Kvázi
(
x1)
Mar 13, 2014 20:20:37
x1)
<div class="quote"><div class="author">elveszett gumivég</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Szerintem tábori lelkész.</div>
Vagy markotányosnő.</div>
szerintem meg két percen belül hulla.
Annyi a munka, hogy hegyekben áll, és bármikor van bármennyi utánpótlás.
Vagy markotányosnő.</div>
szerintem meg két percen belül hulla.
tigris
Mar 13, 2014 20:31:31
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>miért van beszarva rgl egy kis háborútól?
nyugalom, rgl, belőled biztos nem rakétavetőst csinálnának. nem kéne az rpg-5-össel szaladgálnod hegyen völgyön át tankokra vadászva.
tekintve hogy el sem bírnád a cuccot.
te a konyhára lennél beosztva, hámoznád a krumplit reggeltől estig hogy legyen a harcosoknak mit enniük ha megtérnek az ütközetből.
akkor meg nagy baj nem érhet, kivéve ha elvágnád az ujjad a késsel.
:D</div>
Hány darabba törné a vállát az AMD?</div>
RGL túsz lenne.</div>
kurva szád, de felröhögtem.
nyugalom, rgl, belőled biztos nem rakétavetőst csinálnának. nem kéne az rpg-5-össel szaladgálnod hegyen völgyön át tankokra vadászva.
te a konyhára lennél beosztva, hámoznád a krumplit reggeltől estig hogy legyen a harcosoknak mit enniük ha megtérnek az ütközetből.
RGL túsz lenne.</div>
kurva szád, de felröhögtem.
Mar 13, 2014 20:31:31
Magyar Harcos
(
x4)
Mar 13, 2014 20:40:03
x4)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>miért van beszarva rgl egy kis háborútól?
RGL túsz lenne.</div>
kurva szád, de felröhögtem.</div>
Remélem úgy mint a Counter-Strike-ban: csak akkor kapsz büntetést, ha minimum 5öt megölsz belőle
RGL túsz lenne.</div>
Remélem úgy mint a Counter-Strike-ban: csak akkor kapsz büntetést, ha minimum 5öt megölsz belőle
Magyar Harcos
(
x4)
Mar 13, 2014 20:40:06
x4)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Magyar Harcos</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>miért van beszarva rgl egy kis háborútól?
RGL túsz lenne.</div>
RGL túsz lenne.</div>
ez volt már?
Mar 13, 2014 23:23:33
Farkas Endre Kiss megosztotta Ultimátum Afsz bejegyzését.
Rettegj,
félj,
és borzadj.
Ultimátum Afsz Endre, megbaszod, ha még ebből is viccet csinálsz, kibaszottul gyorsan térjél észhez, a fasszopó vona nem fog megvédeni ! Elsőként dob a lágerba !
6 órája · Tetszik · 3
Rettegj,
félj,
és borzadj.
Ultimátum Afsz Endre, megbaszod, ha még ebből is viccet csinálsz, kibaszottul gyorsan térjél észhez, a fasszopó vona nem fog megvédeni ! Elsőként dob a lágerba !
6 órája · Tetszik · 3
Mar 13, 2014 23:23:33
broni
Mar 13, 2014 23:25:19
mi a rohadt isten fasza van itt már megint, a kocsmába majdnem verekdtem, mert zsidóztak, mondjuk haverommal, de azért meglepődőtt, mikor megfogtam a nyakánál, hogy ne zsidózon))))atomot gázára!!!
Mar 13, 2014 23:25:19
broni
Mar 13, 2014 23:42:52
<a href="http://youtu.be/IBIvPkdIOT8" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/IBIvPkdIOT8</a>
igyunk!!!!üsd a mórt, a kurva anyját,
igyunk!!!!üsd a mórt, a kurva anyját,
Mar 13, 2014 23:42:52
lázár
Mar 13, 2014 23:46:40
azért titán volt eddig a legsúlyosabban elfajult elméjű, de rgl ezzel a videóval most beérte.
az a hadgyakorlat amiről beszél az a honvédség újoncainak szokásos kiképzése. bárki tudhatja ugyanis kiírták a honvédség hivatalos facebook oldalára amit én követek.
ennyit hallott, konklúzió:
-az érdi rendőröket ki fogják végezni.
-a rendőrök áljanak a polgárok oldalára
-őt megölhetik de a lányát ki fogja akkor is menteni.
az a hadgyakorlat amiről beszél az a honvédség újoncainak szokásos kiképzése. bárki tudhatja ugyanis kiírták a honvédség hivatalos facebook oldalára amit én követek.
-őt megölhetik de a lányát ki fogja akkor is menteni.
Mar 13, 2014 23:46:40
lázár
Mar 13, 2014 23:52:06
követhetetlen zagyvaságokat beszél, aminek persze megvan az oka.
az elégtelen táplálkozás miatt sem elég vitamin sem elég fehérje nem jut a szervezetébe ezért az agya is csökkentett módban fut.
az elégtelen táplálkozás miatt sem elég vitamin sem elég fehérje nem jut a szervezetébe ezért az agya is csökkentett módban fut.
Mar 13, 2014 23:52:06
Hiénaverő
Mar 13, 2014 23:58:28
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>követhetetlen zagyvaságokat beszél, aminek persze megvan az oka.
az elégtelen táplálkozás miatt sem elég vitamin sem elég fehérje nem jut a szervezetébe ezért az agya is csökkentett módban fut.</div>
Ennek fasznak akármit adhatnál enni, akkor is baromságokat beszélne. Ha lazaccal és kaviárral etetnéd mindennap, akkor se lenne normális. Egyszerűen egy elmebeteg retardált, ennyi.
az elégtelen táplálkozás miatt sem elég vitamin sem elég fehérje nem jut a szervezetébe ezért az agya is csökkentett módban fut.</div>
Ennek fasznak akármit adhatnál enni, akkor is baromságokat beszélne. Ha lazaccal és kaviárral etetnéd mindennap, akkor se lenne normális. Egyszerűen egy elmebeteg retardált, ennyi.
Mar 13, 2014 23:58:28
broni
Mar 14, 2014 00:01:51
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>követhetetlen zagyvaságokat beszél, aminek persze megvan az oka.
őrült......antidebit milyet szedsz????lehet már kérdeztem, csak elfelejtetttem..nekem is van, coaxil....
őrült......antidebit milyet szedsz????lehet már kérdeztem, csak elfelejtetttem..nekem is van, coaxil....
Mar 14, 2014 00:01:51
lázár
Mar 14, 2014 00:02:58
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>követhetetlen zagyvaságokat beszél, aminek persze megvan az oka.
Ennek fasznak akármit adhatnál enni, akkor is baromságokat beszélne. Ha lazaccal és kaviárral etetnéd mindennap, akkor se lenne normális. Egyszerűen egy elmebeteg retardált, ennyi.</div>
egyetértek, bár megfigyelhető molnár f-en és titánon hogy mikor állandó barátnőjük van jelentősebben javul az állapotuk.
rgl-nek is csökkentené a frusztráltságát egy állandó barátnő, de amíg nem él normálisan addig szóba sem áll vele nő.
Ennek fasznak akármit adhatnál enni, akkor is baromságokat beszélne. Ha lazaccal és kaviárral etetnéd mindennap, akkor se lenne normális. Egyszerűen egy elmebeteg retardált, ennyi.</div>
egyetértek, bár megfigyelhető molnár f-en és titánon hogy mikor állandó barátnőjük van jelentősebben javul az állapotuk.
rgl-nek is csökkentené a frusztráltságát egy állandó barátnő, de amíg nem él normálisan addig szóba sem áll vele nő.
Mar 14, 2014 00:02:58
lázár
Mar 14, 2014 00:04:02
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>követhetetlen zagyvaságokat beszél, aminek persze megvan az oka.
őrült......antidebit milyet szedsz????lehet már kérdeztem, csak elfelejtetttem..nekem is van, coaxil....</div>
citapram 0.5 mg reggelente.
őrült......antidebit milyet szedsz????lehet már kérdeztem, csak elfelejtetttem..nekem is van, coaxil....</div>
citapram 0.5 mg reggelente.
Mar 14, 2014 00:04:02
broni
Mar 14, 2014 00:06:01
majd elolvaaom, milyen...
