hajrá.
akkor mesélsz nekünk a mai ügyintézésről?
Örömmel olvasom, hogy már 14 évesen is mindig alaposan végiggondoltad, hogy mit vegyél meg magadnak.
Helyette 1 Jobbikos szar és 1 Minda.Tényleg nagyon változatos.Ezt még csimpánz is meg tudja csinálni.
Meló.
Minda Zolis ne legyen több, azért mindennek van határa.
Még szerencse, hogy ennyire érdekel, hogy mit közvetítesz te újságírók gyöngye.
Egy férfinak nem esik nehezére, hogy tájékozódjon, mert az őskorban valahogy haza kellett találni a vadászatból. Látszik, hogy buzi vagy.
remélem minda-per hd-ben.
Tanuld meg, nyomorult bűnös, hogy a Szentatya helye a toplistán szent és sérthetetlen; ki ellenem vét, Isten ellen vét. Most pedig csókold meg a gyűrűmet, és mondj el tíz miatyánkot. Persely a kijárat előtt balra.
őszentsége!! az egyház hogyan vélekedik Endre iránt? kitagadta, amiért megszüntette a vasárnapi keresztek posztolását, vagy megbocsájt és visszafogadja az eltévedt bárányt?
Most a tévézés elvonja a figyelmét az olyan fontos dolgokról, mint a Minda-perek és a rendszer megdöntése. Vezér nélkül maradt a nép...
Mély fájdalommal konstatáltuk, hogy Endre még a nemzetközi számítógépes hálózaton közszemlére tett maszturbációit sem gyónta meg, és a vasárnap szentségét sem tiszteli. Tekintve, hogy a kereszt szentségét is elutasította (keresztlevelét a mai napig sem találjuk), és szüleivel is tiszteletlen, attól tartok, hogy Endrét megszállta a Sátán, és most a púpjában lakik.
Árpád, jó ha tudod, hogy bekameráztuk a perselyt, és pontosan tudjuk, hogy gombokat dobálsz be.
Ezért a pokolban fogsz rohadni!
A HITLERISTA JÓ ÉDES ANYÁDAT, HÁT AZT HISZED, ELFELEJTETTÜK, HOGY HONNAN JÖTTÉL???!!!444 ENGEM TE NE FENYEGESSÉL A POKOLLAL, ÉN LOGIKAI ÚTON LETTEM KERESZTÉNY!!!! MONDJUK NEM SILINGÓ SEGÍTSÉGÉVEL, MINT SODI, DE AKKOR IS...
Vagy Christől.
www.sonichu.com/cwcki/Fapcup
ezekkel jól is lakna:
www.youtube.com/watch?v=AHGbSRkFh2I
(kibaszott undorító, mint maga sneci,, én a 16. másodpercig bírtam.. :DD
Csak azt akartam írni, hogy akkor inkább meg sem nyitom ezeket a linkeket.
látod, én írtam, hogy kibaszott undorító..
DE sneci, meg csak úgy.. minden előzmény nélkül kapott homlokához, hogy a retkes húgyos kezével lekaparja azt a hámló és gennyes bőrdarabot, aztán mindenki előtt jóízüen elnyammogjon rajta,, teljesen váratlanul!! érted!! élőben egyenes adásban.. elhűlve néztük a felvételeket ilyen létezik?? *hányinger*
Tényleg, hová tűnt Bognár Tibi bácsi? A Jobbstarton még az ő seggét nyalta Sneci, még a fiatalkori bányászképeit is láthattuk, meg mindig volt olyan rendes, hogy elküldte a bivalybasznádi Jobbik-fórum képeit, hogy Snecinek legyen tartalma a zugblogján. Páran azt mondtátok, hogy múltkor Sodmány egyszerűen ignorálta a Tibor bát valami tüntetésen(?).
Tényleg igaz lehet, hogy Snecinek apahiánya van, és mindig keres egy idolt, a korábbiakat meg elfelejti. Pál Marci, Bognár Tibi, Kaufmann, Minda Zotya...
Kaufmann faszát is hogy szopkodta! Leközölte az öninterjúit, meg állandóan a Melcsikéről tudósított, aztán hol van most a vén Kaufmanndil?
Az biztos, hogy Sodi gyorsan váltogatja rajongásának tárgyát.
Minda mikor kezdődött? Februárban? Márciusban? Már nem sok lehet neki hátra.
Tényleg Árpád, te mikor fogod egyenes élô adásban levágni és elfogyasztani a saját faszodat az Orbán-rezsim sztálinista tömeggyilkos éheztetôpolitikája elleni tiltakozásképpen?
Ne legyél már hülye, evidenciákat...
Ó, szóval Mordorban csak összejött végre a masztiparty? :) Hotyhoty szemetek? Mesélj csak :)
Csak a buta prolik hisznek a reklámoknak, hahó!
Ok, köszönöm a felvilágosítást :)
(Nekem a gyűrűkura kimaradt... Egyszer néztem belőle egy fél részt, még a VHS-korszakban, nem hogy divx vagy HD, de olyan geciunalmasnak tartottam hogy el is aludtam rajta, utána nem is nagyon erőltettem többé. Szóval innen a mordor, oké, de mi köze ennek Tatabányához? Még mindig nem vágom.
az igazi gery nem hiszem, hogy ilyen hülye lenne, ha igen akkor meg bocs..
Most nem azért, de a Gyűrűk Ura már jóval a VHS korszak után jött ki.
Te most mégis mit menőzöl itt a proli ájfónnal te proli? :))
Ha holnap villantasz egy SGS3-at... na az már valami.
Csak május 30-tól lehet kapni, viszont olcsóbb lesz a 4S-nél.
Nem hiszem, hogy hülye lennék, csak mert nem tetszett egy X évvel ezelőtti hálivúdi slágerfilm és talán emiatt nem maradt meg a filmbéli bivalybasznád neve :) (De amúgy az igazi Gery én vagyok)
Simán felvállalnám ha az lennék (manapság ez jó kis reklámlehetőségnek számít) de sajnos nem vagyok az :( Kicsit még bánom is. :)
Na, hát ezért lenne menő, ha ma lenne egy Galaxy S3-ad. Ha már bármelyik boltban megveheted, az nem nagy cucc.
