
Apr 28, 2026 14:11:56
x5)
elkotródott?
Carpenter
(
x2)
Apr 28, 2026 14:13:33
x2)
elkotródott?
Természetesen, elment pihenni a toldaléklakó.
Flixbus utas
(
x1)
Apr 28, 2026 14:28:02
x1)
Itt épp testi fenyítés van készülőben?
Gabonatároló
(
x1)
Apr 28, 2026 14:33:02
x1)
"Mi az, hogy barna nyelvű? Jaaa, hogy nem szólunk be, meg ilyenek?"
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 14:38:48
x5)
Golda ma is vitte a showt, a 10 másodperces szerepléssel, amikor vonyítva jött becsicskítani a toldaléklakót.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
MC Pista
Apr 28, 2026 14:55:56
A retardáltság új zsinórmértéke, ha valaki Olaszországban nem tud jókat enni. Rendelj egy 32 négyzetméteres ananászos pizzát valahol, hátha elküldenek a kurva anyádba, koca!
Ez nem igaz! Nagy Kebápokat eszek, meg 2 literes kólákat iszok! Királyság van!
Apr 28, 2026 14:55:56
Semper Snecifisz
(
x2)
Apr 28, 2026 15:03:42
x2)
Tényleg az MC PDF pénzeli.
A Köröskényi Hitelintézet szerintem nem igazán járt előzetesen utána, hogy endrének milyen múltja van a visszafizetésekkel kapcsolatban xd
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 15:06:02
x24)
Kakaspina anettkával baszott!

kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 28, 2026 15:06:12
x2)
"Mi az, hogy barna nyelvű? Jaaa, hogy nem szólunk be, meg ilyenek?"
Gabonatároló
(
x1)
Apr 28, 2026 15:08:00
x1)
Hát persze, hogy ő volt. A szocio-popkulturális utalások főpapja.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 15:35:42
x23)
El kéne juttatni 3 infót MC PDF-nek a korcsról.
1 Aki utoljára pénzelte a korcs sör fogyasztását, az jelenleg börtönbe csücsül, csalások miatt.
2 Az utolsó videós aki összeállt a korcsal huzamosabban, hogy pénzel húzza le, név szerint Kaffka Tibi, szintén jó eséllyel a börtönbe csücsül jelenleg is. Legalábbis nincs minden kétséget kizáró bizonyíték arról, hogy Tibi tényleg szabadon van.
3 A Korcs is haza lett kényszerítve, 8 év nyugaton tartózkodás után.
1 Aki utoljára pénzelte a korcs sör fogyasztását, az jelenleg börtönbe csücsül, csalások miatt.
2 Az utolsó videós aki összeállt a korcsal huzamosabban, hogy pénzel húzza le, név szerint Kaffka Tibi, szintén jó eséllyel a börtönbe csücsül jelenleg is. Legalábbis nincs minden kétséget kizáró bizonyíték arról, hogy Tibi tényleg szabadon van.
Golda csiklója
(
x8)
Apr 28, 2026 15:36:01
x8)
sunáznám
Laci
Apr 28, 2026 15:37:43
sunáznám
Kakaspenát? Őt én is! XDDDD
Mármint ha csaj lenne, akkor.
Apr 28, 2026 15:37:43
herr_schwechater
(
x8)
Apr 28, 2026 15:58:57
x8)
El kéne juttatni 3 infót MC PDF-nek a korcsról.