<a href="http://youtu.be/dpWEv9Q0XQ4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/dpWEv9Q0XQ4</a>
mit mond kennedy a video elején, kicsit sok volt megint a sör -xanax------
<a href="http://youtu.be/dpWEv9Q0XQ4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/dpWEv9Q0XQ4</a>
mit mond kennedy a video elején, kicsit sok volt megint a sör -xanax------
Mar 14, 2014 00:06:01
lázár
Mar 14, 2014 00:07:28
bocs 20 mg-osat szedek.
Mar 14, 2014 00:07:28
broni
Mar 14, 2014 00:09:31
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>bocs 20 mg-osat szedek.</div>
oks, kennedy mit mond, nem vágod????nem kötözködök, csak hátha tudod
oks, kennedy mit mond, nem vágod????nem kötözködök, csak hátha tudod
Mar 14, 2014 00:09:31
lázár
Mar 14, 2014 00:13:16
Amerika nem akar háborút, mert ennek az amerikai generációnak elege van a háborúból és gyűlöli a megszállást.
Mar 14, 2014 00:13:16
lázár
Mar 14, 2014 00:14:28
Meg az elején még azt mondja hogy a világ tudja hogy amerika nem soha nem indít háborút.
Mar 14, 2014 00:14:28
lázár
Mar 14, 2014 00:17:48
remélem nem tévedtem, mert nekem nincs nyelvvizsgám angolból.
Mar 14, 2014 00:17:48
broni
Mar 14, 2014 00:30:18
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>Amerika nem akar háborút, mert ennek az amerikai generációnak elege van a háborúból és gyűlöli a megszállást.</div>
kösz, én is ezt vettem ki......ne igyál xanaxra, fdrontinra, mer kicsinál..most faszán elvagyok, de holnap már szarul leszek.... ..nyár eleje óta nyomatom komolyabban óta nyomatom....
kösz, én is ezt vettem ki......ne igyál xanaxra, fdrontinra, mer kicsinál..most faszán elvagyok, de holnap már szarul leszek.... ..nyár eleje óta nyomatom komolyabban óta nyomatom....
Mar 14, 2014 00:30:18
broni
Mar 14, 2014 00:55:23
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>remélem nem tévedtem, mert nekem nincs nyelvvizsgám angolból.</div>
vegyél nyelvkártyákat, meg kifestőt
vegyél nyelvkártyákat, meg kifestőt
Mar 14, 2014 00:55:23
broni
Mar 14, 2014 01:17:50
ajugy bayor imrét én is sajnálom, se szinésznek nehéz nevezni nehéz nevezni...ócska ripacs.....nem a heti tetves miatt, sose néztem.....
Mar 14, 2014 01:17:50
broni
Mar 14, 2014 01:19:22
<div class="quote"><div class="author">broni</div>ajugy bayor imrét én is sajnálom, se szinésznek nehéz nevezni nehéz nevezni...ócska ripacs.....nem a heti tetves miatt, sose néztem.....</div>
mitripacs, na...ki vok ütve, reni!!!!!!miatttad bárkit megölök
mitripacs, na...ki vok ütve, reni!!!!!!miatttad bárkit megölök
Mar 14, 2014 01:19:22
Kiss Kender Farkas
Mar 14, 2014 01:21:43
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>azért titán volt eddig a legsúlyosabban elfajult elméjű, de rgl ezzel a videóval most beérte.
-őt megölhetik de a lányát ki fogja akkor is menteni.</div>
Számukra ezek ismeretlen fogalmak: honvédség, újonc, hadgyakorlat, kiképzés
Számukra ezek ismeretlen fogalmak: honvédség, újonc, hadgyakorlat, kiképzés
Mar 14, 2014 01:21:43
broni
Mar 14, 2014 01:27:02
fazom, kocsmába megittam 5.6 sört, előtte xanax, vettem a lidlbe pilsner erquelt, most iszom itthon a 4-ediket, van bennem 9 mg xanax mg, a fasfaszom, tiszta szerelmes vagyok.....reni.....enyitől csak megdöglök
Mar 14, 2014 01:27:02
broni
Mar 14, 2014 01:28:16
faszt, múltkor se dögöltrm meg, csak okádtam epét......
Mar 14, 2014 01:28:16
broni
Mar 14, 2014 01:31:35
multkor, mint rendszeresn, veszekedtem anyámmal, mondom neki:9 éves bikinis csajok képére szoktam kiverni, baszodj meg!!!))ikszdé))))))))
Mar 14, 2014 01:31:35
lázár
Mar 14, 2014 01:35:57
<div class="quote"><div class="author">broni</div>fazom, kocsmába megittam 5.6 sört, előtte xanax, vettem a lidlbe pilsner erquelt, most iszom itthon a 4-ediket, van bennem 9 mg xanax mg, a fasfaszom, tiszta szerelmes vagyok.....reni.....enyitől csak megdöglök</div>
broni, tessék rászokni a piálás helyett a kajálásra. egy mennyei steak párolt zöldségkörettel, egy pohár vörösborral mindennel felér.
nem jutna eszedbe utána semmit beszedni.
broni, tessék rászokni a piálás helyett a kajálásra. egy mennyei steak párolt zöldségkörettel, egy pohár vörösborral mindennel felér.
nem jutna eszedbe utána semmit beszedni.
Mar 14, 2014 01:35:57
lázár
Mar 14, 2014 01:40:16
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>azért titán volt eddig a legsúlyosabban elfajult elméjű, de rgl ezzel a videóval most beérte.
Számukra ezek ismeretlen fogalmak: honvédség, újonc, hadgyakorlat, kiképzés</div>
brutál lehet úgy élni hogy minden hiányzó ismeretedet a világból náci kurvákkal és rotchild család által kitervelt világösszeesküvésekkel pótolsz.
pláne ha alap dolgokat is ezekkel magyarázol, például hogy vannak a világon betonépítmények amiket kerítés vesz körül és vas ajtajuk van.
normális ember azt gondolná hogy az vagy csatornalejárat vagy valamilyen gépház bejárata.
ezeknek persze titkos atombunker.
a légy ami elrepül melletted pedig egy apró robot ami kémkedik utánad.
ezek azt sem tudják hogy a világon vannak legyek akik azért repkednek mert valahova oda akarnak petézni?
mindjárt én is befordulok agyilag ettől.
Számukra ezek ismeretlen fogalmak: honvédség, újonc, hadgyakorlat, kiképzés</div>
brutál lehet úgy élni hogy minden hiányzó ismeretedet a világból náci kurvákkal és rotchild család által kitervelt világösszeesküvésekkel pótolsz.
pláne ha alap dolgokat is ezekkel magyarázol, például hogy vannak a világon betonépítmények amiket kerítés vesz körül és vas ajtajuk van.
normális ember azt gondolná hogy az vagy csatornalejárat vagy valamilyen gépház bejárata.
ezeknek persze titkos atombunker.
a légy ami elrepül melletted pedig egy apró robot ami kémkedik utánad.
ezek azt sem tudják hogy a világon vannak legyek akik azért repkednek mert valahova oda akarnak petézni?
mindjárt én is befordulok agyilag ettől.
Mar 14, 2014 01:40:16
broni
Mar 14, 2014 01:42:35
<div class="quote"><div class="author">broni</div>fazom, kocsmába megittam 5.6 sört, előtte xanax, vettem a lidlbe pilsner erquelt, most iszom itthon a 4-ediket, van bennem 9 mg xanax mg, a fasfaszom, tiszta szerelmes vagyok.....reni.....enyitől csak megdöglök</div>
nekem már csak egy pár hónapos elvonó segíthetne, de fasz megy dilisek közé....nekem semmi bajom, csak szwerek elszáni,meg renit, meg a kurvákat....nem tom....ki akarom nyírni magam, de rohadt nehéz.....az a kurva életösztön, meg amugy jol is érzem magam, mikor tele vagyok szeszel...meg xanaxal.....gecibe..pedig várnak a kis öngyilkos angyalok a mennybe
nekem már csak egy pár hónapos elvonó segíthetne, de fasz megy dilisek közé....nekem semmi bajom, csak szwerek elszáni,meg renit, meg a kurvákat....nem tom....ki akarom nyírni magam, de rohadt nehéz.....az a kurva életösztön, meg amugy jol is érzem magam, mikor tele vagyok szeszel...meg xanaxal.....gecibe..pedig várnak a kis öngyilkos angyalok a mennybe
Mar 14, 2014 01:42:35
broni
Mar 14, 2014 01:45:34
régen volt jo, mikor bírta a gyomrom a a töményet...nem kellett xanax, fronin...13 sör, 3- deci pálesz..ilyen adagokat nyomtam, ha belehuztam
Mar 14, 2014 01:45:34
broni
Mar 14, 2014 01:52:35
én kajálok rendesen,90- 92 kiló, 182 cm, szóval átlagos testalkat, de nem bírok meginni 1 pohár vörösbort....akkor leglább 2 üveg..alksz vok 16 éves korm óta , keci....
