Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 04, 2014 19:53:48
x9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>(Egyébként egy Facebook-os ismerősöm tegnap már megkért rá, hadd jöjjön ide hozzám, elalszik a földön is, munkát akar keresni, de elutasítottam, mert nekem a tanuláshoz teljes nyugalomra és magányra van szükségem.)</div>
Erre a momentumra azért emlékezz majd 1 hónap múlva, amikor azzal sírod tele a falad, hogy nincs pénzed enni sem és "SEGÍTSEN" valaki.
Erre a momentumra azért emlékezz majd 1 hónap múlva, amikor azzal sírod tele a falad, hogy nincs pénzed enni sem és "SEGÍTSEN" valaki.
jiddise máme
(
x11)
Aug 04, 2014 19:54:07
x11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>(Egyébként egy Facebook-os ismerősöm tegnap már megkért rá, hadd jöjjön ide hozzám, elalszik a földön is, munkát akar keresni, de elutasítottam, mert nekem a tanuláshoz teljes nyugalomra és magányra van szükségem.)</div>
van ennél lejjebb?
van ennél lejjebb?
banshee
(
x24)
Aug 04, 2014 19:54:11
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Még ha valaha tényleg konkrét náci is lettem volna, ez a mostani rosszindulat akkor is aljasság lenne egyébként, mert még egy gyilkosnak is jár második esély.</div>
Azt már többször is megkaptad, de te javíthatatlan vagy.
Azt már többször is megkaptad, de te javíthatatlan vagy.
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 19:54:26
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Törpapa már kétszer kapott tőlem 5-5 ezer forintot.
Soha nem kértem vissza, és nem is fogom.
Akárhányszor nagy bajban volt, mindig adtam neki.</div>
Most nincs nagy bajban szerinted? Éppen az éhhalál szélén áll.
She was a dude.
Most nincs nagy bajban szerinted? Éppen az éhhalál szélén áll.
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 19:54:41
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Miből fogod fizetni a szeptemberi lakbért?</div>
Melózok haza, mondom.
Ennyi.
csá
Ez a tömény rosszindulat, ami itt van, undorít engem.
Ha eltörik az orrom, és ez nekem nem tetszik, még ezért is szemét görény vagyok, mert állítólag örülnöm kéne neki, vagy mi. :)
LOL</div>
Ej de kurva hamar feladtad.
Kár.
Amúgy ugye arról van szó, hogy kint nincsenek ott a csöves, tényfeltáró haverjaid, vagy épp ki van köttetve a netjük és ezért velünk álltál le dumcsizni.
Nincs ezzel semmi baj, de ne várj szent jóindulatot, csak mert 2 napja azt mondod, hogy beláttad a hibáid. Majd ha tettél is érte valamit... De ezt már leírtam én is meg Tracy is: tudod, ha valamitől félsz, stb.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Melózok haza, mondom.
Ennyi.
csá
Ez a tömény rosszindulat, ami itt van, undorít engem.
Ha eltörik az orrom, és ez nekem nem tetszik, még ezért is szemét görény vagyok, mert állítólag örülnöm kéne neki, vagy mi. :)
LOL</div>
Ej de kurva hamar feladtad.
Kár.
Amúgy ugye arról van szó, hogy kint nincsenek ott a csöves, tényfeltáró haverjaid, vagy épp ki van köttetve a netjük és ezért velünk álltál le dumcsizni.
Nincs ezzel semmi baj, de ne várj szent jóindulatot, csak mert 2 napja azt mondod, hogy beláttad a hibáid. Majd ha tettél is érte valamit... De ezt már leírtam én is meg Tracy is: tudod, ha valamitől félsz, stb.
sodika
Aug 04, 2014 19:54:45
<div class="quote"><div class="author">-</div>
Nem azért ment volna ki hozzád... xDDDDDDDDDD</div>
Hát nem. :D
Akkor ezek szerint tudod, kiről van szó :D :D :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Akkor ezek szerint tudod, kiről van szó :D :D :D
Aug 04, 2014 19:54:45
jiddise máme
(
x11)
Aug 04, 2014 19:54:55
x11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
egy szar szemét alak vagy, eszedbe nem jutna a berlini faszverés helyett az ún. barátaidnak segíteni, úgyhogy minden szopatást megérdemelsz, amiben a trollok részesítenek</div>
Törpapa már kétszer kapott tőlem 5-5 ezer forintot.
nem mondod, hogy kemény 10ezer forintot adtál neki? komoly
egy szar szemét alak vagy, eszedbe nem jutna a berlini faszverés helyett az ún. barátaidnak segíteni, úgyhogy minden szopatást megérdemelsz, amiben a trollok részesítenek</div>
nem mondod, hogy kemény 10ezer forintot adtál neki? komoly
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 04, 2014 19:55:05
x9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
Megvetted a bekeretezett képet? Fényképezd már le.
Megvetted a bekeretezett képet? Fényképezd már le.
Hiénaverő
Aug 04, 2014 19:55:10
Amíg
-el nem kezdesz dolgozni
-ki nem fizeted a tartozásaidat, BKV, Marcsi, Krúcsió
-bocsánatot nem kérsz a náculásokért
-bocsánatot nem kérsz a gyilkosmosdatásért
-bocsánatot nem kérsz anyádtól
-meg nem látogatod apádat
-és be nem fejezed a figyelemkurvulást
addig ne várj más hozzáállást. Az hogy itt rinyálsz, miközben a más pénzét szórod, meg közben KÖVETELŐZÖL IS TE ÉLŐSKÖDŐ GECI HOGY NEKED MI JÁR, addig marad ez a hozzáállás.
-el nem kezdesz dolgozni
-ki nem fizeted a tartozásaidat, BKV, Marcsi, Krúcsió
-bocsánatot nem kérsz a náculásokért
-bocsánatot nem kérsz a gyilkosmosdatásért
-bocsánatot nem kérsz anyádtól
-meg nem látogatod apádat
-és be nem fejezed a figyelemkurvulást
addig ne várj más hozzáállást. Az hogy itt rinyálsz, miközben a más pénzét szórod, meg közben KÖVETELŐZÖL IS TE ÉLŐSKÖDŐ GECI HOGY NEKED MI JÁR, addig marad ez a hozzáállás.
Aug 04, 2014 19:55:10
xray
Aug 04, 2014 19:56:06
<i>Még ha valaha tényleg konkrét náci is lettem volna, ez a mostani rosszindulat akkor is aljasság lenne egyébként, mert még egy gyilkosnak is jár második esély.</i>
Mi az hogy, ha náci lettél volna? Te szemét féreg, milliószor a pofádba vágtuk, hogy miért vagy náci.
És a gyilkosnak nincs második esély, börtönben rohad meg.
Mi az hogy, ha náci lettél volna? Te szemét féreg, milliószor a pofádba vágtuk, hogy miért vagy náci.
És a gyilkosnak nincs második esély, börtönben rohad meg.
Aug 04, 2014 19:56:06
sodika
Aug 04, 2014 19:56:15
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
van ennél lejjebb?</div>
Már bocsánat, de AZÉRT jöttem el, hogy az otthoni ismerőseim köréből, akik folyton visszahúznak, kiszabaduljak. Ez egy rémálom, hogy bármelyik utánam jön, itt folytatni. :D
van ennél lejjebb?</div>
Már bocsánat, de AZÉRT jöttem el, hogy az otthoni ismerőseim köréből, akik folyton visszahúznak, kiszabaduljak. Ez egy rémálom, hogy bármelyik utánam jön, itt folytatni. :D
Aug 04, 2014 19:56:15
tigris
Aug 04, 2014 19:56:34
"Egyébként egy Facebook-os ismerősöm tegnap már megkért rá, hadd jöjjön ide hozzám, elalszik a földön is, munkát akar keresni, de elutasítottam, mert nekem a tanuláshoz teljes nyugalomra és magányra van szükségem.)"
micsoda egy patkány vagy. nem csoda hogy undorodik tőled mindenki.
rájöttem hogy képzelted te az 50 eurós bulizást. bemész az első buzibárba, és ott megpróbálod elintézni, hogy valakinél aludhass. de annyira ostoba vagy, hogy még arra sem jöttél rá, hogy először kikeress egyet a neten. csak elindultál, mert repeső szívvel azt hitted, hogy a Liberalizmus fővárosában minden sarkon akad egy melegbár.