Nem ismerni Mordort kb. olyan, mintha Hogwarts-ot nem tudnád hova tenni, de ezt pontosan tudod te is, akárki is vagy.
Eddig is elsodikázta az összes határidôt.
Te Geri, nem vettél magadnak egy fütyikamerát véletlenül?
WTF is Hogwarts?! Te most direkt szivatsz? :))))
A Wikipedia erre is mindenféle faszságokat ad:
A keresés eredménye
Hogwarts
Ugrás: navigáció, keresés
Keresési javaslat: hogarth
Tartalmi oldalak
Médiafájlok
Segítség- és projektlapok
Beszélgetések
Minden lap
Részletes
1 - 9. találat a(z) hogwarts kifejezésre (összesen: 9)
Hozd létre a(z) „Hogwarts” nevű lapot ezen a wikin! (Hivatkozások a lapra)
Roxfort
A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola (Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry) J.K. Rowling regénysorozatának, a Harry …
32 KB (3 183 szó) - 2012. április 8., 23:13
Harry Potter és a bölcsek köve (film)
Tracklista : Visit to the Zoo and Letters from Hogwarts 5. Diagon Alley and The Gringotts Valut 6. Three-Quarters and The Journey to Hogwarts 7. …
21 KB (2 039 szó) - 2012. március 29., 05:55
Olton Hall
A filmen a Hogwarts Express (a magyar fordítás szerint: Roxfort Expressz) felirat látható a mozdonyon. A nosztalgiautakon a The Wizard …
3 KB (323 szó) - 2011. október 19., 18:35
Dracorex
sárkánykirály'), melyre az állat hasonlít, valamint a J.K. Rowling Harry Potter könyvsorozatában szereplő Hogwarts Boszorkány és Varázslóiskolára. …
12 KB (1 320 szó) - 2012. március 25., 14:15
Harry Potter és a Tűz Serlege (film)
Dallista : Hogwarts' March. The Maze. Voldemort. Death of Cedric. Another Year Ends. Hogwarts' Hymn. Do the Hippogriff. This Is the Night. Az utolsó három …
31 KB (3 399 szó) - 2012. március 29., 05:49
Most nem azért, de a Gyűrűk Ura egy kicsit több, mint egy hálivúdi film.
Hess!
i767.photobucket.com/albums/xx317/bemi0701/258Troll_spray.jpg
Átállok. Olyan értelemben, hogy apró betűben el lesz rejtve valahol a videó elején vagy végén a disclaimerben, hogy aki az elszámolás 2012 videót vagy annak részleteit bármely párt, vagy más politikai szervezet népszerűsításére használja fel, az automatikusan 600.000 Ft-tal tartozik nekem. Ezt még majd szépen megfogalmazom jogilag :) De nem, nem dörgölőzöm sehova. Kapja be mindenki, kivéve a kétfarkú kutya.
BETEG ÁLLAT VAGY!!!! ILYESMIRE LEGFELJEBB BRONIT LEHETNE RÁVENNI, DE ŐT IS NEHÉZ LENNE RÁBESZÉLNI!!!!!
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
Bocsánat, ha jól tudom, három halivúdi film :)
De finnyás lettél újabban.
Hát az orbáni echelonbrigád elleni harc? Az smafu?
NAAA, MIFANNN??? :)
Tavaly novemberben kiléptem. Ez neked új? :)
12.00-12.25. Ébredj Sodival - rajzfilm (18)
12.30-13.30 Sodi Travel Channel - Tatabánya "Harmadosztályon"
13.40-14.50 National GeoSodi - "A velencei tavon túl"
15.00-15.01.06 DiSoDIveri - "Hogyan készült? - "A technikai próba"
15.10-16.10 Animal Planet - "Mutánsok bolygója: Páty"
16.15-16.20 Viasat3 -"Recska Hotel" (ism. minden fél és negyedkor)
16.30-17.30 Sorozat+: "Anya csak egy van" - (magy. sor. felirat: text 662)
17.35-18.30 Hírek: Sodi világhiradó - a Kuruc Info legfrissebb hírei
18.40-19.20 M1: A TV ügyvédje - Hermán Péter a világ ellen
19.30-22.10 Mém születik - tehetségkutató retardoknak
22.20-23.10 Molnár F-Akták (kanadai sorozat) (18)
23.20-00.40 Salo, avagy SoDI 120 napja a kilakoltatásig (izraeli-panamai-szlovák koprodukció)
Rendező: Bela Zak Schoni
Főszerepben: SoDI - Andrew L. Wolf
eSeF - Kevin Small
Producer: Sébet Izaiás (T.Gy.)
00.50-03.00 Viasat3 - "Recska Hotel Extra" (semmilyen korosztálynak nem ajánlott)
03.00-11.55 Adásszünet (MIFFAAAN?? MOST NEEEM....)
Nekem azt mondtad, hogy tetszenek bizonyos srácok is anno. Az nem új, hogy elárultál minket, a kenyéradóidat, de hogy újabban letagadod a beállítottságodat is, az teljes mértékben.
Gery, én már államtitkár vagyok, hahó! Pénz felett diszponálok, hahó! Ilyenkor kell visszalépni!
LESZ MŰSOROM!!!!! LÁTOD, TITÁN, HA NEM ÁRULSZ EL, MOST TE IS MÉDIASZTÁR LEHETNÉL!!!!!
Én sose titkoltam semmit, hahó :)
Bocs, ez lézerjani kommentjére lett volna a válasz, bár úgyis tudom, hogy ugyanaz a troll vagy :)
Ezt elkúrtad. Nem kicsit, nagyon.
NSFW, NSFW, NSFW!!!!!!
Bazmeg, de undorító. Ezt elküldöm Viktornak xD
Az első kép nem is! Egyedül a középső talán. Egyébként is ki az az idióta aki péntek éjjel egy alapos bebaszás helyett dolgozik??? Sodin kívül persze.
