« 2088 2089 2090 2091 2092 2093 2094 2095 2096 2097 »
1734171 komment.

Szerző: T R O L L Sep 30, 2013 20:29:58
Válasz
(10)
Megnéztétek már, hogy mi ez az iglta.org? International Gay & Lesbian Travel Association :)
Sep 30, 2013 20:29:58

Szerző: ártány a menő Sep 30, 2013 20:34:08
Válasz
(0)
Sherlock Porks ma 00:46 | Válasz | #83

Sziasztok! Hegedűs Bélával volt szerencsém személyesen találkozni. Egy kerékpárost próbált éppen összeverni az Astoriánál, majd engem is megtámadott. Egy szétkokszolt, de beszari patkány, rögtön futott, amint látta, hogy nem ijedek meg a pofavágásaitól. Miután kinyomoztuk a Tolvajkéregetőkkel, hogy kicsoda, így találtam meg ezt a topicot. Légyszi írjatok nekünk részleteket a büntetőügyéről, egészen pontosan azt, hogy melyik rendőri szervnél és milyen ügyszámon folyik! Rá tudunk verni a szarházira és a kurvájára egy garázdaságot testi sértéssel, életveszélyes fenyegetést és számos szabálysértést is ráadásnak. [email protected] köszi!

Sherlock Porks ma 00:50 | Válasz | #86

xxaxx, pont most postoltam. :) Hát, igen, a faszkalap belefutott a Tolvajkéregetőkbe. Sokan megszívták már így.

Sherlock Porks ma 02:25 | Válasz | #91

Miért kellene elhinni egy szót is egy olyan alaknak, aki folyton hazudozik, másoktól pénzt csal ki, és még azt is lehazudja, amit videófelvétel rögzít (lásd: állítólag levert autótükröd)? Még anyád is csaló, hát pont te ne lennél az?

Mondtam neked, megkeserülöd, hogy emberkedni próbáltál az Astoriánál. Kezded sejteni, hogy ez nemcsak üres fenyegetés, vagy folytassuk? Pedig még alig egy órája kezdtük...
Sep 30, 2013 20:34:08

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 30, 2013 20:37:01
Válasz
(16)
Íme az én ötletem:

Szentkorona-párti flashmob. Kéne valami facebookon megosztható plakát, ami terjeszthető valami olyasmi szöveggel, hogy:

"Szent Korona Akció! Az XY címen(lehetőleg egy nyilvános térfigyelő kamera látóterében) található pénzváltó 2013 október harmadikán, Csütörtökön, 14 óra és 14:30 között akciót tart, amelynek keretében fejenként maximum 500 szent korona értékben USA dollárra, vagy Forintra váltja az STK-t a hivatalos, 1 USD = 1 STK = 200 forint árfolyamon. Az akcióban való részvétel feltétele a piros-fehér színű ruházat, ami az STK ügyére hivatott felhívni a lakosság figyelmét."
Sep 30, 2013 20:37:01

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 30, 2013 20:39:42
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Sherlock Porks a menő</div>Sherlock Porks ma 00:46 | Válasz | #83

Sziasztok! Hegedűs Bélával volt szerencsém személyesen találkozni. Egy kerékpárost próbált éppen összeverni az Astoriánál, majd engem is megtámadott. Egy szétkokszolt, de beszari patkány, rögtön futott, amint látta, hogy nem ijedek meg a pofavágásaitól. Miután kinyomoztuk a Tolvajkéregetőkkel, hogy kicsoda, így találtam meg ezt a topicot. Légyszi írjatok nekünk részleteket a büntetőügyéről, egészen pontosan azt, hogy melyik rendőri szervnél és milyen ügyszámon folyik! Rá tudunk verni a szarházira és a kurvájára egy garázdaságot testi sértéssel, életveszélyes fenyegetést és számos szabálysértést is ráadásnak. [email protected] köszi!

Sherlock Porks ma 00:50 | Válasz | #86

xxaxx, pont most postoltam. :) Hát, igen, a faszkalap belefutott a Tolvajkéregetőkbe. Sokan megszívták már így.

Sherlock Porks ma 02:25 | Válasz | #91

Miért kellene elhinni egy szót is egy olyan alaknak, aki folyton hazudozik, másoktól pénzt csal ki, és még azt is lehazudja, amit videófelvétel rögzít (lásd: állítólag levert autótükröd)? Még anyád is csaló, hát pont te ne lennél az?

Mondtam neked, megkeserülöd, hogy emberkedni próbáltál az Astoriánál. Kezded sejteni, hogy ez nemcsak üres fenyegetés, vagy folytassuk? Pedig még alig egy órája kezdtük...</div>

Ez már klasszikusan az az eset, amikor már olvasni is kínos.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sep 30, 2013 20:39:42

Szerző: ál-Sodi Sep 30, 2013 20:41:41
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Íme az én ötletem:

Szentkorona-párti flashmob. Kéne valami facebookon megosztható plakát, ami terjeszthető valami olyasmi szöveggel, hogy:

"Szent Korona Akció! Az XY címen(lehetőleg egy nyilvános térfigyelő kamera látóterében) található pénzváltó 2013 október harmadikán, Csütörtökön, 14 óra és 14:30 között akciót tart, amelynek keretében fejenként maximum 500 szent korona értékben USA dollárra, vagy Forintra váltja az STK-t a hivatalos, 1 USD = 1 STK = 200 forint árfolyamon. Az akcióban való részvétel feltétele a piros-fehér színű ruházat, ami az STK ügyére hivatott felhívni a lakosság figyelmét."</div>

Esetleg angyalszárnyakat ne viseljenek a résztvevők?
Sep 30, 2013 20:41:41

Szerző: jude Sep 30, 2013 20:44:07
Válasz
(1)
Aha, megtaláltam a linket.