érdekes egyébkét, hogy miért Berlinbe mentél németet tanulni... BAjorország PAPÍRON közelebb áll a te habitusodhoz, nézeteidhez. de nem, neked a komcsi berlin kellett.
micsoda egy patkány vagy. nem csoda hogy undorodik tőled mindenki.
rájöttem hogy képzelted te az 50 eurós bulizást. bemész az első buzibárba, és ott megpróbálod elintézni, hogy valakinél aludhass. de annyira ostoba vagy, hogy még arra sem jöttél rá, hogy először kikeress egyet a neten. csak elindultál, mert repeső szívvel azt hitted, hogy a Liberalizmus fővárosában minden sarkon akad egy melegbár.
érdekes egyébkét, hogy miért Berlinbe mentél németet tanulni... BAjorország PAPÍRON közelebb áll a te habitusodhoz, nézeteidhez. de nem, neked a komcsi berlin kellett.
Aug 04, 2014 19:56:34
sodika
Aug 04, 2014 19:56:45
<div class="quote"><div class="author">xray</div>
És a gyilkosnak nincs második esély, börtönben rohad meg.</div>
De. Egy alap gyilkosság 10-12 év, és kiengedik.
De. Egy alap gyilkosság 10-12 év, és kiengedik.
Aug 04, 2014 19:56:45
Hiénaverő
Aug 04, 2014 19:57:16
Ezt csak most látom. Fúj de undorító mocskos szar szemét alak vagy hogy rohadnál meg. Apádat is ezzel a dumával pakoltad ki, anyádnak is ezt mondogattad anno, amikor mondta hogy nem bírja már fizetni a budai lakásodat...
Megváltoztál, mi? Legszívesebben leköpnélek.
Ezt csak most látom. Fúj de undorító mocskos szar szemét alak vagy hogy rohadnál meg. Apádat is ezzel a dumával pakoltad ki, anyádnak is ezt mondogattad anno, amikor mondta hogy nem bírja már fizetni a budai lakásodat...
Megváltoztál, mi? Legszívesebben leköpnélek.
Aug 04, 2014 19:57:16
tigris
Aug 04, 2014 19:57:50
van ennél lejjebb?</div>
Már bocsánat, de AZÉRT jöttem el, hogy az otthoni ismerőseim köréből, akik folyton visszahúznak, kiszabaduljak. Ez egy rémálom, hogy bármelyik utánam jön, itt folytatni. :D</div>
rémálom? a barátaid neked a rémálom? ezt a szemükbe is belemondtad?
eddig azt hittük, hogy a tanulás miatt jöttél el. most már megint kiderül, hogy a magyarokból van eleged. a hazafiakból. mekkora egy kifordulós kétszínű kutya vagy. bezzeg mikor etettek-itattak, akkor jóvolt.
van ennél lejjebb?</div>
Már bocsánat, de AZÉRT jöttem el, hogy az otthoni ismerőseim köréből, akik folyton visszahúznak, kiszabaduljak. Ez egy rémálom, hogy bármelyik utánam jön, itt folytatni. :D</div>
rémálom? a barátaid neked a rémálom? ezt a szemükbe is belemondtad?
eddig azt hittük, hogy a tanulás miatt jöttél el. most már megint kiderül, hogy a magyarokból van eleged. a hazafiakból. mekkora egy kifordulós kétszínű kutya vagy. bezzeg mikor etettek-itattak, akkor jóvolt.
Aug 04, 2014 19:57:50
Danyiil Romanovics
Aug 04, 2014 19:58:05
Snecó, ha nem dolgoznál mellette, mennyi időre lenne elég a pénzed? Nem félsz, hogy a következő albérletig már nem jutsz el?
Aug 04, 2014 19:58:05
ószövetségi vérszomj
Aug 04, 2014 19:58:15
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>15 euró egy éjszaka egy hostelben./quote]
Ja. 6-8 ágyas szobákban. :D</div>
Miért, te ki a kurva anyád vagy, hogy nem aludhatsz másokkal egy szobában?</div>
Ez mondjuk kivételesen jogos, mert a szaga miatt kidobnák.
Miért, te ki a kurva anyád vagy, hogy nem aludhatsz másokkal egy szobában?</div>
Ez mondjuk kivételesen jogos, mert a szaga miatt kidobnák.
Aug 04, 2014 19:58:15
Hiénaverő
Aug 04, 2014 19:58:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>
De. Egy alap gyilkosság 10-12 év, és kiengedik.</div>
Remélem a téged megkéselő török vendégmunkásokat is ennyire ítélik. Sajnos érted is annyit osztanak ki mint egy normális emberért.
Remélem a téged megkéselő török vendégmunkásokat is ennyire ítélik. Sajnos érted is annyit osztanak ki mint egy normális emberért.
Aug 04, 2014 19:58:37
tigris
Aug 04, 2014 19:58:50
<div class="quote"><div class="author">xray</div><i>Még ha valaha tényleg konkrét náci is lettem volna, ez a mostani rosszindulat akkor is aljasság lenne egyébként, mert még egy gyilkosnak is jár második esély.</i>
még egy hete is a megölt zsidó kisfiúkon örömködött
még egy hete is a megölt zsidó kisfiúkon örömködött
Aug 04, 2014 19:58:50
-
Aug 04, 2014 19:58:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>
Akkor ezek szerint tudod, kiről van szó :D :D :D</div>
Jól tetted hogy nemet mondtál. Ez az egyetlen nem geci mondat amit tőlem valaha olvasni fogsz.
Jól tetted hogy nemet mondtál. Ez az egyetlen nem geci mondat amit tőlem valaha olvasni fogsz.
sodika
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
érdekes egyébkét, hogy miért Berlinbe mentél németet tanulni... </div>
Mert olyan helyre, ahol senkit nem ismerek, túl nagy ugrás lett volna egyébként. Külföldön élő ismerős itt van és Stockholmban. Svédül viszont eszem ágában sincs tanulni. :D
Mert olyan helyre, ahol senkit nem ismerek, túl nagy ugrás lett volna egyébként. Külföldön élő ismerős itt van és Stockholmban. Svédül viszont eszem ágában sincs tanulni. :D
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 04, 2014 19:59:20
van ennél lejjebb?</div>
printscreen és valaki rakja már ki a falára.
zsery?
van ennél lejjebb?</div>
zsery?
Aug 04, 2014 19:59:20
púptalanító
Aug 04, 2014 19:59:33
te embersneci, mostmár tényleg takarodj innen a véreres jürgen faszára!!!
Aug 04, 2014 19:59:33
sodika
Aug 04, 2014 19:59:45
még egy hete is a megölt zsidó kisfiúkon örömködött</div>
Utána pedig beláttam, hogy tévedés volt, mert valaki hamis propagandát terjesztett, és azt osztottam meg.
Utána pedig beláttam, hogy tévedés volt, mert valaki hamis propagandát terjesztett, és azt osztottam meg.
Aug 04, 2014 19:59:45
töppedt buzigolyók
Aug 04, 2014 20:00:44
<div class="quote"><div class="author">Toronyőr</div><div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>15 euró egy éjszaka egy hostelben./quote]
Párom bazmeg most ment ki Angliába egy ismerőséhez. Érdekes módon -bár jól keres itthoni viszonylatokban- neki nem derogált négyágyas szobában eltölteni az első estét egy hostelban, három vadidegennel, ameddig arra várt, hogy megérkezzenek a barátnői, és együtt vegyenek ki egy szobát. Nem tudom, te mit képzelsz magadról, ki vagy te, de bazmeg én addig vernélek, ameddig el nem felejted ezeket a sztárallűröket.</div>
A LEGJOBB emlékeink a húszas éveim elejéről, couch surfing, random kiadó szobás házak útközben Európában vagy az USA-ban, és a hostelek, négy-hat-nyolc ágyasokban, ezerféle ember, állandó bulihangulat, állandóan tippeket cseréltünk hová érdemes menni és maradni, tizenévre visszamenő barátságaink vannak azóta atom sikeres mérnökökkel, szilikonvölgyben dolgozó pjogjamozókkal, szállodatulajokkal stb... persze biztos mi láttuk rosszul, mi csövesek, hogy megosztottuk pár éjszakára az alvóhelyünket 17-85 évesig világlátott utazókkal... te balfék.... nekünk kurvajó volt az életünk, már akkor is : )</div>
Hehe, couch surfingelni én is voltam. Egyazon héten laktam Brüsszelben egy hangtechnikusnál, aki nagy rockfesztiválokra járt a Harley-jával hangot csinálni meg az Európa Tanács egyik alacsonyabb szintű funkcionáriusánál, akinek olyan kecója volt, hogy azt hittem befosok, mikor kinyitotta az ajtót. És odaadta a kulcsot, hogy tessék, a tiéd meg a csajodé a kecó három napig, addig én alszom a nőmnél. Basszus, mi meg csóró magyarok voltunk, csak egy üveg bort tudtunk érte cserébe adni, meg meghívtuk egy sültkrumplira meg pizzára egyik este a nőjével. A mai napig azt mondom, hogy kurvára hülye lettem volna, ha egyszer nem próbálom ki, milyen így utazni.
