Csak az a jó, ami nem saját tulajdon, de nem is albérlet.
Vagyis a kegyelemkanape?
Miert nem keresel inkabb annyit, hogy fenn tudj tartani egy sajat lakast?
ugyan már sneci, te semmilyen lakhatási konstrukciót nem tudnál megfinanszírozni bp-en és környékén. tudsz összeadni, kivonni? számold ki, hogy a havi bruttó 76 ezer forintodból hogyan jönne ki egy lakhatási költség, annak a rezsiköltsége, és a zabálnivalód egy hónapra, plusz az utazási és egyéb költségek. sehogy.
nem arról beszéltem, hogy mi a lefoglalható, te idióta. hanem arról, hogy gazdaságilag életképtelen vagy. 30 éves informatikusként nem keresel elég pénzt az önfenntartásodra. lakásra, rezsire, kajára. érted, te szerencsétlen fasz?
a bérelt lakás egyébként sem lefoglalható, mivel nincs is a tulajdonodban, úgyhogy végképp értelmetlen amit írtál, te púpos korcs.
sneci, érdekes, nekem van ingatlanom, több is, vannak nagy értékű ingóságaim is, és egyiket sem akarja elvenni senki. miért van ez sneci?
miért van az, hogy én nem is gondolok arra, hogy ne legyen tulajdonom azért, mert valaki elveheti követelés fejében?
sneci, a te egy csóró, gazdaságilag életképtelen, élősködő szardarab vagy, azért gondolkodsz így.
a polgár, a becsületes adófizető bátran vesz tulajdont. nincs félnivalója. félnivalója az olyan szaroknak van, mint te.
akkor mi a kurva anyádat hadoválsz már itt össze te barom? nem tudsz 2 értelmes mondatot leírni? mi a faszomat játszod az agyadat és titokzatoskodsz.. törődj bele, és kezdj el gondolkozni mert, határos időn belül el lesz árverezve anyád háza a te gyöké fejed fölül is , és mehetsz csövezni szégyenpofára apádhoz, ha egyáltalán befogad azok után amit vele tettél te világszégyene..
Bizony.
még egyszer idióta: arról van szó, hogy neked nincs pénzed egy bérlet fenntartására sem. fel sem merült benned, hogy ha el kell költöznöd anyád házából mert elárverezik, akkor saját magad, a saját pénzedből bérelj lakást.
azért nem merült fel benned, mert magad is tudod, hogy képtelen lennél finanszírozni. mivel gazdaságilag életképtelen vagy.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Úgy érted, közvetlen munkaerő-értékesítésből?
Lehet, hogy belerokkanás és túlhajszolás árán lennék csak képes rá, igen. Ez éppen ezért nem okos megoldás.
Mindenképp olyan dolog kell, amiből osztalékként és jogdíjként szedhető ki a pénz, mert azok után nincs TB.
azért az is jelent valamit, ha valaki nem saját lakásról álmodik, hanem egy szociális bérlakásról :DDD
sneci, nem a lakhatási formákról van szó, hahó!
hanem arról, hogy te nem tudod finanszírozni a saját lakhatásodat. hiába tereled el a szót kisköcsög, a tény attól még tény marad.:)))
Te elmebeteg vagy...
Ha nincs penzed egy rendes, piaci berlakasra se, akkor mit erdekel teged, hogy a tulajdonnal szemben elvehetetlen? Miert szempont ez, hisz fel sem merulhet, hogy te sajat lakast vegyel, mivel nincs ra penzed!
nem, úgy értem, hogy ténylegesen. jelenleg ez a tény: nem tudod finanszírozni a saját létfenntartásodat. a lakást, a rezsit, a kaját, az egyéb költségeket. tény, hogy 30 éves informatikusként gazdaságilag életképtelen vagy.
az már fikció, hogy "lennék". itt tényekről van szó, nem fikciókról.
Igen. Azt jelenti, hogy megtapasztalta a saját lakást, ezért helyette nyugalmat keres, és nem akar azon görcsölni, hogy már melyik köcsög terhelt valamit megint a tulajdoni lapjára, ami alapján árverezhetnek.
Segélyt pedig nem fogok felvenni. Nincs értelme. Melóból még így is sokkal-sokkal több pénzt tudok szerezni. :)
így van, de a marketing királynak nem lehet ezt sehogy sem megmagyarázni, mert olyan kibaszottul agyon iskolázott és jól képzett, hogy olyat a föld nem hordott a hátán, meg is lett az eredménye..
amire annyit verte a nyálát meg a faszát, budai zöldövezeti lakosból a pátyi cigánysorra repült, ahonnan szerencsére már csak pár lépés a blaha aluljáró..
de az a shilligósanya által bizonyított kurva isten basszon szájba te gnóm, hogy lehetséges az, hogy az én házam tulajdonlapjára nem akar senki semmit ráterhelni?? itt, jó fehércigányhoz mérten csak te nem fizeted ki amit elhasználsz, tudod víz villany telefon stb.. szállj nagyon mélyen magadba és gondolkozzál el, hogy 20 félév etyetem után ezt tudod kiizzadni magadból egy kis geczifejés mellett? szociális bérlakás?? ennél már csak tényleg a lakókocsi volt a durvább..
Ne feledd, sneci, te senkitől sem kérsz egzisztenciális ügyekben segítséget, mert az sértené a függetlenségedet és a büszkeségedet!
Bizony.
Ezért nem is kérek. :)
:D
Nem mostanában, még akkor sem, ha tényleg költöznék.
minden megy a maga út, minden egy folyamat. mivel pénzük nincs a végrehajtás leállítására, a tartozások kifizetésére, ezért hamarosan kiírják az árverést. a héten is intézkedtem az ügyben.
S az 5000 Ft-t amit fényképezőre kaptál miért fogadtad el?Hol volt a büszkeséged?A szociális bérlakásos, alapfizetéses fantáziáidról már nem is beszélve.
Csak szó volt róla, de nem fogadtam el.
Idióta, azt hiszed, mert itthon tudtál bujkálni a hatóságok elől ideig-óráig, az a tengerentúlon is működne? Micsoda egy buta, púpos korcs vagy te. A helyi seriff már a második sikertelen kézbesítésnél jönne a pribékjeivel, és rád törné az ágyneműtartót, balfasz.
Atyaég, te egy mekkora élősködő vagyontalan munkanélküli tolvaj vagy. Ráadásul zsidó is.
Persze. Szerintem pedig utalással akarta küldeni, csak hát neked ugye....:))))
Hu, de kerulod a kerdeseket, poop!
Valaszolj, ki fogadott be? Megint a penzmentos arcok? Vagy a szexpapiek biciklitarolojaban utottel tanyat?
Amíg korlátlan ADSL van, és lehet korlátlanul felnyomni a videókat, addig nincs gond. :)
Jellemző, hogy neked az internethasználat a rejszvideók feltöltésében merül ki, köszi a freudi elszólást.
az előző mobilnetet sem tudtad fizetni te szar most meg még pár száz forintot ráfizetnél erre? mi lenne, ha a többi tartozásodat fizetnéd ki te gyökér??
Nem gondolod, hogy válaszolni fog. Most éppen fogcsikorgatva őrlődik, hogy honnan a picsából sejtjük, hogy megint hazudik, pedig szóba sem hozta, stbstb. És tudja már jól tapasztalatból, hogy ha a sejtésünk beválik, nagyon rövid időn belül fény derül az új kegyelemkanapé koordinátájára, akkor pedig vége a nyugodt, herezacskószagú, nyikorgó műbőrkanapén való recskázásoknak.
lehet itt a szólásszabadság mögé bújni, úgy is arról van szó, hogy nem fizetnéd ki ezt sem mint ahogy a többi tartozásodat sem, mert te még 30 évesen is "pályakezdő" vagy ugye.. hányinger..
Hát, a korlátlan ADSL betiltása esetén...
inkább nem írom le.
Azt nem SZABAD elviselni kemény csapás nélkül. :)
De jó eséllyel szerencsére ez csak rémhír.
Számlaérték-alapú lesz ez.
A számla kb. 5%-a. Amit mégis csak elviselhető.
A gond akkor lenne, ha az embereknek meg kéne gondolniuk, hogy megnézzék-e a videódat, pert pénzbe kerülne nekik, ha rákattintanak.
Na AZ már tényleg a szólásszabadság elleni merénylet lenne, ami ellen minden erőnkkel harcolni kellene.
Idióta, neked még most, az ingyenes internet korszakában sem nézi kutya sem a videóidat, minek aggódsz akkor azon, hogy fizetős lesz-e, vagy sem?