<a href="http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vateracsalo&amp;id=1348780338" rel="nofollow" target="_blank">http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vateracsalo&amp;id=1348780338</a>
Sep 30, 2013 20:44:07

Szerző: Súgó Sep 30, 2013 20:51:13
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">jude</div>Aha, megtaláltam a linket.

<a href="http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vateracsalo&amp;id=1348780338" rel="nofollow" target="_blank">http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vateracsalo&amp;id=1348780338</a></div>

Ezen a fórumon nem kell reg, szabad az Sherlock Porkscsicskítás.
Sep 30, 2013 20:51:13

Szerző: Tempo Hírek Sep 30, 2013 20:53:04
Válasz
(1)
* is szeretettel várja a kedves trollokat *

<a href="https://www.facebook.com/tempo.hirek/posts/517740291641499" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/tempo.hirek/posts/517740291641499</a>
Sep 30, 2013 20:53:04

Szerző: ártány a menő Sep 30, 2013 20:53:49
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Súgó</div><div class="quote"><div class="author">jude</div>Aha, megtaláltam a linket.

<a href="http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vateracsalo&amp;id=1348780338" rel="nofollow" target="_blank">http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=vateracsalo&amp;id=1348780338</a></div>

Ezen a fórumon nem kell reg, szabad az Sherlock Porkscsicskítás.</div>

:D tényleg
Sep 30, 2013 20:53:49

Szerző: Ószövetségi Düh Sep 30, 2013 20:56:04
Válasz
(2)
Hegedűs úr tudja már a malac elérhetőségét?
Sep 30, 2013 20:56:04

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 30, 2013 20:59:07
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Íme az én ötletem:

"Szent Korona Akció! Az XY címen(lehetőleg egy nyilvános térfigyelő kamera látóterében) található pénzváltó 2013 október harmadikán, Csütörtökön, 14 óra és 14:30 között akciót tart, amelynek keretében fejenként maximum 500 szent korona értékben USA dollárra, vagy Forintra váltja az STK-t a hivatalos, 1 USD = 1 STK = 200 forint árfolyamon. Az akcióban való részvétel feltétele a piros-fehér színű ruházat, ami az STK ügyére hivatott felhívni a lakosság figyelmét."</div>

Jó ötlet, de a részleteket az angolna háta mögött kéne megbeszélni, mert még elrontja a hídemberkedésével.
Sep 30, 2013 20:59:07

Szerző: ártány a menő Sep 30, 2013 21:02:44
Válasz
(1)
csak a sertést is oda kellene csalni most valahogy.
Sep 30, 2013 21:02:44

Szerző: Fiatalember Sep 30, 2013 21:05:37
Válasz
(11)
Azt hiszem, a dagadék emberére akadt. Ha tényleg egy agresszív, korlátolt bűnözőről van szó, az a lehető legjobb, mert:
1. Nem kár érte, ha a végén szopóágra kerül.
2. Valószínűleg nem gondolkodik el azon, hogy megfegyelmezze a "puhos szart" (by SoDI).

Viszont szerintem tényleg jobb, ha megtudja "valahonnan" a zsíros címét, esetleg Pogiét is, és akkor indulhat az emberkedés, hátha még kap is egyet pofájára a tokás :)
Sep 30, 2013 21:05:37

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 21:23:28
Válasz
(4)
hegedűs már törölte magát, úgy néz ki, de a nőjének el lehet küldeni az infókat tompika lakcímével.

kibaszott vicc amúgy, hogy a facebook simán hagyja, hogy ez az elbaszott sertés egy droid hadsereget tartson fenn, amiket aztán ráereszt profilokra, akiket vagy töröltet, vagy törlik magukat a zaklatás miatt.
Sep 30, 2013 21:23:28

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 30, 2013 21:31:46
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>hegedűs már törölte magát, úgy néz ki, de a nőjének el lehet küldeni az infókat tompika lakcímével.

kibaszott vicc amúgy, hogy a facebook simán hagyja, hogy ez az elbaszott sertés egy droid hadsereget tartson fenn, amiket aztán ráereszt profilokra, akiket vagy töröltet, vagy törlik magukat a zaklatás miatt.</div>

a malacnak ott áll meg a tudománya, ha valakinek nincs profilja, és/vagy nem reagál.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sep 30, 2013 21:31:46

Szerző: Fiatalember Sep 30, 2013 21:39:03
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
a malacnak ott áll meg a tudománya, ha valakinek nincs profilja, és/vagy nem reagál.</div>

Vagy ha reagál, és nem csicskul be. A zsíros csak addig erős, amíg gyerekeket vagy öregeket kell bántalmazni. Szánalmas.