azért hetyetye, pipike egy fokkal nehezebb, mint a pedofil. a korcs egy helyen akart maradni sokáig, munkát vállalni, egzisztenciát kiépíteni; letelepedni. pipike viszont kevereg, mint gólyafos a levegőben, ezért sokkal nehezebb háromszögelni és megtalálni. a korcsot a melócsából kibaszatással nagyon szét lehetett verni, a koboldfészekből kidobással még jobban, viszont pityukát maximum a tiktokszon lehet lőni, kírúgatni nem, csak a szállásról lehet kidobatni, az meg nem hatja meg, csövezni is szívesen fog. pipi nehezebb logisztikai szempontból
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 16:02:07
x23)
Pikturiensz esetleg ha nem is mirrorozod a másik pdf-et, de olyant nem tudnál nála is megcsinálni mint a korcsnál, hogy monitorozod, hogy menyit keres naponta és főleg a fő támogatóit, dobóit hetente? Majd ha ezek megvannak akkor a támogatóira rámenni, akár csak a hátérbe is, hogy mért nem jó ötlet, hogy dobálnak neki. És mindezt addig amíg jóban van a korcsal. Hátha így sikerülne leszedni a korcsról.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 16:07:47
x3)
A polosról nem lehet leválasztani valahogy? Állítólag nyugdíj mellett 2 helyen is dolgozik - TC-n olvastam, nem confirmed -, hogy időnként anyagilag ki tudja segíteni a fületlen vándorkocát. Ha tényleg csak a tiktokos bevételekre tudna hagyatkozni, utána elég lenne kiirtani a csatornáit.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 28, 2026 16:10:07
x39)
Pikturiensz esetleg ha nem is mirrorozod a másik pdf-et, de olyant nem tudnál nála is megcsinálni mint a korcsnál, hogy monitorozod, hogy menyit keres naponta és főleg a fő támogatóit, dobóit hetente? Majd ha ezek megvannak akkor a támogatóira rámenni, akár csak a hátérbe is, hogy mért nem jó ötlet, hogy dobálnak neki. És mindezt addig amíg jóban van a korcsal. Hátha így sikerülne leszedni a korcsról.
Úgysem sok van neki hátra, de soha nem él a lehetőségeivel, már csak a pofátlan követelőző tarhálás van.
A cssicskaadó az egyik legviccesebb dolog mondjuk, mióta a gyagyás fél órát kereste a gaymer PC hátulját.
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 16:22:57
x5)
Talán ha több embernek kinyílna a szeme, és rájönnének, hogy a Pipi mennyit hazudozik össze-vissza, még kevesebben dobnának neki. Beszél össze-vissza, egyik szavával üti a másikat. Több alkalommal megerősítette a csicskaadót, Sodival kapcsolatban, más alkalommal tagadja. Elaltatja a nagy "rajongókat", hogy az erdőben alszik aznap este, másnap pedig meséli, hogyan sütötte a krumplit este a szálláson. Nem értem, hogy akik dobnak neki, ezeket a nagy ellentmondásokat miért nem látják.. Az is fura, hogy a Malac minden párbajpartnerrel össze szokott veszni rövid időn belül, Sodival mégis elviselik egymást, pedig látni, hogy ez kölcsönösen terhükre van.
Pikturiensz
(
x7)
Apr 28, 2026 16:23:05
x7)
Megoldható. Otthon ránézek, hogy tudok e ezzel kezdeni valamit.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 16:26:24
x23)
Igen ezt én is tudom, de szerintem a tanszék van annyira ügyes hogy ha kell, már csak a különböző területeken szerzet rutinok miatt is, hogy ha nagyon akarja megoldja ezt is majd ha úgy van.
