« 2163 2164 2165 2166 2167 2168 2169 2170 2171 2172 »
1733959 komment.

Szerző: Callahan Oct 25, 2013 13:07:55
Válasz
(27)
<b>Sodi álma</b>

Napok óta Szíriában voltunk már, de még mindig nem láttam Őt. Éltetett a remény, hogy talán majd most. Ekkor bejött a tolmács, és mondta, hogy igen, este tényleg valóra válik az álmom.

Egy luxusszálló egyik elit termében vártunk, mikor belépett Ő: Aszad ott állt előttem életnagyságban, izmos testén feszült az ing, bajsza csillogott a fényben. Nem volt vele a cafkája, az a hülye kurva, aki ugyan szép - állítólag -, mégis utálom őt, mert elvette tőlem az Elnök Urat.

Elém állt Aszad, letérdeltetett, és elővette nadrágjából a 28 centis faszát. Könnyek közt, némán bámultam erre a csodára. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy Isten teremthet ilyen szépet, mint ez a sudáran álló kéjrúd.

Torokra vettem, és nyeltem-nyeltem, mintha nem lenne holnap. Hirtelen lélegezni is elfelejtettem, miközben kitöltött belülről a Csodálatos Vezér Isteni Szerszáma. Aszad úr már majdnem a gyomromig hatolt, de én csak nyeltem magamba a Közel-Kelet Egyetlen Igaz Bástyáját.

Aztán arra ébredtem, hogy Vera a kulcsával kotorászik az irodaajtó zárjában.
Oct 25, 2013 13:07:55

Szerző: disszertáló Oct 25, 2013 13:08:56
Válasz
(4)
Szégyen gyalázat, hogy ilyen mondvacsinált indokokkal lépsz ki életed nagy kalandjából. Mi lett volna, ha mi is így gondolkodunk? Még most is Pátyon reszelnénk a pitont.
Oct 25, 2013 13:08:56

Szerző: - Oct 25, 2013 13:11:33
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">OMG!</div>Zsodi, ta papucs!!! Mostmár az egész szánalmas életed a különböző nők miatt kihagyott csodálatos lehetőségekről fog szólni, bazmeg?!?? Akik ráadásul még arra se jók, hogy cserébe a hetek óta tartogatott testnedveidet lecsapolják!!!! Hahaha!!! Ekkora csicska lúzert még nem hordott a hátán ez a föld!!</div>

Semmifele nok miatt nem hagyja ki... sajat maga kuralt el mindent maganak, es az hogy ezt nokre fogja az az ongyulolo, nogyulolo homoszexualitasabol ered. Megint egy nore fogtad, hogy lebeszelt de meg a lebeszeles is hazukgsag Aspergerboy. Ugyanis hamvaban holt otlet volt magaddal vinni.
Tudod a kedves ismerosom aki nalad fiatalabb, Sziriaban es Libanonban volt gyakorlaton meg valodi egyetemista koraban. Es erdekes, 12 felev utan diplomata lett. Szerinted hogy a faszba csinalta. Zsido volt? Fpp na mindegy majd kuldok a kisfarkuendre gmailedre kepeket. Most pedig tessek kitakarodni valami tuntetesre es vagy ciganyokat blazolni, vagy hazaffy jobbikosokkal uttetni magad, vagy valami. Attol felek, hogy a fustbe ment terv utan leall a felporges, aztat meg nem akarom :o)))))
Oct 25, 2013 13:11:33

Szerző: iThroll (Snecológus-pontszám: 2480x1) Oct 25, 2013 13:12:02
Válasz
(4)
Gyagyás, ugye most emiatt nem leszel depis?
Oct 25, 2013 13:12:02

Szerző: Tiffany Oct 25, 2013 13:13:30
Válasz
(4)
Tajgetosz ne hasznald Charles Lee Ray neveöt, neki ugyanis felall. Tudom. Ld. Seed of Chucky. Szerinted hogy kerult belem az eletkepes spermaja? Nem vagy melto a nevre impo-sztor.
Oct 25, 2013 13:13:30

Szerző: - Oct 25, 2013 13:14:32
Válasz
(17)
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div><b>Sodi álma</b>Napok óta Szíriában voltunk már, de még mindig nem láttam Őt. Éltetett a remény, hogy talán majd most. Ekkor bejött a tolmács, és mondta, hogy igen, este tényleg valóra válik az álmom.Egy luxusszálló egyik elit termében vártunk, mikor belépett Ő: Aszad ott állt előttem életnagyságban, izmos testén feszült az ing, bajsza csillogott a fényben. Nem volt vele a cafkája, az a hülye kurva, aki ugyan szép - állítólag -, mégis utálom őt, mert elvette tőlem az Elnök Urat.Elém állt Aszad, letérdeltetett, és elővette nadrágjából a 28 centis faszát. Könnyek közt, némán bámultam erre a csodára. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy Isten teremthet ilyen szépet, mint ez a sudáran álló kéjrúd.Torokra vettem, és nyeltem-nyeltem, mintha nem lenne holnap. Hirtelen lélegezni is elfelejtettem, miközben kitöltött belülről a Csodálatos Vezér Isteni Szerszáma. Aszad úr már majdnem a gyomromig hatolt, de én csak nyeltem magamba a Közel-Kelet Egyetlen Igaz Bástyáját.Aztán arra ébredtem, hogy Vera a kulcsával kotorászik az irodaajtó zárjában.</div>

Azt vagod, hogy ha behelyettesited Putinnal es a Velux raktar ajtajaval akkor ez Titan alma?
Oct 25, 2013 13:14:32

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 13:15:08
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>Gyagyás, ugye most emiatt nem leszel depis?</div>
Allitolag van minimum 120 ezer forintja*. Abbol sok Gledara meg kutyure telik.