Párom bazmeg most ment ki Angliába egy ismerőséhez. Érdekes módon -bár jól keres itthoni viszonylatokban- neki nem derogált négyágyas szobában eltölteni az első estét egy hostelban, három vadidegennel, ameddig arra várt, hogy megérkezzenek a barátnői, és együtt vegyenek ki egy szobát. Nem tudom, te mit képzelsz magadról, ki vagy te, de bazmeg én addig vernélek, ameddig el nem felejted ezeket a sztárallűröket.</div>
A LEGJOBB emlékeink a húszas éveim elejéről, couch surfing, random kiadó szobás házak útközben Európában vagy az USA-ban, és a hostelek, négy-hat-nyolc ágyasokban, ezerféle ember, állandó bulihangulat, állandóan tippeket cseréltünk hová érdemes menni és maradni, tizenévre visszamenő barátságaink vannak azóta atom sikeres mérnökökkel, szilikonvölgyben dolgozó pjogjamozókkal, szállodatulajokkal stb... persze biztos mi láttuk rosszul, mi csövesek, hogy megosztottuk pár éjszakára az alvóhelyünket 17-85 évesig világlátott utazókkal... te balfék.... nekünk kurvajó volt az életünk, már akkor is : )</div>
Hehe, couch surfingelni én is voltam. Egyazon héten laktam Brüsszelben egy hangtechnikusnál, aki nagy rockfesztiválokra járt a Harley-jával hangot csinálni meg az Európa Tanács egyik alacsonyabb szintű funkcionáriusánál, akinek olyan kecója volt, hogy azt hittem befosok, mikor kinyitotta az ajtót. És odaadta a kulcsot, hogy tessék, a tiéd meg a csajodé a kecó három napig, addig én alszom a nőmnél. Basszus, mi meg csóró magyarok voltunk, csak egy üveg bort tudtunk érte cserébe adni, meg meghívtuk egy sültkrumplira meg pizzára egyik este a nőjével. A mai napig azt mondom, hogy kurvára hülye lettem volna, ha egyszer nem próbálom ki, milyen így utazni.
Aug 04, 2014 20:00:44
jiddise máme
(
x11)
Aug 04, 2014 20:00:52
x11)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div> bezzeg mikor etettek-itattak, akkor jóvolt.</div>
pontosan
kakásrószával is csinálta a többórás interjúkat palacsintáért
ritka gusztustalan egy féreg
pontosan
kakásrószával is csinálta a többórás interjúkat palacsintáért
ritka gusztustalan egy féreg
tigris
Aug 04, 2014 20:00:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Utána pedig beláttam, hogy tévedés volt, mert valaki hamis propagandát terjesztett, és azt osztottam meg.</div>
és? :DD
és bazmeg ? az a lényeg, hogy zsidó kisfiúk halálán örömködtél.
Utána pedig beláttam, hogy tévedés volt, mert valaki hamis propagandát terjesztett, és azt osztottam meg.</div>
és? :DD
és bazmeg ? az a lényeg, hogy zsidó kisfiúk halálán örömködtél.
Aug 04, 2014 20:00:56
-
Aug 04, 2014 20:01:05
<div class="quote"><div class="author">púpos pátyi pjogjamozó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div>
van ennél lejjebb?</div>
zsery?</div>
Ma még nagyon durva érfelvágások várhatók.
van ennél lejjebb?</div>
zsery?</div>
Ma még nagyon durva érfelvágások várhatók.
Aug 04, 2014 20:01:05
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:01:14
x44)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecó, ha nem dolgoznál mellette, mennyi időre lenne elég a pénzed? Nem félsz, hogy a következő albérletig már nem jutsz el?</div>
Erre válaszolhatnál, púp.
She was a dude.
Erre válaszolhatnál, púp.
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 20:01:39
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Mert olyan helyre, ahol senkit nem ismerek, túl nagy ugrás lett volna egyébként. Külföldön élő ismerős itt van és Stockholmban. Svédül viszont eszem ágában sincs tanulni. :D</div>
Örebro már pajti lett? * pr *
Vagy Bécigány megint ott bújkál?
Mert olyan helyre, ahol senkit nem ismerek, túl nagy ugrás lett volna egyébként. Külföldön élő ismerős itt van és Stockholmban. Svédül viszont eszem ágában sincs tanulni. :D</div>
Örebro már pajti lett? * pr *
Vagy Bécigány megint ott bújkál?
sodika
Aug 04, 2014 20:02:03
<b>De egyébként épp ti mondtátok folyton, hogy miért van az, hogy nektek normális ismerőseitek vannak, nekem meg csak furcsa emberek.</b>
Erre hirtelen az is bűn lesz, hogy belátom, hogy szó szerint igazatok volt, és eljövök megpróbálni normális emberekkel is ismerkedni.
Már ez is.
Erre hirtelen az is bűn lesz, hogy belátom, hogy szó szerint igazatok volt, és eljövök megpróbálni normális emberekkel is ismerkedni.
Már ez is.
Aug 04, 2014 20:02:03
tigris
Aug 04, 2014 20:02:45
na , ha jól látom MEGINT MÁS A HIBÁS
na , ha jól látom MEGINT MÁS A HIBÁS
Aug 04, 2014 20:02:45
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 20:02:46
x6)
SODIII!!! Épp az imént fogadkoztál valamire, most meg kedélyesen elcsevegsz itt?! Te teljesen hülye vagy?!
sodika
Aug 04, 2014 20:02:58
és bazmeg ? az a lényeg, hogy zsidó kisfiúk halálán örömködtél.</div>
Egy fiktív halott halálán, mert aki szembekötött palesztin foglyok mögött vigyorgott, az még él.
Egy fiktív halott halálán, mert aki szembekötött palesztin foglyok mögött vigyorgott, az még él.
Aug 04, 2014 20:02:58
ószövetségi vérszomj
Aug 04, 2014 20:03:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">xray</div>
Kivéve, ha téged csapnak agyon, mert azért a Magyar Köztársasá Érdemrendje jár.
Kivéve, ha téged csapnak agyon, mert azért a Magyar Köztársasá Érdemrendje jár.
Aug 04, 2014 20:03:09
Hiénaverő
Aug 04, 2014 20:03:37
Tehát levonhatjuk a következtetést, hogy semmit nem tanultál a másfél éves pátyi nyomorból és a 2.5 éves irodai csövezésből, mert most hogy kijutottál onnan 1-2 hétre, és lett egy saját odúd, megint ugyanazzal a kurvanagy pofával nyomod a faszságaidat mint amikor még budai úrigyerek voltál. Az eredményt is borítékolhatod.
Aug 04, 2014 20:03:37
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 20:04:07
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>De egyébként épp ti mondtátok folyton, hogy miért van az, hogy nektek normális ismerőseitek vannak, nekem meg csak furcsa emberek.</b>
Már ez is.</div>
Fel tudod mondani, hogy mit mondtam ezzel kapcsolatban? Hogy miért vársz egyik pillanatról a másikra változást?
Hallod? HALLOD?!!! <b>HALLOOD??????!!!!</b>
Már ez is.</div>
Fel tudod mondani, hogy mit mondtam ezzel kapcsolatban? Hogy miért vársz egyik pillanatról a másikra változást?