Engem nagyon taszit ez az egész trash közeg amikbe ezek élnek, és most nem csak a 2 retard pedofilról beszélek. Ha a korcs nem lenne én biztos nézni se tudnám ezeket, emiatt én nem is igen tudom nagyon ezeket a loreokat, de a kocárol annyit tudok, hogy az ö szekere lényegébe 3 éve indult nagyon be, főleg Dancso miatt aki lényegébe "ismerté tette " és így indult meg a mostani "nagy világlátó karrierje is" Illetve annyit tudok még ez mellet, hogy amig 2 éve még végigjárta Görögországot szezonba is, gond nélkül, mert anyira futott neki a tiktok szekér, addig tavaly már talán egész évbe a balkánon csővezet már rettegve, ha igaz, mert csak ennyire futotta a pénzből neki. Majd idén év elején átment Olaszba, ahol nem kizárt hogy néha ma már tényleg csöveznie kell az utcákon 1-1 éjszaka talán. Szóval azért neki se fut már annyira a szekér. Innentől pedig akár bármi lehet szerintem. Főleg ha a tanszék rámegy komolyabban akár csak pénzügyileg is, és máris könnyen véget érhet majd a dal neki is. Mindezt persze elkerülheti ha felhagy a pedosimogatásal, pénzeléssel. Ha meg nem akkor majd rájön, mivel jár a lasszófasz szopkodás neki is. :)
SuperDave
Apr 28, 2026 16:47:07
A polosról nem lehet leválasztani valahogy? Állítólag nyugdíj mellett 2 helyen is dolgozik - TC-n olvastam, nem confirmed -, hogy időnként anyagilag ki tudja segíteni a fületlen vándorkocát. Ha tényleg csak a tiktokos bevételekre tudna hagyatkozni, utána elég lenne kiirtani a csatornáit.
Ő maga mondta nemrég valamelyik live-ban moszadnak, hogy polos 2 állásban is dolgozik, de szerintem csak túlzott. Az viszont fix, hogy néha szokott neki pénzt küldeni az anyja mikor uborkaszezon van. Cucu már többször is elbüszkélkedett vele, mikor azt bizonygatta ő nem a TikTokból él.
Apr 28, 2026 16:47:07
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 17:06:49
x3)
Annyi fix, hogy a malacnak a pénz az Achilles-sarka, ezt ő maga mondta a von der Leyen őrjöngős videóban. Milyen számláiról tudunk?
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2026 17:12:04
x24)
hallgasd végig ezt, ha van gyomrod. ennek is már a dögkútban lenne a helye:
www.youtube.com/watch?v=BnB87Su7Lkw
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2026 17:13:29
x24)
Annyi fix, hogy a malacnak a pénz az Achilles-sarka, ezt ő maga mondta a von der Leyen őrjöngős videóban. Milyen számláiról tudunk?
itt kéne jelenteni; vagyis h többen jelentsük gyanús pénzmozgás miatt:
www.paypal.com/be/cshelp/aupviolation
ez a paypal fiókja: paypal.me/ste563783
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 17:19:04
x23)
Paypalja biztos van, emiatt szokott ö is lelépni 23:50-kor hogy az aznapi tikfos pénzt kiutalja magának. Sőt volt hogy korrában elöbb kilépet mint 23:50 emiatt, gondolom akkor mikkor több fiókról kellet kiutalgatnia rá. Plusz néhány napja, hajnalba talán mikkor a korcs hajnalba takarítót a töltő miatt, ott volt a chaten nála és írta hogy van Revolutja is. Legalábbis valaki kérdezte a korcstól, hogy van e revoja,mire beírta, ö hogy neki van és neki is küldhet pénzt a kérdező. Mindjárt visszakeresem hogy esetleg beírta e az azonositotját e akkor.
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2026 17:21:22
x24)
Wise: 12600016-13599374-86423657
ebben a videóban is erre koldul:
ok.ru/video/13412291840607
volt egy OTP számlája, de azt felmonda a bank, amikor az elős NAV-os vizsgálat betalált.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 28, 2026 17:25:20
x7)
ha már ilyen sok a malac-content (és tudom hogy ez sok hardcore snecológust zavar), akkor javaslom meglátogatásra a rajongói discordját: discord.gg/W9Y25atMc3
élők kibeszélése, privát üzenetek, emailek megosztása
itt található némi recap az eddigi életéről, annak aki csak a közelmúltbéli ámokfutását ismeri: wiki.trashforum.org/MC_Isti
elnézést az offért
élők kibeszélése, privát üzenetek, emailek megosztása
itt található némi recap az eddigi életéről, annak aki csak a közelmúltbéli ámokfutását ismeri: wiki.trashforum.org/MC_Isti
elnézést az offért
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Apr 28, 2026 17:37:27
x5)
Én valami olyasmit tartanék hatékonynak mint ami a korcsnál megy. Ahogy játszani kezd valakivel annál megjelennek és írják az info infokat "bátyja te peodifl vagy? Itt írják!"