Szerző:
sodika
May 11, 2012 19:21:24
Válasz
(0)
Nem, holnap kell egy Hermán-interjú vagy Jobbik-vonulás, mert nem akarok egymás után két Minda Zolis anyagot. (Ilyen a legelején volt, de csak egyszer volt Budán kutyavásár.)
May 11, 2012 19:21:24
sodika
May 11, 2012 19:23:33
Tehát arra azért megpróbálok ügyelni, hogy legyen változatosság. Ne jöjjön egymás után két Jobbikos anyag, ne jöjjön egymás után két Minda Zolis anyag, és lehetőleg legyenek minél sűrűbben olyan anyagok, amik se nem Jobbikos, se nem Minda Zolis anyagok. :)
May 11, 2012 19:23:33
banshee
May 11, 2012 19:25:58
Hermán mit kapott elsőfokon a becsületsértésért?
May 11, 2012 19:25:58
sodileaks
May 11, 2012 19:26:08
Tehát arra azért megpróbálok ügyelni, hogy legyen változatosság. Ne jöjjön egymás után két Jobbikos anyag, ne jöjjön egymás után két Minda Zolis anyag, és lehetőleg legyenek minél sűrűbben olyan anyagok, amik se nem Jobbikos, se nem Minda Zolis anyagok. :)
hajrá.
akkor mesélsz nekünk a mai ügyintézésről?
May 11, 2012 19:26:08
banshee
May 11, 2012 19:28:28
Nagyon elfáradt, először ki kell pihennie magát, aztán rászánnia magát hogy lelkileg felkészüljön arra hogy megtervezze hogy mit fog írni...
May 11, 2012 19:28:28
törzsgyökeres
May 11, 2012 19:38:07
jót röhögök azon, hogy sneci hogyan örömködik egy olyan eszköz megvásárlása miatt, amit bevallottan a munkára fordított figyelme elterelésére és megosztására fog használni.
sneci, te egy hatalmas idióta vagy. most hosszabbítottad meg a csóróságodat.
sneci, te egy hatalmas idióta vagy. most hosszabbítottad meg a csóróságodat.
May 11, 2012 19:38:07
banshee
May 11, 2012 19:58:25
Nem hosszabbította meg, zsidó!
Sneci csórósága örök. Evidenciákat...
Sneci csórósága örök. Evidenciákat...
May 11, 2012 19:58:25
sodilegnagyobbrajongoja
May 11, 2012 19:59:03
15-20 darabban van. Azt hittem, simán össze kell pattintani. Itthon jöttem rá, hogy kell hozzá ilyen csipeszolló, vagy mifaszom, meg modellragasztó, meg festék, meg lófasz, úgyhogy inkább leszartam az egészet, és azóta is ott van az egész hóbelevanc a dobozban. :D
Örömmel olvasom, hogy már 14 évesen is mindig alaposan végiggondoltad, hogy mit vegyél meg magadnak.
May 11, 2012 19:59:03
snecigeci
May 11, 2012 20:15:36
indulok buliba, sneci neked mi az esti program? recsi + nézed az m1HD-t? xP
May 11, 2012 20:15:36
?
May 11, 2012 20:16:29
Helyette 1 Jobbikos szar és 1 Minda.Tényleg nagyon változatos.Ezt még csimpánz is meg tudja csinálni.
May 11, 2012 20:16:29
sodilegnagyobbrajongoja
May 11, 2012 20:17:20
indulok buliba, sneci neked mi az esti program? recsi + nézed az m1HD-t? xP
Meló.
May 11, 2012 20:17:20
Káoszkapitány
May 11, 2012 20:18:12
Minda Zolis ne legyen több, azért mindennek van határa.
May 11, 2012 20:18:12
?
May 11, 2012 20:19:24
<fieldset><legend>sneciakiraly</legend>
Bíróságon közvetítés közben tv-t nézel? majd kibasznak mint macskát szarni.</fieldset>
Oszt miért is?
Úgy leszarják. Újságíró tudósít, oszt szevasz.
Bíróságon közvetítés közben tv-t nézel? majd kibasznak mint macskát szarni.</fieldset>
Oszt miért is?
Úgy leszarják. Újságíró tudósít, oszt szevasz.
Még szerencse, hogy ennyire érdekel, hogy mit közvetítesz te újságírók gyöngye.
May 11, 2012 20:19:24
SoDomIa
May 11, 2012 20:33:11
sneci, tényleg sajnálom, hogy el kell basznom az örömödet, de ez a tuner pont olyan, mint az alien-baba. vettél valamit, amiről kiderült, hogy nem azt tudja, nem úgy tudja, semmi értelme sincs, és most lakkozod pirosra a szart, hogy mégiscsak jó lesz az valamire... tudom, hogy a kütyüvásárlás az egyetlen örömöd az életben (persze a fap-fapolást leszámítva), ezért felhívnám a figyelmedet arra a tényre, amely eddig az elképesztő élettapasztalatod ellenére látszólagosan elkerülte a figyelmedet: a kedélyállapot javítható a napozással, sétálással az erdőben, kellemes beszélgetésekkel, finom ételekkel is,stb.
egyébként most éppen egy jópár gyrostál árát basztad ki az ablakon, miközben iszonyatosan csóró vagy, hahó! a te helyzetedben nincs helye költekezésnek, de ha már muszáj, akkor miért nem mentél el egy kurva fodrászhoz, miért nem vettél pár rendesebb ruhát magadnak, miért nem vettél egy üveg rendes bort, ilyesmi? bármikor hajlandó lennék arra fogadni, hogy ha így folytatod, nem éred meg a 40-et.
szedd össze magad, balfasz.
egyébként most éppen egy jópár gyrostál árát basztad ki az ablakon, miközben iszonyatosan csóró vagy, hahó! a te helyzetedben nincs helye költekezésnek, de ha már muszáj, akkor miért nem mentél el egy kurva fodrászhoz, miért nem vettél pár rendesebb ruhát magadnak, miért nem vettél egy üveg rendes bort, ilyesmi? bármikor hajlandó lennék arra fogadni, hogy ha így folytatod, nem éred meg a 40-et.
szedd össze magad, balfasz.