Balfaszkám, inkább regisztrálj be valami livetube-ra, ahol végre hasznát is vehetnéd a kamerának, és egy csomó lóvét kapnál mindenféle vonatozó öreg buziktól, akik a szakadt fitymaféked látványáért még fizetnének is. Egész nap csak tapadó, nyikorgó bőrkanapén kéne verned a farkadat, és a fejedet sem kéne kitakarnod, úgyis felismernénk az anyajegyeidről.
Lehet, hogy kényes pontra tapintottam, és ez az új saját megoldás?
Anyád a Kádár-korszakban szocializálódott, ezért neki fontosabb a fürdés, mint a net, ugye?
akkor majd nyalogasd a monitort te barom, ha nem marad kajára a netszámlák után kajára..
jobb is hogy nem írod le mert kifordulna a bele az itt lévőknek, de gondolom egy jó keményet odacsattintanál a rendszernek? ha ércc mire gondolok..
Tartok tôle, hogy elsônek Sodika lesz megbecstelenítve.
Polgarhaboru eseten biztos lenne egy trolltalalkozo Patyon :D
intézkedtem.
Tisztelt Rózsa Úr!
A Mandineren értesültem a pervesztésről. Szeretném megkérni arra, hogy úgy fizesse meg a tartozást PT felperesnek, hogy az az államkasszába kerüljön, és PT ne jusson hozzá, ugyanakkor Ön szabaduljon a tartozástól a megfizetéssel. Ennek módja a következő. A felperesnek beltagként van egy bt-je, amellyel jó sok adótartozást halmozott fel, és amely ellen végrehajtás van: Athicat Bt. (Cg.01-06-775353). A NAV-végrehajtás ügyszáma: 9846920637. Kérem, hogy erre az ügyszámra hivatkozással írjon egy bejelentést a NAV-nak, hogy a felperesnek (aki korlátlanul felelős a bt. tartozásaiért) 750 ezres követelése van Önnel szemben, és a NAV vagy az ügyben eljáró végrehajtó foglalja le ezt a követelést. Ezután Ön az NAV-nak fog fizetni, amivel csökken a felperes adótartozása, amit a jelek szerint nem akar kifizetni.
Üdvözlettel:
Levelező tagozat
Pontosan tudjuk Sodika. :)
Lényegre rávilágító
Apr 20, 2012 14:27:34
Vagyis a kegyelemkanape?
Miert nem keresel inkabb annyit, hogy fenn tudj tartani egy sajat lakast?
Apr 20, 2012 14:27:34
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:28:48
törzsgyökeres:
Nem csak albérlet és tulajdon van a világon.
A Kádár-rendszer alatt a legtöbb ember nem ilyenekben élt.
Létezik olyan megoldás, amelyik mindkettőnél jobb.
Létezik bizony olyan jogi konstrukció, ami majdnem olyan olcsó, mint a tulajdon, de azzal szemben jóformán lefoglalhatatlan. :)
Nem csak albérlet és tulajdon van a világon.
A Kádár-rendszer alatt a legtöbb ember nem ilyenekben élt.
Létezik olyan megoldás, amelyik mindkettőnél jobb.
Létezik bizony olyan jogi konstrukció, ami majdnem olyan olcsó, mint a tulajdon, de azzal szemben jóformán lefoglalhatatlan. :)
ugyan már sneci, te semmilyen lakhatási konstrukciót nem tudnál megfinanszírozni bp-en és környékén. tudsz összeadni, kivonni? számold ki, hogy a havi bruttó 76 ezer forintodból hogyan jönne ki egy lakhatási költség, annak a rezsiköltsége, és a zabálnivalód egy hónapra, plusz az utazási és egyéb költségek. sehogy.
nem arról beszéltem, hogy mi a lefoglalható, te idióta. hanem arról, hogy gazdaságilag életképtelen vagy. 30 éves informatikusként nem keresel elég pénzt az önfenntartásodra. lakásra, rezsire, kajára. érted, te szerencsétlen fasz?
a bérelt lakás egyébként sem lefoglalható, mivel nincs is a tulajdonodban, úgyhogy végképp értelmetlen amit írtál, te púpos korcs.
Apr 20, 2012 14:28:48
snecigeci
Apr 20, 2012 14:29:03
púp, jelenleg hány céges ingatlan felett rendelkezel?
sodika
A Kádár-rendszer alatt az emberek kegyelemkanapén éltek?
Nem, nem. Nem arra gondolok. :)
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:29:14
"
Létezik bizony olyan jogi konstrukció, ami majdnem olyan olcsó, mint a tulajdon, de azzal szemben jóformán lefoglalhatatlan. :) "
Megint egy offshore cég nevére akarsz úszómedencés palotát vásárolni?
Amit ugyanúgy bebuksz ha végrehajtás indul a cég ellen. Nem mintha egyáltalán lenne ezer dolcsid csak a cégbejegyzésre.
Ja és talán számold ki egy lakás árának a havi kamatait, ami a bérlés árával lesz egy szinten, de gyakran olcsóbb bérelni. Aki a végrehajtástól retteg, az kiviszi külföldre a pénzét és bérel lakást, amit bármikor le tud cserélni.
"Már csak azért is, mert szervezet átírása olcsó, ingatlan átírása méregdrága. :D"
Elmesélném, hogy az ingatlantulajdonnal rendelkező cég adásvétele is illetékköteles.
Létezik bizony olyan jogi konstrukció, ami majdnem olyan olcsó, mint a tulajdon, de azzal szemben jóformán lefoglalhatatlan. :) "
Megint egy offshore cég nevére akarsz úszómedencés palotát vásárolni?
Amit ugyanúgy bebuksz ha végrehajtás indul a cég ellen. Nem mintha egyáltalán lenne ezer dolcsid csak a cégbejegyzésre.
Ja és talán számold ki egy lakás árának a havi kamatait, ami a bérlés árával lesz egy szinten, de gyakran olcsóbb bérelni. Aki a végrehajtástól retteg, az kiviszi külföldre a pénzét és bérel lakást, amit bármikor le tud cserélni.
"Már csak azért is, mert szervezet átírása olcsó, ingatlan átírása méregdrága. :D"
Elmesélném, hogy az ingatlantulajdonnal rendelkező cég adásvétele is illetékköteles.
Apr 20, 2012 14:29:14
sodika
Apr 20, 2012 14:30:19
"a bérelt lakás egyébként sem lefoglalható, mivel nincs is a tulajdonodban"
EZÉRT JÓ. :)
Amennyiben nem albérlet, hanem valódi bérlet.
Apr 20, 2012 14:30:19
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:32:38
Egyébként Robert Kiyosaki is azt mondja, hogy a saját tulajdon minden birtoklás legkárosabb, legalacsonyabb rendű formája. Ha ingatlanozol, azt is szervezetek nevére kell venni.
Már csak azért is, mert szervezet átírása olcsó, ingatlan átírása méregdrága. :D
A Kádár-rendszer lakhatása jogilag még ennél is jobb volt. Nyilvánosan bejegyzett tulajdon mindig szar, mert elvehetik bármelyik harmadik fél követelése nyomán. Albérlet pedig drága.
Már csak azért is, mert szervezet átírása olcsó, ingatlan átírása méregdrága. :D
A Kádár-rendszer lakhatása jogilag még ennél is jobb volt. Nyilvánosan bejegyzett tulajdon mindig szar, mert elvehetik bármelyik harmadik fél követelése nyomán. Albérlet pedig drága.
sneci, érdekes, nekem van ingatlanom, több is, vannak nagy értékű ingóságaim is, és egyiket sem akarja elvenni senki. miért van ez sneci?
miért van az, hogy én nem is gondolok arra, hogy ne legyen tulajdonom azért, mert valaki elveheti követelés fejében?
sneci, a te egy csóró, gazdaságilag életképtelen, élősködő szardarab vagy, azért gondolkodsz így.
a polgár, a becsületes adófizető bátran vesz tulajdont. nincs félnivalója. félnivalója az olyan szaroknak van, mint te.
Apr 20, 2012 14:32:38
Fotelrocker_Presszócigány
Apr 20, 2012 14:33:08
A Kádár-rendszer alatt az emberek kegyelemkanapén éltek?
akkor mi a kurva anyádat hadoválsz már itt össze te barom? nem tudsz 2 értelmes mondatot leírni? mi a faszomat játszod az agyadat és titokzatoskodsz.. törődj bele, és kezdj el gondolkozni mert, határos időn belül el lesz árverezve anyád háza a te gyöké fejed fölül is , és mehetsz csövezni szégyenpofára apádhoz, ha egyáltalán befogad azok után amit vele tettél te világszégyene..