* Hetfoi indulassal 413 euroert latok Budapest-Bejrut-Budapest repujegyet.
Oct 25, 2013 13:15:08

Szerző: lőcs Oct 25, 2013 13:15:37
Válasz
(3)
a marcis útnál ki győzte meg, hogy mondja le az utolsó pillanatban?
Oct 25, 2013 13:15:37

Szerző: Szomód Oct 25, 2013 13:16:45
Válasz
(30)
Endre, tudsz arról, hogy egykori védenced Rósza - a Róbert Károly krt. lévő ideg és elmebeteg osztály zárt osztályán "pihen". Meglátogattad már? ( második hete van bent).
Oct 25, 2013 13:16:45

Szerző: - Oct 25, 2013 13:17:22
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div>a marcis útnál ki győzte meg, hogy mondja le az utolsó pillanatban?</div>

Egy utolso szemet no... evidencicakat, kerlek. Valami Zsido no, ravasz belevalo ribanc mint Rebecca a bibliabol, almaban levagta Zsodi fejet, ezert nem tudott marcival menni.
Oct 25, 2013 13:17:22

Szerző: Szomód Oct 25, 2013 13:17:45
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Szomód</div>Endre, tudsz arról, hogy egykori védenced Rósza - a Róbert Károly krt. lévő ideg és elmebeteg osztály zárt osztályán "pihen". Meglátogattad már? ( második hete van bent).</div>

Természetesen a Nyírőre gondolok, ha az lenne a kifogás nem tudod hol van.
Oct 25, 2013 13:17:45

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 25, 2013 13:18:08
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Szomód</div>Endre, tudsz arról, hogy egykori védenced Rósza - a Róbert Károly krt. lévő ideg és elmebeteg osztály zárt osztályán "pihen". Meglátogattad már? ( második hete van bent).</div>
Ha van nála palacsinta, talán...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 25, 2013 13:18:08

Szerző: xray Oct 25, 2013 13:18:11
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div>a marcis útnál ki győzte meg, hogy mondja le az utolsó pillanatban?</div>
Nem ki, hanem mi: egy huncut fillérje nem volt az útra.
Oct 25, 2013 13:18:11

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 13:18:13
Válasz
(1)
Shiker!
Oct 25, 2013 13:18:13

Szerző: sodi-generátor Oct 25, 2013 13:19:06
Válasz
(5)

Kamu :)
Oct 25, 2013 13:19:06

Szerző: sodi-generátor Oct 25, 2013 13:24:21
Válasz
(6)
Másrészt meg azzal, hogy ezt terjeszted, <b>gyakorlatilag magad is elismered a politikai aktivisták elleni koncepciós perek létét :)</b>
Oct 25, 2013 13:24:21

Szerző: sodika Oct 25, 2013 13:27:35
Válasz
(0)

Semmi értelme nem lenne, ha ez így lenne. Még a Dombai is azt írta róla a szakvéleményben, hogy bár meglátása szerint Rózsa a saját összeesküvés-elméletei mentén szervezi az életét, ezzel együtt az intellektusa a korának megfelelő, és önmaga ellátására teljes körűen képes.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 25, 2013 13:27:35

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 25, 2013 13:28:35
Válasz
(7)
Azért ne csüggedjünk..

Elmebeteg Rósza a zárt osztályon.
Bűnöző tajgi hamarosan a kóterban.
Életképtelen sneci marad a recskakanapén.

Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Oct 25, 2013 13:28:35

Szerző: Callahan Oct 25, 2013 13:29:16
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Rózsa a saját összeesküvés-elméletei mentén szervezi az életét</div>

Szerencsére te azért biztosítottál közel 10 óra nyilvánosságot a faszságainak (míg Bécigány be nem csicskított).
Oct 25, 2013 13:29:16

Szerző: Mikrocsip Oct 25, 2013 13:29:38
Válasz
(5)
Csalódott vagy fingóci amiért elmaradt a nagy dobás? Ne aggódj a troll bácsik készülnek neked eggyel. De ez még titok :))
Oct 25, 2013 13:29:38

Szerző: - Oct 25, 2013 13:29:45
Válasz
(5)
Anyad kommentarjait szavazgasd le pupos gorcs¤
Oct 25, 2013 13:29:45

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Oct 25, 2013 13:30:46
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szomód</div>Endre, tudsz arról, hogy egykori védenced Rósza - a Róbert Károly krt. lévő ideg és elmebeteg osztály zárt osztályán "pihen". Meglátogattad már? ( második hete van bent).</div>

Semmi értelme nem lenne, ha ez így lenne. Még a Dombai is azt írta róla a szakvéleményben, hogy bár meglátása szerint Rózsa a saját összeesküvés-elméletei mentén szervezi az életét, ezzel együtt az intellektusa a korának megfelelő, és önmaga ellátására teljes körűen képes.</div>
Most már tényleg, de tényleg, begyszóra nem írsz ide többet?
Oct 25, 2013 13:30:46

Szerző: - Oct 25, 2013 13:31:18
Válasz
(5)
Ruzsozd ki a tobbfunkcios anuszodat ami a fejed kozepen van es a leszavazgatastol nem lesz Asszad farka a seggedben.
Oct 25, 2013 13:31:18

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 25, 2013 13:31:26
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Szomód</div>Endre, tudsz arról, hogy egykori védenced Rósza - a Róbert Károly krt. lévő ideg és elmebeteg osztály zárt osztályán "pihen". Meglátogattad már? ( második hete van bent).</div>

Semmi értelme nem lenne, ha ez így lenne. Még a Dombai is azt írta róla a szakvéleményben, hogy bár meglátása szerint Rózsa a saját összeesküvés-elméletei mentén szervezi az életét, ezzel együtt az intellektusa a korának megfelelő, és önmaga ellátására teljes körűen képes.</div>
De Dombai egy kajszaorrú, bazdmeg! Átverte Rószát, hogy azt higgye, nem elmebeteg, és aztán bekerüljön a zártosztályra! Szerinted ha a SZKR-es elmebajt osztogatja a FB-n minden nap még a gyogyóból is, mikor fogják kiengedni?? xDDD
Hol a palacsinta? Lesz palacsinta??? HALLOD??!!!
Oct 25, 2013 13:31:26