May 11, 2012 20:33:11
Géntolvaj református
May 11, 2012 20:43:41
sneciakiraly:
Nem vágok fel. Ez egy újabb USB-s izé, elfér a táskában. USB-s GPS még kéne hozzá, mert nehezen tájékozódom. :)
Nem vágok fel. Ez egy újabb USB-s izé, elfér a táskában. USB-s GPS még kéne hozzá, mert nehezen tájékozódom. :)
Egy férfinak nem esik nehezére, hogy tájékozódjon, mert az őskorban valahogy haza kellett találni a vadászatból. Látszik, hogy buzi vagy.
May 11, 2012 20:43:41
SoDomIa
May 11, 2012 20:45:19
sneci, te honnan örökölted az arisztokratikus, kifinomult ízlésedet?
May 11, 2012 20:45:19
Ószövetségi Düh
May 11, 2012 20:46:13
Sodika, ha kiteszed a YouTube-ra a Kolosy Téri Szafarit és a Mentômellényes Fürdést, nem fogjuk elárulni édesanyádnak, hogy mire költötted a rezsipénzt.
Tudod, hogy a kommenthaverjaidra számíthatsz!
Tudod, hogy a kommenthaverjaidra számíthatsz!
May 11, 2012 20:46:13
Káoszkapitány
May 11, 2012 20:52:10
Sodi, mi megy most a tévében?
May 11, 2012 20:52:10
SoDomIa
May 11, 2012 20:58:09
Sodi, mi megy most a tévében?
remélem minda-per hd-ben.
May 11, 2012 20:58:09
XVI. Benedek
May 11, 2012 21:01:38
Oké, elnézést kérek, hogy pontszerzésre mentem a tabellán. Most már ne pontozz le. :(
Tanuld meg, nyomorult bűnös, hogy a Szentatya helye a toplistán szent és sérthetetlen; ki ellenem vét, Isten ellen vét. Most pedig csókold meg a gyűrűmet, és mondj el tíz miatyánkot. Persely a kijárat előtt balra.
May 11, 2012 21:01:38
sodilegnagyobbrajongoja
May 11, 2012 21:26:10
Sodi, remélem majd behajtod apádon a tatabányai vonatjegy költségét
May 11, 2012 21:26:10
Fotelrocker_Presszócigány
May 11, 2012 21:50:39
őszentsége!! az egyház hogyan vélekedik Endre iránt? kitagadta, amiért megszüntette a vasárnapi keresztek posztolását, vagy megbocsájt és visszafogadja az eltévedt bárányt?
May 11, 2012 21:50:39
Sodichu
May 11, 2012 22:25:55
Szia Sodi!
Ma este elmentünk a barátnőmmel a kocsmába, ami most nyílt. A tulaj (!) kézfogással üdvözölt, elmondta a napi programot, ajánlott italakciót. Most találkoztunk másodszor, még sosem beszéltünk.
Te mit csináltál ma este? :)
Ma este elmentünk a barátnőmmel a kocsmába, ami most nyílt. A tulaj (!) kézfogással üdvözölt, elmondta a napi programot, ajánlott italakciót. Most találkoztunk másodszor, még sosem beszéltünk.
Te mit csináltál ma este? :)
May 11, 2012 22:25:55
Minimálrecska
May 11, 2012 22:27:25
Hol a következő Minda-anyag?!
May 11, 2012 22:27:25
Káoszkapitány
May 11, 2012 22:29:34
Hol a következő Minda-anyag?!
Most a tévézés elvonja a figyelmét az olyan fontos dolgokról, mint a Minda-perek és a rendszer megdöntése. Vezér nélkül maradt a nép...
May 11, 2012 22:29:34
Molnár F. Árpád
May 11, 2012 22:29:56
ELÉG VOLT A PÁPISTA-TERRORISTA VATIKÁNI ECHELON-ÜGYNÖKÖK ÁRMÁNYKODÁSÁBÓL!!!!! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA MÁTÓL HUSZ JÁNOS KULTUSZÁT KÖVETI!!!!!
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
May 11, 2012 22:29:56
szeszesember
May 11, 2012 22:30:37
Bepótoltam a lemaradásom, nem gyenge dolgok történtek itt.
May 11, 2012 22:30:37
XVI. Benedek
May 11, 2012 22:31:24
Mély fájdalommal konstatáltuk, hogy Endre még a nemzetközi számítógépes hálózaton közszemlére tett maszturbációit sem gyónta meg, és a vasárnap szentségét sem tiszteli. Tekintve, hogy a kereszt szentségét is elutasította (keresztlevelét a mai napig sem találjuk), és szüleivel is tiszteletlen, attól tartok, hogy Endrét megszállta a Sátán, és most a púpjában lakik.
May 11, 2012 22:31:24
Lelki Verető
May 11, 2012 22:31:51
Szentatyám tessék szépen lemondani a picsába, maga miatt pontoztak le engem a gecibe, halleluja! Most eltűnök egy időre, hátha elfelejtik a mai botlásaimat, hogy baszná keresztbe a rosszindulatával! :)
May 11, 2012 22:31:51
Bognár Tibor Settenkedő
May 11, 2012 22:32:41
Farkas, te pernahajder, remélem jössz holnap!!!
May 11, 2012 22:32:41
XVI. Benedek
May 11, 2012 22:35:53
ELÉG VOLT A PÁPISTA-TERRORISTA VATIKÁNI ECHELON-ÜGYNÖKÖK ÁRMÁNYKODÁSÁBÓL!!!!! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA MÁTÓL HUSZ JÁNOS KULTUSZÁT KÖVETI!!!!!
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
Árpád, jó ha tudod, hogy bekameráztuk a perselyt, és pontosan tudjuk, hogy gombokat dobálsz be.
May 11, 2012 22:35:53
Kim Dzsongun
May 11, 2012 22:36:26
Éjen a népi Korea és SoDI örök és megbonthatatlan barátsága!
Halál a népnyúzó kapitalisták és fasiszták munkásokat nyomorgató diktatúrájára!!!
