Hiénaverő
May 07, 2014 12:40:29
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div>
szeretem a trollokat és nagyra becsülöm munkájukat de amikor leadjátok ezeket a dumákat akkor azt gondolom, hogy kapjátok be a faszt. ...persze én proli vagyok és ezért frusztrál, amit meg is tanulnék kezelni, viszont ez szerintem túlmutat a prolihergelésen. Ez buziskodás.</div>
Tanulj, dolgozz, vállalkozz, legyen működő Shaját Megoldásod, és majd neked is jut Ardbeg, Lagavulin és Black Bottle is.
szeretem a trollokat és nagyra becsülöm munkájukat de amikor leadjátok ezeket a dumákat akkor azt gondolom, hogy kapjátok be a faszt. ...persze én proli vagyok és ezért frusztrál, amit meg is tanulnék kezelni, viszont ez szerintem túlmutat a prolihergelésen. Ez buziskodás.</div>
Tanulj, dolgozz, vállalkozz, legyen működő Shaját Megoldásod, és majd neked is jut Ardbeg, Lagavulin és Black Bottle is.
May 07, 2014 12:40:29
Pernod Ricard
May 07, 2014 12:44:46
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Tanulj, dolgozz, vállalkozz, legyen működő Shaját Megoldásod, és majd neked is jut Ardbeg, Lagavulin és Black Bottle is.</div>Hacsak nem Blogin vagy, mert akkor maximum Ballantine's jut.
May 07, 2014 12:44:46
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 12:48:35
x8)
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Én lassan megyek aludni, itt nem csörög a telefon, teljes csend van, gyerek-asszony-macska alszik, értékek bezárva, kocsi beriasztva a garázsban, vár a finom puha ágyikó.
Még lenyomom ezt a kevés kis Lagavulint és alszom egy jót.</div>
Lagavulint még nem kóstoltam. Érdemes beruházni rá?
Sok jót hallottam már róla, szeretem is az islay-i italokat,csak az ára, ami majdnem jelképes hu húszezer, kicsit visszatart.</div>
Nekem a kedvencem, No1.
Jó szívvel ajánlom, ha kedveled ezt az ízvilágot. Elsőre kicsit nyers, de nagyon kellemes lecsengése van. Szabályosan nyalogatom, olyan finom.
Komoly vacsora utáni szivarozós nagyképűsködésnél is megállná a helyét, akár konyak helyett is.</div>
Szeretem ezt az íz világot. Ittam fiatalabb Ardbeget, az is nagyon bejött, igazi nyers vadállat volt, meg mostanság a nagy kedvencem az Islay Mist. Ez ugyan kevert, de könnyebben iható és az alapja a Laphroaig, ami szintén jó cucc. Vettem most 12 éveset belőle, de az évjárat nélküli nálam a nagy kedvenc. Társaságban mondjuk nem lehet vele felvágni, de pokolian jó ital. Meg még kortyolgatok mostanság Black Bottle-t is. Nem rossz az sem.</div>
Nem, én simán csak sznob vagyok.
De ha egyszer majd lesz lehetőséged, akkor próbáld ki a piros Johnnie Walkeren túli világot. Kezd azzal, hogy veszel egy megfizethető nem kevert whisky-t és rájössz mi az amit te itt most buziskodásnak látsz.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Sok jót hallottam már róla, szeretem is az islay-i italokat,csak az ára, ami majdnem jelképes hu húszezer, kicsit visszatart.</div>
Nekem a kedvencem, No1.
Jó szívvel ajánlom, ha kedveled ezt az ízvilágot. Elsőre kicsit nyers, de nagyon kellemes lecsengése van. Szabályosan nyalogatom, olyan finom.
Komoly vacsora utáni szivarozós nagyképűsködésnél is megállná a helyét, akár konyak helyett is.</div>
Szeretem ezt az íz világot. Ittam fiatalabb Ardbeget, az is nagyon bejött, igazi nyers vadállat volt, meg mostanság a nagy kedvencem az Islay Mist. Ez ugyan kevert, de könnyebben iható és az alapja a Laphroaig, ami szintén jó cucc. Vettem most 12 éveset belőle, de az évjárat nélküli nálam a nagy kedvenc. Társaságban mondjuk nem lehet vele felvágni, de pokolian jó ital. Meg még kortyolgatok mostanság Black Bottle-t is. Nem rossz az sem.</div>
Nem, én simán csak sznob vagyok.
De ha egyszer majd lesz lehetőséged, akkor próbáld ki a piros Johnnie Walkeren túli világot. Kezd azzal, hogy veszel egy megfizethető nem kevert whisky-t és rájössz mi az amit te itt most buziskodásnak látsz.
olvasó
May 07, 2014 12:48:52
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>
Tanulj, dolgozz, vállalkozz, legyen működő Shaját Megoldásod, és majd neked is jut Ardbeg, Lagavulin és Black Bottle is.</div>
tanulok, dolgozok, senkitől nem irigylem a jót. De kérkedni és élvezni valamit külön dolog. Ha tiszták az erények akkor nem kerül elő a társaságban nem lehet vele felvágni duma.
Elnézést ha erről nem beszélhetek mert bassza valaki önérzetét.
Tanulj, dolgozz, vállalkozz, legyen működő Shaját Megoldásod, és majd neked is jut Ardbeg, Lagavulin és Black Bottle is.</div>
tanulok, dolgozok, senkitől nem irigylem a jót. De kérkedni és élvezni valamit külön dolog. Ha tiszták az erények akkor nem kerül elő a társaságban nem lehet vele felvágni duma.
Elnézést ha erről nem beszélhetek mert bassza valaki önérzetét.
May 07, 2014 12:48:52
Haim
May 07, 2014 12:51:40
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div>szeretem a trollokat és nagyra becsülöm munkájukat de amikor leadjátok ezeket a dumákat akkor azt gondolom, hogy kapjátok be a faszt. ...persze én proli vagyok és ezért frusztrál, amit meg is tanulnék kezelni, viszont ez szerintem túlmutat a prolihergelésen. Ez buziskodás.</div>
Itt felnőtt, dolgozó emberek beszélgetnek, hahó!
