Csak egy olvasó
Aug 07, 2013 13:04:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>elszórja a pénzt nyaralgatásra</div>
Önmagában ezzel baja nincs, csupán az időzítéssel. De <b>meghívásra akkor lehet menni valahova, amikor éppen meghívnak, teljesen függetlenül a többi körülménytől. :)</b>
Korábban anyám egyébként is maga példálózott azzal nekem, hogy bezzeg ők a Kádár-rendszerben tudtak össze-vissza külföldre utazni apámmal, bulgáriai tengerpart, miegymás, de ezt próbáljam most én meg a mostani kizsákmányolásban.
Hát, megpróbáltam, és sikerült :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.</div>
És amikor utazgattak, utána panaszkodtak, hogy össze kellett kaparni az ötforintosokat kenyérre?
Önmagában ezzel baja nincs, csupán az időzítéssel. De <b>meghívásra akkor lehet menni valahova, amikor éppen meghívnak, teljesen függetlenül a többi körülménytől. :)</b>
Korábban anyám egyébként is maga példálózott azzal nekem, hogy bezzeg ők a Kádár-rendszerben tudtak össze-vissza külföldre utazni apámmal, bulgáriai tengerpart, miegymás, de ezt próbáljam most én meg a mostani kizsákmányolásban.
Hát, megpróbáltam, és sikerült :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.</div>
És amikor utazgattak, utána panaszkodtak, hogy össze kellett kaparni az ötforintosokat kenyérre?
Aug 07, 2013 13:04:40
bűzbűnözés
Aug 07, 2013 13:05:54
<div class="quote"><div class="author">>>><<<</div>Kihagynám a "gyenge szellemi képességű" megállapítást is, ez már zsigeri elutasításra találna. </div>
pedig endrét sodimama is fogyatékosnak tartja, ezt ki is nyilvánította. azt mondta, hogy épp olyan elmebeteg, mint az apja és gyámság alá akarta helyeztetni a púpost.
pedig endrét sodimama is fogyatékosnak tartja, ezt ki is nyilvánította. azt mondta, hogy épp olyan elmebeteg, mint az apja és gyámság alá akarta helyeztetni a púpost.
Aug 07, 2013 13:05:54
banshee
Aug 07, 2013 13:06:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondjuk a "csak egy gazdag ember engedhetné ezt magának" valóban gyakori szavajárása, de ez meg teljességgel értelmetlen mondat, mert fontos tudni, hogy egy gazdag ember nem azért enged meg magának dolgokat, mert gazdag, hanem azért, mert éppen úgy dönt. </div>
És nem azért dönt úgy, te retardált, mert olyan anyagi háttér van mögötte, hogy megteheti?
Ja, amikor anyádék nyaralgattak, akkor téged úgy hagytak itthon hogy nem volt egy falat kenyér se és éheztél
És nem azért dönt úgy, te retardált, mert olyan anyagi háttér van mögötte, hogy megteheti?
Ja, amikor anyádék nyaralgattak, akkor téged úgy hagytak itthon hogy nem volt egy falat kenyér se és éheztél
Aug 07, 2013 13:06:31
szeszesember
Aug 07, 2013 13:12:00
Snegó, van a Földön olyan személy, körülmény, kütyü, cél, vágy, stb., aki/ami miatt elkezdenél dolgozni?
Aug 07, 2013 13:12:00
snecigeci
Aug 07, 2013 13:17:53
Ötletek sodinak:
<a href="http://imgur.com/a/bM1Cv" rel="nofollow" target="_blank">http://imgur.com/a/bM1Cv</a>
<a href="http://imgur.com/a/bM1Cv" rel="nofollow" target="_blank">http://imgur.com/a/bM1Cv</a>
Aug 07, 2013 13:17:53
>>><<<
Aug 07, 2013 13:20:10
<div class="quote"><div class="author">bűzbűnözés</div><div class="quote"><div class="author">>>><<<</div>Kihagynám a "gyenge szellemi képességű" megállapítást is, ez már zsigeri elutasításra találna. </div>
pedig endrét sodimama is fogyatékosnak tartja, ezt ki is nyilvánította. azt mondta, hogy épp olyan elmebeteg, mint az apja és gyámság alá akarta helyeztetni a púpost.</div>
Elmebeteg, dilis, gyogyós, stb. de nem szefós vagy gyagyás. De lehet hogy tévedek, nem vagyok snecológus.
pedig endrét sodimama is fogyatékosnak tartja, ezt ki is nyilvánította. azt mondta, hogy épp olyan elmebeteg, mint az apja és gyámság alá akarta helyeztetni a púpost.</div>
Elmebeteg, dilis, gyogyós, stb. de nem szefós vagy gyagyás. De lehet hogy tévedek, nem vagyok snecológus.
Aug 07, 2013 13:20:10
sodika
Aug 07, 2013 13:21:11
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Jön az az önygyilok hamarosan,mar azt sem tudod mit irsz, alvas nelkul remelem 1-2 honapod van hatra XDXD</div>
Nem jön, mert ahhoz folyton rossz dolgoknak kéne történnie, azokat ellensúlyozó jó dolgok nélkül. Ezzel szemben most hétfőn is kényelmes összeggel tudtam az egyik, hétvégén elvégzett munkámmal elégedett megrendelővel feltöltetni a telefonomat és a mobilnetemet, előző héten pedig meg tudtam venni a külső akkut. Berlinből hazaérve annak örültem, hogy nem csak egyetlen helyiségben működik a klíma, mert meg lett javítva, míg távol voltam. Előtte Berlinben buliztam, közvetlenül előtte egymástól függetlenül három megrendelőm is egyszerre volt hajlandó fizetni nekem, minek segítségével szép összeggel tudtam kimenni külföldre, ennél is korábban pedig annak örülhettem éppen, hogy Császti haverja meglepően ügyesnek bizonyult. Azt megelőző héten az ügyészség - szintén nagy örömömre - azt állapította meg hosszú nyomozás után, hogy én sose kezeltem Kaufmannanyósék adatait. Mindig történnek jó dolgok is.
Egyedül pedig kizárólag azért vagyok, mert nem ismerkedek. Hamarosan változtatok ezen is, mert ez eddig nem tűnt fel nekem, két hét Berlini társasági élet után viszont tényleg ráébredtem, hogy így van.
Most meg épp a Galaxy NX kedvéért pörgök, tudod. :)
Soha többet nem írok ide.
Na meló, csá.
