A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 17:59:40
<div class="quote"><div class="author">babika bikája</div>roland, tegnap este miután a valóban nagy és kemény faszommal harmadszorra is kielégítettem babikát, beszélgettünk. Szóba kerültek az exek, de mind közül te voltál a leggázabb bazdmeg. pl. neked csak attól állt fel ha egy méretes uborkát tuszkolt a seggedbe amíg szét nem repedt, sőt újabban már 23 centis piton is segített a lyuktágításodban, te vén búrkifli.</div>Nagy történet , Babikát kielégítetted a 10cm-es mikropöcsöddel, majd szólok a valódi partnerének, hogy te itt baszakodsz a barátnőjével és zaklatod azzal, hogy a nevét beírva a keresőbe ilyen és hasonló hsz-et dob ki, fasszopó homókám látod az agyadba sem jut elég vér, mert babika nem a barátnőm. Szar lehet szaros egybitben gondolkodni. Aztán amikor a feljelentést zaklatásért kézhez kapod akkor is gondolkodj el a szarrá lett életed fölött te senkiházi :)
Jul 18, 2013 17:59:40
evidencia
Jul 18, 2013 18:00:23
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>Nincs neked semmid sem</div>
az irigység fröcsög belőled
az irigység fröcsög belőled
Jul 18, 2013 18:00:23
szpítsopp
Jul 18, 2013 18:01:42
<div class="quote"><div class="author">-</div>Feleslegesen erőlködsz mivel láthatod baromarcú, hogy máris ki lett törölve! Dániel Péter bebizonyította, hogy korrekt ember!</div>
mielőtt valaki egy szavát is elhinné a szarosnak: természetesen nem lett törölve semmi, a kókadt pedig már új álprofilról próbálkozik.
mielőtt valaki egy szavát is elhinné a szarosnak: természetesen nem lett törölve semmi, a kókadt pedig már új álprofilról próbálkozik.
Jul 18, 2013 18:01:42
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:02:31
Időben szóltam, de ma megkeresem Babikát, az állítólagos barátnőmet a facen és szólok neki, hogy jelentse föl ezt az oldalt zaklatásért a rendőrségen !
Jul 18, 2013 18:02:31
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:03:57
El van mente a közzétett telefonszám is, tehát rábaszol féreg, ilyen egyszerű ez.
Jul 18, 2013 18:03:57
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:04:24
hallod te fasszopó bűnöző
Jul 18, 2013 18:04:24
evidencia
Jul 18, 2013 18:06:34
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>hallod te fasszopó bűnöző</div>
kérlek ne tedd!!
* ásít *
kérlek ne tedd!!
* ásít *
Jul 18, 2013 18:06:34
Fiatalember
Jul 18, 2013 18:09:49
Húha, Tajgi, mindenki maga alá hugyozott félelmében. Egyébként milyen barátnődnek szólsz? Mert eddig nem ismertél semmiféle Babikát. Te konzekvens ember.
1. Nem mernéd felhívni, mert fosol a fószerjától.
2. Babika rádbaszná a kagylót, mert gyűlöl.
3. Leszarná, hogy ki mit írogat valahol az internet egyik távoli csücskében.
4. Nem áll fel a faszod. (Ez mondjuk nem tartozik szervesen ide, de szeretem leírni, mert tudom, hogy mennyire idegesít.)
4. Nem áll fel a faszod. (Ez mondjuk nem tartozik szervesen ide, de szeretem leírni, mert tudom, hogy mennyire idegesít.)
Jul 18, 2013 18:09:49
evidencia
Jul 18, 2013 18:10:01
szar lehet roland, hogy még kiverni se tudod. látod sodi, akinek a 23 centis csodája úgy jár ki-be a szaros seggedben mintha muszáj lenne, ki tudja verni, ezért nem fröcsög itt éjjel nappal.
Jul 18, 2013 18:10:01
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:13:00
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Húha, Tajgi, mindenki maga alá hugyozott félelmében. Egyébként milyen barátnődnek szólsz? Mert eddig nem ismertél semmiféle Babikát. Te konzekvens ember.
4. Nem áll fel a faszod. (Ez mondjuk nem tartozik szervesen ide, de szeretem leírni, mert tudom, hogy mennyire idegesít.)</div>
Ma reggel is felhívott a barátnőm, nézd meg a híváslistát. Egyébként holnap őt is rábeszélem, hogy írja meg a feljelentést és babikát is, nőbántalmazó köcsögök vagytok! Két sértettje lesz az ügynek!
4. Nem áll fel a faszod. (Ez mondjuk nem tartozik szervesen ide, de szeretem leírni, mert tudom, hogy mennyire idegesít.)</div>
Ma reggel is felhívott a barátnőm, nézd meg a híváslistát. Egyébként holnap őt is rábeszélem, hogy írja meg a feljelentést és babikát is, nőbántalmazó köcsögök vagytok! Két sértettje lesz az ügynek!
Jul 18, 2013 18:13:00
babika bikája
Jul 18, 2013 18:13:09
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>Időben szóltam, de ma megkeresem Babikát, az állítólagos barátnőmet a facen és szólok neki, hogy jelentse föl ezt az oldalt zaklatásért a rendőrségen !</div>
Ha egy héten belül nem kapom meg a feljelentést megkereslek személyesen és letöröm a löttyedt 38-as karodat, amin úgy lóg a bőr mint az öreganyád pináján.
Ha egy héten belül nem kapom meg a feljelentést megkereslek személyesen és letöröm a löttyedt 38-as karodat, amin úgy lóg a bőr mint az öreganyád pináján.
Jul 18, 2013 18:13:09
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:16:07
<div class="quote"><div class="author">evidencia</div>szar lehet roland, hogy még kiverni se tudod. látod sodi, akinek a 23 centis csodája úgy jár ki-be a szaros seggedben mintha muszáj lenne, ki tudja verni, ezért nem fröcsög itt éjjel nappal.</div>te jársz ide redvás köcsögbuzi hajlamaid miatt, két éve a recskás videóra vered a hepatitiszes nyáladat te testi testi nyomoronc.
Jul 18, 2013 18:16:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 18, 2013 18:18:04
Tajgi, nem érzed megalázónak, hogy nálad még a full bolond Titán és RGL is értelmesebbnek tűnnek?
Jul 18, 2013 18:18:04
babika bikája
Jul 18, 2013 18:18:06
hol a feljelentés balfasz? leszfeljelentés?