Szerző: Mikrocsip Oct 25, 2013 13:32:33
Válasz
(9)
Miért fosod magad pofán percről percre? Az előbb irtad hogy SOHA de tényleg soha többet nem írsz ide. Akaratgyenge autista kisfiú vagy. És még te mennél szíriába. Na persze..
Oct 25, 2013 13:32:33

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 13:33:01
Válasz
(2)
Oktober 21-en meg irt a Facebookra Rosza, szoval olyan nagyon regen nem vihettek be, ha egyaltalan bevittek.
Oct 25, 2013 13:33:01

Szerző: - Oct 25, 2013 13:33:12
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote">
<div class="author">sodika</div>
<div class="quote">
<div class="author">Szomód</div>Endre, tudsz arról, hogy egykori védenced Rósza - a Róbert Károly krt. lévő ideg és elmebeteg osztály zárt osztályán "pihen". Meglátogattad már? ( második hete van bent).</div>Semmi értelme nem lenne, ha ez így lenne. Még a Dombai is azt írta róla a szakvéleményben, hogy bár meglátása szerint Rózsa a saját összeesküvés-elméletei mentén szervezi az életét, ezzel együtt az intellektusa a korának megfelelő, és önmaga ellátására teljes körűen képes.</div>Most már tényleg, de tényleg, begyszóra nem írsz ide többet?</div>

Azeert nott pld egy anusz a szaja helyere mer folyton segget csinalt a szajabol. Ez Allah buntetese a hazudozoknak. Bezony.
Oct 25, 2013 13:33:12

Szerző: Callahan Oct 25, 2013 13:34:10
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Szomód</div>Meglátogattad már? ( második hete van bent).</div>

Barátjának nevezi, felőle mégis megrohadhat Rósza ott, ahol van, amíg nincs palacsinta és lecsó.

Igazi lelki nyomorék.
Oct 25, 2013 13:34:10

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 13:34:57
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Oktober 21-en meg irt a Facebookra Rosza, szoval olyan nagyon regen nem vihettek be, ha egyaltalan bevittek.</div>
Vagy a 21. szazadban mar a vigyorgoban is van net?
Oct 25, 2013 13:34:57

Szerző: Zsodi Stats Oct 25, 2013 13:38:51
Válasz
(11)
Zsodi "tényleg soha többé" kommentje és a következő közt eltelt idő: 56 perc 47 másodperc
Oct 25, 2013 13:38:51

Szerző: Build-a-Bear Toys Oct 25, 2013 13:41:30
Válasz
(10)
Tisztelt Kis Farok Endre Ûr,

Felnott jatekokat gyarto leanyvallalatunk szeretne az On elkepeszto intim meretenek tiszteletere egy felnotteknek szolo, osszerakhato szexbabu-muhelyhalozatot letrehozni, Recsk-A-Boy neven. Valtozo eletkoru fejet, fejszorzetet, torzot es karokat szerelhetnenek a szerelmi babokra, nem beszelve a valtozo intim meretu peniszekrol, a szivarvany minden szineben. Par mondatot, gombnyomasra meg beszelnenek is arabul, lovariul es es az On mintajara, furcsamagyarul.
Impotens baratja, kiss roland miatt a Good Guys babakat gyarto leanyvallalatunk 1 nap alatt tonkrememt.
Kerjuk jelentkezzen hogy megbeszelhessuk a 6 szamjegyu szerzodes felteteleit.

Penisze iranti alazattal,

B-a-B, Inc, USA
Oct 25, 2013 13:41:30

Szerző: sodika Oct 25, 2013 13:41:37
Válasz
(17)
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div>ez a mai abból a szempontból is mérföldkő, hogy végre saját magáról is elismerte, hogy fogyatékos, vagy legalább azt, hogy még az általa nagyra tartottak is annak tartják.</div>

Az objektíve tényszerűen létező egyedi hiányosságaimat sose tagadtam, legfeljebb máshova helyeztem a hangsúlyt. Teljesen relevánsan - teszem hozzá -, mert míg a legtöbbször egyes esetlegesen egyedi személyiségjegyeim valóban nem jelentenek hátrányt, addig egy komoly szíriai úr során, ahol senki sem kimondottam miattam van jelen, hanem ehelyett mindenki a saját dolgát intézné elsősorban, melyhez én csupán plusz egy személyként csatlakoznék - nagyon erősen rájuk támaszkodva -, már talán az utazás optimális jellege ellen hathatott volna, és fix, pontosan lefektetett program híján, "van kint rokonom ott is, majd ő segít"-alapokon állva már tényleg kevésbé tette jó ötletté az indulást. Önmagában egyik sem gond, ez így együtt viszont - a személyiségem az számomra teljesen idegen társasággal, valamint a képlékeny programmal társítva - már valóban egy kevésbé kerek kompozíciót rakott volna össze, melyből - mindent összevetve - értelmesebb volt pillanatnyilag inkább mégis kiszedni magamat.
Oct 25, 2013 13:41:37

Szerző: sodika Oct 25, 2013 13:43:07
Válasz
(13)
De tényleg nem írok ide soha.
csá
Oct 25, 2013 13:43:07

Szerző: Örebro Oct 25, 2013 13:44:41
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div>ez a mai abból a szempontból is mérföldkő, hogy végre saját magáról is elismerte, hogy fogyatékos, vagy legalább azt, hogy még az általa nagyra tartottak is annak tartják.</div>

Az objektíve tényszerűen létező egyedi hiányosságaimat sose tagadtam, legfeljebb máshova helyeztem a hangsúlyt. Teljesen relevánsan - teszem hozzá -, mert míg a legtöbbször egyes esetlegesen egyedi személyiségjegyeim valóban nem jelentenek hátrányt, addig egy komoly szíriai úr során, ahol senki sem kimondottam miattam van jelen, hanem ehelyett mindenki a saját dolgát intézné elsősorban, melyhez én csupán plusz egy személyként csatlakoznék - nagyon erősen rájuk támaszkodva -, már talán az utazás optimális jellege ellen hathatott volna, és fix, pontosan lefektetett program híján, "van kint rokonom ott is, majd ő segít"-alapokon állva már tényleg kevésbé tette jó ötletté az indulást. Önmagában egyik sem gond, ez így együtt viszont - a személyiségem az számomra teljesen idegen társasággal, valamint a képlékeny programmal társítva - már valóban egy kevésbé kerek kompozíciót rakott volna össze, melyből - mindent összevetve - értelmesebb volt pillanatnyilag inkább mégis kiszedni magamat.</div>

