Jó, sodika, akkor halljuk, milyen test framework-oket használsz? Selenium? Simpletest? Vagy te mindig hibátlan kódot írsz, és nem kellenek tesztek?
Gondolom az verziókezelés és az "svn commit" máig dark magicnek számít számodra? De tudod mit, elég, ha felsorolsz pár OO design patternt, és hogy hol, milyen körülmények közt szoktad őket használni.
Ha ezeket a kérdéseket ignorálod, sajnos a programozáshoz kevésbé értő snecológusok számára is nyilvánvalóvá válik, hogy egy 12 éves script kiddie szintjént van.
Mert nincs még oldalad piacra dobva.
Érthetetlen módon a szélkerekes webshop se indult el soha.
A keresetedből ítélve egyikkel sem rendelkezel, hahó!
Szélkerekes webshop, marketingmix?
Na ez meg a másik, bruttó 26 ezer forintot egy magára valamit is adó programozó egy nap alatt kap.
Na ne magyarázz. Mihez van meg a tudásod baszod?
Ahhoz, hogy havi 26-ot keress? Ehhez kár volt egyáltalán egy percet is egyetemen tölteni. Egy pénztáros vagy egy cipőbolti eladó is többet keres.
A marketingmix nem volt feltőrve soha (nem is volt rajta semmi dinamikus tartalom), de az ingatlantúra, a szélkerék webshop, jobbstart, és a deres tv viszont igen.
Baromság. Aki a munkám célközönsége, az szóba áll.
A munkaerőpiacra pedig nem tervezek belépni.
1) ingatlantúra még nem volt kész
2) webshop szintén nem
3) jobbstart sem, csupán a jelszavaimat szereztétek meg, miután véletlenül én magam töltöttem fel őket
4) deres LOL :D hülye vagy még mindig
Baromság.
Az ember annyit kap, amennyit kér.
Én is pontosan annyit kapok.
Akkor te havi 26-ot kérsz? Vagy ez most hogy is van?
Anyám is folyton hasonló hülye dumával jön, de ilyenkor mindig emlékeztetem, hogy amikor százezres bevételeket céloztam meg a múltban(jelzálogos tanár úrral tervezett hosszútávú projektek, NONI, első évemben bevállalt projektek), annak mindig nulla forint, vagy veszteség volt a vége. Rendre és kivétel nélkül.
Képes lennék rá, persze, csak éppen elegem volt a nemfizetésekből, és a problémákból. Helyette annyit kérek, amennyit gyorsan, zívesen, örömmel, azonnal, és ténylegesen kifizetnek.
Mindig az volt a vége a nagy összegek megcélzásának, hogy gondolatban már el lett költve a pénz, aztán végül már 20-30 ezer forintnak is nagyon örültünk volna belőle. Mindeközben a rengeteg energia és idő odavész.
Na, ehhez képest a stabil és kiszámítható, havi átlagban megbízhatóan 100 ezer forint felett járó átlagbevétel, ami a jelenlegi valóság, sokkal többet ér, mert valódi, létező, és ténylegesen kifizetett pénz.
A pátyi szippantós, a szórólapos...
Az a 26 az az összeg, amennyinek elvileg maradnia kellene a százezres bevételből. Ezért akarom én elpusztítani ezt a rendszert, mert szemétség, hogy elvárják, hogy akinek hatszámjegyű stabil bevétele van, az éljen szarabbul, mint egy segélyes cigány.
Neked nincs stabil bevételed épp az előző kommentedben írtad...
A szippantós az összbevételem 1,45%-át adta.
(Kártérítés nélkül az összbevételem 2,22%-át.)
A kempinges csaj az összbevételem 0,83%-át adta.
(Kártérítés nélkül az összbevételem 1,27%-át.)
Ez a kettő a kártérítések nélkül számolt összbevételem 3,5%-a (három és fél).
Idióta.
Ha 8órában dolgoznál és lenne papírod még ezért a gányolásért is hazavihetnél 200at és nm lenne semmi gond...
A közterheket és az adósságokat lehagytad...akinek hatszámjegyű stabil bevétele van, az nem görget maga előtt olyan adósságokat mint te.
Ha 8órában dolgoznál és lenne papírod még ezért a gányolásért is hazavihetnél 200at és nm lenne semmi gond...
És már az adósságai jó részét is rég letudta volna...
DE IGEN.
pont erről beszélek
Hatszámjegyű bevétel mellett növekszik minden hónapban nagyjából annyival a tartozásom, amennyi bevételem összesen van.
Hát csoda, hogy én ezt már csak cinikusan kiröhögöm? :)
Tudod mi az elpocsékolt energia?
-recskavideók forgatása
-tyúkperek
-kurucinfo
-stb.
És minden ember, akinek hatszámjegyű bevétele van, ugyanebben a cioőben jár, te világbalfasz?
Ez másik hivatkozás, amitől falra tudok mászni.
Ki a faszt érdekel bárki, aki nem én vagyok.
Személy szerint őszintén meg tudok lepődni azon, hogy az úgynevezett bérfeszültségnek komoly HR-es szakirodalma van, miközben véleményem szerint minden hasonló konfliktust úgy lenne helyes kezelni, hogy a kollégáira hivatkozva elégedetlenkedő faszi képébe nyomjuk: "TE CSAK EGY IRIGY GECI VAGY, A KURVA ANYÁD, LÓFASZ JÁR NEKED". :D
Nem, nem az életszínvonalra. Azt szarom le.
Az ADÓRENDSZERÜKRE irigykedem. Arra, hogy ott az én jövedelemszintemen szinte nulla az adó.
Nem tudom. Én havi 26 ezerért esetleg felfogadnám csicskásnak.
140 nettó? Azaz bruttó 200 fölött szeretnél keresni? Látsz erre esélyt, amikor az eddigi átlagod kártérítés nélkül bruttó 66, az idei pedig bruttó 26?
Sodi, ugye érted, hogyha az USA-ban vagy Angliában jártál volna egyetemre, akkor több millió forintos tandíjadósságod lenne?
Ösztöndíjat úgysem kaptál volna.
140 nettó? Azaz bruttó 200 fölött szeretnél keresni? Látsz erre esélyt, amikor az eddigi átlagod kártérítés nélkül bruttó 66, az idei pedig bruttó 26?
Sodi bruttó 140 ezret akar keresni, majd elsodikázni a közterheket, hiszen az adófizetés megtagadása szerinte hazafias cselekedet.
Hazudsz. Adót kell fizetni.
Épp ezért akarom én is minden tartozásomat megadni.
Amint futja rá.
Ez a végrehajtót hidegen fogja hagyni, vádlott!
Nagyon remélem, hogy anyád is átáll erre a kajáltatási módszerre: nagyon szeretne téged etetni, de mos nem futja rá. Majd később. Két év múlva átlagban megkapod a kajádat.
Tény és való.
Miután nincs semmim, neki őszintén sok siker kívánok.
És sok boldogságot az életben.
Cigány.
Megint hazudsz, a múltkor valaki kiszámolta, hogy 23 hónap alatt, februárig 1.5 millió forintot kerestél munkával, és ebből még nem vontuk le a közterheket.
A klasszikust idézve: "Miért hazudsz, zsidó?"
Nem. Nincs pénz. :)
Az, hogy van-e pénz, nem morális kérdés.
Nem túl sok. Egy átlag csepeli panellakás árából ott is ügyvéd lehetsz.