én kajálok rendesen,90- 92 kiló, 182 cm, szóval átlagos testalkat, de nem bírok meginni 1 pohár vörösbort....akkor leglább 2 üveg..alksz vok 16 éves korm óta , keci....
Mar 14, 2014 01:52:35
lázár
Mar 14, 2014 01:53:15
én sose mernék gyógyszerre inni.
lassan már sehogy sem akarok inni. egyébként is érzékeny a májam. töményt nem is szabadna innom. kurva rosszul viselem a másnaposságot.
múltkor is másnaposan ittam egy kis vizet aztán úgy elkezdtem izzadni mint a ló, kis is hánytam fél percen belül azt a kis vizet.
aztán este tudtam enni egy kis levest.
nem nekem való az alkohol.
lassan már sehogy sem akarok inni. egyébként is érzékeny a májam. töményt nem is szabadna innom. kurva rosszul viselem a másnaposságot.
múltkor is másnaposan ittam egy kis vizet aztán úgy elkezdtem izzadni mint a ló, kis is hánytam fél percen belül azt a kis vizet.
aztán este tudtam enni egy kis levest.
nem nekem való az alkohol.
Mar 14, 2014 01:53:15
lázár
Mar 14, 2014 01:56:03
ma este is mondtam egy ismerős csajnak hogy írjon fel egy buliba.
aztán vettem inget, kabátot, elmentem a buszmegállóig de fáztam.
aztán belegondoltam hogy ilyen félig szabadtéri lett volna a buli ugyhogy inkább hazajöttem. nem fogok én ilyen hidegben bulizni.
most voltam megfázva egymás után kétszer, harmadszor nem fogok.
aztán vettem inget, kabátot, elmentem a buszmegállóig de fáztam.
aztán belegondoltam hogy ilyen félig szabadtéri lett volna a buli ugyhogy inkább hazajöttem. nem fogok én ilyen hidegben bulizni.
most voltam megfázva egymás után kétszer, harmadszor nem fogok.
Mar 14, 2014 01:56:03
lázár
Mar 14, 2014 02:01:06
én is egyre dagadtabb vagyok. esténként járok le futni aztán mikor feljövök mindig bekajálok utána, eszem a szelet kenyereket egyiket a másik után.
Mar 14, 2014 02:01:06
lázár
Mar 14, 2014 02:10:01
ez a jó muzsika bronikám!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=sU2m9U_RgTE" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=sU2m9U_RgTE</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=sU2m9U_RgTE" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=sU2m9U_RgTE</a>
Mar 14, 2014 02:10:01
broni
Mar 14, 2014 02:22:31
lázár:amugy kurva jo nyugtató meg pia, szarsz le mindent, csak rászoksz, sajna...voltzam már blues compani koncerten, nekem nem jött ne nagyon....black viking metal is is krieg....hejj hendrix!!hejjj doors
Mar 14, 2014 02:22:31
broni
Mar 14, 2014 02:32:50
kill putin!!!free krim!!!baszodjatok meg fidfeszes gecik ti is, robbannjok rátok pasks!!slava ukrajna!!!hejjj upa!!!!
Mar 14, 2014 02:32:50
lázár
Mar 14, 2014 02:40:57
klicskónak kéne lebasznia párat botox putyinnak. rögtön észhez térne a csávó,
Mar 14, 2014 02:40:57
broni
Mar 14, 2014 02:46:09
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>klicskónak kéne lebasznia párat botox putyinnak. rögtön észhez térne a csávó,</div>
hány éves vagyí???én 41
hány éves vagyí???én 41
Mar 14, 2014 02:46:09
lázár
Mar 14, 2014 02:48:39
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>klicskónak kéne lebasznia párat botox putyinnak. rögtön észhez térne a csávó,</div>
hány éves vagyí???én 41</div>
28
hány éves vagyí???én 41</div>
28
Mar 14, 2014 02:48:39
broni
Mar 14, 2014 02:53:40
azta, fasza neked,,,,a kocsmába is fiatalokkal vok kapcsolatba inkább, a korombeliek otthon döglenek...nem bírják már...
Mar 14, 2014 02:53:40
lázár
Mar 14, 2014 02:56:29
nekem van egy haverom aki 42 éves, 4 gyereke van aztán néha jól berúgunk.
egyszer volt szívrohama is, megműtötték aztán ugyanúgy piál mint előtte.
meg amikor lemegyünk nagyon jó pizzákat süt.
egyszer volt szívrohama is, megműtötték aztán ugyanúgy piál mint előtte.
meg amikor lemegyünk nagyon jó pizzákat süt.
Mar 14, 2014 02:56:29
broni
Mar 14, 2014 03:09:26
ja, én is tegezek simán 60 éveseket, ki nem szarja le))))
Mar 14, 2014 03:09:26
broni
Mar 14, 2014 03:16:38
<a href="http://youtu.be/72e2_sksAVM" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/72e2_sksAVM</a>
ezen de részeg voltam))))))))))))lökktem fel a köcsög zakós divatmetálosokat, , akik assziték, ők a királyok, mer kimentek a koncertra az irodai munka után a szemüvegeses pattanásos csajukkal))).....hejjj rockerek, hejj sátán
ezen de részeg voltam))))))))))))lökktem fel a köcsög zakós divatmetálosokat, , akik assziték, ők a királyok, mer kimentek a koncertra az irodai munka után a szemüvegeses pattanásos csajukkal))).....hejjj rockerek, hejj sátán
Mar 14, 2014 03:16:38
broni
Mar 14, 2014 04:33:33
<a href="http://youtu.be/fiftWLA1wTI" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/fiftWLA1wTI</a>
ezek voltak a nagy zenék,nem a szar nigga hip-hoop-hejj u klux klán....én náci vok, csak szeretem a zsidókat......vagyis inkább rasszista
ezek voltak a nagy zenék,nem a szar nigga hip-hoop-hejj u klux klán....én náci vok, csak szeretem a zsidókat......vagyis inkább rasszista
Mar 14, 2014 04:33:33
broni
Mar 14, 2014 04:41:09
emlékszem, egyszer fater nagyon be volt baszva, egész éjjel a kraftwerket nyxomatta, voltam vagy 9 évesn, más köcsögögök meg szécsi pált, meg máré péteertt, meg ilyen nyál zenét nyomattak
Mar 14, 2014 04:41:09
-
Mar 14, 2014 05:06:04
rögölö játssza az eszét, mint az összes többi fikahuszár amelyik várja a háborút és a forradalmat, és fikaötletei támadnak fikabosszúkra azok ellen, akik a tyúkszemére léptek, mert hülye volt, gyáva, vagy ostoba. Aztán ha tényleg kitör a háború, ezek az első alkalommal elvágják a saját nyakukat, vinnyogva. Csórikám azt meg nem tudom hogy gondoltad, hogy az általad rühellt réteg majd pénzkötegbe burkolózva fog menetelni a hozzád hasonló csövesekkel a háború idején. A Kajmán-szk-re szoktak pénzzel a ruhájuk alatt menni, de az más történet : ) Azok is általában futnak, de nem a Diószeghy utcában csórón, a rokonaid elől, mint te. Ettől függetlenül a menekülés egy SZAR életforma, és nyugodj meg, hogy akinek esze van, pénze van, időben dobbant érintett területekről, és átkempeli a háborút úgy, hogy néha lát 1-2 repülőt, ennyi. Bizonyos mennyiség felett, ha nincs komolyabb személyes ellenséged (nem emócigány-neonáci-idegroncs-alkoholista-csóró-kitartott-bűnöző) akkor kurvára megvan a módod és lehetőséged, hogy kiváltsd a biztonságodat. Szerinted egy világháború random lövöldözés? Hülye fasz. Még a végeredmény is előre látható.