Jön az az önygyilok hamarosan,mar azt sem tudod mit irsz, alvas nelkul remelem 1-2 honapod van hatra XDXD</div>
Nem jön, mert ahhoz folyton rossz dolgoknak kéne történnie, azokat ellensúlyozó jó dolgok nélkül. Ezzel szemben most hétfőn is kényelmes összeggel tudtam az egyik, hétvégén elvégzett munkámmal elégedett megrendelővel feltöltetni a telefonomat és a mobilnetemet, előző héten pedig meg tudtam venni a külső akkut. Berlinből hazaérve annak örültem, hogy nem csak egyetlen helyiségben működik a klíma, mert meg lett javítva, míg távol voltam. Előtte Berlinben buliztam, közvetlenül előtte egymástól függetlenül három megrendelőm is egyszerre volt hajlandó fizetni nekem, minek segítségével szép összeggel tudtam kimenni külföldre, ennél is korábban pedig annak örülhettem éppen, hogy Császti haverja meglepően ügyesnek bizonyult. Azt megelőző héten az ügyészség - szintén nagy örömömre - azt állapította meg hosszú nyomozás után, hogy én sose kezeltem Kaufmannanyósék adatait. Mindig történnek jó dolgok is.
Egyedül pedig kizárólag azért vagyok, mert nem ismerkedek. Hamarosan változtatok ezen is, mert ez eddig nem tűnt fel nekem, két hét Berlini társasági élet után viszont tényleg ráébredtem, hogy így van.
Na meló, csá.
Aug 07, 2013 13:21:11
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 13:21:25
A Tanszek 2013/2014-es kutatasi programjaba mindenkeppen fel kell venni annak a vizsgalatat, hogy Gyongyi ennyi megalaztatas es nelkulozes ellenere sem dobja meg ki Endret az utcara.
Interdiszciplinaris megkozelitest javasolok, a snecologia segedtudomanyai (szociologia, szexualpszichologia, kriminalisztika, stb.) bevonasat nelkulozhetetlennek tartom.
Interdiszciplinaris megkozelitest javasolok, a snecologia segedtudomanyai (szociologia, szexualpszichologia, kriminalisztika, stb.) bevonasat nelkulozhetetlennek tartom.
Aug 07, 2013 13:21:25
banshee
Aug 07, 2013 13:21:36
majd leszel, ahogy mindenki
Aug 07, 2013 13:21:36
SoDI-generátor
Aug 07, 2013 13:25:25
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 07, 2013 13:25:25
bűzbűnözés
Aug 07, 2013 13:26:07
<div class="quote"><div class="author">>>><<<</div><div class="quote"><div class="author">bűzbűnözés</div><div class="quote"><div class="author">>>><<<</div>Kihagynám a "gyenge szellemi képességű" megállapítást is, ez már zsigeri elutasításra találna. </div>
Elmebeteg, dilis, gyogyós, stb. de nem szefós vagy gyagyás. De lehet hogy tévedek, nem vagyok snecológus.</div>
nem szefós, de az átlagnál gyengébb szellemi képességű, ezért bukott meg középiskolában. meg nézd meg, hogy amiket ír ide, állandóan ellentmondásba kerül önmagával, előfordul, hogy egy mondaton belül is. nem rendelkezik józan paraszti ésszel, minden jöttment szélhámos ott veri át, ahol akarja.
Elmebeteg, dilis, gyogyós, stb. de nem szefós vagy gyagyás. De lehet hogy tévedek, nem vagyok snecológus.</div>
nem szefós, de az átlagnál gyengébb szellemi képességű, ezért bukott meg középiskolában. meg nézd meg, hogy amiket ír ide, állandóan ellentmondásba kerül önmagával, előfordul, hogy egy mondaton belül is. nem rendelkezik józan paraszti ésszel, minden jöttment szélhámos ott veri át, ahol akarja.
Aug 07, 2013 13:26:07
Sam
Aug 07, 2013 13:26:35
Na Sodi, látod mi a különbség a két komment között? Látszólag semmi, de mégis az első szomorú a második vicces. Tudod miért?
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Na meló, csá.</div>
-
<div class="quote"><div class="author">SoDI-generátor</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Na meló, csá.</div>
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Na meló, csá.</div>
-
<div class="quote"><div class="author">SoDI-generátor</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>
Na meló, csá.</div>
Aug 07, 2013 13:26:35
Fiatalember
Aug 07, 2013 13:26:56
Mit papol a púpos féreg Császtiékról?
Egyébként pedig a Korokkó vs. Melcsike családja ügyben mindkettőtöket el fognak meszelni, ahogy a rendőrlistásban is Herménnel.
Tényleg nem értem egyébként Zsodi anyját. Egyetlen egy lehetséges magyarázat van. Gyöngyi anno tényleg fogyatékosnak nyilváníttatta Endrét, most ő a gyámja, így nem baszhatja az utcára. Az autista-segély pedig ezek szerint fontos bevételi forrása a "családnak".
Egyébként pedig a Korokkó vs. Melcsike családja ügyben mindkettőtöket el fognak meszelni, ahogy a rendőrlistásban is Herménnel.
Tényleg nem értem egyébként Zsodi anyját. Egyetlen egy lehetséges magyarázat van. Gyöngyi anno tényleg fogyatékosnak nyilváníttatta Endrét, most ő a gyámja, így nem baszhatja az utcára. Az autista-segély pedig ezek szerint fontos bevételi forrása a "családnak".
Aug 07, 2013 13:26:56
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 13:29:23
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Tényleg nem értem egyébként Zsodi anyját. Egyetlen egy lehetséges magyarázat van. Gyöngyi anno tényleg fogyatékosnak nyilváníttatta Endrét, most ő a gyámja, így nem baszhatja az utcára. Az autista-segély pedig ezek szerint fontos bevételi forrása a "családnak".</div>
Bennem az is felmerult, hogy Sodi zasrolja valamivel az anyjat.
Bennem az is felmerult, hogy Sodi zasrolja valamivel az anyjat.
Aug 07, 2013 13:29:23
Örebro
Aug 07, 2013 13:32:05
Na meló, csá.</div>
Almodik a nyomor, felkötöd te magad, 2 honap naci!!!!KETTÖXD
Na meló, csá.</div>
Almodik a nyomor, felkötöd te magad, 2 honap naci!!!!KETTÖXD
Aug 07, 2013 13:32:05
gennyes féregzsidó
Aug 07, 2013 13:33:18
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Mit papol a púpos féreg Császtiékról?</div>
beadta a végrehajtást a tanár úrék ellen. szunics a végrehajtó aki eljár.
beadta a végrehajtást a tanár úrék ellen. szunics a végrehajtó aki eljár.
Aug 07, 2013 13:33:18
Troll Parancsnokság
Aug 07, 2013 13:35:04
Öregbro te vagy v2.0? csak mert hasonlóan prolis a stílusod.
Ne vedd sértésnek.
Ne vedd sértésnek.