Hallod? HALLOD?!!! <b>HALLOOD??????!!!!</b>
sodika
Aug 04, 2014 20:04:16
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecó, ha nem dolgoznál mellette, mennyi időre lenne elég a pénzed? Nem félsz, hogy a következő albérletig már nem jutsz el?</div>
Nem, mert ezek olyan munkák, hogy majdnem jó, csak le kell zárni.
Nem, mert ezek olyan munkák, hogy majdnem jó, csak le kell zárni.
Aug 04, 2014 20:04:16
tigris
Aug 04, 2014 20:04:27
Egy fiktív halott halálán, mert aki szembekötött palesztin foglyok mögött vigyorgott, az még él.</div>
MIÉRT HAZUDSZ MEGINT?
Egy fiktív halott halálán, mert aki szembekötött palesztin foglyok mögött vigyorgott, az még él.</div>
MIÉRT HAZUDSZ MEGINT?
Aug 04, 2014 20:04:27
jiddise máme
(
x11)
Aug 04, 2014 20:04:33
x11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>De egyébként épp ti mondtátok folyton, hogy miért van az, hogy nektek normális ismerőseitek vannak, nekem meg csak furcsa emberek.</b>
Már ez is.</div>
Te retardált barom, ahhoz nem kell eljönni, hogy normális emberekkel kontaktálj. Elég lenne elmenned dolgozni, máris csupa normálissal lennél körülvéve. Ja, hogy az snassz, mert szürkeegerek.
Már ez is.</div>
Te retardált barom, ahhoz nem kell eljönni, hogy normális emberekkel kontaktálj. Elég lenne elmenned dolgozni, máris csupa normálissal lennél körülvéve. Ja, hogy az snassz, mert szürkeegerek.
Toronyőr
Aug 04, 2014 20:05:31
<div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>
Hehe, couch surfingelni én is voltam. Egyazon héten laktam Brüsszelben egy hangtechnikusnál, aki nagy rockfesztiválokra járt a Harley-jával hangot csinálni meg az Európa Tanács egyik alacsonyabb szintű funkcionáriusánál, akinek olyan kecója volt, hogy azt hittem befosok, mikor kinyitotta az ajtót. És odaadta a kulcsot, hogy tessék, a tiéd meg a csajodé a kecó három napig, addig én alszom a nőmnél. Basszus, mi meg csóró magyarok voltunk, csak egy üveg bort tudtunk érte cserébe adni, meg meghívtuk egy sültkrumplira meg pizzára egyik este a nőjével. A mai napig azt mondom, hogy kurvára hülye lettem volna, ha egyszer nem próbálom ki, milyen így utazni.</div>
Ehhez soha nincs késő, értem?
Volt egy nyugger prof nő, nyolcvanon felül volt de úgy tartotta magát! Hongkongban él minden évben a Nathan Road végén, a kikötőtől 5 percre ugyanabban a sokágyas hostelban 3-4 hónapot.
Amőgy Ojrópát jártuk Telekocsival (német "Kenguru"), és mi is utaztunk valami bandával, de utaztunk élsportolókkal, osztálykirándulókkal, nyugger japán buszosokkal mert volt szabad hely, fillérekért de mégis nem veszett kárba a helyünk (vagyis nem "hitlerrel utaztak" aka. szabad hely a kocsiban).
Ehhez nincs rossz korhatár. Rossz attitűd van. Későnek soha nem késő megint folytatni.
Hehe, couch surfingelni én is voltam. Egyazon héten laktam Brüsszelben egy hangtechnikusnál, aki nagy rockfesztiválokra járt a Harley-jával hangot csinálni meg az Európa Tanács egyik alacsonyabb szintű funkcionáriusánál, akinek olyan kecója volt, hogy azt hittem befosok, mikor kinyitotta az ajtót. És odaadta a kulcsot, hogy tessék, a tiéd meg a csajodé a kecó három napig, addig én alszom a nőmnél. Basszus, mi meg csóró magyarok voltunk, csak egy üveg bort tudtunk érte cserébe adni, meg meghívtuk egy sültkrumplira meg pizzára egyik este a nőjével. A mai napig azt mondom, hogy kurvára hülye lettem volna, ha egyszer nem próbálom ki, milyen így utazni.</div>
Ehhez soha nincs késő, értem?
Volt egy nyugger prof nő, nyolcvanon felül volt de úgy tartotta magát! Hongkongban él minden évben a Nathan Road végén, a kikötőtől 5 percre ugyanabban a sokágyas hostelban 3-4 hónapot.
Amőgy Ojrópát jártuk Telekocsival (német "Kenguru"), és mi is utaztunk valami bandával, de utaztunk élsportolókkal, osztálykirándulókkal, nyugger japán buszosokkal mert volt szabad hely, fillérekért de mégis nem veszett kárba a helyünk (vagyis nem "hitlerrel utaztak" aka. szabad hely a kocsiban).
Ehhez nincs rossz korhatár. Rossz attitűd van. Későnek soha nem késő megint folytatni.
Aug 04, 2014 20:05:31
tigris
Aug 04, 2014 20:06:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecó, ha nem dolgoznál mellette, mennyi időre lenne elég a pénzed? Nem félsz, hogy a következő albérletig már nem jutsz el?</div>
Nem, mert ezek olyan munkák, hogy majdnem jó, csak le kell zárni.</div>
95%?
jövő héten lezárod ? :DD
95%?
jövő héten lezárod ? :DD
Aug 04, 2014 20:06:09
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:06:10
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snecó, ha nem dolgoznál mellette, mennyi időre lenne elég a pénzed? Nem félsz, hogy a következő albérletig már nem jutsz el?</div>
Sokszor előfordul, hogy nem fizetnek ki, vagy csak kurva nagy késéssel. Talán még meg is ködbéreznek. Erre én nem építenék.
She was a dude.
Sokszor előfordul, hogy nem fizetnek ki, vagy csak kurva nagy késéssel. Talán még meg is ködbéreznek. Erre én nem építenék.
Hiénaverő
Aug 04, 2014 20:06:35
Púp tegnap egész nap itt lógtál. Ma is egész nap itt lógtál, kivéve amikor elmentél németezni. Lassan azt hiszem, hogy csak azért disszertáltál mert a Kolosyról nem tudtál írni a fórumra.
Aug 04, 2014 20:06:35
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:06:46
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Miből fogod fizetni a szeptemberi lakbért?</div>
* khm-khm *
* khm-khm *
Aug 04, 2014 20:06:46
sodika
Aug 04, 2014 20:07:27
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Sokszor előfordul, hogy nem fizetnek ki, vagy csak kurva nagy késéssel.</div>
Nem, soha nincs ilyen.
A Rózsa Attilán kívül mindenki kifizetett mindig.
Nem, soha nincs ilyen.
A Rózsa Attilán kívül mindenki kifizetett mindig.
Aug 04, 2014 20:07:27
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:08:17
x44)
És hogy fizetnek? Western Unionon keresztül? Vagy vonatjegyet küldenek postán? Bankszámlád nincs.
She was a dude.
banshee
(
x24)
Aug 04, 2014 20:08:45
x24)
Kötbér kapitány?
sodika
Aug 04, 2014 20:08:46
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>ugyanazzal a kurvanagy pofával nyomod a faszságaidat mint amikor még budai úrigyerek voltál.</div>
Oké, vegyük sorba, mit mondok most.
<b>(1)]/b] Kurva sok hibám volt, amiben még sajnos nektek is igazatok volt.
<b>(2)</b> Kurva szétszórtan dolgoztam eddig, amiben nem csak nektek, hanem másoknak is igaza volt.
<b>(3)</b> A nagyon jó német nyelvtudás, mint konkrét cél érdekében még a 8 órás, bejárós melótól sem riadnék most vissza. Az indulásom előtt több mint két hétig ezt is csináltam, hogy ide kijöhessek. Mindent így sem sikerült lezárnom, de az albérletre elég pénzt tudtam kihozni.
<b>(4)</b> Innen is szorgalmasan fogok dolgozni, mert különben jövő héten már éheznék. :)</b>
Oké, vegyük sorba, mit mondok most.
<b>(1)]/b] Kurva sok hibám volt, amiben még sajnos nektek is igazatok volt.
<b>(2)</b> Kurva szétszórtan dolgoztam eddig, amiben nem csak nektek, hanem másoknak is igaza volt.