Apr 20, 2012 14:33:08
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:33:26
"A Kádár-rendszer alatt az emberek kegyelemkanapén éltek?
Nem, nem. Nem arra gondolok. :) "
A kádár rendszer alatt tanácsi lakásokban laktak az emberek egy része, amit fillérekért béreltek, de már akkor is jelentős réteg lakott saját lakásban.
Te jó komcsi lévén az államtól akarsz olcsó lakást kapni?
"Amennyiben nem albérlet, hanem valódi bérlet. "
Jelenleg albérlet mint konstrukció már alig létezik, csak a köznyelvben maradt meg a bérlakás szinonímájaként (albérlet korábban a tanácsi lakás bérlőjétől továbbbérelt lakás volt) Jelenleg a piacon szinte kivétel nélkül magánszemélyek tulajdonában álló bérlakások vannak.
És te hol fogsz lakást bérelni? Gondolom a budai zöldövezetben, hiszen sokadikgenerációs értelmiségi nem adja alább.
Lakásavató bulira meghívod a kommenthaverokat?
Nem, nem. Nem arra gondolok. :) "
A kádár rendszer alatt tanácsi lakásokban laktak az emberek egy része, amit fillérekért béreltek, de már akkor is jelentős réteg lakott saját lakásban.
Te jó komcsi lévén az államtól akarsz olcsó lakást kapni?
"Amennyiben nem albérlet, hanem valódi bérlet. "
Jelenleg albérlet mint konstrukció már alig létezik, csak a köznyelvben maradt meg a bérlakás szinonímájaként (albérlet korábban a tanácsi lakás bérlőjétől továbbbérelt lakás volt) Jelenleg a piacon szinte kivétel nélkül magánszemélyek tulajdonában álló bérlakások vannak.
És te hol fogsz lakást bérelni? Gondolom a budai zöldövezetben, hiszen sokadikgenerációs értelmiségi nem adja alább.
Lakásavató bulira meghívod a kommenthaverokat?
Apr 20, 2012 14:33:26
sodika
Apr 20, 2012 14:33:32
De én ezt már 7-8 éve elolvastam Robert Kiyosaki könyveiben. Azóta nem vagyok tulajdonfetisiszta. Birtokolni, és irányítani kell a dolgokat. De lehetőleg más dolgát birtokolni, és más dolgát irányítani, mert ami nem a tied, a látszattal szemben azt tudják tőled a legnehezebben elvenni. :D
Apr 20, 2012 14:33:32
sodika
Apr 20, 2012 14:34:15
A kádár rendszer alatt tanácsi lakásokban laktak az emberek egy része, amit fillérekért béreltek
Bizony.
Apr 20, 2012 14:34:15
Sodichu
Apr 20, 2012 14:34:20
Sodi, magyarázd már el nekünk, szürke egereknek, hogy TŐLÜNK mi a fenéért akarná bárki elvenni a tulajdonát? Te teljesen hülye vagy? Fizetjük az adót, a benzint, a buszjegyet, a rezsit. Nem gyűjtünk magunk ellen szórakozva és röhögve vonatozó öregeket kipakoló trollokat, nem férkőzünk be egy idősödő házaspár közé toyboynak. Ezt a Kiyosakit nekem komoly, sikeres ember még soha nem idézte. Pedig ismerek egy párat, olyan szakikat, akiket szerintem te egyáltalán nem is fognál fel a magad torz világlátásával.
Itt egyedül te bukod el önhibádból az összes vagyonodat. Előbb az első jöttment zsidónak adtad, miután menórát modellezték neki. Én miért nem modelleztem soha zsidóknak menórát? És miért nem adtam nekik az örökségem? Neked autód volt, budai lakásod a a Kopaszi gátnál, rengeteg ideig jártál egyetemre, felhalmoztál (magadhoz képest) egy csomó szociális tőkét. Máshol a család belerokkan, ha egy komolytalan alkesz van a családban, neked még azok után is sikerült talpon maradni, hogy édesapáddal rendkívül rossz a kapcsolatod.
Egyes egyedül te vagy az, akinek féltenie kell a foteljét. Én szürke egérként egészen jó dolgokat csinálok, és könnyedén megmondom, hogy a te életed a közelében sincs annak, amire egy ember hivatott az életben.
Kvázi-templombajáró vagy, egy kvázi-programozó, egy kvázi-újságíró, egy kvázi-celeb. És kioktatsz olyan embereket, akik már valamire jutottak az életükben. Tudod, hol érdekel engem Kiyosaki?
:)
Itt egyedül te bukod el önhibádból az összes vagyonodat. Előbb az első jöttment zsidónak adtad, miután menórát modellezték neki. Én miért nem modelleztem soha zsidóknak menórát? És miért nem adtam nekik az örökségem? Neked autód volt, budai lakásod a a Kopaszi gátnál, rengeteg ideig jártál egyetemre, felhalmoztál (magadhoz képest) egy csomó szociális tőkét. Máshol a család belerokkan, ha egy komolytalan alkesz van a családban, neked még azok után is sikerült talpon maradni, hogy édesapáddal rendkívül rossz a kapcsolatod.
Egyes egyedül te vagy az, akinek féltenie kell a foteljét. Én szürke egérként egészen jó dolgokat csinálok, és könnyedén megmondom, hogy a te életed a közelében sincs annak, amire egy ember hivatott az életben.
Kvázi-templombajáró vagy, egy kvázi-programozó, egy kvázi-újságíró, egy kvázi-celeb. És kioktatsz olyan embereket, akik már valamire jutottak az életükben. Tudod, hol érdekel engem Kiyosaki?
Apr 20, 2012 14:34:20
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:35:00
"a bérelt lakás egyébként sem lefoglalható, mivel nincs is a tulajdonodban"
még egyszer idióta: arról van szó, hogy neked nincs pénzed egy bérlet fenntartására sem. fel sem merült benned, hogy ha el kell költöznöd anyád házából mert elárverezik, akkor saját magad, a saját pénzedből bérelj lakást.
azért nem merült fel benned, mert magad is tudod, hogy képtelen lennél finanszírozni. mivel gazdaságilag életképtelen vagy.
ilyen nagyon egyszerű ez.
Apr 20, 2012 14:35:00
sodika
Apr 20, 2012 14:35:07
Na most ma is van még ilyen, csak kevés.
Pedig ez a legjobb dolog a világon.
Az önkormányzati szociális bérlakás.
Olcsó, mégis elvehetetlen.
Apr 20, 2012 14:35:07
Sodichu
Apr 20, 2012 14:37:14
"Azóta nem vagyok tulajdonfetisiszta."
Aha, az életminőségeden meg sokat dobott a kurvadrága okostelefon. Idióta.
Aha, az életminőségeden meg sokat dobott a kurvadrága okostelefon. Idióta.
Apr 20, 2012 14:37:14
sodika
Apr 20, 2012 14:37:18
képtelen lennél finanszírozni. mivel gazdaságilag életképtelen vagy
Lehet, hogy belerokkanás és túlhajszolás árán lennék csak képes rá, igen. Ez éppen ezért nem okos megoldás.
Mindenképp olyan dolog kell, amiből osztalékként és jogdíjként szedhető ki a pénz, mert azok után nincs TB.
Apr 20, 2012 14:37:18
Apr 20, 2012 14:37:48
azért az is jelent valamit, ha valaki nem saját lakásról álmodik, hanem egy szociális bérlakásról :DDD
Apr 20, 2012 14:37:48
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:38:18
sneci, nem a lakhatási formákról van szó, hahó!
hanem arról, hogy te nem tudod finanszírozni a saját lakhatásodat. hiába tereled el a szót kisköcsög, a tény attól még tény marad.:)))
Apr 20, 2012 14:38:18
Lényegre rávilágító
Apr 20, 2012 14:39:02
Te elmebeteg vagy...
Ha nincs penzed egy rendes, piaci berlakasra se, akkor mit erdekel teged, hogy a tulajdonnal szemben elvehetetlen? Miert szempont ez, hisz fel sem merulhet, hogy te sajat lakast vegyel, mivel nincs ra penzed!
Apr 20, 2012 14:39:02
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:39:14
"a polgár, a becsületes adófizető bátran vesz tulajdont. nincs félnivalója. félnivalója az olyan szaroknak van, mint te. "
A "komoly üzletember" cigányoknak, akik a csicskák nevén tartják a vagyonukat, akik úgysem merik átverni őket.