Zsodi, te se aggódj, a troll bácsik közben a te ügyeddel is foglalkoznak. Remélem, megérted, és nem sértődsz meg, de nem te vagy az egyetlen, akinek rendszeresen faszerdőket ültetünk ;)
Sep 30, 2013 21:39:03

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 21:39:33
Válasz
(3)
az egy dolog, de akkor is vicc, hogy a facebookon ezt meg lehet tenni. bármilyen normális oldalról már repült volna.
Sep 30, 2013 21:39:33

Szerző: Fiatalember Sep 30, 2013 21:45:53
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>az egy dolog, de akkor is vicc, hogy a facebookon ezt meg lehet tenni. bármilyen normális oldalról már repült volna.</div>

Szerintem egyébként ha mondjuk tíz-húsz profil elküldi a tokás egyes bejegyzéseit (fordítással együtt), és leírja, hogy mit művel, valószínűleg lehetne bannoltatni. De akkor nyilván jön Gerevich és a többiek. Így működik az oldal. Lehet, hogy ez neki is jó, de nekünk is. Nem picsogni kell, hanem felvilágosítani a Cipórém (talán a kedvenc elnevezésem Tompikára), a Gyagyás és a többi élősködő ügyében. Ennyi. Nem szabad elfelejteni, hogy mi sokkal okosabbak vagyunk ezeknél a retardáltaknál, ráadásul nekünk nem kell egész nap szánalmas szarok faszát políroznunk egy kis alamizsnáért. Remélem, trolléga, megnyugodtál, hiszen nekünk áll a zászló :)
Sep 30, 2013 21:45:53

Szerző: Szentkorona-biznic Sep 30, 2013 21:55:21
Válasz
(10)
Kitaláltam a saját megoldást. Belföldi (balatoni, stb.) szállásfoglalás Szentkoronában meghirdetve, de a foglalót adminisztratív okokból forintban kell átutalni (mondjuk 20 ezer). A helyszínen közölni a parasztokkal, hogy noha Stk-ban is meg lett hirdetve a szállás - ahogy euróban is - de az ország jelenlegi törvényes fizetőeszköze a HUF, így abban kérjük átadni a zsét, ellenkező esetben kívül tágasabb. A foglalót természetesen nem kapják vissza. Amennyi hülye van a mellékelt ábra alapján, néhányan tuti beszopják. XD
Sep 30, 2013 21:55:21

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 22:07:38
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>az egy dolog, de akkor is vicc, hogy a facebookon ezt meg lehet tenni. bármilyen normális oldalról már repült volna.</div>

Szerintem egyébként ha mondjuk tíz-húsz profil elküldi a tokás egyes bejegyzéseit (fordítással együtt), és leírja, hogy mit művel, valószínűleg lehetne bannoltatni. De akkor nyilván jön Gerevich és a többiek. Így működik az oldal. Lehet, hogy ez neki is jó, de nekünk is. Nem picsogni kell, hanem felvilágosítani a Cipórém (talán a kedvenc elnevezésem Tompikára), a Gyagyás és a többi élősködő ügyében. </div>

Picsogás, mi? Mutass már rá hol volt a 'picsogás'. Jók az ötleteid, annyira jók hogy már rég megléptem őket, és nem is tíz profil írt a facebooknak, hanem harminc körül, köztük 2007-es és régebbi profilok is, elküldve a facebooknak fordítások, screenshotok arról, hogyan szólít fel a tolvajkéregetők organized harassmentre profilok ellen, hogyan tesz fel fotókat a rajta szereplők beleegyezése nélkül, hogy küld rá embereket Weisz Fanni és trutykó oldalára, beleértve a rasszista/antiszemita megnyilvánulásokat amik ezután következtek.

Tudod, mit csinált a facebook? Semmit. 20k+ like többet ér, nem tudom, mennyi náluk a critical mass, de alapból nem kéne ilyesmi azok után, ami el lett küldve a facebooknak (mai napig fennt vannak ezek a posztok). Ha akér egyetlen ember is jelent egy ilyet, lépni kéne. Még egyszer, ezek nem vélemények voltak, hanem screenshotok arról, ahogy a tolvajkéregetők arra szólítja fel a like-olóit, hogy jelentsenek egyes profilokat, vagy hogy menjenek és támadják trutykót a saját oldalán.

Ezek után nem picsogok, hanem rögzítem, hogy a facebook egy olyan oldal, ami helyt ad az ilyeneknek. Javaslom, a civil életedben se kezeld másként az oldalt, ha téged támaáds ér egy megfelelő létszámú csoport részéről, a facebook nem fog megvédeni. Azon az oldalon Sherlock Porks támadhatatlan, ezért is mondom mindig, hogy értelmetlen a koppányos hasonló csoportot létrehozni a zsírosnak.
Sep 30, 2013 22:07:38

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 22:10:56
Válasz
(8)
nézd meg ennek a hegedűsnek az esetét: törölnie kellett a profilját. miért? mert Sherlock Porksnek nem tetszett, és ráuszította a kis zsebhadseregét. szerinted ez normális?

mit szólnál, ha a real life is így működne? valaki megharagudná rád, azt mondaná 300 ember hogy igaza van, és el kéne hagynod az országot. ennyit arról, hogy a facebook milyen normákat tart elfogadhatónak.
Sep 30, 2013 22:10:56