Éljen az alapjövedelem!! Minden elvtársnak havi 10 gyrostál járjon!!! Párttagoknak 20!!!!
Halál a népnyúzó kapitalisták és fasiszták munkásokat nyomorgató diktatúrájára!!!
Éljen az alapjövedelem!! Minden elvtársnak havi 10 gyrostál járjon!!! Párttagoknak 20!!!!
May 11, 2012 22:36:26
Molnár F. Árpád
May 11, 2012 22:38:36
<fieldset><legend>Molnár F. Árpád</legend>ELÉG VOLT A PÁPISTA-TERRORISTA VATIKÁNI ECHELON-ÜGYNÖKÖK ÁRMÁNYKODÁSÁBÓL!!!!! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA MÁTÓL HUSZ JÁNOS KULTUSZÁT KÖVETI!!!!!
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD</fieldset>
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD</fieldset>
A HITLERISTA JÓ ÉDES ANYÁDAT, HÁT AZT HISZED, ELFELEJTETTÜK, HOGY HONNAN JÖTTÉL???!!!444 ENGEM TE NE FENYEGESSÉL A POKOLLAL, ÉN LOGIKAI ÚTON LETTEM KERESZTÉNY!!!! MONDJUK NEM SILINGÓ SEGÍTSÉGÉVEL, MINT SODI, DE AKKOR IS...
May 11, 2012 22:38:36
szeszesember
May 11, 2012 22:41:07
Púp, a saját testnedvek elfogyasztását is ellenségismeretből sajátítottad el?
www.youtube.com/watch?v=FOFeTd8MaOg
May 11, 2012 22:41:07
Kóser Szalonna
May 11, 2012 22:55:38
Vagy Christől.
www.sonichu.com/cwcki/Fapcup
May 11, 2012 22:55:38
May 11, 2012 22:57:08
ezekkel jól is lakna:
www.youtube.com/watch?v=AHGbSRkFh2I
(kibaszott undorító, mint maga sneci,, én a 16. másodpercig bírtam.. :DD
May 11, 2012 22:57:08
szeszesember
May 11, 2012 23:01:00
Basszátok meg, majdnem hánytam!
May 11, 2012 23:01:00
sodilegnagyobbrajongoa
May 11, 2012 23:13:15
Basszátok meg, majdnem hánytam!
May 11, 2012 23:13:15
sodilegnagyobbrajongoja
May 11, 2012 23:14:08
Na fasza, az előbbit felrenyomtam.
May 11, 2012 23:14:08
May 11, 2012 23:27:53
látod, én írtam, hogy kibaszott undorító..
DE sneci, meg csak úgy.. minden előzmény nélkül kapott homlokához, hogy a retkes húgyos kezével lekaparja azt a hámló és gennyes bőrdarabot, aztán mindenki előtt jóízüen elnyammogjon rajta,, teljesen váratlanul!! érted!! élőben egyenes adásban.. elhűlve néztük a felvételeket ilyen létezik?? *hányinger*
May 11, 2012 23:27:53
Callahan
May 11, 2012 23:39:38
Farkas, te pernahajder, remélem jössz holnap!!!
Tényleg, hová tűnt Bognár Tibi bácsi? A Jobbstarton még az ő seggét nyalta Sneci, még a fiatalkori bányászképeit is láthattuk, meg mindig volt olyan rendes, hogy elküldte a bivalybasznádi Jobbik-fórum képeit, hogy Snecinek legyen tartalma a zugblogján. Páran azt mondtátok, hogy múltkor Sodmány egyszerűen ignorálta a Tibor bát valami tüntetésen(?).
Tényleg igaz lehet, hogy Snecinek apahiánya van, és mindig keres egy idolt, a korábbiakat meg elfelejti. Pál Marci, Bognár Tibi, Kaufmann, Minda Zotya...
Kaufmann faszát is hogy szopkodta! Leközölte az öninterjúit, meg állandóan a Melcsikéről tudósított, aztán hol van most a vén Kaufmanndil?
May 11, 2012 23:39:38
Molnár F. Árpád
May 11, 2012 23:41:17
SoDIT A FASISZTA, CIGÁNYGYILKOS, REPÜLŐGÉPROBBANTÓ ORBÁN-REZSIM ARRA KÉNYSZERÍTI, HOGY GYAKORLATILAG MEGEGYE MAGÁT!!!!!! LÁZÁR JÁNOS, TE TRÓGER, HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!
May 11, 2012 23:41:17
sodilegnagyobbrajongoja
May 11, 2012 23:45:43
Az biztos, hogy Sodi gyorsan váltogatja rajongásának tárgyát.
Minda mikor kezdődött? Februárban? Márciusban? Már nem sok lehet neki hátra.
May 11, 2012 23:45:43
Emil
May 11, 2012 23:49:29
Inkább a meccsre menj ki holnap, sneci, megnézném az ultrák arcát, amikor egy vékonydongájú flanelinges bemegy kamerázni. Amit utána kapnál, azt többen néznék ustreamen, mint bármely eddigi "közvetítésedet" együttvéve.
May 11, 2012 23:49:29
Ószövetségi Düh
May 11, 2012 23:53:57
SoDIT A FASISZTA, CIGÁNYGYILKOS, REPÜLŐGÉPROBBANTÓ ORBÁN-REZSIM ARRA KÉNYSZERÍTI, HOGY GYAKORLATILAG MEGEGYE MAGÁT!!!!!! LÁZÁR JÁNOS, TE TRÓGER, HÁT KAPJÁL MÁR A FEJEDHEZ ÖCSÉM!!!!!!
Tényleg Árpád, te mikor fogod egyenes élô adásban levágni és elfogyasztani a saját faszodat az Orbán-rezsim sztálinista tömeggyilkos éheztetôpolitikája elleni tiltakozásképpen?
May 11, 2012 23:53:57
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:02:02
Valaki segítsen már, mi a faszom az a mordor?
Még a Wikipédián is rákerestem, de ezzel nem megyek túl sokra:
"Mordor egy táj neve J.R.R. Tolkien regényeiben Középfölde délnyugati részén. A harmadkor második felében főként Szauron erődjéül, birodalmaként szolgált."