De sneci annyira hülye hogy a legelső stróman átbaszná, így még a végrehajtás előtt elveszne a vagyona
"De én ezt már 7-8 éve elolvastam Robert Kiyosaki könyveiben"
Kijoszaki egy idióta barom volt, annyi volt a tudása hogy az olcsó hitel időszakában vegyen mindenki lakásokat és adja azt bérbe.
"De lehetőleg más dolgát birtokolni, és más dolgát irányítani, mert ami nem a tied, a látszattal szemben azt tudják tőled a legnehezebben elvenni. :D "
Hogyne tudnák elvenni?
Stróman nevén van a kocsi, beleül és elhajt.
Stróman nevén van a ház, eladja a fejed felől.
Offshore cég nevén van, végrehajtás ellene is indulhat.
Értelmes emberek a vállalkozásaikat cégeken keresztül viszik, amitől szigorúan elválasztják a magánvagyont. Így bármelyik biznisz bedől, nincs gond.Te ezzel szemben bt-ben beltagként és egyéni vállalkozóként dolgoztál, így saját magad ellen intézted el a végrehajtást.
A "komoly üzletember" cigányoknak, akik a csicskák nevén tartják a vagyonukat, akik úgysem merik átverni őket.
De sneci annyira hülye hogy a legelső stróman átbaszná, így még a végrehajtás előtt elveszne a vagyona
"De én ezt már 7-8 éve elolvastam Robert Kiyosaki könyveiben"
Kijoszaki egy idióta barom volt, annyi volt a tudása hogy az olcsó hitel időszakában vegyen mindenki lakásokat és adja azt bérbe.
"De lehetőleg más dolgát birtokolni, és más dolgát irányítani, mert ami nem a tied, a látszattal szemben azt tudják tőled a legnehezebben elvenni. :D "
Hogyne tudnák elvenni?
Stróman nevén van a kocsi, beleül és elhajt.
Stróman nevén van a ház, eladja a fejed felől.
Offshore cég nevén van, végrehajtás ellene is indulhat.
Értelmes emberek a vállalkozásaikat cégeken keresztül viszik, amitől szigorúan elválasztják a magánvagyont. Így bármelyik biznisz bedől, nincs gond.Te ezzel szemben bt-ben beltagként és egyéni vállalkozóként dolgoztál, így saját magad ellen intézted el a végrehajtást.
Apr 20, 2012 14:39:14
Sodichu
Apr 20, 2012 14:40:14
Sodi, emlékszel, hogy néhány éve még az ELTE előtt álló pogácsásból reggelizték kakaóscsigát?
Most meg szociális bérlakásról álmodsz?
Ki tudja, néhány hónap, és az első segélyedet egy ÓRIÁSI retekre költöd.
Most meg szociális bérlakásról álmodsz?
Ki tudja, néhány hónap, és az első segélyedet egy ÓRIÁSI retekre költöd.
Apr 20, 2012 14:40:14
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:40:46
nem, úgy értem, hogy ténylegesen. jelenleg ez a tény: nem tudod finanszírozni a saját létfenntartásodat. a lakást, a rezsit, a kaját, az egyéb költségeket. tény, hogy 30 éves informatikusként gazdaságilag életképtelen vagy.
az már fikció, hogy "lennék". itt tényekről van szó, nem fikciókról.
Apr 20, 2012 14:40:46
medvezsidaj
Apr 20, 2012 14:40:48
Sneci sorolj fel 3 dolgot amit 30evesen programozokent birtokolsz illetve irányítassz!
Tényleg ha nem láttál volna be a levlistaba akkor beszoptad volna a turulszarnyt? Költői kérdés:)))
Tényleg ha nem láttál volna be a levlistaba akkor beszoptad volna a turulszarnyt? Költői kérdés:)))
Apr 20, 2012 14:40:48
Sodichu
Apr 20, 2012 14:42:18
Mert mi volt a Turulszárny? Le vagyok maradva. Azért még vizsgázhatok idén?
Apr 20, 2012 14:42:18
sodika
Apr 20, 2012 14:42:33
Igen. Azt jelenti, hogy megtapasztalta a saját lakást, ezért helyette nyugalmat keres, és nem akar azon görcsölni, hogy már melyik köcsög terhelt valamit megint a tulajdoni lapjára, ami alapján árverezhetnek.
Segélyt pedig nem fogok felvenni. Nincs értelme. Melóból még így is sokkal-sokkal több pénzt tudok szerezni. :)
Apr 20, 2012 14:42:33
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:43:29
"
Olcsó, mégis elvehetetlen. "
Tehát az alapjövedelem mellé járjon még olcsó lakás is, te kommunista tgm-es elempés zsidó?
"
azért az is jelent valamit, ha valaki nem saját lakásról álmodik, hanem egy szociális bérlakásról :DDD "
sokdiplomás programozóként.
Még egy lepattant segédmunkás is többre vágyik mint egy "tanácsi" bérlakás.
"
Mindenképp olyan dolog kell, amiből osztalékként és jogdíjként szedhető ki a pénz, mert azok után nincs TB. "
Osztalék után EHO van.
De az ügyvezető ebben az esetben is köteles a bérminimum után még pluszban járulékot fizetni.
De kurva mindegy az adó mértéke, ha még a minimálbért sem vagy képes kitermelni vállalkozóként. Az ilyeneknek normál állás való.
Olcsó, mégis elvehetetlen. "
Tehát az alapjövedelem mellé járjon még olcsó lakás is, te kommunista tgm-es elempés zsidó?
"
azért az is jelent valamit, ha valaki nem saját lakásról álmodik, hanem egy szociális bérlakásról :DDD "
sokdiplomás programozóként.
Még egy lepattant segédmunkás is többre vágyik mint egy "tanácsi" bérlakás.
"
Mindenképp olyan dolog kell, amiből osztalékként és jogdíjként szedhető ki a pénz, mert azok után nincs TB. "
Osztalék után EHO van.
De az ügyvezető ebben az esetben is köteles a bérminimum után még pluszban járulékot fizetni.
De kurva mindegy az adó mértéke, ha még a minimálbért sem vagy képes kitermelni vállalkozóként. Az ilyeneknek normál állás való.
Apr 20, 2012 14:43:29
Apr 20, 2012 14:43:34
így van, de a marketing királynak nem lehet ezt sehogy sem megmagyarázni, mert olyan kibaszottul agyon iskolázott és jól képzett, hogy olyat a föld nem hordott a hátán, meg is lett az eredménye..
amire annyit verte a nyálát meg a faszát, budai zöldövezeti lakosból a pátyi cigánysorra repült, ahonnan szerencsére már csak pár lépés a blaha aluljáró..
Apr 20, 2012 14:43:34
Sodó
Apr 20, 2012 14:43:54
„Mindenképp olyan dolog kell, amiből osztalékként és jogdíjként szedhető ki a pénz, mert azok után nincs TB. ”
Te faszféreg, a tb havi 6000 forint, az osztalékadó meg számodra felfoghatatlan összeg. Legalább tudnád, miről beszélsz.
Te faszféreg, a tb havi 6000 forint, az osztalékadó meg számodra felfoghatatlan összeg. Legalább tudnád, miről beszélsz.
Apr 20, 2012 14:43:54
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:44:29
sneci, szerinted mi fog változni mondjuk 1 év múlva a gazdasági életképtelenséged tényét illetően?
szoktál ilyeneken gondolkodni, vagy csak a rendszer elleni harc, és minda pereinek közvetítése foglal le?
szoktál ilyeneken gondolkodni, vagy csak a rendszer elleni harc, és minda pereinek közvetítése foglal le?
Apr 20, 2012 14:44:29
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:45:53
"ezért helyette nyugalmat keres, és nem akar azon görcsölni, hogy már melyik köcsög terhelt valamit megint a tulajdoni lapjára, ami alapján árverezhetnek."
érdekes nekem semmit sem terhelnek a tulajdoni lapomra.
lehet hogy azért mert zsidó vagyok.
érdekes nekem semmit sem terhelnek a tulajdoni lapomra.
lehet hogy azért mert zsidó vagyok.
Apr 20, 2012 14:45:53
snecigeci
Apr 20, 2012 14:47:22
kérünk egy felrosolást a dolgokról, amiket "birtokolsz".
anyád, meg apád lakása (mindkettőt hamarosan elárverezik). egyéb?
anyád, meg apád lakása (mindkettőt hamarosan elárverezik). egyéb?