Mar 14, 2014 05:06:04
-
Mar 14, 2014 05:25:17
amúgy kurvára kell már a tisztítótűz az elrákosodott földre, az egész föld olyan lesz már, mint a gangesz, szóval hajrá. a külföldi forradalmaknak csápoló fotelszamurájokat osszák be, és az ellenség fotelszamurájaival sírva csapkodhatják egymást, kézzel. az emberi faj meg már úgy áll, hogy atomtámadás után több ország, város jobban nézne ki, mint előtte. szóval lőjenek, robbantsanak, szőnyegbombázzanak majd szépen, okosan. mindent bele. még a georgiai Őrkövek szerinti félmilliárd is sok. 2-300 mill legfeljebb. A többi úgysem képes a saját életét fenntartani.
Mar 14, 2014 05:25:17
broni
Mar 14, 2014 05:32:23
Ennél a videódnál le kéne tiltani a komenteket mert elképesztő hogy valaki egy magyar népdalhoz ilyeneket irkál. e-ből látszik hogy elég tisztelet lenek vagyunk mind annyian ez így nem álapot
hehe, ezt rólam írták a tubon
hehe, ezt rólam írták a tubon
Mar 14, 2014 05:32:23
broni
Mar 14, 2014 05:44:46
faszom, már világos , nem tok a vonat aláuggrani, mert meglátnnaj, valami barom med meg akar menteni....
reni!! csal érted éleltem
reni!! csal érted éleltem
Mar 14, 2014 05:44:46
broni
Mar 14, 2014 05:46:57
hallgatok lana del rayt, jo depos, még van pilsenim....xanaxom is))))))))))))))éléljen a halál
Mar 14, 2014 05:46:57
-
Mar 14, 2014 05:47:43
<div class="quote"><div class="author">broni</div>faszom, már világos , nem tok a vonat aláuggrani, mert meglátnnaj, valami barom med meg akar menteni....
reni!! csal érted éleltem</div>
A határ közepén ugyan ki a tököm látna már meg éjjel. Tipikus fotelöngyilkos vagy. Aki meg a közeledben lesz és látja hogy a vonat elé ugrasz, hatfelé fog szaladni, mert se vérre, se belekre, se agyvelőre nem lesz kíváncsi.
A határ közepén ugyan ki a tököm látna már meg éjjel. Tipikus fotelöngyilkos vagy. Aki meg a közeledben lesz és látja hogy a vonat elé ugrasz, hatfelé fog szaladni, mert se vérre, se belekre, se agyvelőre nem lesz kíváncsi.
Mar 14, 2014 05:47:43
broni
Mar 14, 2014 05:56:02
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>faszom, már világos , nem tok a vonat aláuggrani, mert meglátnnaj, valami barom med meg akar menteni....
A határ közepén ugyan ki a tököm látna már meg éjjel. Tipikus fotelöngyilkos vagy. Aki meg a közeledben lesz és látja hogy a vonat elé ugrasz, hatfelé fog szaladni, mert se vérre, se belekre, se agyvelőre nem lesz kíváncsi.</div>
bazdsmeg, ha nem is reni miattad ölöm meg magam!!!!!!!!!nem mert szeretlek, csak azért is!!
A határ közepén ugyan ki a tököm látna már meg éjjel. Tipikus fotelöngyilkos vagy. Aki meg a közeledben lesz és látja hogy a vonat elé ugrasz, hatfelé fog szaladni, mert se vérre, se belekre, se agyvelőre nem lesz kíváncsi.</div>
bazdsmeg, ha nem is reni miattad ölöm meg magam!!!!!!!!!nem mert szeretlek, csak azért is!!
Mar 14, 2014 05:56:02
-
Mar 14, 2014 05:57:51
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudod, ezt a szöveget nagyon sokszor hallottam már az életben. Vadidegentől ugyan nem, de nagyon sokszor. Engedelmedet kérem ameddig kiengedem magamból a röhögést : ))))))))))
Tudod, ezt a szöveget nagyon sokszor hallottam már az életben. Vadidegentől ugyan nem, de nagyon sokszor. Engedelmedet kérem ameddig kiengedem magamból a röhögést : ))))))))))
Mar 14, 2014 05:57:51
broni
Mar 14, 2014 06:02:14
fasazom, már be tudnám rakni reni képét , hogy ne legyen elérhető a tubon, de emiatt a patkány tajgi miatt miatt nem teszem be, mert berekja valami kurva oldalra..szemét nőverő, ,patkány
Mar 14, 2014 06:02:14
broni
Mar 14, 2014 06:04:25
vagyis a facen, tökmindegy,.....
Mar 14, 2014 06:04:25
-
Mar 14, 2014 06:05:06
Tajgi miatt nem sokat aggódnék a helyedben, nem sok hiányzik neki, hogy a törpe mellé kerüljön : )
Mar 14, 2014 06:05:06
-
Mar 14, 2014 06:07:43
Mért nem veszel egy kurva jó, hideg zuhanyt és mész el futni? Aztán gőz. Legjobb. Te azért vagy ilyen nyomott, mert hiányzik a testmozgás, meg a jó levegő.
Mar 14, 2014 06:07:43
broni
Mar 14, 2014 06:09:42
<a href="http://youtu.be/11ELAGw19KQ" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/11ELAGw19KQ</a>
cica..(((15 éves suicide..alidni kéne...
cica..(((15 éves suicide..alidni kéne...
Mar 14, 2014 06:09:42
broni
Mar 14, 2014 06:13:27
bazdmeg, sírok..........édes kis cica, miért őlte meg msgát????
Mar 14, 2014 06:13:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 14, 2014 10:29:20
x48)
hol a kontent, púpos korcs?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 14, 2014 10:39:03
x48)
sneci, molnáref kitűnően összefoglalta, hogy erkölcsileg teljesen rendjén van, ha a fajtatisztítás érdekében megölünk téged, az alsórendűt, a génhibás, korcs torzszülött nácit:
Multimédia Hírháttér commented on an article.
Tegnap · Szerkesztve
Elnézve a Propelleren megjelent kommenteket, rövid reflexió: Rengeteg, a nácik által elkövetett gyilkosságra jut és nagyon-nagyon ritkán egy-egy nácik elleni emberölés is. Aki ezt kifogásolja, nézze el a nem fasisztáknak, hogy bár igaz, hogy mérhetetlenül felsőbbrendűek a fasiszta ösztönállatokhoz képest, azért mégsem tökéletesek. Néha megesik egy-egy emberölés, vagy ahogyan a magyarországi romagyilkosok mondták a roma származású, tiszalöki Kóka Jenő kivégzése előtt: egy "disznóölés" a felsőrendű, tehát a nem fasiszta és antifasiszta faj részéről is.
Ha fociban nézzük - így talán még a fasiszták is jobban értik -, akkor olyan ez, mint amikor a nácik egy ellenfél nélküli pályán 500 vagy 1000 gólt rúgnak (minden gól egy emberölés), a békésebb, erkölcsösebb, értelmesebb és felsőbbrendű faj tagjait likvidálva. Aztán feláll a felsőrendű faj közül egy és azt mondja: EBBŐL ELÉG VOLT!
Besétál a pályára - ahol addig a nácik szinte korlátlanul őrjöngtek - és agyonlő egy vagy két alsórendűt, tehát egy vagy két génhibás, korcs torzszülöttet.
Ez fajtisztításként is felfogható, hiszen addig szinte korlátlanul szaporodhattak a fasiszta, génhibás, mutáns és súlyosan beteg egyedek, kontraszelektív módon irtva a felsőrendűt a Föld bolygóról.
A nácik olyanok, mint a zombik, amik a zombivá alakító vírust harapással terjesztik. Így minden egyes zombi kivégzésével - azt is lehet mondani, hogy - egy potenciálisan nagyon veszélyes fertőzésgócot iktatunk ki. Eggyel kevesebb, ami a ragályt terjeszti.