Jul 18, 2013 18:18:06
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 18:18:14
tajgi, egyelőre neked van papírod arról, hogy bűnöző vagy, nem a trolloknak. a továbbiakban ne rágalmazd a becsületes, törvénytisztelő trolltársadalmat.
Jul 18, 2013 18:18:14
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:18:44
<div class="quote"><div class="author">babika bikája</div><div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>Időben szóltam, de ma megkeresem Babikát, az állítólagos barátnőmet a facen és szólok neki, hogy jelentse föl ezt az oldalt zaklatásért a rendőrségen !</div>
Ha egy héten belül nem kapom meg a feljelentést megkereslek személyesen és letöröm a löttyedt 38-as karodat, amin úgy lóg a bőr mint az öreganyád pináján.</div>Kurva nagy a pofád a klavitúra mögött más nevében írogatva, te faszverő buzi
Ha egy héten belül nem kapom meg a feljelentést megkereslek személyesen és letöröm a löttyedt 38-as karodat, amin úgy lóg a bőr mint az öreganyád pináján.</div>Kurva nagy a pofád a klavitúra mögött más nevében írogatva, te faszverő buzi
Jul 18, 2013 18:18:44
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:19:47
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, egyelőre neked van papírod arról, hogy bűnöző vagy, nem a trolloknak. a továbbiakban ne rágalmazd a becsületes, törvénytisztelő trolltársadalmat.</div>Nem én jelentelek föl te szaros. értelmi sérült vagy, ne idegesíts mert felbaszom a gyomrodat
Jul 18, 2013 18:19:47
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:20:44
te nem tisztelsz semmilyen törvényt, ez az oldal is törvénysértő te fasszopó
Jul 18, 2013 18:20:44
babika bikája
Jul 18, 2013 18:22:02
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>Kurva nagy a pofád a klavitúra mögött más nevében írogatva, te faszverő buzi</div>
Akkor mégsem lesz feljelentés te vén selejt? elmész te a jó kurva nyugger anyádba, balfasz.
Akkor mégsem lesz feljelentés te vén selejt? elmész te a jó kurva nyugger anyádba, balfasz.
Jul 18, 2013 18:22:02
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 18:22:36
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, egyelőre neked van papírod arról, hogy bűnöző vagy, nem a trolloknak. a továbbiakban ne rágalmazd a becsületes, törvénytisztelő trolltársadalmat.</div>Nem én jelentelek föl te szaros. értelmi sérült vagy, ne idegesíts mert felbaszom a gyomrodat</div>
te írtad: "ezen az oldalon köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követed el."
neked van papírod arról, hogy köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követted el, nem a trolloknak. most már tiszta, vagy magyarázzam még, földbuta tajgi?
* ásít *
te írtad: "ezen az oldalon köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követed el."
neked van papírod arról, hogy köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követted el, nem a trolloknak. most már tiszta, vagy magyarázzam még, földbuta tajgi?
* ásít *
Jul 18, 2013 18:22:36
Fiatalember
Jul 18, 2013 18:22:50
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Húha, Tajgi, mindenki maga alá hugyozott félelmében. Egyébként milyen barátnődnek szólsz? Mert eddig nem ismertél semmiféle Babikát. Te konzekvens ember.
Ma reggel is felhívott a barátnőm, nézd meg a híváslistát. Egyébként holnap őt is rábeszélem, hogy írja meg a feljelentést és babikát is, nőbántalmazó köcsögök vagytok! Két sértettje lesz az ügynek!</div>
Nőbántalmazó? Farkarossz, te teljesen megbolondultál? Babika téged jelentett fel azért, mert verted, nem minket. Neked kellett kiélni az impotenciádból adódó frusztrációdat verekedéssel. Tényleg, milyen érzés megverni egy kb. 150 centi magas nőt? Erősnek érezted magad utána?
Ma reggel is felhívott a barátnőm, nézd meg a híváslistát. Egyébként holnap őt is rábeszélem, hogy írja meg a feljelentést és babikát is, nőbántalmazó köcsögök vagytok! Két sértettje lesz az ügynek!</div>
Nőbántalmazó? Farkarossz, te teljesen megbolondultál? Babika téged jelentett fel azért, mert verted, nem minket. Neked kellett kiélni az impotenciádból adódó frusztrációdat verekedéssel. Tényleg, milyen érzés megverni egy kb. 150 centi magas nőt? Erősnek érezted magad utána?
Jul 18, 2013 18:22:50
23 centis sodi
Jul 18, 2013 18:24:02
Tyeretyem amikor tyajgi igyeges, merty olyanykor a záróizmai erősebbeny szorítyanyak! Biszony.
Jul 18, 2013 18:24:02
Haim
Jul 18, 2013 18:24:16
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>Tajgi te szeretsz élni?
Vannak jó dolgok az életedben?
Szeretsz jókat enni?
Barátokkal elmenni fröccsözni, sörözni?
Munkatársakkal meló után beülni egy...na jó, ilyet nem kérdezek.
Szóval te megtalálod a szépet az életben?
Vagy csak egy megkeseredett, sikertelen lumpen élősködő vagy, akinek fàj a világ?</div>Az élet pokol, azon nincs mit ragozni. Az ember pedig ördög. Ki az közületek, aki ördögökkel sörözget?</div>
Csak neked pokol. Én jól elvagyok,köszönöm.
Van munkám, családom, gyerekem,lakásom, A autóm,bankbetétem és a faszom is áll, ha kell.</div>Nincs neked semmid sem, mert egy primitív materilaista balfasz vagy. Hulla. Ahhoz hogy legyen egyáltalán valamid, szellemi dolgokkal kellene foglalkoznod, de erre a te sötét agyad, amiben szarlé lötyög, alkalmatlan. Ezért te egy alsóbbrendű csandála patkány vagy szellemi értelemben, mivel a fekáliában fetrengsz már azzal is, hgoy ezen az oldalon köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követed el. Tehát jegyezd meg jól apafej és ismételgesd amíg fel nem ismered, hogy egy senki vagy, a csőcselék csürhe része!</div>
Foglalkozom szellemi dolgokkal. A társadalom számára haszontalan szar alakokat szivatok. Köztük téged is. Ahelyett,hogy TE támogadnád szegény anyádat, aki valószínűleg végigdolgozta az életét, neki kell támogatnia a börtöntöltetlék, közveszélyesen munkakerülő petyhüdtfaszú fiát.
Ne játszd itt a filozófust, te munkakerülő senkiházi, te nőverő lumpenproli.
Az ilyeneknél kellene kikapcsolni a netet és gumibottal addig ütni, amíg el nem megy közmunkára,hogy valami haszna is legyen.
