Tényleg nincs sok értelme élőbe nézni. Akkor inkább utolag átpörgetve mondjuk ide beírt infókra hagyatkozva, hogy mikor mire érdemes figyelni. Mondjuk én úgy vettem észre hogy sokszor még ide se kerülnek be akár aktuális, releváns infók is, nincsenek megemlítve. Ez mondjuk jelentheti azt is hogy igen mások is úgy vannak vele, hogy biztos nem nézzük ezt a szart. Én ha bele is nézzek néha élőbe, azt is csak azért teszem legtöbbször hogy a mirrornak +1 nézője legyen. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Annak aki érti: ez csak egy shader complexity view! Megismerem és ez a bizonyíték rá hogy egy szimulációban vagyunk ami unreal enginen fut!

A társadalmilag valamennyire fontos,de gyagyás számára természetesen csak performatív jellegű ügyektől,eljutottunk a kend be az arcod májkrémmel öt forintért műsorig.
A mellékretardok minőségi változása is jól mutatja ezt.Társadalmilag valóba veszélyes és káros figuráktól eljutottunk a jelenlegi temus fekete pákókig és csöves proli haverokhoz.
A berlin előtti időkben a snecológia egy nehezen emészthető,rágós,mócsingos,szálkás,alig fogyasztható tudomány volt,ahol tényleg csak a cápafogú legedzettebb gyomrú trollok tapadtak meg.
Van ilyen oldal, ez:
sodipedia.sodika.dk/wiki/Sod%C3%A9zetek_gy%C5%B1jtem%C3%A9nye
Mondjuk szerintem régebben frissült már, ha vannak még csatornák, ahol gyagyás gyűjtemények vannak, érdemes lenne kigyűjteni.
Szentkoronában
olyan ellenséges vagy velem
ennyi erővel engem is feljelenthetne. mondjuk azon tuti nevetnék egyet :D
#50euro + kamatok
A Terminátor és a Holló önmagukban kiváló alkotások, de ezt a crossovert nem láttam jönni...
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Legutóbbi infó amit hallottam az volt, hogy be volt pöffedve és olyan karja volt mint egy 70 éves konyhás néninek.
Komoly szívproblémák lehetnek ott, gondolom nem tesz jót az sem ha meglát egy fekete macskát az utcán és azt képzeli, hogy a mátrix összeomlik körülötte.
borivoj, rád még egy fingot is drága pazarolni, nem hogy halálosan megfenyegetni
💕LETÖLTENDŐ BÖRTÖNBÜNTETÉS💕
Ilyen csöcsökért én is átállnék!
Kitty mielőtt megmentenéd a bolygót és leiskolázod a világ vezetőit, a hármas kút lesz,nincs supershop kártyám.
Thökéletes
A vörös veréb az valamilyen motoradalék? Szegény árpy,ez a hattyúdala, miután talált egy magához képest osztályokkal jobban kinéző pinát, látszik, hogy legszívesebben piramist emelne neki a váci út közepén. Egyetlen esélye, hogy kitty valószínűleg megfelelően butácska ahhoz, hogy ne imponáljon neki a magasröptű bullshit.
Ez a "háttérhatalomról" szól, aminek csak ez a két rezsim áll ellent.
patkánykodik, az biztos hogy vagy Németország vagy itthon.
Találtam most egy 1 éves retro gamer videót ahol interjúzzák, ha az is 1 éves.
www.youtube.com/watch?v=jQTtP-mWCsI
nem tűnik se fiatalnak se dagadtnak szóval lehet friss.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
"Szemeidben vodka,tűz meg határ.
Egyik nap orosz,másik nap arab világ"Ne legyen senkinek sem kétsége, hogy Molnár F.közveszélyes elmebeteg. Ha szétmennek a picsával, ölni fog.
Ezek egyébként miért csinálnak gyereket? Mondjuk ezért tényleg jó, hogy a nagy részük buzi.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Azért ez a Kitti ... OARGH!!!
Endre melyiken mutatjobban a leopárd mintás ruha, Tibin vagy Kittin?
www.instagram.com/p/CBEcwVSnS1q/

Az előző felesége rendszeresen szarrá veri, kisebb fenyegető tényező mint endre.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Jó, hát Mejszi ety ikaszi Aranyhaj, esz meg Klód és Dzsipiti gyejmeke.
Jó, én erről most hallok először, ha Molnár F. Árpád volt feleségének lehet tettlegességig fajulni, úgy hogy videós bizonyítékok is vannak ellene baszdmeg, akkor én simán mondhatok olyan dolgokat a TikTok-on mint Duncan MacLeod, ha azokat nem teszem meg, baszdmeg.
Endrének ennyit jelent az Államalapítás hát még hogy nemzethyhős...
Na papucspörgetés Csá!
Ilyen nője nem lesz többet, ha lapátra rakják,bekattan.
Nem a szokásos szúzbuzi kategória aki errefelé feltűnik.

Valljuk be, egy munkásőr-egyenruha jobb választás lenne számára, mint a jász népviselet.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Hát azzal a bika nyakával és ormótlan testével jobban illene hozzá az a szürke zubbony és gyakorló csizma. Mondjuk fiatalon se lehetett egy szépség, meg ez egy tipikusan olyan nőnek tűnik, hogy a savanyú szarkavaró és genyó és igénytelen természete kiül a pofájára és külső megjelenésére. Főleg hogy összeállt egy alkoholista beképzelt fasszal homokos hajlamokkal, így egyáltalán nem lepődik meg az ember, hogy Fikás ilyen tetemes hátrányokkal indult az életben.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
OOOOOAAAARRRGGGHHHHHHHHHHHH
ment a sorozatomba, nszksz!!
vérdíj target nr. 1