VAT DÖ FÁKK???!
"Mordor egy táj neve J.R.R. Tolkien regényeiben Középfölde délnyugati részén. A harmadkor második felében főként Szauron erődjéül, birodalmaként szolgált."
VAT DÖ FÁKK???!
May 12, 2012 00:02:02
Béla
May 12, 2012 00:03:38
Valaki segítsen már, mi a faszom az a mordor?
VAT DÖ FÁKK???!
VAT DÖ FÁKK???!
Ne legyél már hülye, evidenciákat...
May 12, 2012 00:03:38
Béla
May 12, 2012 00:07:06
Ez legalább olyan hülye kérdés, mint az, hogy vajon sneckó miért fogyasztja előszeretettel a gennyes bőrhámját.
Mert éhes baszki.
Mert éhes baszki.
May 12, 2012 00:07:06
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:10:22
Kiverésnél rettenetesen szemetek, behajtásnál meglepően jófejek.
Most más dolgom van, este talán mesélek.
Most más dolgom van, este talán mesélek.
Ó, szóval Mordorban csak összejött végre a masztiparty? :) Hotyhoty szemetek? Mesélj csak :)
May 12, 2012 00:10:22
Mikrorecska
May 12, 2012 00:10:33
Mordor: a Gyűrűk Urában (nézd meg baszki, de ne fos divxből) a sötétség földjének neve. Kb. olyasmit jelenthet sodinál, hogy az ismert, normális világon túli, gonosz hatalma alatt (lásd: tévesen kommunista jelképnek értelmezett, ezért agyonfotózott bányászcímer) álló, lerobbant, csúnya terület.
:)
May 12, 2012 00:10:33
Gery Greyhound, hahó!
May 12, 2012 00:18:06
<fieldset><legend>sneciakiraly</legend>
1 wattot fogyaszt a notebookod, te informatikai zseni?</fieldset>
Úgy reklámozzák, hogy akár 8 órát bír, hahó.
1 wattot fogyaszt a notebookod, te informatikai zseni?</fieldset>
Úgy reklámozzák, hogy akár 8 órát bír, hahó.
Csak a buta prolik hisznek a reklámoknak, hahó!
May 12, 2012 00:18:06
Gery Greyhound, hahó!
May 12, 2012 00:20:23
Mordor: a Gyűrűk Urában (nézd meg baszki, de ne fos divxből) a sötétség földjének neve. Kb. olyasmit jelenthet sodinál, hogy az ismert, normális világon túli, gonosz hatalma alatt (lásd: tévesen kommunista jelképnek értelmezett, ezért agyonfotózott bányászcímer) álló, lerobbant, csúnya terület.
Ok, köszönöm a felvilágosítást :)
(Nekem a gyűrűkura kimaradt... Egyszer néztem belőle egy fél részt, még a VHS-korszakban, nem hogy divx vagy HD, de olyan geciunalmasnak tartottam hogy el is aludtam rajta, utána nem is nagyon erőltettem többé. Szóval innen a mordor, oké, de mi köze ennek Tatabányához? Még mindig nem vágom.
May 12, 2012 00:20:23
Mikrorecska
May 12, 2012 00:21:00
Metafora. Hasonlóságon alapuló stb.
May 12, 2012 00:21:00
May 12, 2012 00:22:29
Metafora. Hasonlóságon alapuló stb.
May 12, 2012 00:22:29
Béla
May 12, 2012 00:22:58
May 12, 2012 00:22:58
sodilegnagyobbrajongoja
May 12, 2012 00:25:54
Most nem azért, de a Gyűrűk Ura már jóval a VHS korszak után jött ki.
May 12, 2012 00:25:54
Prolihergelés
May 12, 2012 00:26:52
Senci, képzeld még ma vagy holnap veszek Iphone 4S-t. Majd lefotózom neked. Ok?
May 12, 2012 00:26:52
Mikrorecska
May 12, 2012 00:27:57
Nyilván nem Gery az. :)
May 12, 2012 00:27:57
Béla
May 12, 2012 00:30:04
Bazdmeg sneci, te mekkora egy fostalicska vagy, hogy álnevezel itt. GG ennyire nem lehet hülye, ne irigykedj ennyire rá, hogy ő fel merte vállalni, hogy biszex. Azt is biztosan vállalná, ha csak simán buzi lenne, mint te.
Egyébként pedig nincsen élő ember, akit érdekelne a faszos mordorozásod te buta állat.
Egyébként pedig nincsen élő ember, akit érdekelne a faszos mordorozásod te buta állat.
May 12, 2012 00:30:04
Ószövetségi Düh
May 12, 2012 00:31:51
May 12, 2012 00:31:51
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:32:26
Nem hiszem, hogy hülye lennék, csak mert nem tetszett egy X évvel ezelőtti hálivúdi slágerfilm és talán emiatt nem maradt meg a filmbéli bivalybasznád neve :) (De amúgy az igazi Gery én vagyok)
May 12, 2012 00:32:26
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:33:56
Bazdmeg sneci, te mekkora egy fostalicska vagy, hogy álnevezel itt. GG ennyire nem lehet hülye, ne irigykedj ennyire rá, hogy ő fel merte vállalni, hogy biszex. Azt is biztosan vállalná, ha csak simán buzi lenne, mint te.
Simán felvállalnám ha az lennék (manapság ez jó kis reklámlehetőségnek számít) de sajnos nem vagyok az :( Kicsit még bánom is. :)
May 12, 2012 00:33:56
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:34:47
<fieldset><legend>Prolihergelés</legend>Te most mégis mit menőzöl itt a proli ájfónnal te proli? :))
Ha holnap villantasz egy SGS3-at... na az már valami.</fieldset>
Ha holnap villantasz egy SGS3-at... na az már valami.</fieldset>
Na, hát ezért lenne menő, ha ma lenne egy Galaxy S3-ad. Ha már bármelyik boltban megveheted, az nem nagy cucc.