Tajgi, te egy elbaszott életű semmirekellő anyaszomorító vagy. Mindennek a legalja.
Szeretsz jókat enni?
Vagy csak egy megkeseredett, sikertelen lumpen élősködő vagy, akinek fàj a világ?</div>Az élet pokol, azon nincs mit ragozni. Az ember pedig ördög. Ki az közületek, aki ördögökkel sörözget?</div>
Van munkám, családom, gyerekem,lakásom, A autóm,bankbetétem és a faszom is áll, ha kell.</div>Nincs neked semmid sem, mert egy primitív materilaista balfasz vagy. Hulla. Ahhoz hogy legyen egyáltalán valamid, szellemi dolgokkal kellene foglalkoznod, de erre a te sötét agyad, amiben szarlé lötyög, alkalmatlan. Ezért te egy alsóbbrendű csandála patkány vagy szellemi értelemben, mivel a fekáliában fetrengsz már azzal is, hgoy ezen az oldalon köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követed el. Tehát jegyezd meg jól apafej és ismételgesd amíg fel nem ismered, hogy egy senki vagy, a csőcselék csürhe része!</div>
Foglalkozom szellemi dolgokkal. A társadalom számára haszontalan szar alakokat szivatok. Köztük téged is. Ahelyett,hogy TE támogadnád szegény anyádat, aki valószínűleg végigdolgozta az életét, neki kell támogatnia a börtöntöltetlék, közveszélyesen munkakerülő petyhüdtfaszú fiát.
Ne játszd itt a filozófust, te munkakerülő senkiházi, te nőverő lumpenproli.
Az ilyeneknél kellene kikapcsolni a netet és gumibottal addig ütni, amíg el nem megy közmunkára,hogy valami haszna is legyen.
Tajgi, te egy elbaszott életű semmirekellő anyaszomorító vagy. Mindennek a legalja.
Jul 18, 2013 18:24:16
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 18:24:52
tajgi, de nem az volt még fél éve, hogy az oldalt két héten belül leszedi az anonymous? feljelentéssel szintén fél éve fenyegetőztél.
nem gondolod, hogy a fejlemények tükrében kicsit nevetséges vagy?
nem gondolod, hogy a fejlemények tükrében kicsit nevetséges vagy?
Jul 18, 2013 18:24:52
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 18:34:28
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>te nem tisztelsz semmilyen törvényt, ez az oldal is törvénysértő te fasszopó</div>
mutass róla papírt, hogy törvénysértő az oldal! te nem vagy bíróság, hatóság. te csak egy szerencsétlen idióta vagy, idióták szava pedig nem szokott dönteni ilyen kérdésekben. ilyen nagyon egyszerű ez.
mutass róla papírt, hogy törvénysértő az oldal! te nem vagy bíróság, hatóság. te csak egy szerencsétlen idióta vagy, idióták szava pedig nem szokott dönteni ilyen kérdésekben. ilyen nagyon egyszerű ez.
Jul 18, 2013 18:34:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 18, 2013 18:34:38
Tajgi, te tulajdonképpen miért nem dolgozol? Fáj a hátad, mint Sodinak, vagy csak szimplán lusta vagy?
Jul 18, 2013 18:34:38
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:40:11
Haim, te az indexen Sherlock Porks zaklatásával kezdted, speciel mint régi indexes én tudom ki vagy, de nem volt elég figyelmeztető jel Macstappancs megverése sem, Sodi és mostmár két ártatlan nőt is zaklató alsóbbrendű szarházi lettél. Nem én fogom eldönteni, hanem a bíróság fogja belátni, hogy zaklató vagy és az új nő védelmi törvények ezt nagyon szigorúan veszik, pettyhüdt faszú vén szaros, nem én tanúskodom ellened, hanem ez az oldal.
Jul 18, 2013 18:40:11
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:42:40
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Tajgi, te tulajdonképpen miért nem dolgozol? Fáj a hátad, mint Sodinak, vagy csak szimplán lusta vagy?</div>hogy legyen mit kérdezned vén buzeráns, azért.
Jul 18, 2013 18:42:40
Fiatalember
Jul 18, 2013 18:46:25
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Tajgi, te tulajdonképpen miért nem dolgozol? Fáj a hátad, mint Sodinak, vagy csak szimplán lusta vagy?</div>hogy legyen mit kérdezned vén buzeráns, azért.</div>
Tajgi, ezzel az "érvvel" utoljára általános iskola első osztályában operáltam, és már akkor is elég ciki. Egy nagycsoportos óvodás komolyabb vitakultúrával rendelkezik, mint te.
Ja, és még valami. Ha te egy vén szaros impotens vagy, és vén szarons impotensnek neveznek, hiába mondod te is ugyanezt a másikra, attól még te maradsz ősz hajú öregember és a te faszod nem fog felállni.
Tajgi, ezzel az "érvvel" utoljára általános iskola első osztályában operáltam, és már akkor is elég ciki. Egy nagycsoportos óvodás komolyabb vitakultúrával rendelkezik, mint te.
Ja, és még valami. Ha te egy vén szaros impotens vagy, és vén szarons impotensnek neveznek, hiába mondod te is ugyanezt a másikra, attól még te maradsz ősz hajú öregember és a te faszod nem fog felállni.
Jul 18, 2013 18:46:25
Iron Gnome
Jul 18, 2013 18:46:39
Szavazás:
Lőjjek tajgira?
Lőjjek tajgira?
Jul 18, 2013 18:46:39
ál-broni
Jul 18, 2013 18:47:42
Benedikt Táltossy lažni profil internet sjeckanje, špijun, uhoda, kriminalci. Podmukli napad, provokator, siromašni protiv podržava bilo iseljenje.Buržoaska i anti-socijalne "osoba" nije Mađarski, ali slovački Michal pobačaj liječnik shit-jede Kiss Endre Farkas (Recskaboy)
Jul 18, 2013 18:47:42
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 18, 2013 18:50:53
Én már hetek óta mondom, hogy tajgit ki kell tiltani a picsába.
Jul 18, 2013 18:50:53
ál-broni
Jul 18, 2013 18:51:06
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Tajgi, te tulajdonképpen miért nem dolgozol? Fáj a hátad, mint Sodinak, vagy csak szimplán lusta vagy?</div>hogy legyen mit kérdezned vén buzeráns, azért.</div>
Ja, és még valami. Ha te egy vén szaros impotens vagy, és vén szarons impotensnek neveznek, hiába mondod te is ugyanezt a másikra, attól még te maradsz ősz hajú öregember és a te faszod nem fog felállni.</div>tévedésben vagy, te valóban impotens vagy, nekem meg van egy még negyven évesen is csinos, intelligens, többdiplomás barátnőm, mindazok ellenére, hogy munkanélküli vagyok.