Te fasz olvasd el mit irtal, teljesen ertelmezhetetlen!!!!! Ja es ne irj ide, menj a kurva anyadba! Naci!
Oct 25, 2013 13:44:41

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 13:45:17
Válasz
(5)
Ez a talán már....is szófordulat az autizmusod legdurvább kivetülése.
Oct 25, 2013 13:45:17

Szerző: - Oct 25, 2013 13:45:44
Válasz
(1)
Lol...
Oct 25, 2013 13:45:44

Szerző: Örebro Oct 25, 2013 13:46:18
Válasz
(6)
egy komoly sziriai ur soran:-))))

egyedi hianyossagaimat ( egyedi akkor hogy lesz többesszam?
Oct 25, 2013 13:46:18

Szerző: iThroll (Snecológus-pontszám: 2480x1) Oct 25, 2013 13:47:06
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Teljesen relevánsan - teszem hozzá -, mert míg a legtöbbször egyes esetlegesen egyedi személyiségjegyeim valóban nem jelentenek hátrányt, addig <b>egy komoly <u>szíriai úr</u> során</b>, ahol senki sem kimondottam miattam van jelen,...</div>

és bevallja bazmeg, hogy férfi prostinak ment volna ki. eszem megáll.
Oct 25, 2013 13:47:06

Szerző: pilvax coffee shop Oct 25, 2013 13:47:11
Válasz
(7)
Le lehetett volna két héttel előtte is mondani.
És akkor nem kellene itt barokkos mondatokban hetyetyézni.
Oct 25, 2013 13:47:11

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Oct 25, 2013 13:47:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De tényleg nem írok ide soha.
csá</div>

dehogybem, ikszdé
Oct 25, 2013 13:47:26

Szerző: Örebro Oct 25, 2013 13:47:47
Válasz
(2)
Neked nincs egy olyan ember ismerösösd (nem kerdezem, hogy barataod, mert ez nincs) aki megmondana neked, mekkora fasz vagy?
Oct 25, 2013 13:47:47

Szerző: paha Oct 25, 2013 13:47:55
Válasz
(17)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div>ez a mai abból a szempontból is mérföldkő, hogy végre saját magáról is elismerte, hogy fogyatékos, vagy legalább azt, hogy még az általa nagyra tartottak is annak tartják.</div>

Az objektíve tényszerűen létező egyedi hiányosságaimat sose tagadtam, legfeljebb máshova helyeztem a hangsúlyt. Teljesen relevánsan - teszem hozzá -, mert míg a legtöbbször egyes esetlegesen egyedi személyiségjegyeim valóban nem jelentenek hátrányt, addig egy komoly szíriai úr során, ahol senki sem kimondottam miattam van jelen, hanem ehelyett mindenki a saját dolgát intézné elsősorban, melyhez én csupán plusz egy személyként csatlakoznék - nagyon erősen rájuk támaszkodva -, már talán az utazás optimális jellege ellen hathatott volna, és fix, pontosan lefektetett program híján, "van kint rokonom ott is, majd ő segít"-alapokon állva már tényleg kevésbé tette jó ötletté az indulást. Önmagában egyik sem gond, ez így együtt viszont - a személyiségem az számomra teljesen idegen társasággal, valamint a képlékeny programmal társítva - már valóban egy kevésbé kerek kompozíciót rakott volna össze, melyből - mindent összevetve - értelmesebb volt pillanatnyilag inkább mégis kiszedni magamat.</div>

Erre most komolyan azt hittem, hogy sodi-genrátor írta...
Oct 25, 2013 13:47:55

Szerző: Callahan Oct 25, 2013 13:48:32
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az objektíve tényszerűen létező egyedi hiányosságaimat...</div>

Mi ez az érthetetlen ömlengés?
Ezzel épp azt bizonyítod, hogy fogyatékos vagy, hahó!
Normális emberek nem írnak ilyen stílusban.
Oct 25, 2013 13:48:32

Szerző: Örebro Oct 25, 2013 13:49:14
Válasz
(4)
Naci! Te mar egy idegroncs vagy, ragyas börrel, kihullo fogakkal, nagy puppal a hatadon, egy kesz betegseghalmaz.
Oct 25, 2013 13:49:14

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Oct 25, 2013 13:49:14
Válasz
(5)
lolbazdmeg, értelmetlenségeket zagyválsz össze, púp!
Egyszerűbben kellene megfogalmaznod:
"Nincs pénzem, gyáva vagyok és egy idióta. Nem visznek."
Oct 25, 2013 13:49:14

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Oct 25, 2013 13:51:20
Válasz
(1)
Zsodi!
Így, hogy már nem aktuális, nyugodtan elárulhatod, ki volt az etalon: Chrudinák vagy Szaniszló?
Oct 25, 2013 13:51:20

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 13:52:02
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">paha</div>Erre most komolyan azt hittem, hogy sodi-genrátor írta...</div>
Latszik, hogy teljesen megzakkant.
Oct 25, 2013 13:52:02

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Oct 25, 2013 13:52:22
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> egy komoly szíriai úr során, ahol senki sem kimondottam miattam van jelen, hanem ehelyett mindenki a saját dolgát intézné elsősorban, melyhez én csupán plusz egy személyként csatlakoznék</div>

Mintha tegnap még azt bizonygattad volna, hogy rád épül az egész, aki mint független külföldi civil majd előadja valami helyi kecskebaszó hiradóban, hogy mennyire átverősek a mainstream mediákok.
Oct 25, 2013 13:52:22