<b>(3)</b> A nagyon jó német nyelvtudás, mint konkrét cél érdekében még a 8 órás, bejárós melótól sem riadnék most vissza. Az indulásom előtt több mint két hétig ezt is csináltam, hogy ide kijöhessek. Mindent így sem sikerült lezárnom, de az albérletre elég pénzt tudtam kihozni.
<b>(4)</b> Innen is szorgalmasan fogok dolgozni, mert különben jövő héten már éheznék. :)</b>
Aug 04, 2014 20:08:46
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 20:11:10
x6)
Nézd Sodi,
te nagyon furcsa és deviáns környezetben szocializálódtál és utána nagyon furcsa és deviáns emberek között éltél tegnap előttig. Ez érthető, mert azt ismerted (vonzottad). Sosem leszel átlagember, olyan mint mi. Lehetnél, de nem vagy intelligens hozzá. Lehet változtatni és lehet gyökeresen változni, de kurva kemény sokéves munka, azt meg te nem szereted.
Egész életed a látszatdolgokról szólt.
Most őszintén. Úgyis tudom, hogy el sem olvasod ezt a kommentet, mert nincs benne annyi anyázás mit amire reagálni szoktál, de miből állna megírni 1-2 nyilvános bocsánatkérést? Vagy képeslapot az apádnak, ha már annyit ugattuk, hogy vedd fel vele a kapcsolatot.
Mi tart vissza? Már messze vagy.
<b>VÁLASZOLJ!</b>
te nagyon furcsa és deviáns környezetben szocializálódtál és utána nagyon furcsa és deviáns emberek között éltél tegnap előttig. Ez érthető, mert azt ismerted (vonzottad). Sosem leszel átlagember, olyan mint mi. Lehetnél, de nem vagy intelligens hozzá. Lehet változtatni és lehet gyökeresen változni, de kurva kemény sokéves munka, azt meg te nem szereted.
Egész életed a látszatdolgokról szólt.
Most őszintén. Úgyis tudom, hogy el sem olvasod ezt a kommentet, mert nincs benne annyi anyázás mit amire reagálni szoktál, de miből állna megírni 1-2 nyilvános bocsánatkérést? Vagy képeslapot az apádnak, ha már annyit ugattuk, hogy vedd fel vele a kapcsolatot.
Mi tart vissza? Már messze vagy.
<b>VÁLASZOLJ!</b>
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:11:16
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
<b>(4)</b> Innen is szorgalmasan fogok dolgozni, mert különben jövő héten már éheznék. :)</div>
Tehát nincs semmilyen tartalékod. Ez így necces lesz. Vonatjegyre valót én azért félretennék a helyedben.
She was a dude.
<b>(4)</b> Innen is szorgalmasan fogok dolgozni, mert különben jövő héten már éheznék. :)</div>
Tehát nincs semmilyen tartalékod. Ez így necces lesz. Vonatjegyre valót én azért félretennék a helyedben.
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:11:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Innen is szorgalmasan fogok dolgozni, mert különben jövő héten már éheznék. :)</div>
Fogsz is.
Fogsz is.
Aug 04, 2014 20:11:43
IsmeretlenJoAkaro
Aug 04, 2014 20:11:53
Sodi a "megteresednek" azzal kene kezdodnie, hogy bocsanatot kersz anyadtol!
Aug 04, 2014 20:11:53
AZONNAL
Aug 04, 2014 20:12:20
<b>TAKARODJÁL <s>DOLGOZNI</s> GÁNYOLNI!!!</b>
Aug 04, 2014 20:12:20
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:13:09
x44)
Amúgy most miért nem dolgozol?
She was a dude.
Danyiil Romanovics
Aug 04, 2014 20:13:37
Nyilván nem fogja elárulni, hogy jelenleg mennyi készpénze van, de a mániás szakasz intenzitásából, az 50 eurós bulikeretből meg úgy érzésből arra tippelek, hogy 1000-1200 eurója lehet.
Tekintettel arra, hogy rég nem látott mániás szakaszt produkál, tehát hamarosan venni fog valami felesleges szarságot, figyelembe véve a berlini megélhetés árait, azt, hogy munkával semmiféle pénzt nem fog keresni (mind a mániás, mind a depresszív szakaszban alkalmatlan a pénzkeresésre - az elsőben csak pofázik és fantáziál róla, a másodikban pedig túl apatikus), szerintem legfeljebb egy hónapig, esetleg kicsit rövidebb ideig fogja kihúzni az összegből.
Bele kell számítani, hogy What?Andi a pénz felélése után is támogatni fogja egy ideig, tehát kihúzhatja alamizsnán még további hetekig, hónapokig, már mániás szakasz nélkül.
Tekintettel arra, hogy rég nem látott mániás szakaszt produkál, tehát hamarosan venni fog valami felesleges szarságot, figyelembe véve a berlini megélhetés árait, azt, hogy munkával semmiféle pénzt nem fog keresni (mind a mániás, mind a depresszív szakaszban alkalmatlan a pénzkeresésre - az elsőben csak pofázik és fantáziál róla, a másodikban pedig túl apatikus), szerintem legfeljebb egy hónapig, esetleg kicsit rövidebb ideig fogja kihúzni az összegből.
Bele kell számítani, hogy What?Andi a pénz felélése után is támogatni fogja egy ideig, tehát kihúzhatja alamizsnán még további hetekig, hónapokig, már mániás szakasz nélkül.
Aug 04, 2014 20:13:37
BUDAHÁZY GYÖRGY
Aug 04, 2014 20:13:38
Ami meg a sulit illeti, kibaszottul élvezem, hogy életem először olyan közösségbe járok, hogy én vagyok az egyetlen magyar. Van két orosz, van portugál, van spanyol, van bangladesi, van olasz tanulótárs, magyar egyedül én vagyok... Tök jó. :)</div>
NOCSAK, ILYEN JÓL ÉRZED MAGAD AZ <b><i>IDEGENEK</i></b> KÖZÖTT, MI, FARKAS?
Ami meg a sulit illeti, kibaszottul élvezem, hogy életem először olyan közösségbe járok, hogy én vagyok az egyetlen magyar. Van két orosz, van portugál, van spanyol, van bangladesi, van olasz tanulótárs, magyar egyedül én vagyok... Tök jó. :)</div>
NOCSAK, ILYEN JÓL ÉRZED MAGAD AZ <b><i>IDEGENEK</i></b> KÖZÖTT, MI, FARKAS?
Aug 04, 2014 20:13:38
tigris
Aug 04, 2014 20:14:17
hányszor olvashattuk ezeket a szarokat már uristen.
szegény recsi teljesen össze lehet törve, ha a trollokhoz dörgölőzik. aztán lecsúszik egy kis tütüke és jön megint a náculás
szegény recsi teljesen össze lehet törve, ha a trollokhoz dörgölőzik. aztán lecsúszik egy kis tütüke és jön megint a náculás
Aug 04, 2014 20:14:17
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:14:21
x44)
Danyiil: előbb írta, hogy jövő héten már éhezni fog. 50-100 eurója lehet kb.
She was a dude.
Danyiil Romanovics
Aug 04, 2014 20:15:11
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Danyiil: előbb írta, hogy jövő héten már éhezni fog. 50-100 eurója lehet kb.</div>
Az kemény. Sosem látott veszélybe sodorta magát és fel sem fogja. Bravó, Recskoid :D
Az kemény. Sosem látott veszélybe sodorta magát és fel sem fogja. Bravó, Recskoid :D
Aug 04, 2014 20:15:11
szpítsopp
Aug 04, 2014 20:15:27
nem kell kötözködni! nem kell beugatni.
ennyi.</div>
egyetértek
nem is tettem</div>
megint hazudsz, te autista barom. itt balfaszoztad meg hülyegyerekezted a trollbácsikat délután, aztán csodálkozol, hogy most megleckéztetnek.
fogadjunk, hogy a részegnek is te ugattál be először, csak aztán 'elfeledkeztél' róla.
nem kell kötözködni! nem kell beugatni.
ennyi.</div>
egyetértek
nem is tettem</div>
megint hazudsz, te autista barom. itt balfaszoztad meg hülyegyerekezted a trollbácsikat délután, aztán csodálkozol, hogy most megleckéztetnek.
fogadjunk, hogy a részegnek is te ugattál be először, csak aztán 'elfeledkeztél' róla.