Ja, és még valami. Ha te egy vén szaros impotens vagy, és vén szarons impotensnek neveznek, hiába mondod te is ugyanezt a másikra, attól még te maradsz ősz hajú öregember és a te faszod nem fog felállni.</div>tévedésben vagy, te valóban impotens vagy, nekem meg van egy még negyven évesen is csinos, intelligens, többdiplomás barátnőm, mindazok ellenére, hogy munkanélküli vagyok.
Jul 18, 2013 18:51:06
A patkányirtó balladája
Jul 18, 2013 18:55:00
mivel burzsuj fosadék a te neved, ezért irigyled a munkanélküliek nyugodt és megfontolt stílusát és életformáját, mert egy vén szaros szarpotyogtató újpesti lakótalapi partizán"infosos"faszverő orbán demokrácija postkomcsi neokapitalista csőcselék részeként vegetálsz hallod te szar, Hermán trollja
Jul 18, 2013 18:55:00
23 centis yoda
Jul 18, 2013 18:58:14
<div class="quote"><div class="author">Iron Gnome</div>Szavazás:
Lőjjek tajgira?</div>
Szerintem mehet, kurvára unalmas a vén selejt vergődése.
Lőjjek tajgira?</div>
Szerintem mehet, kurvára unalmas a vén selejt vergődése.
Jul 18, 2013 18:58:14
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:00:09
szerintem elindult a recskavonat berlinből.
Jul 18, 2013 19:00:09
Haim
Jul 18, 2013 19:01:21
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>Haim, te az indexen Sherlock Porks zaklatásával kezdted, speciel mint régi indexes én tudom ki vagy, de nem volt elég figyelmeztető jel Macstappancs megverése sem, Sodi és mostmár két ártatlan nőt is zaklató alsóbbrendű szarházi lettél. Nem én fogom eldönteni, hanem a bíróság fogja belátni, hogy zaklató vagy és az új nő védelmi törvények ezt nagyon szigorúan veszik, pettyhüdt faszú vén szaros, nem én tanúskodom ellened, hanem ez az oldal.</div>
Tehát Te most felhozod macstappancs megverését, mint figyelmeztető jelet nekem? Mondd barátom, neked csak a nők megverése jár folyton az eszedben?
Soha nem zaklattam semmilyen nőket. Én csak beszélgetek itt, hozzászólok és segítem azt a társadalmi-nemzeti együttműködést, mely arra irányul,hogy a nemzet testén élősködő szarokat visszatereljük a munka világába.
Ha meg tudod,hogy ki vagyok (amit nem nagy szám kideríteni) akkor miért nem <s>hugyozod le a lábtörlőmet</s> írod le ide?
Tessék. Csak bátran. Nem foglak feljelenteni ígérem.
Mellesleg már megint ellentmondasz a saját faszságaidnak. Ha ennyire törvényen kívüli vagy, akkor mi a faszt fenyegetsz mindenkit hatóságokkal?
Te kis vamzer...
Tehát Te most felhozod macstappancs megverését, mint figyelmeztető jelet nekem? Mondd barátom, neked csak a nők megverése jár folyton az eszedben?
Soha nem zaklattam semmilyen nőket. Én csak beszélgetek itt, hozzászólok és segítem azt a társadalmi-nemzeti együttműködést, mely arra irányul,hogy a nemzet testén élősködő szarokat visszatereljük a munka világába.
Ha meg tudod,hogy ki vagyok (amit nem nagy szám kideríteni) akkor miért nem <s>hugyozod le a lábtörlőmet</s> írod le ide?
Tessék. Csak bátran. Nem foglak feljelenteni ígérem.
Mellesleg már megint ellentmondasz a saját faszságaidnak. Ha ennyire törvényen kívüli vagy, akkor mi a faszt fenyegetsz mindenkit hatóságokkal?
Te kis vamzer...
Jul 18, 2013 19:01:21
Haim
Jul 18, 2013 19:04:12
Tajgi valóban uncsi és nem is szórakoztató, de a tudat,hogy valószínűleg vörös fejjel üti a klaviatúrát, miközben az anyja ordibál vele,hogy kussoljon mert átkopognak a szomszédok, megfizethetetlen.
Tajgi petyhüdt péniszéből az utolsó kósza vércseppek is elindultak az agya felé. Csak nehogy agyvérzést kapjon a nagy melegben.
Tajgi petyhüdt péniszéből az utolsó kósza vércseppek is elindultak az agya felé. Csak nehogy agyvérzést kapjon a nagy melegben.
Jul 18, 2013 19:04:12
Haim
Jul 18, 2013 19:06:14
Mellesleg simán ki lehetne lőni. Elvégre ez sodi fóruma. Minden kósza koszlidércre és hajléktalanra nem pazarolhatjuk el a tanszék drága idejét.
Tajgi, hess picsába!
Tajgi, hess picsába!
Jul 18, 2013 19:06:14
-
Jul 18, 2013 19:08:03
de nagy
Jul 18, 2013 19:08:03
-
Jul 18, 2013 19:08:24
leszophatod a halott apádat
Jul 18, 2013 19:08:24
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:09:55
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>irigyled a munkanélküliek nyugodt és megfontolt stílusát és életformáját</div>
te is ugyanolyan mesékkel kábítod magad, mint kocsonya, hogy a trollok irigylik az életedet.
a nyugodtságodról meg csak annyit, hogy a múltkor kaptál egy levelet, hogy fizessél 2 kilót a tb-nek, aztán nem aludtál éjszaka, másnap telecirkuszoltad a fél netet, aztán felmentél trollkodni a közt. elnökhöz. egy troll meg azt csinálja ha egy ilyen levelet, hogy kinyitja a netbankot, és 1 perc alatt átutalja amit a törvény szerint ki kell fizetni, aztán teszi a dolgát tovább, nyugodtan.
te is ugyanolyan mesékkel kábítod magad, mint kocsonya, hogy a trollok irigylik az életedet.
a nyugodtságodról meg csak annyit, hogy a múltkor kaptál egy levelet, hogy fizessél 2 kilót a tb-nek, aztán nem aludtál éjszaka, másnap telecirkuszoltad a fél netet, aztán felmentél trollkodni a közt. elnökhöz. egy troll meg azt csinálja ha egy ilyen levelet, hogy kinyitja a netbankot, és 1 perc alatt átutalja amit a törvény szerint ki kell fizetni, aztán teszi a dolgát tovább, nyugodtan.