Apr 20, 2012 14:47:22
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:48:36
Végre kiderült sneci életcélja.
Egy tanácsi szoba-konyhás lepukkant lakásban tengeti az életét havi 10 e ft-os bérleti díjjal, az talán kijön a havi 40 ezres jövedelméből, a maradékból meg vezs mirelitpizzát.
Ha meg nem kap önkormányzati bérlakást, az is a zsidók hibája lesz.
Az meg nem gond hogy az önkorményzati lakás a képzetlen rétegek számára van és nem azoknak akiknek lehetőségük volt félmillió félév egyetemre.
Egy tanácsi szoba-konyhás lepukkant lakásban tengeti az életét havi 10 e ft-os bérleti díjjal, az talán kijön a havi 40 ezres jövedelméből, a maradékból meg vezs mirelitpizzát.
Ha meg nem kap önkormányzati bérlakást, az is a zsidók hibája lesz.
Az meg nem gond hogy az önkorményzati lakás a képzetlen rétegek számára van és nem azoknak akiknek lehetőségük volt félmillió félév egyetemre.
Apr 20, 2012 14:48:36
snecigeci
Apr 20, 2012 14:51:18
nincsenek nagy igényeid púp, tanácsi lakás, lakókocsi, teszkó gazdaságos energiaital, kannás bor, mirelitpizza..
proliszagot érzek!
proliszagot érzek!
Apr 20, 2012 14:51:18
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 14:52:32
sneci, feltűnt már neked, hogy csak robert kawasaki és hasonló személyek faszságait és jövőbeli fikciókat hajtogatsz ha az egzisztenciád kerül szóba?
a jelen tényeivel, köztük a gazdasági életképtelenségeddel nem tudsz mit kezdeni.
csak a valóság elől való állandó menekülést láthatjuk tőled egzisztenciális kérdések kapcsán.
miért van ez, sneci?
a jelen tényeivel, köztük a gazdasági életképtelenségeddel nem tudsz mit kezdeni.
csak a valóság elől való állandó menekülést láthatjuk tőled egzisztenciális kérdések kapcsán.
miért van ez, sneci?
Apr 20, 2012 14:52:32
Apr 20, 2012 14:52:54
de az a shilligósanya által bizonyított kurva isten basszon szájba te gnóm, hogy lehetséges az, hogy az én házam tulajdonlapjára nem akar senki semmit ráterhelni?? itt, jó fehércigányhoz mérten csak te nem fizeted ki amit elhasználsz, tudod víz villany telefon stb.. szállj nagyon mélyen magadba és gondolkozzál el, hogy 20 félév etyetem után ezt tudod kiizzadni magadból egy kis geczifejés mellett? szociális bérlakás?? ennél már csak tényleg a lakókocsi volt a durvább..
Apr 20, 2012 14:52:54
Sodichu
Apr 20, 2012 14:55:41
Apr 20, 2012 14:55:41
magyar nemzett
Apr 20, 2012 14:55:50
jó fehércigányhoz mérten csak te nem fizeted ki amit elhasználsz, tudod víz villany telefon stb..
ezeket is az anyja fizeti
ezeket is az anyja fizeti
Apr 20, 2012 14:55:50
snecigeci
Apr 20, 2012 14:56:10
sneci, úgy érzem az "univerzum" szép lassan helyre tesz téged, ahova igazából való vagy. (talán a vonzás törvénye is bejátszik?)
mész a prolik, cigók közé lakni, és a legjobb az egészben, hogy nem is ellenkezel ez ellen - elfogadod, tudomásul veszed a helyedet a társadalomban.
mész a prolik, cigók közé lakni, és a legjobb az egészben, hogy nem is ellenkezel ez ellen - elfogadod, tudomásul veszed a helyedet a társadalomban.
Apr 20, 2012 14:56:10
sneciakiraly
Apr 20, 2012 14:56:43
"Ezt a Kiyosakit nekem komoly, sikeres ember még soha nem idézte. Pedig ismerek egy párat, olyan szakikat, akiket szerintem te egyáltalán nem is fognál fel a magad torz világlátásával"
kijoszakit általában piramis és mlm-rendszerekbe beszervező meggazdagodni vágyó idióták idézgetik.
kijoszakit általában piramis és mlm-rendszerekbe beszervező meggazdagodni vágyó idióták idézgetik.
Apr 20, 2012 14:56:43
Andy Dufresne
Apr 20, 2012 15:14:06
Sodi es a nyugdijadra nem is gondolsz?
Apr 20, 2012 15:14:06
?
Apr 20, 2012 15:14:41
Látom Sodinak most már egy szaros albérlet is megtenné pedig pár éve még evidens volt számára a saját lakás, kocsi stb.Kurva nagy arccal hirdette az sg.-n, hogy 1 milkó felett akar kocsit venni és "atomerőművet" tart otthon.
Apr 20, 2012 15:14:41
?
Apr 20, 2012 15:16:15
""a bérelt lakás egyébként sem lefoglalható, mivel nincs is a tulajdonodban"
Tök jól ki lehet baszni a bérbeadóval ha nem fizetsz rezsit.Persze ilyenkor nem számítanak az erkölcsök és majd jó vándorcigány módjára mész másik odúba.
Tök jól ki lehet baszni a bérbeadóval ha nem fizetsz rezsit.Persze ilyenkor nem számítanak az erkölcsök és majd jó vándorcigány módjára mész másik odúba.
Apr 20, 2012 15:16:15
sneciakiraly
Apr 20, 2012 15:16:44
"Sodi es a nyugdijadra nem is gondolsz? "
1. menjen a tanácshoz ha kell valami.
2. alanyi jogon jár, meg különben is óriási a technológiai fejlődés, nem szükséges hogy mindenki dolgozzon ahhoz, hogy legyen nyugdíj.
1. menjen a tanácshoz ha kell valami.
2. alanyi jogon jár, meg különben is óriási a technológiai fejlődés, nem szükséges hogy mindenki dolgozzon ahhoz, hogy legyen nyugdíj.
Apr 20, 2012 15:16:44
Callahan
Apr 20, 2012 15:43:51
Sneci hogy örömködik facsén:
"VÉGRE! :)
K Ö Z L E M É N Y
A Jobbik háborút hirdet a kilakoltatásokkal szemben"
Kommentben azt írja, hogy a Jobbik "lassú, mint a csiga" (micsoda elmés hasonlat!).
Mi van, Sodesz, fosik a picsád? Gondolod, majd a Jobbik megvéd... Különben is, mit sürgeted őket? Zsidó vagy?
K Ö Z L E M É N Y
Kommentben azt írja, hogy a Jobbik "lassú, mint a csiga" (micsoda elmés hasonlat!).
Mi van, Sodesz, fosik a picsád? Gondolod, majd a Jobbik megvéd... Különben is, mit sürgeted őket? Zsidó vagy?
Apr 20, 2012 15:43:51
sodika
Apr 20, 2012 15:48:18
Pont ellenkezőleg.
Nem fordulok hozzájuk soha semmilyen esetleges személyes problémával, mert az túl mainstream lenne. :DDDDDD
Pont ellenkezőleg.
Nem fordulok hozzájuk soha semmilyen esetleges személyes problémával, mert az túl mainstream lenne. :DDDDDD
Apr 20, 2012 15:48:18
Hitvány Patkány
Apr 20, 2012 15:48:31
Sneci hogy örömködik facsén:
K Ö Z L E M É N Y
K Ö Z L E M É N Y
Ne feledd, sneci, te senkitől sem kérsz egzisztenciális ügyekben segítséget, mert az sértené a függetlenségedet és a büszkeségedet!
Apr 20, 2012 15:48:31
sodika
Apr 20, 2012 15:49:17
Az én büszkeségem nem engedi, hogy bármikor bárkitől bármit kérjek. Amit valaki kérés nélkül ad, azt elfogadom, de soha nem kérek senkitől semmit.
Apr 20, 2012 15:49:17
snecigeci
Apr 20, 2012 15:49:29
snecihez mikor mennek a költöztetők, lehet már tudni?
Apr 20, 2012 15:49:29
sodika
Apr 20, 2012 15:49:42
Bizony.
Apr 20, 2012 15:49:42
sodika
Apr 20, 2012 15:50:18
Nem mostanában, még akkor sem, ha tényleg költöznék.
