« 2096 2097 2098 2099 2100 2101 2102 2103 2104 2105 »
1734286 komment.

Szerző: Ószövetségi Düh Oct 03, 2013 12:49:09
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>májusban is lopott. és azóta is. többször.</div>

Vágom, hogy egyesek szemében a vasazás is lopás, de ez hülyeség.</div>

Ha olyasmit veszel el, ami nem a tiéd az lopás. Ha az egy taknyos papírzsebkendő, akkor is az.
A fémlopás pedig komoly bűncselekmény. Kezdem azt hinni, hogy direkt játszod a hülyét.</div>

Keziccsókolom, hölgyem, sodika egy komcsi féreg, aki nem hisz a magántulajdonban, másoktól borzasztóan szeret elvenni, ez a lételeme parazita jellemének.
Önnek fizetett egy kávét valaha?
Oct 03, 2013 12:49:09

Szerző: - Oct 03, 2013 12:49:26
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Igazad van Sodi, ne törődjünk a vasúti fémtolvajokkal se ha másnap felvesznek egy Árpád-sávos pólót, ne foglalkozzunk az öregező cigókkal se, ha később belépnek a Koppány csoportba és nem tagadják a múltjukat. Te rosszabb vagy mint itt ezek a szadista férgek.

Na, itt nekem semmi keresnivalóm a továbbiakban. Elképesztő vagy.</div>
Egy pár hónapot olvasgasson itt Hölgyem és meglátjuk, hogy akkor is ilyen kategorikus véleménye lesz-e az itteni társaságról. Ugyanúgy leköpné Sodit, mint ahogy mi.</div>

vajon ki örömködött a törött lábú rendőrőn?
ki élvezkedett a molotov koktéllal megdobált rendőrön?
ki fenyegetőzött azzal, hogy savval locsolja le a rendőröket?
ki ábrándozott itt csontok szilánkosra töréséről?
ki akar boxerrel bosszút állni?
ki csinál viccet a holokausztból?

és mi lennénk szadisták?</div>

Ti vagytok, mert egy függetlennek álcázott balliberális csűrhe vagytok akik rászálltatok egy emberre azért mert az más nézeteket vall. Azon élvezkedtek, hogy ő szenved és még tesztek is róla. Ez nem szadizmus?
Törött lábú rendőr meg legalább addig sem lővi ki a szemeket, míg gipszben van. A holobizniszről pedig mindenkinek lehet véleménye, de folyamatosan bántani nem kell azért mert más véleményen van mint ti. Libsikéim.
Oct 03, 2013 12:49:26

Szerző: tigris Oct 03, 2013 12:51:33
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Igazad van Sodi, ne törődjünk a vasúti fémtolvajokkal se ha másnap felvesznek egy Árpád-sávos pólót, ne foglalkozzunk az öregező cigókkal se, ha később belépnek a Koppány csoportba és nem tagadják a múltjukat. Te rosszabb vagy mint itt ezek a szadista férgek.

Na, itt nekem semmi keresnivalóm a továbbiakban. Elképesztő vagy.</div>
Egy pár hónapot olvasgasson itt Hölgyem és meglátjuk, hogy akkor is ilyen kategorikus véleménye lesz-e az itteni társaságról. Ugyanúgy leköpné Sodit, mint ahogy mi.</div>

vajon ki örömködött a törött lábú rendőrőn?
ki élvezkedett a molotov koktéllal megdobált rendőrön?
ki fenyegetőzött azzal, hogy savval locsolja le a rendőröket?
ki ábrándozott itt csontok szilánkosra töréséről?
ki akar boxerrel bosszút állni?
ki csinál viccet a holokausztból?

és mi lennénk szadisták?</div>

Ti vagytok, mert egy függetlennek álcázott balliberális csűrhe vagytok akik rászálltatok egy emberre azért mert az más nézeteket vall. Azon élvezkedtek, hogy ő szenved és még tesztek is róla. Ez nem szadizmus?
Törött lábú rendőr meg legalább addig sem lővi ki a szemeket, míg gipszben van. A holobizniszről pedig mindenkinek lehet véleménye, de folyamatosan bántani nem kell azért mert más véleményen van mint ti. Libsikéim.</div>

ez világos, te szartúró paraszt, de akkor nem kell itt előadni a hattyú halálát a csúnya gonosz szadistákró.

szó sem volt holobizniszről te buta állat. a holokausztról írtam! tanulj meg magyarul, aztán gyere az urak közé. román vagy ugye?
Oct 03, 2013 12:51:33

Szerző: - Oct 03, 2013 12:51:36
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>májusban is lopott. és azóta is. többször.</div>

Ha olyasmit veszel el, ami nem a tiéd az lopás. Ha az egy taknyos papírzsebkendő, akkor is az.
A fémlopás pedig komoly bűncselekmény. Kezdem azt hinni, hogy direkt játszod a hülyét.</div>

Keziccsókolom, hölgyem, sodika egy komcsi féreg, aki nem hisz a magántulajdonban, másoktól borzasztóan szeret elvenni, ez a lételeme parazita jellemének.
Önnek fizetett egy kávét valaha?</div>

Nem fizetett, de régebben tök normális, igazi harcos fiatal srác volt. Nem tudom mi történt vele. Mindegy, így is többet foglalkoztam vele a kelleténél és erre szintre ami itt megy nem süllyedek le.
Remélem Sodi azért elgondolkodik azon amit neki írtam.

Viszlát csűrhe.
Oct 03, 2013 12:51:36

Szerző: sodika Oct 03, 2013 12:51:43
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
ezt a jobbiknak mond.</div>

Bocsánat, amikor valaki beépített fémtárgyat bont meg, az nem lopás, hanem terrorizmus. Amikor fémhulladékot gyűjt, az meg újrahasznosítás. Egyik esetben súlyosabb tett a lopásnál, a másik esetben pedig enyhébb.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 03, 2013 12:51:43

Szerző: Putyin Oct 03, 2013 12:53:16
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>

Bocsánat, amikor valaki beépített fémtárgyat bont meg, az nem lopás, hanem terrorizmus. Amikor fémhulladékot gyűjt, az meg újrahasznosítás. Egyik esetben súlyosabb tett a lopásnál, a másik esetben pedig enyhébb.</div>

szerinted mennyi fémhulladékot lehet a valóságban gyűjteni? az nem a fán terem, hahó! 99%-ban a leadott hulladékot bizony ellopták, ls nem kidobva találták.
Oct 03, 2013 12:53:16

Szerző: tigris Oct 03, 2013 12:53:51
Válasz
(14)
egyébként itt sodi a legnagyobb libsi. ő mentegeti állandóan a cigánybűnözőket. még a magyar lány halálán is örömködött, képes volt egy szobában lakni a gyilkos anyjával meg nőjével. a cigánytelepre jár bulizni, és a bűnöző béla faszát szopja. drogtermesztési tanácsokat adott a gyerekkorú unokaöccsének, buzioldalakon hirdette magát, és párokhoz járt kúrni.

sodi egy igazi szabadelvű srác.

anyját perrel fenyegette, apját kitúrta a lakásából, a kerésztényeken röhög, és a berlini anarchokommunista hippikkel jár bulizgatni.
Oct 03, 2013 12:53:51

Szerző: Putyin Oct 03, 2013 12:54:32
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>májusban is lopott. és azóta is. többször.</div>

Nem fizetett, de régebben tök normális, igazi harcos fiatal srác volt. Nem tudom mi történt vele. Mindegy, így is többet foglalkoztam vele a kelleténél és erre szintre ami itt megy nem süllyedek le.