Aug 07, 2013 13:35:04
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 13:35:47
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Mit papol a púpos féreg Császtiékról?</div>
beadta a végrehajtást a tanár úrék ellen. szunics a végrehajtó aki eljár.</div>
Kappanyekat ertesiteni kellene, hogy Sodi lepaktalt az ellenseggel.
Valszeg eleve beepitett ember volt.
Kappanyekat ertesiteni kellene, hogy Sodi lepaktalt az ellenseggel.
Valszeg eleve beepitett ember volt.
Aug 07, 2013 13:35:47
szeszesember
Aug 07, 2013 13:36:37
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Tényleg nem értem egyébként Zsodi anyját. Egyetlen egy lehetséges magyarázat van. Gyöngyi anno tényleg fogyatékosnak nyilváníttatta Endrét, most ő a gyámja, így nem baszhatja az utcára. Az autista-segély pedig ezek szerint fontos bevételi forrása a "családnak".</div>
Bennem az is felmerult, hogy Sodi zasrolja valamivel az anyjat.</div>
Az ebihalfejű lengette be anno, amikor elege lett Sneci kommentjeiből a blogján, hogy Sodi kúrogatta Gyöngyit. Ezt az infót lecsekkolta már valaki? Én nem tartom elképzelhetetlennek.
Az ebihalfejű lengette be anno, amikor elege lett Sneci kommentjeiből a blogján, hogy Sodi kúrogatta Gyöngyit. Ezt az infót lecsekkolta már valaki? Én nem tartom elképzelhetetlennek.
Aug 07, 2013 13:36:37
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 13:38:14
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Tényleg nem értem egyébként Zsodi anyját. Egyetlen egy lehetséges magyarázat van. Gyöngyi anno tényleg fogyatékosnak nyilváníttatta Endrét, most ő a gyámja, így nem baszhatja az utcára. Az autista-segély pedig ezek szerint fontos bevételi forrása a "családnak".</div>
Az ebihalfejű lengette be anno, amikor elege lett Sneci kommentjeiből a blogján, hogy Sodi kúrogatta Gyöngyit. Ezt az infót lecsekkolta már valaki? Én nem tartom elképzelhetetlennek.</div>
Hulyeseg.
Az ebihalfejű lengette be anno, amikor elege lett Sneci kommentjeiből a blogján, hogy Sodi kúrogatta Gyöngyit. Ezt az infót lecsekkolta már valaki? Én nem tartom elképzelhetetlennek.</div>
Hulyeseg.
Aug 07, 2013 13:38:14
Fiatalember
Aug 07, 2013 13:39:19
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Mit papol a púpos féreg Császtiékról?</div>
Ezt a vicc kategóriába sorolom! :D
Ezt a vicc kategóriába sorolom! :D
Aug 07, 2013 13:39:19
Örebro
Aug 07, 2013 13:39:31
<div class="quote"><div class="author">Troll Parancsnokság</div>Öregbro te vagy v2.0? csak mert hasonlóan prolis a stílusod.
Ne vedd sértésnek.</div>
Nem pontosan ertem, a v2,0-at meg nem ismerem, ezekszerint az eleg regen volt.
Ne vedd sértésnek.</div>
Nem pontosan ertem, a v2,0-at meg nem ismerem, ezekszerint az eleg regen volt.
Aug 07, 2013 13:39:31
Troll Parancsnokság
Aug 07, 2013 13:40:27
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div><div class="quote"><div class="author">Troll Parancsnokság</div>Öregbro te vagy v2.0? csak mert hasonlóan prolis a stílusod.
Ne vedd sértésnek.</div>
Nem pontosan ertem, a v2,0-at meg nem ismerem, ezekszerint az eleg regen volt.</div>
csak a folytonos XD-k miatt.
Ne vedd sértésnek.</div>
Nem pontosan ertem, a v2,0-at meg nem ismerem, ezekszerint az eleg regen volt.</div>
csak a folytonos XD-k miatt.
Aug 07, 2013 13:40:27
gennyes féregzsidó
Aug 07, 2013 13:40:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>hétfőn is kényelmes összeggel tudtam az egyik, hétvégén elvégzett munkámmal elégedett megrendelővel feltöltetni a telefonomat és a mobilnetemet, előző héten pedig meg tudtam venni a külső akkut. ... három megrendelőm is egyszerre volt hajlandó fizetni nekem, minek segítségével szép összeggel tudtam kimenni külföldre</div>
és a sok bevételből mennyi pénzt adtál anyádnak?
és a sok bevételből mennyi pénzt adtál anyádnak?
Aug 07, 2013 13:40:49
szeszesember
Aug 07, 2013 13:42:16
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Tényleg nem értem egyébként Zsodi anyját. Egyetlen egy lehetséges magyarázat van. Gyöngyi anno tényleg fogyatékosnak nyilváníttatta Endrét, most ő a gyámja, így nem baszhatja az utcára. Az autista-segély pedig ezek szerint fontos bevételi forrása a "családnak".</div>
Hulyeseg.</div>
Pedig Blogin nem Sodikáról, hanem Kiss Endre Farkasról állította ezt, nagy nyilvánosság előtt, amiért normális ember Púp helyében szarrá perelte volna Blogint, ő viszont még csak nem is tiltakozott, és el sem küldte a picsába.
Hulyeseg.</div>
Pedig Blogin nem Sodikáról, hanem Kiss Endre Farkasról állította ezt, nagy nyilvánosság előtt, amiért normális ember Púp helyében szarrá perelte volna Blogint, ő viszont még csak nem is tiltakozott, és el sem küldte a picsába.
Aug 07, 2013 13:42:16
gennyes féregzsidó
Aug 07, 2013 13:42:26
kocsonya, szerinted megy majd a levél a nav-nak, hogy foglalják le a követelést amit szunics behajt? ikszdé.
Aug 07, 2013 13:42:26
Postás Józsi
Aug 07, 2013 13:44:09
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, szerinted megy majd a levél a nav-nak, hogy foglalják le a követelést amit szunics behajt? ikszdé.</div>
* kétszer csenget *
* kétszer csenget *
Aug 07, 2013 13:44:09
Örebro
Aug 07, 2013 13:44:41
<div class="quote"><div class="author">Troll Parancsnokság</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div><div class="quote"><div class="author">Troll Parancsnokság</div>Öregbro te vagy v2.0? csak mert hasonlóan prolis a stílusod.
Ne vedd sértésnek.</div>
csak a folytonos XD-k miatt.</div>
nem figyelsz rendesen, van ott ilyen is :))
Ne vedd sértésnek.</div>
csak a folytonos XD-k miatt.</div>
nem figyelsz rendesen, van ott ilyen is :))
Aug 07, 2013 13:44:41
Örebro
Aug 07, 2013 13:45:57
De a lenyeg az, hogy ez a hajlektalan naci mikor köti mar fel magat :-))
Aug 07, 2013 13:45:57
nyilvános faszkiverő
Aug 07, 2013 14:02:01
mi ez a v2.0 ?