EasybankosPedo
(
x24)
Aug 20, 2026 14:49:55
x24)
Én skippeltem a tegnapi jelentõs részét már, ugyanaz megy a hordó néha mond valami sületlenséget, a kettesen meg a léghajós is ugyanazt nézi csak szokásos módon rekedten percenként beleröhögi hogy "nyhehhehehhee gyheeej cigány" és semmi nem történik.
Kezdelek unni fifi. Menj vissza a kennelbe.
Kezdelek unni fifi. Menj vissza a kennelbe.
Tényleg nincs sok értelme élőbe nézni. Akkor inkább utolag átpörgetve mondjuk ide beírt infókra hagyatkozva, hogy mikor mire érdemes figyelni. Mondjuk én úgy vettem észre hogy sokszor még ide se kerülnek be akár aktuális, releváns infók is, nincsenek megemlítve. Ez mondjuk jelentheti azt is hogy igen mások is úgy vannak vele, hogy biztos nem nézzük ezt a szart. Én ha bele is nézzek néha élőbe, azt is csak azért teszem legtöbbször hogy a mirrornak +1 nézője legyen. :)
Tex
Aug 20, 2026 14:50:49
Büdös vagy sneci!!!!!!!!!4444
Aug 20, 2026 14:50:49
Kendra
(
x3)
Aug 20, 2026 14:58:10
x3)
Endre elmondom hogy lesz! Elöljáróban tudom hogy olvasod és azt is tudom hogy tudod hogy tudom hogy olvasod így ha nem reagálsz semmit az a tényeken nem fog változtatni.
Tehát még úgy kb egy évig míg az ügyeid be nem érnek az ügyészségeken addig boron, sörön és egy kevés kínai levesen fogsz tengődni. Aztán a bevonuláskor égre földre ígérgetni és fogatkozni fogsz hogy megváltozol és hogy felhagysz az online szerepléssel. Ugye ezt már egyszer el is játszottad.
Benn a sitten sanyargatni fognak a főleg roma és testisértésért elítélt bűnelkövetők akik már az első héten tudni fogják azt amit rólad érdemes tudni!
Ha egyáltalán ezt valahogy képes leszel túlélni, mire kijössz Golda már nem lesz de kb helyette repülő autók és robottrollok lesznek. Na meg mi csak mi is idősebbek leszünk. Mivel a macskaól helyén majd egy Penny vagy Spár lesz addigra otthon híján jön a blaha ahol teljesen random emberek akik nem trollnak néznek ki hanem apukák anyukák és vagy azok gyerekei fognak rád köpködni, tojásolni és gyufát pöckölni miközben ujjal mutogatva nevetnek.
Talán a Bodies kiállítás átveszi a testedet és kitömet ahogy azt Addaboy is megjósolta, de valószínűleg egyetlen szervedet sem lehet majd hasznosítani talán csak a tuskó nagy vekni fejedet ajtókitámasztónak.
Szóval kapálózhatsz de kb egyenes az út ehhez a jövőképhez.
Na papucspörgetés Csá!
Tehát még úgy kb egy évig míg az ügyeid be nem érnek az ügyészségeken addig boron, sörön és egy kevés kínai levesen fogsz tengődni. Aztán a bevonuláskor égre földre ígérgetni és fogatkozni fogsz hogy megváltozol és hogy felhagysz az online szerepléssel. Ugye ezt már egyszer el is játszottad.
Benn a sitten sanyargatni fognak a főleg roma és testisértésért elítélt bűnelkövetők akik már az első héten tudni fogják azt amit rólad érdemes tudni!
Ha egyáltalán ezt valahogy képes leszel túlélni, mire kijössz Golda már nem lesz de kb helyette repülő autók és robottrollok lesznek. Na meg mi csak mi is idősebbek leszünk. Mivel a macskaól helyén majd egy Penny vagy Spár lesz addigra otthon híján jön a blaha ahol teljesen random emberek akik nem trollnak néznek ki hanem apukák anyukák és vagy azok gyerekei fognak rád köpködni, tojásolni és gyufát pöckölni miközben ujjal mutogatva nevetnek.
Talán a Bodies kiállítás átveszi a testedet és kitömet ahogy azt Addaboy is megjósolta, de valószínűleg egyetlen szervedet sem lehet majd hasznosítani talán csak a tuskó nagy vekni fejedet ajtókitámasztónak.
Szóval kapálózhatsz de kb egyenes az út ehhez a jövőképhez.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Aug 20, 2026 15:02:23
x6)
Látom mennyire sírnak a Fidesz szektások hogy "Jaj színes lesz a parlament, ez nem nemzethy szent lófasz".
Miközben a fénytechnikus:
Óhelló, ez itt egy tyeknyikai próba:
Miközben a fénytechnikus:
Óhelló, ez itt egy tyeknyikai próba:
Annak aki érti: ez csak egy shader complexity view! Megismerem és ez a bizonyíték rá hogy egy szimulációban vagyunk ami unreal enginen fut!
dogoljmegsodi
(
x6)
Aug 20, 2026 15:23:33
x6)
mi van Büdös?!
ha jól számolom most fogy el az asztalos krisztiántól kapott borod, a tixtix bevételt pedig kalapácsra költötted
nyugtass meg hogy van valami terved miből lesz a hosszú hétvégére itóka. számíthatunk ki-be járkálós tyegittyék livera?
ha jól számolom most fogy el az asztalos krisztiántól kapott borod, a tixtix bevételt pedig kalapácsra költötted
nyugtass meg hogy van valami terved miből lesz a hosszú hétvégére itóka. számíthatunk ki-be járkálós tyegittyék livera?
-
Aug 20, 2026 15:30:24