May 12, 2012 00:34:47
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:35:58
Na, de meló :)))
kicsit be vagyok baszva de ez ma új isnpirációt ad az elszámolás 2012-höz. Atomkirály mondatokat találtam ma hozzá :)
kicsit be vagyok baszva de ez ma új isnpirációt ad az elszámolás 2012-höz. Atomkirály mondatokat találtam ma hozzá :)
May 12, 2012 00:35:58
Mikrorecska
May 12, 2012 00:37:58
Átállsz végre a Demokratikus Koalícióhoz, és megcsinálod a Figyesz hazugságaiból a videot? :)
May 12, 2012 00:37:58
Lényegre rávilágító
May 12, 2012 00:39:41
Nem ismerni Mordort kb. olyan, mintha Hogwarts-ot nem tudnád hova tenni, de ezt pontosan tudod te is, akárki is vagy.
May 12, 2012 00:39:41
Ószövetségi Düh
May 12, 2012 00:41:21
Átállsz végre a Demokratikus Koalícióhoz, és megcsinálod a Figyesz hazugságaiból a videot? :)
Eddig is elsodikázta az összes határidôt.
Te Geri, nem vettél magadnak egy fütyikamerát véletlenül?
May 12, 2012 00:41:21
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:42:11
A keresés eredménye
Hogwarts
Ugrás: navigáció, keresés
Keresési javaslat: hogarth
Tartalmi oldalak
Médiafájlok
Segítség- és projektlapok
Beszélgetések
Minden lap
Részletes
1 - 9. találat a(z) hogwarts kifejezésre (összesen: 9)
Hozd létre a(z) „Hogwarts” nevű lapot ezen a wikin! (Hivatkozások a lapra)
Roxfort
A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola (Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry) J.K. Rowling regénysorozatának, a Harry …
32 KB (3 183 szó) - 2012. április 8., 23:13
Harry Potter és a bölcsek köve (film)
Tracklista : Visit to the Zoo and Letters from Hogwarts 5. Diagon Alley and The Gringotts Valut 6. Three-Quarters and The Journey to Hogwarts 7. …
21 KB (2 039 szó) - 2012. március 29., 05:55
Olton Hall
A filmen a Hogwarts Express (a magyar fordítás szerint: Roxfort Expressz) felirat látható a mozdonyon. A nosztalgiautakon a The Wizard …
3 KB (323 szó) - 2011. október 19., 18:35
Dracorex
sárkánykirály'), melyre az állat hasonlít, valamint a J.K. Rowling Harry Potter könyvsorozatában szereplő Hogwarts Boszorkány és Varázslóiskolára. …
12 KB (1 320 szó) - 2012. március 25., 14:15
Harry Potter és a Tűz Serlege (film)
Dallista : Hogwarts' March. The Maze. Voldemort. Death of Cedric. Another Year Ends. Hogwarts' Hymn. Do the Hippogriff. This Is the Night. Az utolsó három …
31 KB (3 399 szó) - 2012. március 29., 05:49
May 12, 2012 00:42:11
Mikrorecska
May 12, 2012 00:43:02
A Tankcsapdás izét is vártuk, vártuk... Közben megnyílt a Roncs Debrecenben...
May 12, 2012 00:43:02
sodilegnagyobbrajongoja
May 12, 2012 00:44:26
May 12, 2012 00:44:26
tatabányai
May 12, 2012 00:44:41
Az a város olyan mint egy kibekúrt tündérmese, hogy a faszomba ne lenne a világa valakinek, bazdmeg?!
www.youtube.com/watch?v=lBVZTO9spIw
www.youtube.com/watch?v=lBVZTO9spIw
May 12, 2012 00:44:41
Lényegre rávilágító
May 12, 2012 00:44:49
Hess!
i767.photobucket.com/albums/xx317/bemi0701/258Troll_spray.jpg
May 12, 2012 00:44:49
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:45:07
Átállok. Olyan értelemben, hogy apró betűben el lesz rejtve valahol a videó elején vagy végén a disclaimerben, hogy aki az elszámolás 2012 videót vagy annak részleteit bármely párt, vagy más politikai szervezet népszerűsításére használja fel, az automatikusan 600.000 Ft-tal tartozik nekem. Ezt még majd szépen megfogalmazom jogilag :) De nem, nem dörgölőzöm sehova. Kapja be mindenki, kivéve a kétfarkú kutya.
May 12, 2012 00:45:07
Molnár F. Árpád
May 12, 2012 00:45:35
BETEG ÁLLAT VAGY!!!! ILYESMIRE LEGFELJEBB BRONIT LEHETNE RÁVENNI, DE ŐT IS NEHÉZ LENNE RÁBESZÉLNI!!!!!
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
May 12, 2012 00:45:35
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:46:36
Bocsánat, ha jól tudom, három halivúdi film :)
May 12, 2012 00:46:36
Nemzeti Recskászati Minis
May 12, 2012 00:47:22
"De nem, nem dörgölőzöm sehova. Kapja be mindenki, kivéve a kétfarkú kutya."
Ezt, ha nem haragszol, továbbítom is Lázár Jánosnak. :)
Ezt, ha nem haragszol, továbbítom is Lázár Jánosnak. :)
May 12, 2012 00:47:22
Recskás Subláda
May 12, 2012 00:48:30
Mi van Gery, kidobtak a Párt mellől?
May 12, 2012 00:48:30
Lázár János
May 12, 2012 00:48:50
Gery, ezt törlöd. Most.
May 12, 2012 00:48:50
Ószövetségi Düh
May 12, 2012 00:48:52
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
TISZTELETTEL
MOLNÁR F. ÁRPÁD
De finnyás lettél újabban.
Hát az orbáni echelonbrigád elleni harc? Az smafu?
May 12, 2012 00:48:52
Gery Greyhound
May 12, 2012 00:52:16
Mi van Gery, kidobtak a Párt mellől?