Tévedsz...
Te ennél több örökséget buktál el.
Jogászképzés 2 vagy 3 éves ott, és college után mehetsz rá. Ha jól tudom.
Ott lehet, hogy 3 év BA és 2 és MSc. De a lényegen nem változtat.
A tandíj akkor is 5 évre szól.
Egy olyan emberrôl beszélünk, aki a compiler/interpreter helyett a kibaszott editort használja hibakeresésre.
Evidenciákat...
Ha szar munkát végzel, azt nyilván nem fogják kifizetni.
Evidenciákat...
7 év a jogászképzés úgyhogy kurvára ennyit a csepeli panel áráról...
"...a four-year baccalaureate degree and three years of Law School are required to earn a degree in Law..."
Ez így közel 50 millió forint(nem neves intézményekben). Megint nagy volt a pofád olyan dologban amihez nem értesz és beégtél.
legalább gugliztad volna ki. Ja, bocs nem tudsz angolul(again mine...).
Szardarab vagy Sodmány, egy büdös kis szardarab :D
kártérítésekkel. ezt még hányszor akarod eljátszani, te hazug geci?
március 8-án vallottad be, hogy 1.524.350 Ft-t kerestél 2010. áprilisa óta. ez bruttó 66 ezres átlag. márc. 8. óta nem kerestél annyit, hogy 96.574 legyen. ehhez 800 ezret kellett volna keresned 1 hónap alatt.
*ásít*
Beszélsz angolul?
Konvertáljuk ezt át.
Személy szerint őszintén meg tudok lepődni azon, hogy az úgynevezett közteherfeszültségnek komoly adóügyi szakirodalma van, miközben véleményem szerint minden hasonló konfliktust úgy lenne helyes kezelni, hogy a nyugati adórendszerre hivatkozva elégedetlenkedő faszi képébe nyomjuk: "TE CSAK EGY IRIGY GECI VAGY, A KURVA ANYÁD, LÓFASZ JÁR NEKED". :D
Mivel hó eleje van igen.
Hó végére felette leszek.
90 ezer forint hiányzik még hozzá.
attól, hogy ismételgeted, még nem válik igazzá, hanem ugyanúgy hazugság marad.
nincs stabilan hatszámjegyű fizetésed, hahó!
te fenyegetőzől feljelentéssel adócsaló, áramtolvaj, bkv-n bliccelő kis gecifejű?
a pofátlanságnak nincs határa. pont mint a cigányok, mikor elkezdenek hőbörögni, hogy itt elnyomják őket. kolompár sodi
ezek szerint 10 ezret kerestél április első hetében?:)))
Egyrészt arra nincs ideje hogy a seggét kitörölje, másrészt meg a rágalmazás egy magánvádas cselekmény, tehát a kis púpos koboldnak kell képviselnie a vádat, nem az ügyésznek. Na azt megnézném hogy hogyan talál egy olyan személyt, akihez köthető lenne ez a komment...:-DDD
jaj, hát célok azok mindig voltak, csak sosem sikerült őket elérned.
pl. 2011-ben havi nettó 120 ezret akartál keresni. és bruttó 78 ezer lett belőle, ha levonom a 40 ezer közterhet, akkor az 38 ezer nettó.
cél: 120 ezer
valóság: 38 ezer
Zulu
Apr 09, 2012 00:26:44
Callahan: A programozás kvázi mérnöki munka, csak úgy mondom.
Jó, sodika, akkor halljuk, milyen test framework-oket használsz? Selenium? Simpletest? Vagy te mindig hibátlan kódot írsz, és nem kellenek tesztek?
Gondolom az verziókezelés és az "svn commit" máig dark magicnek számít számodra? De tudod mit, elég, ha felsorolsz pár OO design patternt, és hogy hol, milyen körülmények közt szoktad őket használni.
Ha ezeket a kérdéseket ignorálod, sajnos a programozáshoz kevésbé értő snecológusok számára is nyilvánvalóvá válik, hogy egy 12 éves script kiddie szintjént van.
Apr 09, 2012 00:26:44
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2012 00:26:47
Hazugság. Egyetlen egy piacra dobott megoldásom sem lett feltörve soha.
Mert nincs még oldalad piacra dobva.
Érthetetlen módon a szélkerekes webshop se indult el soha.
Apr 09, 2012 00:26:47
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:27:20
"Programozó, rendszergazda, és rendszertelepítő OKJ"
Ugye te is tudod Sodi hogy ezek egytől-egyig komolytalan papírok, ezért neveztem őket az előbb wc papírnak.
"Ó, a papírt szarom én le.
Tapasztalatért és tudásért tanultam. :D"
Ez szép és jó, no meg persze fontos is, de ha nincs róla papírod, akkor nem állnak veled szóba. Ezért gányolsz havi 26ezerért. Hahó! Ébresztő Pistike!!!
Ugye te is tudod Sodi hogy ezek egytől-egyig komolytalan papírok, ezért neveztem őket az előbb wc papírnak.
"Ó, a papírt szarom én le.
Tapasztalatért és tudásért tanultam. :D"
Ez szép és jó, no meg persze fontos is, de ha nincs róla papírod, akkor nem állnak veled szóba. Ezért gányolsz havi 26ezerért. Hahó! Ébresztő Pistike!!!
Apr 09, 2012 00:27:20
banshee
Apr 09, 2012 00:27:34
Ó, a papírt szarom én le.
Tapasztalatért és tudásért tanultam. :D
Apr 09, 2012 00:27:34
banshee
Apr 09, 2012 00:27:36
Ó, a papírt szarom én le.
Apr 09, 2012 00:27:36
banshee
Apr 09, 2012 00:29:45
Hazugság. Egyetlen egy piacra dobott megoldásom sem lett feltörve soha.
Apr 09, 2012 00:29:45
Zulu
Apr 09, 2012 00:30:12
<fieldset><legend>sodika</legend>Ó, a papírt szarom én le.
Tapasztalatért és tudásért tanultam. :D</fieldset>
Tapasztalatért és tudásért tanultam. :D</fieldset>
Na ez meg a másik, bruttó 26 ezer forintot egy magára valamit is adó programozó egy nap alatt kap.
Apr 09, 2012 00:30:12
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:30:13
A szükséges tudásom megvan, semmilyen képzés nem tudna gyakorlati többletet adni hozzá.
Na ne magyarázz. Mihez van meg a tudásod baszod?
Ahhoz, hogy havi 26-ot keress? Ehhez kár volt egyáltalán egy percet is egyetemen tölteni. Egy pénztáros vagy egy cipőbolti eladó is többet keres.
Apr 09, 2012 00:30:13
Zulu
Apr 09, 2012 00:31:27
A marketingmix nem volt feltőrve soha (nem is volt rajta semmi dinamikus tartalom), de az ingatlantúra, a szélkerék webshop, jobbstart, és a deres tv viszont igen.
Apr 09, 2012 00:31:27
banshee
Apr 09, 2012 00:33:18
elnézést, fő a pontosság
Apr 09, 2012 00:33:18
sodika
Apr 09, 2012 00:33:37
de ha nincs róla papírod, akkor nem állnak veled szóba
A munkaerőpiacra pedig nem tervezek belépni.
Apr 09, 2012 00:33:37
sodika
Apr 09, 2012 00:34:43
1) ingatlantúra még nem volt kész
2) webshop szintén nem
3) jobbstart sem, csupán a jelszavaimat szereztétek meg, miután véletlenül én magam töltöttem fel őket
4) deres LOL :D hülye vagy még mindig
Apr 09, 2012 00:34:43
sodika
Apr 09, 2012 00:35:48
Baromság.