Aug 04, 2014 20:15:27
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:15:40
Endre, emlékszel még Molnár F. Árpád gourmand receptjére, hogy hogyan lehet a mikróban vízből és lisztből "kenyeret" csinálni? Na, azt fogod enni két héten belül.
Aug 04, 2014 20:15:40
sodika
Aug 04, 2014 20:15:43
Amit mondok, az ennyi.
1) Sok hibám volt. Igazatok volt.
2) Szarul és szétszórtan dolgoztam. Igazatok volt.
3) Lusta voltam, és a könnyebb utat kerestem. Igazatok volt.
4) Nem is volt igényem normális emberekkel ismerkedni. Igazatok volt.
Tanulni kell, dolgozni kell, szorgalmasnak kell lenni, oda kell figyelni, nem állandóan Facebook-ozni, hanem értelmes dolgokkal tölteni az időt.
Nem felesleges marhaságokkal állandóan csak politizálni.
<b>Leírom, hogy mindenben igazatok volt, de ugyanazt a rosszindulatot kapom, mint amikor vitatkoztam, és védtem a hülyeségeimet.</b>
Na, EZ AZ, ami undorít.
És EZÉRT húzok most innen.
Ez pedig, hogy teljesítenem kell rendesen a melóban is, hogy ne kerüljek idekint bajba, csak garanciája annak, hogy komolyan gondolom a dolgot. Az, hogy itt akarok maradni, garanciája, hogy komolyan gondolom az odafigyelést és a teljesítményt.
Pont az a lényeg, hogy most értelmes kihívások elé, a normális élet kihívásai elé állítom magam magam. Hogy nem akarok faszságokkal foglalkozni, hanem kizárólag értelmes dolgokkal. Amikkel egy normális ember.
Szorgalmas és becsületes meló, teljes odafigyeléssel, önmagam fejlesztése, tanulás, és hetente legfeljebb egyszer mindennek jutalmaként kevés szórakozás.
csá
Tanulni kell, dolgozni kell, szorgalmasnak kell lenni, oda kell figyelni, nem állandóan Facebook-ozni, hanem értelmes dolgokkal tölteni az időt.
<b>Leírom, hogy mindenben igazatok volt, de ugyanazt a rosszindulatot kapom, mint amikor vitatkoztam, és védtem a hülyeségeimet.</b>
Na, EZ AZ, ami undorít.
Ez pedig, hogy teljesítenem kell rendesen a melóban is, hogy ne kerüljek idekint bajba, csak garanciája annak, hogy komolyan gondolom a dolgot. Az, hogy itt akarok maradni, garanciája, hogy komolyan gondolom az odafigyelést és a teljesítményt.
Pont az a lényeg, hogy most értelmes kihívások elé, a normális élet kihívásai elé állítom magam magam. Hogy nem akarok faszságokkal foglalkozni, hanem kizárólag értelmes dolgokkal. Amikkel egy normális ember.
Szorgalmas és becsületes meló, teljes odafigyeléssel, önmagam fejlesztése, tanulás, és hetente legfeljebb egyszer mindennek jutalmaként kevés szórakozás.
csá
Aug 04, 2014 20:15:43
banshee
(
x24)
Aug 04, 2014 20:17:17
x24)
Mi van gyagyás, szürke egér akarsz lenni?
szpítsopp
Aug 04, 2014 20:17:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>
csak nem nagy szerelmed ármándó volt az? :DDD
csak nem nagy szerelmed ármándó volt az? :DDD
Aug 04, 2014 20:17:47
tigris
Aug 04, 2014 20:17:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Amit mondok, az ennyi.
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
"Leírom, hogy mindenben igazatok volt, de ugyanazt a rosszindulatot kapom, mint amikor vitatkoztam, és védtem a hülyeségeimet."
igen mert egy undorító gusztustalan náci kobold vagy, aki a saját anyját akarta beperelni, és kisgyerekek halálán örvendezett.
mi a faszért várod, hogy bárki hasraeessen tőled, csak mert egyszer normálisan viselkedsz?
amikor a törpegeci szívózott az ügyvédnővel, akkor például maekkora pofád volt?
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
"Leírom, hogy mindenben igazatok volt, de ugyanazt a rosszindulatot kapom, mint amikor vitatkoztam, és védtem a hülyeségeimet."
igen mert egy undorító gusztustalan náci kobold vagy, aki a saját anyját akarta beperelni, és kisgyerekek halálán örvendezett.
mi a faszért várod, hogy bárki hasraeessen tőled, csak mert egyszer normálisan viselkedsz?
amikor a törpegeci szívózott az ügyvédnővel, akkor például maekkora pofád volt?
Aug 04, 2014 20:17:56
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 20:18:08
x6)
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
<b>MEGTESZED, HOGY VÁLASZOLT A KIBASZOTT KURVA KOMMENTJEIMRE HA MÁR KIBASZOTTUL BEGÉPELTEM ŐKET TE SZERENCSÉTLEN FAROKRÁGÓ SZÖRNYETEG?</b>
MEGTESZED VAGY CSAK A BÜNTETÉSTŐL ÉRTESZ???
(adminok, mielőtt elvesztem a fejem, bannoljatok ki nyugodtan)
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
<b>MEGTESZED, HOGY VÁLASZOLT A KIBASZOTT KURVA KOMMENTJEIMRE HA MÁR KIBASZOTTUL BEGÉPELTEM ŐKET TE SZERENCSÉTLEN FAROKRÁGÓ SZÖRNYETEG?</b>
MEGTESZED VAGY CSAK A BÜNTETÉSTŐL ÉRTESZ???
(adminok, mielőtt elvesztem a fejem, bannoljatok ki nyugodtan)
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:18:14
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
5) Náci féreg vagyok, igazatok volt.
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
5) Náci féreg vagyok, igazatok volt.
Aug 04, 2014 20:18:14
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:19:34
6) Nyomorba döntöttem anyámat, igazatok volt.
7) Szarok a beteg apámra, igazatok volt.
7) Szarok a beteg apámra, igazatok volt.
Aug 04, 2014 20:19:34
tigris
Aug 04, 2014 20:19:52
teljesn nyilvánvaló, hogy az iskola és a lakcím is üt. akkor szokott ennyire megalázkodni a kobold, mikor nagy veszélyt sejt.
Aug 04, 2014 20:19:52
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:19:59
x44)
Ha beismered, hogy 5., autista, 6., antiszemita vagy, akkor én békén foglak hagyni.
She was a dude.
sodika
Aug 04, 2014 20:20:33
Ennyit határozok el, hogy kemény meló, becsületes odafigyelés, kemény tanulás, ismerkedés normális emberekkel, és mindez úgy, hogy közben nem védek semmi marhaságot, semmilyen barom hibámat, amit korábban itt védtem, és amikor még nektek is igazatok volt.
<b>Szándékosan hozom magam olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyek felülmúlni magam, mert különben esélyem se legyen végig járni a B2-t, és itt maradni októberig.</b>
De még erre is csak a rosszindulatot kapom.
Ez egyszerűen, szó szerint undorító.
Húzok is innen. De most már tényleg.
<b>Berlinből sem írok ide egy szót sem többé.</b>
És most már tényleg nem. Egy szót sem.
csá
<b>Szándékosan hozom magam olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyek felülmúlni magam, mert különben esélyem se legyen végig járni a B2-t, és itt maradni októberig.</b>
csá
Aug 04, 2014 20:20:33
Toronyőr
Aug 04, 2014 20:20:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> mert még egy gyilkosnak is jár második esély.
</div>
Ezt ki mondja? Ki szerint? Én abban se bízok aki egyszer sunyiskodott.
Te esélyt nem adsz melegeknek, zsidóknak, zsidó kisgyerekeknek, bántalmazott nőknek. Ők mit vétettek?
Családpárti vagy?! Hát még kóbor kutyában se járt a faszod nem nőben, te über heteró. A nő szerinted mi, te überkeresztény? A család alapja. Hogy van otthon rend, nyugalom, meleg kaja, mindenből megfelelő mennyiségű kéznél, tiszta ruha, jókedv, erő, szted ki a fasz egy család motorja, ha nem a nő? És te azt védenéd aki folyton azt lesi mikor mi fogyott ki, mikor kinek mi kell, mikor mit rakjon az asztalra, hogy lássa el, aki épp rászorul?