Sajnálom, ha nem a girosztálról és az akciós tesco gyorsfagyasztott pizzáról van szó, vagy esetleg arról,hogy ki mire hívatta meg magát. Az sneci és a retardok asztala.
Islay whiskyeit meg mindennek lehet nevezni, csak nem buzis italnak. Nem Martini rosatoról beszélünk vagy Garrone Cherryről, hahó!
Itt felnőtt, dolgozó emberek beszélgetnek, hahó!
Sajnálom, ha nem a girosztálról és az akciós tesco gyorsfagyasztott pizzáról van szó, vagy esetleg arról,hogy ki mire hívatta meg magát. Az sneci és a retardok asztala.
Islay whiskyeit meg mindennek lehet nevezni, csak nem buzis italnak. Nem Martini rosatoról beszélünk vagy Garrone Cherryről, hahó!
May 07, 2014 12:51:40
-
May 07, 2014 12:52:41
be kéne azonosítani ezt a köpködő nyanyát, és odalökni a trollsajtónak, Hahó!
May 07, 2014 12:52:41
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 12:54:00
x8)
Islay Mist. Ezt ki fogom próbálni, mástól is hallottam már, hogy meglepően kellemes.
tigris
May 07, 2014 12:57:11
óriási ahogy kiss endre farkas a jobbikra támadt gaudi picsáját nyalva. gaudinak annyi, innen lehet tudni biztosan.
ehhez mekkora patkánynak kell azért lenni? a választások előtt sodi leragasztgatja a jobbik plakátját, aztán kinn brüsszelben a jobbik pénzén dőzsöl most meg gaudival együtt köpködi a pártot.
hányni kell ettől a gerinctelen szartól.
ehhez mekkora patkánynak kell azért lenni? a választások előtt sodi leragasztgatja a jobbik plakátját, aztán kinn brüsszelben a jobbik pénzén dőzsöl most meg gaudival együtt köpködi a pártot.
hányni kell ettől a gerinctelen szartól.
May 07, 2014 12:57:11
olvasó
May 07, 2014 12:57:13
Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.
May 07, 2014 12:57:13
Haim
May 07, 2014 12:58:19
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>
Elnézést ha erről nem beszélhetek mert bassza valaki önérzetét.</div>
Szövegértés megy? Pont azt írtam,hogy a kedvencem egy olcsóbb ital, (Islay Mist, évjárat nélküli) aminek gyakorlatilag nincs presztízse, de nekem akkor is az jön be a legjobban. Neked is ajánlom, ha szereted a füstös ízeket. Az általam felsorolt cuccok bőven a megfizethető kategóriába tartoznak, nem kérkedés megy és nem is kivagyiság. Társaságban meg sörözni szoktam, nem érdekel ki mit gondol.
Elnézést ha erről nem beszélhetek mert bassza valaki önérzetét.</div>
Szövegértés megy? Pont azt írtam,hogy a kedvencem egy olcsóbb ital, (Islay Mist, évjárat nélküli) aminek gyakorlatilag nincs presztízse, de nekem akkor is az jön be a legjobban. Neked is ajánlom, ha szereted a füstös ízeket. Az általam felsorolt cuccok bőven a megfizethető kategóriába tartoznak, nem kérkedés megy és nem is kivagyiság. Társaságban meg sörözni szoktam, nem érdekel ki mit gondol.
May 07, 2014 12:58:19
tigris
May 07, 2014 12:58:25
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
gurulj le a dombról, ha vége van.
gurulj le a dombról, ha vége van.
May 07, 2014 12:58:25
sodika
May 07, 2014 12:59:13
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>óriási ahogy kiss endre farkas a jobbikra támadt gaudi picsáját nyalva. gaudinak annyi, innen lehet tudni biztosan.</div>
Mintha az én videóm pont arról szól, hogy milyen faszán együttműködik még kintről is a Jobbikkal.
66 másodperces összefoglaló:
<a href="http://youtu.be/atGWefh5Adg" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/atGWefh5Adg</a>
Hosszabban (6 perc):
<a href="http://youtu.be/_8oyRQ-WAIg" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/_8oyRQ-WAIg</a>
Ha neked el jön le a videóból, akkor vak vagy.
És még hülye is.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mintha az én videóm pont arról szól, hogy milyen faszán együttműködik még kintről is a Jobbikkal.
<a href="http://youtu.be/atGWefh5Adg" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/atGWefh5Adg</a>
Hosszabban (6 perc):
<a href="http://youtu.be/_8oyRQ-WAIg" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/_8oyRQ-WAIg</a>
És még hülye is.
May 07, 2014 12:59:13
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 12:59:54
x44)
Töröld a köpködős videót. Ne járasd le a hazánkat.
She was a dude.
tigris
May 07, 2014 13:00:25
miért támadsz a téged etető-itató jobbikra te hazaáruló szar?
May 07, 2014 13:00:25
-
May 07, 2014 13:01:25
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
gurulj le a dombról, ha vége van.</div>
Előtte gyártson le gyorsan egy farkafölvágott, puffogós prolichu-pofázást Szomszédokat megszégyenítően szatirikus paneltempóban arról, hogy amerikai filmekben látott jelenetekből összetákol egy szcenáriót, pld. fillérekért bérelhető magángéppel elmegy putri Amerikába, csöves Detriotba, ötvedolcsis litván kurvákkal, és sikerül azt a hihetetlen feladatot végrehajtania, hogy a hasizomzatát nem építi be 8 centis hájréteg alá.
gurulj le a dombról, ha vége van.</div>
Előtte gyártson le gyorsan egy farkafölvágott, puffogós prolichu-pofázást Szomszédokat megszégyenítően szatirikus paneltempóban arról, hogy amerikai filmekben látott jelenetekből összetákol egy szcenáriót, pld. fillérekért bérelhető magángéppel elmegy putri Amerikába, csöves Detriotba, ötvedolcsis litván kurvákkal, és sikerül azt a hihetetlen feladatot végrehajtania, hogy a hasizomzatát nem építi be 8 centis hájréteg alá.