Apr 09, 2012 00:35:48
banshee
Apr 09, 2012 00:37:48
Egy k betűvel többet írtál.
Tehét helyesen: Az ember annyit kap, amennyit ér.
A többi stimm.
Tehét helyesen: Az ember annyit kap, amennyit ér.
A többi stimm.
Apr 09, 2012 00:37:48
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:40:50
Baromság.
Apr 09, 2012 00:40:50
sodika
Apr 09, 2012 00:42:45
Ahhoz, hogy havi 26-ot keress? Ehhez kár volt egyáltalán egy percet is egyetemen tölteni.
Anyám is folyton hasonló hülye dumával jön, de ilyenkor mindig emlékeztetem, hogy amikor százezres bevételeket céloztam meg a múltban(jelzálogos tanár úrral tervezett hosszútávú projektek, NONI, első évemben bevállalt projektek), annak mindig nulla forint, vagy veszteség volt a vége. Rendre és kivétel nélkül.
Képes lennék rá, persze, csak éppen elegem volt a nemfizetésekből, és a problémákból. Helyette annyit kérek, amennyit gyorsan, zívesen, örömmel, azonnal, és ténylegesen kifizetnek.
Mindig az volt a vége a nagy összegek megcélzásának, hogy gondolatban már el lett költve a pénz, aztán végül már 20-30 ezer forintnak is nagyon örültünk volna belőle. Mindeközben a rengeteg energia és idő odavész.
Na, ehhez képest a stabil és kiszámítható, havi átlagban megbízhatóan 100 ezer forint felett járó átlagbevétel, ami a jelenlegi valóság, sokkal többet ér, mert valódi, létező, és ténylegesen kifizetett pénz.
Apr 09, 2012 00:42:45
banshee
Apr 09, 2012 00:43:10
Apr 09, 2012 00:43:10
sodika
Apr 09, 2012 00:44:16
Az a 26 az az összeg, amennyinek elvileg maradnia kellene a százezres bevételből. Ezért akarom én elpusztítani ezt a rendszert, mert szemétség, hogy elvárják, hogy akinek hatszámjegyű stabil bevétele van, az éljen szarabbul, mint egy segélyes cigány.
Apr 09, 2012 00:44:16
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:46:38
Neked nincs stabil bevételed épp az előző kommentedben írtad...
Apr 09, 2012 00:46:38
banshee
Apr 09, 2012 00:46:47
"Anyám is folyton hasonló hülye dumával jön, de ilyenkor mindig emlékeztetem, hogy amikor százezres bevételeket céloztam meg a múltban(jelzálogos tanár úrral tervezett hosszútávú projektek, NONI, első évemben bevállalt projektek), annak mindig nulla forint, vagy veszteség volt a vége. Rendre és kivétel nélkül."
A jelzálog és a noni az azért sikerült úgy, mert mentél a magad hülye feje után, az első éves projektjeidben meg munka helyett interneteztél és túllépted a határidőt.
"Képes lennék rá, persze, csak éppen elegem volt a nemfizetésekből, és a problémákból. Helyette annyit kérek, amennyit gyorsan, zívesen, örömmel, azonnal, és ténylegesen kifizetnek."
Ja, képes lennél átúszni az Atlanti-óceánt is levegővétel nélkül, csak épp nincs kedved hozzá, értem...
"Mindig az volt a vége a nagy összegek megcélzásának, hogy gondolatban már el lett költve a pénz, aztán végül már 20-30 ezer forintnak is nagyon örültünk volna belőle. Mindeközben a rengeteg energia és idő odavész."
Vágyalapú gondolkozás...
"Na, ehhez képest a stabil és kiszámítható, havi átlagban megbízhatóan 100 ezer forint felett járó átlagbevétel, ami a jelenlegi valóság, sokkal többet ér, mert valódi, létező, és ténylegesen kifizetett pénz."
Kártérítést ne számold ide...
A jelzálog és a noni az azért sikerült úgy, mert mentél a magad hülye feje után, az első éves projektjeidben meg munka helyett interneteztél és túllépted a határidőt.
"Képes lennék rá, persze, csak éppen elegem volt a nemfizetésekből, és a problémákból. Helyette annyit kérek, amennyit gyorsan, zívesen, örömmel, azonnal, és ténylegesen kifizetnek."
Ja, képes lennél átúszni az Atlanti-óceánt is levegővétel nélkül, csak épp nincs kedved hozzá, értem...
"Mindig az volt a vége a nagy összegek megcélzásának, hogy gondolatban már el lett költve a pénz, aztán végül már 20-30 ezer forintnak is nagyon örültünk volna belőle. Mindeközben a rengeteg energia és idő odavész."
Vágyalapú gondolkozás...
"Na, ehhez képest a stabil és kiszámítható, havi átlagban megbízhatóan 100 ezer forint felett járó átlagbevétel, ami a jelenlegi valóság, sokkal többet ér, mert valódi, létező, és ténylegesen kifizetett pénz."
Kártérítést ne számold ide...
Apr 09, 2012 00:46:47
sodika
Apr 09, 2012 00:47:28
A szippantós az összbevételem 1,45%-át adta.
(Kártérítés nélkül az összbevételem 2,22%-át.)
A kempinges csaj az összbevételem 0,83%-át adta.
(Kártérítés nélkül az összbevételem 1,27%-át.)
Ez a kettő a kártérítések nélkül számolt összbevételem 3,5%-a (három és fél).
Idióta.
Apr 09, 2012 00:47:28
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:48:15
Apr 09, 2012 00:48:15
banshee
Apr 09, 2012 00:48:25
A közterheket és az adósságokat lehagytad...akinek hatszámjegyű stabil bevétele van, az nem görget maga előtt olyan adósságokat mint te.
Apr 09, 2012 00:48:25
sodika
Apr 09, 2012 00:49:09
A lényeg ennyi:
- nagyon utálom az elpocsékolt energiákat
- ezért nem vállalok be semmit, aminél nem 100% a gyors és pontos kifizetés
Felesleges energiákat csak hobbira vagyok hajlandó pazarolni. Ennyi.
Apr 09, 2012 00:49:09
banshee
Apr 09, 2012 00:49:43
És már az adósságai jó részét is rég letudta volna...
Apr 09, 2012 00:49:43
sodika
Apr 09, 2012 00:50:43
akinek hatszámjegyű stabil bevétele van, az nem görget maga előtt olyan adósságokat mint te.
DE IGEN.
pont erről beszélek
Hatszámjegyű bevétel mellett növekszik minden hónapban nagyjából annyival a tartozásom, amennyi bevételem összesen van.
Apr 09, 2012 00:50:43
banshee
Apr 09, 2012 00:51:11
Valamint lenne szociális élete, igényesebb lenne, látna némi világot...
Apr 09, 2012 00:51:11
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:51:52
A lényeg ennyi:
Tudod mi az elpocsékolt energia?
-recskavideók forgatása
-tyúkperek
-kurucinfo
-stb.
Apr 09, 2012 00:51:52
banshee
Apr 09, 2012 00:52:15
DE IGEN.
pont erről beszélek
pont erről beszélek
És minden ember, akinek hatszámjegyű bevétele van, ugyanebben a cioőben jár, te világbalfasz?