Ettől nem kicsit lesz kiborulva isti, nagyon nem jók az idegei :D :D szerintem ezeket az ellenfeleket baszkodni fogja folyamatosan kidobálni.
Ettől nem kicsit lesz kiborulva isti, nagyon nem jók az idegei :D :D szerintem ezeket az ellenfeleket baszkodni fogja folyamatosan kidobálni.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 17:42:25
x3)
A malacok örökös kabalaállatai a Tanszéknek. A titkos tanszéki disznóvágási rituáléhoz is szükségünk van egy aktuális feláldozható sertéshez, bár a zsidó trollok nem kötelesek a koponyából kiinni a vérét.
Mióta Porks emléke kezd megkopni, és a Nemzet Lakatosa sem túl releváns már, lett egy pótmalacunk. Kicsit fogyatékos, kicsit büdös, kicsit idegbeteg, kicsit skizofrén, de mivel a gnóm aktuális játszópajtása, ezért szerintem belügy őt likvidálni.
Mióta Porks emléke kezd megkopni, és a Nemzet Lakatosa sem túl releváns már, lett egy pótmalacunk. Kicsit fogyatékos, kicsit büdös, kicsit idegbeteg, kicsit skizofrén, de mivel a gnóm aktuális játszópajtása, ezért szerintem belügy őt likvidálni.
jelmeztervező
Apr 28, 2026 17:43:58
Na gyere sodi, te unalmas fos, csináljunk egy jó kis műsort, alkossunk! Csinálok neked egy jó kis élethű Pinhead makeup-ot, jó?
De akkor ami a donésekből befolyik, elfelezzük!
Apr 28, 2026 17:43:58
Léghajós Kapitány
Apr 28, 2026 17:47:02
Na gyere sodi, te unalmas fos, csináljunk egy jó kis műsort, alkossunk! Csinálok neked egy jó kis élethű Pinhead makeup-ot, jó?
A sörike. Kinyitottad. Jöttünk.
Apr 28, 2026 17:47:02
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 17:48:03
x3)
Csókolom Gyöngyi néni! Látom meg tetszett találni a bádogviskóban a Parkside-os szögbelövőt! :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Apr 28, 2026 17:52:47
x45)
POV: Milánóban vagy ügyeletes orvos egy éjjel nappali fogászaton, az utcán azt hallod üvöltve, hogy “A GYERMMMMMEKED DIPLOMATA ÚR” és 3 percel később ezt hozzák be, szájzárral:

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 28, 2026 17:53:19
x7)
Én valami olyasmit tartanék hatékonynak mint ami a korcsnál megy. Ahogy játszani kezd valakivel annál megjelennek és írják az info infokat "bátyja te peodifl vagy? Itt írják!"
Nem enged be senkit és előszűri azokat akikkel játszik.
El van húzva a mézesmadzag hogy hatalmas sztár és megéri vele játszani, még úgyis hogy felezés van. A partnernek előre el van mondva hogy érkezni fognak a trollok, akiket kötelezően tiltogatni kell és nem felolvasni semmit abból amit írnak...
Akkor szokott új emberekkel próbálkozni amikor mindenkivel össze van veszve. Mossad is azért került be újra a "csapatba" mert már csak buziendre maradt rajta kívül, őt meg tudjuk hogy még a malac is lenézi. Arra nem képes hogy gulyáskrémen kívül bármit bekészítsen tétre. Kiváncsi leszek hogy az estére beígért KANALAT (ami a földön elszórva is megtalálható) sikerül-e megugrani.
púpostulok
(
x2)
Apr 28, 2026 18:22:00
x2)
korcs live
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 18:28:01
x5)
Szerencsére szopatja a Tiktik is a Veknit, kapja a figyelmeztetéseket. Most még mehet rá néhány report, hátha kilövik.