May 07, 2014 13:01:25
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:02:29
x8)
Sodika, megint te szállítottad a kötelet Gaudi akasztásához. Holnap ne gyere.
sodika
May 07, 2014 13:02:54
A köpködős videó az egy szál hölgyet minősíti, aki kicsit kikelt magából. Saját magán kívül senki mást. De főleg nem a Jobbikot. Ez még tök jó felület is ahhoz, hogy reklámozzam a tüntetés lényegét (nevezetesen hogy Gaudi elérte kintről, hogy az általa írt petíciót a Jobbik személyesen Vona Gábor aláírásával benyújtsa a földvédelmi törvényjavaslatként).
May 07, 2014 13:02:54
tigris
May 07, 2014 13:02:55
sodi holnap el fognak ítélni
May 07, 2014 13:02:55
üregi zsidó
May 07, 2014 13:03:19
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>miért támadsz a téged etető-itató jobbikra te hazaáruló szar?</div>Ne hallgass rá SoDI, ne töröld! A CNN még nem vette át.
May 07, 2014 13:03:19
szpítsopp
May 07, 2014 13:03:52
különös, sodi, hogy bármikor szar helyzetbe kerül gaudi, az a te videód miatt van.
szerinted ő mikor fog elgondolkozni ezeken a rendszeres a 'véletlen egybeeséseken'?
szerinted ő mikor fog elgondolkozni ezeken a rendszeres a 'véletlen egybeeséseken'?
May 07, 2014 13:03:52
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 07, 2014 13:03:54
x16)
Endre, te nem érted meg a tegnapi jobbikos nyilatkozat értelmet?
Oké, lefordítom, hogy te is felfogd: "Holnap ne gyere!"
Gaudinak harangoztak.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Oké, lefordítom, hogy te is felfogd: "Holnap ne gyere!"
Gaudinak harangoztak.
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 13:03:57
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A köpködős videó az egy szál hölgyet minősíti, aki kicsit kikelt magából. Saját magán kívül senki mást. De főleg nem a Jobbikot. </div>
Te miről beszélsz? A videó címében hazafinak nevezed a köpködős öreg trottyot.
She was a dude.
Te miről beszélsz? A videó címében hazafinak nevezed a köpködős öreg trottyot.
Haim
May 07, 2014 13:04:31
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
Látod ez az, amit nem értesz. Nem felvágunk,hanem beszélgetünk. Fogalmam sincs,hogy ki ő ,hol lakik, mit csinál, de normális arc, van közös érdeklődés, miért ne cseveghetnénk? Van,hogy kajáról beszélgetünk, van,hogy utazásról, autókról, mi a gond? Társalgunk, nem egymás pöcsét méregetjük,hogy kié a nagyobb. (tudjuk Laci, Sodié a legnagyobb Xd)
Látod ez az, amit nem értesz. Nem felvágunk,hanem beszélgetünk. Fogalmam sincs,hogy ki ő ,hol lakik, mit csinál, de normális arc, van közös érdeklődés, miért ne cseveghetnénk? Van,hogy kajáról beszélgetünk, van,hogy utazásról, autókról, mi a gond? Társalgunk, nem egymás pöcsét méregetjük,hogy kié a nagyobb. (tudjuk Laci, Sodié a legnagyobb Xd)
May 07, 2014 13:04:31
tigris
May 07, 2014 13:04:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A köpködős videó az egy szál hölgyet minősíti, aki kicsit kikelt magából. Saját magán kívül senki mást. De főleg nem a Jobbikot. Ez még tök jó felület is ahhoz, hogy reklámozzam a tüntetés lényegét (nevezetesen hogy Gaudi elérte kintről, hogy az általa írt petíciót a Jobbik személyesen Vona Gábor aláírásával benyújtsa a földvédelmi törvényjavaslatként).</div>
és a címet ki adta neki , te faszszopó? azokat akik hagyták, hogy ott köpködje a Vajdasági magyarok vezetőjét, szerinted nem terheli felelősség? vagy a fasznyaló uszító gaudit? miért hazudsz állandóan?
és a címet ki adta neki , te faszszopó? azokat akik hagyták, hogy ott köpködje a Vajdasági magyarok vezetőjét, szerinted nem terheli felelősség? vagy a fasznyaló uszító gaudit? miért hazudsz állandóan?
May 07, 2014 13:04:46
szpítsopp
May 07, 2014 13:05:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A köpködős </div>
milyen köpködés, én a videó címében 'hazafias áldást' olvastam. talán az áldást osztó hölgyről beszélsz?
milyen köpködés, én a videó címében 'hazafias áldást' olvastam. talán az áldást osztó hölgyről beszélsz?
May 07, 2014 13:05:22
tigris
May 07, 2014 13:06:18
a jobbik nyilatkozatban ítélt el téged sodi! miért támadsz a hazafiakra?
May 07, 2014 13:06:18
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 07, 2014 13:06:25
x16)
Hol az RGL-es videó????
Hova tűnt RGL????
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hova tűnt RGL????
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:06:41
x8)
Beszélgettünk róla, ráadásul egy üveg 20 ezer forintos pia azért nem aranyfelnis Bugatti, hogy annyira elérhetetlen legyen.
Van aki moziba jár minden hétvégén, van aki meg ennek árából vesz egy üveg jó minőségű italt és elfogyasztja.
Ördög és Pokol!
Beszélgettünk róla, ráadásul egy üveg 20 ezer forintos pia azért nem aranyfelnis Bugatti, hogy annyira elérhetetlen legyen.
Van aki moziba jár minden hétvégén, van aki meg ennek árából vesz egy üveg jó minőségű italt és elfogyasztja.
Ördög és Pokol!
szpítsopp
May 07, 2014 13:07:05
miért nem volt tegnap köszfetyítyés, púp?