Apr 09, 2012 00:52:15
banshee
Apr 09, 2012 00:54:08
Tán be kellett volna fizetni a rezsit, BKV bérletet kellett volna venned, ha már tömegközlekedsz, közterhek, ésatöbbi, ésatöbbi...
Apr 09, 2012 00:54:08
sodika
Apr 09, 2012 00:56:20
Személy szerint őszintén meg tudok lepődni azon, hogy az úgynevezett bérfeszültségnek komoly HR-es szakirodalma van, miközben véleményem szerint minden hasonló konfliktust úgy lenne helyes kezelni, hogy a kollégáira hivatkozva elégedetlenkedő faszi képébe nyomjuk: "TE CSAK EGY IRIGY GECI VAGY, A KURVA ANYÁD, LÓFASZ JÁR NEKED". :D
Apr 09, 2012 00:56:20
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 00:56:32
Próbálj meg egy 8 órás melót találni Sodi! Ez kiút lehet, bármi más a hajléktalansághoz vezet.
Anyádat addig gyötöröd, hogy lassan megölöd, apád alkesz és drogozik is. Nincs már sok hátra és jön az utca, ugyanis ha a szüleid nincsenek te nem tudod magad fenntartani.
Barátaid sincsenek. Egyetlen egy olyan ember nincs akihez fordulhatnál...
Anyádat addig gyötöröd, hogy lassan megölöd, apád alkesz és drogozik is. Nincs már sok hátra és jön az utca, ugyanis ha a szüleid nincsenek te nem tudod magad fenntartani.
Barátaid sincsenek. Egyetlen egy olyan ember nincs akihez fordulhatnál...
Apr 09, 2012 00:56:32
sneciakiraly
Apr 09, 2012 00:59:47
"hogy elvárják, hogy akinek hatszámjegyű stabil bevétele van, az éljen szarabbul, mint egy segélyes cigány."
Mert pont olyan vagy mint a segélyes cigány, aki hitel és közüzemi tartozásokat halmoz fel, amire senki sem kényszeríti.
Szerinted hány olyan 30 éves egyedülálló közgazdász/informatikus van aki kevesebbet keres mint amennyivel a tartozása nő?
"a kollégáira hivatkozva elégedetlenkedő faszi képébe nyomjuk: "TE CSAK EGY IRIGY GECI VAGY, A KURVA ANYÁD, LÓFASZ JÁR NEKED". :D "
Itt a legirigyebb geci te vagy, aki irigykedik az angol, amcsi életszínvonalra, pedig a munkád alapján lófasz jár neked. Elégedetlenkedsz a rendszer miatt, pedig csak egy szar vagy.
Mert pont olyan vagy mint a segélyes cigány, aki hitel és közüzemi tartozásokat halmoz fel, amire senki sem kényszeríti.
Szerinted hány olyan 30 éves egyedülálló közgazdász/informatikus van aki kevesebbet keres mint amennyivel a tartozása nő?
"a kollégáira hivatkozva elégedetlenkedő faszi képébe nyomjuk: "TE CSAK EGY IRIGY GECI VAGY, A KURVA ANYÁD, LÓFASZ JÁR NEKED". :D "
Itt a legirigyebb geci te vagy, aki irigykedik az angol, amcsi életszínvonalra, pedig a munkád alapján lófasz jár neked. Elégedetlenkedsz a rendszer miatt, pedig csak egy szar vagy.
Apr 09, 2012 00:59:47
sodika
Apr 09, 2012 01:00:42
Jó, mindegy. Túlhajtani magam most sem vagyok hajlandó, de így a két éves pályakezdő szakasz után a kezdetektől számított 100 ezres átlag helyett most már a mindenkori KSH nettó átlagot célzom meg árbevételben a 2012. áprilistól kezdődő időszak vonatkozásában. Ez most 140 ezer Ft körül van.
Vállalható lépcsőkben lépkedek, többé nem akarok ugrásokat. Arra a saját megoldás van, nem a meló. Megszakadni faszság.
Vállalható lépcsőkben lépkedek, többé nem akarok ugrásokat. Arra a saját megoldás van, nem a meló. Megszakadni faszság.
Apr 09, 2012 01:00:42
sodika
Apr 09, 2012 01:01:41
irigykedik az angol, amcsi életszínvonalra
Az ADÓRENDSZERÜKRE irigykedem. Arra, hogy ott az én jövedelemszintemen szinte nulla az adó.
Apr 09, 2012 01:01:41
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2012 01:01:45
Egyetlen egy olyan ember nincs akihez fordulhatnál...
Nem tudom. Én havi 26 ezerért esetleg felfogadnám csicskásnak.
Apr 09, 2012 01:01:45
Géntolvaj református
Apr 09, 2012 01:02:52
Sodi, miért szoktál mostanában olyan gyakran borotválkozni? Igaz, hogy a Velvet-cikk miatt kibaszott a nyugger nőd, és most ismerkedni akarsz, ezért vagy magadhoz képest "ápolt"?
Apr 09, 2012 01:02:52
Zulu
Apr 09, 2012 01:03:12
Jó, mindegy. Túlhajtani magam most sem vagyok hajlandó, de így a két éves pályakezdő szakasz után a kezdetektől számított 100 ezres átlag helyett most már a mindenkori KSH nettó átlagot célzom meg árbevételben a 2012. áprilistól kezdődő időszak vonatkozásában. Ez most 140 ezer Ft körül van.
Apr 09, 2012 01:03:12
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2012 01:04:09
Sodi, ugye érted, hogyha az USA-ban vagy Angliában jártál volna egyetemre, akkor több millió forintos tandíjadósságod lenne?
Ösztöndíjat úgysem kaptál volna.
Apr 09, 2012 01:04:09
sodika
Apr 09, 2012 01:04:17
Leszarom az életszínvonalukat.
A SZABADSÁGOT irigylem, hogy ha valaki hozzám hasonlóan keres, azt ott BÉKÉN hagyják. :)
A SZABADSÁGOT irigylem, hogy ha valaki hozzám hasonlóan keres, azt ott BÉKÉN hagyják. :)
Apr 09, 2012 01:04:17
sodika
Apr 09, 2012 01:05:42
Zulu: Jelenleg az átlagom 2010. április óta 96 574 Ft.
Azért van 100 alatt, mert ebben a hónapban még nem mentem pénzért. Erről ennyit. :)
Azért van 100 alatt, mert ebben a hónapban még nem mentem pénzért. Erről ennyit. :)
Apr 09, 2012 01:05:42
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2012 01:05:49
Sodi bruttó 140 ezret akar keresni, majd elsodikázni a közterheket, hiszen az adófizetés megtagadása szerinte hazafias cselekedet.
Apr 09, 2012 01:05:49
sodika
Apr 09, 2012 01:06:21
Az az igazi nyugati szabadság, hogy nem baszogatnak, hanem HAGYNAK élni.
Apr 09, 2012 01:06:21
sodika
Apr 09, 2012 01:07:12
hiszen az adófizetés megtagadása szerinte hazafias cselekedet.
Amint futja rá.
Apr 09, 2012 01:07:12
sodika
Apr 09, 2012 01:08:15
Itt tévedés van. Semmit sem akarok én "elsodikázni".
Egyszerűen a saját erkölcsi érzékemhez mértem ütemezek. Fizessen az, akinek van, és akkor, amikor van.