Apr 20, 2012 15:50:18
Sodichu
Apr 20, 2012 15:51:02
Akkor majd blaha királyával úgy írasd meg táblát, hogy "NAGYON BETEG VAGYOK! SZÍVBETEG VAGYOK MÚTÉTRE VÁROK! ADJON, HA GONDOLNI TETSZIK" :)
Apr 20, 2012 15:51:02
Sodichu
Apr 20, 2012 15:52:17
Mi van Sodi, anyád munkát kapott, hogy itt kvázi-kommentCHAVERkodsz? :)
Na csá.
Na csá.
Apr 20, 2012 15:52:17
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 15:54:14
minden megy a maga út, minden egy folyamat. mivel pénzük nincs a végrehajtás leállítására, a tartozások kifizetésére, ezért hamarosan kiírják az árverést. a héten is intézkedtem az ügyben.
Apr 20, 2012 15:54:14
Sodichu
Apr 20, 2012 15:57:56
Névtelen kérdése: Doktor Úr! Attól tartok, homoszexuális vagyok. Ugyanis régóta ujjazom a saját seggem. Azóta, hogy egyszer gyerekkoromban büdös ujjal és fájó seggel ébredtem.
Doktor válasza: Kedves Névtelen! Az emberi emlékezet bizony csinál furcsa trükköket velünk. Bár önpenetrációját attól az emléktől eredezteti, hogy büdös ujjal és fájó ánusszal ébredt, megnyugtatom: abbahagyhatja az önujjazást, ugyanis amikor a fent vázolt eset történt, az unokatestvérééknél aludt. Remélem érti, mire gondolok.
Paródiarovat. :)
Doktor válasza: Kedves Névtelen! Az emberi emlékezet bizony csinál furcsa trükköket velünk. Bár önpenetrációját attól az emléktől eredezteti, hogy büdös ujjal és fájó ánusszal ébredt, megnyugtatom: abbahagyhatja az önujjazást, ugyanis amikor a fent vázolt eset történt, az unokatestvérééknél aludt. Remélem érti, mire gondolok.
Paródiarovat. :)
Apr 20, 2012 15:57:56
Béla
Apr 20, 2012 15:59:42
Lehet, hogy púpi már nem is Pátyon lakik? Ugyanis nemrégen frissítette a facsén, hogy lakhelye Páty, így ebből értelemszerűen az következik, hogy beköltözött megint egy kegyelemkanapéra, és szó sincsen bérletpárról (honnan is lenne 20ezer forintja?), meg napi ingázásról (hogyan bírná a púpja?). Értelemszerű, ugyanis sneci az esetek 99%-ban hazudik, így általában kiváló módszertan az ellenkezőjét gondolni valóságnak, mint amit ír, forgat, mond vagy csinál.
Apr 20, 2012 15:59:42
?
Apr 20, 2012 16:00:11
Bizony.
S az 5000 Ft-t amit fényképezőre kaptál miért fogadtad el?Hol volt a büszkeséged?A szociális bérlakásos, alapfizetéses fantáziáidról már nem is beszélve.
Apr 20, 2012 16:00:11
sodika
Apr 20, 2012 16:00:50
Nekem magamnak is vannak szép nagy követeléseim, ezért abban természetesen nem vagyok érdekelt, hogy a végrehajtók eszköztelenek legyenek. Legyenek erősek, könyörtelenek, és hatásosak. Egyszerre vagyok minkét oldalon. :D
Nem minden kilakoltatás igazságtalan és szabálytalan.
A végrehajtói kamara elnöke ezt nagyon jól fogalmazta meg Bethlennek a műsorában, akármennyire egy utolsó tahó egyébként.
"Ha Önnek azt mondják, hogy köszönjük a munkáját, 2 millió forinttal tartozunk, ott az utca ajtaja, akkor Ön mit mondaná?" :)
Tehát önmagában az, hogy valami behajtás, vagy kilakoltatás, még nem teszi igazságtalanná. Igazságtalanná a körülmények teszik.
ogy lehetséges követelés kézbesítési vélelem alapján. Vagy hogy a bank egyoldalúan módosít a szerződésen. Vagy hogy nincs meghatározva, hogy akinek a rendszeres jövedelméből 4-5 éven belül kielégítést nyerne a tartozás, attól ne lehessen árverezni. Vagy hogy aki árvereztet, az nem kockáztatja azt, hogy az ingatlan árán felüli követelését elveszíti, és utána is tartózhasson pénzzel az adós. Ezek azok, amik szemétségek.
Igazságos az lenne, ha a bankkal kötött szerződés a megkötés időpontjában érvényes szöveggel maradna végig hatályban.
Igazságos az lenne, ha a kézbesítés úgy történne, mint Amerikában. Személyesen a kezedbe nyomják, és ha nincs személyesen a kezedbe nyomva, nincs kézbesítve.
Igazságos az lenne, ha max. 72 hónap alatt a pénz behajtható rendszeres jövedelem 30%-os letiltásából, akkor amiatt ne lehessen árvereztetni.
Igazságos az lenne, hogy aki árvereztet, az azt kockáztatja, hogy az ingatlan árverési árán felüli követelését elveszti.
Nem minden kilakoltatás igazságtalan és szabálytalan.
A végrehajtói kamara elnöke ezt nagyon jól fogalmazta meg Bethlennek a műsorában, akármennyire egy utolsó tahó egyébként.
"Ha Önnek azt mondják, hogy köszönjük a munkáját, 2 millió forinttal tartozunk, ott az utca ajtaja, akkor Ön mit mondaná?" :)
Tehát önmagában az, hogy valami behajtás, vagy kilakoltatás, még nem teszi igazságtalanná. Igazságtalanná a körülmények teszik.
ogy lehetséges követelés kézbesítési vélelem alapján. Vagy hogy a bank egyoldalúan módosít a szerződésen. Vagy hogy nincs meghatározva, hogy akinek a rendszeres jövedelméből 4-5 éven belül kielégítést nyerne a tartozás, attól ne lehessen árverezni. Vagy hogy aki árvereztet, az nem kockáztatja azt, hogy az ingatlan árán felüli követelését elveszíti, és utána is tartózhasson pénzzel az adós. Ezek azok, amik szemétségek.
Igazságos az lenne, ha a bankkal kötött szerződés a megkötés időpontjában érvényes szöveggel maradna végig hatályban.
Igazságos az lenne, ha a kézbesítés úgy történne, mint Amerikában. Személyesen a kezedbe nyomják, és ha nincs személyesen a kezedbe nyomva, nincs kézbesítve.
Igazságos az lenne, ha max. 72 hónap alatt a pénz behajtható rendszeres jövedelem 30%-os letiltásából, akkor amiatt ne lehessen árvereztetni.
Igazságos az lenne, hogy aki árvereztet, az azt kockáztatja, hogy az ingatlan árverési árán felüli követelését elveszti.
Apr 20, 2012 16:00:50
Káoszkapitány
Apr 20, 2012 16:01:50
www.allas-expo.hu/
Sodi, inkább add le az életrajzodat, hátha kapsz valami normális melót, ma estig még regisztrálhatsz.
Sodi, inkább add le az életrajzodat, hátha kapsz valami normális melót, ma estig még regisztrálhatsz.
Apr 20, 2012 16:01:50
sodika
Apr 20, 2012 16:02:46
S az 5000 Ft-t amit fényképezőre kaptál miért fogadtad el?Hol volt a büszkeséged
Apr 20, 2012 16:02:46
Béla
Apr 20, 2012 16:04:58
Idióta, azt hiszed, mert itthon tudtál bujkálni a hatóságok elől ideig-óráig, az a tengerentúlon is működne? Micsoda egy buta, púpos korcs vagy te. A helyi seriff már a második sikertelen kézbesítésnél jönne a pribékjeivel, és rád törné az ágyneműtartót, balfasz.
Atyaég, te egy mekkora élősködő vagyontalan munkanélküli tolvaj vagy. Ráadásul zsidó is.
Apr 20, 2012 16:04:58
Sodichu
Apr 20, 2012 16:05:36
Abból, ahogy Sodi ma megint azt ismételgeti, hogy semmit se kér, csak elfogad, egyenesen következik a számomra, hogy valaki megint megsajnálta, befogadta Budapesten.
Ne húzd az időt, Sodi! Tegyél fel egy maszturbálós videot, aztán pár percen belül visszamondjuk a gps-koordinátákat!
Ne húzd az időt, Sodi! Tegyél fel egy maszturbálós videot, aztán pár percen belül visszamondjuk a gps-koordinátákat!