Neked egy nagy kurd fallosz jár az aranyeres seggedbe. Nem második esély, te családrontó, náci, nőgyűlölő élősködő. Anyádat is tönkretetted, pedig csak az volt a bűne hogy nem fojtott meg amikor látszott hogy tengeribeteg lesz az ember a furcsa fogyatékos fejedtől, és menthetetlen vagy. Két emberi roncsot hagytál magad mögött, életed munkája meg faszkiverésből, gyűlölködésből, ordas eszmékből áll.
Minden berlini magyar fel fogja ismerni a pofádat. Játsszunk olyat, hogy mikor fordulnak meg először utánad a magyarok Berlinben. Jó?
Kezdődjék a játék...
</div>
Ezt ki mondja? Ki szerint? Én abban se bízok aki egyszer sunyiskodott.
Te esélyt nem adsz melegeknek, zsidóknak, zsidó kisgyerekeknek, bántalmazott nőknek. Ők mit vétettek?
Családpárti vagy?! Hát még kóbor kutyában se járt a faszod nem nőben, te über heteró. A nő szerinted mi, te überkeresztény? A család alapja. Hogy van otthon rend, nyugalom, meleg kaja, mindenből megfelelő mennyiségű kéznél, tiszta ruha, jókedv, erő, szted ki a fasz egy család motorja, ha nem a nő? És te azt védenéd aki folyton azt lesi mikor mi fogyott ki, mikor kinek mi kell, mikor mit rakjon az asztalra, hogy lássa el, aki épp rászorul?
Neked egy nagy kurd fallosz jár az aranyeres seggedbe. Nem második esély, te családrontó, náci, nőgyűlölő élősködő. Anyádat is tönkretetted, pedig csak az volt a bűne hogy nem fojtott meg amikor látszott hogy tengeribeteg lesz az ember a furcsa fogyatékos fejedtől, és menthetetlen vagy. Két emberi roncsot hagytál magad mögött, életed munkája meg faszkiverésből, gyűlölködésből, ordas eszmékből áll.
Minden berlini magyar fel fogja ismerni a pofádat. Játsszunk olyat, hogy mikor fordulnak meg először utánad a magyarok Berlinben. Jó?
Kezdődjék a játék...
Aug 04, 2014 20:20:44
Hiénaverő
Aug 04, 2014 20:20:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szorgalmas és becsületes meló, teljes odafigyeléssel, önmagam fejlesztése, tanulás, és hetente legfeljebb egyszer mindennek jutalmaként kevés szórakozás. csá</div>
Na ezért kellett volna otthon elvállalnod valami rendes munkát, egzisztenciát építeni, elköltözni az irodából, és csak UTÁNA utazgatni meg tanfolyamozgatni. Mindent fordítva csinálsz megint, pedig előre szóltunk, hogy ez nem fog menni. 1-2 hét múlva magad is belátod majd.
De nem is ez a gond, hanem hogy a bukás után megint mindenki más lesz a hibás, meg a rendszer, meg ki tudja még ki, és nem te hogy felelőtlenül beleugrottál ebbe a baromságba. Mint ahogy a csöves a hibás aki pofánvetr, és nem te aki a járdán bicóztál és nem kötöttél biztosítást. Az udorító JÁJÁRJÁR duma meg csak a szokott féregséged jele, mégis az basz fel a legjobban mindenkit.
Na ezért kellett volna otthon elvállalnod valami rendes munkát, egzisztenciát építeni, elköltözni az irodából, és csak UTÁNA utazgatni meg tanfolyamozgatni. Mindent fordítva csinálsz megint, pedig előre szóltunk, hogy ez nem fog menni. 1-2 hét múlva magad is belátod majd.
De nem is ez a gond, hanem hogy a bukás után megint mindenki más lesz a hibás, meg a rendszer, meg ki tudja még ki, és nem te hogy felelőtlenül beleugrottál ebbe a baromságba. Mint ahogy a csöves a hibás aki pofánvetr, és nem te aki a járdán bicóztál és nem kötöttél biztosítást. Az udorító JÁJÁRJÁR duma meg csak a szokott féregséged jele, mégis az basz fel a legjobban mindenkit.
Aug 04, 2014 20:20:55
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:21:16
8) Én írtam a masztipartis kommentet, igazatok volt :)
Aug 04, 2014 20:21:16
Sam
(
x6)
Aug 04, 2014 20:21:24
x6)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>teljesn nyilvánvaló, hogy az iskola és a lakcím is üt. akkor szokott ennyire megalázkodni a kobold, mikor nagy veszélyt sejt.</div>
Ha 15 percen belül nem reagál a kommentemre, akkor átállok az intervencionista szakhoz. Az vicces lesz, mert elég kreatív vagyok.
Ha 15 percen belül nem reagál a kommentemre, akkor átállok az intervencionista szakhoz. Az vicces lesz, mert elég kreatív vagyok.
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 04, 2014 20:22:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ennyit határozok el, hogy kemény meló, becsületes odafigyelés, kemény tanulás, ismerkedés normális emberekkel, és mindez úgy, hogy közben nem védek semmi marhaságot, semmilyen barom hibámat, amit korábban itt védtem, és amikor még nektek is igazatok volt.
csá</div>
deja vu :DDD
csá</div>
deja vu :DDD
Aug 04, 2014 20:22:21
tigris
Aug 04, 2014 20:22:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ennyit határozok el, hogy kemény meló, becsületes odafigyelés, kemény tanulás, ismerkedés normális emberekkel, és mindez úgy, hogy közben nem védek semmi marhaságot, semmilyen barom hibámat, amit korábban itt védtem, és amikor még nektek is igazatok volt.
csá</div>
jó ne írjál. a kutya se szól hozzád rajtunk kívül. miért nem a példaképedékkel vagY? csak nem kidobtak ők is ? :DDD
téged mindenki utál
csá</div>
jó ne írjál. a kutya se szól hozzád rajtunk kívül. miért nem a példaképedékkel vagY? csak nem kidobtak ők is ? :DDD
téged mindenki utál
Aug 04, 2014 20:22:45
sodika
Aug 04, 2014 20:23:50
Jó, akkor még erre.
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>
Nincs ezzel semmi baj, de ne várj szent jóindulatot, csak mert 2 napja azt mondod, hogy beláttad a hibáid. Majd ha tettél is érte valamit... De ezt már leírtam én is meg Tracy is: tudod, ha valamitől félsz, stb.</div>
Rendben.
Majd a Facebook-on beszámolok az EREDMÉNYEKRŐL is.
De itt már azt sem.
<b>Berlinből sem írok ezután már tényleg egyetlen szót sem ide.</b>
csá
Nincs ezzel semmi baj, de ne várj szent jóindulatot, csak mert 2 napja azt mondod, hogy beláttad a hibáid. Majd ha tettél is érte valamit... De ezt már leírtam én is meg Tracy is: tudod, ha valamitől félsz, stb.</div>
Rendben.
De itt már azt sem.
csá
Aug 04, 2014 20:23:50
szpítsopp
Aug 04, 2014 20:25:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, akkor még erre.
Rendben.
De itt már azt sem.
csá</div>
vissza klne hozni a 'Soha többet nem írok ide' számlálót, szerintem ma rekord-közeli eredményt produkáltál, púp
Rendben.
De itt már azt sem.
csá</div>
vissza klne hozni a 'Soha többet nem írok ide' számlálót, szerintem ma rekord-közeli eredményt produkáltál, púp
Aug 04, 2014 20:25:08
tigris
Aug 04, 2014 20:26:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jó, akkor még erre.
Rendben.
De itt már azt sem.
csá</div>
jó ne írjál. eddig is jól elvoltunk a hüyleségeid nélkül. majd tegyél fel minden pofon után egy fotót
Rendben.
De itt már azt sem.
csá</div>
jó ne írjál. eddig is jól elvoltunk a hüyleségeid nélkül. majd tegyél fel minden pofon után egy fotót
Aug 04, 2014 20:26:13
Cazzo Film
Aug 04, 2014 20:26:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Szándékosan hozom magam olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyek felülmúlni magam, mert különben esélyem se legyen végig járni a B2-t, és itt maradni októberig.</b></div>
Mivel múlod felül magad? Hogy Veráék pénzéből vered a faszodat Berlinben? Ettől essünk hanyatt? Inkább azzal múld felül magad, hogy bocsánatot kérsz anyádtól, te aljas féreg.