Jul 18, 2013 19:09:55
Demjén Sodi
Jul 18, 2013 19:11:14
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>szerintem elindult a recskavonat berlinből.</div>
De ha elindul a vonat, a fitymafékem majdnem megszakad,
De ha elindul a vonat, a fékem majdnem leszakad,áóáááá
De ha elindul a vonat, a fitymafékem majdnem megszakad,
De ha elindul a vonat, a fékem majdnem leszakad,áóáááá
Jul 18, 2013 19:11:14
eközben a vonaton
Jul 18, 2013 19:13:23
* a rejszführer dühkitöréseit figyeli a fél vagon *
* nem hagyja,hogy tajgi elvonja a trollok figyelmét a visszatérésről *
* nem hagyja,hogy tajgi elvonja a trollok figyelmét a visszatérésről *
Jul 18, 2013 19:13:23
-
Jul 18, 2013 19:15:06
Ha valami, akkor ez elvi kérdés, ki akarták fizetni helyettem, de ha egy törvény merőben antiszociális, gonosz, ezért kétségtelen tény, én magam nem engedtem és önálló akcióba léptem egészen a hadüzenet meglebegtetéséig az államnak. Akkor sem fizetném ki, ha lenne nálam 15 milliárd forint.
Jul 18, 2013 19:15:06
Haim
Jul 18, 2013 19:16:16
<div class="quote"><div class="author">A patkányirtó balladája</div>mivel burzsuj fosadék a te neved, ezért irigyled a munkanélküliek nyugodt és megfontolt stílusát és életformáját, mert egy vén szaros szarpotyogtató újpesti lakótalapi partizán"infosos"faszverő orbán demokrácija postkomcsi neokapitalista csőcselék részeként vegetálsz hallod te szar, Hermán trollja</div>
Te egészen véletlenül nem egy lakótelepen élsz?
Hozzáteszem anyád jóvoltából,mert a saját "erődből" vagy hajléktalan lennél vagy börtöntöltelék. Ja bocs, ez utóbbi már vagy.
Te egészen véletlenül nem egy lakótelepen élsz?
Hozzáteszem anyád jóvoltából,mert a saját "erődből" vagy hajléktalan lennél vagy börtöntöltelék. Ja bocs, ez utóbbi már vagy.
Jul 18, 2013 19:16:16
-
Jul 18, 2013 19:16:51
Jobb ha tudod, Soós József Titánt az én ügyemben kereste a II.kerületi rendőrség! Segíts nekik te is bizonyítékokat gyűjteni ellenem :)
Jul 18, 2013 19:16:51
38-as karom van
Jul 18, 2013 19:19:02
<div class="quote"><div class="author">-</div>Jobb ha tudod, Soós József Titánt az én ügyemben kereste a II.kerületi rendőrség! Segíts nekik te is bizonyítékokat gyűjteni ellenem :)</div>
kamu.
kamu.
Jul 18, 2013 19:19:02
-
Jul 18, 2013 19:21:35
De lakótelepen éltem mostanáig, ja mellesleg költségtérítéses képzésen voltam szegeden, és albérletben egymagam 4 éven keresztül. bASZKI Egyre messzebb kerülök a hajléktalanságtól ÉS AZ ÁLLAM nem tudtőlem semmit sem levonni hogyan van ez???! felháborító
Jul 18, 2013 19:21:35
-
Jul 18, 2013 19:22:18
<div class="quote"><div class="author">38-as karom van</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Jobb ha tudod, Soós József Titánt az én ügyemben kereste a II.kerületi rendőrség! Segíts nekik te is bizonyítékokat gyűjteni ellenem :)</div>
kamu.</div>hívd föl az NBH-t hogy voltak e nálam
kamu.</div>hívd föl az NBH-t hogy voltak e nálam
Jul 18, 2013 19:22:18
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:22:42
szerintem titánt befenyítette az úrhölgy, aki a jobbikos propagandát nyomja az echelon-dumával szemben:
Soós József
3 órája
Vannak olyan személyek, akik az IGAZSÁGGAL és ÉRTELMES SZAVAKKAL találkozva ösztönösen megrettennek, és megtámadják azokat akik kimondják az igazságot... olyan mélységig elmennek a szidalmazással, hogy " durva " személyeskedésbe is belemennek... és minden rosszat kiabálnak, de az IGAZSÁGRÓL, és a KONKRÉT TÉNYEKRŐL NEM AKARNAK TUDOMÁST VENNI...
Sajnálom az ilyen megtévedt PÁRTEMBEREKET akik " pártokban " látják a " megmentést "...
Szörnyű lehet PÁRTRENDSZERBEN gondolkodni, és a VALÓSÁGOT NEM MEGLÁTNI, NEM TUDOMÁSUL VENNI, melyet épen ezzel a rendszerrel TITKOLNAK el...
Soós József
3 órája
Vannak olyan személyek, akik az IGAZSÁGGAL és ÉRTELMES SZAVAKKAL találkozva ösztönösen megrettennek, és megtámadják azokat akik kimondják az igazságot... olyan mélységig elmennek a szidalmazással, hogy " durva " személyeskedésbe is belemennek... és minden rosszat kiabálnak, de az IGAZSÁGRÓL, és a KONKRÉT TÉNYEKRŐL NEM AKARNAK TUDOMÁST VENNI...
Sajnálom az ilyen megtévedt PÁRTEMBEREKET akik " pártokban " látják a " megmentést "...
Szörnyű lehet PÁRTRENDSZERBEN gondolkodni, és a VALÓSÁGOT NEM MEGLÁTNI, NEM TUDOMÁSUL VENNI, melyet épen ezzel a rendszerrel TITKOLNAK el...
Jul 18, 2013 19:22:42
titkosszolgálat
Jul 18, 2013 19:27:06
Titánt azért hívták be, mert felmerült a gyanú egy cseh email generáló szerveről küldött üzenetek ugyanonnan származnak, mint az állami címekről állami szerveknek küldött trágárságok. Vagyis a rendőrség jelen nyomozása szerint akik Titánékat zaklatták azok írtak zaklató leveleket!
Jul 18, 2013 19:27:06
titkosszolgálat
Jul 18, 2013 19:28:56
ezért titán urat a hasonlóságok okán, állami elleni bcs-ben hallgattuk volna ki, de ő elmenekült, gyanúba került egy forum.sodika.org nevű oldal is.