Egyszerűen a saját erkölcsi érzékemhez mértem ütemezek. Fizessen az, akinek van, és akkor, amikor van.
Apr 09, 2012 01:08:15
Béla
Apr 09, 2012 01:09:03
Amint futja rá.
Amint futja rá.
Ez a végrehajtót hidegen fogja hagyni, vádlott!
Apr 09, 2012 01:09:03
sodika
Apr 09, 2012 01:09:05
Még így is áram kikapcsolás meg víz kikapcsolás fenyeget, hahó. :)
idióták
idióták
Apr 09, 2012 01:09:05
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2012 01:10:17
Amint futja rá.
Amint futja rá.
Nagyon remélem, hogy anyád is átáll erre a kajáltatási módszerre: nagyon szeretne téged etetni, de mos nem futja rá. Majd később. Két év múlva átlagban megkapod a kajádat.
Apr 09, 2012 01:10:17
sodika
Apr 09, 2012 01:10:21
Ez a végrehajtót hidegen fogja hagyni
Tény és való.
Miután nincs semmim, neki őszintén sok siker kívánok.
És sok boldogságot az életben.
Apr 09, 2012 01:10:21
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 09, 2012 01:10:52
Itt tévedés van. Semmit sem akarok én "elsodikázni".
Cigány.
Apr 09, 2012 01:10:52
Zulu
Apr 09, 2012 01:12:24
Zulu: Jelenleg az átlagom 2010. április óta 96&nbsp;574 Ft.
Megint hazudsz, a múltkor valaki kiszámolta, hogy 23 hónap alatt, februárig 1.5 millió forintot kerestél munkával, és ebből még nem vontuk le a közterheket.
A klasszikust idézve: "Miért hazudsz, zsidó?"
Apr 09, 2012 01:12:24
sodika
Apr 09, 2012 01:12:57
Cigány.
Nem. Nincs pénz. :)
Az, hogy van-e pénz, nem morális kérdés.
Apr 09, 2012 01:12:57
Soós József
Apr 09, 2012 01:14:21
Sodi! Be vagy most baszva?
Apr 09, 2012 01:14:21
sodika
Apr 09, 2012 01:16:04
Nem, de húzok. csá
Apr 09, 2012 01:16:04
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 01:19:49
Sodika. Nézz utána, hogy Amerikában mennyi egy félév a főiskolákon vagy egyetemeken.
Ott nincs lébecolás meg ilyenek, hogy elvégzek 28 félévet és nincs semmi foganatja.
Ha lébecolsz fizetsz, nem is keveset.
Pont az ilyen szar, hulladék alakok miatt mint te lett fizetős a felsőoktatás nagy része Mo-n is.
Lébecolgatsz 3 karon 28 félévet és semmit nem tudsz felmutatni. Se diploma, se munka(mert valljuk be amit csinálsz az nem meríti ki a munka fogalomkörét), adót sem fizetsz, stb. Többszörösen káros hulladékja vagy a társadalomnak. Kvázi a magyar állam lenyúlása volt a te egyetemre járásod. Eddig csak pénzbe kerültél az államnak, egy forint hasznot nem hoztál nekünk rendes adófizetőknek.
Ott nincs lébecolás meg ilyenek, hogy elvégzek 28 félévet és nincs semmi foganatja.
Ha lébecolsz fizetsz, nem is keveset.
Pont az ilyen szar, hulladék alakok miatt mint te lett fizetős a felsőoktatás nagy része Mo-n is.
Lébecolgatsz 3 karon 28 félévet és semmit nem tudsz felmutatni. Se diploma, se munka(mert valljuk be amit csinálsz az nem meríti ki a munka fogalomkörét), adót sem fizetsz, stb. Többszörösen káros hulladékja vagy a társadalomnak. Kvázi a magyar állam lenyúlása volt a te egyetemre járásod. Eddig csak pénzbe kerültél az államnak, egy forint hasznot nem hoztál nekünk rendes adófizetőknek.
Apr 09, 2012 01:19:49
sodika
Apr 09, 2012 01:23:22
Sodika. Nézz utána, hogy Amerikában mennyi egy félév a főiskolákon vagy egyetemeken.
Apr 09, 2012 01:23:22
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 01:24:51
Tévedsz...
Apr 09, 2012 01:24:51
Béla
Apr 09, 2012 01:25:43
Te ennél több örökséget buktál el.
Apr 09, 2012 01:25:43
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 01:34:42
Sodika tájékoztatásul az éves jogászképzések díjai:
Csepeli panellakás mi?
- University of Illinois College of Law:
Tuition and Fees 2009-2010
Tuition and fees (resident / nonresident):
$33,000 / $40,000
Estimated living/travel expenses, books and health insurance:
$19,673
- Ohio State University
2011-12 Student Budget
Ohio Resident Annual Tuition $26,328
Nonresident Annual Tuition $41,278
Est. Cost for Books & Supplies $3,980
Estimated Comprehensive Health Insurance (Single student coverage for 2 semesters.) $1,546
Est. Living Cost $17,808+
Total Ohio Resident Budget $48,116
Total Nonresident Budget $63,066
Csepeli panellakás mi?
- University of Illinois College of Law:
Tuition and Fees 2009-2010
Tuition and fees (resident / nonresident):
$33,000 / $40,000
Estimated living/travel expenses, books and health insurance:
$19,673
- Ohio State University
2011-12 Student Budget
Ohio Resident Annual Tuition $26,328
Nonresident Annual Tuition $41,278
Est. Cost for Books & Supplies $3,980
Estimated Comprehensive Health Insurance (Single student coverage for 2 semesters.) $1,546
Est. Living Cost $17,808+
Total Ohio Resident Budget $48,116
Total Nonresident Budget $63,066
Apr 09, 2012 01:34:42
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 01:38:27
Ezek szerint, ha a jogászképzés 5 éves, akkor kb 40 millió forint elvégezni.
Ez egy csepeli panel ára?
Ez egy csepeli panel ára?
Apr 09, 2012 01:38:27
sodika
Apr 09, 2012 01:49:00
Ezek szerint, ha a jogászképzés 5 éves, akkor kb 40 millió forint elvégezni.
Apr 09, 2012 01:49:00
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 01:50:56
Ott lehet, hogy 3 év BA és 2 és MSc. De a lényegen nem változtat.
A tandíj akkor is 5 évre szól.
Apr 09, 2012 01:50:56
Ószövetségi Düh
Apr 09, 2012 01:58:03
Egy olyan emberrôl beszélünk, aki a compiler/interpreter helyett a kibaszott editort használja hibakeresésre.
Evidenciákat...
Apr 09, 2012 01:58:03
Ószövetségi Düh
Apr 09, 2012 02:02:31
Képes lennék rá, persze, csak éppen elegem volt a nemfizetésekből, és a problémákból.
Ha szar munkát végzel, azt nyilván nem fogják kifizetni.
Evidenciákat...
Apr 09, 2012 02:02:31
Andy Dufresne
Apr 09, 2012 02:02:56
7 év a jogászképzés úgyhogy kurvára ennyit a csepeli panel áráról...
"...a four-year baccalaureate degree and three years of Law School are required to earn a degree in Law..."
Ez így közel 50 millió forint(nem neves intézményekben). Megint nagy volt a pofád olyan dologban amihez nem értesz és beégtél.
legalább gugliztad volna ki. Ja, bocs nem tudsz angolul(again mine...).