Mivel múlod felül magad? Hogy Veráék pénzéből vered a faszodat Berlinben? Ettől essünk hanyatt? Inkább azzal múld felül magad, hogy bocsánatot kérsz anyádtól, te aljas féreg.
Aug 04, 2014 20:26:47
Hiénaverő
Aug 04, 2014 20:27:36
csá</div>
2 hétig majd megleszünk valahogy. Aztán jó magyarázkodást találj majd ki hogy miért kellett idő előtt hazajönnöd. :D
csá</div>
2 hétig majd megleszünk valahogy. Aztán jó magyarázkodást találj majd ki hogy miért kellett idő előtt hazajönnöd. :D
Aug 04, 2014 20:27:36
szpítsopp
Aug 04, 2014 20:27:57
kurva vicces amúgy, hogy tényleg vera néni tiltott le a fórumról. vera néni és recskai bácsi természetesen értesülni fognak arról, hogy megint kommentelsz. ezt szerintem te is tudod, tehát jó eséllyel tényleg permanensen ki lettél baszva az irodából. ikszdé
snecigeci
(
x44)
x44)
Jóvlan, takarodj már, vagy banra teszem egész Németországot.
She was a dude.
tabdi gléda
Aug 04, 2014 20:29:16
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
A faszverés, a meleg könyvjelzők, aaron cute, stb miért maradt ki a felsorolásból? Miért csinálsz úgy, mintha ezek meg sem történtek volna? Nem érdekel engem az aberrációd (bár tudom, hogy ha lehetőséged lenne rá lihegve vetnéd rá magad egy kisfiúra), de ilyen képmutató valakit még a büdöséletbe nem láttam
Na, EZ AZ, ami undorít.
csá</div>
A faszverés, a meleg könyvjelzők, aaron cute, stb miért maradt ki a felsorolásból? Miért csinálsz úgy, mintha ezek meg sem történtek volna? Nem érdekel engem az aberrációd (bár tudom, hogy ha lehetőséged lenne rá lihegve vetnéd rá magad egy kisfiúra), de ilyen képmutató valakit még a büdöséletbe nem láttam
Aug 04, 2014 20:29:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 04, 2014 20:30:28
x9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlinből sem írok ide egy szót sem többé.
És most már tényleg nem. Egy szót sem.</div>
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De itt már azt sem.
Berlinből sem írok ezután már tényleg egyetlen szót sem ide.</div>
Ilyenkor toppantasz is egyet minden alkalommal a lábaddal, vagy csak simán szipogsz, hogy azok a csúnya gonosz trollok nem hajlandóak értékelni téged, a figyelemkurvát?
És most már tényleg nem. Egy szót sem.</div>
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De itt már azt sem.
Berlinből sem írok ezután már tényleg egyetlen szót sem ide.</div>
Ilyenkor toppantasz is egyet minden alkalommal a lábaddal, vagy csak simán szipogsz, hogy azok a csúnya gonosz trollok nem hajlandóak értékelni téged, a figyelemkurvát?
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 04, 2014 20:32:16
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Jóvlan, takarodj már, vagy banra teszem egész Németországot.</div>
+1
aztán folytassuk a rejszbarlang és a whatandilak lokalizációját
+1
aztán folytassuk a rejszbarlang és a whatandilak lokalizációját
Aug 04, 2014 20:32:16
Kanabisz Andi
Aug 04, 2014 20:35:44
Soooodddiiiiiinyaúúúúúú, átjössz? Már pattog a cigi! :DDDDDDDDDD
Aug 04, 2014 20:35:44
snecigeci
(
x44)
Aug 04, 2014 20:40:31
x44)
Egy idő után nagyon idegesítő ez az autista szöveg, amit nyom. Hol tartottunk?
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
Aug 04, 2014 20:41:31
x11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ennyit határozok el, hogy kemény meló, becsületes odafigyelés, kemény tanulás, ismerkedés normális emberekkel, és mindez úgy, hogy közben nem védek semmi marhaságot, semmilyen barom hibámat, amit korábban itt védtem, és amikor még nektek is igazatok volt.</div>
Ne röhögtess, te retardált, hol van itt kemény meló, hol van itt kemény tanulás?
Ne röhögtess, te retardált, hol van itt kemény meló, hol van itt kemény tanulás?
púpos pátyi pjogjamozó
Aug 04, 2014 20:43:33
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Egy idő után nagyon idegesítő ez az autista szöveg, amit nyom. Hol tartottunk?</div>sztem a sulit eltaláltuk, azért rendezte a cirkuszt.
a hirdetés viszont egy 2 szobás főbérlős lakáshoz tartozott. itt lehet még kutatni kell
a hirdetés viszont egy 2 szobás főbérlős lakáshoz tartozott. itt lehet még kutatni kell
Aug 04, 2014 20:43:33
Rózsa Attila
Aug 04, 2014 20:44:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Nem, soha nincs ilyen.
A Rózsa Attilán kívül mindenki kifizetett mindig.</div>
Endre!
Nem értelek. Dehát már írtam neked, hogy kerestelek az irodában a pénzzel, és szerdáig még össze tudunk futni Pesten! Arról nem én tehetek, hogy nem voltál ott, és azóta se hívtál találkát egyeztetni.
R. A.
Nem, soha nincs ilyen.
A Rózsa Attilán kívül mindenki kifizetett mindig.</div>
Endre!
Nem értelek. Dehát már írtam neked, hogy kerestelek az irodában a pénzzel, és szerdáig még össze tudunk futni Pesten! Arról nem én tehetek, hogy nem voltál ott, és azóta se hívtál találkát egyeztetni.
R. A.
Aug 04, 2014 20:44:48
Toronyőr
Aug 04, 2014 20:47:20
Mindenkinek szép napja van, kivéve Tyodinak.
Aki most vallotta be, hogy EL FOGJA SODIKÁZNI a szeptemberi tártyalást... hmmm....
Aki most vallotta be, hogy EL FOGJA SODIKÁZNI a szeptemberi tártyalást... hmmm....
Aug 04, 2014 20:47:20
Örebro
Aug 04, 2014 20:48:07
Jot ettem te gyagyas naci, remelem te ehendöglesz. Volt termes rendesen, latom ma is volt mar soha többet:)
Aug 04, 2014 20:48:07
broni
Aug 04, 2014 20:49:47
sodi, a németek szappant főznek belőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!látttam a tv-ben!!!!!!!!
Aug 04, 2014 20:49:47
Örebro
Aug 04, 2014 20:49:57
Te mi a faszt vartal tulajdonkeppen, hogy itt behazudod azt amit egy percig nem gondolsz komolyan es a trollsereg leborul elötted? Reszemröl azert megyek a zsinagogaba, hogy rimankodjak a minel elöbbi halalodert.
Aug 04, 2014 20:49:57
broni
Aug 04, 2014 20:54:31
kérnék egy kis segítséget:öngyújtógázt akartam szívni, de begyulladt, mi a faaszt csináljak??
<a href="http://index.hu/belfold/2014/08/04/belehalt_az_ongyujtogazba_egy_tinedzser_balatonfureden/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2014/08/04/belehalt_az_ongyujtogazba_egy_tinedzser_balatonfureden/</a>
<a href="http://index.hu/belfold/2014/08/04/belehalt_az_ongyujtogazba_egy_tinedzser_balatonfureden/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2014/08/04/belehalt_az_ongyujtogazba_egy_tinedzser_balatonfureden/</a>
Aug 04, 2014 20:54:31
broni
Aug 04, 2014 20:55:42
ugyse halok meg, nem krell izgulni, csak ki akarom probálni, de nem az orrrom leégetni........
Aug 04, 2014 20:55:42
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

(Egyébként egy Facebook-os ismerősöm tegnap már megkért rá, hadd jöjjön ide hozzám, elalszik a földön is, munkát akar keresni, de elutasítottam, mert nekem a tanuláshoz teljes nyugalomra és magányra van szükségem.)</div>
Nem azért ment volna ki hozzád... xDDDDDDDDDD