Viszlát csűrhe.</div>

sneci mikor volt normális? amíg a az anyja tolta bele a pénzt? Akkor is már egy beképzelt seggfej volt.
Oct 03, 2013 12:54:32

Szerző: trollesz Oct 03, 2013 12:54:37
Válasz
(1)
Összefo<s>s</s>gás párt, elvtársak, előre!
Oct 03, 2013 12:54:37

Szerző: broni light Oct 03, 2013 12:54:40
Válasz
(20)
már nem enném meg palvin barbi szarát, csak felverném habbá a híg fosát, és borotválkozás előtt azt kenném a pofámra...

heil, móse kacav! vizibombát gázára!!! kimenőt breiviknek!)))))
Oct 03, 2013 12:54:40

Szerző: tigris Oct 03, 2013 12:54:53
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>

Bocsánat, amikor valaki beépített fémtárgyat bont meg, az nem lopás, hanem terrorizmus. Amikor fémhulladékot gyűjt, az meg újrahasznosítás. Egyik esetben súlyosabb tett a lopásnál, a másik esetben pedig enyhébb.</div>

takarodj már a liberális kurva anyádba ezzel a szöveggel. mi az hogy fémhulladékot gyűjt? csatornafedelet, meg a táblákat? a kábeleket, amiket levágnak?

ne mentegesd már te szar.
Oct 03, 2013 12:54:53

Szerző: Putyin Oct 03, 2013 12:55:55
Válasz
(4)
OK, a trollok gecik.

És Pál Marci, sodimama, sodipapa? Velük is kibaszott sneci!
Oct 03, 2013 12:55:55

Szerző: tigris Oct 03, 2013 12:56:00
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>májusban is lopott. és azóta is. többször.</div>

Viszlát csűrhe.</div>

Tanulj meg magyarul te büdös bugris szar. Miért gyalázod a nyelvünket? Írj ivritül vagy lováriul, ha úgy jobban megy, azt tanácsolom. Ne bántsd a Magyart!
Oct 03, 2013 12:56:00

Szerző: pilvax coffee shop Oct 03, 2013 12:56:54
Válasz
(1)
SoDI mindig is nárcisztikus volt, a büdös életben ezen semmi nem fog már változtatni.
Oct 03, 2013 12:56:54

Szerző: broni! alarm! Oct 03, 2013 12:57:49
Válasz
(2)
<a href="http://hvg.hu/sport/20131003_Kassai_Viktor#utm_source=hirkereso&amp;utm_medium=listing&amp;utm_campaign=hirkereso_2013_10_3" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/sport/20131003_Kassai_Viktor#utm_source=hirkereso&amp;utm_medium=listing&amp;utm_campaign=hirkereso_2013_10_3</a>
Oct 03, 2013 12:57:49

Szerző: tigris Oct 03, 2013 12:58:50
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>SoDI mindig is nárcisztikus volt, a büdös életben ezen semmi nem fog már változtatni.</div>

nem nárcisztikus, hanem szimplán buzi
Oct 03, 2013 12:58:50

Szerző: broni light Oct 03, 2013 13:00:11
Válasz
(9)
mi a faszt fújsz, kvassai?!!4)))))))

habár a jumurdzsák gecik ellen belefér.

türkök, vissza ázsiába!!!)))))
Oct 03, 2013 13:00:11

Szerző: grafikus007 Oct 03, 2013 13:05:34
Válasz
(10)
sodi és a holokauszt viszonyához legyen elég annyi, hogy 3 millió forinttal támogatott egy holokauszt múzeuomot
Oct 03, 2013 13:05:34

Szerző: Dr. Sas Péter Oct 03, 2013 13:07:10
Válasz
(16)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi és a holokauszt viszonyához legyen elég annyi, hogy 3 millió forinttal támogatott egy holokauszt múzeuomot</div>
Én igazán kedvelem Endrét, és elismerem az érdemeit, de ne túlozzunk, kérem! 2,5 millió volt az.
Oct 03, 2013 13:07:10

Szerző: Ószövetségi Düh Oct 03, 2013 13:08:43
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Azon élvezkedtek, hogy ő szenved és még tesztek is róla. Ez nem szadizmus?</div>

Sodika is nagyon szeret mások szenvedésén élvezkedni, ezek után miért ne lenne erkölcsi alapunk sodika szenvedésén élvezkedni? Hölgyem, ismeri Ön a Szentírást?

<i>Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.
Mt 7,2</i>

Javaslom, Ön is gondolkodjon el ezeken a sorokon, amikor törött lábú rendőrökről fantáziál. Sodikának is nagy pofája volt évekig, míg tömte az anyja pénzzel, most egy iroda kanapéján csövezik kvázi-hajléktalanként. Az Úr haragja Önre is lesújthat!
Oct 03, 2013 13:08:43

Szerző: Ószövetségi Düh Oct 03, 2013 13:14:05
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">-</div>A holobizniszről pedig mindenkinek lehet véleménye</div>

Ha már itt tartunk: hölgyem, Önnek mi a véleménye a Trianon-bizniszről? Tudja, azokra a mozgóárusokra gondolok, akik minden nemzeti tüntésen megjelennek, és címeres/árpádsávos szuveníreket, Nagy-Magyarország pólót/matricát stb. árulnak.
Nem tartja őket szar alakoknak, amiért üzleti hasznot húznak egy nemzet tragédiájából?
Oct 03, 2013 13:14:05

Szerző: tigris Oct 03, 2013 13:14:16
Válasz
(4)
látom sodika előadta a hattyú halálát valahol, hogy őt bántják a kegyetlen trollok. jaj szegény sodika, meg az ő törékeny lelke. szedd már össze magad, legyél már férfi és ne picsogj állandóan!
Oct 03, 2013 13:14:16

Szerző: - Oct 03, 2013 13:15:51
Válasz
(3)
Ukrán jobbikos buzi alert. Ha báncsátok sodit, felbassza ekével az ereit.
Oct 03, 2013 13:15:51

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 03, 2013 13:18:05
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
milyen robin hood-feeling, te idióta?</div>