Szardarab vagy Sodmány, egy büdös kis szardarab :D
Apr 09, 2012 02:02:56
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 02:03:44
Zulu: Jelenleg az átlagom 2010. április óta 96 574 Ft.
kártérítésekkel. ezt még hányszor akarod eljátszani, te hazug geci?
március 8-án vallottad be, hogy 1.524.350 Ft-t kerestél 2010. áprilisa óta. ez bruttó 66 ezres átlag. márc. 8. óta nem kerestél annyit, hogy 96.574 legyen. ehhez 800 ezret kellett volna keresned 1 hónap alatt.
*ásít*
Apr 09, 2012 02:03:44
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 02:24:03
sneci, ezt a táblázatot 2011. dec.21-én raktad fel. ez az összes kereseted kártérítés nélkül, még azt is beleszámoltad, amit másnap hoztál el valakitől. még az asztali géped ára is benne volt, amit ledolgoztál:
kepfeltoltes.hu/111221/273641346felporges_www.kepfeltoltes.hu_.png
ez 1.459.350 Ft összesen 2010. áprilisától számolva. ez 21 hónappal osztva havi 69.492 Ft. (bruttó)
az azóta eltelt 3 hónap alatt nem kereshettél annyit, hogy az átlag felmenjen 96 ezerre, te hazudós geci!
kepfeltoltes.hu/111221/273641346felporges_www.kepfeltoltes.hu_.png
ez 1.459.350 Ft összesen 2010. áprilisától számolva. ez 21 hónappal osztva havi 69.492 Ft. (bruttó)
az azóta eltelt 3 hónap alatt nem kereshettél annyit, hogy az átlag felmenjen 96 ezerre, te hazudós geci!
Apr 09, 2012 02:24:03
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 02:34:39
még ha csak a 2011. évet számolom (összesen: 941.100 Ft), akkor is csak havi 78.425 Ft-t kerestél bruttóban.
milyen "átlagban havonta stabilan 100 ezer fölött"-ről hazudsz folyamatosan, zsidó?
világosan látszik, hogy annyit sem keresel, hogy a rezsire elég legyen.
lehet arcoskodni a munkamódszereidről, hogy milyen film és milyen zene megy miközben dolgozol, dehát egyértelmű, hogy gazdaságilag életképtelen vagy. nem a rendszerrel van a probléma. az alapvető baj az, hogy kurva kevés pénzt tudsz összehozni a munkáddal. és ezt tudod te is, ezért hazudozol állandóan úgy, hogy a kártérítést is beleszámolod a munkával keresett pénzbe, de a kártérítést nem te kerested a munkáddal, hanem ajándékba, munkavégzés nélkül kaptad.
milyen "átlagban havonta stabilan 100 ezer fölött"-ről hazudsz folyamatosan, zsidó?
világosan látszik, hogy annyit sem keresel, hogy a rezsire elég legyen.
lehet arcoskodni a munkamódszereidről, hogy milyen film és milyen zene megy miközben dolgozol, dehát egyértelmű, hogy gazdaságilag életképtelen vagy. nem a rendszerrel van a probléma. az alapvető baj az, hogy kurva kevés pénzt tudsz összehozni a munkáddal. és ezt tudod te is, ezért hazudozol állandóan úgy, hogy a kártérítést is beleszámolod a munkával keresett pénzbe, de a kártérítést nem te kerested a munkáddal, hanem ajándékba, munkavégzés nélkül kaptad.
Apr 09, 2012 02:34:39
Molnár F. Árpád
Apr 09, 2012 02:38:46
Endre, szerintem kezdd el szorosabbra fűzni a kapcsolatot Lüszivel. (nem úgy) Ha anyádék kiesnek, amire a közeljövőben nagy az esély, csak ő marad. Valószínűleg apróbb "szolgáltatásokért" cserébe nagyon is szívesen látna. Más kérdés, hogy jelenleg ő is eltartott, de ha egyszerre csináljátok ki a szüleiteket, talán hozzá költözhetsz.
Apr 09, 2012 02:38:46
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 02:43:11
bazmeg, 2012. januárjában 225 ezer volt a havi bruttó átlagkereset a versenyszférában. hol vagy te ettől, sneci?
szerintem 30 évesen, informatikusként te keresel a legkevesebbet az országban. nem hiszem, hogy van még egy ilyen balfasz rajtad kívül.
szerintem 30 évesen, informatikusként te keresel a legkevesebbet az országban. nem hiszem, hogy van még egy ilyen balfasz rajtad kívül.
Apr 09, 2012 02:43:11
sodika
Apr 09, 2012 02:52:40
Még egyszer: stabilan hatszámjegyű.
Innen nagyságrendi ugrás már csak a havi 1 millió. :D
Innen nagyságrendi ugrás már csak a havi 1 millió. :D
Apr 09, 2012 02:52:40
sodika
Apr 09, 2012 03:04:08
Na, egyébként a saját megoldásom tényleg fasza ötlet.
Most rákerestem, és
1) nincs még ilyen
2) van rá igény, mert több angol nyelvű fórumot találtam, ahol kérdezik, hogy lehet-e ilyet csinálni, és kapják a választ, hogy nem lehet, mert nem létezik ilyen szolgáltatás
Most rákerestem, és
1) nincs még ilyen
2) van rá igény, mert több angol nyelvű fórumot találtam, ahol kérdezik, hogy lehet-e ilyet csinálni, és kapják a választ, hogy nem lehet, mert nem létezik ilyen szolgáltatás
Apr 09, 2012 03:04:08
Al Bundy
Apr 09, 2012 06:10:55
Van aki kevesebbet keres mint én.
Hihihihihi.
Na irány a nudibár!
Hihihihihi.
Na irány a nudibár!
Apr 09, 2012 06:10:55
Felköhögött turha
Apr 09, 2012 06:27:48
Na, egyébként a saját megoldásom tényleg fasza ötlet.
Most rákerestem, és
1) nincs még ilyen
Most rákerestem, és
1) nincs még ilyen
Beszélsz angolul?
Apr 09, 2012 06:27:48
snecigeci
Apr 09, 2012 07:32:25
Púp, tegnap komoly rohamod volt, de sajnos nem voltam itt.
- azért nem vonatoztak még a piacra dobott megoldásodon a vén buzik, mert nincsenek piacra dobott megoldásaid. bár ha a deres.tv-t annak vesszük, ott "vonatoztak". xD
- nem fizetnek ki? hm, mi lehet a probléma? a., nem ismered a szerződés fogalmát, látják rajtad hogy fogyatékos vagy, és átbasznak / b., pistike szintjén levő programozói képességeid miatt szétkötbérezik a segged.
- azért nem vonatoztak még a piacra dobott megoldásodon a vén buzik, mert nincsenek piacra dobott megoldásaid. bár ha a deres.tv-t annak vesszük, ott "vonatoztak". xD
- nem fizetnek ki? hm, mi lehet a probléma? a., nem ismered a szerződés fogalmát, látják rajtad hogy fogyatékos vagy, és átbasznak / b., pistike szintjén levő programozói képességeid miatt szétkötbérezik a segged.
Apr 09, 2012 07:32:25
Tom Szelek
Apr 09, 2012 07:35:18
Ó jesz!
Apr 09, 2012 07:35:18
snecigeci
Apr 09, 2012 08:43:12
poop, latom becsusztal a 100 ezres hatar ala. latod, errol beszeltem, ha havi 20at raksz hozza, akkor bizony csokkenni fog az atlagod, helo. :d
sent fom my ipad
sent fom my ipad
Apr 09, 2012 08:43:12
prolesz
Apr 09, 2012 09:08:39
Továris!