Aug 07, 2013 14:02:01
broni
Aug 07, 2013 14:04:19
most már tényleg megölhetné magát megint valaki, tex volt az első, nem akarok má-sodik lenni!!!!
Aug 07, 2013 14:04:19
Fiatalember
Aug 07, 2013 14:05:36
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>mi ez a v2.0 ?</div>
Egy régi troll, aki tényleg nagyon mélyen volt, folyamatosan XD-ket nyomott, de (kövezettek meg érte), szerintem szórakoztató volt, ahogy két egy szellemi szinten lévő ember (Zsodika és ő) "beszélgetnek". Az egyik nyakatekerten, a másik faék egyszerűséggel, de ugyanolyan primitíven.
Egy régi troll, aki tényleg nagyon mélyen volt, folyamatosan XD-ket nyomott, de (kövezettek meg érte), szerintem szórakoztató volt, ahogy két egy szellemi szinten lévő ember (Zsodika és ő) "beszélgetnek". Az egyik nyakatekerten, a másik faék egyszerűséggel, de ugyanolyan primitíven.
Aug 07, 2013 14:05:36
Örebro
Aug 07, 2013 14:07:43
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>mi ez a v2.0 ?</div>
Egy régi troll, aki tényleg nagyon mélyen volt, folyamatosan XD-ket nyomott, de (kövezettek meg érte), szerintem szórakoztató volt, ahogy két egy szellemi szinten lévő ember (Zsodika és ő) "beszélgetnek". Az egyik nyakatekerten, a másik faék egyszerűséggel, de ugyanolyan primitíven.</div>
En melyik lennek, a faek vagy a nyakatekert?:-)
Egy régi troll, aki tényleg nagyon mélyen volt, folyamatosan XD-ket nyomott, de (kövezettek meg érte), szerintem szórakoztató volt, ahogy két egy szellemi szinten lévő ember (Zsodika és ő) "beszélgetnek". Az egyik nyakatekerten, a másik faék egyszerűséggel, de ugyanolyan primitíven.</div>
En melyik lennek, a faek vagy a nyakatekert?:-)
Aug 07, 2013 14:07:43
nyilvános faszkiverő
Aug 07, 2013 14:07:57
ez volt a nickje? nem remlik.
lehet, hogy sodi nyomta akkoriban a sajat sodi-generatorat, csak miota van mar troll-oldali, nem meri ;)
lehet, hogy sodi nyomta akkoriban a sajat sodi-generatorat, csak miota van mar troll-oldali, nem meri ;)
Aug 07, 2013 14:07:57
Fiatalember
Aug 07, 2013 14:09:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, szerinted megy majd a levél a nav-nak, hogy foglalják le a követelést amit szunics behajt? ikszdé.</div>
Most komolyan azt akarod mondani, hogy Kocsonya, a nagy kappányos (bocs, független kjónyikásh) megbízta a Sátán földi helytartóját, Császtiékat azzal, hogy hajtsák be a tanár úron a pénzt? Nem évült az még el? Komolyan, nekem ez már durván a poén kategória. Minek várta meg ehhez, hogy hajléktalan legyen???
Most komolyan azt akarod mondani, hogy Kocsonya, a nagy kappányos (bocs, független kjónyikásh) megbízta a Sátán földi helytartóját, Császtiékat azzal, hogy hajtsák be a tanár úron a pénzt? Nem évült az még el? Komolyan, nekem ez már durván a poén kategória. Minek várta meg ehhez, hogy hajléktalan legyen???
Aug 07, 2013 14:09:55
xray
Aug 07, 2013 14:15:59
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, szerinted megy majd a levél a nav-nak, hogy foglalják le a követelést amit szunics behajt? ikszdé.</div>
Most komolyan azt akarod mondani, hogy Kocsonya, a nagy kappányos (bocs, független kjónyikásh) megbízta a Sátán földi helytartóját, Császtiékat azzal, hogy hajtsák be a tanár úron a pénzt? Nem évült az még el? Komolyan, nekem ez már durván a poén kategória. Minek várta meg ehhez, hogy hajléktalan legyen???</div>
Itt valami büdös.
Most komolyan azt akarod mondani, hogy Kocsonya, a nagy kappányos (bocs, független kjónyikásh) megbízta a Sátán földi helytartóját, Császtiékat azzal, hogy hajtsák be a tanár úron a pénzt? Nem évült az még el? Komolyan, nekem ez már durván a poén kategória. Minek várta meg ehhez, hogy hajléktalan legyen???</div>
Itt valami büdös.
Aug 07, 2013 14:15:59
Púpdetektor
Aug 07, 2013 14:17:56
<div class="quote"><div class="author">xray</div>
Itt valami büdös.</div>
Sodi, te vagy az?
És igen!
39 látogató online.
Sodi online.
Itt valami büdös.</div>
Sodi, te vagy az?
És igen!
39 látogató online.
Sodi online.
Aug 07, 2013 14:17:56
Örebro
Aug 07, 2013 14:23:59
Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)
:-)
:-)
Aug 07, 2013 14:23:59
bunkó5
Aug 07, 2013 14:26:05
"Berlinből hazaérve annak örültem, hogy nem csak egyetlen helyiségben működik a klíma, mert meg lett javítva, míg távol voltam. "
kicsit elsiklottunk ezen mondat felett. Patyon biztos nincs klima recskas, tehat beismerted, hogy az irodaban laksz
kicsit elsiklottunk ezen mondat felett. Patyon biztos nincs klima recskas, tehat beismerted, hogy az irodaban laksz
Aug 07, 2013 14:26:05
Örebro
Aug 07, 2013 14:26:49
Sodi! Azert osztanak a facebook oldaladon is nem csak itt a forumodon, ez igy helyesXD
Aug 07, 2013 14:26:49
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 14:29:11
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)
:-)</div>
Sodi, te hulyebb vagy, mint gondoltam.
Es most nem mondom el, hogy miert.
Es most nem mondom el, hogy miert.
Aug 07, 2013 14:29:11
Örebro
Aug 07, 2013 14:32:09
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)
Es most nem mondom el, hogy miert.</div>
Azt ugysem erti meg, hogy egy menekulttaborba nem csak ki-be jarkalnak, bar bemenne, soha többe nem engednek ki :))
Es most nem mondom el, hogy miert.</div>
Azt ugysem erti meg, hogy egy menekulttaborba nem csak ki-be jarkalnak, bar bemenne, soha többe nem engednek ki :))
Aug 07, 2013 14:32:09
Fiatalember
Aug 07, 2013 14:38:31
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)
A gyagyásnak nincs pénze útlevélre, hahó! Szóval már megint hazudozott a ratyi zsidó!