Szerző: Mikrocsip Oct 25, 2013 13:52:25
Válasz
(1)
Ne búslakodj, jó lesz nekenaz a kanapé. Mióta is laksz rajta? 2 éve? :))
Oct 25, 2013 13:52:25

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 13:53:26
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Neked nincs egy olyan ember ismerösösd (nem kerdezem, hogy barataod, mert ez nincs) aki megmondana neked, mekkora fasz vagy?</div>
Dehogynem. Forizs mar szamtalanszor megmondta neki, hogy egy eletkeptelen gyerek, es ezt meg pofonokkal is tudatositotta benne. Titan meg RGL is csak rohognek rajta.
Oct 25, 2013 13:53:26

Szerző: broni Oct 25, 2013 13:53:39
Válasz
(4)
<a href="http://www.origo.hu/itthon/20131021-ongyilkos-lett-a-kilott-szemu-2006-os-aldozat.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20131021-ongyilkos-lett-a-kilott-szemu-2006-os-aldozat.html</a>

na, ezen hangosan felröhögtem)))))))))))))
Oct 25, 2013 13:53:39

Szerző: sodi-generátor Oct 25, 2013 13:54:40
Válasz
(20)
A néhányak által furcsának tekinthető, a mainstreamtől kissé eltérő, de a szürke egérséghez képest mégis inkább pozitív irányba elmozduló bizonyos tulajdonságaim miatt, melyeket nevezhetünk akár hiányosságnak is, ezúttal - ha nem is egészen, de részben - indokolttá vált az, hogy a mély víz helyett ezúttal mégiscsak a sekélyebb, langyosabb vízben maradjak, méghozzá úgy, hogy a medence széle, vagy legalábbis az úszómester és az úszógumi látsszon, hozzátéve azt, hogy itt mégsem a vízzel van a baj, hanem az úszómester pocakjával, melyre nincs B-terv.
Oct 25, 2013 13:54:40

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Oct 25, 2013 13:55:31
Válasz
(8)
<i>sodika (Oct 24, 2013 21:59:25)
A koncepció és a valóság esetemben tökéletesen találkozik. A tervek szerint a kinti tévében is úgy leszek bemutatva, mint egy független magyar civil, akit felháborít a fősodratú média folyamatos hazudozása, ezért eljött megnézni és bemutatni az igazságot.</i>

Egy nap se kellett ahhoz, hogy kiderüljön, hogy ebből egy mukk nem igaz.
Oct 25, 2013 13:55:31

Szerző: Sam (Snecológus-pontszám: 13805x6) Oct 25, 2013 13:58:12
Válasz
(1)
"A több hétig tartó kiválasztási folyamat során sokan elvéreztek (ki tiszteletlenség, ki kinti ellenzéki kapcsolatai miatt), a külső jelöltek közül végül egyedül én maradtam a kis létszámú csapatban."

Magyarul:
Te voltál a legbeáldozhatóbb személy aki senkinek sem hiányzott volna, de tud kezelni mobiltelefont meg írni és olvasni.

Ugye tudod, hogy ott nem nagyon van Gléda?
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Oct 25, 2013 13:58:12

Szerző: Callahan Oct 25, 2013 13:58:37
Válasz
(4)
Sodi, azért ki a hibás, hogy nem tanultál meg magyarul fogalmazni? A tanítónéni az elsőből? Vagy a középiskolás magyartanár? Esetleg anyád? Vagy a Kuructól lested el ezeket az álértelmiségi, zagyva körmondatokat?

Lehet értelmes könyveket is kellett volna olvasgatni, ha már "újságírónak" hazudod magad.
Oct 25, 2013 13:58:37

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 14:00:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>"A több hétig tartó kiválasztási folyamat során sokan elvéreztek (ki tiszteletlenség, ki kinti ellenzéki kapcsolatai miatt), a külső jelöltek közül végül egyedül én maradtam a kis létszámú csapatban."

Magyarul:
Te voltál a legbeáldozhatóbb személy aki senkinek sem hiányzott volna, de tud kezelni mobiltelefont meg írni és olvasni.

Ugye tudod, hogy ott nem nagyon van Gléda?</div>
Vagy o volt az egyetlen, aki nem vette eszre, mennyire faszsag az egesz.
Oct 25, 2013 14:00:27

Szerző: Endre védőangyala Oct 25, 2013 14:01:05
Válasz
(1)
Jöhetnek a kulisszatitkok, Endre! Végre exkluzív infóid vannak, használd ki!
Oct 25, 2013 14:01:05

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 25, 2013 14:07:32
Válasz
(2)
Endre! Nem lehet, hogy ez az egész túra egy nagy lehúzás lett volna, amit valaki megsúgott neked, de ezt félsz elismerni így helyette megy az Andis mese?
Oct 25, 2013 14:07:32

Szerző: Mikrocsip Oct 25, 2013 14:07:36
Válasz
(4)
Snecike ngyon szereti okosnak beállítani magát, ezért fosik ide ilyen hosszú nyakatekert mondatokat. Pont.
Oct 25, 2013 14:07:36

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Oct 25, 2013 14:12:14
Válasz
(11)
Hááát, fogadni merek, hogy ma este amikor kiürül az iroda, olyan Gléda és recskaparti lesz, amilyet még nem látott a világ.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Oct 25, 2013 14:12:14

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Oct 25, 2013 14:12:58
Válasz
(5)
Nagyon erős ez az október. Csak kapkodom a fejem.
Oct 25, 2013 14:12:58

Szerző: Showrunner Oct 25, 2013 14:17:04
Válasz
(27)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Nagyon erős ez az október. Csak kapkodom a fejem.</div>

Jobb is, ha erős a show, mert ez az utolsó évada.
Oct 25, 2013 14:17:04

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 25, 2013 14:17:46
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Hááát, fogadni merek, hogy ma este amikor kiürül az iroda, olyan Gléda és recskaparti lesz, amilyet még nem látott a világ.</div>