Szerző: Haim Sep 30, 2013 22:14:01
Válasz
(3)
Ma billiárdoztam kicsit és amikor bénán löktem egyszerűen közöltem,hogy rossz a dőlésszög. Itt az ideje,hogy Soha többet nem írok ide
Sep 30, 2013 22:14:01

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 22:15:41
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>nézd meg ennek a hegedűsnek az esetét: törölnie kellett a profilját. miért? mert Sherlock Porksnek nem tetszett, és ráuszította a kis zsebhadseregét. szerinted ez normális?

mit szólnál, ha a real life is így működne? valaki megharagudná rád, azt mondaná 300 ember hogy igaza van, és el kéne hagynod az országot. ennyit arról, hogy a facebook milyen normákat tart elfogadhatónak.</div>

32k+ lájkolója van. Ezeknek csak egy része birka. Nem egy ismerősöm van aki lájkolta, de azt sem tudja ki az a TC és én világosítottam fel őket a szomrú igazságról.

Sajnos a nemes cél mögé bújva gyűjti a lájkokat.
Sep 30, 2013 22:15:41

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 22:16:44
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Ma billiárdoztam kicsit és amikor bénán löktem egyszerűen közöltem,hogy rossz a dőlésszög. Itt az ideje,hogy Soha többet nem írok ide</div>

Csak esetedben a dákó dőlésszöge volt rossz...
Sep 30, 2013 22:16:44

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 30, 2013 22:17:53
Válasz
(4)
Nem akarok beleugatni, mert szpítsoppnak van azért valami igaza, de ha rendesen beállítod a profilodat, akkor nem lát rajta senki semmit, ismeretlenek nem tudnak üzenetet küldeni, 'oszt sanyi. Cipórém vergődhet reggelig. Ha meg esetleg a droidjait rád uszítja, akkor tudod bizonyítani, hogy te vagy te, és nem tiltanak le.
Szóval két oldala van az éremnek. Ja, és ha zaklatnak, akkor be tudod jelenteni, és azt a FB komolyan veszi. Nem azt, hogy TE (szpítsopp) bejelented, hogy árti egy köcsög, hanem Weisz Fanni jelenti be, hogy mi is van. Akkor tuti a faszára lépnének a puhos szarnak. De amíg azok, akiket ténylegesen fenyeget beszarnak vagy törlik magukat, addig a szalonnás geci nyeregben érezheti magát. Én sem emberkedtem, amikor letiltották az álprofilomat, mert nincs sok értelme. Ha a saját profilomat abuzálná a bambagyár-sereg, tuti, hogy lépéseket tettem volna.
Ja, és a való élet is így működik, ha van 300 agyament balfasz, aki minden áldott nap az ablakod előtt citerázza, hogy húzzál a kurva anyádba, akkor egy idő után elhúzol. Akár igazuk van, akár nem, mert idegesítenek. Nem tudsz minden nap rendőrt hívni, ha meg odabaszol az egyiknek, akkor meg 299 tanúja lesz rá, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztál neki. Esetleg ha az osztálytársaid bully-skodnak, akkor megölöd magad. De nem fejtegetem tovább, szerintem ez érthető.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 30, 2013 22:17:53

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:22:36
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">T R O L L</div>Megnéztétek már, hogy mi ez az iglta.org? International Gay &amp; Lesbian Travel Association :)</div>

előszőr lolitának olvastam, fel is állt a dákesz.....
Sep 30, 2013 22:22:36

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Sep 30, 2013 22:23:48
Válasz
(1)
Ja, amúgy meg nézd meg, hogy törlik futószalagon a kuruc FB-oldalait. Szóval vagy érdekérvényesítő-képesség kell, vagy az, hogy Téged harrassmenteljen a disznó. Addig kb semmit sem ér az egész, mert ilyen bejelentésekből tele van a padlás a FB-nél, az is biztos.
Ha írsz egy formalevelet, amit Weisz meg Trutykó meg ez a Hegedűs hetente 3x elküldene a FB-nek, akkor tuti lépnének. Csak ők pont leszarják, mert a dagadt egy kis senki, és nem ér ennyit senkinek, aki nem ismeri. Kis X-el kitörli a levelet és letiltja az abuzáló trollt. Egy-két nap alatt úgyis lecseng a malac minden hasonló akciója, annyit meg a Weisz Fanni meg Trutykó félék féllábon kibírnak, a Hegedűs-félék meg vagy letitkosítják magukat vagy regelnek egy újat.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sep 30, 2013 22:23:48

Szerző: Tomcat Sep 30, 2013 22:32:33
Válasz
(3)
Hegedűstől védelmi pénzt kellett volna szednem, hogy ne törlődjön a profilja. Elbasztam. Mea Kulka.
Sep 30, 2013 22:32:33

Szerző: heavy metal Sep 30, 2013 22:33:50
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">T R O L L</div>Megnéztétek már, hogy mi ez az iglta.org? International Gay &amp; Lesbian Travel Association :)</div>

előszőr lolitának olvastam, fel is állt a dákesz.....</div>

ez a zene bronikám! Rome is falling!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7IprP2Bdq4s" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7IprP2Bdq4s</a>
Sep 30, 2013 22:33:50