A gyagyásnak nincs pénze útlevélre, hahó! Szóval már megint hazudozott a ratyi zsidó!
Aug 07, 2013 14:38:31
Fiatalember
Aug 07, 2013 14:39:37
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)
A gyagyásnak nincs pénze útlevélre, hahó! Szóval már megint hazudozott a ratyi zsidó!</div>
Egyébként pedig, ha érdekel, gnóm, akkor Bosznia-Hercegovinába, Albániába, Montenegróba és Szerbiába magyar állampolgár egyszerű személyi igazolvánnyal beutazhat. Úgyhogy indulhatsz akár ma is!
A gyagyásnak nincs pénze útlevélre, hahó! Szóval már megint hazudozott a ratyi zsidó!</div>
Egyébként pedig, ha érdekel, gnóm, akkor Bosznia-Hercegovinába, Albániába, Montenegróba és Szerbiába magyar állampolgár egyszerű személyi igazolvánnyal beutazhat. Úgyhogy indulhatsz akár ma is!
Aug 07, 2013 14:39:37
Kameraállvány
Aug 07, 2013 14:39:45
Boszniába lehet utazni személyivel is, Hahó!
Sodi indulhatsz!
Sodi indulhatsz!
Aug 07, 2013 14:39:45
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 14:41:13
Ez is milyen magas szintu autizmus mar:
"Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről..."
Erted, nem "rohannek neki segiteni", vagy "rohannek kiszabaditani", hanem "rohannek videozni".
Arrol nem is beszelve, hogy RGL szepen egye meg, amit fozott maganak.
O utazta vegig egesz Europat, hogy menedekjogot kerjen. Hat Boszniaban beinditottak a folyamatot.
Ha egy afgan jelentkezik a magyar-ukran hataron menedekjogert, akkor vajon milyen elbanasban reszesul Magyarorszagon? Sodi imadott Jobbikja hoborogne a leghangoszabban, ha csak ugy szabadon maszkalhatnak a menedekkerok az orszagban.
"Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről..."
Erted, nem "rohannek neki segiteni", vagy "rohannek kiszabaditani", hanem "rohannek videozni".
Arrol nem is beszelve, hogy RGL szepen egye meg, amit fozott maganak.
O utazta vegig egesz Europat, hogy menedekjogot kerjen. Hat Boszniaban beinditottak a folyamatot.
Ha egy afgan jelentkezik a magyar-ukran hataron menedekjogert, akkor vajon milyen elbanasban reszesul Magyarorszagon? Sodi imadott Jobbikja hoborogne a leghangoszabban, ha csak ugy szabadon maszkalhatnak a menedekkerok az orszagban.
Aug 07, 2013 14:41:13
Örebro
Aug 07, 2013 14:41:27
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)
Egyébként pedig, ha érdekel, gnóm, akkor Bosznia-Hercegovinába, Albániába, Montenegróba és Szerbiába magyar állampolgár egyszerű személyi igazolvánnyal beutazhat. Úgyhogy indulhatsz akár ma is!</div>
Lebuktattad:-)
Egyébként pedig, ha érdekel, gnóm, akkor Bosznia-Hercegovinába, Albániába, Montenegróba és Szerbiába magyar állampolgár egyszerű személyi igazolvánnyal beutazhat. Úgyhogy indulhatsz akár ma is!</div>
Lebuktattad:-)
Aug 07, 2013 14:41:27
Örebro
Aug 07, 2013 14:42:36
Sodi, kerjel te is menedekjogot, uldöznek a zsidok!!
Aug 07, 2013 14:42:36
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 14:42:50
<div class="quote"><div class="author">Kameraállvány</div>Boszniába lehet utazni személyivel is, Hahó!
Sodi indulhatsz!</div>
Most miert mondtatok el neki?
Bar igy se rossz, mert most nem tud az utlevel hianya miatt angolnazni.
Pakolj Gyagyas, holnap reggel indulsz!
Sodi indulhatsz!</div>
Most miert mondtatok el neki?
Bar igy se rossz, mert most nem tud az utlevel hianya miatt angolnazni.
Pakolj Gyagyas, holnap reggel indulsz!
Aug 07, 2013 14:42:50
sodika
Aug 07, 2013 14:45:48
Még kell útiköltség is. :)
Méghozzá retúr.
Méghozzá retúr.
Aug 07, 2013 14:45:48
gennyes féregzsidó
Aug 07, 2013 14:46:20
kocsonya, ha elindulsz bih-be, azért állj meg nálam látogatóba mrljaneban. megbeszéljük ezt a torokelvágást. vannak itt fasza kések, halpucoláshoz használom, de jó lehet másra is.
Aug 07, 2013 14:46:20
Fakenguru
Aug 07, 2013 14:46:46
Sodi Facebook:
"A Spiegel után ma egy svájci lap hazudozott arról, hogy Ózdon nem jutnak vízhez a cigányok."
S előtte ez:
"De örülhetnek a hisztizők, mert mára még ezt az intézkedést is visszavonták"
Öngól rovat faszikám, mert:
<a href="http://orf.at/stories/2193592/" rel="nofollow" target="_blank">http://orf.at/stories/2193592/</a>
Kiemelés:
"Ozd von der Schweizer Regierung 1,5 Milliarden Forint (ca. fünf Mio. Euro) geschenkt bekommen habe, speziell, um die Wasserversorgung im Roma-Viertel einzurichten."
Segítek, mert tudom, nem tudsz németül.
A svájci kormány 5 millió eurót adott Ózdnak, hogy visszaállítsák a rendes vízszolgáltatást.
Marha.
"A Spiegel után ma egy svájci lap hazudozott arról, hogy Ózdon nem jutnak vízhez a cigányok."
S előtte ez:
"De örülhetnek a hisztizők, mert mára még ezt az intézkedést is visszavonták"
Öngól rovat faszikám, mert:
<a href="http://orf.at/stories/2193592/" rel="nofollow" target="_blank">http://orf.at/stories/2193592/</a>
Kiemelés:
"Ozd von der Schweizer Regierung 1,5 Milliarden Forint (ca. fünf Mio. Euro) geschenkt bekommen habe, speziell, um die Wasserversorgung im Roma-Viertel einzurichten."
Segítek, mert tudom, nem tudsz németül.
A svájci kormány 5 millió eurót adott Ózdnak, hogy visszaállítsák a rendes vízszolgáltatást.
Marha.
Aug 07, 2013 14:46:46
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 14:47:34
Fasza, ez a Kiseljak Bosznia szerb reszen van.