May 07, 2014 13:07:05
-
May 07, 2014 13:07:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>akkor vak vagy.
És még hülye is.</div>
Sodi, te csóró vagy. És hajléktalan. És büdös is. És ocsmány is. : )Azt vágod, hogy ha megpusztulnál, a családod föllélegezne, és nem hiányoznál senkinek? Mindenkit tönkreteszel, lejáratsz, ellehetetlenítesz, te elmebeteg gyökér.
És még hülye is.</div>
Sodi, te csóró vagy. És hajléktalan. És büdös is. És ocsmány is. : )Azt vágod, hogy ha megpusztulnál, a családod föllélegezne, és nem hiányoznál senkinek? Mindenkit tönkreteszel, lejáratsz, ellehetetlenítesz, te elmebeteg gyökér.
May 07, 2014 13:07:06
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:08:23
x8)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
Látod ez az, amit nem értesz. Nem felvágunk,hanem beszélgetünk. Fogalmam sincs,hogy ki ő ,hol lakik, mit csinál, de normális arc, van közös érdeklődés, miért ne cseveghetnénk? Van,hogy kajáról beszélgetünk, van,hogy utazásról, autókról, mi a gond? Társalgunk, nem egymás pöcsét méregetjük,hogy kié a nagyobb. (tudjuk Laci, Sodié a legnagyobb Xd)</div>
Hazudsz geci, a kibucban még felvállaltál.
Látod ez az, amit nem értesz. Nem felvágunk,hanem beszélgetünk. Fogalmam sincs,hogy ki ő ,hol lakik, mit csinál, de normális arc, van közös érdeklődés, miért ne cseveghetnénk? Van,hogy kajáról beszélgetünk, van,hogy utazásról, autókról, mi a gond? Társalgunk, nem egymás pöcsét méregetjük,hogy kié a nagyobb. (tudjuk Laci, Sodié a legnagyobb Xd)</div>
Hazudsz geci, a kibucban még felvállaltál.
Haim
May 07, 2014 13:09:13
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
Hazudsz geci, a kibucban még felvállaltál.</div>
Az más.
Hazudsz geci, a kibucban még felvállaltál.</div>
Az más.
May 07, 2014 13:09:13
-
May 07, 2014 13:11:10
<div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>miért támadsz a téged etető-itató jobbikra te hazaáruló szar?</div>Ne hallgass rá SoDI, ne töröld! A CNN még nem vette át.</div>
Az Amerikai Népszava sem.... ;) Terjedjen az áldás.
Az Amerikai Népszava sem.... ;) Terjedjen az áldás.
May 07, 2014 13:11:10
sodika
May 07, 2014 13:13:13
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, te nem érted meg a tegnapi jobbikos nyilatkozat értelmet?</div>
A kommunikációs igazgatónak más az ízlése.
Egyébként ezt a gyalázkodó köpdösést én sem tartom elegánsnak, éppen ezért van, hogy a helyszínen
1) nem nevettem
2) nem éljeneztem
3) nem dicsértem meg a résztvevőket
Ennyi.
De hát ízlések és pofonok dolgában ugye ezerfélék vagyunk.
Egyébként ezt a gyalázkodó köpdösést én sem tartom elegánsnak, éppen ezért van, hogy a helyszínen
1) nem nevettem
2) nem éljeneztem
Ennyi.
De hát ízlések és pofonok dolgában ugye ezerfélék vagyunk.
May 07, 2014 13:13:13
Kémlégy
May 07, 2014 13:13:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>óriási ahogy kiss endre farkas a jobbikra támadt gaudi picsáját nyalva. gaudinak annyi, innen lehet tudni biztosan.</div>
Hosszabban (6 perc):
És még hülye is.</div>
Menj a picsába a spameddel, hol az RGL-es videó?
Hosszabban (6 perc):
És még hülye is.</div>
Menj a picsába a spameddel, hol az RGL-es videó?
May 07, 2014 13:13:19
sodika
May 07, 2014 13:13:34
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
May 07, 2014 13:13:34
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:14:06
x8)
Egyébként mi baja ezzel az emberrel a söpredéknek? Konkrétan miért köpték arcon? A főcsullantó Pál Marcsi merre volt tegnap mikor ez történt?
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 13:14:15
x44)
Miért nevezed hazafinak a tapló öregasszonyt? Ilyenek a hazafiak szerinted?
She was a dude.
szpítsopp
May 07, 2014 13:14:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, te nem érted meg a tegnapi jobbikos nyilatkozat értelmet?</div>
1) nem nevettem
2) nem éljeneztem
Ennyi.
De hát ízlések és pofonok dolgában ugye ezerfélék vagyunk.</div>
úgy, csak utólag nevezed 'áldásnak'.
jut majd neked is az áldásból, ne félj :)
1) nem nevettem
2) nem éljeneztem
Ennyi.
De hát ízlések és pofonok dolgában ugye ezerfélék vagyunk.</div>
úgy, csak utólag nevezed 'áldásnak'.
jut majd neked is az áldásból, ne félj :)
May 07, 2014 13:14:59
Hiénaverő
May 07, 2014 13:15:29
Marcsi nem kérdezte tegnap hogy mikor perkálod ki neki a 2 kilót?
May 07, 2014 13:15:29
tigris
May 07, 2014 13:16:44
tényleg, hol az RGL-es videó?
megígérted! miért hazudsz? az lesz vele, mint az "olikás riporttal" gondolom. el se készült soha
megígérted! miért hazudsz? az lesz vele, mint az "olikás riporttal" gondolom. el se készült soha
May 07, 2014 13:16:44
-
May 07, 2014 13:16:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
1) nem nevettem
2) nem éljeneztem
.</div>
Te csak fotyatékosan, debilen adtál egy szatirikus címet, hazafinak titulálva a hölgyet, és totál beabáltad most már nemzetközi szinten is a jobbágyok hírnevét. Ütyes faty, HajléktalAN.