A fogadóirodák elég alacsony odds-al adják az esemény megvalósulását, úgyhogy 150 %, hogy ma este szenvednek majd a Kolosy tér lakói. Vera pedig másnap takaríthat izomból.
Oct 25, 2013 14:17:46

Szerző: broni Oct 25, 2013 14:21:25
Válasz
(6)
én nem tudom értelmezni másnaposan sodi irományait, szóval nem utazik????
Oct 25, 2013 14:21:25

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 25, 2013 14:21:54
Válasz
(6)
Összeragadt zsepik, üres üvegek. Hányás- és szarszag. Endre egy egyszemélyes fesztivált rendez.
Oct 25, 2013 14:21:54

Szerző: Örebro Oct 25, 2013 14:21:56
Válasz
(2)
"<a href="http://index.hu/belfold/2013/10/25/lokdostek_a_jobbikon_az_al-dzsazira_operatoret/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/10/25/lokdostek_a_jobbikon_az_al-dzsazira_operatoret/</a>"

Mar ertem, ezert nem vittek el sziriaba teged! A fasznak vered a kollegadat ta hugyagyu!
Oct 25, 2013 14:21:56

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Oct 25, 2013 14:22:23
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Showrunner</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Nagyon erős ez az október. Csak kapkodom a fejem.</div>

Jobb is, ha erős a show, mert ez az utolsó évada.</div>
Spin-off lesz?
Oct 25, 2013 14:22:23

Szerző: Kiss Kender Farkas Oct 25, 2013 14:23:38
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>én nem tudom értelmezni másnaposan sodi irományait, szóval nem utazik????</div>

Sajnos nem, állítólag összeismerkedett valami Barbara nevû modellel és vele van mindig
Oct 25, 2013 14:23:38

Szerző: Showrunner Oct 25, 2013 14:26:57
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Showrunner</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Nagyon erős ez az október. Csak kapkodom a fejem.</div>

Spin-off lesz?</div>

Eddig spin-offban állapodtunk meg. Tajgi most következő kalandjaiból készül "Prison Break - Failed" címmel.
Oct 25, 2013 14:26:57

Szerző: Showrunner Oct 25, 2013 14:27:03
Válasz
(0)
1
Oct 25, 2013 14:27:03

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Oct 25, 2013 14:30:50
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>"<a href="http://index.hu/belfold/2013/10/25/lokdostek_a_jobbikon_az_al-dzsazira_operatoret/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/10/25/lokdostek_a_jobbikon_az_al-dzsazira_operatoret/</a>"

Mar ertem, ezert nem vittek el sziriaba teged! A fasznak vered a kollegadat ta hugyagyu!</div>

Al-Jazeera jellemzően nem Aszad-szopó, gondolom a garázda fasznak is ez volt a baja.
Oct 25, 2013 14:30:50

Szerző: broni Oct 25, 2013 14:32:47
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>"<a href="http://index.hu/belfold/2013/10/25/lokdostek_a_jobbikon_az_al-dzsazira_operatoret/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/10/25/lokdostek_a_jobbikon_az_al-dzsazira_operatoret/</a>"

Mar ertem, ezert nem vittek el sziriaba teged! A fasznak vered a kollegadat ta hugyagyu!</div>

Al-Jazeera jellemzően nem Aszad-szopó, gondolom a garázda fasznak is ez volt a baja.[/quote

pedig a jobbbgyík csürhe alapvetően szaracénsegg nyaló.....
Oct 25, 2013 14:32:47

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 14:37:02
Válasz
(0)
Azalsósokat tanító fogalmazás tanítónéni egyest ad Endre fogalmazására.
Oct 25, 2013 14:37:02

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Oct 25, 2013 14:40:53
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://www.origo.hu/itthon/20131021-ongyilkos-lett-a-kilott-szemu-2006-os-aldozat.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20131021-ongyilkos-lett-a-kilott-szemu-2006-os-aldozat.html</a>

na, ezen hangosan felröhögtem)))))))))))))</div>

Ez még viccesebb lenne, ha nem csak Gaudi találta volna ki:

<a href="http://alfahir.hu/ugyeszi_tanacs_egy_anyanak_jobb_ha_elveteted_a_gyereket" rel="nofollow" target="_blank">http://alfahir.hu/ugyeszi_tanacs_egy_anyanak_jobb_ha_elveteted_a_gyereket</a>
Oct 25, 2013 14:40:53

Szerző: broni Oct 25, 2013 14:44:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://www.origo.hu/itthon/20131021-ongyilkos-lett-a-kilott-szemu-2006-os-aldozat.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20131021-ongyilkos-lett-a-kilott-szemu-2006-os-aldozat.html</a>

na, ezen hangosan felröhögtem)))))))))))))</div>

Ez még viccesebb lenne, ha nem csak Gaudi találta volna ki:

<a href="http://alfahir.hu/ugyeszi_tanacs_egy_anyanak_jobb_ha_elveteted_a_gyereket" rel="nofollow" target="_blank">http://alfahir.hu/ugyeszi_tanacs_egy_anyanak_jobb_ha_elveteted_a_gyereket</a></div>

pedig tényleg jobb, ha ezek a szittya übermagyarok nem szaporodnak....
Oct 25, 2013 14:44:13

Szerző: tigris Oct 25, 2013 14:59:32
Válasz
(0)
az a legszebb, hogy ezzel fórizst is sikerült nagyon kellemetlen helyzetbe hoznod
Oct 25, 2013 14:59:32

Szerző: Plajner Borbála Oct 25, 2013 15:01:02
Válasz
(27)
Ma
Tibor Bustya
11:32
Tibor Bustya

SZIA KÖSZÖNÖM HOGY ISMERŐSNEK JELÖLTÉL! SZÍVESEN MEGINNÉK EGY KÁVÉT VELED! TOVÁBBI SZÉP NAPOT! 06302834097
Oct 25, 2013 15:01:02

Szerző: 56-os desztilláló Oct 25, 2013 15:02:46
Válasz
(7)
Ebből már nem pofon hanem kötözős verés lesz. Majdnem verást írtam. Az is lesz.
Oct 25, 2013 15:02:46

Szerző: tigris Oct 25, 2013 15:09:09
Válasz
(5)
komolyan döbbenet ez az egész. a pofájába vágják, hogy egy életképtelen fogyatékosnak tartják, ez meg büszkén kiteszi a facebookra.