Jul 18, 2013 19:28:56
ál-Sodi
Jul 18, 2013 19:30:38
leszFaszEsszék?
Jul 18, 2013 19:30:38
seems legit
Jul 18, 2013 19:30:52
<div class="quote"><div class="author">titkosszolgálat</div>ezért titán urat a hasonlóságok okán, állami elleni bcs-ben hallgattuk volna ki, de ő elmenekült, gyanúba került egy forum.sodika.org nevű oldal is.</div>
Jul 18, 2013 19:30:52
titkosszolgálat
Jul 18, 2013 19:30:59
az un. trollok tanú-i kihallgatása folyamatban van!
Jul 18, 2013 19:30:59
titkosszolgálat
Jul 18, 2013 19:31:59
<a href="http://forum.sodik.org" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodik.org</a> ti tudtok erről az oldalról valamit?
Jul 18, 2013 19:31:59
titkosszolgálat
Jul 18, 2013 19:32:24
<a href="http://forum.sodika.org" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org</a>
Jul 18, 2013 19:32:24
38-as karom van
Jul 18, 2013 19:34:36
<div class="quote"><div class="author">titkosszolgálat</div>Titánt azért hívták be, mert felmerült a gyanú egy cseh email generáló szerveről küldött üzenetek ugyanonnan származnak, mint az állami címekről állami szerveknek küldött trágárságok.</div>
Tehát titán azért menekül mert trágárságokat írt állami szerveknek?
Tehát titán azért menekül mert trágárságokat írt állami szerveknek?
Jul 18, 2013 19:34:36
mikrocsip
Jul 18, 2013 19:35:43
szánalmas alak vagy tajgetosz. vén hülye fejjel az maradt, hogy pár sikeres, becsületes családos emberrel hadakozz, akik már lassan röhögni sem tudnak rajtad. szánakozva csóválom fejemet az erőlködésed láttán. igazi nyomoronc kretén vagy :))
Jul 18, 2013 19:35:43
-
Jul 18, 2013 19:38:27
<div class="quote"><div class="author">38-as karom van</div><div class="quote"><div class="author">titkosszolgálat</div>Titánt azért hívták be, mert felmerült a gyanú egy cseh email generáló szerveről küldött üzenetek ugyanonnan származnak, mint az állami címekről állami szerveknek küldött trágárságok.</div>
Tehát titán azért menekül mert trágárságokat írt állami szerveknek?</div>Nem, ti irtatok egy cseh vagy szlovák szerverről levelet Titánnak, hogy leúsztatjátok a Dunán, ez itt is visszaolvasható, mert dicső cselekvés ember jogvédpk és tényfeltárók ellen bűncselekményt elkövetni.
Tehát titán azért menekül mert trágárságokat írt állami szerveknek?</div>Nem, ti irtatok egy cseh vagy szlovák szerverről levelet Titánnak, hogy leúsztatjátok a Dunán, ez itt is visszaolvasható, mert dicső cselekvés ember jogvédpk és tényfeltárók ellen bűncselekményt elkövetni.
Jul 18, 2013 19:38:27
-
Jul 18, 2013 19:40:37
Megalapozott a gyanú, hogy állam elleni bűncselekményt követett el itt valaki, mert a leveleket ugyanazon oldalakról küldték, mint amit Titán is fenyegetésként kapott, ezért ki fognak hallgatni titeket!
Jul 18, 2013 19:40:37
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:40:47
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">38-as karom van</div><div class="quote"><div class="author">titkosszolgálat</div>Titánt azért hívták be, mert felmerült a gyanú egy cseh email generáló szerveről küldött üzenetek ugyanonnan származnak, mint az állami címekről állami szerveknek küldött trágárságok.</div>
Tehát titán azért menekül mert trágárságokat írt állami szerveknek?</div>Nem, ti irtatok egy cseh vagy szlovák szerverről levelet Titánnak, hogy leúsztatjátok a Dunán, ez itt is visszaolvasható, mert dicső cselekvés ember jogvédpk és tényfeltárók ellen bűncselekményt elkövetni.</div>
fórizsnak már megírta az ügyészség, hogy csak humor volt. a humor az humor, és aki nem érti, az egy besavanyodott fasz.
Tehát titán azért menekül mert trágárságokat írt állami szerveknek?</div>Nem, ti irtatok egy cseh vagy szlovák szerverről levelet Titánnak, hogy leúsztatjátok a Dunán, ez itt is visszaolvasható, mert dicső cselekvés ember jogvédpk és tényfeltárók ellen bűncselekményt elkövetni.</div>
fórizsnak már megírta az ügyészség, hogy csak humor volt. a humor az humor, és aki nem érti, az egy besavanyodott fasz.
Jul 18, 2013 19:40:47
-
Jul 18, 2013 19:41:27
gondolom, majd tisztázzátok az ügyet :)
Jul 18, 2013 19:41:27
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:41:55
<div class="quote"><div class="author">-</div>Megalapozott a gyanú, hogy állam elleni bűncselekményt követett el itt valaki, mert a leveleket ugyanazon oldalakról küldték, mint amit Titán is fenyegetésként kapott, ezért ki fognak hallgatni titeket!</div>
akkor küldjék ide az idézést! majd broni bemegy, és elmondja az igazságot.
akkor küldjék ide az idézést! majd broni bemegy, és elmondja az igazságot.
Jul 18, 2013 19:41:55
-
Jul 18, 2013 19:42:55
Addig míg Titánt érte fenyegetés addig humor voltm de állami szervek vezetőinek leveleket írni, hogy leúsztatjátok a Dunán, az már nem humor, az életfogytos bűncselekmény!
Jul 18, 2013 19:42:55
GreySneci
Jul 18, 2013 19:43:04
Tajgi, vakard már fel a földről azt az olcsó kókadt proli faszodat, és húzzál innen a picsába! Egyébként is idézést kaptál, nem a sitten kéne lenned?
Jul 18, 2013 19:43:04
-
Jul 18, 2013 19:45:52
itt is kint voltak a titkosszolgálattól, hogy ki írhatta, említettem ezt a fórumot, hogy itt mintha valaki írt volna teljesen hasonlót Titánnak, ne lepődjetek meg ha a TEk kimegy hozzátok, csak ennyit akartam na csá :)
Jul 18, 2013 19:45:52
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:46:45
<div class="quote"><div class="author">-</div>Addig míg Titánt érte fenyegetés addig humor voltm de állami szervek vezetőinek leveleket írni, hogy leúsztatjátok a Dunán, az már nem humor, az életfogytos bűncselekmény!</div>
broni volt. ő a kurucinfó szolnoki hackere, aki feltörte annak idején a bombagyárat.
broni volt. ő a kurucinfó szolnoki hackere, aki feltörte annak idején a bombagyárat.