1) nem nevettem
2) nem éljeneztem
.</div>
Te csak fotyatékosan, debilen adtál egy szatirikus címet, hazafinak titulálva a hölgyet, és totál beabáltad most már nemzetközi szinten is a jobbágyok hírnevét. Ütyes faty, HajléktalAN.
May 07, 2014 13:16:54
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:17:06
x8)
Pásztor István arcán hazafias áldás csordogál
Ezt nem te írtad, hazudós snecike? A rendőrös képek miatt meg olyan faszerdőt telepítettem neked, hogy öröm lesz nézni ha elkezdesz sétálni benne.
Ezt nem te írtad, hazudós snecike? A rendőrös képek miatt meg olyan faszerdőt telepítettem neked, hogy öröm lesz nézni ha elkezdesz sétálni benne.
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 13:17:49
x44)
Sneci, megkérdezzük a Jobbikosokat, hogy szerintük hazafi e a néni?
She was a dude.
olvasó
May 07, 2014 13:18:40
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
Megértettem. Legközelebb figyelembe veszem ezt a magyarázatot ha hasonló megnyilvánulást olvasok. Csak így meg fura, hogy itt és ilyen formában barátkoztok.
Megértettem. Legközelebb figyelembe veszem ezt a magyarázatot ha hasonló megnyilvánulást olvasok. Csak így meg fura, hogy itt és ilyen formában barátkoztok.
May 07, 2014 13:18:40
tigris
May 07, 2014 13:19:32
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
Megértettem. Legközelebb figyelembe veszem ezt a magyarázatot ha hasonló megnyilvánulást olvasok. Csak így meg fura, hogy itt és ilyen formában barátkoztok.</div>
takarodjál már a keneteteljes kurva anyádba innen.
sodi, most már ne visszakozz. ott szoptad gaudi faszát. a jobbikra támadtál, mindenki látta!
Megértettem. Legközelebb figyelembe veszem ezt a magyarázatot ha hasonló megnyilvánulást olvasok. Csak így meg fura, hogy itt és ilyen formában barátkoztok.</div>
takarodjál már a keneteteljes kurva anyádba innen.
sodi, most már ne visszakozz. ott szoptad gaudi faszát. a jobbikra támadtál, mindenki látta!
May 07, 2014 13:19:32
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:19:50
x8)
<div class="quote"><div class="author">olvasó</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">olvasó</div>Sokan nem iszunk alkoholt mert elbaszott egy kábítószer, legyen akármilyen nemes és tiszta. Nem ismerem a kulturált fogyasztás környzetét, csak hallottam róla. De amit néhányan leadtok az sodi minidobozoskólázása csak más arányok szerint és ehhez még hozzájön, hogy értelmesebbek vagytok, így más az előadásmód. Azt viszont nem tudom kinek akartok felvágni mert tudtommal a trollok mind rendezett értékrendszerű emberek. Befejeztem.</div>
Jobban tetszene egy masztiparty? :-)
Jobban tetszene egy masztiparty? :-)
-
May 07, 2014 13:20:25
Dögöljél már meg a picsába, te nyomorék, éhenkórász szardarab! Ki a faszt érdekel, hogy neked mi a furcsa, te csöves debil!
Dögöljél már meg a picsába, te nyomorék, éhenkórász szardarab! Ki a faszt érdekel, hogy neked mi a furcsa, te csöves debil!
May 07, 2014 13:20:25
üregi zsidó
May 07, 2014 13:21:14
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=mNhJggFQZk0" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=mNhJggFQZk0</a>
De idgesítő ez a Gaudi!
De idgesítő ez a Gaudi!
May 07, 2014 13:21:14
köpködő öregasszony
May 07, 2014 13:33:47
igaza van sodinak,hazafi vagyok,az a hazaáruló geci meg dögöjjön meg tényleg.rohaggyon ki a bele.takaroggyon vissza izraelbe.hogy a róhadás ölné meg.
May 07, 2014 13:33:47
Hiénaverő
May 07, 2014 13:34:24
Nem mindegy már úgyis? Mindenki tudja hogy nem szavaztál a Jobbikra, Gaudi sem jobbikos már, Morvai se fog meghívni többet rákvacsorázni. Akkor a fasznak hazudozol?
Tényleg, mi volt ma az ebéd Endre?
Tényleg, mi volt ma az ebéd Endre?
May 07, 2014 13:34:24
tigris
May 07, 2014 13:34:55
olyan ez a köpködő öregasszony, mint valami putris cigány. és sodinak ez a "hazafi" ez mindent elárul.
May 07, 2014 13:34:55
sodika
May 07, 2014 13:35:45
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Te miről beszélsz? A videó címében hazafinak nevezed a köpködős öreg trottyot.</div>
Humor és irónia.
Belefér. :)
Te miről beszélsz? A videó címében hazafinak nevezed a köpködős öreg trottyot.</div>
Humor és irónia.
Belefér. :)
May 07, 2014 13:35:45
tigris
May 07, 2014 13:38:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Humor és irónia.
Belefér. :)</div>
?? akkor nem hazafi a nő aki ott volt a tüntetésen? ez humor szerinted, hogy valakit leköptek? és akkor gaudi sem hazafi, aki a vajdasági magyarok vezetője ellen uszított?
Humor és irónia.
?? akkor nem hazafi a nő aki ott volt a tüntetésen? ez humor szerinted, hogy valakit leköptek? és akkor gaudi sem hazafi, aki a vajdasági magyarok vezetője ellen uszított?
May 07, 2014 13:38:22
vajdasági
May 07, 2014 13:39:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Humor és irónia.
Belefér. :)</div>Ne szarjál! Faszom a szádba belefér?
Humor és irónia.
Belefér. :)</div>Ne szarjál! Faszom a szádba belefér?
May 07, 2014 13:39:21
tigris
May 07, 2014 13:40:05
szóval gaudit sodi szerint csak iróniával lehet "hazafinak" nevezni. köszönjük szépen. mehet is neki a levél.