Pikturiensz
(
x7)
Apr 28, 2026 18:31:51
x7)
A restream szarakszik, szóval a mirrornál lehetnek fennakadások
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 28, 2026 18:32:21
x12)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 28, 2026 18:33:45
x7)

+böfögés
ez a műsor és a tiktok nagyon helyesen figyelmeztette passzivitás/ismétlődő tevékenység miatt
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 18:36:15
x5)
Endre, azért jelez passzivitást a Tiktik, mert úgy nézel ki, mint egy ötnapos hulla.
Tiktok
Apr 28, 2026 18:36:43
Unalmas vagy, lassú vagy.
Apr 28, 2026 18:36:43
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 28, 2026 18:37:35
x12)
+böfögés
+ köhécsel, nagyoket nyel = savacska dolgozik
Mergapótló
Apr 28, 2026 18:41:03
Kurva anyád, Endre! Most értem haza munkából, a sarokban akartam fütyizni, de megihlettél! :D

Apr 28, 2026 18:41:03
púpostulok
(
x2)
Apr 28, 2026 18:41:51
x2)
Ment a tiltás xd
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 18:42:02
x5)
Ebben eddig lehetett eljutni.
Léghajós Kapitány
Apr 28, 2026 18:42:54
Pedig már hogy megnyugodott az elmúlt napokban, hogy a trollszok nem tudják tiltani.
Apr 28, 2026 18:42:54
Ténfép
(
x5)
Apr 28, 2026 18:44:49
x5)
Unalmas vagy, lassú vagy.
Ezt a kínai genyóknak alapcsomagba kéne beleprogramozni, ha a korcs lájfot indít, ez ott legyen alatta. Meg esetleg annyit még mellé, hogy "sittes fogyatékos pedofil geci vagy".
A korcs szarjainak felhasználónevét meg csak úgy tudnám elfogadni, hogy a "sodi" helyett "buzi" legyen: buzi.apu, buzi.apu.nyomja, stb., a korcs ocsmány fejével együtt így már összhangbal lenne.
púpostulok
(
x2)
Apr 28, 2026 18:51:43
x2)
újra korcs live
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 18:51:45
x5)
Sodihatalom lájv.
linziasztal01
(
x77)
Apr 28, 2026 19:04:37
x77)
"Félédes KUVÉ"
Pikturiensz
(
x7)
Apr 28, 2026 19:11:02
x7)
Kurva anyád, Endre. Épp a Michael filmen ülök a moziban, de miattad a mirrort csinálom, hogy semmilyen néződ ne legyen, ez is a te hibád te rohadt dög.
Flixbus utas
(
x1)
Apr 28, 2026 19:11:23
x1)
Golda utálja ha kijönnek a rendőrök. Teljesen le vagyok döbbenve hogy miért. Bizonyára elment a vén kurva esze ugye Büdös?
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:12:54
x23)
Arra nem képes hogy gulyáskrémen kívül bármit bekészítsen tétre. Kiváncsi leszek hogy az estére beígért KANALAT (ami a földön elszórva is megtalálható) sikerül-e megugrani.
Erről most az juttot eszembe, hogy a korcs szellemi képességeiről, mindent elmond az, hogy ö a szellem emberének tartja magát, és kurva büszke arra hogy soha nem végzett fizikai munkát, hogy ezek után mikor megkérdi bárki töle, hogy na akkor mi legyen a tét, ö soha nem tud erre semmit se mondani, hanem azt mondja hogy a másik találja ki azt is, neki is. Szelem emberbe mi, te 60IQ-s, félkegyelmű elmebeteg.
Bár aztán néha szokta mondani, hogy akkor legyen guggolás vagy fekvőtámasz. De szerintem ezeket is csak azért jegyezte meg, mert tudja, hogy a koca utálja ezeket csinálni.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 19:15:38
x3)
Ebben a melegítő felsőben meg napszemüvegben úgy néz ki messziről, mintha Tasnádi valamelyik eltitkolt, vérfertőzésben fogant teljesen hikomat testvére lenne.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 19:16:50
x3)
Szerintünk is nevetséges, hogy házi őrizetben vagy börtön helyett.