Broni, nincs valami regi csetnik ismerosod, aki pont ott dolgozik orkent? :)
Broni, nincs valami regi csetnik ismerosod, aki pont ott dolgozik orkent? :)
Aug 07, 2013 14:47:34
Örebro
Aug 07, 2013 14:48:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Még kell útiköltség is. :)
Méghozzá retúr.</div>
Fasznak retour, rohadj meg ott a cigannyal!!
Méghozzá retúr.</div>
Fasznak retour, rohadj meg ott a cigannyal!!
Aug 07, 2013 14:48:09
Csak egy olvasó
Aug 07, 2013 14:48:24
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Sodi, kerjel te is menedekjogot, uldöznek a zsidok!!</div>
Más indokot kéne kitalálnia. Ha ezt így kimondaná, valószínűleg csak végignéznének rajta és értetlenkednének rajta.
Más indokot kéne kitalálnia. Ha ezt így kimondaná, valószínűleg csak végignéznének rajta és értetlenkednének rajta.
Aug 07, 2013 14:48:24
sodika
Aug 07, 2013 14:49:24
Jé, és tényleg.
<a href="http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65</a>
Fasza, akkor hamarabb megyek :)
<a href="http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65</a>
Fasza, akkor hamarabb megyek :)
Aug 07, 2013 14:49:24
Lelkiismeret 23
Aug 07, 2013 14:50:35
az útlevél árából kijön a vonatjegy! rgl meg összehajtva befér a bőröndbe visszafelé.
Aug 07, 2013 14:50:35
bűzbűnözés
Aug 07, 2013 14:51:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jé, és tényleg.
Fasza, akkor hamarabb megyek :)</div>
anyád meg továbbra is éhezik majd.
anyád meg továbbra is éhezik majd.
Aug 07, 2013 14:51:36
sodika
Aug 07, 2013 14:53:19
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 07, 2013 14:53:19
sodika
Aug 07, 2013 14:54:54
Ez mondjuk tényleg furcsa.
Tényleg kapott Ózd pénzt Svájcból.
<a href="http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817" rel="nofollow" target="_blank">http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817</a>
<a href="http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817" rel="nofollow" target="_blank">http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817</a>
Aug 07, 2013 14:54:54
sodika
Aug 07, 2013 14:55:00
oha többet nem írok ide.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 07, 2013 14:55:00
Örebro
Aug 07, 2013 14:55:10
Magyaran, ismet hazudtal egy kurva nagyot, meg sem nezted mi kell az utazashoz, azt meg nem tudod a jegy mennyibe kerulne, hazug szar naci :-)
Magyaran, ismet hazudtal egy kurva nagyot, meg sem nezted mi kell az utazashoz, azt meg nem tudod a jegy mennyibe kerulne, hazug szar naci :-)
Aug 07, 2013 14:55:10
gennyes féregzsidó
Aug 07, 2013 14:56:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Soha többet nem írok ide.
Na meló, csá.</div>
kellene egy Soha többet nem írok ide számláló is.
Na meló, csá.</div>
kellene egy Soha többet nem írok ide számláló is.
Aug 07, 2013 14:56:25
Fakenguru
Aug 07, 2013 14:56:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez mondjuk tényleg furcsa.
<a href="http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817" rel="nofollow" target="_blank">http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817</a></div>
Mi ebben a furcsa te gyökér?
A turbóidiótáktól eltekintve senki nem hiszi, hogy a nyugati sajtó azért számol be egy hírről, hogy lejárassa a NEMZETET.
<a href="http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817" rel="nofollow" target="_blank">http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=160817</a></div>
Mi ebben a furcsa te gyökér?
A turbóidiótáktól eltekintve senki nem hiszi, hogy a nyugati sajtó azért számol be egy hírről, hogy lejárassa a NEMZETET.
Aug 07, 2013 14:56:57
gennyes féregzsidó
Aug 07, 2013 14:57:02
a vérprofi tényfeltáró.:))
a vérprofi tényfeltáró.:))
Aug 07, 2013 14:57:02
Fakenguru
Aug 07, 2013 14:58:11
Ezt nem írta meg a kuruc mi? Se a Magyar Nemzet.
Konzumidióta vagy Sodi, fogd már fel.
Ezt nem írta meg a kuruc mi? Se a Magyar Nemzet.
Konzumidióta vagy Sodi, fogd már fel.
Aug 07, 2013 14:58:11
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 15:02:19
Sodi, te Berlinben nem mertel kimenni az utcara egyedul.
Megis hogyan gondolod, hogy elutaznal egyedul egy isten hata mogotti boszniai szerb faluba?
Megis hogyan gondolod, hogy elutaznal egyedul egy isten hata mogotti boszniai szerb faluba?
Aug 07, 2013 15:02:19
Örebro
Aug 07, 2013 15:03:31
Sodi nagyobb troll,mint mi sokan itt.
Aug 07, 2013 15:03:31
Fakenguru
Aug 07, 2013 15:04:55
Ismerek néhány boszniai szerbet, közöttük nehéz lesz angolnázni.
Menj csak Sodi, siess, és mutasd be, hogyan kell csetniket csicskítani.
Menj csak Sodi, siess, és mutasd be, hogyan kell csetniket csicskítani.
Aug 07, 2013 15:04:55
menekültek
Aug 07, 2013 15:05:18
* megbosnyák RGL-t *
Aug 07, 2013 15:05:18
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 15:08:47
Sodi, te azt szeretned, hogy a hazankba erkezo afgan meg iraki menekultek es illegalis hatarsertok szabadon maszkalhassanak az orszagban, es az adofizetok penzen otcsillagos szallodakban legyenek elszallasolva? Ez a Jobbik programja?
Ha meg nem igy gondolod, akkor miert bant, hogy RGL-lel is igy bannak a boszniai hatosagok? Oruljon, hogy kap enni ingyen, es meg netezhet is.
Ha meg nem igy gondolod, akkor miert bant, hogy RGL-lel is igy bannak a boszniai hatosagok? Oruljon, hogy kap enni ingyen, es meg netezhet is.
Aug 07, 2013 15:08:47
Pál Márton
Aug 07, 2013 15:10:45
Sodó, a boszniai szerbek úgy tudják, hogy mi még barátok vagyunk. Csak gondoltam, szólok, hogy egy kicsit mérgesek rám, mert a háborúban átbasztam őket a cuccal, illetve elszipkáztam a legjobb kuncsaftjaikat. Na veló, csá.
Aug 07, 2013 15:10:45
Örebro
Aug 07, 2013 15:25:10
Ma ezt eszem vacsorara:
<a href="http://mittkok.expressen.se/artikel/kraftkalas-med-sot-avslutning/" rel="nofollow" target="_blank">http://mittkok.expressen.se/artikel/kraftkalas-med-sot-avslutning/</a>
Te mit vettel magadnak estere sodi?