Aug 20, 2026 15:30:24
Bubuka
(
x14)
Aug 20, 2026 15:32:16
x14)
Hogy fosik a kutyabaszó, de hát mind ilyenek vagytok.
Függöny mögül motyogó szarházi banda :D
Függöny mögül motyogó szarházi banda :D
tranyókiller
(
x2)
Aug 20, 2026 15:39:11
x2)
Hafre mar az agynemutartoban gondolom. XD
Ajj, ezek az elmebetegek…
Neha ugy erzem hogy par oldal elolvasasa utan lehet nekem is kene egy pszihologus hogy valakivel kibeszeljem milyen traumakat tud szerezni itt az ember…meg szerencse hogy nekunk vannak normalis barataink, eletunk es meg szabadon is mozoghatunk.igy azert lehet ellensulyozni ezt a szellemi fertot amiben ezek elnek.
Achtung!!
Ajj, ezek az elmebetegek…
Neha ugy erzem hogy par oldal elolvasasa utan lehet nekem is kene egy pszihologus hogy valakivel kibeszeljem milyen traumakat tud szerezni itt az ember…meg szerencse hogy nekunk vannak normalis barataink, eletunk es meg szabadon is mozoghatunk.igy azert lehet ellensulyozni ezt a szellemi fertot amiben ezek elnek.
Kötőjel
(
x13)
Aug 20, 2026 15:44:33
x13)
jöjjön akkor a műsor, kutyabaszó!! nem kérem, követelem a műsort. ha nincs műsor, az pimaszkodásnak lesz véve. műsor, vagy dübbenés. tik-tak, kutyabaszó1, tik-tak!!
vérdíj target nr. 1
-
Aug 20, 2026 15:48:06
Még talán annyit, hogy tényleg agyorhasztoan buta a sok felállat akivel a stoki párbajozik a tiktokon az utóbbi időben, de ne higyjék az ifjabb snecologusok, hogy ez tizensok éve más volt.
Pedig teljesen más volt.Nem véletlenül lépett egyet hátra sok ős snecológus.A berlin előtti időket jogosan nevezzük a snecológia aranykorának.Az akkori tartalom összehasonlíthatatlan a jelenlegi kommersz lapos tucatszeméttel.A társadalmilag valamennyire fontos,de gyagyás számára természetesen csak performatív jellegű ügyektől,eljutottunk a kend be az arcod májkrémmel öt forintért műsorig.
A mellékretardok minőségi változása is jól mutatja ezt.Társadalmilag valóba veszélyes és káros figuráktól eljutottunk a jelenlegi temus fekete pákókig és csöves proli haverokhoz.
A berlin előtti időkben a snecológia egy nehezen emészthető,rágós,mócsingos,szálkás,alig fogyasztható tudomány volt,ahol tényleg csak a cápafogú legedzettebb gyomrú trollok tapadtak meg.
Aug 20, 2026 15:48:06
Kikmakukk
(
x1)
Aug 20, 2026 15:48:37
x1)
Tanúvédelmi program. :))))))
Bazmeg ez tényleg a nyolcvanas évek amerikai filmjeiben hiszi magát....
Ne aggódj Bori, ha most nem válsz hőssé ezen a tárgyaláson, nemsokára az leszel, mint John Connor a Terminator elleni harcban, vagy ha jönnek az ufok és egy szivarral a szádban le kell őket ütnöd a sivatagban.
Bazmeg ez tényleg a nyolcvanas évek amerikai filmjeiben hiszi magát....
Ne aggódj Bori, ha most nem válsz hőssé ezen a tárgyaláson, nemsokára az leszel, mint John Connor a Terminator elleni harcban, vagy ha jönnek az ufok és egy szivarral a szádban le kell őket ütnöd a sivatagban.
Hafré
(
x11)
Aug 20, 2026 15:51:32
x11)
Őőő várjunk már de mi lenne ellenem a vád? Vodkát adtam fel postán? Körberöhögtem a tárgyalóterem előtt?
olyan ellenséges vagy velem
Érdeklődő
(
x6)
Aug 20, 2026 15:53:11
x6)
Kisboros says:
"arra lenne egy ötösöm"
De nincs, Lackó, hát nincsen. Ez a baj. Lassan 50 évesen a gyerekszobából szívod anyád vérét, miközben David Hasselhoff mellszőrére rejszolsz. Neked akkor van 5000 forint a zsebedben, ha húsvétkor meglocsolod anyádat (az ő kölnijével természetesen), elmondod kis versikédet a fisztulázó buzihangodon, és megszán. Esetleg.
"arra lenne egy ötösöm"
De nincs, Lackó, hát nincsen. Ez a baj. Lassan 50 évesen a gyerekszobából szívod anyád vérét, miközben David Hasselhoff mellszőrére rejszolsz. Neked akkor van 5000 forint a zsebedben, ha húsvétkor meglocsolod anyádat (az ő kölnijével természetesen), elmondod kis versikédet a fisztulázó buzihangodon, és megszán. Esetleg.
Hahó
(
x139)
Aug 20, 2026 15:54:34
x139)
Úgy értettem, hogy van 5 milliója egy fogadásra. Felnevettem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 20, 2026 15:54:53
x16)
És még egy kérdés. A Pédián nem lehetne összegyűjteni mondjuk archiv felvétel vagy valami hasonló címmel olyan csatornákat mint ahol ez a videó is fent van, de nem annyira ismertek ma már? Plusz volt kb 2 éve egy oldal ahova csak a gyagyás videói voltak összegyűjtve. Alighanem azt is snecologusók csinálták és talán főleg a megszűnt trashvodról voltak átmentve a videók. Ezt tudja valaki mi volt és esetleg nem lehetne azt is kiraknia a pédiára és ha kell akkor oda átmenteni az ilyen régebbi videókat is mint ez a kormányzós interjú is?
Van ilyen oldal, ez:
sodipedia.sodika.dk/wiki/Sod%C3%A9zetek_gy%C5%B1jtem%C3%A9nye
Mondjuk szerintem régebben frissült már, ha vannak még csatornák, ahol gyagyás gyűjtemények vannak, érdemes lenne kigyűjteni.
Hafré
(
x11)
Aug 20, 2026 15:55:51
x11)
Úgy értettem, hogy van 5 milliója egy fogadásra. Felnevettem.
Szentkoronában
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 20, 2026 15:56:48
x5)
Őőő várjunk már de mi lenne ellenem a vád? Vodkát adtam fel postán? Körberöhögtem a tárgyalóterem előtt?
ennyi erővel engem is feljelenthetne. mondjuk azon tuti nevetnék egyet :D
Kötőjel
(
x13)
Aug 20, 2026 15:57:05
x13)
na mi van, kisköcsög1, már megint nem vetted be a gyógyszereidet? hát mi a faszom ez a kontent??