"gyertek szarjatok a számba"
Oct 25, 2013 15:09:09

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2013 15:09:35
Válasz
(16)
<div class="quote"><div class="author">Plajner Borbála</div>Ma
Tibor Bustya
11:32
Tibor Bustya

SZIA KÖSZÖNÖM HOGY ISMERŐSNEK JELÖLTÉL! SZÍVESEN MEGINNÉK EGY KÁVÉT VELED! TOVÁBBI SZÉP NAPOT! 06302834097</div>

Szia!

Lehet róla szó. Otthonról dolgozok, és rengeteg munkám van, de egy szabad órám akad. Gyere föl hozzám -kor, ha Neked is megfelel. A pénzmentőhöz kell csöngetni. Onnan együtt elmehetünk valami közeli helyre. A cím Kolosy tér, 1/A mfsz 3.

Üdv
Bori
Oct 25, 2013 15:09:35

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 15:11:21
Válasz
(1)
Ez tiszta olyan mint a dájhárd! Ezzel még botoxos Endre is egyetért.
Oct 25, 2013 15:11:21

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 15:13:30
Válasz
(1)
Sodi van olyan feminim megnyilvánulás a világon amit te még nem kővettél el? Ja igen az igényesség.
Oct 25, 2013 15:13:30

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Oct 25, 2013 15:19:19
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi van olyan feminim megnyilvánulás a világon amit te még nem kővettél el? Ja igen az igényesség.</div>

Femini<b>m</b>? Mondd, hogy csak gunyolodsz, es nem a dombrol legurulas egyik utohatasakent jelent meg nalad a patyi grammatika.
Oct 25, 2013 15:19:19

Szerző: tigris Oct 25, 2013 15:21:03
Válasz
(6)
egyébként csak gratulálni lehet Sodinak, ezt nagyon jól kitalálta. láthattuk, hogy már elege van a fórizs féle csicskításból, hát gondolta visszavág. jól kitervelte az egészet, és végül egy mesterhúzással belemártotta Esztert a szarba, hiszen ő maradt hiteltelen, mint főszervező, fő kapcsolattartó. ügyes volt Endre, komolyan. most majd megtanulja a krampusz, hogy kivel gecizzen nem?
Oct 25, 2013 15:21:03

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 25, 2013 15:22:09
Válasz
(17)
Szerintem kamu a sztori nagy része, nem hiszem, hogy van olyan interjúsorozat, aminek a legelső állomásán Endre ne rostálódna ki.

Nem igazán értem ezt az egész történetet, de nekem a Shiker Napjából, a biciklitúrából és most ebből a szíriai utazásból az szűrődik le, hogy szereti magát időről-időre (őszintén!) beleképzelni magát ilyen helyzetekbe.

Elcsíp egy félmondatot Marcitól, vagy Aszaddal álmodik, és máris építi a légvárakat, távoli tájakra képzeli magát, és fejben és szavakban izgatottan készülődik a nagy tettre. Olyan meggyőzően felfújja magának a buborékot a repcsiiiről vagy bármi másról, olyan beleéléssel mesél róla, hogy a környezetét is simán megtéveszti.

Aztán eljön egy pont, amikor tarthatatlanná válik az egész, pl. jön az indulás napja, kezdődik a duplagondol, és a hirtelen átnyergelés egy másik álomra.
Oct 25, 2013 15:22:09

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 15:22:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi van olyan feminim megnyilvánulás a világon amit te még nem kővettél el? Ja igen az igényesség.</div> Mik ezek a nagy elvárások? Mikor állás Nissan micrájában ültem Sosem szóltál rám a helyes beszéd miatt.

Femini<b>m</b>? Mondd, hogy csak gunyolodsz, es nem a dombrol legurulas egyik utohatasakent jelent meg nalad a patyi grammatika.</div>
Oct 25, 2013 15:22:38

Szerző: Kémlégy Oct 25, 2013 15:23:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi van olyan femini<b>m</b> megnyilvánulás a világon amit te még nem k<b>ő</b>vettél el? Ja igen az igényesség.</div>

Ha nincs a közelben domb, a gyagyás púpjáról is legurulhatsz.
Oct 25, 2013 15:23:26

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 15:23:42
Válasz
(10)
Alkaa micrájábam. Telefonról írok.
Oct 25, 2013 15:23:42

Szerző: tigris Oct 25, 2013 15:26:34
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Szerintem kamu a sztori nagy része, nem hiszem, hogy van olyan interjúsorozat, aminek a legelső állomásán Endre ne rostálódna ki.

Nem igazán értem ezt az egész történetet, de nekem a Shiker Napjából, a biciklitúrából és most ebből a szíriai utazásból az szűrődik le, hogy szereti magát időről-időre (őszintén!) beleképzelni magát ilyen helyzetekbe.

Elcsíp egy félmondatot Marcitól, vagy Aszaddal álmodik, és máris építi a légvárakat, távoli tájakra képzeli magát, és fejben és szavakban izgatottan készülődik a nagy tettre. Olyan meggyőzően felfújja magának a buborékot a repcsiiiről vagy bármi másról, olyan beleéléssel mesél róla, hogy a környezetét is simán megtéveszti.

Aztán eljön egy pont, amikor tarthatatlanná válik az egész, pl. jön az indulás napja, kezdődik a duplagondol, és a hirtelen átnyergelés egy másik álomra.</div>

vitakoznék kolléga! Sneci nem vágyakozik ezekre a tájakra, szarik ő Marcira, pláne a biciklizésre, hogy a kecskebaszó rongyfejűek nyomorát ne is említsük. ő szerepelni szeret, előadni a hőst, a nagy világjárót. Ezt tökéletesen kielégíti a facebookos handabandázással. csak sajnos nem jön rá, hogy már senki se hisz neki, hogy mindenki szarba veszi.
Oct 25, 2013 15:26:34

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Oct 25, 2013 15:26:41
Válasz
(7)
visszanéztem, hogy a csodálatos lehetőség bejelentésekor (Sep 15, 2013 01:19:07) mire tippeltem.

szerintem legyen tanszéki fogadóiroda az ilyen esetekre.