Így végezték ki nyílt utcán a görög neonácikat (18+)
Multimédia Hírháttér commented on an article.
Tegnap · Szerkesztve
Elnézve a Propelleren megjelent kommenteket, rövid reflexió: Rengeteg, a nácik által elkövetett gyilkosságra jut és nagyon-nagyon ritkán egy-egy nácik elleni emberölés is. Aki ezt kifogásolja, nézze el a nem fasisztáknak, hogy bár igaz, hogy mérhetetlenül felsőbbrendűek a fasiszta ösztönállatokhoz képest, azért mégsem tökéletesek. Néha megesik egy-egy emberölés, vagy ahogyan a magyarországi romagyilkosok mondták a roma származású, tiszalöki Kóka Jenő kivégzése előtt: egy "disznóölés" a felsőrendű, tehát a nem fasiszta és antifasiszta faj részéről is.
Ha fociban nézzük - így talán még a fasiszták is jobban értik -, akkor olyan ez, mint amikor a nácik egy ellenfél nélküli pályán 500 vagy 1000 gólt rúgnak (minden gól egy emberölés), a békésebb, erkölcsösebb, értelmesebb és felsőbbrendű faj tagjait likvidálva. Aztán feláll a felsőrendű faj közül egy és azt mondja: EBBŐL ELÉG VOLT!
Besétál a pályára - ahol addig a nácik szinte korlátlanul őrjöngtek - és agyonlő egy vagy két alsórendűt, tehát egy vagy két génhibás, korcs torzszülöttet.
Ez fajtisztításként is felfogható, hiszen addig szinte korlátlanul szaporodhattak a fasiszta, génhibás, mutáns és súlyosan beteg egyedek, kontraszelektív módon irtva a felsőrendűt a Föld bolygóról.
A nácik olyanok, mint a zombik, amik a zombivá alakító vírust harapással terjesztik. Így minden egyes zombi kivégzésével - azt is lehet mondani, hogy - egy potenciálisan nagyon veszélyes fertőzésgócot iktatunk ki. Eggyel kevesebb, ami a ragályt terjeszti.
Így végezték ki nyílt utcán a görög neonácikat (18+)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Mar 14, 2014 11:35:55
x48)
kisborossal kapcsolatban most már indokolt lesz a "és ezzel még domján tibor is egyetért" megjegyzés használata.
Domján Tibor kisboros, szerintem te egy galaktikus gyökér vagy, azt ennyi....
10 órája
Domján Tibor Tudom, hogy mit mutat a vona - nem is lett odaírva az ellenkezője és más sem. Az ott egy kép. Az, hogy a nevezett kép milyen néven lett elmentve az csak az ilyen beteg lelkű kötekedőknek számít mint a kisboros, aki pontosan tudja, hogy akkor lett leszedve az internetről és kirakva a Sodi oldalára, amikor egy kipás klicskó képből vont le messzemenő következtetéseket. Akkor a kisboros már be is okoskodta, hogy mi van a képen, szal. nem tudom miért folytatja itt is, illetve tudom, mert egy beteg gyökér. Az pedig, hogy a magyar hajnal anyagát felhasználtuk, az azért volt, mert eddig egyedül ők foglalkoztak ezzel a témával, a nyílt levél pedig nem tartalmaz semmi olyat amivel nem értenék egyet. Főleg, hogy kérdéseket tartalmaz, aminek - ahogy írtam - kíváncsi vagyok a válaszára.
2 órája
10 órája
Domján Tibor Tudom, hogy mit mutat a vona - nem is lett odaírva az ellenkezője és más sem. Az ott egy kép. Az, hogy a nevezett kép milyen néven lett elmentve az csak az ilyen beteg lelkű kötekedőknek számít mint a kisboros, aki pontosan tudja, hogy akkor lett leszedve az internetről és kirakva a Sodi oldalára, amikor egy kipás klicskó képből vont le messzemenő következtetéseket. Akkor a kisboros már be is okoskodta, hogy mi van a képen, szal. nem tudom miért folytatja itt is, illetve tudom, mert egy beteg gyökér. Az pedig, hogy a magyar hajnal anyagát felhasználtuk, az azért volt, mert eddig egyedül ők foglalkoztak ezzel a témával, a nyílt levél pedig nem tartalmaz semmi olyat amivel nem értenék egyet. Főleg, hogy kérdéseket tartalmaz, aminek - ahogy írtam - kíváncsi vagyok a válaszára.
2 órája
mibazmeg
Mar 14, 2014 11:44:35
nagy műsort nyomtál az éjjel broni, R.I.P!
Mar 14, 2014 11:44:35
Józan Becsület
(
x2)
Mar 14, 2014 12:55:24
x2)
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>
</div>
Ez Sodin is megfigyelhető, vagy nem?
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
</div>
Ez Sodin is megfigyelhető, vagy nem?
Józan Becsület
(
x2)
Mar 14, 2014 12:58:36
x2)
fb, hajléktalanok egymás közt, Sodi Rácznak:
Farkas Endre Kiss Ahelyett, hogy Te is annak örülnél, hogy 200 ezer forint alá csökkent a Galaxy NX ára!
<a href="http://www.edigital.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.edigital.hu/</a>
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Farkas Endre Kiss Ahelyett, hogy Te is annak örülnél, hogy 200 ezer forint alá csökkent a Galaxy NX ára!
<a href="http://www.edigital.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.edigital.hu/</a>
Laci
Mar 14, 2014 12:59:42
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>
</div>
Ez Sodin is megfigyelhető, vagy nem?</div>
Tajgin in, neki is van barátnője!
</div>
Tajgin in, neki is van barátnője!
Mar 14, 2014 12:59:42
kisboros
Mar 14, 2014 13:02:08
Laszlo Boros Domján! Akkor magyarázd már el nekem, "beteg gyökérnek", hogy te mint "újságíró", ha egyszer tudod, mit mutat Vona a képen, miért "Vona Gábor sátánista" néven mented el, majd publikálod, ha nem azért, hogy később egy cikkben olyat sugalmazz róla, ami nem igaz.See Translation
about an hour ago · Edited
Laszlo Boros Amúgy sem értem, mit köpköditek folyton a "náci" Jobbikot, mikor a hőn áhított "forradalmatokat" úgy érhetnétek el leghamarabb, ha ez a párt kormányközelbe kerülne... Mert mit gondolsz, miért vergődik az Összefogás, és miért "erősödik" - már a közvéleménykutatók szerint is - a Jobbik...?See Translation
Laszlo Boros Egyébként ha már ennyire tapsikol az Echelon Team Janukovics "nép általi" leváltásához, miért nem zavar benneteket, hogy helyette kormányra kerültek az ottani "nácik", akik a beszámolók szerint fegyverrel félemlítik meg a Janukovics-párti civileket? Ez most miért nem zavarja a "jogvédőket" és a Nyugatot, akik folyton rettegnek az itteni "nácik" miatt?See Translation
18 minutes ago · Edited
Laszlo Boros Amúgy sem értem, mit köpköditek folyton a "náci" Jobbikot, mikor a hőn áhított "forradalmatokat" úgy érhetnétek el leghamarabb, ha ez a párt kormányközelbe kerülne... Mert mit gondolsz, miért vergődik az Összefogás, és miért "erősödik" - már a közvéleménykutatók szerint is - a Jobbik...?See Translation
Laszlo Boros Egyébként ha már ennyire tapsikol az Echelon Team Janukovics "nép általi" leváltásához, miért nem zavar benneteket, hogy helyette kormányra kerültek az ottani "nácik", akik a beszámolók szerint fegyverrel félemlítik meg a Janukovics-párti civileket? Ez most miért nem zavarja a "jogvédőket" és a Nyugatot, akik folyton rettegnek az itteni "nácik" miatt?See Translation
18 minutes ago · Edited
Mar 14, 2014 13:02:08
xray
Mar 14, 2014 13:02:58
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>
</div>
Én nagyon lemaradtam valamiről, mert nem emlékszem barátnőre. Hacsak a szőrös lábú szexnagyit nem számítjuk annak, aki buszjegyért sámfáztatta magát.
</div>
Én nagyon lemaradtam valamiről, mert nem emlékszem barátnőre. Hacsak a szőrös lábú szexnagyit nem számítjuk annak, aki buszjegyért sámfáztatta magát.