<a href="http://mittkok.expressen.se/artikel/kraftkalas-med-sot-avslutning/" rel="nofollow" target="_blank">http://mittkok.expressen.se/artikel/kraftkalas-med-sot-avslutning/</a>
Te mit vettel magadnak estere sodi?
Aug 07, 2013 15:25:10
Sam
Aug 07, 2013 15:26:29
Összedobjuk neked az odaútravalót :)
Amúgy ezt a Soha többet nem írok ide formulát a magad biztatására írod le? Ez lesz a nyomaték a na meló, csá-ra? Akarsz számlálót erre is?
Összedobjuk neked az odaútravalót :)
Amúgy ezt a Soha többet nem írok ide formulát a magad biztatására írod le? Ez lesz a nyomaték a na meló, csá-ra? Akarsz számlálót erre is?
Aug 07, 2013 15:26:29
Örebro
Aug 07, 2013 15:33:13
Sodi, kezdesz becsavarodni!! Ami persze engem szemely szerint mulattat XDXD ( nem 2.v!!)
Aug 07, 2013 15:33:13
Latinovits
Aug 07, 2013 15:33:18
Szerző: sodika (Aug 07, 2013 14:53:19)
Na meló, csá.
Szerző: sodika (Aug 07, 2013 14:54:54)
A mai kulcsszó:
A/önuralom
B/hitelesség
C/szavahihetőség
D/a terminátor magától öl, sodi magától nem ír ide soha többet
Na meló, csá.
Szerző: sodika (Aug 07, 2013 14:54:54)
A mai kulcsszó:
A/önuralom
B/hitelesség
C/szavahihetőség
D/a terminátor magától öl, sodi magától nem ír ide soha többet
Aug 07, 2013 15:33:18
>>><<<
Aug 07, 2013 15:34:18
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Ma ezt eszem vacsorara:
Te mit vettel magadnak estere sodi?</div>
pub grub: <a href="http://rememberwhen.gazettelive.co.uk/steak.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://rememberwhen.gazettelive.co.uk/steak.jpg</a>
prolibb de jobb
pub grub: <a href="http://rememberwhen.gazettelive.co.uk/steak.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://rememberwhen.gazettelive.co.uk/steak.jpg</a>
prolibb de jobb
Aug 07, 2013 15:34:18
Örebro
Aug 07, 2013 15:36:30
<div class="quote"><div class="author">>>><<<</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Ma ezt eszem vacsorara:
prolibb de jobb</div>
Nem prolibb az, csak ma kaptam egy kollegatol aki visszajött a tengeri szabijarol, egyebkent nem fizetnek annyit erte, nem vagyok en sodi!!
prolibb de jobb</div>
Nem prolibb az, csak ma kaptam egy kollegatol aki visszajött a tengeri szabijarol, egyebkent nem fizetnek annyit erte, nem vagyok en sodi!!
Aug 07, 2013 15:36:30
Örebro
Aug 07, 2013 15:39:51
Na ez a szep, kezdödik az NSN most jelentette be, hogy 8,500 munkavallat elkuldenek, Magyarorszagon lehet becsuk az NSN (NokiaSiemensNetwork).
Sodi irany a Citygate es tudd meg mi van az NSN-el!
Sodi irany a Citygate es tudd meg mi van az NSN-el!
Aug 07, 2013 15:39:51
Zulu
Aug 07, 2013 15:43:03
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Na ez a szep, kezdödik az NSN most jelentette be, hogy 8,500 munkavallat elkuldenek, Magyarorszagon lehet becsuk az NSN (NokiaSiemensNetwork).
Sodi irany a Citygate es tudd meg mi van az NSN-el!</div>
Nekem az az elmeletem, hogy nagyon sok ceg kivar a valasztasokig. Ha akkor megint tarol a fidesz, es utana nehany honap utan is ugy latszik, hogy nem valtanak iranyt, akkor lesz egy nagy kivonulasi hullam.
Persze ez csak spekulacio, ne legyen igazam.
Nekem az az elmeletem, hogy nagyon sok ceg kivar a valasztasokig. Ha akkor megint tarol a fidesz, es utana nehany honap utan is ugy latszik, hogy nem valtanak iranyt, akkor lesz egy nagy kivonulasi hullam.
Persze ez csak spekulacio, ne legyen igazam.
Aug 07, 2013 15:43:03
Örebro
Aug 07, 2013 15:50:31
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Na ez a szep, kezdödik az NSN most jelentette be, hogy 8,500 munkavallat elkuldenek, Magyarorszagon lehet becsuk az NSN (NokiaSiemensNetwork).
Persze ez csak spekulacio, ne legyen igazam.</div>
Hat en nem tudom, de egeszen masokat olvasok a finn es a sved ujsagokban, itt azt irjak 10 ev lejtmenet jön ismet, ezekszerint a Matolcsy egy kiraly, Istenkiraly,mert ott minden jol megy. A Sanoma pl. bedobta a törulközöt Romaniaban ,erröl egy szot nem irnak Magyarorszagon es mar pedzegetik, hogy kivonulnak Magyarorszagrol is.........
Persze ez csak spekulacio, ne legyen igazam.</div>
Hat en nem tudom, de egeszen masokat olvasok a finn es a sved ujsagokban, itt azt irjak 10 ev lejtmenet jön ismet, ezekszerint a Matolcsy egy kiraly, Istenkiraly,mert ott minden jol megy. A Sanoma pl. bedobta a törulközöt Romaniaban ,erröl egy szot nem irnak Magyarorszagon es mar pedzegetik, hogy kivonulnak Magyarorszagrol is.........
Aug 07, 2013 15:50:31
Örebro
Aug 07, 2013 15:51:16
Sodi te ezekhez a temakhoz nehogy hozzaszolj,mert kurva buta vagy!!!
Aug 07, 2013 15:51:16
sodika
Aug 07, 2013 16:00:41
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Sodi te ezekhez a temakhoz nehogy hozzaszolj,mert kurva buta vagy!!!</div>
Zsidó vagyok.
Na megyek művelódni, csá!
Zsidó vagyok.
Na megyek művelódni, csá!
Aug 07, 2013 16:00:41
Csak egy olvasó
Aug 07, 2013 16:01:45
Sneci, mi is volt a véleményed a hálátlanságról? Hol egy köszönöm azoknak a trolloknak, akik felhívták rá a figyelmedet?
"Kiss Endre Farkas Most mondták nekem, hogy Boszniához állítólag mégsem kell útlevél.
Ez jó, akkor már csak útiköltségre van szükségem.
Oda-vissza.
kb. egy órája · Tetszik
Kiss Endre Farkas Jé, és tényleg.
De fasza.
<a href="http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65</a> "
"Kiss Endre Farkas Most mondták nekem, hogy Boszniához állítólag mégsem kell útlevél.