Például pontosan tudom, hogy 70 ezer forintot kapott abból a pénzből az OVT szervezésére egy olyan otthonvédő szereplő, aki most "hálából" mindenhol kijelenti, hogy nem tud közösséget vállalni vele.</div>
Tehat az otthonvedo-mozgalmat buncselekmenyek segitsegevel finanszirozzak? Ez egyre szebb.
Oct 03, 2013 13:18:05

Szerző: xray Oct 03, 2013 13:20:16
Válasz
(4)

<b>Viszlát csűrhe.</b></div>
Megadtam a tiszteletet, de ezzel az elköszönéssel elmúlt.
Ön és a sleppjéhez tartozó munkakerülő lumpenek a csürhe. Itt tisztességes adófizetők vannak, nem deviánsokból álló szarháziak, mint az Önök csürhéje. Nagyon jól összefújta a szél a Sodi és Balog félékkel, akik csak akkor kezdik csípni a szemét, amikor végképp vállalhatatlanná válnak.
Oct 03, 2013 13:20:16

Szerző: szeszesember Oct 03, 2013 13:21:43
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
milyen robin hood-feeling, te idióta?</div>

Például pontosan tudom, hogy 70 ezer forintot kapott abból a pénzből az OVT szervezésére egy olyan otthonvédő szereplő, aki most "hálából" mindenhol kijelenti, hogy nem tud közösséget vállalni vele.</div>
Tehat az otthonvedo-mozgalmat buncselekmenyek segitsegevel finanszirozzak? Ez egyre szebb.</div>
És hát maga a nagy otthonvédés is bűncselekmények elkövetéséből áll. Mások magántulajdonának szétbaszása, rendőri intézkedésnek ellenszegülést, stb.
A zacskó azért zörög, mert éppen támadok.
Oct 03, 2013 13:21:43

Szerző: - Oct 03, 2013 13:22:02
Válasz
(3)
Épp most rúgták ki.
Oct 03, 2013 13:22:02

Szerző: szeszesember Oct 03, 2013 13:22:25
Válasz
(6)
*ellenszegülés
Oct 03, 2013 13:22:25

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 13:24:20
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">- </div>Épp most rúgták ki.</div>

kit és miért?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Oct 03, 2013 13:24:20

Szerző: Laci Oct 03, 2013 13:39:33
Válasz
(8)
Nem tudom, miről van szó, de SoDIkának van igaza! XD
Oct 03, 2013 13:39:33

Szerző: broni Oct 03, 2013 13:47:48
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Molnár F. Árpád</div><b>BREAKING JEWS!</b>

REKORDTÉNYFELTÁRÁS!

A több, mint fél évtizede keresett blogger, Vezérkan, a Dugnám blog szerzője megkerült. Pontosabban lelepleződött. Sokáig a tibor.blog.hu szerzőjét sejtették a nick mögött, de kiderült, hogy a komcsináci alkoholista kurvapecér, a forum.sodika.org oldalon <i>broni</i> néven írogató felhasználó a valódi Vezérkan.

Életművét szerencsére megőrizte az Internet egyik félreeső zuga: <a href="http://pasthelod.hell-and-heaven.org/dugnam/" rel="nofollow" target="_blank">http://pasthelod.hell-and-heaven.org/dugnam/</a></div>

még soha nem láttam ezt az oldalt, bolond boborján....pláne nem írtam
Oct 03, 2013 13:47:48

Szerző: broni! alarm! Oct 03, 2013 13:50:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>májusban is lopott. és azóta is. többször.</div>

<b>Viszlát csűrhe.</b></div>
Megadtam a tiszteletet, de ezzel az elköszönéssel elmúlt.
Ön és a sleppjéhez tartozó munkakerülő lumpenek a csürhe. Itt tisztességes adófizetők vannak, nem deviánsokból álló szarháziak, mint az Önök csürhéje. Nagyon jól összefújta a szél a Sodi és Balog félékkel, akik csak akkor kezdik csípni a szemét, amikor végképp vállalhatatlanná válnak.</div>

Téved! Én annak voltam a híve mindig is, hogy a nemzeti oldalon csak támadhatatlan emberek képviseljenek bármilyen tisztséget vagy vállaljanak szereplést. Makulátlan és kifogástalan hazafiak.

Az én sleppemhez olyan vállalkozók tartoznak, akik nem tartják hőstettnek az adócsalást, hanem hazafias tettként annyit tesznek a kasszába amennyit kell, az én sleppemhez konzervatív emberk tartoznak, akiknek fontosak a régi értékek.

Ezért is léptem be a Balogh Bélát pellengérre állító fb csoportba, mert nem szeretem a porszemeket a gépezetben.

Maguk viszont csak a romboláshoz értenek itt és ahhoz, hogy egy ember sorsán röhögcséljenek.
Igen, Sodinak komoly jellembeli problémái vannak és nagyon megváltozott, de 2006-ban ő is kivette a részét abból amit akkor véghezvittünk. Mert nélkülünk nincs most Fidesz 2/3 és minden bizonnyal egy Gyurcsány nevű pojáca irányítaná az országot.

Sodi egy rendes srác, csak most valamiért rossz úton jár. Maguk, ti, önök pedig nem segítik, hanem direkt kínozzák. Ez gusztustalan.
Oct 03, 2013 13:50:43

Szerző: broni Oct 03, 2013 13:52:24
Válasz
(6)
na jó eljött a perc hogy tényleg felakasszam magam (((
Oct 03, 2013 13:52:24

Szerző: broni Oct 03, 2013 13:53:31
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>na jó eljött a perc hogy tényleg felakasszam magam (((</div>

ezt nen én írtam....

* ásít *
Oct 03, 2013 13:53:31

Szerző: ál-broni-generátor Oct 03, 2013 13:57:58
Válasz
(7)
ne álnevezetek kecik mert befalcolok!!!!!!!!! te meg mu a kurva anyádat fujsz kvassai??? köcsög!!!!!
Oct 03, 2013 13:57:58

Szerző: - Oct 03, 2013 13:59:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>na jó eljött a perc hogy tényleg felakasszam magam (((</div>

ezt nen én írtam....

* ásít *</div>

bármennyit is gusztustalankodsz itt, te vagy a legnormálisabb ebből a brigádból, legalább vicces vagy, irónikus és igazi abszurd humorista.

az a maguk szégyene, hogy egy perverz, alkoholista gyógyszerfüggő karakter a legjobb arc az egész forumon, ő legalább nem gondolja komolyan. de gennyes féregzsidó vagy akár Haim nevű cionka tettleg is bántalmazá Sodit ha tehetné.
Oct 03, 2013 13:59:01

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:00:55
Válasz
(17)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>na jó eljött a perc hogy tényleg felakasszam magam (((</div>

ezt nen én írtam....