Mar 14, 2014 13:02:58
Kiss Kender Farkas
Mar 14, 2014 13:04:47
Ha létezett egyáltalán
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>
</div>
Én nagyon lemaradtam valamiről, mert nem emlékszem barátnőre. Hacsak a szőrös lábú szexnagyit nem számítjuk annak, aki buszjegyért sámfáztatta magát.</div>
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div><div class="quote"><div class="author">lázár</div>
</div>
Én nagyon lemaradtam valamiről, mert nem emlékszem barátnőre. Hacsak a szőrös lábú szexnagyit nem számítjuk annak, aki buszjegyért sámfáztatta magát.</div>
Mar 14, 2014 13:04:47
jiddise máme
(
x11)
Mar 14, 2014 13:04:57
x11)
<i>Tolvajkéregetők
2 hours ago
Érdekes hely ez az V. kerület. Arra sajnos nincs kerete az önkormányzatnak, hogy a kerékpárlopások ellen fellépő civil szervezetet támogassa pár százezer forinttal, bár válaszlevelükben sok sikert kívántak. Arra viszont igen, hogy egy tévésorozat főszereplőjének egészalakos bronzszobrot állítsanak. Columbo hadnagynak tudniillik. Persze, tudjuk, Peter Falk anyai ágon magyar származású. Mi meg teljesen magyarok vagyunk, ráadásul itt élünk.</i>
Qrva savanyú az a szőló.
2 hours ago
Érdekes hely ez az V. kerület. Arra sajnos nincs kerete az önkormányzatnak, hogy a kerékpárlopások ellen fellépő civil szervezetet támogassa pár százezer forinttal, bár válaszlevelükben sok sikert kívántak. Arra viszont igen, hogy egy tévésorozat főszereplőjének egészalakos bronzszobrot állítsanak. Columbo hadnagynak tudniillik. Persze, tudjuk, Peter Falk anyai ágon magyar származású. Mi meg teljesen magyarok vagyunk, ráadásul itt élünk.</i>
Qrva savanyú az a szőló.
mibazmeg
Mar 14, 2014 13:06:19
<div class="quote"><div class="author">kisboros</div>Laszlo Boros Domján! hetyetyetye</div>szerintem el lett már magyarázva neked, hogy takarodj innen a <i>véres habos gecibe(tm)</i>!
Mar 14, 2014 13:06:19
lőcs
Mar 14, 2014 13:14:21
<div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>fb, hajléktalanok egymás közt, Sodi Rácznak:
<a href="http://www.edigital.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.edigital.hu/</a></div>
az a jó, hogy ezzel gúnyolódni próbál, vagy legalábbis azt implikálja, hogy neki több esélye van kiskálázni a csodakütyüt, mint rgl-nek
<a href="http://www.edigital.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.edigital.hu/</a></div>
az a jó, hogy ezzel gúnyolódni próbál, vagy legalábbis azt implikálja, hogy neki több esélye van kiskálázni a csodakütyüt, mint rgl-nek
Mar 14, 2014 13:14:21
Ian Bobor
Mar 14, 2014 13:22:51
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kisborossal kapcsolatban most már indokolt lesz a "és ezzel még domján tibor is egyetért" megjegyzés használata.
10 órája
2 órája</div>
Azért az durva, hogy a youtube-os echelonbohóc sidekick-je ezerszer civilizáltabban, egészségesebben, férfiasabban néz ki, viselkedik meg fogalmaz, mint a hisztériás mamahotellakó emókobold. Azért meg, hogy a kurva annya nem tanította meg, hogy embereket nem a vezetéknevükön szólítunk, kovácsüllővel verném be azt az ütközővas állát. Köcsöggnóm, még Domjánhoz se ér fel ésszel, szuicid korcs óriáscsecsemő.
10 órája
2 órája</div>
Azért az durva, hogy a youtube-os echelonbohóc sidekick-je ezerszer civilizáltabban, egészségesebben, férfiasabban néz ki, viselkedik meg fogalmaz, mint a hisztériás mamahotellakó emókobold. Azért meg, hogy a kurva annya nem tanította meg, hogy embereket nem a vezetéknevükön szólítunk, kovácsüllővel verném be azt az ütközővas állát. Köcsöggnóm, még Domjánhoz se ér fel ésszel, szuicid korcs óriáscsecsemő.
Mar 14, 2014 13:22:51
Kiss Kender Farkas
Mar 14, 2014 13:29:44
És ezek egymás "barátai"... Pont tegnap olvasgattam sodi régi blogját, komoly ahogy pl. Molnár F-rôl ír. Gyakorlatilag alig burkoltan lehülyézi. Mostani videókban meg ez a modoros Molnár F. Árpád úr megszólítás. Ritka szar ez az ember.
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>fb, hajléktalanok egymás közt, Sodi Rácznak:
az a jó, hogy ezzel gúnyolódni próbál, vagy legalábbis azt implikálja, hogy neki több esélye van kiskálázni a csodakütyüt, mint rgl-nek</div>
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div><div class="quote"><div class="author">Józan Becsület</div>fb, hajléktalanok egymás közt, Sodi Rácznak:
az a jó, hogy ezzel gúnyolódni próbál, vagy legalábbis azt implikálja, hogy neki több esélye van kiskálázni a csodakütyüt, mint rgl-nek</div>
Mar 14, 2014 13:29:44
Ian Bobor
Mar 14, 2014 13:37:52
<div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>És ezek egymás "barátai"... Pont tegnap olvasgattam sodi régi blogját, komoly ahogy pl. Molnár F-rôl ír. Gyakorlatilag alig burkoltan lehülyézi. Mostani videókban meg ez a modoros Molnár F. Árpád úr megszólítás. Ritka szar ez az ember.
az a jó, hogy ezzel gúnyolódni próbál, vagy legalábbis azt implikálja, hogy neki több esélye van kiskálázni a csodakütyüt, mint rgl-nek</div></div>
Molnár meg nyíltan lehülyézi, leelmebetegezi, az nem bújtatja modorosság mögé a szavait. Nem fosik az óriásira nőtt elmebetegtől, és nem nőket fenyeget, mert a férfiaktól fosik. Ennyi a különbség Molnár F. meg a recskázó elmebeteg és a sleppje között. Nem láttam még verekedni, de az biztos, hogy a púposszart, ha arra kerülne a sor, úgy elrongyolná, hogy a kecske is megdöglene amelyik a sírján legel.
az a jó, hogy ezzel gúnyolódni próbál, vagy legalábbis azt implikálja, hogy neki több esélye van kiskálázni a csodakütyüt, mint rgl-nek</div></div>
Molnár meg nyíltan lehülyézi, leelmebetegezi, az nem bújtatja modorosság mögé a szavait. Nem fosik az óriásira nőtt elmebetegtől, és nem nőket fenyeget, mert a férfiaktól fosik. Ennyi a különbség Molnár F. meg a recskázó elmebeteg és a sleppje között. Nem láttam még verekedni, de az biztos, hogy a púposszart, ha arra kerülne a sor, úgy elrongyolná, hogy a kecske is megdöglene amelyik a sírján legel.
Mar 14, 2014 13:37:52
Sam
(
x6)
Mar 14, 2014 13:47:51
x6)
SoDI madzaggal magaután húzott fényképezőgépét is lefoglalta az anyja vagy mégis mivel magyarázható hogy már egy hete nincs szépvok fotó?!
Mindig úgy hittem, hogy Endrénél az a létezés alapköve, a Maslow piramis alapja.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Mindig úgy hittem, hogy Endrénél az a létezés alapköve, a Maslow piramis alapja.
Kiss Kender Farkas
Mar 14, 2014 14:13:44
Szépvok fotók csak akkor készülnek, ha megy valami eseményre. De lehet tévedek.
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>SoDI madzaggal magaután húzott fényképezőgépét is lefoglalta az anyja vagy mégis mivel magyarázható hogy már egy hete nincs szépvok fotó?!
Mindig úgy hittem, hogy Endrénél az a létezés alapköve, a Maslow piramis alapja.</div>
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>SoDI madzaggal magaután húzott fényképezőgépét is lefoglalta az anyja vagy mégis mivel magyarázható hogy már egy hete nincs szépvok fotó?!