halálra röhögöm magam. :))
vérdíj target nr. 1

keserke
(
x4)
Aug 20, 2026 15:59:03
x4)
Bori a fénylény. Egyébként a nagy heteró széljobbos klubból ki az aki nem csőbuzi? (Jó, tudom, a dörppe) Miért nem jöttök össze, csináltok egy orgiát, oszt feszültség letudva.
-
Aug 20, 2026 16:00:18
Bazdmeg ez kurva jó,nagyon röhögök.Kisruszki beadványokkal bombázza a bíróságot.Vagyis bombázná,mert majd jövőhéten feladja természetesen.Ennyire mély nyomot hagyott benne amikor tízen-húszon éve nem kapott moderátori jogot gyagyás blogján.Most megpróbálja még mélyebbre ásni a korcsot.
Aug 20, 2026 16:00:18
Bubuka
(
x14)
Aug 20, 2026 16:01:44
x14)
Hihetetlen miket képzelnek ezek.
Boros, azt hiszed majd beviharzol a tárgyalóteremben ahol mindenkinek kuss a neve és kinyomtatott sajtpapírokat mutogatsz a bírónak, hogy nyilvános faszkiverő azt írta hogy egy Bori nevű valaki kutyát baszott?
Mi a faszt képzelsz te magadról? Tudod mi fog történni?
Ott fognak jókedvűen beszélgetni azok akik egy romlott szörnyeteg utolsó rúgkapálózásait fogják premier plánban élvezni, te meg ott leszel a bajszossal aki a legutóbbi tiszta pillanatában még szájon akart téged baszkodni, a tajgival aki egészségügyileg olyan romon van hogy szerintem az utolsókat rúgja, meg a bolond cvi-vel akit majdnem kibasztak a tárgyalóteremből tavasszal és úgy kellett a trollégáknak leállítani, hogy ne kenje össze tojással meg ne szurkálja meg a pedofil szatírt amikor fel alá rohangált őt keresve szolnokon.
Na ezek lesztek ti, Endre a szemedbe sem fog nézni, egy köszönömöt nem fog neked mondani csak annyit hogy "Na itt vagy te is? JÓVAN, egy söröd van?"
Ott fogod a hajadat lapítgatni a sarokról meg leskelődni, esetleg napokig a tükör előtt begyakorolsz egy szerinted a trollokra nézvő megalázó dolgot amire mindenki hülyének fog nézni és el leszel zavarva a jó édes kurva anyádba az összes többivel együtt.
Nem csak a trollok által, hanem a bíróság által is. Irreleváns, leszart kutyabaszó vagy. Arra sem vagy méltó, hogy beléd töröljük a lábunkat.
Boros, azt hiszed majd beviharzol a tárgyalóteremben ahol mindenkinek kuss a neve és kinyomtatott sajtpapírokat mutogatsz a bírónak, hogy nyilvános faszkiverő azt írta hogy egy Bori nevű valaki kutyát baszott?
Mi a faszt képzelsz te magadról? Tudod mi fog történni?
Ott fognak jókedvűen beszélgetni azok akik egy romlott szörnyeteg utolsó rúgkapálózásait fogják premier plánban élvezni, te meg ott leszel a bajszossal aki a legutóbbi tiszta pillanatában még szájon akart téged baszkodni, a tajgival aki egészségügyileg olyan romon van hogy szerintem az utolsókat rúgja, meg a bolond cvi-vel akit majdnem kibasztak a tárgyalóteremből tavasszal és úgy kellett a trollégáknak leállítani, hogy ne kenje össze tojással meg ne szurkálja meg a pedofil szatírt amikor fel alá rohangált őt keresve szolnokon.
Na ezek lesztek ti, Endre a szemedbe sem fog nézni, egy köszönömöt nem fog neked mondani csak annyit hogy "Na itt vagy te is? JÓVAN, egy söröd van?"
Ott fogod a hajadat lapítgatni a sarokról meg leskelődni, esetleg napokig a tükör előtt begyakorolsz egy szerinted a trollokra nézvő megalázó dolgot amire mindenki hülyének fog nézni és el leszel zavarva a jó édes kurva anyádba az összes többivel együtt.
Nem csak a trollok által, hanem a bíróság által is. Irreleváns, leszart kutyabaszó vagy. Arra sem vagy méltó, hogy beléd töröljük a lábunkat.
Darth Tibor
(
x8)
Aug 20, 2026 16:02:21
x8)
Lacika!
A gyagyás pajtiddal beszélj, mert ő akar téged belevonni az ügyeibe! Úgyhogy menj, mosd meg a hajad, és most már kezdj el végre normálisan viselkedni!
És az ég szerelmére, HAGYD MÁR BÉKÉN AZT A KUTYÁT!!!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
A gyagyás pajtiddal beszélj, mert ő akar téged belevonni az ügyeibe! Úgyhogy menj, mosd meg a hajad, és most már kezdj el végre normálisan viselkedni!
És az ég szerelmére, HAGYD MÁR BÉKÉN AZT A KUTYÁT!!!
-
Aug 20, 2026 16:09:47
A gyáva szar nem mer a bíróságon megjelenni.Valamelyik sarokról leskelődik ki megy be a bíróság épületébe.Aztán egy teljesen random közalkalmazottat zaklatni kezd mert biztosan troll.
Aug 20, 2026 16:09:47
K.I.T.T.
Aug 20, 2026 16:10:15
indultál te a dübbenő kurva anyádba, nem sodi tárgyalására, te kis buzeráns! engem biztos nem vezettél, hát jogsid sincs, te balfasz.
Aug 20, 2026 16:10:15
keserke
(
x4)
Aug 20, 2026 16:10:36
x4)
" a tajgival aki egészségügyileg olyan romon van hogy szerintem az utolsókat rúgja,"
???? Igen?
???? Igen?
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x2)
Aug 20, 2026 16:16:16
x2)
na mi van, kisköcsög1, már megint nem vetted be a gyógyszereidet? hát mi a faszom ez a kontent??
A Terminátor és a Holló önmagukban kiváló alkotások, de ezt a crossovert nem láttam jönni...
Bubuka
(
x14)
Aug 20, 2026 16:20:37
x14)
" a tajgival aki egészségügyileg olyan romon van hogy szerintem az utolsókat rúgja,"
???? Igen?
???? Igen?
Legutóbbi infó amit hallottam az volt, hogy be volt pöffedve és olyan karja volt mint egy 70 éves konyhás néninek.
Komoly szívproblémák lehetnek ott, gondolom nem tesz jót az sem ha meglát egy fekete macskát az utcán és azt képzeli, hogy a mátrix összeomlik körülötte.
herr_schwechater
(
x9)
Aug 20, 2026 16:29:12
x9)
borivoj, rád még egy fingot is drága pazarolni, nem hogy halálosan megfenyegetni
Kendra
(
x3)
Aug 20, 2026 16:36:58
x3)
INFO, INFO!!!
Molnár f. Árpád új A.I zenét generáltatott Tornádó Kittiről (jelenlegi párjáról aki kasszás az OMV kúton ahol Árpi is dolgozik)
Nem vicc a benzinkutat is beletették a zenébe!
www.youtube.com/watch?v=gkztSv6a3F0
Na papucspörgetés Csá!
Molnár f. Árpád új A.I zenét generáltatott Tornádó Kittiről (jelenlegi párjáról aki kasszás az OMV kúton ahol Árpi is dolgozik)
www.youtube.com/watch?v=gkztSv6a3F0
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 20, 2026 16:43:08
x3)
Azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy az egykori Echelon tanú beáll majd Sithnek. Árpi, te voltál a kiválasztott!