Jul 18, 2013 19:46:45
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:48:11
<div class="quote"><div class="author">-</div>itt is kint voltak a titkosszolgálattól, hogy ki írhatta, említettem ezt a fórumot, hogy itt mintha valaki írt volna teljesen hasonlót Titánnak, ne lepődjetek meg ha a TEk kimegy hozzátok, csak ennyit akartam na csá :)</div>
nálam már voltak, Hahó!
nálam már voltak, Hahó!
Jul 18, 2013 19:48:11
-
Jul 18, 2013 19:48:40
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Tajgi, vakard már fel a földről azt az olcsó kókadt proli faszodat, és húzzál innen a picsába! Egyébként is idézést kaptál, nem a sitten kéne lenned?</div>a faszom egyáltalán nem kókadt, kőkemény, kipróbálod? lenyomjam a torkodon te buzigeci, na húzzatok a rendőségre patkányok, mostmár hogy baj van, bronira kenitek a balhét, mekkora gerinctelen söpredék :)
Jul 18, 2013 19:48:40
mikrocsip
Jul 18, 2013 19:49:47
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Tajgi, vakard már fel a földről azt az olcsó kókadt proli faszodat, és húzzál innen a picsába! Egyébként is idézést kaptál, nem a sitten kéne lenned?</div>a faszom egyáltalán nem kókadt, kőkemény, kipróbálod? lenyomjam a torkodon te buzigeci, na húzzatok a rendőségre patkányok, mostmár hogy baj van, bronira kenitek a balhét, mekkora gerinctelen söpredék :)</div>
ezt a kibaszott idiótát :))
ezt a kibaszott idiótát :))
Jul 18, 2013 19:49:47
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:50:31
én írtam a fenyegető levelet
Jul 18, 2013 19:50:31
-
Jul 18, 2013 19:52:52
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>én írtam a fenyegető levelet</div>akkor menj be szépen az ügyészségre, és helyeztesd magad előzetes letartóztatásba, a jogvédőket ne üldözzék a te hülységeid miatt
Jul 18, 2013 19:52:52
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:52:53
tajgi, gondolod ha a nickemen írsz, azt hiteles bizonyítékként használják majd ellenem?
te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak trollkodsz?
te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak trollkodsz?
Jul 18, 2013 19:52:53
mikrocsip
Jul 18, 2013 19:53:50
ne hazudj zsidó, Én voltam
Jul 18, 2013 19:53:50
GreySneci
Jul 18, 2013 19:53:59
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Tajgi, vakard már fel a földről azt az olcsó kókadt proli faszodat, és húzzál innen a picsába! Egyébként is idézést kaptál, nem a sitten kéne lenned?</div>a faszom egyáltalán nem kókadt, kőkemény, kipróbálod? lenyomjam a torkodon te buzigeci, na húzzatok a rendőségre patkányok, mostmár hogy baj van, bronira kenitek a balhét, mekkora gerinctelen söpredék :)</div>
Te és a Faszod remek párost alkottok, mi? Azt az utcárafosó proletárok kőkemény faszát!
Te és a Faszod remek párost alkottok, mi? Azt az utcárafosó proletárok kőkemény faszát!
Jul 18, 2013 19:53:59
-
Jul 18, 2013 19:54:07
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, gondolod ha a nickemen írsz, azt hiteles bizonyítékként használják majd ellenem?
te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak trollkodsz?</div>gyanúsított leszel, én vagyok rá a garancia öcsi
te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak trollkodsz?</div>gyanúsított leszel, én vagyok rá a garancia öcsi
Jul 18, 2013 19:54:07
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:55:35
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, gondolod ha a nickemen írsz, azt hiteles bizonyítékként használják majd ellenem?
te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak trollkodsz?</div>gyanúsított leszel, én vagyok rá a garancia öcsi</div>
Jövő héten? * ásít *
te tényleg ekkora idióta vagy, vagy csak trollkodsz?</div>gyanúsított leszel, én vagyok rá a garancia öcsi</div>
Jövő héten? * ásít *
Jul 18, 2013 19:55:35
-
Jul 18, 2013 19:56:02
Majd az életfogyt alatt lesz időd elgondolkodni, hogy milyen humoros is Dunán leusztatással megfenyegetni az állam elnökét?
Jul 18, 2013 19:56:02
mikrocsip
Jul 18, 2013 19:56:48
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, gondolod ha a nickemen írsz, azt hiteles bizonyítékként használják majd ellenem?
csak ezt ne írtad volna te majom xD egy bokorbafosó, húgyos vén idióta szava garancia bármire? eredj innen a kókadt faszba, puhapöcs..
csak ezt ne írtad volna te majom xD egy bokorbafosó, húgyos vén idióta szava garancia bármire? eredj innen a kókadt faszba, puhapöcs..
Jul 18, 2013 19:56:48
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 19:57:23
tajgi, te egyedül a petyhüdt faszra vagy garancia. ez a szomorú igazság.
Jul 18, 2013 19:57:23
jude
Jul 18, 2013 19:59:41
Bocsánat, de nem Titán volt megfenyegetve annak idején ilyesmivel?
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.
Jul 18, 2013 19:59:41
-
Jul 18, 2013 20:01:57
<div class="quote"><div class="author">jude</div>Bocsánat, de nem Titán volt megfenyegetve annak idején ilyesmivel?
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.</div>Na tessék, itt a bizonyíték :) beismertétek, hiehetetlen, mehettek a sittre, na csá suttyók
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.</div>Na tessék, itt a bizonyíték :) beismertétek, hiehetetlen, mehettek a sittre, na csá suttyók
Jul 18, 2013 20:01:57
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 20:03:30
tajgi, nyomtasd ki a fórumot, és küldd be mint bizonyítékot a titkosszolgálatnak.
Jul 18, 2013 20:03:30
-
Jul 18, 2013 20:05:07
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, nyomtasd ki a fórumot, és küldd be mint bizonyítékot a titkosszolgálatnak.</div>Sodinak új trollokról kell gondoskodnia :) ilyen ügyekben alapos nyomozást és vizsgálatot tartanak, most is megfigyelik a fórumot, ezért jöttem ide :)
Jul 18, 2013 20:05:07
GreySneci
Jul 18, 2013 20:05:17
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, nyomtasd ki a fórumot, és küldd be mint bizonyítékot a titkosszolgálatnak.</div>
kurva jót fognak röhögni!
kurva jót fognak röhögni!