Megbeszéltük a Munkásököl=Vasököl Oda Sújt Ahova Köll Szakszervezeti Alakuló Ülésének Második Napjának Harmadik Felese után, hogy SoDI-t soha, sehol, semmilyen körülmények között meg nem védjük, neve hallatán köpünk egy jó darabosat, és a munkásosztály védelmének érdekében kijelentjük, hogy a megalakuló Szép Új világban a Fővárosi Állatkertben létrehozandó Homo Sapiens Ingyenélő feliratú üvegházba záratásáért minden elvtársi segítséget megadunk, a Sodit Etetni Tilos tábla felszegezését pedig társadalmi munkában elvégezzük és még a szeget is mi álljuk.
Elvtársi üdvözlettel,
Prolesz,
MuVasOSAK szksz
AÜ2N-3F
Megbeszéltük a Munkásököl=Vasököl Oda Sújt Ahova Köll Szakszervezeti Alakuló Ülésének Második Napjának Harmadik Felese után, hogy SoDI-t soha, sehol, semmilyen körülmények között meg nem védjük, neve hallatán köpünk egy jó darabosat, és a munkásosztály védelmének érdekében kijelentjük, hogy a megalakuló Szép Új világban a Fővárosi Állatkertben létrehozandó Homo Sapiens Ingyenélő feliratú üvegházba záratásáért minden elvtársi segítséget megadunk, a Sodit Etetni Tilos tábla felszegezését pedig társadalmi munkában elvégezzük és még a szeget is mi álljuk.
Elvtársi üdvözlettel,
Prolesz,
MuVasOSAK szksz
AÜ2N-3F
Apr 09, 2012 09:08:39
sneciakiraly
Apr 09, 2012 09:13:13
a stabilan 6 számjegyű jövedelem azt jelenti hogy minden hónapban megkeresel ennyit és nem azt hogy keresel 70 ezret amihez hozzáadva a 2 évvel korábbi kártérítést kijön 96 e ft.
Apr 09, 2012 09:13:13
banshee
Apr 09, 2012 09:25:03
Konvertáljuk ezt át.
Személy szerint őszintén meg tudok lepődni azon, hogy az úgynevezett közteherfeszültségnek komoly adóügyi szakirodalma van, miközben véleményem szerint minden hasonló konfliktust úgy lenne helyes kezelni, hogy a nyugati adórendszerre hivatkozva elégedetlenkedő faszi képébe nyomjuk: "TE CSAK EGY IRIGY GECI VAGY, A KURVA ANYÁD, LÓFASZ JÁR NEKED". :D
Apr 09, 2012 09:25:03
banshee
Apr 09, 2012 09:33:49
Amúgy meg annak, hogy olyan keveset keresel, a hozzáértésed hiánya mellett, ami már többszörösen ki lett vesézve, van még egy oka.
Az, hogy nincs bankszámlád. Mert ha lenne, oda érkezne a munkád (az egyszerűség kedvéért használom ezt a szót a gányolásodra) ellenértéke, a munkáltatód számlájáról kimutatható lenne, hogy oda ment valami megbízási díj, bér jellegű átutalás, azaz a munkád ellentételezése. Téged utólag megírt szerződések alapján, zsebből fizetgetnek ki. A főnökúr megteheti, hogy KP -ban vesz fel pénzt a számlájáról, odaadja neked, ő meg elírja irodafenntartásra, céges kocsi takarítására, akármire. Tehát te abban a helyzetben vagy, mint az a bűnöző, aki orgazdához viszi a szajrét, az meg felajánl neki egy, a piaci ár kb. 10-20% -át kitevő árat. Ha nem fogadja el? Neki úgy is jó, vigye a cuccát máshova. Viheti, de ott se ajánlanak többet érte, kénytelen eladni annyiért.
Szóval a te munkaerőd jóval kevesebbet ér, mint másoké és még a valós értékének se kapod meg a 100% -át. Messze nem kapod meg.
Ebből húzna ki téged egy 8 órás állás.
Az, hogy nincs bankszámlád. Mert ha lenne, oda érkezne a munkád (az egyszerűség kedvéért használom ezt a szót a gányolásodra) ellenértéke, a munkáltatód számlájáról kimutatható lenne, hogy oda ment valami megbízási díj, bér jellegű átutalás, azaz a munkád ellentételezése. Téged utólag megírt szerződések alapján, zsebből fizetgetnek ki. A főnökúr megteheti, hogy KP -ban vesz fel pénzt a számlájáról, odaadja neked, ő meg elírja irodafenntartásra, céges kocsi takarítására, akármire. Tehát te abban a helyzetben vagy, mint az a bűnöző, aki orgazdához viszi a szajrét, az meg felajánl neki egy, a piaci ár kb. 10-20% -át kitevő árat. Ha nem fogadja el? Neki úgy is jó, vigye a cuccát máshova. Viheti, de ott se ajánlanak többet érte, kénytelen eladni annyiért.
Szóval a te munkaerőd jóval kevesebbet ér, mint másoké és még a valós értékének se kapod meg a 100% -át. Messze nem kapod meg.
Ebből húzna ki téged egy 8 órás állás.
Apr 09, 2012 09:33:49
Felköhögött turha
Apr 09, 2012 09:39:46
Mi a fasznak várjuk a való világ megértését, amikor csak a fűrerbunker menedékéből olvasott internetes vadmagyar ideológiákat olvassa és a saját maga által gyártott, tapasztalaton nem alapuló elméletek mentén éldegél.
Apr 09, 2012 09:39:46
sneciakiraly
Apr 09, 2012 09:42:21
"amikor csak a fűrerbunker menedékéből olvasott internetes vadmagyar ideológiákat olvassa"
Ez nem igaz, kedvenc szerzői TGM és a többi kommunista faszkalap.
Ez nem igaz, kedvenc szerzői TGM és a többi kommunista faszkalap.
Apr 09, 2012 09:42:21
Felköhögött turha
Apr 09, 2012 09:48:37
Púpos!
Mielőtt agyonvernélek biztosítok neked 1 hét mentességet, de azt velem kell eltöltened. Bevezetlek az élet bizonyos rejtelmeibe. Talán még néhány összefüggést is megértesz.
Utána adok egy kis egérutat és kikapsz.
Mielőtt agyonvernélek biztosítok neked 1 hét mentességet, de azt velem kell eltöltened. Bevezetlek az élet bizonyos rejtelmeibe. Talán még néhány összefüggést is megértesz.
Utána adok egy kis egérutat és kikapsz.
Apr 09, 2012 09:48:37
Ellenséges Világ
Apr 09, 2012 09:50:39
Lebuktam.
Valóban én tehetek arról, hogy az a jobb sorsra érdemes, tehetséges, tisztességes, becsületes, erkölcsös, példás magaviseletű, tanulékony, Édesanyját szerető, bölcs, határozott és udvarias ember, igen Ő, Kiss Endre Farkas, nem tud boldogulni.
Engem terhel minden! Kérlek, eztán Őt ne bántsátok még csak szavakkal sem, mert Ő ártatlan!