* ásít *</div>

bármennyit is gusztustalankodsz itt, te vagy a legnormálisabb ebből a brigádból, legalább vicces vagy, irónikus és igazi abszurd humorista.

az a maguk szégyene, hogy egy perverz, alkoholista gyógyszerfüggő karakter a legjobb arc az egész forumon, ő legalább nem gondolja komolyan. de gennyes féregzsidó vagy akár Haim nevű cionka tettleg is bántalmazá Sodit ha tehetné.</div>

pina
Oct 03, 2013 14:00:55

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:02:10
Válasz
(25)
sodi, nekem is lett egy netes szexnagyim, hahó!!))))))))
Oct 03, 2013 14:02:10

Szerző: José Luís Torrente Oct 03, 2013 14:05:51
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>sodi, nekem is lett egy netes szexnagyim, hahó!!))))))))</div>

TEKERJ BE NEKI ÖCSKÖS!!4!!!
Oct 03, 2013 14:05:51

Szerző: Kijavító Kázmér Oct 03, 2013 14:06:47
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">José Luís Torrente</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>sodi, nekem is lett egy netes szexnagyim, hahó!!))))))))</div>

TEKERJ BE NEKI ÖCSKÖS!!4!!!</div>
Tekerj be neki, <b>KÖLYÖK</b>!
Oct 03, 2013 14:06:47

Szerző: Fiatalember Oct 03, 2013 14:07:02
Válasz
(20)
<div class="quote"><div class="author">-</div>

az a maguk szégyene, hogy egy perverz, alkoholista gyógyszerfüggő karakter a legjobb arc az egész forumon, ő legalább nem gondolja komolyan. de gennyes féregzsidó vagy akár Haim nevű cionka tettleg is bántalmazá Sodit ha tehetné.</div>

Fordítsuk meg a kérdést! Mivel képviseli Endre a magyar nemzet érdekeit?
- az apja kisemmizésével és leszarásával?
- az anyja leszarásával és anyagi ellehetetlenítésével?
- egy judaika múzeum támogatásával?
- a munkakerüléssel?
- a netes faszveréssel?
- a meleg oldalakon való hirdetéseivel és melegpornó-nézéssel?
- cigánybűnözők támogatásával?
- magyar lányok halálán való viccelődéssel?
- a magyar állam meglopásával (BKV, NAV, Diákhitel) és kihasználásával?
- a többi emberen való élősködéssel?
- az undorító kinézetével, ami alapján egy külföldi azt gondolhatja, hogy ez normális?
- azzal, hogy olvasás (Jókai, Petőfi, Márai stb.) helyett inkább japán mangákat és gagyi sorozatokat bámul?
- esetleg a nulla nézettségű kamerázgatásával, ahol cigánybűnözőket és elmebetegeket mutogat?

Ha tud segíteni ennek a kérdésnek a megválaszolásában, azt köszönettel veszem. Üdvözlettel:

egy "troll"
Oct 03, 2013 14:07:02

Szerző: - Oct 03, 2013 14:08:46
Válasz
(0)
Ha már itt vagyok. Kiss Roland és Scall Fast meg Sodi rokonok vagy sem?
Mi az, hogy Laci?
Miért sárga sodi nickje?
Most akkor kié ez a fórum?
Oct 03, 2013 14:08:46

Szerző: tigris Oct 03, 2013 14:08:52
Válasz
(4)
mindenki csak beég aki endrét védi.
Oct 03, 2013 14:08:52

Szerző: - Oct 03, 2013 14:10:15
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">-</div>

Fordítsuk meg a kérdést! Mivel képviseli Endre a magyar nemzet érdekeit?
- az apja kisemmizésével és leszarásával?
- az anyja leszarásával és anyagi ellehetetlenítésével?
- egy judaika múzeum támogatásával?
- a munkakerüléssel?
- a netes faszveréssel?
- a meleg oldalakon való hirdetéseivel és melegpornó-nézéssel?
- cigánybűnözők támogatásával?
- magyar lányok halálán való viccelődéssel?
- a magyar állam meglopásával (BKV, NAV, Diákhitel) és kihasználásával?
- a többi emberen való élősködéssel?
- az undorító kinézetével, ami alapján egy külföldi azt gondolhatja, hogy ez normális?
- azzal, hogy olvasás (Jókai, Petőfi, Márai stb.) helyett inkább japán mangákat és gagyi sorozatokat bámul?
- esetleg a nulla nézettségű kamerázgatásával, ahol cigánybűnözőket és elmebetegeket mutogat?

Ha tud segíteni ennek a kérdésnek a megválaszolásában, azt köszönettel veszem. Üdvözlettel:

egy "troll"</div>

2006-tól a mozgalmi időkben fontos felvételeket készített, ami leírt az zavar engem is vele kapcsolatban. A 2006-os Sodi nem állna szóba a mostanival.
Oct 03, 2013 14:10:15

Szerző: - Oct 03, 2013 14:11:15
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mindenki csak beég aki endrét védi.</div>

De én NEM védem. Csak nem tetszik, hogy szadizzák feleslegesen.
Oct 03, 2013 14:11:15

Szerző: - Oct 03, 2013 14:11:22
Válasz
(2)
Scall fast nevű emógecinácit tarkón lőném...
Oct 03, 2013 14:11:22

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 14:11:36
Válasz
(13)
egyre valószínűbbnek tartom, hogy az egyik szexnagyi akit baribaszó kúrogatott régen, az tajgi anyja.

de az is lehet, hogy tajgi kúrogatta gyöngyit. tényfeltárást!
Oct 03, 2013 14:11:36

Szerző: xray Oct 03, 2013 14:12:39
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Ha már itt vagyok. Kiss Roland és Scall Fast meg Sodi rokonok vagy sem?
Mi az, hogy Laci?
Miért sárga sodi nickje?
Most akkor kié ez a fórum?</div>
Sodi és Scall Fast unokatestvérek, Roland nem. Sodiról a saját unokatestvérét kérdezze, hogy milyen ember!
Oct 03, 2013 14:12:39

Szerző: - Oct 03, 2013 14:12:55
Válasz
(0)
Na, ez nekem magas, a felét sem értem. Ki kivel és mit?
Oct 03, 2013 14:12:55

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:13:24
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>sodi, nekem is lett egy netes szexnagyim, hahó!!))))))))</div>

ezt se én írtam, én a preteen korosztályra gerjedek igazán, hahó, meg a cigánykurvákra!!!
Oct 03, 2013 14:13:24

Szerző: - Oct 03, 2013 14:13:48
Válasz
(2)
Scall fastnek mi az igazi neve? Meg milyen nemű, hogy lucy hay néven nyomul női reneszánsz arccal? Amúgy ütném.
Oct 03, 2013 14:13:48

Szerző: - Oct 03, 2013 14:13:55
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Ha már itt vagyok. Kiss Roland és Scall Fast meg Sodi rokonok vagy sem?
Mi az, hogy Laci?
Miért sárga sodi nickje?
Sodi és Scall Fast unokatestvérek, Roland nem. Sodiról a saját unokatestvérét kérdezze, hogy milyen ember!</div>