Kokaspina szelleme!
Aug 20, 2026 16:44:52
Azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy az egykori Echelon tanú beáll majd Sithnek. Árpi, te voltál a kiválasztott!
Ilyen csöcsökért én is átállnék!
Aug 20, 2026 16:44:52
Gabonatároló
(
x2)
Aug 20, 2026 16:45:23
x2)
Iszonyatosan káros és fárasztó ez az AI slop, Árpád mégis fényévekre húzott el Endrétől.
Ja, hogy dolgozik?
Ja, hogy dolgozik?
Nemzet Krónikása
(
x23)
Aug 20, 2026 16:45:37
x23)
Boros, az az igazság, hogy nem a trollok foglalkoznak veled, hanem te foglalkozol a trollokal, úgy, hogy egyébként mindenki tudja a lakcímedet, de érdekes módon a lőtéri kutya nem zaklat téged. Véletlen?
Mindenki tudja, hogy azért provokálod a trollokat, hogy majd utána a dübbenő anyáddal együtt rohanjatok a rendőrségre feljelentést tenni vagy hogy SoDi-nak elküld üzenetben, hogy trollt fogtál.
Ugyanakkor el kell hogy keserítselek, mi veled ellentétben nem vagyunk elmebetegek, így nyugodtan töltögesd csak fel az AI szutykaidat a YouTube csatornádra, maximum itt jól ki leszel röhögve.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Mindenki tudja, hogy azért provokálod a trollokat, hogy majd utána a dübbenő anyáddal együtt rohanjatok a rendőrségre feljelentést tenni vagy hogy SoDi-nak elküld üzenetben, hogy trollt fogtál.
Ugyanakkor el kell hogy keserítselek, mi veled ellentétben nem vagyunk elmebetegek, így nyugodtan töltögesd csak fel az AI szutykaidat a YouTube csatornádra, maximum itt jól ki leszel röhögve.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 20, 2026 16:52:58
x3)
Gyere kis zsíros, küzdjünk meg az asztrálsíkon! :D
Sztrapacska
(
x6)
Aug 20, 2026 17:03:24
x6)
Kitty mielőtt megmentenéd a bolygót és leiskolázod a világ vezetőit, a hármas kút lesz,nincs supershop kártyám.
-
Aug 20, 2026 17:21:15
INFO, INFO!!!
youtube.com/watch?v=gkztSv6a3F0
A vörös veréb az valamilyen motoradalék? Szegény árpy,ez a hattyúdala, miután talált egy magához képest osztályokkal jobban kinéző pinát, látszik, hogy legszívesebben piramist emelne neki a váci út közepén. Egyetlen esélye, hogy kitty valószínűleg megfelelően butácska ahhoz, hogy ne imponáljon neki a magasröptű bullshit.
Aug 20, 2026 17:21:15
Kendra
(
x3)
Aug 20, 2026 17:26:32
x3)
Árpi, Soós József Titá, Florizs Eszter, RGL, Sherlock Porks ezek mind Északkórea és Oroszpártiak. Vajon milyen flusztráció okozhatja ezt?
Na papucspörgetés Csá!
-
Aug 20, 2026 17:28:13
Árpi, Soós József Titá, Florizs Eszter, RGL, Sherlock Porks ezek mind Északkórea és Oroszpártiak. Vajon milyen flusztráció okozhatja ezt?
Ez a "háttérhatalomról" szól, aminek csak ez a két rezsim áll ellent.
Aug 20, 2026 17:28:13
keserke
(
x4)
Aug 20, 2026 17:30:09
x4)
De hová tűnt Sherlock Porks?
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 20, 2026 17:33:58
x6)
De hová tűnt Sherlock Porks?
patkánykodik, az biztos hogy vagy Németország vagy itthon.
Találtam most egy 1 éves retro gamer videót ahol interjúzzák, ha az is 1 éves.
www.youtube.com/watch?v=jQTtP-mWCsI
nem tűnik se fiatalnak se dagadtnak szóval lehet friss.
-
Aug 20, 2026 17:35:04
INFO, INFO!!!
"Szemeidben vodka,tűz meg határ.
Egyik nap orosz,másik nap arab világ"Ne legyen senkinek sem kétsége, hogy Molnár F.közveszélyes elmebeteg. Ha szétmennek a picsával, ölni fog.
Aug 20, 2026 17:35:04
keserke
(
x4)
Aug 20, 2026 17:50:19
x4)
Ha szétmennek a picsával, ölni fog.
Ezek egyébként miért csinálnak gyereket? Mondjuk ezért tényleg jó, hogy a nagy részük buzi.
-
Aug 20, 2026 18:19:48
Borcsa, ugyan egy mindent is gyűlölő kis geci vagy, de a nemzeti ünnep alkalmából adok 2 jótanácsot:
1, Ha még ennyi energiát is, mint ezekbe az AI szarokba meg a pofázós videóidba beleraksz, valami értelmes dologba tennéd, már előrébb lennél. Kintebb az elmebeteg szarodból.
2, Ezt magamon tanultam meg, legalábbis már elég sikeresen alkalmazom magamra (a magam módján): kurvanagy megtorló terminátor akarsz lenni, akitől majd befosnak?
Hát legyél, de akkor kurvára be kell látnod, hogy először azt kell abszolválni, hogy kijössz anyádék pecujából, és egyedül elmész a boltba. Utána, ha ezt már megtetted párszor, egyedül elmész egy másik faluba a boltba, mondjuk cipőt venni magadnak. És majd egy jó pár ilyen után (ha sikerülnek!) kezdjél el gondolkozni azon, hogy ki a faszomat akarsz te elintézni meg miért.
De én is geci vagyok, könnyen mondok ilyet, mert ha eddig ez nem jutott eszedbe, akkor ilyen gyökér is maradsz.
1, Ha még ennyi energiát is, mint ezekbe az AI szarokba meg a pofázós videóidba beleraksz, valami értelmes dologba tennéd, már előrébb lennél. Kintebb az elmebeteg szarodból.
2, Ezt magamon tanultam meg, legalábbis már elég sikeresen alkalmazom magamra (a magam módján): kurvanagy megtorló terminátor akarsz lenni, akitől majd befosnak?
Hát legyél, de akkor kurvára be kell látnod, hogy először azt kell abszolválni, hogy kijössz anyádék pecujából, és egyedül elmész a boltba. Utána, ha ezt már megtetted párszor, egyedül elmész egy másik faluba a boltba, mondjuk cipőt venni magadnak. És majd egy jó pár ilyen után (ha sikerülnek!) kezdjél el gondolkozni azon, hogy ki a faszomat akarsz te elintézni meg miért.
De én is geci vagyok, könnyen mondok ilyet, mert ha eddig ez nem jutott eszedbe, akkor ilyen gyökér is maradsz.
Aug 20, 2026 18:19:48
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Aug 20, 2026 18:32:56
x6)
Iszonyatosan káros és fárasztó ez az AI slop, Árpád mégis fényévekre húzott el Endrétől.
Ja, hogy dolgozik?
Ja, hogy dolgozik?
Azért ez a Kitti ... OARGH!!!
www.instagram.com/p/CBEcwVSnS1q/