May 07, 2014 13:40:05
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 13:41:34
x44)
A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől, te meg humorizálsz rajta, meg terjeszted a lejáratást.
She was a dude.
xray
May 07, 2014 13:41:36
Humor és irónia.
Hirtelen dühömben még fel is pontoztalak te gyökér. Egy kurva nagy picsánrúgást érdemelnél, utána meg a hazaffyas köpetet a pofádra!
Humor és irónia.
Hirtelen dühömben még fel is pontoztalak te gyökér. Egy kurva nagy picsánrúgást érdemelnél, utána meg a hazaffyas köpetet a pofádra!
May 07, 2014 13:41:36
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:41:55
x8)
Humor és irónia.
A cipőm is a szádba.
Humor és irónia.
A cipőm is a szádba.
tigris
May 07, 2014 13:42:33
most megint nagyon messzire mentél.
May 07, 2014 13:42:33
sodika
May 07, 2014 13:43:31
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől</div>
Én is ízléstelennek tartom.
De attól még élvezetes volt közvetlen közelről a megalázott Pásztor nyúzott szemébe nézni. :D
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
De attól még élvezetes volt közvetlen közelről a megalázott Pásztor nyúzott szemébe nézni. :D
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 07, 2014 13:43:31
-
May 07, 2014 13:45:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől</div>
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide</div>
Látod, mi is így vagyunk veled, ízléstelen dolog nyilvánvalóan fogyatékosokat trollkodni, mégis élvezetes a lecsúszásodon röhögni.
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Látod, mi is így vagyunk veled, ízléstelen dolog nyilvánvalóan fogyatékosokat trollkodni, mégis élvezetes a lecsúszásodon röhögni.
May 07, 2014 13:45:14
xray
May 07, 2014 13:45:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől</div>
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Egy lelki toprongy vagy.
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Egy lelki toprongy vagy.
May 07, 2014 13:45:33
tigris
May 07, 2014 13:45:44
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől, te meg humorizálsz rajta, meg terjeszted a lejáratást.</div>
igen, mert sodi a magyarság ellensége. ilyen nagyon egyszerű az egész.
igen, mert sodi a magyarság ellensége. ilyen nagyon egyszerű az egész.
May 07, 2014 13:45:44
-
May 07, 2014 13:45:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
</div>
Mondja a nyúzott szemű szar. Az arcodra van írva, hogy nincs hátra 5 éved, elvisz a veséd, már ha valaki addig agyon nem ver, vagy meg nem fagysz ha veráék találnak új házikoboldot.
</div>
Mondja a nyúzott szemű szar. Az arcodra van írva, hogy nincs hátra 5 éved, elvisz a veséd, már ha valaki addig agyon nem ver, vagy meg nem fagysz ha veráék találnak új házikoboldot.
May 07, 2014 13:45:57
tigris
May 07, 2014 13:46:54
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
mi a poén abban, hogy egy leköpött embert kamerázol? nem néztél te senki szemébe. ez szerinted keresztényi tett volt? mit ártott neked az az ember, hogy ezt poénosnak találtad? azt se tudod ki az, te faszfej.
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
mi a poén abban, hogy egy leköpött embert kamerázol? nem néztél te senki szemébe. ez szerinted keresztényi tett volt? mit ártott neked az az ember, hogy ezt poénosnak találtad? azt se tudod ki az, te faszfej.
May 07, 2014 13:46:54
Bela
May 07, 2014 13:47:47
Sneci, megint nagy az arcod. Apadat mikor latogattad meg utoljara, te halatlan geci?
Mi van a targyalasoddal, milyen zsenialisan egyszeru de csodasan hatasos vedekezessel keszulsz?
Mi van a targyalasoddal, milyen zsenialisan egyszeru de csodasan hatasos vedekezessel keszulsz?
May 07, 2014 13:47:47
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 13:48:03
x44)
Ha valamit elítélek, ízléstelennek tartok, akkor nem élvezkedek rajta. Hazudj jobbat, vagy vedd le a videót.
She was a dude.
tigris
May 07, 2014 13:48:50
<div class="quote"><div class="author">magyarjeti1</div>Többet nem írok ide.
Csak jelzem, hogy a telefonálgatásokért cserébe a Szabóval váltott összes chatlogotmat fel fogom tenni az internetre. Fotókkal, mindennel.
Sokan fognak neki örülni, például Jeszenszky Sándor is. Legalább megtudja ő is, kinek köszönheti hírnevét...</div>
TAKARODJÁL MÁR AZ EMÓS KURVA ANYÁDBA INNEN, TE FOS!
Csak jelzem, hogy a telefonálgatásokért cserébe a Szabóval váltott összes chatlogotmat fel fogom tenni az internetre. Fotókkal, mindennel.
Sokan fognak neki örülni, például Jeszenszky Sándor is. Legalább megtudja ő is, kinek köszönheti hírnevét...</div>
TAKARODJÁL MÁR AZ EMÓS KURVA ANYÁDBA INNEN, TE FOS!
May 07, 2014 13:48:50
vajdasági
May 07, 2014 13:48:56
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ha valamit elítélek, ízléstelennek tartok, akkor nem élvezkedek rajta. Hazudj jobbat, vagy vedd le a videót.</div>Ne vegye le. Ma este benne lesz a szerb tévében, lementjük. Utána leveheti.
May 07, 2014 13:48:56
Kóser Szalonna
May 07, 2014 13:48:58
Leszarjuk, takarodj innen eret vágni, kisszaros.
May 07, 2014 13:48:58
Jeszenszky Sándor
May 07, 2014 13:49:08
Te gyerek, beszéljek anyáddal?
Te gyerek, beszéljek anyáddal?
May 07, 2014 13:49:08
snecigeci
(
x44)
May 07, 2014 13:49:46
x44)
Megint szemtelenkedik az emófasz? Hívjátok fel az anyját.