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 22:37:55
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>
Ja, és a való élet is így működik, ha van 300 agyament balfasz, aki minden áldott nap az ablakod előtt citerázza, hogy húzzál a kurva anyádba, akkor egy idő után elhúzol. Akár igazuk van, akár nem, mert idegesítenek. Nem tudsz minden nap rendőrt hívni, ha meg odabaszol az egyiknek, akkor meg 299 tanúja lesz rá, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztál neki. Esetleg ha az osztálytársaid bully-skodnak, akkor megölöd magad. De nem fejtegetem tovább, szerintem ez érthető.</div>

Ezzel azért nem értek egyet. Ha így lenne, ahogy te mondod, akkor gyakorlatilag nem jogállamban élnénk. Ha nekem 300 balfasz minden nap odajönne citerázni, szépen, minden egyes alkalommal kihívnám a rendőröket, akik a harmadik alkalomnál már bevinnék a barmokat, és elmenne a kedvük tőle.

A való élet nem így működik. Nincs olyan, hogy valakinek van 300 rajongója, és mondjuk beköltözik a házadba, aztán azt mondja, itt a 300 tanú, hogy az övé. Alapjogok vannak, amik a facebookon nincsenek. Nyilván lehet azt mondani, hogy borsodban meg mit tudom én hol mik mennek, de azért a facebook nem borsodhoz akarja mérni magát, nem?

A profiltitkosításra az az analógia, hogy akkor meg a való életben bujdosni kénszerülnél. Hát kösz, abból nem kérek.

Summa summárum: ne várj sokat a facebooktól. Sőt, keveset sem, a minmumot sem ütik meg. 2006 tele óta van ott profilom, amikor pár külföldi ismerős meghívott, és soha nem hittem azt hogy egy tejjel-mézzel folyó kánaán, de azt legalábbis elvártam, hogy ha mindenkitől megkövetelik legalábbis elviekben a valós identitást, akkor legalább fenntartják egy közepes szintű netes fórum mércéjét. Amit megtanított nekem a trollkodás: hát nem, ezt ne várd el. Hogy ezek után ki hogy kezeli a facebookot, az mindenkinek a saját egyéni döntése, én korábban sem foglalkoztam vele sokat, ennek ellenére mégis meglepett, hogy gyakorlatilag egy trollparadicsom. A net még baromira nem érett a Real ID-re, és az a legviccesseb, hogy ezt pont a facebook bizonyítja be.
Sep 30, 2013 22:37:55

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:38:59
Válasz
(3)
ma este már csak olyan zenét hallgatok, amit gyermekkórus énekel. hejj, nadia comaneci!!!
Sep 30, 2013 22:38:59

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 22:39:32
Válasz
(0)
*viccesebb ofc, pátyi grammatikáért elnézést, mostanság folyamatosan szenvedek tőle trollkodás közben, lehet, hogy már tudat alatt nyomom, mint néha a sodizmusokat
Sep 30, 2013 22:39:32

Szerző: heavy metal Sep 30, 2013 22:40:30
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>ma este már csak olyan zenét hallgatok, amit gyermekkórus énekel. hejj, nadia comaneci!!!</div>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oSCZZjJiQho" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oSCZZjJiQho</a>

És ez lesz a csapás, a melylyel megcsapkod az Úr minden népet, a melyek Jeruzsálem ellen gyülekeznek: Megsenyved a húsok és pedig a míg lábaikon állnak, szemeik is megsenyvednek gödreikben, nyelvök is megsenyved szájokban.
Sep 30, 2013 22:40:30

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:41:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>ma este már csak olyan zenét hallgatok, amit gyermekkórus énekel. hejj, nadia comaneci!!!</div>
ezt nem én írtam......
Sep 30, 2013 22:41:07

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:43:04
Válasz
(1)
comaneci??hány éves lehet már, legalább 50
Sep 30, 2013 22:43:04

Szerző: üregi zsidó Sep 30, 2013 22:43:08
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>ma este már csak olyan zenét hallgatok, amit gyermekkórus énekel. hejj, nadia comaneci!!!</div>
ezt nem én írtam......</div>de azonosulsz vele vagy nem? :D
Sep 30, 2013 22:43:08

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Sep 30, 2013 22:43:47
Válasz
(1)
Van fejlemény álomutazás ügyben, púpos mopsz?
Sep 30, 2013 22:43:47

Szerző: ál-broni Sep 30, 2013 22:44:46
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>comaneci??hány éves lehet már, legalább 50</div>a gyerekkori képeire viszont sikerült kivernem. hejj, ana ivanovics!
Sep 30, 2013 22:44:46

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:45:08
Válasz
(5)
mondjuk 52, egész jol néz i, ilyen anyám lenne, jol megbasznám)))))))))))
Sep 30, 2013 22:45:08

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:46:35
Válasz
(1)
üregi:faszom se fog egész este gyerkorust hallgatni, töki.
Sep 30, 2013 22:46:35

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 30, 2013 22:46:47
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Van fejlemény álomutazás ügyben, púpos mopsz?</div>
Dániel Péterre rejszol. Ez szerintem kitölti a mai estéjét.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sep 30, 2013 22:46:47

Szerző: Dániel Péter Sep 30, 2013 22:50:26
Válasz
(3)
Innen már nem tudok hová kivándorolni. Ugye nem fog Endre is alijázni??? :(
Sep 30, 2013 22:50:26