Köszönöm, erről már volt szerencsém tájékozódni. Ha csak a 20%-a igaz, akkor is megdöbbentő.
Oct 03, 2013 14:13:55

Szerző: - Oct 03, 2013 14:14:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>mindenki csak beég aki endrét védi.</div>

De én NEM védem. Csak nem tetszik, hogy szadizzák feleslegesen.</div>

Menj el a Capellába dolgozni most hogy megint kirúgtak. Megkönnyebbülsz. Vagy Nyíregyre a teszkóba. Eddig se voltál karrierista.
Oct 03, 2013 14:14:48

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:15:35
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">- </div>Scall fastnek mi az igazi neve? Meg milyen nemű, hogy lucy hay néven nyomul női reneszánsz arccal? Amúgy ütném.</div>

asszem béla
Oct 03, 2013 14:15:35

Szerző: - Oct 03, 2013 14:15:43
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">- </div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>mindenki csak beég aki endrét védi.</div>

De én NEM védem. Csak nem tetszik, hogy szadizzák feleslegesen.</div>

Menj el a Capellába dolgozni most hogy megint kirúgtak. Megkönnyebbülsz. Vagy Nyíregyre a teszkóba. Eddig se voltál karrierista.</div>

Tessék?
Oct 03, 2013 14:15:43

Szerző: - Oct 03, 2013 14:16:24
Válasz
(0)
Esetleg vissza a picsába a szülőhazádba ami kurvára nem Magyarország, akármekkora fotelnáci vagy, akit becsicskít egy helyi fideszes, aztán ott vinnyogsz hogy ne báncson mert sírni fogsz.
Oct 03, 2013 14:16:24

Szerző: Petra Oct 03, 2013 14:16:44
Válasz
(15)
uDV LONDONBOL MINDENKINEK!
Oct 03, 2013 14:16:44

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:17:42
Válasz
(12)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>egyre valószínűbbnek tartom, hogy az egyik szexnagyi akit baribaszó kúrogatott régen, az tajgi anyja.

de az is lehet, hogy tajgi kúrogatta gyöngyit. tényfeltárást!</div>

tajgi apja kurogatta sodi bácsit!!!!!!
Oct 03, 2013 14:17:42

Szerző: - Oct 03, 2013 14:17:47
Válasz
(0)
Mi nem világos? Hogy egy gerinctelen fotelnáci vagy zéró életcéllal, vagy hogy magad se tudod, fiú vagy-e vagy lány?
Oct 03, 2013 14:17:47

Szerző: - Oct 03, 2013 14:18:57
Válasz
(2)
Broni a fogtündér basszon meg keresztbe, légyszi ne hülyéskedj bele. Ki a geci az a scall fast és hol lakik?
Oct 03, 2013 14:18:57

Szerző: elveszett gumivég (Snecológus-pontszám: 9945x4) Oct 03, 2013 14:19:40
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">- </div>Mi nem világos? Hogy egy gerinctelen fotelnáci vagy zéró életcéllal, vagy hogy magad se tudod, fiú vagy-e vagy lány?</div>

Te írtad a masztipartis kommentet?
Oct 03, 2013 14:19:40

Szerző: Fiatalember Oct 03, 2013 14:20:05
Válasz
(23)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Ha már itt vagyok. Kiss Roland és Scall Fast meg Sodi rokonok vagy sem?
Mi az, hogy Laci?
Miért sárga sodi nickje?

Scall Fast alias SF:
Teljes nevén Kiss Balázs, SoDI meleg, vagy férfi testbe zárt nő (egyesek szerint nőstény macska) unokatestvére, foglalkozását tekintve virágkötő. Bár évekig védte Endrét mindenkivel szemben, a púpos őt is elárulta, így SF csepegtetett némi infót a trolloknak, akik azóta nem is bántják.

Kiss Roland alias Tartarossz:
A szegedi bölcsészkarról kibukó, magát egyszerre buddhistának és kommunistának tartó, az anyjával egy panellakásban élő lumpen. Régebbi nője, Babika azért szakított vele, mert Tajgi impotenciáját úgy próbálta kezelni, hogy rommá verte a nőt. Rendőrségi ügye volt többek között a Vérmezőn elintézett szarásból. Dolgozni nem hajlandó, napi 8-10 órát is írogat a fórumra proxy mögül. A "saját megoldása" a Tippmix, amivel még mindig sikerült kitörnie.

Laci:
SoDI számtalanszor próbált már beépülni a trollok közé, az egyik kamunickje Laci volt. Nagyon hamar lebukott (akárcsak a Snecimanó nick-kel), és a trollok azóta is röhögnek rajta, a Lacigenerátor rendkívül népszerű a fórumon.

sárga nick:
SoDI azért kapta, hogy lehessen tudni, ő az, aki a hozzászólásokat írja. Néha annyira abszurd, szélsőliberális és nemzetellenes dumát enged meg magának, hogy a sárga nick nélkül ál-sodinak hinnék a trollok.

kié a fórum?
Természetesen SoDIé, ez az ő fóruma, ő az admin, mindent ő üzemeltet. Állítólag egy délután alatt programozta le.
Oct 03, 2013 14:20:05

Szerző: szeszesember Oct 03, 2013 14:20:12
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">- </div>Broni a fogtündér basszon meg keresztbe, légyszi ne hülyéskedj bele. Ki a geci az a scall fast és hol lakik?</div>
Neve és elérhetőségei a szerkesztőségben...
Oct 03, 2013 14:20:12

Szerző: tigris Oct 03, 2013 14:21:04
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">- </div>Broni a fogtündér basszon meg keresztbe, légyszi ne hülyéskedj bele. Ki a geci az a scall fast és hol lakik?</div>

ő SoDI és a Kolosyn lakik. a Nemzet Krónikása
Oct 03, 2013 14:21:04

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 14:21:53
Válasz
(5)

el a kezekkel a cicafiútól! amióta átállt a trollokhoz, nem szoktuk testületileg bántani. azzal persze nem tudunk mit kezdeni ha egyénileg rugdossák a zuhanyrózsás kalandozásai miatt.
Oct 03, 2013 14:21:53

Szerző: Heléna Domina Oct 03, 2013 14:24:06
Válasz
(5)
kakaszex valakinek?
Oct 03, 2013 14:24:06

Szerző: Ironikus Ignác Oct 03, 2013 14:24:45
Válasz
(7)
Endre, nálatok is hasonló a helyzet, csak pepitában.

<a href="http://kulugyer.blog.hu/2013/10/02/_a_naci_nagyapam_agyonlott_volna" rel="nofollow" target="_blank">http://kulugyer.blog.hu/2013/10/02/_a_naci_nagyapam_agyonlott_volna</a>
Oct 03, 2013 14:24:45

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:25:28
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Heléna Domina</div>kakaszex valakinek?</div>
nem versz át ribanc, te nem is a palvin barbi vagy))))))))
Oct 03, 2013 14:25:28

Szerző: Fiatalember Oct 03, 2013 14:25:53
Válasz
(19)
SF szerintem egy szerencsétlen, sok szempontból beteg ember, aki annak ellenére, hogy meleg, kissé perverz és alapvetően liberális, szintén elkallódott a Színes UFO és a kuruc.info origójában található ezoterikus hungarizmusban.