She was a dude.
tigris
May 07, 2014 13:49:51
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ha valamit elítélek, ízléstelennek tartok, akkor nem élvezkedek rajta. Hazudj jobbat, vagy vedd le a videót.</div> nem tud magyarul fogalmazni, nem tudja kifejezni magát, azért keveredik állandóan önellentmáondásba. retardált.
May 07, 2014 13:49:51
Kóser Szalonna
May 07, 2014 13:50:09
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ha valamit elítélek, ízléstelennek tartok, akkor nem élvezkedek rajta. Hazudj jobbat, vagy vedd le a videót.</div>
Sneci a homoszexet is elítéli főszabály szerint, de azért hetyetye.
Sneci a homoszexet is elítéli főszabály szerint, de azért hetyetye.
May 07, 2014 13:50:09
Sodicicahwokcshőőő
May 07, 2014 13:50:20
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől</div>
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
mi a poén abban, hogy egy leköpött embert kamerázol? nem néztél te senki szemébe. ez szerinted keresztényi tett volt? mit ártott neked az az ember, hogy ezt poénosnak találtad? azt se tudod ki az, te faszfej.</div>
Én továbbra is görcsösen ragaszkodok ahhoz a zseniális érvelési taktikámhoz, hogy egy 1000 éve keresztény országban alap dolog a bűnbocsánat Hahó!
Ennyi. Unalmasak vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
mi a poén abban, hogy egy leköpött embert kamerázol? nem néztél te senki szemébe. ez szerinted keresztényi tett volt? mit ártott neked az az ember, hogy ezt poénosnak találtad? azt se tudod ki az, te faszfej.</div>
Én továbbra is görcsösen ragaszkodok ahhoz a zseniális érvelési taktikámhoz, hogy egy 1000 éve keresztény országban alap dolog a bűnbocsánat Hahó!
Ennyi. Unalmasak vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.
May 07, 2014 13:50:20
Borosné
May 07, 2014 13:50:28
<div class="quote"><div class="author">Jeszenszky Sándor</div><div class="quote"><div class="author">magyarjeti1</div>Többet nem írok ide.
Te gyerek, beszéljek anyáddal?</div>
Engem már hagyjanak ki a humorkodásból az urak, az apjával beszéljenek, én nem tudom se megruházni, se kirakni innet!
Te gyerek, beszéljek anyáddal?</div>
Engem már hagyjanak ki a humorkodásból az urak, az apjával beszéljenek, én nem tudom se megruházni, se kirakni innet!
May 07, 2014 13:50:28
Bela
May 07, 2014 13:51:09
Ebihalfeju, ha meg egyszer belepofazol a whiskys magaskultura eszmecserejebe, akkor elintezem, hogy meg egy par ugyfeled ott hagyjon.
Azert vagy hisztis, mert nem megy a bolt, es egy husz rugos pia mar angyalszarny kategoria? Hat hol vannak mar a belga soros idok? Szerinted ez miert tortenik veled?
Azert vagy hisztis, mert nem megy a bolt, es egy husz rugos pia mar angyalszarny kategoria? Hat hol vannak mar a belga soros idok? Szerinted ez miert tortenik veled?
May 07, 2014 13:51:09
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
May 07, 2014 13:52:04
x8)
Úristen, retardinvázió! Na, csá gyíkok, én léptem!
tigris
May 07, 2014 13:53:08
sodi ezt a levelet küldöm a jobbiknak!
tegyetek ti is így
Tisztelt Jobbik,
Én, mint magyar nemzetiségű állampolgár fel vagyok háborodva azon, hogy a Jobbikhoz közelálló személy, Gaudi-Nagy Tamás által szervezett rendezvényen megtámadták és leköpkösték a vajdasági magyarok vezetőjét! Nem szégyellik magukat? A melegpornós videóiról elhíresült, korábban pedofilbotrányba keveredett kiss endre farkas által a videómegosztóra feltöltött felvételen jól látszik, hogy a tüntetés résztvevői LEKÖPIK ezt az embert! Önök szerint ez keresztényi? Méltó a magyarsághoz? Felháborító és szégyenteli!
üdvözlettel
Riordan Balázs,
Budapest 2014, 05.08.
tegyetek ti is így
Tisztelt Jobbik,
Én, mint magyar nemzetiségű állampolgár fel vagyok háborodva azon, hogy a Jobbikhoz közelálló személy, Gaudi-Nagy Tamás által szervezett rendezvényen megtámadták és leköpkösték a vajdasági magyarok vezetőjét! Nem szégyellik magukat? A melegpornós videóiról elhíresült, korábban pedofilbotrányba keveredett kiss endre farkas által a videómegosztóra feltöltött felvételen jól látszik, hogy a tüntetés résztvevői LEKÖPIK ezt az embert! Önök szerint ez keresztényi? Méltó a magyarsághoz? Felháborító és szégyenteli!
üdvözlettel
Riordan Balázs,
Budapest 2014, 05.08.
May 07, 2014 13:53:08
Feher Zastava
May 07, 2014 13:54:24
• elindul a Tisza iranyaba •
May 07, 2014 13:54:24
Domb
May 07, 2014 13:56:54
• mar kurvara varja, hogy leguruljanak rola •
May 07, 2014 13:56:54
Kóser Szalonna
May 07, 2014 13:57:08
May 07, 2014 13:57:08
Srbin
May 07, 2014 13:58:54
Ištvan Pastor is a Serbian citizen! No Serbian citizen can be attaked in Nazzi Hungary! We will now go and beat all the shit out of you Nazzis!
May 07, 2014 13:58:54
"Nazzi"-k
May 07, 2014 13:59:40
*Köpőcső előkészítve*
May 07, 2014 13:59:40
tigris
May 07, 2014 14:02:43
sodi meg fogjuk torolni rajtatok a délvidéki magyarok becsületén esett sérelmeket! nem tűrjük a magyarság gyalázását!
May 07, 2014 14:02:43
tigris
May 07, 2014 14:07:14
SoDI, miért támadtatok a magyarságra?