Szerző: cowboy Sep 30, 2013 22:52:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>üregi:faszom se fog egész este gyerkorust hallgatni, töki.</div>

bronikám ez az élet!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MQKKOjXIwuA" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MQKKOjXIwuA</a>
Sep 30, 2013 22:52:39

Szerző: broni Sep 30, 2013 22:56:42
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">cowboy</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>üregi:faszom se fog egész este gyerkorust hallgatni, töki.</div>

bronikám ez az élet!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MQKKOjXIwuA" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MQKKOjXIwuA</a></div>

igyunk kecik!!!!
Sep 30, 2013 22:56:42

Szerző: sodika Sep 30, 2013 22:59:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Van fejlemény álomutazás ügyben, púpos mopsz?</div>

Igen, de innentől már túl konkrét lenne minden részlet.
A siker esélye 75% környékén jár, az első válogatáson túljutottam.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 30, 2013 22:59:52

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 23:02:08
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Van fejlemény álomutazás ügyben, púpos mopsz?</div>

A siker esélye 75% környékén jár, az első válogatáson túljutottam.</div>

Hogy zajlik a válogatás?

Milyen lehetett a többi jelentkező, ha <b>TE</b> túljutottál?
Sep 30, 2013 23:02:08

Szerző: SoDI-generátor Sep 30, 2013 23:02:57
Válasz
(11)
Mivel az elmúlt három órában majdnem sikerült dolgoznom, ennek örömére összevágtam egy SOHA nem látott 66 másodperces videót, amit még tavaly vettünk fel a Soós József Titánnal az olasz tengerparton, két kameraállásból. Tartarossz beleszart a tengerbe, de azt a részt illedelmesen kikockáztam.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0</a>
Sep 30, 2013 23:02:57

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 30, 2013 23:03:18
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igen, de innentől már túl konkrét lenne minden részlet.
Nem azt mondtad, hogy a húspiacot megalázónak tartod?
Sep 30, 2013 23:03:18

Szerző: broni Sep 30, 2013 23:04:36
Válasz
(2)
A siker esélye 75% környékén jár, az első válogatáson túljutottam.

gulág, esetleg csernobil?????
Sep 30, 2013 23:04:36

Szerző: Sorozóbizottság Sep 30, 2013 23:09:57
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Van fejlemény álomutazás ügyben, púpos mopsz?</div>

A miénken nem jutottál túl.
Sep 30, 2013 23:09:57

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 23:10:09
Válasz
(3)
első válogatás, baszki, ez már fix hogy valami kurva nagy átbaszás lesz :D

kecskebaszók szaros nadrágját fogod mosni napi 16 órában rabszolgaként, sodi :D
Sep 30, 2013 23:10:09

Szerző: cowboy Sep 30, 2013 23:10:51
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>A siker esélye 75% környékén jár, az első válogatáson túljutottam.

gulág, esetleg csernobil?????</div>

Tudod, Broni, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... te ásol.
Sep 30, 2013 23:10:51

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:11:17
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Milyen lehetett a többi jelentkező, ha <b>TE</b> túljutottál?</div>

Például rövidnadrágban jött, míg én öltönyben.
Sep 30, 2013 23:11:17

Szerző: olvasó Sep 30, 2013 23:11:17
Válasz
(1)
Vasárnap voltam a Mésztelepen, mert dolog volt. Mivel ez egy elég zárt kolónia így megtudtam, hogy kikhez jár Xenia meg a Púp. Tud ezzel az információval kezdeni valamit az akadémia? (nem volt nehéz megtudni kb. 3 olyan ház volt aminek külső jegyei alapján következtetni lehetett hol szoktak ezek csövezni, viszont az fura, hogy nem csontozták ki őket)
Sep 30, 2013 23:11:17

Szerző: Sorozóbizottság Sep 30, 2013 23:12:15
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>

Például rövidnadrágban jött, míg én öltönyben.</div>

A törtfehér cigányöltönyödben, te pátyi pimp?
Sep 30, 2013 23:12:15

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 23:13:01
Válasz
(2)
komolyan mondom már sajnálom, hogy nem nekem jutott eszembe ez a szopatás :D csináltatnék vicces feladatokat sodikával, fél lábon ugrálva kéne kifújnia a cukrot a lisztből, aztán menne hahatvanhat másodpercen a youtubera :)
Sep 30, 2013 23:13:01

Szerző: cowboy Sep 30, 2013 23:13:15
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>

ketten jelentkeztetek összesen?
Sep 30, 2013 23:13:15

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:13:50
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>első válogatás, baszki, ez már fix hogy valami kurva nagy átbaszás lesz :D</div>

Átbaszni azt szokás, aki pénzt keresni megy valahova.
Nekem nincsenek ilyen terveim.
Sep 30, 2013 23:13:50

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 23:14:03
Válasz
(3)

ugye löksz fel pár képet a kommenthaveroknak? ne hanyagold el a rajongói körödet! :D
Sep 30, 2013 23:14:03

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:15:01
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">cowboy</div>
ketten jelentkeztetek összesen?</div>

Öt ember van kiválogatva velem együtt, és a társaságomban érkező csapatból lettem egyedül én kiválasztva ezen öt közé.
Sep 30, 2013 23:15:01