Ettől függetlenül én egyértelműen ellenzem a bántását, mert ő sem árt senkinek. Elvan a saját kis világában a tati panelban, és hülyeségeket írogat az interneten. De nem örömködik senki sérülősén, halálán, és nem is kokettál cigánybűnözőkkel vagy egyéb kártékony elemekkel, sőt, még Zsodi apját is meglátogatta karácsonykor.
Oct 03, 2013 14:25:53

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:27:33
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Heléna Domina</div>kakaszex valakinek?</div>
nem versz át ribanc, te nem is a palvin barbi vagy))))))))</div>

ezt nem én írtam......írjál más nevében, már hót ideg vok felgyujtom anyámat!!!!
Oct 03, 2013 14:27:33

Szerző: Sam (Snecológus-pontszám: 13805x6) Oct 03, 2013 14:30:09
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>természetesen el lesz küldve a megfelelő helyekre a "köztörvényes botlásocska".</div>

Elnézést, én se tagadok le semmit. Én mindig arra támadok, aki tagadja a letagadhatatlant. Amit nem tagadnak, azon nincs mit feltárni, és bizonyítani.

Egy ezer éve keresztény országban a bűnbocsánat mindenkinek jár, aki nem hazudik.

Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>

Apádnak megbocsájtottál már? Akkor ideje ezt ki is mutatni és felkeresni karácsonyig vagy amíg még megteheted (életben van, szabadlábon vagy)
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Oct 03, 2013 14:30:09

Szerző: broni anyja Oct 03, 2013 14:30:22
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Heléna Domina</div>kakaszex valakinek?</div>
nem versz át ribanc, te nem is a palvin barbi vagy))))))))</div>

ezt nem én írtam......írjál más nevében, már hót ideg vok felgyujtom anyámat!!!!</div>

kit gyújtasz te föl??? majd adok én neked tegnap is mesztelenül részegen rohangáltál a pajtában úgy kellett lekötözni hát ilyeneket irsz az anyádról, hallod? HALLOD???
Oct 03, 2013 14:30:22

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:31:48
Válasz
(16)
Az imént szólt egy ismerősöm, hogy valaki a nevemben írogat. Hivatalos közleményben tudatom, hogy évek óta nem írtam ide. Tiltsák le a kommentelést.
Most.
Oct 03, 2013 14:31:48

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:34:42
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>Az imént szólt egy ismerősöm, hogy valaki a nevemben írogat. Hivatalos közleményben tudatom, hogy évek óta nem írtam ide. Tiltsák le a kommentelést.
Most.</div>

soha nem írok nagy betűt, baszod....de már tényleg hót ieg vok, őrjöngeni kezdek, ha a nevemben írtok
Oct 03, 2013 14:34:42

Szerző: rufete Oct 03, 2013 14:36:41
Válasz
(7)
atomot gázára!!!!!!! free breivik!!!!!)))))))
Oct 03, 2013 14:36:41

Szerző: SoDI őseit kutató Oct 03, 2013 14:40:26
Válasz
(12)
<i>A szőlőtermesztéssel foglalkozó zsidók száma a 20. század elején megnőtt. Ezt bizonyítja, hogy 1918 és 1930 között a tokaji hegyközség elnökévé zsidót – Neumann Albertet és <b>Klein Lipótot</b> – választottak. A tokaji kóser bór messze földön híres terméknek számított.</i>

Tényfeltárást!
Oct 03, 2013 14:40:26

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:45:27
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">rufete</div>atomot gázára!!!!!!! free breivik!!!!!)))))))</div>

te ki a geci vagy, az indymédiára írtam rufete néven))))))
Oct 03, 2013 14:45:27

Szerző: Pál Márton Oct 03, 2013 14:48:57
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">SoDI őseit kutató</div><i>A szőlőtermesztéssel foglalkozó zsidók száma a 20. század elején megnőtt. Ezt bizonyítja, hogy 1918 és 1930 között a tokaji hegyközség elnökévé zsidót – Neumann Albertet és <b>Klein Lipótot</b> – választottak. A tokaji kóser bór messze földön híres terméknek számított.</i></div>
Sodó, igaz ez? Ne, ne válaszolj!
Oct 03, 2013 14:48:57

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Oct 03, 2013 14:50:00
Válasz
(5)
Tajgi ezúttal'06-os hős hon(vén)leányként tért vissza közénk vagy valaki más szórakozik Marossy Rózsa néven?
Oct 03, 2013 14:50:00

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:50:13
Válasz
(14)
soha többet nem rejszolok és nem iszok
beiratkozok egyetemre és informatikus leszek ha még egyszer valaki a nevemben ír
Oct 03, 2013 14:50:13

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 03, 2013 14:50:23
Válasz
(24)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Nem fizetett, de régebben tök normális, igazi harcos fiatal srác volt. Nem tudom mi történt vele. </div>
Kedves Holgyem! Latom meg uj a snecologiaban, ugyhogy szivesen elmagyarazom.

Par evvel ezelottig Sodi minden kiadasat anyja viselte. Szuleitol kapott budai lakast (apjat turta ki belole), anyja fizette a rezsijet, hordta neki a kajat, fizette a takaritonot (!) es meg napi 1000 Ft zsebpenzt is adott. Sodi nemcsak buszken hirdette, hogy neki ez jar, hanem egyenesen azzal fenyegette a sajat anyjat, hogy bepereli, ha megszunteti a tamogatasat.

Sodi egeszen 28 eves koraig egy percet sem dolgozott, ehelyett egyetemre jart. Direkt nem irtam, hogy tanult, mert nem tanult. Inkabb ujabb es ujabb egyetemekre es szakokra iratkozott be, mig vegul mar azzal hencegett, hogy negy szakra jar. A tandijat persze anyja fizette. (Termeszetesen egyik szakjat se vegezte el, vizsgait nem tette le, diplomat nem szerzett.) Sajat bevallasa szerint csak azert jelentkezett egyetemre, mert az anyja el akarta kuldeni dolgozni, es o ettol panikba esett.

Hiaba volt sajat lakasa es sajat autoja, termeszetesen mindefele szocialis segelyeket es egyeb tamogatasokat is felvett az egyetemen. Emelett felvette a diakhitelt is, amibol azonban nem megelheteset fedezte vagy tandijat fizette, hanem luxuscikkekre koltotte. Pl. 200.000 Ft-os telefonra vagy 180.000 Ft-os monitorra.