Jul 18, 2013 20:05:17
jude
Jul 18, 2013 20:05:34
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">jude</div>Bocsánat, de nem Titán volt megfenyegetve annak idején ilyesmivel?
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.</div>Na tessék, itt a bizonyíték :) beismertétek, hiehetetlen, mehettek a sittre, na csá suttyók</div>
Nyilvánvalóan mehetek én is, mert feltettem egy kérdést. Ne legyél már hülye, hát Titán panaszkodik erről egy Jutúb felvételen.
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.</div>Na tessék, itt a bizonyíték :) beismertétek, hiehetetlen, mehettek a sittre, na csá suttyók</div>
Nyilvánvalóan mehetek én is, mert feltettem egy kérdést. Ne legyél már hülye, hát Titán panaszkodik erről egy Jutúb felvételen.
Jul 18, 2013 20:05:34
bennfentes
Jul 18, 2013 20:06:10
<div class="quote"><div class="author">jude</div>Bocsánat, de nem Titán volt megfenyegetve annak idején ilyesmivel?
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.</div>
Szerintem amint sodi megmutatta az ál-email oldalt a buta titánnak, azonnal küldött vele fenyegető leveleket állami szerveknek. De lehet, hogy tajgi volt. Legalábbis ezt szűröm le a vén fasz hablatyolásából.
Hát volt ilyen video is ahol ezt panaszolja, hogy Orbán le akarja úsztatni a Dunán.</div>
Szerintem amint sodi megmutatta az ál-email oldalt a buta titánnak, azonnal küldött vele fenyegető leveleket állami szerveknek. De lehet, hogy tajgi volt. Legalábbis ezt szűröm le a vén fasz hablatyolásából.
Jul 18, 2013 20:06:10
-
Jul 18, 2013 20:07:44
egyszerű megoldás, nem kellene hölgyeket zaklatni az interneten, meg fenyegető humorosnak vélt leveleket küldözgetni és akkor nem lenne ügy :)
Jul 18, 2013 20:07:44
mikrocsip
Jul 18, 2013 20:09:03
bazmeg ez már fájdalmas..
Jul 18, 2013 20:09:03
gennyes féregzsidó
Jul 18, 2013 20:09:30
<div class="quote"><div class="author">-</div>egyszerű megoldás, nem kellene hölgyeket zaklatni az interneten, meg fenyegető humorosnak vélt leveleket küldözgetni és akkor nem lenne ügy :)</div>
tajgi, itt egyelőre csak neked van ügyed. erről még papírod is van. nekünk nincs ilyen papírunk. érted már, fogyatékos?
tajgi, itt egyelőre csak neked van ügyed. erről még papírod is van. nekünk nincs ilyen papírunk. érted már, fogyatékos?
Jul 18, 2013 20:09:30
-
Jul 18, 2013 20:10:37
Ez a Babika-zaklatásos ügy most nagyon rosszul fog kijönni, ha gyanúba keveredtek, pont a legrosszabbkor egy újabb gyanúsítás és kész, "a balhénak sitt a vége" :)
Jul 18, 2013 20:10:37
Haim
Jul 18, 2013 20:11:06
Tajgi!
És honnan tudod,hogy ezt a fórumot nem a titkosszolgálatok hozták létre?
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?
Jul 18, 2013 20:11:06
-
Jul 18, 2013 20:12:31
telefon szám közzététele, screen mentve! plusz Titánék leusztatása, aztán mocskos szövegek és p.babikázás, két sértett egyszerre, ez jó eddig :) tipikus zaklatói bűnözői profil, egy embert évek óta zaklattok Sodit, ez is ok, illeszkedni fog a képbe :)
Jul 18, 2013 20:12:31
Csak egy olvasó
Jul 18, 2013 20:12:52
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>
És hogy melyiknek, ez nagyon fontos kérdés.
És hogy melyiknek, ez nagyon fontos kérdés.
Jul 18, 2013 20:12:52
-
Jul 18, 2013 20:13:31
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Tajgi!
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>Onnan, hogy a magadfajta értelmi fogyatékosokat nem alkalmazza az állam!
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>Onnan, hogy a magadfajta értelmi fogyatékosokat nem alkalmazza az állam!
Jul 18, 2013 20:13:31
Haim
Jul 18, 2013 20:14:15
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Tajgi!
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>
Már hogy több állam több titkosszolgálatának természetesen. Broni a pánszláv-román szekció képviselője a többiek meg mossadosok és persze az FBSZ ügynökei és a TEK emberei. De van pár CIA-s troll is.
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>
Már hogy több állam több titkosszolgálatának természetesen. Broni a pánszláv-román szekció képviselője a többiek meg mossadosok és persze az FBSZ ügynökei és a TEK emberei. De van pár CIA-s troll is.
Jul 18, 2013 20:14:15
-
Jul 18, 2013 20:15:05
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>Tajgi!
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>Onnan, hogy a magadfajta értelmi fogyatékosokat nem alkalmazza az állam!</div>jó, talán klaviatura törölgető, tisztító lehetsz a szervezetben, broni után kell recskát takarítani, ilyen rehab állást el tudok képzelni neked, mint régi indexesnek.
Honnan tudod,hogy mi nem az államnak dolgozunk e?</div>Onnan, hogy a magadfajta értelmi fogyatékosokat nem alkalmazza az állam!</div>jó, talán klaviatura törölgető, tisztító lehetsz a szervezetben, broni után kell recskát takarítani, ilyen rehab állást el tudok képzelni neked, mint régi indexesnek.
Jul 18, 2013 20:15:05
80 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szeretsz jókat enni?
Van munkám, családom, gyerekem,lakásom, A autóm,bankbetétem és a faszom is áll, ha kell.</div>Nincs neked semmid sem, mert egy primitív materilaista balfasz vagy. Hulla. Ahhoz hogy legyen egyáltalán valamid, szellemi dolgokkal kellene foglalkoznod, de erre a te sötét agyad, amiben szarlé lötyög, alkalmatlan. Ezért te egy alsóbbrendű csandála patkány vagy szellemi értelemben, mivel a fekáliában fetrengsz már azzal is, hgoy ezen az oldalon köztörvényre üldözendő bűncselekmények sorát követed el. Tehát jegyezd meg jól apafej és ismételgesd amíg fel nem ismered, hogy egy senki vagy, a csőcselék csürhe része!