tyodika
Aug 20, 2026 18:36:48
Tibi szép!
Aug 20, 2026 18:36:48
Semper Snecifisz
(
x3)
Aug 20, 2026 18:45:29
x3)
Ha szétmennek a picsával, ölni fog.
Az előző felesége rendszeresen szarrá veri, kisebb fenyegető tényező mint endre.
Gabonatároló
(
x2)
Aug 20, 2026 18:49:45
x2)
Jó, hát Mejszi ety ikaszi Aranyhaj, esz meg Klód és Dzsipiti gyejmeke.
Tyodika
Aug 20, 2026 18:59:39
Jó, én erről most hallok először, ha Molnár F. Árpád volt feleségének lehet tettlegességig fajulni, úgy hogy videós bizonyítékok is vannak ellene baszdmeg, akkor én simán mondhatok olyan dolgokat a TikTok-on mint Duncan MacLeod, ha azokat nem teszem meg, baszdmeg.
Aug 20, 2026 18:59:39
dogoljmegsodi
(
x6)
Aug 20, 2026 19:04:09
x6)
mikor indul az ünnepi live, Büdös?
Kendra
(
x3)
Aug 20, 2026 19:05:13
x3)
mikor indul az ünnepi live, Büdös?
Endrének ennyit jelent az Államalapítás hát még hogy nemzethyhős...
-
Aug 20, 2026 19:07:07
Aug 20, 2026 19:07:07
-
Aug 20, 2026 19:15:48
Az univerzum legpotensebb ecselon tényfeltárója.Úgy szedi fel a retkeket mint ahogy gyagyás az aprót számolja.Több nője és fiúja volt mint a többi mellékretardnak összesen (ami azért nem nehéz,de na)Nem a szokásos szúzbuzi kategória aki errefelé feltűnik.
Aug 20, 2026 19:15:48
Bori
Aug 20, 2026 19:21:59
[quote=-
Nem a szokásos szúzbuzi kategória aki errefelé feltűnik.[/quote]
Hé, nem vagyok szűz! Kutya számít, ugye?
Nem a szokásos szúzbuzi kategória aki errefelé feltűnik.[/quote]
Hé, nem vagyok szűz! Kutya számít, ugye?
Aug 20, 2026 19:21:59
Gabonatároló
(
x2)
Aug 20, 2026 19:24:21
x2)
Lesz tűzijáték az Attila út sarkán? Vagy már volt?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 20, 2026 19:24:57
x3)