Ebben az idoszakban Sodi meg nagyon fenn hordta az orrat. A nala szegenyebbeket meg ugy altalaban a dolgozo embereket melysegesen lenezte, kinevette oket. Mar gimnazista koraban elhatarozta, hogy o bizony sosem fog dolgozni, hanem helyette majd valami vallalkozasbol fog megelni, ugy, hogy csak dol a penz mikozben nem csinal semmit (sajat megoldas).

Sulyos szazezreket koltott mindenfele sikerkonyvekre meg szelhamosok eloadasaira es irasaira, amiket aztan jellemzoen el sem olvasott. Mivel a semmibol akart megelni, ezert konnyen bedolt egy csalonak, aki egy zsido muzeum alapitasara gyujtott penzt. Sodi nemcsak nagyanyai orokseget vesztette el (2,5 millio Ft), hanem engedte, hogy a lakasara is jelzalogot tegyenek. Vegul az ugyved anyja kimentette a birosagon, igy legalabb a lakas megmaradt.

(Kulonben ez volt az az idoszak is, amikor faszvero videokkal keresett maganak parokat dugashoz, meg buzioldalakra toltotte fel maszturbalasarol keszult felveteleit, de ez itt mellekszal.)

Ilyen hatterrel persze konnyu volt villogni a tunteteseken. Dolgozni, penzt keresni nem kellett, hiszen anyuci fizetett. Tanulni sem kellett, mert minek. Lehetett teli szajjal szidni a zsidokat, mikozben szinte biztos, hogy anyai agon Sodi is zsido szarmazasu. Sajat bevallasa szerint ket budai lakas arat (15-20 millio forint) koltotte az anyja a tanulmanyaira.

Aztan persze beutott a krach. Az anyjanak elfogyott a penze, nem tudta tovabb finanszirozni Sodi lablogatasat. A budai lakast el kellett adni. Eloszor Patyra koltozott anyjahoz, majd - mivel allandoan csak veszekedett es uvoltozott az ot befogado es eltarto edesanyjaval - bekoltozott a Kolosy terre egy ot megszano ismeros irodajaba (!). Igen, Sodi mar lassan ket eve egy irodai kanapen csovezik.

Az egyetemekrol is kirugtak. Anyja unszolasara munkat kezdett keresni, de nagyon gyorsan bebizonyosodott, hogy egyreszt nagyon lusta, masreszt nincs a piacon hasznosithato tudasa. Havi 20-30 ezer forintokat keres. (Ez persze brutto, hiszen adot vagy TB-t termeszetesen nem fizet.) Persze van, amikor vegkepp nincsen kedve dolgozni. Ilyenkor honapokon keresztul nulla forint a jovedelme. Millios adossagai vannak.

Sodi csak azert nem halt meg ehen, mert idokozben magasfokra fejlesztette eloskodesi kepesseget. Sorra koldulja vegig a kulonbozo hazaffyakat, otthonvedoket, "tenyfeltarokat". Nincs olyan elmebetegseg, amihez nem bologatna boszen, ha kilatasban van egy borsofozelek.

Ekozben szellemileg es fizikailag is fokozatosan epul le. Liheges nelkul mar a harmadik emeletre sem tud felmenni. Szajaban rothadnak a fogak.

Szoval nem kell csodalkozni azon, hogy Sodi jelentosen megvaltozott az elmult nehany evben. A budai urfibol es buszke egyetemistabol, aki lenezte a nala szegenyebbeket es biztos volt a fenyes karrierben egy utolso lepukkant kvazi-hajlektalan lumpenproletar lett. Mig 3-4 eve meg Morvai Krisztina vagy Gaudi-Nagy Tamas alkottak a tarsasagat, addig ma mar csak olyan minositett elmebetegek, mint Takacs Rosza vagy olyan bunozok, mint Balogh Bela allnak szoba vele.
Oct 03, 2013 14:50:23

Szerző: elveszett gumivég (Snecológus-pontszám: 9945x4) Oct 03, 2013 14:51:07
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Tajgi ezúttal'06-os hős hon(vén)leányként tért vissza közénk vagy valaki más szórakozik Marossy Rózsa néven?</div>

Vagy tajgi, vagy szodicsú.
Oct 03, 2013 14:51:07

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:52:36
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>soha többet nem rejszolok és nem iszok
beiratkozok egyetemre és informatikus leszek ha még egyszer valaki a nevemben ír</div>

egyetemre??éreccségim sincs, minek az, nem vagyok én buzi!!!!!
Oct 03, 2013 14:52:36

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 14:53:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Tajgi ezúttal'06-os hős hon(vén)leányként tért vissza közénk vagy valaki más szórakozik Marossy Rózsa néven?</div>

marossy egy ilyen kurucon kommentelgető 2006-os nő, sikolya kriszta egyik barinője. baribaszót személyesen ismeri a forradalom idejéből.
Oct 03, 2013 14:53:26

Szerző: broni Oct 03, 2013 14:53:34
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>nem vagyok én buzi!!!!!</div>

ezt nem én írtam
Oct 03, 2013 14:53:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 03, 2013 14:54:07
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Tajgi ezúttal'06-os hős hon(vén)leányként tért vissza közénk vagy valaki más szórakozik Marossy Rózsa néven?</div>

marossy egy ilyen kurucon kommentelgető 2006-os nő, sikolya kriszta egyik barinője. baribaszót személyesen ismeri a forradalom idejéből.</div>
Kerdes az, hogy ide az igazi ir-e?
Oct 03, 2013 14:54:07

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 14:55:24
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>soha többet nem rejszolok és nem iszok
beiratkozok egyetemre és informatikus leszek ha még egyszer valaki a nevemben ír</div>

egyetemre??éreccségim sincs, minek az, nem vagyok én buzi!!!!!</div>

ha törpegecinek is van érettségije, akkor te is mehetsz egyetemre, Hahó!
Oct 03, 2013 14:55:24

Szerző: sodika Oct 03, 2013 14:56:25
Válasz
(-2)
Ma megint nem voltam kamerázni, ezért ismét egy korábban soha nem látott archív anyagot osztok meg a számítógépem rejtett zugaiból.