Mindig úgy hittem, hogy Endrénél az a létezés alapköve, a Maslow piramis alapja.</div>
Mar 14, 2014 14:13:44
-
Mar 14, 2014 14:23:32
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://youtu.be/72e2_sksAVM" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/72e2_sksAVM</a>
ezen de részeg voltam))))))))))))lökktem fel a köcsög zakós divatmetálosokat, , akik assziték, ők a királyok, mer kimentek a koncertra az irodai munka után a szemüvegeses pattanásos csajukkal))).....hejjj rockerek, hejj sátán</div>
baszottul fáradtak és öregek a húsz évvel ezelőtti önmagukhoz képest
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1bsWjta8U4c" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1bsWjta8U4c</a>
ezen de részeg voltam))))))))))))lökktem fel a köcsög zakós divatmetálosokat, , akik assziték, ők a királyok, mer kimentek a koncertra az irodai munka után a szemüvegeses pattanásos csajukkal))).....hejjj rockerek, hejj sátán</div>
baszottul fáradtak és öregek a húsz évvel ezelőtti önmagukhoz képest
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1bsWjta8U4c" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1bsWjta8U4c</a>
Mar 14, 2014 14:23:32
Kiss Kender Farkas
Mar 14, 2014 15:19:13
<div class="quote"><div class="author">Ian Bobor</div><div class="quote"><div class="author">Kiss Kender Farkas</div>És ezek egymás "barátai"... Pont tegnap olvasgattam sodi régi blogját, komoly ahogy pl. Molnár F-rôl ír. Gyakorlatilag alig burkoltan lehülyézi. Mostani videókban meg ez a modoros Molnár F. Árpád úr megszólítás. Ritka szar ez az ember.
Molnár meg nyíltan lehülyézi, leelmebetegezi, az nem bújtatja modorosság mögé a szavait. Nem fosik az óriásira nőtt elmebetegtől, és nem nőket fenyeget, mert a férfiaktól fosik. Ennyi a különbség Molnár F. meg a recskázó elmebeteg és a sleppje között. Nem láttam még verekedni, de az biztos, hogy a púposszart, ha arra kerülne a sor, úgy elrongyolná, hogy a kecske is megdöglene amelyik a sírján legel.</div>
Molnár mondjuk mindenkit elküld a búsba, de őt ezért a zavarkeltésért fizetik :) Verekedésre ebben a társulatban nem lehet számítani, a gyógyegerek a facebook-on küldik el egymást ide-oda, max. a cigány vonal (Balogh, Rácz, Soós) lenne képes rá, de azok is fosnak, mert mindegyiknek van annyi bírósági ügye, ami egy utcai adok-kapok után pár kellemes hónapot eredményezne nekik a börtönben. Itt a "verekedés" legfeljebb annyi, hogy Fórizs ad egy csicskalángost a nemzet krónikásának :)
Molnár meg nyíltan lehülyézi, leelmebetegezi, az nem bújtatja modorosság mögé a szavait. Nem fosik az óriásira nőtt elmebetegtől, és nem nőket fenyeget, mert a férfiaktól fosik. Ennyi a különbség Molnár F. meg a recskázó elmebeteg és a sleppje között. Nem láttam még verekedni, de az biztos, hogy a púposszart, ha arra kerülne a sor, úgy elrongyolná, hogy a kecske is megdöglene amelyik a sírján legel.</div>
Molnár mondjuk mindenkit elküld a búsba, de őt ezért a zavarkeltésért fizetik :) Verekedésre ebben a társulatban nem lehet számítani, a gyógyegerek a facebook-on küldik el egymást ide-oda, max. a cigány vonal (Balogh, Rácz, Soós) lenne képes rá, de azok is fosnak, mert mindegyiknek van annyi bírósági ügye, ami egy utcai adok-kapok után pár kellemes hónapot eredményezne nekik a börtönben. Itt a "verekedés" legfeljebb annyi, hogy Fórizs ad egy csicskalángost a nemzet krónikásának :)
Mar 14, 2014 15:19:13
-
Mar 14, 2014 15:26:48
Az a nagyon érdekes dolog forog itten pár ember fejében, hogy hogyan lehetne kibaszatni a kegyelemhajlékról a csecsszopókat.
Sodi már nem tartozik oda, mert az anyja, igaz túl későn, de lepasszolta a harmincas csecsszopót a véres-habos gecibe. Sherlock Porks szuterénbérletért koldul. Molnár se lakhat a saját lakásában.RGL,tőrpe hajléktalan. Az az érdekes elméleti kérdés forog a fejünkben, hogy a tajgi-féle otthon tárolt sleppet milyen aktív, gyakorlati lépésekkel lehet megfosztani a kegyelemóltól, ahol tengődnek. Egyiknek se kell sok. Elsősorban a hajlékoltatókat kell betárazni, ami jó móka, és izgalmas feladat lesz.
Sodi már nem tartozik oda, mert az anyja, igaz túl későn, de lepasszolta a harmincas csecsszopót a véres-habos gecibe. Sherlock Porks szuterénbérletért koldul. Molnár se lakhat a saját lakásában.RGL,tőrpe hajléktalan. Az az érdekes elméleti kérdés forog a fejünkben, hogy a tajgi-féle otthon tárolt sleppet milyen aktív, gyakorlati lépésekkel lehet megfosztani a kegyelemóltól, ahol tengődnek. Egyiknek se kell sok. Elsősorban a hajlékoltatókat kell betárazni, ami jó móka, és izgalmas feladat lesz.
Mar 14, 2014 15:26:48
banshee
(
x24)
Mar 14, 2014 15:28:50
x24)
Bunyó tekintetében mondjuk Boborjánból se nézek ki sokat. Az évek óta tartó nélkülözés, olcsó kenyér-olcsó virsli-éhezés kombó nem a kondíció barátja és nem árt az se, ha az ember nem csak filmen látta hogy kell ütni vagy rúgni.
RGL meg bécigány tán tudja, de RGL bunyós képességei púp egyik mostani videójában is megmutatkoztak.
RGL meg bécigány tán tudja, de RGL bunyós képességei púp egyik mostani videójában is megmutatkoztak.
-
Mar 14, 2014 15:31:08
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Bunyó tekintetében mondjuk Boborjánból se nézek ki sokat. Az évek óta tartó nélkülözés, olcsó kenyér-olcsó virsli-éhezés kombó nem a kondíció barátja és nem árt az se, ha az ember nem csak filmen látta hogy kell ütni vagy rúgni.
RGL meg bécigány tán tudja, de RGL bunyós képességei púp egyik mostani videójában is megmutatkoztak.</div>
Láttad már élőben? Majdnem két méter magas. Idén tavasszal lesz két éve, hogy együtt van a nőjével, aki eltartaj, akármilyen vegán koszton is (már ha a menopauza felé hajolva nem kockáztatja meg, hogy az egyetlen férfit eltiltsa a húsevéstől...) és mintha lett volna egy kis bele is némelyik képen. Nincs az olyan rossz formában, hidd el.
RGL meg bécigány tán tudja, de RGL bunyós képességei púp egyik mostani videójában is megmutatkoztak.</div>
Láttad már élőben? Majdnem két méter magas. Idén tavasszal lesz két éve, hogy együtt van a nőjével, aki eltartaj, akármilyen vegán koszton is (már ha a menopauza felé hajolva nem kockáztatja meg, hogy az egyetlen férfit eltiltsa a húsevéstől...) és mintha lett volna egy kis bele is némelyik képen. Nincs az olyan rossz formában, hidd el.
Mar 14, 2014 15:31:08
banshee
(
x24)
Mar 14, 2014 15:37:37
x24)
Az egy dolog hogy milyen magas (valahol írta magáról hogy 185 centi). Kell a technika is, nálunk anno edzésen a rutinos 65 kilós 170 centis srác nagyobbat rúgott, mint a 2 méteres 110 kilós kezdő, mert megvolt a technikája, hiába volt a kezdő gyerek erősebb.
A másik meg az hogy az izomzat kifejlődéséhez munka is kell, azzal meg Boborjánt a világból ki lehet kergetni.