Sodragon legendája
(
x2)
Aug 20, 2026 19:30:19
x2)
Fikás, kunyerálj donétet tiktokon kőműves ujj alakú análdugóra, hogy a távollétében is magadban érezhesd a buzikurvádat. Remélem mindennap kísért téged Vera néni szelleme, különösen így aug 20-án.
+
Aug 20, 2026 19:44:03
borinak szeretettel:
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0100085.tv
5. § (3) A megállapodás megkötését a Tanúvédelmi Szolgálatnál (a továbbiakban: Szolgálat) kell kezdeményezni, amely harminc napon belül
a) a kezdeményezést elutasítja, ha az előzetes pszichológiai és a biztonsági kockázatot felmérő vizsgálat alapján a fenyegetett helyzetben lévő személy a védelemre alkalmatlan;
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0100085.tv
5. § (3) A megállapodás megkötését a Tanúvédelmi Szolgálatnál (a továbbiakban: Szolgálat) kell kezdeményezni, amely harminc napon belül
a) a kezdeményezést elutasítja, ha az előzetes pszichológiai és a biztonsági kockázatot felmérő vizsgálat alapján a fenyegetett helyzetben lévő személy a védelemre alkalmatlan;
Aug 20, 2026 19:44:03
Nemzet Krónikása
(
x23)
Aug 20, 2026 19:48:27
x23)
Vén kommer spotting

Sodragon legendája
(
x2)
Aug 20, 2026 19:52:55
x2)
Golda kurva hülyén fest ebben a népiviseletszerű cuccban. Ebben közös a Fikással, hogy hiába próbál valahová tartozni, elvegyülni meg szocializálódni, mindig is kívülálló lesz valójában. Ez valami családi szintű zakkanás, rossz kisugárzás vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg, de olyan dolog, ami képtelenné teszi őket a társadalom szerves és hasznos tagjává tenni.
PúpszásziRePont
(
x8)
Aug 20, 2026 19:57:35
x8)
Golda kurva hülyén fest ebben a népiviseletszerű cuccban.
Valljuk be, egy munkásőr-egyenruha jobb választás lenne számára, mint a jász népviselet.
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 20, 2026 20:01:20
x2)
Hát azzal a bika nyakával és ormótlan testével jobban illene hozzá az a szürke zubbony és gyakorló csizma. Mondjuk fiatalon se lehetett egy szépség, meg ez egy tipikusan olyan nőnek tűnik, hogy a savanyú szarkavaró és genyó és igénytelen természete kiül a pofájára és külső megjelenésére. Főleg hogy összeállt egy alkoholista beképzelt fasszal homokos hajlamokkal, így egyáltalán nem lepődik meg az ember, hogy Fikás ilyen tetemes hátrányokkal indult az életben.
Nemzet Krónikása
(
x23)
Aug 20, 2026 20:03:59
x23)
ÉLJEN AZ ÚJ KENYÉR ÜNNEPE, ÉLJEN A MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG!

Pikturiensz
(
x8)
Aug 20, 2026 20:21:40
x8)
Az Online Blaha már kezdett kicsit túlzsúfolt lenni. Minden egy helyen volt, rengeteg gombbal, táblázattal és adattal, ezért az egészet átalakítottam. Semmit nem töröltem, csak külön oldalakra bontottam, hogy ne egy űrhajó műszerfalán kelljen keresni, ki mennyit küldött Endrének.
A kezdőlap most már tényleg csak egy áttekintés. Ha Endre liveozik, ott van az élő állapot és a lejátszó, mellette a mai bevétel, Diamond, ajándékszám és a legnagyobb felszopó. Ha aznap még nem volt live, akkor a legutóbbi aktív nap adatait mutatja.
A bevételek külön oldalra kerültek. Lehet napi, heti, havi vagy teljes időszakot nézni, összesen vagy Endre TikTok-profiljaira lebontva. Megmaradt az animált grafikon, lehet trendet, halmozott és oszlopos nézetet választani. A napi táblázatban a dátumokra is rá lehet menni, és külön oldal nyílik az adott napról. Ott látszik, hogy Endre melyik profilján liveozott, mennyit keresett, kik voltak az aznapi felszopók és milyen ajándékokat kapott.
A felszopók is saját oldalt kaptak. Kereshetők, van külön grafikonjuk és toplistájuk, a nevükre kattintva pedig saját adatlap nyílik. Itt pontosan látszik, hány Coint(ot) égettek el, milyen ajándékokat küldtek, kinek küldték és mely napokon. A Coin pontos eseményadat, a forintos költés viszont a magyar TikTok Web Coin csomagok alapján számolt becslési sáv, mert a TikTok többféle áron árulja ugyanazt a Coint.
Ezzel már az is követhető lesz, ha ugyanaz a felszopó nemcsak Endrének, hanem valamelyik párbajpartnerének is dobál. Magyarul külön látszik majd, ki melyik udvartartásba locsolta el a pénzét.
Készült egy külön Endre párbajpartnerei oldal is. Itt csak azokat a párbajokat számoljuk, amelyeket Endrével játszottak. Látszik a partner neve, a közös párbajok száma és az ezek alatt szerzett becsült forintbevétel. A profilnevekre kattintva külön adatlap nyílik profilképpel, grafikonnal, napi bontással és közvetlen TikTok-linkkel.
A párbajpartner-adatlapokon az új gyűjtéstől kezdve a top felszopók és a top ajándékok is megjelennek.
A profilképek közvetlenül a TikTok aktuális adataiból frissülnek. Rámutatva teljes méretben meg lehet nézni őket, kattintással rögzíthetők, és az eredeti kép le is tölthető.
A párbajoknál a TikFinity adatait csak addig figyeli a program, amíg az illető Endrével játszik. A TikTokLive API és a TikFinity felől egyszerre beérkező azonos ajándékokat kiszűri, hogy ugyanaz a pénz ne legyen kétszer elszámolva.
Mobilon is egyszerűbb lett az oldal. Alul kompakt navigáció van, a ritkábban használt statisztikák, exportok, módszertan és részletes ajándékadatok pedig a Továbbiak menübe kerültek.
Az oldal itt érhető el:
sodiblaha.pikturiensz.workers.dev
1. Az egyszerűsített kezdőlap