Tavaly nyáron Rácz Gábor László és Titán Soós József hosszasan elbeszélgetett Molnár Ibolyával a világ dolgairól és a pénzügyi rendszerről. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=uAyTXH8v8MI" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=uAyTXH8v8MI</a>
Oct 03, 2013 14:56:25

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 14:56:31
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Tajgi ezúttal'06-os hős hon(vén)leányként tért vissza közénk vagy valaki más szórakozik Marossy Rózsa néven?</div>

marossy egy ilyen kurucon kommentelgető 2006-os nő, sikolya kriszta egyik barinője. baribaszót személyesen ismeri a forradalom idejéből.</div>
Kerdes az, hogy ide az igazi ir-e?</div>

meg kell tőle kérdezni:

<a href="https://www.facebook.com/marossy.rozsa" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/marossy.rozsa</a>
Oct 03, 2013 14:56:31

Szerző: Fiatalember Oct 03, 2013 14:57:26
Válasz
(23)
<div class="quote"><div class="author">SoDI őseit kutató</div><i>A szőlőtermesztéssel foglalkozó zsidók száma a 20. század elején megnőtt. Ezt bizonyítja, hogy 1918 és 1930 között a tokaji hegyközség elnökévé zsidót – Neumann Albertet és <b>Klein Lipótot</b> – választottak. A tokaji kóser bór messze földön híres terméknek számított.</i>

Tényfeltárást!</div>

Már részletesen kifejtésre került, hogy egy Bohémia (mai Nyugat-Csehország) tartományból származó zsidó, egy bizonyos Bata (gyakori név arrafelé, nagyon sok zsidó is viselte) volt Endre anyai nagyapjának őse. A tokaji régióbeli Prügy településről, ahol nagyapja Bata István is született. Batát izraelita származása miatt nem vették fel az Magyar Királyi Államvasutakhoz dolgozni. A háború után a fővárosba került, ahol megismerkedett Schwarz (később Fekete) Margittal, egy Király utcai zsidó könyvelődinasztia lányával. Bata később (valószínűleg az üldöztetés hatására) kommunista funkcionárius lett, Margit pedig az APEH (ma NAV) elődjénél kezdett dolgozni. Frigyükből született meg Gyöngyi, SoDI anyja is, valamint az ő öccse, aki Gyöngyivel ellentétben zsidó párt, egy bizonyos Ali Juditot választott maga mellé. Gyöngyi jogot végzett, és megismerte a Szomódról származó Kiss Endre Jánost, a fiatal és sikeres, szintén hithű szocialista mérnököt. Vele később házasságot kötött, ebből született meg SoDI, azaz Kiss Endre Farkas. Gyöngyi szülei valószínűleg nem nézték jó szemmel, hogy lányuk egy gójt választott, legalábbis sosem merült fel a nevük a családi történetekben. Azonban ezt korai haláluk is magyarázhatja, hiszen azt tudjok, hogy Endre gyermekkorát a Schwarz (Fekete) család lakásában, a Király utcai egykori textiláruház felett, a VII. kerületi zsidónegyedben töltötte.
A továbbiakról röviden: a láthatóan fogyatékos és agresszív gyermek kikezdi a szülők házasságát, így annak megmentése céljából Endrét a Kiss nagyszülőkhöz, Szomódra deportálják. Azonban a sorozatos botrányok (Bunki-bankos péniszmutogatás, végül a nagymama megtámadása) miatt visszakerül a fővárosba, szülei rövid távon elválnak. Egyikük sem vállalja SoDI nevelését, így pénzt nem kímélve saját lakást és autót tesznek alá, csak hogy ne velük éljen. Endre ezt rövid úton elherdálja, tanulmányait sem fejezi be, pénzt nem keres, ezzel végső anyagi romlásba taszítva szüleit. Gyöngyi manapság alja munkákat végez, Kiss Endre János pedig a válás óta keményen iszik, egy agyvérzésen is átesett, jelenleg egy fűtetlen szomódi putriban haldoklik. Endre egyikükkel sem tartja a kapcsolatot.
Oct 03, 2013 14:57:26

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 14:58:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ma megint nem voltam kamerázni, ezért ismét egy korábban soha nem látott archív anyagot osztok meg a számítógépem rejtett zugaiból.

Tavaly nyáron Rácz Gábor László és Titán Soós József hosszasan elbeszélgetett Molnár Ibolyával a világ dolgairól és a pénzügyi rendszerről. <a href="https://www.youtube.com/watch?v=uAyTXH8v8MI" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=uAyTXH8v8MI</a></div>

ezt már titán és rgl nyilvánosságra hozta, Hahó!

mi újság a csodálatos lehetőséggel?
Oct 03, 2013 14:58:43

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Oct 03, 2013 14:59:20
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Tajgi ezúttal'06-os hős hon(vén)leányként tért vissza közénk vagy valaki más szórakozik Marossy Rózsa néven?</div>

Ezt a sikolyás rész kivételével tudtam, de nem lehet, hogy csak egy kitalált személy? Az ide írogató verziója mindenképp csak egy kamu trollenergia-vámpír.
Oct 03, 2013 14:59:20

Szerző: sodika Oct 03, 2013 15:00:17
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
ezt már titán és rgl nyilvánosságra hozta, Hahó!</div>

Hol? Én nem látom Gábor YouTube-csatornáján.
Oct 03, 2013 15:00:17

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 15:02:16
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>

Hol? Én nem látom Gábor YouTube-csatornáján.</div>

titán csatornáján van. én már láttam.
Oct 03, 2013 15:02:16

Szerző: sodika Oct 03, 2013 15:04:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
titán csatornáján van. én már láttam.</div>

Titán csatornáján egyetlen videó van.
<a href="http://www.youtube.com/channel/UC0PRuj-49XtsZlFjm0_mZgQ/videos" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/channel/UC0PRuj-49XtsZlFjm0_mZgQ/videos</a>
Oct 03, 2013 15:04:29

Szerző: tigris Oct 03, 2013 15:04:46
Válasz
(3)

Hol? Én nem látom Gábor YouTube-csatornáján.</div>

unalmas szar vagy.
Oct 03, 2013 15:04:46

Szerző: sodika Oct 03, 2013 15:07:01
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
unalmas szar vagy.</div>

Vannak még érdekes anyagok.
Amikor nincs kamerázás vagy fényképezés, abból válogatok.

A lényeg, hogy minden napra jut videó így is. :)
Oct 03, 2013 15:07:01

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 15:07:04
Válasz
(6)
titán csatornáján van. én már láttam.</div>

Titán csatornáján egyetlen videó van.
<a href="http://www.youtube.com/channel/UC0PRuj-49XtsZlFjm0_mZgQ/videos" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/channel/UC0PRuj-49XtsZlFjm0_mZgQ/videos</a></div>

mondom, hogy én már láttam ezt a videót. kérdezd meg titánt vagy rgl-t, hogy melyik csatornájukra töltötték fel.

nem vagy exkluzív, ez a lényeg.
Oct 03, 2013 15:07:04

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 03, 2013 15:08:12
Válasz
(11)
unalmas szar vagy.</div>

A lényeg, hogy minden napra jut videó így is. :)</div>

az volt az utolsó érdekes anyagod, amikor Sherlock Porks megfejelt. erről úgy nagyjából ennyit.

nálad még bognár tibi bácsi is érdekesebb videókat készít.
Oct 03, 2013 15:08:12

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 03, 2013 15:08:39
Válasz
(5)
unalmas szar vagy.</div>

A lényeg, hogy minden napra jut videó így is. :)</div>
Mindegy, mi az, csak dolgozni ne kelljen.
Oct 03, 2013 15:08:39
« 2096 2097 2098 2099 2100 2101 2102 2103 2104 2105 »
1734286 komment.

124 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™