<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">elveszett gumivég</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Balogh Bélgáz</div>Az én tippem: Romániába megy putrikat fotózni Krizsai Andival.</div>

Oké, te győztél.
Biztosan. :)

De most akkor is filmet nézek. csá</div>

Jaj, annyiszor láttad már a sindler listáját, most kihagyhatod kivételesen.
Inkább meséld el a nagy projektet.</div>

szíriába menne, vagy arra a környékre. * ásít *</div>
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Oct 25, 2013 15:26:41

Szerző: Kémlégy Oct 25, 2013 15:28:39
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Showrunner</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Nagyon erős ez az október. Csak kapkodom a fejem.</div>

Szerintem idén még kitart a kegyelemkanapé, legkorábban jövőre lesz hajléktalan.
Oct 25, 2013 15:28:39

Szerző: Danyiil Romanovics Oct 25, 2013 15:30:12
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>vitakoznék kolléga! Sneci nem vágyakozik ezekre a tájakra, szarik ő Marcira, pláne a biciklizésre, hogy a kecskebaszó rongyfejűek nyomorát ne is említsük. ő szerepelni szeret, előadni a hőst, a nagy világjárót. Ezt tökéletesen kielégíti a facebookos handabandázással. csak sajnos nem jön rá, hogy már senki se hisz neki, hogy mindenki szarba veszi.</div>

Nyilván ez is nagyon erősen benne van, de a Shiker Napja kilóg az elméletedből. Ott is megvolt már fejben a repcsiii, csak épp egy fillért nem gyűjtött hozzá. És azt nem hősködésből csinálta, hanem mert komolyan a két póktenyerében érezte a műanyagot, annyira belelovalta magát.
Oct 25, 2013 15:30:12

Szerző: Tanszéki Bukméker Oct 25, 2013 15:31:10
Válasz
(2)
Uraim, kérem tegyék meg tétjeiket, hogy mikor látjuk viszont a gyagyást a Blahán!
Oct 25, 2013 15:31:10

Szerző: tigris Oct 25, 2013 15:31:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>vitakoznék kolléga! Sneci nem vágyakozik ezekre a tájakra, szarik ő Marcira, pláne a biciklizésre, hogy a kecskebaszó rongyfejűek nyomorát ne is említsük. ő szerepelni szeret, előadni a hőst, a nagy világjárót. Ezt tökéletesen kielégíti a facebookos handabandázással. csak sajnos nem jön rá, hogy már senki se hisz neki, hogy mindenki szarba veszi.</div>

Nyilván ez is nagyon erősen benne van, de a Shiker Napja kilóg az elméletedből. Ott is megvolt már fejben a repcsiii, csak épp egy fillért nem gyűjtött hozzá. És azt nem hősködésből csinálta, hanem mert komolyan a két póktenyerében érezte a műanyagot, annyira belelovalta magát.</div>

a repcsi csak azért kellene neki, hogy lehessen mutogatni, hogy neki ilyenje is van. pózolni a facebookon... pont mint a dobozból soha ki nem bontott alien babával.
Oct 25, 2013 15:31:54

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Oct 25, 2013 15:33:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tanszéki Bukméker</div>Uraim, kérem tegyék meg tétjeiket, hogy mikor látjuk viszont a gyagyást a Blahán!</div>

Jövő héten

ne kelljen már...
Oct 25, 2013 15:33:10

Szerző: Szerkesztőségi titkár (Snecológus-pontszám: 16640x8) Oct 25, 2013 15:34:53
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div> pont mint a dobozból soha ki nem bontott alien babával.</div>

Te mernél fogadni arra, hogy azt a bizonyos Alien babát soha nem használta semmire? Én nem, pedig igazi gambler vagyok.
Oct 25, 2013 15:34:53

Szerző: Periszkópos Vipera Oct 25, 2013 15:48:03
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>komolyan döbbenet ez az egész. a pofájába vágják, hogy egy életképtelen fogyatékosnak tartják, ez meg büszkén kiteszi a facebookra.

"gyertek szarjatok a számba"</div>

Andi néni félti sodikát. Meglehet tervei vannak vele. (Talán csak B-terv . . . )
Oct 25, 2013 15:48:03

Szerző: Sam (Snecológus-pontszám: 13805x6) Oct 25, 2013 15:53:36
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Tanszéki Bukméker</div>Uraim, kérem tegyék meg tétjeiket, hogy mikor látjuk viszont a gyagyást a Blahán!</div>

+ hogyan. Szerintem ott fog állni hátul és nézi a hittérítők énekét és a csápjait még össze is érinti mintha tapsolna. Közben pedig fejben a medencés irodájában ül és épp gúnyolódik a bevándorló kertészen, hogy milyen megalázó munkát kell végeznie. Beleszarik a medencébe és kesztyű nélkül szedeti ki a <i>megalázó fizikai munkát végző</i> karbantartóval, stb...
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Oct 25, 2013 15:53:36

Szerző: Lázár Oct 25, 2013 15:54:57
Válasz
(2)
Zsíros a hajad, sodi.
Oct 25, 2013 15:54:57

Szerző: SoDI-generátor Oct 25, 2013 15:56:53
Válasz
(13)
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Zsíros a hajad, sodi.</div>

Csak a fény csillog rajta. De már megint csak az energiáimat akarjátok szívni.

<b>MOST</b> már tényleg elhatároztam, hogy soha többé nem írok ide!

Jude
Oct 25, 2013 15:56:53
« 2163 2164 2165 2166 2167 2168 2169 2170 2171 2172 »
1733959 komment.

53 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™