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:15:28
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
ugye löksz fel pár képet a kommenthaveroknak?</div>

Minden egyeztetés után löktem föl. :)
Sep 30, 2013 23:15:28

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 23:15:50
Válasz
(4)
ha van csoportképed is erről az ötösről, küldetek neked egy gyrostálat.
Sep 30, 2013 23:15:50

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:16:23
Válasz
(0)
Mondjuk ebben némileg szerepet játszott, hogy aki nem tudja fizetni az útját, az kapásból kiesett.
Sep 30, 2013 23:16:23

Szerző: SoDI-generátor Sep 30, 2013 23:16:31
Válasz
(10)
Konkrétumokba saját érdekemben nem bocsájtkozhatok, deviszont annyit, elárulhatok hogy HIV-tesztet is kellett csináltattam és az szerencsére negatív. Úgyhogy, innen is üzenem annak a KÖCSÖG trollnak, aki azzal szivat, hogy AIDS-es vagyok: MÉSZTEÁMAPICSÁBA, BAZMEG! :D
Sep 30, 2013 23:16:31

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 23:16:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
ugye löksz fel pár képet a kommenthaveroknak?</div>

Minden egyeztetés után löktem föl. :)</div>

Hova?
Sep 30, 2013 23:16:54

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 23:17:18
Válasz
(5)
ugye tajgi volt a rövidnadrágos? :)
Sep 30, 2013 23:17:18

Szerző: Sorozóbizottság Sep 30, 2013 23:17:18
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">cowboy</div>
ketten jelentkeztetek összesen?</div>

Öt ember van kiválogatva velem együtt, és a társaságomban érkező csapatból lettem egyedül én kiválasztva ezen öt közé.</div>

Testi fogyatékos melegpornóra jelentkeztél? Gondolom a többi jelentkezőnek kisebb volt a szerszámja. És a púpja.
Sep 30, 2013 23:17:18

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 23:17:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondjuk ebben némileg szerepet játszott, hogy aki nem tudja fizetni az útját, az kapásból kiesett.</div>

Akkor te miért nem estél ki?
Sep 30, 2013 23:17:40

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 23:17:52
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondjuk ebben némileg szerepet játszott, hogy aki nem tudja fizetni az útját, az kapásból kiesett.</div>

Akkor te miért nem estél ki?</div>

Nyeméjtyem...
Sep 30, 2013 23:17:52

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:18:59
Válasz
(0)
És nem én vagyok a legfiatalabb, az egyikünk egy nálam évekkel fiatalabb, friss diplomás lány.

De nem árulok el semmit. :)
Sep 30, 2013 23:18:59

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:20:30
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>

Mert én majd hazaérkezés után a következő hónapokban fogom törleszteni az árát.
Sep 30, 2013 23:20:30

Szerző: nerd Sep 30, 2013 23:21:22
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És nem én vagyok a legfiatalabb, az egyikünk egy nálam évekkel fiatalabb, friss diplomás lány.

De nem árulok el semmit. :)</div>

One thing you must know: Alexei Stukov did not die gloriously in battle. I killed him. My pride killed him.
Sep 30, 2013 23:21:22

Szerző: Latinovits Sep 30, 2013 23:22:27
Válasz
(1)

Mert én majd hazaérkezés után a következő hónapokban fogom törleszteni az árát.</div>

a Saját Megoldás okádta milliókból, miután segítettél Pál Marcinak?
Sep 30, 2013 23:22:27

Szerző: huh Sep 30, 2013 23:22:32
Válasz
(0)

Mert én majd hazaérkezés után a következő hónapokban fogom törleszteni az árát.</div>

devizahitel? na ez ám a bölcs döntés!

sodika te nagyon érted a lehúzás művészetét! biztos sok könyvet olvastál róla!
Sep 30, 2013 23:22:32

Szerző: Andy Dufresne (Snecológus-pontszám: 8446x4) Sep 30, 2013 23:22:59
Válasz
(2)

Blabla... Persze, ahogy Marcinak és Krucsiónak, ugye?
Sep 30, 2013 23:22:59

Szerző: LOLCOPTER Sep 30, 2013 23:23:41
Válasz
(8)

XDDDDDDDDDDDD kurva jó!

(nem fogsz hazatérni, te csak egy doboz vagy, ami vesét és szivet szállít)
Sep 30, 2013 23:23:41

Szerző: Putyin Sep 30, 2013 23:24:01
Válasz
(0)

a szuper "munkalehetőségnél" még te fizetsz?
Sep 30, 2013 23:24:01

Szerző: Ószövetségi Düh Sep 30, 2013 23:24:23
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Sorozóbizottság </div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>

A törtfehér cigányöltönyödben, te pátyi pimp?</div>

Haha, castingon volt a púp!
Sep 30, 2013 23:24:23

Szerző: Szochnut Sep 30, 2013 23:26:34
Válasz
(10)
Tisztelt Kiss-Klein Úr! Ezúton is tájékozatjuk Önt, hogy a Birthright programba felvettük, így nagy valószínűséggel velünk jöhet Izraelbe, hogy megismerje gyökereit. Mázel tov! A származási adatokat rendben találtuk, már csak egy ajánlásra lenne szükség valamelyik budapesti rabbitól. Ez az apró formaság reméljük, nem okoz gondot. A mielőbbi viszontlátásig: shalom shalom!
Sep 30, 2013 23:26:34