A másik meg az hogy az izomzat kifejlődéséhez munka is kell, azzal meg Boborjánt a világból ki lehet kergetni.
lázár
Mar 14, 2014 15:37:45
Kéne túz viz repülöt játszani a retardokkal. Csak kicsit át kéne fogalmazni. Repül a repül a repül a kémlégy, repúl a repül a chemtrail szóró repülö.
Mar 14, 2014 15:37:45
szpítsopp
Mar 14, 2014 15:39:06
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>Bunyó tekintetében mondjuk Boborjánból se nézek ki sokat. Az évek óta tartó nélkülözés, olcsó kenyér-olcsó virsli-éhezés kombó nem a kondíció barátja és nem árt az se, ha az ember nem csak filmen látta hogy kell ütni vagy rúgni.
Láttad már élőben? Majdnem két méter magas. Idén tavasszal lesz két éve, hogy együtt van a nőjével, aki eltartaj, akármilyen vegán koszton is (már ha a menopauza felé hajolva nem kockáztatja meg, hogy az egyetlen férfit eltiltsa a húsevéstől...) és mintha lett volna egy kis bele is némelyik képen. Nincs az olyan rossz formában, hidd el.</div>
én láttam már élőben, és baromira nem két méter. 186-188 körül lehet, de mellette jó ha hetven kiló van, és ha nem lenne teljesen őrült/autista, akkor is elfújná egy erősebb szél. molnár ha verekedésre kerülne a sor kb hadonászna/karmolna, mint valami picsa.
Láttad már élőben? Majdnem két méter magas. Idén tavasszal lesz két éve, hogy együtt van a nőjével, aki eltartaj, akármilyen vegán koszton is (már ha a menopauza felé hajolva nem kockáztatja meg, hogy az egyetlen férfit eltiltsa a húsevéstől...) és mintha lett volna egy kis bele is némelyik képen. Nincs az olyan rossz formában, hidd el.</div>
én láttam már élőben, és baromira nem két méter. 186-188 körül lehet, de mellette jó ha hetven kiló van, és ha nem lenne teljesen őrült/autista, akkor is elfújná egy erősebb szél. molnár ha verekedésre kerülne a sor kb hadonászna/karmolna, mint valami picsa.
Mar 14, 2014 15:39:06
-
Mar 14, 2014 15:39:36
<div class="quote"><div class="author">lázár</div>Kéne túz viz repülöt játszani a retardokkal. Csak kicsit át kéne fogalmazni. Repül a repül a repül a kémlégy, repúl a repül a chemtrail szóró repülö.</div>
A telefon-autó-kémlégy nem lenne jobb? Gyakorlatban már eddig bevált. A rezgő lécet alattuk fogpiszkálóhalommá lehetne vele darálni.
A telefon-autó-kémlégy nem lenne jobb? Gyakorlatban már eddig bevált. A rezgő lécet alattuk fogpiszkálóhalommá lehetne vele darálni.
Mar 14, 2014 15:39:36
mibazmeg
Mar 14, 2014 15:41:19
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>RGL meg bécigány tán tudja, de RGL bunyós képességei púp egyik mostani videójában is megmutatkoztak.</div>melyik az a videó?
Mar 14, 2014 15:41:19
banshee
(
x24)
Mar 14, 2014 15:41:58
x24)
Az, ahol elpicsázták. Ráadásul egy nő.
mibazmeg
Mar 14, 2014 15:44:18
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>én láttam már élőben, és baromira nem két méter. 186-188 körül lehet, de mellette jó ha hetven kiló van, és ha nem lenne teljesen őrült/autista, akkor is elfújná egy erősebb szél. molnár ha verekedésre kerülne a sor kb hadonászna/karmolna, mint valami picsa.</div>van egy videó amiben emelt hangon tényfeltárnak titánnal valami pszichiátria előtt, és egy ápoló felpofozza molnárt, aki csak óbégat, hogy "jajj megütött, láttad???"
Mar 14, 2014 15:44:18
+1
Mar 14, 2014 16:52:52
Kruchió Sándor shared a link.
10 minutes ago
Fotózzon ezentúl, aki mer
index.hu
<b>Március 15-től törvény lesz róla: egy kattintásért is csúnyán megütheti a bokáját a fotós. Akkor is, ha nem él vissza a képpel, az soha meg se jelenik.</b>
Ennyit a fényképekkel való visszaélésről, szarházi...
10 minutes ago
index.hu
<b>Március 15-től törvény lesz róla: egy kattintásért is csúnyán megütheti a bokáját a fotós. Akkor is, ha nem él vissza a képpel, az soha meg se jelenik.</b>
Ennyit a fényképekkel való visszaélésről, szarházi...
Mar 14, 2014 16:52:52
broni
Mar 14, 2014 16:54:39
<div class="quote"><div class="author">mibazmeg</div>nagy műsort nyomtál az éjjel broni, R.I.P!</div>
élek(((((előbb kelltem fel.......
élek(((((előbb kelltem fel.......
Mar 14, 2014 16:54:39
broni
Mar 14, 2014 16:58:09
szerintem molnár simán szétcsapná sódert......látszik rajta, ha beindul, olyan lesz, mint az álllat
Mar 14, 2014 16:58:09
jiddise máme
(
x11)
Mar 14, 2014 17:00:35
x11)
<div class="quote"><div class="author">+1</div>Kruchió Sándor shared a link.
10 minutes ago
index.hu
Ennyit a fényképekkel való visszaélésről, szarházi...</div>
Ez nagyjából eddig is így volt, hogy amennyiben nem valami publikus esemény volt, akkor csak az illető hozzájárulásával lehetett fényképet/filmet/stb. készíteni. Kíváncsi vagyok, hogy Sherlock Porks mit fog csinálni ezentúl, mert kötve hiszem, hogy a delikvensek hozzájárulnak a filmfelvétel készítéséhez.
10 minutes ago
index.hu
Ennyit a fényképekkel való visszaélésről, szarházi...</div>
Ez nagyjából eddig is így volt, hogy amennyiben nem valami publikus esemény volt, akkor csak az illető hozzájárulásával lehetett fényképet/filmet/stb. készíteni. Kíváncsi vagyok, hogy Sherlock Porks mit fog csinálni ezentúl, mert kötve hiszem, hogy a delikvensek hozzájárulnak a filmfelvétel készítéséhez.
?
Mar 14, 2014 17:03:19
Tajginak mi a pontos címe? Esetleg van valami papír amin az anyja neve is szerepelt? Köszi
Mar 14, 2014 17:03:19
alkeszfigyelő
Mar 14, 2014 17:13:30
<div class="quote"><div class="author">?</div>Tajginak mi a pontos címe? Esetleg van valami papír amin az anyja neve is szerepelt? Köszi</div>
Budapest, XV. ker. Drégelyvár utca 31. 3.emelet 9. ajtó
Az anyja nevét könnyen megtudhatod egy helyszíni felderítéssel, rajta lesz a kapucsengőn meg a postaládán.
Budapest, XV. ker. Drégelyvár utca 31. 3.emelet 9. ajtó
Az anyja nevét könnyen megtudhatod egy helyszíni felderítéssel, rajta lesz a kapucsengőn meg a postaládán.
Mar 14, 2014 17:13:30
?
Mar 14, 2014 17:23:12
Ezt is nagyon szépen köszönöm.... szépen, az odamenés szerencsére megoldhatatlan, ettől függetlenül remélhetőleg rövidesen felmérjük itt is, hogy 1-10-es sklálán muterkának mennyire van elege a gyernőttből, és a törvény által nyújtott lehetőségek milyen hamar teszik megoldhatóvá számára, hogy kitegye a nagykorú eltartottat az ajtón kívülre. :)
Mar 14, 2014 17:23:12
broni
Mar 14, 2014 17:36:00
<a href="http://www.borsonline.hu/20140314_226_kilos_vaddisznot_lott_a_vadasz" rel="nofollow" target="_blank">http://www.borsonline.hu/20140314_226_kilos_vaddisznot_lott_a_vadasz</a>
ez melyik troll volt, gyesznó kiiktatva, szép volt, no szuterén, no marcipn))))))
ez melyik troll volt, gyesznó kiiktatva, szép volt, no szuterén, no marcipn))))))
Mar 14, 2014 17:36:00
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Á, agyonvernék a hívek.