Semper Snecifisz
(
x2)
Apr 28, 2026 19:17:00
x2)
"Ha 6 hónapig nem volt itt semmi probléma velem, akkor egy Szolnokot igazán engedélyezhetnének." - A 3 kommandós kiszállás a semmi probléma kategória?
CafkaMarci
(
x6)
Apr 28, 2026 19:17:11
x6)
Endre végre takarítós lájvot tol. A tiktiksz reakciója erre: veszélyes tevékenység és egészségkárosodást okozhat 😏
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Flixbus utas
(
x1)
Apr 28, 2026 19:18:46
x1)
Jól érzem hogy most azért csinál álrendrakást meg tetteti hogy milyen rendes, mert azt reméli így engedélyezve lesz neki a lakhelyelhagyás és tud menni nyáron szatírkodni?
Nagyon vicces lesz majd amikor rájön, hogy mehet vissza a 45 fokos dohányzó cellába nyár közepén Kolompárékhoz.
Nagyon vicces lesz majd amikor rájön, hogy mehet vissza a 45 fokos dohányzó cellába nyár közepén Kolompárékhoz.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:20:03
x23)
"Ha 6 hónapig nem volt itt semmi probléma velem, akkor egy Szolnokot igazán engedélyezhetnének." - A 3 kommandós kiszállás a semmi probléma kategória?
RecskaoduPupja
Apr 28, 2026 19:21:49
addigra már iskolában vannak a gyerekek....
Apr 28, 2026 19:21:49
Semper Snecifisz
(
x2)
Apr 28, 2026 19:21:59
x2)
Az is sok jót sejtet, hogy háziőrizet alatt belekeveredtél a csalásos ügybe is (DUFFADT, EZÉRT NEM KELL ISMÉT FELÜTNI A FEJEDET).
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 19:22:13
x5)
Ez hülye... Moziba akar kérezkedni, Szolnokra. :D :D :D
halottpiton
(
x4)
Apr 28, 2026 19:24:30
x4)
3 Ai sem tudta neki eddig elmagyarázni, hogy mit jelent az, hogy beszámítási képesség
aki nem hitelképes az nem ember
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:25:15
x24)
xddddddddddddddddddd
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:25:42
x24)
Ripsz csati
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 19:26:31
x5)
Maradt még csatorna?
Bád Szpenszer
(
x1)
Apr 28, 2026 19:27:10
x1)
Maradt még csatorna?
Megy a lájv. sodihatalom.
halottpiton
(
x4)
Apr 28, 2026 19:27:45
x4)
X darab adás tiltás után repül a csati is igaz?
aki nem hitelképes az nem ember
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:28:17
x24)
MI TÖRT ROMMÁ?! XDDDDDDDDD
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:28:31
x23)
Ez hülye... Moziba akar kérezkedni, Szolnokra. :D :D :D
Ugy hogy tartozik a börtönnek (gyógyszerek ára) a bíróságnak (perköltség) és a rendőrségnek is (töltő ára), hogy a többi adóságáról ne is beszéljünk akkor. :)
Kendra
(
x2)
Apr 28, 2026 19:29:24
x2)
Sodi miért őrjöngsz ha jönnek hozzád? Nem kéne egyből összetörni a lámpát!
buniBanki
(
x2)
Apr 28, 2026 19:29:36
x2)
Kurva anyád, Endre. Épp a Michael filmen ülök a moziban, de miattad a mirrort csinálom, hogy semmilyen néződ ne legyen, ez is a te hibád te rohadt dög.
Egyik pedo helyett a másikkal kell foglalkozni? Vagy nem Michael Jackson film?