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:26:57
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Putyin</div>
a szuper "munkalehetőségnél" még te fizetsz?</div>

Igen, mert kiváló referencia, és még segítek is.
Sep 30, 2013 23:26:57

Szerző: Ószövetségi Düh Sep 30, 2013 23:28:20
Válasz
(1)

Milyen retorziókat helyeztek kilátásba az arabok, ha nem fizetsz?
Sep 30, 2013 23:28:20

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 30, 2013 23:28:37
Válasz
(7)

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Ez kurva nagy. Esküszöm, sírok itt a röhögéstől.
Sep 30, 2013 23:28:37

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:28:47
Válasz
(0)
Ne kiabáljuk el, még semmi se biztos.

Még mindig adok 1/4, vagy 1/3 esélyt annak, hogy nem megyek (de már sokkal valószínűbb, hogy igen).
Sep 30, 2013 23:28:47

Szerző: LOLCOPTER Sep 30, 2013 23:28:52
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Putyin</div>

Igen, mert kiváló referencia, és még segítek is.</div>

sodika kérd el Sherlock Porks víztisztítóját is. szükség lesz rá...
Sep 30, 2013 23:28:52

Szerző: szpítsopp Sep 30, 2013 23:29:11
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Putyin</div>

Igen, mert kiváló referencia, és még segítek is.</div>

:DDD
Sep 30, 2013 23:29:11

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:29:18
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Milyen retorziókat helyeztek kilátásba az arabok, ha nem fizetsz?</div>

HÜLYE! :D
Nem nekik. :)
Sep 30, 2013 23:29:18

Szerző: Ószövetségi Düh Sep 30, 2013 23:30:50
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Milyen retorziókat helyeztek kilátásba az arabok, ha nem fizetsz?</div>

HÜLYE! :D
Nem nekik. :)</div>

Rocskaiéknak? Azért annak is van egy bizonyos rizikója, pl kibasznak a kanapéról.
Sep 30, 2013 23:30:50

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:31:10
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">LOLCOPTER</div>
sodika kérd el Sherlock Porks víztisztítóját is. szükség lesz rá...</div>

Amikor megemlítettem, le lettem tolva, hogy ne hasonlítsak senkit a Sherlock Porkshez, mi komolyabbak vagyunk.
Sep 30, 2013 23:31:10

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:32:35
Válasz
(-2)
Úgyhogy megnyugtatok mindenkit: garantáltan nem fog senki se víztisztítóval, se más hasonló marhasággal bohóckodni sehol! :D
Sep 30, 2013 23:32:35

Szerző: LOLCOPTER Sep 30, 2013 23:32:36
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOLCOPTER</div>

Amikor megemlítettem, le lettem tolva, hogy ne hasonlítsak senkit a Sherlock Porkshez, mi komolyabbak vagyunk.</div>

Tudom.. :D ezért írtam. mindenhol vannak kémeink...
Sep 30, 2013 23:32:36

Szerző: Szochnut Sep 30, 2013 23:33:00
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">LOLCOPTER</div>

Amikor megemlítettem, le lettem tolva, hogy ne hasonlítsak senkit a Sherlock Porkshez, mi komolyabbak vagyunk.</div>A Gázai-övezetbe amúgy sem visszük Önt.
Sep 30, 2013 23:33:00

Szerző: Rocskai János Sep 30, 2013 23:33:25
Válasz
(13)
Nem ismer valaki egy jó lakatost? A közeljövőben lecseréltetném a zárakat az egész házban.
Sep 30, 2013 23:33:25

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:33:48
Válasz
(0)
Egyébként nem hetekre mennénk, hanem fele annyi időre, mint amennyit Berlinben töltöttem a nyáron.
Sep 30, 2013 23:33:48

Szerző: LOLCOPTER Sep 30, 2013 23:34:02
Válasz
(2)

Amikor megemlítettem, le lettem tolva, hogy ne hasonlítsak senkit a Sherlock Porkshez, mi komolyabbak vagyunk.</div>

azt is tudom, hogy ki baszott le.
Sep 30, 2013 23:34:02

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:34:27
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Sep 30, 2013 23:34:27

Szerző: Dr. Fórizs Eszter Sep 30, 2013 23:34:47
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Rocskai János</div>Nem ismer valaki egy jó lakatost? A közeljövőben lecseréltetném a zárakat az egész házban.</div>Van egy ismerősöm a Mésztelepen, az Lakatos...
Sep 30, 2013 23:34:47

Szerző: heavy metal Sep 30, 2013 23:35:10
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként nem hetekre mennénk, hanem fele annyi időre, mint amennyit Berlinben töltöttem a nyáron.</div>

sodika ne aggódj, megfelelően vagyunk informálva.
Sep 30, 2013 23:35:10

Szerző: sodika Sep 30, 2013 23:36:48
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>
sodika ne aggódj, megfelelően vagyunk informálva.</div>

Nem, nem lehettek. :)
Sep 30, 2013 23:36:48

Szerző: heavy metal Sep 30, 2013 23:36:59
Válasz
(5)