2. A külön bevételi oldal

3. Az átdolgozott animált grafikon és a kattintható napi táblázat

4. A felszopók külön oldala

5. Egy felszopó részletes adatlapja, pontos Coinnal és becsült költéssel

6. Endre párbajpartnerei és a közös párbajokból származó bevétel

Mirror: youtube.com/@pikturiensz | Online Blaha: sodiblaha.pikturiensz.workers.dev
A kezdőlap most már tényleg csak egy áttekintés. Ha Endre liveozik, ott van az élő állapot és a lejátszó, mellette a mai bevétel, Diamond, ajándékszám és a legnagyobb felszopó. Ha aznap még nem volt live, akkor a legutóbbi aktív nap adatait mutatja.
A bevételek külön oldalra kerültek. Lehet napi, heti, havi vagy teljes időszakot nézni, összesen vagy Endre TikTok-profiljaira lebontva. Megmaradt az animált grafikon, lehet trendet, halmozott és oszlopos nézetet választani. A napi táblázatban a dátumokra is rá lehet menni, és külön oldal nyílik az adott napról. Ott látszik, hogy Endre melyik profilján liveozott, mennyit keresett, kik voltak az aznapi felszopók és milyen ajándékokat kapott.
A felszopók is saját oldalt kaptak. Kereshetők, van külön grafikonjuk és toplistájuk, a nevükre kattintva pedig saját adatlap nyílik. Itt pontosan látszik, hány Coint(ot) égettek el, milyen ajándékokat küldtek, kinek küldték és mely napokon. A Coin pontos eseményadat, a forintos költés viszont a magyar TikTok Web Coin csomagok alapján számolt becslési sáv, mert a TikTok többféle áron árulja ugyanazt a Coint.
Ezzel már az is követhető lesz, ha ugyanaz a felszopó nemcsak Endrének, hanem valamelyik párbajpartnerének is dobál. Magyarul külön látszik majd, ki melyik udvartartásba locsolta el a pénzét.
Készült egy külön Endre párbajpartnerei oldal is. Itt csak azokat a párbajokat számoljuk, amelyeket Endrével játszottak. Látszik a partner neve, a közös párbajok száma és az ezek alatt szerzett becsült forintbevétel. A profilnevekre kattintva külön adatlap nyílik profilképpel, grafikonnal, napi bontással és közvetlen TikTok-linkkel.
A párbajpartner-adatlapokon az új gyűjtéstől kezdve a top felszopók és a top ajándékok is megjelennek.
A profilképek közvetlenül a TikTok aktuális adataiból frissülnek. Rámutatva teljes méretben meg lehet nézni őket, kattintással rögzíthetők, és az eredeti kép le is tölthető.
A párbajoknál a TikFinity adatait csak addig figyeli a program, amíg az illető Endrével játszik. A TikTokLive API és a TikFinity felől egyszerre beérkező azonos ajándékokat kiszűri, hogy ugyanaz a pénz ne legyen kétszer elszámolva.
Mobilon is egyszerűbb lett az oldal. Alul kompakt navigáció van, a ritkábban használt statisztikák, exportok, módszertan és részletes ajándékadatok pedig a Továbbiak menübe kerültek.
Az oldal itt érhető el:
sodiblaha.pikturiensz.workers.dev
1. Az egyszerűsített kezdőlap

2. A külön bevételi oldal

3. Az átdolgozott animált grafikon és a kattintható napi táblázat

4. A felszopók külön oldala

5. Egy felszopó részletes adatlapja, pontos Coinnal és becsült költéssel

6. Endre párbajpartnerei és a közös párbajokból származó bevétel

Kádár János
Aug 20, 2026 20:38:46
ÉLJEN AZ ÚJ KENYÉR ÜNNEPE, ÉLJEN A MAGYAR NÉPKÖZTÁRSASÁG!
OOOOOAAAARRRGGGHHHHHHHHHHHH
Aug 20, 2026 20:38:46
Kötőjel
(
x13)
Aug 20, 2026 20:53:48
x13)
Vén kommer spotting
ment a sorozatomba, nszksz!!
PúpszásziRePont
(
x8)
Aug 20, 2026 21:16:07
x8)
Pár percre fellőtte a Gagyás. Hadakozott a troll macskával, aki ismét betámadta a törött elosztót, amit természetesen az ígéret ellenére nem sikerült kicserélni. Ebben eddig lehetett eljutni.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
again mine the refund
(
x7)
Aug 20, 2026 21:19:26
x7)
Pár percre fellőtte a Gagyás. Hadakozott a troll macskával, aki ismét betámadta a törött elosztót, amit természetesen az ígéret ellenére nem sikerült kicserélni. Ebben eddig lehetett eljutni.

98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ja, értelek. Ez csupán a híres stoki féle kamerakezelés. A régi időkben órákon keresztül bámultunk seggeket és lábakat a tüntikék eseményei helyett, cserébe a hordószónokoat se hallottuk. Plusz a köszfetyítyés 3 fps-sel haladt. Hősi idők, hehe.