Ez jó, akkor már csak útiköltségre van szükségem.
Oda-vissza.
kb. egy órája · Tetszik
Kiss Endre Farkas Jé, és tényleg.
De fasza.
<a href="http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bosznia.info/index.php?option=com_content&view=article&id=65</a> "
Aug 07, 2013 16:01:45
broni
Aug 07, 2013 16:05:15
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fasza, ez a Kiseljak Bosznia szerb reszen van.
Broni, nincs valami regi csetnik ismerosod, aki pont ott dolgozik orkent? :)</div>
és mit kéne csinálnia rgl-el neki??????szivassa, vagy pozitív bánásmód??))))))
Broni, nincs valami regi csetnik ismerosod, aki pont ott dolgozik orkent? :)</div>
és mit kéne csinálnia rgl-el neki??????szivassa, vagy pozitív bánásmód??))))))
Aug 07, 2013 16:05:15
broni
Aug 07, 2013 16:07:30
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fasza, ez a Kiseljak Bosznia szerb reszen van.
és mit kéne csinálnia rgl-el neki??????szivassa, vagy pozitív bánásmód??))))))</div>
ja, amugy meg egész bosznai szerb !!!!!ne kelljen már!!!!horvátország olasz meg szerb, szlovénia, az mi, montenegro, makedonia meg ugye megint szerb..
és mit kéne csinálnia rgl-el neki??????szivassa, vagy pozitív bánásmód??))))))</div>
ja, amugy meg egész bosznai szerb !!!!!ne kelljen már!!!!horvátország olasz meg szerb, szlovénia, az mi, montenegro, makedonia meg ugye megint szerb..
Aug 07, 2013 16:07:30
pilvax coffee shop
Aug 07, 2013 16:14:14
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, te Berlinben nem mertel kimenni az utcara egyedul.
Megis hogyan gondolod, hogy elutaznal egyedul egy isten hata mogotti boszniai szerb faluba?</div>
Nincsen szarból, hogy ne tudna elutazni oda.
Megis hogyan gondolod, hogy elutaznal egyedul egy isten hata mogotti boszniai szerb faluba?</div>
Nincsen szarból, hogy ne tudna elutazni oda.
Aug 07, 2013 16:14:14
IsmeretlenJoAkaro
Aug 07, 2013 16:33:17
RGL EU allampolgargent menekult Boszniaban? Mifaaaan? Miert nem Szomaliaba menekult egybol?
Aug 07, 2013 16:33:17
Hashim Thaçi
Aug 07, 2013 16:35:10
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fasza, ez a Kiseljak Bosznia szerb reszen van.
ja, amugy meg egész bosznai szerb !!!!!ne kelljen már!!!!horvátország olasz meg szerb, szlovénia, az mi, montenegro, makedonia meg ugye megint szerb..</div>
Az egész Balkán albán! Buzi rácok! Heil Szkander bég!
ja, amugy meg egész bosznai szerb !!!!!ne kelljen már!!!!horvátország olasz meg szerb, szlovénia, az mi, montenegro, makedonia meg ugye megint szerb..</div>
Az egész Balkán albán! Buzi rácok! Heil Szkander bég!
Aug 07, 2013 16:35:10
Hassan Sheikh Mohamud
Aug 07, 2013 16:36:33
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>RGL EU allampolgargent menekult Boszniaban? Mifaaaan? Miert nem Szomaliaba menekult egybol?</div>
Gondolod, hogy befogadnánk? Te teljesen hülye vagy?
Gondolod, hogy befogadnánk? Te teljesen hülye vagy?
Aug 07, 2013 16:36:33
broni
Aug 07, 2013 16:42:07
<div class="quote"><div class="author">Hashim Thaçi</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fasza, ez a Kiseljak Bosznia szerb reszen van.
Az egész Balkán albán! Buzi rácok! Heil Szkander bég!</div>
mebaszlak keci!!!!a ravatalon baszlak meg!!!!
mebaszlak keci!!!!a ravatalon baszlak meg!!!!
Aug 07, 2013 16:42:07
Palvin Barbi
Aug 07, 2013 16:43:46
broni, pisilnem kell...
Aug 07, 2013 16:43:46
Hashim Thaçi
Aug 07, 2013 16:45:47
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Hashim Thaçi</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fasza, ez a Kiseljak Bosznia szerb reszen van.
mebaszlak keci!!!!a ravatalon baszlak meg!!!!</div>
Mondom én, hogy buzik vagytok. Amúgy meg ha felébredtél, mosd meg a kezed, mert bilibe lóg.
mebaszlak keci!!!!a ravatalon baszlak meg!!!!</div>
Mondom én, hogy buzik vagytok. Amúgy meg ha felébredtél, mosd meg a kezed, mert bilibe lóg.
Aug 07, 2013 16:45:47
broni
Aug 07, 2013 16:46:45
<div class="quote"><div class="author">Palvin Barbi</div>broni, pisilnem kell...</div>
csak pisilni????kajás is vagyok......
csak pisilni????kajás is vagyok......
Aug 07, 2013 16:46:45
Feljelentő Feri
Aug 07, 2013 16:49:04
* grafomán, elvonási tünetei vannak *
Aug 07, 2013 16:49:04
Rósza szomszédja
Aug 07, 2013 16:50:33
* gyűjti a következő vödör szart *
Aug 07, 2013 16:50:33
broni
Aug 07, 2013 17:02:53
<div class="quote"><div class="author">Rósza szomszédja</div>* gyűjti a következő vödör szart *</div>
ööööö véletlenül nem valami jó csaj az illető????????
ööööö véletlenül nem valami jó csaj az illető????????
Aug 07, 2013 17:02:53
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 07, 2013 17:14:35
Kruchió Sándor Elhiszem, hogy egy menekülttábor nem kávéházi teadélután, de azért Gábornak sem kellene annyit a napon állnia!
2 órája · Tetszik · 1
Hahó! RGL nem a napon barnult le!
2 órája · Tetszik · 1
Hahó! RGL nem a napon barnult le!
Aug 07, 2013 17:14:35
snecigeci
Aug 07, 2013 17:16:44
"Rácz Gábor László barátom bajban van. Rohannék hozzá, hogy riportfilmet forgassak a helyzetéről, de sajnos Bosznia-Hercegovina Schengenen kívül van, és nekem nincs útlevelem. (Ezen a héten intézni kezdem a legolcsóbbat, és amikor 20 nap múlva megkapom, szándékomban áll elutazni hozzá, szemrevételezni a menekülttábort, ahol él.)"
Anyád még mindig éhezik, púpos?
Anyád még mindig éhezik, púpos?
Aug 07, 2013 17:16:44
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na meló, csá.