Apr 20, 2012 16:05:36
Béla
Apr 20, 2012 16:06:01
Persze. Szerintem pedig utalással akarta küldeni, csak hát neked ugye....:))))
Apr 20, 2012 16:06:01
broni
Apr 20, 2012 16:07:07
poldi.blog.hu/2012/04/20/megszoritas_helyett_internetado_nyitrai_zsolt_maris_tiltakozik?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_20&utm_campaign=index
ezeknek a fidesznyikeknek tényleg agyon kell ütni a kölkeiket is
ezeknek a fidesznyikeknek tényleg agyon kell ütni a kölkeiket is
Apr 20, 2012 16:07:07
sodika
Apr 20, 2012 16:10:07
Ezzel önmagában nincs gond.
Havi néhány száz forint előfizetésenként elviselhető.
Amíg korlátlan ADSL van, és lehet korlátlanul felnyomni a videókat, addig nincs gond. :)
Apr 20, 2012 16:10:07
broni
Apr 20, 2012 16:11:33
osztán honnan tudod, hogy csak néhány százas lesz????
Apr 20, 2012 16:11:33
Lényegre rávilágító
Apr 20, 2012 16:11:43
Valaszolj, ki fogadott be? Megint a penzmentos arcok? Vagy a szexpapiek biciklitarolojaban utottel tanyat?
Apr 20, 2012 16:11:43
Béla
Apr 20, 2012 16:11:59
Sneci, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a nyár végére már havi néhány száz forint plusz költséget sem fogsz tudni kiskálázni...
Apr 20, 2012 16:11:59
Sodichu
Apr 20, 2012 16:12:39
Kicsit olyan kideríteni bármit Sodiról, mintha a delphoi jósdába mennénk.
Mi lehet most Sodival? Hol lakik? Semmi mást nem kell tennem, csak szabadjára engedem a fantáziámat, elképzelem a legbetegebb teóriát, beszorozni kettővel, és megvan a válasz. :)
Mi lehet most Sodival? Hol lakik? Semmi mást nem kell tennem, csak szabadjára engedem a fantáziámat, elképzelem a legbetegebb teóriát, beszorozni kettővel, és megvan a válasz. :)
Apr 20, 2012 16:12:39
Káoszkapitány
Apr 20, 2012 16:12:40
Jellemző, hogy neked az internethasználat a rejszvideók feltöltésében merül ki, köszi a freudi elszólást.
Apr 20, 2012 16:12:40
Apr 20, 2012 16:12:42
az előző mobilnetet sem tudtad fizetni te szar most meg még pár száz forintot ráfizetnél erre? mi lenne, ha a többi tartozásodat fizetnéd ki te gyökér??
Apr 20, 2012 16:12:42
sodika
Apr 20, 2012 16:13:43
Nem az a szólásszabadság korlátozása, ha havi néhány száz forinttal emelkedik a számla, hanem az lenne az, ha az adót adatforgalomra vetnék ki.
Most ingyenes bármilyen YouTube videó megnézése és feltöltése. Bármilyen terjedelemben. Amíg ez érintetlenül marad, és csak előfizetésenként, számla bizonyos hányadában vetik ki az adót, nincs gond.
A gond akkor lenne, ha az embereknek meg kéne gondolniuk, hogy megnézzék-e a videódat, pert pénzbe kerülne nekik, ha rákattintanak.
Na AZ már tényleg a szólásszabadság elleni merénylet lenne, ami ellen minden erőnkkel harcolni kellene.
Amíg korlátlan az ADSL, addig nincs gond, addig tőlem jöhet bármilyen adó. :)
Most ingyenes bármilyen YouTube videó megnézése és feltöltése. Bármilyen terjedelemben. Amíg ez érintetlenül marad, és csak előfizetésenként, számla bizonyos hányadában vetik ki az adót, nincs gond.
Apr 20, 2012 16:13:43
Béla
Apr 20, 2012 16:13:53
<fieldset><legend>sodika</legend>Ezzel önmagában nincs gond.
Amíg korlátlan ADSL van, és lehet korlátlanul felnyomni a videókat, addig nincs gond. :)</fieldset>
Amíg korlátlan ADSL van, és lehet korlátlanul felnyomni a videókat, addig nincs gond. :)</fieldset>
Nem gondolod, hogy válaszolni fog. Most éppen fogcsikorgatva őrlődik, hogy honnan a picsából sejtjük, hogy megint hazudik, pedig szóba sem hozta, stbstb. És tudja már jól tapasztalatból, hogy ha a sejtésünk beválik, nagyon rövid időn belül fény derül az új kegyelemkanapé koordinátájára, akkor pedig vége a nyugodt, herezacskószagú, nyikorgó műbőrkanapén való recskázásoknak.
Apr 20, 2012 16:13:53
sneciakiraly
Apr 20, 2012 16:14:02
"Ezzel önmagában nincs gond."
Azzal van a gond, hogy a hozzád hasonló élősködő adócsalók miatt vezetnek be újabb adókat. Ahelyett hogy egyetem után tisztességesen dolgoznál havi bruttó 500-ért mint minden rendes informatikus. még a minimélbér adóit sme fizeted ki.
Azzal van a gond, hogy a hozzád hasonló élősködő adócsalók miatt vezetnek be újabb adókat. Ahelyett hogy egyetem után tisztességesen dolgoznál havi bruttó 500-ért mint minden rendes informatikus. még a minimélbér adóit sme fizeted ki.
Apr 20, 2012 16:14:02
Géntolvaj református
Apr 20, 2012 16:14:20
Broni, miért nem jelentkeztél, hogy szeretnél Torrente magyar hangja lenni? Sokkal hitelesebb lennél, mint a Csuja, hiszen te pont olyan vagy, és pont úgy élsz, mint Torrente. Vagy jelentkeztél, csak kigolyóztak?
Apr 20, 2012 16:14:20
sneciakiraly
Apr 20, 2012 16:14:54
"
Na AZ már tényleg a szólásszabadság elleni merénylet lenne, ami ellen minden erőnkkel harcolni kellene."
és hogyan harcolnál te fasz?
Na AZ már tényleg a szólásszabadság elleni merénylet lenne, ami ellen minden erőnkkel harcolni kellene."
Apr 20, 2012 16:14:54
sodika
Apr 20, 2012 16:15:19
Fotelrocker_Presszócigány:
Én tudok mindent fizetni, csak nehezen tudom anyámat ráirányítani, hogy a net -valamint a mobilszámla a legelső, bármi más CSAK ezek után jöhet. :)
Amíg korlátlan és ingyenes a YouTube feltöltés, addig nincs gond, és nincs valódi elnyomás.
Én tudok mindent fizetni, csak nehezen tudom anyámat ráirányítani, hogy a net -valamint a mobilszámla a legelső, bármi más CSAK ezek után jöhet. :)
Amíg korlátlan és ingyenes a YouTube feltöltés, addig nincs gond, és nincs valódi elnyomás.
Apr 20, 2012 16:15:19
Apr 20, 2012 16:16:29
lehet itt a szólásszabadság mögé bújni, úgy is arról van szó, hogy nem fizetnéd ki ezt sem mint ahogy a többi tartozásodat sem, mert te még 30 évesen is "pályakezdő" vagy ugye.. hányinger..
Apr 20, 2012 16:16:29
sodika
Apr 20, 2012 16:17:08
inkább nem írom le.
De jó eséllyel szerencsére ez csak rémhír.
Számlaérték-alapú lesz ez.
A számla kb. 5%-a. Amit mégis csak elviselhető.
Apr 20, 2012 16:17:08
Béla
Apr 20, 2012 16:17:10
Idióta, neked még most, az ingyenes internet korszakában sem nézi kutya sem a videóidat, minek aggódsz akkor azon, hogy fizetős lesz-e, vagy sem?
Balfaszkám, inkább regisztrálj be valami livetube-ra, ahol végre hasznát is vehetnéd a kamerának, és egy csomó lóvét kapnál mindenféle vonatozó öreg buziktól, akik a szakadt fitymaféked látványáért még fizetnének is. Egész nap csak tapadó, nyikorgó bőrkanapén kéne verned a farkadat, és a fejedet sem kéne kitakarnod, úgyis felismernénk az anyajegyeidről.
Lehet, hogy kényes pontra tapintottam, és ez az új saját megoldás?
Apr 20, 2012 16:17:10
Géntolvaj református
Apr 20, 2012 16:17:26
Anyád a Kádár-korszakban szocializálódott, ezért neki fontosabb a fürdés, mint a net, ugye?