Ha szidni akartok valakit, szidjatok engem nyugodtan, Őt pedig támogassátok a végsőkig, hiszen összefogtam ellene.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Valóban én tehetek arról, hogy az a jobb sorsra érdemes, tehetséges, tisztességes, becsületes, erkölcsös, példás magaviseletű, tanulékony, Édesanyját szerető, bölcs, határozott és udvarias ember, igen Ő, Kiss Endre Farkas, nem tud boldogulni.
Engem terhel minden! Kérlek, eztán Őt ne bántsátok még csak szavakkal sem, mert Ő ártatlan!
Ha szidni akartok valakit, szidjatok engem nyugodtan, Őt pedig támogassátok a végsőkig, hiszen összefogtam ellene.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Apr 09, 2012 09:50:39
Tom Szelek
Apr 09, 2012 10:02:49
Í juszt kal tó széj Í lóve joú.
Apr 09, 2012 10:02:49
sodika
Apr 09, 2012 10:52:16
banshee:
Az a rágalom, hogy számla nélkül dolgozok, feljelentést vonhat maga után. Úgyhogy ezt ne merészeld megismételni.
Egyébként nem kell ehhez bankszámla. Létezik a belföldi postautalvány fogalma is.
Az a rágalom, hogy számla nélkül dolgozok, feljelentést vonhat maga után. Úgyhogy ezt ne merészeld megismételni.
Egyébként nem kell ehhez bankszámla. Létezik a belföldi postautalvány fogalma is.
Apr 09, 2012 10:52:16
sodika
Apr 09, 2012 10:53:00
poop, latom becsusztal a 100 ezres hatar ala
Mivel hó eleje van igen.
Apr 09, 2012 10:53:00
sodika
Apr 09, 2012 10:53:37
Sőt: most már a cél a KSH nettónyi árbevétel, ami 140.
Apr 09, 2012 10:53:37
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 10:56:10
Még egyszer: stabilan hatszámjegyű.
attól, hogy ismételgeted, még nem válik igazzá, hanem ugyanúgy hazugság marad.
nincs stabilan hatszámjegyű fizetésed, hahó!
pimpa
banshee:
te fenyegetőzől feljelentéssel adócsaló, áramtolvaj, bkv-n bliccelő kis gecifejű?
a pofátlanságnak nincs határa. pont mint a cigányok, mikor elkezdenek hőbörögni, hogy itt elnyomják őket. kolompár sodi
banshee
Apr 09, 2012 10:58:51
"Az a rágalom, hogy számla nélkül dolgozok, feljelentést vonhat maga után. Úgyhogy ezt ne merészeld megismételni."
Hehe. És kit jelentesz fel? Egy ismeretlen tettest, aki banshee néven ír egy olyan fórumra, amelyik egy olyan országban lévő szerveren fut, amelyik Magyarországnak nem adja ki az oda kommentelők adatait?
A másik meg az hogy te írtad le egyszer hogy utólag szoktatok szerződést kötni.
"Egyébként nem kell ehhez bankszámla. Létezik a belföldi postautalvány fogalma is."
Peeeersze. Mert aki minimálbérre van bejelentve (mondjuk), a többit meg zsebbe kapja, azt úgy fizetik ki? Te világbalfasz...
Hehe. És kit jelentesz fel? Egy ismeretlen tettest, aki banshee néven ír egy olyan fórumra, amelyik egy olyan országban lévő szerveren fut, amelyik Magyarországnak nem adja ki az oda kommentelők adatait?
A másik meg az hogy te írtad le egyszer hogy utólag szoktatok szerződést kötni.
"Egyébként nem kell ehhez bankszámla. Létezik a belföldi postautalvány fogalma is."
Peeeersze. Mert aki minimálbérre van bejelentve (mondjuk), a többit meg zsebbe kapja, azt úgy fizetik ki? Te világbalfasz...
Apr 09, 2012 10:58:51
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 10:59:49
Mivel hó eleje van igen.
ezek szerint 10 ezret kerestél április első hetében?:)))
Apr 09, 2012 10:59:49
sneciakiraly
Apr 09, 2012 11:00:47
"
Az a rágalom, hogy számla nélkül dolgozok, feljelentést vonhat maga után. Úgyhogy ezt ne merészeld megismételni."
És ki adja a számlát?
Van új céged?
Egyéni vállalkozó vagy?
Ugye véletlenül sem egy haver cégén keresztül számlázol, aki nem jelentett be téged, vagyis adócsalást követett el?
Ja és egy kicsit is komoly cég nem fog postautalvánnyal kifizetni.
Az a rágalom, hogy számla nélkül dolgozok, feljelentést vonhat maga után. Úgyhogy ezt ne merészeld megismételni."
És ki adja a számlát?
Van új céged?
Egyéni vállalkozó vagy?
Ugye véletlenül sem egy haver cégén keresztül számlázol, aki nem jelentett be téged, vagyis adócsalást követett el?
Ja és egy kicsit is komoly cég nem fog postautalvánnyal kifizetni.
Apr 09, 2012 11:00:47
banshee
Apr 09, 2012 11:01:19
Egyrészt arra nincs ideje hogy a seggét kitörölje, másrészt meg a rágalmazás egy magánvádas cselekmény, tehát a kis púpos koboldnak kell képviselnie a vádat, nem az ügyésznek. Na azt megnézném hogy hogyan talál egy olyan személyt, akihez köthető lenne ez a komment...:-DDD
Apr 09, 2012 11:01:19
törzsgyökeres
Apr 09, 2012 11:02:59
Sőt: most már a cél a KSH nettónyi árbevétel, ami 140.
jaj, hát célok azok mindig voltak, csak sosem sikerült őket elérned.
pl. 2011-ben havi nettó 120 ezret akartál keresni. és bruttó 78 ezer lett belőle, ha levonom a 40 ezer közterhet, akkor az 38 ezer nettó.
cél: 120 ezer
valóság: 38 ezer
Apr 09, 2012 11:02:59
sneciakiraly
Apr 09, 2012 11:05:45
"Na azt megnézném hogy hogyan talál egy olyan személyt, akihez köthető lenne ez a komment...:-DDD"
Hiába találna, úgysem jelentene fel, hiszen akkor a bíróság kérhetné annak igazolását, hogy hogyan is számlázik a valóságban.
Sneci, beraknád az excel-táblát, mert ezek a zsidó félre akarnak vezetni engem! Biztos vagyok hogy megvolt a havi 100-as, ezért kérem a havi bontást.
Hiába találna, úgysem jelentene fel, hiszen akkor a bíróság kérhetné annak igazolását, hogy hogyan is számlázik a valóságban.
Sneci, beraknád az excel-táblát, mert ezek a zsidó félre akarnak vezetni engem! Biztos vagyok hogy megvolt a havi 100-as, ezért kérem a havi bontást.
Apr 09, 2012 11:05:45
pimpa
Apr 09, 2012 11:06:08
azt nem értem, hogy ha ne makarsz belépni a munkaerő piacra, akkor miért kell a "pályakezdő" szakasz?
Apr 09, 2012 11:06:08
sodika
Apr 09, 2012 11:07:22
banshee : Te pont olyan ember vagy, akiről bizonyítékok tömege alapján nagyon pontosan tudható a személyazonossága, úgyhogy húzd össze magad egészen kicsire, mert csak és kizárólag azért nem csaptam még le rád, mert ennyire könnyű célpont esetén ezt sportszerűtlennek érzem.
Apr 09, 2012 11:07:22
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A szükséges tudásom megvan, semmilyen képzés nem tudna gyakorlati többletet adni hozzá.