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 28, 2026 19:33:55
x7)

EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:34:46
x23)
"Először feltakarítunk és akkor utána jöhet be a macska, addig a macska maradjon távol, mert a végén még megsérül, szegény állatka. Úgyhogy ezt most takarítsuk össze, ez most elsődleges, ennek az össze takarítása"
Gyagyás, biztos mindent rendbe találtak, mikor 1 hete kimentek ellenőrizni bagolykát?
Gyagyás, biztos mindent rendbe találtak, mikor 1 hete kimentek ellenőrizni bagolykát?
linziasztal01
(
x77)
Apr 28, 2026 19:34:53
x77)
MI TÖRT ROMMÁ?! XDDDDDDDD
Lámpabúra xD
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:35:56
x24)
Büdös, ne takarítsd fel, indulhat a FAKÍR LÁJFSZ.
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:36:38
x24)
A KANNÁSBOR IS KIBORULT, KURVA JÓ A MŰSOR
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:36:49
x23)
Kiborult a kannás. :)
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 28, 2026 19:36:57
x12)
Eddig a takarítás eredményessége: összetört egy lámpabúra és kiborította a bort.
Ki az az Endre bácsi?
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 19:36:58
x5)
Tragédia, kiborult a kannásbor! :D
linziasztal01
(
x77)
Apr 28, 2026 19:37:04
x77)
Felmosunk kannás borral.
herr_schwechater
(
x8)
Apr 28, 2026 19:37:51
x8)
POV: Milánóban vagy ügyeletes orvos egy éjjel nappali fogászaton, az utcán azt hallod üvöltve, hogy “A GYERMMMMMEKED DIPLOMATA ÚR” és 3 percel később ezt hozzák be, szájzárral:
a kubrick nézés
Hahó
(
x136)
Apr 28, 2026 19:38:04
x136)
de faszán fog ragadni a padló.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
tranyókiller
(
x2)
Apr 28, 2026 19:38:06
x2)
Kannas borral torolgeti az odaszaradt mocskot es uvegszilankokat…ez elkepeszto
Achtung!!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Apr 28, 2026 19:39:04
x3)
Hát, ez közmunkára nagyon vérszegény lenne.
linziasztal01
(
x77)
Apr 28, 2026 19:39:55
x77)
-hétvége van?
-este van.
XD
-este van.
XD
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:42:01
x24)
Szerintem eljutottunk arra a pontra, ahol már a 350-400 fokos száraz gőz sem tudná tisztára mosni a padlót.
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:43:16
x23)
Szerintem ezt befenyitették, hogy állatkínzás miatt előveszik ha nem tart rendet. :)
Ilyen nincs
(
x4)
Apr 28, 2026 19:44:19
x4)
Elhagyta a szemüveget xd
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:44:27
x24)
Szerintem ezt befenyitették, hogy állatkínzás miatt előveszik ha nem tart rendet. :)
Remélem én segítettem benne. 🫠
nmthrwwy420
(
x12)
Apr 28, 2026 19:45:24
x12)
Tea is kiborult.. fasza a takarítósch!
Ki az az Endre bácsi?
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:48:23
x23)
Világ legtermészetesebb reakciója volt szerinte, ahogy megverte Judkát, azért amit csinált.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 28, 2026 19:49:52
x7)
endre, ne bánd hogy elköltöztél linzből, életed legjobb döntése volt, tibinek úgyis unalmas volt
apropó, keresed még az erkélyes, fürdőkádas albérleteket külön gumiszobával jutkának?
apropó, keresed még az erkélyes, fürdőkádas albérleteket külön gumiszobával jutkának?
EasybankosPedo
(
x23)
Apr 28, 2026 19:50:30
x23)
2 feljelentést adott be Gayza ellen. Ezért vele már nem kell foglalkoznia.
PúpszásziRePont
(
x5)
Apr 28, 2026 19:52:25
x5)
Legkomolyabb buzifények lesznek a macskaólban.
Kakaspina
(
x24)
Apr 28, 2026 19:52:58
x24)
Mindjárt agyvérzést kap.
172 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.