Apr 20, 2012 16:17:26
Apr 20, 2012 16:17:51
akkor majd nyalogasd a monitort te barom, ha nem marad kajára a netszámlák után kajára..
Apr 20, 2012 16:17:51
sodika
Apr 20, 2012 16:18:38
Nem a kifizetés a lényeg.
Hanem ha például pénzbe kerül a YouTube videó megnézése.
Akkor az emberek nem fogják megnézni. Azt nem szabad hagyni.
Ennyi. :)
Nem a kifizetés a lényeg.
Hanem ha például pénzbe kerül a YouTube videó megnézése.
Akkor az emberek nem fogják megnézni. Azt nem szabad hagyni.
Ennyi. :)
Apr 20, 2012 16:18:38
sneciakiraly
Apr 20, 2012 16:19:14
"
Én tudok mindent fizetni, csak nehezen tudom anyámat ráirányítani, hogy a net -valamint a mobilszámla a legelső, bármi más CSAK ezek után jöhet. :)"
1. 30 ÉVESEN mégis miért az anyád határoz meg bármit is? Mégis hogy lehet az hogy vérprofi programozóként a villany és vízszámla kifizetése után nem marad pénzed netre.
2. lehet hogy te egy mosdatlan retek avyg aki a cuccait máshol tölti fel, de anyád nem ilyen, szerinte és minden normális ember szerint fontosabb a víz és a villany mint a net.
Én tudok mindent fizetni, csak nehezen tudom anyámat ráirányítani, hogy a net -valamint a mobilszámla a legelső, bármi más CSAK ezek után jöhet. :)"
1. 30 ÉVESEN mégis miért az anyád határoz meg bármit is? Mégis hogy lehet az hogy vérprofi programozóként a villany és vízszámla kifizetése után nem marad pénzed netre.
2. lehet hogy te egy mosdatlan retek avyg aki a cuccait máshol tölti fel, de anyád nem ilyen, szerinte és minden normális ember szerint fontosabb a víz és a villany mint a net.
Apr 20, 2012 16:19:14
Excel tábla
Apr 20, 2012 16:19:40
* borzasztóan bízik az ADSL korlátozásában, mert akkor végre újra feléledne, és a gazda nem csak gaypornóval és trollokkal foglalkozna, hanem kénytelen lenne programozni*
Apr 20, 2012 16:19:40
Káoszkapitány
Apr 20, 2012 16:20:23
Fontosabb a net, mint a rezsi, a kaja?
MI VAAAAAN????
MI VAAAAAN????
Apr 20, 2012 16:20:23
Apr 20, 2012 16:20:29
inkább nem írom le.
inkább nem írom le.
jobb is hogy nem írod le mert kifordulna a bele az itt lévőknek, de gondolom egy jó keményet odacsattintanál a rendszernek? ha ércc mire gondolok..
Apr 20, 2012 16:20:29
ártányus rabság
Apr 20, 2012 16:26:47
mandiner.blog.hu/2012/04/20/Sherlock Porks_vs_rozsa_misi_szabad_szolast_mindenkinek?fullcommentlist=1#comments
Apr 20, 2012 16:26:47
NAV inkasszó tc-nek
Apr 20, 2012 16:29:48
*nagyon érik*
Apr 20, 2012 16:29:48
Ószövetségi Düh
Apr 20, 2012 16:39:37
öööö, na mintha nagyon érdekelne, de polgárhábárubú esetén tömeges nők megbetelenítése is lesz vajon????
Apr 20, 2012 16:39:37
Andy Dufresne
Apr 20, 2012 16:41:22
Polgarhaboru eseten biztos lenne egy trolltalalkozo Patyon :D
Apr 20, 2012 16:41:22
?
Apr 20, 2012 16:49:03
"Én tudok mindent fizetni, csak nehezen tudom anyámat ráirányítani, hogy a net -valamint a mobilszámla a legelső, bármi más CSAK ezek után jöhet. :)"
Akkor, hogy a picsába jött össze annyi tartozásod?A nethez kell áram persze lehet ,hogy tévedek.
Akkor, hogy a picsába jött össze annyi tartozásod?A nethez kell áram persze lehet ,hogy tévedek.
Apr 20, 2012 16:49:03
?
Apr 20, 2012 16:50:02
Egyébként a 66 másodpercnél hosszabb ócskaságaidat akkor sem nézném végig ha te fizetnél érte.
Apr 20, 2012 16:50:02
Rózsimisi
Apr 20, 2012 17:10:52
"Ez azt jelenti, hogy a bírósági végzés kézhezvételétől számított 15 napon belül meg kell fizetnem Sherlock Porksnak 700 ezer forintot. És van még egy másik azonos tárgyban indított pere velem szemben, ahol 500 ezret követelne. Nincs pénzem. Négy gyerek eltartásáról kell gondoskodnom, miközben munkahelyemről is azért akarnak éppen kirúgni, mert ellenzéki vagyok és a jogállam, demokrácia mellett állok ki vállaltan. Nem tudok fizetni.”
Apr 20, 2012 17:10:52
sodika
Apr 20, 2012 17:13:38
Nem értem teljesen, igazán bocsánat.
Kérnék szépen - teljes tisztelettel - eligazítást.
Most ezt az ürgét sajnálni, vagy kiröhögni kell? :DDD
Kérnék szépen - teljes tisztelettel - eligazítást.
Most ezt az ürgét sajnálni, vagy kiröhögni kell? :DDD
Apr 20, 2012 17:13:38
törzsgyökeres
Apr 20, 2012 17:14:38
http://mandiner.blog.hu/2012/04/20/Sherlock Porks_vs_rozsa_misi_szabad_szolast_mindenkinek?fullcommentlist=1#comments
intézkedtem.
Apr 20, 2012 17:14:38
Levelező tagozat
Apr 20, 2012 17:17:14
"Ez azt jelenti, hogy a bírósági végzés kézhezvételétől számított 15 napon belül meg kell fizetnem Sherlock Porksnak 700 ezer forintot. És van még egy másik azonos tárgyban indított pere velem szemben, ahol 500 ezret követelne. Nincs pénzem. Négy gyerek eltartásáról kell gondoskodnom, miközben munkahelyemről is azért akarnak éppen kirúgni, mert ellenzéki vagyok és a jogállam, demokrácia mellett állok ki vállaltan. Nem tudok fizetni.”
Tisztelt Rózsa Úr!
A Mandineren értesültem a pervesztésről. Szeretném megkérni arra, hogy úgy fizesse meg a tartozást PT felperesnek, hogy az az államkasszába kerüljön, és PT ne jusson hozzá, ugyanakkor Ön szabaduljon a tartozástól a megfizetéssel. Ennek módja a következő. A felperesnek beltagként van egy bt-je, amellyel jó sok adótartozást halmozott fel, és amely ellen végrehajtás van: Athicat Bt. (Cg.01-06-775353). A NAV-végrehajtás ügyszáma: 9846920637. Kérem, hogy erre az ügyszámra hivatkozással írjon egy bejelentést a NAV-nak, hogy a felperesnek (aki korlátlanul felelős a bt. tartozásaiért) 750 ezres követelése van Önnel szemben, és a NAV vagy az ügyben eljáró végrehajtó foglalja le ezt a követelést. Ezután Ön az NAV-nak fog fizetni, amivel csökken a felperes adótartozása, amit a jelek szerint nem akar kifizetni.
Üdvözlettel:
Levelező tagozat
Apr 20, 2012 17:17:14
sodika
Apr 20, 2012 17:23:47
Levelező tagozat:
Ó, köszönöm szépen.
Legalább ebből tanulva nekem már eszem ágában sem lesz megírni nektek, hogy kivel szemben, és mekkora összegű aktuális követelésem van éppen, amíg nincs a kezemben a pénz. :D
Majd beszámolok a sikerekről, amikor már nálam van a lé.
Ó, köszönöm szépen.
Legalább ebből tanulva nekem már eszem ágában sem lesz megírni nektek, hogy kivel szemben, és mekkora összegű aktuális követelésem van éppen, amíg nincs a kezemben a pénz. :D
Apr 20, 2012 17:23:47
medezsidaj
Apr 20, 2012 17:25:26
Levelező tagozat ezt a kommentet nem másolja be sneci a mandinerre?:))
Apr 20, 2012 17:25:26
NAV inkasszó tc-nek
Apr 20, 2012 17:26:06
Levelező tagozat:
Ó, köszönöm szépen.
Ó, köszönöm szépen.
Pontosan tudjuk Sodika. :)
Apr 20, 2012 17:26:06
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™