May 07, 2014 14:07:14
Gaudi Nagy Tamás
May 07, 2014 14:08:11
Endre, vedd le a videót, légyszíves. Ne adjunk támadási felületet a zsidóknak.
May 07, 2014 14:08:11
Feljelentő Feri
May 07, 2014 14:10:18
Humor és irónia.
Amikor a trollok humorizálnak veled, akkor viszont visítani szoktál.
Ez miért van?
Humor és irónia.
Amikor a trollok humorizálnak veled, akkor viszont visítani szoktál.
Ez miért van?
May 07, 2014 14:10:18
vajdasági
May 07, 2014 14:11:23
<div class="quote"><div class="author">Gaudi Nagy Tamás</div>Endre, vedd le a videót, légyszíves. Ne adjunk támadási felületet a zsidóknak.</div>Mondom, hogy ne vegye le. Az tuti, hogy ma este beszerkesztik a B92 tévé hírösszefoglalójába (a honlapon már fent van). Onnan pedig már csak egy ugrás a Szarajevói Al Jazeera. Még az is lehet, hogy Sodit munkalehetőséggel keresik meg valahonnét.
May 07, 2014 14:11:23
tigris
May 07, 2014 14:13:19
gratulálunk endre, hogy lejáratod külföldön a magyarokat. a kurva anyádat már.
May 07, 2014 14:13:19
üregi zsidó
May 07, 2014 14:13:32
Nahát, 17 ezer megtekintés! Kék Óceáááán!
May 07, 2014 14:13:32
Al Asser
May 07, 2014 14:15:06
<div class="quote"><div class="author">vajdasági</div>Még az is lehet, hogy Sodit munkalehetőséggel keresik meg valahonnét.</div>
Szeretem ezt Sodi. Szükségem van rá az én palotában szopni a farkam. Mennyi dollárt szokott kerül?
Szeretem ezt Sodi. Szükségem van rá az én palotában szopni a farkam. Mennyi dollárt szokott kerül?
May 07, 2014 14:15:06
üregi zsidó
May 07, 2014 14:17:12
<div class="quote"><div class="author">Al Asser</div><div class="quote"><div class="author">vajdasági</div>Még az is lehet, hogy Sodit munkalehetőséggel keresik meg valahonnét.</div>
Szeretem ezt Sodi. Szükségem van rá az én palotában szopni a farkam. Mennyi dollárt szokott kerül?</div>23
Szeretem ezt Sodi. Szükségem van rá az én palotában szopni a farkam. Mennyi dollárt szokott kerül?</div>23
May 07, 2014 14:17:12
dr. M. Z. ügyvéd, Vámház
May 07, 2014 14:23:38
* átvette a stafétabotot *
* a többit ő intézi *
* a többit ő intézi *
May 07, 2014 14:23:38
Brian
May 07, 2014 14:24:26
<div class="quote"><div class="author">üregi zsidó</div><div class="quote"><div class="author">Al Asser</div><div class="quote"><div class="author">vajdasági</div>Még az is lehet, hogy Sodit munkalehetőséggel keresik meg valahonnét.</div>
Szeretem ezt Sodi. Szükségem van rá az én palotában szopni a farkam. Mennyi dollárt szokott kerül?</div>23</div>
1 db gyrostál + 1 doboz minikóla
Szeretem ezt Sodi. Szükségem van rá az én palotában szopni a farkam. Mennyi dollárt szokott kerül?</div>23</div>
1 db gyrostál + 1 doboz minikóla
May 07, 2014 14:24:26
XR3i
May 07, 2014 14:26:52
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Kíváncsi lennék, mit éreznél, ha egyik reggel, mikor félálomban, csipás szemmel előtántorogsz a rejszbunkerből, mert Recskaiék kibasztak aznapra, hogy tudjanak melózni, és az első szembejövő ember felismer, és arcon köp. Akkor is csak humor lenne, és élvezkednél a saját megalázott arckifejezéseden?
Meséld már el SoDi, mit ártott nektek ez az ember? Én a nevét nem hallottam soha, Te meg annak örülsz, hogy leköpdösik?
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Kíváncsi lennék, mit éreznél, ha egyik reggel, mikor félálomban, csipás szemmel előtántorogsz a rejszbunkerből, mert Recskaiék kibasztak aznapra, hogy tudjanak melózni, és az első szembejövő ember felismer, és arcon köp. Akkor is csak humor lenne, és élvezkednél a saját megalázott arckifejezéseden?
Meséld már el SoDi, mit ártott nektek ez az ember? Én a nevét nem hallottam soha, Te meg annak örülsz, hogy leköpdösik?
May 07, 2014 14:26:52
tigris
May 07, 2014 14:30:09
<div class="quote"><div class="author">XR3i</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől</div>
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Meséld már el SoDi, mit ártott nektek ez az ember? Én a nevét nem hallottam soha, Te meg annak örülsz, hogy leköpdösik?</div>
gaudi rámutatott hogy le kell köpni, ezek az agyatlan zombik meg nekirontottak. szánalmas :( és ezek nevezik magukat magyarnak. botrány.
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Meséld már el SoDi, mit ártott nektek ez az ember? Én a nevét nem hallottam soha, Te meg annak örülsz, hogy leköpdösik?</div>
gaudi rámutatott hogy le kell köpni, ezek az agyatlan zombik meg nekirontottak. szánalmas :( és ezek nevezik magukat magyarnak. botrány.
May 07, 2014 14:30:09
tigris
May 07, 2014 14:32:38
<div class="quote"><div class="author">XR3i</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>A jobbik elhatárolódik a köpködő csürhétől</div>
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
Szóval poénként elmegy.
Na meló, csá.
May 07, 2014 14:32:38
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nekem a kedvencem, No1.
szeretem a trollokat és nagyra becsülöm munkájukat de amikor leadjátok ezeket a dumákat akkor azt gondolom, hogy kapjátok be a faszt. ...persze én proli vagyok és ezért frusztrál, amit meg is tanulnék kezelni, viszont ez szerintem túlmutat a prolihergelésen. Ez buziskodás.