May 12, 2012 00:52:16
Sodi Channel
May 12, 2012 00:59:04
23.20-00.40 Salo, avagy SoDI 120 napja a kilakoltatásig (izraeli-panamai-szlovák koprodukció)
eSeF - Kevin Small
00.50-03.00 Viasat3 - "Recska Hotel Extra" (semmilyen korosztálynak nem ajánlott)
May 12, 2012 00:59:04
Lázár János
May 12, 2012 00:59:44
Nekem azt mondtad, hogy tetszenek bizonyos srácok is anno. Az nem új, hogy elárultál minket, a kenyéradóidat, de hogy újabban letagadod a beállítottságodat is, az teljes mértékben.
Gery, én már államtitkár vagyok, hahó! Pénz felett diszponálok, hahó! Ilyenkor kell visszalépni!
May 12, 2012 00:59:44
Gyürk András
May 12, 2012 01:02:28
Bazdmeg Gery, kéne megint egy jó videó! Van is egy millió elkerítve erre.
De csak ha bevallod, hogy miképpen viszonyulsz a jóképű srácokhoz, mint pl. én.
May 12, 2012 01:02:28
Navracsics Tibor
May 12, 2012 01:06:19
Gergely, örömömre szolgálna újra a KIM szerződött partnerei közt látni téged. De ehhez bizony meg kell tenned pár dolgot nekünk.
Ne feledd, hogy mi nem felejtünk!
Ne feledd, hogy mi nem felejtünk!
May 12, 2012 01:06:19
Molnár F. Árpád
May 12, 2012 01:08:13
eSeF - Kevin Small
eSeF - Kevin Small
LESZ MŰSOROM!!!!! LÁTOD, TITÁN, HA NEM ÁRULSZ EL, MOST TE IS MÉDIASZTÁR LEHETNÉL!!!!!
May 12, 2012 01:08:13
Tomanovics Gergelyné
May 12, 2012 01:08:21
Gerikém, hallgass Tibire, emlékezz csak vissza, milyen jól éltünk akkoriban!
May 12, 2012 01:08:21
Gyurcsány Ferenc
May 12, 2012 01:10:00
*készíti a best of Gery videót*
May 12, 2012 01:10:00
Gery Greyhound
May 12, 2012 01:13:03
Bazdmeg Gery, kéne megint egy jó videó! Van is egy millió elkerítve erre.
May 12, 2012 01:13:03
Gery Greyhound
May 12, 2012 01:14:17
<fieldset><legend>Gyürk András</legend>Bazdmeg Gery, kéne megint egy jó videó! Van is egy millió elkerítve erre.
De csak ha bevallod, hogy miképpen viszonyulsz a jóképű srácokhoz, mint pl. én.</fieldset>
De csak ha bevallod, hogy miképpen viszonyulsz a jóképű srácokhoz, mint pl. én.</fieldset>
Bocs, ez lézerjani kommentjére lett volna a válasz, bár úgyis tudom, hogy ugyanaz a troll vagy :)
May 12, 2012 01:14:17
Ángyán József
May 12, 2012 01:14:43
Takarodjatok innen, mocskos oligarchák!
Gery lelke nem eladó!
Gery lelke nem eladó!
May 12, 2012 01:14:43
Orbán Viktor
May 12, 2012 01:18:00
Gergely.
Visszatérsz.
Most.
Visszatérsz.
Most.
May 12, 2012 01:18:00
Orbán Viktor
May 12, 2012 01:19:26
Egy a Gery, egy a zászló.
Hajrá Közép-afrikai Köztársaság. Hajrá közép-afrikai köztársaságiak!
Hajrá Közép-afrikai Köztársaság. Hajrá közép-afrikai köztársaságiak!
May 12, 2012 01:19:26
Mocskos oligarcha
May 12, 2012 01:20:48
blog.puruttya.hu/bypost/2012/05/07/A_Fingok_Ura_A_Fingok_Szovetsege
Megnéztem ezt a mordoros filmet, szerintem elég szar.
Megnéztem ezt a mordoros filmet, szerintem elég szar.
May 12, 2012 01:20:48
Gyurcsány Ferenc
May 12, 2012 01:22:05
Gergely.
Visszatérsz.
Most.
Visszatérsz.
Most.
Ezt elkúrtad. Nem kicsit, nagyon.
May 12, 2012 01:22:05
Broni
May 12, 2012 01:27:56
Végre sikerült kiíratnom magam a suliból, útyhogy végre lehetek veletek többet.
kepgep.hu/2012/05/11/main/fosas.html
Nem undorító képek nyugi, simán SFW.
Meg egyéb szenvedélyeimnek is hódolhatok VÉGRE.!
kepgep.hu/2012/05/11/main/mvc002l.html
Ez különben mi szerintetek?
kepgep.hu/2012/05/11/main/sqp2rq.html
May 12, 2012 01:27:56
Kövér László
May 12, 2012 01:30:27
Kiss Endre Farkas, most kaptam egy e-mailt, amelyben egy olyan videó linkje van, ami egy hozzám hasonló konzervatív úriember számára gyomorforgató. Házelnöki jogkörömnél fogva ezennel kitiltom a Parlamentből, bár amúgy se járt be szerencsére.
May 12, 2012 01:30:27
Zulu
May 12, 2012 01:30:28
NSFW, NSFW, NSFW!!!!!!
May 12, 2012 01:30:28
sodilegnagyobbrajongoja
May 12, 2012 01:31:09
Hülye Sodi meg elsodikázta a tatabányai élménybeszámolót.
May 12, 2012 01:31:09
Kövér László
May 12, 2012 01:31:45
Bazmeg, de undorító. Ezt elküldöm Viktornak xD
May 12, 2012 01:31:45
Broni
May 12, 2012 01:32:34
<fieldset><legend>Broni</legend>Végre sikerült kiíratnom magam a suliból, útyhogy végre lehetek veletek többet.
kepgep.hu/2012/05/11/main/sqp2rq.html</fieldset>
NSFW, NSFW, NSFW!!!!!!
kepgep.hu/2012/05/11/main/sqp2rq.html</fieldset>
NSFW, NSFW, NSFW!!!!!!
Az első kép nem is! Egyedül a középső talán. Egyébként is ki az az idióta aki péntek éjjel egy alapos bebaszás helyett dolgozik??? Sodin kívül persze.
May 12, 2012 01:32:34
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™